2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Férfi kézilabda-vb: kikaptak a németek, nyolc között a magyarok
A német válogatott kikapott kedden az eddig pont nélküli norvégoktól a svédországi olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda-világbajnokság utolsó középdöntős fordulójában, s ez egyben azt is jelenti, hogy a később pályára lépő magyar csapat már biztosan a legjobb nyolc között végez. A világbajnok kijut a londoni olimpiára, míg az ötkarikás selejtezős helyre a 2-7. helyezett fut be biztosan, a nyolcadik pedig talán. Eredmények: középdöntő, 3. forduló: I. csoport (Jönköping): Norvégia-Németország 35-25 (17-13).
2011.01.25. 18:00
 
Görögországban több mint 250 bevándorló éhségsztrájkol
Több mint 250 illegális bevándorló kezdett éhségsztrájkot Görögországban kedden, hogy elérje jogi helyzete rendezését. Közel 200, zömében észak-afrikai bevándorló érkezett Krétáról, hogy az athéni egyetem jogi karán kezdjen éhségsztrájkot. További ötvenen Szalonikiben folytatnak éhségsztrájkot. A szocialista kormány határozottan visszautasította az éhségsztrájkolók követelését. "Nincs arra lehetőség, se olyan szándék, hogy tömegesen és válogatás nélkül legalizáljuk az országba illegálisan belépett és itt letelepedett idegeneket" - hangzik a belügyminisztérium közleménye.
2011.01.25. 18:00
 
A Hezbollah-vezér a Mikáti-kormányban való részvételre buzdította Haríri táborát
Nadzsíb Mikáti kormányában való részvételre buzdította Szaad Haríri libanoni ügyvivő miniszterelnök táborát Hasszan Naszrallah, a Hezbollah szélsőséges síita szervezet vezetője kedden. "A libanoniaknak valódi esélyük van, hogy a +sem győztes, sem legyőzött+ elv alapján egyesüljenek: vegyünk részt egy közös kormányban" - mondta Naszrallah több ezer híve előtt levetített beszédében Baalbekben. "A következő kormány nem a Hezbollahé lesz, és nem is a Hezbollah fogja vezetni... Nem akarjuk sem a hatalmat, sem a kormányt" - hangsúlyozta a politikus.
2011.01.25. 18:00
 
Soltész Miklós: erősíteni kell a fiatalok hajlamát az önkéntességre
A féléves soros magyar uniós elnökség egyik legfontosabb prioritása a fiatalok politikai részvételének erősítése, valamint az ifjúság bevonása az európai önkéntesség évének programjaiba - jelentette ki Soltész Miklós, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkára az Európai Parlament (EP) kulturális és oktatási bizottsága előtti meghallgatásán kedden Brüsszelben. Soltész kiemelte: ha sikerül elérni, hogy a fiatalok aktívan részt vegyenek hazájuk közéletében, akkor az esetleges társadalmi feszültségek is könnyebben elsimíthatóak lesznek. A fiatalok politikai részvételéről a magyar elnökség a május 19-20-i oktatás, ifjúság, kultúra és sport tanácsülésen kíván elfogadni egy állásfoglalást.
2011.01.25. 17:45
 
 
Magyar-szlovák gázvezetékről ír alá szerződést Orbán és Radicová
Szlovákiát és Magyarországot összekötő gázvezeték felépítéséről szóló szerződést ír alá pénteken Pozsonyban Iveta Radicová szlovák, és Orbán Viktor magyar miniszterelnök. Orbán Viktor pénteken egynapos hivatalos munkalátogatást tesz Szlovákiában - közölte a szlovák kormányszóvivő Pozsonyban. A szerződés szövegét a két fél illetékesei a múlt héten véglegesítették. A tervezett magyar-szlovák gázvezeték az európai észak-déli gázvezeték része lenne, s létrehozásával jelentősen csökkenne mindkét ország függősége az orosz gázszállításoktól.
2011.01.25. 17:45
 
Völner Pál: a közlekedés a gazdaságfejlesztés kulcsterülete
A közlekedés területén a magyar elnökség mindent megtesz azért, hogy erős, versenyképes európai együttműködés alakuljon ki - mondta Völner Pál, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) infrastruktúráért felelős államtitkára az Európai Parlament közlekedési és idegenforgalmi szakbizottsága előtti meghallgatásán kedden, Brüsszelben.
2011.01.25. 17:45
 
 
Negyvenkét sportág kap felkészülési támogatást a MOB-tól
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) kedden nyilvánosságra hozta, hogy az egyes sportágak mekkora összeget kapnak idén az olimpiai felkészülésre, a listában 42 sportág szerepel. Ahogy azt már a szervezet hétfői, rendkívüli elnökségi ülése után közölték - részben az elmúlt évek eredményeit, részben az idei év szövetségi feladatait figyelembe véve - a kajak-kenu kapja a legmagasabb, 332 millió forintos összeget, majd sorrendben az úszók (240 millió) és a vízilabdázók (190 millió) következnek. A MOB honlapján olvasható keddi közlemény szerint összesen 1,95 milliárd forint jut az egyes sportágaknak az ötkarikás felkészülésre, s a központi költségvetésből érkező összeget a MOB folyósítja majd a szövetségeknek.
2011.01.25. 17:45
 
 
Török elnök: az "Európa-erőd" illúzió
"Az Európa-erőd gondolata nem ésszerű döntés, csak illúzió" - mondta Abdullah Gül török elnök az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének keddi ülésén a bevándorlók helyzetéről beszélve. Gül szerint a befogadó országoknak és a bevándorlóknak is arra kell törekedniük, hogy elkerüljék a "párhuzamos közösségek" kialakulását, ugyanis az emberek nem lehetnek egyszerre "elkülönültek és egyenlők". A török elnök rámutatott: szomorú - és gyengíti Európát -, hogy szavazók tömege voksol olyan pártokra, amelyek "a bizonytalanság, a munkanélküliség és a nyomor okát a bevándorlókban látják".
2011.01.25. 17:45
 
 
Egy magyar síelő életét vesztette a francia Alpokban
Egy magyar síelő feltehetően baleset következében életét vesztette a francia Alpokban - közölte kedden az MTI-vel a helyi csendőrség. A tragédia hétfő délelőtt a dél-franciaországi Briancontól mintegy húsz kilométerre található Puy-Saint-Vincent síterepén történt. Az eddig ismert tények szerint a 43 éves férfi síelés közben egy fának ütközött a Bois des Coqs nevű piros jelzésű erdei pályán, és a baleset következtében a helyszínén életét vesztette. A tragédia pontos körülményeit a helyi csendőrség jelenleg is vizsgálja.
2011.01.25. 17:45
 
Foci, Ázsia Kupa: Japán a döntőben
Elsőként Japán jutott a Katarban zajló labdarúgó Ázsia Kupa fináléjába, miután a keddi első elődöntőben 11-esekkel legyőzte a dél-koreai válogatottat. A találkozó hatalmas izgalmakat hozott. Előbb a dél-koreaiak vezettek, de Japán még az első félidőben egyenlített, s a rendes játékidőben már nem változott az eredmény. A hosszabbításban a szigetországiak kerültek előnybe, a rivális azonban az utolsó percben szerzett góllal kiharcolta a döntetlent és ezáltal a büntetőpárbajt, amelyben végül kizárólag a japán futballisták találtak kapuba.
2011.01.25. 17:30
 
Hivatalosan is Bernstein az angol FA első embere
Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) tanácsa kedden - a várakozásoknak megfelelően - elfogadta az elnökség decemberi döntését, így David Bernstein, a Manchester City korábbi első embere lett a sportszervezet új elnöke. A 2008 óta a Wembley Stadiont vezető Bernstein székfoglalójában elmondta, bízik abban, hogy stabilitást tud hozni a szövetség élén, s mindenképpen a korábbiaknál jobb kapcsolatra fog törekedni a nemzetközi szövetséggel (FIFA). Az FA-ben azért kellett új vezetőt választani, mert a korábbi elnök, David Triesman májusban lemondott.
2011.01.25. 17:30
 
Kilenc embert ölt meg egy pokolgép Thaiföldön
Kilenc embert ölt meg egy út mellé telepített pokolgép Thaiföld legdélebbi, Malaysiával határos, többségében mohamedán malájok lakta tartományában. Az áldozatok teherautóval kacsavadászatra tartó buddhisták voltak. Ez volt a legsúlyosabb terrorista támadás a vidéken 2009 júniusa óta, amikor fegyveresek az esti ima idején megtámadtak egy mecsetet, és tizenegy embert agyonlőttek. A buddhista többségű Thaiföld déli részén nyolcadik éve muzulmán szeparatista felkelés zajlik, amelynek 4300 ember esett eddig áldozatul.
2011.01.25. 17:30
 
 
Az orosz duma ratifikálta az új START-szerződést
Az orosz állami duma kedden ratifikálta a hadászati támadó fegyverek korlátozásáról és csökkentéséről szóló új START-szerződést (START-III.). A ratifikációs törvényt 350 igenlő szavazattal, 96 ellenszavazattal és egy tartózkodással hagyta jóvá az orosz parlament alsóháza harmadik olvasatban. Ellene szavazott a kommunista párt és a liberális-demokrata párt. A szerződést 2010. április 8-án írta alá Dmitrij Medvegyev orosz és Barack Obama amerikai elnök Prágában. A dokumentum az 1991-ben megkötött START-szerződés helyébe lép. Az amerikai fél közvetlenül karácsony előtt ratifikálta a szerződést.
2011.01.25. 17:30
 
BUX: -0,84 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 193,63 pontos, 0,84 százalékos csökkenéssel, 22.790,97 ponton zárt kedden. A Mol árfolyama 1,43 százalékkal 21.980 forintra csökkent, az OTP részvények ára 1,61 százalékkal 5.685 forintra esett.
2011.01.25. 17:15
 
 
Elütötte volt albérlőjét egy dunaharaszti férfi
Az első megállapítások szerint nem szándékosan ütötte el volt albérlőjét kedden egy dunaharaszti férfi, a fiatalember szaladhatott a kocsi elé - közölte a Pest Megyei Rendőr- főkapitányság. A korábbi tájékoztatás szerint kedden déltájban a két férfi azért keveredett szóváltásba egymással egy dunaharaszti családi házban, mert az ingatlan tulajdonosa műszaki cikkek ellopásával gyanúsította meg, és kérdőre vonta korábbi albérlőjét. A megvádolt 24 éves fiatalember elmenekült a helyszínről, mire a tulajdonos kocsival indult utána, majd elütötte őt. A baleset következtében a fiatalember súlyos sérüléseket szenvedett.
2011.01.25. 17:15
 
 
MSZP: tartalmi jellegűek a Bizottság kifogásai médiatörvény-ügyben
Az MSZP úgy véli: nem igaz, hogy az Európai Bizottság pusztán technikai észrevételeket fogalmazott meg a médiatörvénnyel kapcsolatban, a párt szerint a testület kifogásai tartalmi jellegűek. Kovács László, a szocialisták alelnöke kedden sajtótájékoztatón azt mondta: rombolja a kormány szavahihetőségét, hogy Kovács Zoltán kommunikációért felelős államtitkár és Nagy Anna kormányszóvivő azt állította, Neelie Kroes médiaügyekért felelős uniós biztos - időközben kiszivárgott - levelének egyetlen felvetése sem kérdőjelezi meg a sajtószabadság és a véleménynyilvánítás magyarországi érvényesülését.
2011.01.25. 17:15
 
Martonyi: a magyar uniós elnökség segíteni akarja Oroszország WTO-csatlakozását
A soros magyar EU-elnökség alapvető érdeke és törekvése azoknak a tárgyalásoknak az előmozdítása, amelyek célja Oroszország csatlakozása a Kereskedelmi Világszervezethez (WTO) - mondta Martonyi János külügyminiszter az Európai Parlament szakbizottsági meghallgatásán kedden Brüsszelben. Az utóbbi hetekben-hónapokban megnyílt a reális lehetőség Oroszország csatlakozására, mindenki érdekelt abban, hogy a gazdasági és kereskedelmi kapcsolatok Oroszországgal meghatározott, világos és áttekinthető szabályrendszeren keretében alakuljanak - fejtette ki a magyar diplomácia vezetője a nemzetközi kereskedelmi bizottság ülésén.
2011.01.25. 17:00
 
Összesen 240 év börtönbüntetést kapott 16 szerb futballdrukker
Összesen 240 év börtönbüntetésre ítélt kedden egy belgrádi bíróság 16 szerb futballhuligánt, amiért nem egészen másfél éve Belgrádban halálra vertek egy francia futballszurkolót - közölte a szerb sajtó. A kiszabott legsúlyosabb büntetés 35 év szabadságvesztés volt, a legenyhébb négy év. A 16 vádlottból kettőt még köröznek, őket távollétükben ítélték el, egyiküket 35, társát 32 évre. Két másik főkolompos 30-30 évet kapott. Négy vádlottat ítéltek 14 év szabadságvesztésre, másik négyet 12 évre.
2011.01.25. 17:00
 
 
A király beszéde kapta a legtöbb Oscar-jelölést
A király beszéde című brit történelmi dráma kapta a legtöbb Oscar-jelölést. Az Amerikai Filmakadémia díjaira jelöltek listáját kedden hozták nyilvánosságra Los Angelesben. A dadogó VI. György brit uralkodóról szóló produkció összesen 12 kategóriában kapott esélyt az Oscar-díj elnyerésére. A királyt alakító Colin Firth-t és a beszédtanárát játszó Geoffrey Rush-t is jelölték, de a film bejutott a legjobb film kategória tíz jelöltje közé is, és rendezője, Tom Hopper szintén az Oscar közelébe került. A félszemű című, Ethan és Joel Coen rendezte western tíz jelölést kapott, az Eredet című sci-fi és A közösségi háló című Facebook-sztori pedig nyolc-nyolc jelöléssel került versenybe. A 83. Oscar-díjkiosztót február 27-én tartják Hollywoodban.
2011.01.25. 17:00
 
Óbuda támogatja a budai fonódó villamosprojektet
A III. kerületi önkormányzat is támogatja az úgynevezett budai fonódó villamosprojektet, mivel szükségesnek tartja a fővárosi kötöttpályás közlekedés fejlesztését. Az önkormányzat keddi, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a projekt a személygépjármű-forgalommal szemben növelné a közösségi közlekedés vonzerejét, a 17-es villamosvonal felújítása pedig az újlaki városrehabilitáció számára ugyancsak rendkívül fontos. Mint írták, a 19-es és a 41-es villamos is Óbudáig közlekedne, ezzel létrejönne az észak-déli közlekedési tengely, amely a III. kerületben élők utazását jelentős mértékben könnyebbé, kényelmesebbé tenné. Óbuda-Békásmegyer kész megadni minden segítséget a vita mielőbbi rendezése érdekében - közölte az önkormányzat.
2011.01.25. 16:45
 
Réthelyi: az egészséges életmód segítéséhez is hozzá kell járulnia az uniónak
Az európai uniós célkitűzéseknek hozzá kell járulniuk az egészségesebb életmód segítéséhez, illetve ahhoz, hogy a tagországok korszerűbb, az igényekre jobban reagáló és átláthatóbb nemzeti egészségügyi ellátó rendszereket működtessenek - jelentette ki kedden Brüsszelben, az Európai Parlament környezetvédelmi és közegészségügyi bizottsága előtt Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter, a magyar uniós elnökség egészségügyi programját bemutatva. Mint mondta, a program átfogó témája "a betegutak és a szakemberek életpályája Európában".
2011.01.25. 16:45
 
Antiszemitizmus miatti aggodalmát fejezte ki az Európai Zsidó Kongresszus elnöke
Az Európában és azon belül Magyarországon tapasztalható antiszemitizmus miatti aggodalmának adott hangot kedden Brüsszelben Mose Kantor, az Európai Zsidó Kongresszus elnöke. Kantor - Juli Edelstein izraeli tájékoztatási és diaszpóraügyi miniszterrel közösen tartott sajtótájékoztatóján - "zéró toleranciát" szorgalmazott a rasszista gyűlölet szításával szemben. "A szólás szabadsága nem azonos a gyűlölködés szabadságával" - szögezte le. Elmondta, hogy a nap folyamán Brüsszelben találkozik Orbán Viktorral, az EU soros elnöki tisztségét ellátó Magyarország miniszterelnökével. Kantor és Edelstein az auschwitz-birkenaui koncentrációs tábor felszabadításának évfordulójához kapcsolódó nemzetközi holokauszt megemlékezésre érkezett az Európai Unió székhelyére.
2011.01.25. 16:45
 
Merényletek Pakisztánban
Egy tinédzser öngyilkos merénylő tucatnyi ember halálát okozta kedden Pakisztán Lahor nevű városában; a célpont egy síita vallásos menet volt. A rendőrség közlése szerint a 13 éves fiú felrobbantotta magát, amikor egy rendőr ellenőrizni akarta, amint a menethez közelített. Kórházi források szerint 13 ember, köztük három rendőr vesztette életét, és ötven fölött van a sebesültek száma. Pakisztán többségében szunnita lakossága a síitákat eretneknek tartja, és a szélsőséges csoportok - tálibok és az al-Kaida terrorszervezet tagjai - gyakran intéznek támadásokat ellenük. Három év alatt mintegy 4 ezer ember halt meg emiatt Pakisztánban.
2011.01.25. 16:45
 
 
A gyermek- és ifjúsági irodalom is bemutatkozik a lipcsei könyvvásáron
A gyermek- és ifjúsági irodalom összesen 130 alkotója érkezik szerte a világból az idei lipcsei könyvvásárra: Dániából, Angliából, Finnországból, Thaiföldről, Ghánából és az Egyesült Államokból is várnak írókat a németországi eseményre - közölték a rendezvény szervezői. A szerzők között Lipcsébe érkezik például Paul Maar, Mirjam Pressler és Gunter Preuss. A korábbi évekhez hasonlóan idén is a gyermek- és ifjúsági irodalom foglalja el a kiállítási felület egynegyedét. A március 17. és 20. közötti rendezvény ideje alatt négyszáz felolvasás, workshopok és akciók várják a látogatókat.
2011.01.25. 16:45
 
Megmenekült a tenisz csapat-világbajnokság
Bár decemberben úgy hírlett, hogy 33 év után anyagi okok miatt idén már nem rendezik meg Düsseldorfban a tenisz csapat-világbajnokságot, egy szponzornak köszönhetően mégis megmenekült a májusi verseny. A Roland Garros egyik hagyományos felvezető tornája azért szűnt meg kis híján, mert a főtámogató ARAG kihátrált a torna mögül, és a német szervezők nem tudták máshonnan előteremteni a 4-5 millió eurós költségvetésből hiányzó mintegy másfél milliót. A házigazdák keddi tájékoztatása szerint azonban egy osztrák energiaital-gyártó cég vállalta az anyagi fedezetet. Ennek első jeleként 50 ezer euróval megnőtt az összdíjazás, amely immár 800 ezer euró.
2011.01.25. 16:15
 
VDSZ: naponta több ezer jogfenntartó nyilatkozatot adnak le
A vegyipari ágazathoz tartozó szakszervezeteknél naponta több ezren - a közalkalmazottak közül feltűnően sokan - nyilatkoznak arról, hogy kényszer hatására lépnek vissza az állami nyugdíjrendszerbe - közölte kedden a vegyipari szakszervezet (VDSZ) az MTI-vel. Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság (ONYF) adatai szerint a több mint hárommillió magánpénztári tagból kedden 13 óráig 41.233 pénztártag jelezte, hogy a magán-nyugdíjrendszerben kíván maradni. A VDSZ kész Strasbourghoz fordulni jogorvoslatért.
2011.01.25. 16:15
 
Egyiptomban őrizetbe vettek 19 feltételezett terroristát
Őrizetbe vettek Egyiptomban 19 személyt, akik a gyanú szerint kapcsolatban állnak az al-Kaida nemzetközi terrorhálózattal, és templomok elleni merényletek végrehajtására készültek - közölte kedden az észak-afrikai ország belügy- és belbiztonsági minisztere. Habíb al-Adeli az al-Ahrám című egyiptomi lapnak adott interjúban elmondta: a tunéziai és líbiai állampolgárságú gyanúsítottak még decemberben kerültek rendőrkézre, Egyiptom érintésével Irakba tartottak, hogy ott az al-Kaida iraki szárnyának, az Iraki Iszlám Államnak a kötelékébe álljanak.
2011.01.25. 16:15
 
 
A kormány szakmailag elhibázottnak tartja az MNB kamatemelését
Szakmailag elhibázottnak és indokolatlannak tartja a kormány a Magyar Nemzeti Bank (MNB) újabb kamatemelését. A kabinet úgy véli: az MNB döntése szembemegy a kormány gazdaságpolitikájával, mert a döntés a beruházási források kamatszintjének emelkedése miatt fékezi a növekedést és a foglalkoztatás bővülését - szögezi le a Nemzetgazdasági Minisztérium közleménye. A minisztérium aláhúzza: közgazdaságilag különösen indokolatlanná teszi az emelést, hogy az MNB szokatlanul gyorsan, már harmadszor döntött az kamatemelés mellett.
2011.01.25. 16:15
 
Hideg lesz, -2, -4 fok várható
Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, de szerdán délnyugaton átmenetileg felszakadozik a felhőzet. Északon, északkeleten több helyen, délen elszórtan várható hószállingózás, havazás, nyugaton, délnyugaton egy-egy zápor is lehet. Többnyire mérsékelt lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és -7, a legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán -2 és +4 fok között alakul.
2011.01.25. 16:00
 
Erősen szennyezett a levegő Miskolc felett
Az utóbbi napok kedvezőtlen időjárása miatt kedden ismét romlott a levegő minősége Miskolcon, a szmogriadó tájékoztatási küszöbértékét ugyanakkor még nem érte el a szálló por (PM10) koncentrációja - közölte Dobos Tímea, a miskolci önkormányzat szóvivője. A szálló por (PM10) koncentrációja Miskolc két automata mérőállomásán, a Búza téren és a Lavotta utcában azt mutatta kedden, hogy a levegő erősen szennyezett, ugyanakkor a szmogriadó tájékoztatási fokozatát még nem érte el - mondta a szóvivő.
2011.01.25. 16:00
 
Siófokon megnyitott a jégpálya
A Balaton felületének jelentős részén még hullámzik a víz, miközben kedden Siófokon kellő jégvastagságot mértek, így ott ismét megnyílt a hivatalos jégpálya - tájékoztatta a balatoni jégpályákról információkat közlő balatontipp.hu szerkesztője az MTI-t kedden. Győrffy Árpád közlése szerint pillanatnyilag Siófok az egyetlen hely a Balatonnál, ahol biztonságosan rá lehet menni a jégre. A tó északi partján több olyan partszakasz is akad, ahol legfeljebb kisebb foltokban alakult ki jég, és a partközeli részeket víz borítja.
2011.01.25. 16:00
 
Nikolov visszatért Debrecenbe
Visszatért a Debrecenbe a bajnokcsapat korábbi labdarúgója, Nikolov Balázs, aki kedden kétéves szerződést írt alá. A 33 éves, háromszoros válogatott balhátvéd az elmúlt fél évben csapat nélkül volt, ám - a DVSC-TEVA tájékoztatása szerint - rendszeresen edzett, így jó fizikai állapotban van, amit a különböző tesztek igazoltak. Nikolov korábban három éven át futballozott a hajdúságiaknál. Alapembernek számított, majd 2006 márciusában a norvég Ham Kam csapatához igazolt. Később a skandináv klub anyagi problémái miatt visszatért Magyarországra, és előbb a Győr, majd a Paks labdarúgója volt.
2011.01.25. 16:00
 
Nyilatkozatban állt ki Schiff András mellett három neves osztrák író
Nyilatkozatban állt ki Schiff András zongoraművész mellett kedden három neves osztrák író, köztük a Nobel-díjas Elfriede Jelinek. Schiff András bírálóan nyilatkozott hazája kormányáról és ezért "azt kellett hallania Orbán Viktor egy közeli munkatársától, hogy a jelek szerint nem gyilkolták meg elég elődjét" - állt az APA osztrák hírügynökség által közölt szövegben. "A jelek szerint a kormány eltökélt abban, hogy behozza az elmulasztottakat. Ez felfoghatatlan, ez botrányos, ez felháborító - ez a realitás" - írta Jelinek, Peter Turrini és Michael Scharang a közös nyilatkozatban.
2011.01.25. 16:00
 
Az MLSZ-hez fordulnak a fogyasztóvédők
A Közép-Magyarországi Fogyasztóvédelmi Egyesület (KÖFE) keddi közleményében "európai körülményeket, biztonságos beléptetést és hozzáértő biztonsági szolgálatot" kér a sportrajongók védelmében, hogy ne fordulhasson elő olyan életveszélyes helyzet, mint amilyen tíz napja a West Balkán nevű szórakozóhelyen három lány életét követelte. Ennek érdekében a KÖFE levélben fordult a Magyar Labdarúgó Szövetséghez, hogy az általa szervezett rendezvényeken kiemelt figyelmet fordítson az események lebonyolítására, a biztonsági szolgálatot nyújtó vállalkozások kiválasztására, és kezdeményezzen a szurkolói csoportokkal egyeztetést az események biztonságos és megfelelő megrendezése érdekében.
2011.01.25. 15:45
 
 
Perlik az államot a kisebbségi választásról kizárt MCF-es jelöltek
Pertársaság alakításával pert indítanak a magyar állam ellen és 280 millió forint kártérítést kérnek azok a kisebbségi képviselők, akik a Legfelsőbb Bíróság (LB) jogerős döntése értelmében nem vehettek részt a január 9-i országos kisebbségi választásokon - közölte Kolompár Orbán, a Magyarországi Cigányok Országos Fórumának (MCF) elnöke. Az MCF 27 jelöltjét adminisztratív hibák miatt nem vette nyilvántartásba az Országos Választási Bizottság (OVB). A határozatot az MCF a Legfelsőbb Bíróságon megtámadta, de a bíróság a panaszt elutasította.
2011.01.25. 15:45
 
 
A NOB nem aggódik a 2014-es szocsi olimpia biztonsága miatt
A legnagyobb oroszországi repülőtéren hétfőn elkövetett terrortámadás ellenére a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) biztos abban, hogy a 2014-es szocsi téli olimpián a hatóságok garantálni tudják a vendégek és a sportolók biztonságát. A NOB keddi közleményében jelezte, nincs kétsége az orosz rendezők felkészültségével kapcsolatban, a szervezők számára ugyanis a játékok zavartalan lebonyolítása a legfőbb célkitűzés. "A biztonság kérdésében a felelősség teljes mértékben a helyi hatóságoké, mi pedig meg vagyunk győződve arról, hogy Oroszország ezt a feladatot gond nélkül megoldja" - írta közleményében a NOB.
2011.01.25. 15:30
 
 
Kósa: nincs jel arra, hogy a médiatörvény sértené a szólásszabadságot
Az Európai Bizottság levelét elolvasva a napnál világosabban látszik, hogy az nem támasztja alá azt a "hajcihőt", ami az Európai Unióban és az Európai Parlamentben eddig folyt - jelentette ki keddi budapesti sajtótájékoztatóján a Fidesz alelnöke. Kósa Lajos közölte, egyértelműen látszik, hogy ez egy mesterségesen "felhabosított, felturbózott kampány". Leszögezte, hogy a médiatörvény számos ponton lehet rossz, de semmilyen jel nem utal arra, hogy az sértené a szólás- és véleményszabadságot. A politikus hangot adott annak a meglátásának is, hogy az egész "hajcihő" a szocialisták szervezése alapján indult az ország ellen.
2011.01.25. 15:30
 
 
Szijjártó: a kormány garantálja a nyugdíjakat
A nyugdíjvédelmi törvénycsomag által a kormány és a parlament garantálja a jelenlegi és jövőbeni nyugdíjasoknak is a nyugdíját, nem lesz kevesebb pénz a juttatásokra - mondta a miniszterelnök szóvivője, Kiss Péter szocialista képviselő állításaira reagálva. A meghozott intézkedések megmentették az összeomlás szélén állt nyugdíjrendszert - emelte ki Szijjártó Péter. Hozzátette: nem lesz kevesebb pénz a nyugdíjra, nem fognak kevesebbet kapni a nyugdíjasok, mindenki megkapja azt ami jár neki. Kiss Péter téved - fogalmazott a miniszterelnök szóvivője. Rámutatott: azzal lehet garantálni az emberek nyugdíját, hogy az állandó hiányokkal küszködő nyugdíjkasszát egyensúlyba hozzák.
2011.01.25. 15:30
 
 
Tolvai Renáta hallani sem akar az összeköltözésről
A Megasztár győztese bár nagyon szerelmes, mégsem kér egyelőre Kállay-Saunders Andrásból.
2011.01.25. 15:20
 
 
Magyarország felülvizsgálja a német húsra hozott élelmiszerbiztonsági határozatot
Magyarország felülvizsgálja azt a korábbi határozatot, melyet a dioxinbotrány miatt közvetlenül vagy közvetve Németországból származó friss és fagyasztott sertéshús, sertéshús-készítmények, valamint élő sertés felhasználásának és forgalmazásának átmeneti korlátozására hozott - közölte Kardeván Endre, a Vidékfejlesztési Minisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért és agrárigazgatásért felelős államtitkára. A módosított határozatot Magyarország szerdán továbbítja az Európai Bizottságnak jóváhagyásra - tette hozzá az országos főállatorvos, aki szerint a dioxin-ügyről szóló német beszámolók, és a kilátásba helyezett német intézkedések alapján szükséges a magyar határozat módosítása.
2011.01.25. 15:15
 
 
Januártól 1100 milliárd forint pályázható az Új Széchenyi Terv keretében
Januártól 1100 milliárd forint pályázható az Új Széchenyi Terv keretében, a meghatározott stratégiai célok mentén - jelentette be Egerben Molnár Ágnes, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztéspolitikai koordinációért felelős államtitkára. A tárca számításai szerint, a 93 pályázati kiírás, amelyekre március 1-től lehet pályázni, 3-4 ezer milliárd forintnyi forrást mozgat meg a magyar gazdaság élénkítése érdekében - közölte a Heves Megyei Kereskedelmi- és Iparkamara fórumán az államtitkár. Mindezt a pályázati rendszer egyszerűsítésével, a bürokratikus akadályok letörésével, a többi között lerövidített bírálati idővel és adatlapokkal kívánja segíteni a kormányzat - tette hozzá.
2011.01.25. 15:15
 
 
Elton John nem lesz ott Vilmos esküvőjén
Nem vár meghívót Vilmos brit trónörökös közelgő esküvőjére Sir Elton John, annak ellenére sem, hogy a fiatal herceg néhai édesanyjával, Dianával bizalmas baráti viszonyban volt. A brit pop-rock 64 éves szupersztárja a Daily Mirror című bulvárlap keddi idézete szerint kijelentette: a Dianával ápolt szoros barátsága miatt mindenki automatikusan azt gondolja, hogy őt is meghívják az áprilisi menyegzőre. Közölte azonban, hogy nem hívták meg az esküvőre, és nem is számít arra, hogy meghívják. "Nem is ismerem igazán a fiúkat" - tette hozzá, Vilmosra és öccsére, Harry hercegre utalva.
2011.01.25. 15:15
 
 
A Jobbik nyilvánosságra hozná a "Frei-aktákat"
A Jobbik hivatalos megkeresésben szólítja fel a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt.-t, hogy tegye nyilvánossá Frei Tamással kötött kommunikációs szerződését és a teljesítést hitelesen és teljes körűen igazoló dokumentációt - áll az ellenzéki párt budapesti elnökének közleményében. Staudt Gábor úgy fogalmaz: a budapesti polgárok adóforintjaiból gazdálkodó cég két év alatt összesen nettó 30 millió forintot fizetett ki Frei Tamásnak, aki ezért nemzetközi összehasonlító elemzések elkészítését vállalta, valamint személyes meggyőző erejét latba vetve véleményvezér lett volna a lakossági akcióknál.
2011.01.25. 15:15
 
Pokolgép robbant egy buszon Manila pénzügyi negyedében
Legkevesebb négyen meghaltak és 14-en megsebesültek kedden a Fülöp-szigetek fővárosában, amikor felrobbant egy autóbuszba rejtett pokolgép - közölte a rendőrség. A detonáció Manila pénzügyi negyedében, az egyik sugárúton történt. A fővárosi rendőrkapitányság vezetője, Nicanor Bartolome egy helyi rádiónak elmondta: egyértelmű bizonyítékok támasztják alá, hogy egy - feltehetőleg házi készítésű - robbanószerkezet lépett működésbe, amelyet az autóbusz egyik ülése alatt helyezhettek el. Benigno Aquino államfő a történtek után ígéretet tett arra, hogy kormánya "nem nyugszik addig, amíg felelősségre nem vonja mindazokat, akiknek közük van ehhez a kegyetlen bűntényhez". Elkövetőként eddig még senki sem jelentkezett.
2011.01.25. 15:15
 
 
Hatmillió felhasználónál tart a nyomkövetésre épülő Foursquare
Hatmillió felhasználónál tart a Foursquare közösségi portál, amely a helyzetmeghatározásra képes mobileszközökre optimalizálva a tagok valódi tartózkodási helyéhez igazítva kínál különböző szolgáltatásokat. A 2009 márciusában indult oldal olyan mobilokon érhető el, amelyek műholdas (GPS), vagy a mobilhálózatok adótornyait használva háromszögeléses módszerrel képesek bemérni a felhasználó tartózkodási helyét. A szolgáltatás lényege, hogy az ismerősök mindig láthatják, hogy ki, mikor éppen merre jár. Az oldal tavalyi statisztikái szerint nem volt olyan ország, ahonnan ne lett volna Foursquare bejelentkezés, a legérdekesebb hely pedig a világűr volt, ahonnan egy asztronauta kapcsolódott a portálhoz.
2011.01.25. 15:00
 
Három jelölt biztosan indulni fog az RMDSZ elnökválasztásán
Három jelölt most már biztosan indulni fog a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöki posztjáért folyó versenyben, mivel Kelemen Hunor és Eckstein-Kovács Péter mellett Olosz Gergely is teljesítette az ehhez szükséges feltételeket. Az alapszabály értelmében a szövetség elnöki tisztségére pályázó jelölteknek legalább egy hónappal az elnökválasztás előtt (vagyis január 26-ig) be kell nyújtaniuk jelöltségüket és a támogató aláírásokat. A támogatók listáján szerepelnie kell egy területi szervezetnek vagy legalább ezer RMDSZ-tag egyéni aláírásának. Eddig Kelemen Hunor nyerte el a legtöbb szervezet támogatását.
2011.01.25. 15:00
 
 
Van Rompuy európai tanácsi elnökkel találkozott Schmitt Pál
Egyebek között a közelgő újabb európai uniós csúcstalálkozó fő témáiról, az energiaágazatról és az innováció kérdéseiről tárgyalt kedden Brüsszelben Schmitt Pál köztársasági elnök és Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnöke. A magyar államfő aznap kétnapos látogatásra érkezett a belga fővárosba, ahol Van Rompuy mellett megbeszélést folytat Jerzy Buzekkel, az Európai Parlament elnökével és José Manuel Durao Barrosoval, az Európai Bizottság elnökével. Fogadta Schmitt Pált II. Albert belga király is. Este a köztársasági elnök részt vesz a magyar EU-elnökség brüsszeli kulturális nyitórendezvényén, a Nemzeti Filharmonikus Zenekar koncertjén, amelyen Kocsis Zoltán vezényel.
2011.01.25. 15:00
 
TakarékBank: idén 3 százalékos GDP-bővülés
A TakarékBank elemzői idén 3 százalékos GDP-bővülést várnak, de úgy látják továbbra is sok a bizonytalanság a tervezett reformok körül, és a piaci szerelők körében nincs meg a bizalom a kormány iránt - mondta Suppan Gergely, a TakarékBank vezető elemzője. A Takarékbank elemzői szerint idén az infláció 4 százalék körüli lesz, éves átlagban akár 3,8 százalékra csökkenhet. A reformok bejelentése után az ország kockázati megítélése remélhetőleg jelentősen javul, a magyar CDS-felárak várhatóan esni fognak - jelezte Suppan Gergely.
2011.01.25. 14:45
 
 
Pintér: még nem teljesülnek a bolgár és román Schengen-csatlakozás feltételei
Bulgária esetében egyelőre nem teljesülnek azok a technikai jellegű előfeltételek, amelyek szükségesek a belső határellenőrzéstől mentes schengeni övezethez való bolgár és román csatlakozáshoz - közölte Pintér Sándor belügyminiszter kedden Brüsszelben az Európai Parlament (EP) szakbizottsága előtti meghallgatásán. A miniszter az EP állampolgári jogokkal, valamint bel- és igazságügyi kérdésekkel foglalkozó bizottsága (LIBE) előtt fejtette ki álláspontját a magyar EU-elnökség időszerű belügyi vonatkozású kérdéseiről. Elmondta, hogy Bulgária Törökországgal közös szárazföldi határán még nem kielégítő az ellenőrzés.
2011.01.25. 14:45
 
 
A Hezbollah embere alakíthat kormányt Libanonban
Michel Szuleimán libanoni államfő a radikális síita Hezbollah (Isten Pártja) mozgalom által támogatott Nadzsíb Mikátit bízta meg kedden kormányalakítással. A világ leggazdagabb emberei között számon tartott, 55 éves dollármilliárdos Mikáti 2005-ben három hónapig már volt kormányfője Libanonnak. Megbízása után közölte, hogy csütörtökön kezdi meg kormányalakítási tárgyalásait. Két lehetősége van: csak az Irán-barát Hezbollah embereiből alakít kormányt, vagy megpróbál nemzeti egységkormányt létrehozni az eddigi kormányfő, Szaad Haríri és támogatói részvételével.
2011.01.25. 14:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443[1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista