2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  pótfelvételi
127675 találat
 
 
Több ezren tüntettek Marokkóban
Több ezren tüntettek vasárnap Marokkóban, politikai reformokat és a király jogköreinek korlátozását követelve. A marokkói főváros, Rabat egyik terén kétezren, Casablancában pedig több mint ezren gyűltek össze, hogy békés demonstráción fejezzék ki a változások iránti igényüket. Incidens egyik nagyvárosban sem történt, az egyenruhás rendőrök csak tisztes távolból figyelték az eseményeket. Az arab világot megrázó tüntetések során Marokkóban először vonultak utcára elégedetlenkedők. Elemzők szerint Marokkó egyike azoknak az arab országoknak, ahol kevéssé valószínű a rendszer összeomlása egy tiltakozási hullám hatására.
2011.02.20. 15:15
 
 
Serie A: Buffont kiállították, kikapott a Juventus
Meglepetésre simán nyert 2-0-ra a Lecce a vendég Juventus ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának vasárnapi nyitómérkőzésén. A tavaly még másodosztályú vendéglátók győzelmét megkönnyítette, hogy a Juve válogatott kapusát, Gianluigi Buffont a játékvezető már a 12. percben kiállította, amiért szabálytalanul, a 16-oson kívül ütötte el a labdát a kapujára törő hazai csatár elől. A tabella alsóházában tanyázó Lecce is tíz emberre fogyatkozott a 69. percben, de ez már nem segített a torinói alakulaton. Serie A, 26. forduló: Lecce-Juventus 2-0 (1-0), gól: Mesbah (32.), Bertolacci (48.) kiállítva: Vives (69.), illetve Buffon (12.).
2011.02.20. 15:00
 
 
Pár hét nyugalom után ismét tüntetnek Tuniszban
Pár hét viszonylagos nyugalom után ismét utcákra vonultak a kormányellenes tüntetők Tuniszban. Az észak-afrikai ország fővárosában vasárnap már második napja tüntettek az átmeneti kormány lemondását, egy alkotmányozó nemzetgyűlés összehívását és a parlamenti rendszer bevezetését követelő tunéziaiak, akik egyre csalódottabbak a bűnözés robbanásszerű terjedése és a szegények megsegítését célzó elégtelen kormányzati intézkedések miatt. Bár a kormány figyelmeztetett a tömegtüntetések tilalmára, a miniszterelnöki hivatal előtt vasárnap mintegy negyvenezren követelték a kormány lemondását és a bérek emelését.
2011.02.20. 15:00
 
 
Ecclestone szerint a trónörökös dönt az F-1-es Bahreini GP-ről
Noha a kabinet szombati bejelentése szerint a bahreini kormányzat párbeszédet kezdett a reformokat követelő ellenzéki csoportokkal, továbbra is kérdéses, hogy megtartható-e a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság március 13-án esedékes nyitóversenye az arab államban. Az F-1 brit irányítója, Bernie Ecclestone vasárnap azt mondta, ő maga nem látja át a helyi viszonyokat, és a bahreini trónörökösre, Szalman bin Hamad al-Kalifára bízza a GP-viadal sorsát.
2011.02.20. 14:45
 
 
Trichet: a G20-as megállapodás nem változtat a pénzügypolitikán
A Húszak (G20) pénteki megállapodása a belső gazdasági egyensúlytalanságok kölcsönös figyeléséről "nem fogja aláaknázni a központi bankok függetlenségét" az Európai Központi Bank (EKB) elnöke, Jean-Claude Trichet szerint. A tanácskozás után tartott sajtótájékoztatóin Trichet szombaton és vasárnap leszögezte, hogy a központi bankok függetlensége "kőbe vésett adottság", és határozottan eloszlatott bármiféle olyan elképzelést, hogy a kölcsönös nyomásgyakorlás akármelyik G20-országot pénzügypolitikája megváltoztatására késztethetné.
2011.02.20. 14:15
 
 
A jövőben 13 tagú lesz az LMP választmánya
A jövőben 13 tagból fog állni az LMP választmánya és eltörölik azt a korábbi korlátot, amely szerint a frakció négy tagot delegálhat a testületbe - ismertette a párt kétnapos, hétvégi kongresszusán hozott döntést Tordai Bence választmányi szóvivő. A sajtótájékoztatón, amelyen felvágták a párt kétéves születésnapjára készült tortát, a másik választmányi szóvivő, Csiba Kata elmondta, az LMP számára fontos, hogy hatékonyan és ütőképesen képviseljék politikájukat az ország minden pontján. Ezért a kongresszus úgy döntött, hogy a választmánynak a jövőben hat regionális delegáltja is lesz.
2011.02.20. 14:00
 
 
Tarr Béla: Magyarországon kulturális harc van
Tarr Bélával közölt interjút a berlini Der Tagesspiegel online kiadása abból az alkalomból, hogy a magyar filmrendező szombaton Ezüst Medve díjat nyert a 61. Berlinalén A torinói ló című alkotásával. A liberális újság munkatársával beszélgetve az 55 éves rendező kifejti: magát szabad embernek tekinti, aki azonban "olyan országban él, amely már nem szabad. Tarr szerint Magyarországon ma olyasmi történik, amit Németországban kulturális harcnak neveznek. "A kormány gyűlöli az értelmiséget, mert az liberális és ellenzéki, hazaárulóként szidalmazza annak tagjait. Heller Ágnest azzal vádolják, hogy pénzt lopott az államtól, holott 81 éves, és azt sem tudja mi a pénz."
2011.02.20. 13:15
 
 
A piac nem vár kamatemelést
Az elmúlt három kamatemelési döntés után az elemzők szinte egyöntetűen a jegybanki alapkamat 6,00 százalékos szinten tartását várják a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsának hétfői ülésétől. A jelenlegi összetételben utolsó kamatdöntő ülését tartja hétfőn a monetáris tanács. Márciustól a négy külsős tag helyett - a parlament által kiválasztandó - új tagok kerülnek a testületbe, miközben az MNB elnöke és két alelnöke továbbra is a tanács tagja marad.
2011.02.20. 13:15
 
Veszélyes anyagok a tetoválásra használt tintákban
A Németországban vizsgált tetováló tinták közül minden harmadik tartalmaz valamilyen tiltott anyagot, és háromból két minta autóipari, valamint a nyomatóknál használt festéket tartalmazott - derül ki a kormányzati tanulmányból. A karlsruhe-i vegyipari és állatgyógyászati kutatóintézet szerint a vizsgált minták rákkeltő összetevőket tartalmaztak. Az egyik gyakori alapanyag a carbon black nevű fekete festék, amelyet az autóiparban használnak előszeretettel. A minták kétharmada pedig olyan veszélyes anyagokat tartalmazott, amelyek használata ugyan nem illegális, de nem arra való, hogy az emberek bőre alá fecskendezzék - derül ki a vizsgálatból.
2011.02.20. 13:00
 
 
Kínában a rendőrök feloszlatták a "jázmin forradalmat"
Kisebb tömeg gyűlt össze Peking belvárosában, a Vangfucsing bevásárlóutcában helyi idő szerint vasárnap délután, de a tüntetésre készülők mintegy száz főre duzzadt csoportját a rendőrség feloszlatta. A tömeg egy ismeretlen forrású internetes üzenetre gyűlt össze, amely "jázmin forradalom" kirobbantására hívta fel az embereket Kína több városában, feltehetőleg az arab államokon ezekben a hetekben végigsöprő, demokráciát követelő tüntetéshullám mintájára. Ott több országban az interneten kezdték a tömeges tiltakozások szervezését.
2011.02.20. 13:00
 
 
Profi boksz: Sturm kilencedszer védte meg világbajnoki címét
Felix Sturm kilencedik alkalommal védte meg sikerrel a Boksz Világszövetségnél (WBA) középsúlyban őrzött vb-övét, amikor a szombat éjszakába nyúló, stuttgarti címvédő meccsen technikai KO-val legyőzte amerikai kihivóját, Ronald Hearnst. A 32 éves német ellen a 7. menetig bírta a vele egykorú tengerentúli öklöző, akit a világbajnok fejre mért erős és pontos ütésekkel megrendített, majd a mérkőzésvezető leléptetett. Sturmnak - két vereség és egy döntetlen mellett - a mostani volt a 35. győzelme a profik között. A 26 nyertes meccset jegyző Hearns karrierje második vereségét szenvedte el.
2011.02.20. 12:30
 
 
Az MSZP Orbán valódi kormányprogramjára kíváncsi
Az MSZP azt szeretné tudni, hogy Orbán Viktor mikor teszi közzé valódi kormányprogramját - mondta Kunhalmi Ágnes. Az MSZP elnökségi tagja úgy fogalmazott, hogy az elmúlt tíz hónapban a kormány nem volt tétlen, de a szocialisták szerint nem azokat az intézkedéseket hozta meg, amelyeket kellett volna. Mint mondta, "bedarálták" a magánnyugdíj-vagyont, amivel fenntarthatatlanná tették a nyugdíjrendszert, bevezették az egykulcsos adórendszert, ami a szegényekkel fizetteti meg a gazdagok adócsökkentését és cserbenhagyták a devizahiteleseket.
2011.02.20. 12:30
 
 
Felhajtás Moszkvában Michelle Obama ruhája körül
Némi felzúdulást okozott az orosz fővárosban a "35 dolláros ruha" ügye. A közelmúltban Michelle Obama, az amerikai elnök neje egy tévéműsorban bevallotta, a ruhát, amelyet visel 35 dollárért vásárolta. Moszkvában azonban a legalaposabb keresés ellenére nem találtak az érdeklődők ennyiért minőségi holmit. A first lady a Today Show című tévéműsorban szerepelt, és a bókoló műsorvezetőnek elmondta: fekete alapon fehér pöttyös ruháját 35,94 dollárért vette a H&M-lánc egyik áruházában. Ezután állítólag az amerikai nők is megrohanták a láncot "Michelle ruhájáért".
2011.02.20. 12:15
 
 
Az ősi Aquilea titkait kutatják a legkorszerűbb technológiák segítségével
Aquilea a Római Birodalom kilencedik legnagyobb városa volt, amely fénykorában százezer embernek szolgált otthonául, ám igen kevés tudható egykori lakosainak életéről; az ősi település titkait a legkorszerűbb technológiák segítségével kutatják ausztrál és olasz szakemberek. A várost a szín- és hőképelemzésre épülő úgynevezett hiperspektrális képalkotás módszerével, valamint lézerszkennerekkel tárják fel a tudósok.
2011.02.20. 11:15
 
 
A vállalkozók számolhatnak a Széchenyi Kártya Önerő Hitellel
Az Új Széchenyi Terv (ÚSZT) keretében kiírt pályázatoknál a kis- és középvállalkozások számolhatnak a Széchenyi Kártya Önerő Hitellel - nyilatkozta a Ka-Vosz Zrt. vezérigazgatója. A Széchenyi Kártya Önerő Hitelt az uniós források felhasználásához szükséges önerő egy részére lehet majd felvenni. Krisán László elmondta, hogy a Széchenyi Kártya Önerő Hitel feltételeit összehangolták a nemrégiben kiírt gazdasági pályázatokkal, és az önerőhitel igénylés részletei rövidesen olvashatók lesznek a www.kavosz.hu honlapon.
2011.02.20. 11:15
 
 
Kerékpár: Riccót menesztette csapata a vértranszfúzió miatt
A Vacansoleil országúti kerékpároscsapat menesztette az olasz Riccardo Riccót, akiről azt feltételezik, hogy saját vérének transzfúziójától lett rosszul. A holland istálló szombati bejelentése szerint lefolytatták a belső vizsgálatot, s ezt követően döntöttek a szerződésbontás mellett. A 27 éves versenyzőt két hete kritikus állapotban szállították a modenai kórházba, ahol beismerte, hogy a hűtőszekrényben 25 napja tárolt vérét fecskendezte vissza magának. Az orvosok a vér helytelen tárolása miatt fellépő veseelégtelenséget és tüdőembóliát állapítottak meg. A csapat mellett az olasz rendőrség, valamint az Olasz Olimpiai Bizottság is vizsgálatot indított.
2011.02.20. 10:15
 
 
A jövő héten lezárul az alkotmánykoncepció vitája
Az Országgyűlés jövő heti ülésén lezárja az új alkotmány szabályozási elveiről szóló határozati javaslat vitáját, és a kormány indítványára változtathat a monetáris tanács tagjainak megválasztásáról szóló szabályokon. Hétfőn dönthetnek a képviselők a jegybanktörvény módosítását célzó kormányzati előterjesztésről. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter indítványa úgy változtatna a Magyar Nemzeti Bankról (MNB) szóló jogszabályon, hogy a monetáris tanács tagjait - a jegybank elnöke és alelnökei kivételével - a parlament gazdasági és informatikai bizottságának javaslatára az Országgyűlés válassza meg.
2011.02.20. 10:15
 
 
A családi kedvezmény nem munkaviszonyból származó jövedelemnél is érvényesíthető
A családi kedvezményt azok is érvényesíthetik, akiknek nem munkaviszonyból származik a jövedelmük; mivel az erre vonatkozó nyilatkozat megtételére nem tartalmaz határidőt a személyi jövedelmadóról (szja) szóló törvény, nem igaz, hogy január 20-án lejárt a nyilatkozat megtételének határideje - hívja fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A gyakorlatban számos esetben felmerül a kérdés: érvényesíthetik-e a családi kedvezményt, és ha igen, milyen módon azok a magánszemélyek, akik nem munkaviszonyból származó jövedelem esetében szeretnének élni a kedvezménnyel, ezért nem tudnak nyilatkozatot tenni az adóelőleget megállapító munkáltatónál.
2011.02.20. 10:00
 
 
Általános sztrájkot hirdettek az ellenzéki csoportok Bahreinben
Általános sztrájkot hirdettek vasárnapra bahreini ellenzéki csoportok, vezetőik pedig azon tanakodnak, hogy elfogadják-e a kormányzat javaslatát tárgyalások megkezdésére. Abdul-Dzsalil Halíl, a legnagyobb síita ellenzéki tömörülés egyik vezetője közölte, hogy az ellenzék vizsgálja a monarchia kezdeményezését a párbeszéd felvételére. Hozzátette, hogy egyelőre nincsenek közvetlen tárgyalások a felek között. Szaúd-Arábia felszólította az ellenzékieket, hogy fogadják el a kormány által ajánlott párbeszédet.
2011.02.20. 09:45
 
 
Egyiptomban engedélyezték egy mérsékelt iszlamista párt működését
A tekintélyelvű Hoszni Mubarak egyiptomi elnök bukását követő politikai nyitás jeleként hivatalosan engedélyezte egy kairói bíróság egy olyan mérsékelt, iszlamista gyökerű politikai párt működését, amelyet az előző rendszer 15 évig törvényen kívül helyezett. A legfelsőbb közigazgatási bíróság szombati döntésével az al-Vaszat al-Dzsadíd (Új Közép) párt működésére adott felhatalmazást. Abu al-Ila Madi, a párt alapítója és több társa 1996-ban vált ki a Muzulmán Testvériség nevű - szintén betiltott, de megtűrt - konzervatív iszlamista mozgalomból, hogy új szervezetet alapítson, amely toleráns felfogásban hirdetné az iszlám hit tanait, és liberális elemekkel vegyítené azokat.
2011.02.20. 08:45
 
 
Az eddigi kormányfő vezetésével megalakult az új koszovói kormánykoalíció
Hashim Thaci ügyvezető koszovói miniszterelnök koalíciós megállapodást írt alá kisebb pártokkal a hét végén annak érdekében, hogy a parlamenti választások után két hónappal megalakítsák a kis balkáni ország új kormányát. A tavaly decemberi előre hozott parlamenti választásokat Thaci pártja, a Koszovói Demokrata Párt (PDK) nyerte meg, de nem szerzett abszolút többséget, ezért koalíciós kormányt kénytelen alakítani. Thaci a koszovói parlament ötödik legerősebb pártjával, a Behgjet Pacolli üzletember vezette Szövetség az Új Koszovóért (AKR) párttal és a nemzeti kisebbségek pártjaival szombaton írta alá a koalíciós megállapodást.
2011.02.20. 08:30
 
A Luxor 7. heti nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 7. heti Luxor-számsorsolás nyerőszámai a következők: E hétre érvényes határszám: 41 A nyerőszámok húzási sorrendben: 47 23 31 29 35 25 45 34 67 24 70 42 60 46 41 16 32 30 18 27 57 54 64 10 71 72 1 52 40 2 62 50 8 44 74 59 43 75 55 5 9.
2011.02.19. 21:45
 
Az ötös lottó 7. heti nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 7. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták: Nyerőszámok: 15 (tizenöt) 38 (harmincnyolc) 66 (hatvanhat) 70 (hetven) 76 (hetvenhat). Joker: 108384 Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatosokra, egyenként 1.872.880; a 3 találatosokra 21.260; a 2 találatosokra 1.605 forintot fizetnek.
2011.02.19. 21:45
 
 
Női kézilabda BL: káprázatos győri győzelem Larvikban
Az első félidőben szenzációs formában játszó Győri Audi ETO KC 25-16-ra nyert szombaton legnagyobb ellenfelének, a norvég Larviknak az otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében. Így szinte biztos, hogy Görbiczék megnyerik a csoportjukat, és kedvezményezettek lesznek az elődöntőben. Női BL, középdöntő, II. csoport, 3. forduló: Larvik (norvég) - Győri Audi ETO KC 16-25 (7-17). A kvartett két hibátlan együttese csapott össze, s a találkozó azért is volt roppant fontos, mert gyaníthatóan az egymás elleni két csoportmeccsen dől el az első hely sorsa.
2011.02.19. 20:45
 
 
Tarr Béla filmje nagydíjat kapott a Berlinalén
A nemzetközi zsűri nagydíjával tüntették ki Tarr Béla új filmjét, A torinói ló című alkotást szombaton a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál gálaestjén. A magyar művész alkotása a Berlinale versenyprogramjában, a nagyjátékfilmek mezőnyében szerepelt. Tarr Béla már korábban is vendégeskedett a rangos filmfesztiválon, ahová ezúttal Friedrich Nietzsche német filozófus és egy ló találkozását tovább szövő filmjével érkezett. A legjobb filmnek járó Arany Medve-díjat a Nadar and Simir: A Separation (Nadar és Simir, egy válás) című iráni film kapta, Aszgar Farhadi alkotása.
2011.02.19. 20:45
 
 
Alpesisí-vb: Schild első világbajnoki aranyérme
Az osztrák Marlies Schild nyerte a női műlesiklást a németországi Garmisch-Partenkirchenben zajló alpesisí-világbajnokság szombati napján. A 29 éves síző az első futamban nyújtott teljesítményének köszönheti sikerét, amikor is a leggyorsabbnak bizonyult. A második menetben már akadt nála gyorsabb, de előnyét megőrizte honfitársával, Kathrin Zettellel, illetve a svéd Maria Pietilä-Holmnerrel szemben. Ebben a számban a torinói olimpián bronz-, a vancouveri ötkarikás játékokon ezüstérmes Schild pályafutása első egyéni világbajnoki címét nyerte, ugyanis eddigi egyetlen vb-aranyát 2007-ben csapatversenyben szerezte.
2011.02.19. 19:15
 
 
A G20 pénzügyminiszterei megegyeztek az egyensúlytalanság-mérő mutatókról
Megszületett szombaton a világ legfontosabb gazdaságait tömörítő szervezet, a G20-csoport soros francia elnöksége által javasolt megállapodás a globális egyensúlytalanságok mérésénél használható mutatókat illetően - közölték diplomáciai források a pénzügyminiszterek párizsi tanácskozásának zárónapján. A pénzügyminiszterek egyebek között olyan, mindegyikük számára elfogadható mutatókat kerestek, amelyek irányadók lehetnek az egyes országok gazdaságpolitikájának alakításában, és segíthetnek megakadályozni a globális egyensúlytalanságok által okozott károkat.
2011.02.19. 19:00
 
 
Benyújtotta a kormány a költségvetés módosítását
Benyújtotta a kormány a parlamentnek a költségvetési és az államháztartási törvénynek a 250 milliárd forintos stabilitási tartalékkal összefüggő módosításait; az intézkedések hatásaként 1,7 milliárd forinttal csökken az idei államháztartási hiány. Az Országgyűlés honlapján szombaton jelent meg a két javaslat. Az államháztartási törvény (áht.) módosításával a kormány megteremti annak feltételét, hogy az évközben felmerülő többletkiadások forrását fejezeteken belül, és ne a központi költségvetés rendkívüli kormányzati intézkedések előirányzatából biztosítsák.
2011.02.19. 18:45
 
 
Magyar-szerb olimpiai együttműködés
Az All Star-kosárgála felvezetéseként együttműködési megállapodást írt alá szombaton Borkai Zsolt, a Magyar és Vlade Divac, a Szerb Olimpiai Bizottság elnöke. A nyilatkozat értelmében a két ország közös sporttudományi és szakmai konferenciákat, illetve edzőtáborokat rendez, emellett a szerb NBA-legenda felajánlotta segítségét a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) is. "Mindketten érmet nyertük az 1988-as szöuli olimpián, én aranyat, Vlade ezüstöt, és külön öröm a számomra, hogy 23 év elteltével ez a fontos megállapodás ismét összehozott bennünket" - jelentette ki Borkai Zsolt. Dávid Kornélék döntetlent játszottak Divacékkal az All Star gála első meccsén.
2011.02.19. 17:15
 
 
Az MDF választmányának tagjai visszahívnák Bokros Lajost az EP-ből
Az MDF országos választmányának döntő többsége szerint Bokros Lajost vissza kell hívni az Európai Parlamentből - mondta Makay Zsolt, a párt elnöke szombati budapesti sajtótájékoztatóján. A pártelnök közölte: az MDF országos választmánya egyhangúlag úgy döntött, hogy őt javasolja a március 5-ei országos gyűlése számára az újjászerveződő párt elnökének. A választmányi ülésen döntöttek arról is, hogy az országos gyűlés hozzon végérvényes döntést a párt névváltoztatása ügyében. Közölte: az MDF országos választmányának több mint nyolcvan százaléka gondolja úgy, hogy Bokros Lajost vissza kell hívni az Európai Parlamentből; erről hétfőn levelet küldenek a képviselőnek.
2011.02.19. 17:15
 
Világrekordot futott az orosz női 4x800-as váltó
Alekszandra Bulanova, Jekatyerina Martinova, Jelena Kofanova és Anna Balahsina új világcsúcsot állított fel női 4x800 m-es síkfutásban a moszkvai orosz fedettpályás atlétikai bajnokságon. A kvartett 8:06.24 perc alatt teljesítette a távot péntek este, s ezzel több mint hat másodpercet faragott a korábbi rekordon (8:12.41 p), amelyet szintén négy orosz atléta ért el egy éve.
2011.02.19. 16:15
 
 
Gombi már ennél unalmasabb nem is lehetne!
A Való Világ 4 galamblelkű szépfiúja úgy érzi, feltöltődött azzal, hogy Valentin nap alkalmából láthatta szerelmét. Az érzelmi kitörései azonban sokak szemében kiverték a biztosítékot.
2011.02.19. 16:11
 
 
Jobbik: törvénysértő egy fideszes képviselő álláshalmozása
A Jobbik az Országgyűlés összeférhetetlenségi bizottságához fordul, mert szerintük Sebestyén László fideszes országgyűlés képviselő összeférhetetlen módon dolgozik egy állami cég vezetésében - jelentette be Novák Előd szombati budapesti sajtótájékoztatóján. Az ellenzéki politikus elmondta: a Borsod megyei egyéni országgyűlési képviselő Sebestyén László egyben az Észak-Magyarországi Regionális Vízmű (ÉRV) Zrt. fejlesztési és karbantartási igazgatója is. Novák Előd hangsúlyozta: a jogszabályok szerint országgyűlési képviselő nem lehet állami tulajdonú cég igazgatója.
2011.02.19. 15:45
 
 
Bahreinben a tüntetők újra birtokba vették a Gyöngy teret
Újra a tüntetők vették birtokukba Bahreinben az eddigi megmozdulások fő helyszínét, a Gyöngy teret: több ezer ember özönlött vissza a főváros központjában lévő területre szombaton, annak ellenére, hogy a katonaság után a rendőrök is kiürítették a körzetet. Csütörtök hajnalban a rohamrendőrség számolta fel a tüntetők manámai Gyöngy téren felütött sátortáborát: a műveletben négy ember meghalt, 231-en megsebesültek. A főként síita tiltakozók szándéka láthatóan ugyanaz volt, mint a Hoszni Mubarak egyiptomi államfőt megbuktatóké, akik a kairói Tahrír téren alakították ki "támaszpontjukat".
2011.02.19. 15:45
 
Ne ölelkezzen mindenhol!
Ahány ház, annyi szokás - ez a különböző kultúrákra is igaz. Aki vendégként érkezik idegen országba, nem árt, ha tájékozódik az illemről.
2011.02.19. 15:44
 
 
Jemenben a rohamrendőrség tüzet nyitott a tüntetőkre
A jemeni rohamrendőrség agyonlőtt egy tüntetőt, öt másikat pedig megsebesített szombaton, amikor a fővárosban, Szanaában tüzet nyitott egy többezres demonstrációra. A tiltakozók kora reggel a szanaai egyetemről az igazságügyi minisztérium elé vonultak, a rezsim távozását követelő jelszavakat skandálva. A rohamrendőrök, civilruhás emberek támogatásával rátámadtak a menetre, tüzet nyitva a tüntetőkre, akik kőzáporral válaszoltak. A dél-jemeni Áden kikötővárosában ugyanakkor az utcákról eltűntek a biztonsági erők, ami a város teljes káoszba süllyedésével fenyeget. Helyiek szerint nagyobb csoportok kormányépületeket fosztanak ki és gyújtanak fel.
2011.02.19. 14:45
 
 
Budai Gyula azt kéri a legfőbb ügyésztől, hogy vizsgálja ki Juhász Ferenc ügyét
Az elszámoltatási kormánybiztos szerint a Budapesti Katonai Ügyészség megpróbálta eltussolni Juhász Ferenc szocialista országgyűlési képviselő, egykori honvédelmi miniszter ügyét a vesztegetési pénzekkel kapcsolatban; Budai Gyula ezt szombaton mondta az MTI-nek, közölve: Polt Péter legfőbb ügyészhez fordult, kérve a nyomozás megindítását. A kormánybiztos, fideszes politikus azután nyilatkozott az MTI-nek, hogy a HírTV Célpont című műsorának péntek esti adása szerint Juhász Ferenc is kapott honvédelmi miniszterként a vesztegetési pénzekből.
2011.02.19. 13:45
 
 
Hírességvadász busztúra indul Hollywoodban
A pikáns felvételekre vadászó paparazzók szemszögéből ismerhetik meg Hollywood leghírhedtebb sztárleső-helyeit azok a turisták, akik befizetnek a TMZ. com hírportál új buszkirándulására. A hírességvadász körtúra olyan Los-Angeles-i helyeken kalauzolja végig a sztárvilág pletykáiban naprakész turistákat, mint az a nagyáruház, ahol 2001-ben bolti lopáson kapták Winona Ryder színésznőt, vagy az a szórakozóhely, ahol 2006-ban videóra vették a Seinfeld című amerikai televíziós sorozat sztárja, Michael Richards rasszista kirohanását. A Titkok és Sztárleső-helyek elnevezésű buszos kirándulás a hírportál és a Los-Angeles-i székhelyű Starline Tours együttműködésének gyümölcse.
2011.02.19. 13:30
 
 
Elfogtak egy több bűncselekménnyel gyanúsított gázai férfit Budapesten
Elfogtak egy önbíráskodással gyanúsított, 35 éves, gázai születésű hontalan férfit a rendőrök a II. kerületben - közölte a rendőrség szombaton az MTI-vel. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a férfi tavaly év végén és ez év elején többször megfenyegetett egy Magyarországon élő külföldit, felszólította, hogy fizessen neki pontosan meg nem határozott összegű pénzt - mindezt egy korábbi tartozására hivatkozva. A fenyegetéseket - amelyekben a sértett megölését, bántalmazását helyezte kilátásba - a gyanúsított részben sms-ben küldte. A közlemény szerint a férfi ellen embercsempészet, lopás és pénzhamisítás miatt több büntetőeljárás is folyik.
2011.02.19. 13:30
 
 
A bahreini ellenzék a kormány távozását és a hadsereg visszavonulását követeli
A bahreini kormány lemondását és a fegyveres erők Manama utcáiról való visszavonását követelte szombaton az öböl menti arab monarchia síita ellenzékének egyik vezetője, válaszul a trónörökös által előzőleg kilátásba helyezett tárgyalásokra. Nem sokkal ezt követően a hadsereg egységei elhagyták a korábbi tiltakozások helyszínét, a Gyöngy teret, de a rendőrség megakadályozta, hogy a tiltakozók visszatérjenek oda. "Ahhoz hogy számításba jöhessen a párbeszéd, a kormánynak le kell mondania és a hadseregnek vissza kell vonulnia az utcákról" - jelentette ki Abdel Dzsalil Halil Ibrahim, a bahreini síita ellenzék legnagyobb erejének, a Nemzeti Iszlám Egyetértés Szövetségének (Wefaq) frakcióvezetője.
2011.02.19. 12:45
 
 
Gyulay Zsolt az autósport szövetség új elnöke
Gyulay Zsoltot, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatóját választották meg a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnökévé szombaton a szervezet rendkívüli tisztújító közgyűlésén. A kétszeres olimpiai aranyérmes kajakos egyedüli jelölt volt a posztra, így a Hungaroring mogyoródi épületében megtartott közgyűlésen nyílt voksolással szavaztak neki bizalmat. A sportvezető a lehetséges 124 szavazatból 113-at kapott. A szövetség általános alelnökének 90 szavazattal Frank Tamást, sportszakmai alelnöknek Szamos Miklóst (100) választották meg. Az új grémium tagja lett még Fazekas Csaba, Jászai Gellért, Kovács Tamás, Nagy Csaba, valamint Rogán Antal fideszes országgyűlési képviselő.
2011.02.19. 12:30
 
 
Líbiában 35 embert megöltek a biztonságiak, lekapcsolták az internetet
A különleges erők szombat hajnalban fegyveres akcióban felszámolták a Moammer Kadhafi líbiai vezető távozását követelő tüntetők Bengázi központjában felállított sátortáborát, helyi források szerint mintegy 35 embert ölve meg a tiltakozók közül. A Human Rights Watch (HRW) amerikai emberi jogi szervezet szemtanúkra és kórházi forrásokra hivatkozó jelentésében azt írta, hogy az ország második legnagyobb városában lezajlott brutális akcióval legkevesebb 84-re emelkedett az elmúlt három napban lezajlott líbiai rendszerellenes tüntetések halálos áldozatainak száma. Hajnalban váratlanul lekapcsolták az internetet az országban.
2011.02.19. 12:30
 
 
3D-ben forgat filmet Bernardo Bertolucci
Niccolo Ammaniti olasz író Io e te (Én és te) című regényéből készül háromdimenziós filmet forgatni Bernardo Bertolucci. A világhírű rendező elmondta, már a forgatókönyvön dolgoznak Ammanitival. "Amikor elolvastam a regényt, azonnal tudtam, hogy filmet akarok belőle csinálni. Gyakorlatilag az egész történet egy pincében játszódik, és úgy gondolom, a háromdimenziós technika segítségével mélyebben ragadhatom meg a lényeget" - mondta el egy televíziós interjúban Bertolucci.
2011.02.19. 12:00
 
 
Reding: minden tagállamban meg kellene vizsgálni a médiatörvényeket
Jó volna valamennyi uniós tagállam médiatörvényeit górcső alá venni - mondta Viviane Reding uniós biztos egy szombati osztrák lapnak adott interjúban. A médiára vonatkozó törvények legtöbbje a tagállamok illetékességi körébe tartozik - tette hozzá az alapjogi biztos, az Európai Bizottság alelnöke. "De hogy ez jó-e így, nem tudom" - mondta. "Ezért jó volna, ha Európa-szerte lefolytatnánk egy ilyen vitát. De akkor minden médiatörvényt meg kellene nézni" - mondta. Reding elmondta, ő maga kezdeményezte, hogy az Európai Parlament ezzel kapcsolatban adjon megbízást a bizottságnak. "Azt mondtam, Magyarország mellett tíz másik országot hozhatnék példának, ahol problémák vannak" - mondta.
2011.02.19. 12:00
 
 
Ötletek petrezselyemhez: ízesítő, szerelmi serkentő
A februári petrezselyem értékes termény. Nem a tápértéke nagy, hanem az ízesítőképessége. A jó húslevesnek elengedhetetlen kelléke a petrezselyemgyökér és –lomb: előbbit ízesítésre, zamatos lombját pedig díszítésre is használják. Hasonlóan üdítő a petrezselymes újburgonya friss zamata és étvágygerjesztő külleme.
2011.02.19. 11:56
 
 
Féltékenységből ölték meg a 17 éves fiút Kőbányán
Elfogták a rendőrök azt a 20 éves budapesti férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölt egy 17 éves fiút Kőbányán; a férfi elmondta, hogy szerelemféltésből követte el tettét - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton az MTI-vel. A rendőrök péntek délután egy XVII. kerületi vendéglátóhelyen elfogtak egy 20 éves budapesti férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta, hogy szerelemféltésből követte el tettét - közölte a rendőrség. A fiatalembert a rendőrök őrizetbe vették, és indítványozták előzetes letartóztatását.
2011.02.19. 10:30
 
 
Új arcot kapott Ötzi, a gleccsermúmia
Új arcot kapott, ezúttal barna szemekkel Ötzi, a gleccsermúmia felfedezésének közelgő 20. évfordulója tiszteletére. A "jégember" arcát a Dél-Tiroli Régészeti Múzeum március elsején nyíló új kiállításán mutatják be. Az "élő" Ötzi arcát két holland szakértő, Alfons és Adrie Kennis rekonstruálta a múmia csontvázának háromdimenziós felvételei, valamint a legújabb igazságügyi orvosszakértői módszerek segítségével. A legújabb kutatások szerint ugyanis Ötzinek barna szemei voltak, nem pedig kékek, mint korábban hitték. A bolzanói múzeum tökéletesíti a gleccsermúmia tartósításának módszerét is, az oxidációt gátló tiszta nitrogént alkalmazva.
2011.02.19. 10:15
 
 
Érdekes újdonságok derültek ki a medvék téli álmáról
Nem alszanak szigorú értelemben vett téli álmot az amerikai fekete medvék (Ursus americanus), sokkal inkább nyugalmi állapotba kerülnek, amelynek során testhőmérsékletük csupán négy-hét fokkal csökken, és viszonylag könnyen felébreszthetők. Fenn északon azonban akár hét hónapot is kibírnak egyfolytában táplálkozás és ürítés nélkül. Hogy kiderítsék ennek okát, az alaszkai Fairbanksi Egyetem biológusai téli szállásokat hoztak létre befogott állatok számára, és mérőeszközökkel látták el őket. Ebből megtudták, hogy a nyugalmi állapotban lévő medve mindössze percenként egyszer-kétszer vesz levegőt, pulzusa pedig a normális ötvenötről tizennégyre csökken
2011.02.19. 09:30
 
 
Valószínűleg kitart az influenza elleni vakcinakészlet
Valószínűleg kitart az influenza elleni vakcinakészlet a fertőzési "szezon" végéig - közölték a megyei kormányhivatalok népegészségügyi szakigazgatási szervei az MTI körkérdésére. A kapott adatok szerint a három évesnél fiatalabbaknak adható térítésmentes vakcinából nincs mindenhol elég, a többi egy- és háromkomponensű oltóanyagból viszont szinte mindenhol maradt. A térítésmentes Fluval AB és Vaxigrip Junior oltóanyagok a kockázati csoportokba tartozók, illetve az őket ellátó egészségügyi és szociális intézmények dolgozói számára elérhetők. A Fluval P vakcinát viszont bárki ingyen kérheti háziorvosától.
2011.02.19. 09:15
 
 
600 millió euró magyar megtakarítás van osztrák bankokban
A becslések szerint 600 millió euró, azaz 160 milliárd forint parkol a magyar ügyfelek által nyitott osztrák bankszámlákon - írja szombati számában a Magyar Hírlap. Bár a 2010. évi adatokat csak majd márciusban teszik közzé, a korábbi években, így 2007-ben 130 millió eurót, 2008-ban 425 millió eurót helyeztek el magyar ügyfelek osztrák bankokban. A lap írása szerint a pénz biztonságba helyezése a motivációs erő, mivel az osztrák bankoknál drágább bankolni, mint itthon, miközben mind a betéti, mind a hitelkamatok alacsonyabbak, mint Magyarországon.
2011.02.19. 08:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389[1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista