2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
Hideg és köd várható szilveszter éjjelén
Hideg és ködös időjárás várható az ország több részén pénteken, szilveszter napján; néhol gyenge havazás is lehet - közölte Vadász Vilmos, az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) munkatársa az MTI-vel. A meteorológus tájékoztatása szerint napközben többnyire borult, párás, néhol tartósan ködös lesz az idő, estére néhol felszakadozik a felhőzet és ritkul a köd. Helyenként hószállingózás, északkeleten gyenge havazás is előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és -8 Celsius-fok között várható, kevésbé hideg időjárás csak nyugaton és délnyugaton valószínű; késő este -3 és -10 fok közötti érték valószínű.
2010.12.31. 09:15
 
 
NBA: Dallasban győzött a San Antonio
A ligaelső San Antonio és a szintén nagyon eredményesen menetelő Dallas csütörtöki párharcát előbbi nyerte utóbbi csarnokában az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA). A 99-93-as vendégsikerrel a Spurs 28-4-re javította eddig is tekintélyt parancsoló mérlegét. A hazai csapatból térdsérülése miatt hiányzott Dirk Nowitzki. A Dallas mostanáig 24 mérkőzését nyerte meg és hetet vesztett el az idény során. Eredmények: Dallas Mavericks-San Antonio Spurs 93-99 Orlando Magic-New York Knicks 112-103 Portland Trail Blazers-Utah Jazz 100-89.
2010.12.31. 09:15
 
BUX: +0,03 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 6,50 pontos emelkedéssel, 21.302,96 ponton nyitott pénteken. A csütörtöki záró értékéhez képest 0,03 százalékkal erősödött.
2010.12.31. 09:15
 
 
Keresztények otthonait támadták meg Bagdadban
Összesen tizennégy, keresztény családok lakta ház ellen intéztek pokolgépes, illetve kézigránátos támadást Bagdadban csütörtök éjszaka, s az iraki belügyminisztérium pénteki közlése szerint a merényletekben két ember halt meg, további tizenhat megsebesült. Az első támadás az iraki főváros délnyugati részén történt, ahol két gránátot dobtak egy keresztény otthonba, a robbanások egy személyt megöltek, négyet pedig megsebesítettek. A rendőrségnek négy pokolgépet sikerült hatástalanítani - ellenőrzött robbantással -, így csak tíz keresztény otthonban okoztak károkat a robbanószerkezetek.
2010.12.31. 08:45
 
 
Index: egy Habsburg kerülhet a Műcsarnok élére
Négyen indultak a Műcsarnok igazgatói posztjáért, és bár ketten bekerültek a második körbe, végül nem hirdettek győztest. A szakma viszont úgy tudja, esélyes lehet a nemzetközi művészeti életben elismert Francesca von Habsburg, aki talán műgyűjteményét is Magyarországra költöztetné - írja az Index. Az internetes honlap értesülése szerint a pályázat kiírója, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV Zrt.) azzal indokolta a pályázat eredménytelenségére vonatkozó döntést, hogy egyik résztvevő sem nyújtott be a szaktárca képviselője számára meggyőző koncepciót. Petrányi Zsolt igazgató megbízatását ezért egy hónappal meghosszabbították. A jelenlegi vezető mandátuma eredetileg január elsejéig szólt.
2010.12.31. 08:15
 
 
A szmogriadó tájékoztatási fokozatát rendelte el a főpolgármester
A szmogriadó tájékoztatási fokozatát rendelte el Tarlós István főpolgármester Budapesten, mert a kisméretű szálló por koncentrációja két egymást követő napon meghaladta a tájékoztatási küszöbértéket - közölte a Főpolgármesteri Hivatal az MTI-vel péntek hajnalban. A közlemény szerint a légszennyezettségi szint további romlásának megelőzése érdekében - a Fővárosi Közgyűlés rendeletének megfelelően - Tarlós István főpolgármester a lakosságot és a légszennyezőket önkéntes önkorlátozó intézkedésekre kéri fel.
2010.12.31. 07:45
 
Ismét szmogriadó van Miskolcon
Romlott a levegő minősége Miskolc fölött, ezért pénteken a város polgármestere elrendelte a szmogriadó tájékoztatási fokozatát - tájékoztatta Orosz Gábor, a polgármesteri hivatal szóvivője az MTI-t. A szálló por (PM10) koncentrációja túllépte a riasztási küszöbértéket Miskolcon a Búza téren, valamint a tájékoztatási küszöbértéket a Lavotta utcán üzemelő automatikus mérőállomásokon - közölte a szóvivő. A városlakókat ezért a polgármester arra kéri, hogy lehetőleg ne használják autóikba, főleg a dízel üzeműeket ne használják, utazzanak villamossal, autóbusszal vagy közlekedjenek gyalogosan, mérsékeljék a szén- és fa-, illetve olajtüzelésű kályhák használatát, függesszék fel a porkibocsátással járó tevékenységeket.
2010.12.31. 07:45
 
Pokolgép robbant egy athéni éjszakai klub előtt
Pokolgép robbant egy athéni éjszakai klub előtt pénteken hajnalban, de szerencsére nem okozott sérüléseket a különben zárva tartó vendéglátóhely körzetében. A görög rendőrség közleménye a bűnözői csoportok szembenállásának tudja be a városközpont közelében elkövetet robbantásos akciót. A detonációt - amely alaposan megrongálta a klub bejáratát - a főváros egész déli részén hallani lehetet. A hatóságok védelmi pénzek behajtásával hozták összefüggésbe a terrorcselekményt, s arra emlékezettetek, hogy az elmúlt években több hasonló pokolgépes merénylet történt.
2010.12.31. 07:45
 
Dél-Koreában ismét madárinfluenzás eseteket regisztráltak
Dél-Koreában 2008 áprilisa óta először madárinfluenzás eseteket regisztráltak - közölte pénteken a szöuli mezőgazdasági minisztérium. Az ország középső és nyugati részén két szárnyas-tenyészetben észlelték a H5N1-es vírust. Kór 2003 óta világszerte 240 ember halálát okozta, de Dél-Koreában még nem terjedt át emberre.
2010.12.31. 07:45
 
Minden készen áll az egyszerűsített honosítás január 3-i indulásához
Minden készen áll az egyszerűsített honosításról szóló eljárás január 3-i indulásához és a kérelmek fogadásához - mondta el Wetzel Tamás miniszteri biztos az MTI-nek. A sorban állást elkerülendő időpont-foglalási rendszert indítottak, azaz telefonon vagy interneten mind a külképviseleteken, mind a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalnál előre le lehet foglalni időpontot. Az első évben 250-400 ezer kérelmezővel számolnak, a legnagyobb érdeklődés eddig Szabadkán, Csíkszeredán és Kolozsvárott volt. Az egyszerűsített honosítási eljárásról szóló törvény augusztus 20-án lépett hatályba, alkalmazni 2011. január 1-jétől kell. A kérelmeket az év első munkanapjától, január 3-tól lehet benyújtani.
2010.12.31. 07:45
 
 
Cukorbaj ellen együnk sajtot
A tejtermékekben olyan zsírsav található, amely csökkenti a felnőttkori cukorbetegség kifejlődésének kockázatát. Amerikai kutatók vizsgálatának eredményeit az Annals of Internal Medicine karácsony előtti száma közölte. A legtekintélyesebb amerikai egyetem, a Harvard közegészségügyi karának (HSPH) munkatársai nagy nemzetközi munkacsoport együttműködésével tanulmányozták a legtöbbet fogyasztott tejtermékek befolyását a cukorbetegség kialakulására. A kutatás során megállapították: akinek a vérében sok volt a transz-palmitolajsav, annak lényegesen kisebb volt az esélye, hogy cukorbeteg legyen, mint azoknak, akik kevés ilyen zsírsavat, tehát tejterméket fogyasztottak.
2010.12.31. 07:45
 
Újraindulhatnak a kisiskolák
Újranyitná a kormány a korábban bezárt kisiskolákat, Hoffman Rózsa oktatási államtitkár tájékoztatása szerint erre 300 millió forint áll rendelkezésre a költségvetésben - írta a Magyar Hírlap. A lap pénteki számában idézik Ángyán József vidékfejlesztési államtitkárt, aki elmondta: a kormány következő ülésén tárgyalja az erről szóló előterjesztést. Településenként minimum nyolc szülő igényére lenne szükség, ahhoz, hogy valamilyen formában elindulhasson az alsó tagozatos képzés. Hoffman Rózsa közölte, hogy pályázati úton juthatnak majd a szükséges támogatáshoz az önkormányzatok. Az igények feltérképezése még folyik, így még nem tudni, hogy hány település nyitná újra iskoláját.
2010.12.31. 07:30
 
 
Rio 2016: a szilveszteri ünnepségen mutatják be az olimpiai logót
A Rio de Janeiró-i hagyományos szilveszteri ünnepségen mutatják be először a 2016-os olimpiai játékok hivatalos emblémáját. A szervezők tervei szerint a logó percekkel a tűzijáték előtt jelenik majd meg a Copacabana homokján elhelyezett hatalmas kivetítőn, a tradicionális ünnepélyen pedig az ötkarikás szervezőbizottság és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) több tagja is részt vesz. Rio de Janeiro 2009-ben nyerte el a rendezés jogát, a NOB szavazásán Madrid, Tokió és Chicago pályázatát győzte le.
2010.12.31. 07:30
 
Rétvári szerint az elszámoltatás a nulladik lépés a korrupció elleni fellépésben
Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi minisztérium államtitkára szerint az elszámoltatás a nulladik lépés a korrupció elleni fellépésben, de azt szolgálja, hogy a bíróságok 3 milliárd, az ügyészség kifejezetten a korrupció visszaszorítására 1 milliárd forintot kaptak, és bővültek a vádhatóság nyomozati jogosítványai is - írta a Magyar Nemzet. A lap pénteki számában megjelent interjúban az államtitkár elmondta: a korrupciós ügyek felderítését segítheti az, hogy a jövőben az ügyészségnek is megadatott az a lehetőség, amely a rendőrséget már régóta megilleti, vagyis - engedéllyel - a vádhatóság munkatársai is bevethetnek titkosszolgálati eszközöket.
2010.12.31. 07:15
 
Tátrai szerint Sukoró-ügyben a politika befolyásolja a nyomozást
Tátrai Miklós szerint a Sukoró-ügyben az ügyészségi nyomozást a politika befolyásolja, bűncselekmény nem történt, az eljárás fő célpontja Gyurcsány Ferenc volt - írta a Népszabadság. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő volt vezetője szerint ezt gazolja az a tény is, hogy az ügyben a nyomozást nem a BRFK, hanem a Központi Nyomozó Főügyészség végzi, miközben a telekcseréről az MNV saját hatáskörben döntött. Az MNV volt vezetője úgy véli, előzetes letartóztatásának indoka az volt, hogy az eredmény látszatát produkálja, és "feltételezhették, hogy a valódi célszemélyre terhelő vallomást tudnak" belőle kicsikarni, hiszen az érdemi nyomozati tevékenység már a letartóztatása előtt lezárult.
2010.12.31. 07:15
 
 
Haitin 3 ezer fölé emelkedett a kolera halálos áldozatainak a száma
A legfrissebb hivatalos adtatok szerint Haitin 3.333 ember halt meg az október dereka óta pusztító kolerajárványban. A csütörtökön nyilvánosságra hozott összesítésben az egészségügyi minisztérium a december 26-ig elhalálozott személyeket vette számba. A korábbi, 20-án ismertetett jelentés 2.901 regisztrált halálesetről számolt be. Nem világos azonban, hogy a 432 újabb haláleset ebben az időszakban következett-e be. Továbbra is az ország északi részén lévő Artibonite megye a leginkább sújtott terület 828 halottal. A kór ebben a megyében ütötte fel fejét.A fővárosban, Port-au-Prince-ben 281 ember halt meg a kolerában.
2010.12.31. 07:15
 
 
WikiLeaks: pénzelte Sarkozyt a néhai gaboni elnök
Nicolas Sarkozy francia elnököt anyagilag támogatta Omar Bongo, Gabon egykori, 2009-ben elhunyt elnöke - legalábbis ez derül ki a WikiLeaks oknyomozó portál által kiszivárogtatott amerikai diplomáciai sürgönyök egyikéből, amelyről a Mediapart francia internetes magazin számolt be csütörtökön. A titkos távirat szerint a közép-afrikai állam több mint négy évtizeden át hatalmon lévő elnöke családjával együtt a közpénzekből összesen 36 millió eurónak megfelelő összeget különített el magáncélra, és ennek egy részét állítólag több franciaországi párt, valamint Sarkozy támogatására fordította.
2010.12.30. 22:15
 
 
A forint gyengült az euróhoz és a svájci frankhoz képest
A forint gyengült csütörtök estére az euróval és a svájci frankkal szemben délutánhoz képest a nemzetközi bankközi devizapiacon. Reggelhez viszonyítva a forint minimálisan gyengült a svájci frankkal, és szerényen erősödött az euróval szemben estére. Röviddel 20 óra előtt 279,25 forintot ért egy euró. Délután négy óra körül 279,00 forinton, reggel 279,51 forinton jegyezték az eurót, árfolyama 280,30 és 278,60 forint között mozgott csütörtökön estig. Az euró szerda este 279,48 forintot ért, ehhez képest csütörtök estére a forint 0,08 százalékkal erősödött az euróval szemben. Az idén eddig 3,21 százalékkal emelkedett a forinthoz viszonyítva az euró árfolyama.
2010.12.30. 22:15
 
Az ENSZ a polgárháború veszélyére figyelmezteti Elefántcsontpart lakóit
Az ENSZ főtitkára figyelmeztette az elefántcsontpartiakat, hogy polgárháború törhet ki, ha a távozó elnök hívei megtámadják az új államfő irányító központját, amelyet egy abidjani szállodában rendeztek be. Ban Ki Mun közleménye szerint "a romló helyzet nagyon nyugtalanító... A Golf Hotel megtámadása nagyarányú erőszakot válthat ki, és a polgárháború fellángolását eredményezheti". A főtitkár szóvivője emlékeztetett arra, hogy a nyugat-afrikai országba küldött békefenntartó erőknek felhatalmazásuk van minden eszközzel megvédeni magukat, valamint a felügyeletük alatt álló szállodában tartózkodó állami tisztségviselőket és civileket. Elefántcsontparton mintegy tízezer kéksisakos állomásozik.
2010.12.30. 22:00
 
Fredrik Ljungberg a Celtichez igazolt
A Celtic Glasgow labdarúgócsapata leigazolta Fredrik Ljungberget, a svéd válogatott korábbi labdarúgóját. A 33 éves középpályás-csatár - aki csütörtökön esett át sikerrel az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton - klub nélkül volt azóta, hogy befejeződött az amerikai bajnokság, amelyben a Chicago Fire játékosaként vett részt. A Celtic a honlapján jelentette be a futballista szerződtetését, hozzátéve, hogy Ljungberg akár már a vasárnapi, Rangers elleni városi rangadón bemutatkozhat a csapatban. A svéd labdarúgó korábban kilenc évig (1998-2007) szerepelt az Arsenalban, hazája válogatottjában pedig összesen 75-ször lépett pályára.
2010.12.30. 20:45
 
 
Januártól indul a családi adózás Magyarországon
Január elsejétől életbe lép a családi adózás Magyarországon, a családok tehermentesítése, és a gyermekvállalás ösztönzése érdekében a személyi jövedelemadózás új rendszerében már az első gyermek után is adókedvezmény jár a szülőknek, méghozzá jövedelemkorláttól mentesen - hívja fel a figyelmet a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM). A kormány célja, hogy a gyermekvállalás ne jelentsen többé fokozott szegénységi kockázatot, ezért bőkezű támogatást nyújt - ismerteti a tárca közleménye. A családok egy és két gyermek esetén gyermekenként havi 62.500 forint, míg 3 gyermek vállalásától gyermekenként havi 206.250 forint kedvezményt számolhatnak el a jövedelmükkel szemben.
2010.12.30. 20:15
 
 
Férfi kézilabda-vb: túl vannak az első felkészülési mérkőzésen a magyarok
A magyar férfi kézilabda-válogatott csütörtökön a szintén világbajnoki résztvevő Bahrein ellen kezdte meg felkészülését a januárban sorra kerülő svédországi vb-re. A két együttes a veszprémi arénában 3x30 percet játszott, s az első fél óra 20-11-es magyar vezetéssel zárult. A csapat tájékoztatása szerint bár a folytatásban nem számolták a gólokat, a másik két 30 perces szakaszban is egyértelmű volt a magyar fölény. A válogatottban ezúttal nem játszott Laluska Balázs, aki csuklópihentető gipszet kapott a bal kezére, a vállsérülés miatt három és fél hónapot kihagyott Eklemovics Nikola viszont pályára lépett.
2010.12.30. 19:45
 
Szijjártó: Török Zsolt nem gondol a nyugdíjas éveire
A miniszterelnök szóvivője szerint azzal, hogy Török Zsolt MSZP-szóvivő magán-nyugdíjpénztári tag akar maradni, nem gondol a nyugdíjas éveire. "Szerencsére eddig nem sokan követték Török Zsolt példáját" - írta Szijjártó Péter az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében. Török Zsolt budapesti tájékoztatóján azt közölte, pártja szerint Selmeczi Gabriella nyugdíjvédelmi megbízott és a Fidesz-KDNP több tagja valótlanságot állított, amikor azt mondta, hogy a magánnyugdíjpénztárak eltőzsdézték a tagok pénzét. "Az a magánnyugdíjpénztár, amely a befizetéseim tőkéjét képes egyharmaddal növelni, arra késztet, hogy januárban nyilatkozzak: maradok magán-nyugdíjpénztári tag" - mondta az MSZP szóvivője.
2010.12.30. 19:45
 
 
Elpusztult a világ második legöregebb gorillája
Elpusztult csütörtökön a világ második legöregebb gorillája egy japán állatkertben. Az Oki nevű nőstény 53 évet élt, ez emberévekben számolva száz évet jelent - közölte a nagojai Higasijama állat- és növénykert. A gorilla 1959-ben érkezett Nagojába, ahol hamar óriási népszerűségre tett szert súlyemelő- és dobolómutatványaival. Oki szerdán rossz bőrben volt a hideg időjárás miatt, a gondozók ketrecében már holtan találtak rá.
2010.12.30. 19:45
 
Premier League: Diaby (Arsenal) megint megsérült
Valószínűleg ismét több hétig nem számíthat Abou Diaby játékára az Arsenal labdarúgócsapata, miután a francia középpályás újabb sérülést szenvedett a londoniak szerdai, Wigan elleni bajnoki mérkőzésén. Arsene Wenger vezetőedző a klub honlapján annyit közölt, hogy vádlihúzódásról van szó és a futballista egy ideig harcképtelen lesz. Diaby hétfőn, a Chelsea elleni 3-1-es siker alkalmával, csereként tért vissza azok után, hogy több mint két hónapot kihagyott bokasérülése miatt. A Wigan ellen (2-2) már kezdő volt, végül azonban le kellett sántikálnia a játéktérről.
2010.12.30. 19:15
 
 
Az olaszoknak piros alsó, a spanyoloknak szőlő hoz szerencsét újévkor
Minden nép más dolgokhoz ragaszkodik, az olaszoknak piros alsónemű, a spanyoloknak szőlő hoz szerencsét szilveszter estéről újévre virradóra. Olaszországban szinte kötelező a piros színű fehérnemű viselése: aki szerencsés és sikeres akar lenni az újévben, annak piros alsóban kell köszöntenie január 1-jét. Az áruházak és az üzletek ilyenkor összes piros darabjukat kirakják a polcokra, legyen szó boxeralsóról vagy szépen szabott női bugyiról. A spanyolok ezzel szemben egy gyümölcsre, mégpedig a szőlőre esküsznek, hitük szerint ez hoz szerencsét. Éjfélkor minden gongütésnél bekapnak egy szemet, és aki elszámolja magát, arra szerencsétlenség vár.
2010.12.30. 19:15
 
 
WikiLeaks: az amerikai diplomáciának kétségei voltak a Rózsa-ügyben
Egy amerikai diplomáciai távirat szerint az Egyesült Államok bolíviai nagykövetsége olyan beszámolót kapott egy szavahihető helyi forrástól, hogy az úgynevezett Rózsa-ügyet a bolíviai kormánykörökben kreálták - írta az El País spanyol napilap a WikiLeaks kiszivárogtatására hivatkozva. A bolíviai kormány azt állította, hogy a hatóságok egy terrorista csoportot számoltak fel, amelyet Santa Cruz-i ellenzéki vezetők fogadtak fel az államfő meggyilkolására, és fegyveres lázadás kirobbantására. A nagykövetséget tájékoztató forrás szerint viszont a zsoldosokat maga a bolíviai titkosszolgálat - konkrétan Jorge Santiesteban ezredes, a rendőrségi hírszerzés vezetője, és a helyettese, Walter Andrade őrnagy - szerződtette.
2010.12.30. 19:15
 
Magyar férfi halálos balesete Svájcban
Halálos balesetet szenvedett csütörtökön a Svájci Alpokban egy amatőr magyar bázisugró - jelentette be a helyi rendőrség. A közlemény szerint a szerencsétlenség szeszélyes széljárás közben történt. A 38 éves férfi egy szikláról indult, az ejtőernyője kinyílt, de az ugró a sziklafalnak ütközött, majd a cserjék közé zuhant, és a helyszínen szörnyethalt. A baleset Lauterbrunnen területén történt, ahol az áldozat egy nyolcfős, különböző nemzetiségű bázisugrókból álló csoport tagjaként járt. A Lauterbrunnen-völgyben az idén ez a harmadik halálos szerencsétlenség: augusztusban egy német, szeptemberben egy kanadai sportoló vesztette életét. 2006-ban már volt magyar áldozat.
2010.12.30. 19:00
 
 
Navracsics: a médiatörvény kiállja az európai értékek próbáját
Navracsics Tibor szerint a médiatörvény minden elemében kiállja az összes európai érték próbáját, a magyar kormány demokratikus elkötelezettségét megkérdőjelező vélemények pedig, úgy látja, politikai motivációt rejtenek. A miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter ezt Neelie Kroesnak, az Európai Bizottság sajtószabadságért is felelős alelnökének írt válaszlevelében közölte. A Financial Times című brit napilap egy múlt heti cikkében jelentette, hogy levélben érdeklődik a médiatörvényről a magyar kormánynál Neelie Kroes.
2010.12.30. 18:30
 
 
MSZP: Magyarország nemzetközi elszigetelődéséhez vezethet a médiatörvény
Csalódottan vette tudomásul az MSZP, hogy az origo.hu hírportál értesülése szerint Schmitt Pál köztársasági elnök aláírta a médiatörvényt. A szocialisták alelnöke szerint a jogszabály hatályba lépése elszigetelheti Magyarországot. Kovács László csütörtökön az MTI-nek azt mondta: az államfő a jogszabály aláírásával figyelmen kívül hagyta a médiatörvény hazai elutasítását és az azt övező példátlanul széleskörű nemzetközi tiltakozást, nem élt azzal a lehetőséggel, hogy megóvja az Európai Unió soros elnökségét január elsején átvevő Magyarországot a várhatóan botrányos nemzetközi következményektől, az elszigetelődéstől.
2010.12.30. 18:30
 
Felrobbant egy kandalló Csobánkán
Túlhevülés miatt felrobbant egy kandalló Csobánkán. Az épület lakhatatlanná vált, többen megsérültek - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője. Petróczi Tímea elmondta, hogy a pomázi tűzoltókhoz délután fél öt körül futott be a riasztás, mely szerint Csobánkán, a József Attila utca egyik családi házában robbanás történt. Az elsődleges információk szerint a lakásban üzemelő kandalló robbant fel, miután túlhevült. A detonáció következtében oly mértékben megsérült a ház teteje, hogy az egész épület lakhatatlanná vált.
2010.12.30. 18:15
 
Ismét romlik a levegő minősége Miskolc fölött
Ismét romlik a levegő minősége Miskolc fölött, ezért várhatóan pénteken újra elrendelik a szmogriadót, és különböző korlátozásokra kérik fel a város lakóit - tájékoztatta Orosz Gábor, a polgármesteri hivatal szóvivője csütörtökön az MTI-t. A szálló por koncentrációja Miskolc két automata mérőállomásán, Búza téren és a Lavotta utcában várhatóan meghaladja a riasztási küszöbértéket, ezért pénteken hajnali öt órától elrendelhetik a riasztási fokozatot - olvasható a szóvivő közleményében. A borsodi megyeszékhelyen ezt megelőzően december 16. és 26. között volt olyan magas a szálló por koncentrációja, hogy az elérte, illetve meghaladta a szmogriadó riasztási szintjét.
2010.12.30. 18:00
 
Bundesliga: Szalai Ádám (Mainz) influenzás, kihagyta az edzést
Influenzás megbetegedés miatt csütörtökön még nem edzett a többiekkel Szalai Ádám, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő FSV Mainz magyar válogatott csatára. Az orvosi stáb várakozásai szerint pénteken már a 23 éves futballista is csatlakozhat a tavaszi szezonra készülő társakhoz. A tabellán jelenleg második mainziak jövő hétfőn utaznak el Barcelonába, ahol ötnapos edzőtáborozás vár rájuk, majd január 15-én a VfB Stuttgart vendégei lesznek a Bundesliga 18. fordulójában.
2010.12.30. 17:45
 
Nyitrai: 100 milliárd forintból valósul meg a Digitális Megújulás Cselekvési Terv
Összesen legalább 100 milliárd forint forrást mozgat meg a nemrég nyilvánosságra hozott Digitális Megújulás Cselekvési Terv, melynek többek között az a célja, hogy három éven belül teljes körű szélessávú lefedettség legyen Magyarországon - mondta Nyitrai Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációs államtitkára csütörtökön az MTI-nek a 4 akciótervet és 83 konkrét intézkedést tartalmazó tervről. A 2011 és 2014 közötti időszakra szóló cselekvési terv finanszírozásáról Nyitrai Zsolt elmondta: a 2011-es költségvetés mellett az Új Széchenyi Terv biztosít majd a forrásokat, de európai uniós forrásokra is pályáznak, továbbá vállalkozói önrészre is számítanak.
2010.12.30. 17:45
 
 
Erősödött a forint csütörtök délután
Erősödött a forint a legfontosabb külföldi valutákkal szemben csütörtök délután a nemzetközi bankközi devizapiacon. A dollár forint árfolyama több mint 3 forinttal esett az elmúlt 24 órában, csütörtök délután 209,63 forinton jegyezték az amerikai fizetőeszközt, szemben a hajnali 210,85 és a szerda délutáni 212,97 forinttal. Az euró 279 forint volt csütörtök délután a bankközi devizapiacon, a kora reggeli 279,42 és a szerdai 276,67 után. Egy svájci frankért 223,09 forintot adtak, ami közel 70 fillérrel kevesebb, mint egy nappal korábban. Az alpesi ország valutája csütörtök délelőtt 225,46 forintnál is járt, az árfolyam szerda kora este 222,80 forint volt.
2010.12.30. 17:30
 
BUX: -0,73 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 157,14 pontos, 0,73 százalékos csökkenéssel, 21.296,46 ponton zárt csütörtökön. A Mol árfolyama 0,85 százalékkal 20.775 forintra erősödött, az OTP részvények ára 2,03 százalékkal 5.016 forintra csökkent.
2010.12.30. 17:30
 
Útlezárás a belvíz miatt Szentes határában
A belvíz miatt lezárták a Szentest elkerülő 451-es főút és a Mindszentet Hódmezővásárhellyel összekötő út csomópontját csütörtök délután - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-vel. A tájékoztatás szerint az út lezárását a rendkívül csapadékos téli időjárás okozta belvíz indokolja. A terelés, illetve a lezárás a Mindszentet és Hódmezővásárhelyt összekötő 4521-es mellékút kezdő kilométerszelvényére, a Szentest elkerülő 451-es úttal alkotott csomópontjára vonatkozik. A terelés nem módosítja a 451-es út forgalmi rendjét, csak a 4521-es út felé eljutás módosult. A közlekedők a régi 4521-es utat használhatják Szentes Berekhát felé ezen a szakaszon - áll a közleményben.
2010.12.30. 17:15
 
Szilveszteri bulival indul a soros magyar EU-elnökségi félév
Szilveszteri bulival indul a soros magyar EU-elnökségi félév; a 2011 első felében esedékes elnökség "felvezetőjét" péntekről szombatra virradóra Európa mi vagyunk címmel rendezik meg a budapesti Millenáris Parkban. A magyar EU-elnökséget megnyitó ingyenes kulturális-lakossági eseményre a rendezők több ezer érdeklődőt várnak; a bulizók könnyű- és népzenei koncerteken vehetnek részt, illetve filmeket láthatnak az EU-elnökség vidéki helyszíneiről. Közjogi méltóságok, politikusok nem hivatalosak az m1 és m2 csatorna által részben élőben közvetített rendezvényre, jelen lesz azonban Nagy Anna kormányszóvivő és Bakos Piroska, a magyar uniós elnökség szóvivője.
2010.12.30. 17:15
 
 
Hegyi Barbara kapta a Ruttkai Éva-emlékgyűrűt
Hegyi Barbara színművész vehette át idén a Ruttkai Éva-emlékgyűrűt; az elismerést csütörtökön adták át a Vígszínházban. Hegyi Barbara 1989-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, 1989-től 1996-ig a József Attila Színház tagja volt. 1992-ben három hónapig Los Angelesben a Lee Strasberg nevű színiiskolában tanult, 1996-tól a Vígszínház társulatának tagja. A Jászai Mari-díjas színésznő kiemelkedő alakítást nyújtott egyebek mellett a Sok hűhó semmiért, a Körmagyar, a Képzelt beteg és a Sógornők című előadásokban, és mind a mai napig látható az Augusztus Oklahomában, a Romlás, a Tévedések vígjátéka, a Túl a Maszat-hegyen és a Mikve című darabokban.
2010.12.30. 17:00
 
 
Adatvédelmi ügyben perlik az Apple-t
Személyes adatok továbbadása miatt nyújtott be keresetet az Apple elektronikai konszern ellen egy iPhone-tulajdonos Kaliforniában. Jonathan Lalo kártérítést követel a gyártótól, és amennyiben a bíróság igazat ad neki, az Apple vállalat milliónyi iPhone- és iPad-készülékbirtokossal találhatja szemben magát a bíróságok előtt. Lalo szerdán benyújtott keresetében sötét képet festett arról, hogyan viszonyul az Apple az adatvédelemhez. Állítása szerint marketingcégek minden olyan iPhone-birtokost nyomon tudnak követni, aki letöltött már valamiféle alkalmazást készülékére. Ezek révén a cégek részlegesen hozzáférnek személyes adatokhoz, így a felhasználó koráról, neméről vagy éppen keresetéről szóló információkhoz.
2010.12.30. 17:00
 
A DAX veszteséggel zárta a hetet, nyereséggel az évet
A frankfurti értéktőzsdei idei utolsó, rövidített kereskedési napján a vezető tőzsdemutató veszteséggel végzett, az év egészében azonban jókora nyereséget ért el a 30 vezető német vállalat részvényeit tartalmazó DAX index. A mutató csütörtökön 1,16 százalékos csökkenéssel 6.914,19 ponton fejezte be a kereskedést, egy év alatt viszont 16 százalékkal erősödött az index.
2010.12.30. 17:00
 
 
Új parkolóőrök ellenőrzik januártól a fővárosi üzemeltetésű parkolóhelyeket
A Parking Kft. új parkolóőrei ellenőrzik januártól a fővárosi üzemeltetésű parkolóhelyeket - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatója. Vitézy Dávid csütörtökön az MTI-nek azt mondta, a fővároshoz kerülő parkolóhelyeken is érvényesek lesznek a korábban kiadott parkolókártyák, és a készpénz mellett továbbra is lehet majd mobiltelefonon fizetni. A vezérigazgató szólt arról, hogy január 3-tól a VI. a VII., a VIII., a IX., és a XIII. kerületek fővárosi útvonalainak várakozóhelyein a (fővárosi tulajdonú) Parking kft. veszi át - a BKK szakmai irányítása mellett - az üzemeltetést a Budapesti Önkormányzati Parkolási (BÖP) Kft.-től.
2010.12.30. 16:45
 
Pápai dekrétum a pénzmosás ellen
XVI. Benedek pápa csütörtökön ismertette azt az intézkedéscsomagot, amelynek célja a pénzmosás elleni küzdelem; a pápai rendelet hivatott szabályozni a Vatikán pénzügyi intézményeinek tevékenységét, ami által átláthatóbbá és követhetőbbé válnak a Szentszék pénzügyi tranzakciói. A jövő év április 1-jén életbe lépő intézkedéscsomag egyik legfontosabb része, hogy a Szentszék saját pénzügyi felügyeletet hoz létre, amelynek feladata, hogy nyomon kövesse a Vatikán valamennyi pénzmozgását, és kiszűrje a gyanús ügyleteket. Ezen kívül a katolikus egyházfő rendeletében szigorú szabályokat fektetett le a pénzmosás megelőzése és elhárítása, illetve a terrorizmus finanszírozása témájában is.
2010.12.30. 16:45
 
 
Hodorkovszkij 2017-ig börtönben marad
Közel tizennégy év börtönre, pontosabban további öt és fél évre ítélték csütörtökön Mihail Hodorkovszkijt, az időközben feldarabolt orosz olajtársaság, a Yukos (Jukosz) volt főrészvényesét. Oroszország egykori leggazdagabb emberét több millió tonnányi kőolaj ellopásában és 23,5 milliárd dollár tisztára mosásában találták bűnösnek. Az ítélet kihirdetése hétfőn kezdődött meg a moszkvai Hamovnyiki kerület bíróságán, a büntetés mértékét pedig csütörtökön közölték. Az Interfax hírügynökség információi szerint Danyilkin bíró elmondta, hogy a most kiszabott, pontosan 13 és fél év börtönbüntetésbe beszámították azt a nyolc évet, amelyet az előző perben szabtak ki Hodorkovszkijra.
2010.12.30. 16:45
 
 
A Facebook lehagyta a Yahoo-t
A Yahoo csoport oldalainak látogatottságát megelőzve az internet harmadik legkeresettebb honlapja lett a Facebook közösségi portál, amelyet már csak a Google és a Microsoft weboldalai előznek meg. A ComScore internetkutató csoport szerint a Facebookot novemberben 647,5 millió látogató kereste fel, ezzel jócskán lehagyta a Yahoo-t, amelyre 630,3 millióan kattintottak. Októberben még fej-fej mellett volt a két népszerű internetes célállomás, egy éve még a Yahoo 601,5 millió, a Facebook 438,1 millió látogatót tudhatott magáénak. A világháló legkeresettebb oldala továbbra is a Google, amelyet novemberben 970,1 millióan használtak. A Microsoft honlapjait - elsősorban a hotmail levelezőrendszert és a Bing keresőoldalt - 869,4 millióan látogatták.
2010.12.30. 16:30
 
D,Alessandro az év labdarúgója Dél-Amerikában
Az argentin Andres D,Alessandrót választották meg az év dél-amerikai labdarúgójává. A 29 éves középpályás - aki idén megnyerte a Libertadores Kupát a brazil Porto Alegrével - tavaly győztes honfitársát, Juan Sebastian Verónt (Estudiantes) és a Santos brazil tinisztárját, Neymart előzte meg az uruguayi El País napilap által 1986 óta szervezett szavazáson. Az év edzője a világbajnoki negyedik "uruk" szövetségi kapitánya, Oscar Tabarez, a második Marcelo Bielsa chilei szakvezető, harmadik az Estudiantes kispadján ülő Alejandro Sabella lett.
2010.12.30. 16:30
 
Rablás a Nyíregyháza és Záhony között közlekedő vonaton
Kiraboltak egy 34 éves férfit a Nyíregyháza és Záhony között közlekedő vonaton; a gyanúsítottat, egy 59 éves pátrohai férfit a rendőrség elfogta és őrizetbe vette - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön. A sértett szerdán egyedül tartózkodott a szerelvény egyik vagonjában, amikor rátámadt egy férfi és bántalmazta, majd elvette kevesebb mint kétezer forintját, cigarettáját és öngyújtóját - mondta Fülöp Gergely. A százados tájékoztatása szerint a súlyosan megsérült, vérző utas Kisvárdán leszállt a vonatról, rokonánál megmosakodott, bement a helyi kórházba és csak azt követően tett feljelentést a rendőrségen.
2010.12.30. 16:15
 
 
II. Erzsébet dédnagymama lett
Dédnagymama lett II. Erzsébet brit királynő. Az uralkodó legidősebb unokájának, Peter Phillipsnek és feleségének szerdán született kislánya Londonban. A baba 3,8 kilogrammal látta meg a napvilágot, neve még nem ismert. A kislány a 12. a trónutódlás rangsorában, és ő Erzsébet királynő első dédunokája. A Buckhingham-palota tájékoztatása szerint II. Erzsébet és férje, Fülöp herceg nagyon boldog a kislány születése miatt. Peter Phillips - Anna hercegnő 32 éves fia - 2008-ban házasodott meg, felesége kanadai születésű. A házaspár Hongkongban él, a királynő elsőszülött unokája ott dolgozik a Royal Bank of Scotland kötelékében.
2010.12.30. 16:15
 
 
Közösségi közlekedés Szilveszter és újév napján
A Volánbusz járatai december 31-én a tanítási szünetben érvényes pénteki, január elsején pedig a munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek; a MÁV-nál a szilveszteri és az újévi közlekedési rend nem változik; az év utolsó napján az éjszakai BKV járatok - néhány kivétellel - kétszeres sűrűséggel járnak. A BKV honlapján az áll: december 31-én a járatok az iskolaszünetben - illetve amely vonalon van ilyen, ott az év végi - munkanapokon érvényes menetrend szerint közlekednek, normál üzemidőben. A kisföldalatti december 31-én teljes üzemidőben közlekedik. Az éjszakai járatok - néhány kivétellel - kétszeres sűrűséggel járnak.
2010.12.30. 16:15
 
Dániai terrorakció-kísérlet: egy ember szabad, 3 előzetes letartóztatásban
Egy embert elengedtek, hármat pedig előzetes letartóztatásba helyeztek csütörtökön egy dán bíróságon abból a négyből, akiket előző nap fogtak el, mert olyan gyanú merült fel velük szemben, hogy merényletet akartak elkövetni egy dán újság ellen - közölték a hatóságok. Egy iraki állampolgárt, aki Dániában menedékjogot kért, kézzelfogható bizonyíték hiányában szabadon bocsátottak. Testvére az AP hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy bátyja ártatlan, és szerinte "azért nevezték terroristának, mert hithű muszlim".
2010.12.30. 16:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507[1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista