2020. július 15., szerda - Henrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  ösztöndíj
127675 találat
 
 
Kerékpárra ültetnék a honatyákat a németországi zöldek
A németországi zöldek el akarják érni, hogy a parlamenti képviselők a jövőben kerékpáron vagy kis autókon tegyék meg szolgálati útjaikat és ne úgy mint eddig: a közép- és felsőosztály limuzinjain. A Der Spiegel hamburgi magazin értesülése szerint a zöldek parlamenti frakciója húsvét után követelni fogja a Bundestag gépkocsiparkjának átszervezését úgy, hogy az környezetkímélő gépkocsikból álljon, amelyek átlagosan már csak 140 gramm széndioxidot bocsátanak ki kilométerenként. Ezen kívül szorgalmazni fogják, hogy a képviselők ezentúl menjenek gyakrabban kerékpáron munkahelyükre és a német vasutak bérelhető kerékpárjait is használhassák.
2008.03.23. 10:06
 
Szemétszedés-függőség
Szemétszedés-függő lett egy brit nyugdíjas: képtelen megállni, hogy ne álljon meg felszedni az utcán a szemetet. A 76 éves Stan Stone mindenhova kukászsákkal megy. Tavaly összesen 550 zsákot töltött meg utcai szeméttel. Heti rekordja - eddig - 22 zsák, de átlagosan "csak" tíz és felet szed tele hulladékkal. Napi átlagban egyebek közt 40 italkonzervdoboz, 30 műanyagpalack, 10 cigarettásdoboz, 6 műanyagszatyor a gyűjteménye a másfél kilométeres utcaszakaszon.
2008.03.23. 10:03
 
 
Felszámolnák az illegális hulladéklerakókat Kaposváron
Kormányzati támogatásért pályázott a somogyi megyeszékhely, hogy fel tudja számolni az illegális szemétlerakókat a városban - közölte a városgondnokság vezetője. Kaposváron időről-időre 24 illegális szemétlerakó helyen halmozódik fel a hulladék - mondta Hartner Rudolf. Hozzátette: ebből jelenleg 19 vár felszámolásra, a többiről az utóbbi hetekben sikerült elszállítani a szemetet. A még meglévők felszámolására kormányzati forrásból 2,5 millió forintos támogatást szeretne elnyerni az önkormányzat egy pályázat révén - mondta a városgondnokság vezetője. Hozzátette: amennyiben megkapják a kért támogatást, akkor előreláthatóan májusban megszüntetik az illegális hulladéklerakókat.
2008.03.23. 09:53
 
 
F1, Malajziai Nagydíj: Kimi Räikkönen győzött
A vb-címvédő Kimi Räikkönen, a Ferrari finn pilótája nyerte az 59. Forma-1-es világbajnokság második futamát, a Malajziai Nagydíjat, Sepangban. A második helyen a lengyel Robert Kubica (BMW-Sauber) végzett, míg a harmadik a finn Heikki Kovalainen (McLaren-Mercedes) lett. Räikkönen a 17. körben a kerékcserét követően vette át a vezetést csapattársától, a brazil Felipe Massától, és a futam végéig magabiztosan őrizte pozícióját. Massa viszont 26 körrel a leintés előtt az egyik kanyarban a kavicságyba csúszott és a kiesett. A világbajnokság nyitóversenyén, az Ausztrál Nagydíjon győztes brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) ötödik lett, a negyedik helyet pedig az olasz Jarno Trulli (Toyota) szerezte meg.
2008.03.23. 09:44
 
 
Beckham az angolok szűkített keretében
David Beckham szerepel a franciák ellen készülő angol labdarúgó-válogatott szűkített, 23 fős keretében. Fabio Capello, a szigetországi együttes szövetségi kapitánya csütörtökön hozta nyilvánosságra 30-as listáját, és akkor jelezte, hogy szombaton csökkenti a létszámot. Beckham, a Los Angeles Galaxy középpályása a múlt hónapban lemaradt a Svájc elleni összecsapásról, mert Capello úgy ítélte meg, hogy a több hónapot meccs nélkül töltő futballista nincs megfelelő állapotban. Most viszont utazhat Párizsba, a szerdai találkozóra, melyen századik válogatottbeli fellépésére kerülhet sor.
2008.03.23. 09:39
 
Nőszédítő "nőrnagy"
Nőktől csalt ki tekintélyes összegeket egy magát katonatiszt férfinak kiadó nő Kínában. A 25 éves szélhámos egyetemet végzett őrnagynak hazudta magát és az interneten ismerkedett meg áldozataival. Általában azt mondta nekik, hogy jelenlegi párkapcsolata felszámolásához pénzre van szüksége, csak azután akar új szerelembe kezdeni. Volt olyan lány, akinek az apjával tárgyalt és a lánynak jó állást ígért. A "nőrnagy" összesen 5,5 millió forintnyi összeget csalt ki három nőtől. A rendőrség egy internetkávézóban csípte el, és külseje, rövid haja, öltözéke alapján először férfinak hitte a kihallgatáson is, ám egy idő után gyanús lett túl magas hangja és abszolút borosta mentes arca. Egy női rendőrtiszt azután némi motozással kiderítette a "nemes" igazságot".
2008.03.23. 09:36
 
 
Támadás érte a bagdadi zöld zónát
Rakétalövedékek vagy aknavetőgránátok csapódtak vasárnap reggel Bagdad központjába, az úgynevezett zöld zóna területére - közölték szemtanúk. Ebben a szigorúan őrzött kerületben van egyebek között az iraki parlament és az amerikai nagykövetség épülete. A becsapódások után sűrű füstoszlop gomolygott az égbolt felé, miközben két amerikai katonai helikopter repült el a térség fölött. A támadás jó negyedórán át tartott. Esetleges áldozatokról egyelőre nem tudni.
2008.03.23. 09:20
 
 
A kormány gyorsítja a kiemelt beruházásokat
A kormány a múlt héten úgy döntött, hogy gyorsabb ütemben hajtja végre a kiemelt beruházásokat és elfogadta az ehhez szükséges jogszabályi módosításokat. Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter múlt pénteken bejelentette, hogy az eddigi hét kiemelt beruházás mellé újabb 32-őt sorolt a kormány, és a kiemelt beruházásoknál "gyorsabb ütemre kapcsolnak". A múlt heti kormánydöntés értelmében a Pécs 2010 projekt, a Budai Palota rekonstrukciója, Záhony fejlesztése is a kiemelt projektek rangsorába emelkedett. Ugyancsak a legfontosabbak közé tartozik a budapesti 4-es metróvonal Kelenföldi pályaudvar-Bosnyák tér közötti szakasza.
2008.03.23. 09:09
 
 
Mátraszentistván mellett Bánkúton és Dobogókőn is lehet síelni
A havazásnak köszönhetően vasárnaptól Bánkúton és Dobogókőn is lehet síelni; Mátraszentistvánon már szombaton is üzemelt a sípark 6 pályája közül kettő - közölték az üzemeltetők. A Bánkút Síklub elnöke elmondta: a sípályákat mintegy 16 centiméteres hó borítja, a tervek szerint vasárnap reggel beindítják a nyolc felvonó egyikét. Az idei szezon meglehetősen sanyarú volt, eddig csupán 11 napon lehetett síelni Bánkúton. A mátraszentistváni síparkban ideális hóviszonyok várják a sízés szerelmeseit, miután szombaton intenzíven havazott a Mátrában - mondta a sípark sajtószóvivője. A tervek szerint április 6-ig nyitva tart a mátrai síparadicsom. A sípark 6 pályája közül 2 üzemel.
2008.03.23. 09:05
 
 
Ismét országos állásbörze lesz áprilisban
Várhatóan a múlt év őszinél is színesebb lesz a tavaszi országos állásbörze április 23-án és 24-én a budapesti SYMA Sport- és Rendezvényközpontban, ahol 120 kiállító ajánlataiból válogathatnak majd az érdeklődők - közölték a szervezők. A múlt évben október végén a 94 kiállító ajánlataira, tájékoztatóira csaknem 5 ezer álláskereső és továbbképzés iránt érdeklődő fiatal volt kíváncsi. A tapasztalatok szerint az országos rendezvényt nemcsak a frissdiplomások, és a végzős hallgatók keresték fel, hanem a már gyakorlatot szerzett szakemberek is karrierépítésük érdekében. A kiállítók listája már megtalálható a rendezvény www.hvgallasborze.hu honlapján, ahol a jelentkezések lezárását követően a kínált állás- és képzési ajánlatok is tanulmányozhatók.
2008.03.23. 09:04
 
 
Budapesten találkoznak jövőre Európa ifjú vállalkozói
Budapest elnyerte a Fiatal Üzletemberek Világszervezete (Junior Chamber International - JCI) 2009. évi Európa Konferenciájának szervezési jogát - közölte a JCI magyarországi szervezete. A nemzetközi szervezet közgyűlésének döntése alapján 2009. június 10-14. között - a régióban elsőként - Budapest rendezheti a JCI éves Európa Konferenciáját, amelyen az előzetes becslések szerint 2.500-3.000 fiatal európai vállalkozó és üzletember vesz majd részt több mint 50 országból. A konferencia szakmai részében előadásokon és személyiségfejlesztő valamint üzleti jellegű tréningeken vehetnek részt az érdeklődők. A rendezvény kiemelt témái: Innováció, Társadalmi felelősségvállalás, Piacgazdaság 1989-2009.
2008.03.23. 08:56
 
 
Ismét változhat a rendszeres szociális segély szabályozása
Polgármesterek kezdeményezték a közelmúltban, hogy a rendszeres szociális segélyben részesülők vállaljanak több közcélú munkát, ezzel is hozzájárulva a települések közfeladatainak elvégzéséhez. A polgármesterek kezdeményezése alapján jelenleg kidolgozás alatt van az "Út a munkához" program, amely tartalmazza többek között a segélyezési rendszer átalakítását is - mutatott rá Forgó Györgyné a Szociális és Munkaügyi Minisztérium szakállamtitkára az MTI érdeklődésére. Ennek lényege, hogy a felkínált munkaalkalmak lehetőséget biztosítsanak a segélyezettek munkavállalási hajlandóságának folyamatos nyomon követésére.
2008.03.23. 08:50
 
 
Tavasszal is lehet támogatást kérni energianövények telepítésére
Energianövény telepítésére támogatási kérelmet a gazdálkodók március 25. és április 30. között adhatnak még be, az erről szóló rendelet-módosító javaslat a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Minisztérium (FVM) honlapján olvasható. Az FVM a múlt év nyarán két rendeletben szabályozta az energianövények telepítését és annak támogatását. Az első a lágy szárú (energiafű és -nád), a második pedig a rövid vágásfordulójú fás szárú energianövényekre (energiaerdőre) írt le szabályokat. Mindkét rendeletben egy támogatási kérelemre legfeljebb 200 millió forint volt a plafon, amit a módosítási tervezet 735 ezer euróra ír át. A két összeg többé-kevésbé megegyezik.
2008.03.23. 08:35
 
 
Végrehajtotta ötödik űrsétáját az Endeavour legénysége
Végrehajtotta az erre küldetésre beütemezett ötödik űrsétáját is a Nemzetközi Űrállomáshoz (ISS) kapcsolódott Endeavour amerikai űrrepülőgép legénységének két tagja. Robert Behnken és Mike Forman ezúttal egy ellenőrző póznát szerelt fel a Föld körül majd 350 kilométerre keringő űrbázis külső burkára. Ezt a 15 méter hosszú berendezést majd a legközelebbi űrsikló-misszió idején fogják bevetni. Feladata az lesz, hogy lézerkamerájával alaposan átpásztázza az űrrepülőgép burkolatát, különösen a hővédő csempéket az esetleges sérülések észlelése céljából.
2008.03.23. 08:16
 
 
Felnőtteket keresztelt meg a pápa a húsvéti virrasztás alkalmából
Hét felnőttet - két férfit és öt nőt - keresztelt meg XVI. Benedek pápa szombatról vasárnapra virradóra a római Szent Péter székesegyházban a húsvéti virrasztás alkalmával. A hét katekumen (keresztelendő felnőtt) között volt egy egyiptomi születésű muzulmán férfi is. Az 55 éves Magdi Allam Olaszországban ismert újságíró, a milánói Corriere della Sera című napilap igazgatóhelyettese. Többiek Olaszországból, Kamerunból, Kínából, az Egyesült Államokból és Peruból érkeztek a pápai államba, hogy a keresztvíz alá hajtsák fejüket. A pápa ezzel a hagyományos szertartással a húsvét legfontosabb üzenetét a feltámadást és az újjászületést jelképezi.
2008.03.23. 08:10
 
 
Koszovó etnikai megosztását javasolta az ENSZ-nek egy szerb miniszter
Koszovó etnikai alapon történő, "funkcionális" megosztását javasolta egy szerb miniszter a koszovói ENSZ-közigazgatásnak (UNMIK). Slobodan Samardzic, a Koszovó ügyeivel megbízott szerb miniszter "a koszovói albánok és szerbek funkcionális szétválasztását" indítványozta - írta szombati számában a kormányközeli Politika című belgrádi újság. Diplomáciai források közölték: Samardzic javaslata Koszovó felosztását jelentené, amiről a Nyugat hallani sem akar. Koszovó, a többségében albánok lakta dél-szerbiai tartomány február 17-én kiáltotta ki függetlenségét. Az ottani szerbek, Belgrádot maguk mellett tudva, azóta ellenszegülnek a koszovói és a nemzetközi hatóságoknak.
2008.03.22. 19:11
 
 
A stresszes szülők megbetegíthetik gyermekeiket
A stresszes életű szülők gyermekeik védekezőképességét is gyengíthetik, így miattuk ők is könnyebben lehetnek betegek - mutatták ki első ízben egy kisebb kutatással brit szakemberek. A Rochesteri Egyetem munkatársai 169 gyermek szüleit figyelték meg három éven át. A megbetegedések számát jóval magasabbnak ítélték azoknál a gyerekeknél, akiknek a szülei stressztől szenvedtek, annak ellenére is, hogy a kutatók belekalkulálták számításaikba azt a tényezőt, hogy az aggodalmas szülők gyermekeik betegségeit hajlamosak eltúlozni.
2008.03.22. 19:08
 
 
Tengeri "halálzóna" a bioüzemanyag-előállítás miatt
Ha az Egyesült Államok még több bioüzemanyagot fog előállítani, mint eddig, akkor az katasztrófát okoz a Mexikói-öbölben - állítja egy, a National Journal of Sciences című szaklapban megjelent tanulmány. A kukoricatermesztés tervezett növelése ahhoz fog vezetni, hogy az Egyesült Államoktól délre eső öbölben már jelenlévő "halálzóna" terjeszkedik, és még több tengeri élőlény pusztulását okozza - magyarázza tanulmányában Simon Donner, a kanadai British Columbia Egyetem munkatársa. A Mississippi torkolatánál elhelyezkedő "halálzóna" területe már most húszezer négyzetkilométernyire tehető.
2008.03.22. 18:15
 
NBI: Fehérvári siker a Nyíregyháza ellen
A Fehérvár hazai pályán egygólos győzelmet aratott a Nyíregyháza felett a Soproni Liga 20. fordulójában. Eredmény: FC Fehérvár-Nyíregyháza 2-1 (1-0),gólszerzők: Dvéri (16.), Sitku (64.), illetve Cornaci (73.). Székesfehérvár, 1168 néző. A hazaiak kezdtek jobban, és Dvéri góljával már a 16. percben nyomatékosították mezőnyfölényüket. A második félidőben változatos játékot produkáltak a csapatok, a Nyíregyháza támadójátéka feljavult, mégis a Fehérvárnak sikerült növelnie előnyét Sitku révén. A nyolcadik nyíregyházi szöglet után Cornaci szépített, majd a 92. percben Szilágyi egyenlíthetett volna, de a kapu torkából fölé bombázott.
2008.03.22. 18:12
 
 
NBI: Fordított a DVTK a Kaposvár ellen
A DVTK 0-1-ről fordítva győzte le a Kaposvárt a Soproni Liga 20. fordulójában. DVTK-Borsodi - Gabona Trans Kaposvár 2-1 (0-1), gólszerzők: Sebők V. (66.), Cardozo (83.), illetve da Silva (11.). Miskolc, 2500 néző. A kaposváriak sokkal veszélyesebben támadtak az első félidőben, góljukon kívül legalább három abszolút ziccert teremtettek. A DVTK görcsösen játszott, s a kapu előtt tanácstalannak bizonyult. A szünet után a diósgyőriek rákapcsoltak és kitűnően használták ki adódó lehetőségeiket, miközben a vendégek elhibázták gólszerzési esélyeiket. A hosszabbítás utolsó pillanataiban Sebők V. kezezett, ezért megkapta második sárgáját, amelyet követett a piros is.
2008.03.22. 18:09
 
NBI: Paksi siker a megtizedelt Vasas ellen
A Paks hazai pályán három góllal legyőzte a találkozót kilenc emberrel befejező Vasast a Soproni Liga 20. fordulójában. Eredmény: Paksi FC-Vasas 3-0 (1-0), gólszerzők: Böde (24.), Zováth (53.), Tököli (75., 11-esből). Paks, 1200 néző. Némiképp meglepetésre szerzett vezetést a Paks, amihez kellett Tököli szenzációs beadása is. A második félidőben eleinte tovább folytatódott a mezőnyjáték, Zováth gólja azonban újabb lendületet adott a Paksnak, a Vasas reményeit az Égert lekönyöklő Tóth A. kiállítása foszlatta szét. Tököli gólja után az újabb angyalföldi piros lap, amelyet Füzi kapott Weitner buktatásáért, már nem osztott, nem szorzott.
2008.03.22. 18:07
 
NBI: Döntetlen Siófokon
A Siófok és a vendég Zalaegerszeg megosztozott a pontokon a labdarúgó Soproni Liga 20. fordulójában. BFC Siófok-ZTE FC 1-1 (0-0). gólszerzők: Magasföldi (86.), illetve Waltner (72.). Siófok, 600 néző. Nagyon gyenge első félidőt produkáltak a csapatok, a gólhelyzetek ritkaságszámba mentek, egyik kapusnak sem kellett védenie. A második 45 percben sem emelkedett a színvonal a ZTE vezető góljáig, Waltner fejese után viszont felélénkültek a játékosok. A Siófok mindent megpróbált az egyenlítésért, sőt, miután ez sikerült, akár a győzelmet is kiharcolhatta volna.
2008.03.22. 18:03
 
 
Az energiapiacok helyzetéről tárgyalt Cheney Szaúd-Arábiában
Az energiapiacokon kialakult helyzetről tárgyalt Dick Cheney amerikai alelnök Abdallah szaúd-arábiai királlyal. A megbeszéléseken a rövid és a közép távú kilátások egyaránt szóba kerültek. Terítékre került Irán, Irak és a közel-keleti békefolyamat is. Cheney és a szaúd-arábiai uralkodó sok témában egyetértett - hangzott el részletek ismertetése nélkül. A király, aki tavaly visszautasította George Bush amerikai elnök meghívását az annapolisi Közel-Kelet-konferenciára és tüntetően fogadta Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnököt, korábbi találkozókon azt vetette az Egyesült Államok szemére, hogy a térségből puskaporos hordót csinált, amely akár egyetlen szikrától felrobbanhat.
2008.03.22. 17:56
 
NBI: Kétgólos MTK-siker Debrecenben
A listavezető MTK kétgólos győzelmet aratott a címvédő Debrecen otthonában a labdarúgó Soproni Liga 20. fordulójának rangadóján. A fővárosiak ezzel négy pontra növelték előnyüket a második helyen álló hajdúságiakkal szemben. DVSC-TEVA - MTK Budapest 0-2 (0-0). gólszerzők: Pál A. (78.), Pollák (88.). Az első félidőben a hazaiak kezdeményeztek többet, az MTK kontrákkal próbálkozott. A folytatásban egyre inkább felbátorodott a vendégcsapat és ennek meg is lett az eredménye: a hajrában szerzett két góllal magabiztosan verte az ezen a napon gyengén teljesítő hazaiakat.
2008.03.22. 17:37
 
 
Rendőrautót és tűzoltóautót is baleset ért a 2/A úton
Egy balesethez kiérkező helyszínelő rendőrautót és az ugyancsak oda érkező tűzoltóautót is baleset ért a 2/A úton, Budapest felé, a 15-ös kilométernél szombaton kora délután, egy rendőr súlyosan megsérült; a 2/A úton teljes útzár van - közölte a rendőrség. A rendőrautó egy szalagkorlátnak ütközött terepjáró balesetéhez érkezett. A helyszínelő két rendőr a terepjáró egyik utasával állt a rendőrautó előtt, a külső sávban, mintegy húsz méterre a járműtől, amikor egy érkező másik személyautó - amelynek vezetője későn vette észre a rendőrautót - belerohant az intézkedő járőrök autójába, azt meglökte, s a nekilóduló autó elütötte a két rendőrt és a terepjáró utasát.
2008.03.22. 15:17
 
 
A brit konzervatívok vezére sorozatban szegte meg a KRESZ szabályait
Nyilvánosan kért bocsánatot David Cameron, a brit konzervatívok vezére, miután megörökítették, hogy útban a parlament felé kerékpárján szembe haladt a forgalommal egy egyirányú utcában, majd figyelmen kívül hagyta a közlekedési lámpa piros jelzését. A Daily Mail című brit lap közölte azokat a felvételeket, amelyeken Cameron London nyugati részében, Notting Hillben lévő otthonától a törvényhozás felé karikázva sorozatban sértette meg a KRESZ előírásait. A lap a címoldalon hozta a szenzációs felvételeket, illetve az erről szóló mozgóképet feltette internetes oldalára. Az újság továbbá csokorba gyűjtötte az áthágott közlekedési szabályokat.
2008.03.22. 15:04
 
Taxisgyilkosságba keveredett egy katona
Őrizetbe vették Japánban azt az amerikai katonát, aki a hónap elején távozott engedély nélkül az alakulatától, s akinek hitelkártyáját később megtalálták egy meggyilkolt taxisofőr autójában - közölte a japán rendőrség.
2008.03.22. 14:37
 
Belső vizsgálat az SZDSZ-nél
Belső vizsgálatot kezdeményezett az SZDSZ Szabolcs-Szatmár megyei elnöke, Jüttner Csaba, miután meggyőződött arról, hogy Vass Albert gulácsi küldött valóban nem volt jelen a párt tavalyi tisztújító küldöttgyűlésén - tájékoztatta maga a politikus szombaton az MTI-t.
2008.03.22. 14:34
 
 
Kína erőszakkal igyekszik úrrá lenni a tibeti nyugtalanságon
Letartóztatási hullámmal és csapatok felvonultatásával igyekszik ellenőrzése alá vonni Kína a helyzetet a forrongó Tibetben. Tibet Autonóm Terület kormányának legutóbbi hivatalos adatai szerint a tibeti fővárosban, Lhászában kitört zavargásokban 19-en veszítették életüket (18 civil és egy rendőr), és több mint 600-an megsebesültek (köztük 241 rendőr). A száműzetésben élő tibetiek szerint legkevesebb 100 halottjuk van a lhászai és más, tibetiek lakta kínai körzetekben történt összetűzéseknek. A kínai hivatalos média az eseményekért "egy maroknyi bitangot" tesz felelőssé. Eszerint a zavarkeltők arra bujtogattak, kényszerítettek, sőt béreltek fel gyanútlan állampolgárokat, hogy részt vegyenek a tüntetéseken.
2008.03.22. 14:19
 
Buszbaleset a XXIII. kerületben: hatan megsérültek
Hatan sérültek meg a fővárosban szombat délelőtt, amikor a XXIII. kerületi Grassalkovich úton egy Volánbusz és egy személyautó összeütközött - közölte a közlekedési társaság fődiszpécsere az MTI-nek.
2008.03.22. 13:10
 
 
SZDSZ-elnökválasztás: belső vizsgálat Szabolcs-Szatmár megyében
Belső vizsgálatot kezdeményezett az SZDSZ Szabolcs-Szatmár megyei elnöke, Jüttner Csaba, miután meggyőződött arról, hogy Vass Albert gulácsi küldött valóban nem volt jelen a párt tavalyi tisztújító küldöttgyűlésén - tájékoztatta a politikus az MTI-t. Az ügyben okirat-hamisítás gyanúja is felmerült, ezért Jüttner Csaba bejelentést tett a rendőrségen. A Hír Tv péntek este számolt be arról, hogy nemcsak a Jüttner-jelentésben szereplő négy álküldött szavazott tavaly az SZDSZ elnökválasztásán, hanem Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből is volt olyan küldött, akinek az aláírása szerepelt ugyan a párt tavalyi elnökválasztási jegyzőkönyvében, de valójában nem jelent meg a küldöttgyűlésen.
2008.03.22. 12:11
 
 
Pöttering nem zárná ki a pekingi olimpia bojkottálását
Hans-Gert Pöttering, az Európai Parlament elnöke indokoltnak tartja a nyári olimpiai játékok bojkottját, ha Kína továbbra is elutasít mindenféle párbeszédet a dalai lámával, a tibetiek szellemi vezetőjével. A politikus a Bild am Sonntag német vasárnapi lapnak nyilatkozva kijelentette: "Pekingnek döntenie kell. Haladéktalanul tárgyalásokat kell kezdenie a dalai lámával. Ha ennek nem lesz jele, akkor indokoltnak tartom a bojkott-intézkedéseket". Pöttering leszögezte: "Nem szabad kizárni a pekingi olimpiai játékok bojkottjának a lehetőségét. Sikeres olimpiát szeretnénk, de nem a tibetiek elleni kulturális népirtásnak az árán, amiről a dalai láma beszél.
2008.03.22. 11:47
 
 
ASUS bemutatta az új Eee PC-t a tényleges mobilitás jegyében
A notebookon végzett műveletek nagy része mára már szinte kivétel nélkül az internethez kapcsolódik. Az emailek, hírek olvasása, a napi kommunikáció ismerőseinkkel vagy az online fájlmegosztás mind ide tartozik. Az internet a napi számítógéphasználatunk fontos részévé vált mind a munka, mind a szórakozás terén. Az egyre növekvő igényhez, és növekvő számú, fiatal és idős internet-felhasználóhoz alkalmazkodva az ASUS bemutatta a forradalmi Eee PC-t, mely sosem látott mobilitást kínál az internetezéshez.
2008.03.22. 11:32
 
 
Szekérrel az ország körül húsvéttől pünkösdig
Húsvéttől pünkösdig Aranyi László szegedi szekérhúzó egész Magyarországot akarja körbejárni, a hatvanegy éves sportember csaknem négymázsás szekerével szombaton indult 1500 kilométeres útjára a szegedi városháza elől. A negyvennyolc esztendeje sportoló férfi célja, hogy példát mutasson a fiatal nemzedéknek, hirdesse az egészséges életmód, a sport jelentőségét és küzdjön a drogmentes életért. A rekordkísérlet első napján Székutasig húzza különleges szekerét Aranyi László, majd Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc és Vác érintésével folytatja útját. A Dunántúlon ellátogat Kocs községbe, majd Győrnek veszi az irányt, Szombathely és Villány érintésével Mohácsnál kell újra át a Dunán és tervei szerint május 10-én ér vissza Szegedre.
2008.03.22. 11:31
 
 
Az új Mazda2 nyerte el a Világ Év Autója 2008 díjat
Az új Mazda2 (Japánban Mazda Demio) nyerte a 2008-as Világ Év Autója (World Car of the Year - WCOTY) díjat. A szavazás eredményét ma hirdették ki a New Yorki Nemzetközi Autószalonon. A győztest harminckilenc, a világ minden tájáról válogatott, döntős listáról választották ki. A Mazda2 a Ford Mondeót és a Mercedes C osztályt előzte meg a versenyben.
2008.03.22. 11:27
 
 
Harrison Ford nősül!
Mihelyt befejezi az Indiana Jones legújabb kalandjairól szóló filmjének reklámkampányát, feleségül veszi barátnőjét, Calista Flockhartot Harrison Ford.
2008.03.22. 11:21
 
 
MOZI: Van barátod?
Francois sikeres és befutott műkereskedő Párizsban, akinek (majdnem) mindene megvan, hisz az üzlet jól megy, a barátnője szereti, a lakása lenyűgöző jólétet sugall. Amije pedig nincs meg, azt általában könnyedén megkapja. De Francois-nak nincs legjobb barátja. Ezt természetesen be nem vallaná barátai előtt, így belemegy egy olyan fogadásba, melynek értelmében a nemrég megkaparintott antik vázáról kellene lemondania, ha tíz napon belül nem mutatja be legjobb barátját.
2008.03.22. 11:20
 
 
Janet Jackson rács mögött!
Kéretik a sztár rajongóinak nem megijedni! Janet önként lépett a rácsok közé, pontosabban egy hatalmas madár kalitka rácsai mögé, ahol is elég drasztikus képek készültek róla.
2008.03.22. 11:19
 
Budapest Tavaszi Fesztivál: A tánc és az Univerzum
A tánc misztikus erejéről vallott 15. századi elméletet, amelyet a Micrologus együttes közvetített az Olasz Kultúrintézetben adott koncertjével, egyidőben alá is támasztotta Bozsik Yvette Lélektánc című előadása a Millenáris Teátrumban.
2008.03.22. 11:17
 
Elhunyt Arthur C. Clarke brit sci-fi-író
Kilencvenéves korában szerdán választott hazájában, Srí Lankán elhunyt Arthur C. Clarke brit sci-fi-író, a nagy sikerrel megfilmesített 2001: Űrodüsszeia című regény szerzője. Az alkotó hét évtizedes pályája során több mint 80 könyvet írt, ezen kívül további több száz rövidebb lélegzetű írást jegyez. Az űrutazásról szóló - a sci-fi műfajon kívüli - munkáival és földrajzi felfedezéseivel a tudomány világában is tiszteletet vívott ki; 1976-ban az amerikai repülési és űrhajózási intézet tiszteletbeli tagjává választotta. Az író mégis talán a 2001: Űrodüsszeia című regény szerzőjeként marad meg a legtöbb ember emlékezetében; a könyvből 1968-ban Stanley Kubrick készített kultikussá vált filmet.
2008.03.22. 11:17
 
Megnyílt Augustus palotája Rómában
Ismét látogatható Rómában a Palatinus-dombon Augustus császár palotája. A turisták előtt négy termet nyitnak meg: az egyiptomi-alexandriai stílusú dolgozószobát, az Álarcok Termét, amelyet a falakra festett színházi jelenetek tesznek különlegessé, a Távlatok Termét gyümölcsökkel teli üvegkelyheivel és a Füzérek Termét kecses oszlopaival. A palota restaurálása 20 évig tartott és 2 millió euróba került. Állagának megóvása érdekében csak ötfős csoportokban látogatható, összevont jeggyel, amely érvényes a Colosseumra és a Forum Romanumra is. A múzeumok főfelügyelősége reméli, hogy ez az útvonal újra a látogatók figyelmébe vonja Romulus szentélyét, a Vesta-szüzek házát és a Negyven Mártír Oratóriumát.
2008.03.22. 11:11
 
 
Intenzív osztályon ápolják a balkányi túszejtőt
A nyíregyházi kórház intenzív osztályán ápolják a balkányi túszejtőt, aki a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisváros egyik pénzintézetét akarta kirabolni, fogva tartotta, majd elengedte a bank két alkalmazottját, végül az épületbe behatoló kommandósok találtak rá erősen kivérzett állapotban, mert felvágta az ereit - közölte a térségi rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A gyógyintézet intenzív osztályán a rendőrök természetesen őrzik a 30 éves balkányi férfit - tette hozzá Fülöp Gergely.
2008.03.22. 11:05
 
 
Turisztikai látványosság lesz a krokodilvadász állatkertjéből
Turisztikai látványossággá akarja átalakítani a híres "krokodilvadász" Steve Irwin állatkertjét az özvegy: a parkot kibővítik, az első látogatókat 4-5 év múlva várják. Terry Irwin és Steve fivére, Bob csütörtökön mutatták be a terveket, amelyek szerint a jelenleg 28 hektáros queenslandi vadasparkot 400 hektárosra bővítik, a szafariparkban pedig egy 350 szobás hotelt is felhúznak. Irwin felesége abban bízik, hogy egy nap az élményközpont Ausztrália legfontosabb turisztikai látványosságai között szerepelhet. "Szeretnénk a legfőbb turisztikai célponttá válni, valahogy úgy, mint Disneyland" - nyilatkozta.
2008.03.22. 09:47
 
 
A Vatikánba fut Schirilla
Schirilla György komoly próbatételre készül, április 7-én kezdi meg békefutását, melynek célállomása a Vatikán, ahol május 7-én XVI. Benedek pápa kihallgatáson fogadja őt. A sportember, aki minden januárban többször átússza a jéghideg Dunát, április 7-én 9 órakor a budapesti Szent István Bazilika elől kezdi meg útját, s az 1250 km-es táv végén várhatóan egy hónappal később, május 6-án érkezik meg Rómába. Schirilla békefutásának a célja a szeretet, az egészség és a béke hirdetése. Tervei szerint naponta átlagosan 50 km-t teljesít majd, s bízik benne, hogy minden városban több ezren kísérik majd útján.
2008.03.22. 09:38
 
 
Agyonszidott egy tolvajt egy nyugdíjas néni
Biciklivel üldözött, elfogott és addig szidott egy negyvenöt évvel fiatalabb tolvajt egy német nyugdíjas, amíg vissza nem kapta a retiküljét. A tolvaj kikapta az asszony kerékpárkosarából a retikült és elrohant. A nyugdíjas nyeregbe pattant és utána eredt. Be is érte, és a tolvaj hiába próbálta lelökni a bicikliről, a 83 éves nő nem tágított és úgy lehordta a 38 éves férfit, hogy az inkább visszaadta a zsákmányt. Az augsburgi rendőrség közlése szerint a tolvaj ezután elmenekült, de a rendőrök végül elfogták.
2008.03.22. 09:26
 
 
22 légyott, 3 egyéjes kaland után jön az igazi
A britek átlagosan 22 találka, három egyéjszakás kaland és három tartósabb viszony után állapodnak meg párkapcsolatukban - derül ki egy internetes felmérésből. A szórás persze elég nagy: akad akinek ötven randevúra van szüksége a kellő megismeréshez, kilenc százalék szerint pedig legalább tíz egyéjszakás kalandelőzmény szükséges a lehiggadt megállapodáshoz. A legtöbben a jó társalkodókészséget és szexteljesítményt értékelik a legtöbbre, míg a mosdatlanságot, a humorérzék hiányát és a gyenge ágyi teljesítményt rangsorolták a legkiábrándítóbbnak - adta hírül a brit sajtó.
2008.03.22. 09:23
 
 
Franciaország további ezer katonát küldhet Afganisztánba
Franciaország további ezer katonát vezényel Afganisztánba a The Times című brit lap szombati számában megjelent értesülés szerint. Nicolas Sarkozy elnök jövő heti londoni látogatásán tájékoztatja a döntésről Gordon Brown brit kormányfőt - írta az újság, hozzáfűzve, hogy a valamivel több mint ezer fős kontingens Kelet-Afganisztánba vezényléséről majd csak az áprilisi bukaresti NATO-csúcstalálkozón várható hivatalos bejelentés. Francia diplomaták ugyanakkor úgy nyilatkoztak a brit lapnak, hogy még nincs végleges döntés a katonai erősítésről, és az elnök még tájékozódik arról, hogy a muzulmán ország keleti vagy déli részébe vezényeljék-e a pótlólagos francia csapatokat.
2008.03.22. 09:18
 
A húsvét alig lendíti fel a nyúltenyésztést
A húsvétnek nincs különösebb hatása a magyarországi nyúltenyésztésre, mert a nyúlhús hazai piaca eleve kicsi, az ajándékba vásárolt élőnyuszik száma pedig elhanyagolható a teljes éves forgalomhoz képest. Perjési László, a Nyúl Terméktanács ügyvezetője elmondta, hogy Magyarországon évente 4,5-4,7 millió élőnyulat tenyésztenek, amelynek 95 százaléka feldolgozva exportra kerül. Pontos felmérések a húsvétkor piacokon, aluljárókban árult nyuszikról nincsenek, de az elnök becslése szerint számuk 30-40 ezer darabnál nem lehet több, így az különösebb felfutást a forgalomban nem jelent. A kistermelőknek azért jó üzlet lehet a húsvéti hobbinyúl.
2008.03.22. 09:12
 
Simor András szerint egyre elkerülhetetlenebb a kamatemelés
Simor András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke szerint egyre elkerülhetetlenebbnek látszik a kamatemelés a vártnál kedvezőtlenebb inflációs folyamatok, a nemzetközi kamatszint emelkedése és a gazdaság növekedésének ezzel párosuló, vártnál nagyobb lassulása miatt. A jegybank elnöke a Népszabadságban megjelent írásában a magyar gazdaság hosszabb távú növekedési problémáinak megoldását szorgalmazza. Ehhez saját értékelése szerint is "jelentős, a társadalom egyes rétegeit rendkívül kedvezőtlenül érintő javaslatokkal" áll elő, amelyek megvalósításához - mint rámutat - széles körű politikai konszenzus is szükséges.
2008.03.22. 09:04
 
 
Erős havazás kezdődött Zalában
Erős havazás kezdődött szombaton a kora reggeli órákban Zalában. A Zala megye déli részén kezdődött havazás miatt nyolc órára már mindent betakart és meg is maradt néhány centiméteres hó. A Magyar Közút Kht. szakemberei készenlétben álltak, így nem sokkal nyolc óra után Nagykanizsán és környékén két szórógéppel megkezdték az utak síkosságmentesítését. Az M7-es autópálya és az M70-es autóút zalai szakaszán ugyancsak elindultak a szórógépek.
2008.03.22. 09:02
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444[2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista