2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Szorosabb együttműködést ajánlott az Opel Magyarországnak
Az Opel az elektromos autók gyártásának területén is együttműködést ajánlott Magyarországnak. Ezt a nagy hagyományokkal rendelkező németországi autógyár elnökhelyettese hangsúlyozta azt követően, hogy tárgyalásokat folytatott Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel az Opel több más vezetőjével együtt a gyár rüsselsheimi üzemében. Volker Hoff hangsúlyozta, hogy a General Motors európai leányvállalata ezen a területen is szorosabb partnerségre törekszik Magyarországgal.
2011.06.28. 19:30
 
 
Sidi Péter nyerte a számszeríjász Eb-t
A címvédő, sportlövészetben világ- és Európa-bajnok Sidi Péter kedden megnyerte a számszeríjászok Svájcban rendezett kontinensviadalát. Sidinek ez a 10. Eb-aranya, sportlövészetben és számszeríjászatban egyaránt öt-öt alkalommal lett a kontinens legjobbja. Eredmények, 21. számszeríjász Eb: 10 méter, férfi egyéni: 1. Sidi Péter 687 kör, 2. Norbert Ettner (német) 684, 3. Georg Zott (osztrák) 684.
2011.06.28. 19:20
 
 
Újra összeállt a Monty Python csoport
Az egyik alapító tag, a néhai Graham Chapman életrajzából készülő háromdimenziós animációs film kedvéért újra összeállt az egykori Monty Python csoport. A film az 1989-ben gégerákban elhunyt Chapman 1980-ban megjelent, A Liar's Autobiography (Egy hazug életrajza) című memoárja nyomán készül. Kollégái a hangjukat kölcsönzik az animációhoz - közölte kedden a BBC hírportálja. A jövő tavasszal a mozikba kerülő produkcióban John Cleese, Terry Gilliam, Michael Palin és Terry Jones is részt vesz, egyedül Eric Idle hiányzik a társaságból.
2011.06.28. 19:20
 
 
Tüntetők összecsaptak a rendőrséggel a görög fővárosban
Kövekkel és Molotov-koktélokkal dobálták meg a rendőröket csuklyás fiatalok kedden a görög fővárosban; a rendőrség könnygázt vetett be. A görög parlament szerdán és csütörtökön szavaz az újabb kiadáscsökkentésről és adóemelésekről, amelyek elfogadása szükséges ahhoz, hogy Görögország lehívhassa a nemzetközi mentőhitel következő részletét. Erre az összegre feltétlenül szüksége van a görög államnak ahhoz, hogy a jövő hónap közepére ne váljon fizetésképtelenné. A megszorítások elleni tiltakozásul a szakszervezetek keddtől 48 órás általános sztrájkot és nagygyűlést hirdettek. Kedd délután nagyjából 20 ezer tiltakozó gyűlt össze a görög parlament előtt, közülük vált ki néhány száz fiatal, és támadt rá a rendőrökre.
2011.06.28. 19:20
 
Tűzvész pusztít a Los Alamos-i nukleáris kutatólaboratórium közelében
Zárva tartott kedden a közelben pusztító tűzvész miatt Új-Mexikóban a Los Alamos-i Nemzeti Laboratórium. Az intézmény vezetése által kiadott közlemény szerint a két napja bezárt laboratóriumhoz tartozó épületkomplexum területén nincsen tűz, a létesítményeket nem fenyegeti közvetlen veszély, és az összes nukleáris, illetve veszélyes anyagot védett helyen tárolják. Los Alamos megyében a természeti csapás miatt mintegy 8 ezer embert telepítettek ki. A hétvégén fellobbant tűz hétfő éjjel dél felől elérte a laboratóriumnak otthont adó birtokhoz tartozó 49-es Műszaki Területet, de a lángokat a levegőből is támogatott oltási művelettel sikerült kioltani. Az intézményhez tartozó terület délnyugati határát mintegy másfél kilométerre közelítette meg a tűz.
2011.06.28. 19:10
 
 
Demokratikus Koalíció: 6-7 ezren vettek részt a pártszavazáson
A Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció szerint hétfő estig mintegy 6-7 ezren vettek részt az általuk kezdeményezett pártszavazáson, s ez a többszöröse annak, mint ahányan a platformtagok közül az MSZP-nek is tagjai. Ahhoz, hogy a pártszavazás kedden eredményesen záruljon, 8 ezer azonos szavazatra volna szükség. A Demokratikus Koalíció az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében magasnak értékelte a részvételi arányt, és úgy ítélte meg: "a valóban aktív tagság" többsége kinyilvánította véleményét a platform által feltett kérdésekben, amelyek az MSZP "szervezeti, morális és finanszírozási megújítását célozták".
2011.06.28. 19:00
 
 
A szlovák parlament újra megszavazta a kisebbségi nyelvhasználati törvényt
A szlovák parlament kedden változások nélkül újra jóváhagyta a május végén elfogadott kisebbségi nyelvhasználati törvényt, amelyet azonban Ivan Gasparovic államfő megvétózott és egészében elutasításra javasolt. A köztársasági elnök legfőbb kifogása a jogszabály ellen, hogy az több esetben a kisebbségi nyelveket egyenjogúsítja a szlovák államnyelvvel, illetve hogy állítólag korlátozza az államalkotó szlovák nemzet jogait. A 150 tagú törvényhozásban a keddi szavazáskor a jogszabályt 77 képviselő támogatta, ami elegendő volt az államfő vétójának felülírásához.
2011.06.28. 18:40
 
Lázár Pál hároméves szerződést kötött a Samsunsporral
Három évre szóló szerződést kötött Lázár Pál, a magyar válogatott hátvédje a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság újoncával, a Samsunsporral. A török klub sajtótájékoztatón és hivatalos internetes oldalán jelentette be kedd délután a 23 éves futballista leigazolását. Az ötszörös válogatott Lázár az elmúlt szezonban magyar bajnok lett a Videoton FC-vel, amelynek színeiben 2008 óta 71 alkalommal lépett pályára.
2011.06.28. 18:30
 
 
Többe került Károly herceg tavaly a brit adófizetőknek
Többe került Károly herceg tavaly a brit adófizetőknek: nagyobb személyzetet foglalkoztatott, részben fia, Vilmos herceg áprilisi esküvője miatt - közölte a trónörökös hivatala. Az adatok szerint a hercegnek a március 31-vel zárult adóévben közel kétmillió fontnyi (600 millió forint) bevétele származott különböző kormányhivataloktól és a kormányzattól kapott juttatásokból. Ez az összeg 17,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál. A herceg irodája egyúttal arról is beszámolt, hogy Károly 55 hektáros cornwalli birtokának bevételei is négy százalékkal nőttek tavaly, és az összeg csaknem elérte a 18 millió fontot (5,4 milliárd forintot). A 62 esztendős trónörökös bevételeinek zöme a hercegi ingatlanokból és befektetésekből származik.
2011.06.28. 17:50
 
Női labdarúgó-vb: egygólos svéd siker Kolumbia ellen
A svédek egy góllal legyőzték a kolumbiaiakat a németországi női labdarúgó-világbajnokság C csoportjának keddi első fordulójában. Eredmény, C csoport, 1. forduló: Svédország-Kolumbia 1-0 (0-0).
2011.06.28. 17:30
 
BUX: +0,56 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 126,02 pontos, 0,56 százalékos emelkedéssel, 22.610,62 ponton zárt kedden.
2011.06.28. 17:30
 
 
Világhírű magyar fotósok alkotásaiból nyílik kiállítás Londonban
A XX. század leghíresebb magyar fotóművészeinek és fotóriportereinek munkáiból nyílik kiállítás a héten a londoni Királyi Művészeti Akadémián (Royal Academy of Arts), a magyar EU-elnöki időszak egyik nagyszabású záróeseményeként. A brit főváros egyik legpatinásabb képzőművészeti intézményében "Szemtanúk - Magyar fotográfia a XX. században: Brassai, Capa, Kertész, Moholy-Nagy, Munkácsi" címmel összeállított, kétszáznál több művet felsorakoztató tárlat csütörtöktől októberig lesz megtekinthető.
2011.06.28. 17:30
 
Életveszélyes állapotban egy megvert szekszárdi férfi
Életveszélyesen megsérült egy szekszárdi férfi, akit a város egyik szórakozóhelyén vertek meg - közölte a rendőrség kedden az MTI-vel.
2011.06.28. 17:21
 
Szakértői vizsgálatot javasol az ombudsman a ságvári löszfalak állapotának felmérésére
Szakértői vizsgálatot javasol az ombudsman a ságvári löszfalak állapotának felmérésére, mert két kisgyermek tavaly júliusban meghalt egy falomlásban a Somogy megyei településen. Szabó Máté az élethez, az emberi méltósághoz, a jogbiztonsághoz és a tulajdonhoz való jog veszélyeztetését látja abban, hogy a település jegyzője, bár tudott arról, nem értesítette a vészhelyzet lehetőségéről a katasztrófavédelmet.
2011.06.28. 17:20
 
Sitkei rockfesztivál - Jubileumi koncertsorozat augusztusban
Három napon át tart majd a 25. rockfesztivál Sitkén, a kápolnadombon, a szervezők ígérete szerint augusztus 27-én, 28-án és 29-én minden eddiginél nagyobb szabású lesz az esemény.
2011.06.28. 17:19
 
 
4. Gyerek ARC kiállítás
Nincs szabadabb és szebb fantázia a gyermekinél! Idézzük fel magunkban, menjünk el és nézzünk körül Energiaországban, vigyük el gyerekeinket is kalandozni a Millenáris parkba. Ők már tanulják, kigondolják, vigyázzák a jövőt. Ismerik a víz sodró erejét, a hő hullámát, a szél repítését, és féltik a föld energiáit! Van itt Biox és a titkos találmány, csoda járgányok, esőgép és cikázó fellegek, hihetetlen találmányok és világmegmentő ötletek! Talán még szuper titkosügynök macskák is!
2011.06.28. 17:16
 
 
VOLT Fesztivál: Kilencvenezernél több látogatóra számítanak
A tavalyi 84-85 ezer után 90 ezernél is több látogatóra számítanak a VOLT Fesztivál szervezői - hangzott el a keddi sajtóbejáráson.
2011.06.28. 17:14
 
A debreceni Csokonai Színház lesz a bytomi operafesztivál díszvendége
A debreceni Csokonai Színház Bánk bán-előadása lesz a nyitánya idén az évenként megrendezendő dél-lengyelországi nemzetközi szabadtéri operafesztiválnak, a Bytomi Szentiván-éjnek.
2011.06.28. 17:13
 
ING Lízing: átalakul a lízingpiac, a húzóerőt a haszongépjármű finanszírozás jelenti
A lízingpiac visszaesése miatt a piaci szereplők egy része eltűnt, más részük beolvadt az anyavállalatba, a szigorúbb szabályozás megtizedelte az ügynököket, az éledező piac húzóerejét az első negyedévben a haszongépjármű finanszírozás jelentette - olvasható abban az összegzésben, amelyet az ING Lízing Magyarország pr cége juttatott el az MTI-hez, kedden.
2011.06.28. 17:12
 
A francia szocialisták vezetője jelölteti magát a 2012-es elnökválasztásra
Martine Aubry, a francia Szocialista Párt (PS) főtitkára kedden bejelentette, hogy jelölteti magát a jövő évi elnökválasztásra, azaz megméreti magát a legnagyobb ellenzéki párton belül októberben megrendezésre kerülő előválasztáson.
2011.06.28. 17:11
 
MSZP: a honvédelem megerősítéséből nem lett semmi
Az MSZP szerint megfélemlítés, látványos kommunikáció, hangzatos beszédek és látszatintézkedések jellemezték az elmúlt hónapokat, miközben a honvédelem ígért megerősítéséből semmi nem lett.
2011.06.28. 17:10
 
A jövedéki adó mértéke miatt veszélybe kerül a bioetanol-gyártás
A bioetanol jövedéki adójának literenként 40 forintban történő megállapítására a jövedéki adótörvényhez benyújtott módosító javaslat elfogadása ellehetetleníti a magyarországi bioetanol-gyártást és forgalmazást Magyar Bioetanol Szövetség szerint.
2011.06.28. 17:08
 
Elkészült az egykori gyulai hulladéklerakó rekultivációja
Mintegy 430 millió forintból, száz százalékos pályázati támogatással valósult meg Gyulán az egykori szilárdhulladék-lerakó rekultivációja.
2011.06.28. 17:07
 
Magyarországon is tömegessé válnak a digitális kiadványok
A táblagépek és az okostelefonok terjedésével Magyarországon is tömegessé válnak a digitális kiadványok, már több mint negyven újságra és magazinra lehet előfizetni.
2011.06.28. 17:06
 
Mentális betegségekhez hasonló viselkedést mutatnak a fogságban tartott csimpánzok
A fogságban tartott csimpánzok időnként súlyos viselkedési rendellenességeket mutatnak, amelyek az embereknél jelentkező mentális betegségekre hasonlítanak - idézte a Kenti Egyetem kutatóinak megállapításait a Science Daily című ismeretterjesztő portál (http://www.sciencedaily.com).
2011.06.28. 17:05
 
Nehezebben értik a magyar diákok a digitális szövegeket, mint a nyomtatottat
Gyengébbek a magyar diákok digitális szövegértési képességei, mint a nyomtatottszöveg-értésük, ennek okai pedig egyebek mellett a családi háttérben és az internethez való hozzáférésben keresendők - mondta Gloviczki Zoltán közoktatásért felelős helyettes államtitkár kedden a 2009-es PISA-eredményeket ismertetve.
2011.06.28. 17:04
 
Szakszervezeti demonstrációk - Rendvédelmi szakszervezetek is csatlakoznak a megmozduláshoz
Szinte valamennyi rendvédelmi szakszervezet csatlakozik a munkavállalói jogok védelmében szerdára meghirdetett, félpályás útlezárással egybekötött tiltakozó megmozduláshoz, de csak tagszervezeti szinten - mondták az érdekképviseleti vezetők kedden az MTI-nek.
2011.06.28. 17:03
 
Hunvald-ügy - 11 vádlott ügyében ismertették a vádiratot
Ismertette a vádiratot a Hunvald-ügy 11 vádlottja esetében az ügyész kedden a Fővárosi Bíróságon (FB).
2011.06.28. 16:59
 
Makk Károly díja a kurszki Arany Vitéz fesztiválon
Makk Károly Így, ahogy vagytok című filmjét Ezüst Vitéz díjjal ismerték el a XX. Arany Vitéz fesztiválon az oroszországi Kurszkban.
2011.06.28. 16:58
 
Empty Music: magyar énekes és ausztrál dj közös projektje
Közös dalt készített és Empty Music néven projektet alakított Hajós-Dévényi Kristóf magyar énekes egy Londonban élő ausztrál dj-vel, Scott Dann-nel; a duó Werewolf (Farkasember) című dalát hétfőn mutatta be egy ausztrál rádiócsatorna.
2011.06.28. 16:57
 
 
Kizuhant egy kisgyerek a harmadik emeletről Budapesten
Kizuhant egy 5 éves kisgyerek egy harmadik emeleti lakásból kedd délután a fővárosban, a XIX. kerületi Rákóczi utcában - mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője közölte: a kislány 7-8 métert zuhanhatott, viszont az esését egy ház előtt lévő fa csillapíthatta. Ennek köszönhető, hogy a nagy magasság ellenére a gyermek életben maradt, az első vizsgálatok alapján nagyon súlyos törést sem szenvedett. Mivel azonban gyanítható volt, hogy a kislánynak esetleg belső vérzése lehet, a gyerek állapotát súlyosnak minősítették. A helyszínen kezelésben is részesítették: infúziót, fájdalomcsillapítót, oxigént kapott, speciális rögzítő eszközökkel stabilizálták a testét, majd vákuummatracban szállították kórházba.
2011.06.28. 16:50
 
 
Kitoloncolták Michelle Yeoh hollywoodi színésznőt Mianmarból
Kitoloncolták Mianmarból Michelle Yeoh hollywoodi színésznőt, aki jelenleg Aung Szan Szú Kji mianmari ellenzéki politikusról szóló filmen dolgozik - közölték a helyi bevándorlási illetékesek. A malajziai származású Yeoh - A holnap markában című James Bond-film, valamint a Tigris és sárkány sztárja - június 22-én érkezett a ranguni nemzetközi repülőtérre, ahol a hatóságok azonnal őrizetbe vették, és a következő repülőgéppel visszafordították. "Még aznap kitoloncolták, mert rajta volt a feketelistán" - mondta el egy tisztviselő, aki neve elhallgatását kérte, mert nem volt felhatalmazva a média tájékoztatására.
2011.06.28. 16:50
 
Kínába megy a debreceni virágkarnevál
A debreceni virágkarnevál elismeréseként a cívis város képviseli Európát az idei kínai nemzetközi kertészeti kiállításon.
2011.06.28. 16:45
 
Hétezerötszáz éves csontvázat tártak fel Bulgáriában
Hétezerötszáz éves csontvázat tártak fel Bulgária észak-keleti részén, Szuvorovo város közelében.
2011.06.28. 16:43
 
Az ING Nyugdíjpénztár közzétette honlapján a reálhozamokat
Az ING Nyugdíjpénztár közzétette honlapján azoknak a reálhozamait, akik végig nála voltak tagok; a más pénztárból hozzá átlépők adatait legkésőbb június végéig dolgozzák fel, ehhez ugyanis az előző pénztár adatszolgáltatására is szükség van. Az első csoportba tartozóknak augusztusban átlagosan 101.544 forint reálhozamot fizet ki a pénztár - közölte az ING kedden.
2011.06.28. 16:43
 
GVH: 10 millió forint bírság a Lidlnek
Tízmillió forintra bírságolta a Lidl Magyarországot a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), mert megállapította: a vállalkozás tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytatott, amikor akciós kiadványaiban a "6 éve a legjobb árak", illetve a "2011-ben is a legjobb árakkal várjuk Önöket!" szlogent alkalmazta.
2011.06.28. 16:42
 
Clinton-tanácsadó: átalakulóban az Egyesült Államok és Kelet-Közép-Európa viszonya
Kelet-Közép-Európa fontos szerepet tölt be az amerikai külpolitikában; az Egyesült Államok és a térség viszonya átalakulóban van, abban az értelemben, hogy Washington egyre inkább partnereket keres a térségből globális kérdésekben, mint például a demokrácia előmozdításában - mondta Tomicah Tillemann, Hillary Clinton amerikai külügyminiszter tanácsadója az MTI-nek kedden egy budapesti konferencián.
2011.06.28. 16:41
 
 
A horvát kormányfő egyeztetést kezdeményezett a Mol-ügy kapcsán
A horvát miniszterelnök találkozót kezdeményezett a horvát legfőbb államügyészi hivatal és kormánya képviselői között arról, mit tehet a kormány a horvát nemzeti érdekek védelméért, miután a helyi médiában "nagyon komoly" találgatások jelentek meg arról, hogy vizsgálat folyik egy, a magyar Mol olajtársaságot érintő vesztegetési ügyben. "Azt várom, hogy hamarosan találkozunk és megbeszélhetjük a tényeket, mert a kormányt nagyon érdeklik a további lehetséges intézkedések" - közölte Jadranka Kosor újságírókkal kedden. A kérdésre, hogy a Mollal kapcsolatos vizsgálatok érintik-e Horvátország és Magyarország kapcsolatát, Kosor kijelentette: ezek a kapcsolatok eddig is kitűnőek voltak.
2011.06.28. 16:40
 
 
Van Rompuy: A következő órák Görögországban kulcsfontosságúak
Az elkövetkező néhány óra Görögországban kulcsfontosságú a világgazdaság stabilitása szempontjából - mondta Herman van Rompuy, az Európai Tanács elnöke kedden az Európai Parlamentben. A görög parlament szerdán délelőtt szavazhat arról az újabb, 28,4 milliárd eurós kiigazító csomagról, amely a feltétele a korábban elfogadott mentőhitel esedékes, 12 milliárd eurós részlete folyósításának, valamint alapja lehet egy esetleges új mentőprogram kidolgozásának. Van Rompuy úgy fogalmazott: a szavazás kulcsfontosságú a görög emberek, az euróövezet és az egész világ szempontjából.
2011.06.28. 16:40
 
Bojtosfülű disznók érkeztek a veszprémi állatkertbe
Újabb afrikai állattal gazdagodott a veszprémi állatkert, az Afrika-ház mellett újonnan kialakított kifutóba egy bojtosfülű disznó pár érkezett Franciaországból.
2011.06.28. 16:40
 
Fazekas: Magyarország közel egyévnyi elnökségi munkát végzett el fél év alatt az agrárpolitikában
Az Európai Unió csütörtökön leköszönő magyar soros elnöksége fél év alatt közel egyévi munkát végzett el a mezőgazdasági politikai témákban - mondta Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter kedden Luxembourgban az MTI-nek nyilatkozva.
2011.06.28. 16:39
 
Személyautó ütközött tehergépkocsival Baja közelében
Személyautó ütközött egy pótkocsis tehergépkocsival kedden az 51-es úton, Baja és Érsekcsanád között; a mentés idejére a főút érintett szakaszát lezárták - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.
2011.06.28. 16:37
 
Adócsalókat ítélt felfüggesztett börtönre a Győri Ítélőtábla
Jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a Győri Ítélőtábla hét embert, akik a Nitrokémia fűzfői gyártelepén végzett, a veszélyes hulladék ártalmatlanítását célzó munkákkal kapcsolatban fiktív számlákkal az áfabevételt 66 millió forinttal, a társasági adóból származó bevételt pedig 42 millió forinttal csökkentették - tájékoztatta az ítélőtábla sajtószóvivője kedden az MTI-t.
2011.06.28. 16:32
 
Több száz nemi átalakító műtét miatt vizsgálnak indiai orvosokat
Mintegy háromszáz fiatal lányon végzett nemi átalakító műtét miatt indítottak vizsgálatot indiai orvosok ellen, akik állítólag magas összegeket fogadtak el a mindenáron fiúgyermeket akaró helyi családoktól.
2011.06.28. 16:31
 
Bírság az Intrum Justitiának az ügyfelek megfélemlítése miatt
Agresszíven, a fogyasztókat megfélemlítve, megtévesztő módon járt el az Intrum Justitia Zrt., amely az ügyfeleknek küldött fizetési felszólításaiban rendőrségi eljárással fenyegetett, ezért 500 ezer forintra bírságolta a felügyelet. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) ügyfélbejelentés alapján kezdett vizsgálatot, mivel az Intrum Justitia 2010. február 25-én kelt fizetési felszólításában büntető feljelentés megtételét helyezte kilátásba, ha az ügyfél fennálló tartozásának kiegyenlítését a levélben megadott határidőig nem teljesíti - ismerteti a PSZÁF közleménye.
2011.06.28. 16:30
 
Tavaly 3.800 szabadalmat jegyeztetett be a Bosch
Jól érzékelteti a Bosch-ban folytatott innovációs munkát, hogy világszerte munkanaponként 15 szabadalmat jegyeztetnek be, tavaly összességében mintegy 3.800-at; ebben a tevékenyégben a miskolci gyár a Bosch globális járműtechnológiai gyártásának egyik fontos egysége - jelentette ki Max Nitzsche, a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. ügyvezető igazgatója a Nemzeti Innovációs Hivatal elnökének tartott prezentációja során kedden a borsodi megyeszékhelyen.
2011.06.28. 16:21
 
 
Elkerülte a Nemzetközi Űrállomást a száguldó űrszemét
Az űrbeli távolságokat figyelembe véve "hajszállal" - 250 méterrel - száguldott el kedden a Nemzetközi Űrállomás (ISS) mellett egy kupac űrszemét, amely miatt előzőleg el kellett hagynia az űrbázist az ott dolgozó hat űrhajósnak - jelentette az Interfax orosz hírügynökség. Az amerikai űrhivatal tájékoztatása szerint az asztronauták közép-európai idő szerint délután fél egy körül hagyták el a Föld körül keringő űrállomást, és szálltak át az űrbázishoz kapcsolt Szojuz visszatérési egységbe, hogy vész esetén leváljanak az ISS-ről, és visszatérjenek a Földre. Az űrszemét alig fél órával később haladt el közvetlenül az űrállomás mellett. Ezután az űrhajósok visszatérhettek űrbázisra.
2011.06.28. 16:20
 
Elbocsátások ellen tiltakozik az LMP Nyíregyházán
Pedagógusok, iskolai és óvodai szakdolgozók elbocsátása ellen tiltakozik az LMP Nyíregyházán; a párt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei választmánya azt kéri a város Fidesz-KDNP-s többségű önkormányzati közgyűlésétől, hogy a tervezett létszámleépítést vegyék le a napirendről.
2011.06.28. 16:20
 
Madármegfigyelés a Margitszigeten
Teleszkópos madármegfigyeléssel várják az érdeklődőket a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) munkatársai júliusban a Margitszigeten.
2011.06.28. 16:18
 
Transzatlanti hét - Amerikai delegációvezető: Washington és Budapest kapcsolatai nagyon szorosak
Az Egyesült Államok és Magyarország közötti kapcsolatok nagyon szorosak, és egyre erősebbé válnak - mondta Kevin McCarthy, a Magyarországon tartózkodó amerikai kongresszusi küldöttség vezetője kedden, miután megbeszéléseket folytatott Martonyi János külügyminiszterrel.
2011.06.28. 16:17
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244[1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista