2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
Beszélni és olvasni tanítottak kutyákat Hitlerék
Beszélni és olvasni tanítottak kutyákat a náci Németországban a II. világháború idején, a győzelem érdekében.
2011.05.31. 18:32
 
Könyvhét - Turi Gábor kötete a rendszerváltozásról
Újságíróként indult, rendszerváltó politikus, majd kultúrdiplomata és debreceni alpolgármester lett, s most visszakanyarodott az íráshoz - jellemezte pályáját Turi Gábor, akinek Kilátások - Írások két Magyarországról című könyvét pénteken mutatják be Debrecenben. A könyvet a Debreceni Egyetemi Kiadó gondozta.
2011.05.31. 18:30
 
A lefogyott nők szimpatikusabbak a férfiak számára, mint végig karcsú társaik
A sikeresen lefogyott nőknek több sikerük lehet a férfiaknál, mint azoknak, akik sohasem voltak elhízva - idézte egy friss kutatás eredményét a The Daily Telegraph című brit lap online kiadása (http://www.telegraph.co.uk).
2011.05.31. 18:29
 
Növelni kell a magyar tejágazat versenyképességét
Növelni kell a magyar tejágazat versenyképességét, aminek alapvető feltétele az ágazati szereplők nagyobb összefogása és a hozzáadott érték növelése a termelési folyamat során - jelentette ki Jakab István, az Országgyűlés alelnöke, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) elnöke kedden egy szakmai fórumon.
2011.05.31. 18:28
 
Heroint találtak egy dupla fenekű táskában Röszkénél
Egy kilogramm heroint találtak a pénzügyőrök egy buszon utazó férfi dupla fenekű táskájában a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kedden az MTI-t.
2011.05.31. 18:26
 
 
Göncz Kinga sajnálkozott a külügyminisztériumi elbocsátások miatt
Sajnálkozásának adott hangot kedden Göncz Kinga a magyar külügyminisztériumi elbocsátások miatt.
2011.05.31. 18:25
 
 
Semjén: Magyarország megkülönböztetett figyelemmel követi a Közel-Kelet eseményeit
Magyarország nagyra értékeli Jordániának az iszlám világ és a nyugati civilizáció között megegyezést kereső külpolitikáját, és a közel-keleti béketárgyalások előmozdításáért tett erőfeszítéseit - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az Interparlamentáris Unió jordán-magyar baráti tagozatának megalakulása előtt a Parlamentben kedden.
2011.05.31. 18:24
 
Strém Kálmánra emlékezik a Magyar Hangversenyrendezők Egyesülete
A budai Bartók Emlékházban szerdán délután tiszteleg volt kollégája munkássága előtt a Magyar Hangversenyrendezők Egyesülete. Várjon Dénes zongoraművész Schumann Karneválját, az Abegg variációkat és Liszt h-moll szonátáját adja elő.
2011.05.31. 18:21
 
Az akupunktúra jól hat a titokzatos tünetekkel járó betegségekre
Az akupunktúra jól hat a titokzatos tünetekkel jelentkező páciensekre, ezért érdemes lenne hozzáadni a diagnózis nélküli egészségügyi problémákra rendelkezésre álló kezelések listájához - idézte brit kutatók megállapítását a The Daily Telegraph című brit napilap online kiadása (http://www.telegraph.co.uk).
2011.05.31. 18:20
 
Műszaki ellenőrök kaptak letöltendő börtönbüntetést Pécsen
Felfüggesztettről letöltendő börtönbüntetésre változtatta a Pécsi Ítélőtábla kedden jogerősen annak a műszaki ellenőrnek a büntetését, aki társa közreműködésével pénzért igazolta volna egy munka elvégzését tavaly Kaposváron.
2011.05.31. 18:18
 
Eróziógátló panel újrahasznosított papírból uniós támogatással
Utak, hidak rézsűjének erózióját gátló, papír alapú panelt dolgozott ki uniós támogatással a Sragner és Sragner Kft. - mondta Kazó Gábor projektmenedzser kedden az MTI-nek.
2011.05.31. 18:17
 
Magyar-vietnámi együttműködés a vállalkozói és szövetkezeti szektorban
Együttműködési megállapodást kötött az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) a Vietnami Központi Hitelalappal, valamint a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) a Vietnami Kis- és Középvállalkozások Szövetségével kedden Budapesten - közölte a VOSZ és az OTSZ közös közleményben.
2011.05.31. 18:16
 
MSZP: nevetséges, hogy a miniszterelnök a vasárnapi munkavégzésről beszélt
Az MSZP szerint nevetséges, hogy a miniszterelnök a vasárnapi munkavégzést tartja az ország egyik legsúlyosabb problémájának.
2011.05.31. 18:15
 
 
Gazdasági fordulat - Harrach: megértettem a miniszterelnök üzenetét
Megértettem a miniszterelnök üzenetét - így reagált Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője az MTI-nek kedden a kormányfő azon bejelentésére, hogy amíg nem lehet megélni öt napi munkából, addig nincs lehetőség az üzletek vasárnapi zárva tartására.
2011.05.31. 18:13
 
A francia alkotmánytanács tagjainak felfüggesztését kéri egy ellenzéki képviselő
A francia alkotmánytanács 11 tagja közül hatnak a felfüggesztését kéri az egyik beadvány megítélésének idejére egy szocialista képviselő, aki szerint az érintett személyek politikai elfogultságuk miatt nem felelnek meg az Emberi Jogok Európai Bírósága által előírt pártatlansági kritériumoknak.
2011.05.31. 18:11
 
 
Antik autós túra, Angliából Magyarországon át Új-Zélandra
Magyarországot is érintő, több tízezer kilométeres autótúrát tervez Új-Zélandra több mint hatvanéves járművével egy angol házaspár. Robert Douglas és felesége, Lynne egy 1948-as évjáratú, kétüléses, nyitott MG sportkocsival vág neki a 48 ezer kilométeresre tervezett útnak, amelynek során ellátogatnak Olaszországba, Magyarországra, Csehországba, Lengyelországba, majd átautóznak egész Oroszországon. Útvonaluk érinti Mongóliát, Kínát, Thaiföldet, Malajziát, Szingapúrt és Indonéziát, majd némi hajózás után Új-Zéland a végállomás. A 64 éves férj - aki csak egy évvel idősebb autójánál - 1966-ban, 150 (akkori) fontért vásárolta a patinás járművet, és két héttel később ismerte meg jelenleg 60 esztendős feleségét.
2011.05.31. 18:10
 
 
Pokorni-Hoffmann-vita - Oktatási államtitkár: nem változott az álláspontom
Az oktatásért felelős államtitkár szándéka nem változott, a nyilvánosság kizárásával kívánja tisztázni, hogy Pokorni Zoltán Fidesz-alelnök magatartása helyes vagy helytelen.
2011.05.31. 18:10
 
 
Martonyi: az EU segíteni kívánja a függetlenné váló Dél-Szudán életképességét
Az Európai Unió segíteni kívánja, hogy a július 9-én függetlenné váló Dél-Szudán életképes ország legyen - hangsúlyozta Martonyi János kedden Brüsszelben tartott sajtótájékoztatóján.
2011.05.31. 18:09
 
Tej világnap - A magyar általános iskolások fele nem iszik tejet
Magyarországon az általános iskolás gyerekek csaknem fele egyáltalán nem iszik tejet, holott a szakemberek napi fél litert javasolnak.
2011.05.31. 18:07
 
 
LMP: a kabinet a nemzeti együttműködés helyett a nemzeti cinizmus kormánya
Az LMP szerint a jelenlegi kormány "a nemzeti együttműködés helyett a nemzeti cinizmus kormánya" - értékelte a kabinet egy éves teljesítményét keddi, budapesti sajtótájékoztatóján Schiffer András. A frakcióvezető az elmúlt esztendő mérlegét megvonva azt mondta, hogy a kormányzat tevékenysége az alkotmányosság felszámolásáról és az adócsökkentés középpontba helyező "vudu gazdaságpolitikáról" szólt.
2011.05.31. 18:05
 
 
Kétlovas fogatverseny is lesz az őszi Nemzeti Vágtán
Új lovas sportággal, kétlovas fogathajtó versennyel is jelentkezik idén a Nemzeti Vágta, melyet a szokásostól eltérően ősszel rendeznek meg a Hősök terén.
2011.05.31. 18:04
 
 
Jobbik: összeférhetetlenség is lehetett az MNB arculatváltása kapcsán
A Jobbik képviselője kedden feljelentés-kiegészítést nyújt be a Legfőbb Ügyészségnek a Magyar Nemzeti Bank (MNB) arculatváltása ügyében május 18-án megtett feljelentéséhez - jelentette be Lenhardt Balázs kedden újságírók előtt; a Braun and Partners cáfolja részvételét az arculatváltás kialakításában.
2011.05.31. 18:02
 
Gázolt a metró a Klinikák megállónál
Gázolt a 3-as metró a Klinikák megállónál kedden késő délután - közölte a BKV fődiszpécsere az MTI-vel.
2011.05.31. 18:01
 
Nem zárják be a székesfehérvári Nemes Nagy Ágnes Leánykollégiumot
Nem zárják be a székesfehérvári Nemes Nagy Ágnes Leánykollégiumot, az intézményt nem vonják össze a József Attila Kollégiummal - döntött a város képviselőtestülete keddi rendkívüli ülésén.
2011.05.31. 18:00
 
Irán "megtréfálta" Merkelt
Rossz tréfát űztek az iráni hatóságok az Indiába tartó Angela Merkellel. Az ügy egy csapásra diplomáciai viszályhoz vezetett.
2011.05.31. 17:59
 
Norvég támogatással épült biogáz üzemet avattak Kecskeméten
A ma elérhető legkorszerűbb technológiát képviseli az az új, a Norvég Alap támogatásával felépült biogáz-üzem, mely a térség mezőgazdasági, valamint konzerv- és élelmiszeripari melléktermékeinek feldolgozásával állít elő villamos- és hőenergiát - közölte a beruházást megvalósító Agrowatt Környezetvédelmi Szolgáltató Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója Kecskemét-Kispáiban, a létesítmény ünnepélyes átadásán.
2011.05.31. 17:57
 
Angliából Magyarországon át Új-Zélandra, antik autóval
Magyarországot is érintő, több tízezer kilométeres autótúrát tervez Új-Zélandra több mint hatvanéves járművével egy angol házaspár.
2011.05.31. 17:55
 
Vizi E. Szilveszter: A tehetségek felkutatása és gondozása a legfontosabb feladat
A tehetségek felkutatása és gondozása a legfontosabb feladat, s ebben egészen új szerep hárul a Tudományos Ismeretterjesztő Társulatra (TIT) - hangsúlyozta Vizi E. Szilveszter akadémikus, a TIT elnöke.
2011.05.31. 17:53
 
Elvonások és nagy tervek - Baán László a Szépművészeti jövőjéről
A sikerkiállítások jelentik a Szépművészeti Múzeum egyetlen esélyét a válságidőszak átvészelésére - mondta el az MTI-nek Baán László főigazgató, aki az intézmény pénzügyi helyzetéről, várható kiállításairól és az Andrássy-negyed készülő koncepciójáról is beszélt.
2011.05.31. 17:52
 
 
Conte a Juventus új vezetőedzője
Antonio Conte lett kedden a Juventus labdarúgócsapatának új vezetőedzője. Andrea Agnelli klubelnök kedden a csapat honlapján jelezte, hogy Luigi Del Neri távozik, Conte pedig átveszi helyét a csapatnál, majd a klub délutáni közleményéből az is kiderült, hogy két évre, 2013. június 30-ig szól a 41 éves szakember megbízatása. "Sikeresek akarunk lenni újra, s Antonio Conte segít nekünk majd ebben. Az ő kinevezése az első lépés a hagyományainknak megfelelő eredményekhez visszavezető úton" - mondta Agnelli. A korábbi középpályás 1992-től 2004-es visszavonulásáig játszott a Juventusban, s összesen 15 trófeát gyűjtött be a csapattal.
2011.05.31. 17:50
 
A barcelonai bravúr után a Forma-1-ről álmodik Kiss Pál Tamás
Rövid időn belül a Forma-1-ben szeretne versenyezni Kiss Pál Tamás; a magyar pilóta másfél hete nagy meglepetésre megnyerte az F1-es Barcelonai Nagydíj GP3-as betétfutamát.
2011.05.31. 17:50
 
 
A magyar általános iskolások fele nem iszik tejet
Magyarországon az általános iskolás gyerekek csaknem fele egyáltalán nem iszik tejet, holott a szakemberek napi fél litert javasolnak. A Tetra Pak Hungária Zrt. megbízásából végzett GfK-felmérés szerint a magyarok évente mindössze 67,5 liter, azaz napi 1,8 deciliter tejet fogyasztanak, holott a táplálkozástani szakemberek és az ENSZ napi fél litert javasolnak. Magyarországon az általános iskolás gyerekek csaknem fele egyáltalán nem iszik tejet, közel kétharmaduk pedig semmilyen tejterméket nem fogyaszt. Az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet korábbi felmérése szerint a diákok kétharmada napi rendszerességgel fogyaszt cukrozott üdítőitalokat tej helyett, egyharmaduk pedig nem reggelizik.
2011.05.31. 17:40
 
BUX: +2,59 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 589,27 pontos, 2,59 százalékos emelkedéssel, 23.376,19 ponton zárt kedden.
2011.05.31. 17:30
 
 
Tenisz, Roland Garros, nyolcaddöntő: Murray nagy csatában jutott tovább
A bokasérüléssel bajlódó Andy Murray nagy csatában, öt szettben nyert a szerb Viktor Troicki ellen a francia nyílt teniszbajnokság nyolcaddöntőjében. A találkozót már hétfőn elkezdték, ám akkor sötétedés miatt a negyedik játszmában félbeszakadt a küzdelem. Murray a legjobb nyolc között az argentin Juan Igancio Chelával találkozik. Eredmény, nyolcaddöntő: férfi egyes: Murray (brit, 4.)-Troicki (szerb, 15.) 4:6, 4:6, 6:3, 6:2, 7:5.
2011.05.31. 17:20
 
 
Londoni elemzők: vannak költségvetési kockázatai az otthonmentő tervnek
A piac várhatóan kedvezően értékeli a magyar kormány által a devizahitelesek megsegítésére összeállított intézkedéscsomagot, a tervezetnek azonban vannak költségvetési kockázatai - vélekedtek kedden londoni felzárkózó piaci elemzők az előző nap bejelentett megállapodásról. David Oxley, a Capital Economics - az egyik legnagyobb citybeli befektetési és pénzügyi tanácsadó csoport - feltörekvő piaci közgazdásza az MTI-nek adott keddi kommentárjában azt emelte ki, hogy a kormány potenciális veszteségeket vállal magára a csomagtervvel. Oxley szerint ugyanis háztartási adósságproblémák hárulhatnak vissza a kormányra, ami negatív fejlemény lenne az "egyébként is törékeny állapotban lévő" közfinanszírozás szempontjából.
2011.05.31. 17:00
 
 
Orbán: Magyarország háborúban áll az eladósodottsággal
Magyarország háborúban áll az eladósodottsággal és a munkanélküliséggel, de csak megújulással és átszervezéssel nyerheti meg - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a kormány alakításának egyéves évfordulója alkalmából rendezett Gazdasági fordulat című konferencián. Hozzátette: "ha mindazt átszervezzük, ami e nélkül hónapról hónapra újratermelné az adósságunkat, akkor nyerhetünk, de csak akkor". Vannak akik azt gondolják, hogy az államadósság és a munkanélküliség kihívást jelent vagy problémát, amit meg kell oldani, de a valóság az, hogy ezek Magyarország ellenségei. "Az ellenséget onnan lehet felismerni, hogy ha mi nem győzzük le őt, akkor ő győz le minket" - fogalmazott.
2011.05.31. 16:40
 
Vendégbarát szolgáltatások és vezetőváltás a zalakarosi Gránit Gyógyfürdőben
Június elsejétől új igazgatót nevezett ki a tulajdonos önkormányzat a zalakarosi Gránit Gyógyfürdő élére; Burján Richárd vezérigazgató vendégbarát szolgáltatásokkal, új fürdőfejlesztési koncepcióval, gasztronómia stratégiával kívánja növelni a vevőelégedettséget és a fürdő látogatottságát.
2011.05.31. 16:40
 
Londoni elemzők: vannak költségvetési kockázatai az otthonmentő tervnek
A piac várhatóan kedvezően értékeli a magyar kormány által a devizahitelesek megsegítésére összeállított intézkedéscsomagot, a tervezetnek azonban vannak költségvetési kockázatai - vélekedtek kedden londoni felzárkózó piaci elemzők az előző nap bejelentett megállapodásról.
2011.05.31. 16:38
 
 
Zuma: Kadhafi nem akarja elhagyni Líbiát
Moammer el-Kadhafi líbiai vezető nem készül elhagyni hazáját, növekvő elszigeteltsége és az arab ország elleni NATO-csapások dacára sem - közölte kedden Jacob Zuma, a Dél-afrikai Köztársaság elnöke, aki előző nap Tripoliban folytatott közvetítő tevékenységet az Afrikai Unió (AU) megbízásából. Zuma és Kadhafi tárgyalásai után a jelek szerint kevés esély maradt a líbiai fegyveres konfliktus - kormányellenes lázadás és NATO-csapások - tárgyalásos rendezésére. Zuma közleménye szerint Kadhafi ismét sürgette a tűzszünetet. A líbiai lázadók ezt azonban már a múlt hónapban, Zuma előző líbiai látogatásakor elutasították.
2011.05.31. 16:30
 
Felhős, szeles idő és 23-29 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint a több-kevesebb napsütés mellett kedden időnként, szerdán nyugat felől többször erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet. Kedden szórványosan, szerdán többfelé várható zápor, zivatar, helyenként felhőszakadás is lehet. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de kedden a déli, szerdán az északira forduló szél néhol megélénkül. Zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12, 17 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán általában 23, 29 fok között valószínű, de a nyugati határnál ennél kissé hűvösebb lesz.
2011.05.31. 15:50
 
 
Elutasították Mladic hágai kiadatás elleni fellebbezését
Elutasította kedden az illetékes belgrádi bíróság Ratko Mladic fellebbezését, így már nincs jogi akadálya annak, hogy Szerbia kiadja a háborús bűnökkel vádolt boszniai szerb extábornokot a hágai Nemzetközi Törvényszéknek. A döntésről a bíróság szóvivője számolt be. Mint elmondta, az iratokat továbbították a kiadatásról határozó igazságügyi minisztériumnak. A kiadatásról szóló döntés Snezana Malovic igazságügyi miniszter általi ellenjegyzése megfigyelők szerint már csak puszta formaság. Sajtóhírek szerint Mladicot néhány órán belül útnak indíthatják Hágába.
2011.05.31. 15:20
 
Háromszázötvennél is több újdonság a 82. Ünnepi Könyvhéten
Hagyományosan a díszegyenruhába öltözött Központi Tűzoltózenekar felvonulása nyitja meg június 2-án a 82. Ünnepi Könyvhét és 10. Gyermekkönyvnapok rendezvénysorozatát a Vörösmarty téren. Háromszázhetvenöt könyvújdonságot vehetnek kézbe az érdeklődők a június 6-áig tartó rendezvényen, amelynek központi helyszíne az idén is a budapesti Vörösmarty tér lesz - hangzott el az országos eseményt beharangozó sajtótájékoztatón kedden a Petőfi Irodalmi Múzeumban.
2011.05.31. 15:10
 
 
Német hatóságok: nem a spanyol uborka a "vétkes" a hasmenésjárványért
Mégsem a spanyol uborka a "vétkes" a Németországban terjedő és immár 15 halálos áldozatot követelő hasmenésjárványért - közölték kedden a hamburgi egészségügyi hatóságok. A hivatalos bejelentés szerint az illetékes hamburgi szervek laboratóriumi vizsgálatnak vetettek alá két, Spanyolországból importált, a fertőzöttnek vélt szállítmányból származó uborkát. Azokon ugyan EHEC baktériumot fedeztek fel, az azonban nem azonos azzal a baktériumtörzzsel, amelyet a fertőzött betegek székletében mutattak ki. A hamburgi higiéniai intézet napokkal ezelőtt azt állította, hogy a súlyos hasmenésjárványt okozó baktériumra bukkantak három, Spanyolországból származó uborkán.
2011.05.31. 14:50
 
Agrárminiszter: gyors cselekvésre van szükség az uborkaügyben
A magyar EU-elnökség az agrárminiszterek soron kívüli ülését is kész összehívni a gyors cselekvés érdekében - jelentette ki Fazekas Sándor a fertőzött uborka miatt kialakult helyzet kezelésére utalva kedden Debrecenben, az EU Mezőgazdasági és Halászati Tanácsának informális ülését követő sajtókonferencián. A tanácskozás valamennyi résztvevője együttérzését fejezte ki a fertőzés áldozatai hozzátartozóinak - jelezte a magyar vidékfejlesztési miniszter. Dacian Ciolos, az EU mezőgazdasági biztosa szerint gyors reagálással vissza kell állítani a fogyasztói bizalmat, mert "a bizalmi válságnak komoly gazdasági hatása lehet, ami visszahat az ágazatra".
2011.05.31. 14:30
 
 
A lefogyott nők szimpatikusabbak a férfiak számára, mint végig karcsú társaik
A sikeresen lefogyott nőknek több sikerük lehet a férfiaknál, mint azoknak, akik sohasem voltak elhízva - idézte egy friss kutatás eredményét a The Daily Telegraph című brit lap online kiadása. A kutatók úgy találták, hogy a kövérség bélyege még sokáig rajta marad a nőkön akkor is, ha már leadták többletkilóikat. A férfiak számára azonban ez pozitív, mert a testesebb hölgyeket barátságosabbnak, megközelíthetőbbnek és érzelmileg stabilabbnak tartják, mint a vékony nőket. A másik oldalon ugyanakkor a nők - talán az újabb vetélytársakat felfedezve bennük - negatív színben látják korábban túlsúlyos társnőiket: fegyelmezetlennek, érzelmileg labilisnak, sőt kevésbé higiénikusnak tartják őket.
2011.05.31. 14:20
 
 
A felelős államtitkár szerint Magyarországon nincs szennyezett spanyol zöldség
Magyarországon jelenleg nincs szennyezett spanyol zöldség, minden eddigi vizsgálat negatív volt - mondta Kardeván Endre, a Vidékfejlesztési Minisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért és agrárigazgatásért felelős államtitkára Debrecenben. Jelenleg 154 minta van a laboratóriumokban, amelyek felét már megvizsgálták, s valamennyi eredmény negatív - tette hozzá az európai uniós agrárminiszterek informális tanácskozását követő rendkívüli tájékozatóján. Kardeván szerint rendkívül fontos a fogyasztók bizalmának visszanyerése, s annak tudatosítása, hogy a Magyarországon termesztett uborka nyugodtan fogyasztható.
2011.05.31. 13:20
 
 
Csigát is mentettek már a brit tűzoltók
Csigát is mentett már a brit tűzoltóság kacsafin és tehénen, meg persze sok más állaton kívül. Az utóbbi három esztendőben a feljegyzések szerint Nagy-Britannia tűzoltói 17 ezer állatot mentettek meg, ami legalább 3,5 millió fontba - 1 milliárd forintba - került. A költségeket azonban mindössze 4 tűzoltóság testálta rá a megmentett állatok tulajdonosaira. Csigásból csak egy akadt: egy idős nő házának falán mászott felfelé az állat, ami annyira megrémisztette a nénit, hogy kihívta a tűzoltókat. A sok mindenre kiképzett lánglovagok fél kézzel megoldották a problémát: leszedték a csigát és távolabb elengedték. A néni megnyugtatása volt a feladat embert próbálóbb része.
2011.05.31. 13:10
 
Két év múlva elkészülhet a debreceni stadion
Két év múlva elkészülhet Debrecenben az új Nagyerdei Stadion: kedden létrejött az a projektcég, amelyet az állami pénzből épülő létesítmény rekonstrukciójának megvalósítására hoztak létre. Az ünnepélyes aláíráson Kósa Lajos, Debrecen polgármestere, Horváth Gergely Domonkos, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) vezérigazgatója, Vígh László kormánybiztos, valamint Tauber Zoltán, a Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. (BMSK) vezérigazgatója látta el kézjegyével a megállapodást.
2011.05.31. 13:00
 
 
A kormányzat nem részesít senkit származása alapján, alanyi jogon plusztámogatásban
Visszautasítja a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) társadalmi felzárkózásért felelős államtitkársága azokat a múlt héten megjelent tudósításokat, amelyek azt a látszatot szeretnék kelteni, mintha a kormányzat bárkit származása alapján, alanyi jogon kívánna plusztámogatásban részesíteni - közölte az államtitkárság kedden az MTI-vel. Hozzátette: ilyet sem az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke, sem más kormányzati szereplő nem mondott vagy nyilatkozott.
2011.05.31. 12:50
 
 
Sorozatrabló nagymama Afrikában
Fiatal férfiakat kirabló nagymamát keres a rendőrség a Dél-afrikai Köztársaságban. Az idős asszony Johannesburg egy bevásárlóközpontjánál szemeli ki áldozatait azok közül, akik pénzkiadó automatánál fordulnak meg. Két nehéz szatyorral csal kelepcébe fiatal férfiakat: megkéri őket, hogy segítsenek cipelni terhét a kocsijáig. Amikor a járműhöz érnek, pisztoly szegeződik az áldozat fejének, és két férfi - a nagymama cinkosai - beparancsolják a segítőkész ifjút a kocsiba, elviszik egy darabon, majd miután elszedték a pénzét, kipenderítik.
2011.05.31. 12:40
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278[1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista