2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
10 millió eurós vesztegetéssel vádolják Hernádi Zsoltot Horvátországban
Tízmillió eurós vesztegetéssel vádolja Hernádi Zsoltot, a Mol vezérigazgatóját a horvát ügyészség - idézi az index.hu a Vecernji list horvát napilapot. A horvát lap szerint Hernádi Ivo Sanader volt horvát kormányfőt vesztegette meg, akit az Interpol elfogatóparancsa alapján Ausztriában tartóztattak le még a télen. Hernádi ügye az ellene folytatott büntetőeljárás során került elő. A vád szerint Hernádi azért vesztegette meg 2008-2009 folyamán Sanadert, hogy a Mol átvehesse a horvát INA olajtársaság irányítását - írja a Večernji list. A lap szerint az ügyletben közreműködött Damir Polančec volt horvát alelnök is.
2011.06.21. 09:20
 
 
Egyetlen Fahrenheit-fok miatt verekedett össze két nővér
Egyetlen fűtésfok miatt verekedett össze két hatvanas éveiben járó nővér az Egyesült Államokban, és került bíróság elé. Még csak nem is Celsius-fok okozta perpatvarukat, hanem csupán Fahrenheit, azaz a Celsiusnál kisebb egység. Az egyik nővér 67 Fahrenheitre akarta beállítani közös lakásuk termosztátját, a másik 68-ra. Nem tudtak kiegyezni 67 és félben, ami miatt azután ökölre mentek - a minap pedig bíróságra. A két nővér egyébként 3 éve költözött össze, hogy nyugdíjas korukra olcsóbban éljenek, ne tartsanak fenn - például fűtsenek - két lakást.
2011.06.21. 09:20
 
BUX: +0,40 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 90,82 pontos emelkedéssel, 22.578,90 ponton nyitott kedden. A hétfői záró értékéhez képest 0,40 százalékkal erősödött.
2011.06.21. 09:10
 
 
Autóbuszbaleset az M70-esen: 5 ember halt meg
Öt ember életét vesztette és sokan megsérültek akkor, amikor egy román autóbusz és egy szlovén kamion ütközött kedden hajnalban az M70-es autóutón Csörnyeföld közelében. Az MTI tudósítója a helyszínen egy utastól úgy értesült, hogy az autóbuszon három sofőrön kívül 49 utas volt akkor, amikor a baleset történt. A két jármű frontálisan ütközött - fűzte hozzá a szemtanú. A halálos áldozatok közül az egyik a szlovén cementszállító kamion vezetője, négyen pedig az autóbusz utasai. A Romániából Spanyolországba tartó autóbuszon 4-5 gyermek is ült, de az utasok többségével együtt aludtak, amikor a tragédia történt.
2011.06.21. 08:50
 
 
Autóba rejtett pokolgépek robbantak Irakban, 25 halott
Legkevesebb 25 halálos áldozatot követelő kettős robbantásos merénylet történt kedd reggel Irak középső részén - közölte az iraki védelmi minisztérium egyik tisztségviselője. A beszámoló szerint autóba rejtett pokolgépek robbantak a fővárostól, Bagdadtól délre elterülő Kádiszíja tartomány székhelyén, Díváníjában. A sebesültek száma meghaladja a 30-at.
2011.06.21. 08:50
 
 
Orbán: 1345 milliárddal csökken az államadósság
A magán-nyugdíjpénztári átalakításból származó forrásokkal 1345 milliárd forinttal csökkenti a kabinet az államadósságot - közölte a keddi kormányülés előtt a miniszterelnök az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. Orbán Viktor bejelentette azt is, ősszel törvény születhet annak ütemezéséről, hogyan csökken az államadósság mértéke 50 százalék alá. Kifejtette: a mostani, 1345 milliárdos csökkentés azt jelenti, hogy az államadósság, amely ma az éves nemzeti össztermék 81 százalékán áll, egy lépésben 77 százalékra csökken. A kormányfő szerint ez világrekord.
2011.06.21. 08:40
 
Kevesebben gyűjtik szelektíven a hulladékot, mint ahányan mondják
Tízből nyolc újrahasznosítható italoskarton - tejes- és gyümölcsleves doboz - még mindig a hulladéktelepeken végzi Magyarországon, mert az emberek 57 százaléka szerint nincs a közelében elegendő szelektív gyűjtősziget, 20 százalék pedig körülményesnek tartja a hulladékok otthoni különválogatását.
2011.06.20. 21:08
 
A zene ünnepe - A Sziget fesztivál Párizsban
A Sziget fesztivált népszerűsíti a Párizsi Magyar Intézet (PMI) és a Point Éphémere nevű szórakozóhely közös rendezvénye kedden a zene ünnepén a francia fővárosban.
2011.06.20. 21:08
 
A Külügyminisztérium visszautasítja a szlovén kormányfő kritikáját az alaptörvényről
A Külügyminisztérium visszautasítja Borut Pahor szlovén kormányfő kritikáját a magyar alaptörvényről és néhány más, a jelenlegi kormányzati ciklusban megalkotott jogszabályról, valamint Orbán Viktor miniszterelnök személyéről. A szlovén miniszterelnök levélben fordult magyar kollégájához, egyúttal jelezte, hogy személyes találkozón szeretné tisztázni a kérdést. Schöpflin György, a Fidesz európai parlamenti (EP) képviselőjének blogbejegyzése szerint Pahor világossá teszi "az összeurópai baloldal" Magyarországgal szemben alkalmazandó jövőbeli taktikáját.
2011.06.20. 21:06
 
Pozsony üdvözli a Velencei Bizottság állásfoglalását az új magyar alaptörvényről
A szlovák külügyminisztérium hétfőn üdvözölte a Velencei Bizottság állásfoglalását az új magyar alkotmánnyal kapcsolatban. Ilyen értelemben nyilatkozott Mikulás Dzurinda szlovák külügyminiszter is az Európai Unió külügyminisztereinek luxemburgi tanácskozása után.
2011.06.20. 21:05
 
Egy nő minden dokumentum nélkül feljutott egy repülőre Moszkvában
Egy nő jegy, úti okmányok és minden egyéb igazolvány nélkül feljutott egy Moszkvából Dusanbéba induló repülőgépre: az ügyben a moszkvai közlekedési ügyészség hétfői közlés szerint vizsgálatot indított.
2011.06.20. 21:04
 
Megszületnek az adminisztráció-csökkentésre vonatkozó jogszabályok június végéig
Megszületnek június végéig azok a jogszabályok, amelyek az adminisztrációs terhek csökkentését szolgálják, első körben 105 milliárd forint értékben. A jogszabálycsomag második lépése, amely további 400 milliárd forintos mérséklést tesz lehetővé, várhatóan az ősszel kerül az Országgyűlés elé - mondta Nagy Anna kormányszóvivő hétfőn, az Egyszerű Állam országos konzultációsorozat budapesti rendezvényén.
2011.06.20. 21:03
 
Utcazenész-demonstráció Pécsen - Enyhébb szabályozást akarnak
Utcazenészek demonstráltak hétfőn Pécsen, mert nehezményezik, hogy az önkormányzat a jövő hónaptól korlátozná tevékenységüket; a csütörtöki közgyűlés elé kerülő, a környezeti zajvédelemről szóló rendeletet lakossági jelzések, igények alapján készítették elő - közölte az önkormányzat pénzügyi és gazdasági referatúrájának jogásza.
2011.06.20. 21:01
 
Adófizetői piknik a Nemzetgazdasági Minisztérium előtt
Az OECD legfrissebb jelentése szerint egy átlagos magyar dolgozó a 2010-ben rá költött összeg csupán 53,6 százalékát vihette haza nettó fizetésként, így éves bérére vetítve június 20-án dolgozik először csak magának. A Hajtás Pajtás biciklis futárai hétfőn délután vidám pikniken ünnepelték meg éves adóterheik letudását a József nádor téren, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) előtti zöld parkban.
2011.06.20. 21:00
 
Négy emberrel végzett egy gyógyszertári rabló Long Islanden
Négy embert lőtt le egy férfi, aki kirabolt egy gyógyszertárat a New York állambeli Long Islanden - jelentette hétfőn, a rendőrségre hivatkozva a CNN.
2011.06.20. 20:59
 
Szigorították a közúti büntető-pontrendszert
Az Országgyűlés hétfőn a közlekedésbiztonság javítására hivatkozva szigorította a közúti büntető-pontrendszert, emellett arról is döntött, hogy az ellenőrzött sofőrök együttműködésük nélkül is alkoholfogyasztási mintavételre kötelezhetők.
2011.06.20. 20:58
 
Vonat ütközött személyautóval - Két halott
Két ember halt meg abban a balesetben, amely a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Olaszliszka határában, egy vasúti átjáróban történt hétfő este - mondta Rinyu Zsuzsanna, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-nek. A Mávinform közlése szerint az átjáróban működött a fénysorompó.
2011.06.20. 20:57
 
Hollandiában is kártérítést kapnak a katolikus papok szexuális visszaéléseinek áldozatai
Ötezer és 100 ezer euró közötti kártérítést kaphatnak a holland katolikus egyház papjai által, zömében kiskorúak terhére elkövetett szexuális visszaélések áldozatai - vált ismertté hétfőn Hágában.
2011.06.20. 20:56
 
 
Matolcsy: elérte pénzügyi céljait a magyar elnökség
Elérte azokat a céljait az Európai Unió e hónap végén leköszönő magyar elnöksége, amelyeket az uniós gazdasági kormányzás kiépítése, a pénzügyi szabályozási keret erősítése, valamint az úgynevezett európai szemeszter elindítása területén tűzött maga elé - értékelte Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter hétfőn Luxembourgban, az EU-tagországok pénzügyminisztereinek találkozóját követő sajtótájékoztatón.
2011.06.20. 20:55
 
 
Matolcsy: elérte pénzügyi céljait a magyar elnökség
Elérte azokat a céljait az Európai Unió e hónap végén leköszönő magyar elnöksége, amelyeket az uniós gazdasági kormányzás kiépítése, a pénzügyi szabályozási keret erősítése, valamint az úgynevezett európai szemeszter elindítása területén tűzött maga elé - értékelte Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter Luxembourgban, az EU-tagországok pénzügyminisztereinek találkozóját követő sajtótájékoztatón. Hozzátette: az Európai Parlamentben még hátravan annak a hat jogszabályból álló javaslatcsomagnak a jóváhagyása, amely az újabb gazdasági válságok megelőzését vagy enyhítését szolgálja.
2011.06.20. 20:10
 
 
Jóváhagyta az Országgyűlés a Mol-részvényvásárlást
Jóváhagyta az Országgyűlés hétfőn a kormány által lebonyolított állami Mol-részvényvásárlást. A képviselők 282 igen, 53 nem szavazat és egy tartózkodás mellett fogadták el az erről szóló országgyűlési határozati javaslatot, amelyet a kormánypártok és a Jobbik képviselői támogattak. Az orosz Szurgutnyeftyegaz tulajdonában álló, 21,2 százalékos Mol-tulajdonrészt jelentő részvénycsomag megvásárlásáról május 24-én kötött szerződést a kabinet. A mintegy 500 milliárd forint értékű tranzakcióhoz szükség volt a parlament támogatására is.
2011.06.20. 19:40
 
 
Elfogadták a devizahitelesek megsegítéséről szóló törvényt
Elfogadta a devizakölcsönök törlesztési árfolyamának rögzítéséről és a lakóingatlanok kényszerértékesítésének rendjéről szóló törvényt az Országgyűlés hétfőn. A jogszabályt 248 igen szavazattal, 60 ellenében, 40 tartózkodással fogadták el a képviselők. A törvény a devizakölcsönnel rendelkezők helyzetét kívánja kiszámíthatóbbá tenni azzal, hogy átmeneti időre rögzíti a devizakölcsönök törlesztési árfolyamát. Emellett bevezeti a kényszerértékesítési kvótát annak érdekében, hogy a lakáshitelek fedezetéül szolgáló ingatlanok ne kerüljenek egy időben a piacra, így mérsékelhető legyen a hitelezőket és az adósokat egyaránt sújtó piaci áresés, és csökkenjen a lakások elvesztése miatt a szociális ellátórendszerre nehezedő teher.
2011.06.20. 19:20
 
 
Lezuhant egy permetezőhelikopter Nagyhajmáson
Lezuhant egy helikopter hétfőn a baranyai Nagyhajmáson, a pilóta a saját lábán szállt ki a gépből; az első hírek még arról szóltak, hogy a napraforgókat permetező gép egy családi ház kertjébe zuhant, de később kiderült, hogy a falu szélén, a legközelebbi lakóháztól mintegy ötven méterre ért földet. A házban lakó Kovács Marcell az MTI tudósítójának a helyszínen elmondta, kishúgával éppen egy filmet néztek, amikor azt hallották, hogy a helikopternek, amely felettük körözött, egyik rotorja leállt. "Hirtelen nagy csattanást hallottunk és kirohantunk a házból. Ekkor már csak a lezuhant helikoptert láttuk" - mesélte a nagyhajmási fiatal. Mint hozzátette, ők hívták ki a mentőket. Segíteni akartak a pilótának, aki végül saját lábán szállt ki a gépből.
2011.06.20. 18:40
 
 
Elektronikus lesz az építési engedélyezés
Nettó 391 millió forintból akarja megteremteni a Belügyminisztérium az építésügyi hatósági engedélyezési eljárást támogató, elektronikus dokumentációs rendszert - az erre kiírt tárgyalásos közbeszerzés felhívása a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. Az elektronikus dokumentációs rendszer központi adatbázisa átfogja az egész országot. Így az ország bármely településén lakó építtetőnek lehetőséget ad arra, hogy az építési engedélyt és annak mellékleteit elektronikusan nyújtsa be. A hatóság is elektronikusan intézi az ügyet, és a szakhatóságok is így kommunikálnak a hatósággal. A munka a megalapozó tervek elkészítésével indul és a tesztelt rendszer átadásával ér véget.
2011.06.20. 18:40
 
 
Lemond mentelmi jogáról két jobbikos képviselő
Lemond mentelmi jogáról két jobbikos országgyűlési képviselő, Zagyva György Gyula és Rubi Gergely - derül ki a Szabó Gábornak a Jobbik pártigazgatójának és a mentelmi bizottság tagjának közleményéből. Az ellenzéki politikus úgy fogalmaz: sem Zagyva, sem Rubi nem kíván a mentelmi joga mögé bújni, ezért az Országgyűlés Mentelmi bizottsága előtt is személyesen megjelennek majd, és bejelentést tesznek arról: kérik a bizottságot, hogy terjessze a parlament elé mentelmi joguk felfüggesztésének indítványát.
2011.06.20. 18:20
 
 
Elárverezik John Wayne filmes emlékeit
Összesen nyolcszáz, John Wayne-hez kapcsolódó emléktárgyat árvereznek el a család közbenjárásával októberben. Kalapács alá kerül például a westernfilmek sztárjának Arany Glóbusz-díja, az elnökkel folytatott levelezése, és még egy töltényeket rejtő pisztolytáska is. A Heritage, a világ negyedik legnagyobb aukciósháza az október 3-án kezdődő négynapos aukciótól rekordösszegű bevételt remél. A különleges darabok a világ minden tájáról vonzzák a gyűjtők és kereskedők figyelmét. Az aukcióról az 1979-ben elhunyt Wayne fia, Ethan Wayne intézkedik. Mint elmondta, nem látja okát, hogy az emlékeket elzárják a rajongók elől. Az árverésből származó bevételt a rákban elhunyt filmsztár halála után alapított John Wayne Rákalapítvány kapja.
2011.06.20. 18:10
 
 
Tömegbaleset Győr-Moson-Sopron megyében: két halott, 22 súlyos sérült
A balesetet vélhetően okozó szlovák kamion vezetője és annak a cseh busznak a váltósofőrje halt meg az éjjeli balesetben az M15-ösön, amelybe kevéssel éjfél előtt belecsapódott a nyergesvontató - közölte kocsis Tünde alezredes, a Győr-Moson-Sopron megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. A baleset helyszínéről kórházba került sérültek többségének kielégítő az állapota - tudta meg az MTI, a csak könnyebben megsérült emberek egy része hamarosan hazatérhet Csehországba. A balesetnek - a kórházak adatai szerint - huszonkilenc könnyű és huszonkét súlyos sérültje van.
2011.06.20. 18:10
 
 
Villas-Boas lehet a Chelsea új trénere
Portugál sajtóinformációk szerint Andre Villas-Boas, az FC Porto trénere lesz a Chelsea labdarúgócsapatának új vezetőedzője. A helyi média úgy tudja, hogy a szakember már közölte is távozásának tényét klubja vezetőivel, s a londoni egyesület 15 millió eurós "bánatpénzt" fizet a portugáloknak, azaz gyakorlatilag kivásárolja szerződéséből a trénert. A 33 éves Villas-Boas - Jose Mourinho korábbi segítője - első szezonjában megnyerte a bajnokságot, a kupát és a portugál Szuperkupát, valamint az Európa Ligát az FC Portóval.
2011.06.20. 17:20
 
BUX: -0,94 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 213,85 pontos, 0,94 százalékos csökkenéssel, 22.488,08 ponton zárt hétfőn.
2011.06.20. 17:20
 
 
A zene ünnepe: ingyenes koncertek kedden 80 helyszínen
Ingyenes koncertekkel, programokkal várják az érdeklődőket Budapesten hatvan, vidéken pedig húsz helyszínen kedden a zene ünnepén. A fővárosban többek között a Ferencvárosban, a Millenárison, valamint az R33-ban, az A38-on, a Gödörben, a Corvintetőn, a Pótkulcsban, a Szimpla Kertben, a Liszt Ferenc téren adnak ingyenes koncerteket pályakezdők és befutott muzsikusok. A Magashegyi Underground nevéhez híven lentről a János-hegy tetejéig muzsikálva tiszteleg a zene előtt a Libegőn az év leghosszabb napján. Az Intim Torna Illegál tagjai biciklire pattannak hangszereikkel és rajongóikkal, és a zene ünnepe helyszíneit érintve tekerik és muzsikálják keresztül Budapestet.
2011.06.20. 16:40
 
 
Szijjártó: Hoffmann Rózsa marad az oktatási államtitkár
Hoffmann Rózsa marad az oktatási államtitkár - közölte a miniszterelnök szóvivője hétfőn Budapesten, újságírók előtt. "Az oktatási államtitkárt Hoffmann Rózsának hívják, és így fog ez maradni még hosszú időn keresztül" - mondta Szijjártó Péter. A szóvivő hozzátette, az oktatási államtitkár Orbán Viktor kormányfő egyik legközvetlenebb munkatársa.
2011.06.20. 16:30
 
 
Hozzájárul kiadatásához Ivo Sanader volt horvát kormányfő
Belátható közelségbe került az Ausztriában élő a volt horvát miniszterelnök kiadatása hazájának, miután Ivo Sanader hétfőn hozzájárult egy egyszerűsített kiadatási eljáráshoz - közölte bécsi ügyvédje az osztrák hírügynökséggel. A hazájában korrupcióval gyanúsított 57 éves politikus korábban panaszt emelt a salzburgi tartományi bíróság májusban hozott kiadatási döntése ellen. Ügyvédje közlése szerint azonban most visszavonta ezt a panaszt. A salzburgi bíróság döntése ezzel jogerőre emelkedett, a kiadatás időpontjáról azonban egyelőre nem született döntés.
2011.06.20. 16:20
 
 
Ökölvívó Eb: Káté és Szellő a nyolc között
Káté Gyula és Szellő Imre is magabiztos teljesítménnyel győzött, így kategóriájukban mindketten bejutottak a legjobb nyolc közé az ankarai férfi ökölvívó Európa-bajnokság hétfői versenynapján. A 69 kg-os címvédő, Bacskai Balázs búcsúja után a magyar csapat első számú éremvárományosává előlépett Káté a német Thomas Vahrenholt ellen mutatkozott be ezen az Eb-n, s a várt győzelmet szállította is. Korábban az újonc Nagy Krisztián (56 kg) nem járt sikerrel, az olasz Yahin Vittorio Parrinello esélyt sem adott neki, s 20-9-re nyerte találkozójukat. A nyolcaddöntők hétfő esti programjában két magyar, Harcsa Zoltán (75 kg) és Bernáth István (+91 kg) érdekelt. Előbbi szereplése ugyanakkor sérült keze miatt még kérdéses.
2011.06.20. 16:10
 
 
Az MNB csökkentette GDP és infláció előrejelzését
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) legfrissebb inflációs jelentésében 2,6 százalékos idei GDP bővüléssel számol a korábban várt 2,9 százalékkal szemben, és a jövő évi növekedést 2,7 százalékra rontotta a korábbi 3 százalékról. Az infláció az idén 3,9 százalék lehet, jövőre 3,6 százalékra mérséklődhet. A márciusi előrejelzésben a jegybank még 4 százalékos idei és 3,4 százalékos jövő évi átlagos fogyasztói áremelkedést várt. Az inflációs előrejelzés legyezőábrája szerint a jegybank azzal számol, hogy az éves inflációs ütem az év hátralévő részében fokozatosan csökken, majd jövőre év végre mérséklődik a 3 százalékos célra.
2011.06.20. 16:00
 
 
EU: július 3-án születhet döntés a görög hitelrészletről
Rendkívüli találkozót tartanak július 3-án az euróövezeti országok pénzügyminiszterei (Eurogroup), hogy döntsenek a Görögországot támogató nemzetközi hitelcsomag újabb részletének felszabadításáról. Ezt Jean-Claude Juncker luxemburgi kormányfő, az Eurogroup elnöke jelentette be hétfőn Luxembourgban tartott sajtótájékoztatóján. Meggyőződését fejezte ki, hogy Görögország mindent megtesz annak érdekében, hogy teljesüljenek a 12 milliárd eurós hitelrészlet folyósításának feltételei. Görög részről korábban azt jelezték, hogy a parlament június végén hozza meg a szükséges döntéseket. Az Eurogroup hétfő hajnalban úgy határozott, megvárja ezen határozatok megszületését a hitel felszabadításához.
2011.06.20. 16:00
 
Megverték a gyulafehérvári római katolikus teológiai intézet rektorát
Román huligánok egy csoportja baseball-ütővel megverte Oláh Zoltánt, a gyulafehérvári római katolikus teológiai intézet rektorát - adta hírül internetes honlapján a Keresztalja című katolikus hetilap. A Kolozsváron szerkesztett lap honlapján azt írja, hogy az eset szombat este történt. A konfliktus abból adódott, hogy a rektor le szerette volna fényképezni a három román fiatalt, amint éppen kővel dobálták be az épület ablakait. Az ittas állapotban levő fiatalok ekkor nekiestek a rektornak, szidalmazni kezdték magyarsága miatt, és a náluk levő baseball-ütővel két csapást mértek rá, egyet a hátára, egyet pedig a fejére. Információk szerint Oláh Zoltán elvesztette eszméletét, sebeit a sürgősségi részlegen varrták össze.
2011.06.20. 15:50
 
 
A líbiai kormány szerint többen meghaltak NATO-csapásban, a NATO cáfol
A líbiai kormány állítása szerint 15 ember, köztük három gyerek meghalt a NATO egy újabb légicsapásában, amely Moammer Kadhafi líbiai vezető egy régi társának rezidenciája ellen irányult Szormanban, Tripolitól 70 kilométerrel nyugatra. A NATO cáfolta a hírt. A kormány egyik tisztségviselője azt mondta, hogy nyolc rakéta érte a rezidenciát hajnali 4 óra körül. Músza Ibráhim kormányszóvivő "aljas, igazolhatatlan terrorakciónak" minősítette a történteket. A NATO egy név nélkül nyilatkozó illetékese Brüsszelben közölte, hogy a szövetség "határozottan cáfolja" a líbiai hírt. Mint mondta, "nem is hajtottunk végre műveletet ott", Szormanban, az egyetlen csapás "magában Tripoliban volt éjjel, és nem 4 órakor".
2011.06.20. 15:20
 
 
Európa Liga: a Ferencváros örmény ellenfelet kapott
A bajnoki ezüstérmes Paksi FC az andorrai UE Santa Colomával, míg a bronzérmes Ferencváros az örmény Ulisses együttesével találkozik a labdarúgó Európa Liga első selejtezőkörében - derült ki a nyoni sorsoláson. Az első összecsapásokra június 30-án, a visszavágókra július 7-én kerül sor. Az európai szövetség élő internetes közvetítése alapján a Paks hazai pályán kezd, míg a Ferencváros idegenben. A sorozat harmadik magyar résztvevője, a kupagyőztes Kecskeméti TE-ERECO a selejtező második fordulójában kapcsolódik be a küzdelembe. A Kecskemét a kazah Aktobe együttesével találkozik. Az első összecsapásra július 14-én, a visszavágóra július 21-én kerül sor.
2011.06.20. 15:00
 
 
Megnyílt a 49. párizsi légiszalon
Hétfőn immár 49. alkalommal nyílt meg a franciaországi Le Bourget-ban a hagyományos nemzetközi légi és űrvásár, népszerű nevén a párizsi légiszalon. Az idei egyhetes seregszemlét - amelyen mintegy 2100 kiállító vesz részt - a gyártók optimizmusa jellemzi: a globális fellendülésben bízva ismét nagy megrendeléseket vár az ágazat. A légiszalonon először képviseltetik magukat a kínaiak, a vásár sztárja pedig minden bizonnyal a napenergiával működő Solar Impulse repülőgép lesz.
2011.06.20. 15:00
 
 
A Velencei Bizottság több kifogást fogalmazott meg az alkotmánnyal kapcsolatban
A Velencei Bizottság - az új magyar alkotmányról készített, hivatalosan hétfőn közzétett véleményében - üdvözölte a törekvést, hogy a magyar alkotmányos rendet összhangba hozzák a közös európai demokratikus értékekkel és előírásokkal, valamint azt, hogy az új alkotmány megőrzi a parlamentáris köztársasági berendezkedést. Ugyanakkor sajnálattal állapította meg, hogy az alaptörvény megalkotásának folyamatát befolyásolta az átláthatóság hiánya, illetve az, hogy hiányosságok voltak a többség és az ellenzék közötti párbeszédben.
2011.06.20. 15:00
 
 
Párizs kész kiadni Noriegát Panamának
Párizs készen áll megalkotni a kiadatási rendeletet Manuel Noriega egykori panamai elnök ügyében, miután az Egyesült Államok is hozzájárult a kiadatáshoz - közölte a francia külügyminisztérium. "Az Egyesült Államok beleegyezésével megnyílt az adminisztratív szakasz Noriega kiadatási eljárásban" - jelentette be a francia külügyi szóvivő. A panamai kormány azért kéri az 1989-ben megbuktatott diktátor kiadatását, hogy hazájában töltse le húsz évig tartó börtönbüntetését. Ezt távollétében azért szabták ki rá, mert 1985-ben elrendelte a legfőbb ellenzéki ellenfele, Hugo Spadafora meggyilkolását.
2011.06.20. 14:50
 
 
Emelkedik az üzemanyagok ára
Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A változással a benzin átlagára 374-375 forintra emelkedik, a gázolajé 369 forintra nő. A Mol egy hete 5 forinttal csökkentette a 95-ös árát, a gázolaj ára akkor nem változott. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2011.06.20. 14:20
 
 
Nőttek a munkaköltségek az EU-ban, Magyarország a második
Bulgária után Magyarországon nőttek a legnagyobb mértékben a munkaköltségek az idei első negyedévben az egy évvel korábbihoz képest - derül ki az Európai Unió statisztikai hivatalának hétfőn publikált adataiból. Magyarországon 5,6 százalékkal emelkedtek az egy órára jutó munkaköltségek - a 27 tagországban átlagosan 2,7 százalékkal -, Bulgáriában 7,8 százalékkal. A legkisebb növekedést Portugáliában regisztrálta az uniós statisztikai hivatal, 0,8 százalékot, két tagországban pedig csökkentek a munkaköltségek: Írországban 2,2 százalékkal, Görögországban 6,8 százalékkal.
2011.06.20. 14:20
 
 
MNB: 6 százalék maradt az alapkamat
Az elemzői várakozásoknak megfelelően a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa nem változtatott a jegybanki alapkamat 6 százalékos szintjén hétfői ülésén. Az elemzői konszenzus szerint 2011 végén is 6,00 százalék lehet az alapkamat, a jövő év végére 5,5 százalékos jegybanki alapkamatot várnak az elemzők. Június az ötödik hónap, amikor a testület nem változtat a jegybanki alapkamaton, ezt megelőzően, november és január között összesen 75 bázisponttal emelkedett a ráta. A hét tagra kiegészült, teljes körű monetáris tanács minden tagja a 6 százalékos alapkamat tartására szavazott a megelőző, május 16-i kamatdöntő ülésen.
2011.06.20. 14:20
 
Sokféle betegséget okozhat a légkondi
A légkondicionáló berendezés számos fertőzést okozó mikroorganizmus számára biztosít kedvező életfeltételeket.
2011.06.20. 14:13
 
 
A KDNP frakcióvezetője megérti Hoffmann Rózsa lépését, de nem ért egyet vele
A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője megérti Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár lépését, de azzal nem ért egyet. Harrach Péter az MTI-nek azt mondta, a frakció az államtitkár mellett áll, és azt javasolja, vonja vissza elhatározását.
2011.06.20. 14:04
 
Külföldi versenyzők is érkeznek a Paksi Harmonika Fesztiválra
Most először lesz nemzetközi a Paksi Harmonika Fesztivál versenyének mezőnye: a pénteken és szombaton tartandó eseményre a magyarokon kívül nyolc országból érkeznek muzsikusok.
2011.06.20. 14:03
 
Magára hagyott újszülöttet találtak Pátrohán
Magára hagyott újszülöttet találtak egy pátrohai családi ház udvarán hétfőn; az életjeleket alig adó kisfiú állapotát a riasztott háziorvos és a mentők stabilizálni tudták, és a gyermeket kórházba szállították - közölte a rendőrség az MTI-vel.
2011.06.20. 14:02
 
Elraboltak és prostitúcióra akartak kényszeríteni egy lányt
Az utolsó tagját is elfogták annak a bandának, amely hónapokkal ezelőtt Budapesten elrabolt, majd prostitúcióra akart kényszeríteni egy fiatal lányt - közölte a rendőrség hétfőn a honlapján.
2011.06.20. 14:00
 
 
Díjat kapott Till Attila Csicska című filmje Sanghajban
Mobiltelefonos rövidfilm kategóriában a legjobb kisjátékfilm díját nyerte el Till Attila Csicska című filmje a vasárnap zárult 14. Sanghaji Nemzetközi Filmfesztiválon (SIFF).
2011.06.20. 13:59
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253[1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista