2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  ösztöndíj
127675 találat
 
 
Valós idejű szennyezettségi térképet fejlesztett ki az EU
Az INTAMAP elnevezésű, európai uniós forrásokból megvalósult kutatási projektnek köszönhetően mostantól valós idejű térképeken bárki nyomon követheti a lég-, talaj- és vízszennyezettség alakulását - jelentette be az Európai Bizottság csütörtökön Brüsszelben. A kutatók "nyílt forráskódú szoftvert fejlesztettek ki, amellyel olyan körvonaltérképek készíthetők, amelyek a szennyezett területek pontos helyén kívül már a szennyezés keletkezési helyét és haladási irányát is feltüntetik". Az adatok alapján a hatóságok gyorsabban és hatékonyabban tudnak dönteni a környezetszennyezési problémára adandó megfelelő válaszlépésekről, a lakosság pedig el tudja kerülni a szennyezett területet - áll a bizottság közleményében.
2010.10.14. 14:00
 
 
A lányok éppolyan jól számolnak, mint a fiúk
Minden előítélettel szemben a lányok nem tehetségtelenebbek a fiúknál matematika terén - közölték amerikai kutatók. A Wisconsin-Madison Egyetem kutatói 242 tesztet néztek át, amelyet az elmúlt húsz évben végeztettek el összesen 1,2 millió gyermekkel és fiatallal, és több nagyszabású, hosszú távú kutatást is tanulmányoztak. A férfiak és a nők matematikai képességei közötti különbség jelentéktelen - összegezte a tapasztalatokat a kutatás vezetője, Janet Hyde. A tudományos világ már rég elismert tényként kezeli a mostani eredményt - fűzte hozzá Matthias Sutter, az Innsbrucki Egyetem kutatója a Der Standard című osztrák lap internetes kiadása szerint.
2010.10.14. 13:30
 
 
Elspórolják a karácsonyi bulit a Buckingham-palotában
Takarékossági okokból az idén elmarad a hagyományos karácsonyi parti a brit királyi család londoni rezidenciáján, a Buckingham-palotában. Az általában kétévente esedékes ünnepi vigalommal a család körül szorgoskodó személyzet kemény munkáját ismeri el és köszöni meg II. Erzsébet királynő. Ilyenkor egyetlen estére felfüggesztik a szigorú protokollt, az inasok, takarítók, szobalányok, konyhai kisegítők szabadon cseveghetnek és viccelődhetnek, sőt táncolhatnak is a királyi família legmagasabb rangú tagjaival, beleértve az uralkodót és férjét, Fülöp edinburghi herceget. Az idei partira, amelyet december 13-ára hirdettek meg, hozzávetőleg 1200-an voltak hivatalosak; a rendezvény 50 ezer fontba (16 millió forintba) került volna.
2010.10.14. 13:15
 
 
Orbán nagyobb szerepet szánna a takarékszövetkezeteknek
Orbán Viktor szerint a következő tíz évben minimum a kétszeresére, de inkább a háromszorosára kellene növelni a takarékszövetkezetek jelenlegi, 5-6 százalék körüli pénzpiaci részesedését. A miniszterelnök csütörtökön a Szövetkezeti bankok és a kis- és középvállalkozások 3. európai fórumán, Budapesten közölte: szeretnének a magyar takarékszövetkezeteknek nagyobb szerepet szánni az ország pénzügyi vérkeringésében. Erre az Új Széchenyi Terv, az önkormányzati finanszírozás, az agrártámogatások közvetítése, valamint a pályázati rendszerek finanszírozása terén lát lehetőséget.
2010.10.14. 13:00
 
 
Felmentik Bathó Ferenc helyettes államtitkárt
Bathó Ferenc helyettes államtitkár felmentését kezdeményezte Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter - közölte a tárca csütörtökön az MTI-vel. Az 1990 óta költségvetési ügyekkel foglalkozó Bathó Ferenc felmentése az idei büdzsével áll összefüggésben a közlemény szerint. Mint fogalmaznak: "legalább 5,5 százalék lenne a 2010-es költségvetés GDP-arányos hiánya, ugyanis a még a Bajnai-kormány felügyelete alatt, a József nádor téren készült idei költségvetésen több lyuk is tátong". A minisztérium szerint a Bajnai-kormány felügyelete alatt olyan 2010-es költségvetés készült a volt Pénzügyminisztériumban, amely nem a valós számokon alapul. A Nemzeti Együttműködés Kormánya azonban elkötelezett a 3,8 százalékos hiánycél tartása mellett.
2010.10.14. 12:30
 
 
Képviselői indítványként kerülnek az Országgyűlés elé a válságadók
Képviselői önálló indítványként terjeszti a Fidesz az Országgyűlés elé a válságadók bevezetéséről szóló törvényjavaslatot, és azt kéri, hogy azok tárgyalását már a jövő héten kezdje el a Ház. Altorjai Anita, az Országgyűlés sajtófőnöke a házbizottság csütörtöki ülése után újságírókkal közölte: a Fidesz azt kéri, hogy hétfőn a plenáris ülés napirendjét egészítsék ki a válságadókról szóló törvényjavaslattal. Tájékoztatása szerint a kormány jelezte, hogy pénteken délután rendkívüli ülést tart, amelyen dönt a jövő évi adótörvényekről. A törvényjavaslatot az ülés hosszától függően pénteken, vagy szombaton terjeszti a parlament elé, hétfőn pedig annak sürgős tárgyalását kéri.
2010.10.14. 12:30
 
 
Népszámlálás kezdődött Oroszországban
Oroszországban mintegy 650 ezer kérdezőbiztos közreműködésével népszámlálás kezdődött. A legutóbbi 2002-ben volt. A mostani népszámlálás valójában már szeptember elején megkezdődött a nehezen megközelíthető vidékeken, elsőként Csukcsföldön. Az ország lakóinak számát ma mintegy 142 millióra becsülik, miközben 1991-ben, a Szovjetunió fennállásának utolsó évében még 148 millió volt. Azóta azonban nőtt a halálozási arány, a terhességmegszakítások száma emelkedett, és a születési arány visszaesett; az utóbbiakat a gazdasági nehézségekkel magyarázzák. A hatóságok a népszámlálástól - főleg a fővárosban - a volt szovjetköztársaságokból érkezett migránsokról várnak az eddiginél pontosabb adatokat.
2010.10.14. 12:15
 
 
Nepáli fiatalember a világ legkisebb férfija
Hatvanhét centiméter magas nepáli fiatalember a világ legkisebb férfija. A világrekordot csütörtökön hitelesítette a Guinness rekordok könyve, amikor Khagendra Thapa Magar betöltötte a 18. életévét. "Nagyon boldog és izgatott vagyok" - mondta Magar, aki eddig a világ legkisebb kamaszának címét viselte. Családja ugyan már évek óta sürgette a rekordokat hitelesítő Guinnesst, hogy ismerjék el a világ legkisebb férfijának is, a kérést azonban eddig azzal utasították el, hogy a fiú még nőhet. Ebben a kategóriában a korábbi rekorder a 70 centiméter magas kolumbiai Edward Nino Hernandez volt. Az 5,5 kilogrammot nyomó Magar mindössze 600 grammal született. Szülei nem tudják, hogy miért nem fejlődött rendesen, 13 éves öccse a korosztályának megfelelő nagyságú.
2010.10.14. 11:30
 
 
Másfél centiméterrel nőtt a repedés a sérült tározón
Másfél centiméterrel nőtt a repedés a sérült ajkai zagytározón - közölte a környezetvédelmi államtitkár. Illés Zoltán elmondta: a megsérült tározó északi oldalfalán folyamatosan mérik a repedéseket, de szerdáig nem tapasztaltak elmozdulást, csütörtök reggelre viszont az eddigi 54 centiméteres hasadék másfél centiméterrel nőtt. A környezetvédelmi államtitkár szerint még mindig fennáll egy esetleges újabb gátszakadás veszélye, de a sérült tározó közelében épített hármas körgát, valamint a Kolontár közepén átívelő 600 méteres védmű megóvná a falut és Devecsert. Vasárnap három-négy repedést lehetett látni a megsérült vörösiszap-tározó északi gátján. Közülük kettő nagyjából fél méter széles és 25-30 méter hosszú.
2010.10.14. 11:30
 
 
Péntek délután hazatérhetnek a kolontáriak
Péntek déltől hazatérhetnek a múlt szombaton kitelepített kolontáriak - közölte Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár a csütörtöki sajtóbejárás előtt Ajkán az MTI tudósítójával. A Kolontárt átszelő új gát megfelelő biztonságot nyújt a Veszprém megyei településen élőknek - mondta az államtitkár. Az új védmű mögötti falurész, amelyet múlt hétfőn elöntött a vörösiszap, lakhatatlan, ott kilenc házat kell megsemmisíteni, és feltehetően a Torna-patakon túli részt le kell majd bontani - fűzte hozzá. A Kolontárról kitelepített 715 embert csütörtökön tájékoztatják arról, hogy péntek déltől szervezett formában hazatérhetnek.
2010.10.14. 11:00
 
 
Pénzbüntetést kapott egy szlovák lap magyar nyelvű reklámért
Pénzbüntetést kapott egy regionális szlovák hetilap, mert májusban szlovák fordítás nélkül közölt egy magyar nyelvű hirdetést - írja a Sme című pozsonyi napilap csütörtökön. Az 1500 eurós büntetést a Szlovák Kereskedelmi Felügyelőség (SOI) szabta ki a My-Nitrianske noviny című hetilapra, miután egy budapesti cég magyar nyelvű hirdetése szlovák fordítás nélkül jelent meg a lapban. A felügyelőség a reklámtörvény alapján hozott döntést, amely hivatkozik az államnyelvtörvényre. A büntetést egy feljelentés alapján hozták meg.
2010.10.14. 09:30
 
 
Egy vizsgálat szerint az előző ukrán kormány eltékozolt milliókat
Hűtlenül kezelt több százmillió dollárt a Julija Timosenko által vezetett korábbi ukrán kormány - állapították meg könyvvizsgálatuk nyomán amerikai magándetektív-irodák. Hrihorij Nemiria, a volt miniszterelnök főtanácsadója ugyanakkor elutasította a jelentés megállapításait, a dokumentumot pedig politikailag motiváltnak, szakmailag hiányosnak minősítette. Hozzátette, hogy az előző kormányzat nem követett el törvénytelenséget. A februári elnökválasztáson a Julia Timosenkót legyőző Viktor Janukovics vezette új kormányzat három ügynökséget kért fel a vizsgálat lefolytatására.
2010.10.14. 09:15
 
 
Obamának Sarah Palin is rokona
Barack Obama amerikai elnököt rokoni szálak fűzik Sarah Palin volt republikánus alelnökjelölthöz, a radikális ellenzéki Tea Party egyik vezéregyéniségéhez - állítják az Ancestry.com családfakutatói. A kutakodó genealógusok azt is kimutatták, hogy az elnöknek az egyik leghangosabb bírálója, Rush Limbaugh konzervatív rádiós műsorvezető is a pereputtya. A utahi Ancestry.com származástani kutatói megállapították, hogy Obama és Palin tized-unokatestvérek egy közös ős, bizonyos John Smith révén, aki telepes és lelkipásztor volt a XVII. századi Massachusettsben. Obama, csakúgy, mint Palin az anyja vérvonalán keresztül köthető Smith-hez.
2010.10.14. 08:45
 
 
Pénteken kezdődnek az őszi érettségi vizsgák
Pénteken kezdődnek meg az őszi érettségi vizsgák, az írásbeliken és a szóbeliken mintegy 16.700 diák ad számot tudásáról középszinten és emelt szinten. Az írásbelik a nemzetiségi nyelv és irodalom vizsgákkal indulnak, ezeket jövő hétfőn a magyar nyelv és irodalom, valamint a rajz, majd kedden a matematika és a földrajz érettségik követik. Az oktatási államtitkárság korábbi közlése szerint az őszi írásbeli érettségi vizsgák október 28-áig tartanak 161 intézményben. Ezt követően november 10-től tartják az emelt szintű szóbeli vizsgákat, majd november 18-tól a középszintű szóbeliket.
2010.10.14. 08:30
 
 
Nősténnyé operáltak egy hermafrodita kutyát
Már a kutyáknak is megvan a joga a nemátalakító műtétre: az állatorvosok segítségével igazi nőstény lett Georgie, a hermafrodita bullterrier-keverék. A Manchesterben született Georgie-nak hüvelye és visszafejlődött pénisze is volt, ezért a hím nemi szerveket műtéti úton eltávolították - mondta el Lisa Graham, a Manchester Dogs Home vezetője. Az állat jelenleg egy állatmenhelyen él, ahol bár sok látogatónak megtetszett, eddig senki sem akarta magához venni. Graham reméli, az elkövetkezendő napokban találnak gazdit a kutyalány számára, mivel már számos ajánlatot kaptak az ország egész területéről.
2010.10.14. 08:15
 
Kaká maradna a Realnál
Nem szeretne távozni a Real Madridtól Kaká, az együttes aranylabdás brazil futballistája. A játékmester saját Twitter oldalán jelentette be, hogy nem foglalkozik azokkal a pletykákkal, amelyek szerint hamarosan elhagyja a csapatot, és hozzátette: jelenleg csak az érdekli, hogy mihamarabb felépüljön és beverekedje magát az együttesbe. A 28 éves játékos hosszú ideje térdsérüléssel bajlódik, José Mourinho, a madridiak portugál vezetőedzője pedig a posztján úgy tűnik, hosszú távon számol a nyáron szerződtetett német Mesut Özillel, valamint az argentin Angel Di Maríával.
2010.10.14. 08:00
 
 
Szalai Annamária: legkésőbb november közepére kinevezik az új vezérigazgatókat
A kuratórium várhatóan november elejére, legkésőbb november közepére megválasztja a közmédiumok új vezérigazgatóit, akiknek munkába állása lehetővé teszi, hogy az új rendszer elinduljon, illetve ezzel párhuzamosan a közszolgálati kódex elkészítése is megkezdődik a Médiatanácsban. Erről Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke beszélt szerda este a Duna Televízió Közbeszéd című műsorában. Szalai Annamária kifejtette, hogy az új rendszer fokról fokra épül ki, melynek első lépése volt, a hírközlési és a médiahatóság összevonása, valamint hogy hétfőn megalakult a Médiatanács és a Kuratórium.
2010.10.14. 07:45
 
 
Kimentették mind a 33 bányászt Chilében
Helyi idő szerint szerda éjfél előtt felszínre hozták a 33-ik bányászt is, és ezzel teljes sikerrel ért véget a páratlan mentési akció a chilei San José réz- és aranybányában. A mentés - amely a televíziós csatornák jóvoltából szinte az egész világ szeme láttára folyt - kevesebb, mint egy napon át tartott. A 33 bányászt - köztük 32 chileit és 1 bolíviait - hosszú és alapos előkészületek után és egy rendkívül gondosan, nemzetközi segítséggel megszervezett mentési akció keretében hozták a felszínre, ahol Sebastian Pinera chilei elnök és hozzátartozóik, valamint újságírók hada várta őket.
2010.10.14. 07:30
 
 
A nap végére befejeződhet a chilei bányászok kimentése
Chilei idő szerint a nap végére felszínre kerülhet mind a 33 vájár, akik immár 69. napja egy beomlott chilei bánya foglyai - közölte Laurence Golborne bányászati miniszter. "Sokkal gyorsabban haladunk, mint reméltük" - tette hozzá a politikus, aki korábban 36-48 órás időtartammal számolt. A mentésért felelős mérnök, René Aguilar elmondta, hogy a kezdeti egy óra helyett most már csak 45-50 perc kell egy bányász felszínre hozásához. A vájárok több mint felét kimentették, a szerda hajnalban kezdődött munkálatok zökkenőmentesen haladnak. Elsőként Florencio Avalos élvezhette újra a friss levegőt, miután a 622 méter hosszú járaton át kihúzták.
2010.10.13. 21:00
 
 
Szávay az idén már nem versenyez
Szávay Ágnes fizikai kimerültségére hivatkozva lemondta a hétfőn kezdődő luxemburgi női tenisztornát, s ezzel eldőlt, hogy az idén már nem versenyez. A versenyzőtől kapott információk szerint az MTI úgy tudja, hogy a világranglistán jelenleg 37. magyar játékos szeretné alaposan kivizsgáltatni a rendszeresen kiújuló lábsérülését. Szávay az idén két WTA-tornát nyert, júliusban megvédte címét Budapesten, majd egy hét múlva Prágában is diadalmaskodott. Ezt követően hullámzó teljesítményt nyújtott.
2010.10.13. 20:15
 
 
Eladható a Liverpool
Az illetékes londoni bíróság állásfoglalása szerint el lehet adni a Liverpool labdarúgócsapatát, azaz belátható időn belül megtörténhet a tulajdonosváltás. A döntéssel a bíróság a klub legfőbb hitelezőjének, a skóciai Royal Banknek adott igazat. A pénzintézet azt kifogásolta, hogy a jelenlegi két tulajdonos, az amerikai George Gillett és Tom Hicks megváltoztatta az értékesítés előkészítésével áprilisban megbízott adminisztratív testület összetételét. Utóbbi múlt héten szerdán jelentette be: megállapodott az eladásról a New England Sports Ventures (NESV) nevű céggel, az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB) szereplő Boston Red Sox tulajdonosával, hogy 300 millió fontért megveheti a klubot.
2010.10.13. 19:45
 
 
Egy évvel meghosszabbította a BT az afganisztáni nemzetközi erő mandátumát
Az ENSZ Biztonsági Tanácsa szerdán egy évvel meghosszabbította a NATO vezette afganisztáni nemzetközi stabilizációs katonai erő mandátumát. A testület aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy megszaporodtak a tálibok, az al-Kaida és más törvénytelen fegyveres csoportok és bűnözők által elkövetett terrorcselekmények. A 15 tagú BT egyhangúlag döntött a felhatalmazás meghosszabbításáról.
2010.10.13. 19:45
 
 
Budapest belvárosában forgat Angelina Jolie
Budapest belvárosában, a Rózsák terén forgatott szerdán Angelina Jolie Oscar-díjas színésznő, aki első rendezésén, egy háborús szerelmi történeten dolgozik Magyarországon. Az Untitled Bosnian War Love Story (azaz Cím nélküli boszniai szerelmi történet) "munkacím" alatt készülő produkció forgatásához lezárták a VII. kerületi Rózsák tere környékét, amelyet háborús díszletté alakítottak összetört, felborogatott kelet-európai autókkal, homokzsákokkal, barikádokkal. A délszláv háború idején játszódó film Angelina Jolie saját forgatókönyvéből és produceri közreműködésével készül.
2010.10.13. 19:15
 
 
Az afgán tálibok cáfolták, hogy tárgyalnának a kabuli kormánnyal
Az afgán tálibok szerdán cáfolták, hogy tárgyalnának Hamid Karzai elnök kormányával a tízedik évébe lépett háború befejezéséről. Zabihullah Mudzsahed tálib szóvivő egyúttal megismételte a felkelők régi követelését a külföldi csapatok távozásáról, hozzáfűzve: az csak a kabuli kormány és külföldi támogatói hitelét ássa alá, ha azt terjesztik, hogy béketárgyalások folynak, miközben csapataik harcban állnak a felkelőkkel. A The Washington Post amerikai lap a közelmúltban meg nem nevezett afgán és arab forrásokra hivatkozva írt az állítólagos béketárgyalásokról.
2010.10.13. 18:15
 
 
Eminem és a Lady Antibellum az American Music Awards esélyesei
Eminem amerikai rapper és a Lady Antibellum nevű country együttes az American Music Awards legesélyesebbjei, mindkét előadót öt díjra jelölték - közölték a szervezők Los Angelesben. Justin Bieber négy jelölést kapott, Katy Perry énekesnő, Kesha és B.o.B. rapperek, valamint Usher pedig három díjra esélyesek. A Grammy-díjjal ellentétben, ahol a zeneipar adományozza a kitüntetéseket, az American Music Awards esetében a közönség dönt arról, ki kapja a 19 kategória díjait. Még egy hónapon keresztül adhatják le szavazataikat a rajongók. A díjat november 21-én Los Angelesben adják át.
2010.10.13. 17:45
 
 
További válságadókat fog bevezetni a kormány
A bankadó után további válságadókat fog bevezetni a kormány: a távközlési és telekommunikációs szektorra, az energiaszektorra és a kereskedelmi láncokra vonatkozóan - jelentette be a miniszterelnök. Orbán Viktor a Széll Kálmán Alapítvány budapesti rendezvényén azt is mondta, hogy a kormány felfüggeszti a még meg nem kezdett PPP-beruházások szerződéseit, új PPP-s szerződéseket pedig nem kötnek, a futó szerződéseket újratárgyalják. Orbán bejelentette azt is: a kormány november elsejétől 2011. december 31-ig felfüggeszti a magánnyugdíjrendszerbe jelenleg havonta 30 milliárd forint értékben folyósított összeg átutalását.
2010.10.13. 17:15
 
 
Szabadlábra helyezték a Mal Zrt. vezérigazgatóját
A Veszprémi Városi Bíróság szerdán elrendelte Bakonyi Zoltánnak, a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. vezérigazgatójának azonnali szabadlábra helyezését - közölte Bánáti János, a vezérigazgató jogi képviselője újságírókkal a bíróság épülete előtt. Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a parlamentben, napirend előtti felszólalásában jelentette be, hogy a rendőrség őrizetbe vette a Mal Zrt. vezérigazgatóját és kezdeményezte előzetes letartóztatását. Bakonyi Zoltánt az iszapkatasztrófával összefüggésben több ember halálát okozó közveszélyokozással és környezetkárosítással gyanúsították meg.
2010.10.13. 17:15
 
 
Rekordszinten az aranyár, 30 éves csúcson az ezüst ára
Rekordszintre emelkedett az arany ára a New York-i tőzsde fémszekciójában (COMEX) csütörtökön délután. A decemberi lejáratú arany unciája 1368,90 dollárra nőtt 2 százalékos napközbeni drágulással, miután az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed az előző nap jelezte, hogy az amerikai gazdaságnak további támogatásra lehet szüksége. Ez gyengítette a dollárt az euróval szemben, ami hozzájárult az arany áremelkedéséhez. Eközben az ezüst azonnali ára 23,59 dollárra, 30 éves csúcsra emelkedett a kedd késő esti 23,28 dollárról.
2010.10.13. 16:45
 
 
Az Alstom képviselői eredménytelenül távoztak a TE Ganz-Röck gyárától
Másodszor is eredménytelenül távoztak el a német Alstom cég képviselői és a termékeik elszállítására váró kamionok a TE Ganz-Röck Zrt. kiskunfélegyházi gyára elől szerdán, mert a munkások megakadályozták a járművek behajtását az üzem területére. A német cég képviselői az üzem előtt álló kamionok közül az egyiket a sztrájkoló munkások elé állították és kérték a dolgozókat, hogy engedjék be az üzem területére a járművet. A dolgozók a kérésnek nem tettek eleget, ami után a kamionok a sztrájkolók tapsától kísérve elhagyták a helyszínt. A múlt héten pénteken éjfél után tett először kísérletet a német cég arra, hogy a TE Ganz-Röck Zrt. üzemébe megmunkálásra szállított, speciális csöveit elvigye.
2010.10.13. 16:30
 
 
Bakondi: eddig félmilliárdot költöttek az önkormányzatok a védekezésre
Az Ajka mellett történt vörösiszap-katasztrófa által érintett helyi önkormányzatok szerdáig mintegy 500 millió forintot fordítottak a védekezésre - mondta Bakondi György, a Mal Zrt. kormánybiztosa szerdán, a veszprémi kormányszóvivői tájékoztatón. Bakondi György kérdésre válaszolva kiemelte, hogy a katasztrófaelhárítás minden költségét pontosan feljegyzik, azokat azonban egyelőre még nem összegezték. A kormánybiztos közlése szerint a Mal Zrt.-ben legkorábban csütörtökön vagy pénteken folytatódhat a termelés.
2010.10.13. 16:00
 
 
Romokban Christina Aguilera házassága
Christina Aguilera ötévi, Courteney Cox tizenegy évi házasság után járja ismét a maga útját. A 29 esztendős Aguilera és zenei menedzser férje, Jordan Bratman pár hónapja döntöttek a szétbútorozás mellett, de arról még nem határoztak, hogy elválnak-e - közölték a celebportálok. "Jelenleg külön élnek, aztán majd meglátják, hogy alakul a dolog. Nagyon szerették egymást, ám az utóbbi hat hónapban rájöttek, hogy inkább jó barátok, mintsem férj és feleség" - idézte a házaspárhoz közel álló forrást egy honlap. Az énekesnő szóvivője közölte, hogy semmit sem akarnak hozzáfűzni a hírhez.
2010.10.13. 15:45
 
 
Felfüggesztett börtön Budaházynak
Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte Budaházy Györgyöt jogerősen a Fővárosi Ítélőtábla. A határozathirdetést rendzavarás miatt 30-40 percre fel kellett függeszteni, Budaházy híveit rendőrök vezették ki. A tábla másodfokon helybenhagyta a Fővárosi Bíróságon született elsőfokú döntést, melyben egy év három évre felfüggesztett börtönnel sújtották Budaházyt, akit ügyészség ebben az ügyben 2006 ősze és 2007 tavasza között az interneten nyilvánosságra hozott írásai miatt vádolta meg állam elleni bűncselekménnyel. Ezekben a vádlott az ügyészség szerint a főváros blokádjára, a kormány elkergetésére, a parlament feloszlatására és más erőszakos cselekményekben való részvételre buzdította olvasóit.
2010.10.13. 15:45
 
 
Az uniós háztartások 43 százalékában nincs internet
Az uniós országok háztartásainak 43 százalékában továbbra sincs internet - derül ki az Európai Bizottság által a digitális technológia terjedéséről szóló, szerdán közzétett tájékoztatásból. Az EU által hivatalos célként kitűzött "digitális menetrend" azt írja elő, hogy 2020-ra minden európai polgárnak legyen legalább 30 Mbps sebességű internet-hozzáférése, és ugyanerre az időpontra az európai háztartások legalább fele rendelkezzen 100 Mbps-os vagy még ennél is nagyobb sávszélességgel. Miközben sokan továbbra sem érdeklődnek az internet iránt, azok körében, akiknek van előfizetésük, egyre inkább terjed a szélessáv, és ma már az internet-felhasználók 35 százaléka közösségépítő honlapokat is használ.
2010.10.13. 15:30
 
 
Oscar-esélyes Colin Firth új filmje!
A King’s Speech a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon elért sikerek után az amerikai Filmes Akadémia tagjainak a szívét is meglágyíthatja.
2010.10.13. 15:22
 
 
Demi Moore imádja az orgiákat
Döbbenetes titkok derültek ki az örök fiatal színésznőről és férjéről.
2010.10.13. 15:20
 
 
A brit autósok közül BMW-vezetők a legdurvábbak
A brit autósok közül a BMW-vezetők a legdurvábbak - adta hírül a Sun című lap szerdán. A megkérdezettek szerint a leggyakrabban a Nagy-Britanniában Beamernek nevezett bajor autó volánja mellett ülők folyamodnak obszcén gesztusokhoz, felejtik el bekapcsolni a biztonsági övet, és őket kapják el a legsűrűbben gyorshajtás miatt. A közvélemény-kutatásban részt vevő háromezer személynek több mint a fele tett említést BMW-vezetőkkel átélt negatív tapasztalatokról.
2010.10.13. 15:15
 
 
Szex közben tilos hazudni!
Egy ismert német szexológus összeállítást készített a testi szerelemmel kapcsolatos leggyakoribb tévhitekről. Minden egyes állításhoz cáfolatot is fűzött.
2010.10.13. 15:15
 
 
Aszteroidák hozták az élet fő alkotóelemeit a földre
Amerikai csillagászok olyan aszteroidát figyeltek meg speciális teleszkópokkal, amelyen vízjég található.
2010.10.13. 15:08
 
 
Pénteken térhetnek vissza a kolontáriak
Pintér Sándor belügyminiszter szerint a kolontáriak legkorábban pénteken térhetnek vissza településükre, akkorra fejeződik be ugyanis a területet védő új gát végleges kiépítése. A tárcavezető szerdán, a Veszprémbe kihelyezett kormányszóvivői tájékoztatón hangsúlyozta: az épülő védmű már jelenleg is képes lenne egy újabb iszapömléstől megvédeni Kolontárt és Devecsert, így a települések kitelepítésére vonatkozó vészhelyzet elhárult. Pintér hozzátette ugyanakkor, hogy a katasztrófa nyomán kialakult teljes vészhelyzet még nem múlt el, hiszen ahhoz azt is biztosítani kell, hogy az iszap továbbra is biztosan a sérült zagytározóban maradjon.
2010.10.13. 14:00
 
 
Rendőrkézre került Kanadában a magyar emberkereskedő család három tagja
Rendőrkézre került a Magyarországról legkevesebb 19 embert Kanadába csábító és ott rabszolgaként dolgoztató, tíztagú hamiltoni család három tagja - jelentette a Toronto Sun. A 48 éves D. Ferencet szombaton vették őrizetbe, felesége, a 40 éves K. Gyöngyi és fia, a 20 éves ifjabb D. Ferenc hétfőn adta fel magát. Az emberkereskedelemmel gyanúsított három ember óvadéki tárgyalását szerdán tartják meg.
2010.10.13. 14:00
 
 
Határai definiálására szólította fel Izraelt a palesztin vezetés
Izrael határainak definiálására szólította fel a palesztin vezetés Izraelt és az amerikai kormányt. "Hivatalosan is arra kérjük az izraeli és az amerikai kormányt, hogy jutassák el hozzánk annak az Izraelnek a térképét, amelynek elismerését várják tőlünk" - mondta Jaszír Abed Rabbo, a Palesztinai Felszabadítási Szervezet egyik vezetője. Rabbo felszólítása válasz Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök hétfői nyilatkozatára, amelyben azt ajánlotta a palesztinoknak, hogy leállítja az izraeli telepek bővítését, ha elismerik Izraelt zsidó államként.
2010.10.13. 13:45
 
 
A pápa megemlékezett a magyarországi iszapömlés áldozatairól
Magyarul szólt szerdai általános kihallgatásán XVI. Benedek pápa a vörösiszapömlés áldozatairól és károsultjairól. "Szeretettel köszöntöm a magyar híveket, különösen azokat, akik Miskolcról, Tesmagról, Gödről, Dányból és Kislétáról jöttek. Megemlékezem a kolontáriakról, akiknek el kellett hagyniuk otthonukat és mindenkiről, akiket a mérgező iszap sújtott. Imáimba zárom azokat, akik életüket veszítették. Szívesen adom apostoli áldásomat rátok és mindazokra, akik az érintettek segítségére sietnek. Dicsértessék a Jézus Krisztus!" - mondta XVI. Benedek pápa magyar nyelven szerdán délelőtt a vatikáni Szent Péter téren tartott audiencia végén.
2010.10.13. 13:30
 
 
Kormánypárti és jobbikos képviselők bírálták a legfőbb ügyészt
Kormánypárti és jobbikos képviselők bírálták a legfőbb ügyészt a parlament jogsértéseket vizsgáló albizottságának szerdai ülésén, mert Kovács Tamás szerint összességében törvényes volt az ügyészek eljárása a 2006. őszi események során. "Szemenszedett rosszindulatú beállítás" - mondta Varga László (KDNP) a legfőbb ügyész levelére. Gaudi-Nagy Tamás (Jobbik) szerint pedig az ügyészek "a legrosszabb kommunista idők szellemében jártak el" 2006 őzén, a legfőbb ügyész pedig levelével bizonyította alkalmatlanságát. Gulyás Gergely, a bizottság fideszes elnöke szerint is válaszolni kell Kovács Tamás levelére.
2010.10.13. 13:00
 
 
Tarlós: kérdéses, hogy finanszírozható-e a főváros
Tarlós István szerint állami beavatkozás nélkül nem látszik kezelhetőnek a főváros forráshiánya és adósságállománya. A főpolgármester szerdai, fővárosi sajtótájékoztatóján közölte, hogy Budapest finanszírozhatóságának vizsgálatára az Állami Számvevőszéket (ÁSZ) kérik fel. Tájékoztatása szerint erről a kérdésről a jövő héten tárgyalnak Orbán Viktor miniszterelnökkel. Nemcsak készpénz juttatásáról, hanem bizonyos feladatok átvállalásáról is szó lehet - tette hozzá. Tarlós (Fidesz-KDNP) azt mondta, hogy a város pénzügyi helyzete rendkívül aggasztó, a napi működés még nincs veszélyben, de a 2011-es költségvetés igen.
2010.10.13. 13:00
 
 
A devecseri károkról tájékozódik a kormány
Devecserben tájékozódnak a vörösiszapömlés által okozott károkról a kormány tagjai szerda délelőtt, miután a kiürített Kolontáron jártak - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. A kormánytagok autóbusszal érkeztek az ajkai térségbe Veszprémből, majd katonai terepjárókba ültek, és azokkal járják Devecser utcáit. Orbán Viktor miniszterelnök Pintér Sándor belügyminiszterrel együtt utazva szemléli a Veszprém megyei kisváros tizenkilenc olyan utcáját, amelyet múlt hétfőn elöntött a vörösiszap. A kabinet tagjai ezután visszatérnek Veszprémbe, ahol kihelyezett kormányülést tartanak.
2010.10.13. 12:15
 
 
Kilencre nőtt az iszapömlés halálos áldozatainak száma
Kilencre emelkedett a vörösiszap-katasztrófa halottainak száma - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel. Szerda délelőtt nem sokkal fél tíz előtt elhunyt az a kolontári idős lakos, akit az ajkai kórházban ápoltak az iszapömlés következtében elszenvedett sérülései miatt - olvasható a közleményben.
2010.10.13. 12:00
 
 
Overdose nem indul Milánóban
Nem indul vasárnap a milánói versenyen Overdose, a veretlenségét augusztusban Baden-Badenben elvesztett magyar csodaló, helyette valószínűleg november 14-én Rómában fut majd. Mikóczy Zoltán, a versenyló résztulajdonosa a pannoniaoverdose.hu-nak azzal indokolta a visszalépést, hogy bár Overdose egyre jobb formát mutatott, ám legutóbbi patkolását követően - amikor körmölték is - elhúzódó pataérzékenység jelentkezett, ami még nem múlt el teljesen.
2010.10.13. 12:00
 
 
Eb-selejtezők: második helyen zárta az évet az Egervári-csapat
Finnországban aratott 2-1-es sikerével a magyar labdarúgó-válogatott a világbajnoki ezüstérmes hollandok mögött második helyről várja az Eb-selejtezők nehéznek ígérkező tavaszi folytatást. Egervári Sándor csapata ugyan Svédországban vereséggel rajtolt a sorozatban, de utána hazai pályán legyőzte Moldovát és San Marinót, majd Dzsudzsák Balázs 94. percben lőtt góljával Finnországból is elhozta a három pontot.
2010.10.13. 11:00
 
 
Megérkeztek a kormánytagok a katasztrófa sújtotta térségbe
Autóbusszal érkeztek a kormány tagjai a vörösiszap sújtotta ajkai térségbe szerda délelőtt. A miniszterek a kiürített Kolontáron tájékozódnak a veszélyhelyzetről - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. A vörösiszappal szennyezett úton át rendőri felvezetéssel jutottak a miniszterek Devecseren keresztül a múlt szombat reggelre kiürített Kolontárra, de a hermetikusan lezárt faluba újságírókat nem engedtek be. A kormánytagok kolontári tájékozódása után születhet döntés a veszprémi kormányülésen a katasztrófát okozó Mal Zrt. hétvégi újraindításáról.
2010.10.13. 11:00
 
 
Bundesliga: a Stuttgart megvált Grosstól
A VfB Stuttgart szerdán menesztette Christian Grosst, a labdarúgócsapat vezetőedzőjét. A német klub a honlapján tette közzé, hogy megvált a svájci szakembertől. A csapatot a Schalke 04 elleni, szombati Bundesliga-meccsen már az eddigi segédedző, Jens Keller irányítja. A Stuttgart hét forduló alatt csak egyszer nyert, s három ponttal az utolsó helyen áll a tabellán.
2010.10.13. 11:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619[1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista