2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  pótfelvételi
127675 találat
 
 
Fidesz: ne jutalmakra költse az emberek pénzét a kormány
A Fidesz arra szólítja fel a kormányt, hogy ne jutalmakra, végkielégítésekre, utazásokra és kommunikációs pályázatokra költse az emberek pénzét, hanem például a MÁV minőségi fejlesztésére - mondta a párt helyettes szóvivője vasárnapi, budapesti sajtótájékoztatóján. Ágh Péter arról beszélt, az elmúlt napok hírei is azt támasztják alá, hogy miközben az MSZP és a kormányfő arról egyeztet, hogyan lehet az emberek utolsó pénzeit elvenni a megszorításokkal, addig mindig van pénz, ha a haveroknak kell adni, vagy felesleges kiadásokra kell osztogatni.
2009.08.30. 12:00
 
 
Trombitaverseny Haydn tiszteletére
Trombitaművészek mérik össze tudásukat idén, Joseph Haydn halálának 200. évfordulójának évében a Budapesti Nemzetközi Zenei Versenyen. Az elődöntőket szeptember 11-én és 12-én tartják a Zeneakadémián. A 24 országból nevezett 73 aspiráns szorgalmasan gyakorol az igen magas szakmai követelményeket támasztó versenyre - mondta el az MTI-nek a verseny titkára, Liszkay Mária. A legtöbb nevezés egyébként Magyarországról érkezett, szám szerint 16. Az elődöntőket szeptember 11-én és 12-én, a középdöntőket 14-én és 15-én rendezik. A döntő is kétnapos lesz, azt szeptember 17-én és 18-án tartják.
2009.08.30. 11:33
 
 
A Magyar Posta bélyeggel segíti a krízisalapot
A Magyar Posta hétfőn "Egymásért!" elnevezéssel feláras bélyeget hoz forgalomba, a felárból befolyó összeget pedig felajánlja a kormány által indított kríziskezelő program számára - közölte a kormányszóvivő vasárnap. Szollár Domokos elmondta: a bélyeg 125 forintba kerül majd, ami 50 forinttal több egy képeslap, illetve egy normál levél feladási díjánál. Hozzátette: a felárból származó összeget külön számlán gyűjti majd a Magyar Posta, és később átutalja a kríziskezelő program számlájára. A kormányszóvivő kitért arra: a bélyeget a "Segítsük egymást gyerekek" című rajzpályázat különdíjasának, Szabó Zsuzsanna Flórának Kéz a kézben című rajza díszíti.
2009.08.30. 11:22
 
 
Afganisztánban több mint 550 jelentősebb választási csalást vizsgálnak
Több mint 550 olyan csalási esetről kapott bejelentést az afganisztáni elnökválasztás tisztaságát vizsgáló bizottság, amelyek - ha megalapozottnak bizonyulnak - elég komolyak ahhoz, hogy befolyásolják a közép-ázsiai országban tíz napja tartott szavazás eredményét - közölte vasárnap a testület. A független választási panaszbizottság szóvivője, Nellika Little szerint összesen több mint kétezer, a szavazók megfélemlítésének, befolyásolásának vagy más csalásnak a gyanúját felvető esetről kaptak eddig bejelentést a szavazás napjára, illetve a voksok összeszámlálására vonatkozóan.
2009.08.30. 11:15
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay 33., Czink 51.
Szávay Ágnes a világranglista 33., Czink Melinda pedig az 51. helyéről vág neki a hétfőn kezdődő tenisz US Opennek. A WTA a szokásoknak megfelelően már vasárnap, egy nappal a New York-i Grand Slam-torna rajtja előtt nyilvánosságra hozta honlapján a legfrissebb rangsorát, amelyet továbbra is az orosz Dinara Szafina vezet. Női világranglista: 1. Dinara Szafina 2. Serena Williams 3. Venus Williams 4. Jelena Gyementyjeva 5. Jelena Jankovic...33. Szávay Ágnes...51. Czink Melinda...184. Marosi Katalin...234. Arn Gréta...254. Kapros Anikó 196.
2009.08.30. 10:54
 
Megette a csinos Yeboah fotóját a gorillanőstény
Úgy fellelkesítette a londoni állatkert három gorillanőstényét egy Yeboah nevű hím fotója, hogy izgalmukban felfalták a képet. A felvételt a park alkalmazottai mutatták meg a gorillahölgyeknek, hogy felkészítsék őket a jelenleg egy francia állatkertben élő példány őszre várható érkezésére. A tízéves Mjukuu, a hatéves Effie és a 34 éves Zaire erősen megszenvedte a korábbi hím, a Bobby nevű ezüsthátú gorilla decemberi halálát. A londoni állatkert ezen a héten abból a célból mutatta meg a jelenleg a La Boissiere-du-Doré-i állatkertben lévő Yeboah fotóját a nőstényeknek, hogy később megfigyeljék, felismerik-e érkezésekor a hímet.
2009.08.30. 10:49
 
 
A kamatcsökkentés is erősítheti a hiteldinamikát
Az OTP vezérigazgató-helyettese szerint az év második felében, többek között a jegybanki alapkamat-csökkentés hatására megállhat a lakossági hitelpiac szűkülése. Magyarországon a lakossági hitelpiac ez évi folyamatai megfelelnek a várakozásoknak: a keresleti és kínálati oldal szűkülésével a háztartások hitelfelvétele 2009 első öt hónapjában a GDP 1 százaléka alá esett, a korábbi mintegy 5 százalékról - mondta Kovács Antal, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese az MTI-nek. Hozzátette: a globális befektetői hangulatváltozás és a július-augusztusi hazai események - a forinterősödés, a jegybanki kamatvágások - jó alapot adnak arra, hogy a lakossági hitelpiac fokozatos élénkülésére lehessen számítani.
2009.08.30. 10:00
 
 
Daruk "táncolnak" majd az épülő pécsi koncertterem felett
Építési daruk "táncolnak" majd a 2010-es pécsi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program egyik nagyberuházása, a konferencia- és koncertközpont helyszínén; a produkcióra várhatóan egy októberi estén kerül sor. Ruzsa Csaba, a Pécs2010 Menedzsment Központ ügyvezető igazgatója arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a darukat kivilágítják, és egy előre kidolgozott koreográfia alapján a Pannon Filharmonikusok zenekar élő zenéjére mozgatják. Mindezt különleges látványosságnak szánják a pécsieknek és a turistáknak.
2009.08.30. 09:49
 
 
A lengyelek többsége tart az euró bevezetésétől
A lengyelek többsége úgy véli, hogy az euró bevezetése hátrányosan fogja érinteni életszínvonalát, kisebbségben vannak viszont azok, akik a nemzeti identitást féltik a közös pénz bevezetésétől. A TNS OBOP közvélemény-kutató intézet augusztus elején 1000 fős minta alapján készített felmérése szerint a megkérdezettek 56 százaléka gondolja azt, hogy az euró bevezetése negatív hatással lesz személyes pénzügyeire. Tizenöt százalék reméli tőle életszínvonalának emelkedését, míg 16 százalék nem vár változást.
2009.08.30. 09:34
 
 
Forma-1: Michael Schumacher jövőre tér vissza?
Brit lapértesülés szerint a hétszeres világbajnok Michael Schumacher jövőre tér vissza a Ferrarihoz. Stefano Domenicali, az olasz istálló csapatfőnöke azt nyilatkozta a The Times című szigetországi napilap szombati számában, hogy a német extraklasszis pilóta a 2010-es vb-n újra beül az egyik versenyautó volánja mögé. "Miért ne vezethetné Michael az egyik Ferrarit? A Forma-1 éppen arról szól, hogy kiváló pilóták csodálatos sportkocsikat vezetnek" - vélekedett Domenicali.
2009.08.30. 09:12
 
 
Újabb felújítások lesznek iskolakezdéskor Budapesten
Több budapesti főközlekedési útszakaszon is felújítások nehezítik majd a közlekedést iskolakezdéskor, szeptember 2-án; a Hűvösvölgyi úton, a Thököly úton is lezárások lesznek és a Margit hidat sem lehet majd használni. Augusztus első hetében kezdődött el Budapesten a Podmaniczky-program második üteme, amelynek keretében 2,5 milliárd forintból 22 különböző útszakasz kap új burkolatot. A legtöbb felújítás szeptember másodikán, iskolakezdéskor is akadályozni fogja a forgalmat; szeptember 15-től lehet csak használni a Budai alsó rakpartot a Zsigmond tér a Mozaik utca között és ekkora fejeződik be a Hűvösvölgyi út felújítása is a Budakeszi út és a Hidegkúti út között.
2009.08.30. 09:10
 
 
Vietnami kiállítás és vásár az AsiaCenterben
Vietnam Trade Expo néven vásár és kiállítás nyílik szeptember 18-án Budapesten az AsiaCenterben - közölte a kereskedelmi központ. A megnyitón a tervek szerint részt vesz majd Nguyen Tan Dung vietnami miniszterelnök, aki a személyes jelenléttel is támogatni kívánja a kétoldalú gazdasági kapcsolatok fejlesztését - közölte az AsiaCenter. A kiállítás első szakmai napján Magyarország és Vietnám együttműködési potenciáljainak feltérképezésére nyílik lehetőség az AsiaCenter épületében, ahol 63 cég Vietnámból érkező képviselői és az európai régió kereskedői számára üzleti fórumot rendeznek.
2009.08.30. 09:02
 
 
Folytatódik az ingyenes képzés női vállalkozók számára
Október elsejéig jelentkezhetnek a budapesti női vállalkozók a készségfejlesztő ingyenes képzésre a Budapesti Ifjúsági Vállalkozó Központban (BIVÁK) - közölte Visegrádi Judit tréner. A gazdasági minisztérium által a kis- és középvállalkozói célelőirányzatból támogatott térítésmentes képzés október 8-án kezdődik, és elsősorban a hátrányos helyzetben lévő nőknek nyújt segítséget vállalkozásindításához, a munkaerőpiacon történő elhelyezkedéshez. Visegrádi Judit elmondta: a tanfolyamon vállalkozói készségfejlesztési, pénzügyi, adózási ismereteket és informatikai felhasználói képzést kapnak a jelentkezők.
2009.08.30. 08:55
 
 
Eltemették Edward Kennedyt az arlingtoni sírkertben
Eltemették Edward Kennedy szenátort szombat este az amerikai főváros melletti Arlingtoni Nemzeti Sírkertben, két bátyjának - John F. Kennedy elnöknek és Robert F. Kennedy igazságügy-miniszternek - a sírhelye közelében. Az alkonyatkor tartott zárt körű szertartáson csak a család 15 tagja és néhány meghívott, köztük Joe Biden alelnök és felesége vett részt. Barack Obama elnök - aki családi vakációját megszakítva utazott el a first ladyvel a délelőtti bostoni gyászmisére - nem volt jelen, visszautazott a Massachusetts állambeli Martha's Vineyard szigetére.
2009.08.30. 08:33
 
 
Lassan haladnak a török EU-csatlakozási tárgyalások
Szlovénia "teljes mértékben" támogatja Törökország európai uniós csatlakozását - közölte szombat este a szlovén külügyminiszter Ljubljanában, miután megbeszélést folytatott török kollégájával. A közös sajtótájékoztatón Ahmet Davutoglu török külügyminiszter azt mondta, hogy Szlovénia Ankara integrációs törekvéseinek "legerősebb támogatója". A szlovén köztelevíziónak adott nyilatkozatában Davutoglu csalódásának adott hangot amiatt, hogy a csatlakozási tárgyalások lassan haladnak az EU-val, és elfogadhatatlannak nevezte a teljes jogú tagság helyett Törökországnak javasolt alternatívákat, például a franciák és a németek által szorgalmazott "különleges partnerségi" viszony lehetőségét.
2009.08.30. 08:29
 
Primera División: nehezen nyert a Real Madrid az idénynyitón
Az új világsztárokkal felvonuló Real Madrid nagy csatában, egy góllal nyert a Deportivo La Coruna ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság első fordulójának nyitómérkőzésén. A szombati összecsapáson a jamaicai csodafutó, Usian Bolt végezte el a kezdőrúgást. A meccsen végig a hazaiak voltak előnyben, ám a Deportivo rendre kiegyenlített, aztán a 60. percben Diarra adta meg a kegyelemdöfést a vendégeknek. A legdrágább szerzemény, a portugál Cristian Ronaldo góllal mutatkozott be új csapatában, igaz a Raúl buktatásáért megítélt büntetőt értékesítette, a brazil Kaká pedig múlhatatlan érdemeket szerzett az első találatnál. Eredmény: Primera División, 1. forduló: Real Madrid-Deportivo La Coruna 3-2.
2009.08.30. 08:17
 
 
Felborult egy utasokkal teli román autóbusz az M7-es autópályán
Letért az autópályáról és felborult egy román rendszámú autóbusz az M7-es becsehelyi lehajtójánál vasárnap hajnalban; az első információk szerint a sofőr megsérült, de a 49 utas épségben megúszta a balesetet. A rendőrség közlése szerint a két sofőrrel együtt az autóbuszon összesen 51-en utaztak. A tűzoltók és a rendőrök a helyszínen az MTI-nek elmondták, hogy a Spanyolországba tartó, utánfutós autóbusz a lehajtónál átszakította az útszéli szalagkorlátot, majd az árokban mintegy 100 métert haladva a felüljárónak ütközött és az oldalára dőlt. A 49 román utas - köztük hat kisgyerek és egy terhes asszony - a busz tetőablakán keresztül mászott ki a járműből.
2009.08.30. 08:06
 
 
Moto GP, Amerikai Nagydíj: Talmácsi az utolsó helyről rajtol
Talmácsi Gábor a 17., utolsó helyről rajtol a gyorsaságimotoros-világbajnokság Amerikai Nagydíján, vasárnap 21 órakor. A viadal honlapja szerint a szombati időmérő edzésen a spanyol Dani Pedrosa szerezte meg az első rajtkockát, honfitársa, Jorge Lorenzo lett a második, a pontversenyben éllovas, vb-címvédő olasz Valentino Rossi pedig a harmadik. Időmérő, eredmények: MotoGP: 1. Dani Pedrosa (spanyol, Honda) 1:39.730 p 2. Jorge Lorenzo (spanyol, Yamaha) 1:40.236 3. Valentino Rossi (olasz, Yamaha) 1:40.609 ...17. Talmácsi Gábor (Honda) 1:42.736.
2009.08.29. 21:49
 
 
Bajnai: a válság ellenére épül az ország
A válság ellenére az ország sokfelé épül, ezt mutatja, hogy a kormány eddig 2800 milliárd forint fejlesztési keret felhasználásáról döntött és ebből 440 milliárdot már ki is fizettek - mondta Bajnai Gordon szombaton Gyöngyösön az újjáépülő Orczy kastély meglátogatása alkalmából tartott beszédében. A miniszterelnök kifejtette, hogy az építőiparban már érződik az élénkülés, hiszen az adatok szerint az utolsó hónapban 16 százalékkal növekedett a teljesítménye az előző év hasonló időszakához képest. Ezen tendencia és a makrogazdasági elemzések jelzik, hogy az ország kezd a válság legnehezebb részén túljutni és elindul felfelé.
2009.08.29. 21:00
 
 
Obama szerint Edward Kennedy a szenátus oroszlánja volt
"Korunk legnagyobb törvényhozója" távozott; Edward Kennedy a Demokrata Párt lelke volt - fogalmazott búcsúbeszédében Barack Obama amerikai elnök a bostoni Missziós Templomban tartott szombati gyászmisén. Ted Kennedy soha nem a gazdagok, a hatalmasok vagy a különleges kapcsolatokkal rendelkezők oldalára állt, hanem azokat segítette, akiknek nem lehetett hallani a hangját - mondta az elnök a szertartáson, amelyen a négy életben levő volt elnök közül jelen volt George W. Bush, Bill Clinton és Jimmy Carter. Obama azt mondta, Kennedy a szenátus oroszlánja volt, akinek több mint 300 törvény köthető a nevéhez.
2009.08.29. 20:00
 
 
A Veszprém nyerte az első kézilabdás Szuperkupát
A bajnok és Magyar Kupa-győztes MKB Veszprém nyerte az első alkalommal kiírt férfi kézilabda Szuperkupát, miután szombaton, Kecskeméten legyőzte a Pick Szegedet. Budapest Bank Szuperkupa: MKB Veszprém-Pick Szeged 25-22 (13-11). Az első kilenc percben felváltva estek a gólok, aztán Peric védéseinek köszönhetően lépéselőnybe került az esélyesebb Veszprém. A rivális rendezte sorait, az egyenlítés azonban sokáig - egészen a 19. percig - váratott magára. Amikor a Veszprém "elővette" a frissen igazolt, remekül lövő Terzicet, 18-14 lett az állás. Az utolsó negyedóra 20-16-os veszprémi előnyről indult, és ebben a szakaszban már kiütközött, hogy a szegediek nem bírják a rivális által diktált iramot.
2009.08.29. 19:57
 
 
Afgán elnökválasztás: Karzai 46,3 százalékkal vezet
A szombaton Kabulban közzétett választási részeredmény szerint Hamid Karzai távozó elnök a szavazatok 46,3 százalékát kapta meg, így vezet fő vetélytársa, Abdullah Abdullah előtt, aki a voksok 31,4 százalékát szerezte meg. Abdullah megkérdőjelezi Afganisztán jövőjét, ha nem szavatolják az ázsiai országban rendezett elnökválasztás eredményének tisztaságát - hangoztatta Karzai fő vetélytársa a The Daily Telegraph című brit lapban szombaton közölt nyilatkozatában. A politikus fogadkozott, hogy minden rendelkezésére álló jogi eszközt igénybe vesz az "állami csalások" leleplezése érdekében, s ha e törekvésében kudarcot vall, nem fogja elismerni a választás hivatalos végeredményét.
2009.08.29. 19:00
 
 
Fico kiállt az antifasiszta értékek mellett a szlovák nemzeti ünnepen
Kiállt az antifasiszta értékek mellett Robert Fico szlovák kormányfő a német befolyás elleni szlovák nemzeti felkelés 65. évfordulóján tartott megemlékezésen szombaton Besztercebányán (Banská Bystrica) - közölte a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége (MEASZ) az MTI-vel. A tájékoztatás szerint Robert Fico - valamint Ivan Gasparovic államfő és Pavol Paska parlamenti elnök - a besztercebányai múzeum előtt tartott megemlékezést követő szűk körű beszélgetésen "szívélyesen üdvözölték" Hanti Vilmost, a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetségének elnökét, "és rajta keresztül a magyarországi, még élő antifasiszta ellenállókat".
2009.08.29. 18:45
 
 
Premier League: nyert a Liverpool a Bolton otthonában
Kétszer is hátrányban volt, végül mégis nyerni tudott a hajrára megfogyatkozott Bolton otthonában a Debrecen Bajnokok Ligája-ellenfele, az FC Liverpool az angol labdarúgó Premier League 4. fordulójának szombati játéknapján. A kapus Fülöp Márton csapata, a Sunderland kikapott, Halmosi Péter együttese, a Hull City pedig döntetlent játszott idegenben. Egyik játékos sem lépett pályára. Eredmények: Premier League, 4. forduló: Bolton Wanderers-Liverpool 2-3, Blackburn Rovers-West Ham United 0-0, Stoke City-Sunderland 1-0, Tottenham Hotspur-Birmingham City 2-1, Wolverhampton Wanderers-Hull City 1-1.
2009.08.29. 18:09
 
 
Közzétették a pótfelvételi ponthatárokat
Közzétették szombaton délután a felsőoktatási pótfelvételi ponthatárokat a felvi.hu honlapon, a jelentkezők a felvételi és besorolási döntésekről szeptember első napjaiban kapnak írásos értesítést. A pótfelvételire jelentkező 13.400 diák közül 12.009 került be valamilyen képzésre. A pótfelvételi során az a jelentkező nyerhetett besorolást, illetve felvételt, akinek a felvételi összpontszáma elérte vagy meghaladta a megjelölt képzésben július 23-án megállapított költségtérítéses ponthatárt, és a választott intézmény is rendelkezik a felvételéhez szükséges kapacitással. Bakonyi László, az Oktatási Hivatal elnöke az MTI-nek elmondta: a ponthatárok hasonlóan alakultak, mint nyáron.
2009.08.29. 17:50
 
 
Pokorni: a cigányság helyzetének javítása az egyik fontos feladat lesz
A cigányság helyzetének javítása az egyik kiemelten fontos feladat lesz a következő kormányzati időszakban - mondta Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke a párt ifjúsági tagozatának balatonszárszói tanácskozása után szombaton az MTI-nek. A cigány gyerekek integrációjában a Fidesz által javasolt egész napos iskola nagyon fontos szerepet játszhat - fejtette ki az Orbán-kormány oktatási minisztere. Hozzátette: ezt a pedagógiai modellt alsó tagozaton, választható módon lehetne alkalmazni. A modell lényege, hogy délutánra is szervezzenek az oktatási intézmények pedagógiai foglalkozásokat, programokat a gyermekeknek.
2009.08.29. 17:14
 
NB I: Debrecen-Nyíregyháza 3-1
A Bajnokok Ligája főtáblájára jutott Debrecen hazai pályán két góllal legyőzte a Nyíregyházát a Soproni Liga 6. fordulójának első szombati mérkőzésén. Soproni Liga, 6. forduló: DVSC-TEVA - Nyíregyháza Spartacus 3-1 (2-0), Debrecen, 7500 néző, V: Solymosi, gólszerzők: Rudolf (7., 50.), Coulibaly (22.), illetve Homma (56.), sárga lap: Bernáth (66.), illetve Mboussi (65.). Rudolf már a 7. percben megszerezte a vezetést a hazaiaknak. A folytatásban is a Debrecen irányította a játékot és Coulibaly révén növelte előnyét. A második félidőben egy sokkal pontosabban játszó Nyíregyházát láthatott a publikum, ám a nyírségi gárdának nem volt reális esélye a pontszerzésre.
2009.08.29. 17:07
 
 
Nincs még döntés a Bajnai-Fico-találkozó helyszínéről
Nincs még döntés arról, hogy hol találkozik Bajnai Gordon magyar és Robert Fico szlovák miniszterelnök - közölte Szollár Domokos kormányszóvivő szombaton. Az MTI a kormányszóvivőt a TASR szlovák hírügynökség jelentésével kapcsolatban kereste meg, miszerint a szlovák és a magyar miniszterelnök "megfelelő előkészítés esetén Budapesten már szeptember első felében" találkozhat egymással. A szlovák hírügynökség a szlovéniai Bledből keltezte jelentését, ahol a hétvégén kezdődik az a nemzetközi fórum, amelyen a két ország külügyminisztere, Balázs Péter és Miroslav Lajcák megbeszélést folytat.
2009.08.29. 16:50
 
 
Romagyilkosságok: csak nyolc bűncselekménnyel gyanúsítják a testvérpárt
A korábbi tájékoztatással ellenétben mégsem kilenc, csak nyolc romák elleni támadással gyanúsítanak az augusztus 21-én elfogott négy férfi közül kettőt - derült ki a szombati rendőri és roma vezetők közötti találkozón Petőfi Attilának, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) vezetőjének beszámolójából. Petőfi Attila a megbeszélésen elmondta, hogy a négy gyanúsított közül kettőt nyolc bűncselekmény elkövetésével gyanúsítottak meg, a harmadik és negyedik gyanúsítottat pedig egy-egy támadással hoztak összefüggésbe. A szombati találkozón nem hangzott el, hogy a kilenc támadás közül melyik az, amelyikkel végül nem hozták összefüggésbe a két, Debrecenben elfogott gyanúsítottat.
2009.08.29. 15:40
 
 
Cselgáncs-vb: Mészáros Anett ezüstérmes
A 70 kg-os Mészáros Anett ezüstérmet nyert a rotterdami cselgáncs-világbajnokság szombati versenynapján. A Honvéd vb- és Eb-bronzérmese - aki utóbbi medálját éppen az Ahoy csarnokban szerezte 2005-ben - a súlycsoport legnagyobb sztárjának számító francia Lucie Decosse, a négyszeres Afrika-bajnok tunéziai Huda Miled és az Ázsia-bajnok japán Vatanabe Mina legyőzése után a fináléban a kétszeres kontinenselső kolumbiai Yuri Alvearral találkozott. A tavalyi ötkarikás játékokon ugyancsak hetedik rivális remek formáját jelezte, hogy bronzérmes lett júliusban a riói Grand Slam-viadalon, és hogy a hollandiai vb-n valamennyi meccsét ipponnal nyerte.
2009.08.29. 15:30
 
 
Forma-1, Belga Nagydíj: Fisichella rajtol az élről
Nagy meglepetésre Giancarlo Fisichella, a Force India olasz versenyzője nyerte a Forma-1-es Belga Nagydíj szombati időmérőjét, így vasárnap ő rajtol az élről Spában. A második helyről honfitársa, Jarno Trulli (Toyota), a harmadikról pedig a német Nick Heidfeld (BMW-Sauber) startolhat. Fisichella sikeréhez hasonlóan nagy meglepetés, hogy a pontversenyben éllovas brit Jenson Button (Brawn GP) csak a 14. helyen végzett, míg a legutóbbi futamon második, előtte pedig a Magyar Nagydíjon győztes, vb-címvédő Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) csupán a 12. rajtkockát vívta ki. Az összetettben második brazil Rubens Barrichello (Brawn GP) a negyedik helyről vághat neki a vasárnapi viadalnak.
2009.08.29. 15:09
 
 
Bajnai Gordon: mintaszerű a hajdúszoboszlói fürdőfejlesztés
Mintaszerűnek nevezte a hajdúszoboszlói fürdőfejlesztést Bajnai Gordon miniszterelnök szombaton, amikor a helyszínen megtekintette a fürdőkomplexum fejlesztési munkálatait. A kormányfő utalt arra, hogy az elmúlt 10-15 évben 5-6 milliárd forintot költöttek fejlesztésre a fürdővárosban, a jelenlegi Aqua Palace beruházás pedig csaknem 5 milliárd forintba kerül és 2,25 milliárdos támogatással valósul meg. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv több mint 645 millió forintos támogatásával megújul a hajdúszoboszlói járóbeteg-ellátó centrum; a fejlesztés megkezdéséről emléklapot írt alá szombaton Hajdúszoboszlón Bajnai Gordon miniszterelnök és Varga Tamás, az egészségügyi centrum igazgatója.
2009.08.29. 15:01
 
 
Vb-selejtezők: Koeman szűkítette keretét a svédek és a portugálok ellen
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szombaton 29-ről 23 fősre szűkítette keretét a svédek (szeptember 5.) és a portugálok (szeptember 9.) elleni világbajnoki selejtezők előtt. Az MLSZ honlapja szerint a 23-as keretben azért maradt négy kapus, mert Fülöp Márton kisebb sérüléssel bajlódik. Továbbra is tagja a csapatnak Bodnár László, a Debrecen hátvédje is, aki pénteken halálra gázolt egy kerékpárost Nyírbátorban. Az üggyel kapcsolatban az MLSZ a rendőrségi és szakértői vizsgálatok befejezése után alakítja ki véleményét.
2009.08.29. 14:46
 
 
A hidegfront szombat délután a keleti országrészt is eléri
A hidegfront szombat délután már Magyarország délkeleti, keleti részét is eléri, erősen megnövekszik a felhőzet, és esőre, záporra, zivatarra lehet számítani - mondta Jenki Szilvia, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa. A délelőtt folyamán a Dunántúlon már hullott csapadék, ott kifejezetten hűvös van. A következő órákban azonban már a Duna-Tisza közén és a Tiszántúlon is előfordulhat eső, néhol felhőszakadás, jégeső, jelenleg viszont még süt a nap, kánikula van - folytatta. Közlése szerint délután sokfelé megerősödik a szél, több helyen előfordulhatnak viharos erejű széllökések.
2009.08.29. 14:30
 
 
Bajnai elégedett a költségvetési egyeztetések eredményével
Elégedett a költségvetési egyeztetések menetével és eredményével Bajnai Gordon. Erről a miniszterelnök az után nyilatkozott újságíróknak, hogy megbeszélést folytatott az MSZP-frakció vezetésével a jövő évi büdzséről. Úgy fogalmazott: reméli, hogy hétfőn meg tudnak állapodni a szocialista frakcióval a 2010-es költségvetésről. Mesterházy Attila korábban azt mondta: megoldást találtak a 2010-es költségvetés vitás kérdéseire a szombaton lezárult előkészítő folyamat során. Az MSZP parlamenti frakcióvezetője közölte: a szombati megbeszélés lezárása volt a költségvetés előkészítésének, és ez alapján azt lehet mondani, hogy a vitás kérdésekre van szakmai megoldási javaslata a kormánynak.
2009.08.29. 13:40
 
 
Be akartak törni Vilmos és Harry házába
A Scotland Yard legkeményebb testőreivel találta szembe magát két megdöbbent betörő, aki éppen Vilmos és Harry hercegek házát készült kirámolni. A brit trón második és harmadik számú várományosa jelenleg egy vidéki rezidencián lakik, közel ahhoz a légitámaszponthoz, ahol mindketten harci helikopterpilóta-kiképzésen vesznek részt. Az ingatlan pontos hollétét a hatóságok titokként kezelik, és az esetről beszámoló szombati The Sun sem fedte fel a címet. A két betörő azonban megtalálta a meglehetősen elszigetelt környéken lévő házat, és a vezető brit bulvárlap ismertetése szerint még örültek is, hogy milyen könnyű dolguk lesz az elhagyatott vidéken, ahol senki nem látja majd őket.
2009.08.29. 13:17
 
 
Belga Nagydíj, 3. szabadedzés: Heidfeld nyerte a tréninget
A német Nick Heidfeld, a BMW-Sauber pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Belga Nagydíj harmadik szabadedzésén szombaton. Mögötte az olasz Jarno Trulli (Toyota) lett a második, a szintén német Adrian Sutil (Force India) pedig a harmadik. Eredmények: 3. szabadedzés: 1. Nick Heidfeld (német, BMW-Sauber) 1:45.388 p, 2. Jarno Trulli (olasz, Toyota) 1:45.462, 3. Adrian Sutil (német, Force India-Mercedes) 1:45.677, 4. Romain Grosjean (francia, Renault) 1:45.878, 5. Timo Glock (német, Toyota) 1:45.908, 6. Robert Kubica (lengyel, BMW-Sauber) 1:45.987.
2009.08.29. 12:45
 
 
A rendőrfőkapitány az önbíráskodás mellőzését kérte a romáktól
Az önbíráskodás veszélyére hívta fel a figyelmet az országos rendőrfőkapitány a romák elleni támadások elkövetőinek felderítése kapcsán szervezett, rendőri és roma vezetők részvételével tartott találkozón. Bencze József azt mondta: meg kell nyugtatni a roma lakosságot, a félelmeiket el kell oszlatni, s ebben a roma vezetőknek kiemelt szerepük van. Arra a kérte a találkozón megjelenteket: működjenek közre annak érdekében, hogy "ne legyenek revansok". Hozzátette: nincs helye semmilyen "szabadcsapatnak" ebben az országban, legyen az roma vagy sem. Az OCÖ elnöke arról beszélt: a romák még mindig félnek.
2009.08.29. 12:30
 
 
Fidesz: a 2010-es költségvetés a "gyurcsányi politika" folytatása
A 2010-re tervezett költségvetés nem más, mint a "gyurcsányi politika" folytatásának bizonyítéka - mondta Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője. Hozzátette: az elmúlt hét év MSZP-SZDSZ-kormányzása mély szociális válságba sodorta Magyarországot és "betonbiztos" sereghajtóvá tette. Véleménye szerint a brutális megszorításokról már többször bebizonyosodott, hogy teljesen feleslegesek és értelmetlenek voltak. Mint fogalmazott, a felesleges megszorításokat most újabbak követik, a kormány tehát továbbmegy a rossz úton.
2009.08.29. 11:30
 
 
Noel Gallagher kilép az Oasisből
Noel Gallagher bejelentette, hogy elhagyja az Oasis együttest; a brit gitárpop egyik legfontosabb zenekarának dalszerzője, gitárosa a zenekar honlapján azzal indokolta döntését, hogy nem tud tovább együtt dolgozni bátyjával, Liammel, aki az Oasis énekese. A manchesteri zenekar az egyik legfontosabb szereplője volt az 1990-es években kiteljesedett britpop jelenségnek. Olyan óriási sikerek fűződnek az Oasishoz, mint például a Wonderwall és a Roll With It. Mindazonáltal botrányaik, alkoholtól és kábítószertől is hangos életvitelük legalább annyit szerepelt a hírekben, mint slágereik, zenei díjaik.
2009.08.29. 11:24
 
 
Nőttek az autóeladások az Egyesült Államokban
Az Egyesült Államokban hosszú hónapok óta először nőtt az új autók eladása augusztusban, az autóipar számára az idén ez volt a legjobb hónap. A növekedés legfőképpen a roncsprémium programnak köszönhető. Az amerikai autógyártóktól a konkrét augusztusi adatok a jövő héten kedden várhatók, elemzők arra számítanak, hogy az augusztussal zárult évben 13,7 millió autót adtak el a gyártók. Tavaly az egész évben 13,2 millió új autó került forgalomba az Egyesült Államokban, 18 százalékkal kevesebb a 2007. évi 16,1 milliónál.
2009.08.29. 10:41
 
 
Szombaton teszik közzé a pótfelvételi ponthatárokat
Ma várhatóan a délutáni órákban hirdetik ki a pótfelvételi ponthatárait, így az utolsó "függőben levő" diákok is megtudják, hogy felvették-e őket valamilyen szeptemberben induló képzésre - olvasható a felvi.hu honlapon. A felvételizők az írásbeli értesítésre szeptember elején számíthatnak. A pótfelvételi során az a jelentkező nyerhet besorolást, illetve felvételt, akinek a felvételi összpontszáma eléri vagy meghaladja a megjelölt képzésben július 23-án megállapított költségtérítéses ponthatárt, és a választott intézmény is rendelkezik a felvételéhez szükséges kapacitással.
2009.08.29. 10:25
 
 
Elkezdődött az új Koltai-film, a Magic Boys forgatása Szegeden
A chippendale fiúkat alakító Pindroch Csaba és Szabó Győző, valamint a brit popénekes Jamelia produkciójának rögzítésével szombatra virradóra a Szegedi Ifjúsági Napok nagyszínpadán elkezdődött Koltai Róbert új filmje, a Magic Boys forgatása. A népes stáb az angol-magyar-kanadai koprodukcióban készülő vígjáték fináléját rögzítette a Tisza-parti fesztiválon. A jamaikai származású rhythm and blues énekesnő Hrutka Róbert filmhez írt dalát adta elő - a szöveget maga írta -, a produkciót a kék, illetve piros chippendale-jelmezbe öltözött Pindroch Csaba és Szabó Győző egyedi koreográfiájú táncprodukcióval kísérte. Az előadást a több ezres közönség kitörő lelkesedéssel fogadta, így valószínű, hogy a fesztiválozók is a film szereplői lesznek.
2009.08.29. 10:25
 
 
Megtalálták a lezuhant jemeni gép másik feketedobozát is
Szombaton megtalálták a tengerben a június végén szerencsétlenül járt jemeni repülőgép második feketedobozát is, miután egy nappal korábban már kiemelték az elsőt, amely a repülési adatokat rögzítette. A második készülék a pilótafülkében elhangzott beszélgetéseket őrizte meg. Mindkettőt a franciaországi Le Bourget-ba küldik szakértői vizsgálatra. A feketedobozok felkutatása során roncsdarabokat és hat holttestet is a felszínre hoztak. Az Airbus A310-es típusú gép 153 emberrel a fedélzetén a jemeni fővárosból, Szanaából tartott Moroniba, Comore-szigetek fővárosába, és rossz időjárási körülmények között zuhant le a célállomástól nem messze június 30-án a kora hajnali órákban. A szerencsétlenséget csak egy 12 éves kislány élte túl.
2009.08.29. 09:40
 
 
Évente 12 milliárd forintért vásárolnak teát Magyarországon
Nőtt a tea kiskereskedelmi eladása: míg értékben 10 százalékkal emelkedett a forgalom tavaly augusztus és az idén július között az egy évvel korábbi bázishoz képest, addig mennyiségben 3 százalékkal, s így elérte a 12 milliárd forintot, illetve az 1.600 tonnát. A Nielsen piackutató vállalat felmérése szerint a filteres gyógyteák iránt 2 százalékponttal, 23 százalékról 25-re nőtt a kereslet az említett időszakban, míg a filteres valódi gyümölcs tea piacrésze 15-ről 17 százalékra emelkedett. Ezzel szemben a filteres fekete tea részaránya 23-ról 21 százalékra csökkent, miközben a Nielsen szerint a filteres gyümölcsízű fekete tea részesedése stabilan 21 százalék.
2009.08.29. 09:30
 
 
Koncentrálódnak a vendéglátóhelyek a fővárosban
A bevásárlóközpontokba, illetve néhány utcába koncentrálódnak a vendéglátóhelyek Budapesten, a bérleti díj a legfelkapottabb helyen elérheti a havi és négyzetméterenkénti 140 eurót is - közölte a GVA Robertson nemzetközi ingatlan-tanácsadó magyar részlege. A nagy bevásárló központokban a tulajdonos jelöli ki a vendéglátás helyét, ez általában nem több a bérbe adható terület 20 százalékánál. Ezek kiegészítik a bevásárlóközpont kínálatát, és a nyitva tartásuk is az üzletekéhez igazodik. Ugyanakkor ezeken a helyeken más funkciókat ellátó vendéglátó helyek is vannak, például éjszakai bárok, és éjszaka is működő bowling pályák is.
2009.08.29. 09:17
 
Szili szívesebben látna egy morálisan feddhetetlen, hiteles MSZP-t
"A tartozik és követel oldal teljesen egyenlő" - összegezte a politikai pályáján eddig történteket Szili Katalin. Az Országgyűlés elnöke - akit elmondása szerint mindig is vonzottak az új kihívások - a társadalmi baloldal építésén akar dolgozni, és szívesebben látna egy morálisan feddhetetlen, hiteles MSZP-t a mostani helyett. Szili Katalin - aki szeptember 14-én távozik az Országgyűlési elnöki posztjáról - az MTI-nek adott interjújában elmondta: az elmúlt hét évből azt tartja az egyik legfontosabb dolognak, hogy a megválasztásakor ígért nyitott parlament keretében létrehozta az Országgyűlés civil irodáját.
2009.08.29. 09:08
 
 
Forma-1: Gené ülhet be Badoer helyére a Ferrarinál
Elképzelhető, hogy lecserélik Luca Badoert és a szeptember 13-án esedékes olasz GP-n már a spanyol Marc Gené vezeti a Forma-1-es Ferrari egyik versenyautóját. Gené nagyon diplomatikusan nyilatkozott az esetleges szereplését illetően: szerinte korai lenne Badoert megítélni, hiszen csupán egy futamon van túl, ugyanakkor közölte, "azon dolgozom, hogy a csapatom bízzon bennem és készen álljak, ha szükség lehet reám." Az olasz tesztpilóta a brazil Felipe Massát helyettesíti, aki július 25-én, a Magyar Nagydíj időmérőjén szenvedett életveszélyes sérülést.
2009.08.29. 08:54
 
 
Sevcsenko biztosan távozik a Chelseatől
Hétfői estig, az átigazolási iőszak végéig biztosan távozik az angol Chelsea labdarúgócsapatától az ukrán válogatott Andrij Sevcsenko, mert a londoni klub nem tudja garantálni számára az állandó helyet a kezdő tizenegyben .Ezt Carlo Ancelotti, a gárda olasz vezetőedzője jelentette be pénteken. A 33 esztendős Sevcsenkót - aki a tavalyi szezonban kölcsönben az olasz AC Milannál szerepelt - szóba hozták már nevelőegyesületével, az ukrán Dinamo Kijevvel is, de szerződés aláírására még nem került sor. A 2004-ben aranylabdás csatár 2006-ban, 30 millió fontért szerződött a Milanból a londoni klubhoz, ahol 48 mérkőzésen kilenc gólt szerzett. Az ukrán nemzeti csapatban eddig 88 alkalommal szerepelt, s 41-szer talált az ellenfelek hálójába.
2009.08.29. 08:53
 
"Félreléptem" - állt a "szendvicsférjen"
Sajátos pellengérre állította csapodár férjét egy feleség az Egyesült Államokban: "Félreléptem. Ez a büntetésem" feliratú táblával a kezében állatta a férfit forgalmas utcán. A férj neve, hogy fokozzuk szégyenét, közzétesszük: William Taylor. Mobiltelefonja buktatta le felesége előtt. A nej először egy teljes héten át akarta állatni férjét Virginia államban, Centreville városának egy forgalmas kereszteződésénél a járdán, de pár óra múlva telefonon amnesztiát kapott tőle a férfi. Az a pár óra viszont a reggeli csúcsforgalomban telt el, és több autós még meg is dudálta a pironkodva és szárnyaszegetten ácsorgó "szendvicsférjet" - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.
2009.08.29. 08:51
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991[1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista