2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  pótfelvételi
127675 találat
 
 
Kézilabda: Sesum távozik az MKB Veszprémtől
Zarko Sesum elhagyja a bajnok MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatát, és a német Rhein-Neckar Löwennél folytatja pályafutását. A T-Mobile Hírszolgálat keddi tájékoztatása szerint a 24 esztendős szerb átlövő távozása - aki a román beállós Marian Cozma tavalyi meggyilkolásakor súlyos sérülést szenvedett - mellett más mozgás nem igazán lesz az együttesnél. A 34 éves Ivan Lapcevic a visszavonuláson gondolkodik. Hajnal Csaba ügyvezető igazgató elmondta: úgy tűnik, a kapusok közül senki sem távozik.
2010.05.25. 17:15
 
 
LMP: a kormányprogram jókívánság-gyűjtemény
A kormányprogramban nincsenek konkrétumok, a határozati javaslat jókívánság-gyűjtemény - mondta a kormányprogram vitájában az LMP egyik vezérszónoka. Az LMP három vezérszónoka közül az elsőként felszólaló Schiffer András azt mondta, hogy az nem kormányprogram, ahol nem világos, hogy a kitűzött célok hogyan érhetőek el. Megkérdezte, hogyan lehet majd számon kérni, hogy a kormányprogram hogyan fog teljesülni. Hozzátette, nincs gazdasági program cél nélkül és nincsenek célok számok nélkül.
2010.05.25. 17:00
 
 
Ügynök volt az Evangélikus Hittudományi Egyetem rektora
Szabó Lajos, az Evangélikus Hittudományi Egyetem kinevezett rektora közleményben ismerte el, hogy ügynökként tevékenykedett a Kádár-rendszerben. A rektor az evangelikus.hu honlapon olvasható írásában kitért arra, hogy 1984-től kapcsolatban állt a Belügyminisztérium titkosszolgálatával. Megjegyezte azt is, hogy rektori kinevezésének ez év május 18-i átvétele után az egyház kereste meg múltbéli tevékenységét illetően, erre reagálva írta közleményét.
2010.05.25. 16:45
 
 
Amerika legsúlyosabb olajkatasztrófája történt a Mexikói-öbölben
Az amerikai történelem legsúlyosabb olajkatasztrófája történt a Mexikói-öbölben - mondta Barack Obama elnök energiaügyi és klímaváltozási tanácsadója kedden az ABC televízióban. "Ehhez szerintem sajnos kétség sem fér" - fogalmazott Carol Browner a Good Morning America című reggeli műsorban. Miközben már 36. napja szakadatlanul ömlött a nyersolaj a vízbe, a katasztrófa fő felelősének tartott BP olajcég megkezdte a végső előkészületeket ahhoz a szerdai művelethez, amellyel a tervek szerint teljesen lezárják a mélytengeri kutat.
2010.05.25. 16:45
 
 
Női kézilabda Eb-selejtező: Plzenbe érkezett a válogatott
Kedden délután megérkezett Plzenbe, a csehek elleni szerdai Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar női kézilabda-válogatott. Az előzetes keretből csak a harmadikszámú kapust, Pastrovics Melindát hagyta itthon Mátéfi Eszter szövetségi kapitány. A találkozónak - akárcsak a vasárnapi, azeriek elleninek - gyakorlatilag nincs tétje, mivel a magyarok a korábbi eredményeik alapján már megnyerték kvalifikációs csoportjukat, és ott lesznek a decemberi kontinensviadalon.
2010.05.25. 16:30
 
 
Overdose talán június 6-án tér vissza
A legvalószínűbb, hogy Overdose, a veretlen magyar csodaló több mint egyéves kihagyás után június 6-án, Pozsonyban, az 1200 méteres távú Földművelésügyi Miniszter Díján tér vissza a versenypályára. Mikóczy Zoltán, az ötéves telivér tulajdonosa a pannoniaoverdose.hu-nak elmondta, hogy három június 6-ai viadalra is nevezték a lovat, de ezek közül azért a szlovákiainak a legnagyobb a valószínűsége, mert ott lesz a legkevésbé erős mezőny, márpedig szerinte elsőként egy önbizalomnövelő győzelemre lenne szüksége Overdose-nak. A másik két szóba jöhető verseny a hoppegarteni 1200 méteres, Group III-as Benazet Rennen, és a francia Derby egyik betétfutama, a Group II-es, 1000 méteres Prix du Gros Chene.
2010.05.25. 16:30
 
 
Vona Gábor: "közhelyparádé", kívánságlista a kormányprogram
Vona Gábor, a Jobbik elnök-frakcióvezetője szerint unos untalan elismételt paneleket tartalmaz a leendő kormány programja, melyet "közhelyparádénak", "üres kívánságlistának" nevezett. A Jobbik vezérszónoka a kormányprogram keddi parlamenti vitájában kifejtette: az egész 85 oldalas program egy bevezető, melynek nincs tárgyalása és nincs befejezése. Kiemelte: a kormányprogram legsúlyosabb problémája, hogy nincsenek benne részletek, konkrétumok. "Mi nem iránytűt szerettünk volna kormányprogram gyanánt elolvasni, hanem szerettünk volna egy útitervet látni konkrétumokkal, eszközökkel" - fogalmazott.
2010.05.25. 16:30
 
 
MTA: a családi pótlék nem a jutalmazás vagy a büntetés eszköze
A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Gyerekszegénység Elleni Programjának (MTA GyEP) állásfoglalása szerint a családi pótlékkal kapcsolatban benyújtott törvénymódosítás nem alkalmas az iskolai hiányzás kezelésére. A családi pótlék a gyermek felneveléséhez biztosított közösségi hozzájárulás, nem pedig a büntetés vagy jutalmazás eszköze - hangsúlyozta az MTA GyeP közleményében. Mint írják, a benyújtott indítvány nem tartalmaz indoklást, nem szól a probléma nagyságrendjéről, jellegéről, az iskolai mulasztás és a tanulmányi eredmény összefüggéseiről, a család mellett az iskola és a gyermek felelősségéről.
2010.05.25. 16:30
 
 
Fico: Orbán állítsa le a kettős állampolgárságot lehetővé tevő folyamatot
A szlovák kormányfő felszólította Orbán Viktort, állítsa le az Országgyűlésben a határon túli magyarok kettős állampolgárságát lehetővé tevő törvénymódosítás folyamatát. A pozsonyi parlament rendkívüli ülésén Robert Fico sürgette a héten hivatalba lépő magyar kormányfőt, hogy üljön tárgyalóasztalhoz a szlovákokkal, mert az általa tervezett jogszabály ellentétes a nemzetközi egyezményekkel. "Ami a Magyar Köztársaságban történik, az Szlovákia számára életveszélyt jelent" - jelentette ki Fico. Megismételte: ha az Országgyűlés elfogadja a jogszabályt, Szlovákia kemény választ ad. A kormányfő úgy vélte: a nagymagyar revizionizmus és nacionalizmus ma hivatalos politikává váltak Budapesten.
2010.05.25. 16:30
 
 
Tizenhétmillió méh szabadult el egy amerikai balesetben
Tizenhétmillió méh szabadult el egy súlyos autóbaleset miatt az Egyesült Államokban. A karambolban négy autó ütközött össze, köztük egy teherkocsi, amely 7 ezer méhkast szállított. A méhek közül jó néhány rátámadt a kivonult tűzoltókra, akik tömlőikből vízzel locsolva próbálták elűzni őket. A The Daily Telegraph jelentése szerint a balesetben - amely Minneapolistól 56 kilométerre történt - egy ember meghalt, egy pedig olyan súlyosan megsérült, hogy légi úton vitték kórházba.
2010.05.25. 16:15
 
 
Fokozott figyelmet kér az autósoktól a katasztrófavédelem
Az erős szél által kidöntött fák vagy letört faágak az úttestre kerülhetnek, ezért fokozott figyelemmel kell közlekedniük az autósoknak, hogy időben észlelhessék a veszélyeket - közölte az országban kedd délutántól várható viharos erejű széllel, heves zivatarokkal kapcsolatban a katasztrófavédelem. Ahogyan az már a korábbi viharoknál tapasztalható volt, az erős szél által kidöntött fák vagy letört faágak az úttestre kerülhetnek, ez hirtelen fékezésre, vagy gyors kormánymozdulatra késztetheti a járművezetőket, ami növeli a frontális ütközés lehetőségét is - írta közleményében az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.
2010.05.25. 16:00
 
 
Merkel Iránról és a Közel-Keletről tárgyal Abu Dzabiban
Merkel az Egyesült Arab Emírségekben, Németország legnagyobb térségbeli kereskedelmi partnerénél kezdte meg négy Öböl menti olajkitermelő országot - közöttük Szaúd-Arábiát - magában foglaló körútját, ahol kedden fogadta Kalifa ben Szaid Ál Nahaján sejk elnök. Bernd Pfaffenbach német gazdasági államtitkár közölte: az Egyesült Arab Emírségek nagy befolyással bír szomszédaira, amit hasznosítani kell, hogy jobb belátásra bírják Iránt, hagyjon fel atomprogramjával.
2010.05.25. 16:00
 
 
Tenisz, Roland Garros: Czink párosban is búcsúzott
Párosban is kiesett, így kedden befejezte szereplését Czink Melinda a francia nyílt teniszbajnokságon. A magyar játékos - oldalán a spanyol Arantxa Parra Santonjával - a Vera Zvonarjova, Viktoria Azarenka orosz, fehérorosz duóval találkozott az első fordulóban, s a felek csak néhány percig voltak "partiban" a 10-es pálya harmadik mérkőzésén. Az ellenfél 2:1-es vezetésénél ugyanis Czink elvesztette adogatását, majd nemsokára partnere is hasonlóan járt, és mivel a túloldalon egyik fél sem ingott meg, 6:1 lett a 24 perces nyitószett vége.
2010.05.25. 15:45
 
 
A Fidesz hétfőre tervezi az átadás-átvétel lebonyolítását
A Fidesz tervei szerint hétfőn történik meg a kormányzati átadás-átvétel. Navracsics Tibor közleményében azt írja: Szollár Domokos tájékozatlanságáról tett tanúbizonyságot, amikor sajtótájékoztatóján bejelentette a kormányzati átadás-átvétel időpontját. A kormányszóvivő azt mondta: szombaton, az új kormány megalakulásának napján történik meg a kormányzati átadás-átvétel. Mint jelezte, várják, hogy a leendő miniszterek megjelöljék az aktus helyszínét. Az Országgyűlés által múlt héten elfogadott, a minisztériumok felsorolásáról szóló törvény értelmében az átvevő (azaz az új kormány) dönt a kormányzati átadás-átvétel időpontjáról, helyéről és egyéb feltételeiről - hívta fel a figyelmet Navracsics Tibor.
2010.05.25. 15:45
 
 
Rasmussen oldaná a NATO-EU együttműködést gátló török-ciprusi feszültséget
Szeretné oldani a NATO főtitkára a török-ciprusi, illetve török-görög feszültséget, amely mindmáig gátolja, hogy az észak-atlanti szervezet szorosabban együttműködjön nemzetközi küldetésekben az Európai Unióval. Az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselőjével, Catherine Ashtonnal Brüsszelben folytatott megbeszélése után Anders Fogh Rasmussen kijelentette: szerinte az EU-n kívüli országoknak is lehetőséget kell biztosítani uniós katonai küldetésekben való részvételre. Ashton kitérően reagált Rasmussen felvetésére: csupán annyit mondott, hogy a két szervezetben megvan a készség ilyen kérdésekben a gyakorlatias megoldások keresésére.
2010.05.25. 15:45
 
 
Navracsics: a magyar politikában új korszaknak kell következnie
A magyar politikában új korszaknak kell következnie - mondta a kormányprogram parlamenti vitájában kedden a Fidesz vezérszónoka. Navracsics Tibor szerint a 2010-es választás alapozó választás volt, amely leginkább az 1990-eshez hasonlítható és eredményéből adódóan azt sugallja mindenkinek, hogy a magyar politikában valamilyen új szakasznak, új korszaknak kell következnie. Navracsics Tibor kijelentette, hogy a kormányprogram alapja egy kétharmados parlamenti többség, "egy olyan új korszakhatár, amellyel Magyarország sorsát ismét a jó irányba terelhetjük". Egyértelműnek nevezte, hogy Magyarország húsz év után ismét egy új korszakhatárt lép át.
2010.05.25. 15:30
 
 
MSZP: a kormányprogram a nemzeti szemfényvesztés programja
Mesterházy Attila szerint a Fidesz kormányprogramja a nemzeti szemfényvesztés programja. A szocialista frakcióvezető a kormányprogram országgyűlési vitájában kedden úgy fogalmazott: az illuzionisták a cirkuszban szórakoztatóak, a parlamentben viszont életveszélyesek. Úgy látja: még mindig nincs kormányprogram. Lehet, hogy ez egy iránytű, de akkor a tű hiányzik belőle - utalt vissza Orbán Viktor expozéban elhangzott hasonlatára. Mesterházy szerint a beterjesztett írás egy "szimpla frázisgyűjtemény". A szocialista frakcióban nem rendeltek el kötelező szavazást a kettős állampolgárságról szóló törvényről, de a tagoknak azt ajánlják, voksoljanak igennel - tudta meg az MTI a képviselőcsoport keddi ülése után.
2010.05.25. 15:15
 
 
A Fidesz nem kíván beleavatkozni a szlovák választási kampányba
A Fidesz szóvivője szerint pártja eddig sem kívánt beleavatkozni a szlovákiai választási kampányba és ezután sem áll szándékában. Szijjártó Péter azzal kapcsolatban, hogy a pozsonyi parlament rendkívüli ülésen foglalkozott a kettős állampolgársággal kapcsolatos magyar törvényjavaslattal, kedden Budapesten újságíróknak azt mondta: "eddig sem ültünk fel semmifajta provokációnak, és ezután sem fogunk felülni semmifajta provokációnak akárhogyan is provokálja a magyar politikai közéletet, vagy magát a Fideszt a szlovák kormány, illetve a szlovák kormányzó pártok".
2010.05.25. 15:15
 
 
Matolcsy: a bürokrácia és az adószint csökkentésére van szükség
Az új kormány öt eszközzel kívánja segíteni a pénzügypolitikát: a bürokrácia és az adószint csökkentésével, belföldi piacteremtéssel, az uniós források gazdaságba való átcsoportosításával és olcsóbb hitellehetőséggel - mondta Matolcsy György kijelölt nemzetgazdasági miniszter a költségvetési bizottság keddi ülésén. Ma a bürokráciára fordított összeg, amelynek nagy részét a vállalkozások fizetik, eléri évente a 2.800 milliárd forintot, ezt 30 százalékkal kívánja csökkenteni az új kormány - jelezte Matolcsy György. A miniszterjelölt elmondta: a magyarországi adószint az egyik legmagasabb a világon, 183 ország között a 151. legmagasabb.
2010.05.25. 14:45
 
 
A Twitter "királynője" lett Britney Spears
Britney Spears lett a Twitter "királynője": összesen 4,95 millióan követik bejegyzéseit. Az énekesnő ezzel a "teljesítményével" túlszárnyalta Ashton Kutcher amerikai színészt is, akinek rövid üzeneteit 4,94 millióan olvassák. Spears természetesen Twitter-üzenetben fejezte ki az elsősége feletti örömét: "Újjé! Első vagyok a Twitteren! Köszönöm!" Kutcher azonban csak annyit reagált: "Nekem teljesen mindegy".
2010.05.25. 14:45
 
 
Orbán: áprilisban véget ért az átmenet húszéves korszaka
Orbán Viktor szerint 2010 áprilisában véget ért az átmenet küzdelmekkel, megosztottsággal, válságokkal teli húszéves korszaka és új társadalmi szerződés született. A leendő miniszterelnök a Nemzeti Együttműködés Programja című dokumentumot ismertetve a parlamentben kiemelte: 2010 április 25-én a választók elsöprő erővel megdöntötték az átmeneti korszak rendszerét, és egyben lerakták a nemzeti együttműködés alapjait.
2010.05.25. 14:30
 
 
Hétmilliárd a viharkár
Elérheti a 7 milliárd forintot a viharkárok összege; a kárt szenvedett területeken ál-kárfelmérők is tevékenykednek - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ). A biztosítókhoz érkezett kárbejelentések száma már közelíti az 53 ezret, az eddig bejelentett kárösszeg pedig az 5,9 milliárd forintot, amely várhatóan eléri majd a 7 milliárdot - áll a közleményben a péntek estig beérkezett adatok összegzése alapján. Szinte minden társaságnál elsőbbséget élvez a rendkívüli időjárási károk felmérése.
2010.05.25. 14:30
 
 
Dárdai Pál nem játszhat a Németország elleni válogatott meccsen
Dárdai Pálra és Nagy Dánielre sérülés miatt nem számíthat Erwin Koeman szövetségi kapitány, ezért Elek Ákost hívta be a Németország és Hollandia elleni barátságos mérkőzések előtt álló magyar labdarúgó-válogatott keretébe. A hazai szövetség honlapja alapján kedden délelőtt dőlt el végleg, hogy a két sérült biztosan nem szerepelhet a két mérkőzésen, ezek után küldte el a meghívót a holland szakember a bajnoki ezüstérmes Videoton védőjének. A magyar válogatott szombaton a Puskás Ferenc Stadionban fogadja a német együttest, június 5-én pedig Amszterdamban játszik Hollandia csapatával.
2010.05.25. 14:15
 
 
Simor: növekedésösztönző adórendszerre van szükség
A gazdasági növekedést kell jobban ösztönöznie az adórendszernek és a kormányzati kiadások szerkezetének Magyarországon- vélekedett kedden Brüsszelben Simor András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke. Támogatni kell a szakképzést és továbbképzést, elő kell segíteni a nemzetközi nagyvállalatok és a helyi beszállítók közötti jobb integrációt, lehetőség szerint be kell szüntetni a torzító hatású ösztönzők alkalmazását - hangsúlyozta Simor András a Brüsszeli Gazdasági Fórum nevű rendezvényen.
2010.05.25. 14:15
 
 
A pénz nem boldogít, de segít benne
A pénz nem boldogít, de úgy tűnik, segít a boldogság elérésében - derült ki egy amerikai felmérésből. A megkérdezett 2755 embernek az egyharmada mondta magát nagyon boldognak, de a jövedelemszinteket tekintve a többet keresők között több volt a magát boldognak valló. Míg az évi 35 ezer dolláros - 6,3 millió forintos - jövedelműeknek a 28 százaléka boldog, addig az évi a 75 ezret keresőknek már a 38 százaléka. Kiderült, hogy a feleségek boldogabbak az egyedülálló nőknél és a férfiaknál.
2010.05.25. 14:15
 
 
Viccből alakult párt kerülhet hatalomra az izlandi fővárosban
Nem kis meglepetésre, az izlandi politikai állapotok kifigurázására létrehozott Legjobb Párt nyerheti meg a küszöbönálló helyhatósági választást a szigetország fővárosában. A legfrissebb közvélemény-kutatások szerint Jón Gnorr komikus protestpártja elképesztően magas népszerűségnek örvend Reykjavíkban, és a szavazatok 44 százalékára számíthat a szombati voksoláson. A többi szavazat várhatóan három nagy párt között oszlik majd meg a fővárosban: a konzervatívok és a szociáldemokraták 21-21 százalékot kaphatnak, a Baloldal-Zöld Párt pedig 10 százalékban bízhat.
2010.05.25. 14:00
 
 
Fellegi: egységes vagyongazdálkodás a fejlesztési minisztériumban
Az erőforrások koncentrálását, az egységes vagyongazdálkodást és a fejlesztési források gyors és hatékony felhasználását emelte ki a nemzeti fejlesztési minisztérium feladatai közül a tárca élére kijelölt Fellegi Tamás az Országgyűlés gazdasági és informatikai bizottságában tartott meghallgatásán. Az állami vagyonnal való gazdálkodásban az egyszemélyi felelősséget, az átláthatóságot és az elszámoltathatóságot említette elsődleges szempontként a leendő miniszter. A bizottsági ülésen 18 igen, hat nem és egy tartózkodással támogatták Fellegi Tamás kinevezését nemzeti fejlesztési miniszterré.
2010.05.25. 14:00
 
 
Szabad marad a mumbai merényletek feltételezett értelmi szerzője
Szabad marad a két évvel ezelőtt gyilkos mumbai (Bombay) merényletek feltételezett értelmi szerzője, miután a pakisztáni legfelsőbb bíróság úgy döntött, hogy nincs elegendő bizonyíték a bebörtönzésére. Mohammed Szaídot, a szélsőséges Laskar-e-Taiba (Igazak Hadserege) iszlám szervezet létrehozóját azzal gyanúsítják, hogy kitervelte és irányította az India pénzügyi központjában 2008 novemberében 174 emberéletet követelő merényletsorozatot. Miután több pakisztáni bíróság is úgy döntött, hogy a beterjesztett bizonyítékok alapján Szaídot nem lehet perbe fogni, a pakisztáni kormány a legfelsőbb bírósághoz fordult. A legfőbb bírói testület azonban megerősítette az ítéleteket.
2010.05.25. 14:00
 
 
Kulcsár Attila az utolsó szó jogán a szabadlábra helyezését kérte
Kulcsár Attila a csaknem két éve tartó előzetes letartóztatásának megszüntetését és új első fokú eljárást kért a brókerbotrány büntetőperében az utolsó szó jogán a Fővárosi Ítélőtáblán. Nem állította, hogy ártatlan, de vádlott-társainak, egykori ügyfeleinek felelősségét is nyomatékosan hangsúlyozta. Kiemelte, hogy az ügy nagyrészt felderítetlen, ezért van szükség új eljárásra. A többi vádlott tagadta bűnösségét és felmentést kért az utolsó szó jogán. Egyikük, Forró Tamás újságíró kifogásolta, hogy az elsőfokú bíróság Kulcsárnak hitt és ezért mondhatta ki számos, közlése szerint ártatlan ember bűnösségét. Az ügyben csütörtökre tűzte ki a másodfokú határozat kihirdetését a Fővárosi Ítélőtábla.
2010.05.25. 13:45
 
 
Halottnak nyilvánították a Phoenix Mars-szondát
Ez a főnix nem támad fel hamvaiból: az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA bolygókutatással foglalkozó részlege, a Jet Propulsion Laboratory (JPL) hivatalosan is halottnak nyilvánította a Phoenix Mars-szondát, amely 2008-ban landolt a vörös bolygón. A Mars Reconnaissance Orbiter űrszonda által készített legutóbbi felvételek tanúsága szerint a Phoenixen súlyos sérülések mutatkoznak, amelyek a marsi tél számlájára írhatók. Az űrszonda múlt héten 61 alkalommal repült el a Phoenix felett, hogy a negyedik - és egyben utolsó - kísérlet keretében megpróbálja felvenni vele a kapcsolatot. A Mars-szonda azonban nem adott életjeleket.
2010.05.25. 13:30
 
 
Szombaton lesz a kormányzati átadás-átvétel
Szombaton, az új kormány megalakulásának napján történik meg a kormányzati átadás-átvétel - közölte a hétfői kormányszóvivői tájékoztatón Szollár Domokos. A kormányszóvivő azt mondta, hogy addigra a leköszönő kormány elkészíti az átadás-átvételi dokumentumokat. Egyúttal azt várják, hogy a leendő miniszterek megjelöljék az átadás-átvétel helyszínét. Úgy fogalmazott, hogy a tárcák - a múlt héten az Országgyűlésben elfogadott törvény alapján - "gőzerővel dolgoznak", hogy a dokumentációt véglegesítsék és az új struktúrában elhelyezzék. Elmondta azt is, hogy a törvényből eredően az átadás-átvétel, a miniszterek hatáskörének megszűnése, azaz az új kormány megalakulásának napján, május 29-én, szombaton lesz.
2010.05.25. 13:30
 
 
ENSZ-szankciók esetén Irán felülvizsgálja a teheráni megállapodást
Irán felülvizsgálja a Teheránban Törökországgal és Brazíliával kötött megállapodást, amennyiben az ENSZ BT szankciókat hirdet az ország ellen - jelentette ki Moszkvában Irán oroszországi nagykövete. Mahmúd Reza Szadzsadi úgy vélte, Teherán a megállapodással maximálisan kimutatta jóakaratát, s az ENSZ Biztonsági Tanácsának ezt ki kell használnia, ha az ésszerűség alapján jár el. Irán, Brazília és Törökország külügyminiszterei néhány napja írtak alá megállapodást Teheránban a gyengén dúsított iráni uránkészlet nukleáris fűtőanyagra cserélésének első lépéséről.
2010.05.25. 13:30
 
 
480 kilométeren van árvízvédelmi készültség Észak-Magyarországon
Apadnak az észak-magyarországi folyók, de a Tiszán Tokajnál és a folyó alsóbb szakaszain a vízszint lassú emelkedésére és hosszan elnyúló tetőzésre kell számítani - mondta az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság árvízvédelmi osztályának vezetője kedden. Csont Csaba kifejtette: bár a folyók többsége apad, továbbra is összességében 480 kilométeres szakaszon van árvízvédelmi készültség az igazgatóság területén. Mint mondta, a Sajó csaknem mindenhol apad, legalsó néhány kilométerén a Tisza áradása miatt további vízszintemelkedésre, illetve stagnálásra számítanak.
2010.05.25. 13:15
 
 
Csökken az üzemanyagok ára
Csökken az üzemanyagok ára, a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 6 forinttal, a gázolajét 5 forinttal mérsékli csütörtökön a Mol Nyrt. - értesült az MTI piaci forrásokból. A múlt héten a Mol nem változtatott az árakon, két hete viszont emelte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. A mostani csökkentéssel a benzin átlagára 337 forintra, a gázolajé pedig 319 forintra esik. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.05.25. 13:00
 
 
Matolcsy kinevezését a költségvetési és a gazdasági bizottság is támogatta
A fideszes képviselők támogatásával, a szocialisták nem szavazata, az LMP és a Jobbik tartózkodása mellett az Országgyűlés Költségvetési bizottsága támogatta Matolcsy György kinevezését nemzetgazdasági miniszterré a jelölt keddi bizottsági meghallgatásán. A bizottság 16 igen, két nem, négy tartózkodás mellett támogatta a jelöltet. A Gazdasági és Informatikai Bizottság is támogatta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszterré történő kinevezését. A szavazáskor csak a három szocialista bizottsági tag szavazott nemmel, 18 igen és 5 tartózkodás mellett. Matolcsy kinevezése előtti bizottsági meghallgatásán fegyelmezett, szigorú, takarékos költségvetést ígért.
2010.05.25. 13:00
 
 
Labdarúgó NBI: Szentes Lázár távozik Nyíregyházáról
Távozik posztjáról Szentes Lázár, a labdarúgó NBI-ből kiesett Nyíregyháza Spartacus csapatának vezetőedzője - olvasható a nyírségi klub internetes oldalán. A rövid közlemény szerint a tréner és a klubvezetés kedden közös megegyezéssel bontotta fel Szentes szerződését, miután "áttekintette az elmúlt szezonban történteket." A szakvezető tavaly június óta dolgozott a Nyíregyházánál.
2010.05.25. 12:30
 
 
Thaiföldön négy nappal meghosszabbították a kijárási tilalmat
A thaiföldi hatóságok négy nappal meghosszabbították a kedden lejárt éjszakai kijárási tilalmat - jelentette be egy hivatalos forrás. Egy bíróság pedig azt jelentette be, hogy elfogatóparancsot adott ki az emigrációban élő volt kormányfő, Thakszin Sinavatra ellen terrorizmus vádjával. Bangkokra és a 23 tartományra vonatkozóan a múlt héten vezették be az intézkedést a hadsereg és a vörösinges ellenzéki tüntetők véres összecsapásai miatt. Az új intézkedés szerint a kijárási tilalom időtartama egy órával csökkent, már csak éjféltől hajnali 4 óráig tart.
2010.05.25. 12:00
 
 
Mégsem találták meg Várkonyi László hegymászó holttestét Tibetben
Cáfolta a tibeti hegymászószövetség (CTMA), hogy megtalálták volna Várkonyi László magyar alpinista holttestét - tájékoztatta az MTI-t Sárközy Péter pekingi főkonzul kedden. Csang Min-hszing, a szövetség főtitkára félreértésnek nevezte azt a közlést, amely a Hszinhua hírügynökség május 21-i angol nyelvű kiadásában szerepel, s amely szerint a 7028 méteren jéglavina által elsodort magyar sportember holttestét 6800 méteres magasságban megtalálták. Mint mondta, vélhetően félreértették, illetve tovább gondolták az általa elmondottakat, vagyis hogy Várkonyit a jég 200 méterrel lejjebb sodorta, s körülbelül 6800 méteren halt meg.
2010.05.25. 11:45
 
 
Költségvetési takarékosságot sürget az EU gazdasági és pénzügyi biztosa
A költségvetési kiadások okos lefaragását, illetve a növekedésbarát gazdasági reformok bevezetését sürgette kedden az EU gazdasági és pénzügyi biztosa. A válságból való kilábalás időszakában most az a fő kérdés, hogy a reálgazdaság fejlődése felül tud-e kerekedni a pénzügyek zilált állapotán - hangsúlyozta Olli Rehn a Brüsszeli Gazdasági Fórum nevű tanácskozáson. A biztos rámutatott arra, hogy a válság leküzdéséhez ugyan szükség volt a tömeges pénzügyi ösztönzők alkalmazására, ez a kezelésmód azonban hatalmas adóssághegyet eredményezett.
2010.05.25. 11:45
 
 
Lindsay Lohant lábbilincs védi az alkoholtól
Lábra erősített bilincs viselésére kötelezte a bíróság Lindsay Lohan színésznőt: a szerkezet azonnal jelzi, ha a híresség alkoholt fogyaszt. Marsha Revel bírónő hétfőn rendelkezett úgy, hogy a 23 éves Lohan sem alkoholhoz, sem kábítószerhez nem nyúlhat. Ha mégis, a hatóságok azonnal értesülnek róla. A botrányairól elhíresült színésznőnek emellett rendszeresen drogteszten kell megjelennie. Lohant korábbi alkoholos kihágásai miatt próbaidős büntetésre ítélték. Múlt heti vétségét követően - nem jelent meg az előírt meghallgatáson, mert Cannes-ban volt - a bírónő figyelmeztette az amerikai sztárt, hogy újabb botlás esetén már letöltendő büntetés vár rá. A színésznő ügyében júliusban tartják a következő meghallgatást.
2010.05.25. 11:30
 
 
Életfogytiglant is kaphat a pécsi lövöldöző
Akár életfogytiglani szabadságvesztést is kiszabhatnak a pécsi lövöldözőre, miután az igazságügyi elmeorvosi szakértői vélemény szerint a volt gyógyszerészhallgató korlátozottan beszámítható, így a büntethetőséget kóros elmeállapot miatt kizáró rendelkezést esetében nem lehet alkalmazni - írta az Új Dunántúli Napló. Herke Csongor büntetőjogász, egyetemi docens a lapnak azt mondta: miután G. Ákos korlátozottan képes volt a cselekménye felismerésére, illetve arra, hogy e felismerésnek megfelelően cselekedjék, nem lehet vele szemben felmentő ítéletet hozni és elrendelni ennek keretében a kényszergyógykezelését.
2010.05.25. 11:30
 
 
Holtan találták a Slipknot basszusgitárosát
Holtan találták Des Moines-i szállodai szobájában Paul Gray-t, a Slipknot nu-metal zenekar basszusgitárosát; a 38 éves amerikai zenész halálának okait vizsgálják, de a rendőrség egyelőre nem talált erőszakos cselekményre utaló nyomot. Gray holttestét egy szállodai alkalmazott hétfőn fedezte fel, a tervek szerint kedden a boncolást is elvégzik. "Félelmetes figura volt színpadon, és azon kívül egyaránt, nagyon sokunknak fog hiányozni. Szelleme tovább él azokban a gyilkos zenékben, amelyeket írt" - fogalmazott Gray halála kapcsán Jacoby Shaddix, a népszerű amerikai metálbanda, a Papa Roach énekese.
2010.05.25. 11:15
 
 
Folyamatos az apadás a Felső-Tiszán és mellékfolyóin
Folytatódik az apadás a Tisza felső szakaszán, a Túron és a Krasznán - közölte a Felső-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság vezetője. Bodnár Gáspár elmondta, hogy a Tisza hétfőn Tiszabercelnél tetőzött. A folyó védvonalain Zsurk és Szabolcsveresmart között elsőfokú, ez alatt Tokajig másodfokú az árvízvédelmi készültség. A Túron már megszüntették, a Krasznán azonban még fenntartják a legenyhébb fokú készültséget. A Lónyay-főcsatorna vízszintje emelkedik, az árvízkaput lezárták a magas tiszai vízállás miatt, és folyamatos szivattyúzással emelik a folyóba a főcsatorna vizét. A védvonalakon másodfokú az árvízvédelmi készültség.
2010.05.25. 11:15
 
 
Még hetekig vizsgálják az M1-es korábban lezárt szakaszát
Hetek múlva derülhet ki, hogy kell-e további munkálatokat végezni az M1-es autópálya múlt héten lezárt szakaszán, és ha igen, milyen munkákra van szükség - közölte az Állami Autópálya-kezelő Zrt. szóvivője kedden. Winkler-Virág András tájékoztatása szerint most is vizsgálják a szakaszt, de azt csak később lehet megmondani, milyen munkákra lehet szükség, s ezek elvégezhetőek-e a pályatest megbontása nélkül. Múlt szerdán kellett lezárni a pályát, nem sokkal a győri körgyűrű előtt, mert a Cuhai-Bakony-ér alámosta az útszakaszt.
2010.05.25. 10:45
 
 
Jelentősen gyengült a forint a térségbeli devizákkal együtt
Erősödő kockázatkerülés terhelte meg kedden a térségbeli devizák árfolyamát, így a forint is jelentősen gyengült. Délelőtt tíz órakor az eurót 280,38 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a hétfő délután hat órakor tartott 277,50 forint után. Hétfőn a budapesti bankközi devizapiac zárva tartott, de a főbb nemzetközi pénzügyi központok működtek. Kedden több tényező együttes hatására határozott kockázatkerülés lett úrrá a nemzetközi piacokon és mindegyik euró gyengítő hatással lépett fel, egyúttal fokozva a "befektetési mentsvár" devizák, a dollár és a jen iránti keresletet, erősítve árfolyamukat.
2010.05.25. 10:30
 
 
Még tízmillió felett van Magyarország népessége
Magyarország népessége az első negyedévben csak kisebb arányban csökkent az elmúlt év azonos időszakához képest, így még tízmillió felett van a lakosok száma - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által közölt tájékoztatóból. A születések száma nagyjából fél százalékkal alacsonyabb volt, de emellett a halálozások száma 6,7 százalékkal csökkent a tavalyi első negyedévi adatokhoz képest. A nemzetközi vándorlás becsült értékeit is figyelembe véve a lakosok száma kisebb mértékben, mintegy hatezerrel csökkent. Az ország lélekszáma így az első negyedévben 10 millió 7 ezer volt.
2010.05.25. 09:45
 
 
Összeütközött egy olajszállító egy teherhajóval a szingapúri partoknál
Összeütközött egy olajszállító és egy teherhajó kedden Szingapúr és Malajzia között, a baleset következtében mintegy 2000 tonna olaj ömlött a tengerbe - közölték a két ország hatóságai. A baleset a Szingapúri-szorosban történt. A malajziai parti őrség parancsnoka elmondta, hogy a tartályhajó oldalán 10 méter széles nyílás keletkezett, és ezen keresztül került a vízbe az olaj. Esetleges sérültekről nem érkezett jelentés. A szingapúri hatóságok riasztották az olajszennyezések eltávolításával foglalkozó vállalatokat, hozzáláttak a károk felszámolásához, és értesítették a balesetről a malajziai és az indonéz hatóságokat.
2010.05.25. 09:30
 
 
Márciusban is csökkent a kiskereskedelmi forgalom
A kiskereskedelmi forgalom volumene - a naptárhatástól megtisztított adatok alapján - 2010 első negyedévében 4,6, márciusban 4 százalékkal maradt el az előző év azonos időszakitól - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A szezonális és naptárhatástól megtisztított adatok szerint a márciusi értékesítés volumene 0,4 százalékkal mérséklődött az előző hónaphoz mérten A kiskereskedelmi forgalom 2007 áprilisa óta folyamatosan csökken az előző év azonos időszakához képest. A csökkenés az idén februárban 4,3 százalék volt éves bázison, januárban ennél is nagyobb mértékben, 5,6 százalékkal esett vissza a forgalom 2009 januárjához képest.
2010.05.25. 09:30
 
 
Közös európai kötvényt javasol az Európai Tanács elnöke
Közös európai kötvénykibocsátás mellett szállt síkra az Európai Tanács elnöke egy német lapinterjúban. Herman Van Rompuy a Financial Times Deutschland keddi beszámolója szerint az uniós tagországok pénteki pénzügyminiszteri tanácskozásán azt szorgalmazta, hogy a stabil és megbízható költségvetési politikát folytató országok egy közös európai kötvénykibocsátási rendszer segítségével finanszírozhassák adósságukat. A tanácskozáson előterjesztett bizalmas dokumentum szerint az eurókötvényekkel csak egy bizonyos mértékig lehetne finanszírozni az adósságokat.
2010.05.25. 09:15
 
 
NBA: az Orlando 3-1-re szépített a Boston ellen
A tavalyi döntős Orlando Magic hosszabbításban legyőzte a hazai pályán játszó Boston Celticset, s ezzel 3-1-re szépített az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Keleti főcsoportjának fináléjában. A Magic sikeréből Dwight Howard 32 ponttal és 16 lepattanóval, Jameer Nelson pedig 23 ponttal és 9 gólpasszal vette ki a részét. Eredmény, főcsoportdöntő, 4. mérkőzés: Keleti főcsoport: Boston Celtics-Orlando Magic 92-96 - hosszabbítás után. Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc állása: 3-1 a Boston javára.
2010.05.25. 09:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750[1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista