2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
A honvédelmi miniszter meglátogatta az Afganisztánban megsérült katonákat
A honvédelmi miniszter csütörtök délután meglátogatta a budapesti Honvédkórházban az Afganisztánban megsérült négy katonát. Hende Csaba egri sajtótájékoztatóján elmondta, hogy valamelyest javult a baleset legsúlyosabb sérültjének állapota. A miniszter közlése szerint Scheibli Tamás szakaszvezető, a balesetet szenvedett M-RAP MaxxPro típusú jármű vezetője továbbra is rendkívül súlyos állapotban van. A katona "súlyos agyrázódást szenvedett, bizonyos vérzések vannak az agyában. Folyamatosan figyelik, hogy a koponyaűri nyomás nem éri-e el a kritikus mértéket".
2011.05.19. 20:50
 
A KENÓ május 9-i nyerőszámai
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a május 9-i KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták: 2, 3, 7, 8, 11, 15, 19, 24, 25, 31, ,33,35, 38, 42, 44, 49, 50, 54, 68, 72.
2011.05.19. 20:30
 
 
Orbán: a szociális konzultáció után a kormány kész az egyeztetésre a szakszervezetekkel
A szociális konzultáció lezárásáig nem születnek olyan kormányzati döntések, amelyek érintik a szakszervezetek által felvetett ügyeket; a konzultáció után a kormány kész a tárgyalásra - közölte Orbán Viktor abban a válaszlevélben, amelyet csütörtökön írt azoknak az érdekképviseletnek, amelyek megkeresték őt a kabinettel való egyeztetés és kormányzati tárgyaló kinevezése érdekében.
2011.05.19. 19:40
 
 
Kenyeres Bálint filmterve is díjat nyert Cannes-ban
Kenyeres Bálint Hier (Tegnap) címmel készülő első játékfilmjének forgatókönyve nyerte az Atelier-válogatás fődíját a 64. Cannes-i Filmfesztiválon. A rangos filmtervfejlesztő fórum díját először nyerte el magyar rendező. Az Atelier díját Véronique Cayla, az ARTE francia-német kulturális televízió elnöke és Georges Goldenstern, a Cinéfondation program vezetője adta át csütörtökön a fiatal magyar rendezőnek Cannes-ban, az ARTE hajóján. A világ egyik legrangosabb filmes találkozója Atelier nevű programját 2005-ben hozták létre a szerzői filmek fejlesztésére és az új fiatal filmes generáció támogatására azzal a céllal, hogy a minőségük és eredetiségük által kiemelkedő filmtervek létrehozását előmozdítsák.
2011.05.19. 19:00
 
 
Polgári engedetlenséget jelentett be Esztergom polgármestere
Tétényi Éva, Esztergom független polgármestere bejelentette, hogy polgári engedetlenségre hivatkozva nem vezeti le a kormányhivatal által csütörtökre összehívott képviselő-testületi ülést. Sajtótájékoztatóján - amelyen csaknem száz lakos is megjelent, és tapssal köszöntötte a város vezetőjét - arra hivatkozott, hogy az ülés napirendjén nem szerepelnek a kormányhivatal által korábban alkotmánysértőnek ítélt határozatok. Polgármesteri esküjéhez hűen nem hajlandó a képviselő-testület alkotmánysértő tevékenységében közreműködni.
2011.05.19. 18:40
 
 
Bezárnák a Sirályt, Tarlós István kivizsgáltatja az ügyet
Tarlós István főpolgármester kivizsgáltatja a Sirály kulturális központ esetleges bezárásával kapcsolatos ügyet - közölte a Fővárosi Önkormányzat az MTI-vel csütörtökön. Mint azt Szalai-Szabó István, a Sirályt működtető Városi Színház Művészeti Nonprofit Kft. ügyvezetője az MTI-nek elmondta, a Király utcai kulturális központ kiürítésére felszólító önkormányzati levelet hétfőn vette kézhez. A levél szerint a nonprofit cégnek május 26-án délelőtt tíz óráig "rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban, kiürítve, tisztán" kell a tulajdonos Fővárosi Önkormányzat birtokába bocsátania a Sirálynak otthont adó, VI. kerületi Király utca 50. szám alatt található helyiséget.
2011.05.19. 18:30
 
 
Futball bundabotrány: öt és fél évet kapott a fővádlott Sapina
Öt és fél év börtönbüntetésre ítélte csütörtökön a bíróság Ante Sapinát, a bochumi ügyészség által felderített nemzetközi futball bundabotrány fővádlottját. Sapina az eljárás során elismerte, hogy 2008-ban és 2009-ben több mint 20 mérkőzést - köztük Európa Liga- és vb-selejtezős találkozókat - manipulált. A vesztegetések nyomán több mint 2,3 millió eurós nyereségre tett szert. A szintén csütörtökön elítélt Marijo C. ugyancsak öt és fél évet kapott, míg Dragan M. büntetése másfél év felfüggesztett börtön.
2011.05.19. 18:30
 
Női kézilabda vb-selejtező - Mátéfi szűkített kerete
Tizennyolc fősre szűkítette keretét Mátéfi Eszter, a németek elleni, júniusi világbajnoki selejtezőkre készülő magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
2011.05.19. 18:14
 
Elhunyt Sós Mária rendező, dokumentumfilmes
Életének 63. évében, szerdáról csütörtökre virradó éjjel elhunyt Sós Mária Balázs Béla-díjas rendező, dokumentumfilmes - tájékoztatta a Magyar Televízó az MTI-t.
2011.05.19. 18:10
 
Simicskó István: az előző kormány miatt kell a szolgálati nyugdíjjal foglalkozni
Simicskó István, a Honvédelmi Minisztérium (HM) államtitkára szerint az előző kormány rossz gazdasági döntései miatt kell most a szolgálati nyugdíj ügyével foglalkozni.
2011.05.19. 18:08
 
Iszapömlés - Felújították a Kisiskolát Devecserben
Felújították az úgynevezett Kisiskolát Devecserben; a Gárdonyi Géza Általános Iskolához tartozó nyolc tantermes épületet 2,5 millió forintból hozták rendbe.
2011.05.19. 18:07
 
 
Veszélyes a fogyipirula
Újfajta fogyasztótabletta van a láthatáron! Használói két ruhaméretet is ledobhatnak - viszonylag gyorsan.
2011.05.19. 18:01
 
BUX: -0,97 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 222,92 pontos, 0,97 százalékos csökkenéssel, 22.835,24 ponton zárt csütörtökön.
2011.05.19. 18:00
 
Sugárterhelést vérből?
A japán atomkatasztrófa újra célpontba állította a sugárfertőzés mérésének módszereit. A Geiger-Müller számlálók csak a ruha és a bőr felszínén lévő sugárszennyezést képesek mérni, a test által elnyelt sugárdózist nem. Pedig egy sugárzás elleni kezelésnél fontos tudni, hogy pontosan mekkora dózis érte a pácienst.
2011.05.19. 17:55
 
 
"Kaiser Úr kéjutazáson": szexorgiát tartottak Budapesten a Gellért fürdőben
"Kaiser Úr kéjutazáson" címmel egy 2007-ben a budapesti Gellért fürdőben tartott, a korábbi Hamburg-Mannheimer német biztosító által a cég legjobb ügyfeleinek rendezett szexorgiáról számolt be csütörtökön a Handelsblatt című lap, valamint internetes kiadásában a Die Welt és a Der Spiegel. A világ egyik legnagyobb viszontbiztosítójának számító Munich Re biztosító társasághoz tartozó Hamburg-Mannheimer arra érdemesített képviselőit Budapestre hívta meg, és - mint a német újságok fogalmaztak - a konszern költségein prostituáltakkal lepte meg őket. Nikolaus von Bomhard, a Munich Re igazgatója elismerte, hogy sor került a rendezvényre, és azt is, hogy "elfajultak a dolgok".
2011.05.19. 17:50
 
Együtt mutatkoznak be a közmédiumok a Múzeumok majálisán
Első alkalommal vesznek részt közösen a Múzeumok majálisán a közmédiumok: a Magyar Televízió, a Duna Televízió, a Magyar Rádió és a Magyar Távirati Iroda, valamint a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sátrai játékokkal, filmvetítéssel, fotóarchívummal és népszerű műsorvezetőkkel várják a látogatókat szombaton és vasárnap a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében.
2011.05.19. 17:40
 
 
Christine Lagarde lehet a következő IMF-vezér
Christine Lagarde francia gazdasági, pénzügyi és ipari miniszter lehet a Nemzetközi Valutaalap (IMF) következő vezérigazgatója, csütörtöki sajtóértesülések szerint őt támogatja Németország és az Egyesült Államok is. A német Handelsblatt értesülése szerint a berlini vezetés úgy látja, minden jel arra mutat, hogy Lagarde lesz Dominique Strauss-Kahn utóda. Ennek azonban az az előfeltétele, hogy az 52 éves miniszter, aki korábban a Baker & McKenzie nemzetközi ügyvédi iroda egyik vezetője volt, tisztázza magát egy három évvel ezelőtt nagy belpolitikai vihart kavart ügyben, amellyel összefüggésben alig egy hete, május 10-én hivatali hatalommal való visszaéléssel vádolta meg az ügyészség.
2011.05.19. 17:20
 
 
Vasárnap hozzák haza a két katona holttestét
Vasárnap reggel hozzák Magyarországra az Afganisztánban közlekedési balesetben meghalt két magyar katona holttestét - mondta Benkő Tibor vezérkari főnök csütörtökön a fővárosban tartott sajtótájékoztatóján. A vezérezredes elmondta: az elhunyt katonákat szombaton szállítják Németországba, majd onnan vasárnap reggel Kecskemétre. Schandl László orvos ezredes, a Honvédkórház megbízott főigazgatója a sajtótájékoztatón azt közölte, hogy a négy katona közül - akiket csütörtök hajnalban szállítottak Üzbegisztán érintésével Magyarországra - egynek továbbra is életveszélyes, de stabil az állapota, a másik három katonának súlyos sérülései vannak.
2011.05.19. 17:10
 
 
Biztonságos a magyar szoláriumok többsége
Magyarországon nőtt a legjobban az egészséges, európai szabványnak megfelelő szoláriumok aránya - derült ki egy szoláriumellenőrzési akció során, amelyet az Európai Unió tagállamaiban végeztek. A magyar szoláriumok több mint fele - 54 százaléka - megfelel a kibocsátott sugárzás erősségére vonatkozó uniós szabálynak, amely ezt az értéket 0,3 watt/négyzetméterben maximalizálja - hangzott el a Magyar Szoláriumüzemeltetők Egyesületének csütörtöki sajtótájékoztatón.
2011.05.19. 16:50
 
 
Törőcsik Mari újra a Revansban
Törőcsik Mari ismét színpadra lép az ExperiDance Revans című előadásában kedden este a Radnóti Miklós nevét viselő kulturális centrumban, a RaM Colosseumban. Román Sándor táncegyüttesének előadásban, amely Lúdas Matyi történetét a mai korba helyezi át, a mesemondót és Matyi édesanyjának szerepét korábban is Törőcsik Mari játszotta, aki most újra színpadra lép a társulattal - közölte a tánctársulat csütörtökön az MTI-vel.
2011.05.19. 15:50
 
 
Csepeli kettős gyilkosság: tanúk szerint Demének pénzügyi nehézségei voltak
Tanúk szerint pénzügyi nehézségei voltak Deme Gábornak, a csepeli kettős gyilkosság egyik vádlottjának. Deme nem engedhette meg magának, hogy az állását elveszítse, mert házvásárláshoz hitelre volt szüksége - mondta a büntetőper csütörtöki tárgyalásán a Fővárosi Bíróságon tanúként Szenteczky János, aki a vádbeli cselekmények idején a csepeli MSZP elnökhelyettese és a helyi vagyonkezelő vezérigazgatója volt.
2011.05.19. 15:10
 
 
Újabb, 88 millió forintos büntetés az RTL Klubnak a Való Világ 4. miatt
Összesen 88 millió forintos bírságot szabott ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa az RTL Klub Való Világ 4. szériája januári adásainak szabálysértései miatt - mondta a médiatanács szóvivője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. Kiricsi Karola szóvivő közölte: a médiatanács arról is döntött, hogy a műsor 2011-ben sugárzott adásait két lépcsőben vizsgálja, így a január után sugárzottakról újabb döntés várható. A testület korábban a Való Világ 4. szériájának tavaly novemberi és decemberi adásai miatt már 144 millió forintos bírságot szabott ki az RTL Klubra.
2011.05.19. 15:10
 
 
A világ legjobb természetfotói a Természettudományi Múzeumban
A 2010-es év legjobb természetfotóit vonultatja fel a Magyar Természettudományi Múzeumban csütörtökön nyílt tárlat, amelyen mintegy száz fénykép látható. A kiállítás társrendezvénye a fődíjat nyert Máté Bence Láthatatlanul című szatellit kiállítása. Radisics Milán, a naturArt - Magyar Természetfotósok Szövetségének elnöke megnyitójában kiemelte: a BBC Wildlife Magazin és a Londoni Természettudományi Múzeum által rendezett fotópályázatot a "természetfotósok Oscarjának" is nevezik.
2011.05.19. 14:40
 
 
Mesterházy: a Fidesz szociális válságot idéz elő
Az MSZP elnöke szerint a Fidesz - amely ellenzékben kiállt a szerzett jogok mellett - szociális válságot idéz elő azzal az alkotmánymódosítással, amellyel hatszázezer ember korengedményes nyugdíját el akarja venni. Mesterházy Attila csütörtöki, tatabányai sajtótájékoztatóján, a bezárt Rehling Konrád akna bejáratánál azt mondta: az alkotmánymódosítási javaslat szerint annak a nyugdíja, aki előbb ment nyugdíjba, mint az öregségi korhatár, elvehető, csökkenthető vagy átalakítható szociális ellátássá.
2011.05.19. 14:00
 
Kitiltották Lars von Triert a Cannes-i fesztiválról
Hitlerrel kapcsolatos megjegyzései miatt kitiltották Lars von Trier dán filmrendezőt a Cannes-i Filmfesztiválról - jelentették csütörtökön hírügynökségi források. Előző napon megrökönyödést váltott ki Cannes-ban Lars Von Trier dán rendező, amikor kifejezte Hitler iránti szimpátiáját, és úgy vélte, "Izraeltől tényleg a falra lehet mászni". A filmes alkotó még szerdán Cannes-ban kiadott közleményében elnézést kért szavaiért, és tagadta, hogy antiszemita, fajvédő vagy náci lenne.
2011.05.19. 14:00
 
Többnyire derült, napos idő, 27 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint csütörtökön és pénteken is többnyire derült, napos időre számíthatunk, de helyenként erőteljesebb lesz a nappali gomolyfelhő-képződés. Csütörtökön elszórtan, pénteken csak néhol (főként az északi megyékben) záporeső, zivatar is kialakul. A zivatarokat átmenetileg viharos széllökések, esetleg kisebb jégeső kíséri. Mérsékelt marad a légmozgás, legfeljebb a Kisalföld nyugati részén élénkül meg a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 14 fok között, a legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 27 fok körül várható.
2011.05.19. 13:30
 
Ecclestone: nem kapnak több pénzt a Forma-1-es csapatok
Nemet mondott a csapatok nagyobb részesedésre vonatkozó követelésére Bernie Ecclestone, a Forma-1 első számú vezetője. "Semmi esélye, hogy 70 százalékot kapjanak, legyenek boldogok azzal, amijük most van" - közölte csütörtökön a brit F1-főnök. A jelenleg a piaci bevételek mintegy feléhez jutó istállók és Ecclestone közötti megállapodás jövő év végén jár le. A nagy csapatok - a Ferrari, a McLaren, a Red Bull és a Mercedes - jóval nagyobb részesedést akarnak, ellenkező esetben akár saját versenysorozatot is indítanának.
2011.05.19. 13:30
 
Brahmertől elvették WBO-címét, Cleverly az új bajnok
A német Jürgen Brahmer sérülés miatt harmadszor is lemondta félnehézsúlyú világbajnoki címvédő mérkőzését, ezért a Boksz Világszervezet (WBO) megfosztotta címétől. Az új bajnok a walesi Nathan Cleverly lett, akivel szombaton csapott volna össze Londonban. Amint Kovács István, a WBO európai alelnöke kiemelte: Brahmer a napokban küldött egy e-mailt, amelyben szemsérülésre hivatkozva lemondta az összecsapást. Ezek után döntött úgy a szervezet illetékes bizottsága, hogy a német bokszolótól elveszik vb-övét.
2011.05.19. 13:20
 
 
Képíró-per: beszámítható a vádlott, folytatódhat a tárgyalás
Folytatódhat a háborús bűntett elkövetésével vádolt Képíró Sándor volt csendőr százados büntetőpere, mivel az igazságügyi orvos szakértői vélemény szerint a 97 éves férfi nem gyengeelméjű, nem szenved tudatzavarban, képes az információk befogadására és megértésére. A Fővárosi Bíróságon zajló csütörtöki tárgyalási napon a bíró ismertette az ügyész indítványára elrendelt igazságügyi orvos szakértői véleményt, amely a vádlott vizsgálata alapján azt is tartalmazza: a vádlott nem szenved öregkori szellemi leépülésben, jelenlegi elmeállapotával képes a kívülről érkező információk befogadására, megértésére.
2011.05.19. 12:30
 
Kiszabadult négy külföldi újságíró Líbiában a tripoli magyar nagykövetség segítségével
Szabadon engedtek Líbiában négy külföldi újságírót szerdán Magyarország tripoli nagykövetségének kitartó és áldozatos munkájának eredményeként - közölte a Külügyminisztérium csütörtökön az MTI-vel. A líbiai kormány képviselője Magyarország tripoli nagykövetének adta át a hetek óta fogva tartott két amerikai, egy brit és egy spanyol állampolgárságú újságírót. A négy külföldi újságíró csütörtökön a magyar nagykövetség gépkocsijával és konzuli kísérettel Tunéziába utazik, ahol már saját országaik illetékesei várják őket - olvasható a tárca közleményében.
2011.05.19. 12:30
 
HM: békeidőben továbbra sincs hadkötelezettség
Békeidőszakban továbbra sem terheli sem katonai szolgálati, sem megjelenési, sem adatszolgáltatási kötelezettség az állampolgárokat - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) csütörtökön az MTI-vel. Mint a közleményben hangsúlyozták: az új honvédelmi törvény tervezete nem változtat a katonai szolgálati kötelezettség rendszerén, az teljes mértékben megegyezik a 2004-ben elfogadott szabályozással - tették hozzá. A Napi Gazdaság című napilap szerdai számában írta a kormány számára készített törvénytervezetre hivatkozva, hogy a honvédelmi tárca rendkívüli védelmi helyzetben a 18-40 éves korosztály számára visszaállítaná a fegyveres vagy fegyver nélküli hadkötelezettséget.
2011.05.19. 12:10
 
UNESCO szellemi örökség díjat kap egy korondi fazekasmester
Páll Ágoston korondi fazekasmester szombaton szülőfalujában, Korondon veszi át az UNESCO szellemi örökség díját. Az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete elismerését a Hargita Megyei Tanács, a Romániai Magyar Népművészeti Szövetség, valamint Korond községi tanácsa által szervezett ünnepségen veheti át a fazekasmester. A Korondi Fazekasok Szövetsége honlapján található önéletrajza szerint az 1946. május 24-én született Páll Ágoston a fazekasmesterséget szüleitől tanulta és a néhai Bandi Dezsőtől, aki a Páll-család három nemzedékét oktatta. Felesége, Veronika festi és díszíti az edényeket. Hét gyermekükből négy fazekasként dolgozik.
2011.05.19. 12:00
 
GfK: a válság hatására tudatosabbá váltak a fogyasztók
A gazdasági válság hatására árérzékenyebbé és tudatosabbá váltak a magyar vásárlók, akik ugyanakkor az elmúlt évekhez képest kevesebbszer mennek vásárolni - állapította meg a GfK Hungária Háztartáspanel kutatása. A vásárlási helyszínek megválasztásakor az áru frissessége, az árszínvonal és a választék továbbra is fontos szempontok, de megnőtt annak a jelentősége, hogy az adott bolt vagy lánc milyen akciókat és promóciókat kínál. A GfK szerint jelentősen megnőtt a vásárlás előtti informálódás szerepe, egyre többen tanulmányozzák például a kereskedelmi láncok reklámújságait, s ez a tendencia igaz a magasabb jövedelemmel rendelkező társadalmi csoportokra is.
2011.05.19. 11:40
 
Országos tiltakozóhullámra készülnek a vegyészek
Országos tiltakozóhullámra készül a vegyipari szakszervezet (VDSZ), terveik szerint folyamatosan változó helyszíneken és időpontokban vonulnak majd utcára. A Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége csütörtöki közleménye szerint ezt Székely Tamás, a VDSZ elnöke jelentette be. A sorozat Kazincbarcikán kezdődik, a helyi érdekvédelem kezdeményezésére vonulnak utcára a vegyészek és a más ágazatból csatlakozók. A VDSZ a korkedvezményes nyugdíjak megvonása ellen tiltakozik, s követeli az egyeztetés nélküli, egyéni képviselői indítványokon alapuló döntések megszüntetését, valamint az érdekegyeztetési rendszer visszaállítását.
2011.05.19. 11:20
 
Európa Liga: Dzsudzsák negyedik a góllövőlistán
Negyedikként zárt a labdarúgó Európa Liga idei szezonjának góllövőlistáján Dzsudzsák Balázs, a PSV Eindhoven magyar válogatott szélsője. A legeredményesebb Radamel Falcao, a végső győztes FC Porto kolumbiai csatára lett rekordot jelentő 17 találattal. Az egy idényben elért gólok számát tekintve eddig a német Jürgen Klinsmann tartotta a csúcsot, aki az UEFA Kupa (az EL jogelődje) 1995/96-os kiírásában 15-ször volt eredményes a Bayern München színeiben. Dzsudzsák öt találattal holtversenyben lett negyedik, többek között a tavaly nyáron Zalaegerszegről a lengyel Lech Poznanba igazolt lett Artjoms Rudnevs is ugyanennyi alkalommal vette be az ellenfelek kapuját.
2011.05.19. 11:20
 
 
Lady Gaga a legerősebb hatású világsztár, Britney Spears már nincs a százas listán
Lady Gaga amerikai popénekest és dalszerzőt nyilvánította a világ legerősebb hatású sztárjának az amerikai Forbes magazin, kolléganője, Britney Spears ellenben lekerült a százas listáról. A besorolás alapja a szórakoztató iparból származó bevétel, a jelenlét a médiában, a világhálós népszerűség. Stefani Germanotta - ez Gaga eredeti neve - tavaly a negyedik volt a lajstormban. A 25 esztendős énekesnő bevételét az utóbbi egy évre vonatkozóan - azaz tavaly májustól kezdve a kalkulációt - bruttó 90 millió dollárra becsüli a magazin, a világhálót tekintve 32 millió rajongója van a Facebook közösségi portálon, 10 millió a Twitteren, a You Tube videomegosztó honlapon pedig akad olyan klipje, amelyet több mint 380 millióan néztek már meg, ami egészen rendkívüli.
2011.05.19. 11:10
 
 
Budapest vezetése nem támogatja a Zöld Pardon bezárását
Nem támogatja a főváros vezetése a Zöld Pardon bezárását - tájékoztatta Szűcs-Somlyó Mária, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója csütörtökön az MTI-t. Mint fogalmazott, a szórakozóhely bezárását a főváros "apolitikus" lépésnek tartja. Hozzátette: a valódi, közismert országzászló egyébként is a belvárosi Szabadság téren állt. Hoffmann Tamás, a XI. kerület Fideszes polgármestere áprilisban közölte, hogy a Petőfi híd budai hídfőjénél lévő két szórakozóhely, a Zöld Pardon és a Cafe del Rio október 31-ig tarthat nyitva, ezt követően kötelességük az eredeti állapot helyreállítása, azaz a meglévő felépítmények lebontása és a közterület parkosítása.
2011.05.19. 11:10
 
Tizenhat évre ítélték a gyermekeivel fajtalankodó dunavecsei férfit
Jogerősen tizenhat év fegyházbüntetéssel sújtotta csütörtökön a Szegedi Ítélőtábla azt a dunavecsei férfit, aki éveken át fajtalankodott vér szerinti lányával és nevelt fiával; a vádlott felesége, a gyermekek anyja négy évet kapott. A 42 éves férfi és a 26 esztendős nő 2000-ben házasodtak össze. A férfi dunavecsei házában együtt nevelték az asszony korábbi kapcsolatában, 1996-ban született kisfiút, majd a 2001-ben világra jött közös lányukat is.
2011.05.19. 10:50
 
HM-kabinetfőnök: nem változnak a hadkötelezettség eddigi szabályai
Ugyanazok a feltételek vonatkoznak az elkészült törvénytervezetben a hadkötelezettségre, mint eddig, vagyis csak rendkívüli állapot idején lépne életbe, és ha támadás fenyegeti az országot - mondta Szarka Gábor, a Honvédelmi Minisztérium (HM) kabinetfőnöke csütörtökön a Magyar Televízió reggeli műsorában. A kabinetfőnök hangsúlyozta: a törvénytervezetben erre vonatkozóan "gyakorlatilag semmi nem változik, ami eddig volt; kizárólag rendkívüli állapot idején, amikor az országot támadás éri és konfliktusba keveredik egy másik országgal (...) akkor lép életbe a hadkötelezettség".
2011.05.19. 10:00
 
 
Lemondott az IMF vezetője, és ismét ártatlanságát hangsúlyozza
Azonnali hatállyal lemondott Dominique Strauss-Kahn, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatója - jelentette be a szervezet igazgatótanácsa csütörtökön. Hozzátették, hogy megkezdik az új vezérigazgató kiválasztását, és addig az amerikai vezérigazgató-helyettes, John Lipsky vezeti az intézményt. Az igazgatótanács ismertette Dominique Strauss-Kahn levelét, amelyben ismételten a leghatározottabban tagadja az ellene felhozott vádakat, s közli, "minden erejét, idejét és energiáját" arra fordítja, hogy bebizonyítsa ártatlanságát. Levelében közli, "végtelenül szomorú", de kötelességének érzi lemondani, mert gondolnia kell családjára, és mert az IMF javát tartja szem előtt.
2011.05.19. 09:50
 
A véradó mogyoróevése a páciensnél okozhat allergiás reakciót
Egy korábbi feltevés klinikai bizonyítását eredményezte Hollandiában az a szokás, hogy a vasárnap esti focimeccs mellett mogyorót rágcsálnak a férfiak: kiderült, hogy súlyos allergiát okozhat a vérátömlesztést kapott embereknél, amit a donor a véradás előtt evett. A New England Journal of Medicine (NEJM) című orvosi folyóiratban csütörtökön megjelent esettanulmány szerint egy hatéves fiúnál súlyos allergiás reakciók jelentkeztek, mivel öt véradó donora közül három mogyorót evett a vér levételét megelőző estén.
2011.05.19. 09:40
 
BUX: +0,53 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 122,24 pontos emelkedéssel, 23.180,40 ponton nyitott csütörtökön. A szerdai záró értékéhez képest 0,53 százalékkal erősödött.
2011.05.19. 09:10
 
Gyurcsány-titkárság: nem köpték le Gyurcsány Ferencet Egerben
Gyurcsány Ferenc titkárságának közlése szerint hazugság az az állítás, hogy szerdán Egerben leköpték volna a volt kormányfőt.
2011.05.19. 09:09
 
Szputnyik társulat: osztályterem-színház egyszer felnőtteknek is
Egy alkalommal láthatja a felnőtt közönség is a Szputnyik társulat kizárólag diákoknak, iskolákban játszott Antigoné című előadását pénteken este hat órától a Bálint ház R16 Pódiumán - közölte a színház az MTI-vel.
2011.05.19. 09:08
 
Sportlövő Vk - Női sportpisztolyban sincs kvóta Fort Benningből
A női sportpisztolyos Csonka Zsófia, Tobai-Sike Renáta és Babicz Sára sem szerzett olimpiai kvótát a Fort Benning-i kvalifikációs sportlövő Világkupa-viadal szerdai napján.
2011.05.19. 08:58
 
Illegális fémfelvásárló telepet lepleztek le Zalában
Illegális fémfelvásárló telepet lepleztek le Pakodon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai, akik a helyszínen bizonytalan eredetű pálinkát is találtak - közölte a NAV Nyugat-dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.
2011.05.19. 08:56
 
 
Jöhet a baba a Barátok közt színésznőjének
Gyebnár Csekka, a Barátok közt című televíziós sorozat Gizije eddig a keresztgyerekein élte ki anyai ösztöneit. Ám az utóbbi időben egyre gyakrabban gondol a családalapításra.
2011.05.19. 08:12
 
 
Nincs visszaút Liz Hurley-nek
Liz Hurley válófélben van a férjétől, az indiai milliárdos Arun Nayar-tól. Ezért aztán megkérdezték tőle, lát-e esélyt az újrakezdésre volt szerelmével, Hugh Grant-tel.
2011.05.19. 08:05
 
 
Vásárlói figyelmeztetés: "A lenyelt tollkupak akadályozhatja a légzést!"
"A lenyelt tollkupak akadályozhatja a légzést!" - ez az egyik döntős fogyasztófigyelmeztető termékfelirat az idén. A viadal az ostobaságról szól, mármint a gyártók általi "túlfigyelmeztetésről". Természetesen az Egyesült Államokban dívik a verseny, más országokban nincs széles lehetőség olyan mondvacsinált perekre, melyekben azzal érvel a felperes ügyvédje, hogy a gyártó nem figyelmeztetett kellően termékén a lehetséges veszélyekre.
2011.05.19. 08:00
 
 
Áramallergia: nem nézhet tévét, gyertyával világít
Áramallergiája van egy nőnek Nagy-Britanniában, ami miatt képtelen villanytűzhelyt használni, nem tud tévét nézni és világítás gyanánt gyertyára fanyalodik. Az 55 éves Janice Tunnicliffe három éve szenved túlzott áramérzékenységtől, amióta bélrákját kemoterápiával kezelték. Ha elektromos készülék közelébe kerül, megfájdul a feje, szorít a mellkasa, náthás lesz, bizseregnek végtagjai. Esténként tévénézés helyett a férjével gyertyafény mellett társasjátékozik, a mosógépet kiköltöztette egy kerti lakba. Rádiót sem képes hallgatni, se telefonálni, így teljesen elvágva él a modern kor eszközeitől. Házuk ablakait kénytelen volt különleges fémfóliával árnyékolni, hogy kirekessze a számára ártalmas elektromágneses hullámokat.
2011.05.19. 07:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293[1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista