2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
Baleset az M3-ason Hatvannál - ketten meghaltak
Ketten meghaltak az M3-as autópályán, amikor eddig tisztázatlan körülmények között két teherautó összeütközött csütörtök reggel nem messze Hatvantól - közölte az Autópálya-kezelő Zrt. az MTI-vel.
2011.06.02. 08:05
 
Natura Fesztivál Majkon
A környezetbarát gyermekjátékokat és a közösen játszható elfoglaltságokat állítja középpontjába a vasárnap Majkon, a kamalduli remeteségben rendezett Natura Fesztivál.
2011.06.02. 08:04
 
Oroszország betiltotta az EU-államokból származó zöldségimportot
Oroszország csütörtöktől leállította az Európai Unió tagállamaiból származó zöldségimportot a főleg Németországban halálos áldozatokat is szedő, az Escherichia coli, azaz a kóli baktérium egyik válfaja, az EHEC bélbacilus előidézte hasmenésjárvány miatt - jelentette be csütörtökön reggel Gennagyij Onyiscsenko tiszti főorvos. Eddig csupán a Németországból és Spanyolországból származó zöldségek behozatalára volt érvényes tilalom.
2011.06.02. 08:03
 
 
Újabb négy évre Blattert választották FIFA-elnöknek
Az egyedüli jelöltként induló Joseph Blattert szerdán újabb négy évre megválasztották elnöknek a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) zürichi székházában zajló 61. kongresszuson. A 208 tagország képviselői közül 203 adott le szavazatot, s ebből 186 támogatta a szervezetet 1998 óta irányító svájci sportdiplomatát, akinek legalább 102 voksot kellett kapnia ahhoz, hogy negyedik elnöki ciklusát is megkezdhesse. A magyar szövetség képviseletében Csányi Sándor elnök szavazott.
2011.06.01. 20:10
 
 
Orbán: Magyarország mindig az alacsony adózás híve lesz
Magyarország mindig az alacsony adózás híve lesz, és nem akarja, hogy az adórendszereket európai szinten harmonizálják - jelentette ki Orbán Viktor azon a sajtótájékoztatón Dublinban, amelyet Enda Kenny ír kormányfővel folytatott szerdai tárgyalása után tartott.
2011.06.01. 19:58
 
Zárolás fenyegeti filmes cégek bankszámláit
Tizenkilenc cég hitelszerződése járt le május 31-én magyarországi bankoknál, a produkciós cégek - és a Magyar Mozgókép Közalapítvány (MMKA) - számláit ezért zárolás fenyegeti. Andrew Vajna, a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztos tárgyalásokat folytat hat pénzintézettel az adósságok rendezéséről.
2011.06.01. 19:57
 
Az MSZP világos koncepciót és személyzeti politikát vár a közmédiumok vezetőitől
Az MSZP szolidaritást vállal a közmédiában tervezett ezer fős elbocsátás áldozataival - jelentette ki szerdai sajtótájékoztatóján az ellenzéki párt szóvivője.
2011.06.01. 19:56
 
A kórházvédők államosítanák az egri kórházat
Az egri kórház államosítását tartja szükségesnek az Egri Kórházvédők Egyesülete az után, hogy adósságrendezési eljárás indult az intézményt fenntartó Heves Megyei Önkormányzat ellen - jelentette be az egyesület alelnöke szerdán Egerben.
2011.06.01. 19:55
 
Moszkva: Menetel a múlt - a Moszkovszkije Novosztyi írása Magyarországról
A Moszkovszkije Novosztyi című orosz lap szerdán - Nagy Imre születésének 115. évfordulójához időzítve - Menetel a múlt címmel közölte Fjodor Lukjanovnak, az Oroszország a globális politikában című folyóirat főszerkesztőjének Magyarországgal foglalkozó írását.
2011.06.01. 19:54
 
A Hattyúlovag - Wagner-opera ifjúsági változatban a Müpában
Idén először várja a Művészetek Palotája egy Wagner-opera ifjúsági változatával a fiatal zene- és színházbarátokat, a jövő közönségét. A Lohengrint Hamar Zsolt átdolgozásában A Hattyúlovag címmel mutatják be pénteken a Fesztivál Színházban.
2011.06.01. 19:52
 
Londoni elemzők: csekély hatása lesz a fogyasztásra a programnak
A devizahiteleseket megsegítő intézkedéscsomag várhatóan nem fogja érdemben élénkíteni a belső keresletet Magyarországon - vélekedtek szerdai helyzetértékelésükben londoni felzárkózó piaci elemzők.
2011.06.01. 19:51
 
Asterix és Obelix 3D-re vált, Magyarországon a stáb
Laurent Tirard rendezésében, Gérard Depardieu és Edouard Baer főszereplésével - valamint olyan csillagok közreműködésével, mint Catherine Deneuve - Budapesten folytatódik az Asterix és Obelix: Isten óvja Britanniát című részének forgatása; a film három dimenzióban kerül a mozikba.
2011.06.01. 19:49
 
Nácik és sztálinisták a Hupikék Törpikék?
Totalitáriusnak, rasszistának, antiszemitának, nácinak és sztálinistának, valamint nőgyűlölőnek tartja a Hupikék Törpikéket egy francia politikai elemző. Antoine Buéno Le petit livre bleu (A kis kék könyv) címmel szerdán megjelent kötete "kritikus és politikus" elemzése a törpök társadalmi berendezkedésének.
2011.06.01. 19:48
 
Évadzáró az Új Színházban
A jövő évadban három nagyszínpadi darabot mutatnak be az Új Színházban; Shakespeare Coriolanus, Thomas Mann Varázshegy és Závada Pál Jadviga párnája című művét tűzi műsorra a teátrum, amely szerdán tartotta évadzáró társulati ülését.
2011.06.01. 19:47
 
Takács Mária világcsúcsokkal lett masters Európa-bajnok
Masters Eb-n szerzett szerdán aranyérmeket Takács Mária, a korábbi sokszoros világ- és Európa-bajnoki érmes súlyemelő, a magyar sportági szövetség újdonsült főtitkára.
2011.06.01. 19:46
 
Fidesz: a rendszerváltás egyik legnagyobb eredménye az önkormányzati struktúra kialakítása
A Fidesz a rendszerváltás egyik legnagyobb eredményének tarja az önkormányzati struktúra kialakítását - reagált szerdai közleményében a Fidesz-frakció Pál Tibor szocialista országgyűlési képviselő sajtótájékoztatójára. A politikus azt mondta: a kormány cserbenhagyta az önkormányzatokat, és "szovjet típusú tanácsrendszert" épít ki.
2011.06.01. 19:44
 
Sulyok Vince irodalmi emlékhely nyílik Győr-Ménfőcsanakon
Sulyok Vince költő, műfordító, művelődéstörténész tiszteletére irodalmi emlékhely nyílik pénteken egykori szülőhelyén, Győr-Ménfőcsanakon a Bezerédj–kastélyban.
2011.06.01. 19:43
 
Infokommunikációs konferencia - Fellegi: fontos versenyképességi szerepe van az infokommunikációnak
Mind az egyén, mind a vállalkozások versenyképessége szempontjából hangsúlyos szerepe van az infokommunikációnak, ezért az állam olyan konstrukciókat alakított ki, amelyek az alapszintű digitális írástudáshoz szükséges kompetenciák megszerzését segítik - mondta Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter szerdán Budapesten "Az Információs Társadalom Parlamentje" című konferencián.
2011.06.01. 19:41
 
Bajnai: a kilábaláshoz az kell, hogy sokan és sokat dolgozzanak
Bajnai Gordon szerint a válságból való kilábaláshoz az szükséges, hogy sokan és sokat dolgozzanak, a magyar politikusok azonban az elmúlt tíz évben gyakran az ország fejlődését lassító döntéseket hoztak azért, hogy az inaktívaktól szerezzenek szavazatokat.
2011.06.01. 19:40
 
Művészeti túrák a Duna mentén, fesztiválok Belgrádban
Idén az első negyedévben 14 százalékkal több magyar kereste fel Szerbiát, köztük Újvidék (Novi Sad) és Belgrád épített örökségét, a szerémségi kolostorokat és a kiemelt sportrendezvényeket.
2011.06.01. 19:38
 
Schmittné Makray Katalin: Egyre európaibbak a magyar városközpontok
Látható a fejlődés Szekszárdon, a magyar városközpontok egyre szebbek, európaibbak - mondta Schmitt Pál köztársasági elnököt országjárásának ötödik állomására szerdán elkísérő Scmhittné Makray Katalin az MTI-nek a tolnai megyeszékhelyen.
2011.06.01. 19:36
 
Könyvhét - Könyvkiállítás nyílt Szegeden
Betűvetés - Könyvaratás címmel nyílt kiállítás szerdán Szegeden a 2011-es Ünnepi Könyvhét előestéjén; a Bába és Társa Kiadó gondozásában eddig megjelent kiadványokból mintegy félezer tekinthető meg a Bálint Sándor Művelődési Házban június 11-ig.
2011.06.01. 19:35
 
 
Tenisz, Roland Garros: Nadal és Murray is elődöntős
A címvédő, korábbi ötszörös győztes Rafael Nadal bejutott a legjobb négy közé a francia nyílt teniszbajnokságon: a spanyol világelső a szerdai negyeddöntőben fantasztikus játékkal, három szettben nyerte a tavalyi finálé "visszavágóját" a svéd Söderling ellen. A két játékos útja már 2009-ben is keresztezte egymást Párizsban, akkor a nyolcaddöntőben bombameglepetésre Söderling diadalmaskodott, a döntőig menetelt, ott azonban kikapott a svájci Roger Federertől. Nadal az elődöntőben a brit Andy Murrayvel találkozik, aki három szettben győzte le az argentin Juan Ignacio Chelát. Eredmény: Nadal (spanyol, 1.)-Söderling (svéd, 5.) 6:4, 6:1, 7:6 (7-3) Murray (brit, 4.)-Chela (argentin) 7:6 (7-2), 7:5, 6:2
2011.06.01. 19:30
 
 
Budaházy-ügy: szocialista politikusok tanúskodtak
Több szocialista politikus, országgyűlési képviselő számolt be sértett tanúként a Budaházy-per szerdai tárgyalásán az otthonuk elleni Molotov-koktélos támadásokról. A vád szerint a Hunnia Mozgalmat irányító Budaházy György utasítására vádlott-társai 2008 februárjában az egészségügyi törvény elfogadásának meghiúsításáért benzines palackokat dobtak több akkori kormánypárti képviselő otthonára, ezzel főként a bejárati ajtókat, illetve családi házak kertjeit gyújtották fel, rongálták meg. Sérülés nem történt, az anyagi kár sem volt jelentős. E vádpontok hasonlítanak egymásra abban is, hogy a támadók többnyire elhagyatott helyszíneket választottak és alapos helyismerettel készítették elő és hajtották végre akcióikat.
2011.06.01. 19:00
 
 
Brüsszelben megnyílt Székelyföld képviseleti irodája
Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes jelenlétében megnyílt kedden Székelyföld képviseleti irodája Brüsszelben. A megnyitón - amelyet az irodának helyiséget biztosító magyarországi régiók képviseletén rendeztek - Semjén egyebek között azt hangoztatta, hogy a románság és a magyarság egymásra van utalva: Románia nem lehet sikeres ország az ott élő magyarság boldogulása nélkül, a magyarság pedig nem boldogulhat, ha Románia nem sikeres. Az iroda tevékenysége nem valaki ellen irányul, nem sérti senkinek az érdekeit, hanem javára válik mindenkinek, így Romániának is azáltal, hogy uniós forrásokat próbál a Székelyföldre vinni - szögezte le a kormányfő-helyettes.
2011.06.01. 18:10
 
 
Teljes holdfogyatkozás lesz június 15-én
Hosszú idő után ismét teljes holdfogyatkozás figyelhető meg június 15-én, ráadásul olyan, amely a földárnyék közepén halad át (centrális fogyatkozás), ennek megfelelően az árnyék a szokottnál is sötétebb lesz, viszont a nyári napfordulóhoz közeli időpontnak köszönhetően égi kísérőnk végig alacsonyan lesz látható. Mint a Magyar Csillagászati Egyesület honlapján olvasható, a jelenség kezdetén, a részleges fázisban a Hold még a horizont alatt lesz.
2011.06.01. 18:00
 
 
Nagyot gyengült a forint a svájci frankkal szemben
Euróban stabilnak bizonyult a forint szerdán, de a főbb devizákkal szemben erősödő svájci frank ellenében gyengült. Az eurót délután negyed ötkor 266,07 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a kedd délutáni 266,40 forint után. A forint árfolyama 6,43 százalékkal gyengébb az euróhitelek 250 forintos rögzített törlesztési árfolyamánál.A svájci frank árfolyama 219,94 forint 216,62 forint után. A forint 22,19 százalékkal gyengébb a frankhitelek 180 forintban rögzített törlesztési árfolyamánál és 2,00 százalékponttal távolodott az előző napihoz képest.
2011.06.01. 17:40
 
BUX: -0,33 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX -77,85 pontos, -0,33 százalékos csökkenéssel, 23.298,34 ponton zárt szerdán.
2011.06.01. 17:20
 
 
Lady Gaga új albuma az elmúlt évek eladási rekordere lett
Lady Gaga amerikai popcsillag új albuma, a Born This Way című lemez lett az utóbbi hat év legkelendőbb hanghordozója az első heti eladásokat tekintve az Egyesült Államokban. A Billboard magazin szerint a lemezből 1,11 millió darabot adtak el május 29-ig, ezzel az utóbbi évek, 50 Cent 2005 márciusa óta őrzött csúcsát - de nem az abszolút rekordot - közelítette meg. A rapper The Massacre című albumából 1,14 millió darab kelt el az első héten. Tavaly novemberben Taylor Swift country énekes lépte át az egymilliós küszöböt, Speak című korongjából 1,01 millió kelt el.
2011.06.01. 17:10
 
 
Van Nistelrooy Málagába szerződik
Ruud van Nistelrooy szerdán megérkezett Málagába, ahol egy plusz egy évre szóló szerződést köt a helyi, spanyol élvonalban szereplő labdarúgócsapattal. A holland csatárt a repülőtérről azonnal egy helyi klinikára szállították, ahol átesik az átigazolásokkor szokásos orvosi vizsgálatokon. Van Nistelrooy korábban többek között a Manchester Unitedben, a Real Madridban és - a legutóbbi szezonban - a Hamburgban futballozott.
2011.06.01. 17:00
 
Felhős, esős idő és 23-29 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett gyakran lesz erősen felhős az ég, többfelé várható zápor, zivatar, néhol felhőszakadás is lehet. Az északi, északkeleti szél csütörtökön a Dunántúlon és északkeleten megerősödik, zivatarok környezetében azonban szerdán és csütörtökön is számíthatunk erős vagy viharos lökésekre. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 23 és 29 fok között alakul, a hűvösebb a Nyugat-Dunántúlon lesz.
2011.06.01. 16:40
 
 
Tenisz, Roland Garros: Sarapova és Li Na bejutott az elődöntőbe
Marija Sarapova és Li Na szerdán bejutott az elődöntőbe a francia nyílt teniszbajnokságon. Az orosz játékos a német Andrea Petkovicot verte könnyedén, két sima játszmában, míg az idei Australian Openen döntős kínai teniszező a titkos esélyként számon tartott fehérorosz Viktorija Azarenkát búcsúztatta a Roland Garroson. Li Na az elődöntőben Sarapovával találkozik, míg a másik ágon a címvédő olasz Francesca Schiavone a hazai közönség előtt szerepelő Marion Bartolival mérkőzik. Li Na az első kínai teniszező, aki az elődöntőig jutott a Roland Garroson. Eredmények, Sarapova (7.)-Petkovic (15.) 6:0, 6:3. Li Na (kínai, 6.)-Azarenka (fehérorosz, 4.) 7:5, 6:2.
2011.06.01. 16:30
 
 
Színházbusz járja Bécs utcáit
Egy autóbuszban kialakított mobil színház indult turnéra szerdán Bécsben. A Színházbuszt mintegy húszfős közönségre és kétfős "társulatokra" tervezték. Az ötletgazdák célja az, hogy közelebb vigyék az utca emberéhez a színjátszást. Az első előadás címe Erotikus történetek az 1001 éjszakából, egy XIX. századi indiai írásmű feldolgozása. A programtervek között szerepelnek Shakespeare-művek, Sherlock Holmes-történetek színpadi változatai, irodalmi estek, gyermekprogramok és a bevándorlók nemzeti kultúrájának megismertetését célzó, kétnyelvű előadások is - mondta el Bruno Max szervező az APA osztrák hírügynökségnek.
2011.06.01. 16:20
 
 
GKI: 3 év múlva megugorhat a devizahitelesek törlesztőrészlete
A devizahitelesek megsegítésére kidolgozott csomag pozitív hatásai mellett az esetleg nem várt, kellemetlen következményekre hívja fel a GKI, egyebek között arra, hogy három év múlva megugorhat a törlesztőrészlete azoknak, akik élnek az árfolyam-korlátozás lehetőségével. A GKI MTI-nek eljuttatott véleményében kérdésesnek nevezi az árfolyam-rögzítés népszerűségét, mivel az eddig rendesen fizető háztartások óvatosak lehetnek egy további hitelfelvétellel. A 180 forintos frank árfolyam az esetek túlnyomó többségében magasabb mint a hitelfelvételkor érvényes árfolyam, így a hiteltörlesztés a kezdetinél nagyobb terhet jelent.
2011.06.01. 16:10
 
 
Jövő kedden temetik Mádl Ferencet
Jövő kedden, a Fiumei úti temetőben helyezik örök nyugalomra Mádl Ferenc volt köztársasági elnököt. A Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottság az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a volt államfő temetésével kapcsolatban tudatta, hogy a Fiumei úti temető 28. parcellája 1. sorának 40. sírhelyét a Nemzeti Sírkert részévé nyilvánítja. A bizottság felkéri a közintézményeket, hogy a temetés napján, 2011. június 7-én, fekete zászló kihelyezésével fejezzék ki részvétüket. Mádl Ferenc akadémikus, aki 2000 és 2005 között volt Magyarország köztársasági elnöke, május 29-én, életének 81. évében hunyt el.
2011.06.01. 15:50
 
 
ÁNTSZ: Magyarország egyelőre nem érintett a súlyos hasmenéses járványban
Magyarország egyelőre nem érintett a Németországból indult, súlyos szövődményekkel járó hasmenéses járványban - számolt be Paller Judit országos tiszti főorvos az Országgyűlés egészségügyi bizottságának ülésén. Azt mondta, Magyarországon mostanáig csak hasmenéses eseteket jelentettek, a betegnek nem voltak szövődményeik. Az Országos Epidemiológiai Központba mostanáig 17 minta érkezett, amelyeket a Németországban súlyos hasmenéses járványt okozó kólibaktériumra vizsgáltak. Ezek közül 11 negatív lett a baktériumra, a többi esetben még nincsenek meg a vizsgálati eredmények - közölte.
2011.06.01. 15:40
 
 
Vizsgálatok kellenek még, hogy növeli-e a mobiltelefon a daganatok kockázatát
További vizsgálatok szükségesek annak egyértelmű eldöntésére, hogy növeli-e a mobiltelefon használata bizonyos agydaganatok kockázatát - jelentette ki szerdán Timár József egyetemi tanár, a Semmelweis Egyetem II. sz. Patológiai Intézetének igazgatója az Egészségügyi Világszervezet (WHO) előző nap közzétett állásfoglalásáról. "A WHO nem bizonyítottan rákkeltőnek nevezte, hanem azt jelentette be, hogy nem sikerült egyértelműen kizárni, nem járul-e hozzá a mobiltelefon bizonyos típusú daganatok kialakulásához. A kérdés régóta a levegőben van, most tudományos adatokat vettek számba, hogy eldöntsék: ezek egy irányba mutatnak-e, vagy egymással ellentétesek" - fogalmazott a professzor az MTI-nek nyilatkozva.
2011.06.01. 15:30
 
 
Horváth Ádám az operaház új főigazgatója
A Magyar Állami Operaházat eddig miniszteri biztosként irányító Horváth Ádámot nevezte ki a dalszínház új főigazgatójává június 1-jei hatállyal Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter. A Nemzeti Erőforrás Minisztériumnak az MTI-hez szerdán eljuttatott közleménye szerint Horváth Ádám kinevezése öt évre szól. A főigazgatói posztra öten pályáztak, közülük a pályázatokat elbíráló kilencfős szakmai bizottság döntő többséggel Horváth Ádámot javasolta a dalszínház élére. Horváth Ádám 2010. szeptember 1. óta miniszteri biztosként felelt az operaház működéséért.
2011.06.01. 15:20
 
 
Orbán: a ciklus végére 65-70% között lesz a magyar államadósság mértéke
A parlamenti ciklus végére 65-70 százalék közötti szintre csökken a magyar államadósság mértéke - közölte Orbán Viktor kormányfő a Magyarországon befolyásos ír befektetőkkel folytatott dublini megbeszélésen szerdán. A miniszterelnök ezt követően az ír fővárosban, egy konferencián arról beszélt, hogy a magyar uniós elnökség a legnehezebb kérdéseket vette fel a programjára, így például a gazdasági kormányzást, az energiapolitikát, Horvátország csatlakozását, a schengeni övezet bővítését és a romastratégiát. A befektetőkkel való tárgyalásról Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője tájékoztatta a magyar újságírókat.
2011.06.01. 15:20
 
 
Kormánytámogatás a 2014-es budapesti vízilabda Eb megrendezéséhez
A kormány támogatja a 2014. évi vízilabda Európa-bajnokság budapesti megrendezését. Az erről szóló, Orbán Viktor miniszterelnök által aláírt határozat kedden jelent meg a Magyar Közlönyben, így a döntés a közzétételét követő napon, vagyis ma (június 1.) hatályba lépett. Ennek értelmében a kormány vállalja, hogy a Nemzeti Sportközpontok Nemzeti Úszó és Vízilabda Olimpiai Központjához tartozó Hajós Alfréd, Széchy Tamás és Császár-Komjádi Sportuszodát az olimpiai központok vagyonkezelésének feladatait ellátó sportigazgatási szerv, a Nemzeti Sportközpontok felújítja 2013. november 30-ig.
2011.06.01. 15:00
 
 
MOK: a Semmelweis Terv nem oldja meg az egészségügy problémáit
A Magyar Orvosi Kamara szerint a kormány által kedden elfogadott Semmelweis Terv nem oldja meg az egészségügy problémáit - mondta a köztestület elnöke szerdán az MTI-nek. Éger István kijelentette: a Semmelweis Tervben vázolt betegút-, valamint az ehhez kapcsolódó ellátásszervezéssel továbbra sem értenek egyet. Azt is nehezményezik, a program semmilyen konkrétumot nem jelöl ki az ágazat munkaerőforrásának kezelésére. Nincs kilátásban a bérek rendezése, így a dolgozók elvándorlása sem fog megállni - tette hozzá. Éger szerint az ágazatban felszabaduló források nem elegendők a bérfejlesztéshez, ehhez központi támogatás kellene.
2011.06.01. 14:20
 
 
Orbán: a legnehezebb kérdéseket vettük fel az EU-elnökség programjába
Orbán Viktor szerint a magyar uniós elnökség a legnehezebb kérdéseket vette fel a programjára, így például a gazdasági kormányzást, az energiapolitikát, Horvátország csatlakozását, a schengeni övezet bővítését és a romastratégiát. A miniszterelnök az Európai és Nemzetközi Kapcsolatok Intézetében szólalt fel Dublinban. Orbán előadásában beszámolt a magyar gazdaság helyzetéről is, emlékeztetve a résztvevőket arra, hogy Magyarország "elköszönt" a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF), és visszatért a pénzügyi piacokra.
2011.06.01. 14:20
 
 
UD Zrt.-ügy: meghallgatta Herényi Károlyt a bíróság
Meghallgatta Herényi Károly negyedrendű vádlottat, az MDF egykori frakcióvezetőjét az úgynevezett UD Zrt.-ügyben szerdán a Pesti Központi Kerületi Bíróság. A Szilvásy György egykori titokminiszter és három társa ellen, személyes adattal való visszaélés bűntette miatt indított per tárgyalásán a harmadrendű vádlott, Dávid Ibolya, az MDF volt elnöke lábtörés miatt nem vett részt. A vádirat szerint Dávid Ibolya és Herényi Károly ismeretlen helyről származó, titokban rögzített telefonbeszélgetések hangfelvételeinek nyilvánosságra hozásával visszalépésre kényszerítette az MDF 2008. őszi tisztújításán elnökjelöltként indulni kívánó Almássy Kornélt.
2011.06.01. 13:40
 
 
Elkészült a Mladic-per új vádirata, pénteken lesz az első meghallgatás
Elkészült a Ratko Mladic volt boszniai katonai főparancsnok elleni vádirat új változata a volt Jugoszlávia területén elkövetett háborús bűnök ügyében ítélkező Nemzetközi Törvényszéken, az egyik vád továbbra is népirtás - jelentette be Serge Brammertz főügyész szerdai hágai sajtótájékoztatóján. A múlt héten letartóztatott fővádlott pénteken jelenik meg először bírái előtt, hogy nyilatkozzon, bűnösnek tartja-e magát a vádpontokban vagy nem. Brammertz megjegyezte azt is, hogy még nincs döntés arról, egyesítik-e Mladic és Radovan Karadzic volt boszniai szerb vezető vádiratát.
2011.06.01. 13:20
 
 
Semmelweis Terv: térségi egységekre épülő intézményrendszert hoznak létre
A kormány döntése értelmében térségi egységekre épülő egészségszervezési intézményrendszert hoznak létre - jelentette be Szócska Miklós, egészségügyért felelős államtitkár a kabinet által elfogadott Semmelweis Tervet ismertető sajtótájékoztatón. Az államtitkár azt mondta, a kormány keddi ülésén meghatározta az egészségügyi ellátórendszer átalakításának elvi kereteit. Eszerint állami egészségszervezési menedzsmentrendszer fog felállni, amely az állami egészségügyi intézmények irányításáért lesz felelős. A Fővárosi Önkormányzat kezelésében lévő fekvőbeteg-ellátó egészségügyi intézmények állami tulajdonba kerülnek, s Budapesten három sürgősségi centrum alakul.
2011.06.01. 13:10
 
Távozik posztjáról Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke
Június 24-vel lemond posztjáról Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) társadalmi elnöke. Sinka a szerdai elnökségi ülésen közölte, hogy a június 24-én tartandó rendkívüli közgyűlés napjával lemond tisztéről. Egyúttal javaslatot tett arra, hogy ugyanezen a fórumon Vetési Iván miniszteri biztost, a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának elnökét válasszák meg utódjául. Sinka László ezt követően is a kézilabda sportban, az MKSZ kötelékében kíván dolgozni, hogy pontosan milyen minőségben, azt a közgyűlés, illetve az MKSZ elnöksége határozza meg.
2011.06.01. 13:00
 
 
90 nappal meghosszabbítja a NATO a líbiai küldetést
Kilencven nappal meghosszabbítja a NATO a líbiai küldetést - jelentette be Brüsszelben az atlanti szövetség főtitkára. "A döntés világos üzenet a Kadhafi-rezsimnek: eltökéltek vagyunk abban, hogy folytatjuk a líbiai nép megmentését célzó műveletünket" - fogalmazott közleményében Anders Fogh Rasmussen. Mint hozzátette, a NATO folytatja erőfeszítéseit annak érdekében, hogy teljesítse az ENSZ-felhatalmazásban megfogalmazott feladatot. A világszervezet biztonsági tanácsi határozata arról szól, hogy be kell tartatni a Líbiával szembeni fegyverszállítási embargót, érvényesíteni kell az ország légterében a repülési tilalmat, valamint meg kell védeni a harcolók által fenyegetett líbiai polgári lakosságot.
2011.06.01. 13:00
 
 
Ismét megnyílt az Arany utcácska a prágai várban
Több mint egyéves szünet után szerdától újra látogatható az Arany utcácska, a Prágai Vár és a Moldva-parti cseh metropolisz egyik legfestőibb és legnépszerűbb idegenforgalmi látványossága. A mintegy 40 millió koronás - több mint 400 millió forintos - beruházással parádésan felújított utcácska megtekintésére már kora reggel hosszú sorok alakultak ki a Hradzsinban. Az alig százméteres apró utcácskát és színes házikóit elsőként Václav Klaus cseh államfő látogatta meg felesége, Lívia társaságában, miután rövid ceremóniai keretében újra megnyitották a Hradzsinnak ezt a részét a széles nagyközönség előtt.
2011.06.01. 12:20
 
Lengyelországban minden második családnak gondot jelent a gyerekek nyaraltatása
Egy friss felmérés szerint Lengyelországban minden második családban van legalább egy gyerek, aki otthon tölti a vakációt, mert szüleinek nem telik nyaraltatásra - írta a Rzeczpospolita című lengyel lap szerdán
2011.06.01. 12:12
 
 
Kövér László: mindenki számára elérhetővé kell tenni az internetet
Mindenki számára elérhetővé kell tenni az internetet - mondta Kövér László házelnök szerdán, az EU-elnökség keretében megrendezett "Az Információs Társadalom Parlamentje" című konferencián az Országházban.
2011.06.01. 12:10
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276[1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista