2020. május 25., hétfő - Orbán
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Pénteken foglalkozhat az Ab a 98 százalékos különadóval
Pénteken derül ki, miként bírálhatja el az Alkotmánybíróság (Ab) a végkielégítések 98 százalékos különadójáról rendelkező törvényt az emberi méltóság sérelmére hivatkozó beadványok alapján - mondta Paczolay Péter, az Ab elnöke csütörtökön Budapesten a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara közgyűlésén tartott előadásában. Paczolay Péter a gazdasági alkotmányosságról szóló előadásában kifejtette: az Országgyűlés tavaly novemberben szűkítette az Ab hatáskörét a gazdasági, költségvetési tárgyú törvényekkel összefüggésben, az új alaptörvény szerint pedig továbbra is a csökkentett hatáskörrel kell számolni.
2011.05.05. 17:50
 
Magyar Kupa: a Puskás Stadionban lesz a döntő
A Puskás Ferenc Stadionban rendezik meg május 17-én a labdarúgó Magyar Kupa döntőjét, amelyben a Videoton és a Kecskemét csap össze egymással. A Magyar Labdarúgó Szövetség csütörtöki tájékoztatása szerint bár a szervezet kiírt egy pályázatot a finálé megrendezésére, a csütörtök 15 órai határidőig egyetlen jelentkezés sem érkezett, így a budapesti arénát jelölte ki helyszínnek. A SportM Kupa döntője 15:30 órakor, a Magyar Kupa fináléja pedig 19 órakor kezdődik majd.
2011.05.05. 17:50
 
Sportfinanszírozás: júniusban jöhet a társaságiadó-kedvezmény
Június 15-én léphet életbe a magyar sportot érintő társaságiadó-kedvezményről szóló törvény, amely a jövő héten kerül az országgyűlés elé. Bánki Erik, az országgyűlés sport- és turizmusbizottságának elnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta, befejeződtek az egyeztetések az Európai Bizottsággal, így a parlament elé kerülhet az öt látvány-csapatsportra - labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, jégkorong, vízilabda - vonatkozó törvényjavaslat, amelynek elfogadása esetén az adókedvezmény-rendszer a kormány számításai szerint nagyjából 20 milliárd forint pluszt jelent a magyar sportnak.
2011.05.05. 17:40
 
 
NGM: az államháztartás első négyhavi hiánya 666,2 milliárd forint
Az államháztartás - helyi önkormányzatok nélkül számolt - első négyhavi hiánya 666,2 milliárd forint volt, az éves előirányzat 96,9 százaléka, a március végi államháztartási hiánynál 75,9 milliárd forinttal alacsonyabb - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium csütörtökön. Az államháztartás központi alrendszerének 75,9 milliárd forintos áprilisi többlete a központi költségvetés 101,1 milliárd forintos, az elkülönített állami pénzalapok 5,9 milliárd forintos többletéből és a társadalombiztosítási alapok 31,1 milliárd forintos deficitjéből alakult ki.
2011.05.05. 17:40
 
BUX: +0,07 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 17,71 pontos, 0,07 százalékos emelkedéssel, 23.670,80 ponton zárt csütörtökön. A Mol árfolyama 1,07 százalékkal 23.495 forintra csökkent, az OTP részvények ára 1,22 százalékkal 6.225 forintra erősödött.
2011.05.05. 17:20
 
 
Köszönetet mondott a magyar uniós elnökségi tevékenységért a német kancellár
Köszönetet mondott a magyar uniós elnöki tevékenység eddigi munkájáért a német kancellár, aki úgy értékelte, hogy az elmúlt hónapokban az Európai Unió előtt álló legfontosabb feladatok megvalósítása terén sikerült jelentős haladást elérni. Angela Merkel ezt azon a sajtóértekezleten hangsúlyozta, amelyet csütörtökön délután a berlini kancellári hivatalban Orbán Viktorral közösen tartott a magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalások után. A kancellár jónak nevezte a kétoldalú kapcsolatokat. Külön kiemelte a gazdasági együttműködést, utalva a magyarországi német beruházói tevékenységre. Merkel hangsúlyozta, hogy a német vállalatok elismerik a magyar beruházási környezetet, és hosszú távra terveznek.
2011.05.05. 17:00
 
 
Előzetes letartóztatásban marad Hunvald György
Előzetes letartóztatásban marad Hunvald György, miután a Fővárosi Ítélőtábla a napokban helyben hagyta a Fővárosi Bíróság azon döntését, amely elutasította a volt erzsébetvárosi szocialista polgármester házi őrizetbe helyezésre irányuló kérelmét - mondta a vádlott védője az MTI érdeklődésére csütörtökön. Sebes Péter - aki szerdán kapta kézhez a táblabíróság határozatát - elmondta: védence egészségi okokra hivatkozva kérte a kényszerintézkedés megváltoztatását. Hozzátette: az elutasított kérelem mellett a hónap végén felül kell vizsgálni a kényszerintézkedés szükségességét, miután ezt a jogszabályok hat hónap elteltével kötelezővé teszik.
2011.05.05. 16:40
 
 
Az ember tragédiája - bemutató a Nemzeti Színházban
Madách Imre Az ember tragédiája című művét mutatja be pénteken a Nemzeti Színház. Az Alföldi Róbert rendezte előadás egyszerű, közérthető gesztusokkal, mai színházi nyelven fogalmazza meg Madách egyetemes gondolatait. "Azt hiszem, az előadást nézve rájön mindenki, hogy milyen fantasztikus alkotás ez, és belülről, valóságosan lesz büszke erre a műre, nem pedig azért mert kell" - fogalmazott Alföldi Róbert az MTI-nek. Arra a kérdésre, hogy miért most tűzték műsorra Az ember tragédiáját, a rendező úgy válaszolt: mikor, ha nem most, ezzel a fiatal társulattal. Ráadásul Az ember tragédiája kiadásának 150. évfordulója is alkalmat kínál a bemutatóra.
2011.05.05. 16:30
 
 
Visszatér a magyar labdarúgás a közszolgálati televíziókba
A következő idényben várhatóan újra NB I-es labdarúgó-mérkőzéseket közvetít a Magyar Televízió. Riskó Géza, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sportfőszerkesztője a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSUSZ) honlapján csütörtökön megjelent interjúban elmondta: az MTV várhatóan a válogatott összecsapásait is műsorára tűzi. "Természetesen a közszolgálati médiában kiemelten foglalkozunk a jövőben nemcsak a magyar labdarúgással, hanem tervezzük a jövőt az Európa-bajnoksággal és a Bajnokok Ligájával kapcsolatban is - fogalmazott Riskó Géza. - Mindig is elkötelezettje voltam a magyar labdarúgásnak.
2011.05.05. 15:40
 
 
Felszínre hozták az első holttestet a 2009-es Air France-katasztrófa helyszínén
Felhozták a tengerből csütörtökön az Air France 2009-es légi katasztrófája egyik áldozatának holttestét - közölte a francia csendőrség. Egy francia kutatócsoport szerdán kezdte meg a francia légitársaság 2009. június 1-jén Rio de Janeiróból Párizsba tartó, majd útközben az Atlanti-óceánba zuhant járata halott utasainak kiemelését. "A két évig vízben, 3900 méteres mélységben a repülőgép egyik üléséhez csatolva maradt holttest rossz állapotban van" - olvasható a közleményben. Az AF 447-es járaton 228 személy, köztük négy magyar állampolgár és egy szlovákiai magyar utazott. A katasztrófát senki sem élte túl.
2011.05.05. 15:40
 
NB I: Csank János három évvel hosszabbított a ZTE-vel
Csank János vezetőedző három évvel meghosszabbította június 30-án lejáró szerződését a Zalaegerszegi TE labdarúgócsapatánál. A megállapodás apropóján rendezett csütörtöki sajtótájékoztatón Nagy Ferenc, a klub elnöke elmondta, bár az együttesnek nem megy jól a tavaszi idényben, összességében elégedettek Csank munkájával, ezért döntöttek úgy, hogy egy újabb, hosszabb távú megállapodást kínálnak a szakembernek. A korábbi szövetségi kapitány 2008. október 10-én vette át az együttes irányítását, első szezonjában a negyedik, míg tavaly az ötödik helyen zárta együttesével bajnokságot, jelenleg pedig a hatodik a tabellán a ZTE.
2011.05.05. 15:30
 
 
Szócska Miklós: külön felügyeletet kapnak az állami egészségügyi intézmények
Az állami egészségügyi intézményeknek külön felügyeletére létrehozzák az Állami Egészségszervezési Központot - jelentette be az egészségügyért felelős államtitkár csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten. Szócska Miklós elmondta: az állami egészségügyi intézmények funkcionális integrációja rövid időn belül lezajlik, annak révén egységesítik egyebek mellett a közbeszerzést, a telekommunikációt és az úgynevezett betegutakat. Eközben elsődleges céljuk, hogy a rendszerben dolgozók bérén is javítani tudjanak - hangsúlyozta, hozzátéve: határozatokban rögzítik majd, hogy a rendszerből visszaforgatható tartalékokat a bérekre kívánják fordítani.
2011.05.05. 15:10
 
 
Képíró Sándor volt csendőr százados nem érzi magát bűnösnek
Nem érzi magát bűnösnek a háborús bűntett elkövetésével vádolt Képíró Sándor volt csendőr százados, akinek büntetőpere csütörtökön kezdődött a Fővárosi Bíróságon. A vádirat szerint Képíró Sándor 1942. január 21. és 23. között egy Újvidéken tartott razzia során az egyik járőrcsoport parancsnokaként közreműködött ártatlan civil személyek törvénytelen kivégezésében. A tárgyaláson azt mondta: nem érzi magát bűnösnek, ő a foglalkozásánál, végzettségénél fogva tisztességes ember. Az eljárás, amelyet ellene folytatnak, hazugságokon alapszik.
2011.05.05. 14:50
 
 
Nem változtatott a kamaton az EKB
Az elemzők várakozásának megfelelően nem változtatott az eddigi kamatszinten az Európai Központi Bank: maradt az 1,25 százalékos alapkamat. Az EKB hosszú idő után április elején emelt kamatot a 2009 májusa óta változatlan, rekordalacsony 1 százalékról.
2011.05.05. 14:10
 
 
A lánya szerint az elfogása után ölték meg bin Ladent
Az al-Arabíja arab hírtelevízió az egyik műsorában helyet adott annak a feltevésnek, hogy Oszama bin Laden terrorista vezért elfogták, és csak utána ölték meg az amerikai kommandósok. A televízió szerint egy pakisztáni hírszerzési forrás "bin Laden lányát idézve azt mondta, hogy az al-Kaida vezetőjét nem a házában ölték meg, hanem letartóztatták, és később ölték meg". A tévé a forrást közelebbről nem jelölte meg, amint a lány nevét sem. Leon Panetta amerikai hírszerzési főnök szerint bin Laden családjának életben maradt tagjai jelenleg pakisztáni őrizetben vannak. A CIA kérte, hogy további információgyűjtés céljából kihallgathassa őket, amire Iszlámábádban ígéretet tettek.
2011.05.05. 14:10
 
 
Az "örök" Sophia Lorent ünnepelte Hollywood
Sophia Loren színésznőt ünnepelte Hollywood: John Travolta a "legfinomabb" dolognak nevezte, ami Olaszországból érkezett, Roberto Benigni az O Sole Mióval szerenádozott neki, Billy Crystal pedig elárulta, ő volt első nagy szerelme. Helyi idő szerint szerda este tisztelegtek a csillag előtt abból az alkalomból, hogy ötven évvel ezelőtt kapta meg a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat az Egy asszony meg a lánya című filmért. Most rendezők, színészek, barátok és családtagok nyolcszáz fős vendégserege előtt beszélt arról: soha nem álmodott arról, hogy egy olasz nyelvű filmben nyújtott alakításáért kapja meg a filmipar egyik legrangosabb elismerését.
2011.05.05. 14:00
 
 
Megkezdődött a háborús bűntettel vádolt Képíró Sándor pere
Megkezdődött a háborús bűntett elkövetésével vádolt Képíró Sándor volt csendőr százados büntetőpere a Fővárosi Bíróságon csütörtökön; Képíró a tárgyalás előtt azt mondta: ártatlan, hazugságok sorozatával vádolták meg. A büntetőügyet a bíróság a büntetőeljárási törvény általános szabályai szerint tárgyalja, azaz nem katonai eljárásban. Tekintettel azonban arra, hogy katonai, harctéri eseményeket kell a perben elbírálni, a büntetőügyet olyan bíró tárgyalja, aki rendelkezik a katonai ügyek elbírálásában szerzett szakmai tudással is.
2011.05.05. 13:50
 
 
Dárdai Pál csapatát, a berlini Herthát kereste fel Orbán Viktor
A hivatalos program, az Angela Merkel kancellárral kitűzött, csütörtök déli találkozó előtt Dárdai Pál futballcsapatát, a Hertha BSC-t, illetve a híres berlini Olimpiai Stadiont kereste fel Orbán Viktor.A magyar miniszterelnök, aki kétnapos látogatásra érkezett Németországba, a berlini klub ügyvezetőjét, illetve menedzserét, Michael Preetzet a felcsúti Puskás Akadémia nevében - az Aranycsapat világhírű középcsatárára emlékezve - egy 10-es számú, piros mezzel ajándékozta meg. A klub vezetői - szintén Puskás Ferencre gondolva - ugyancsak egy 10-es számú, de a Hertha színeit tükröző kék-fehér mezt és egy ugyancsak kék-fehér labdát nyújtottak át a miniszterelnöknek.
2011.05.05. 13:40
 
 
Rendben lezajlottak az angol írásbeli vizsgák
Rendben lezajlottak az angol érettségi írásbeli vizsgák emelt és középszinten egyaránt csütörtökön országszerte, a vizsgákat rendkívüli esemény nem zavarta meg - közölte az Oktatási Hivatal az MTI-vel. Középszinten 1187 helyszínen 58.521-en, emelt szinten 88 helyszínen 6194-en vizsgáztak angolból. Az angol nyelv írásbeli érettségi vizsgája mindkét szinten négy elkülönülő részből állt. Középszinten az írásbeli vizsga időtartama 180 perc volt. Az első részre ("olvasott szöveg értése") 60 perc, a másodikra, a "nyelvhelyesség" feladatsor megoldására 30 perc állt rendelkezésre. A szünet után a 30 perces "hallott szöveg értése" vizsgaösszetevő következett, végül pedig az "íráskészség" feladatsora, amelynek megoldására 60 percet kaptak a diákok.
2011.05.05. 13:20
 
 
Clinton: A terrorizmus elleni küzdelem nem ért véget bin Laden halálával
A terrorizmus elleni küzdelem nem ért véget Oszama bin Laden halálával - jelentette ki Hillary Clinton amerikai külügyminiszter csütörtökön Rómában egy, az olasz kollégájával, Franco Frattinival közösen tartott sajtótájékoztatón. Clinton a Líbia ügyében megalakított összekötőcsoport ülésére érkezett az olasz fővárosba. Mint elmondta, a találkozón a csoport azt vitatja meg, miként növelhetnék hatékonyabban a politikai, gazdasági és diplomáciai nyomást a líbiai rezsimen annak érdekében, hogy véget vessenek az erőszaknak az észak-afrikai országban.
2011.05.05. 13:10
 
Magyarország is aláírta az egységes európai égbolt létrehozását elősegítő megállapodást
Ausztria, Bosznia-Hercegovina, a Cseh Köztársaság, Horvátország, Magyarország, Szlovákia és Szlovénia csütörtökön aláírta a "közép-európai funkcionális légtérblokk" (FAB CE) kialakítását célzó megállapodást, amely fontos lépés az egységes európai égbolt létrehozása felé. Az Európai Bizottság erről szóló közleménye szerint az egységes európai égbolttal összefüggő, 2004-ben elfogadott jogszabályok politikai célkitűzései lassan megvalósulni látszanak azzal, hogy a tagállamok meghozzák a funkcionális légtérblokkok (FAB-ok) kialakításához szükséges intézkedéseket.
2011.05.05. 13:00
 
 
Szűkülhet a múzeumokat ingyenesen látogatók köre
Június végétől szűkülhet a múzeumi kiállításokat ingyenesen, illetve kedvezményes jeggyel látogatók köre, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (Nefmi) szerint ugyanis a hatályos rendelet indokolatlanul széles körben állapítja meg, ki részesülhet múzeumi kedvezményben. A 70 év felettiek kikerülhetnek az ingyenesen látogatók köréből, a tárca ugyanakkor bevezetne új, családi kedvezményt. A kormányzati honlapon csütörtökön jelent meg az a még egyeztetés alatt álló vezetői összefoglaló, amely rögzíti a tervezett előterjesztést.
2011.05.05. 13:00
 
 
Külön felügyeletet kapnak az állami egészségügyi intézmények
Az állami egészségügyi intézményeknek külön felügyeletére létrehozzák az Állami Egészségszervezési Központot - jelentette be Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár egy budapesti sajtótájékoztatón csütörtökön. Mint mondta: az állami egészségügyi intézmények funkcionális integrációja rövid időn belül lezajlik, amelynek révén egységesítik egyebek mellett a közbeszerzést, a telekommunikációt és a betegutakat. Eközben elsődleges céljuk, hogy a rendszerben dolgozók bérén is javítani tudjanak - hangsúlyozta, hozzátéve: határozatokban rögzítik majd, hogy a rendszerből visszaforgatható tartalékokat a bérekre kívánják fordítani.
2011.05.05. 12:10
 
 
Gyöngyöspata: a Jobbik feljelentést tett rémhírterjesztés miatt
A Jobbik feljelentést tett Richard Field amerikai üzletember és Gyurcsány Ferenc volt kormányfő gyöngyöspatai romákra vonatkozó kijelentései miatt a Legfőbb Ügyészségen csütörtökön. Volner János, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese újságíróknak azt mondta, azt kérik az ügyészségtől: vizsgálja meg az amerikai ingatlanbefektető és a volt miniszterelnök kijelentéseit, ezek ugyanis a Jobbik szerint rémhírterjesztésnek, illetve közveszéllyel fenyegetésnek minősülnek.
2011.05.05. 11:40
 
 
Corvinus Egyetem: a közgazdászképzés fellegvára szűnhet meg
A Budapesti Corvinus Egyetem közleménye szerint intézményük szétdarabolásával a közgazdászképzés fellegvára szűnne meg, a magánfinanszírozásból történő fennmaradásra pedig nem látnak esélyt. Az egyetem MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében Mészáros Tamás rektort idézve hangsúlyozza: a kormány tervei szerint az ország egyik legjobb egyetemét zárhatják be; az egyetem vezetője szerint intézményükről már "szétosztási terv" is készült, így a közigazgatási szakok a közszolgálati egyetemhez kerülnének, míg a többit az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és a Szent István Egyetem között osztanák el.
2011.05.05. 11:30
 
 
EU-biztos: a munkaerő szabad áramlása az európai munkanélküliség megoldásának része
A munkaerő szabad mozgása része a munkanélküliség megoldásának Európában - mondta Andor László, az Európai Bizottság foglalkoztatásért, szociális ügyekért és társadalmi összetartozásért felelős tagja. Hozzátette, meg kell próbálni olyan stratégiát kidolgozni a munkaerőt "adó" országokban, amely a képzett rétegeknek kétirányú mozgást biztosít, azaz úgy próbálja elengedni őket, hogy később újabb tudással visszatérnek. Május elsejétől minden EU-tagországban szabaddá vált a közép- és kelet-európai tagállamok lakóinak munkavállalása. Ezzel kapcsolatban a magyar biztos azt mondta:sem bevándorlási hullámra, sem szociális dömpingre nem került sor Nyugat-Európában a keleti álláskeresők beengedésével.
2011.05.05. 11:00
 
 
Először mentek be munkások a Fukusima-1 atomerőmű egyes reaktorházába
A március 11-i természeti katasztrófát egy nappal követő robbanás óta először mentek be munkások csütörtökön a Fukusima-1 atomerőmű egyes reaktorházába - közölte a létesítményt üzemeltető Tepco cég. A tájékoztatás szerint 12 munkás védőöltözetben, maszkban, légzőkészülékkel felszerelkezve tartózkodott a létesítményben. Három fős csoportokra voltak osztva, és egyenként csupán tíz percet töltöttek bent a 40 percig tartó műveletben. Feladatuk az volt, hogy vezetékeket csatlakoztassanak nyolc légcserélő ventilátorhoz, amelyek kiszűrik és megkötik a radioaktív anyagokat a levegőből.
2011.05.05. 10:30
 
 
Gyöngyöspata: a Ház előtt a tényfeltáró bizottságról szóló fideszes javaslat
Beterjesztette az egyenruhás bűnözés folyamatát, hátterét és a gyöngyöspatai eseményeket feltáró, valamint az egyenruhás bűnözés felszámolását elősegítő eseti bizottság felállítására vonatkozó önálló képviselői indítványát a fideszes Kocsis Máté és Németh Szilárd csütörtökön a parlamentnek. Az Országgyűlés rendészeti bizottságának fideszes elnöke egy hete jelentette be, hogy tényfeltáró bizottság létrehozását kezdeményezik a Gyöngyöspatán történtek miatt, illetve a településen zajló események tisztázására. A Jobbik és az LMP akkor jelezte, részt vesz a munkában, az MSZP pedig azt mondta, egy paritásos bizottság felállítását támogatná.
2011.05.05. 09:30
 
BUX: +0,10 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 23,74 pontos emelkedéssel, 23.676,83 ponton nyitott csütörtökön. A legutóbbi, szerdai záró értékéhez képest 0,10 százalékkal erősödött.
2011.05.05. 09:20
 
 
Csökkentenék a felsőoktatási intézmények számát
A kutatóegyetemek rektorainak meggyőződése, hogy a hatékonyság növelése megköveteli az intézményi szerkezet átalakítását, az átalakítás során szükségessé váló intézményi integrációk azonban csak akkor hozhatnak tartós eredményeket, ha azokban a gazdasági megfontolások és szakmai szempontok egyenlő súlyt kapnak - emelte ki Péceli Gábor, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem; Fábián István, a Debreceni Egyetem; Mezey Barna, az Eötvös Loránd Tudományegyetem; Tulassay Tivadar, a Semmelweis Egyetem és Szabó Gábor, a Szegedi Tudományegyetem rektora közös állásfoglalásában.
2011.05.05. 09:20
 
 
VV Alekosz megmászná Ágicát! Ötszázezerért tűrnek az új villalakók?
Nem kellett sokáig várni arra, hogy éjszakai portyára induljon Alekosz. A görög fiú előbb megpaskolta a zacskóját, majd próbált Ágica mellé bebújni az ágyba. A lány állítólag ötszázezret kapott a beköltözésért. A kérdés csak az, megéri-e ez a cirkusz neki?
2011.05.05. 08:36
 
 
Túl sok foghíj - hajlam az elbutulásra?!
Közismert a fogak s a szájhigiénia kapcsolata az egészségi állapottal. A legújabb kutatások pedig azt látszanak bizonyítani, hogy az elvesztett, hiányzó fogak növelik az időskori dementia és az Alzheimer-kór kockázatát is.
2011.05.05. 08:25
 
 
Bajnokok Ligája: a Manchester United visszavághat a Barcelonának
A Manchester United hazai környezetben 4-1-re nyert a német Schalke 04 ellen, így kettős győzelemmel, 6-1-es összesítéssel jutott a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjébe. Sir Alex Ferguson együttese - amely négy éven belül harmadszor jutott a fináléba - május 28-án az FC Barcelonával találkozik majd a londoni Wembley Stadionban. A 2008/09-es kiírás döntőjében is ez volt a párosítás, akkor a katalánok Samuel Eto,o és Lionel Messi góljaival 2-0-ra nyertek.
2011.05.05. 08:20
 
 
Veszélyben vannak a fiatalok
Évente tízmillió gyermek hal meg a világon ötéves kora előtt. Erre hívta fel a figyelmet a Save the Children (Mentsük Meg a Gyermekeket) nevű nemzetközi szervezet. Az STC adatai szerint az öt éven aluli gyermekhalandóság 99 százaléka a fejlődő országokra jellemző. Az állapotok Indiában, illetve a Szaharától délre eső afrikai országokban a legrosszabbak. Az előbbiben 4,8, utóbbi területeken 3,1 millió fiatal vesztette életét. Hazánkban ezerből átlagosan 5,72 baba nem éli meg az ötödik születésnapját.
2011.05.05. 08:02
 
A karriervágy gyakran jár együtt a magánnyal
Első alkalommal rendeznek nemzetközi tudományos konferenciát az egyedüllétről Bécsben. A rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet egy olyan társadalmi problémára, amely észrevétlenül lopta be magát az emberek életébe: a magányra.
2011.05.05. 07:51
 
 
Az Endeavour május 13-a előtt nem indulhat el
Az Endeavour amerikai űrsikló május 13-a előtt nem indulhat el egy makacsnak tűnő műszaki hiba miatt - jelentette be szerdán a NASA. Az amerikai űrkutatás hivatal legutóbb május 8-át jelölte meg az indítás időpontjául, most ezt tolták ki további öt nappal. Az Endeavour startját eredetileg április 29-re tűzték ki, de három órával a tervezett kilövés előtt az 1. számú segédhajtómű fűtőberendezésén elektronikai meghibásodást észleltek, ezért május 2-ra halasztották az indítást, amelyről újfent letettek.
2011.05.05. 07:40
 
 
Ismét kórházba szállították Gábor Zsazsát
Ismét kórházba szállították Gábor Zsazsát szerdán miután tüdőgyulladásban betegedett meg. A 94 éves magyar származású amerikai színésznőnek légzési nehézségei támadtak. Férje, Frederic von Anhalt orvost hívott, aki kórházi kezelést javasolt. A Gábor Zsazsa tavaly elesett otthonában és eltörte a csípőjét. Azóta többször is kórházba került. Januárban egy elmérgesedés miatt jobb lábszárát amputálták, majd februárban ugyancsak légzési problémák léptek fel nála. Márciusban is kórházi kezelésre szorult, mert miután értesült kolléganője, Elizabeth Taylor haláláról, sokkos állapotba került és vérnyomása veszélyesen megemelkedett.
2011.05.05. 07:40
 
 
A képviselőkre is vonatkozhat a 98 százalékos különadótörvény
A Fidesz frakcióelnökségének legutóbbi ülésén megszületett a döntés arról, hogy kezdeményezik a végkielégítéseket 98 százalékos adóval sújtó törvény módosítását, hogy az a parlamenti képviselőkre, valamint a távozó megyei közgyűlési elnökökre is vonatkozzon - értesült a Népszabadság. A napilap csütörtöki száma meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt írta, hogy a Fidesz még nem adta be a törvénymódosítást, de a politikai döntés után ez hamarosan megtörténik. A Népszabadság úgy tudja, a képviselőkön kívül a megyei közgyűlési elnökökre is kiterjesztik a törvény hatályát, akik távozásuk esetén szintén nagy összegű végkielégítést kaphatnak.
2011.05.05. 07:40
 
 
Kölcsönneppereket kerget az adóhivatal
A vagyonosodási vizsgálatok olyan kölcsönneppereket neveltek ki, akik a szerződéses összeg néhány százalékáért biztosítanak - papíron - kölcsönt az ellenőrzés alá vont személynek - írta a csütörtöki Napi Gazdaság. A napilap cikke szerint a szerződések akár 10-20 millió forintról is szólhatnak, az adóhatóság viszont nehezen tudja felderíteni a kölcsönadók vagyoni helyzetét, mivel az érintettek sok esetben Szlovákiában élők vagy hajléktalanok. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem tudott felvilágosítást adni arról, hogy eddig hány büntetőfeljelentést tett ilyen ügyekben.
2011.05.05. 07:20
 
Kezdődik a 42. Magyar Filmszemle
Ma kezdődik a 42. Magyar Filmszemle, amelyen hat kategóriában összesen 95 alkotás versenyez, életműdíjat kap Bara Margit színésznő. A mustra visszatér a korábbi helyszínekre, a budapesti Uránia Nemzeti Filmszínházba, a Puskin és a Corvin Moziba, a kísérő eseményeket - javarészt koncerteket és műhelybeszélgetéseket - a Gödör Klubban rendezik. A rendezvény ünnepélyes megnyitóját az Uránia moziban tartják, a nyitó film Nemes Gyula Negatív magyar filmtörténet című dokumentumfilmje lesz. Beszédet mond Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter, életműdíjat adnak át Bara Margit színésznőnek.
2011.05.05. 07:20
 
 
Angela Merkellel tárgyal Berlinben Orbán Viktor
Angela Merkel kancellárral tárgyal csütörtökön a berlini kancellári hivatalban Orbán Viktor miniszterelnök, aki kétnapos németországi látogatása keretében pénteken Frankfurtba is ellátogat. Orbán Viktor kíséretében lesz többek között Matolcsy György nemzetgazdasági és Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter, továbbá Varga Mihály, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár. Az MTI értesülése szerint Orbán Viktor kormányfő és a Angela Merkel kancellár mindenekelőtt a magyar uniós elnökségről, a hátralévő időszak feladatairól, valamint az Európai Unió előtt álló legsürgősebb teendőkről tárgyal majd, de napirenden szerepelnek a kétoldalú kapcsolatok kérdései is.
2011.05.05. 07:20
 
 
Lövöldözés Amszterdamban, ketten meghaltak
Két ember meghalt, másik kettő megsebesült egy autókereskedésnél kitört lövöldözésben szerdán Amszterdamban - jelentette a holland város rendőrsége. Az áldozatok személyazonosságát nem közölték. A rendőrök öt embert őrizetbe vettek, és számos lőfegyvert foglaltak le a helyszínen. A rendőrség gyanúja szerint alvilági szervezetek közötti leszámolás történt - jelentette az ANP holland hírügynökség.
2011.05.05. 07:10
 
 
Férfi vízilabda Euroliga: a Vasas utolsó csoportmeccsén pontot szerzett
Öt vereség után döntetlent játszott a Vasas a férfi vízilabda Euroliga negyeddöntős csoportszakaszában: a magyar bajnok a 6., befejező fordulóban végzett 12-12-re a horvát Primorje Rijekával. Eredmény, B csoport, 6. forduló: TEVA-Vasas-UNIQA - Primorje Rijeka (horvát) 12-12 (5-3, 3-3, 3-3, 1-3), a magyar csapat góldobói: Katonás 3, Decker, Vörös, Vámos 2-2, Kiss G., Powers, Boskovic 1-1. A döntetlennel a Vasas megszerezte első -és egyetlen - pontját a kvartettben, Vargáék pedig a harmadik helyen végeztek, miután a Pro Recco - Benedek Tibor, Kásás Tamás és Madaras Norbert csapata - legyűrte a négyes másik horvát gárdáját, a Mladost Zagrebet.
2011.05.04. 22:00
 
 
Obama úgy döntött, nem adják közre a bin Laden holttestéről készült fotókat
Barack Obama szerdán úgy döntött, hogy nem hozzák nyilvánosságra az Oszama bin Laden holttestéről készült felvételeket. A hírt először a CBS amerikai televízió jelentette be, amelynek 60 Minutes című vasárnapi műsora számra szerdán adott interjút Barack Obama. Az elnök azzal indokolta döntését, hogy az elrémisztő fotók erőszakra ösztönöznének és nem használnának az amerikai nemzeti érdekeknek. Obama szerette volna elkerülni, hogy a fotók az al-Kaida nemzetközi terrorista hálózat propagandaeszközévé váljanak és, mint mondta, véleménye szerint a Fehér Háznak nincs szüksége rá, hogy azokat trófeaként mutogassa.
2011.05.04. 21:50
 
 
Kathryn Bigelow bin Ladenről forgat filmet
Izgalmas időzítés: már korábban megszerezte egy Kill Bin Laden című könyv megfilmesítésének jogait Kathryn Bigelow Oscar-díjas rendező, aki A bombák földjén című iraki katonai drámájával keltett nagy figyelmet. A rendezőnő új produkciója Oszama bin Laden vasárnapi megölése ellenére is a tervek szerint halad tovább, a forgatást nyáron kezdik - írta meg a Los Angeles Times című napilap. Jelenleg a színészek válogatása zajlik. Bigelow munkáját ezúttal is Mark Boal forgatókönyvíró segíti. A direktor legutóbbi filmjét, A bombák földjén című alkotást 2010-ben kilenc Oscar-díjra jelölték, Kathryn Bigelow első nőként nyerte el a legjobb rendezőnek járó szobrocskát, Boalé lett a legjobb eredeti forgatókönyvért járó Oscar.
2011.05.04. 21:30
 
 
Csányi Sándor a 100 leggazdagabb élén
A Napi Gazdaság gondozásában tizedik alkalommal megjelenő, a 100 leggazdagabb magyar 2011-es listáját az idén Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója vezeti 155 milliárd forintos vagyonnal - áll az üzleti napilap csütörtökön megjelenő kiadványában. Az OTP Bank első emberének vagyona a tavalyi évhez képest közel 30 százalékos növekedést mutat. A második helyen álló Demján Sándor vagyona csökkent, míg a harmadik Várszegi Gábor gyarapítani tudta vagyonát az elmúlt egy évben. A 2011-es listába kerüléshez 4,9 milliárdos "belépési minimumot" kellett elérni. A 2002-ben megjelent első listán ez az összeg még 2,3 milliárd forint volt.
2011.05.04. 21:30
 
 
Marilyn Monroe-ról és Marokkóról nevezte el ikreit Mariah Carey
A Moroccan és a Monroe nevet kapták Mariah Carey amerikai énekesnő és Nick Cannon színész ikrei, akik szombaton jöttek világra egy Los Angeles-i szállodában. A 41 éves énekesnő, akinek M. és M. az első gyermekei, saját honlapján jelentette be, hogy az ikrek közül a kislány a Monroe Cannon nevet kapta Marilyn Monroe után. A néhai színésznő nagy hatással volt rá, és néhány éve egy árverésen megvásárolt egy fehér zongorát, amely valaha Monroe-é volt. A fiúgyermek a Moroccan Scott Cannon nevet kapta, amelyből a Moroccan manhattani luxuslakásuk "marokkói szobájára" emlékeztet, ugyanis férje ott kérte meg a kezét, a Scott pedig férje és férje nagyanyjának második keresztneve. A kicsit Roc-nak fogják becézni.
2011.05.04. 21:00
 
 
Gyurcsány: a demokratikus ellenzék koalíciójára van szükség
Gyurcsány Ferenc szerint Magyarországon a demokratikus ellenzék széles koalíciójának létrehozására van szükség, amely nyugatos polgári alternatívát kínálva belátható időn belül le tudja győzni az "önkény orbáni rendszerét"." A mai kormányzópártnak 2,3 millió szavazója van. Az elmúlt hónapokban havonta veszített 100 ezer szavazót és még el sem kezdődött a Széll Kálmán Tervnek csúfolt Orbán-csomag végrehajtása. Ennek ellenére nem tartozom azok közé, akik azt gondolják, nincs más dolgunk, mint megvárni, hogy a kiábrándultak jöjjenek hozzánk. Dolgozni kell, hogy a demokratikus ellenzék koalíciója választható legyen a mostani kormányban csalódottak számára" - mondta a volt miniszterelnök Pécsen.
2011.05.04. 20:50
 
 
Balog Zoltán: Gyöngyöspata csak a jéghegy csúcsa
Balog Zoltán társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár szerint ami Gyöngyöspatán történt, csak a jéghegy csúcsa, egy "szociális vészhelyzet" következménye, és inkább arról kell beszélni, "mi van a mélyben". Az államtitkár abból az alkalomból nyilatkozott az MTI-nek, hogy május 11-én a magyar delegáció az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa előtt Genfben tart beszámolót a tagállamok négyévente esedékes emberi jogi felülvizsgálata keretében. Balog Zoltán a gyöngyöspatai eseményekkel kapcsolatban hangsúlyozta, a kormány és a rendőrség mindent megtett, amit lehetett. Az emberi jogi tanács munkacsoportja előtt a konkrét intézkedésekről beszél majd az ügyben - mondta.
2011.05.04. 20:50
 
 
Magyar Kupa: negyedszer döntős a Videoton
Története negyedik fináléjára készülhet a Videoton FC a labdarúgó Magyar Kupában, miután az elődöntő szerdai visszavágóján 4-0-ra nyert a vendég Kaposvár ellen, így kettős győzelemmel jutott tovább. A székesfehérvári alakulat eddig egyszer, 2006-ban nyerte meg a sorozatot, ezúttal pedig a duplázásra is jó esélye van, ugyanis toronymagasan, tízpontos előnnyel vezet a bajnokságban négy fordulóval a vége előtt. Magyar Kupa, elődöntő, visszavágó: Videoton FC-Kaposvári Rákóczi 4-0 (2-0), gólszerzők: Vasiljevic (11., 56.), Vaskó (17.), Nikolics (92.). Székesfehérvár, 1300 néző. Továbbjutott: a Videoton FC kettős győzelemmel, 5-0-ás összesítéssel.
2011.05.04. 20:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311[1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista