2020. május 25., hétfő - Orbán
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Gyorsaságimotoros-vb: még mindig csapat nélkül Talmácsi
Valenciában ma kezdődik az első tesztelés a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125-ös és Moto2-es mezőnyének, az azonban még mindig nem dőlt el, hogy Talmácsi Gábor részt vehet-e az idei vb-sorozatban. Talmácsi az ismert spanyol filmszínész, Antonio Banderas érdekeltségébe tartozó Jack and Jones istállóval november közepén állapodott meg a közös munkáról, egy héttel azután, hogy bejelentette szakítását menedzserével, Stefano Favaróval. A csapat december elsején azonban közölte, hogy visszalép az idei vb-sorozattól. A 29 éves versenyző, aki 2007-ben világbajnok volt a 125 kcm-esek között, január közepén a superbike-vb-n induló Pedercini Team meghívására a szepangi pályán tesztelt.
2011.02.10. 13:45
 
Kártérítést követel a rendőrségtől a Stop.hu újságírója
Félmillió forintos kártérítést követel a rendőrségtől egy újságíró, mert előállították, amikor egy, a Batthyány-örökmécsesnél zajló, be nem jelentett demonstrációról tudósított. Az alperes ORFK Rendészeti Biztonsági Szolgálat jogi képviselője a kereset elutasítását kérte a Fővárosi Bíróságon csütörtökön megkezdődött polgári perben. A Stop munkatársa elmondta, hogy 2007. november 17-én a kora esti órákban állították elő, és hiába próbálta igazolni újságírói mivoltát, előbb a fogdába csukták, majd a kapitányság folyosóján váratták órákig, végül szabálysértés miatt 40 ezer forintra büntették és csak ezután, a hajnali órákban engedték el.
2011.02.10. 13:45
 
 
Kubica elhagyta az intenzív osztályt
Az intenzív osztályról a traumatológiára szállították csütörtökön Robert Kubicát, a Forma-1-es Lotus-Renault istálló lengyel pilótáját, aki múlt vasárnap egy olaszországi raliversenyen szenvedett súlyos balesetet. Az ANSA olasz hírügynökség jelentései szerint a 26 éves versenyző állapota jó ütemben javul, ezért a genovai Santa Corona kórház orvosai már pénteken megműthetik sérült vállát és lábát. Kubica a Ronde di Andora elnevezésű viadalon, Genova közelében Skoda Fabiájával a cél felé tartott, amikor lecsúszott az útról, a szalagkorláthoz csapódott, majd nagy sebességgel egy templom falának ütközött. A tűzoltók szabadították ki a kocsiból, a navigátor, Jacub Gerber sértetlen maradt.
2011.02.10. 13:45
 
A Jobbik eltörölné a gyermekneveléshez szükséges termékek áfáját
A Jobbik azt kezdeményezi, hogy a kormány 5 százalékra csökkentse, vagy törölje el teljesen a gyermekneveléshez szükséges cikkek áfa-kulcsát - jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján Z. Kárpát Dániel országgyűlési képviselő. A jobbikos politikus hangsúlyozta: a tanszer, a gyermekruházat, a kultúra és a tandíj áfájának eltörlésével, csökkentésével a magyarországi romló demográfiai helyzeten lehetne segíteni. Az ellenzéki párt szerint a javaslatukkal kapcsolatos anyagi forrásokat a kormány által múlt héten bejelentett 250 milliárdos költségvetési tartalékból lehetne fedezni.
2011.02.10. 13:30
 
Az Autonómia csatorna sugározhatja jövő héttől a parlamenti közvetítéseket
Akár már jövő héttől az Autonómia csatornán lesznek láthatók a parlamenti közvetítések - mondta Ókovács Szilveszter, a Duna Televízió vezérigazgatója a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában. Úgy fogalmazott, hogy ezáltal országhatárokon túl, sőt világszerte láthatóak lesznek a közvetítések, hiszen három műhold is fogja az adást. Közölte: ez az adó lesz később, várhatóan ősztől a kulturális csatorna, melyet a magas művészet jellemez majd.
2011.02.10. 13:30
 
Keleti Györgyi ügyvédje szerint Magyarországnak adják ki a modellt
Jó esélye van arra Keleti Györgyinek, hogy a német hatóságok Magyarországnak adják ki őt, és ha február 15-ig megszületik a döntés, akkor az itthoni tárgyalást is megtarthatják.
2011.02.10. 13:28
 
Verebes István nem érzi felelősnek magát Bakács helyzete miatt
Bakács Tibor egykori Kabaré 24-es igazgatója, Verebes István a történtek ellenére is felnéz a kritikusra, és nem érzi magát felelősnek amiatt, hogy a Settenkedő ilyen szorult helyzetbe került.
2011.02.10. 13:27
 
 
Egy nemzetközi folyóirat hazai kiadásával is készül Műcsarnok új vezérigazgatója
Budapesti képzőművészeti biennále, nemzetközi galériahálózat, nagy magyar művészek retrospektív kiállítása és a jelenleginél jóval magasabb látogatottság elérésének terveiről számolt be csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján a Műcsarnok február 1-jén hivatalba lépett új igazgatója. Mint Gulyás Gábor elmondta, a jövőben rendszerezettebb kiállítási programot tervez. Elképzeléseiben magyar és nemzetközi tematikus tárlatok, nagy magyar (többek között Hantai Simon, Tolvaly Ernő, El Kazovszkij) és külföldi művészek (például Francis Bacon, Joseph Beuys vagy Arman) lezárult életműveit feldolgozó kiállítások, valamint a kortárs magyar képzőművészet irányzatait bemutató tárlatok szerepelnek.
2011.02.10. 13:15
 
 
A legfontosabb védőoltások hozzáférhetősége 2013 végéig biztosított
Három évre biztosítja a legfontosabb védőoltások hozzáférhetőségét az a három szerződés, amelyet az Országos Tisztifőorvosi Hivatal a napokban írt alá a tendereket elnyert gyógyszergyártókkal - közölte az ÁNTSZ. Az egyik megállapodásban a szerződő cég azt vállalta, hogy a 2, 4, és 15 hónapos korban esedékes pneumococcus ellen védelmet nyújtó oltásokhoz szükséges oltóanyagot a korábbi szerződésben megállapodottakhoz képest további egy évre fedezik. Emellett más gyógyszergyártókkal kötött két további szerződéssel az "alapimmunizálását szolgáló", a járványos gyermekbénulás, valamint a kanyaró-rubeola-mumpsz ellen védelmet nyújtó, és ezek emlékeztető oltásához szükséges vakcinákat biztosítják.
2011.02.10. 13:15
 
 
MSZP: a kormány elengedte a szegények és rászorultak kezét
Az MSZP szerint a kormány "mélyen igazságtalan" társadalom-, adó- és gazdaságpolitikájával elengedte a szegények és rászorultak kezét. Varga László, a szocialista párt országgyűlési képviselője sajtótájékoztatóján a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) előző nap nyilvánosságra hozott adataira utalt, amelyekből az olvasható ki, hogy 13 éves csúcsára emelkedett az álláskeresők száma. Ez pedig egyértelműen a kabinet olyan elfogadhatatlan lépéseinek tudható be, mint például az igazságtalan egykulcsos személyi jövedelemadó, vagy a jelentős részben a lakosságra áthárított különadók bevezetése - magyarázta.
2011.02.10. 13:00
 
 
Továbbra is aggódik az EU a magyar nyugdíjrendszer változtatása miatt
Továbbra is vannak aggodalmai az Európai Bizottságnak a nyugdíjrendszer átalakításáról decemberben megszavazott magyar törvénnyel kapcsolatban - derül ki abból a válaszból, amelyet Andor László foglalkoztatásért, szociális ügyekért és a társadalmi befogadásért felelős biztos adott Herczog Edit (MSZP) európai parlamenti képviselő írásbeli kérdésére. A szocialista képviselő arról érdeklődött, hogy a bizottság értékelése szerint a "nyugdíjrendszerbeli változtatások hosszú távon megnyugtató és kielégítő megoldást jelentenek-e a növekvő számú nyugdíjas megfelelő nyugellátásának biztosítására".
2011.02.10. 13:00
 
 
Női kosárlabda Euroliga: Rátgéber vezeti a légiósokat az All Star-gálán
A török Fenerbahcét irányító Rátgéber László vezeti az Európán kívüliek csapatát a női kosárlabda Euroliga All Star-gáláján, amelyre hagyományosan a nemzetközi nőnapon kerül sor Gdyniában. Az európai szövetség honlapja szerint az isztambuliakkal mindeddig veretlen magyar szakember alkalmi együttesében csereként helyet kapott a Pécs 2010 amerikai bedobója, Alexandria Quigley is, aki az NB I egyetlen képviselője lesz a lengyel kikötővárosban. Az európai alakulat kispadján a helyi klub alkalmazásában álló görög George Dikeulakosz ül majd március 8-án, aki egyébként a lett válogatott szövetségi kapitánya is.
2011.02.10. 12:45
 
 
Nem döntöttek a Malév üzleti tervéről, felfüggesztették a közgyűlést
Elnapolták a döntést a Malév idei üzleti tervéről a cég csütörtöki rendkívüli közgyűlésén, miután e napirendi pont megtárgyalása előtt a vagyonkezelő kezdeményezte a közgyűlés felfüggesztését 30-napra - derül ki a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) MTI-nek eljuttatott csütörtöki közleményéből. Ennek oka, hogy a több mint 95 százalékban állami tulajdonban lévő Malévvel kapcsolatban magas szintű kormányközi tárgyalások folynak, az egyeztetések eredménye pedig hatással lehet a társaság idei üzleti tervére - áll a közleményben.
2011.02.10. 12:45
 
 
Martonyi: a magyar-ukrán kapcsolatok felfelé ívelő szakaszban vannak
A magyar-ukrán kapcsolatok nagyon jó alakultak az elmúlt hónapokban, "felfelé ívelő szakaszban" vannak, amit a közelmúltbeli magas szintű látogatások is bizonyítanak - mondta Martonyi János külügyminiszter Budapesten. A tárcavezető ukrán partnerével, Kosztyantin Hriscsenkóval tartott közös sajtótájékoztatót tárgyalásuk után. Hangsúlyozta: Magyarország értékeli a "Janukovics elnök úr kormánya" által a magyar nyelvű oktatásért tett lépéseket, és bízik abban, hogy "ez a tendencia folytatódik". A közeljövőben remélhetőleg találkoznak a két ország gazdasági vegyes bizottságának tagjai, és a többi vegyes bizottság munkáját is intenzívebbé szeretnék tenni - fogalmazott.
2011.02.10. 12:45
 
 
A first lady cáfolta, hogy Obama festeti a haját
Michelle Obama szerdán cáfolta, hogy férje festetné a haját. Mint mondta: "már túl késő, hogy bármit tegyenek az ősz hajszálaival". A first lady szerint a fényviszonyok miatt tűnhetett úgy, hogy a Barack Obamáról a múlt hónapban készült fotók egyikén sötétebb az elnök haja, mint egy ugyanazon a napon készült másik felvételen. Férje eléggé őszül - jelentette ki Obama asszony az NBC tévécsatorna egy szerdai adásában. Mint hozzáfűzte: ha tudta volna, hogy elnök lesz belőle, már tíz éve elkezdhette volna a haját festetni. Az elnök egyébként felesége szerint "nem nagyon törődik a megjelenésével". Ahogy mesélte: lányaival együtt megéljenzik, ha valami élénkebb színű inget ölt magára.
2011.02.10. 12:30
 
GMO-mentes Alpok-Adria régió jöhet létre
Horvát kezdeményezésre génmódosított (GMO) növények termesztésétől mentes Alpok-Adria régió jöhet létre, a magyar parlament még tavasszal elfogadhatja a csatlakozásról szóló határozatot - mondta Jávor Benedek, a parlament fenntartható fejlődés bizottságának az elnöke a Greenpeace GMO elleni demonstrációján. Tömöri Balázs, a Greenpeace GMO koordinátora arra hívta fel a figyelmet, hogy az uniós döntésnél ne csak az érdekelt cégek adatait vegyék figyelembe, hanem rendeljenek el átmeneti termesztési moratóriumot is, majd pedig szigorítsák a GMO-növények termesztési szabályait.
2011.02.10. 12:15
 
 
A költségvetés bevételének 15 százalékát a pénzügyőrség szedte be
A vám és pénzügyőrség az elmúlt évben adókból, vámokból összességében 1216 milliárd forintot szedett be, ez mintegy 50 milliárddal elmarad a 2009-es bevételtől - jelentette be Béndek József pénzügyőr altábornagy, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elnökhelyettese miskolci sajtótájékoztatóján. A kedvezőtlen gazdasági körülmények ellenére 2010-ben a vám és pénzügyőrségnek sikerült 1216 milliárd 381 millió forintot beszedni, ami a központi költségvetés bevételeinek csaknem 15 százalékát tette ki - mondta az altábornagy, és hozzátette: az ezt megelőző évben a bevétel meghaladta az 1267 milliárd forintot. A különbség okai között kiemelte a helyenként irreális költségvetési tervezést és a gazdasági válságot.
2011.02.10. 12:15
 
Vickó Árpád kapta a Vajdasági Művelődési Intézet díját
Több mint hatvan, főként kortárs magyar irodalmi könyvet fordított eddig magyarról szerbre Vickó Árpád, aki a Vajdasági Művelődési Intézet díját kapta a napokban. "Folyton arra törekedtem, hogy azokat a műveket fordítsam le, amelyek véleményem szerint be tudnak kerülni a szerb irodalom vérkeringésébe és be tudnak valahogy férkőzni a szerb irodalmi tendenciák közé" - nyilatkozta a műfordító a Magyar Szó című vajdasági napilap csütörtöki számában. Vickó Árpád a múlt héten vette át Zentán a Vajdasági Művelődési Intézet 2010. évi elismerését a multikulturalizmus és az interkulturalizmus terén kifejtett tevékenységéért.
2011.02.10. 12:00
 
Nem döntöttek a Malév üzleti tervéről, felfüggesztették a közgyűlést
A Malév Zrt. csütörtöki rendkívüli közgyűlésén a társaság idei üzleti tervével kapcsolatos napirendi pont tárgyalását megelőzően a résztvevők a közgyűlés felfüggesztéséről döntöttek - közölte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) az MTI-vel. Ennek oka, hogy a több mint 95 százalékban állami tulajdonban lévő Malévvel kapcsolatban magas szintű kormányközi tárgyalások folynak - áll a közleményben. Az egyeztetések eredménye hatással lehet a társaság idei üzleti tervére, ezért az MNV Zrt. képviselője kezdeményezte a közgyűlés 30 napra történő felfüggesztését - fűzik hozzá.
2011.02.10. 12:00
 
 
LMP: a kormány átverte az emberek kétharmadát
Az LMP szerint a kormány a kétharmados felhatalmazásával visszaélve átverte az emberek kétharmadát, ugyanis ennyien keresnek kevesebbet, mint bruttó 300 ezer forint és ez az a jövedelmi határ, ami alatt a januárban életbe lépett adócsomag miatt rosszabbul járnak - mondta Scheiring Gábor. Az országgyűlési képviselő az LMP mini kampányának megnyitóján beszélt, amelynek során egy-egy - január óta kevesebbet kereső LMP-aktivistákat ábrázoló - óriásplakátot helyeztek el Budapesten, Kecskeméten, Miskolcon, Egerben, Tatabányán, Dunakeszin, Gödön és Ajkán.
2011.02.10. 12:00
 
Martonyi: a magyar-ukrán kapcsolatok felfelé ívelő szakaszban vannak
A magyar-ukrán kapcsolatok nagyon jó alakultak az elmúlt hónapokban, "felfelé ívelő szakaszban" vannak, amit a közelmúltbeli magas szintű látogatások is bizonyítanak - mondta Martonyi János külügyminiszter csütörtökön Budapesten. A tárcavezető ukrán partnerével, Kosztyantin Hriscsenkóval tartott közös sajtótájékoztatót tárgyalásuk után. Az eseményen hangsúlyozta: Magyarország értékeli a "Janukovics elnök úr kormánya" által a magyar nyelvű oktatásért tett lépéseket, és bízik abban, hogy ez a "tendencia folytatódik". Kiemelte: minden lehetséges eszközzel támogatják, hogy Ukrajna közeledjen az unióhoz.
2011.02.10. 12:00
 
 
Határidőt szabnának az EP szocialistái a magyar médiatörvény kapcsán
Arra sürgeti az Európai Parlament szociáldemokrata képviselőcsoportja az Európai Bizottságot, hogy szabjon határidőt Magyarország számára a médiatörvénnyel kapcsolatos módosítási javaslatainak elfogadására, és amennyiben a magyar fél ezt nem teljesíti, indítson szabálysértési eljárást. Ezt az EP-frakció tekintélyes tagjai, Maria Badia y Cuthchet és Hannes Swoboda mondták el újságíróknak csütörtökön Brüsszelben. Megerősítették, hogy az uniós parlamenten belül jelenleg folyik az egyeztetés, szülessék-e határozat a médiatörvényről a jövő heti plenáris ülésen folytatandó vita nyomán vagy később.
2011.02.10. 12:00
 
 
Jobbik: vizsgálják meg a 2006-os úszó Eb szerződéseit
A Jobbik felszólítja a kormányt, hogy vizsgálja ki a 2006-os budapesti úszó Európa-bajnokság szerződéseit és a hozzájuk tartozó kifizetéseket és teljesítéseket - jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján Szilágyi György. Az ellenzéki országgyűlési képviselő emlékeztetett rá, hogy a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) múlt szerdán hozta nyilvánosságra a 2010-es budapesti úszó Eb-vel kapcsolatos vizsgálatának eredményeit. Ebben többek között az szerepel, hogy "az Eb megrendezésére kapott 400 millió Ft állami támogatásból a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) mintegy 120 millió Ft-ra a megalapozatlan költségvetés miatt nem lett volna jogosult, további mintegy 60 millió Ft-ot pedig jogszabálysértő módon használt fel".
2011.02.10. 11:30
 
 
Joe Cocker hatodszor koncertezik Magyarországon
Immár hatodszor lép fel Magyarországon minden idők egyik legsikeresebb rock/blues/soul énekese, Joe Cocker. A 67. évében járó Grammy-díjas művész június 5-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet. Joe Cocker tavaly ősszel megjelent stúdióalbumát, a Hard Knocksot bemutató európai turnéja keretében érkezik júniusban a magyar fővárosba - tájékoztatta a Pannon Produkció az MTI-t. A brit születésű énekes hírnevét az 1969-es woodstocki fesztiválon alapozta meg, ahol negyven percet kapott és többek között a Beatles With a Little Help from My Friends című dalát is előadta; az ő verziója ma már csaknem olyan ismert, mint az eredeti.
2011.02.10. 11:15
 
 
Folytatódik a Mubarak elleni tüntetés Kairóban
A Hoszni Mubarak egyiptomi elnök lemondását követelő tüntetők a tömegdemonstrációk 17. napján változatlanul nagy számban vannak jelen a kairói Tahrír téren, annak ellenére, hogy a hatalom kilátásba helyezte a hadsereg beavatkozását "káosz" esetén. Szemtanúk szerint ezrek töltötték az éjszakát a téren, és százak sátoroztak az utcán a közelben lévő parlament előtt is. A tüntetők Mubarak-ellenes jelszavakat skandálnak, sokan az erőszak áldozatául esett "vértanúk" fotóit tartják a kezükben. Az ENSZ és a Human Rights Watch (HRW) emberjogi szervezet szerint a tömegtüntetéseknek már mintegy 300 halálos áldozatuk van.
2011.02.10. 11:15
 
Agyonverte élettársát egy debreceni férfi
Olyan súlyosan bántalmazta élettársát egy debreceni férfi csütörtökre virradó éjszaka, hogy a 37 éves nő a helyszínen belehalt sérüléseibe. A rendőrség az emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárásban gyanúsítottként hallgatta ki a 40 éves férfit, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését. A férfi szerelemféltés miatti felindultságával indokolta tettét. Az elkövetőt a rendőrség őrizetbe vette, és indítványozta előzetes letartóztatását.
2011.02.10. 11:00
 
Új Dunántúli Napló: 30 százalékkal is emelkedhet a távhő ára
A pécsi hőerőmű álláspontja szerint a pécsi távhőárak jelentős drágulását hozhatja, ha az Országgyűlés elfogadja a Lázár János Fidesz-frakcióvezető által nemrégiben benyújtott törvénymódosítást - írta az Új Dunántúli Napló. A módosító javaslat szerint az eddigi 15 helyett 25 százalékkal csökkennének a kötelező áramátvételi árak, valamint előírják, hogy a jövőben nyolc centiméternél vastagabb fát nem lehet felhasználni a biomassza-blokkokban - írja a lap.
2011.02.10. 11:00
 
 
Magyarország visszavonta a dioxin-rendeletet
Az országos főállatorvos visszavonta a dioxin-rendeletet azzal az indokkal, hogy a német hatóságok képesek kiszűrni és megakadályozni a szennyezett termékek forgalomba hozatalát, illetve azért, mert az eddigi vizsgálatok alapján nem találtak dioxinnal szennyezett élelmiszert a magyar piacon. Kardeván Endre országos főállatorvos szerdán vonta vissza saját határozatát, azzal, hogy nem indokolt a korábbi elrendelt intézkedések fenntartása. Hozzáteszi: a németországi dioxin-ügy kapcsán a Magyarországon lefolytatott kockázat alapú hatósági ellenőrzések során a megengedett határérték feletti szennyezett tételt nem találtak.
2011.02.10. 11:00
 
India és Pakisztán a béketárgyalások folytatásáról állapodott meg
India és Pakisztán megállapodott arról, hogy folytatja a béketárgyalásokat, amelyeket Újdelhi megszakított 2008-ban az indiai Mumbaiban történt terrortámadásokat követően. A két ország vezető külügyi tisztviselői a héten folytattak megbeszélést Bhután fővárosban, Thimphuban. A felekre az Egyesült Államok nyomást gyakorolt, hogy csökkentsék a feszültséget egymás között, mert az kihat a béketörekvésekre a szomszédos Afganisztánban. A két ország 2004-ben határozott a béketárgyalások megkezdéséről, amit azonban Újdelhi négy évvel később felfüggesztett, mert a Laskar-e-Taiba pakisztáni székhelyű szervezetet tartja felelősnek a Mumbaiban végrehajtott terrortámadásokért, amelyeknek 166 halálos áldozata volt.
2011.02.10. 11:00
 
Sme: a kollektívát is megilleti az ártatlanság vélelme
Egy másik állampolgárság felvétele nem bűncselekmény, amely indokolná az állampolgári és emberi jogok olyan mértékű korlátozását, amilyet a koalíció, illetve Igor Matovic képviselő javasol - írta a Sme című szlovák liberális napilap a kettős állampolgársággal foglalkozó kommentárjában. Az újság szerint nincs mit csodálkozni azon, hogy Bugár Béla, a Híd elnöke az állampolgársági törvény kapcsán bekeményített, bár várható, hogy ez a mostani elvi magatartása egy idő után elpárolog, mint ahogy máskor is hasonló esetekben. "A Híd és a Magyar Koalíció Pártja (MKP) között harc folyik a saját lét jogosultságáért" - jegyzi meg a szerző, Peter Morvay.
2011.02.10. 11:00
 
A kurkuma segíti az agy újjáépülését szélütés után
Állatkísérletek eredményei arra utalnak, hogy egy kurkumából kivont vegyület segíti az agysejtek regenerálódását szélütés után - közölték amerikai kutatók. Korábbi vizsgálatok is jelezték már, hogy a curry és a kurkuma jellegzetes élénksárga színét adó vegyület, a kurkumin gyulladást gátló és antioxidáns tulajdonságokkal bír. Egyes tanulmányok arra is utaltak, hogy rákellenes hatása lehet, csökkenti a meglévő tumor méretét, illetve ritkábban alakul ki daganatos betegség azoknál, akik rendszeresen fogyasztanak kurkumin tartalmú ételt, ezen kívül májvédő hatású, mert csökkenti a májsejtekben a krónikus gyulladást.
2011.02.10. 10:45
 
Robbantás egy szófiai lap szerkesztőségénél
Robbantást követtek el csütörtök reggel egy szófiai lap szerkesztőségénél, amely a közelmúltban magas rangú bolgár politikusokat, köztük Bojko Boriszov kormányfőt kompromittáló lehallgatott telefonbeszélgetések tartalmát közölte. A rendőrség közlése szerint a detonációt egy házi készítésű pokolgép okozta. Senki sem sérült meg. A robbanás ereje 300 grammnyi TNT-nek (trinitro-toluol, ismertebb nevén trotil) felelt meg. Néhány ablaküveg betört és közelben parkoló gépkocsik rongálódtak meg. Krisztina Patraskova, a Galerija című újság főszerkesztője szerint a robbantást nyilvánvalóan politikai megfélemlítés céljával hajtották végre. A lap kapcsolatban áll a bolgár titkosszolgálat egyik, a kormánnyal konfliktusba keveredett volt vezetőjével.
2011.02.10. 10:30
 
Kárpátalján sorok kígyóznak a kettős állampolgárság miatt
Az egyszerűsített honosítási eljárás januári kezdete óta a korábbihoz képest többszörösére nőtt a forgalom a Kárpátalja megyei levéltárban, s a hivatal munkatársai munkaszüneti napokon is fogadják az ügyfeleket - írta csütörtökön az ungvári Kárpáti Igaz Szó című lap. Az újság szerint nagy dilemma előtt állnak az egyszerűsített honosítási eljárásért folyamodó kárpátaljaiak, mert aki nem őrizte meg a felmenők magyar állampolgárságát igazoló okmányokat, annak nem könnyű azt beszereznie. Az egyetlen megoldást ebben az esetben a megyei levéltár kínálja, amelynek igazgatója, Mihajlo Delehan a lapnak elmondta: minden nap sorok kígyóznak az ügyfélszolgálati szobák előtt.
2011.02.10. 10:30
 
 
Tagadta a nyaklánclopást Lindsay Lohan
Ártatlannak vallotta magát szerdán egy Los Angeles-i bíróság előtt a nyaklánclopással vádolt Lindsay Lohan színésznő. A 24 esztendős egykori gyereksztárt egy 2500 dolláros (félmillió forint) arany nyaklánc eltulajdonítása miatt idézték be a bíróságra. A nyaklánc januárban tűnt el egy elegáns ékszerboltból, amelynek kamerája rögzítette, hogy a színésznő az ékszerrel a nyakában lép ki a boltból. Barátai szerint Lohan azt hitte, hogy kölcsönben van nála a nyaklánc. Az ügyész a vád ismertetése után közölte, hogy a színésznő akár háromévi börtönbüntetésre is számíthat, ha elítélik.
2011.02.10. 10:30
 
 
Gyengült a forint, 272 felett az euró
Gyengült a forint csütörtök reggel: az eurót délelőtt fél tízkor 272,85 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a szerda délutáni 270,26 forint után. Szerdán a forint árfolyama a 270-271 forintos euró jegyzések környezetében alakult, csütörtökre virradóra pedig 271,50 környékén állt a nemzetközi kereskedelemben. Péntek délelőtt az euró dollárral szembeni gyengülését követve a forint is gyengülni kezdett a térségbeli devizákkal együtt. A lengyel zloty 3,9080-as euró jegyzésről 3,9230-ra, a cseh korona 24,21-es euró jegyzésről 24,27-re, a forint 271,50-es euróról 273 közelébe gyengült.
2011.02.10. 10:00
 
 
Újabb elemek a reformcsomagban: e-útdíj, hamburgeradó
Az index.hu információi szerint egy-két hetes csúszással készülne el a reformcsomag, amely - a portál szerint - számos új tervezett intézkedést is tartalmaz; ezek között szerepel egy e-útdíj és egy úgynevezett hamburgeradó is. Az elektronikus útdíjat a hazai és külföldi teherautókra vetnék ki, és abból akár évi százmilliárd forint bevételre is szert tehetne az állam. A legnagyobb városok önkormányzatai pedig a dugódíjból és a megemelt gépjárműadóból gyűjthetnének forrásokat. A kormány tartja magát a reformprogram elfogadásának eredeti menetrendjéhez - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium az MTI-vel reagálva az index.hu információira, miszerint egy-két hetes csúszással készülne el a csomag.
2011.02.10. 10:00
 
MSZP: hány iskolát tervez még bezárni a kormány?
"A salgótarjáni, erzsébetvárosi, józsefvárosi és kistarcsai iskolabezárási botrányok után hány iskolát tervez még bezárni a kormány?" - kérdezi az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében az MSZP-s Török Zsolt. Az ellenzéki párt szóvivője arra is választ vár, hány pedagógust, oktatási alkalmazottat érint "az országos iskolabezárási hullám". Az elmúlt évek képmutatása után mikor ismeri el végre a Fidesz-KDNP-kormány, hogy a szocialista kormányok iskolaintegrációs törekvései racionális és helyes célokat szolgáltak? - zárja kérdéseit az iskolabezárások kapcsán Török Zsolt.
2011.02.10. 09:45
 
 
Fidesz: a Himnusszal nyissák a parlament üléseit
A Himnusz eléneklésével kezdődjenek a parlament ülései - kezdeményezi az Országgyűlés házszabályának módosítását csütörtökön benyújtott önálló képviselői indítványában a fideszes Kovács Péter. "Nemzeti imádságunk közös éneklése kifejezi, hogy nem felejtjük el: Magyarországot, szeretett hazánkat, a magyar választókat képviseljük, párthovatartozástól függetlenül. Továbbá erőt ad az aznapi munkához és kifejezi alázatunkat a munka és az általunk képviselt embertársaink iránt. Segít felszámolni az ország és az Országgyűlés sajnálatos megosztottságát, hisz a minden magyar ember számára szent, közös dolgaink egyike a Himnuszunk" - áll a javaslat indoklásában.
2011.02.10. 09:45
 
 
Hamarosan 400 forint is lehet egy kiló kenyér
A gabona és a liszt árának emelkedése miatt jelentősen drágulhat a kenyér a következő hetekben, szakértők szerint akár 400 forintra is felmehet egy kiló fehér kenyér ára. Varga László, a Magyar Pékszövetség elnöke számot nem mondott arra, hogy hány forinttal drágulhat a kenyér, de jelezte: az alapanyagárak és az egyéb költségek, például az üzemanyagár emelkedése jelentősen növeli a pékek költségeit. A malmok szerdán bejelentették, hogy egy-két héten belül 20 százalékkal emelkedik a liszt kilónkénti nettó ára, ami jelenleg átlagosan 106 forint. Az így kialakuló mintegy 127 forintos lisztárat a bejelentés szerint márciusban ismét 20 százalékkal emelik, így 152-153 forintra nő a nettó ár.
2011.02.10. 09:30
 
Barátságos mérkőzések: hajrában szerzett góllal nyert a világbajnok
A világbajnok spanyol labdarúgó-válogatott David Silva hajrában szerzett góljával 1-0-ra legyőzte Kolumbiát a Madridban rendezett szerda éjszakai barátságos találkozón. A Manchester City középpályásának a 86. percben lőtt találatával az Eb-címvédő együttes lezárta három barátságos mérkőzés óta tartó nyeretlenségi sorozatát. Eredmények: Spanyolország-Kolumbia 1-0 (0-0) Mexikó - Bosznia-Hercegovina 2-0 (0-0).
2011.02.10. 09:15
 
BUX: -0,10 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 22,92 pontos csökkenéssel, 22.600,32 ponton nyitott csütörtökön. Az index a szerdai záró értékéhez képest 0,10 százalékkal gyengült.
2011.02.10. 09:15
 
Holtan találtak egy embert egy VIII. kerületi lakástűz után
Holtan találtak egy embert a tűzoltók egy józsefvárosi lakásban, amelyben tűz ütött ki csütörtökre virradó éjjel - közölte a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság sajtóügyeletese az MTI-vel. Dudás Tamás elmondta: a VIII. kerületben a Rákóczi úton egy első emeleti lakás egyik helyisége gyulladt ki. A lángokat a kiérkező tűzoltók megfékezték. A tűz keletkezési okát szakértő vizsgálja.
2011.02.10. 09:15
 
 
"Buborékos" vodka a moszkvaiaknak
"Buborékos" vodka színesíti a jövőben a szeszesitalok kínálatát Moszkvában. Az oxigénnel vagy szénsavval dúsított vodkát egy litván cég állítja elő, amely "pezsgő" újdonságát az orosz fővárosban zajló Prodexpo élelmiszeripari szakvásáron mutatta be - olvasható a Lenta orosz hírportálon. A gyártó reményei szerint a buborékos itóka keresett lesz, hiszen Oroszhonban igen kedvelt az Északi fény elnevezésű koktél, amely vodkát és pezsgőt tartalmaz.
2011.02.10. 09:15
 
Nem fellebbez az ügyészség az elsőfokú ítélet ellen a mindszenti beteg ügyében
Az ügyészség tudomásul vette a hódmezővásárhelyi kórház egy orvosát pénzbüntetéssel sújtó ítéletet, amelyet a megismételt elsőfokú eljárásban hozott a Szegedi Városi Bíróság egy 67 éves mindszenti férfi ellátásával kapcsolatban - közölte Szanka Ferenc, a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője. A bíróság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt százötvenezer forint pénzbüntetést szabott ki a doktornőre. Ügyvédje elsődlegesen felmentés, másodlagosan - eljárásjogi hibák miatt - hatályon kívül helyezés érdekében jelentett be fellebbezést, így az ítélet nem jogerős.
2011.02.10. 09:00
 
Megszűnt a várakozás éjszaka Nagylaknál
Megszűnt a torlódás csütörtökre virradó éjszaka a teherforgalomban a nagylaki átkelőnél - tájékoztatta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A határátkelőhelyen azt követően alakult ki több kilométeres kamionsor a ki- és a belépő oldalon is, hogy a román hatóságok szigorított ellenőrzést vezettek be - Fabian Badilának, a román országos határrendőrség szóvivőjének nyilatkozata szerint a szabálysértések és a törvénytelenségek megelőzése érdekében. Szerda délre a kilépő oldalon nyolc-, a belépőn hatórás várakozás alakult ki, a román hatóságok akkor felfüggesztették a szigorított ellenőrzést.
2011.02.10. 09:00
 
NHL :gólzápor és tömegverekedés Bostonban
A jégkorongrajongók számára álomszerűen alakult az észak-amerikai profiliga (NHL) szerdai rangadója, a Boston-Montreal összecsapás, melyen 14 gólt és egy kiadós tömegverekedést is láthattak a nézők. Eredmények: Columbus Blue Jackets-San Jose Sharks 2-3, Boston Bruins-Montreal Canadiens 8-6, Detroit Red Wings-Nashville Predators 1-4, Minnesota Wild-Colorado Avalanche 3-2, Dallas Stars-Phoenix Coyotes 2-3 - hosszabbítás után, Calgary Flames-OPttawa Senators 5-2, Edmonton Oilers-Chicago Blackhawks 1-4, Vancouver Canucks-Anaheim Ducks 3-4.
2011.02.10. 09:00
 
 
NBA: Boozer győztes visszatérése
Nyári átigazolása óta először játszott korábbi csapata, a Utah Jazz ellen Carlos Boozer, aki 14 ponttal és 6 lepattanóval járult hozzá új együttese, a Chicago Bulls idegenbeli sikeréhez az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szerdai játéknapján. Eredmények: Cleveland Cavaliers-Detroit Pistons 94-103, Indiana Pacers-Charlotte Bobcats 104-103, New Jersey Nets-New Orleans Hornets 103-101 - hosszabbítás után, Philadelphia 76ers-Orlando Magic 95-99, Washington Wizards-Milwaukee Bucks 100-85, Toronto Raptors-San Antonio Spurs 100-111, New York Knicks-Los Angeles Clippers 108-116, Utah Jazz-Chicago Bulls 86-91, Sacramento Kings-Dallas Mavericks 100-102, Golden State Warriors-Denver Nuggets 116-114.
2011.02.10. 08:45
 
Károsítják a keringési rendszert az üdítőitalok
Még a diétás üdítőitalok is károsítják a szív- és érrendszert - állapították meg amerikai kutatók. Azok, akik naponta fogyasztanak valamilyen kalóriaszegény üdítőitalt, nagyobb eséllyel kapnak szélütést, szívinfarktust vagy szenvednek egyéb vérkeringési problémáktól. A kutatók összesen 2564 embert vontak be vizsgálatukba. A több mint kilenc éven át tartó tanulmány során kiderült, hogy a diétás üdítők szerelmeseinek 61 százalékkal nagyobb esélyük van az érrendszeri problémákra, mint azoknak, akik nem fogyasztanak ilyen italokat. A jelenség magyarázatára a tudósok nem tértek ki.
2011.02.10. 08:45
 
 
Önálló kátyúkár biztosítás is köthető a KÖBE-nél
A Közlekedési Biztosító Egyesületnél (KÖBE) mostantól önálló kátyúkár biztosítást is lehet kötni - közölte az egyesület. Tavaly a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. szakemberei a társaság által kezelt 1.063 kilométeres szakaszon - ezek a fő- és tömegközlekedési utak - összesen 21.621 kátyút regisztráltak. Évente mintegy ezer autós kísérli meg elismertetni a közúti kátyúk okozta kárát, de mindössze a károsultak fele jut pénzhez. A KÖBE a tavalyi kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) kampányban vezette be a kátyúkár biztosítást, amit kiegészítésként lehetett kérni az egyesületnél kötött kgfb mellé, külön díj ellenében. A kiegészítő biztosítást eddig több ezren kötötték meg.
2011.02.10. 08:45
 
Elsüllyedt egy kambodzsai hajó, miután összeütközött egy dél-koreaival
Tizenegy emberrel a fedélzetén elsüllyedt egy kambodzsai teherhajó, miután a Japán-tengeren összeütközött egy dél-koreai uszállyal - közölte a dél-koreai parti őrség. Az elsüllyedt hajó négy utasa életét vesztette, és hét eltűnt után kutat a dél-koreai parti őrség. Az áldozatok mindnyájan orosz állampolgárok voltak. Az elsüllyedt hajó egy orosz vállalat tulajdonában volt, egy másik orosz cég bérelte, de kambodzsai zászló alatt hajózott. A baleset Dél-Korea délkeleti partvidékénél, Ulszan kikötővárostól mintegy harminc kilométerre történt szerdán. Egyik hajónak sem volt rakománya, s egyelőre nincs arra utaló jel, hogy a baleset környezetszennyezést okozott volna.
2011.02.10. 08:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403[1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista