2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  Nyári Egyetem
127675 találat
 
Perel az evolúciót elvető biológus
Beperelte volt munkahelyét, egy tekintélyes kutatóintézetet egy biológus, mert felmondtak neki, amiért elutasítja az evolúciót és inkább a bibliai hat napos teremtésben hisz. A tudományos intézet - a massachusettsi Woods Hole Oceanographic Institution - történetesen teljesen az evolúciós tanra alapozza munkáját, így nem teljesíthette a tudós kérését, hogy ne kelljen neki evolúciós szemszögből kutatnia. A 35 éves férfi 8 hónapot dolgozott az intézetben és menesztéséért 500 ezer dollár - 85 millió forint - kártérítést követel.
2007.12.16. 09:20
 
Barbie-laptop, GPS, távirányítású Ferrari -Slágercikkek a karácsonyi vásárban - Vasárnapi Hírek
Egyformán kelendőek a drága és az olcsó áruk az idei karácsonyi szezonban - derül ki néhány nagyáruház gyorsmérlegéből, amit a Vasárnapi Hírek mért fel. Az LCD televíziókon, DVD-ken és GPS berendezéseken kívül sokan választanak apró ajándékokat, ruhaneműket, zoknikat, kesztyűket vagy kisebb háztartási eszközöket, például olcsóbb mikrohullámú sütőt vagy kenyérsütőt. De jól fogynak a társasjátékok, a díszcsomagolású italok és kozmetikumok is. Aki könyvet vásárol, az inkább a könnyed olvasmányok közül válogat. Jól mennek a szakácskönyvek, életrajzok, krimik és mesék. A Tesco áruházakban idén nehezebben indult be a szezon, az Auchanban is csak decemberben kezdődött a vásárlói roham. Ugyanez a helyzet az elektronikai cikkeket forgalmazó boltokban is. Egészen bronzvasárnapig úgy tűnt, hogy ezt a piacot is elérte a megszorítások keresletcsökkentő hatása - írja a lap. De azóta ott is fokozódik a forgalom. A Vasárnapi Hírek cikke szerint, a számítástechnikai cikkek közül főleg a laptopok és a játék-konzolok fogynak a polcokról.
2007.12.16. 09:19
 
 
Hamis kormányhivatal
Húsz főt foglalkoztató álkormányhivatalt lepleztek le Indiában: az iroda adót szedett be, köztisztasági feladatokat látott el, születési és halálozási anyakönyvi kivonatokat adott ki - összességében elég jól működött. Alkalmazottainak többsége nem tudta, hogy csalás az egész hivatal, amely végül azon bukott le, hogy fizetésemelést követelt több dolgozója a tartományi kormánynál. Ott persze nagyon csodálkoztak fiókirodájukon, mivel nem tudtak létéről, náluk jobban csak a reklamáló dolgozók lepődtek meg. A hivatal egyebek közt utcasöprést is intézett, de még a söprők felügyelője se tudott arról, hogy álirodába vették fel dolgozni.
2007.12.16. 09:10
 
 
Minden harmadik orosz diplomata kém Németországban
A Focus német hetilap legfrissebb, hétfőn utcára kerülő számában olvasható értesülés szerint minden harmadik, Németországban akkreditált orosz diplomata kém. A magazin a német szövetségi alkotmányvédelmi hivatal (BfV) értesüléseire hivatkozva azt írja: a papíron diplomataként Németországban tartózkodó 360 orosz közül vagy 120-an az orosz külföldi hírszerzésnek (SZVR), az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatnak (FSZB), illetve az orosz katonai titkosszolgálatnak (GRU) dolgoznak. Moszkva Európán belül Németországban működteti a legkiterjedtebb kémhálózatot. A BfV úgy észlelte, az elmúlt időszakban megszaporodtak a beszervezésekre tett kísérletek.
2007.12.16. 09:10
 
 
A Hondánál bíznak Barrichellóban
Az idei gyenge eredmények ellenére a Forma-1-es Honda irányítói bíznak a brazil pilótában, Rubens Barrichellóban. "Nagyon nehéz és komplikált éve volt, de becsülettel küzdött és nagyon keményen edzett. Azt hiszem, a következő szezonban jóval eredményesebb lesz, hiszen Ross Brawn személyében olyan segítőt kapott, akivel korábban hosszú ideig egy csapatban volt és aki pontosan tudja, mire képes" - mondta Nicky Fry sportigazgató, hozzátéve: "Rubens a Ferrarinál hozzászokott a versenyképes autókhoz, ezért is jóval nehezebb a dolga nálunk." Brawn, aki november elején igazolt át a Hondához, korábban technikai igazgató volt a Ferrarinál. A szakember új munkaadójánál a fejlesztésekért lesz felelős.
2007.12.16. 08:51
 
 
AC Milan: Kaká hosszabbítani fog
Az AC Milan labdarúgócsapatának vezetői mindenben megállapodtak az idén Aranylabdát nyert játékosukkal, Kakával, aki meghosszabbítja jövő nyáron lejáró szerződését. Adriano Galliani klubelnök elmondta: a brazil sztár 2013-ig kötelezi el magát ismét az egyesülethez. "A szavát adta, hogy nálunk fejezi be a pályafutását" - nyilatkozta Galliani.
2007.12.16. 08:48
 
 
Parlamenti választások kezdődtek Kirgizisztánban
Előrehozott parlamenti választások kezdődtek vasárnap Kirgizisztánban. Megfigyelők szerint Kurmanbek Bakijev kirgiz elnök a közép-ázsiai ország alkotmányának idei sorozatos módosítása után parlamenti választások útján igyekszik megszilárdítani hatalmát. Az egykori Szovjetunió egyik legszegényebb utódállamában 2,7 millió szavazót szólítanak az urnákhoz. Politológusok várakozása szerint az államfő pártja, az Ak Zsol szerzi meg a legtöbb szavazatot. Nemzetközi megfigyelők a korábbi kirgizisztáni választásokat nem ismerték el demokratikusnak. A szavazóhelyiségek közép-európai idő szerint délután három órakor zárnak. Az első eredmények hétfőre várhatók.
2007.12.16. 08:42
 
 
Kamatdöntő ülést tart a Monetáris Tanács
Kamatdöntő ülést tart a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa hétfőn, az elemzők a jegybanki alapkamat szinten tartására számítanak. A tanács legutóbb változatlanul 7,5 százalékon hagyta az alapkamatot, megegyezően a piaci várakozásokkal. Akkor a testület tagjai közül hárman szavaztak 25 bázispontos csökkentésre és kilencen szinten tartásra. A tanácstagok egyetértettek abban, hogy bár az élelmiszer- és nyersanyagárak kiugró növekedése miatt az infláció csökkenése a korábban vártnál elnyújtottabb lesz, a legvalószínűbb forgatókönyv szerint 2009-ben elérhető a 3 százalékos inflációs cél. Megoszlottak a vélemények ugyanakkor az inflációs előrejelzés alappályáját övező kockázatok megítélése tekintetében.
2007.12.16. 08:37
 
 
Washington örül, hogy Pakisztánban lassan helyreáll a rend
Az amerikai kormány üdvözölte, hogy Pakisztánban feloldották a rendkívüli állapotot. A november 3-án bevezetett intézkedés visszavonása "pozitív lépés a pakisztáni nép számára" - fogalmazott helyi idő szerint szombaton a washingtoni Fehér Ház szóvivője. A nemzetközi közösség folyamatosan követelte Pervez Musarraf pakisztáni elnöktől a rendkívüli állapot feloldását. Az államfő egyebek között arra használta fel a rendkívüli állapotot, hogy tisztogatást hajtson végre a legfelsőbb bíróság testületében, mielőtt az elbírálja az októberben lezajlott elnökválasztás ellen benyújtott óvásokat.
2007.12.16. 08:28
 
 
Kurd állásokat bombáztak a törökök Észak-Irakban
Török harci gépek bombáztak észak-iraki kurd állásokat vasárnap hajnalban - jelentette be a török hadsereg vezérkara. A hírt az iraki tv is megerősítette, katonai és helyi forrásokra hivatkozva. A támadásokban az első jelentések szerint egy nő meghalt és ketten megsebesültek. A légitámadást Zap, Hakurk és Avaszin körzete, valamint a Kandil-hegység ellen intézték. A bombázás mintegy három órán keresztül tartott, de a török tüzérség ezt követően is lőtte e célpontokat. A török hadsereg az elmúlt hetekben több, határon átnyúló akciót vezetett a betiltott Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) szakadár fegyveresei ellen, akik Észak-Irakot használják bázisul a török biztonsági erők elleni támadásokhoz.
2007.12.16. 08:25
 
 
Primera División: magabiztos győzelmet aratott a Barcelona
Magabiztos, háromgólos győzelmet aratott a Barcelona szombat este a Valencia otthonában a spanyol bajnokság 16. fordulójában. A vendégek öröme azonban nem lehet teljes, ugyanis argentin csillaguk, Lionel Messi az első félidő hajrájában megsérült. Az első diagnózis alapján a 20 éves dél-amerikai futballista bal combjában elszakadt egy izom, s a játékos előreláthatólag egy hónap pihenőre kényszerül. A Barcelona jövő vasárnap az ősi rivális Real Madridot fogadja - a házi gólkirály Messi nélkül. Primera División, 16. forduló: Valencia-FC Barcelona 0-3 (0-2) gól: Eto,o (13., 27.), Gudjohnsen (62.). Korábban: Espanyol-Levante 1-0 (1-0) gól: Jarque (9.).
2007.12.16. 08:07
 
 
Jégkorong Pannon Kupa: újabb magyar győzelem
A magyar válogatott második, lengyelek elleni mérkőzését is megnyerte a miskolci jégcsarnokban zajló jégkorong Pannon Kupán. A siker értékét növeli, hogy a hazaiak 3-1-es hátrányból fordítottak. Eredmény, 2. forduló: Magyarország-Lengyelország 4-3 (0-0, 1-1, 3-2) magyar gólszerzők: Vas, Fekete, Palkovics, Ocskay. Korábban: Ukrajna-Japán 7-0 (4-0, 1-0, 2-0). Vasárnap: Ukrajna-Lengyelország 14 ó Magyarország-Japán 17:30 órától,  pénteken játszották: Magyarország-Ukrajna 2-1 Japán-Lengyelország 3-2.
2007.12.16. 08:02
 
 
Zavartalan a közlekedés Budapesten
Sem hó, sem jég nem akadályozza a közlekedést Budapesten a szombat esti havazás és az éjszakai fagy után - tájékoztatta vasárnap hajnalban az MTI-t Horváth László, a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt helyettes szóvivője. Elmondása szerint a vállalat dolgozói 60 szórógéppel végeztek síkosságmentesítést és szórást az éjjel; hajnalra megtisztították az utakat a szombat este leesett hótól. Hajnalra a lefagyásokat is eltüntették a fővárosi hidakról és főutakról, sőt a mellékutak túlnyomó többségéről is, így a tömegközlekedés a hegyi vonalakon is gond nélkül beindulhatott.
2007.12.16. 08:00
 
 
Halhajító verseny
Műhallal váltják fel a fagyasztottat a hagyományos halhajító versenyen Ausztráliában. Eddig mélyhűtött tonhalat dobálgattak a versenyzők minél messzebbre négy súlykategóriában. A legnehezebb halak tíz kilósak voltak. Jövő januárban már mindenki a döglött halak "élethű" műanyagmásával fog versenyezni. A változtatást egyrészt az motiválta, hogy ne pocsékoljanak tökéletesen jó halakat, másrészt, hogy ne kelljen szagolni a verseny után a halak szanaszét szóródott, rothadásnak induló maradványait. Mindegyik kategória bajnoka ezer ausztrál dollárt - 150 ezer forintnyi összeget - kap. A viadal a Port Lincoln-i halfesztivál része, minden évben januárban tartják.
2007.12.16. 07:45
 
Fagy és hó Dél-Olaszországban
Hideg és hó söpört végig szombaton Olaszország középső és déli területein, fennakadásokat okozva az utakon és a vasutakon.
2007.12.15. 23:00
 
KÉZILABDA - norvég-orosz döntő lesz
Norvégia-Oroszország döntőt rendeznek vasárnap a franciaországi női kézilabda világbajnokságon. Az elődöntőben az Európa-bajnok norvégok a németeket verték szoros csatában, a világbajnoki címvédő oroszok pedig a románokat győzték le sima, 10 gólos különbséggel.
2007.12.15. 22:06
 
 
Érpatakon vonult fel a Magyar Gárda és a Nemzeti Őrsereg
A Magyar Gárda és a Nemzeti Őrsereg egy-egy egyenruhás osztaga vonult fel szombaton a szabolcsi Érpatakon, a község polgármestere árpádsávos karszalagot viselve kísérte a felvonulást; a helyi cigány kisebbségi önkormányzat ellentüntetést szervezett - számolt be a helyszínről az MTI tudósítója. A szervezők mindkét rendezvényt bejelentették a rendőrségnek. Az atrocitásokat megelőzendő, a rendőrség korláttal határolta el a roma tüntetőket a mintegy 30-40 egyenruhás felvonulótól. Néhány bekiabáláson túl más rendzavarás nem történt. A helyi cigány kisebbségi önkormányzat tiltakozó demonstrációját, illetve az azt követő felvonulást hozzávetőleg 100 rendőr biztosította.
2007.12.15. 20:11
 
Egyesült a román államfőhöz közel álló két ellenzéki párt
Romániában szombaton egyesült két jobbközép ellenzéki párt, amely az államfőhöz, Traian Basescuhoz ((böszeszku)) áll közel. A Demokratapárt és a Liberális Demokratapárt egyesüléséből létre jött új pártnak Demokrata Liberális Párt lett a neve. Az új párt élére a Demokratapárt elnöke, Emil Boc ((bok)) került.
2007.12.15. 20:10
 
LABDARÚGÁS: Gera parádé a másodosztályban
Két gólt lőtt a West Bromwich Albion színeiben Gera Zoltán az angol másodosztályban, a Charlton ellen. A magyar támadó elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy a hazai pályán játszó WBA 4-2-re legyőzte a tavaly még az első osztályban szereplő Charltont. Gera parádéját egyébként a brit média, köztük a BBC honlapja is dicséri. Gera az 50. és a 80. percben vette be a Charlton kapuját.
2007.12.15. 20:09
 
 
Ifjabb Hegedűs Lorántnak meg kell válnia lelkészi hivatásától
Ifjabb Hegedűs Lorántnak meg kell válnia lelkészi hivatásától - mondta Horváth György, a Magyarországi Református Egyház ügyésze a lelkész ellen indult egyházi per jövő pénteki első fokú bírósági tárgyalása kapcsán. Az ügyész közölte, hogy a tárgyaláson kéri majd ifjabb Hegedűs Loránt hivatalvesztését - egyházi nyelven palástvesztését -, amely a református egyházi törvények szerint azt jelenti, hogy ennek kimondása esetén soha többet nem gyakorolhatja papi hivatását. A lelkészt több kijelentése miatt állítják egyházi bíróság elé. Mint Horváth György hangsúlyozta, az egyházak nem rekeszthetnek ki egy embert sem, éppen ellenkezőleg, társadalomegyesítő szerepet kell betölteniük.
2007.12.15. 20:02
 
Tüntetés a képviselő házánál
Házhoz mentek a tüntetők. Szavazzon nemmel az egészségbiztosítás átalakításáról szóló törvényjavaslatra hétfőn - erre biztatta 35 tiltakozó szombat délután Battonyán, saját háza előtt Karsai József szocialista országgyűlési képviselőt.
2007.12.15. 19:50
 
 
Vívó ob: nem volt címvédés
Női tőrben Knapek Edina, férfi tőrben Berjozkin Anton, női kardban Pető Réka, férfi kardban Nagy Pál, női párbajtőrben Szász Emese, férfi párbajtőrben pedig Szényi Péter bizonyult a legjobbnak a vívók gödöllői országos bajnokságán.Címvédés egyik szakágban sem volt. Komoly meglepetések születtek férfi párbajtőrben: az idén Eb-n, illetve vb-n szerepelt kvartettből csak Imre Géza jutott el a legjobb négyig, ott azonban ő is megállt, miután 15-11-re alulmaradt a későbbi győztes Szényivel szemben. Az egyéni világbajnok Kulcsár Krisztián már pénteken, a legjobb 32 között befejezte szereplését, Kovács Ivánt Boczkó Gábor verte meg a 16 között, majd utóbbi szintén Szényitől kapott ki - a negyeddöntőben - 15-11-re. 
2007.12.15. 18:37
 
Lavina temetett maga alá két hegymászót Szlovákiában - mindketten meghaltak
Másfél méteres hóréteg alatt találták meg annak a két szlovák hegymászónak a holttestét szombaton délelőtt, akiket pénteken délután lavina temetett maga alá a Magas-Tátrától nyugatra fekvő Liptói-havasokban. Erről a szlovák hegyi mentők portálja számolt be szombaton.
2007.12.15. 18:20
 
FORMULA-1: A rendőrség vizsgálja Schumacher taxis kirándulását
Vizsgálatot indított a német rendőrség Michael Schumacher, hétszeres Forma-1-es világbajnok ügyében, aki a múlt héten, hogy késését behozza, átvette egy taxistól a kormányt és teljes gázzal hajtott vissza a bajor Coburg város repülőterére. A rendőrség most azt vizsgálja, megsértett-e valamilyen törvényt a taxisofőr.
2007.12.15. 18:11
 
Rendőrautó gázolt Kisvárdán
Rendőrségi járőrautó gázolt el pénteken este egy férfit a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kisvárda közelében. A biciklijét toló 33 éves férfi a helyszínen meghalt. A gázolás körülményeit az ügyészségi nyomozóhivatal vizsgálja.
2007.12.15. 18:10
 
 
Karácsonyi ajándékcsomagot kapott a legrászorultabb 1700 somogyi gyerek
Csaknem 1700 rászorult gyereknek osztott karácsonyi ajándékcsomagot a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Somogyjádon. Könyvek, játékok, ruhák voltak a csomagban, összesen 90 millió forint értékben. A segélyszervezet Karácsonyig még hat helyen oszt csomagokat.
2007.12.15. 18:00
 
 
Bundesliga: nem bírt a Herthával, de őszi első a Bayern
A listavezető Bayern München csak gólnélküli döntetlent játszott a Hertha BSC otthonában a német labdarúgó-bajnokság őszi zárófordulójában, de így is megőrizte első helyét a tabellán. Dárdai Pál, a berliniek magyar játékosa kezdőként a 89. percig volt a pályán. A Hajnal Tamást végig a soraiban tudó Karlsruhe egy utolsó percben kapott góllal döntetlent ért el a vendég Hamburger SV-val szemben. A Werder Bremen 5-2-re nyert a Bayer Leverkusen ellen - ezzel pontszámban beérte az éllovas bajorokat. Eredmények: Bundesliga, 17. forduló: Arminia Bielefeld-VfB Stuttgart 2-0, Hertha BSC-Bayern München 0-0, Karlsruhe-Hamburger SV 1-1, Schalke 04-1. FC Nürnberg 2-1, Werder Bremen-Bayer Leverkusen 5-2, VfL Wolfsburg-Borussia Dortmund 4-0.
2007.12.15. 17:44
 
 
Rövidpályás úszó Eb: Cseh aranyérmes 200 m pillangón
Cseh László országos csúccsal aranyérmes lett 200 m pillangón a debreceni rövidpályás úszó Európa-bajnokságon. Az elején hatalmas előnyre tett szert a vegyesúszás Debrecenben kétszer, 200-on és 400-on is világcsúccsal Európa-bajnokká koronázott királya, aki hamar maga mögött hagyta a teljes mezőnyt. Az utolsó ötvenen azonban komoly riválist kapott a lengyel címvédő, az őt tavaly a döntőben legyőző Pawel Korzeniowski személyében, aki egyre jobban feljött rá, a befejező 25 méteren pedig már teljesen együtt voltak a küzdő felek. A benyúlás azonban Csehnek sikerült jobban, így visszavette a kontinenselsőséget vetélytársától.
2007.12.15. 17:41
 
Rövidpályás úszó Eb: Mutina Ágnes bronzérmes
A döntő mezőnyének legfiatalabb tagjaként az 1988-as születésű Mutina Ágnes a harmadik helyen végzett 400 m gyorson, a debreceni rövidpályás úszó Eb eddigi egyik legnagyobb - és magyar szempontból legkellemesebb - meglepetését okozva. Sokáig csak a hatodik pozícióban úszott, a táv végét azonban nagyon megnyomta, fokozatosan nyomult fel, s a pazar finis bronzhoz segítette. Ideje, a 4:02.35 nagy egyéni csúcs, s már csak négy tizedre van Risztov Éva magyar rekordjától. Mutina szerezte a magyar csapat hetedik érmét. A férfi 100 m vegyes elődöntőjében Bordás Péter 55.54 másodperccel 14. lett, s így nem jutott tovább.
2007.12.15. 16:57
 
 
Rövidpályás úszó Eb: Kis Gergő ezüstérmes
Kis Gergő második érmét is megszerezte a debreceni rövidpályás Európa-bajnokságon, miután az 1500 méteres gyors szombati döntőjében - a 400 m bronza után - ezüstöt érdemelt ki, 14:29.58 perces, nagy országos csúccsal.  A számot a lengyel Mateusz Sawrymowicz nyerte. Az ajkaiak kitűnősége többnyire a második-harmadik helyen haladt, a hajrában azonban még újítani tudott, s másodikként csapott a célba, jelentősen módosítva előző rekordján, amelyet 14:42.08-cal tartott 2005. december 10. óta. A döntő másik magyarja, Verrasztó Dávid utolsóként ért be, ráadásul még egy rivális megelőzte a lassúbb futamból, így 15:00.90 perces eredményével összesítésben a kilencedik lett.
2007.12.15. 16:37
 
 
Újabb intifádával fenyeget a Hamász
Újabb Izrael-ellenes felkelés kirobbantásával fenyegetőzött a Hamász legfőbb vezetője szombaton, azon az ünnepi nagygyűlésen, amelyet a palesztin radikális szervezet alapításának 20. évfordulóján tartottak szombaton Gáza városában. "Népünk képes megindítani egy harmadik és egy negyedik intifádát is" - hangoztatta Háled Mesaal, a Hamász száműzetésben élő vezetője a demonstráció résztvevőihez intézett üzenetben, amelyet még pénteken rögzítettek a szíriai fővárosban. Gáza főterét tengernyi zöld Hamász-lobogó borította, a 250 ezer fősre becsült tömegben a mozgalom fegyveres szárnyának álarcos harcosai vigyáztak a rendre.
2007.12.15. 16:35
 
Az orosz kommunista pártvezér indul az elnökválasztáson
Az Orosz Kommunista Párt vezetője, Gennagyij Zjuganov indul a márciusi orosz elnökválasztáson. Pártja szombaton szavazta meg a jelölését.
2007.12.15. 16:33
 
Havazás: megduplázódott a tűzoltók munkája
Megduplázódott a tűzoltók munkája a jeges, lefagyott utak miatt. Egy átlagos szombathoz mérten ma kora délutánig kétszer annyi műszaki mentéshez kellet vonulniuk országszerte az utakra.
2007.12.15. 16:23
 
Gyurcsány: megszavazzuk az egészségbiztosítási törvényt
A miniszterelnök "nagyon biztos" abban, hogy a koalíciós pártok hétfőn megszavazzák az egészségbiztosítási rendszer átalakításáról szóló törvényjavaslatot, és bízik abban is, hogy a törvényben nem találnak majd alkotmányos kifogásokat - a kormányfő és az MSZP elnöke erről az MSZP Országos Választmányának budapesti ülése után beszélt szombaton. Gyurcsány Ferenc ugyanakkor elismerte, hogy amennyiben a törvényjavaslat hétfőn elbukik a parlamenti zárószavazáson, akkor "az új helyzetet teremtene a kormányzás szempontjából."
2007.12.15. 16:17
 
Mikola: név szerinti szavazást kezdeményez a Fidesz a hétfői végszavazásnál
Név szerinti szavazást kezdeményez a Fidesz az új egészségbiztosítási rendszerről szóló törvényjavaslat hétfői végszavazásánál - jelentette be Mikola István szombaton. A fideszes egészségügyi szakpolitikus szerint csupán a hatalmon levő politikai elit néhány agresszív képviselője támogatja az egészségbiztosítás üzleti alapon történő átalakítását.
2007.12.15. 16:10
 
 
A rendőrség hajléktalanok táborát számolta fel a Notre-Dame közelében
A Don Quijote gyermekei nevű civil szervezet által a párizsi Notre Dame-nál felállított sátortábort szombaton felszámolta a rendőrség. Az egyesület tavalyi "karácsonyi akciójához" hasonlóan 250 apró, piros, gömb alakú sátrat állított fel hajléktalanok elszállásolására a francia főváros katedrálisa mögötti parkban és a Szajna mentén. A rendőrség az idén, ellentétben a tavalyi esettel, azonnal beavatkozott, s két óra felszámolta a táborhelyet. A beavatkozás során a civil szervezet egyik tagja beesett a folyóba. Miután a vízi rendőrség kimentette, őt és Jean-Baptiste Legrand-t, az egyesület vezetőjét előállították.
2007.12.15. 15:47
 
LABDARÚGÁS: Szigorította a magasságkorlátot a FIFA
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) betiltott minden futballmérkőzést, amelyet a tengerszinttől 2750 méternél magasabban fekvő stadionban rendeznének. A szövetség ezzel a játékosok egészségét akarja megvédeni, a szakemberek szerint ugyanis rendkívül kockázatos ilyen ritka levegőben focizni és a máshoz szokott játékosok csak nehezen alkalmazkodnak a körülményekhez.
2007.12.15. 15:40
 
 
Jövőre megkezdi működését a magyar vezetésű manőver zászlóalj Koszovóban
Jövő nyár végétől magyar vezetésű manőver zászlóalj garantálja majd Koszovó nyugati területének biztonságát - nyilatkozta Szekeres Imre honvédelmi miniszter az MTI-nek Koszovóban. A miniszter szombat délelőtt érkezett a koszovói Pristinába, útjára April Foley budapesti amerikai nagykövet, valamint újságírók is elkísérték. A politikus ismertetése szerint a magyarok feladata jövő nyártól Koszovó nyugati területének biztosítása lesz az eddigi őrzési és biztosítási feladatok helyett. A 370 katona dolga lesz Koszovó mintegy egyötödének biztonsági ellenőrzése, járőröznek, felderítést végeznek, ellenőrző-áteresztő pontokat működtetnek majd, és az ott működő intézményrendszerben is ellátnak koordinációs feladatokat.
2007.12.15. 15:13
 
 
Eltűnhet a Vörös-tenger?
A Vörös-tenger déli kapujánál tervezett gigantikus vízerőmű megoldhatná a Közel-Kelet növekvő energiaigényét. Ugyanakkor a 600 méterrel csökkentett tengerszint elképesztő ökológiai kárt okozna, arról nem is beszélve, hogy az erőmű csúcsteljesítményét csak 300 év múlva érné el.
2007.12.15. 15:07
 
 
Hat városban hatvanezren vettek részt a kormány SZ.É.P szombatján
Sikeres és hatékony volt a Miniszterelnöki Hivatal és több szakmai- és civilszervezet által szervezett Szűréssel az Életért Program - jelentette be a SZ.É.P. szombatok hetedik és utolsó állomásán, Székesfehérváron a kormányszóvivő. Az egész napos rendezvény színhelyén, az Alba Regia Sportcsarnokban Budai Bernadett sajtótájékoztatón elmondta: az eddigi rendezvények során hat városban, 60 ezren látogattak ki a programokra, s 140 ezer szűrővizsgálatot végeztettek el. A tapasztaltak szerint a nők figyelnek jobban az egészségükre, ők adták a látogatók 70 százalékát. Minden harmadik látogató 40 éven aluli volt.
2007.12.15. 15:03
 
Gyurcsány: Bibó közös pont lehetne a magyar bal- és jobboldal számára
Bibó István sok tekintetben közös pont lehetne a magyarországi bal- és jobboldal számára - mondta Gyurcsány Ferenc kormányfő az Érték és felelősség konferenciasorozat záró rendezvényén szombaton, amely a Személyes felelősség - kortársunk Bibó címet viselte. A miniszterelnök szerint Bibó tiszta, erős erkölcsű demokrata szellemisége egy alkalmas tükör arra, hogy Magyarország megnézze benne magát. "Ha belenézünk, sok elkedvetlenítő dolgot fogunk látni magunkról" - fogalmazott Gyurcsány Ferenc.
2007.12.15. 14:50
 
Dávid Ibolya:szakmai együttműködésre van szükség
Dávid Ibolya szerint a hazai politikai erőknek nincs más választása, mint az ország érdekében fontos programokban való szakmai együttműködés. A Magyar Demokrata Fórum (MDF) elnöke Az MDF és az Antall József Alapítvány által közösen rendezett Önkormányzati Szakmai Nap című konferenciát követő tájékoztatón értetlenségének adott hangot amiatt, hogy 10 millió ember érdekében a magyar országgyűlésben miért nincs szakmai alapú együttműködés. Megítélése szerint a mai rendkívül nehéz helyzetből cak a valódi problémákra adott valódi megoldásokkal, a programokban való szakmai együttműködéssel lehet túljutni.
2007.12.15. 14:48
 
 
Fodor: jó esély van 2009-re átfogó egyezményre
A Bali szigetén létrejött éghajlatvédelmi megállapodással jó esély nyílik arra, hogy 2009 végén a világ országai átfogó kibocsátás-csökkentési egyezményt kössenek - mondta Fodor Gábor környezetvédelmi és vízügyi miniszter miután hazaérkezett az indonéziai klímacsúcsról. A miniszter "keserves, de jó irányba elmozduló kezdetként" értékelte, hogy a csaknem 190 országnak sikerült megegyeznie egy-két éves tárgyalási menetrendben. Utalt arra, hogy a 2009 végi határidő azért nagyon fontos, mert egyébként valószínűleg nem sikerülne a jelenleg érvényben lévő klímavédelmi kötelezettségekhez hasonló szabályokat érvényben tartani, illetve az egész világra kiterjeszteni 2012 után.
2007.12.15. 14:45
 
Lakástűz Csepelen - egy embert kimentettek a tűzoltók
Eszméletlen állapotban mentettek ki a tűzoltók egy embert szombaton kora délután egy kigyulladt csepeli lakásból. A Független Hírügynökség információi szerint a Zsák Hugó utcában egy lakás egyik szobájában volt a tűz. A tűzoltók rövid idő alatt megfékezték a lángokat, egy embert eszméletlen állapotban hoztak ki a lakásból. A vélhetően füstmérgezett lakót a mentők kórházba vitték. A tűz okát vizsgálják.
2007.12.15. 14:39
 
Rövidpályás úszó-Eb: Kovács Ágnes és Cseh László is meggyőzően úszott
Idei legjobbjával jutott a középdöntőbe 100 háton Kovács Ágnes a debreceni rövidpályás úszó Európa-bajnokságon. Kovács Ágnes a harmadik legjobb idővel jutott tovább. Ugyanez nem sikerült Bor Katalinnak, aki a 37. időt úszta.
2007.12.15. 14:29
 
Szerelmük újabb lapjai
Michelle Williams és Ryan Gosling nemcsak egymásnak, de a bulvár lapoknak is örömet okoznak.
2007.12.15. 14:21
 
Repülőgép viseli a Spice Girls nevét
Az együttes Los Angelesben leplezte le a gépet.
2007.12.15. 14:14
 
 
Női kézilabda-vb: a hetedik helyért játszik a magyar válogatott
A magyar női kézilabda-válogatott a hetedik helyért Angolával játszik majd a franciaországi női kézilabda-világbajnokságon, miután az 5-8. helyért rendezett mérkőzésen 32-27-re kikapott a házigazda együttestől. Az 5-8. helyért: Franciaország-Magyarország 32-27 (16-15), gólszerzők: Tóth 10, Görbicz 8/5, Vérten 4, Balogh 2, Ferling 1, Borbás 1, Hornyák 1. A magyarok utoljára 1997-ben nem végeztek a legjobb hat között, akkor a kilencedik helyen zártak. Ezzel a vereséggel egy esetleges olimpiai selejtező megrendezésének lehetősége is messze szállt.
2007.12.15. 14:10
 
Lifegame - Életjáték
Londonban és Stockholmban már nagy népszerűségnek örvendett ez a fajta színház, mielőtt idén Budapestre is eljutott.
2007.12.15. 14:10
 
 
A BKV továbbra is öt évig hajtja be a pótdíjakat
A BKV nem változtat eddigi gyakorlatán és továbbra is öt évre visszamenően hajtja be a pótdíjakat - közölte a közlekedési cég. Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE) még szerdán javasolta azt, hogy a pótdíjkövetelések egy év alatt évüljenek el. A BKV szerint az egyéves behajthatósági időtartam nagymértékben károsítaná a cég fizető utasait. Mivel a pótdíjak sokszor nem hajthatók be egy év alatt, a bliccelők a fizető utasok kárára, sokkal kisebb arányban fizetnék be tartozásaikat. A közlekedési társaság kitért arra is, hogy a polgári törvénykönyv szerint a követelések öt év alatt évülnek el.
2007.12.15. 13:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542[2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista