2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  ösztöndíj
127675 találat
 
 
Könyvek Carla Bruniról
Mindössze néhány nappal Nicolas Sarkozy és Carla Bruni házassága után máris három könyv jelenik meg a héten Franciaországban az új Premiere Dame magánéletéről. Csütörtökön kerül a könyvesboltok polcaira a Carla Bruni valódi arca című, 55 ezer példányban megjelenő kötet, amelyből a kíváncsi franciák minden részletet megtudhatnak az olasz származású, topmodellből lett énekesnő életéről. Egy másik könyv kifejezetten Bruni szerelmi életébe és hódításaiba nyújt betekintést. Az Egy veszedelmes viszony krónikája című könyv pedig a francia elnök és a volt topmodell tavaly novemberben kezdődött kapcsolatát részletezi.
2008.02.06. 07:49
 
 
Ikreket vár Jennifer Lopez
Jennifer Lopez ikreket vár - közölte az amerikai énekesnő-színésznő édesapja kedden az Escandalo TV spanyol nyelvű amerikai televízióval. David Lopez elmondta, hogy ez náluk családi dolog, a lánytestvérének is ikrei vannak. Jennifer Lopez novemberben jelentette be, hogy várandós. A színésznő és harmadik férje, Marc Anthony énekes egyelőre nem közölte, mikorra várják a kisbabákat. A 38 éves hollywoodi sztár New Yorkban született Puerto Ricó-i szülőktől. Legutóbb az El Cantante című filmben játszott Marc Anthonyval közösen.
2008.02.06. 07:32
 
 
Vasutassztrájk: Harmadik napja tart a munkabeszüntetés
Harmadik napja tart a vasúti dolgozók sztrájkja, miután kedden sem született megállapodás a MÁV-társaságok és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete között. Szerda reggel kilenc órakor folytatják a tárgyalást a MÁV Zrt-nél és MÁV Startnál - mondta el Kavalecz Imre, a MÁV Zrt. sajtófőnöke. Tájékoztatása szerint az éjszakai szolgálatban a MÁV Zrt. forgalomirányítói - összesen 1979 vasutas - közül 188-an sztrájkoltak. Ez az arány az elmúlt két naphoz képest javult, hiszen így a MÁV számításai szerint az éjszakai órákban is mintegy 90 százalék dolgozott. Most Budapesten a Déli és a Nyugati pályaudvar fogad vonatokat. A Keleti pályaudvarra nem érkeznek Hatvan felől szerelvények.
2008.02.06. 07:10
 
 
Clinton és McCain szerezte meg eddig a legtöbb küldött támogatását
A Demokrata Pártnál Hillary Clinton, a republikánusoknál John McCain szerezte meg a legtöbb küldött támogatását a novemberi amerikai elnökválasztást megelőző, eddig lezajlott előválasztási fordulókban a legfrissebb összesítés szerint. A Demokrata Párt elnökjelölti címéért folytatott versenyben Clinton 845-765 arányban vezet Barack Obama illinois-i szenátor előtt. A jelöltséghez 2025 delegált szavazatára lesz szükség az augusztus végi denveri jelöltállító gyűlésen. A republikánus oldalon John McCain eddig 613 küldött támogatását szerezte meg. Ellenfelei közül jelen állás szerint Mitt Romney 269, Mike Huckabee 190 szavazatra számíthat a szeptemberi republikánus jelölőgyűlésen. Az elnökjelöltség elnyeréséhez 1191 támogató voks kell.
2008.02.06. 07:07
 
 
A szuperkedd első győztese Mike Huckabee
Az amerikai előválasztási szuperkedd első győztese Mike Huckabee volt arkansas-i kormányzó, aki a Nyugat-Virginiában rendezett republikánus állami jelölőgyűlésen maga mögé utasította riválisait, Mitt Romney-t és John McCaint. Az elsősorban az evangéliumi keresztények támogatására építő baptista lelkész meglepő győzelmet szerzett a zárt rendszerű gyűlésen, ahol független választók nem vehettek részt. Huckabee a szavazatok 51,5 százalékát szerezte meg. A második Mitt Romney volt massachusettsi kormányzó lett 47,4 százalékkal. A republikánus elnökjelöltség megszerzésében bízó, országosan legnépszerűbb John McCain arizonai szenátor csak 1,1 százalékot tudott begyűjteni.
2008.02.05. 21:42
 
 
FIFA-kongresszus: Blatter csapatonként öt légióst engedélyezne
Csapatonként csak öt külföldi játékos egyidejű szerepeltetését engedélyezné Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke. A svájci sportvezető javaslatát a FIFA sydneyi kongresszusán terjeszti elő, amelyre május 29-30-án kerül sor. "Az egyre több külföldi futballista miatt előbb a helyi kötődésüket veszítették el a klubok, most pedig már időnként ahhoz az országhoz sincs túl sok közük, amelyikben játszanak" - mondta Blatter. "Ez ráadásul a fiatalok kedvét is elveszi, hiszen hiába edzenek gyermekkoruktól kedvenc csapatukban, játszanak a különböző korosztályos együttesekben, az első csapat keretébe már nem férnek be a rengeteg külföldi miatt."
2008.02.05. 20:41
 
 
A magassarkútól jobb a szex
A legalább öt centis magassarkú cipő viselése erősíti a gátizomzatot, s ezáltal a szeretkezés is jobb lehet tőle. Maria Cerruto olasz urológus - s nem mellesleg a magassarkú cipők híve - hatvanhat 50 évnél fiatalabb nőt vizsgált meg, és kimutatta, hogy akik a lábukat legalább 15 fokos szögben tartó magassarkút viselnek, azoknak a testtartása ugyanolyan jó, mint akik lapos cipőben járnak. De ami a fő: a gátizomzatuk kisebb elektromos aktivitást mutatott, ami arra utal, hogy optimális helyzetű, tehát erőssége és összehúzódási képessége jobban fejlődhet.
2008.02.05. 19:50
 
 
Az al-Kaida fokozza csapásmérő képességét
Az Egyesült Államok elleni terrortámadás veszélyére figyelmeztetnek az amerikai hírszerző szolgálatok éves jelentésükben, mert értesüléseik szerint az al-Kaida terrorhálózat - amely az országot érő legnagyobb fenyegetés mind bel-, mind külföldön - növeli csapásmérő képességét. A szolgálatok igazgatója, Mike McConnell által kedden a washingtoni kongresszusban bemutatott jelentés szerint a terrorszervezet 2006 óta nagy számban toboroz tagokat a nyugati országokból, kiképzi őket a szervezet biztonságos rejtekhelyein, Pakisztán törzsek uralta országrészében, majd kijelöli számukra a műveleti helyet magában Pakisztánban, a Közel-Keleten, Afrikában vagy az Egyesült Államokban.
2008.02.05. 19:32
 
 
MLSZ-fegyelmi: kizárták a Sopront
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága kedden kizárta a Sopront az első osztályú bajnokságból. A döntés nem jogerős, a soproniak az írásos határozat kézhezvétele után 15 napon belül fellebbezhetnek. Az MLSZ hivatalos honlapja szerint a testület azzal indokolta döntését, hogy a soproniak nem rendelkeznek élvonalbeli licenccel, amely nélkül a versenyszabályzat értelmében nem szerepelhetnek a Soproni Ligában. Ezenkívül a nyugat-magyarországiaknak másfélmilliós büntetést is kell fizetniük, ha három napon belül nem rendezik tartozásukat korábbi játékosukkal, Sira Istvánnal szemben.
2008.02.05. 18:48
 
 
Hatvanötmilliárd forint hever az utcán
A britek évente és személyenként 3,80 fontot (1319 forintot) szedegetnek össze a járdán heverő apróból, ami azt jelenti, hogy őfelsége II. Erzsébet alattvalói 186 millió fontot, azaz csaknem 65 milliárd forintot szórnak szét az utcán - derül ki egy brit internetes közvélemény-kutató legújabb felméréséből. A Motley Fool által végzett kutatás sok érdekes adattal szolgált a szigetország lakóiról. A megkérdezettek 60 százaléka akár 1 pennyért is képes lehajolni, ugyanakkor a válaszadók 7 százaléka 1 fontnál kisebb pénzért nem strapálja magát. A megkérdezettek 69 százaléka a talált papírpénzt inkább megtartja, mintsem jótékonykodásra fordítaná, vagy a rendőrségen leadná.
2008.02.05. 18:39
 
 
Serkentő a páviánpapa jelenléte
A nőstény páviánok korábban érnek, és tovább fogamzóképesek, ha felcseperedésük során az apa is jelen van a csoportban - mutatták ki amerikai kutatók Kenyában. Korábban úgy vélték, hogy a pávián apák nem vesznek részt oly mértékben a kicsikről való gondoskodásban, hogy ez hatással lenne rájuk. A Duke Egyetem munkatársai azonban a Kilimandzsáró közelében megfigyelték, hogy az apa jelenléte a csoportban - amelyben egyébként mind a nőstényeknek, mind a hímeknek több párjuk van - nagy lökést ad a kis nőstények szexuális és fizikai fejlődésének.
2008.02.05. 18:18
 
 
Kedden 24 óráig biztosan folytatódik a vasutassztrájk
Folytatódott a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) által határozatlan időre meghirdetett sztrájk kedden, a MÁV a szakszervezeti követeléseket továbbra sem tartja megalapozottnak sem jogilag, sem gazdaságilag. A vasutasok kedden 24 óráig biztosan nem hagyják abba a sztrájkot, de még szerdán reggel is lehet munkabeszüntetés - mondta Gaskó István, a VDSZSZ elnöke. A sztrájkbizottság legközelebb szerdán ülésezik, dönt a munkabeszüntetés további folytatásáról. Kedden délig az 1.450 személyszállító vonatból 347, a kijelölt vonatok mintegy 24 százaléka, és 121 teherszállító vonat közlekedett. A MÁV-Start Zrt-nél az 1.838 vezényelt dolgozó (jegyvizsgálók, kocsivizsgálók) közül 466 fő, 25 százalék sztrájkol.
2008.02.05. 18:04
 
 
Későbbre halasztották Tom Lantos kitüntetését, Gyurcsány nem utazik Washingtonba
A család kérésére, a Fehér Házzal való egyeztetés után Tom Lantos kitüntetését későbbre halasztották, vagyis Gyurcsány Ferenc csütörtökön nem utazik el Washingtonba - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő az MTI-vel. Hozzátette: a Fehér Ház jelezte, az Egyesült Államok elnöke nyitott arra, hogy egyeztessenek egy találkozóról a magyar miniszterelnökkel. Az MTI washingtoni tudósítója a családhoz közeli forrásból kedden hajnalban arról számolt be, hogy elmarad Tom Lantos csütörtökre tervezett kitüntetése Washingtonban, mert az amerikai kongresszusi képviselő betegsége miatt nem tudja átvenni a Magyar Köztársasági Érdemrend Nagykeresztjét.
2008.02.05. 17:45
 
 
Női Euroliga: Iványi Dalma meghívót kapott az All Star-gálára
Iványi Dalma képviseli a magyar színeket a női kosárlabda Euroliga All Star-gáláján, amelyre március 13-án kerül sor Moszkvában. Az európai szövetség (FIBA Europe) tájékoztatása szerint a nyolcaddöntőbe jutott MiZo Pécs 2010 kapitánya a kontinens legjobbjainak cseresorában kapott helyet. Az európai és az Európán kívüli klasszisok kezdőötösét és tartalékcsapatát a FIBA Europe honlapjának szavazói állították össze.
2008.02.05. 16:56
 
 
Embrió három szülőtől
Egy apától és két anyától származó embriókat hoztak létre laboratóriumban a Newcastle Egyetem kutatói - jelentette be az egyetem szóvivője. A háromszülős embrió létrehozására már 2004 őszén engedélyt kértek az illetékes brit hatóságtól (Human Fertilisation and Embryology Authority) a newcastle-i kutatók, ezt azonban akkor nem adták meg. Szűk egy évvel később azonban mégis zöld utat kapott a laboratóriumi kísérlet Nagy-Britanniában. Az áttörést jelentő eredményről egy hétvégén rendezett londoni tudományos konferencián számolt be először a szűkebb szakmai közönség előtt Patrick Chinnery csoportja.
2008.02.05. 16:21
 
 
Elkezdődött az amerikai előválasztási szuperkedd
Elkezdődött az idei amerikai elnökválasztási év "szuperkeddje": az Egyesült Államokban Alaszkától az Atlanti-óceán partjáig 24 államban rendeznek jelölőgyűléseket és előválasztásokat. Összesen 43 verseny zajlik: a demokraták 22, a republikánusok 21 államban vonulnak az urnákhoz, illetve találkoznak helyi gyűléseken, hogy véleményt nyilvánítsanak a két nagy párt elnökjelölt-aspiránsairól. A demokrata jelöltségre pályázó politikusok az augusztus végi denveri jelöltállító pártkonvenció delegáltjainak 52 százalékáért versengenek. A republikánus oldalon a szeptemberi eleji minneapolisi pártkongresszuson szavazó küldöttek 43 százalékát osztják ki a mostani "szuperkedden".
2008.02.05. 15:56
 
 
A vasutasok egyelőre nem hagyják abba a sztrájkot
A vasutasok kedden 24 óráig biztosan nem hagyják abba a sztrájkot, de még szerdán reggel is lehet munkabeszüntetés - közölte Gaskó István, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) sajtótájékoztatón, Budapesten. Elmondta: a keddi egyeztetésen sem jutottak előre, a munkáltató továbbra sem enged álláspontjából. A VDSZSZ sztrájkbizottsága kedden késő délután ülésezik és dönt a további lépésről. Gaskó István szerint a munkáltató számára korábban sem volt ismeretlen követelésük, mert tavaly októberben a bértárgyaláson átadták a MÁV Cargo privatizációjából való részesedére, illetve a kiszervezett leányvállalatoknál a 10 százalékos többlet bérfejlesztésre vonatkozó igényüket.
2008.02.05. 15:34
 
 
Orbán Viktor: 2008 az egészségügyért folytatott küzdelem éve lesz
2008 az egészségügyi rendszerünkért folytatott küzdelem éve lesz - jelentette ki Orbán Viktor, aki a saját internetes honlapján megjelent videóinterjúban arról is beszélt, hogy szerinte kigazdálkodható a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj eltörlése miatt kieső 30 milliárd forint. "A magyar társadalom 2008-ban szerintem egyre erősödő harcot folytat majd, ellenállást fejt ki, védekezést mutat, annak érdekében, hogy megvédje a társadalombiztosítási kasszát, az egészségügyi rendszert" - jelentette ki a Fidesz elnöke az orbanviktor.hu-ra felkerült videóban.
2008.02.05. 15:30
 
 
Tenisz, Párizs: Szávay győzelemmel kezdte az 1. fordulót
Szávay Ágnes könnyed győzelemmel kezdte szereplését a 600 ezer dollár összdíjazású párizsi női tenisztornán. A világranglistán 20. magyar játékos az első fordulóban a fehérorosz Olga Govorcovát (45.) győzte le két sima szettben. Eredmények, 1. forduló (a 16 közé jutásért): Szávay Ágnes (7.)-Govorcova (fehérorosz) 6:1, 6:1.
2008.02.05. 15:14
 
 
A Vasutasok Szakszervezete a munkavállalókkal szolidáris
A Vasutasok Szakszervezete (VSZ) a munkavállalókkal szolidáris, de a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének (VDSZSZ) vezetőivel nem - mondta Simon Dezső, a VSZ elnöke. Hozzátette: a VSZ számára a privatizált, kiszervezett volt MÁV cégeknél a munkahelyek és a szerzett jogok megőrzésére fontosabb, mint a plusz 10 százalékos bérfejlesztés, és a MÁV Cargo privatizációjából származó részesedés, ezért a VSZ nem vesz részt a sztrájkban, és ezt javasolja tagjainak is, így tagjaik túlnyomó többsége nem vesz részt a VDSZSZ sztrájkjába
2008.02.05. 14:30
 
 
Fodor a Rába menti bőrgyárak termeléscsökkentését kezdeményezi
A Rába mentén lévő osztrák bőrgyárak termelésének csökkentését, szükség esetén átmeneti üzemszünetét kezdeményezte Fodor Gábor környezetvédelmi miniszter osztrák kollégájánál. Fodor Gábor a Rába szentgotthárdi duzzasztójánál tartott sajtótájékoztatóján kedden elmondta: a termelés visszafogását addig tartja szükségesnek, amíg a teljes körű szűrést nem valósítják meg. Álláspontja szerint a lépést az indokolja, hogy a legfrissebb vízminőségi elemzések szerint a 2003 áprilisában mért érték közel háromszorosára növekedett a bőrgyárak által használt, a habzásáért felelős cserzőanyag mennyisége a folyóban.
2008.02.05. 14:00
 
 
A terézvárosi önkormányzat feloszlatását kezdeményezi a Fidesz
Terézváros képviselőtestületének feloszlatását kezdeményezi a Fidesz kerületi szervezete - közölte Illés Zoltán, a párt VI. kerületi elnöke és Hassay Zsófia, a Fidesz kerületi frakcióvezetője kedden Budapesten. Az ellenzéki párt szerint "a sorozatos terézvárosi botrányok" indokolják a képviselőtestület feloszlatását és új választások kiírását. Verók István (MSZP) polgármester a Fidesz kezdeményezését zavarkeltésnek nevezte.
2008.02.05. 14:00
 
 
Négy jelentkező az M6-os Dunaújváros-Szekszárd szakaszának építésére
Négy konzorcium jelentkezett az M6-os autópálya Dunaújváros-Szekszárd közötti szakaszának építésére - áll a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium keddi, pécsi sajtótájékoztatóján kiosztott közleményben. A dokumentum szerint a február 4-iki határidőig a Swietelsky Baugesellschaft m.b.H vezette IDS Konzorcium, a MOTA-ENGIL SGPS S.A. nevével fémjelezett PENTELE-ALISCA Konzorcium, a STRABAG AG. vezette TOLNA AUTÓPÁLYA Konzorcium, valamint a Bilfinger Berger BOT Gmbh vezette M6 Tolna Konzorcium adta be jelentkezését.
2008.02.05. 13:29
 
Vasutassztrájk: újabb eredménytelen egyeztetés a MÁV Zrt. és a VDSZSZ között
Eredménytelenül zárult a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV Zrt. közötti a szakszervezet követeléseiről, illetve a még elégséges szolgáltatásról tartott mai egyeztetés is. A munkabeszüntetés egyelőre folytatódik, a szakszervezet délután értékeli a kialakult helyzetet. A VDSZSZ továbbra is azt követeli, hogy minden vasutas kapjon nettó 250 ezer forintot a MÁV Cargo privatizációs bevételéből, illetve 10 százalék többlet-bérfejlesztést kér a megajánlott 6,9 százalék mellett a kiszervezett MÁV-társaságok, a MÁV-START Zrt., a MÁV-Trakció Zrt., illetve a MÁV Gépészet Zrt. munkavállalóinak.
2008.02.05. 13:20
 
 
Az m1 közvetíti a Moto GP futamait
Idén a Magyar Televízió 1-es csatornája közvetíti élőben a gyorsaságimotoros-világbajnokság mindhárom kategóriájának futamait. Ezt Rudi Zoltán jelentette be sajtótájékoztatón Talmácsi Gábor és menedzsere, Stefano Favaro társaságában. Az MTV-elnök hozzátette, "az egyes az egyesen" szlogen jegyében döntöttek így, "a mottó arra utal, hogy Talmácsi a 125 kcm-es kategóriában címvédőként az egyes rajtszámmal indul". Schulek Csaba, a Telesport főszerkesztője elmondta, csaknem négyórás műsoridőt jelent a 125, a 250 kcm és a Moto GP versenyeinek közvetítése, általában vasárnaponként 11 és 15 óra között.
2008.02.05. 13:17
 
 
MDF: vonja vissza a kormány a traffipax-rendeletet
Az MDF arra kéri a kormányt, hogy még a hatályba lépés előtt vonja vissza azt a rendeletét, ami magáncégeknek is lehetővé tenné, hogy traffipax-ellenőrzést végezzenek az utakon - mondta Hock Zoltán, az ellenzéki párt elnökhelyettese kedden Budapesten sajtótájékoztatón. A demokrata fórum elfogadhatatlannak tartja az ilyen hatósági feladat kiszervezését. A gyorshajtási bírságokból befolyt pénzt baleset-megelőzésre, felvilágosításra, utánképzésre kellene fordítani, nem pedig magánzsebekbe folyatni - mondta Hock Zoltán. A politikus szerint nincs kizárva, hogy a sebességmérést kormányközeli vállalkozások fogják végezni, ezért az MDF figyelmet fordít arra, mely cégek vesznek részt ebben.
2008.02.05. 12:29
 
 
Kóka: Kádár büszke lenne a népszavazás kezdeményezőire
Az SZDSZ népszavazási stratégiájának lényege nem változott: mondjunk nemet a szocializmusra - mondta Kóka János pártelnök a Horváth Ágnes egészségügyi miniszterrel és Magyar Bálint ügyvivővel közösen tartott keddi budapesti sajtótájékoztatón. "Kádár János valószínűleg büszke lenne a népszavazás kezdeményezőire, hiszen Tarlós István kampánykörútja során a szocialista egészségügyet dicsérte, büszkén lobogtatta egy volt munkásőr levelét, aki a Fidesz kampányát kívánja segíteni" - jelentette ki Kóka János. Hozzátette: a Fidesz továbbra is azt állítja, hogy mindenkinek mindent ingyen biztosítanak. A népszavazási kampányról azt mondta, hogy ideológiai értelemben két kultúra összecsapásáról szól.
2008.02.05. 12:25
 
 
Fidesz: a NATO-ban információs gátszakadástól tartanak Laborc miatt
A témával foglalkozó külföldi cikkekből az derül ki, hogy információs gátszakadás lehetőségét hordozza magában a NATO-ban, ha a KGB-akadémián végzett Laborc Sándor a nemzetbiztonsági hivatal vezetője marad - mondta Németh Zsolt, a Fidesz külügyi kabinetvezetője. Az ilyen személyzeti döntések borzolják a NATO-szövetségeseket, információs gátszakadás következhet be, vagyis a tagországok nem osztják meg a minősített információikat, amivel a szervezet alapvető működése kerül veszélybe - szögezte le Németh Zsolt. A Fidesz továbbra is Laborc távozását követeli és szövetségesével, a KDNP-vel együtt az ügy miatt nem vesz részt az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának ülésein.
2008.02.05. 12:00
 
 
Vasutassztrájk: megnőtt a BKV forgalma
Elsősorban az elővárosi vonalakon emelkedett a Budapesti Közlekedési Zrt. járatait igénybe vevők száma a vasutasok sztrájkja miatt - mondta az MTI-nek kedden a közlekedési vállalat fődiszpécsere. A forgalom elsősorban a HÉV-vonalakon - főként Ráckeve és Gödöllő felől - nőtt meg, de a szokásosnál sokkal kihasználtabbak azok a külvárosi buszjáratok is, amelyek a fővárost az agglomerációs településekkel összekötő vasútvonalak közelében járnak - mondta Mezei László a távirati irodának. Így például a Pécelről érkezők a XVII. kerületi, a gyáliak pedig a XVIII. kerületi BKV-buszokat töltik meg.
2008.02.05. 11:52
 
 
Beckhamet nem bántja, hogy kimaradt az angol keretből
David Beckhamet nem bántja, hogy Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya nem hívta be első keretébe. "Mindig elégedetlen vagyok, ha nem vagyok tagja a nemzeti együttesnek, de december óta egyetlen mérkőzést sem játszottam, így valószínűleg igazságtalan lett volna a beválogatásom" - mondta a jelenleg az Arsenallal tréningező középpályás a Sky Sportsnak. "Ezt vártam, hiszen ismerem Capellót, ha ő úgy gondolja, nem vagy elég jó állapotban, akkor nem leszel benn a csapatban. Ezt megértem, elfogadom és tiszteletben tartom. A Premier League-ben az elmúlt két hónapban a játékosok 15 meccset játszottak, míg én egyet sem."
2008.02.05. 11:35
 
Továbbra is kórházban marad Britney Spears
Két héttel meghosszabbították Britney Spears pszichiátriai gyógykezelését hétfői kezdettel, az ideiglenes gondnokság alá helyezett popdíva nem akarja, hogy édesapja legyen a gyámja. Britney Spears nem akarja, hogy az édesapja legyen a gyámja - közölte a sztár ügyvédje a hétfői bírósági meghallgatáson. "Britney határozottan a kifejezésemre juttatta: nem akarja, hogy az apja legyen a gyámja" - közölte Adam Streisand ügyvéd hozzátéve, hogy a popsztár már régóta elidegenedett az apjától, ezért az apja gondnoksága aggodalmat és nyugtalanságot vált ki belőle.
2008.02.05. 11:27
 
 
Vasutassztrájk: a MÁV bírósághoz fordult
Kedden folytatódott a VDSZSZ által meghirdetett sztrájk, a MÁV vonalain a hétfőihez hasonlóan alig volt forgalom. A MÁV Zrt. a Fővárosi Munkaügyi Bírósághoz fordult a munkabeszüntetés miatt, Kákosy Csaba gazdasági és közlekedési miniszter politikai zavarkeltésnek nevezte a sztrájkot. Közben kiderült a MÁV Zrt.-nél a forgalmi területen dolgozók 91,8 százaléka vette fel a munkát, ám a vonatközlekedés továbbra is kiszámíthatatlan, a MÁV Cargo-nak tetemes veszteséget okoz a sztrájk, a társaság teljes körű áruforgalmi korlátozásra kényszerül. Az egyeztetések kedden a MÁV Zrt. és a VDSZSZ megbízottai között tovább folytatódnak, a MÁV-Start és a VDSZSZ tárgyaló delegációi valószínűleg csak szerdán ülnek ismét tárgyalóasztalhoz.
2008.02.05. 11:15
 
 
A csádi lázadók elvi beleegyezésüket adták a tűzszünethez
Elvi beleegyezésüket adták egy azonnali tűzszünethez kedden a csádi lázadók, akik a hétvégén megtámadták a fővárost N'Djamenát. Az Idriss Deby elnökkel szemben álló lázadószövetség szóvivője bejelentette: a lakosság szenvedéseire tekintettel és a "baráti országok" - Líbia és Burkina Faso - felhívásának eleget téve egyeznek bele a tűzszünetbe. Abderaman Koulamallah szóvivő azt állította, hogy az afrikai országban állomásozó francia csapatok "közvetlenül beavatkoztak" a konfliktusba, állítása szerint a francia légierő fellépésének rendkívül nagy számú civil áldozata volt. Párizsban cáfolták, hogy a francia haderő részt vett volna a harcokban.
2008.02.05. 10:33
 
 
Tom Lantos állapotától függ, utazik-e Gyurcsány Washingtonba
Tom Lantos egészségi állapotától függ, elutazik-e Washingtonba csütörtökön Gyurcsány Ferenc miniszterelnök - értesült kormányközeli forrásból kedden az MTI. A távirati iroda úgy tudja, hogy ma délután, a Lantos-családdal konzultálva döntenek az utazásról. Daróczi Dávid kormányszóvivő nem kívánt nyilatkozni az ügyben. Az MTI washingtoni tudósítója korábban a családhoz közeli forrásból megtudta, hogy elmarad Tom Lantos csütörtökre tervezett kitüntetése Washingtonban, mert az amerikai kongresszusi képviselő betegsége miatt nem tudja átvenni a Magyar Köztársasági Érdemrend Nagykeresztjét. A budapesti születésű politikusnak Gyurcsány Ferenc adná át a magas állami kitüntetést, a politikus 80. születésnapja és visszavonulása alkalmából.
2008.02.05. 10:20
 
 
Vasutassztrájk: az OrangeWays is indít mentesítő buszokat
Több Volán-társaság is elfogadja a vasutassztrájk ideje alatt a vonatbérleteket, az OrangeWays pedig kedden közölte: hat, egyenként 65 személyes luxusbuszt küld kedden délelőtt a Nyugati- és a Keleti-pályaudvarra, hogy elszállítsa a sztrájk miatt vonatra hiába várókat. Az OrangeWays közleménye szerint Kovács Miklós vezérigazgató ismertette: a közlekedési társaság azután döntött így, hogy hétfőn sem született megállapodás a MÁV és a sztrájkolók között. Hozzátette, hogy ha szükséges, a buszok akár a sztrájk befejezéséig segítik a vonat nélkül maradt utasokat. Az OrangeWays buszain is elfogadják az érvényes vasúti bérleteket a MÁV-val kötött megállapodás alapján.
2008.02.05. 10:19
 
 
Peking 2008: jól vizsgázott a magyar úszócsapat
A 200 m után a 400 méteres vegyest is megnyerte Cseh László a pekingi olimpiai uszoda avatóversenyén. A zárónapi viadalon a magyar klasszissal - a torna honlapjának tanúsága szerint - az elején még igyekezett lépést tartani a japán Szano Hidemasza, ám Cseh a második száztól belehúzott, s 4:14.24 perces idővel, nagy fölénnyel győzött a lengyel Mateusz Matczak (4:19.40 p) és Szano (4:21.22) előtt. A szám döntőjébe bekerült a vegyesen amúgy ritkán próbálkozó Gyurta Dániel is, akit fáradtsága miatt azonban edzője már nem engedett indulni a fináléban. A magyar csapat harmadik tagja, Szepesi Nikolett 100 m háton 1:02.96 perccel a negyedik lett.
2008.02.05. 09:50
 
 
295 millió euró volt a külkereskedelmi hiány január-novemberben
A külkereskedelmi mérleg hiánya a 2007 január-novemberi időszakban 295 millió eurót, 73 milliárd forintot tett ki, 1,956 milliárd euróval, 528 milliárd forinttal kevesebbet, mint egy évvel korábban - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden a részletes adatokat. Korábban a KSH az előzetes adatok alapján 9 millió euróval alacsonyabb, 286 millió eurós hiányt közölt. Tavaly az első tíz hónapban a külkereskedelmi áruforgalom hiánya a részletes adatok szerint 356 millió euró volt, 6 millió euróval kevesebb az előzetesen közölt adatnál és 1,805 milliárd euróval kisebb, mint egy évvel korábban. Egy évvel korábban, 2006 január-novemberében a külkereskedelmi mérleg hiánya 2,251 milliárd euró volt.
2008.02.05. 09:05
 
 
Napi Gazdaság: Négyes verseny az M6-os második szakaszáért
Négy konzorcium jelentkezett az M6-os második, Dunaújváros-Szekszárd közti szakaszának ppp-konstrukcióban történő építésére és üzemeltetésére kiírt pályázatra - írta kedden a Napi Gazdaság. A pályázók között számos külföldi cég, illetve azok itteni leányvállalatai találhatók, mellettük feltűnik egy-két magyar vállalkozás is, de nincs ott a "megszokott" pályázók közé tartozó Hídépítő. A sztrádaszakasz becsült költsége nettó 150,2 milliárd forint, a nyertes az építés mellett az üzemeltetés jogát is megszerzi - olvasható a lapban.
2008.02.05. 08:29
 
 
Újabb két súlyos tűzeset Németországban, 1 halott és 21 sérült
A hét végi, kilenc halálos áldozatot követelő társasháztűz után két újabb súlyos tűzeset okozott súlyos károkat Németországban, az egyik helyszínen egy ember életét vesztette. A baden-württembergi Backnangban egy négyemeletes ház földszintjén, a lomtárban ütött ki tűz hétfő este egyelőre ismeretlen okból. A lángok gyorsan tovább terjedtek a lépcsőházba. A tűzoltók öt sérültet menekítettek ki az erkélyeken és az ablakokon keresztül. Egy 36 éves férfit nem sikerült megmenteni, belehalt súlyos égési sérüléseibe. Az anyagi kárt 150 ezer euróra becsülik. A Ruhr-vidéki Herne településen egy háromemeletes társasházban ütött ki tűz, itt 16-an sérültek meg, köztük hét gyerek.
2008.02.05. 08:26
 
 
Éttermi kövérbojkott
A rendkívül kövér vendégek éttermi kiszolgálásának tilalmát kezdeményezi egy törvénytervezet Mississippi államban. A javaslat szerint, ha az ellenőrök azon kapnak egy vendéglőt, hogy enni ad egy nagyon túlsúlyosnak, akkor bevonható a működési engedélye. A tervezetet feltehetően nem fogja törvényerejűvé szavazni az állam parlamentje, mindenesetre felhívja a figyelmet arra, hogy Mississippi lakosságának egyharmada elhízott, további egyharmada pedig túlsúlyos - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.
2008.02.05. 08:08
 
 
Sherlock Holmes létezett, Churchill nem
Inog a britek lába a valóság talaján: Winston Churchillről csaknem a negyedük azt hiszi, hogy pusztán kitalált személy, Sherlock Holmesról viszont 58 százalékuk úgy tudja, hogy valóban élt. Churchillt, a néhai miniszterelnököt - aki már csak II. világháborús ténykedése okán is számos történelmi és dokumentumfilmben felbukkant már, és akiről életrajzi filmsorozat is készült - mindezek ellenére a britek 23 százaléka "mesefigurának" véli. I., avagy közismertebben Oroszlánszívű Richárdot - aki a XII. század legvégén volt tíz évig Anglia királya - 47 százalék tartja kitalált személynek. Meseszerűségét feltehetően erősítették a Robin Hood-filmek. Akadnak britek, akik Charles Dickenst - az egyik leghíresebb brit írót - is fikciónak vélik, bár csak 3 százaléknyian. 
2008.02.05. 08:00
 
 
Tárgyalóasztalhoz ült a kenyai kormány és az ellenzék
A kenyai kormány és az ellenzék megkezdte a részletes tárgyalásokat a közel 1000 ember életét követelő politikai és törzsi konfliktus rendezéséről. Kofi Annan volt ENSZ-főtitkár közvetítésével a két fél hétfőn megállapodott, hogy haladéktalanul intézkednek az erőszak miatt otthonukból elmenekült százezreknek nyújtandó segítségről és megkezdik a munkát a politikai válság megoldásáról. A tárgyalások nehéznek ígérkeznek - mondta hétfő éjjel tartott sajtótájékoztatóján Kofi Annan. A kenyai válság Mwai Kibaki elnök december 27-i újraválasztása miatt tört ki. Raila Odinga, az ellenzék jelöltje csalással vádolta meg a hatóságokat.
2008.02.05. 07:43
 
 
Rövidebb cigaretta, kevesebb fagyoskodás
Rövidebb cigarettát hoz egy amerikai dohánygyár forgalomba, aminek köszönhetően a káros szenvedély rabjainak kevesebbet kell fagyoskodniuk az utcán a dohányzáshoz. Az új termékkel az amerikai Philip Morris cég rukkolt ki. Sokat azonban nem rövidített: a korábbi 8,5 centiméteres helyett 7,2 centiméter hosszú cigarettát is gyárt majd, azaz mindössze 13 milliméterrel kurtábbat - olvasható a Daily Mail című brit lap online kiadásában. Az új termék ugyanakkor ugyanannyi nikotint tartalmaz, mint a hosszabb cigaretta, ám gyorsabban elszívható. Elsőként a rövidebb cigaretták Törökországban kerülnek forgalomba. Ám mivel jelenleg már a világ ötven országában korlátozták a dohányzást nyilvános helyeken, az új terméknek nem csak Keleten lehet keletje.
2008.02.05. 07:40
 
Elmarad Tom Lantos washingtoni kitüntetése betegsége miatt
Elmarad Tom Lantos csütörtökre tervezett kitüntetése Washingtonban; az amerikai kongresszusi képviselő betegsége miatt nem tudja átvenni a Magyar Köztársasági Érdemrend Nagykeresztjét - értesült az MTI hétfő este a családhoz közeli forrásból. A budapesti születésű politikusnak Gyurcsány Ferenc adta volna át a magas állami kitüntetést a politikus 80. születésnapja és visszavonulása alkalmából. A miniszterelnök útja így elmarad. Az ünnepségre Tom Lantos meggyengült állapota miatt a politikus washingtoni otthonában került volna sor. Az eseményen George Bush amerikai elnök is részt vett volna. Tom Lantos már hetek óta nem jár be kongresszusi hivatalába, kezelésre jár.
2008.02.05. 07:16
 
 
Kóka János cáfolta Gaskó István kijelentéseit
Kóka János cáfolta, hogy gazdasági és közlekedési miniszterként ígéretet tett volna rá, hogy minden vasutasnak jár a MÁV Cargo privatizációs bevételéből. Az SZDSZ elnöke erről az MTV Az Este című műsorában beszélt hétfőn. A politikus szerint bizarrnak tűnik, hogy egy "füstös kocsma mélyén" odaígért volna 30 milliárd forintot a semmiért. Az SZDSZ elnöke megjegyezte, hogy Gaskó Istvánnak, a sztrájkot szervező Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete elnökének csak egyetlenegy célja van: "a káosz fenntartása, a balhézás". A politikus hozzátette, hogy a MÁV Cargo privatizációját követően mindenki, aki az áruszállításban dolgozott, 700 ezer forintot kapott, de most a sztrájkolók azt akarják elérni, hogy az összes többi alkalmazott is kapjon 250 ezer forintot.
2008.02.05. 07:08
 
 
Vasutassztrájk: folytatódik a munkabeszüntetés
Kedden folytatódott az egyik vasúti szakszervezet által meghirdetett sztrájk a MÁV teljes vonalán; a vasút szóvivője szerint a nap folyamán az előző napihoz hasonló helyzet várható a vonatforgalomban, a vonatok többsége nem indul, ám azok, amelyek hétfőn is közlekedtek, nagy valószínűséggel kedden is járnak majd. Kavalecz Imre, a MÁV sajtófőnöke kedden reggel arról tájékoztatta a távirati irodát, hogy éjszaka a forgalomirányítási területen dolgozók 10-12 százaléka sztrájkolt, hasonlóan a nappali műszakhoz. Az éjszakai műszakban a forgalomirányítási területen 1.700 munkavállaló, a MÁV START-nál pedig 800-900 munkavállaló dolgozik sztrájkmentes időszakban.
2008.02.05. 07:05
 
 
Amerikai delegáció utazik Budapestre a vízummentesség ügyében
Az amerikai belbiztonsági minisztérium küldöttsége március végén utazik Budapestre, hogy egyeztessen a jövőbeni vízummentességi szerződés tervezetéről - adta hírül Somogyi Ferenc washingtoni nagykövet. A nagykövetség a napokban kapta meg azt az úgynevezett egyetértési nyilatkozatot, amely a majdani amerikai-magyar vízummentességi szerződés alapelemeit tartalmazza. A kétoldalú megállapodás alapján csatlakozhat majd Magyarország a vízummentességi programhoz. April Foley, az Egyesült Államok budapesti nagykövete múlt pénteken úgy nyilatkozott: Magyarország egy éven belül, még George Bush elnöksége idején csatlakozhat a vízummentességi programhoz.
2008.02.05. 07:00
 
 
Kouchner: Franciaország nem avatkozik be a csádi harcokba
Franciaországnak nem áll szándékában beavatkozni a csádi kormányerők és a lázadó fegyveresek harcaiba - közölte hétfő este Bernard Kouchner francia külügyminiszter. Kouchner röviddel azután nyilatkozott erről Párizsban, hogy az ENSZ Biztonsági Tanácsa (BT) nyilatkozatban ítélte el a csádi kormány elleni támadásokat, és ezzel zöld jelzést adott Franciaországnak, valamint a többi tagállamnak, hogy nyújtson támogatást a lázadók visszaveréséhez. A francia diplomácia irányítója sajtóértekezletén megjegyezte, hogy nagyon könnyű volt szavazni a BT-nyilatkozatról, de reméli, hogy Párizsnak nem kell élnie a világszervezet felhatalmazásával.
2008.02.05. 06:47
 
Meghallgatták a Magyar Televízió elnöki posztjára jelentkezőket
A Magyar Televízió (MTV) kuratóriuma hétfőn meghallgatta a tévéelnöki posztért induló három pályázót; az MTI-nek nyilatkozó kuratóriumi elnök azonban továbbra sem nevezte meg a jelentkezőket. Korábban kuratóriumi források megerősítették az MTI azon információját, miszerint az Index hírportálon MTV-blogot indító Hammer Ferenc szociológus, médiakutató és a köztévénél korábban vezető tisztségeket betöltő Szabó Stein Imre a másik két induló a jelenlegi elnök, Rudi Zoltán mellett. Czeglédi László kuratóriumi elnök a távirati irodánk azt mondta: február 15-ig "nagy valószínűséggel döntünk a kérdésben", hozzátéve, elképzelhető, hogy már 1-2 nappal korábban lesz döntés a jelölt személyéről.
2008.02.04. 21:46
 
 
Obama országosan vezet Clinton előtt
Barack Obama országosan átvette a vezetést Hillary Clintontól a demokrata szavazók körében - közölte a CNN hírtelevízió hétfőn több felmérés adatainak összesítése alapján. Több megfigyelő egyenesen drámai fordulatot emleget: a demokrata jelöltaspiránsok mezőnyét hónapok óta vezető volt first lady első ízben került vetélytársa mögé, méghozzá a nagy jelentőségű szuperkedd előtt. A republikánus oldalon John McCain arizonai szenátor biztos befutónak látszik. A hírtelevízió öt - a CNN/Opinion Research, a Gallup, a Pew, az ABC és a CBS által az utóbbi napokban végzett - közvélemény-kutatás eredményét összegezte. A "felmérések felmérése" szerint Obama 45 százalékra tornázta fel magát, Clinton pedig 43 százalékra csúszott vissza.
2008.02.04. 21:03
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493[2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista