2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
Gödöllőn is napirenden lesz a portugál segélykérelem
Az Európai Unió (EU) soros magyar elnöksége kész napirendre venni Portugália uniós pénzügyi támogatásának ügyét a EU gazdasági- és pénzügyminisztereinek pénteken kezdődő gödöllői ülésén - mondta Kármán András, a Nemzetgazdasági Minisztérium adó- és pénzügyekért felelős államtitkára egy csütörtöki háttérbeszélgetésen. Kármán hangsúlyozta: egy esetleges mentőcsomag méretéről korai beszélni addig, amíg a portugál kormánytól nem érkezik hivatalos kérelem az Európai Bizottsághoz. José Sócrates miniszterelnök szerdán jelentette be a portugál kormány döntését, hogy pénzügyi segítségért fordul az Európai Unióhoz.
2011.04.07. 15:10
 
 
Abbász Kairóban tárgyalt a békefolyamatról
Az egyiptomi fővárosban tárgyalt Mahmúd Abbász, a Palesztin Hatóság elnöke Eszám Saraf egyiptomi kormányfővel - ez volt a palesztin vezető első látogatása Kairóban azóta, hogy megbukott Mubarak egyiptomi elnök rendszere. A MENA egyiptomi hírügynökség jelentése szerint Abbász és Saraf megvitatták "a palesztin színtér összes fejleményét, különösen a megbékélés dossziéját (...) és a palesztin vezetésnek a békefolyamattal összefüggő kapcsolatfelvételeit". A két fő palesztin mozgalom, az Abbász vezette, Ciszjordániát ellenőrző Fatah és az iszlamista Hamász között éles ellentétek feszülnek, amióta az utóbbi 2007 júniusában megszerezte az uralmat a Gázai övezet fölött. Eddigi megbékélési kísérleteik kudarcot vallottak.
2011.04.07. 15:10
 
 
OECD-tanulmány: további kiadáscsökkentésre van szükség Magyarországon
Több ajánlást is megfogalmazott a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) a magyar kormány számára, közte azt, hogy tovább kell csökkenteni a társadalombiztosítási járulékot, az adócsökkentést pedig inkább a kiadások visszaszorítása, a bázis kiszélesítése és magasabb ingatlanadók alkalmazása révén kell finanszírozni. A csütörtökön nyilvánosságra hozott "Út a növekedéshez" című OECD-tanulmány ajánlásokat tesz az idősebbek továbbfoglalkoztatására, a vállalkozásokat érintő szabályozások egyszerűsítésére, a munkajövedelmeket terhelő adók csökkentésére, az oktatási rendszer eredményességének javítására és az állami szektor hatékonyságának növelésére.
2011.04.07. 14:50
 
 
Hunvald-ügy: zárt tárgyalással folytatódik a büntetőper
Az ügyész indítványára zárt tárgyalással folytatódik a Hunvald-ügy csütörtök reggel kezdődött büntetőpere a Fővárosi Bíróságon. A sok százmilliós önkormányzati korrupció vádjával indult ügyben a vádirat ismertetése és a sértett VII. kerületi önkormányzat jogi képviselőjének felszólalása után az öttagú bírói tanács elnöke jelezte, hogy egy minősített irat is érkezett az ügyészségtől. Ekkor a tárgyaló ügyész kérte az államtitkot tartalmazó dokumentum zárt tárgyaláson való ismertetését. A kérésnek a bíróság helyt adott.
2011.04.07. 14:00
 
 
Kamatot emelt az Európai Központi Bank
A várakozásoknak megfelelően 25 bázisponttal 1,25 százalékra emelte az euróövezeti irányadó kamatot az Európai Központi Bank. Az euróövezeti kamat 2009 májusa óta rekord alacsony szinten, 1 százalékon áll. A szigorítást az infláció növekedése indokolja. Márciusban az euróövezetben 2,6 százalékos volt a fogyasztói árak emelkedésének üteme, ami 2008 októbere óta a legmagasabb érték, és messze meghaladja az EKB inflációs célsávjának 2 százalékos küszöbértékét. Az EKB irányadó kamata 2000-től 2008 októberéig 4,25 százalék volt, azóta pedig a gazdasági válság elmélyülésével párhuzamosan folyamatosan csökkent, egészen 2009 májusig, amikor a jelenleg is érvényes 1,0 százalékot elérte.
2011.04.07. 14:00
 
 
Visszautalta az Emfesz az esetleges túlfizetést korábbi fogyasztóinak
Visszautalta a túlfizetést az Emfesz Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft. korábbi földgáz felhasználói közül azoknak, akiknek záró mérőállását megkapta a kijelölt szolgáltatótól - közölte az Emfesz csütörtökön az MTI-vel. A Magyar Energia Hivatal - a korábbi tájékoztatás szerint - a Főgázt és a Tigázt jelölte ki az Emfesz korábbi fogyasztóinak szolgáltatójaként, úgynevezett végső menedékesként akkor, amikor 2011 januárjában felfüggesztette az Emfesz gázkereskedői engedélyét. Az Emfesz a pénzügyi elszámolás részeként a túlfizetést összeghatár nélkül visszautalta a felhasználónak - áll a közleményben.
2011.04.07. 13:40
 
 
UNESCO: két magyar elemmel bővülhet a szellemi örökségi lista
A magyar solymászatot és a matyó örökséget terjesztette fel a kulturális kormányzat a napokban az UNESCO szellemi kulturális örökség reprezentatív listájára. "A felterjesztést egyéves értékelési folyamat követi; a mostani két magyar elem a 2012 őszi indonéziai kormányközi bizottsági ülésen kerülhet az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Oktatási Szervezete reprezentatív listájára" - mondta Hammerstein Judit, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium kultúráért felelős helyettes államtitkára csütörtökön az MTI-nek. Mint felidézte, a szellemi kulturális örökség megőrzéséről szóló UNESCO-egyezményt 2003-ban fogadták el: erre azért volt szükség, mert a szervezet világörökségi egyezménye alapvetően az épített örökségre fókuszál.
2011.04.07. 13:20
 
 
Molnár Csaba: az MSZP-ben nem készülnek listák
A szocialista Molnár Csaba szerint az MSZP-ben nem készülnek listák, és aki ennek ellenkezőjét állítja, hazudik. A Magyar Nemzet csütörtökön arról írt: az MSZP szervezeteinek minden szintjén éleződik a küzdelem a Mesterházy Attila pártelnököt támogató és a vele szemben Gyurcsány Ferenc vezetésével szerveződő politikai csoportok között. A lap úgy tudja, hogy mindkét oldalon készülnek olyan belső listák, amelyek a párttagokat, helyi és megyei képviselőket, illetve frakciótagokat Mesterházy- vagy Gyurcsány-szimpatizánsként tartják nyilván. A napilap azt állította: egy belső használatra készült kimutatás alapján a volt kormányfő támogatói többségben vannak a frakcióban, és "az MSZP-ben egyértelműnek tartják, hogy előbb-utóbb Gyurcsányék átveszik a párt vezetését".
2011.04.07. 13:00
 
 
Orbán: visszarántottuk az országot a szakadék széléről
A miniszterelnök szerint kormánya egy sokak számára furcsa gazdaságpolitikai mixtúrával visszarántotta Magyarországot a szakadék széléről. Orbán Viktor ezt csütörtökön az OECD, a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet üzleti és ipari tanácsadó bizottságának ünnepi közgyűlésén mondta Budapesten. Beszédében az ország versenyképességéhez a foglalkoztatottság szintjének 65, majd 75 százalékra növelését sürgette. Szólt arról is, "aligha jön létre még egyszer" olyan politikai helyzet, hogy a parlamenti mandátumok több mint kétharmadát meg lehessen szerezni.
2011.04.07. 12:30
 
 
Indokoltnak tartja a terepjáró-beszerzést a Terrorelhárítási Központ vezetője
A Terrorelhárítási Központ (TEK) vezetője visszautasította a szervezetét ért vádakat, majd úgy fogalmazott: szerinte az, hogy a közelmúltban a feladataikra leginkább alkalmas Audi típusú terepjárót szereztek be nem luxus, hanem szakmai döntés volt. Hajdu János, a TEK főigazgatója az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében hangsúlyozza: munkájukról az elmúlt napokban valótlan állítások jelentek meg a sajtóban, ezek nagy része szerinte "nyilvánvaló politikai célzattal" született, amivel azonban - mint fogalmaz - külön nem kíván foglalkozni. Korábban a Blikk számolt be arról, hogy a Terrorelhárítási Központ több Audi Q7 típusú luxusautót is kapott a veszélyes bűnözők elleni harcához.
2011.04.07. 12:30
 
 
Turán Frigyes a Jordán-ralin kezdi a vb-menetelést
Az idén szinte állandó magyar résztvevője lesz a rali-világbajnokságnak: a Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős a jövő hét végén kezd a jordániai viadalon, majd további hat futamon indul. A csütörtöki, szentendrei sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a 37 éves pilóta és navigátora egy Ford Fiesta S2000-es versenyautóval az észt Markko Martin csapatában száguld majd jövő csütörtöktől szombatig a jordániai utakon. Az első és a második napon hat-hat, a zárónapon pedig nyolc gyorsasági szakaszt bonyolítanak le. A sajtótájékoztatón jelen volt Gyulay Zsolt, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) frissen megválasztott elnöke, aki kijelentette, nagyon büszke a csapatra, és biztosította Turánékat, hogy minden segítséget megad a versenyzésükhöz.
2011.04.07. 12:20
 
 
Kétmilliárd nézője lesz Vilmos és Kate esküvőjének
A világ lakóinak több mint egynegyede, kétmilliárd ember lesz a tanúja a tévéközvetítésen keresztül Vilmos herceg és Kate Middleton április végi királyi esküvőjének. Jeremy Hunt brit kulturális miniszter személyesen tájékoztatta a várható nézőszámról a londoni kormány tagjait, és egyúttal arról is beszámolt, hogy rendben haladnak az április 29-i esküvő hivatalos előkészületei. Vilmos szüleinek, Károly hercegnek és Dianának az esküvőjét 1981-ben 750 millióan követték figyelemmel, és mikor 1997-ben Diana elhunyt, temetése 2,5 milliárd nézőt ültetett a képernyő elé. Az amerikai népszámlálási hivatal adatai szerint jelenleg mintegy 6,9 milliárd lakója van a Földnek.
2011.04.07. 12:20
 
 
Semjén szerint családi vállalkozások nélkül nem lehet sikeres Magyarország
Családi vállalkozások nélkül sem gazdaságilag, sem társadalmilag nem lehet sikeres Magyarország - emelte ki Semjén Zsolt a témában rendezett szakmai tanácskozáson csütörtökön a fővárosban. A kormányfő helyettese azt mondta, hogy speciálisan védeni és támogatni kell a családi vállalkozásokat, ez a nemzet érdeke is. Semjén Zsolt azt kérte, hogy a családi vállalkozások fogalmazzák meg javaslataikat és juttassák el azt a kormányhoz, és egyben rendszeres párbeszédet ígért a kezdeményezések megvitatására. A miniszterelnök-helyettes úgy fogalmazott, hogy a család fontosságát egy társadalomban semmi mással nem lehet helyettesíteni, a családot a társadalom nem tudja nélkülözni.
2011.04.07. 12:10
 
 
Elkezdődtek a tárgyalások a portugál mentőcsomagról
Már zajlanak a tárgyalások Portugália megsegítéséről - mondta csütörtökön Budapesten Angel Gurria, a legfejlettebb ipari államokat tömörítő nemzetközi Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) főtitkára. A megbeszélések célja, hogy Portugália "a következő néhány hónapban" eleget tudjon tenni pénzügyi kötelezettségeinek - mondta Gurria. Hangsúlyozta: valamennyi tagország támaszkodhat az Európai Unióra, az Európai Központi Bankra és a Nemzetközi Valutaalapra.
2011.04.07. 11:30
 
 
Dagobert McCsip a leggazdagabb fikciós szereplő
Dagobert McCsip, a Kacsamesék főhőse vezeti a Forbes magazin leggazdagabb kitalált karaktereket felvonultató listáját. A pénzben úszó kacsa 44, 1 milliárd dolláros (több mint 8 ezer milliárd forintos) vagyonnal került a Fictional 15 elnevezésű lajstrom élére. Az előző évhez képest történt jelentős gyarapodás elsősorban az arany árának felszökésére vezethető vissza, hiszen Dagobert bácsi főleg aranypénzben tartja a vagyonát. A magazin az Alkonyat-könyvek és -filmek 370 esztendős vámpírjának adta a második helyet, mert becslése szerint Carlisle Cullen megtakarításai 1670 óta immár 36,2 milliárd dollárra rúgnak. Harmadikként az Eoin Colfer regényeiből megismert II. Artemis, egy ír bűnöző család sarja szerepel 13,5 milliárd dollárnyi tőkével.
2011.04.07. 11:00
 
 
Tucatnyi vádlottal szemben megszüntették az eljárást a Hunvald-ügy perében
Megkezdődött a sok száz milliós kárt okozó, bűnszervezetben elkövetett korrupcióval vádolt egykori VII. kerületi szocialista polgármester, Hunvald György és 24 társának büntetőpere csütörtökön a Fővárosi Bíróságon. Az öttagú bírói tanács elnöke a tárgyalás kezdetén bejelentette: tucatnyi vádlott esetében megszünteti az eljárást az ellenük közokirat-hamisítás miatt emelt vád vonatkozásában, mert az elévült. A tárgyalás előkészítése során korábban meghozott megszüntető határozat több tucatnyi vádpontban az ötödrendű vádlottól a tizenhetedrendű vádlottig tizenhárom embert érint. Van köztük, akit más bűncselekménnyel nem is vádoltak meg ebben az ügyben.
2011.04.07. 10:40
 
 
Tarlós: néhány héten belül dönthet a kormány a fővárosi kórházak ügyében
A főpolgármester szerint néhány héten belül a kormány elé kerül a kórházak fenntartásának, működtetésének kérdése; Tarlós István csütörtökön a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában ezzel indokolta, hogy helyettese a Fővárosi Közgyűlés előző napi ülésén visszavonta a kórházak integrációját célzó előterjesztését. Szentes Tamás a fővárosi kórházakat önkormányzati holdingba szervezné, míg a kormányzati elképzelés szerint az egészségügyi intézmények állami, illetve kormányzati rendszerbe kerülnének. Tarlós István korábban, Szócska Miklós államtitkárral közösen tartott sajtótájékoztatóján az utóbbi, az "állami gondoskodás alá vétel" modellje mellett állt ki.
2011.04.07. 09:50
 
BUX: -0,11 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 26,43 pontos csökkenéssel, 24.310,13 ponton nyitott csütörtökön. A legutóbbi, szerdai záró értékéhez képest 0,11 százalékkal gyengült.
2011.04.07. 09:20
 
 
Kikötött az ISS-en a Jurij Gagarin-űrhajó
Automatikus üzemmódban, sikeresen kikötött csütörtök hajnalban a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) a Jurij Gagarin nevét viselő Szojuz TMA-21 űrhajó - közölte a kazahsztáni repülésirányító központ. A kikötés közép-európai idő szerint 1 óra 9 perckor történt. A tervek szerint az űrhajósok 4 óra 30 perckor nyithatják ki a zsilipkamrát, és léphetnek be az űrállomásra. Az űrhajó kedd hajnalban indult Bajkonurból.
2011.04.07. 07:50
 
 
Napi Gazdaság: a vásárlónak sem tetszik a hamburgeradó
A magyarok 70 százaléka utasítja el a hamburgeradót - írta csütörtöki számában a Napi Gazdaság a Trend Budapest Piackutató márciusi reprezentatív felmérésére hivatkozva. A felmérés szerint a megkérdezettek 86 százaléka volt tisztában az egészségtelennek titulált élelmiszereknél tervezett különadóval. Hozzátették: a lakosság nem a sós, cukros vagy zsíros ételeket okolja az elhízásáért, hanem az egészségtelen életmódját és a bőséges házi kosztot.
2011.04.07. 07:50
 
 
Egy délután alatt 7 millióan követik Messit
Szerdán regisztrált a facebookra, a világ legnépszerűbb közösségi portáljára Lionel Messi, az FC Barcelona argentin labdarúgója és egyetlen délután alatt több mint hétmillió követője lett. "Le vagyok nyűgözve. Mostantól szorosabb kapcsolatban lehetünk" - írta az aranylabdás támadó. Messi csapattársai közül Andrés Iniesta, Gerard Pique, David Villa és Pedro Rodriguez is használja a közösségi oldalt, de az ősi rivális Real Madrid sztárjának, Cristiano Ronaldónak is van saját profilja. Utóbbinak több mint 23 millió rajongója van a portálon.
2011.04.07. 07:30
 
 
Még meg sem születtünk, de már tudjuk, mi ízlik nekünk
Ízlésünk kifejlődése már az anyaméhben kezdődik, amikor ízlelőbimbóink a nyolcadik héten megjelennek, és aztán születésünk után folyamatosan megtanuljuk, hogy milyen ízeket szeretünk a legjobban. Az anyaméhben fejlődő baba a magzatvízből fejlődésétől függően napi 200-760 millilitert megiszik, és sokféle ízzel megismerkedik abból, amit édesanyja terhessége alatt eszik. Megkóstolja a különféle cukrokat, a zsírsavakat, aminosavakat, fehérjéket és sókat. Ez azt jelenti, hogy már akkor sokféle táplálék ízével találkozik, mielőtt a világra jönne.
2011.04.07. 07:20
 
 
Magyar Nemzet: listázzák egymást az MSZP-sek
Egymást listázzák a szocialisták - állítja csütörtöki számában a Magyar Nemzet, amely egy belső használatra készült és a lap birtokába került kimutatásra hivatkozva azt is közli: az MSZP frakciójában többen vannak, akik Gyurcsány Ferencet támogatják, mint akik Mesterházy Attilát. A dokumentumra hivatkozva a lap azt közölte: az 58 fős frakcióban 27-en Gyurcsány Ferenc volt kormányfő hívei, 16 képviselőre tekintenek úgy, mint aki a jelenlegi pártelnökkel, Mesterházy Attilával szimpatizál, és van még 15 ember, akiről nem lehet megmondani, melyik oldalon áll.
2011.04.07. 07:20
 
 
Az IMF kész segíteni Portugáliának
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) közölte szerda este, hogy kész segíteni Portugáliának, amelynek ügyvezető kormánya nem sokkal korábban bejelentette, hogy pénzügyi segítségért fordul az Európai Unióhoz. A lisszaboni bejelentés ellenére az euró tartotta árfolyamát a dollárral szemben. Az EU csak az IMF-fel közösen szokott pénzügyi segítséget nyújtani. Az intézet közleménye szerint még nem kapott hivatalos kérést Portugáliától. Elemzők úgy vélik, az ibérai országnak valószínűleg egy 70 milliárd euró értékű segélycsomagra lesz szüksége. Írország 85 milliárdot, Görögország pedig 110 milliárdot kért annak idején.
2011.04.07. 07:10
 
Torna Eb: Böczögő összetettben, Csillag talajon döntős
Böczögő Dorina bejutott az egyéni összetett fináléjába, Csillag Tünde pedig talajon lett döntős a Berlinben zajló tornász Európa-bajnokságon. A hazai szövetség tájékoztatása szerint a szerdai selejtezőben Böczögő szereplésén kicsit érződött korábbi térdsérülése. a magyar tornász gerendán kezdett, amelyet megingás nélkül végigcsinált, talajon rontott, jóllehet új sorát először mutatta be nemzetközi versenyen hibátlanul, az ugrás és a felemáskorlát is jól sikerült. Az egyéni összetett 24-es fináléjába jutással teljesítette a kitűzött célt, méghozzá a 19. helyen 52,55 ponttal.
2011.04.06. 21:50
 
 
A koffeinfüggéshez génjeink is hozzájárulhatnak
Két gén adott változatainak jelenlétében több koffeintartalmú italt iszunk - állapították meg amerikai kutatók. A CYP1A2 gén a koffein szervezetben történő lebontásában játszik szerepet, míg az AHR gén az előbbi aktivitását szabályozza. Mint a kutatók megállapították: akik vagy az egyik, vagy a másik génből a nagyobb koffeinfogyasztást "támogató" változatot hordozták, átlagosan napi 40 milligramm többletkoffeint vettek magukhoz azokhoz képest, akik mindkettőből a másik génváltozattal éltek.
2011.04.06. 20:50
 
 
Az ENSZ adatai szerint 32 halálos nukleáris baleset volt hat évtized alatt
Az ENSZ egyik szakszolgálata szerint az elmúlt évben 32 halált okozó nukleáris baleset volt a világon, de ebben a statisztikában nincs benne a csernobili katasztrófa. Az atomsugárzás hatásaival foglalkozó tudományos bizottság (UNSCEAR) Bécsben adott ki összefoglaló jelentést az 1945 és 2007 között bekövetkezett balesetekről. Ezek 46 ember halálát okozták, főként emberi mulasztás miatt, és leggyakrabban az orvosi diagnosztikai eszközök hanyag használata állt mögöttük. A többi haláleset atomerőművekben, atomfegyver-tárolókban, vagy éppen sugárzó anyagok ellopása közben történt. A sugárszennyeződés további 623 embert betegített meg.
2011.04.06. 20:20
 
 
Ligakupa: előny a Debrecennél
A címvédő Debrecen szerdán hazai környezetben 2-1-re nyert a Paks ellen a labdarúgó Ligakupa döntőjének első mérkőzésén. Ligakupa, döntő, 1. mérkőzés: DVSC-TEVA - Paksi FC 2-1 (2-1), gólszerzők: Salami (14.), Yannick (41.), illetve Vári (23., 11-esből), Debrecen, 2000 néző. Megérdemelt vezetéssel vonulhatott a szünetre a címvédő debreceni együttes, mivel aktívabb játékot mutatott, mint a paksiak. A második játékrész elején Varga hatalmas ziccert hibázott. A paksiak próbálták tartani az eredményt és inkább védekezésre rendezkedtek be. A debreceniek nyomás alatt tartották ellenfelüket, ám még 11-esből sem tudták növelni előnyüket. A jövő szerdai visszavágó előtt még mindkét csapat reménykedhet a kupa elhódításában.
2011.04.06. 20:10
 
 
Kadhafi üzenetet küldött Obamának
Moammer el-Kadhafi líbiai vezető üzenetet küldött Barack Obama amerikai elnöknek "azt követően, hogy Amerika kivonult a Líbia elleni keresztes gyarmatosító szövetségből" - jelentette be szerdán a JANA hivatalos líbiai hírügynökség. A jelentésben részletek nem szerepelnek. Egy amerikai tisztségviselő szerint Moammer Kadhafi líbiai vezető az Obamához írt levelében a NATO légicsapásainak leállítását kérte. A háromoldalas levélben Kadhafi arra kérte az amerikai elnököt, hogy állítsa le az "egy fejlődő ország kis népe ellen vívott igazságtalan háborút".
2011.04.06. 20:00
 
 
Marbellai tenisztorna: Szávay kikapott Kuznyecovától
Szávay Ágnes három játszmában vereséget szenvedett a második helyen kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecovától a 220 ezer dollár összdíjazású salakpályás marbellai tenisztorna nyolcaddöntőjében. A mérkőzés 2 óra 21 percig tartott. Az első játszmában egészen 6:6-ig fej fej mellett haladt a két játékos, majd a rövidítésben a 22 éves magyar teniszező valósággal állva hagyta riválisát és 58 perc alatt jutott előnyhöz. A második szett már kevesebb izgalmat hozott, ugyanis a kétszeres Grand Slam-győztes orosz magabiztosan, 6:1-re diadalmaskodott. A meccset eldöntő harmadik játszma sem indult jól Szávay számára, ugyanis Kuznyecova kétszer is elvette adogatását, amivel gyakorlatilag el is dőlt a találkozó.
2011.04.06. 20:00
 
Fico: Orbán politikája revizionista és konfliktushoz vezethet
Robert Fico szerint Orbán Viktor politikája a revizionizmuson alapul és konfliktust eredményezhet Közép-Európában, az új magyar alkotmány pedig az irredentizmus terjesztését szolgálja majd. "Mélységesen téved, ha valaki azt hiszi, hogy Orbán európai környezetben, Európa közepén nem tud konfliktust kiváltani. Minden adottsága megvan hozzá" - jelentette ki a volt szlovák miniszterelnök a márciusban kezdődött parlamenti ülésszak befejezése után szerdán Pozsonyban.
2011.04.06. 20:00
 
 
A líbiai felkelők nyugatra nyomulnak előre, a NATO nehézségeket emleget
A kelet-líbiai partvidéken, Adzsdábijától nyugatra nyomultak előre szerdán a felkelők, hogy visszaszerezzék a várostól 80 kilométerre lévő Brega olajkikötőt, amely kedden került a Moammer Kadhafi vezetőhöz hű erők kezére. Közben a NATO, amelynek légi támogatását hiányolják a felkelők, közölte: nehézséget okoz, hogy Kadhafi csapatai elvegyülnek a polgári lakosok közé és élő pajzsként használják őket. A frontvonal szerdán Adzsdábija és Brega között félúton húzódott. A tengerparti út mentén aknavetőkkel és sorozatvetőkkel vívott harcokról érkeztek hírek. A felkelők fogadkoztak, hogy még a nap folyamán bevonulnak Bregába, de hiányolták a NATO légi támogatását.
2011.04.06. 20:00
 
 
Folytatódott a bizonyítási eljárás a romagyilkosságok ügyében
Bizonyítási eljárással folytatódott a romák sérelmére elkövetett, hat halálos áldozattal járó támadássorozat büntetőtárgyalása a Pest Megyei Bíróságon. Kiss Árpád elsőrendű vádlott az ellene felsorolt 12 vádpontból csak három bűncselekményben való részvételét ismerte el; a nyomozati vallomások ismertetése szerint Csontos Istvánnak, a romák elleni támadássorozat negyedrendű vádlottjának szinte az összes bűncselekményről volt információja. A romák elleni kilenc támadás miatt a négy férfi ellen aljas indokból, előre kitervelten, több emberen, részben 14 éven aluli sérelmére, részben sok ember életét veszélyeztetve elkövetett emberöléssel, csoportosan elkövetett fegyveres rablással és más bűncselekmények miatt emelt vádat az ügyészség.
2011.04.06. 19:40
 
 
Bomba robbant az egyiptomi piramisok tövében
Kisebb bomba robbant Egyiptomban szerdán a piramisok közelében, megsebesítve három embert - jelentették rendőrségi források. A bombát lőszermaradványokból készítették, a rendőrség azt nem tudta megmondani, hogy mikor és miért helyezték el. A robbanás mintegy 150 méterre történt a Kairó közelében lévő piramisoktól. A robbanást kéregetők okozták, akik a homokból kilátszó fémre lettek figyelmesek és vasbotokkal feszegették, mert azt gyanították, hogy esetleg kincset rejt a burkolat. Közülük hárman sérültek meg.
2011.04.06. 19:20
 
 
Régi-új Mester és Margarita-filmet mutatnak be Oroszországban
Még a XX. században készült és közel 17 évet várt a bemutatóra Jurij Kara orosz rendező Mester és Margarita című filmje, amely csütörtökön kerül a mozikba Oroszországban. A nézők még most is csak az eredetileg több mint háromórás film kétórásra rövidített változatát láthatják majd, mert a forgalmazók a rendező nagy bánatára nem bíztak a film sikerében. A rendező az orosz lapoknak elmondta: amikor a film készült, nagyon sok filmes támadta, és végül a producerek kényszerítették őt a rövidített változat összevágására. Azóta újrakeverték a hangot és restaurálták a filmet.
2011.04.06. 19:00
 
 
Meghiúsult a pozsonyi parlament rendkívüli ülése
Meghiúsult a pozsonyi parlament rendkívüli ülése szerda délután, miután a kormányzó koalíció képviselői nem szavazták meg az ellenzék által kezdeményezett ülés napirendjét. A Robert Fico vezette Irány-Szociáldemokrácia (Smer) kezdeményezése értelmében a rendkívüli ülésen nyilatkozatot kellett volna elfogadni a szlovák-magyar kapcsolatokról, Magyarország Szlovákia-politikájáról. A szlovák kormány eleve nem értett egyet az ellenzéki kezdeményezéssel, s szerdai kihelyezett ülésén, a magas-tátrai Csorba (Strba) településen megbízta Iveta Radicová miniszterelnököt, hogy a kabinet álláspontjáról levélben tájékoztassa Richard Sulík házelnököt.
2011.04.06. 19:00
 
 
Ákos szuperkoncerten mutatja be A katona imáját
Szuperkoncerten készül bemutatni Ákos tavaly év végén megjelent albumát, A katona imáját; a népszerű előadó május 14-én óriás színpadon és Magyarországon ritkán látható hang- és látványtechnikával adja elő új élő műsorát a Papp László Budapest Sportarénában. A májusi koncert színpada kétszer akkora lesz, mint általában, a világítást több mint százhúsz robotlámpa biztosítja, az előadást tizennégy kamerával rögzítik majd.
2011.04.06. 18:40
 
 
Az üdülési csekket felváltja a SZÉP-kártya
Kifejezetten az idegenforgalomra koncentrál a július elsejétől kézbe vehető Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP-kártya), ezen belül is a szálláshely-szolgáltatásra, de a kormányzat dolgozik olyan új cafeteria-elemek bevezetésén, amelyeket például a vendéglátáshoz, gyógy- és fürdőszolgáltatásokhoz kötnek - mondta Szatmáry Kristóf, a Nemzetgazdasági Minisztérium belgazdasági államtitkára. Elmondta: a kártya már az idei szezonban megjelenik, ám hatása teljes mértékben a jövő évtől lesz érezhető. Terveik szerint ezzel párhuzamosan 2012. december 31-ig még működne az üdülési csekk is, ezt azonban a jövő év végével kivezetnék a piacról.
2011.04.06. 18:20
 
 
Megszűnik a helyi tömegközlekedés Esztergomban
Megszünteti a helyi tömegközlekedést Esztergomban június végén a Vértes Volán Zrt., mert az önkormányzat három éve nem fizet a szolgáltatásért; a tartozás eléri a 112 millió forintot - közölte a társaság kommunikációs munkatársa. Németh Tamás, a Vértes Volán Zrt. vezérigazgatója szerint a problémát súlyosbítja az önkormányzatnál indult adósságrendezési eljárás, melynek keretében a tartozást befogadták, de sem garancia, sem határidő nincs a fizetési kötelezettségre. Valószínűsíthető, hogy az elmúlt három évre és az idei hat hónapra vonatkozó szolgáltatási árnak egy részét veszteségként kell elkönyvelni - írta a közleményben Pruzsina Alice.
2011.04.06. 17:50
 
 
Feljelentést tesz Vadai Ágnes férjének ügyében a Fővárosi Önkormányzat
Feljelentést tesz Vadai Ágnes MSZP-s országgyűlési képviselő férjének ügyében Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos javaslata nyomán a Fővárosi Önkormányzat - mondta György István főpolgármester-helyette. A Magyar Nemzet azt írta: Budai Gyula azt javasolja, hogy jelentős értékre elkövetett hűtlen kezelés és csalás, valamint a számvitel rendjének megsértése miatt tegyenek feljelentést, mert Egerfai József, volt MSZP-s fővárosi képviselő több mint négymillió forintért adott tanácsokat a főváros százszázalékos tulajdonában lévő Parking Kft.-nek 2009-ben "a felszíni parkolási koncepcióval kapcsolatban", felmerült azonban a gyanú, hogy valódi munkavégzés nem történt.
2011.04.06. 17:40
 
 
Németh Zsolt: az erőszakmentesség az EU alapelve az arab világ eseményeinél
Az erőszakmentesség, a helyi felek közti politikai párbeszéd és a reformfolyamat hitelessége az a három alapelv, amelyet az Európai Unió minden esetben szem előtt tart az arab világban zajló eseményeknél - jelentette ki Németh Zsolt külügyi államtitkár Strasbourgban, ahol Catherine Ashton kül- és biztonságpolitikai EU-főképviselő, valamint az Európai Unió magyar elnökségének képviseletében felszólalt az Európai Parlament plenáris ülésén a szíriai, jemeni, illetve bahreini helyzetről folytatott vitákban.
2011.04.06. 17:30
 
 
Fővárosi Közgyűlés: valószínűleg ismét lesz Sziget Fesztivál
Aláírható a főváros és a Sziget (Kulturális Menedzser Iroda) Kft. közötti megállapodás a Fővárosi Közgyűlés szerdai döntése értelmében. Ez azt jelenti, hogy augusztusban várhatóan ismét megtartják a fesztivált. A megállapodás értelmében a kft. 50 millió forint díjat fizet a közterület-használatért, továbbá 100 millió forint értékben szolgáltatásokat rendel meg a főváros cégeitől. A korábbi években a Sziget fesztivál szervezői számára az önkormányzat ingyenesen biztosította a közterületet.
2011.04.06. 17:30
 
BUX: +3,15 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 743,25 pontos, 3,15 százalékos emelkedéssel, 24.336,56 ponton zárt szerdán. A Mol árfolyama 3,26 százalékkal 25.200 forintra erősödött, az OTP részvények ára 5,19 százalékkal 6.258 forintra nőtt.
2011.04.06. 17:20
 
 
Széchenyi nevét viseli májustól az Akadémia előtti tér
Roosevelt volt amerikai elnök helyett Széchenyi István nevét viseli május 5-étől a Magyar Tudományos Akadémia előtt álló tér a Fővárosi Közgyűlés szerdai döntése értelmében. Tarlós István (Fidesz-KDNP) főpolgármester javaslatát a kormánypártok mellett a Jobbik és az LMP-frakció is támogatta. Az MSZP nem szavazta meg az előterjesztést, mert "pótcselekvésnek" tartja az átnevezést. A tér átnevezését az Akadémia elnöke, Pálinkás József javasolta a főpolgármesternek, és az V. kerületi képviselő-testület is támogatta az indítványt.
2011.04.06. 17:20
 
 
A gáztűzhely meghibásodása okozhatta a robbanást a VII. kerületben
A VII. kerületi önkormányzat sajtófőnöke szerint a gáztűzhely meghibásodása okozhatta a Nefelejcs utca egyik lakóházában szerdán bekövetkezett robbanást, s lehet, hogy a lakók már a hétvégén visszaköltözhetnek az épületbe. Vető Marietta azt mondta: pontosan még nem tudják, mi okozta a robbanást, de valószínű, hogy az a gáztűzhely nem megfelelő működése miatt következett be. A pontos okot a műszaki szakemberek tudják majd megmondani, akik jelenleg is végzik a feltárást. A ház kiürítése után azonnal megkezdődött az épület vizsgálata, ebben statikusok is részt vesznek.
2011.04.06. 17:20
 
 
Államadósság-csökkentő alapot hozott létre a kormány
A kormány szerdai ülésén egy győri társadalmi kezdeményezés mellé állva létrehozta az "Összefogás az államadósság ellen" nevet viselő alapot - jelentette be Szijjártó Péter. A miniszterelnök szóvivője a kabinet szerdai ülése után közölte: az alapot 1 millió forint induló tőkével Rédly Elemér győri katolikus plébános indítja. Ismertette: az alapba befizethetnek azok a vállalatok és magánszemélyek is, akik fontosnak tartják az államadósság elleni harcot, és úgy gondolják, hogy saját forrásaikkal is hozzájárulnak ehhez. Aláhúzta: az alapba befizetett összegek teljes egészében a Nyugdíjreform és Államadósság-csökkentő Alapba kerülnek.
2011.04.06. 17:10
 
 
Elhunyt Komlós Juci színművész
Életének 93. évében kedden elhunyt Komlós Juci, a nemzet színésze, Jászai Mari-díjas és érdemes művész - tájékoztatta az MTI-t szerdán a Nemzeti Színház. Jászai Mari-díjjal 1957-ben tüntették ki, három évvel később érdemes művész címet kapott, 1998-ban beválasztották a Halhatatlanok Társulatának Örökös Tagjai közé. 2002 márciusában, Lukács Margit eltávozását követően a Nemzet Színésze cím birtokosa lett. Több filmben szerepelt, többek között a Semmelweisben, a Rokonokban, Az aranyemberben, a Mire megvénülünkben, a Különös házasságban, a Lányarcok tükörben című produkcióban, a Beszélőben és A megfelelő emberben. A Szomszédok című teleregényben mindenki Lenke nénije lett.
2011.04.06. 17:00
 
 
Németh András távozik Vácról, és visszatér a Hypo NÖ-höz
A szezon végén elhagyja a női kézilabda NB I-ben elődöntős Vácot, és visszatér az osztrák Hypo NÖ csapatához Németh András. Az edző szerdán - mielőtt éppen edzést tartott volna délután - az MTI-nek elmondta: Vácon csökkenteni kellett a kiadásokat, de az együttes anyagi biztonsága nincs veszélyben. Németh 2007 és 2009 között volt már az osztrák kirakatcsapat trénere, és a korábbi nyolcszoros BEK-, illetve BL-győztes südstadti együttessel 2008-ban Bajnokok Ligája-döntős volt.
2011.04.06. 16:50
 
 
Az Audi 11,2 az Opel 5,5 milliárdos állami támogatást kap
Az Audi győri gyárának bővítéséhez 11,2 milliárd forint, az Opel szentgotthárdi beruházásához pedig 5,5 milliárd forint állami támogatás kap - ismertette a kormány döntését Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter szerdán a kormányülést követően a Parlamentben. Az Audi 900 millió eurós beruházást, míg az Opel 450 milliós fejlesztést hajt végre a következő években. Matolcsy György hozzátette: az Audi jelenértéken számított 11,2 milliárd forintos támogatása munkahelyenként 6 millió forint támogatást jelent. A beruházás 3 év alatt térül meg. Az Opel 5,5 milliárdos támogatása munkahelyenként 6,8 millió forintot tesz ki és 5 év alatt térül meg.
2011.04.06. 16:40
 
 
Századvég: nem befolyásolta a Fidesz támogatottságát a Lázár-hangfelvétel
Nem okoztak érdemi változást sem a politikai erőviszonyokban, sem a közhangulatban Lázár Jánosnak, a Fidesz frakcióvezetőjének a hónap első felében napvilágot látott, vitát kiváltó mondatai a Századvég Alapítvány március végén készített közvélemény-kutatása szerint; az ügy körül nem alakult ki többségi felháborodás a közvéleményben. Az intézet hangsúlyozza: a múlt hónapban a médiában közzétett 2008-as hangfelvételről, az ezzel kapcsolatos vitákról, eseményekről a megkérdezettek 65,4 százaléka hallott. Az ügy ismertsége közepes mértékűnek mondható, nem haladja meg a napirendet meghatározó ügyekre jellemző 80 százalékot - tették hozzá.
2011.04.06. 16:40
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342[1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista