2020. május 26., kedd - Fülöp
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Nézőpont: romlott a miniszterelnök megítélése saját táborában
A strukturális átalakítás kiemelt támogatottságot élvez a legfiatalabb és a legidősebb korcsoportokban; romlott a miniszterelnöki munka megítélése saját táborában, az októberi 92 százalékról 78 százalékra csökkent - közölte a Nézőpont Intézet szerdán az MTI-vel. A Heti Válasz számára készült felmérés szerint a tervet spontán megnevezni tudó 18 és 29 év közöttiek és a 60 éven felüliek 58-58 százaléka szerint a strukturális átalakítás inkább előnyös lesz az ország szempontjából, iskolai végzettség szerint a diplomások (58 százalék), településtípus szerint pedig a megyei jogú városban élők körében (61 százalék) - olvasható a felmérésben.
2011.03.23. 17:50
 
Tavaszias idő lesz, 18 fok is lehet
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint eleinte még lesznek gomolyfelhős területek, majd az esti óráktól országszerte derült idő várható. Csapadék nem lesz. Az északi, északnyugati szél szerdán a Nyugat-Dunántúlon, csütörtökön a középső területeken többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +4 fok között, a legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 18 fok körül alakul.
2011.03.23. 17:50
 
BUX: -0,68 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 152,11 pontos, 0,68 százalékos csökkenéssel, 22.380,81 ponton zárt szerdán. A Mol árfolyama 1,23 százalékkal 23.360 forintra csökkent, az OTP részvények ára 0,59 százalékkal 5.383 forintra esett.
2011.03.23. 17:30
 
 
Módosult a fővárosi parkolási rendelet
Több ponton is módosult Budapest parkolási rendelete. E szerint csak azok kaphatnak ingyenes parkolómatricát, akiknek nincs pótdíjtartozása; lakossági parkolási engedély és a védett övezetekbe érvényes lakossági behajtási, illetve várakozási engedély csak akkor adható ki, ha a kérelem beadásának időpontjában a kérelmezett gépjárműre nincs 30 napnál régebbi, jogosulatlan parkolás miatt kiszabott, és nem vitatott parkolási díjkülönbözet és pótdíjtartozás. A Belügyminisztérium a módosítások értelmében több behajtási engedélyhez jut. A Fővárosi Közgyűlés elfogadta Rogán Antal fideszes képviselő módosító javaslatát, mellyel növeli azon közterületek körét, ahol nem érvényesek a parkolómatricák.
2011.03.23. 17:20
 
 
Nem kapnak BKV-kedvezményt a szolgálaton kívüli rendőrök
Továbbra sem utazhatnak ingyenesen a BKV-járatokon a szolgálaton kívüli hivatásos rendőrök a Fővárosi Közgyűlés szerdai döntése értelmében. A kedvezményt azért nem kapják meg a rendőrök, mert a BKV és a rendőrség nem tudott megállapodni arról, ki fizesse a szolgáltatás után járó általános forgalmi adót (áfát). A Budapesti Közlekedési Központ az MTI megkeresésére azt közölte: áfafizetési kötelezettsége a BKV Zrt.-nek azért keletkezett volna, mert ha ingyen szolgáltatnak a rendőröknek magáncélokra, az diszkriminatív, vagyis nem általánosan meghirdetett kedvezmény.
2011.03.23. 17:20
 
 
Birkózó Eb: Kiss Balázs is utazik
A tavaly egy évre eltiltott világbajnok Kiss Balázs is tagja a jövő heti, dortmundi birkózó Európa-bajnokságra utazó csapatnak. A hazai szövetség szerdai tájékoztatása szerint 17 magyar versenyző szerepel a németországi kontinensviadalon. A szabadfogásúaknál és a nők versenyében öt-öt birkózó indul, míg kötöttfogásban mind a hét kategóriában képviselik majd a magyar színeket. A 2009-ben világbajnoki címet szerző Kiss (kötöttfogás 96 kg) tavaly márciusban akadt fenn egy doppingvizsgálaton, majd egyéves eltiltást szabtak ki rá, amely március 18-án járt le. Struhács György szakágvezető rögtön az első komoly nemzetközi viadalon bizalmat szavazott neki.
2011.03.23. 17:00
 
 
UD Zrt.-ügy: tagadta bűnösségét a négy megvádolt politikus
Tagadta bűnösségét az UD Zrt.-ügyben megvádolt mind a négy politikus a Pesti Központi Kerületi Bíróságon szerdán megkezdődött büntetőperben. Az első tárgyaláson csupán a két szocialista politikus, Szilvásy György volt titokminiszter és Tóth Károly volt országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának egykori alelnöke jelent meg. Mindketten egyértelműen tagadták bűnösségüket és részletes vallomást is tettek. A két másik vádlott, Dávid Ibolya és Herényi Károly volt MDF-es országgyűlési képviselő nem volt ott a tárgyaláson, ők írásban jelezték a bírónak, hogy bűncselekményt nem követtek el.
2011.03.23. 16:50
 
 
Kétszer annyian töltötték le az új Firefoxot, mint az Explorert
Kevesebb mint egy nap alatt kétszer annyian töltötték le a Firefox 4 böngészőt, mint a múlt héten az Internet Explorer 9-es változatát. A szerda hajnaltól elérhető új változatra Észak-Amerikából 1,6 millióan, Európából 2,5 millióan és Ázsiából 1 millióan voltak kíváncsiak az első hivatalos adatok szerint. A Mozilla számlálója szerda délután négy órakor már 6,7 millió letöltésnél járt A Microsoft Internet Explorer (IE) 9-es verziójának végleges változatát egy nap alatt pontosan 2,35 millióan töltötték le. A Microsoft tavaly szeptemberben mutatta be az új böngészője publikus béta verzióját, amely a legfrissebb hardverfejlesztésekhez igazodva egyebek mellett a weboldalakat is gyorsabban tölti le.
2011.03.23. 16:40
 
 
Szájer: huszonegyedik századi, európai alkotmány készül Magyarországon
Huszonegyedik századi, európai szellemiségű alkotmány készül Magyarországon - hangsúlyozta Szájer József, az Európai Parlament (EP) néppárti frakcióvezető-helyettese szerdán Brüsszelben, újságíróknak adott háttértájékoztatóján. Kiemelte, hogy a szövegtervezet több helyen utal Magyarország EU-tagságára és az európai értékekre. A dokumentum szól arról, hogy Magyarország az európai egység megteremtésén munkálkodik, és a preambulum utal Magyarország Európát védelmező történelmi szerepére is. Szájer felhívta a figyelmet arra, hogy az új alkotmány szakít azzal a hagyományos felépítéssel, amely szerint előbb az államszerkezetet fejtik ki, majd később következnek az emberi jogokat tárgyaló passzusok.
2011.03.23. 16:40
 
 
Októberben lesz az elhalasztott keleti partnerségi csúcstalálkozó Lengyelországban
Októberben, a lengyel és a magyar miniszterelnök társelnökletével rendezik meg Lengyelországban az Európai Unió és annak úgynevezett keleti partnerségi programjához tartozó országok csúcstalálkozóját - közölte Jacek Saryusz-Wolski lengyel európai parlamenti képviselő. A május végén, közép- és kelet-európai országok államfőinek részvételével szintén Lengyelországban tartandó találkozó (amelyen Barack Obama amerikai elnök is részt vesz) nem európai uniós rendezvény - tette hozzá a néppárti EP-frakcióhoz tartozó képviselő, aki az EU és a keleti partnerségben részt vevő országok (Azerbajdzsán, Örményország, Grúzia, Moldova, Fehéroroszország, Ukrajna) közös parlamenti közgyűlésének alelnöke is.
2011.03.23. 16:20
 
 
Szócska: a népegészségügy mély válságban van
A népegészségügy az egészségügy más területeihez hasonlóan mély válságban van, ezért teljes megújulásra szorul - közölte Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár egy Hódmezővásárhelyen rendezett konferencián. Akadnak ugyan jó példák - mondta a Nemzeti Erőforrás Minisztérium államtitkára az Egészséges Vásárhelyért Programot nevesítve -, de mint hozzátette, ezek nem váltak általánossá; indultak ígéretes projektek, de nem intézményesültek, és hiányzott a koordináció is - tette hozzá. Szócska Miklós szerint a szűrés és a megelőzés, továbbá az intézményrendszer fejlesztésével eredményeket lehet elérni, de szükség van a lakosság szűrésekkel kapcsolatos magatartásának megváltozására is.
2011.03.23. 16:10
 
 
Az orvos szakértő szerint Marian Cozma életét nem lehetett megmenteni
Marian Cozma kézilabdázó életét nem lehetett megmenteni; a szívét ért szúrás roncsolta a bal kamrát és pitvart, s a szúrt csatorna hossza elérte 18,5 centimétert - mondta Varga Gyula, igazságügyi orvos szakértő a Cozma-ügy szerdai tárgyalásán a Veszprém Megyei Bíróságon. Úgy fogalmazott: a szívüreg teljesen nyitott volt, nagy hasadékon áramlott ki a vér. Szerinte a sportoló halála egy-két perc alatt bekövetkezett. Mint mondta, a kézilabdázó életét akkor sem lehetett volna megmenteni, ha ez a sérülés egy szívműtőben éri.
2011.03.23. 15:50
 
 
Elhunyt Elizabeth Taylor
Elhunyt szerdán Elizabeth Taylor kétszeres Oscar-díjas színésznő, a huszadik század egyik legnagyobb hollywoodi filmcsillaga, olyan klasszikussá vált filmek szereplője, mint a Kleopátra és a Macska a forró bádogtetőn. A színésznő 79 évesen halt meg a Los Angeles-i Cedars-Sinai Kórházban - közölte Sally Morrison, Elizabeth Taylor képviselője. Tájékoztatása szerint a filmcsillag négy gyermeke - Michael Wilding, Christopher Wilding, Liza Todd és Maria Burton - jelen volt a kórházban.
2011.03.23. 15:30
 
 
A BKV 11 milliárdos tőkepótló támogatást kap
A BKV 11 milliárd forintos tőkepótló támogatást kap a tulajdonos Fővárosi Önkormányzattól, ezt a pénzt a közlekedési társaság jármű- és pályafelújításra fordítja. György István főpolgármester-helyettes azt mondta, kezdeményezték, hogy az összeget a BKV 10 napon belül kapja meg. Hangsúlyozta, hogy olyan infrastruktúrafejlesztés indulhat meg, amilyenre az elmúlt években nem volt példa. Losonczy Pál jobbikos képviselő közölte, hogy támogatják az előterjesztést, de a buszágazat kiszervezésével nem értenek egyet. Tarlós István főpolgármester erre reagálva azt mondta, hogy nem kívánják a BKV-t privatizálni.
2011.03.23. 15:20
 
 
Már 71 halálos influenza-áldozatról tud az ÁNTSZ
Ebben az influenzaszezonban 71-en haltak meg influenzával összefüggő megbetegedés következtében a múlt hét végéig Magyarországon - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ)szerdán az MTI-vel. Az év 11. hetének végén regisztrált 71 haláleset között 67 esetben az A(H1N1)2009, 4 esetben pedig a B vírus szerepét mutatták ki a vizsgálatok. Az áldozatok kétharmada 60 évesnél fiatalabb volt, de hárman ötévesnél fiatalabbak. Mint rámutattak, mind a B vírus, mind az öt éven aluli áldozatok száma emelkedett. Az ÁNTSZ múlt pénteki közleményében még 58 halálesetről írtak. Akkor még a B vírussal kapcsolatban három halálesetről, és két, ötévesnél fiatalabb áldozatról számolt be az ÁNTSZ.
2011.03.23. 15:10
 
 
Boom Boom: feltámad a blues-rock supergroup
Csaknem tíz év szünet után újra összeáll a Boom Boom, a magyar rockzene egyik legígéretesebb supergroupja; Tátrai Tibor és Jamie Winchester rhythm and blues csapata május 13-án a fővárosi Gödör Klubban adja visszatérő koncertjét. A Boom Boom alkalmi formációnak indult, amikor 1998 karácsonya előtt Szappanos György basszusgitáros (Babos Band, Tátrai Band, Háború) lehívta egy közös jammelésre barátait az Old Man's Pubba.
2011.03.23. 14:30
 
MÚSZ: Czene ás Gyárfás megállapodása
Czene Attila sportért felelős államtitkár megállapodott Gyárfás Tamással, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnökével: a jövőben a legteljesebb módon együttműködnek, hogy ezzel is elősegítsék a sportág körüli mielőbbi nyugalmat - szögezték le közös állásfoglalásukban a felek az MTI-nek. Bánki Erik, az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottságának elnöke szerdán a Parlamentben fogadta Gyárfás Tamást, hogy megbeszéljék a MÚSZ-nak a tavalyi Európa-bajnokság elszámolásával kapcsolatos kötelezettségeit. A találkozón részt vett Czene Attila sportállamtitkár is.
2011.03.23. 14:20
 
 
Mesterházy: a Fidesz le akarja váltani a Magyar Köztársaságot
Az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint alkotmányos puccs, amit a Fidesz tervez, a kormánypárt le akarja váltani a Magyar Köztársaságot. Mesterházy Attila pártja Kazincbarcikán tartott részországgyűlésén szerdán úgy fogalmazott: "nem tankokkal, hanem az alkotmányozással akarnak kialakítani egy totális diktatúrát". Az ellenzéki politikus utalt arra, hogy a parlament alkotmány-előkésztő bizottságában a szocialisták is elkezdték a munkát - bár véleményük szerint nem volt alkotmányozási kényszer -, de minden javaslatukat lesöpörték az asztalról. Értékelése szerint színjáték zajlik az alkotmányozás területén.
2011.03.23. 13:20
 
 
Az LMP szerint törvényt sértett a Médiatanács
Az LMP szerdai közleménye szerint törvényt sértett a Médiatanács, amikor úgy döntött, hogy az Axel Springer AG és a Ringier AG magyarországi érdekeltségeinek közös vállalkozásba szervezésének ügyében Szalai Annamária, a testület elnöke dönthet. Az ellenzéki párt MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmaz, hogy a Médiatanács "saját belső ügyrendjével felülírta a médiatörvényt", amikor elnökét bízta meg egy olyan döntéssel, amely alapvetően meghatározza a magyarországi nyomtatott sajtó szerkezetét. A tanács egy februári határozatában úgy változtatta meg ügyrendjét, hogy az érintett ügyben Szalai Annamária dönthet a testület helyett. Az LMP szerint egy testület a belső jogrendjével nem írhat felül egy törvényt - áll a dokumentumban.
2011.03.23. 13:20
 
 
Schmitt Pál a magyar-lengyel barátság napján Poznanba látogatott
Egy ország akkor mondhatja igazán barátjának a másikat, ha a politikai színtéren túl működik az úgynevezett "társadalmi diplomácia", az önkormányzati, a kulturális, oktatási és szakmai együttműködés - jelentette ki Schmitt Pál szerdán Poznanban, a magyar-lengyel barátság napjának megnyitóján elmondott ünnepi beszédében. Az Adam Mickiewicz Egyetemen, több száz fős lengyel és magyar közönség előtt tartott ünnepségen egy katonai zenekar eljátszotta a két ország himnuszát, majd az egyetem rektora, Bronislaw Marciniak professzor tartotta meg ünnepi beszédét. Őt követte Ryszard Grobelny poznani főpolgármester és Bronislaw Komorowski államfő, aki Poznant szimbolikus színhelynek nevezte a kétoldalú kapcsolatok szempontjából.
2011.03.23. 13:10
 
Van Bommel sem játszhat a magyar-hollandon
Szerdán újabb neves labdarúgó, Mark van Bommel dőlt ki a magyarok elleni Európa-bajnoki selejtezőkre készülő holland válogatott keretéből. Az AC Milan védekező középpályása alapembernek számít a világbajnoki ezüstérmes csapatban, ám apósának, Bert van Marwijk szövetségi kapitánynak ezúttal le kell mondania róla, miután szerdára kiderült, hogy combsérülése biztosan nem jön rendbe a pénteki, budapesti mérkőzésre. A holland szövetség közlése szerint, van rá remény, hogy van Bommel a keddi, amszterdami mérkőzésen pályára léphet.
2011.03.23. 12:50
 
 
Sztrájkoltak a Malév pilóták és légiutas-kísérők
A pilóták és a légiutas-kísérők tiltakoztak szerdán 10 és 11 óra között a budapesti Lurdy Ház, a Malév székhelye előtt, miközben tartott a Malév pilótáinak és légiutas-kísérőinek kétórás figyelmeztető sztrájkja. Óvári Tamás, a Magyar Közforgalmi Pilóták Egyesületének (HUNALPA) vezetője az MTI-nek elmondta, hogy a Malév menedzsmentjével nem tudtak megegyezni a pihenőidő kérdésében, ezért kezdtek munkabeszüntetésbe. A sztrájkban csak a menedzser pilóták nem vesznek részt, egyébként teljes támogatottságú - tette hozzá. A Magyar Légiutas-kísérők Egyesületének (HUNACCA) szóvivője Richter Katalin az MTI-t arról tájékoztatta, hogy követelésük megegyezik a pilótákéval.
2011.03.23. 12:50
 
 
Dávid és Herényi távollétében kezdődött el az UD Zrt.-ügy büntetőpere
Dávid Ibolya és Herényi Károly UD Zrt.-vel összefüggésben megvádolt MDF-es politikusok nem jelentek meg a büntetőper első, szerdai tárgyalásán a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, így az a távollétükben kezdődött el. A két másik, megvádolt szocialista politikus, Szilvásy György volt titokminiszter és Tóth Károly, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának egykori alelnöke eljött a tárgyalásra. Az ügyészség szerint 2008-ban a két akkori kormánypárti politikus a parlament nemzetbiztonsági bizottságában telefonbeszélgetések leiratát osztotta ki azért, hogy lejárasson, kompromittáljon két akkori ellenzéki politikust.
2011.03.23. 12:50
 
 
Önálló faj a világ legritkább albatrosza
Kanadai kutatók bebizonyították, hogy a ritka Amszterdam-szigeti albatrosz DNS-e jelentősen eltér legközelebbi rokonáétól, a vándoralbatroszétól. Húsz éve vitatkoznak arról a szakemberek, hogy a két madár különálló fajnak minősül-e. Az Amszterdam-szigeti albatroszból (Diomedea amsterdamensis) mindössze 170 egyed maradt egyetlen élőhelyén, az Indiai-óceánban található Amszterdam-szigeten. Az impozáns madarak szárnyfesztávolsága elérheti a 3,5 métert, súlyuk a nyolc kilót. A madarakat első ízben 1983-ban fedezték fel, de máig bizonytalan volt rendszertani besorolásuk. Néhány kutató a szintén a Déli-óceánon előforduló vándoralbatrosz (Diomedea exulans) alfajának vélte őket.
2011.03.23. 12:40
 
 
Tokióban szennyezett az ivóvíz
Nőtt a tokiói ivóvízben a sugárzó jódizotóp szintje, s a hatóságok arra figyelmeztették a lakosságot, hogy csecsemők nem ihatnak a szennyezett vezetékes ivóvízből. Tokió nagy részét ivóvízzel ellátó belvárosi víztisztító vállalat tározóiban a 131-es jódizotóppal való szennyezettség szintje több mint kétszerese a csecsemők számára megengedett határértéknek. A hatóságok szerint a felnőttek számára egyelőre nem ártalmas a tokiói vezetékes ivóvíz. A sugárszennyeződés miatt a japán miniszterelnök elrendelte szerdán, hogy tiltsák be a Fukusima és Ibaraki prefektúrából érkező nyerstej és zöld növények árusítását és arra kérte a lakosságot, hogy ne fogyasszon olyan zöldséget, amelyekről kiderült a sugárszennyezettség.
2011.03.23. 12:40
 
 
Kubatov Gábor szerint közel a megállapodás McCabe-bel
Közel a megállapodás Kevin McCabe-bel, a labdarúgócsapatot működtető FTC Zrt. tulajdonosával az együttes átvételéről - derült ki Kubatov Gábornak, a Ferencvárosi TC elnökének egy szerdai nyilatkozatából. "A tulajdonossal tárgyalok, mivel a Labdarúgó Zrt. részvénykönyvében pillanatnyilag a Kevin McCabe által képviselt cégcsoport van bejegyezve, mint tulajdonos. Túl vagyunk a tárgyalások második fordulóján. Az elmúlt pár napban sokat közeledtek álláspontjaink, küszöbön a megoldás" - nyilatkozta az origo.hu internetes portálnak szerdán a Fidesz országos pártigazgatója.
2011.03.23. 12:40
 
Rali-ob: ifj. Tóth átalakított Peugeot-val indul
Ifj. Tóth János kemény küzdelemre számít a jövő hét végén rajtoló rali-ob-n. A hétszeres abszolút bajnok pilóta Peugeot-ja alapos átalakításon esett át. "Mind a hat bajnoki futamon indulok, már alig várom az egri rajtot - mondta az MTI-nek ifj. Tóth a szerdai sajtótájékoztatóján. - Azért gondolom, hogy nagy harc lesz, mert a Super 2000-es versenyautók, amelyek közül négy is felvonul az ob-n, nagyon erősek és ráadásul a Mitsubishik is pokoli jók." A pilóta elmondta, hogy a fehér-piros-kék színekben pompázó Peugeot 207 Super 2000-es alapos átalakításon esett át: többek között a motor jóval erősebb lett, és a futóművet, valamint a súlypontelosztását is átdolgozták.
2011.03.23. 12:30
 
 
Döntöttek Sztálin díszpolgári címének törléséről a Fővárosi Közgyűlésen
A Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén törölte Sztálint, Haynaut és további hét személyt Budapest díszpolgárai közül. A döntést a testület egyhangúlag támogatta. Tarlós István (Fidesz-KDNP) főpolgármester azzal indokolja a cím megvonását célzó indítványt, hogy az érintettek a magyar szabadságharc és a demokrácia ellenségei voltak. Az előterjesztés szerint "hivatalosan és örökre" törlik a díszpolgárok sorából a volt szovjet pártállami vezetőt, Sztálint. A felsoroltak között van Haynau osztrák hadvezér, Jellasics horvát bán, Windischgratz osztrák tábornok és Alexander von Bach osztrák belügyminiszter.
2011.03.23. 12:20
 
 
A KEH feltette a honlapjára Schmitt Pál 1964-es bírósági ítéletét
A Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) szerdán feltette honlapjára azt az 1964-es bírósági ítéletet, mely tartalmazza az államfő közlekedési balesetének körülményeit. A dokumentum szerint a bíróság foglalkozás körében elkövetett, súlyos testi sértést okozó, gondatlan veszélyeztetésben és társadalmi tulajdont károsító gondatlan rongálásban találta bűnösnek Schmitt Pált, akit ezért négy hónapnyi szabadságvesztésre ítéltek három évi próbaidőre felfüggesztve.
2011.03.23. 12:20
 
Mohamed Aida az egyetlen hazai kiemelt a budapesti női tőr Világkupán
A nevezések alapján 170 körüli induló részvétele várható a pénteken kezdődő és vasárnapig tartó budapesti női tőr Világkupa-versenyen, melyen a magyar színeket 18 vívó képviseli, köztük a legesélyesebbnek Mohamed Aida számít. A mezőny nagyon erős lesz, a világranglista közvetlen élmezőnyébe tartozók mindegyike pástra lép, a legjobb összeállításukban érkeznek az olaszok, a dél-koreaiak, a franciák, a lengyelek, az oroszok és a németek. A magyarok közül hiányozni fog Knapek Edina, aki hétfőn térdműtéten esett át.
2011.03.23. 11:40
 
 
Sztrájk fenyegeti a spanyol bajnokság jövő hétvégi fordulóját
Elmaradhat a jövő hétvégi forduló több mérkőzése is a spanyol labdarúgás élvonalában a profi liga (LFP) sztrájkfenyegetése nyomán. Az LFP ilyen lépést már február eleji döntésével kilátásba helyezett, s most - a Primera División, az első osztályú csapatok képviselőinek részvételével lezajlott kedd esti, több órás tanácskozását követően - a szervezet elnöke, José Luis Astiazarán megismételte határozatuk változatlan érvényességét. A spanyol profi futballklubok érdekképviseleti szerve jó ideje kifogásolja, hogy a kormányzat az ő beleegyezésük nélkül készül a futballt érintő, s főleg a mérkőzések televíziós közvetítésével és a sportfogadással kapcsolatos törvény módosítására.
2011.03.23. 11:30
 
Perrottával és Cassettivel hosszabbított az AS Roma
Simone Perrotta és Marco Cassetti egy évvel meghosszabbította szerződését a AS Roma labdarúgócsapatánál. Az olasz fővárosi klub hétfő esti tájékoztatása szerint a világbajnok középpályás Perrotta 2,5 millió eurós fizetésért írt alá 2012 nyaráig, s a megállapodás további egy évvel meghosszabbítható majd 2012 nyarán. A Perrottához hasonlóan 33 éves Cassetti szintén 2012 nyaráig kötelezte el magát, s a 2011/2012-es szezonban 1,8 millió eurót fog keresni. A Roma jelenleg a bajnoki tabella hatodik helyén áll.
2011.03.23. 11:00
 
 
MSZP: Budai Gyula indítson vizsgálatot kormánypárti politikusokkal szemben is
A költségtérítési szabályokkal visszaélő kormánypárti politikusok elleni vizsgálat elindítását kezdeményezi az MSZP Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztosnál. Török Zsolt az MTI-hez szerdán eljuttatott, Budai Gyulához címzett nyílt levelében azt írja, az elmúlt hetekben "szinte naponta derült fény egyes álláshalmozó politikusok költségtérítéssel való visszaélésére", kormánypárti országgyűlési képviselők, polgármesterek hónapokon át törvénytelenül vettek fel több százezer forint közpénzt. Kezdeményezi: ha Budai Gyula és "megbízója" komolyan gondolja a törvény előtti egyenlőség szellemében folytatott elszámoltatást, azonnal indítson vizsgálatot az említett kormánypárti politikusok ellen.
2011.03.23. 10:50
 
VV Alekosz depressziós?
A Való Világ Görög Csődőre az elmúlt hetekben mintha egy kicsit visszafogottabb lenne a megszokottnál. Elmaradnak a hatalmas piálások, konfliktusokba keveredett még Évával is, és mintha kevesebbet szerepelne az öszefoglalókban...
2011.03.23. 10:43
 
Tomori Zsuzsanna marad a Ferencvárosban
A következő szezonban is az FTC-Rail Cargo Hungária női kézilabdacsapatának játékosa lesz a válogatott Tomori Zsuzsanna. Az együttes szerdai tájékoztatása szerint a 23 éves átlövő már aláírta a szerződéshosszabbítást. Március elején a szintén válogatott Kovacsicz Mónika 2013. június végéig, Szamoránsky Piroska pedig 2014. június végéig kötelezte el magát a zöld-fehér gárdához. A vezetőség korábban jelezte, hogy rajtuk kívül több olyan játékosnak - például Szádvári Krisztinának és Németh Csillának - is ajánlottak szerződéshosszabbítást, akiknek a mostani szezon végén lejár a megállapodásuk. A szakmai stáb április 15-ig szeretné véglegesíteni a keretet a következő szezonra.
2011.03.23. 10:40
 
Sportlövő Vk, Sydney: Csonka 35. légpisztolyban
Csonka Zsófia a 35. helyen végzett a légpisztolyosok között szerdán, a sydneyi olimpiai kvalifikációs sportlövő Világkupa-verseny első napján. Ebben a számban a tavalyi Európa-bajnokságon ezüstérmet szerzett pécsi lövő a magyar szövetség tájékoztatása szerint 376 körrel zárta a 40 lövéses alapversenyt, s hét körrel maradt le a nyolcas döntőről. Az ausztráliai viadalon a légfegyveres számokban három-három, a többiben pedig két-két londoni indulási jog talál gazdára. Sydneyben Csonka mellett a már biztos olimpiai induló, világ és Európa-bajnok puskás, Sidi Péter és a dupla trapos Gerebics Roland szerepel. Csütörtökön Sidi a kisöbű sportpuska 3x40 lövéses számában lesz érdekelt.
2011.03.23. 09:50
 
 
A magyar-lengyel barátság napjára emlékeztek a Házban
A magyar-lengyel barátság napjára való megemlékezéssel kezdte meg munkáját szerdán reggel az Országgyűlés, amely ezt követően folytatta a Fidesz-KDNP, valamint a független Szili Katalin által benyújtott alkotmányjavaslatok együttes általános vitáját. Az elnöklő Jakab István - miután köszöntötte a Lengyel Köztársaság díszpáholyban helyet foglaló ideiglenes ügyvivőjét - emlékeztetett arra, hogy az Országgyűlés 2007-ben március 23-át a magyar-lengyel barátság napjává nyilvánította, és néhány nappal később a lengyel szejm is hasonló határozatot hozott.
2011.03.23. 09:40
 
 
Az FTC Zrt. volt vezérigazgatója a rendőrségen járt
Lapértesülés szerint Berki Krisztiánt, az FTC Labdarúgó Zrt. korábbi vezérigazgatóját meghallgatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A Blikk keddi száma szerint a labdarúgócsapatnál 2008-tól 2010 nyaráig dolgozott, majd februárban a tulajdonos Kevin McCabe-bel a klub átvételéről szándéknyilatkozatot aláírt Berki szombaton járt a rendőrségen. A bulvárújság valószínűsíti, hogy a BRFK a sikkasztás gyanújával indított nyomozásával kapcsolatban beszélt Berkivel, ezt ugyanakkor a rendőrségen nem erősítették meg arra hivatkozva, hogy folyamatban lévő ügyről nem adhatnak felvilágosítást. Az üzletembert a Blikk nem tudta elérni.
2011.03.23. 09:30
 
BUX: -0,34 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 76,59 pontos csökkenéssel, 22.456,33 ponton nyitott szerdán. A keddi záró értékéhez képest 0,34 százalékkal gyengült.
2011.03.23. 09:20
 
Miami tenisztorna: Czink Melinda búcsúzott
Czink Melinda három játszmában kikapott a német Sabine Lisickitől szerdára virradóra a 4,5 millió dollár összdíjazású keménypályás női tenisztorna első fordulójában, ezzel kiesett. Eredmény, 1. forduló (a 64 közé jutásért): Lisicki (német)-Czink Melinda 6:3, 5:7, 6:4. A viadal honlapja szerint Arn Gréta szerdán 17 órától játszik a kínai Peng Suajjal (Peng Shuai), Szávay Ágnes pedig 21 óra körül egy másik kínai teniszezővel, Csang Suajjal (Zhang Shuai).
2011.03.23. 09:10
 
 
Nem változott az üzemanyagok ára
Nem változtatott a héten az üzemanyagok nagykereskedelmi árán a Mol Nyrt. A gázolaj átlagára 377 forint, a benziné 374-375 forint marad. A Mol a múlt héten bruttó 5 forinttal emelte a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, s akkor ezzel újabb csúcsot ér el a dízel ára, a benziné nem változott. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2011.03.23. 08:10
 
 
A többség nem akar szigorítani az abortusz-szabályokon
Miközben a magyarok fele elismeri, hogy a magzatnak a fogantatástól joga van az élethez, a többség mégis az önálló döntés körébe sorolja a terhességmegszakítást - ismerteti a Szinapszis Kft. kutatásának eredményeit a szerdai Népszabadság. A WEBBeteg egészségportál kérésére készített, februárban végzett, mintegy 422 ember megkérdezésén alapuló felmérésben résztvevők fele állította: a magzatnak a fogantatás pillanatától kezdve joga van élethez. Ha ezt komolyan gondolják, akkor ez a mostaninál lényegesen szigorúbb abortusz szabályozást feltételezne, a szigorítással azonban már nem értenének egyet a kutatásban résztvevők - írja a lap. Sőt a többség megfelelőnek tarja a jelenlegi szabályozást.
2011.03.23. 07:50
 
A brazil kapitány egyelőre nem számol Kakával és Ronaldinhóval
Helyi lapértesülés szerint Mano Menezes, a brazil válogatott szövetségi kapitánya egyelőre nem számol két aranylabdás futballistájával, Ronaldinhóval és Kakával. "Mindketten csodálatos játékosok, de még nem tudni, mit hoz számukra a jövő" - nyilatkozta a szakvezető kedden a Folha című napilapnak. Menezes elmondta, hogy folymatosan tartja a kapcsolatot Kakával, aki különböző sérülései miatt rendre kimarad a Real Madridból. "Minden attól függ, hogy milyen teljesítményt nyújt Madridban" - fogalmazott a szakvezető. Ami Ronaldinhót illeti a kapitány elmondta, hogy az utóbbi időben sokat javult a teljesítménye, de még "várni kell".
2011.03.23. 07:40
 
 
Kadhafi megjelent a nyilvánosság előtt
Kedden éjjel rövid időre megjelent a nyilvánosság előtt Moammer Kadhafi líbiai vezető, s hívei előtt győzelmet ígért, "legyen bármilyen hosszú vagy rövid a csata". Kadhafi a líbiai fővárosban, a Bab al-Azizija nevű főhadiszállásán beszélt az épületegyüttest élő pajzsként körülfogó hívei előtt, az állami televízió kameráinak kereszttüzében. A televízió élőben közvetített adásában Kadhafi kijelentette, hogy nem adják meg magukat, legyőzik az ellenséget. Hozzátette, hogy "a Líbia elleni támadást vezető külföldi erők veszíteni fognak, és a történelem szemétdombján végzik". A líbiai vezető közölte, hogy nem hagyja el Bab al-Aziziját.
2011.03.23. 07:30
 
 
Sakk egyéni Eb: magyar sikerek
A franciaországi Aix-les-Bains-ben zajló sakk egyéni Európa-bajnokság keddi első fordulójában sikeresen szerepeltek a magyarok. A viadal honlapja szerint Balogh Csaba, Antal Gergely és Rapport Richárd nyert, míg Polgár Judit remizett. Célement Houriez (francia)-Balogh Csaba 0-1 Dimitriosz Koudopulosz (görög)-Antal Gergely 0-1 Gerard Gorse (francia)-Rapport Richárd 0-1 Hagen Poetsch (német)-Polgár Judit döntetlen A 11 fordulós viadal első 23 helyezettje utazhat az augusztusi Világkupára.
2011.03.22. 22:00
 
 
Az egyiptomi-líbiai határon járt terepszemlén Martonyi János
Az egyiptomi-líbiai határnál járt kedden Martonyi János külügyminiszter, aki az Európai Unió nevében tájékozódott arról, hogy milyen segítségre van szükségük a líbiai háború elől a szomszédos országba menekülőknek. Az egyiptomi hatóságok az ellenőrzésük alatt tartják a helyzetet, amely enyhült is, amióta Bengázi biztonságosabbá vált - mondta el telefonon a külügyminiszter az MTI-nek, hozzátéve, hogy váratlan események továbbra sem zárhatók ki. A Földközi-tengerhez, Muszaid településnél lévő határátkelő helyen már 120-130 ezer ember kelt át Líbiából és utazott tovább. Most már az ellenkező irányban is van forgalom, mert néhányan hazatérnek - számolt be tapasztalatairól Martonyi János, aki a tartományi kormányzóval és nemzetközi szervezetek képviselőivel tárgyalt a teendőkről.
2011.03.22. 22:00
 
A KENÓ március 22-i nyerőszámai
A Szerencsejáték Rt. tájékoztatása szerint a március 22-ei KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták: 4, 13, 18, 19, 25, 27, 28, 29, 35, 36, 46, 50, 52, 53, 66, 67, 69, 71, 72, 78.
2011.03.22. 20:50
 
 
Balzsay Károly Európa-bajnoki címért bokszol
Az Európai Boksz Unió (EBU) nagyközépsúlyú Európa-bajnoki címéért lép szorítóba Balzsay Károly, ellenfele az övet birtokló lengyel Piotr Wilczewski lesz. "Tavaly nyáron kesztyűztem vele, egyszer pedig egy amatőr Európa-bajnokságon, az első fordulóban találkoztam vele, akkor én győztem" - mondta az origo internetes honlapjának a magyar ökölvívó, a Boksz Világszervezet (WBO) korábbi nagyközépsúlyú világbajnoka. "Szikár, izmos, jól védekező srác, remek mérleggel, harminc mérkőzésén csupán egyszer kapott ki, tízszer pedig kiütéssel nyert."
2011.03.22. 20:50
 
 
Újabb légitámadás indult Tripoli térségében
Kedden este újabb légitámadás kezdődött Tripoli térségében, és robbanásokat is lehetett hallani a környéken. A nyugati szövetségesek már negyedik napja támadják a líbiai fővárost az 1973-as számú ENSZ-határozatban szereplő repülési tilalom érvényesítése érdekében. A hétfő esti Líbia elleni légi offenzívában a koalíciós erők egyik katonai repülőgépe lezuhant a felkelők ellenőrzése alatt álló keleti országrészben, de a legénységnek nem esett baja.
2011.03.22. 20:50
 
 
Sugárszennyezett víz szivároghat a tengerbe a Fukusima-1 atomerőműnél
Radioaktív anyagokat észleltek a tengerben a Fukusima-1 atomerőmű hűtővízcsatornájának környezetében - olvasható az Országos Atomenergia Hivatal honlapján. A sugárszennyezés valószínűleg a sérült pihentető medencék hűtéséhez használt tengervízzel került a tengerbe. "Feltehetően a robbanások következtében megsérültek a pihentető medencékben lévő nukleáris üzemanyagkazetták, és így a tengervízzel együtt radioaktív anyag is kikerülhet a medence, illetve a hűtőrendszer sérülésein keresztül a tengerbe" - mondta Petőfi Gábor, az Országos Atomenergia Hivatal főosztályvezető-helyettese az MTI-nek.
2011.03.22. 19:20
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357[1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista