2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
Kézigránátot küldtek a berlini horvát nagykövetségnek
Kézigránátot és fenyegető levelet tartalmazó csomagot kapott hétfőn a berlini horvát nagykövetség - jelentette be a horvát külügyminisztérium. A gyanús küldeményt egy csomagküldő szolgálat kézbesítette hétfőn délelőtt. Különválasztották a posta többi részétől, biztonságos helyre vitték, s felbontva egy bebiztosított, gyújtószerkezettel rendelkező M-75 típusú kézigránátot találtak benne. A csomag küldője után nyomoznak a német hatóságok.
2011.01.17. 18:00
 
 
Emlékművet kap Paul, a jós polip
Emlékművet kap Paul, a híres német futballjós polip. A "Paul-sarkot" csütörtökön nyitják meg egykori lakhelyén, az oberhauseni Sealife Akváriumban. Az intézmény szóvivője elmondta, egy emlékmű és a Paul hamvait tartalmazó urna fog emlékeztetni az októberben elpusztult puhatestűre. Paul a 2010-es dél-afrikai futball-világbajnokság ideje alatt tett vált médiasztárrá, amikor sorozatosan nyolc meccsen át jósolta meg a győztes csapat, majd végül a bajnok kilétét is. Jelenleg a legendássá vált polip akváriumában utódja, II. Paul úszkál.
2011.01.17. 18:00
 
 
Schmitt Pál Londonban találkozott a brit parlament két házának vezetőjével
A brit parlament két házának vezetőjével találkozott hétfőn Londonban Schmitt Pál, aki egyebek mellett a pénzügyi válság utáni teendőkről tárgyalt az alsóház és a Lordok Háza elnökével, és szóba került a magyarországi médiatörvény is. A köztársasági elnököt, aki előző nap érkezett Londonba, hétfőn, kétnapos látogatásának befejező napján Helene Hayman, a brit törvényhozás felső kamarájának, a Lordok Házának elnöke, majd John Bercow, az alsóház elnöke fogadta. Tárgyalásai után, a brit parlament épületében az államfő magyar újságíróknak elmondta: a megbeszéléseken talán az elmúlt időszak pénzügyi-gazdasági válságáról esett a legtöbb szó.
2011.01.17. 18:00
 
 
Tunéziában nemzeti egységkormány alakult a régi miniszterelnök vezetésével
Nemzeti egységkormány alakult Mohamed Gannúsi eddigi miniszterelnök vezetésével hétfőn Tunéziában. A testületben a védelmi, a belügy-, a pénzügy-, és a külügyminiszter is megtartotta posztját, de helyet kapott a kormányban néhány ellenzéki vezető is: Nedzsib Sebbi, a Demokratikus Haladó Párt létrehozója regionális fejlesztési miniszter lett, Musztafa Ben Dzsaafar, a Szabadság és Munka Szövetségének vezetője az egészségügyi tárcát kapta, Ahmed Ibrahim, az et-Tadzsdid párt irányítója pedig a felsőoktatási miniszter posztját. A kormány megalakulását bejelentve Gannúsi közölte, hogy szabadon akarnak bocsátani minden politikai foglyot.
2011.01.17. 18:00
 
 
Szigorítanák a szórakozóhelyek működési engedélyeinek kiadását
Több önkormányzat a hétvégi diszkótragédia nyomán közös felterjesztésben kezdeményezi a szórakozóhelyek működési engedélyének kiadását szabályozó kormányrendelet szigorítását. Hassay Zsófia, a VI. kerület polgármestere hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: a felterjesztésben az is szerepel, hogy a rendőrségnek legyen intézkedési joga az adott helyiség bezárására. Fontosnak nevezte, hogy ne lehessen utólag beszerezni a szakhatósági engedélyeket, és így szervezni rendezvényeket. Jelenleg elegendő az önkormányzatnál kérni a nyilvántartásba vételt, és ha a szórakozóhely dohányterméket nem árusít, de szeszes italt igen, aznap este már meg is nyílhat - tette hozzá a polgármester.
2011.01.17. 17:45
 
 
Ismét az Apple-vezér egészségi állapota miatt aggódik a tőzsde
Steve Jobs, az Apple vezérigazgatója megromlott egészségi állapota miatt szabadságra megy. Ezt maga Jobs közölte, a cég alkalmazottjaihoz hétfőn eljuttatott levélben. A bejelentés hatására az informatika cég részvényei 7 százalékot estek. Az Apple, a világ egyik legnagyobb szórakoztatóelektronikai és komputercége a tervek szerint kedden, piaczárás után teszi közzé negyedéves eredményeit. Az amerikai és a világpiacot a legutóbb az érintőképernyős iPhone-okkal, iPadokkal és a táblakomputerekkel forradalmasító Apple rajongói attól tartanak, hogy a cég dizájnvezérelt termékei kevésbé lesznek innovatívak Jobs háttérbe szorulása esetén.
2011.01.17. 17:30
 
Lemondott az izraeli kormány három minisztere
Lemondott hétfőn az izraeli kormány három munkapárti minisztere, miután a pártban szakadás következett be pár órával korábban; az ellenzék a választások előrehozatalát követeli. Ezek az első kilépések Benjámin Netanjahu jobboldali kormányából 2009 márciusi megalakulása óta. Az egyik távozó politikus a békefolyamat hiányával magyarázta döntését. A közvetlen előzmény, hogy Ehud Barak védelmi miniszter, a Munkapárt vezetője bejelentette: otthagyja pártját, és újat alapít. Az ellenzéket vezető Cipi Livni a három miniszter lemondása nyomán kijelentette, hogy a kormány elvesztette legitimitását, és előre kell hozni a parlamenti választásokat.
2011.01.17. 17:15
 
Messi belázasodott, kihagyja a kupameccset
Belázasodott Lionel Messi, az FC Barcelona argentin aranylabdás futballistája, így szerdán biztosan kihagyja a Real Betis elleni Király Kupa-negyeddöntő visszavágóját. A katalánok szurkolóinak ugyanakkor nem nagyon kell aggódniuk, ugyanis a gárda 5-0-ra diadalmaskodott az első mérkőzésen, így Josep Guardiola vezetőedző várhatóan Messi mellett még jó néhány kulcsjátékosát pihentetni fogja az összecsapáson. Messi egy héttel ezelőtt nyerte el a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), valamint a France Football magazin által közösen odaítélt FIFA-Aranylabda díjat.
2011.01.17. 17:15
 
Munkavállalók: őszinte párbeszéddel lehet a válságon úrrá lenni
Őszinte, nyílt párbeszéddel lehet a válságon úrrá lenni - mondta Pataky Péter, az MSZOSZ elnöke az MTI-nek az uniós tagállamok foglalkoztatásügyi minisztereinek és a szociális partnerszervezetek vezetőinek gödöllői informális találkozóját követően. Pataky Péter hozzátette: a magyar szakszervezetek a megbeszélésen kénytelenek voltak elmondani, hogy Magyarország nem mutat pozitív példát ebben a vonatkozásban. Kitért arra: az Európai Bizottság is erősíteni kívánja a tripartit érdekegyeztetést. Pataky szerint a magyarországi hat szakszervezeti szövetség "egyeztette mondanivalóját" az egyes témakörökben.
2011.01.17. 17:15
 
BUX: +0,42 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 94,04 pontos, 0,42 százalékos emelkedéssel, 22.356,09 ponton zárt hétfőn. A Mol árfolyama 1,31 százalékkal 21.990 forintra erősödött, az OTP részvények ára 0,07 százalékkal 5.374 forintra nőtt.
2011.01.17. 17:15
 
 
A kormány visszavonta az új Erkel Színház megépítéséről szóló határozatot
A kormány visszavonta azt a korábbi határozatot, amely az új Erkel Színház építését írta elő - a kormányhatározat a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg. Az akkori kormány 2009 október közepén határozott az új Erkel Színház felépítését célzó pályázat előkészítéséről és lebonyolításáról, továbbá az Operaház rekonstrukciójának előkészítéséről. Ezt a határozatot helyezi hatályon kívül a mostani. A korábbi határozat az építés első lépéseként a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanácsnak előírta, hogy a fővárosi önkormányzattól vásárolja meg az építési telek egy részét, és azt adja a Magyar Állami Operaház tulajdonába.
2011.01.17. 17:00
 
 
Megkezdték a rakpartok lezárását Budapesten
Megkezdték az alsó rakpartok lezárását a Duna áradása miatt Budapesten hétfő délután, ezzel egyidejűleg másodfokú árvízvédelmi készültséget rendeltek el a fővárosban. A Főpolgármesteri Hivatal közlése szerint a budai alsó rakpartot a Halász utca és a Mozaik utca között, a pesti alsó rakpartot a Dráva és a Garibaldi utca között zárták le. A budai és a pesti alsó rakpart többi részét este 8 órától folyamatosan zárják majd le. A Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. megkezdi "az elrendelési szintekhez tartozó zsilipszerkezetek lezárását, az ideiglenesen kezelőszemélyzettel üzemelő és az automata átemelő állomások beüzemelését, valamint a védvonali áttörések lezárását" - írták a közleményben.
2011.01.17. 17:00
 
A lengyel uniós miniszter kiállt az Orbán-kormány mellett
Kiállt a sokat bírált, konzervatív Orbán-kormány mellett Mikolaj Dowgielewicz lengyel Európa-ügyi miniszter, aki azt is leszögezte, hogy az őszi parlamenti választások nem fogják megzavarni Lengyelország uniós elnökségét - jelentette a lengyel hírügynökség. "A lengyel kormány kényelmetlen érzéssekkel látta, hogy régebbi uniós tagok, mint Franciaország és Németország és vezető napilapjaik miként torzították el az elmúlt napokban a magyar uniós elnökséget", megvádolván azzal, hogy az új sajtótörvénnyel megtámadta a sajtószabadságot - mondta Dowgielewicz egy interjúban, amely hétfőn jelent meg az Euobserver uniós honlapon.
2011.01.17. 17:00
 
 
Leszállt Ferihegyen az első Qatar Airways-repülőgép
Elindította budapesti járatát a Qatar Airways, az első gép hétfő délután landolt Ferihegyen. A Qatar Airways A320-as Airbuszát a szokásoknak megfelelően vízsugárral fogadták az 1-es terminál előtti forgalmi előtéren. A géppel Budapestre érkezett a légitársaság vezérigazgatója, Akbar Al Baker is. A fogadás után az Aeroplex hangárjában szalagot vágtak át. A katari légitársaság, amely az arab légi cégek közül elsőként indított járatot Budapestre, mostantól heti négyszer közlekedtet gépet Doha és Budapest között, Bukarest érintésével.
2011.01.17. 16:45
 
A nagycsaládosok egyesülete a törvények szigorítását javasolja
A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) azt kéri a kormánytól, tekintse át és szigorítsa meg a jogszabályok szórakozóhelyekre, gyermek és fiatalkorúakra vonatkozó részeit, illetve vizsgálja felül az ország drogstratégiáját. A NOE az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében azt írta: a kabinettől és az illetékes hatóságoktól azt is kérik, hogy tegyenek meg mindent a szabályozás, illetve az ellenőrzés terén a családok, a gyermekek és minden fiatalkorú védelme érdekében. A szervezet szerint a változtatásokra azért van szükség, mert a helytelen szórakozási szokások és az ennek teret engedő jogi, társadalmi környezet közvetve számos fiatal halálát okozta.
2011.01.17. 16:45
 
Súlyosan megsérült egy elgázolt kerékpáros Izsákon
Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba egy 81 éves férfit, aki elektromos meghajtású kerékpárjával egy autó elé kanyarodott hétfőn Izsákon - közölte a rendőrség az MTI-vel. Az izsáki férfi járművével az előzésébe kezdett személygépkocsi elé kanyarodott, amely elütötte - mondta Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
2011.01.17. 16:30
 
Tabajdi: a bizalom visszaszerzésétől függ a magyar EU-elnökség sikere
Az Orbán-kormány idején megrendült nemzetközi bizalom visszaszerzése az uniós elnökség sikerének záloga - vélekedett Tabajdi Csaba, az MSZP európai parlamenti (EP-) delegációjának vezetője hétfőn közzétett nyilatkozatában. Szerinte a magyar uniós elnökség következő fél éve nagy mértékben függ attól, hogy a miniszterelnök mennyire győzi meg az EP-t és az Európai Bizottságot strasbourgi szereplésével. Orbán Viktor szerdán terjeszti elő az EP plenáris ülésén a magyar elnökség munkatervét. A magyar szocialista politikus megállapította, hogy a magyar uniós elnökség "bizalomhiánnyal, ezért tehertétellel indul". Az európai bírálatok nem a magyar népnek szólnak, hanem az országot jelenleg irányító kormánynak - tette hozzá.
2011.01.17. 16:30
 
 
Illés Zoltán: az esetleges újabb árvíz megelőzése a cél
A kormány egy esetleges újabb árvíz elhárítása érdekében hirdetett veszélyhelyzetet Borsod-Abaúj-Zemplén megye közigazgatási területére - mondta Illés Zoltán, a Vidékfejlesztési Minisztérium környezetügyért felelős államtitkára miskolci sajtótájékoztatóján hétfőn. A kormány döntése révén megelőzhető lesz egy esetleges újabb árvíz a megyében, a Sajó, a Bódva és a Hernád völgyében, erre minden pénzügyi forrás rendelkezésre áll - közölte Illés, hozzátéve: a veszélyhelyzet kihirdetése azt is jelenti, hogy a tavalyi árvízben megrongálódott védművek helyreállítási munkálatai felgyorsulhatnak.
2011.01.17. 16:30
 
Fegyveres postarablás Jászfelsőszentgyörgyön
Kirabolták a jászfelsőszentgyörgyi postahivatalt hétfőn - közölte a rendőrség az MTI-vel. A felső-jászsági település postáján 13 óra után néhány perccel egy férfi, kezében fegyvernek látszó tárggyal, a készpénz átadására kényszerítette az ott dolgozó négy embert. Miután a rabló pénzhez jutott, távozott a helyszínről - mondta a Szolnok megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A rablás elkövetése során lövés nem dördült, sérülés nem történt - tette hozzá Pásztorné Kovács Ágnes, aki a nyomozás érdekében további információval nem kívánt szolgálni.
2011.01.17. 16:15
 
Eddig ezren voltak az egészségügyi szűrőközpontban Devecserben
Eddig csaknem ezren vettek részt az iszapkatasztrófa által érintett települések lakosai közül az ingyenes szűrővizsgálatokon a Kormányzati Egészségügyi Szűrőközpontban Devecserben - tájékoztatta az intézmény vezetője hétfőn az MTI-t. Nagy Zoltán elmondta, hogy az egészségügyi szűrőközpont egy hónapja működik, a környező hét település csaknem nyolcezer lakosa számára ingyenesen, előjegyzéssel biztosítják a vizsgálatokat. A legnagyobb számban légzésfunkciós vizsgálatokat és laborvizsgálatokat végeznek, a szűrőközpontból az elmúlt 4 hétben 300 labormintát továbbítottak az ajkai kórházban működő laboratóriumba - mondta a főorvos.
2011.01.17. 16:15
 
Párizs elszámol az elmenekült tunéziai államfő franciaországi vagyonával
A francia kormány ellenőriz minden, az elmenekült tunéziai elnökhöz és családjához köthető franciaországi pénzügyi tranzakciót, valamint "az alkotmányos tunéziai hatóságok rendelkezésére áll" Zin el-Abidin Ben Ali franciaországi ingatlanjainak átvizsgálásához - közölte hétfőn a kormányszóvivő. Francois Baroin tájékoztatása szerint a pénzügyminisztérium pénzmosás elleni részlege valamennyi franciaországi pénzintézetet felszólította, hogy tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a volt tunéziai államfő és hozzátartozói ne tudják kimenteni Franciaországból az ott felhalmozott vagyonukat.
2011.01.17. 16:15
 
 
Leninnek nem volt köze a cári család meggyilkolásához
Sem Lenin, sem Szverdlov, a bolsevik párt második számú vezetője nem adott utasítást a cári család meggyilkolására, számos vonatkozó feltételezés ellenére erre vonatkozóan semmiféle bizonyíték nem került elő, és kizárt a szintén sokszor felvetett rituális gyilkosság lehetősége is - hangsúlyozta az Izvesztyija című orosz lapnak Vlagyimir Szolovjov, a nyomozati bizottságnak az üggyel foglalkozó nyomozója. Alekszej cárevics (trónörökös) és Marija nagyhercegnő földi maradványait 2007 júliusában találták meg Jekatyerinburg közelében, s azóta számos genetikai vizsgálat bebizonyította, hogy valóban a cári család gyermekeinek maradványairól van szó.
2011.01.17. 16:15
 
Hat éve bujkáló elítéltet fogtak el Nyírpilisen
Egy hat éve bujkáló, a százas országos körözési listán is szereplő elítéltet fogtak el a rendőrök Nyírpilisen - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel. A 43 éves férfi szombaton egy családi rendezvényen tartózkodott a Nyírbátorhoz közeli településen, amikor a rendőrök bűnügyi információk alapján lecsaptak rá. A megyei bíróság büntetés-végrehajtási csoportja által európai elfogatóparancs alapján hat éve körözött férfi menekülni próbált, de nem sikerült neki, mivel a rendőrök előzőleg körbezárták az épületet. A megbilincselt férfit a börtönbe szállították, hogy megkezdje a rá lopásért kiszabott szabadságvesztés letöltését.
2011.01.17. 16:00
 
 
Braun Róbert: nincs baloldali hírügynökség
Braun Róbert szakmai, nem pedig politikai befektetésként tekint a Független Hírügynökség (FH) megvásárlására. Az általa vezetett B and P Braun and Partners tanácsadó vállalat február 15-től tulajdonolja a hírügynökséget, amelyet szolgáltatásait bővítve piacvezetővé tenne. A korábban Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc volt kormányfők tanácsadójaként is dolgozó Braun Róbert elmondta: meggyőződése, hogy baloldali hír, s így baloldali hírügynökség nem létezik. "Aki baloldali híreket akar gyártani, az manipulálni akar, amihez nekem se kedvem, se időm, se pénzem nincs" - jelentette ki.
2011.01.17. 16:00
 
Mérséklődik a felmelegedés, 5-8 fok várható
Kedden nagyobb területen számíthatunk felhős, párás, ködös időre, hosszabb-rövidebb napsütés helyenként a Dunántúlon valószínű. Eleinte gyenge vagy mérsékelt lesz a változó irányú szél, majd kedden a Dunántúlon a szél északnyugatira fordul, de csak néhol élénkül meg kissé. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 fok körül alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden a tartósan ködös területeken kevéssel 5 fok alatt, a napos részeken 8 fok körül várható.
2011.01.17. 15:45
 
Svájci bankszámlaadatok a WikiLeaks birtokában
Egy volt svájci bankalkalmazott bizalmas számlaadatokat adott át a WikiLeaksnek hétfőn Londonban. A számlatulajdonosok között állítólag német, amerikai és ázsiai vagyonos üzletemberek és politikusok is találhatóak. Rudolf Elmer, a svájci Bank Julius Baer pénzintézet egykori munkatársa az adatokat tartalmazó CD-t Julian Assange-nak, a bizalmas értesüléseket interneten kiszivárogtató WikiLeaks alapítójának adta át. Közös sajtótájékoztatójukon elmondták, hogy az adatok feldolgozása eltart néhány hétig, csak azt követően hozzák nyilvánosságra. Elmernek két nap múlva kell megjelennie egy zürichi regionális bíróságon a svájci banktitok megsértése miatt.
2011.01.17. 15:45
 
Ismét közalkalmazotti sztrájk lesz Görögországban
Görögországban 24 órás sztrájkot tartanak a közalkalmazottak és a köztisztviselők február 10-én, tiltakozásul a kormány megszorító intézkedései ellen - jelentette be hétfőn a sztrájkot szervező ADEDY szakszervezet. Az érdekvédelmi tömörülés bejelentette azt is, hogy tárgyal a magánszektor dolgozóit tömörítő legnagyobb szakszervezettel (GSEE) arról, hogy közösen tartsák meg a sztrájkot. A két szakszervezet közel 2,5 millió dolgozót képvisel, ez az aktív dolgozók mintegy fele. A görög szakszervezetek tavaly többször is sztrájkot hirdettek azok után, hogy a kormány a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) és az EU-tól kapott 110 milliárd eurós mentőcsomag feltételeinek megfelelően költségvetési megszorításokat hajtott végre.
2011.01.17. 15:45
 
Magyarország pályázott a 2012-es és 2013-as FIFA-kongresszus rendezésére
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) - a kormány támogatásával - pályázott a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) 2012-es és 2013-as kongresszusának megrendezésére. A Nemzeti Erőforrás Minisztérium hétfői tájékoztatása szerint a támogatásról szóló - hétfőn a Magyar Közlönyben is megjelent - határozatával a kormány megteremtette a szükséges állami feltételeket ahhoz, hogy az MLSZ a 62. és 63. FIFA-kongresszus rendezési jogára jelentkezzen, amelyre múlt hét péntekig volt lehetőség. A kormány által vállalt pénzügyi kötelezettség mértéke az MLSZ tájékoztatása szerint 30 millió forint.
2011.01.17. 15:45
 
Diszkótragédia: az ombudsman valódi megoldásokat szorgalmaz
A hatósági ellenőrzés fontosságára figyelmeztetett Szabó Máté ombudsman hétfőn, emlékeztetve a szombat esti budapesti diszkótragédiára. Szabó Máté közleményében a valódi megoldások sürgető szükségességére hívta fel a jogalkotók és jogalkalmazók figyelmét. Álláspontja szerint az alkalmi razziák, büntetések nem elegendők: az önkormányzatok összehangolt engedélyezési és ellenőrzési tevékenysége alapvető feltétele a tragédiák elkerülésének. A közlemény szerint az állampolgári jogok országgyűlési biztosa nem először teszi közzé az önkormányzatok engedélyezési-ellenőrzési feladataival kapcsolatos véleményét.
2011.01.17. 15:30
 
 
Bundesliga: sajtóértesülés szerint a Stuttgart szerződtetné Hajnal Tamást
A VfB Stuttgart szerződtetné Hajnal Tamást, a német labdarúgó-bajnokságban éllovas Borussia Dortmund magyar válogatott középpályását - a kicker.de internetes szakportál értesülései szerint. A 29 éves futballista az idei szezonban bajnokin még nem lépett pályára csapatában, s a Ruhr-vidéki egyesület elvileg el is engedné, Michael Zorc klubmenedzser azonban azt mondta, konkrét megkeresés még nem történt, de hallottak arról, hogy szeretnék leigazolni a magyar labdarúgót. Fredi Bobic, a Stuttgart sportigazgatója nem akarta kommentálni a kicker értesüléseit, amelyek szerint a VfB Hajnal mellett a Hamburg török középpályása, Tunay Torun iránt is érdeklődik.
2011.01.17. 15:30
 
 
Kaczynski családja továbbra is Moszkva ösztönözte merényletet gyanít
Lech Kaczynski néhai lengyel államfő családja hétfőn ismét azzal a feltevéssel állt elő, hogy Moszkva által ösztönzött merénylet okozta az elnöki küldöttséget szállító repülőgép lezuhanását tavaly áprilisban az oroszországi Szmolenszkben. "A lengyel elnök elleni merénylet hipotézise ma hihetőbb, mint valaha" - mondta a néhai elnök veje, Marcin Dubieniecki a PAP lengyel hírügynökségnek. Az ügyvéd Dubieniecki egyszerre férje és meghatalmazottja Marta Kaczynskának, Lech Kaczynski egyetlen lányának.
2011.01.17. 15:30
 
Gyermeke halálra éheztetésével vádolnak egy anyát Hevesben
Gyermeke halálra éheztetésével vádolja az ügyészség azt a 30 éves asszonyt, akinek a pere hétfőn kezdődött meg Egerben, a Heves Megyei Bíróságon. A Heves megyei Erken élő nővel szemben gondatlanságból elkövetett emberölés a vád. Az ügy másodrendű vádlottja a község háziorvosa, foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt. A harmadrendű vádlott egy védőnő, aki az ügyészség szerint foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségét valósította meg. Az elsőfokú tárgyaláson mindhárman elutasították az ellenük felhozott vádat, úgy nyilatkoztak, hogy nem bűnösök.
2011.01.17. 15:15
 
 
Fidesz: 2011-ben újra növekvő pályára áll a turizmus
A Fidesz szerint 2011-ben újra növekvő pályára áll a turizmus, az ágazat költségvetési támogatása ugyanis nő, a működési költségek pedig csökkennek. Bánki Erik, a kormánypárt szakpolitikusa hétfői budapesti sajtótájékoztatóján közölte: a Forma-1-gyel együtt 13,5 milliárd forint áll rendelkezésre turisztikai marketingre, a turizmust érintő nagyrendezvények támogatására és termékfejlesztésre. Megjegyezte, hogy a pénteken bemutatott Új Széchenyi Tervben is a kiemelt területek között szerepel a turizmus.
2011.01.17. 15:15
 
LMP: lehet olcsóbb a tömegközlekedés
Az LMP szerint olcsóbb és színvonalasabb lenne a budapesti tömegközlekedés, ha például a BKV bevezetné az időalapú menetjegyeket, vagy ha az eddig kihasználatlan bevételi forrásokat is kihasználná a cég. Az ellenzéki ökopárt fővárosi frakciója hétfőn, az MTI-nek küldött közleményében azt hangoztatta: nem reménytelen a helyzet, mert vannak olyan megoldások, amelyek hosszú távon is fenntarthatóvá teszik a város közlekedését. Az LMP ezzel utalt arra, hogy Tarlós István főpolgármester a múlt héten arról beszélt, hogy kormányzati segítség nélkül a BKV még ebben az évben be fog dőlni.
2011.01.17. 15:00
 
Otthonában szúrtak mellbe egy idős nőt Pécsen
Súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett egy idős nő, akit rablók késeltek meg pécsi otthonában - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az eset még múlt szerdán történt. A két, 20-22 éves elkövető magát rendőrnek kiadva kopogtatott be a Hársfa utcában lakó, 68 éves nőhöz. Amikor az asszony közölte, hogy nyitva van az ajtó, a támadók harisnyával a fejükön berontottak a házba. Ott a tulajdonost bántalmazták, a pénzét követelték, s ennek nyomatékot adva egyikük egy kinyitható késsel mellkason szúrta őt.
2011.01.17. 15:00
 
Kábítószeres cigarettától lett rosszul három fiatal egy vonaton
Három fiatal lett rosszul egy Miskolc felől Nyíregyházára érkező vonaton, miután elszívtak egy ismeretlen tartalmú cigarettát. A fiatalokhoz, akik a szombat este Nyíregyházára érkező szerelvényen lettek rosszul lett, a jegyvizsgáló hívott mentőt, majd kórházba szállították a 17-18 éves fiúkat - mondta a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője. Amikor kihallgatható állapotba kerültek, a rendőröknek elmondták: az után kezdtek szédülni és hányni, hogy elszívtak egy ismeretlen tartalmú cigarettát, amelyet egy idegentől kaptak. A fiúk szervezetében a gyorsteszt marihuánát mutatott ki, ezért a rendőrség kábítószerrel való visszaélés miatt indított eljárást, és keresi az ismeretlent, aki a cigarettát adta nekik.
2011.01.17. 15:00
 
 
Plácido Domingo madridi előadással ünnepli 70. születésnapját
A hét végén magas spanyol művészeti elismeréssel kitüntetett Plácido Domingo pénteken egy madridi operaelőadással ünnepli 70. születésnapját. A spanyol kormány rendkívüli művészeti pályafutásáért adományozta a világhírű tenornak és operaigazgatónak a művészeti érdemrendet. "Domingo Spanyolország és a spanyol kultúra egyik legfontosabb nagykövete a világban" - hangsúlyozta a kulturális miniszter. A kitüntetéssel Domingo kiemelkedő énekesi és zenekarvezetői munkáját, valamint a spanyol zene, ezen belül különösen a zarzuela, a hagyományos spanyol opera melletti elkötelezettségét akarták elismerni. A Duna TV élőben közvetíti a születésnapi gálát.
2011.01.17. 15:00
 
 
Szijjártó: több szerénységet nyugdíj-ügyben az MSZP-től
Szijjártó Péter szerint több szerénységet várnak az emberek nyugdíj-ügyben az MSZP-től, "mely folyamatosan csökkentette a nyugdíjak értékét, és kötelezővé tette a nyugdíjbefizetések tőzsdére vitelét". A miniszterelnök szóvivője Korózs Lajos szocialista politikus hétfői sajtótájékoztatójára reagáló közleményében rögzíti: a nemzeti ügyek kormánya garantálja a nyugdíjak értékét és biztonságát, mint ahogyan azt is, hogy azok a nők, akik 40 évet dolgoztak, életkoruktól függetlenül nyugdíjba vonulhatnak.
2011.01.17. 15:00
 
 
Tunéziában a biztonsági erők könnygázt vetettek be tüntetők ellen
A biztonsági erők könnygázt vetettek be a tunéziai fővárosban, Tuniszban tüntetők ellen, akik azt követelték, hogy a kormányzó párt távozzon a hatalomból. A rendőrség és a hadsereg vízágyúkkal, valamint levegőbe leadott lövésekkel igyekezett feloszlatni a tömeget, de több százan maradtak a francia nagykövetséghez közeli helyszínen, a Burgiba sugárúton. A megmozdulás résztvevői azt skandálták, hogy "folytatódik a forradalom", távozzon a kormányzó Alkotmányos Demokratikus Egyesülés (RDC) pártja.
2011.01.17. 14:45
 
James Bondra dubaji küldetés vár
Dubajba vezeti következő küldetése egy hamarosan megjelenő könyv szerint James Bondot, a brit titkosszolgálat szuperügynökét. A regény írására Ian Fleming hagyatékának kezelői adtak megbízást Jeffrey Deaver amerikai szerzőnek. A május 26-án megjelenő könyv címe Carte Blanche lesz. A helyszínen kívül az író egyelőre nem árult el részleteket a történetről. Jeffrey Deavert elmondása szerint megragadta Dubaj "egzotikus képe, a toronyházak és a sivatag egyvelege".
2011.01.17. 14:30
 
 
Az Európai Bizottság még elemzi a médiatörvényt
Az Európai Bizottságban még folyik a magyar médiatörvény elemzése, a munka távolról sem fejeződött be - közölte hétfőn az MTI kérdésére az uniós végrehajtó testület. Jonathan Todd, a médiaügyekben illetékes Neelie Kroes EU-biztos szóvivője a bizottság déli sajtótájékoztatóján teljességgel tévesnek nevezte azt a hétfői magyar napilap-értesülést, miszerint az Európai Bizottság rendben lévőnek találta a magyar médiatörvényt, és csak kisebb módosításokat fog javasolni. Todd elmondta, hogy a brüsszeli testület csak a múlt pénteken kapta meg a magyar hatóságoktól az elfogadott törvényszövegről szóló hivatalos értesítést.
2011.01.17. 14:30
 
Australian Open: Djokovic sima győzelme
A harmadik helyen kiemelt szerb Novak Djokovic alig másfél órát töltött a pályán hétfőn melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi versenyének első fordulójában, melyben magabiztos játékkal búcsúztatta a spanyol Marcel Granollers-t. Djokovichoz hasonlóan a hatodik helyen kiemelt cseh Tomas Berdych és a kilencedikként rangsorolt spanyol Fernando Verdasco is sima sikerrel biztosított a helyét a legjobb 64 között.
2011.01.17. 14:15
 
Budapestre látogat az EBESZ sajtószabadság-képviselője
Budapestre látogat és a kormány képviselőivel tárgyal a médiaszabályozásról az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) sajtószabadság-képviselője - jelentette be hétfőn a bécsi székhelyű nemzetközi szervezet. Dunja Mijatovic keddi látogatásán találkozik Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkárral és külügyminisztériumi tisztségviselőkkel - állt a közleményben. A sajtószabadság-képviselő az elmúlt hónapokban többször bírálta az akkor még készülő, majd a végül elfogadott új médiaszabályozást is.
2011.01.17. 14:15
 
 
Kárpáti György Mór rövidfilmje versenyben a Berlinalén
Kárpáti György Mór Erdő című 12 percese képviseli Magyarországot a 61. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál rövidfilmes versenyében. Az idei Berlinalét február 10. és 20. között rendezik meg. A 25 új rövidfilmet felvonultató rangos válogatásba Kárpáti György Mór Erdő című rövidfilmjét is meghívták, az Arany Medvéért folyó versenyben 21 ország vesz részt - tájékoztatta a Magyar Filmunió hétfőn az MTI-t. Az Erdő című 12 perces fekete-fehér alkotás a Színház- és Filmművészeti Egyetem, a KMH Film, a KraatsFilm és az Inforg Stúdió együttműködésében, a Magyar Mozgókép Közalapítvány támogatásával készült.
2011.01.17. 14:15
 
 
Percek alatt okoz génkárosodást a cigaretta
A cigarettában lévő rákkeltő anyagoknak csupán néhány percre van szükségük ahhoz, hogy egy későbbi tumor kialakulásának alapjait megteremtsék a DNS károsításával. Amerikai tudósoknak kutatásukban most először sikerült a policiklusos aromás szénhidrogének (PAH) hatását végigkövetniük. Ez a szennyező anyag a dohányfüst mellett megtalálható a széntüzelésű gyárakban és a faszénen sült ételekben is. A tizenkét önkéntes dohányos részvételével zajló vizsgálat szerint a dohányzás után csupán 15-30 percnek kell eltelnie ahhoz, hogy a PAH a vérben olyan anyaggá alakuljon, amely genetikai változásokat, így rákot idézhet elő.
2011.01.17. 14:00
 
 
"Feltámasztják" a gyapjas mamutot
Öt éven belül tervezik "feltámasztani" a gyapjas mamutot japán genetikusok. A kutatócsoport Iritani Akirával, a Kiotói Egyetem professor emeritusával az élen oroszországi kutatólaboratóriumban őrzött mamuttetemből nyerik ki a klónozáshoz szükséges szöveteket. Az eddig előkerült mamutleletek 80 százaléka Szibériából, az örök fagy birodalmából származik. A legjobb állapotban lévő jégkorszaki emlősöknek mind a mai napig megőrződtek a belső szervei és a szőrzete.
2011.01.17. 14:00
 
Labdarúgó NBI: szerb kapust igazolt a Debrecen
A bajnokságban címvédő Debrecen labdarúgócsapata hároméves szerződést kötött Nenad Novakovic szerb kapussal. Novakovic a Radnickiben kezdte pályafutását, majd a Napredak Krusevac csapatán keresztül vezetett az útja Dániába, ahol először a Koge, majd az Odense játékosa volt. Innen két és félmillió euróért az olasz Regginához igazolt. Legutóbb a dán FC Nordsjaelland együttesének kapuját védte. A 28 éves hálóőr leigazolására azért volt szüksége a DVSC-TEVA együttesének, mert Vukasin Poleksic júniusi, két évre szóló eltiltása után nem sikerült kielégítő megoldást találni a posztra.
2011.01.17. 14:00
 
Sztrájkol a Lufthansa párizsi földi személyzete
Járattörlésekkel jár hétfőn a Lufthansa párizsi földi személyzetének sztrájkja: a Charles de Gaulle (Roissy) repülőtérről induló, illetve oda érkező gépek közül a Lufthansa 26-26 járat törlésére számít a nap folyamán. A légitársaság szóvivője szerint tárgyalnak a földi személyzetet tömörítő szakszervezettel, a munkaügyi vita mielőbbi megoldása érdekében. Vasárnap délután Németország és Olaszország irányába hat járatot töröltek, három németországi járat pedig késett. Az AFP hírügynökség úgy tudja, hogy már vasárnap délután óta sztrájkol mintegy ötven repülőtéri alkalmazott, a "jelentős létszámcsökkentések ellen" tiltakozva.
2011.01.17. 14:00
 
Megdöbbent a filozófus társaság elnöksége a pályázatokról szóló cikkeken
A Magyar Filozófus Társaság elnöksége mély megdöbbenéssel figyeli a médiában a filozófuspályázatokról szóló cikkeket - közölte a társaság. A Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal (NKTH) 2004-ben és 2005-ben odaítélt pályázatainak részleteiről zajló "vita" a végső eszkalálódása annak a szakmán belüli konfliktusnak, amely már egy-másfél éve tart. Minden érintettnek be kell látnia, hogy ezt a konfliktust nemhogy megoldani, de még kezelni sem sikerült. Most már csak egy vigaszunk lehet: innen nincs tovább út. Ilyen körülmények között a Magyar Filozófiai Társaság elnöksége kötelességének látja, hogy még egyszer megszólítsa a releváns célcsoportokat - írták közleményben.
2011.01.17. 14:00
 
 
A Jobbik országgyűlési határozatban emlékezne meg az iszapömlés áldozatairól
A Jobbik azt kezdeményezi, hogy az Országgyűlés határozatban emlékezzen meg a tavaly októberi vörösiszap-katasztrófa áldozatairól és a mentés során megsérült hivatásos és önkéntes életmentőkről - mondta el hétfői sajtótájékoztatóján Kepli Lajos, a katasztrófát vizsgáló parlamenti bizottság elnöke. A Jobbik emellett felháborítónak tartja, hogy több mint 100 nappal a katasztrófa megtörténte után nincs senki sem előzetes letartóztatásban a felelősök közül.
2011.01.17. 14:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466[1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista