2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  pótfelvételi
127675 találat
 
Tapolcai tavas barlang: mindig tavasz van
A különleges tapolcai barlangot 1903-ban, kútfúrás közben találták meg. Eleinte csak 50 méter hosszú volt a feltárt járat, ám mára már meghaladja a három kilométert.
2010.02.08. 09:21
 
Szlovákia is építi az autópályákat
Ebben az évben 51,6 kilométer autópálya készül el Szlovákiában uniós és saját forrásból.
2010.02.08. 09:21
 
Tolvaj szarkák az osztrák sípályákon
Veszélyek leselkednek a vendégekre a St. Anton melletti síterepeken: tolvajok fosztogatták a síelők parkoló autóit és a szállodákat is.
2010.02.08. 09:09
 
 
Parragh: Magyarországnak nincs fejlesztéspolitikája
Magyarországnak jelenleg nincs az egész országra kiterjedő fejlesztéspolitikája - mondta az MTI-nek Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke, aki jelenleg a Gazdasági és Szociális Tanács soros elnöke is. A Gazdasági és Szociális Tanács szerdán tűzi napirendjére a magyar fejlesztéspolitika alapkérdéseiről készült tanulmány megvitatását. Parragh szerint a köztudat jelenleg a fejlesztéspolitikát az európai uniós források elköltésével azonosítja, holott ennél többnek kellene lennie, a nemzeti erőforrások meghatározott célok mentén történő felhasználása is ide tartozna.
2010.02.08. 09:00
 
Finom és egészséges a savanyú káposzta!
Nem csak magyarosan és székelyesen lehet a savanyú káposztát elkészíteni. Rengeteg lehetőség van arra, hogy ezt a C-vitaminban gazdag, fogyókúrához is alkalmas ételféleséget az asztalunkra tegyük.
2010.02.08. 08:57
 
Télire eltett krumlit: át kell nézni és átválogatni
Ha télre nagyobb mennyiségű burgonyát vásárolt, és az nincs szem előtt, itt az ideje annak, hogy átnézze.
2010.02.08. 08:49
 
Téli álom helyett testi kényeztetés
A hidegebb napok idején megváltozik anyagcserénk ritmusa és gyorsasága, sérülékenyebbé válunk a fertőzésekkel szemben.
2010.02.08. 08:42
 
Egyre népszerűbb a bioélelmiszer
Amikor a fogyasztókat megkérdezik, miért választják a biotermékeket, a következő érveket említik leggyakrabban: biztonságos, környezetbarát, adalékoktól mentes, jóízű, környezetvédelmi előnyök. A biobiznisz évente mintegy 50 milliárd dollárra rúg.
2010.02.08. 08:39
 
 
Hogyan beszéljük rá partnerünket a közösülés nélküli szerelmeskedésre?
A férfi pubertáskorától kezdve erős késztetést érez arra, hogy foggal-körömmel beverekedje magát a nőbe. Hogyan lehetne ettől finoman eltéríteni?
2010.02.08. 08:34
 
 
Megkezdik a választási értesítők és ajánlószelvények kézbesítését
Ezen a héten kézbesítik az érintett több mint 8 millió választópolgárnak az áprilisi országgyűlési választásról szóló értesítőt és az immár biztonsági elemekkel ellátott ajánlószelvényt. A választóknak február 8. és 12. között kell megkapniuk a névjegyzékbe felvételről szóló értesítést (a kopogtatócédulát), aki ez idő alatt nem kapja meg az értesítést, a jegyzőnél (a helyi választási iroda vezetőjénél) kell ezt jeleznie. A jegyző ekkor új szelvényeket állít ki. Az értesítő tartalmazza a családi és utónevet, a lakcímet, a személyi azonosítót, a névjegyzékbeli sorszámot, a szavazás helyét és idejét, valamint a szavazással kapcsolatos egyéb tudnivalókat.
2010.02.08. 08:15
 
 
Véget ért az Avatar uralma az amerikai mozikban
Véget ért a az Avatar uralma az amerikai kasszasikerlistán: a hétvégén a Dear John című romantikus filmre voltak kíváncsiak a legtöbben az észak-amerikai mozikban. A Dear John, amely egy katona és otthon maradt szerelme távkapcsolatáról szól, a bemutató hétvégéjén 32,4 millió dollárt (6,5 milliárd forint) hozott a jegypénztárakban. A Nicholas Sparks regényéből készült film főszerepeit Channing Tatum és Amanda Seyfried játssza. Az Avatar, amely hét héten át vezette a listát, "csupán" 23,6 milliót (4,7 milliárd forint) hozott, 630,1 millió (126,3 milliárd forint) dollárra növelve amerikai összbevételét.
2010.02.08. 08:15
 
 
Ma indítják el az Endeavourt a NASA szakemberei
Az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA szakemberei óvatosan derűlátóak az Endeavour hétfői indítását illetően, miután egy nappal korábban nem sokkal a tervezett start előtt kellett leállítani a visszaszámlálást a kedvezőtlenre fordult időjárási viszonyok miatt. Vasárnap az indítóállás fölé felhők ereszkedtek két órával a tervezett startidőpont előtt. A meteorológusok előrejelzése 60 százalékos esélyt ad arra, hogy hétfőn az indítást nem gátolják meg a légköri viszonyok. Egy nappal korábban ez az esélylehetőség 80 százalékos volt. Az Endeavour hat amerikai űrhajóssal - köztük egy nővel - a Föld körül hozzávetőleg 350 kilométeres magasságban keringő Nemzetközi Űrállomásra (ISS) indul.
2010.02.08. 07:45
 
 
Baka András: belső kamerarendszer kell a tárgyalótermekbe
Kamerákat szerelnek fel még az idén, kísérletképpen, tíz-húsz bírósági tárgyalóteremben - mondta Baka András, a Legfelsőbb Bíróság (LB) elnöke az MTI-nek, hangsúlyozva, hogy a nyilvánosság ezzel nem sérül. A belső kamerarendszer a közvélemény tájékoztatása mellett több más funkciót is ellát majd, például alkalmas lesz elektronikus jegyzőkönyvezetésre, vagy távmeghallgatásra. "Hosszabb távon mindenképpen azt tartanám szerencsés megoldásnak, ha csak a bírósági videó-rendszerek rögzíthetnének képfelvételeket a tárgyalótermekben" - mondta az igazságszolgáltatás és a nyilvánosság általa helyesnek tartott viszonyáról Baka András.
2010.02.08. 07:30
 
 
Medián: háromnegyedre értékelte az Orbán-beszédet az ország
A Fidesz elnökének évértékelője nagy, de nem elsöprő figyelmet keltett: elhangzásának másnapján az emberek négyötöde értesült róla, húsz százalékukhoz a híre sem jutott el - olvasható a hétfői Népszabadságban a Medián Közvélemény- és Piackutatási Intézet szombati, ezerfős, telefonos felmérése alapján. Orbán Viktor évértékelőjének másnapján a megkérdezettek negyede a beszédet az elmúlt néhány hét legfontosabb eseményei között említette, de ezzel csak a második helyre került a BKV-botrányok mögött. A megkérdezettek átlagosan két-három üzenetre emlékeztek, a legtöbben a változás általános ígéretére és az egymillió új munkahelyre.
2010.02.08. 07:15
 
 
Hivatalos adatok szerint öten haltak meg a connecticuti erőműrobbanásban
A middletowni polgármester közlése szerint legkevesebb öt munkás vesztette az életét, 12 pedig megsebesült a Connecticut szövetségi állambeli város újonnan épült erőművében vasárnap bekövetkezett robbanásban. Ez volt az első hivatalos bejelentés az áldozatok számáról. Korábban - kórházi és tűzoltósági forrásokból - szárnyra kaptak olyan hírek, hogy akár ötven halálos áldozata is lehet a detonációnak. Az AP amerikai hírügynökségnek a middletowni tűzoltóság helyettes parancsnoka "számos" halálos áldozatról beszélt, hozzátéve, hogy a szerencsétlenség pillanatában 51 dolgozó volt az épületben. A munkások gázvezetékeket tisztítottak.
2010.02.08. 07:15
 
 
Timosenko: nincs még semmi eldöntve az ukrajnai elnökválasztáson
Julija Timosenko kormányfő vasárnap úgy vélte, hogy nincs még minden eldöntve az ukrajnai elnökválasztáson. A különböző exit poll-eredmények szerint Viktor Janukovics ellenzéki pártvezető 3-5 százalékpontos előnnyel áll nyerésre a vasárnapi második forduló után. Az exit poll-eredmények közzététele után tartott sajtótájékoztatóján Julija Timosenko kijelentette: "Amíg az utolsó szavazólapot fel nem dolgozzák, nem lehet semmilyen eredményről sem beszélni". Felszólította kampánycsapatát, ügyeljen minden voksra. "Minden szavazatért harcolunk. Minden szavazat számít Ukrajna sorsáért". Előzőleg kampányfőnöke közölte, hogy túl korai még megnevezni a győztest, és Janukovics javára elkövetett "tömeges csalásokat" emlegetett.
2010.02.07. 22:00
 
 
Fidesz: Gyurcsány és az MSZP együtt tették tönkre az országot
A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök és az MSZP együtt tették tönkre az országot; a Gyurcsány-korszakot fenntartó és működtető MSZP-seknek nem kell aggódniuk, hiszen a mi célunk is az, hogy ügyük a bíróság elé kerüljön - írta Cser-Palkovics András, a párt helyettes szóvivője az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében, reagálva az MSZP-szóvivőjének szavaira. "A korrupcióban, hatalmi visszaélésekben érintettek jogállami módon, törvényes elszámoltatás keretében vállalni fogják a felelősséget tetteikért" - olvasható Cser-Palkovics közleményében.
2010.02.07. 21:30
 
 
Janukovics nyerte az ukrán választást az országos exit poll szerint
Szoros versenyben Viktor Janukovics vezet a vasárnapi ukrajnai elnökválasztáson Julija Timosenko kormányfő előtt az exit poll eredmények szerint. A szavazóknak az urnától való távozásakor való megkérdezésén alapuló országos felmérés szerint az ellenzéki pártvezető a szavazatok 48,7 százalékára számíthat, ellenfelét, Julija Timosenko kormányfőt a szavazók 45,5 százaléka támogatta. A GfK Ukraine felmérése szerint Janukovics a szavazatok 49,8 százalékát kapta, Timosenko pedig 45,2 százalékot.
2010.02.07. 21:30
 
 
Már csak Dél-Dunántúlon van érvényben a narancs riasztás a havazás miatt
Már csak a dél-dunántúli területeken van érvényben a narancs színű riasztás, ami erős havazást, helyenként néhány óra alatt 5 centimétert meghaladó friss havat jelez előre. Az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapja szerint az ország középső és dél-keleti területein nincs érvényben riasztás, a nyugati megyékben, észak-keleten és a keleti térségekben még helyenként lehet hófúvás. Az OMSZ jelentése szerint éjszakától északnyugat felől fokozatosan felszakadozik a felhőzet, hétfőn országszerte számíthatunk több-kevesebb napsütésre, csak néhol lehet jelentéktelen havazás. A vasárnap még többfelé erős északi szél, néhol hófúvást okoz. Hétfőn mérséklődik a légmozgás. Hajnalban néhol zúzmarás köd képződik.
2010.02.07. 19:30
 
 
Bokros Lajos: az MDF programja megvalósítható
Bokros Lajos szerint az MDF az egyetlen párt, amelynek megvalósítható programja van, és annak végrehajtása azt az eredményt hozza, amit a párt ígért. Az MDF miniszterelnök-jelöltje Budapesten mondott programadó és évértékelő beszédében azt is hangsúlyozta, hogy okos államra van szükség, amely tisztakezű. Bokros felhívta a figyelmet arra, hogy Magyarországon ma nagyon kevesen fizetnek egyedileg nagyon sok adót. Ez kialakított egy adóelkerülésre ösztönző magatartást, ezért az a megoldás, hogy több embernek kell egyedileg kevesebb adót fizetnie - tette hozzá a szónoki pulpitusról, amelynek elején "A minőség" felirat volt olvasható.
2010.02.07. 19:30
 
 
Magyar katonákat ért támadás Afganisztánban
Gránátvetővel (RPG) támadtak meg vasárnap délelőtt egy magyar katonai konvojt az Észak-Afganisztánban lévő Baglán tartományban. Két katona megsérült, az egyik súlyosan, a másik könnyebben. Bocskai István, a Honvédelmi Minisztérium szóvivője az ügyről tartott rendkívüli sajtótájékoztatón elmondta, hogy a katonák a Baglánban lévő Puli Kumritól, a magyar tartományi újjáépítési csoport (PRT) központjától mintegy 80 kilométerre tartottak ellenőrzést egy város környékén, s a visszafelé tartó úton, lesállásból lőttek rá a négy páncélozott autóból (Humvee) álló konvojra. A lövedék a második autó jobb oldali ablakát találta el, így az első ülésen utazó szakaszparancsnok és a sofőr sérült meg - mondta a szóvivő.
2010.02.07. 19:30
 
 
MSZP: az MDF programja aligha lehet a többség közös nevezője
Az MSZP szerint Bokros programjában nincs sok köszönet, alig elviselhető terhet róna a magyar családokra, diákokra és a nyugdíjasokra egyaránt. Budai Bernadett ezzel reagált arra, hogy Bokros Lajos az MDF miniszterelnök-jelöltje programadó és évértékelő beszédében vasárnap azt mondta: az MDF az egyetlen párt, amelynek megvalósítható programja van, és annak megvalósítása azt az eredményt hozza, amit a párt ígért. Az MSZP szóvivője úgy fogalmazott: az MDF programja szociálisan kirekesztő, és aligha lehet a többség közös nevezője.
2010.02.07. 19:15
 
 
Tizenhét óra a lavina fogságában
Tizenhét órát töltött egy síző a rázúdult lavina fogságában, mielőtt a hegyi mentők kihúzták a hó alól, a férfi enyhébb kihűléssel élte túl a balesetet. A svájci Valais kanton rendőrsége vasárnap közölte, a 21 éves férfi valószínűleg úgy élte túl az esetet, hogy egy légbuborék keletkezett mellette a hógörgeteg alatt. A férfi eltűnését a Genftől 80 kilométerre keletre fekvő Evelone térségében szombat délután jelentette be a családja, a mentőalakulatok vasárnap találtak rá fél méternyi hó alatt.
2010.02.07. 19:00
 
 
Eörsi: az ET valószínűleg javasolni fogja az ukrajnai elnökválasztás elismerését
Az eddigi információk alapján az ukrajnai elnökválasztás második fordulója békésen zajlott - mondta az MTI-nek telefonon, másfél órával az urnazárás előtt Eörsi Mátyás, az Európa Tanács parlamenti közgyűlése megfigyelő küldöttségének vezetője. Elmondta, hogy a választási szervek professzionálisan hajtották végre a feladatukat. Kicsit megzavarta a helyzetet, hogy a parlament a két forduló között módosította a választási törvényt, ami nem szokásos, de végül ez sem okozott zavart a választások során. "Így az a valószínű, hogy a nemzetközi közösséget arra fogjuk felkérni, igazolja vissza a választások végeredményét" - mondta a magyar liberális képviselő.
2010.02.07. 19:00
 
Kalapács alá kerül egy szovjet szellemváros Lettországban
Elárverezték a hét végén a szovjet hadsereg kivonulása után elnéptelenedett, 70 épületből álló lettországi szellemvárost, egy orosz befektető 3,1 millió dollárt (500 millió forint) fizetett érte. Az egykori szovjet védvonalhoz tartozó radarállomás köré épült Skrunda-1 településhez a lakóépületek mellett iskola, szálloda, egy kórház és egy tiszti klub is tartozik. Nem sokkal a katonák kivonulása után, az immár 12 éve lakatlan város igencsak lepusztult állapotba került. Ezért a kikiáltási ára is mindössze 220 ezer euró (60 millió forint) volt, azaz körülbelül annyi, mint Rigában egy négyszobás lakás ára. Egyelőre nem tudni, hogy a vevő mit akar a 45 hektáros településsel, amely a fővárostól, Rigától 150 kilométerre nyugatra található.
2010.02.07. 16:30
 
Kard, Gerevich-Kovács-Kárpáti csapat Világkupa: bronzérmesek a magyarok
A harmadik helyen végzett vasárnap a magyar válogatott a Gerevich-Kovács-Kárpáti férfi kardcsapat Világkupa-versenyen. A budapesti Tornacsarnokban és Nemzeti Sportcsarnokban - a MOL Kupáért - rendezett versenyen 18 ország együttese indult el. A Szilágyi Áron, Lontay Balázs, Iliász Nikolász, Decsi Tamás négyes a hiányos 32-es táblán nem vívott, majd a 16 között öt tussal verte a lengyeleket, a negyeddöntőben pedig néggyel az amerikaiakat. A fináléba jutásért a világbajnok románokon kellett volna túljutni, ez azonban nem sikerült, így az utolsó mérkőzésen a bronzérem volt a tét, melyet a magyarok a franciákkal szemben meg is szereztek.
2010.02.07. 16:15
 
 
Dávid Ibolya: ma Bokros számít Orbán kihívójának
Dávid Ibolya szerint az MDF politikai üzenetei nem kampányszlogenek. Ma Bokros Lajos számít Orbán Viktor kihívójának - mondta a párt elnöke vasárnap Budapesten, Bokros Lajos, az MDF miniszterelnök-jelöltjének programadó és évértékelő beszédét felvezetve. A pártelnök kiemelte, hogy Magyarország sorsa saját polgárai kezében van. Az elmúlt nyolc év alatt utat tévesztett a politika, a mindenkori ellenzék és a mindenkori kormánypártok színjátéka tette tönkre - jelentette ki, hangsúlyozva azt is, hogy kiüresedett a szabad vállalkozásra épülő piacgazdaság, az adórendszer ugyanis az ügyeskedést támogatja.
2010.02.07. 15:30
 
12 tbc-gyanús esetet találtak Faddon
Kilenc faddi gyermek és három felnőtt esetében merült fel a tbc-fertőzés gyanúja a szekszárdi tüdőgondozóban végzett vizsgálatok után. A Tolna megyei községben valószínűleg áprilisban a teljes lakosság bevonásával tartanak szűrővizsgálatot. A gyermekeket a Kaposi Mór Oktató Kórház mosdósi tüdőgyógyászati részlegére szállították, egy, már korábban kezelt asszonyt a szekszárdi kórházban ápolnak, három felnőtt pedig a jövő héten fekszik be a kórházba - mondta a szekszárdi tüdőgondozó vezetője az MTI-nek. A 9 gyermekről még nem bizonyosodott be, hogy megbetegedtek tbc-ben, a diagnózishoz további röntgen- és bronchoszkópos vizsgálatra van szükség. A felnőttek esetében viszont a röntgenvizsgálat elváltozást mutatott ki.
2010.02.07. 14:45
 
Velencében megkezdődött a karnevál
Carlo Goldoni egy vígjátékának bemutatójával és a hagyományos karneváli menettel vette kezdetét szombat este a velencei karnevál, amely több százezer turistát vonz a lagúnák városába farsang idején. A hagyományos "angyal repülését" (Volo dell,angelo) vasárnap délben tartották: egy konfetti felhőbe burkolózott ifjú szépség leugrott a Szent Márk téren emelkedő 99 méter magas harangtoronyból az ünneplő tömeg közé. Ez a megtiszteltetés idén a 22 éves Bianca Bramdolini D'Addának jutott, aki Gianni Agnelli, a Fiat gyár egyik tulajdonosa testvérének az unokája. Február 16-ig a lagúnák városában több száz zenei, színházi és táncrendezvényre kerül sor.
2010.02.07. 14:30
 
 
Napi kétmilliárd sms-t küldtek 2009-ben Kínában
Tavaly összesen több mint 784 milliárd sms-t küldtek a kínaiak, ami napi átlagban 2,1 milliárd üzenetet jelent - közölte az informatikai tárca adataira hivatkozva a Beijing Times című lap a hétvégén. Éves összehasonlításban a hordozható, de a vezetékes telefonokhoz kapcsolt úgynevezett hsziao ling tong hálózathoz tartozó készülékekről küldött sms-ek száma több mint 45 százalékkal, közel 13 milliárdra csökkent. Ennek oka az, hogy e "személyes kézi beszélők" használata jelentősen visszaesett. A mobiltelefonokról leadott sms-üzenetek száma 2009-ben ugyanakkor 10,2 százalékkal nőtt és éves viszonylatban és meghaladta a 771 milliárdot.
2010.02.07. 14:15
 
 
Netanjahu véget akar vetni a Szíriával folytatott nyilatkozatháborúnak
Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök közölte a vasárnapi kormányülésen, hogy véget akar vetni a Szíriával folytatott nyilatkozatháborúnak, és országa nyitott a béketárgyalásokra régi ellenségével. A több mint 60 éve egymással hivatalosan hadban álló két ország vezető tisztségviselői révén számos fenyegetést intézett a másikhoz az elmúlt héten, ami miatt félő, hogy elmérgesedik a viszony közöttük. "Izrael békemegállapodást akar kötni minden szomszédjával. Kötöttünk már Egyiptommal és Jordániával, és hasonlót akarunk kötni a palesztinokkal és Szíriával is. Remélem, most már nagyon hamar megkezdődhetnek a felújított tárgyalások a palesztinokkal, és készek vagyunk felújítani a folyamatot a szíriaiakkal is" - mondta a kormányfő.
2010.02.07. 14:15
 
 
Foci, EURO-2012: Magyarország Svédországgal és Hollandiával került egy csoportba
A magyar válogatott San Marino, Moldova, Finnország, Svédország és Hollandia nemzeti együttesével került egy csoportba a 2012-es, lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének vasárnapi, varsói sorsolásán. A lengyel-ukrán közös rendezésű torna két házigazdája biztos résztvevő, így a kvalifikációs sorozatban 51 nemzeti együttes indul, ezeket hat hatos és három ötös csoportba osztották. Az első helyezett mindegyikből automatikusan Eb-résztvevő lesz, akárcsak a legjobb második. A további nyolc csoportmásodik pótselejtezőt vív a fennmaradó négy helyért.
2010.02.07. 13:30
 
 
Évnyitó frakcióülést tart hétfőn az MSZP
Évnyitó frakcióülést tart hétfőn az MSZP - erősítette meg Mesterházy Attila frakcióvezető az MTI-nek. A szocialista miniszterelnök-jelölt elmondta: a képviselőcsoport idei első ülésén szó lesz a választásokig még hátra lévő két parlamenti ülésről és kampányról is. Az ülésre meghívást kaptak azok a képviselőjelöltek, akik nem parlamenti képviselők, hogy belelássanak az Országgyűlés működésébe. A frakcióülésen ott lesz az MSZP kampányát irányító Szigetvári Viktor és a csapata is, hogy a választási kampánnyal kapcsolatos kérdéseket megválaszolják. Mesterházy tájékoztatása szerint rajta kívül Lendvai Ildikó pártelnök is beszél hosszabban a hétfői ülésen, amelyet több órásra terveznek.
2010.02.07. 13:15
 
 
Fidesz: Mesterházy megsértette a magyar orvosokat
A Fidesz szerint Mesterházy Attila megsértette az orvosokat, az elkötelezettségüket kétségbe vonta, amikor egy fórumon azt a kérdést fogalmazta meg, hogy rábízhatja-e magát egy közismerten baloldali beteg egy jobboldali gondolkodású orvosra. Ez a kijelentés árt az orvos-beteg kapcsolatnak és a betegellátást is veszélyezteti - jelentette ki Pesti Imre, a Fidesz szakpolitikusa sajtótájékoztatón. E "szerencsétlen" kijelentés csak "a bizalmi kapcsolatok szétverésére" jó - tette hozzá. Azokat az orvosokat sértették meg, akik csökkenő források mellett is biztosítják a betegellátást, akik a megnövekedő terhelés mellett végzik a munkájukat - mondta a Fidesz szakpolitikusa.
2010.02.07. 13:15
 
 
Legalább egy nappal elhalasztották az Endeavour űrrepülő indítását
Legalább egy nappal elhalasztották az Endeavour amerikai űrrepülőgép indítását, mert a floridai Kennedy Űrközpont felett felhős az ég - közölte vasárnap a NASA. Az indítóállás fölé felhők ereszkedtek két órával a tervezett indítási időpont előtt. A műveletet közép-európai idő szerint délelőtt 10 óra 39 percre tervezték - közölte az amerikai űrkutatási hivatal. Szombaton este még úgy, hogy tűnt kedvező lesz az időjárási a kritikus időpontban. A legközelebbi lehetséges indítási időpont közép-európai idő szerint hétfő délelőtt 10 óra 14 perc. Az űrsikló rakterében egyebek mellett egy összekötőmodult juttat el a Föld körül hozzávetőleg 350 kilométeres magasságban keringő Nemzetközi Űrállomásra (ISS). Útját 13 naposra tervezik.
2010.02.07. 13:00
 
Kótai és a magyar K-1-es válogatott is nyert a budapesti gálán
Teltház előtt, közönségsikert aratva nyerte a nemzetek közötti K-1-es csapatmérkőzést a magyar válogatott az olaszok ellen, és győzött a Papp László Budapest Sportarénában rendezett szombati küzdősportgálán az exvilágbajnok bokszoló, Kótai Mihály is. Az éjszakába nyúlt eseményen a hazai együttes a vártnál biztosabban kerekedett felül a szintén a világ élvonalába tartozó itáliai riválisán: a Rehák György irányította ötösfogat minden tagja - Görbics Gábor (63,5 kg), Oli Márk (67 kg), Józsa Ádám (71 kg), Busai Gergely (81 kg) és Zentai Máté (91 kg) - győztesen hagyta el a ringet.
2010.02.07. 12:15
 
 
Kedden a Malév-közgyűlés napirendjén a tőkehelyzet rendezése
Kedden a tőkehelyzet rendezéséről dönthetnek a Malév részvényesei a légitársaság folytatódó közgyűlésén, ha addig megegyezés születik az ezzel kapcsolatos magyar-orosz tárgyalásokon. A Magyar-Orosz Gazdasági Együttműködési Kormányközi Bizottság 2010. január 29-én tartott budapesti ülése óta folyamatosan tárgyalnak a kérdésről - mondta Pichler Ferenc, a Pénzügyminisztérium szóvivője az MTI kérdésére, de arról nem szólt, hogy születhet-e döntés a január 29-én felfüggesztett és kedden folytatódó közgyűlésen. A részvényeseknek előzetesen adott tájékoztatás szerint a 400 millió forint jegyzett tőkét négymillió forintra csökkentik, ugyanakkor tőkeemelésről is döntenek.
2010.02.07. 12:00
 
Holland bajnokság: győzött az Eindhoven
A Dzsudzsák Balázzsal felálló listavezető PSV Eindhoven szombaton 2-0-ra nyert a vendég ADO Den Haag ellen a holland labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában. A magyar szélső végig a pályán volt. Eredmények: PSV Eindhoven-ADO Den Haag 2-0, Roda Kerkrade-Sparta Rotterdam 2-1, SC Heerenveen-FC Utrecht 2-0, Heracles Almelo-FC Groningen 4-3.
2010.02.07. 11:30
 
 
Nepáli hegymászók kísérlete a Mount Everest megtisztítására
Nepáli hegymászók egy csoportja kockázatos expedíciót tervez a Mount Everest (Csomolungma) megtisztítására, mert aggasztják őket azok a károk, amelyeket az évtizedek óta folyó hegymászás okozott a világ legmagasabb csúcsának. A 20 hegymászó, akiket a csúcsot hétszer meghódító Namgyal serpa vezet, megküzd majd a ritka oxigénnel és a jóval fagypont alatti hőmérsékletekkel, hogy eltávolítson több mint két tonna szemetet, amit más hegymászók hagytak ott. Környezetvédő aktivisták szerint a világ legmagasabb hegycsúcsa tele van korábbi expedíciók hátrahagyott maradványaival, ideértve az emberi ürüléket is, és még szerencsétlenül járt hegymászók holttestei is találhatók itt, amelyek nem bomlanak el a szélsőséges hideg miatt.
2010.02.07. 11:30
 
 
Az iráni elnök utasítást adott a hazai urán 20%-osra dúsítására
Az iráni elnök utasítást adott arra, hogy hazai centrifugákkal kezdjenek el 20 százalékosra dúsítani uránt a teheráni kutatóreaktor fűtőanyag-ellátása céljából. Mahmúd Ahmadinezsád az állami televízió által közvetített vasárnapi beszédében jelentette ezt be, amelyet egy lézertechnikai kiállítás megnyitóján mondott. Ennek fényében megkérdőjeleződik annak a megállapodásnak a sikere, amely a Nemzetközi Atomenergia-ügynökég (NAÜ) és Irán között jönne létre különböző dúsítottságú urán cseréjéről. A NAÜ javaslata keretében Irán külföldre szállítaná 3,5 százalékosra dúsított uránkészletének nagy részét további dúsítás céljából, és 20 százalékost kapna vissza, hogy működtetni tudja vele kutatási célokat szolgáló reaktorát.
2010.02.07. 11:00
 
 
Jelentős eséssel zárta a hetet a BUX
Jelentős eséssel zárta a múlt hetet a Budapesti Értéktőzsde, a BUX 1.606 ponttal, 7,36 százalékkal gyengült, 20.224,74 ponton zárt pénteken. Az index a 2009. december végi 21.227,01 pontos értékénél jelenleg 1.003 ponttal, 4,8 százalékkal alacsonyabban áll. Az előző heti enyhe emelkedés után pesszimista hangulatban kezdődött meg a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén hétfőn, azonban a délután folyamán vártnál jobb amerikai makroadatok hatására emelkedni tudott a BUX - a héten először és utoljára.
2010.02.07. 10:45
 
 
A havazás miatt narancssárga riasztást adott ki az OMSZ
Az ország nagy részére a havazásra figyelmeztető narancssárga figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap estéig, a nap folyamán további 3-12 centiméter friss hóra és néhol hófúvásokra is fel kell készülni. Az OMSZ honlapján közöltek szerint: átmenetileg több helyen lesz havazás, később egyre inkább csak az északi határ mentén, illetve a Szécsény-Veszprém-Szigetvár vonal mintegy 100 kilométer széles sávjában a legvalószínűbb. A vasárnap várható friss hó zöme délelőtt hullik, a legtöbb elsősorban a Bakony északi részén és a Balaton környékén várható. Legkevesebb az északnyugaton Mosonmagyaróvár környékén, illetve az ország délkeleti, keleti területein valószínű.
2010.02.07. 10:15
 
 
NBA: LeBron James három híján félszáz pontig jutott
LeBron James volt a legutóbbi játéknap kiemelkedő alakja az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA): a Cleveland Cavaliers vezéregyénisége 47 pontot szorgoskodott össze hazai pályán a New York Knicks ellen 113-106-ra megnyert mérkőzésen. A Cavsnek ez volt megszakítás nélküli 11. győzelme. Eredmények: Cleveland-New York Knicks 113-106, Charlotte-New Orleans 99-104, Detroit Pistons-New Jersey Nets 99-92, Chicago Bulls-Miami Heat 95-91, Minnesota-Memphis Grizzlies 109-102, Houston Rockets-Philadelphia 76ers 95-102, Milwaukee-Indiana 93-81, Utah Jazz-Denver Nuggets 116-106, Portland Trail Blazers-Los Angeles Lakers 82-99, Golden State-Oklahoma 95-104, Los Angeles Clippers-San Antonio 81-98.
2010.02.07. 10:00
 
 
Baka András: az államot nem lehet tovább gyengíteni
Az államot nem lehet tovább gyengíteni - mondta az MTI-nek Baka András, a Legfelsőbb Bíróság (LB) elnöke. A főbíró irányításával bizottságok mérik fel a bírósági rendszer állapotát, és reformjavaslatokat készítenek elő az Országos Igazságszolgáltatási Tanács (OIT) és az új parlament számára. Az erős önállóságú magyar bírósági szervezet saját hatáskörében is javíthat valamelyest a hatékonyságán, ám ennél többre van szükség. Szakmai érvek sokasága támasztja alá azt az álláspontot, hogy hozzá kell nyúlni a harmadik hatalmi ág kereteihez, amelyeket kétharmados törvények szabnak meg - mondta az LB - egyben az OIT - elnöke.
2010.02.07. 10:00
 
Mit utál a férfi a nő lakásán? Hetet is tudunk!
Bemutatunk hét olyan szempontot, amely minden férfit elüldöz a nő lakásáról.
2010.02.07. 09:17
 
 
Megnyíltak a szavazóhelyiségek az ukrajnai elnökválasztás második fordulójában
Megnyíltak a szavazóhelyiségek Ukrajnában az elnökválasztás második fordulóján vasárnap reggel, hogy megválasszák az 1991 óta független szovjetköztársaság negyedik államfőjét. A január 17-i első fordulóban Viktor Janukovics ellenzéki pártvezető és Julija Timosenko kormányfő kapta a legtöbb szavazatot - 35,32, illetve 25,05 százalékot - így ők indulnak a legfőbb közjogi méltóságért. Bár a két jelölt között a különbség az első fordulóban tíz százalékpontos volt, a második forduló kimenetét nehéz megjósolni.
2010.02.07. 09:00
 
Dr. House újra nő nélkül!
A Doktor House címszereplője, Hugh Laurie (50) a karakter által megkövetelt ridegségét és a nők iránti közönyét a magánéletében egyáltalán nem viseli. Hugh házas ember, házasságát pedig féltve őrizte a nyilvánosság előtt egészen a teljes népszerűséget meghozó kórházi sorozat befutásáig.
2010.02.07. 08:58
 
Primera División: nyert a Barcelona
A tabellán éllovas Barcelona 2-1-re nyert a vendég Getafe ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság a 21. fordulójának szombati második mérkőzésén. A házigazdák kilenc emberrel fejezték be a találkozót. Eredmény: FC Barcelona-Getafe 2-1 (1-0). Gól: Messi (6.), Xavi (67.), illetve Soldado (94., 11-esből) piros lap: Pique (26.), Marquez (90.) - mindkettő Barcelona.
2010.02.07. 08:30
 
A G7 szerint a világ kilábalóban van a gazdasági válságból
Az iparilag hét legfejlettebb ország (G7) pénzügyminiszterei és jegybankelnökei tanácskozásának a résztvevői szombaton arra következtetésre jutottak, hogy a világ kilábalóban van a gazdasági válságból - összegezte az elhangzottak Jim Flaherty az értekezletnek otthont adó Kanada pénzügyminisztere. A tanácskozást a Montrealtól és Ottawától kétezer kilométerrel északra lévő, az Északi sarkkörön túli Iqaluit kisvárosban tartottak meg. Az értekezlet záró sajtótájékoztatón Flaherty hangsúlyozta: sok pozitív jel mutatkozik, a neheze már hátra van, de a világgazdaság válság utáni helyreállítása még nem áll szilárd lábakon.
2010.02.07. 08:30
 
 
Teveburger
Teveburgerrel gazdagította kínálatát egy hagyományos arab ételeket kínáló étterem az emírségekben. A dubaji vendéglő az egészségvédelem jegyében újított: a tevehús zsírszegény, és a koleszterin is jóval kevesebb benne, mint például a marhahúsban. A cél persze az egészségüket óvni kívánó vendégek becsalogatása. A teveburgerből egy 10 dekás 20 dirhamba kerül, azaz ezer forintnyi összegbe. Hogy miként sikerül porhanyóssá tenni az amúgy igen kemény tevehúst, azt üzleti titokként kezeli az étterem, amely a hamburger leöblítésére tevetejturmixot ajánl.
2010.02.07. 08:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849[1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista