2020. május 27., szerda - Hella
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Hoffmann: 2012-ben vagy 2013-ban elindulhat a pedagógus-életpályamodell
Az oktatási államtitkár jó esélyt lát arra, hogy még ebben a kormányzati ciklusban, 2012-ben vagy 2013-ban elinduljon a pedagógus-életpályamodell. Hoffmann Rózsa a témában a Magyar Tudományos Akadémián szerdán rendezett tanácskozáson azt mondta, egyöntetű kormányzati szándék van a modell bevezetésére. Hozzátette: a finanszírozásról szinte naponta tárgyal a szaktárca vezetőjével. Jó esély van arra, hogy élesben elinduljon a pedagógus-életpályamodell ebben a kormányzati ciklusban, 2012-ben vagy 2013-ban, felmenő rendszerben - fogalmazott a kereszténydemokrata államtitkár.
2011.02.09. 13:00
 
Jobbik: a kormány 1.200 kilométer vasút bezárást tervezi
A Jobbik szerint a kormány a meglévő 7.200 kilométer vasúti fővonalból 1.200 kilométer megszüntetését tervezi, valamint eladná a részesedését a GYSEV Cargo vállalatból is. Volner János, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: már az Új Széchenyi Tervben is szerepelnek erre utaló elképzelések, de információik szerint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) konkrét előterjesztéseket készít például a GYSEV Cargo privatizációjáról "a szocialisták által elherdált MÁV Cargo mintájára". A Jobbikos politikus kijelentette: mindez teljesen ellentétes a kormány választási ígéreteivel, amelyek a korábban bezárt vasúti szárnyvonalak újranyitásáról szóltak.
2011.02.09. 12:45
 
Hatan haltak meg egy csehországi autóbalesetben
Hat ember halt meg szerda reggel Csehországban az utóbbi évek egyik legtragikusabb autóbalesetében - jelentette a cseh közszolgálati rádió. A karambol az észak-morvaországi Prostejov mellett az R46-os gyorsforgalmi út egyik kanyarjában történt, órákra megbénítva a forgalmat mindkét irányban. A rendkívül forgalmas úton sok kilométeres autósorok keletkeztek. A rendőrség közlése szerint az erős kanyarban egy BMW ismeretlen okokból áttörte az út közepén húzódó védőkorlátot, s a gyorsforgalmi út másik oldalán egy szabályosan közlekedő Skoda Felícia kiskocsival ütközött. A BMW két, a Felícia négy utasa, köztük egy gyermek a helyszínen életét vesztette.
2011.02.09. 12:45
 
Előzetesbe került a két embert halálra gázoló nagykállói autós
Előzetes letartóztatásba helyezte a Nyíregyházi Városi Bíróság azt a férfit, aki két embert gázolt halálra hétfőn Nagykállón - tájékoztatta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság szóvivője, elnökhelyettese az MTI-t. A férfi ellen halált okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés, valamint segítségnyújtás elmulasztása miatt folytat nyomozást a rendőrség - ismertette Nyakó Zsuzsanna. Közlése szerint a 44 éves férfi Nagykálló városközpontja felé haladt autójával, ittassága és túlzott sebessége miatt azonban elvesztette uralmát járműve fölött, a gépkocsi sodródni kezdett és a vele szemben, az úttest jobbszélén gyalogló két nőt elütötte, majd kitört egy telefonvezetéket tartó oszlopot.
2011.02.09. 12:30
 
 
Feljelentést tett a Kehi elnöke a moszkvai képviselet eladásának ügyében
Hűtlen kezelés és magánokirat-hamisítás gyanúja miatt feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a moszkvai kereskedelmi képviselet értékesítése ügyében a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) elnöke. Gaál Szabolcs Barna budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: már 2005-ben is felmerült az ingatlan eladása, és több szabálysértést is elkövettek az eljárásban. Az eseményen több dokumentumot is bemutattak, amelyek - mint Gaál Szabolcs Barna hangsúlyozta - bűncselekmény gyanúját támasztják alá.
2011.02.09. 12:15
 
 
A magyar médiatörvény felfüggesztését követeli az EP zöldpárti frakciója
A magyar médiatörvény alkalmazásának felfüggesztését követeli az Európai Parlament (EP) zöldpárti frakciója szerdán ismertetett határozattervezetében. Mint Rebecca Harms, a frakció társelnöke újságírókkal közölte, tudomása szerint a zöldek mellett a liberálisok, a szocialisták, valamint a radikális baloldal képviselői is támogatják azt az elképzelést, hogy az Európai Parlament jövő heti strasbourgi plenáris ülésén EP-határozatban adjanak hangot a magyar médiatörvénnyel szembeni kifogásoknak. A frakciók között egyeztetés kezdődik a kérdésben - tette hozzá.
2011.02.09. 12:15
 
Marcelino Garcia a Racing Santander új edzője
Az együttessel korábban nagy sikereket elért Marcelino Garciát nevezte ki új vezetőedzőjének a spanyol Racing Santander labdarúgócsapata. A 45 éves szakember Miguel Ángel Portugalt váltja, akivel legutóbbi hét mérkőzésén nyeretlen maradt az együttes, ezért döntött hétfőn úgy a klub új tulajdonosa, az indiai Ahsan Ali Syed, hogy új trénerre van szükség. Garcia a 2007/2008-as szezonban irányította korábban a Racingot, mellyel hatodik lett a bajnokságban, s ezzel a klub történetének legjobb eredményét érte el. A szakember a következő szezon végéig, 2012 júniusáig írt alá. A csapat jelenleg a 16. a Primera Divisiónban.
2011.02.09. 12:00
 
Megkezdte működését az első magyar foglalkoztatói nyugdíjszolgáltató
A QUAESTOR Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. szerdától működik, ahhoz bármelyik munkaadó csatlakozhat, amennyiben kiegészítő nyugdíjat akar adni a munkavállalóinak - mondta Zugrovics Loránd vezérigazgató szerdán sajtótájékoztatón Budapesten. A munkaadó vagy a havi munkabér százalékában, vagy meghatározott összegben határozhatja meg a foglalkoztatói nyugdíjszolgáltatóba történő befizetést, de azt is megteheti, hogy csak a munkavállaló befizetése esetén járul hozzá maga is a kiegészítő nyugdíjhoz - tette hozzá Horváth István termékfejlesztési igazgató.
2011.02.09. 12:00
 
Tovább nőtt a kamionsor a nagylaki határátkelőnél
Tovább nőtt a tehergépjárművek várakozási ideje szerda délelőtt a nagylaki határátkelőnél, a kilépő oldalon nyolc, a belépő oldalon hat órát kell sorban állniuk a kamionosoknak - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. Szenti Szabolcs azt tanácsolta a kamion- és tehergépkocsi-vezetőknek, hogy a gyorsabb haladás érdekében válasszák a gyulai határátkelőhelyet. A főhadnagy elmondta: a román hatóságok arról tájékoztatták a magyar rendőrséget, hogy megszüntetik a szigorított ellenőrzést, így szerda éjfélre megszűnhet a várakozás a teherforgalomban.
2011.02.09. 11:45
 
A Fidesz szerénységet javasol Gyurcsánynak
A Fidesz szerénységet javasol Gyurcsány Ferencnek azzal kapcsolatban, hogy a volt kormányfő szerdai blogbejegyzésében egyebek mellett úgy fogalmaz: "múlt pénteken befejeződött féléves EU elnökségünk"; "35 nap alatt világossá vált, hogy a magyar miniszterelnök súlytalanabb az ágyak alatt megbúvó pormacskánál". Gyurcsány Ferenc blogjában azt írja, "Orbán elbukta", a tagállamok közt kirobbant viták kezelésére nem őt, hanem az Európai Tanács elnökét, a belga Van Rompuyt kérték fel. Értékelése szerint "külső körre került Magyarország és körön kívülre Orbán".
2011.02.09. 11:45
 
Lázár reméli, az ellenzék a parlament elé terjeszti saját alkotmánytervezeteit
A Fidesz frakcióvezetője azt reméli, hogy az ellenzéki pártok a parlament elé terjesztik saját alkotmánytervezetüket. Lázár János a Magyar Televízió Ma reggel című műsorának szerdai adásában közölte, azt javasolja a frakciónak, hogy február 14-től március 15-ig a parlamentben koncepcionális kérdéseket tisztázzon, március 15-től pedig kezdődjön meg az alkotmány vagy a különböző alkotmánytervezetek vitája, mivel azt reméli, hogy minden parlamenti párt visszatér az alkotmányozás asztalához és előterjeszti a saját elképzelését az Országházban.
2011.02.09. 11:45
 
 
Ebben a hónapban már nem vezényel Chicagóban a műtéten átesett Riccardo Muti
Ebben a hónapban már nem vezényli a Chicagóban meghirdetett koncertjein az amerikai nagyváros szimfonikus zenekarát Riccardo Muti világhírű olasz karnagy; az együttes zenei igazgatója a múlt héten összeesett próba közben és meg kellett műteni. A 69 éves művész az esés közben töréseket szenvedett arcán és állkapcsán. Riccardo Mutit egy éve nevezték ki a rangos chicagói zenekar zenei igazgatójává, és ez már a második alkalom, hogy egészségi gondjai miatt nem tudja ellátni feladatát. Legalább három hétre van szüksége ahhoz, hogy felépüljön, így a szimfonikusok tájékoztatása szerint februárban már nem tud pódiumra állni a zenekar chicagói koncertjein.
2011.02.09. 11:45
 
Mal: a Greenpeace állításai valótlanok az iszapömlés ügyében
A Greenpeace nem hiteles mérési eredményekre hivatkozva, valótlanul állítja, hogy az ajkai timföldgyár továbbra is szennyezi a környezetet - mondta Kossa György, a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. állami felügyeletét ellátó bizottság elnöke szerdai sajtótájékoztatóján Devecserben. A zöldszervezet honlapján is megtalálható laboreredmények szerint a minta eredete és a mintavétel ideje is ismeretlen, ezért nem hiteles - mondta Kossa György. Hangsúlyozta: a Greenpeace közleményében szereplő kifolyócső - ahonnan a minta állításuk szerint származik - nem a Torna-patak területén van, hanem a X-es tározó melletti semlegesítő pont előtt található.
2011.02.09. 11:30
 
Serie A: Del Piero hosszabbíthat a Juventusszal
Alessandro Del Piero, a Juventus 36 éves sztárlabdarúgója közel áll ahhoz, hogy további egy évre, 2012 júniusáig meghosszabbítsa szerződését csapatával. A klubhűségéről híres, 1993 óta a torinóiaknál szereplő csatár ügyében testvérével, a játékost képviselő Stefano Del Pieróval tárgyaltak kedden a klubvezetők, s az olasz együttes honlapja szerint a megbeszéléseket folytatják, minden bizonnyal már szerdán. A La Gazzetta dello Sport című sportlap értesülései szerint a feleknek már csak az éves nettó bérről kell megállapodniuk. A Juventus állítólag 2 millió eurót fizetne, Del Piero viszont 3 milliót kér további szolgálataiért.
2011.02.09. 11:30
 
 
Pokolgépek robbantak egy észak-iraki városban
Gépkocsiba rejtett pokolgépek robbantak fel szerdán az észak-iraki Kirkuk városában, s a terrorcselekményekben legkevesebb nyolcan meghaltak, és mintegy hetvenen megsebesültek. Egy kurd rendőrparancsnokságnál, egy főútnál és egy üzemanyagtöltő-állomásnál történtek robbantások, mindegyik esetben autóba rejtett pokolgépek léptek működésbe, nagyjából egy időben. Az út melletti robbantás rendőrjárőrök elleni irányult. Az első hírügynökségi jelentések ellentmondásosak voltak a robbantások helyszínét és az áldozatok számát illetően. Az olajban gazdag vidéken fekvő Kirkuk városában gyakoriak az arabok, kurdok és türkmének közötti etnikai villongások.
2011.02.09. 11:15
 
Az európai futballklubok nekiestek a FIFA-nak
Az európai futballklubok szervezete (ECA) éles kritikát fogalmazott meg a Sepp Blatter vezette nemzetközi szövetség (FIFA) működésével kapcsolatban, s követeli, hogy a FIFA a komolyabb döntések előtt kérje ki, s vegye is figyelembe a véleményét. A 197 egyesületet tömörítő ECA kedd esti sajtótájékoztatóján zúdította a nyilvánosságra panaszáradatát, s a szervezet prominens képviselői majdhogynem ultimátumot adtak a FIFA-nak. Több más mellett élesen kikeltek amiatt, hogy a Blatter irányította szövetség önkényesen tett be a versenynaptárba hivatalos nemzetközi meccsnapokat, s az is erőteljes nemtetszést szült, ahogy a svájci sportvezető a 2022-es katari világbajnokság időpontjával kapcsolatban nyilatkozott az elmúlt hetekben.
2011.02.09. 11:00
 
Magyar Szó: több a magyar kisiskolás, kevesebb az óvodás a Délvidéken
Gyarapodott a magyar ajkú általános iskolába indulók száma, miközben csökkent az óvodai előkészítőbe járó és a középiskolai tanulmányaikat kezdő diákok létszáma a 2010/2011-es tanévben - írja a Magyar Szó című délvidéki napilap. A vajdasági képviselőház által összesített adatok szerint az iskolai előkészítőbe járó óvodások száma 126-tal (6,18 százalék) csökkent, az általános iskola első osztályába járóké 50 fővel (2,53 százalék) gyarapodott a 2010/11-es tanévben az előző tanévhez képest. A középiskola első osztályának magyar nyelvű tagozatain 6-tal (0,98 százalék) kevesebb diák kezdte meg tanulmányait a Vajdaságban szeptemberben.
2011.02.09. 11:00
 
Alpesisí-vb: bizonytalan Vonn és Fischbacher heti programja
Lehetséges, hogy kihagyja a németországi alpesisí-vb pénteki kombinációs versenyét az amerikai Lindsey Vonn, míg az osztrák Andrea Fischbacher a vasárnapi lesiklásból maradhat ki. Mindkét síelő számára rosszul kezdődött a vb, Vonn címvédőként csak hetedik lett szuperóriás-műlesiklásban, Fischbacher, a szám tavalyi olimpiai bajnoka pedig bukott. "Látnom kell, hogy milyen állapotban leszek a kombinációs lesiklásra" - mondta Vonn, aki a múlt héten esett egy nagyot. - Ha nincs minden rendben, lehet, hogy kihagyom a pénteki versenyt. Az biztos, hogy kedden nem én siklottam a pályán" - utalt a vártnál gyengébb szereplésére a sportolói Oscar-díjnak tartott Laureus-díjjal hétfőn kitüntetett versenyző.
2011.02.09. 10:45
 
 
Grammy-díj: Barbra Streisand is énekel a gálán
A nyolcszoros Grammy-díjas Barbra Straisand is fellép a legrangosabb amerikai zenei elismerések idei, vasárnapi Los Angeles-i átadásán - jelentették be a szervezők. A 68 esztendős színésznő-énekesnő, a Funny Girl és az Ilyenek voltunk sztárja manapság már ritkán vállal élő fellépéseket, főleg jótékonysági gálákon énekel. A Grammy azért is lehet kivétel, mert idén ismét jelölték Streisand albumát: a Love Is the Answer című lemez a legjobb hagyományos popénekes album kategóriában esélyes a rangos zenei díjra. A művésznő pénteken filantróp munkásságáért és a zenészeknek segítséget nyújtó MusicCares alapítványban végzett kreatív tevékenységéért is elismerésben részesül.
2011.02.09. 10:45
 
Újranyílnak az erdélyi mozik
Erdélyben és a Partiumban az önkormányzatok újra megnyitják a korábbi mozikat, miután a román kormány a korábban is filmszínházaknak otthont adó ingatlanokat önkormányzati tulajdonba adta. A kormány feltételként azt szabta meg, hogy korábbi rendeltetésüknek megfelelően kell az épületeket használni. Kolozsvár jár az élen abban a "versenyben", amelyet az önkormányzatok folytatnak a filmszeretők kegyeinek elnyeréséért. A város önkormányzatának sikerült egy mozit úgy felújítania, hogy az képes felvenni a versenyt a plázákban található multiplexekkel - írta a Krónika című kolozsvári napilap a romániai mozik újjászületéséről készített összeállításában. Kolozsvárott még öt régi mozi vár felújításra.
2011.02.09. 10:45
 
Tavasszal ismét fokozódnak a harcok Afganisztánban
A tavasz beköszöntével nagy valószínűséggel ismét felerősödnek a harcok Afganisztánban, mivel a tálib felkelők várhatóan megpróbálnak majd visszatérni azokra a területekre, amelyekről a nemzetközi erők az utóbbi hónapokban elűzték őket - vetítette előre David Petraeus tábornok egy szerdán közölt interjúban. A nemzetközi erők afganisztáni főparancsnoka a NATO TV-nek nyilatkozva elmondta, hogy a szélsőségesek szemmel láthatólag veszítettek lendületükből, amivel ők is tisztában vannak, de azzal is, hogy hamarosan "vissza kell vágniuk". Afganisztánban a téli hónapokban általában enyhülnek a harcok, mivel a tálib felkelők ilyenkor visszahúzódnak biztonságos rejtekhelyeikre, s igyekeznek erőt gyűjteni.
2011.02.09. 10:30
 
Gyengült szerdán reggel a forint
A térségbeli devizákkal együtt gyengült szerdán reggel a forint: az eurót délelőtt tíz órakor 271,14 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a kedd délutáni 268,90 forint után. Az euró stabilnak mutatkozik a dollárral szemben, tartja árfolyamát az 1,3630-as dollár jegyzések környékén. A térségbeli devizák viszont negatív korrekcióval nyitottak szerdán: a zloty az éjszakai 3,8880-as euró jegyzésekről 3,8980-ra, a cseh korona 24,02-es euró jegyzésekről 24,13-ra gyengült, a forint pedig 269,00 körüli jegyzésekről 271 fölé. Devizapiaci kereskedők a térségbeli devizák szerdai gyengülését az viszonylag meredek erősödést szükségszerűen követő korrekciónak tulajdonítják.
2011.02.09. 10:30
 
 
Nem terhes, csak kövér!
Alaposan elhízott az énekesnő és még a himnuszt is elbakizta a döntőben. Mi jöhet még?
2011.02.09. 10:24
 
A rájátszásért hajt a Fehérvár hokicsapata, meglépett a Vasas
Változatlanul négy pont választja el a Fehérvár jégkorongcsapatát a rájátszást jelentő nyolcadik helytől az osztrák bajnokságban, amelynek alapszakaszából még hét forduló van hátra, míg a hazai ob I-ben a listavezető Vasas megugrott az üldözőktől. A sérült válogatott kapust, Hetényi Zoltánt helyettesítő Bálizs Bence, valamint a négy gólt szerző Eric Johansson vezérletével nyert kedden este büntetőkkel a sereghajtó Sapa Fehérvár Av19 a szlovén Jesenice otthonában, így két pontra áll a kilencedik pozíciót elfoglaló, 44 pontos riválistól, míg az Olimpija Ljubljanának és a Medvescak Zagrebnek egyformán 46 pontja van.
2011.02.09. 10:15
 
 
Alpesi sí: a Kitzbühelben hatalmasat bukó Grugger már lépeget
Terapeutáinak segítségével kedden megtette az első lépéseket az osztrák Hans Grugger, aki január 20-án a férfi alpesi sízők Világkupa-sorozatának kitzbüheli lesiklóedzésén hatalmasat bukott. "Teste jobb fele, melynek működése lelassult, lassacskán erőre kap" - nyilatkozott Claudius Thomé ideggyógyász. A pályafutása során négy Vk-futamot nyert 29 éves síelő a tréningen az úgynevezett Mausefallén, egy éles balkanyar utáni nagy ugratón veszítette el az egyensúlyát, erősen beverte a fejét, s az esés következtében azonnal elájult. Bukását követően súlyos fej- és mellkasi sérülésekkel szállították helikopterrel az innsbrucki egyetemi kórházba, ahol ötórás életmentő agyműtéten esett át.
2011.02.09. 10:00
 
Huszonnégyezer pályázat érkezett a szocsi téli olimpia kabalafigurájára
Hozzávetőlegesen 24 ezer terv érkezett be a 2014-es szocsi téli játékok kabalafigurájának kiválasztására kiírt pályázatra, ezek közül az ismert orosz képzőművészekből álló zsűri tizenegyet választott ki. A figurákat, melyek között akad barna medve, hópárduc, jegesmedve, hóember, menyét és delfin, a Magyar Olimpiai Bizottság honlapjának beszámolója szerint az orosz közszolgálati televízió egyenként, harminc másodperces kisfilmben többször bemutatja, a sportkedvelő tévénézők pedig szavazatukkal maguk is részt vehetnek majd a döntéshozatalban. A végeredményt február végén showműsor keretében hirdetik ki.
2011.02.09. 09:45
 
 
Foci: a szövetségi kapitány kijelölte a magyar-azeri kezdőcsapatát
Egervári Sándor szövetségi kapitány kijelölte kezdőcsapatát a szerda (ma) este Dubajban sorra kerülő, azeriek elleni barátságos labdarúgó-mérkőzésre. A kezdőtizenegy: Király Gábor - Lázár Pál, Vanczák Vilmos, Juhász Roland, Laczkó Zsolt - Gera Zoltán, Koman Vladimir, Elek Ákos, Dzsudzsák Balázs - Rudolf Gergely, Priskin Tamás. A hazai sportági szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint a szakvezető szerdán délelőtt bő negyvenperces átmozgató edzést tartott a játékosainak, s azután nevezte meg a magyar idő szerint 18 órakor kezdődő mérkőzésen pályára lépő futballistákat.
2011.02.09. 09:45
 
 
Átadták az Új Magyar Zenei Fórum versenyének díjait
Horváth Balázs nyerte a nagyzenekari, Tornyai Péter a kamarazenei kategória első díját az Új Magyar Zenei Fórum második zeneszerző versenyén. A döntőt a Művészetek Palotájában rendezték, és kedden késő este, a művek elhangzása után hirdettek eredményt a helyszínen. Két kategóriában hét fiatal komponista nyolc műve került a döntőbe a Budapest Music Center (BMC), a Művészetek Palotája (Müpa) és a Hungarofest Klassz Zenei Iroda által rendezett versenyen. A mostani kiírásban olyan zeneművekkel lehetett indulni, amelyek témáját a 200 évvel ezelőtt született Liszt Ferenc ihlette.
2011.02.09. 09:45
 
Olivér a hitelezők miatt van a villában?
Érdekes hírek láttak napvilágot. Úgy tűnik, hogy a Való Világ 4. sztárja nem véletlenül került be a műsorba. Egyre többen állítják: Olivér tartozik nekik.
2011.02.09. 09:32
 
 
Jól tudják hasznosítani oklevelüket a bolognai alapképzés első végzettjei
Jól tudják hasznosítani oklevelüket álláskereséskor a bolognai alapképzés első végzettjei, majdnem 50 százalékuk ugyanakkor továbbtanul, például mesterképzésen - derült ki az Educatio Nonprofit Kft. kutatásából. Az összegzés arra is rámutat, hogy az új rendszerben végzettek fizetése valamelyest alacsonyabb, mint a többi képzési forma egykori hallgatóié. A szakemberek csaknem tízezer, 2009-ben végzett frissdiplomás - köztük háromezer, már a bolognai rendszerben szerzett alapszakos oklevéllel rendelkező fiatal - munkaerő-piaci tapasztalatait elemezték. Arra voltak kíváncsiak, hogy a végzésük óta eltelt egy évben hogyan hasznosították oklevelüket a felsőoktatási képzésből kikerülők.
2011.02.09. 09:30
 
BUX: -0,76 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 175,81 pontos csökkenéssel, 22.857,13 ponton nyitott szerdán. A keddi záró értékéhez képest 0,76 százalékkal gyengült.
2011.02.09. 09:15
 
Jól teljesített a külkereskedelem 2010-ben
Tavaly 21 százalékkal nőtt az export és 19,1 százalékkal emelkedett Magyarország importja euróban számolva - jelentette szerdán előzetes adatok alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A külkereskedelmi többlet 5,55 milliárd euró volt, ami 1,812 milliárd eurós növekedést jelent a 2009. január-decemberi 3,738 milliárd euró aktívumhoz képest. Az export növekedése 2010 decemberében változatlanul magas, 21,4 százalékos volt euróban számolva, azaz nem mutatta az ipari termelés váratlan lassulását, amelyet kedden jelentett be előzetes adatok alapján a KSH. Az import 19,4 százalékkal emelkedett az előző év decemberéhez képest.
2011.02.09. 09:15
 
 
A first lady szerint Obama leszokott a dohányzásról
Barack Obama amerikai elnök végleg leszokott a dohányzásáról - jelentette be a first lady, Michelle Obama. Felesége szerint az elnök "csaknem egy éve" nem gyújtott rá. Michelle Obama ezt a Fehér Házban, a Let's Move gyermek-egészségügyi kezdeményezés beindításának első évfordulóján adott díszebéden mondta újságíróknak. "Így van ez egy jó ideje, és nagyon büszke vagyok rá" - mondta az elnök felesége a The Washington Postnak. Michelle Obama szerint nem volt rá szükség, hogy nógassa az urát a leszokásra, magától mondott le a káros szenvedélyről.
2011.02.09. 09:00
 
Nem született megegyezés a két Korea katonai tárgyalásán
Megegyezés nélkül zárultak szerdán a két Korea ezredesi szintű kétnapos katonai tárgyalásai - jelentette a Yonhap dél-koreai hírügynökség. A dél-koreai védelmi minisztérium egyik illetékesétől nyert értesülése szerint a tárgyaló feleknek arról sem sikerült megállapodniuk, hogy mikor és milyen szinten folytatják a megbeszéléséket. A tárca hivatalosan nem erősítette meg az értesülést. A két országot elválasztó demilitarizált övezetben fekvő Panmindzson határfaluban megtartott tárgyalás hosszú idő óta az első érintkezés volt a két ország hadseregének képviselői között.
2011.02.09. 09:00
 
 
Egy évi GDP/fő a havi netdíj Türkmenisztánban
Az egy főre jutó éves hazai össztermékkel egyenértékű az internet korlátlan használatának havi díja Türkmenisztánban. Aki nagysebességben (2048 kilobyte/másodperc) akarja élvezni a világhálót, annak ez minden hónapban 1,4 millió forintnyi pénzébe kerül. Az ázsiai országban ennél szerényebb díjak is vannak: a lassúbb adatáramlással (64 kilobyte/másodperc) - ugyancsak korlátlan használat mellett - is beérők havi díja bő 40 ezer forint, ami még mindig hatalmas összeg egy átlagtürkménnek. A legolcsóbb tarifa havi 8600 forintnyi - de az összesen csak 2 gigabyte-ot enged.
2011.02.09. 09:00
 
 
Új sportág: gödörásóverseny aranylapátért
Új sport eresztett gyökeret Japánban: a versenyszerű gödörásás. A sportág megszállottjai - legalább ezren - a Tokió peremén, az országos gödörásó bajnokságon mérkőztek meg, hogy elnyerjék az első díjjal járó aranylapátot. A viadalon csak csapatban lehetett indulni, még nincs egyéni kategória, sem külön női. Többnyire edzésben lévők alkották a brigádokat, útépítők és -karbantartók, gázipari cégek földmunkásai. A 200 csapat között akadt több kizárólag női, sőt gyerekosztag is.
2011.02.09. 08:45
 
 
NBA: sorrendben hetedszer nyert a Miami
A Miami Heat 14 pontos hátrányt ledolgozva nyert 117-112-re a vendég Indiana Pacers ellen az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) keddi játéknapján. A hazaiaknál a liga kétszeres MVP-je, LeBron James 41 pontot dobott, 13 lepattanót szedett és adott 8 asszisztot. Eredmények: Atlanta Hawks-Philadelphia 76ers 83-117, Orlando Magic-Los Angeles Clippers 101-85, Detroit Pistons-San Antonio Spurs 89-100, Miami Heat-Indiana Pacers 117-112, Milwaukee Bucks-Toronto Raptors 92-74, Oklahoma City Thunder-Memphis Grizzlies 101-105, hosszabbítás után, Houston Rockets-Minnesota Timberwolves 108-112.
2011.02.09. 08:45
 
NHL: csak a New Jersey nyert otthon
Csak a New Jersey Devils nyert hazai környezetben az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) keddi játéknapján. Eredmények: New Jersey Devils-Carolina Hurricanes 3-2, hosszabbítás után New York Islanders-Toronto Maple Leafs 3-5, Pittsburgh Penguins-Columbus Blue Jackets 1-4, Washington Capitals-San Jose Sharks 0-2, Tampa Bay Lightning-Buffalo Sabres 4-7, Florida Panthers-St. Louis Blues 1-2.
2011.02.09. 08:15
 
 
A 31-35 éves korosztályból maradtak a legtöbben a magánkasszákban
Számszerűen a legtöbben a 31-35 évesek közül (24.057-en), a legkevesebben pedig a legfeljebb 20 éves pénztártagok közül (396-an) döntöttek úgy, hogy a magán-nyugdíjrendszerben maradnak - derül ki az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság (ONYF) honlapján közzétett adatokból. A maradók többsége férfi. A maradásról nyilatkozók 63,3 százaléka - 61.695 személy - 26-40 éves. A 26-30 éves pénztártagok 3 százaléka, a 31-35 évesek 3,71 százaléka, a 36-40 éveseknek pedig 4,02 százaléka adott be nyilatkozatot, miközben az átlagos maradási arány a teljes pénztártagság körében 3,12 százalék volt.
2011.02.09. 08:15
 
 
Saját pénzükön bontanák le a városligeti emlékművet az '56-os szervezetek
Saját költségükön vállalnák az 1956 szellemiségét ápoló szervezetek a forradalom és szabadságharc ötvenedik évfordulójára 2006-ban állított városligeti emlékmű lebontását - olvasható a Magyar Hírlapban. A napilap cikke felidézi, hogy a vaskefének csúfolt emlékmű lebontását és helyébe új, méltó mementó emelését a Corvin-közi Bajtársi Közösség, a Pesti Srác Alapítvány, az 56-os Magyarok Világszövetsége és az 56-os Alapítvány kezdeményezte. Wittner Mária fideszes országgyűlési képviselő, a Corvin-közi Bajtársi Közösség kuratóriumi elnöke a közösség tavaly októberi kitüntetésátadó ünnepségén jelentette be a célkitűzést.
2011.02.09. 08:15
 
 
A Népszabadság az Alkotmánybíróságon támadta meg az új médiaszabályozást
Az Alkotmánybírósághoz fordult a Népszabadság dolgozói egyesülete a médiatörvény és a médiaalkotmány írott sajtót hátrányosan érintő rendelkezései miatt. A napilap ismerteti, hogy az új médiaszabályozást 16 ponton támadó beadványt Vörös T. Károly főszerkesztő és Kelen Károly, a Népszabadság dolgozói egyesületének elnöke vitte be az Alkotmánybíróságra kedden. A Népszabadság már december 2-án kilátásba helyezte, hogy ha a sajtószabadságot súlyosan fenyegető rendelkezések változatlanul hagyásával fogadja el az Országgyűlés a médiatörvényt, úgy az Alkotmánybíróságnál fogja kérni az alkotmányos alapjogokat legkirívóbban korlátozó rendelkezéseinek megsemmisítését.
2011.02.09. 08:15
 
Egyiptom: az al-Kaida iraki szárnya szent háborúba szólítja a tüntetőket
Az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat iraki szárnya szent háborúba szólítja az egyiptomi kormányellenes tüntetőket, valamint arra, hogy a koráni törvényeken - a saríán - alapuló kormányt hozzanak létre - közölte kedden az iszlamista honlapokat figyelő, SITE nevű amerikai intézmény. Valószínűleg az Iraki Iszlám Állam nevű nemzeti al-Kaida-szárny az első, amely reagál az egyiptomi kormányellenes tüntetésekre. Közleménye kedden került fel dzsihadista honlapokra. "A szent háború ügye és a mártírok kapuja nyitva áll Egyiptomban" - olvasható a honlapokon, amiről a SITE számolt be.
2011.02.09. 08:15
 
 
Szöul elfogadta Phenjan javaslatát újabb családi találkozók megszervezésére
Dél-Korea elfogadta Észak javaslatát újabb találkozók megszervezésére bizonyos számú szétszakított család tagjai között - jelentették be Szöulban hivatalosan. A megállapodás a két ország közötti feszültség enyhülésének egy újabb jele. Hétfőn hosszú idő óta először kezdtek ismét tárgyalásokat egymással észak- és dél-koreai tisztségviselők, ezúttal tábornokok. A tárgyalások kedden folytatódtak a két országot elválasztó demilitarizált övezetben fekvő Panmindzson határfaluban. A családi találkozókra tett javaslat elfogadását a szöuli országegyesítési minisztérium egyik tisztségviselője jelentette be sajtóértekezleten. Mint mondta, humanitárius ügyekben mindenképpen meg kell egyezni.
2011.02.09. 08:15
 
 
A pénzügyi szakemberek kezdik elveszíteni a bizalmukat a fellendülésben
A pénzügyi szakemberek szerint jelentősen visszaesett a gazdasági fellendülés, s mindössze 32 százalékuk lát esélyt a javulásra - derül ki az ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) felméréséből. A tanulmány szerint az előző negyedévhez képest a megkérdezett könyvelők több mint kétszerese pesszimistább lett a gazdasági lehetőségeket illetően. A fellendülésbe vetett bizalom az elmúlt 18 hónap eddigi legalacsonyabb szintjén van, ugyanis utoljára 2009 harmadik negyedévében volt hasonlóan alacsony az üzleti bizalom.
2011.02.09. 08:00
 
Magyar Nemzet: tovább nyomoznak a sukorói telekcsere-ügyben
További négy hónappal, június 7-ig hosszabbította meg a Legfőbb Ügyészség a sukorói telekcsere ügyében indított nyomozás határidejét - tájékoztatta a Magyar Nemzetet a vizsgálatot folytató Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) szóvivője, Fazekas Géza. A két évvel ezelőtt indított nyomozásban az ügyészség megállapította, hogy a csereszerződésben a sukorói területeket több mint 734 millió forinttal alulértékelték, míg a cserébe szánt, Joav Blum izraeli üzletember által ajánlott albertirsai és a pilisi ingatlanokat több mint 593,5 millió forinttal túlértékelték.
2011.02.09. 07:45
 
Magyar Nemzet: megszületett az egyezség az új felsőoktatási törvényről
A felvételi követelmények szigorítását, a vidéki főiskolák megerősítését, a hazai és határon túli intézmények együttműködésének kialakítását tartalmazza egyebek között az új felsőoktatási törvény alapelveit rögzítő dokumentum, amelyet valamennyi, a tárgyalásokon részt vevő szakmai szervezet támogat - ismerteti a Magyar Nemzet. A napilap birtokába került tervezet szerint a jelenlegi, hallgatóalapú finanszírozási rendszer helyett olyat kell bevezetni, amely arra ösztönzi az intézményeket, hogy vegyék fel a versenyt a külföldi intézményekkel.
2011.02.09. 07:45
 
Magyar Nemzet: lezárult a vizsgálat a hamis diagnózisok ügyében
Lezárult az egykori Országos Rehabilitációs és Szociális Szakértői Intézet által végzett belső vizsgálat, amelyből kiderül: kétszázhat rokkantsági eljárásból huszonnyolc esetben állítottak ki hamis diagnózist az egri orvosok - értesült a Magyar Nemzet. A napilap szerdai száma ismerteti, hogy a szociális államtitkárság szerint azok a doktorok, akik pénzért készítik el a szakvéleményt a rokkantnyugdíjról, évente legalább harmincmilliárd forintos kárt okoznak az államnak. Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter és Soltész Miklós, a tárca szociális ügyekért felelős államtitkára még 2010 novemberében szólította fel az intézet főigazgatóját, hogy vizsgálja ki az egri korrupciós ügyet.
2011.02.09. 07:45
 
 
Népszabadság: Házon kívül alkotmányoz az MSZP, az LMP még nem döntött
Házon kívüli vitanapot fog kezdeményezni az MSZP, és vidéki "rész-Országgyűléseken" is megvitatja majd az alkotmányozás kérdéseit, de biztosan nem fog részt venni az alkotmányozás parlamenti munkájában - írja a Népszabadság. A napilap információi szerint az MSZP keddi elnökségi ülésén ismét tárgyalták és várhatóan a vasárnapi frakcióülésen el is fogadják a párt alternatív alkotmánykoncepcióját. A Népszabadság értesülései szerint az már eldőlt, hogy a párt nem fog visszatérni az alkotmányozási folyamathoz, a parlamenti vitában nem fog részt venni. Annak ellenére sem, hogy voltak olyan szocialista vezetők, akik a részvétel mellett érveltek.
2011.02.09. 07:30
 
 
Az LMP továbbra is szoros együttműködést szeretne az EP zöld frakciójával
Továbbra is szoros együttműködést szeretne folytatni a Lehet Más a Politika (LMP) az Európai Parlament zöld frakciójával - jelentette ki a magyar párt frakcióvezetője, Schiffer András, aki egy öttagú delegációt vezetve kétnapos látogatáson Brüsszelben tartózkodik. Hangoztatta: fontosnak tartják, hogy bizonyos összeurópai kérdésekben, mint a szociális Európa, a klímavédelem, környezetvédelem, élelmiszerbiztonság, európai munkaerőpiac, romakérdés, gazdasági kormányzás, az EP zöld frakcióján keresztül az LMP európai szinten is tudjon "közvetlenül és ha kell, mindennapi rendszerességgel" politizálni.
2011.02.09. 07:30
 
 
Az amerikaiak 51 százaléka szerint Obama elveszíti a következő választást
Az amerikaiak több mint fele úgy gondolja, hogy Barack Obama elnöknek jövőre nem sikerül újraválasztatnia magát, pedig teljesítményét több mint egy éve nem értékelték olyan magasra, mint most - derül ki a CNN és az Opinion Research Corporation közvélemény-kutató cég közös felméréséből. A szavazásra jogosult amerikaiak 51 százaléka most úgy gondolja: nem vagy nem valószínű, hogy Obamára szavaz majd, s ugyanennyien gondolják azt, hogy az elnöknek nem sikerül újraválasztatnia magát. Negyvenhat százaléknyian viszont hisznek a jelenlegi elnök második ciklusának sikerességében, és 47 százalék kész lenne őrá voksolni. Az el nem kötelezett szavazók 53 százaléka Obama ellen szavazna.
2011.02.09. 07:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406[1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista