2020. május 25., hétfő - Orbán
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
Fishing on Orfű - Nagy az érdeklődés a fesztivál iránt
Nagy érdeklődés előzi meg a június 23-án kezdődő Fishing on Orfű fesztivált: a szervezők több száz új sátorhelyet alakítottak ki a koncertsorozat helyszíne közelében, mivel a községben a rendezvény idejére már sem sátor-, sem szálláshelyet nem lehetett foglalni.
2011.06.14. 19:34
 
 
Kalóztoplistán az X-Men és A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken
A legtöbbször illegálisan letöltött filmek észak-amerikai toplistájára került a nyári moziszezon több sikerfilmje is, köztük az X-Men: Az elsők és A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken.
2011.06.14. 19:32
 
 
A jövő héten a döntés közelébe kerül az EU az újabb görög csomagról
Az európai uniós tagállamok jövő heti pénzügyminiszteri ülésére a "lehető legközelebb" szeretne kerülni a Görögországot segítő újabb pénzügyi csomaghoz Jean-Claude Juncker, az euróövezeti országok pénzügyminiszteri csoportjának elnöke. A luxemburgi kormányfő Brüsszelben beszélt erről, mielőtt informális találkozóra összeültek előbb az euróövezeti országok, majd valamennyi EU-tagállam pénzügyminiszterei. Előbbiek megbeszélésének középpontjában Görögország, utóbbiakéban az uniós gazdasági koordináció állt. "A mai találkozót azért hívtam össze, hogy előkészítsük a jövő hétfői ülést" - mondta. "Többféle lehetőséget vizsgálunk..., hogy a lehető legközelebb kerüljünk a téma lezárásához jövő héten."
2011.06.14. 19:30
 
Jövőre megjelenik Saramago utolsó, befejezetlen regénye
Jövőre kiadják José Saramago utolsó, befejezetlenül maradt regényét - jelentette be kedden Madridban Pilar de Rió, a Nobel-díjas író özvegye.
2011.06.14. 19:30
 
 
Óbudai Nyár
Óbuda a kultúra városa. Gazdag történelmi öröksége is erre predesztinálja, s ezt igazolja az Óbudai Nyár rendezvénysorozat is, mely immáron 11. éve Budapest legszínvonalasabb és legátfogóbb kulturális eseménye. A nyári hónapokban a III. kerület igazi kulturális központtá válik, melyet az ország különböző pontjairól, sőt Európa országaiból is számos érdeklődő keres fel. A fiatalok után már az idősebbek számára is egyre több kikapcsolódási alkalmat teremtve vonzza a látogatókat.
2011.06.14. 19:21
 
 
Csurgai Ferenc: Eső előtt, tűz után
"Tizenegy évi működés után a Godot Galéria a Madách útról a Bartók Béla útra költözik. A működésünket ugyanazzal az elhivatottsággal folytatjuk; a galéria művészköre nem változik, továbbra is a progresszív, állandóan megújulni képes, de mégis magas színvonalat képviselő, kereső szemléletű alkotókat kívánjuk képviselni. Egy nagyobb kiállítótérben várjuk a régi és új érdeklődőket, rajongókat, gyűjtőket."
2011.06.14. 19:15
 
 
Elutasította az RMDSZ a koalíciós partner tervezetét a közigazgatási reformra
A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elutasította koalíciós partnerének azt a tervezetét, amely radikálisan átalakítaná az ország közigazgatási szerkezetét úgy, hogy a jelenlegi 41 megyét nyolcba tömörítené. A román kormány fő erejét alkotó Demokrata Liberális Párt (PD-L) a keddi koalíciós tárgyalásokon ismertette elképzeléseit az RMDSZ-szel a közigazgatás átfogó reformját előíró törvénytervezetéről. A PD-L a jelenlegi nyolc gazdasági fejlesztési régiót megyékké alakítaná át. Ezt az RMDSZ elsősorban azért ellenzi, mert az újonnan létrehozott közigazgatási egységekben jelentős mértékben csökkenne a magyar lakosság számaránya.
2011.06.14. 19:10
 
 
Ecclestone lánya veszi meg a legdrágább lakóingatlant Amerikában
Százötven millió dollárért a Forma-1-es kereskedelmi jogok tulajdonosa, Bernie Ecclestone 22 éves lánya vásárolja meg Amerika legdrágább lakóingatlanát - írta a The Wall Street Journal. Petra Ecclestone a Dinasztia és a Charlie angyalai televíziós sorozatok néhai producerének, Aaron Spellingnek csaknem 5300 négyzetméteres alapterületű kúriáját veszi meg. A Forma-1 örökösnője, aki augusztusban mondja ki a boldogító "igen"-t James Stunt vállalkozónak, a 2 hektáros birtokon álló lak megvásárlása után kétlaki életmódot fog folytatni, London és Los Angeles között röpködve. Az ifjú hölgy a brit főváros felkapott Chelsea negyedében is rendelkezik ugyanis egy hatszintes ingatlannal.
2011.06.14. 18:50
 
 
Tenisz, Wimbledon: Fucsovics Márton búcsúzott a selejtezőben
Fucsovics Márton kiesett a wimbledoni teniszbajnokság selejtezőjének keddi, második fordulójában. A torna honlapja szerint a magyar játékos a japán Szoeda Gotól kapott ki két játszmában. A kvalifikáció másik magyar résztvevője, Kellner Ádám még hétfőn, az első körben esett ki. A 128-as főtáblára kerüléshez összesen három találkozót kellett volna megnyerni. Eredmény: Szoeda (japán, 16.)-Fucsovics 6:4, 6:3.
2011.06.14. 18:30
 
 
Késik a palesztin egységkormány megalakítása
A palesztinok kormányalakítási tárgyalásai megszakadtak, mert egyelőre nem tudtak megállapodni a majdani miniszterelnök személyéről - közölte kedden Kairóban egy palesztin tárgyaló. Azzám al-Ahmad jelzése szerint Mahmúd Abbász palesztin elnök, a mérsékelt Fatah mozgalom vezetője és Háled Mesaal, a Hamász radikális szervezet damaszkuszi száműzetésben élő irányítója június 21-én Kairóban önti végső formába a palesztin egységkormány összetételét. A jelenlegi palesztin kormányfőt, Szalám Fajjádot a Hamász túlságosan Nyugat-barátnak tartja.
2011.06.14. 18:20
 
 
Lóverseny, Royal Ascot: Overdose negyedik lett
Kiváló versenyzéssel a negyedik helyen végzett Overdose kedden a Royal Ascoton, a King's Stand Stakes futamban. A magyar ló a 15-ös boxból nagyszerűen rajtolt el Andreas Suboriccsal a nyergében, egy darabig az élen is haladt, majd a mezőnytől elszakadó négyes élboly utolsójaként ért célba az 1000 méteres táv végén, alig lemaradva a harmadik és második helyezettől. A sprintversenyben 19 ló indult. A keddit megelőzően legutóbb május 21-én versenyzett, hetedik lett a Temple Stakesen, a Haydock Parkban.
2011.06.14. 17:50
 
BUX: +0,62 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 143,74 pontos, 0,62 százalékos emelkedéssel, 23.146,33 ponton zárt kedden.
2011.06.14. 17:40
 
 
Piturca újra román szövetségi kapitány lesz
Victor Piturca kedden bejelentette, hogy elfogadta a Román Labdarúgó Szövetség ajánlatát és ismét ő lesz a válogatott szövetségi kapitánya. Elődje, Razvan Lucescu június 4-én mondott le, azok után, hogy csapata 3-0-ra nyert Bosznia-Hercegovina ellen Európa-bajnoki selejtezőn, ám az együttes - a franciák, a fehéroroszok és a bosnyákok mögött - így is csak a negyedik helyen áll. Piturca korábban már irányította a román válogatottat, ám 2009-ben menesztették, mert a csapat nem jutott ki a 2010-es dél-afrikai világbajnokságra. Az 55 éves szakember szerződtetésének részleteit szerdán hozzák nyilvánosságra.
2011.06.14. 17:20
 
 
Újabb lázadó városok ellen fordult a szíriai hadsereg
Hat civil vesztette életét kedden egy északnyugat-szíriai városban, ahol a hadsereg, több más település mellett, katonai műveletet kezdett a rezsimellenes tüntetések megfékezésére - közölte egy emberjogi harcos. A fegyveres erők folytatják a műveleteket a Dzsiszr es-Sugúr közeli településeken; az utóbbi órákban hat polgár vesztette életét Ariha városában - derült ki az aktivista beszámolójából. A Bassár el-Aszad elnökhöz hű erők vasárnap teljes ellenőrzésük alá vonták Dzsiszr es-Sugúrt, miután heves harcokat vívtak az ott állomásozó, és állítólag 120 katona haláláért felelős "terrorista csoportokkal".
2011.06.14. 17:20
 
 
Pártpolitikától mentes megmozdulást ígérnek a "bohócforradalom" szervezői
Békés, erőszaktól és pártpolitikától mentes, törvényes keretek között zajló megmozdulást ígér csütörtökre a "bohócforradalmat" szervező két szakszervezeti vezető, akik a rendvédelmi dolgozók alkotmányos jogainak védelmében, magánemberként hirdettek demonstrációt a fővárosi Alkotmány utcába. Kónya Péter közlése szerint csütörtök délután az Alkotmány utcában, a Bajcsy-Zsilinszky utca torkolatánál felállítandó fülkékben lehet "voksolni" arról, hogy a résztvevők bizalomvesztés miatt megvonják-e a Fidesz-KDNP-re tavaly áprilisban leadott szavazataikat.
2011.06.14. 17:10
 
 
Hunvald-ügy: tagad a megvádolt ingatlan-értékbecslő
Több órán át, részletes vallomásban tagadta bűnösségét a Hunvald-ügy többszázmilliós önkormányzati ingatlanpanamákkal kapcsolatos részében megvádolt értékbecslő a Fővárosi Bíróságon. Az ügyészség sokszázmilliós kárt okozó önkormányzati ingatlanpanamák, több tízmilliós fiktív szerződések, illetve milliós kárt okozó lakáskiutalások és más bűncselekmények miatt részben bűnszervezetben elkövetett csalással, vesztegetéssel, hűtlen kezeléssel és hivatali visszaéléssel vádolja Gál Györgyöt, a VII. kerületi önkormányzat gazdasági bizottságának volt szabaddemokrata elnökét és Hunvald György volt erzsébetvárosi szocialista polgármestert.
2011.06.14. 16:40
 
 
Az elmúlt 11 év leghosszabb teljes Hold-fogyatkozása lesz szerdán
Az elmúlt tizenegy év leghosszabb teljes Hold-fogyatkozása lesz szerdán. A jelenség megfigyelhető lesz Európában, Ázsiában, a Közel-Keleten, Afrikában és Ausztráliában, viszont az égi látványosságból ezúttal kimarad Észak-Amerika. A Hold-fogyatkozás összességében 100 percig tart. Az elmúlt száz évben mindössze háromszor fordult elő, hogy hasonlóan hosszú időre "eltűnt" volna a Föld égi kísérője. A legutóbbi tizenegy éve, 2000. július 16-án volt, és 107 percig tartott. A következő teljes Hold-fogyatkozásra december 10-én kerül sor, amely mindössze 51 percig tart majd. A látványosság megfigyelhető lesz Ázsiában és Ausztráliában, illetve az Egyesült Államok egyes részein.
2011.06.14. 15:50
 
 
Kubica a szezonzáró Forma-1-es futamon már versenyezni szeretne
Menedzsere szerint a szezonzáró Forma-1-es Brazil Nagydíjon már versenyezni szeretne Robert Kubica, a Renault lengyel pilótája, aki februárban szenvedett súlyos balesetet. Davide Morelli a La Gazzetta dello Sport című olasz sportnapilap keddi számában úgy nyilatkozott, a 26 éves versenyző keményen edz, felépülése pedig megfelelően halad. "Van arra esély, hogy a november 27-én sorra kerülő, idényzáró brazil versenyen újra rajthoz álljon" - fogalmazott Morelli. Kubica február 6-án, egy olaszországi raliviadalon szenvedett súlyos balesetet, a karját, a lábát és a kézfejét többször meg kellett operálni, 11 hétig kórházban volt. A lengyel pilótát a német Nick Heidfeld helyettesíti a Renault-nál.
2011.06.14. 15:40
 
 
AIDS-szel rabolt bankot egy amerikai nő
"Biológiai fegyverrel" rabolt bankot egy nő az Egyesült Államokban: azzal fenyegette meg a pénztárost, hogy megfertőzi AIDS-szel, ha nem ad neki pénzt. Az eset egy coloradói bankban történt. A hatvanas éveiben járó, kalauzsapkás nő cédulára írva tudatta fenyegetését és követelését a pénztárossal, miközben gyakran köhécselt egy kendőbe - feltehetően a fertőzésveszély hitelessége végett. Akciója sikerrel járt, pénzzel szelelhetett el a bankból. Mind a pénzintézet belső biztonsági, mind parkolójának térfigyelő kamerái jó felvételeket készítettek róla, a rendőrség azonban még nem fogta el.
2011.06.14. 15:10
 
 
Múzeumok éjszakája: kétezer program 277 helyszínen
Az ország 277 múzeumában és kiállítóhelyén összesen kétezer program várja a látogatókat az idei, kilencedik múzeumok éjszakáján, amelyet rendhagyó módon két napon, vidéken június 18-án, Budapesten június 24-én rendeznek meg. Egyedülálló lehetőség, hogy az érdeklődők ne kényszerüljenek választásra a vidéki és a fővárosi programok között - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) kultúráért felelős államtitkára a múzeumok éjszakája osztott rendezésének előnyeire a keddi gödöllői sajtótájékoztatón.
2011.06.14. 14:50
 
Változékony idő, 26 és 29 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint a Tiszántúlon sok lesz a napsütés, ott csapadék nem valószínű. A Dunántúlon és a középső országrészben is számíthatunk napsütésre, de emellett kedden többször, szerdán időnként erősebben megnövekszik a felhőzet, és elszórtan zápor, zivatar is várható. Az északi, északnyugati szél kezdetben többfelé élénk, néhol erős lesz, majd mérséklődik a légmozgás. Zivatar környezetében átmenetileg azonban megerősödhet a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 16 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán többnyire 26 és 29 fok között valószínű.
2011.06.14. 14:40
 
 
Általános vitára alkalmas a devizahitelesekről szóló törvényjavaslat
Az előző kormány által teremtett helyzetet oldja meg a devizakölcsönök törlesztési árfolyamának rögzítése - mondta Rogán Antal az Országgyűlés gazdasági és informatikai bizottságának az elnöke, mielőtt a bizottság a kormánypárti képviselők javaslatára általános vitára alkalmasnak minősítette a törvényjavaslatot. Rogán legfőbb bajnak a támogatott forinthitelek megszüntetését az előző kormány által, és azt nevezte, hogy embereket devizahitelbe kergették. Józsa István alelnök (MSZP) erre úgy reagált, hogy a devizahitelezés felfutása Járai Zsigmond MNB elnöksége alatt történt, és nem esett szó arról, hogy a támogatott forinthitel évi 200 milliárd forintjába került az államnak, és ma is terheli a költségvetést
2011.06.14. 14:40
 
 
Dzsudzsák: csak az Anzsi tett teljes értékű ajánlatot
Dzsudzsák Balázs azt mondta, azért választotta új csapatának az orosz bajnokságban játszó dagesztáni Anzsi Mahacskalát, mert senki mástól, csakis ettől a futballklubtól kapott teljes értékű ajánlatot. A magyar válogatott szélső erről abban a terjedelmes nyilatkozatban beszélt, amelyet a sports.ru orosz internetes lapnak adott. A hétfőn megjelent interjúban Dzsudzsák anyagiakról konkrétan nem szólt, annyit viszont elárult, hogy büszke magára, amiért a klubváltásra vonatkozó döntést meghozta. "Tényleg boldog vagyok. A transzferem értékéről nem fogok beszélni, de tudom, hogy a PSV Eindhoven történetének harmadik legértékesebb játékosaként jegyeznek."
2011.06.14. 14:20
 
 
Németország: nincs alternatívájuk a palesztin-izraeli tárgyalásoknak
Németország úgy véli, hogy a palesztin állam létrehozását inkább a tárgyalások mozdítanák elő, mintsem az egyoldalú lépések - jelentette ki kedden a ciszjordániai Rámalláhban Guido Westerwelle német külügyminiszter. A német tárcavezető Szalám Fajjád palesztin kormányfővel tartott sajtóértekezletén azzal az igénnyel kapcsolatban nyilatkozott, hogy a palesztinok az Izraellel való tárgyalások híján szeptemberben kérnék az ENSZ-t: vegye fel soraiba a palesztin államot. Westerwelle szerint azonban az egyoldalú lépések nem vezetnének eredményre, a tárgyalások jelenthetnék az egyetlen járható utat.
2011.06.14. 14:20
 
 
NB I: Kabát és Fehér visszatér Újpestre
Kabát Péter és Fehér Csaba személyében két korábbi válogatott labdarúgó tér vissza az Újpest FC-hez. A klub hivatalos honlapjának közleménye szerint mindkét játékos két évre szóló szerződést köt, amelynek aláírására a következő napokban kerül sor. A 35 éves Fehér korábban három évet játszott a lila-fehéreknél, tagja volt annak a csapatnak, amely a klub történetének eddigi utolsó bajnoki címét szerezte még 1998-ban. A 41-szeres válogatott középpályás több mint tíz évet töltött el légiósként, Hollandiában a PSV Eindhoven, a NAC Breda és a Willem II csapatiban futballozott. A 33 éves Kabát 2008 és 2010 között futballozott Újpesten, a támadó csapatkapitány is volt.
2011.06.14. 14:00
 
 
Fellegi: a magyar uniós elnökség sikeres volt
A magyar uniós elnökség sikeresnek tekinthető, mert a legtöbb nyitott kérdésben kompromisszumot, vagy konszenzushoz közeli állapotot sikerült elérni - mondta Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter az Országgyűlés európai ügyek bizottságának ülésén, miniszteri meghallgatásán. Elmondta: a Paksi Atomerőmű stressztesztje elindult, és várhatóan októberig be is tudják fejezni. Egy kérdéssel kapcsolatban leszögezte: bár Németország úgy döntött, hogy a jövő évtized elején abbahagyja a nukleáris energia termelését, felhagy az atomenergiával, viszont Magyarországon a növekvő energiaigények miatt szükség lesz az atomerőmű bővítésére, korszerűsítésére, de ehhez előbb el kell végezni a stressztesztet.
2011.06.14. 14:00
 
Fidesz: bizonyos ügyekben az ügyész dönthetné el, mely bíróságon emel vádat
Törvényjavaslatot nyújt be az alkotmányügyi bizottság a büntetőeljárások és a polgári peres eljárások gyorsítása érdekében; az indítvány alapján bizonyos ügyekben az ügyész dönthetné el, melyik bíróságon emel vádat - közölte a Fidesz frakcióvezetője keddi sajtótájékoztatóján.
2011.06.14. 13:55
 
A magyar festészet klasszikusai Balatonfüreden
A magyar képzőművészet számos fontos alkotása, tankönyvekből ismert jelentős alkotók, köztük Mednyánszky, Egry, Gulácsy, Rippl-Rónai és Iványi-Grünwald művei láthatók június 18-tól a balatonfüredi Vaszary Villában a Kecskeméti Képtár vendégkiállításán.
2011.06.14. 13:53
 
Új Dunántúli Napló - Több százan nem kapnak támogatást iskolai hiányzás miatt Baranyában
Baranyában 411 gyermek hiányzott ötven óránál többet igazolatlanul az iskolából, emiatt 245 család esetében már felfüggesztették az iskoláztatási támogatás kifizetését - adta hírül kedden az Új Dunántúli Napló.
2011.06.14. 13:52
 
 
A csimpánzok intelligensebbek egy négyéves gyereknél
Német kutatók összehasonlító kísérletekkel bizonyították, hogy az emberszabású majmok kombinatív képesség terén felveszik a versenyt az embergyerekekkel.
2011.06.14. 13:51
 
 
Januárban vezetik be a közszolgálati életpályák összehangolt rendszerét
Jövő év január 1-jétől bevezeti a kormány a közszolgálati életpályák összehangolt rendszerét, az életpályamodelleket és az új javadalmazási rendszert - derül ki a kedden bemutatott Magyary Zoltán Közigazgatás-fejlesztési Programból. A stratégia szerint az idei év végéig létrejön a kormányzati személyügyi centrum, augusztus 31-ig pedig kidolgozzák a közszolgálat egységes hivatásetikai szabályzatát. Még idén szeptember 30-ig új e-közigazgatási, valamint számonkérhetőségi és antikorrupciós intézkedési tervet fogadnak el. Jövő június végéig létrehozzák a Nemzeti Egységes Kártyarendszert.
2011.06.14. 13:50
 
A Fesztiválzenekar nyitja meg a Kissingeni Nyári Fesztivált
A Budapesti Fesztiválzenekar(BFZ) koncertjével, Fischer Iván vezényletével nyílik meg a bajorországi Bad Kissingenben a 26. Nyári Zenei Fesztivál, amelynek idei díszvendége ismét Magyarország.
2011.06.14. 13:50
 
MSZP: éhbérért dolgoztatná a kormány a közmunkásokat
Az MSZP szerint a közfoglalkoztatás átalakításával a kormány célja az, hogy az állástalanok "közmunkatáborokban", éhbérért dolgozzanak.
2011.06.14. 13:47
 
Elektromos-jármű közösséget alakítottak magyarországi cégek
E-community néven közösséget alakítottak azok a társaságok, amelyek szerepet kívánnak vállalni az elektromos járművek közúti elterjesztésében, az erről szóló megállapodást kedden írták alá Budapesten.
2011.06.14. 13:46
 
Súlyosan megsérült egy ember autóbalesetben a XVI. kerületben
Egy ember súlyosan megsérült, amikor összeütközött két személyautó kedd délelőtt Budapesten, a XVI. kerületben - közölte a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság az MTI-vel.
2011.06.14. 13:45
 
L. Simon László: mérföldkő a világörökségi törvényjavaslat
Mérföldkőnek nevezte az örökségvédelem történetében a világörökségi törvényjavaslatot L. Simon László, a kulturális bizottság fideszes elnöke budapesti sajtótájékoztatóján; a kormány előterjesztéséről kedden szavaz az Országgyűlés.
2011.06.14. 13:44
 
Sopron Magyarország legnépszerűbb úti célja
Sopron Magyarország legnépszerűbb úti célja - derült ki a Magyarország legkedveltebb utazási célját kereső internetes szavazás eredményéből.
2011.06.14. 13:43
 
A német újságok üdvözlik Horvátország tervezett uniós csatlakozását
Üdvözölték a német lapok Horvátország tervezett európai uniós csatlakozását. Hétfői elemzéseikben ugyanakkor rámutattak arra, hogy az igazi megpróbáltatások még Zágráb előtt állnak.
2011.06.14. 13:42
 
Felháborodás a Honvédnál: Kozáktól elvettek egy olimpiai számot
A Domino Honvéd kajak-kenu szakosztályánál felháborodással és értetlenül fogadták, hogy a szövetség döntése értelmében Kozák Danuta, a válogató győztese nem indulhat el 200 méter egyesben az augusztusi, szegedi világbajnokságon. Storcz Botond szövetségi kapitány az MTI érdeklődésére úgy reagált: a maximális kvótaszám megszerzése érdekében született ez a megoldás.
2011.06.14. 13:41
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay Ágnes és Arn Gréta is egy helyet rontott
Szávay Ágnes és Arn Gréta is egy helyet rontott előző heti pozícióján a női teniszezők világranglistáján: a kedden kiadott, legfrissebb rangsorban előbbi a 45., utóbbi pedig a 47. A versenyeket szervező WTA honlapja szerint továbbra is a dán Caroline Wozniacki áll az élen. Világranglista (zárójelben a korábbi helyezés): 1. ( 1.) Caroline Wozniacki (dán) 9915 pont, 2. ( 2.) Kim Clijsters (belga) 8215, 3. ( 3.) Vera Zvonarjova (orosz) 7935, 4. ( 4.) Li Na (kínai) 6196, 5. ( 5.) Viktorija Azarenka (fehérorosz) 5920, 6. ( 6.) Marija Sarapova (orosz) 5021, 7. ( 7.) Francesca Schiavone (olasz) 4646, 8. ( 8.) Petra Kvitova (cseh) 4018, 9. ( 9.) Bartoli (francia) 3740, 10. (10.) Stosur (ausztrál) 3405.
2011.06.14. 13:40
 
 
5 forinttal csökken a benzin ára
Csökkenti bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát csütörtökön a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásokból kedden az MTI. A mérsékléssel a benzin ára 372-373 forintra esik, a gázolajé 366 forint marad. A Mol egy hete szintén 5 forinttal csökkentette a 95-ös árát, a gázolaj ára akkor sem változott. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2011.06.14. 13:40
 
 
Döntött a Fidesz-frakció az alkotmánybíró-jelöltjeiről
Balsai István fideszes országgyűlési képviselő, volt igazságügy-miniszter, Pokol Béla jogász, politológus, egyetemi tanár, Szalay Péter ügyvéd és Szívós Mária, a Fővárosi Bíróság tanácselnöke a Fidesz alkotmánybíró-jelöltje - közölte a kormánypárti frakció ülése után Lázár János, megerősítve ezzel a múlt heti sajtóinformációkat. A jelöltekre, akiket a képviselőcsoport támogatott a pártelnök-miniszterelnök tett javaslatot. A frakcióvezető beszámolt arról is, hogy a KDNP Dienes-Oehm Egon korábbi nagykövetet, nemzetközi magánjogászt jelöli a testület tagjává. Így a négy Fidesz-jelölt mellett ő lehet az ötödik új alkotmánybíró, akikről várhatóan két héten belül dönt a parlament.
2011.06.14. 13:40
 
Széleskörűen visszaélnek az életjáradékokkal a cseh fegyveres erőknél
Csehországban széleskörűen visszaélnek azokkal az életjáradékokkal, amelyek a fegyveres erők tagjait illetik meg azután, ha az előírt 15 éves szolgálati idő leteltével civilként dolgoznak tovább - írja a Lidové Noviny című konzervatív prágai napilap keddi összeállításában.
2011.06.14. 13:39
 
Csaknem százezer látogatót vonzott az idei Pannónia Fesztivál
Csaknem százezer látogatót vonzott az idei Pannónia Fesztivál: a szervezők közlése szerint a kedd hajnalban véget ért ötnapos rendezvénysorozaton 93 ezren vettek részt, és már a kezdőnapon 15 ezren voltak az amerikai Twisted Sister koncertjén.
2011.06.14. 13:38
 
Szegedi Várjátékok: zenés mesék, komédiák, vetélkedők
Többek között zenés mesejátékokkal, komédiákkal, vetélkedőkkel várják az érdeklődőket az idei Szegedi Várjátékokon; a programsorozat július 1-jén kezdődik és egy hónapon át tart a csongrádi megyeszékhely várkertjében.
2011.06.14. 13:37
 
Múzeumok éjszakája - Kétezer program 277 helyszínen
Az ország 277 múzeumában és kiállítóhelyén összesen kétezer program várja a látogatókat az idei, kilencedik múzeumok éjszakáján, amelyet rendhagyó módon két napon, vidéken június 18-án, Budapesten június 24-én rendeznek meg.
2011.06.14. 13:36
 
 
Jobbik - Könnyítenék a rendvédelmi dolgozók másodállás-vállalását
A Jobbik törvénymódosítással könnyítené a rendvédelmi és honvédelmi dolgozók másodállás-vállalását - jelentette be kedden Bertha Szilvia ellenzéki képviselő.
2011.06.14. 13:35
 
Tihany: mintegy 800 millió forint turisztikai fejlesztésre
Tihany mintegy 800 millió forint támogatást kap turisztikai fejlesztésre, a támogatói szerződést pénteken írta alá Székesfehérváron Tósoki Imre, Tihany polgármestere és Temesvári Balázs, a Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség igazgatója - közölték az érintettek kedden az MTI-vel.
2011.06.14. 13:34
 
Döntött a Fidesz-frakció az alkotmánybíró-jelöltjeiről
Balsai István fideszes országgyűlési képviselő, volt igazságügy-miniszter, Pokol Béla jogász, politológus, egyetemi tanár, Szalay Péter ügyvéd, alkotmányjogi szakértő és Szívós Mária, a Fővárosi Bíróság tanácselnöke a Fidesz alkotmánybíró-jelöltje - közölte a kormánypárti frakció keddi ülése után Lázár János, megerősítve ezzel a múlt heti sajtóinformációkat. A jelöltekre, akiket a képviselőcsoport támogatott, Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök tett javaslatot.
2011.06.14. 13:33
 
Leállt a fizetőkapu építése a magyar határ közelében a vajdasági autópályán
Fizetőkaput létesítene a Szerbia Útjai Közvállalat az Újvidék-Horgos autópályán a magyar határ közelében. A környéken lakók fenntartásai miatt ideiglenesen felfüggesztették az építkezést - írja a Magyar Szó című délvidéki napilap keddi számában.
2011.06.14. 13:32
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261[1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista