2018. január 21., vasárnap - Ágnes
Deviza:  
EUR/HUF 310,45 USD/HUF 284,19 CHF/HUF 289,1
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Oktatás ››  Nyári Egyetem
20 találat
 
 
Román külügyminiszter: sértik az alapszerződést a magyar fél autonómiapárti nyilatkozatai
Titus Corlatean román külügyminiszter a magyar-román alapszerződés megsértésének minősítette a magyarországi döntéshozóknak az etnikai autonómiát támogató nyilatkozatait - közölte pénteken a Mediafax hírügynökség.
2014.08.15. 10:53
 
Sikeres a V4-ek energiabiztonsági együttműködése
A visegrádi országok (V4) egyik legfontosabb és legsikeresebb együttműködési területének nevezte az energiabiztonságot a témáért felelős magyar utazó nagykövet egy budapesti kerekasztal-beszélgetésen szerdán.
2013.08.28. 17:13
 
Ponta támogatná Tőkés román állami kitüntetésének visszavonását
Victor Ponta román miniszterelnök kész ellenjegyezni egy esetleges elnöki rendeletet, amelyben visszavonják Tőkés László európai parlamenti képviselő román állami kitüntetését - közölte hétfőn a Mediafax hírügynökség a kormányfő egy vasárnap esti tévéinterjúját idézve.
2013.08.19. 10:24
 
 
A román külügyminisztérium látszatpolitikai lépésnek tartja a budapesti nagykövet bekéretését
Konjunkturális látszatpolitikai lépésnek tartja a román külügyminisztérium azt, hogy Németh Zsolt, a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön bekérette Románia budapesti nagykövetét.
2013.08.15. 23:08
 
Nyolcvan külföldinek indít magyar nyelvi kurzust a pécsi egyetem
Huszonkilenc országból mintegy nyolcvan hallgató ismerkedhet a magyar nyelvvel és kultúrával a Pécsi Tudományegyetem (PTE) hagyományos nyári kurzusán, amelyet jövő hétfőn tizennegyedik alkalommal indítanak el a baranyai megyeszékhelyen.
2013.07.23. 12:39
 
Több mint kétszáz külföldi a Debreceni Nyári Egyetemen
Több mint kétszáz külföldi részvételével tartja meg idén magyar nyelvi kurzusát és konferenciáit a Debreceni Nyári Egyetem. A mintegy kétszáz résztvevő a világ negyven országából érkezik Srí Lankától Brazílián át Új-Zélandig - közölte Szaffkó Péter, a nyári egyetem igazgatója a hétfői megnyitót megelőző sajtótájékoztatón.
2013.07.22. 17:02
 
Az agglomerációk jövőjével is foglalkozik a Savaria Urbanisztikai Nyári Egyetem
Az agglomerációk jövőjével is foglalkozik az idei, sorrendben immár 46. Savaria Urbanisztikai Nyári Egyetem, amely hétfőn kezdődik Szombathelyen.
2013.07.20. 09:47
 
Kisebbségvédelem Európában címmel nyári egyetemet rendeznek júliusban
A Kisebbségi Jogvédő Intézet és a Nemzetpolitikai Kutatóintézet július 8. és 14. között nyári egyetemet szervez Kisebbségvédelem Európában címmel - közölte a két intézmény az MTI-vel.
2013.05.16. 05:50
 
Könyvfesztivál - Joze Hradil szlovén műfordító saját regénnyel mutatkozik be
A szlovén-magyar irodalmi kapcsolatok "nagykövete", Joze Hradil műfordító, szótárszerkesztő Képek - arc nélkül címmel megírta népes családja krónikáját. A kötetet szombaton mutatják be a XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon.
2013.04.15. 06:37
 
Tandíjmentes nemzetközi mesterképzés indul az ELTE-n és a Műegyetemen
Az informatikai és üzleti tudást ötvözi az ELTE-n és a Műegyetemen induló tandíjmentes nemzetközi mesterképzés, amelyre április 10-ig lehet jelentkezni - tájékoztatta az Eötvös Loránd Tudományegyetem az MTI-t.
2013.03.23. 05:05
 
Nyílt nap a bíróságokon - Diákok ülhetnek a pulpitusra
Nyílt napot tart több bíróság is csütörtökön a polgári igazságszolgáltatás európai napja alkalmából. Budapesten háromszáz diák tekintheti meg belülről a Markó utcai bírósági épületeket, aki akar, az a bírói pulpitusra vagy a vádlottak padjára is leülhet - mondta az egyik vendéglátó, Kerepesy Krisztián bíró szerdán az MTI-nek.
2012.10.24. 15:14
 
 
Elemzők: nehéz lesz az LMP-nek új politikai pólust teremtenie
Az LMP nem remélhet egyértelmű politikai hasznot az ismert társadalmi szervetekkel történő összefogástól az MTI által megkérdezett elemzők szerint.
2012.08.08. 17:41
 
Hatvan külföldinek indít magyar nyelvi kurzust a pécsi egyetem
Huszonöt országból mintegy hatvan hallgató ismerkedhet a magyar nyelvvel és kultúrával a Pécsi Tudományegyetem (PTE) hagyományos nyári kurzusán, amelyet hétfőtől tizenharmadik alkalommal indítanak el a baranyai megyeszékhelyen.
2012.07.29. 05:43
 
 
II. Kárpát-medencei Magyar Nyári Egyetem - Navracsics: elvész az a nemzet, amelynek értelmisége elsorvad
Navracsics Tibor szerint az a nemzet, amelynek értelmisége elsorvad, nyelvét veszti vagy saját maga is elvész.
2012.07.09. 00:00
 
Oktatói-kutatói ösztöndíjat alapít a Debreceni Nyári Egyetem
A hungarológiával, valamint a magyar nyelvvel és kultúrával foglalkozó külföldi oktatók és kutatók számára indít ösztöndíjat idén a Debreceni Nyári Egyetem.
2012.04.17. 15:52
 
Megalakult a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma szórvány-diaszpóra munkacsoportja
Megalakult a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumának (KMKF) szórvány-diaszpóra munkacsoportja kedden a Parlamentben, a résztvevők egyebek között a Magyar Szórvány Napjáról, a kollégiumi hálózat erősítéséről és a diaszpórában élők programjainak bővítéséről tárgyaltak. A KMKF plenáris ülését december 2-án tartják.
2011.11.22. 17:27
 
Több diák vesz részt a magyar-amerikai csereprogramban
Több magyar diák tanul idén az Egyesült Államokban, illetve amerikai diák Magyarországon, mint tavaly - tájékoztatta a budapesti amerikai nagykövetség pénteken az MTI-t .
2011.11.18. 16:29
 
Pénzügyi nyári egyetem határon túli magyar hallgatóknak
Határon túli magyar anyanyelvű hallgatók részére szervez pénzügyi nyári egyetemet július 31-étől augusztus 12-éig a Széchenyi István Szakkollégium, a Budapesti Corvinus Egyetem egyik nagy múltú diákszervezete Keszthelyen - közölték a szervezők az MTI-vel.
2011.07.30. 08:24
 
Merénylet Oslóban - Norvég sajtó: szélsőjobboldali lehetett az elkövető
Nacionalistának, a kulturális sokszínűség ellenségének írta le magát az interneten az a 32 éves férfi, akit terrorizmus gyanújával őrizetbe vett a rendőrség a pénteki norvégiai kettős merénylet után - jelentette a VG norvég napilap szombat hajnalban internetes oldalán.
2011.07.23. 09:59
 
Merénylet Norvégiában - Túlélők beszámolói
A gyilkos rendőrruhában volt; odahívta magához a táborozókat, és ezután végzett velük - mondták el a péntek délután a norvég fővárostól nem messze, Utoya szigetén elkövetett vérengzés túlélői.
2011.07.23. 09:56
 
Első  Előző  [1]  Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2016 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML