2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  ösztöndíj
127675 találat
 
 
Orbán: a nemzeti érdek mindennél fontosabb
Orbán Viktor szerint nem az a lényeg, hogy Magyarországon ki a nagyobb Nyugat-, vagy Oroszország-barát, hanem az, hogy ki a leginkább magyarbarát, mert a nemzeti érdek mindennél fontosabb - a Fidesz elnöke erről vasárnap a Somogy megyei Kötcsén zárt körben megrendezett Polgári Pikniken beszélt a fidesz.hu-n megjelent tudósítás szerint. A Fidesz hivatalos honlapján olvasható cikk szerint a 2004 óta most ötödik alkalommal megrendezett Polgári Pikniken a pártelnök többek között arról beszélt, hogy szükségesnek és fontosnak tartja az orosz energiát Magyarország számára, de véleménye szerint először olyan energiavezetéket kell kiépíteni, amely nem Oroszországból jön, s amely csökkenti az oroszoktól való függőséget.
2008.09.07. 15:15
 
 
Paralimpia 2008, úszás: Sors Tamás világcsúccsal lett aranyérmes
Sors Tamás 100 m pillangón a versenyek nyitónapján újabb fantasztikus világcsúccsal (59.34 mp) megszerezte a magyar csapat első aranyérmét a pekingi paralimpián. A döntőbe fantasztikus világcsúccsal - sérültségi kategóriájában ő került elsőként 1 percen belülre 59.38 mp-s idejével - bejutott versenyző a fináléban is remekül úszott, végig vezetett és további négy századot javítva az előfutamban elért eredményén ért célba.
2008.09.07. 14:28
 
 
Rendőrhorgászverseny Hajdúszoboszlón
Egy rendőrségi internetes fórumokon összejött csapat győzött a III. Országos Rendőr Horgászverseny zárófordulóján, amelyet Hajdúszoboszlón, a Silver-tónál tartottak szombaton a Horgászatot Kedvelők Ligája (HOKEDLI) szervezésében. A 11 fordulóból álló versenysorozat és egyben a záróverseny győztese a Holdudvar Fishing Team nevű csapat lett, amely immár harmadik alkalommal hódította el az első helyet, elnyerve ezzel a vándorkupát. A nyerő ötös tagjai a rendőrségi internetes fórumon találkoztak egymással. A képzeletbeli dobogó második helyére az esztergomi Amatőrök, a harmadikra a békéscsabai Körös Team rendőrei állhattak fel.
2008.09.07. 14:18
 
 
Ukrajna egyelőre aligha számíthat EU-tagjelöltségre
Egyelőre alighanem lekerült a napirendről, hogy uniós tagjelöltséget helyezzenek kilátásba Ukrajna számára - vélekedtek uniós források, a franciaországi Evianban tartandó keddi EU-ukrán csúcstalálkozó előtt. Korábban az ukránok abban reménykedtek, hogy a Grúziával szembeni orosz katonai fellépés látványosan felgyorsíthatja saját közeledésüket a Nyugathoz. Az ukrán vezetők attól tartanak, hogy ellenkező esetben az orosz többségű Krím-félszigeten megismétlődhet a grúziai forgatókönyv, azaz az, hogy az oroszok katonai támogatás nyújtása mellett elismerték a Grúziától elszakadó Dél-Oszétiát és Abháziát. Ukrán hivatalos közlések szerint Moszkva már most orosz útleveleket ad ki krími oroszoknak.
2008.09.07. 14:00
 
 
Peking 2008: a Kammerer, Kucsera kajak páros egy hellyel előrébb kerülhet
A Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor kajak páros előrébb végezhet a Pekingben 1000 méteren elért olimpiai ötödik helyénél, ugyanis az előttük negyedik lengyel duó egyik tagjának pozitív lett a doppingtesztje, amit a B próba is megerősített. A PAP lengyel hírügynökség arról számolt be, hogy Seroczynski ötkarikás játékokon levett mintájában az anabolikus szteroidok közé tartozó clenbuterol nyomaira bukkantak. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság fegyelmi testülete szeptember 21-én tárgyalja majd az ügyet, akkor születhet döntés a lengyel egység kizárásáról. A Kammerer, Kucsera duó a hosszabbik távon éremesélyesként a csalódást keltő 5. helyen ért célba, de az esetleges előrelépéssel ugyanúgy negyedikek lehetnek, mint a rövidebbik, 500 méteres versenyben.
2008.09.07. 13:33
 
 
Óriásparadicsom Oroszországban
Óriásparadicsom termett Oroszországban, Valentyina Hodorjeva kertjében: a termés 2 kilogrammot nyom, s láttán még a hivatásos nemesítőknek is leesett az álluk. Az Altáji területen élő asszony meg a nagy csodálkozáson csodálkozott el. "Mi van ebben? Nálam mindig ilyen a paradicsom, mert nagyon szeretem termeszteni!" - mondta. Készségesen megosztotta sikere titkát a Komszomolszkaja Pravda című orosz lap olvasóival: jó tárgya a tehenek, lovak és szárnyasok ürülékéből, kiültetés a szabad földbe csak kedden, vagy pénteken - Hodorjeva megfigyelése szerint ugyanis éppen a hét e két napján kiültetett zöldség ad jó hozamot -, na és persze a megfelelő fajták használata.
2008.09.07. 13:16
 
 
Stabilizálódott a lövői balesetet túlélő dél-koreai kislány állapota
Életmentő műtéttel stabilizálták a szombati lövői közlekedési baleset egyetlen túlélőjének, egy 12 éves dél-koreai kislánynak az állapotát - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. A Szlovákiában fekvő Galánta Samsung-gyárának menedzserei szombaton vesztették életüket, amikor autójuk fékezés nélkül ráhajtott a sínekre a Győr megyei Lövő község vasúti átjárójában A szlovák rendszámú személyautó vonattal ütközött az átjáróban, s az autóban utazó négy felnőtt szörnyethalt. A tragédiát túlélő kislányt mentőhelikopter szállította a győri kórházba. A dél-koreai konzul Budapestről a helyszínre sietett, és minden segítséget megadott a rendőrségnek - mondta Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
2008.09.07. 13:09
 
A Hetedhét Oázis Alapítvány 14 - 23 éves fiatalok számára
Gondolkoztál már azon, hogyan élnek azok az emberek, akik testi, vagy szellemi sérüléssel születtek? Hogyan töltik mindennapjaikat azok, akik egy baleset következményeképpen szereztek maradandó sérüléseket? Van olyan ember a környezetedben, aki segítségre szorul, esetleg Te magad is átélted, átéled ezeket a nehézségeket? Fejezd ki érzéseidet versben, prózában vagy dalban! Műved szólhat Rólad, ismerősödről, lehet valóság, elképzelt esemény, vagy egy érzés.
2008.09.07. 13:06
 
 
Bajnai: a munka teremtheti meg az ország stabilitását
Hosszú távon a munka teremtheti meg egy ország stabilitását, ezért képessé kell tenni az embereket arra, hogy munkát vállaljanak, ösztönözni kell munkába állásukat, és munkahelyeket kell teremteni - jelentette ki Bajnai Gordon Szegeden. Magyarország a fejlettségi mutatókat tekintve a 35-45. helyen áll a világban, a tőkevonzó-képességet vizsgálva a hetedik, az uniós források felhasználását nézve pillanatnyilag az első, de a foglalkoztatási adatokat tekintve az utolsó előtti Európában - mondta a nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) tanévnyitóján, melyen részt vett Paczolay Péter, az Alkotmánybíróság elnöke, az egyetem professzora is.
2008.09.07. 13:00
 
 
Trichet: jövőre élénkülni kezd az euróövezet gazdasága
Derűlátóan nyilatkozott az eurózóna jövő évi gazdasági kilátásáról az Európai Központi Bank (EKB) elnöke. Néhány nappal korábban Joaquin Almunia, az EU pénzügyi biztosa azt mondta, hogy idén az övezetben komoly gazdasági gyengülés lesz. Jean-Claude Trichet, az EKB vezetője az olasz Rai televíziós csatornának adott interjút szombaton. Trichet azt mondta, hogy az idei második és harmadik negyedévben kerül mélypontra a gazdasági növekedés az eurózónában, ahol jövőre fokozatosan élénkül majd a gazdaság. Az eurózóna GDP-je az idei második negyedévben első ízben mutatott visszaesést az övezet 1999-es létrehozása óta.
2008.09.07. 12:09
 
Novemberben nyit a 17 milliárdból épített Aquaworld
Szeptember végén megkéri a használatbavételi engedélyt az Aquaworld Hotel és Élményfürdő Szolgáltató Zrt. a Budapest északi határában, a Megyeri híd szomszédságában 17 milliárd forintból felépült szállodára, apartman házra és élményfürdőre - mondta az MTI-nek Pfandler Katalin, a fejlesztő cég elnök-igazgatója. Október elején elkezdődhet a használatbavételi eljárás. A tervek szerint egy hónappal később fogadni tudják az első vendégeket. A Ramada hálózatán keresztüli foglalás alapján az első vendégek december elején érkeznek.
2008.09.07. 11:48
 
Határsértőket fogtak Gyulán
Vasárnap hajnali fél kettőkor jelentkezett határátlépésre a Gyulai közúti átkelőhelyen egy török honosságú kamion török sofőrjével, aki bútorlapokat szállított Németországba és Hollandiába.
2008.09.07. 11:28
 
 
Johnny Depp rockbandában játszik
A sztár gitározik és énekel is a The Kids nevet viselő együttesben.
2008.09.07. 11:19
 
 
Ma hirdetik ki a máriabesnyői kegytemplom bazilikává emelését
Ma hirdetik ki a híveknek a máriabesnyői kegytemplom kis bazilika (basilica minor) rangra emelését a Pest megyei településen - erről a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) sajtóirodája tájékoztatta az MTI-t. Az ünnepélyes kihirdetést Juliusz Janusz, a Szentszék apostoli nunciusa végzi, s a szentmisén részt vesz Beer Miklós váci megyéspüspök is - közölte a Váci Egyházmegye egyik munkatársa.A máriabesnyői kegytemplomnál a település honlapja szerint ezen a hétvégén tartják a hagyományos, úgynevezett Kisboldogasszony Nagybúcsút, melynek keretében ünnepi vigiliát, utána gyertyás körmenetet és egész éjjel tartó virrasztást tartanak. Ennek csúcspontja a kegytemplom bazilika minor rangjának kihirdetése.
2008.09.07. 11:10
 
A Bosnyák téri közműfejlesztésbe beszáll a zuglói önkormányzat is
A Bosnyák téren megvalósítandó Mundo-Zugló Kerületközponthoz kapcsolódó közmű és közterületi közlekedési fejlesztési beruházásokból a lengyel Echo Investment nettó 1,2 milliárd forintot, míg a saját feladatkörébe tartozó beruházások fedezésére az önkormányzat bruttó 500 millió forint értékű közcélú építési beruházást vállal - közölte a projekt PR-ügynöksége az MTI-vel. A beruházó Echo Investment vállalatnak nincs szerződéskötési kötelezettsége az önkormányzattal, csupán a közterületi közlekedési fejlesztésekkel kapcsolatban terheli egyeztetési kötelezettség, a most elfogadott előszerződés a felek kötelezettségvállalását tisztább és ellenőrizhetőbb keretekbe foglalja.
2008.09.07. 11:06
 
BÉT: 20 ezer pont alá gyengült a BUX a múlt héten
A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) hivatalos részvényindexe, a BUX az elmúlt héten 1.391,80 ponttal, 6,63 százalékkal esett, 19.615,42 ponton zárt pénteken. Utoljára július 4-én volt záráskor 20 ezer pont alatt, azt megelőzően pedig két évvel korábban zárt ilyen alacsonyan az index. A BUX a 2007. év végi 26.236 pontos értékénél 6.620,58 ponttal, több mint 25 százalékkal alacsonyabban áll. A magyar részvénypiacon az elmúlt héten is tartott a befektetői érdektelenség, ami az alacsony forgalom mellett az árfolyamok gyengülésében nyilvánult meg. A piacot nem segítette a nemzetközi befektetői hangulat sem, amely borús volt az ismét fölerősödő recessziós félelmek, a kedvezőtlen céghírek és amerikai makroadatok hatására. A magyar részvényárfolyamokra ezen túl kedvezőtlenül hatott a forint gyengülése és a belpolitikai bizonytalanság is.
2008.09.07. 10:46
 
 
Tömegverekedés Jászapátin: négyen szúrt sérülést szenvedtek
Négy ember szúrt sérülést szenvedett Jászapátin, ahol egy összeszólalkozás után egy nagyobb társaságban tömegverekedés tört ki; a rendőrség fokozottan ügyel a közrendre, hogy elejét vegye az újabb összetűzésnek - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel. Szabó Zita rendőr főhadnagy tájékoztatása szerint a jászsági kisváros művelődési háza előtt - ahol egy bált tartottak - szombaton éjjel feltehetően két család tagjai verekedtek össze. Ennek során szúróeszközök is előkerültek, ezekkel négy embert megszúrtak, akiket kórházba szállítottak. A hasba és hátba szúrtak között van életveszélyes sérült is. Többen könnyebb sérülést szenvedtek.
2008.09.07. 10:18
 
 
Kiköltöztetik a MÁV gépészeti funkcióit a Nyugatiból
A kormányzati negyed építéséhez kapcsolódóan a BALO Fémszerkezetgyártó, Szerelő és Kereskedelmi Kft. mintegy 1,2 milliárd forintért kitelepíti a Magyar Államvasutak Zrt. (MÁV) gépészeti funkcióit Istvántelekre - hozta nyilvánosságra a Közbeszerzési Értesítő. Sigulinszki Tibor, a MÁV szóvivője a költözködéssel kapcsolatban elmondta: a vasúttársaság igazgatósága már 2003. szeptemberében elfogadta azt a beruházási javaslatot, amely az iker- és dízel motorkocsi karbantartás fejlesztését az ország két pontján kívánta koncentrálni. Az elkészült szentesi műhely mellett a budapesti Rákosrendező pályaudvarhoz közeli istvánteleki beruházás azonban forráshiány miatt nem tudott teljesen megvalósulni.
2008.09.07. 09:45
 
 
KÖNYV: A kényelmes otthon
Milyen is az ideális hálóhely? Egy puha matrac sok párnával vagy egy kemény ágy ropogós fehér lepedővel? Reggelente hosszan fürdünk egy pazar, régimódi kádban, vagy csak gyorsan lezuhanyozunk? Az étkezőasztalnál elköltött vacsorára szavazunk, vagy inkább a kanapén ülve esszük az esti spagettit?
2008.09.07. 09:33
 
 
Irán három napos hadgyakorlatot tart hétfőtől
Irán három napos hadgyakorlatot kezd hétfőtől - jelentették be vasárnap az ország médiumai. Az ISNA hírügynökség szerint a gyakorlaton a reguláris hadsereg és az elit Forradalmi Gárda is részt vesz, a fegyvernemek tekintetében pedig a légvédelmi rendszerek is szerepet kapnak benne. Folyamatosan keringenek olyan találgatások, amelyek szerint az Egyesült Államok vagy Izrael légicsapást mérhet az iráni atomlétesítményekre, mert a Nyugat azzal vádolja Teheránt, hogy titkon atomfegyver birtoklására törekszik, noha Irán tagadja ezt.
2008.09.07. 09:30
 
 
MOZI: Trópusi vihar
Ben Stiller, Jack Black és Robert Downey Jr. olyan filmsztárokat alakítanak ebben az akcióvígjátékban, akik egy szuperdrága háborús filmet forgatnak eredeti helyszíneken. Csakhogy az elszabadult költségvetés miatt a stúdió kihátrál a film mögül, viszont a frusztrált rendező úgy dönt, folytatja a forgatást. Stábját a délkelet-ázsiai dzsungel közepébe vezeti, ahol igazi rosszfiúkkal találják szembe magukat.
2008.09.07. 09:30
 
 
Hivatalos megjelenés előtt már a neten a Metallica új lemeze
Egy héttel a hivatalos megjelenés előtt felkerült az internetre az új Metallica lemez.
2008.09.07. 09:25
 
 
Patrick Swayze leépíti magát
Az 56 éves Patrick Swayze lehetne óvatosabb is. Fél évvel ezelőtt mindössze néhány hetet jósoltak neki az orvosok. A színész azóta jobban van, köszönhetően annak, hogy minden orvosi előírást betartott. Eddig. Ám most úgy tűnik, nem tud lemondani a cigarettáról és az alkoholról.
2008.09.07. 09:20
 
 
Ebkártoplista
A legnagyobb és a legkisebb kutyafajta teszi a legtöbb kárt a lakásban, nevezetesen a dán dog és a csivava - állapították meg egy brit felmérés készítői. Az utóbbi "vakarcsok" életük során - átlagosan - 638 font (190 ezer forint) kárt okoznak, az előbbiek pedig 200 ezer forintnyit, szőnyegek szétrágásától megrágcsált fotelkarfákon és összetört vázákon át a lekapart ajtókig. A tacskók is elég "károsak" a maguk 133 ezer forintnyi kárértékével. A legkevesebb bajt ugyanakkor a szintén nagytestű ebfajta, a bernáthegyi okozza meg egy jóval kisebb, a mopsz. A felmérés során 3 ezer kutyatulajdonost kérdeztek meg. 85 százalékuk ölebe zömmel kölyökkorában tette a legnagyobb kárt, de 15 százalékuk kutyája felnőttként is ugyanolyan romboló maradt.
2008.09.07. 09:15
 
 
Hőségben különösen fontos a folyadékfogyasztás
Magyarországon a csapvíz iható, és az ország legnagyobb részén a minősége is jó - állítja a Magyar Élelmiszer-biztonsági Hivatal Vízbiztonsági Tudományos Bizottsága. A megfelelő folyadékbevitelre a kánikulában különösen ügyelni kell, az ajánlott mennyiség napi 2-4 liter. Iható csapvíz, ásványvíz vagy gyümölcs- és zöldséglé is. A csapvíz előnye, hogy olcsóbb a palackozott italoknál, könnyen hozzáférhető, továbbá nem kell a tele palackokat az üzletből hazavinni így műanyag hulladék sem keletkezik. Magyarország kiváló ásványvizeiből is nyugodtan fogyaszthatnak azok, akik a palackozott vizeket részesítik előnyben. Előnye, hogy fedezi a szervezet ásványi anyag szükségletét is.
2008.09.07. 09:14
 
 
Megvan a hiányzó láncszem a mamutok evolúciójához
Franciaországban nemrég egy sztyeppei mamut koponyáját tárták fel. Ettől a fajtól származó csontmaradványok ritkaságszámba mennek, viszont erre a leletre rendkívüli ép állapotban bukkantak rá a kutatók. A lelet számos olyan evolúciós kérdésre rávilágíthat, amelyet eddig homály fedett.
2008.09.07. 09:12
 
 
Női kosárlabda Eb-selejtező: kikapott a magyar csapat a franciáktól
A magyar női kosárlabda-válogatott hosszabbításos mérkőzésen négypontos vereséget szenvedett a francia csapattól Bourges-ban, az Európa-bajnoki selejtező hatodik fordulójában. Eredmény, C csoport, 6. forduló: Franciaország-Magyarország 68-64 (16-12, 18-12, 15-17, 9-17, 10-6). Magyar pontdobók: Bujdosó 17, Vajda 13, Englert, Fűrész 11-11, Fegyverneky 6, Horti, Krivacevic, Ujhelyi 2-2. Az állás: 1. Franciaország 13 pont/7 mérkőzés, 2. Szlovákia 11/7, 3. Magyarország 9/6, 4. Horvátország 8/6, 5. Románia 7/6. A magyarok szerdán a románokat fogadják Miskolcon.
2008.09.07. 08:30
 
 
Ibrahimovic fizetése a legmagasabb az olasz bajnokságban
Zlatan Ibrahimovic, az Internazionale svéd sztárja keres a legjobban az olasz labdarúgó-bajnokságban, a Serie A-ban. A La Gazzetta dello Sport című sportnapilap felmérése szerint a 27 éves támadó ebben a szezonban nettó 11 millió eurót tehet majd zsebre, az előző idényben keresete "csak" 6 millió volt. A második és a harmadik helyen a városi rivális AC Milan két brazil aranylabdása, Kaká és Ronaldinho áll: előbbi 9, utóbbi pedig 6,5 millió eurót keres a 2008/09-es idényben. A negyedik hely megosztva az olaszok két világbajnokáé, Gianluigi Buffoné (Juventus) és Francesco Tottié (AS Roma) egyaránt 5,5 millió euróval.
2008.09.07. 08:30
 
 
Kétszázan főzték a halászlevet a szegedi Tisza-parton
étszáznégy nevező főzte legjobb tudása szerint szombaton a halászlevet a XII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon - mondta el az MTI-nek a szervező halászcsárda vezetője. Frank Sándor a legjobbakról szólva elárulta, hogy idén hét versenyző nyerte el az Örökös halfőző címet. A Tisza-parti városban ugyanis elsősorban a részvétel a fontos, és a rangos díjat az nyeri el, aki hét alkalommal már megfőzte a hallét a rendezvény tizenkét éve alatt és ezt a zsűri igazolta. Összesen csaknem húszan tartoznak már ebbe a klubba, miután évente öt-hat szakácsnak sikerül megszereznie az érdemrendet. A most először próbálkozók sem távoztak azonban üres kézzel, hisz a vasbogrács-díjjal járó plakett megalapozza a következő évek feladatait.
2008.09.07. 08:25
 
Paralimpia 2008, úszás: Sors Tamás világcsúccsal döntős
Sors Tamás fantasztikus, 59.38 másodperces világcsúccsal bejutott a 100 méteres pillangóúszás (9-es kategória) döntőjébe a pekingi paralimpián. A korábbi rekordot az ausztrál Matthew Codrey tartotta (1:00.44 p). A finálé magyar idő szerint 14:09-kor kezdődik, Sors legnagyobb ellenfele, a korábbi világrekorder a harmadik legjobb eredménnyel döntős. Szintén döntős 100 m pillangón (8-as kategória) Csúri Ferenc, aki a 8. idővel lett finalista. Ráczkó Gitta 200 m vegyesen az 5., Becsey János 200 m vegyesen a 7. legjobb eredménnyel döntős.
2008.09.07. 08:13
 
 
Kuba felszólította az Egyesült Államokat szankciói eltörlésére
Kuba felhívta az Egyesült Államokat arra, hogy törölje el a karibi szigetországgal szemben elrendelt szankcióit annak érdekében, hogy az amerikai vállalatok hitelekkel és segélyekkel könnyíthessenek a Gustav hurrikán pusztítását elszenvedő kubaiak sanyarú helyzetén. A kommunista vezetésű szigetország külügyminisztériuma helyi idő szerint szombaton tette közzé felhívását. Havanna előzőleg köszönetet mondott azért, hogy az Egyesült Államok sajnálatát fejezte ki a természeti csapás által egy héttel ezelőtt Kubában okozott súlyos károk miatt, mindazonáltal elítélte az amerikai embargót.
2008.09.07. 08:07
 
 
Navracsics szerint az elit nem tudja érvényesíteni érdekeit
A Fidesz frakcióvezetője szerint ma Magyarországon sem a politikai, sem a gazdasági elit nem tudja érvényesíteni érdekeit, mert erre kizárólag egy posztkommunista titkosszolgálati hálózatnak van lehetősége; Navracsics Tibor erről - a Fidesz.hu portálon olvasható hír szerint - a Somogy megyei Kötcsén beszélt szombaton. A titkosszolgálati hálózatnak a "politikába, a gazdaságba és a médiába küldött részén keresztül" van erre lehetősége - mondta a frakcióvezető az ötödik alkalommal megszervezett Polgári Piknik elnevezésű zártkörű rendezvényen. Navrcsics Tibor szerint a módszer az, hogy megpróbálják összeugrasztani a társadalom különböző csoportjait.
2008.09.06. 21:00
 
 
Szombaton megdőlt a melegrekord, vasárnap még melegebb lesz
Megdőlt a magyarországi abszolút melegrekord szombaton, hiszen Szegeden az 1946-ban mért legmagasabb, 36,5 foknál többet, 36,7 fokot mutattak a hőmérők - közölte este az Országos Meteorológiai Szolgálat ügyeletes meteorológusa. Fövényi Attila elmondta, a rekord nemcsak Szegeden, de a fővárosban is megdőlt, hiszen eddig szeptember 6-án 1982-ben mérték a legmelegebbet, 33,2 fokot. Ezzel szemben a nap folyamán 34,3 fokig kúsztak fel a hőmérők Budapesten. Hozzátette: az egész országban hőség volt, hiszen a 200 méter alatti területeken mindenütt 30 foknál melegebbet mértek.
2008.09.06. 20:05
 
 
EU-külügyminiszteri csúcs a grúz-orosz konfliktusról
Nagyon sok a bizonytalanság abban a tekintetben, hogy pontosan mi történt a grúz-orosz konfliktus kirobbanásakor, ezért az Európai Unió külügyminiszterei egyetértenek abban, hogy olyan független nemzetközi vizsgálatra lenne szükség, amely kielégítő válaszokat adhatna számos kérdésre - közölte szombaton Göncz Kinga a dél-franciaországi Avignonban rendezett kétnapos informális csúcstalálkozót követően. A külügyminiszter elmondta: az esetleges vizsgálat kereteiről egyelőre nem volt szó, de nyilván olyan formát kell találni, amely elfogadható mindegyik félnek, mert a cél az lenne, hogy valóban látni lehessen látni, hogy mi is történt valójában.
2008.09.06. 17:49
 
 
Paralimpia 2008: színpompás megnyitóval kezdődtek a játékok
Látványos, színpompás, több mint két órás megnyitóünnepséggel szombaton elkezdődött Pekingben a XIII. paralimpia. A hivatalos program előtt két és fél órával már énekesek és táncosok, illetve hangulatfelelősök gondoskodtak a nézők szórakoztatásáról a Nemzeti Stadionban. Minden ülőhelyre kis csomag került, amely a kínai zászló és a paralimpia lobogója mellett zseblámpát és motoros legyezőt is tartalmazott. Az elsötétített stadionban egyszerre meggyújtott zseblámpák, illetve a világító legyezők egészen különleges hangulatot teremtettek. A küldöttségek bevonulása előtti utolsó tíz másodpercben a lelátó tűzijáték kíséretében számolt vissza.
2008.09.06. 17:40
 
 
Eörsi: demokráciában nem létezik szakértői kormány
Demokráciában nem létezik szakértői kormány - nyilatkozta Eörsi Mátyás, az SZDSZ országgyűlési képviselője szombaton Budapesten újságíróknak; a politikus szerint a pártoknak az ország előtt álló kihívásokról kell tárgyalni. Eörsi Mátyás elmondta, nem volt jelen az ügyvivői testület pénteki ülésén. Eörsi Mátyás elmondta azt is, hogy minden politikai pártnak a politika tartalmáról kell vitát folytatnia, arról kell tárgyalni, milyen javaslatok vannak az ország előtt álló számos gazdasági és szociális kihívásra. Szerinte azt kell megnézni, van-e olyan javaslat az asztalon, amelyhez többséget lehet szerezni a parlamentben.
2008.09.06. 17:05
 
 
Vb-selejtezők: Új-Zéland az óceániai zóna bajnoka
A további eredményektől függetlenül Új-Zéland labdarúgó-válogatottja megnyerte a világbajnoki selejtezőt az óceániai zónában, miután szombaton 3-1-re legyőzte Új-Kaledónia együttesét. Az új-zélandiak ugyanakkor ezzel még nem kvalifikálták magukat a 2010-es, dél-afrikai tornára, később még rájátszást vívnak majd az ázsiai ötödik helyezettel. Az azonban biztos, hogy a régió képviseletében ott lehetnek a jövő évi Konföderációs Kupán. Új-Zéland csapata eddig mindössze egyszer, 1982-ben, Spanyolországban léphetett pályára világbajnokságon, azóta az ausztrálok uralták Óceániát, de utóbbiak a mostani sorozatban Ázsiában szerepelnek.
2008.09.06. 16:32
 
 
A vándorló madarak megtanulják az idegen nyelveket
A vándorló madarak megtanulják az útjukba eső országok nyelvét, azaz felismerik az ott élő társaik vészjelzéseit, még akkor is, ha az eltér az általuk használttól. A Párizsban megjelenő tudományos havilap, a Science et Vie legújabb, szeptemberi száma szerint egy kanadai kutató, Joseph Nocera a közép-amerikai Belizében sajátos kísérleteket folytatott: madaraknak lejátszotta két különböző verébfajta vészjelző kiáltásait. A kísérleti alanyok közül a vándormadarak mindkét verébtípus kiáltásaira reagáltak, míg az egész életüket a közép-amerikai országban töltő madárfajok egyedei csak a belizei verebek nyelvét értették.
2008.09.06. 15:15
 
 
F1, Belga Nagydíj: Hamilton indul az élről
A brit Lewis Hamilton (McLaren) indulhat az élről a Forma-1-es világbajnokság idei 13. futamán, a vasárnapi Belga Nagydíjon. A második helyről a brazil Felipe Massa (Ferrari), a harmadikról a finn Heikki Kovalainen (McLaren-Mercedes) vághat neki a viadalnak. A sorozatban negyedik belga sikerére hajtó, világbajnoki címvédő finn Kimi Räikkönen (Ferrari) a negyedik rajtkockából indulhat.
2008.09.06. 15:08
 
 
Fodor: politikai patthelyzetben van ma Magyarország
Ma Magyarország politikai patthelyzetben van, az SZDSZ ugyanakkor felelősen politizálva arra törekszik, hogy megteremtse a kormányzati cselekvés lehetőségét - mondta Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke szombaton Kecskeméten tartott sajtótájékoztatóján. A pártelnök hangsúlyozta: az SZDSZ választási lehetőséget kínál az ország és a parlament számára. "Világossá kívánjuk tenni, hogy a választás, a liberális választás az nem Gyurcsány Ferenc, nem Orbán Viktor, hanem egy olyan felelős kormányzásnak a kialakítása, amit szakértői kormánynak nevezünk" - mondta a szabad demokrata politikus.
2008.09.06. 15:00
 
 
Egymillió fontot költöttek Madeleine McCann keresésére
Eddig egymillió fontba (300 millió forintba) került a Portugáliában csaknem másfél éve eltűnt skót kislány, Madeleine McCann keresése, de a gyermek szülei közölték: bármilyen árat készek megfizetni Madeleine megtalálásáért. A gyermeknek - aki idén lenne ötéves - tavaly május 3-án veszett nyoma a dél-portugáliai Praia da Luz főleg britek látogatta, Ocean Club nevű üdülőközpontjában. A kislány akkor tűnt el, amikor a szállodai szobában aludt - két kisebb testvérével -, miközben a szülők az épülettől nem messze, baráti társasággal vacsoráztak.
2008.09.06. 13:40
 
 
Megalakult a Magyar Demokratikus Charta
A társadalmi kirekesztés elleni fellépés jegyében megalakult a Magyar Demokratikus Charta szombaton Budapesten, a Művészetek Palotájában. A felhívás szerint a kirekesztés járványként terjed a társadalomban, egyes csoportok újra és újra elvitatják a kisebbségekhez tartozóktól, a másként gondolkodóktól a jogot, hogy egyenrangú polgárokként a nemzeti közösség tagjai lehessenek - olvasható a felhívásban, amelyet eddig mintegy kétszázan írtak alá. A rendezvényen jelen volt Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, az MSZP elnöke is, de nem szólalt fel.
2008.09.06. 13:00
 
 
F1, Belga Nagydíj: Heidfeld nyerte a harmadik szabadedzést
A német Nick Heidfeld érte el a legjobb időt a Forma-1-es Belga Nagydíj harmadik, szombati szabadedzésén, Spában. A BMW versenyzője mögött a finn Heikki Kovalainen lett a második, a kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso pedig a harmadik. A pontversenyben vezető brit Lewis Hamilton a negyedik, a második helyen álló brazil Felipe Massa az ötödik, míg a címvédő finn Kimi Räikkönen a hetedik lett. Eredmények: 3. szabadedzés: 1. Heidfeld (BMW) 2. Kovalainen (McLaren) 3. Alonso (Renault) 4. Hamilton (McLaren) 5. Massa (Ferrari) 6. Vettel (Toro Rosso).
2008.09.06. 12:34
 
 
Koreaiak voltak a lövői baleset áldozatai
Koreai állampolgárok voltak és szlovák munkavállalási engedéllyel rendelkeztek annak az autónak az utasai, amelyik szombaton délben összeütközött egy személyvonattal a Győr megyei Lövőn egy vasúti átjáróban - közölte a rendőrség. Az autó a fénysorompó piros jelzése ellenére hajtott a sínekre és ütközött össze a Szombathely felől közlekedő Eurégió vonattal, melynek következtében a gépkocsi négy utasa szörnyethalt, ötödik utasa pedig olyan súlyosan sérült, hogy helikopterrel kellett a győri kórházba szállítani - mondta el a GYSEV Zrt. kommunikációs munkatársa. A vonat utasai közül senki nem sérült meg. Szombaton délután hat órára helyreállt a forgalom a sopron-szombathelyi vasútvonalon.
2008.09.06. 12:30
 
 
Fidesz: a kormány miatt nő a távhődíj
A kormány a hatalmon maradással törődik a válságkezelés helyett, ennek a válságnak az egyik jele a távhőszolgáltatás díjának újbóli várható emelése - mondta László Tamás, a Fidesz lakótelepi munkacsoportjának vezetője szombaton. László Tamás a budapesti Nyírpalotai úton tartott sajtótájékoztatón elmondta: a kisebbségi kormány tevékenysége nem a magyar emberekről, nem a jövőről szól, hanem a hatalmon maradásról, aminek szerinte az emberek isszák meg a levét. Különösen a lakótelepen élők terhei növekednek drámai mértékben - hangsúlyozta a politikus, hozzátéve: a gázáremelés miatt idén negyedszer emelkedik a távhődíj.
2008.09.06. 11:58
 
 
Grúzia felfegyverzésével vádolja a Nyugatot Medvegyev
Az orosz elnök azzal vádolta meg szombaton a Nyugatot, hogy a humanitárius segítségnyújtás örvén újra felfegyverzi Grúziát. Az államtanács ülésének kezdetén Dmitrij Medvegyev kijelentette, hogy "folytatódik a grúziai rezsim felfegyverzése, például a humanitárius segélyek ürügyén". Bár az Egyesült Államokat nem említette név szerint, úgy fogalmazott, kíváncsi lenne, hogy miként viselkednének a Grúziát felfegyverző országok, ha az orosz haditengerészeti flottát küldenék el humanitárius segéllyel a közelmúltban pusztító erejű hurrikánok által sújtott karibi térségbe.
2008.09.06. 11:27
 
 
Sok a tűzriasztás, a nagy meleg miatt óvatosságra int a katasztrófavédelem
Az elmúlt 24 órában közel kétszeresére nőtt a szabadtéri tüzek miatt a tűzoltóságokra beérkezett riasztások száma az országban - mondta szombaton délelőtt az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője, aki a nagy meleg miatt fokozott óvatosságot kért a szabadban tüzet gyújtóktól. Szabadtéri tüzek miatt közel 200 esetben riasztották a tűzoltókat, míg az összes riasztás elérte a 320-at - tájékoztatta az MTI-t Dobson Tibor. A szóvivő szerint a tüzek számának ilyen mértékű növekedése összefüggésben van a szárazsággal és a nagy meleggel.
2008.09.06. 11:15
 
Elhúzódhat a tartósan beteg országgyűlési képviselők ügyének megoldása
További egyeztetésekre lesz szükség a tartósan beteg országgyűlési képviselők, köztük a szocialista Toller László és Horn Gyula ügyének rendezéséhez, mert a Fidesz több ponton is aggályosnak tartja a mentelmi bizottság által előkészített módosításokat. A mentelmi bizottság még júniusban nyújtotta be az Országgyűlésnek azt a három javaslatot, amely az Alkotmányt, az országgyűlési képviselők jogállásáról szóló törvényt és a házszabályt módosítaná. Az új szabályozás értelmében az országgyűlési képviselő megbízatása megszűnne, ha egy évig nem vesz részt az Országgyűlés ülésén, és ennek bekövetkezéséről a képviselők kétharmadának kellene szavaznia.
2008.09.06. 11:05
 
 
WBF: Nagy József világbajnok
Nagy József a Boksz Világalapítvány (WBF) cirkálósúlyú világbajnoka lett, miután a dél-afrikai Secundában rendezett profi gálán technikai KO-val legyőzte a kongói Zack Mwekassát. A betöltetlen címért kiírt meccsen sokáig nem úgy tűnt, hogy a magyar bokszoló sikerével zárul a küzdelem, ugyanis a 12 menetesre kiírt összecsapás első felében Nagyra hatszor is számolt a mérkőzésvezető. A hetedik három percben aztán óriási fordulat következett: a Hóhérnak becézett hajdúhadházi sportoló leütötte afrikai ellenfelét, aki ugyan ekkor még tudta folytatni a küzdelmet, ám ezután olyan verést kapott, hogy fél perccel később a bíró beszüntette az egyoldalú küzdelmet. Nagy József 21 mérkőzésén 19 győzelmét aratta a profik között.
2008.09.06. 10:22
 
 
US Open: Jankovic-Williams döntő lesz a nőknél
A szerb Jelena Jankovic és a hazai Serena Williams jutott be a női egyes döntőjébe az amerikai nyílt teniszbajnokságon. Williams 12., míg Jankovic első Grand Slam-döntőjére készülhet, fináléjuknak pedig külön izgalmat ad, hogy a győztes nem csupán a US Open trófeáját veheti át, hanem a világranglistán is az élre ugrik. A döntő időpontja egyelőre bizonytalan, ugyanis eredetileg szombatra tervezték, ám az időjárás-előrejelzések szerint esni fog New Yorkban, így lehet, hogy vasárnap kerülhet csak sor a mérkőzésre. Eredmény, női egyes, elődöntő: Jankovic-Gyementyjeva 6:4, 6:4 S. Williams-Szafina 6:3, 6:2.
2008.09.06. 10:17
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300[2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista