2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Ritkábban üti meg a nőket a guta, ha naponta kávéznak
A kávét soha nem, vagy csak ritkán fogyasztó nőknek mérhetően nagyobb az esélye arra, hogy szélütést kapjanak, mint azoknak, akik akár négy-öt csészével is megisznak az illatos italból. Svéd kutatók kávézásra biztató tanulmányát a kérdés speciális folyóirata, a Stroke közölte. Korábban az orvosok általában óvták betegeiket a rendszeres kávéivástól, mondván: a benne lévő koffein emeli a vérnyomást, gyorsítja a szívműködést. A frissítő italt ezért sokan bizonyos bűntudattal nyelték le, bár úgy érezték, hogy erre naponta többször is szükségük van.
2011.03.17. 07:20
 
 
VV Alekosz édesanyja szeretné ha kicsit helyretennék a fiát
A Való Világ okostojásából sokszor a saját családjának is elege van.
2011.03.17. 00:17
 
 
Energetikai EU-biztos: a reaktorbaleset kicsúszott a japánok ellenőrzése alól
A földrengés sújtotta Japán fukusimai atomerőművében történt reaktorbaleset kicsúszott a japán hatóságok ellenőrzése alól - állította szerdán Günther Oettinger német energiaügyi EU-biztos, aki szerint a következő órákban újabb katasztrofális események történhetnek, amelyek emberéleteket sodorhatnak veszélybe a szigetországban. Oettinger az Európai Parlamentben (EP) rendezett bizottsági meghallgatáson beszélt erről. Oettinger egy keddi nyilatkozatában már arról beszélt, hogy a távol-keleti szigetországra "apokalipszis" vár.
2011.03.16. 22:00
 
Vasas 100 centenáriumi gála
Centenáriumi gálával ünnepelte szerdán alapításának 100. évfordulóját a Vasas Sport Club, az esemény Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének köszöntőjével kezdődött. A csaknem 900 meghívott - köztük olimpiai és világbajnokok, világválogatottakat, magyar bajnokok - részvételével rendezett ünnepségen Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke MOB Érdemérmet adományozott a hazai sporttörténelem egyik legeredményesebb klubjának, egyben az ország egyik legtöbb szakosztályával rendelkező, családcentrikus sportegyesületnek. Az elismerést Markovits László, a Vasas SC ügyvezető elnöke vette át.
2011.03.16. 20:40
 
 
Liszt Ferenc nevét kapja a ferihegyi repülőtér
Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér lesz a ferihegyi légikikötő neve az Országgyűlés szerdán hozott döntése értelmében. A képviselők az energetikai tárgyú törvények módosításával, 231 igen és 71 nem szavazattal határoztak a névváltoztatásról. Fónagy János és Völner Pál, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium két államtitkára a világhírű magyar zeneszerző születésének 200. évfordulója alkalmából kezdeményezte a repülőtér nevének megváltoztatását. Indoklásuk szerint ezzel a lépéssel is emléket kívánnak állítani minden idők egyik leghíresebb zongoraművészének, a XIX. század legjelentősebb romantikus zeneszerzőjének.
2011.03.16. 20:30
 
 
Kiterjedt nemzetközi pedofilhálózatot semmisített meg a rendőrség
Kiterjedt nemzetközi pedofilhálózatot semmisített meg az Európai Unió központi bűnügyi rendőrségi szervezete, az Europol, 230 gyereket mentve meg ezzel szexuális bűncselekményektől - jelentette be szerdán Rob Wainwright, az Europol igazgatója. A hatóságok a hálózat 184 tagját vették őrizetbe, köztük tanárokat, rendőröket és cserkészvezetőket. A három évig tartó, Mentőművelet (Operation Rescue) fedőnevű nyomozás során 30 országban azonosítottak és mentettek meg pedofília veszélyének kitett gyerekeket. A csoport központja egy Amszterdamból üzemeltetett online fórum volt, amely Wainwright szerint " valószínűleg a világ legnagyobb online pedofilhálózata".
2011.03.16. 20:30
 
 
Július elsejéig hosszabbította meg a kilakoltatási moratóriumot a Fidesz
Az Országgyűlés szerdán július 1-ig meghosszabbította a kilakoltatási moratóriumot a lakáshitel-tartozások adósai számára. A képviselők 267 igen szavazattal, 29 nem ellenében és 4 tartózkodás mellett fogadták el a bírósági végrehajtásról szóló törvény ezt szabályozó módosítását. A fideszes Lázár János és Rogán Antal a bírósági végrehajtásról szóló törvényhez szerdán benyújtott módosító javaslatának indoklásában azt írja: a moratórium meghosszabbításának fix időponthoz kötését az a "morálisan el nem hanyagolható társadalmi érdek" indokolja, hogy a felvett hitelt - felvevőjének anyagi erejéhez mérten - mindenképp vissza kell fizetni. Kitérnek arra, hogy a jelzáloghitelek finanszírozásául szolgáló jelzáloglevelek értékét tartósan meg kell őrizni.
2011.03.16. 20:20
 
 
Április 15-től hatósági áras lesz a távhő
Elfogadta az Országgyűlés az energetikai tárgyú törvények jogharmonizációs célú módosításáról szóló törvényt szerdán; a csomag részeként döntöttek arról is, hogy a távhő hatósági áras lesz. Az Országgyűlés 231 igen szavazat és 71 nem ellenében fogadta el a fejlesztési tárca által még decemberben beterjesztett, április 15-én hatályba lépő energetikai tárgyú törvényt. Az Országgyűlés szerdán tartja az energetikai tárgyú törvények zárószavazását, amelyhez a nemzeti fejlesztési miniszter több zárószavazás előtti módosító indítványt nyújtott be. Ezek közül az egyik némiképp módosítja a parlament gazdasági bizottsága által benyújtott, majd az Országgyűlés által elfogadott, a távhő hatósági árassá tételéről szóló módosító indítványát.
2011.03.16. 20:10
 
 
Magyar-német államfői találkozó Berlinben
A magyar belpolitikai helyzetről, a gazdasági reformtörekvésekről és az alkotmányozás folyamatáról tájékoztatta Christian Wulff német államfőt szerdán Berlinben Schmitt Pál. A magyar köztársasági elnök és vendéglátója közös sajtóértekezleten számolt be a német elnöki rezidencián, a Bellevue Palotában tartott tárgyalásokról. Christian Wulff Magyarországot jó barátként és partnerként említette, külön kiemelve, hogy ez a viszony hosszú múltra tekint vissza. A német államfő szerint Németország sokat tanulhat Magyarországtól, és ezzel összefüggésben az 1956-os magyar szabadságharcra utalt. Utalt arra, hogy Magyarországról kiváló kép alakult ki a világban, amit - mint hozzáfűzte - továbbra is meg kell őrizni.
2011.03.16. 20:00
 
 
A német kancellár megérti, de nem tartja szerencsésnek a válságadót
A német kancellár megérti a magyarországi válságadó bevezetésének mozgatórúgóit, de nem tartja szerencsésnek azt. Egyebek között erről tájékoztatta a magyar újságírókat a Berlinben tartózkodó Schmitt Pál köztársasági elnök, aki szerdán német kollégája, Christian Wulff mellett találkozott Angela Merkellel is. Az államfő szavai szerint Angela Merkel a találkozón úgy értékelte, hogy a német vállalatokat is érintő válságadó nem szerencsés. Átmenetileg el tudja azt fogadni, ugyanakkor nézete szerint az adó azt a veszélyt foglalja magában, hogy hosszú távon több kárt okoz, mint amennyi hasznot hoz.
2011.03.16. 20:00
 
Férfi kézilabda NB I: sima hazai győzelmek
A Budapest Bank férfi kézilabdaliga szerdai játéknapján: Budapest Bank férfi liga: MKB Veszprém - Orosháza 42-27 (21-11), Pick Szeged-Mezőkövesd 34-24 (15-14), Dunaferr-Alexandra - TM-Line Pécs 40-27 (19-10).
2011.03.16. 19:40
 
 
Esküvői ajándékok helyett jótékonyságot kér Vilmos herceg
Esküvői ajándékok helyett jótékonykodásra kéri az alattvalókat Vilmos brit trónörökös és menyasszonya, Kate Middleton. A St. James-palota - Vilmos és édesapja, Károly walesi herceg közös londoni rezidenciája - szerdán közölte, hogy a fiatal trónörökös és kedvese külön esküvői ajándékalapot hozott létre, kérve az őket megajándékozni szándékozókat, hogy a nekik szánt tárgyi ajándékok helyett inkább ebbe az alapba fizessenek be adományokat. Lehet támogatni például hátrányos helyzetű fiatalok élethelyzetének javításáért tevékenykedő sport- és művészeti alapítványokat, tehetséges gyermekek érvényesülését segítő szervezeteket, vagy a természeti örökség megőrzését támogató kezdeményezéseket.
2011.03.16. 19:30
 
Több doppingellenes feladat, több állami pénzből
A tavalyinál 35 százalékkal több állami pénzből a korábbinál több feladatot fog ellátni a nemzeti doppingellenes szervezet, a HUNADO - derült ki a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) sportért felelős államtitkárságának szerdai közleményéből. A NEFMI szakállamtitkársága által előkészített rendelet elfogadásával a szervezet - amelynek feladataira 2007-ben egy idén december 31-ig szóló közbeszerzési pályázatot írtak ki, ennek győztese a Tiszeker Ágnes vezette Magyar Antidopping Csoport (MACS) lett - hatásköre kibővül.
2011.03.16. 19:20
 
 
Ésszerűsítik az MTVA és a közszolgálati médiumok közötti elszámolást
A kormánypárti képviselők szavazataival elfogadták azt a zárószavazás előtt beterjesztett, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) és a közszolgálati médiumok közötti elszámolást ésszerűsítő módosító javaslatot, amelyet a fideszes Dancsó József nyújtott be az államháztartási törvényhez szerdán. Az indítvány a médiatörvényt úgy változtatja meg, hogy lehetővé teszi a csoportos adóalanyiságot az alap és a közszolgálati médiumok számára. Az indítvány a médiatörvényt úgy változtatja meg, hogy lehetővé teszi a csoportos adóalanyiságot az alap és a közszolgálati médiumok számára.
2011.03.16. 19:10
 
Labdarúgó Magyar Kupa: elődöntős a Kaposvár
Utolsóként a Kaposvár jutott a legjobb négy közé a labdarúgó Magyar Kupában: Sisa Tibor együttese a negyeddöntő szerdai visszavágóján 2-2-es döntetlent játszott az Újpesttel, ám mivel párharc első felvonását 3-2-re nyerte a Szusza Ferenc Stadionban, bejutott az elődöntőbe. Magyar Kupa: negyeddöntő, visszavágó: Kaposvári Rákóczi-Újpest FC 2-2 (1-0), továbbjutott: a Kaposvári Rákóczi, 5-4-es összesítéssel.
2011.03.16. 19:00
 
 
A Ferenc körút-Üllői út kereszteződés lehetne Elvis Presley tér
A főváros vezetői a Ferenc körút-Üllői út kereszteződést neveznék el Elvis Presley térnek. Szűcs Somlyó Mária, a Városháza kommunikációs igazgatója közleményében azt írta: a szóba került helyszínek között az internetes szavazáson első helyen a Margit híd budai hídfője végzett, de a főváros vezetői nem azt tartják a legmegfelelőbbnek. A döntést a Margit híd budai hídfőjének erős lengyel kötődésével indokolta, de erről további részletet nem közölt. Ezért azt javasolják a közgyűlésnek, hogy a szavazáson "még dobogós" VIII-IX. kerületi helyszínt, a Ferenc körút-Üllői út közötti részt nevezzék el Elvis Presley-ről.
2011.03.16. 19:00
 
 
Rétvári: 2013-ban vezetik be a járási rendszert
A közigazgatás nagy átalakításának részeként 2013-ban lép életbe a kistérségeket felváltó járási rendszer, amely jobban igazodik az ország földrajzi, kulturális és egyéb adottságaihoz - erről Rétvári Bence, a közigazgatási és igazságügyi tárca államtitkára beszélt Gödöllőn. A Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) által rendezett kétnapos tanácskozás nyitónapján az államtitkár elmondta, hogy az átalakulást alapos előkészítés, az érintettek véleményének kikérése előzi meg. Így várják a MÖSZ és más hasonló önkormányzati tömörülések szempontjait is, amelyeket beépítenek majd a végleges koncepcióba.
2011.03.16. 19:00
 
Elfogadta Herczog Edit Galileo-programról készült jelentését egy EP-bizottság
Egyhangúlag elfogadta az Európai Parlament költségvetési bizottsága Herczog Edit (MSZP) jelentését az európai uniós műholdas navigációs program, a Galileo végrehajtásáról - jelentette be a képviselő Brüsszelben közleményben szerdán. A jelentésben megfogalmazott módosítások a képviselő szerint a működést kiszámíthatóbbá, a finanszírozást átláthatóbbá tennék. Herczog Edit a jelentés legfontosabb megállapításának azt tartja, hogy a Galileo-program a tervezett harmincnál kevesebb műholddal nem valósulhat meg, legalábbis nem képes versenyképes alternatívát nyújtani a jelenlegi amerikai GPS rendszernek.
2011.03.16. 18:30
 
 
Március végén a mozikba kerül A torinói ló
Tarr Béla legújabb filmje, A torinói ló március 31-én kerül a magyar mozikba a TT Filmműhely és a Cirko Film - Másképp Alapítvány közös forgalmazásában. A Cirko Film - Másképp Alapítvány szerdai tájékoztatása szerint a filmet a TT Filmműhely által eredetileg tervezett kondíciók között, 5 kópiával, országos terjesztésben mutatják be. A Berlinalén a zsűri nagydíjával és a filmkritikusokat tömörítő FIPRESCI fődíjával is elismert Tarr Béla-filmet eredetileg március 10-től játszották volna a magyarországi mozik a MOKÉP forgalmazásában. Március 1-jén azonban közös megegyezéssel szerződést bontott a film előállítója, a TT Filmműhely és a MOKÉP-Pannónia Kft.
2011.03.16. 18:20
 
 
Felére csökken a táppénz napi összegének maximuma
Felére csökkentette az Országgyűlés szerdán a táppénz napi összegének lehetséges maximumát, az ellátás mértéke így havi szinten nem haladhatja meg a minimálbér kétszeresét. Erről a fideszes Dancsó József zárószavazás előtti módosító indítványának elfogadásával döntött a Ház. Az államháztartási törvényhez beterjesztett javaslat értelmében a táppénz egy napra járó összege a jogosultság kezdő napján érvényes minimálbér 200 százalékának harmincad részét nem haladhatja meg az eddigi 400 százalék helyett. További változás, hogy a veszélyeztetett terhesség esetén a munkavállalónak már a keresőképtelenség első napjától táppénz jár, nem a munkáltató által finanszírozott betegszabadság.
2011.03.16. 18:00
 
 
MEÚSZ-konferencia: szükség van a közszolgálati hírekre a médiavilágban
A tavalyi iszapkatasztrófa esete újra megmutatta, hogy az emberek még mindig a közszolgálati médiához fordulnak, ha hiteles információkat akarnak beszerezni - mondta Kakuk L. Tamás, a Duna Televízió hírháttérműsorainak főszerkesztője szerdán a Magyar Elektronikus Újságírók Szövetsége (MEÚSZ) által rendezett konferencián. A kerekasztal résztvevői úgy vélekedtek: a bulvárhíreket tényhírekkel egy szinten kezelő online világban a közszolgálati híreknek továbbra is gyorsan, pontosan, kiegyensúlyozottan kell beszámolniuk az eseményekről.
2011.03.16. 17:30
 
Slota a budapesti szlovák nagykövet visszahívását javasolja
A Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke szerint Szlovákiának nem szabad már tovább hátrálnia, tapasztalván Orbán Viktor Trianon revíziójára törekvő politikáját, s tiltakozásul a miniszterelnök március 15-én elhangzott beszédére vissza kellene hívni a budapesti szlovák nagykövetet. Ján Slota szerdai nyilatkozatában azt állítja: Orbán beszéde, amelyben kijelentette, hogy a magyaroknak Brüsszel sem fog diktálni, lényegében beismerése annak, hogy a mai magyar kormányzat a trianoni szerződés felülvizsgálatára törekszik.
2011.03.16. 17:30
 
 
Nincs ok a paksi atomerőmű leállítására
Semmi ok nincs a paksi atomerőmű leállítására - jelentette ki a kormányszóvivő szerdai budapesti sajtótájékoztatóján a japán katasztrófával kapcsolatos felvetésre válaszolva. Nagy Anna hangsúlyozta: a paksi a biztonságos erőművek közé tartozik, állapota jónak mondható nemzetközi összehasonlításban is. Hozzátette, Magyarország közelében nincs olyan törésvonal, mint amilyen a japán katasztrófát okozta. Paks földrengés-biztonsági szempontból is a biztonságos intézmények közé tartozik.
2011.03.16. 17:20
 
BUX: -1,52 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 338,98 pontos, 1,52 százalékos csökkenéssel, 21.900,39 ponton zárt szerdán. A Mol árfolyama 0,35 százalékkal 22.700 forintra erősödött, az OTP részvények ára 3,23 százalékkal 5.300 forintra csökkent.
2011.03.16. 17:20
 
 
Koltay Gábor lesz a József Attila Színház megbízott ügyvezetője
Koltay Gábor rendező lesz április 1-től a budapesti József Attila Színház megbízott ügyvezető igazgatója - jelentette be a teátrum szerdai nyilvános társulati ülésén a kultúráért felelős főpolgármester-helyettes. Csomós Miklós a társulat előtt tartott beszámolójában emlékeztetett arra, hogy a fővárosnak soha nem állt szándékában megszüntetni a József Attila Színházat; korábban színházi célú hasznosítási pályázatban gondolkodtak, ezt a tervet azonban elvetették. Mint a városvezető bejelentette, március 31-én távozik az angyalföldi teátrum jelenlegi igazgatója, Méhes László, helyét megbízott ügyvezetőként Koltay Gábor veszi át, a főváros pedig még áprilisban igazgatói pályázatot ír ki.
2011.03.16. 17:20
 
Ronny Ackermann befejezte pályafutását
Bejelentette visszavonulását Ronny Ackermann, a németek világbajnok északi sízője. A 33 éves versenyző sikerekben gazdag karrierje során háromszor volt olimpiai második, négyszer nyert vb-t, négyszer lett vb-második és egyszer vb-harmadik. Az összetett Világkupában háromszor diadalmaskodott.
2011.03.16. 17:10
 
 
Felmentette az FKF Zrt. vezérigazgatóját Tarlós István
Felmentette vezérigazgatói posztjáról Tölgyesi Balázst, a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. vezetőjét szerdán április elsejei hatállyal Tarlós István főpolgármester. A Főpolgármesteri Hivatal közleménye szerint a cég vezetésével Klug Lajost, a hivatal nemrég kinevezett közmű- és környezetvédelmi osztályvezetőjét bízták meg. A cég által korábban kötött szerződések és megrendelt tanulmányokkal kapcsolatban a sajtóban többször felbukkant a 2010. október 27-én kinevezett Tölgyesi neve. A múlt évben, október végén a rendőrség egy feljelentést követően tanulmányok ügyében indított nyomozást, amelyeket 2009-ben rendelt meg Tölgyesi Balázs, aki akkor az FKF vezérigazgató-helyettese volt.
2011.03.16. 17:00
 
 
Öt mérkőzésre eltiltották Sir Alex Fergusont
Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) fegyelmi bizottsága öt mérkőzésre eltiltotta Sir Alex Fergusont, a Manchester United vezetőedzőjét. A skót trénernek azért kell bűnhődnie, mert a Chelsea otthonában 2-1-re elveszített rangadót követően élesen kritizálta Martin Atkinson játékvezetőt. A listavezető Vörös Ördögök szakvezetőjének - aki szerint csapata "nem kapott fair vagy erős bírót" - emellett 30 ezer fontos büntetést is be kell fizetnie a szövetség kasszájába. Fergusont eredetileg csak három mérkőzésre "meszelték" volna el, ám mostani szabályszegésével egy 2009-es, két összecsapásra szóló felfüggesztett büntetése is életbe lépett.
2011.03.16. 17:00
 
Izraeli légitámadás a Gázai övezetben
Legalább két palesztin vesztette életét szerdán abban a támadásban, amelyet az izraeli légierő indított a Gázai övezetet ellenőrzése alatt tartó Hamász iszlamista szervezet egyik biztonsági létesítménye ellen - közölték a gázai hatóságok. A gázai egészségügyi minisztérium mentőszolgálatának vezetője közölte, hogy az áldozatokat az izraeli légierő F-16-os vadászgépeiről kilőtt rakéták sebesítették meg. Más források szerint a halálos áldozatok mellett legalább három sebesültje van a támadásnak.
2011.03.16. 16:50
 
 
Japánban megemelték az eltűrhető sugárzás hivatalos mértékét
A japán egészségügyi minisztérium bejelentette szerdán, hogy két és félszeresére emelték az egyes emberek által eltűrhető hivatalos sugárdózist. Az eddigi évi 100 millisievert helyett az atomipari dolgozók adagja 250 millisievert lett. A döntést a minisztérium "a jelen körülmények között elkerülhetetlennek" nevezte. A fukusimai erőmű meghibásodott 3-as és 4-es reaktorát megpróbálják vízágyúval locsolni. A tokiói rendőrség különleges járművét estére várják a helyszínre - közölte az NHK tévétársaság. A nukleáris fűtőelemeknek, még a használtaknak is víz alatt kell maradniuk - hangsúlyozta egy szakértő.
2011.03.16. 16:20
 
 
Politikai vitanapot kezdeményez a lakáshitelesek érdekében az LMP
Politikai vitanapot kezdeményez az LMP a lakáshitelezés helyzetéről - jelentette be szerdai, Ertsey Katalinnal közös parlamenti sajtótájékoztatóján Scheiring Gábor. Az LMP gazdaságpolitikai kabinetjének vezetője azt mondta, hogy az eddigi egyeztetések során kiderült, az MSZP és a Jobbik is támogatja a kezdeményezésüket. Elmondta, hogy a vitanapon a lakáshitelválság rövid és hosszú távú megoldásait járnák körül, illetve lehetőséget teremtenének arra, hogy az állampolgárok lássák, a kormány mit végzett, illetve mi az, amit nem végzett el az ügyben.
2011.03.16. 15:30
 
 
MSZP: megbukott a költségvetés
Az MSZP szerint a 250 milliárd forintos stabilitási tartalék létrehozása azt bizonyítja, hogy megbukott a költségvetés, ezért Matolcsy Györgynek abba kellene hagyni a kísérletezgetést és távoznia kellene a Nemzetgazdasági Minisztérium éléről. Szanyi Tibor országgyűlési képviselő szerdán sajtótájékoztatón azt mondta: ha alig két és fél hónap elteltével módosítani kell egy költségvetést, "kulturált kormányok" be szokták látni, hogy a büdzsé megbukott. Véleménye szerint ezt támasztja alá az is, hogy az államháztartás hiánya az első két hónapban elérte az éves előirányzat 81 százalékát.
2011.03.16. 15:10
 
 
A magyarok kedvelt szabadidős tevékenysége a kertészkedés
Majdnem minden harmadik magyar foglalkozik szabadidejében a kertjével, dísznövények vásárlására a jövedelméhez képest sokat költ. A hobbikertészet ugyan kevéssé kutatott terület, de a rendelkezésre álló adatok szerint Magyarország az európai élbolyban van ezen a területen. A magyar emberek szabadidejükben - a barátokkal való találkozás után - legszívesebben a növényeik és kertjük ápolásával szeretnek foglalkozni. Az itthon évente dísznövényekre fordított fejenkénti 7000 forint - a magyar jövedelmekre vetítve - jelentősnek számít, régiónkban csupán Csehország áll hasonló szinten.
2011.03.16. 15:00
 
Borult ég, 10-16 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint délnyugat felől tovább vastagszik a felhőzet, délutántól egyre többfelé várható eső, zápor. Csütörtökön is túlnyomóan borult lesz az ég, délnyugaton, délen vékonyodhat el, szakadozhat fel átmenetileg a felhőzet. Továbbra is többfelé várható eső, zápor, főként az Alföldön zivatar is kialakulhat. A nagyobb mennyiségű csapadék északon, északkeleten valószínű. A keleti, délkeleti szél több helyen megerősödik, a Dél-Alföldön viharos széllökésekre is számíthatunk. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 12 fok, között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön többnyire 10 és 16 fok között várható, délen, délkeleten 17, 18 fok is lehet.
2011.03.16. 14:50
 
 
Szalai Annamária: a médiatörvény EU-konform
Az új médiatörvény nem terjeszkedik túl azon, amit az európai uniós irányelv megjelenít - mondta Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke, a Magyar Elektronikus Újságírók Szövetsége által rendezett konferencián. Az NMHH és a médiatanács elnöke kijelentette: a törvény fogalmi rendszere tiszta, világos, és ez mindenki számára bebizonyosodik alkalmazása során. Szalai Annamária előadásában áttekintette a tavaly év végén elfogadott médiacsomag felépítését, illetve az új médiarendszer szabályozási hátterét.
2011.03.16. 14:10
 
Egyértelmű szabályokat javasolnak a különböző nemzetiségű házaspároknak
Az Európai Unió egészére kiterjedő szabályokat javasolt az Európai Bizottság szerdán a különböző állampolgárságú házastársak tulajdonjogaira vonatkozóan. A javaslatok - amelyeket az EU-tagországok Tanácsának és az Európai Parlamentnek is jóvá kell hagynia - lehetővé tennék a nemzetközi párok számára, hogy halál vagy a házasság felbontása esetén megválasszák a közös tulajdonukra alkalmazandó jogot és az ügyükben eljárni illetékes bíróságot.
2011.03.16. 14:10
 
 
Elmaradt juttatásokat kér a KDFSZ a Tescotól
A Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ) továbbra is követeli a Tesco Global-Áruházak Zrt.-től a társaság valamennyi gépkocsivezetőjét érintő rendkívüli munkavégzésért járó díjat, illetve a munkavállalók egy részét érintő délutáni és éjszakai műszakpótlék különbözet kifizetését. A Bubenkó Csaba, a KDFSZ-elnök által jegyzett közlemény szerint a sajtóhírekkel ellentétben a Tesco nem egyeztetett az elmaradt bérek kifizetésével kapcsolatban a szakszervezettel. Így azt sem lehet tudni, hogy egyáltalán az egyes munkavállalók esetében hány órára eső díjat fizetett ki a társaság.
2011.03.16. 14:00
 
 
Alpesi sí Vk: Cuche a lesikló Vk győztese
A svájci Didier Cuche nyerte meg lesiklásban a férfi alpesi sízők pontversenyét, miután a Lenzerheidében zajló Világkupa-döntőn a negyedik helyen végzett. A veterán versenyző - aki kedden bejelentette, hogy a következő szezonban is ott lesz a mezőnyben - a szerdai futam előtt 14 pontos hátrányban volt az osztrák Michael Walchhoferrel szemben, aki azonban csak a 11. lett, így a 36 éves svájcinak sikerült megelőznie őt. Cuche karrierje során negyedszer nyerte meg a lesikló Vk-t, ezzel második az örökranglistán az osztrák Franz Klammer mögött, aki 1975 és 1983 között ötször végzett a szakági pontverseny élén.
2011.03.16. 13:50
 
 
Vádat emelt a katonai ügyészség a HM-nél történt vesztegetések ügyében
Vádat emelt a Budapesti Katonai Ügyészség a Honvédelmi Minisztériumnál történt vesztegetések ügyében. A vádhatóság szerint a vádlottak bűnszervezetben követték el tettüket. Balogh Zoltán, az ügyészség szóvivője a honvédséget érintő legnagyobb horderejű ügynek nevezte az eljárást. A nyomozást vezető ügyész, Waltner Rolland azt mondta: a tavaly januárban indult eljárásban eleinte még nem tudták, hogy a bűnszervezet ilyen széles körű, hiszen 18 vádlottja van. Mihalik Balázs százados ismertette: az ügy a HM négy szervezeti egységét, négy gazdasági társaságot, illetve a velük szerződésben álló, részükre szolgáltatást nyújtó húsz céget érintett.
2011.03.16. 13:50
 
 
Újabb csúcson a gázolaj ára
Emeli bruttó 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., s ezzel újabb csúcsot ér el a dízel ára, a benziné a héten nem változik - értesült piaci forrásokból szerdán az MTI. Az emeléssel a gázolaj átlagára 377 forintra nő, a benziné 374-375 forint marad. A Mol egy hete 5-5 forinttal emelte az árakat. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2011.03.16. 13:40
 
 
Kadhafi fia szerint a felkelésnek 48 óra múlva vége lesz
A líbiai kormányerők már majdnem az ellenzék központjának számító Bengáziban vannak és "minden véget ér 48 óra múlva" - mondta Szaif al-Iszlam Kadhafi, a líbiai vezető egyik fia az Euronews francia hírtelevíziónak adott szerdai interjújában. A kérdésre, hogy mit gondol arról, hogy az ENSZ napirendjén szerepel a repüléstilalmi övezet bevezetése Líbia felett, Kadhafi fia így válaszolt: "A katonai akciók véget értek. 48 óra múlva minden véget ér. Az erőink már majdnem Bengáziban vannak. Bármilyen döntés is szülessen, túl késő lesz".
2011.03.16. 13:30
 
 
Életműdíjat kap Tarr Béla Isztambulban
Életműdíjat kap az Isztambuli Filmfesztiválon Tarr Béla, akit filmrendezői munkásságáért és a kortárs filmművészetre gyakorolt hatásáért tüntetnek ki - közölte a Magyar Filmunió. Az április 2-án kezdődő és immár 30. alkalommal megrendezendő isztambuli seregszemle Törökország legfontosabb filmes eseménye. A fesztivál nyitó napján Tarr Béla személyesen veszi át az elismerést - olvasható a közleményben. Isztambulban műsorra tűzik Tarr Béla legújabb filmjét, A torinói ló című alkotást, amelyet a Berlinalén a zsűri nagydíjával tüntettek ki.
2011.03.16. 13:20
 
 
Újabb budapesti étterem kapott Michelin-csillagot
Újabb budapesti étterem, a Vörösmarty téren található Onyx kapott Michelin-csillagot. A fővárosi Vörösmarty téren található, hét éve működő Onyx igazgatója kiemelte: teljes mértékben magyar konyhával, magyar séffel, magyar személyzettel rendelkező étteremről van szó, az itt dolgozó csapat pedig hét éve változatlan. Az Onyx séfje, Szulló Szabina 11 éves szakmai múlttal szintén hét éve dolgozik a vendéglőben. Az ország számára is nagy elismerést jelent, hogy a Michelin-csillaggal ezúttal az igazi magyar gasztronómiát, a magyar konyha kultúráját ismerték el - hangoztatta Pintér Katalin.
2011.03.16. 13:10
 
 
MTVA: már közös műholdról is foghatók a közszolgálati csatornák
Már közös műholdról is sugároznak a magyar közszolgálati médiumok, a Duna Televízió mindkét csatornáját, az m2-t, illetve a Magyar Rádió öt programját mostantól az Eurobird9A-n is fogni lehet - közölte Szabó László, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kommunikációs igazgatója. Az adásokat egyelőre tesztüzemben lehet fogni. Egy hónapon belül - egyelőre csak a kábelszolgáltatók számára - az m1 SD verziója is csatlakozik a közös műholdas multiplexhez, így egy helyről fogható majd mind a négy közszolgálati csatorna szélesvásznú (16:9 képformátumú), továbbá az m2 és a Duna TV esetén azok HD adása is.
2011.03.16. 13:10
 
 
Japán: 26 ezer embert mentettek meg, az eltűntek száma meghaladja a tízezret
Több mint 26 ezer embert mentettek meg Japán földrengés és szökőár sújtotta részén, miközben az eltűntek száma meghaladja a tízezret - mondta Kan Naoto japán kormányfő. A politikus a katasztrófa következményeit felszámoló testület ülésén beszélt. Hangoztatta, hogy figyelemmel kell kísérni a kialakult helyzetet, a lakosságot pedig nyugalomra kell inteni, s elmagyarázni az embereknek, hogy fenyegeti-e őket veszély. Hangoztatta, hogy itt az ideje hozzálátni a helyreállításhoz.
2011.03.16. 13:10
 
 
Az MSZP lemondatná a fideszes Szabó Zsoltot is
Lemondásra szólítja fel Szabó Zsoltot az MSZP, mert a fideszes politikus képviselőként és polgármesterként is vett fel költségtérítést. Újabb fideszes politikus bukott le, amikor kiderült, hogy Szabó Zsolt országgyűlési képviselőként és hatvani polgármesterként is költségtérítést vett fel, ami törvénytelen - mondta Török Zsolt, az MSZP szóvivője. A kormánypárti politikusról a Blikk írta meg, hogy önkormányzati tisztsége után költségtérítést, parlamenti képviselőként pedig teljes összegű választókerületi pótlékot vett kézhez. A szocialista Török Zsolt ezt jogtalannak, tisztességtelennek és pofátlannak nevezte.
2011.03.16. 12:10
 
 
Helikopterről próbálták hűteni a fukusimai atomerőmű 3-as reaktorát
Katonai helikopterről kísérelték meg hűteni a fukusimai atomerőmű 3-as reaktorát, de a műveletet felfüggesztették a sugárzás magas szintje miatt - jelentette szerdán a Kyodo hírügynökség. A szerencsétlenség helyszínén korábban felfüggesztették a felszíni hűtési munkálatokat is. A védelmi minisztérium egy tisztviselője közölte, hogy a helikopter küldésére szerdán (helyi idő szerint) 16 órakor kaptak parancsot. Hozzátette, hogy ismerik a módját az erdőtüzek eloltásának, de atomerőmű oltásában még nem vettek részt. Ez az első ilyen mentési alkalom, még nem tudni, milyen eredménnyel jár. Mivel rendkívüli helyzetről van szó, a kormány döntött a módszer kipróbálásáról.
2011.03.16. 12:00
 
 
Magyar ételeket szolgálnak fel Brüsszelben a nemzeti ünnep alkalmából
Az Európai Unió soros elnökségét betöltő Magyarország nemzeti ünnepe alkalmából magyar ételeket is kínáltak kedden az Európai Unió központi épületeinek éttermeiben, Brüsszelben. Az uniós intézmények alkalmazottai Jókai-bablevest, körözöttes palacsintát, csirkepaprikást és mákos bejglit is választhattak az étlapról. A helyi szakácsok magyar mesterektől tanulták meg a nemzeti ételek receptjeit. Az Európai Bizottság éttermében még a következő napokban is lesz egy-egy magyaros fogás.
2011.03.16. 11:50
 
 
Semjén: az igazi garancia a határon túli magyaroknak a választójog lesz
A nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes szerint a határon túli magyarok számára az állampolgárság mellett a valódi garanciát a szavazati jog jelenti; Semjén Zsolt a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában szerdán azt mondta, akik most állampolgársági esküt tettek, őket ugyanúgy megilleti az alkotmány védelme minden téren. A kormányfő kereszténydemokrata helyettese kiemelte: az új alkotmány kimondja egyrészt, hogy egységes magyar nemzet van, illetve a korábbi alkotmány azon nagyon gyenge passzusát, hogy Magyarország felelősséget érez a határon túli magyarokért, úgy változtatják meg, hogy felelősséget visel a határon túli magyarságért.
2011.03.16. 11:40
 
Lebontatná a vereckei honfoglalási emlékművet egy ukrán szélsőjobbos szervezet
A vereckei magyar honfoglalási emlékmű lebontását követelő viszontkeresetet nyújtott be az illetékes kárpátaljai bírósághoz Oleg Kucin, a szélsőjobboldali Szvoboda párt Kárpátalja megyei szervezetének vezetője, a honfoglalási emlékjel 2011. február 19-i felgyújtásának egyik gyanúsítottja - írta a Kijevben megjelenő Ukrajina Moloda című napilap. A nacionalista szellemiségű újságnak adott interjúban Kucin elmondta, hogy keresetében az emlékmű lebontásának elrendelését követeli a bíróságtól.
2011.03.16. 11:40
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364[1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista