2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
Hétszázmilliót kapnak a helyi tévék és rádiók közszolgálati műsorai
A tavalyinál 53 százalékkal több pénzt, mintegy 700 millió forintot fordít az idén a helyi televíziók és rádiók közszolgálati célú műsorainak támogatására a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa - közölte Kiricsi Karola szóvivő szerdán sajtótájékoztatón. Nemcsak a keretösszeget, hanem az egy műsor támogatására jutó lehetséges összeget is növelték. Emlékeztetett arra, hogy a médiatanács januári döntésével az idén az elmúlt évinél 60 százalékkal több pénz - 500 millió forint - jut a közösségi médiaszolgáltatók, azaz a nem nyereségérdekelt helyi rádiók és televíziók működési költségeire, rövidesen pedig a műszaki támogatásra vonatkozó pályázatokat is kiírják.
2011.02.09. 17:30
 
Londoni elemzők szerint az év végéig maradhat a jelenlegi MNB-alapkamat
A magyar jegybank (MNB) monetáris tanácsába várhatóan a kormány pénzügypolitikai álláspontjával "rokonszenvező" új tagok kerülnek a hamarosan esedékes váltás nyomán, és - jóllehet az új összetételű testület akár kamatcsökkentéseket is megszavazhatna - valószínűleg az idei év végéig már nem változik a jelenlegi, 6 százalékos MNB-alapkamat - vélekedtek szerdai helyzetértékelésükben londoni felzárkózó piaci elemzők. Az RBC Capital Markets globális befektetési társaság londoni részlegének felzárkózó piaci elemzői a feltörekvő térségről összeállított, befektetőknek szerdán Londonban kiadott havi prognózisukban felidézték, hogy az MNB az elmúlt három hónapban három kamatemelést hajtott végre.
2011.02.09. 17:15
 
Törvénytelenül kért le híváslistákat két rendőr
Két rendőr ellen indult büntetőper hivatali visszaélés miatt a Fővárosi Bíróságon; a vád szerint a két férfi több alkalommal, visszaélve hivatali helyzetével, távközlési szolgáltatóktól lekérte különböző emberek híváslistáit anélkül, hogy arra törvényes alapjuk lett volna. A vád szerint a bekért híváslistákat ismeretlen személyeknek jogosulatlanul átadták. Mint a tárgyaláson elhangzott, a híváslistákat az UD Zrt. székhelyén, egy más ügy miatt tartott házkutatás során találták meg. A vádlottak a megkeresésekben valótlanul azt tüntették fel, hogy a kért adatok büntetőeljárások felderítéséhez szükségesek.
2011.02.09. 17:15
 
 
Julia Roberts lehet a gonosz királynő a Hófehérkében
Hollywoodban kitört a Hófehérke-láz és Julia Roberts is érdeklődik a mese egy új feldolgozása iránt: a The Hollywood Reporter értesülése szerint a színésznő a szívtelen királynőt alakíthatja a Relativity Media produkciójában. A Grimm-mese forgatása áprilisban kezdődik. Roberts még nem írta alá szerződését, de a THR.com úgy tudja, erre hamarosan sor kerül. A film 2012. június 29-én kerülhet a mozikba. A Melissa Wallack és Jason Keller által átdolgozott, és kissé modernizált történetben a gonosz mostoha megöli férjét, a királyt, Hófehérke pedig a hét törpéből álló bandájával bosszút áll apja gyilkosán.
2011.02.09. 17:15
 
Hatóság félrevezetése miatt indul eljárás Tribuszerné ellen
Hatóság félrevezetése miatt tett feljelentést az ügyészségen a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság egy mecsekjánosi nővel szemben, aki tavaly novemberben azt állította: 40 millió forintot raboltak el tőle, ezért több hitelezőjét nem tudta időben kifizetni - közölte a rendőrség. Az MTI egy magát megnevezni nem kívánó forrástól úgy értesült, hogy a szóban forgó asszony a kilencvenes évek közepén országszerte hírhedtté vált pilótajáték szervezője, Tribuszer Zoltánné. Az asszonyt akkor kilenc évi börtönre ítélték különösen nagy kárt okozó csalásokért, jogosulatlan pénzintézeti tevékenységért és magánokirat-hamisításért.
2011.02.09. 17:00
 
 
Wim Wenders szerint a 3D a dokumentumfilm jövője
Wim Wenders német filmrendező a háromdimenziós technikát tartja a dokumentumfilm jövőjének. "A 3D-vel egészen máshogyan lehet bevonni a nézőt más emberek életébe vagy munkájába. Úgy vélem, a nem is olyan távoli jövőben a háromdimenziós technika elsősorban a dokumentumfilmek körében válhat új normává" - fejtette ki Wenders a dpa-nak. A rendező vasárnap mutatja be a Berlini Filmfesztiválon első 3D-ben forgatott, Pina című filmjét. A dokumentumfilmmel a 2009-ben elhunyt legendás koreográfus, Pina Bausch emlékének adózik. "Megmutatni akarom Pina Bausch darabjait, nem pedig elmondani, hogy miről szólnak" - mondta el a filmről a rendező.
2011.02.09. 17:00
 
 
Januárban több mint 90 ezerrel nőtt az álláskeresők száma
Idén januárban 15,7 százalékkal - ez 93.000 fős emelkedést jelent - nőtt a nyilvántartott álláskeresők száma Magyarországon az előző hónaphoz képest, és még a szezonálisan kiigazított adatok szerint is mintegy 36 ezerrel többen kerestek állást az év első hónapjában mint decemberben - derül ki a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat honlapján közölt legfrissebb munkaerő-piaci adatokból. Az álláskeresők száma annak ellenére emelkedett ilyen nagy mértékben, hogy az év első hónapjában az előző hónaphoz képest 132,9 százalékkal - 21.100 darabbal - nőtt a bejelentett új állások száma. A foglalkoztatók összesen 37.000 új állást jelentettek be januárban.
2011.02.09. 16:45
 
 
Letölthető az online sajtótermékek regisztrációjához szükséges formanyomtatvány
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) honlapjáról már letölthető az a formanyomtatvány, amellyel az online sajtótermékek a nyilvántartásba vételüket kérelmezhetik - közölte a hatóság médiatanácsának szóvivője szerdán. Kiricsi Karola a sajtótájékoztatón hangsúlyozta: az internetes sajtóorgánumoknak június végéig kell beadniuk regisztrációs kérelmüket. A médiatörvény azon internetes újságok és hírportálok nyilvántartásba vételét írja elő, amelyeket "gazdasági szolgáltatásként nyújtanak", és amelyekért természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság szerkesztői felelősséget visel.
2011.02.09. 16:45
 
Jávor Benedek: egységes rendezési tervre van szükség a Marcal mentén
Egységes és átfogó rendezési tervre van szükség a Marcal folyó mentén; Kolontártól egészen a Marcal és a Rába találkozásáig - mondta Jávor Benedek (LMP), a parlament fenntartható fejlődés bizottságának elnöke szerdán sajtótájékoztatón, a vörösiszapömlés által sújtott Kolontáron. A politikus, miután Devecserben, Kolontáron és a Marcal felső szakaszán tájékozódott a jelenlegi helyzetről, fontosnak nevezte, hogy a helyreállítás ne pusztán az iszap eltávolítása jelentse, hanem induljon el egy tájrehabilitációs program, s azt terjesszék ki a környező vízfolyásokra is. Megjegyezte, hogy ehhez átfogó fejlesztési elképzelésre lenne szükség, ám az egyelőre nincs.
2011.02.09. 16:45
 
 
Tizenkét influenza-halálesetről tud az ÁNTSZ
Tizenkét olyan halálesetről értesült mostanáig az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ), amely influenzás megbetegedéssel hozható összefüggésbe - közölte az Országos Epidemiológiai Központ (OEK) osztályvezető főorvosa szerdán sajtótájékoztatón Budapesten. Csohán Ágnes tájékoztatása szerint a mostani influenzaszezon eddigi tizenkét áldozata közül kilenc betegnél az influenza H1N1 vírusának, háromnál pedig a B vírusnak a jelenlétét igazolták. Az áldozatok között egy öt éven aluli gyermek volt, hatan a 35-59 év közöttiek, öten pedig a 60 éven felüliek korcsoportjába tartoztak.
2011.02.09. 16:45
 
Új eljárásra kötelezték a választott bíróságot a pécsi vízművitában
Eljárási hibára hivatkozva új eljárásra kötelezte a pécsi vízművita választott bíróságát a Tolna Megyei Bíróság - tájékoztatta a polgármesteri kabinetiroda szerdán az MTI-t. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara melletti választott bíróság tavaly február közepén jogszerűnek találta, hogy a város felbontotta a Pécsi Vízművel (PV) kötött üzemeltetési szerződést. A magyarországi választott bíróság jogerős ítéletét azonban öt pontban megtámadta a francia Suez Environnement érdekeltségébe tartozó volt pécsi vízszolgáltató, a Pécsi Vízmű Zrt. Az ügyben döntő Tolna Megyei Bíróság az öt pontból négyet elutasított, egynek helyt adott.
2011.02.09. 16:15
 
Júliustól látható a szponzori felirat az FC Barcelona mezén
Július 1-től az UNICEF logó mellett új katari főszponzorának felirata is látható lesz majd az FC Barcelona labdarúgócsapatának mezén. A katalán sztárklub decemberben kötött öt évre szóló, rekordot jelentő 170 millió eurós szponzori szerződést a Qatar Sport Investment nevű vállalattal, amely az évi 30 millió eurós támogatás mellett további 15 milliót a kereskedelmi jogokért, 5 milliót pedig eredményességi bónuszként fizet. "Eldőlt, hogy a Qatar Foundation felirat a mellkas feletti részen lesz majd látható" - jelentette be Javier Faus, a klub alelnöke.
2011.02.09. 16:15
 
Jövő héten tárgyalhatják a felsőoktatási felvételikről szóló kormányrendeletet
Elkészült, s a jövő héten a kormány elé kerülhet a felsőoktatási felvételikről szóló kormányrendelet - tudta meg szerdán az MTI. A módosítás tartalmazza, hogy 2013-tól mely érettségi vizsgatárgyból vagy tárgyakból kell emelt szintű érettségit tenni a jelentkezéshez. A javaslat rögzíti, hogy 2012-től a felvételi eredményekbe már beleszámít egy természettudományos tárgy is. A tanulmányi pontokat a jelentkező középiskolai érdemjegyeiből és az érettségi vizsgatárgyak százalékos eredményeiből kell kiszámolni.
2011.02.09. 16:00
 
 
A jövőben kevesebb igazolvánnyal azonosíthatjuk magunkat
A kormány tervei szerint a jövőben egységesítik az állam által kibocsátott okmányokat, belépőket, ami azt jelenti, hogy a jelenleginél kevesebb igazolványa lehet az embereknek, egy-egy kártyával pedig több helyen is azonosíthatnánk magunkat. Minderről a nemzeti egységes kártyarendszer koncepciójának kidolgozására kinevezett miniszteri biztos nyilatkozott szerdán az MTI-nek. Vetési Iván elmondta: az új rendszerhez önként is lehetne csatlakozni: ha például egy uszoda szeretne kibocsátani egy éves bérletet, csatlakozhatna az egységes kártyarendszerhez, így a vásárlók egy már meglévő azonosítójuk érvényesítésével léphetnének be, nem kellene az uszodának külön igazolványt kibocsátania.
2011.02.09. 16:00
 
Az NFH megszüntette a posta elleni eljárás a SzerenCSEKK ügyben
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) megszüntette a Magyar Posta ellen indított eljárást a SzerenCSEKK nyereményjáték ügyében - közölte a társaság szerdán az MTI-vel. A posta közleményében utal arra, hogy a hatóság a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) bejelentése alapján hivatalból indított eljárást ellenük, miután a civil szervezet megtévesztőnek találta a sárga csekket befizetők körében meghirdetett nyereményjátékot. A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) a vizsgálat során megállapította, hogy a kampány során a posta mindenben eleget tett a fogyasztóvédelmi előírásoknak, ezért az eljárást megszüntette - közölte a társaság.
2011.02.09. 15:45
 
A tunéziai szenátus is felhatalmazta az államfőt a rendeleti kormányzásra
A tunéziai szenátus szerdán felhatalmazta Fued M'Bazaát, az ország ideiglenes államfőjét, hogy törvényerejű rendeletekkel kormányozzon, s ezzel lényegében megkerülje az előző, megbuktatott elnök idején megválasztott törvényhozást. A szenátusi határozatot egyöntetűen, ellenszavazat és tartózkodás nélkül fogadta el a testület. A képviselőház már hétfőn jóváhagyta ugyanezt a javaslatot, s így az elnöki aláírás, illetve a hivatalos közlönyben való megjelenés után az rögtön hatályba léphet. Mohamed Gannúsi miniszterelnök szerdán, a szenátusi vitában azzal az indoklással kérte a tervezet elfogadását, hogy hagyni kell a kormányt dolgozni.
2011.02.09. 15:45
 
Moszkva kész új vízumot adni a kitoloncolt brit újságírónak
Moszkva kész új vízumot adni Luke Hardingnak, a The Guardian tudósítójának, akit a hét végén nem engedtek be Oroszországba - közölte Alekszandr Lukasevics, az orosz külügyminisztérium szóvivője szerdán. Lukasevics szerint Hardingnak a londoni orosz követséghez kell fordulnia, ott megkaphatja vízumát, és tovább dolgozhat Oroszországban mindaddig, amíg érvényes az akkreditációja, vagyis májusig. A szóvivő azt is hangsúlyozta: Szergej Lavrov külügyminiszter a korábbi terveknek megfelelően, s az incidenstől függetlenül február 14-én Londonba látogat.
2011.02.09. 15:45
 
Egy hajót elengedtek, egy másikat elraboltak szomáliai kalózok
Szomáliai kalózok szerdán elengedtek egy dél-koreai halászhajót, de elraboltak egy görög tankert, amely a Mexikói-öbölbe szállított volna nyersolajat - közölték illetékes források. A dél-koreai külügyminisztérium tájékoztatása szerint a Keumi 305 nevű halászhajó és 43 fős legénysége szabadult ki négy hónap után a fogságból, és egy európai hadihajó kíséretében távozik a veszélyes vizekről. Arról nincs hír, hogy váltságdíjat fizettek volna érte, de nemzetközi hajózási körökben úgy tudják, hogy a tengeri rablók sokmillió dolláros összegeket szoktak kérni túszaikért.
2011.02.09. 15:45
 
Medvegyev: Garantálni kell a Kuril-szigetek biztonságát
A Kuril-szigetek stratégiai régiót képeznek, amelynek biztonságát garantálni kell, az ott telepítendő új fegyvereknek ehhez elégségeseknek kell lenniük - jelentette ki Dmitrij Medvegyev orosz elnök a védelmi és a regionális fejlesztési miniszterrel tartott találkozóján szerdán. Medvegyev megbízta a kormányt a Kuril-szigeteken uralkodó szociális-gazdasági helyzet felmérésével és sürgette a térség fejlesztésére vonatkozó programok végrehajtását. Magas rangú orosz tisztségviselők az utóbbi időben gyakran jártak a szigeteken, s emiatt heves diplomáciai csatározás zajlik Moszkva és Tokió között, ugyanis Japán néhány szigetet szintén a magáénak tekint.
2011.02.09. 15:45
 
 
Február végéig lehet igényelni kedvezményes földgázt
Február 28-ig nyújthatják be kérelmeiket a nagycsaládos fogyasztók kedvezményes árú gázra. A három vagy több kiskorú gyermeket nevelő családok - a minden lakossági fogyasztó számára biztosított 1.200 köbméteren túl - több száz köbméternyi gázt igényelhetnek a tavalyi áron; a nagycsaládos fogyasztók az idei évi kedvezmény igénybevételéhez szükséges kérelmeket február 28-ig nyújthatják be a Magyar Államkincstár területileg illetékes megyei igazgatóságaihoz - tájékoztatta a Nemzeti Erőforrás Minisztérium szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkársága szerdán az MTI-t. A kérelemhez az utolsó gázszámlát is csatolni kell, a támogatás 2011. január 1-jétől visszamenőlegesen jár.
2011.02.09. 15:30
 
Február 15-ig lehet leeadni az egyszerűsített bevallást
Legkésőbb február 15-ig - jövő keddig - lehet az egyszerűsített bevallás választásáról szóló nyilatkozatot eljuttatni a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz - figyelmeztet az adóhatóság, hozzátéve, hogy a február 15-i határidő jogvesztő hatályú. A magánszemélyek az idén is választhatják az állami adóhatóság közreműködésével elkészített egyszerűsített bevallást személyi jövedelemadó bevallási kötelezettségük teljesítéséhez. Az egyszerűsített bevallást két éve vezette be az adóhatóság. Lényege, hogy az adózó egy nyilatkozattal megbízhatja a NAV-ot, hogy a rendelkezésére álló adatok alapján készítse el számára a személyre szóló szja-bevallási ajánlatot.
2011.02.09. 15:30
 
 
Tarlós: a kormányprogrammal megy szembe, aki a kórházak központosítása ellen van
A főpolgármester szerint aki a kórházak központosításával szembemegy, az a kormányprogrammal megy szembe. Tarlós István a csütörtökön megjelenő Figyelőnek adott interjújában azt mondta: vannak olyan orvosszakmai kérdések, amelyeknek a megoldására az önkormányzatokat "en bloc" nem tartja alkalmasnak. A lapnak nyilatkozva a főpolgármester az említett orvosszakmai kérdések közé sorolta a kapacitásproblémákat, az ágyszámok, valamint a kórházösszevonások ügyét. Tarlós István szerint ha az állam közvetlenül felügyeli az egészségügyet, visszavesz egy olyan feladatot, ami az övé.
2011.02.09. 15:30
 
 
Készül az iPad második generációja
Az Apple megkezdte iPad táblagépe kamerákkal felszerelt második generációjának gyártását - jelentette szerdán a The Wall Street Journal. Az amerikai lap értesülése szerint az új iPad keskenyebb és könnyebb lesz az első modellnél, és erősebb grafikus processzorral látják el. Legalább egy előlapi kamerát kap, amely lehetővé teszi majd videokonferenciák megtartását. Memóriája is nagyobb lesz, kijelzőjének felbontásán azonban nem változtatnak. Korábban az Apple beszállítóitól olyan értesülések láttak napvilágot, hogy az új táblagépen lesz fényképezésre alkalmas hátlapi kamera is. A számítástechnikai óriásnál senki nem volt hajlandó nyilatkozni a WSJ értesüléséről.
2011.02.09. 15:15
 
Mumifikálódott holttestet találtak a fővárosban
Mumifikálódott holttestet találtak szerdán a főváros XXIII. kerületében, a Meddőhányó utcában - közölte a rendőrség az MTI-vel. Egyelőre vizsgálják, hogy mi okozhatta a nő halálát, akit a XXI. kerületi kapitányság már korábban keresett. A rendőrség az üggyel kapcsolatban nem adott több információt, így azt sem lehet tudni, hogy hol és kik találták meg a holttestet.
2011.02.09. 15:15
 
 
A magyarok fele anyagilag is hozzájárulna az államadósság csökkentéséhez
A magyarok mintegy fele hajlandó lenne anyagilag is hozzájárulni az államadósság csökkentéséhez - közölte a Nézőpont Intézet szerdán közvélemény-kutatásának megállapítását. A Nézőpont Intézet reprezentatív mintán készült felmérése szerint a válaszadók 95 százaléka súlyos problémának tekinti az állami eladósodottság mértékét. A közvélemény-kutató úgy értékeli: a "veszély" egységbe kovácsolta az eltérő pártszimpátiával rendelkezőket, a szocialisták és a Lehet Más a Politika (LMP) támogatóinak 90-91 százaléka tartja súlyos tehernek a hazai államadósságot, a Fidesz és a Jobbik táborának pedig 96-98 százaléka.
2011.02.09. 15:15
 
 
Kormányszóvivő: Kolontáron újraindult az élet
Alig több mint négy hónappal a vörösiszap-katasztrófa után újraindult az élet a településeken, ami most itt látható, az maga a csoda - mondta Nagy Anna kormányszóvivő az iszapkatasztrófa helyszínén tett sajtóbejárást követően Kolontáron. Nagy Anna szólt arról, hogy a katasztrófát követően az emberekben a teljes kétségbeesés és zavarodottság uralkodott el, mostanra azonban újraindult az élet. A kormányszóvivő köszönetet mondott a kabinet nevében a katasztrófavédelemnek és minden szervezetnek, bizottságnak, amely nagy figyelemmel és törődéssel dolgozott a helyreállításon.
2011.02.09. 15:15
 
 
MSZP: a PSZÁF vizsgálja a magán-nyugdíjpénztári átadás-átvételt
Az MSZP felszólítja Selmeczi Gabriellát, hogy vonja vissza a hétfőn benyújtott képviselői indítványát és a magán-nyugdíjpénztári vagyon kezelésének és átadás-átvételének ellenőrzését bízzák a PSZÁF-ra - jelentette ki szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján Kormos Kata, az ellenzéki párt szóvivője. A fideszes politikus képviselői önálló indítványa lehetőséget teremtene arra, hogy a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) ellenőrizhesse az állami nyugdíjrendszerbe visszalépő pénztártagok portfólióját képező eszközöket, és azok átadását az államnak. Kormos Kata véleménye szerint értelmezhetetlen az indítvány, hiszen a magánnyugdíjpénztárak vagyonátadásához köthető minden szükséges adat jelenleg is a PSZÁF rendelkezésére áll.
2011.02.09. 15:15
 
 
A CAS március 10-én hallgatja meg Mészárost és Poleksicet
Március 10-én hallgatja meg a lausanne-i székhelyű nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) által eltiltott két debreceni futballistát, Mészáros Norbertet és Vukasin Poleksicet. A CAS-nál fellebbező játékosokat az UEFA azért tiltotta el, mert a Fiorentina elleni, 2009. október 20-i Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés előtt nem tettek eleget a jelentési kötelezettségüknek, amikor megpróbálták őket megvesztegetni. A hátvéd Mészárost 18 hónapra, 2011 végéig, a kapus Poleksicet pedig két évre, 2012. június 30-ig tiltotta el 2010. június 24-én az UEFA fegyelmi bizottsága.
2011.02.09. 15:00
 
 
A Berlinalén a központi téma Irán és a hiányzó zsűritag
Filmek és tiltakozás a vörös szőnyegen: az idei, 61. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál egyik legfontosabb témája lesz Irán, valamint a nemzetközi zsűri minden bizonnyal hiányzó tagja, a hazájában börtönbüntetéssel sújtott Dzsafár Panahi iráni rendező, akiért Magyarországon is kiállnak. A Berlinalén négy új iráni film is szerepel, a mustra második napjára, péntek estére pedig nagyszabású tiltakozást terveznek a vörös szőnyegen az iráni szólásszabadság előmozdítására - közölte Dieter Kosslick fesztiváligazgató.
2011.02.09. 15:00
 
 
MSZP: a januári "horror hiány" a költségvetés fenntarthatatlanságára utal
Az MSZP szerint az államháztartás januári "horror hiánya" világosan mutatja, hogy nem lehet egyensúlyban tartani a költségvetést az "emberekre háruló extraadókkal, valamint a magán-nyugdíjpénztári vagyon lenyúlásával". A Nemzetgazdasági Minisztérium kedden azt közölte az MTI-vel, hogy az államháztartás - helyi önkormányzatok nélküli - hiánya januárban 122,8 milliárd forint, ami az elmúlt 12 év egyik legalacsonyabb első havi értéke. Burány Sándor, a szocialista párt gazdaságpolitikai kabinetjének tagja az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében furcsállja, hogy a Matolcsy György által vezetett Nemzetgazdasági Minisztérium "győzelemként állítja be" az év elején felhalmozott több mint 122 milliárd forintos hiányt.
2011.02.09. 14:45
 
 
Berlusconi vád alá helyezését kérvényezte az ügyészség
Silvio Berlusconi olasz kormányfő vád alá helyezését kérvényezte szerdán a milánói ügyészség a bíróságtól, Berlusconi fiatalkorúakkal folytatott üzletszerű szexuális kapcsolatai és az úgynevezett Rubygate-ügy miatt. Az ügyészek azonnali bírósági eljárást kezdeményeztek a miniszterelnök ellen. Berlusconi visszautasítja a vádakat, és azt állítja, hogy soha nem fizetett szexért, és a politikailag motivált, baloldali magisztrátusok áldozata, akik meg akarják őt fosztani hatalmától.
2011.02.09. 14:45
 
Pintér: a magyar elnökség elkötelezett az uniós határok védelme mellett
A soros magyar EU-elnökség elkötelezett az uniós határok védelme mellett, kiemelt szerepet szán a határőrizetnek - mondta Pintér Sándor belügyminiszter, amikor megnyitotta az Európai Határőrizeti Ügynökség (Frontex) igazgatótanácsának ülését szerdán Gödöllőn. "Összefogással sokat tehetünk valamennyiünk védelme, biztonsága érdekében (...) egy tagállam határainak védelme az egész Európai Unió határainak védelmét tudja erősíteni" - mutatott rá a belügyminiszter a tanácskozáson, amelyen a rendőri, illetve határőrizeti szervek vezetői képviselték a tagországokat.
2011.02.09. 14:30
 
Jobbikos feljelentés Csipak Péter építkezése kapcsán
A Jobbik II. kerületi önkormányzati képviselője feljelentést tett ismeretlen tettes "törvénytelen, tájvédelmi területen történt építkezése ellen, valamint további bűncselekmények" miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányságon Csipak Péter ingatlanberuházó építkezése kapcsán - közölte Bodor Zoltán II. kerületi jobbikos képviselő szerdán az MTI-vel. Közleményében emlékeztet arra, hogy Csipak Péter, a budapesti belvárosi Fashion Street mögött álló ingatlanvállalkozó lakóházat épített Budán, a hármashatár-hegyi Cirbolya utcában. A Hármashatár-hegyen a gigantikus lakóházhoz tartozó hatállásos garázs egy része és a felhajtó azonban a telekhatáron túl, a szomszédos Budai Tájvédelmi Körzet területére épült.
2011.02.09. 14:15
 
Marad a többnyire napos, száraz idő, 4-9 fok lesz
Az ország nagyobb részén derült, napos idő lesz. Ugyanakkor keleten, északkeleten helyenként felhős marad az ég. Csapadékra nem kell számítani. Eleinte az északnyugati szél többfelé élénk, főként a középső területeken időnként erős lesz, majd estétől mindenütt mérséklődik a szél. Napközben főként északkeleten, éjszaka több helyen ködfoltokra is számítani kell. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2, -7, a legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 4, 9 fok között alakul.
2011.02.09. 14:15
 
A sport civil szervezeteit tájékoztatta Czene Attila
Czene Attila sportért felelős államtitkár szerdán az Európai Unió soros magyar elnökségének sportpolitikai céljairól tartott megbeszélést a sport civil szervezeteivel. A Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) és a Külügyminisztérium a február 22-23-án sorra kerülő sportminiszterek informális ülésének apropóján szervezte meg a találkozót. Czene Attila beszámolt az elnökség három kiemelt témájáról (A Lisszaboni Szerződés és a sport, Egy jövőbeni uniós Sport Program lehetőségei, A sport és az Önkéntesség Európai Éve), melyekkel kapcsolatban a meghívott szervezetek elmondhatták véleményüket, javaslataikat - derül ki a NEFMI közleményéből.
2011.02.09. 14:00
 
 
A Heim Pál, a Bajcsy és a János kórházban indulhat fegyelmi eljárás
Sajtóhírek szerint a budapesti Heim Pál Gyermekkórházban, a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban, valamint a János Kórházban indulhatnak fegyelmi eljárások. Az intézményeket több napilap is megnevezte szerdai számában, a listát Havas Szófia, a fővárosi önkormányzat egészségügyi bizottságának szocialista tagja, a János kórház megbízott orvos-igazgatója az MTI-nek is megerősítette a nap folyamán. Elmondta azt is, hogy a főváros csak a főigazgatók felett gyakorol munkáltatói jogokat, így - ha a fegyelmi eljárás felelősségre vonással zárul - csak ők menthetők fel.
2011.02.09. 14:00
 
Bakondi: indokolt esetben meghosszabbítható a veszélyhelyzet
Ha a külterületek mentesítése, a vizek védelme azt indokolja, javaslatot tesznek a veszélyhelyzet meghosszabbítására Veszprém megyében - mondta Bakondi György katasztrófavédelmi kormánybiztos Kolontáron. Veszprém megyében a veszélyhelyzetet korábban március 31-ig rendelte el az Országgyűlés az ajkai zagytározó októberi gátszakadása miatt. A kolontári és devecseri lakópark megtekintése után tartott sajtótájékoztatón a kormánybiztos azt mondta: nagyon nehéz időszakon van túl a térség, a katasztrófa 10 ember halálát okozta, 265-en megsebesültek.
2011.02.09. 14:00
 
Egyiptomba nem engedik be a palesztinokat
Az egyiptomi bevándorlási szervek azt az utasítást kapták, hogy nem engedhetnek be palesztinokat az észak-afrikai ország területére - közölte szerdán egy névtelenséget kérő illetékes a francia hírügynökséggel. Mint mondta, az utasításnak megfelelően a kairói repülőtérről már vissza is fordítottak 12 palesztint azokba az országokba, ahonnan érkeztek. Egy repülőtéri forrás szerint a légitársaságokat figyelmeztették, hogy ne szállítsanak palesztinokat Egyiptomba. A kairói palesztin nagykövetség egyik vezetője megerősítette a belépési tilalmat, de jelezte: átmeneti intézkedésről van szó, amely nem vonatkozik az Egyiptomban élő, illetve az oda házasodott palesztinokra.
2011.02.09. 14:00
 
 
Felbosszantotta a tüntetőket az egyiptomi alelnök kijelentése
Mélységesen felháborította a Hoszni Mubarak elnök távozását követelő tüntetőket és az ellenzéki csoportokat Omar Szuleimán alelnök kedden tett kijelentése, miszerint fennáll a katonai puccs veszélye, amennyiben tovább folytatódnak az utcai megmozdulások, és nem sikerül tárgyalóasztalhoz ültetni az ellenzéket. Szerdán, a Hoszni Mubarak ellen irányuló egyiptomi népfelkelés 16. napján ismét ezrek gyűltek össze a kairói Tahrír téren. "Nem megyünk el addig, amíg ő nem távozik" - skandálták a tiltakozók.
2011.02.09. 14:00
 
Riccót menesztheti csapata a vértranszfúzió miatt
Meneszti Riccardo Riccót csapata, ha bebizonyosodik, hogy az olasz kerékpáros valóban saját vérének transzfúziójától lett rosszul. A Vacansoleil klub szerdán jelentette be, hogy a zéró tolerancia jegyében jár el, vagyis ha Ricco bűnös, akkor nincs keresnivalója a csapatban. A gyanú szerint a bringás saját vérének otthoni transzfúziójától lett rosszul vasárnap. A 27 éves versenyzőt kritikus állapotban szállították be a modenai kórházba, ahol beismerte, hogy a hűtőszekrényben 25 napja tárolt vérét fecskendezte vissza magának. Az orvosok a vér helytelen tárolása miatt fellépő veseelégtelenséget és tüdőembóliát állapítottak meg.
2011.02.09. 13:45
 
Villamos gázolt halálra egy embert Budapesten
Halálra gázolt az 50-es villamos egy embert Budapesten a XVIII. kerületben. Gresz Mihály, a BKV fődiszpécsere az MTI-vel közölte, hogy a villamos az Üllői úton egyelőre ismeretlen körülmények között ütötte el az embert. Az utasokat a Szarvas csárda tér és a Villanytelep között pótlóbuszok szállították. Mostanra megindult a villamosközlekedés. Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek azt mondta, a sérült a helyszínen életét vesztette.
2011.02.09. 13:45
 
 
Bíróság előtt a több embert rabszolgasorban tartó kaposvári család
Elesett, hajléktalan embereket tartott rabszolgasorban egy kaposvári család. Az apa és fia, valamint utóbbi élettársa aljas célból, sanyargatással elkövetett személyi szabadság megsértése miatt állt a Kaposvári Városi Bíróság elé. A vádlottak - múlt év áprilisi elfogásuk óta mindhárman előzetes letartóztatásban vannak - házuk melléképületében rendkívül rossz körülmények között fogva tartották, fizetség nélkül dolgoztatták több éven át napi 12-14 órát a sértetteket, akiktől elvették az irataikat, fenyegették, bántalmazták őket.
2011.02.09. 13:45
 
 
Emelkedik az európai nők tüdőrákos halálozása
A tüdőrákos halálozás a nők körében csaknem minden európai országban emelkedik - derült ki a legújabb nemzetközi kutatásból, amelynek eredményeit az Annals of Oncology című folyóiratban tették közzé szerdán. A kutatók az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 1970 és 2007 közötti daganatos halálozási adatait elemezték, hogy megjósolják az idei rákos letalitási mutatókat. Becsléseik szerint 2011-ben Európa 1,3 millió lakosa huny el daganatos betegségben, ez 6 százalékos csökkenést jelent a nők és 7 százalékos apadást a férfiak esetében.
2011.02.09. 13:30
 
 
Schubert-maraton a Müpában
Negyedszer rendez zenei maratont a Művészetek Palotája (Müpa) és a Budapesti Fesztiválzenekar (BFZ): február 19-én Schubert művei csendülnek fel 11 koncerten és filmeken a Müpa különböző termeiben. "A Csajkovszkij-, Dvorák-, és Beethoven-maraton után sorra kerülő Schubert-nap a ház emblematikus eseménye. A zenei maratonok, úgy hiszem, hosszú távon kiemelt programjaink lesznek" - mondta Csonka András, a Müpa vezérigazgató-helyettese a koncerteket beharangozó szerdai budapesti sajtótájékoztatón. Bár a Müpa kénytelen volt 600 helyett 900 forintos jegyárat szabni, a kedvezmények továbbra is érvényesek, aki három koncertre belépőt vált, a negyedikre ingyen mehet be - jegyezte meg Csonka András.
2011.02.09. 13:30
 
 
Alpesi sí vb: Innenhofer nyerte a férfi szuper-G-t
Az olasz Christof Innenhofer nyerte a férfi szuper-óriásműlesiklást a németországi alpesisí-világbajnokság szerdai versenynapján. A 26 éves itáliai - aki a 2009-es vb-n ebben a számban negyedik volt - az osztrák Hannes Reichelt és az összetett Világkupában éllovas horvát Ivica Kostelic előtt végzett az élen. "Azt mondtam magamnak: Christof, menj, ahogy tudsz, s csinálhatsz egy jó pályát" - nyilatkozta Innenhofer. Eredmények: férfi szuper-óriásműlesiklás, világbajnok: Christof Innenhofer (Olaszország) 1:38.31 perc, 2. Hannes Reichelt (Ausztria) 1:38.91, 3. Ivica Kostelic (Horvátország) 1:39.03.
2011.02.09. 13:15
 
Pokorni: át kell alakítani az oktatás finanszírozásának rendszerét
Az oktatás finanszírozási rendszerének átalakítását szorgalmazta Pokorni Zoltán, az Országgyűlés oktatási bizottságának fideszes elnöke egy szerdai budapesti szakmai konferencián. Kifejtette: a mai fejkvóta alapú finanszírozás és az ezzel egyidejűleg két lábon álló - önkormányzati és központi - rendszer nem képes kezelni a jelenlegi egyenlőtlenségeket. Pokorni Zoltán a készülő pedagógus-életpályamodellről szólva azt mondta, hogy az a jó életpálya, amely ösztönöz a továbblépésre, honorálja az aktuális teljesítményt. Hozzátette: a finanszírozás és a minősítési rendszer egymás védjegyei, és ha nincs nyilvános, objektív, pozitív és negatív következményekkel járó értékelés, akkor nem lesz többletforrás sem.
2011.02.09. 13:15
 
 
Arab Liga-főtitkár: a Nyugatnak nem kell tartania egy iszlamista Egyiptomtól
Egy iszlamista Egyiptom kockázata, amitől jelenleg tart a nyugati világ, "nem létezik" - mondta Amr Músza, az Arab Liga főtitkára a Le Monde című napilap weboldalán megjelent interjúban. A volt egyiptomi külügyminiszter szerint a hazájában kezdődött "forradalom" nem fog gyengülni. Arra a kérdésre, mit szól azokhoz a nyugati félelmekhez, amelyek egy iszlamista Egyiptom megerősödésétől tartanak, a 74 éves politikus azt válaszolta, hogy "ez a kockázat nem létezik". Hozzátette: "Tudatában vagyok a nyugati dilemmának. Annyira foglalkoztatja a nyugatiakat, hogy egyes értelmiségiek és politikai vezetők készek a demokráciát feláldozni a vallástól való félelem nevében", de "a helyzetérzékelésük téves, és ez rossz politika".
2011.02.09. 13:15
 
Lelőttek egy dél-szudáni minisztert
Lelőttek egy dél-szudáni minisztert szerdán, napokkal azt követően, hogy a népszavazás megerősítette, hogy a régió lesz Afrika legfiatalabb független állama - közölte egy dél-szudáni katonai szóvivő. Hozzátette, hogy Jimmy Lemi Milla vidékfejlesztési minisztert a tárcánál dolgozó gépkocsivezető gyilkolta meg. A támadó megölte a minisztérium bejáratát védő őrt, majd magával is végzett. Egyelőre nem ismeretes, mi állt a támadás hátterében. Az eset mindenesetre mutatja, milyen a biztonsági helyzet Dél-Szudán fővárosában, Dzsubában.
2011.02.09. 13:15
 
 
Őrizetbe vették a moszkvai terrorakció gyanúsítottjait
Négy személyt előállítottak Ingusföldön a moszkvai Domogyedovo repülőtéren január 24-én elkövetett öngyilkos merénylet előkészítésében való részvétel gyanújával, s közülük kettőt, a feltételezett merénylő Magomed Jevlojev kiskorú öccsét és húgát őrizetbe is vették - jelentette szerdán az Interfax hírügynökség és a Kommerszant című orosz lap. Szerdán délben az Interfax hírügynökséget meg nem nevezett források arról tájékoztatták, hogy a DNS-elemzés bebizonyította: az öngyilkos merénylő a húszéves Magomed Jevlojev volt.
2011.02.09. 13:15
 
Életfogytigra ítéltek emberölés kísérlete miatt egy férfit Kalocsán
Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélt a Kalocsai Városi Bíróság szerdán kihirdetett ítéletében egy férfit, aki nagy összegű életbiztosításokat köttetett két sértettel is, majd megpróbálta megölni őket azért, hogy a biztosítási összeget megszerezze. A bíróság a korábban csalás miatt két alkalommal elítélt vádlottat előre kitervelten, nyereségvágyból, emberölés kísérletének bűntettében, valamint csalás bűntettének kísérlete, rongálás és közokirat-hamisítás bűntette, illetve magánokirat-hamisítás és kegyeletsértés vétsége miatt mondta ki bűnösnek. Az elsőfokú ítélet szerint a férfi leghamarabb 30 év letöltése után helyezhető feltételesen szabadlábra. Az ítélet nem jogerős, mert az ügyész súlyosbításért, a vádlott és védője felmentésért nyújt be fellebbezést.
2011.02.09. 13:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405[1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista