2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  Nyári Egyetem
127675 találat
 
Veres: az árampiaci változtatások az infláció mérséklését is szolgálják
A Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) szervezeti átalakításával és az árampiac szabályozásának módosításával a kormánynak az a célja, hogy se 2008-ban, se az utána következő években az áramár ne jelentsen nyomást az inflációra - mondta Veres János pénzügyminiszter a kormányszóvivői sajtótájékoztatón. Daróczi Dávid kormányszóvivő arról tájékoztatott, hogy a miniszterelnök a szerdai kormányülésen beszámolt arról a döntéséről, miszerint felkérte a pénzügyminisztert hogy tegyen lépéseket az árampiac valódi liberalizálására. Veres János az MTI kérdésére válaszolva elmondta: az MVM szervezeti átalakítására számos "szofisztikált" megoldás van, de ezeket nem részletezte.
2008.03.12. 14:20
 
 
Beckhamék lépnek az USA -ból?
A pletykák szerint Victoria Beckham szívesen otthagyná Los Angeles-i életét, és visszaköltözne Londonba.
2008.03.12. 14:11
 
 
Még a héten megállapodás várható az amerikai vízummentességről
Magyarország, Litvánia és Szlovákia talán még péntekig megállapodik a vízummentességről az Egyesült Államokkal - közölte szerdán Brüsszelben egy litván diplomata. Az értesülést megerősítette egy szlovák szóvivő, aki hozzátette: kormánya intenzív tárgyalásokat folytat Washingtonnal a megállapodás végleges szövegéről. A kérdésben a három ország követi Csehországot és Észtországot, amelyek már aláírták az erről szóló megállapodást. A litván diplomata hangoztatta, hogy péntekig remélhető a jegyzőkönyvek aláírása a Szlovéniában tartandó EU-USA találkozón, amelyen Michael Chertoff amerikai belbiztonsági miniszter képviseli az Egyesült Államokat.
2008.03.12. 13:55
 
Vágó István befejezi, a milliomosnak mától vége!
Nyolc év után véget ért az RTL Klub népszerű kvízműsora, a Legyen Ön is milliomos! A vetélkedő áprilisban váltotta volna a képernyőn Sebestyén Balázs műsorát, A Széfet, Vágó István azonban a befejezés mellett döntött.
2008.03.12. 13:30
 
Vasutassztrájk: állóháború alakult ki a MÁV és a VDSZSZ között
Nem született megállapodás szerdán a MÁV és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) között a szakszervezet sztrájkköveteléséről és a munkabeszüntetés idején nyújtandó még elégséges szolgáltatásról a Herczog László közvetítő bevonásával tartott egyeztetésen. A szakszervezet az eredeti követelését - miszerint a MÁV Cargo privatizációs bevételéből minden vasutas kapjon személyenként nettó 250 ezer forintot, illetve a kiszervezett társaságok dolgozói a már felajánlott 6,9 százalékon kívül 10 százalék többlet bérfejlesztésben részesüljenek - kiegészítette a gazdaságtalannak tartott 38 vasúti mellékvonal ügyével. Az egyeztetést március 17-én, hétfőn 11 órakor folytatják.
2008.03.12. 13:02
 
 
Kylie májusban nálunk lesz!
Kylie Minogue úgy érzi, már sosem lesz a régi betegsége után. A világhírű ausztrál énekesnő májusban lép fel Budapesten X elnevezésű, új lemezére épülő turnéjával. Ráadásul azt is elmondta: nagyon várja már az itteni koncertet.
2008.03.12. 12:50
 
 
Magyar lett a fodrászvilágbajnok
Arató Krisztián mesterfodrász, többszörös magyar bajnok aranyérmes lett a chicagói fodrász-világbajnokságon. Magyarországot tíz hajszobrász képviselte különböző kategóriákban. Az első magyar arany a full fashion (teljes megjelenés) kategóriában született. A modell frizuráját Arató Krisztián készítette, Sipos Zita többszörös magyar bajnok sminkelte és Aradi Kata tervezte a ruháját. A chicagói vb-n 50 ország legjobb fodrásza mérte össze szakmai tudását, kreativitását. A magyar csapat összességében is sikeresen szerepelt. A női testfestés kategóriában Jacsó Dolly 4. helyezett lett a világ legjobbjai között.
2008.03.12. 12:37
 
Balázs átvágta Ágicát
VV Ágica az RTL Klub Kész átverés című produkciójának áldozata lett. A lányt fotózásra hívták, ahol egy megbütykölt vécé okozott kellemetlen pillanatokat a szépségnek. Ágica kis híján Balázsnak rontott mérgében, nem akarta adásba engedni a műsort.
2008.03.12. 12:36
 
 
Madonna provokálja közönségét
Hamarosan 50 éves lesz a pop nagyasszonya, ám mindez cseppet sem zavarja. Madonna még most is ott provokál koncertjein, ahol csak tud. Az egyik amerikai magazin címlapján széttárt lábakkal látható az énekeső.
2008.03.12. 12:30
 
 
FIFA-világranglista: Magyarország az 51., vezetnek az argentinok
A magyar válogatott egy helyet javított legutóbbi pozícióján, így az 51. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyen - immár hat hónapja - változatlanul Argentína vezet Brazília és Olaszország előtt. A magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportba került csapatok közül a portugálok a 8., a svédek a 24., a dánok a 33., az albánok a 74., a máltaiak pedig a 134. helyet foglalják el a rangsorban. 1. (1.) Argentína 1556 pont 2. (2.) Brazília 1514 3. (3.) Olaszország 1505 4. (4.) Spanyolország 1355 5. (5.) Németország 1294 6. (6.) Csehország 1253 7. (7.) Franciaország 1234 8. (8.) Portugália 1206 9. (9.) Hollandia 1179 10. (10.) Görögország 1160.
2008.03.12. 12:19
 
 
Bono: Németország-rajongó vagyok
"Az új Németország nem szégyelli megmutatni a világnak, hogy miért érdemes küzdeni" - dicsérte meg a fejlődő országokat támogató németeket Bono, a rocksztár. A U2 alapítója jószolgálati aktivistaként azért érkezett Berlinbe, hogy a törvényhozóknak beszámoljon a szegénység és járványos betegségek (malária, AIDS, tuberkolózis) elleni küzdelem eredményeiről a fejlődő országokban. Bono kedden találkozott a Bundestag képviselőivel, és nagyrabecsülésének adott hangot, amiért Németország támogatása is jelentősen hozzájárult, hogy az elkövetkező három évben akár 4 millió rászoruló életét is meg tudják menteni a térségben.
2008.03.12. 11:48
 
Laki Krisztina ismét Magyarországon
A neves szoprán március 15. és 21. között Magyarországra látogat, hogy mesterkurzus keretében segítse a résztvevő énekeseket tudásuk tökéletesítésében. A látogatás ideje alatt két alkalommal, március 19-én és 20-án tanítványai adnak koncertet.
2008.03.12. 11:20
 
 
Vállig beszorult a vécékagylóba egy ukrán férfi
Vállig beszorult a karja a vécékagylóba egy idős férfinak, miközben elejtett lakáskulcsai után kutatott a nyugat-ukrajnai Rivne klinikájának mosdójában, ahonnan csak a katasztrófavédelem mentőalakulatának köszönhetően sikerült kiszabadulnia. Az esetről szerdán beszámoló kijevi NTN tévécsatorna honlapja szerint a pórul járt 76 éves Olekszij Kopikov szégyellte az egészségügyi intézmény személyzetének segítségét kérni a kulcscsomó kereséséhez, ezért maga próbálkozott a megtalálásával. Csak akkor kezdett segítségért kiabálni, amikor már rosszullét környékezte a beszorult keze miatt. A klinika dolgozói azonban nem tudtak segíteni rajta, ezért a helyi katasztrófavédelem mentőalakulatát riasztották, amely alig negyedóra alatt a helyszínre is érkezett.
2008.03.12. 11:12
 
"Keleti fuvallat”: a Zeneakadémia hallgatói a párizsi Pompidou Központban
Első alkalommal lépnek fel a Zeneakadémia hallgatói a párizsi Centre Pompidou-ban március 13-án. A Jeudi’s (Csütörtökök) elnevezésű performansz-sorozat keretében ezúttal az Egyetem 21 hallgatójának játékát élvezhetik a Pompidou Központ Modern és Kortárs Művészeti Múzeuma állandó gyűjteményének látogatói.
2008.03.12. 11:04
 
 
Kiírták az M43-as autópálya kivitelezési tenderét
Kiírták az M43-as autópálya kivitelezési tenderét, az 5-ös út és a Makó közötti teljes 31,6 kilométeres szakasz három ütemben, 2010. augusztus 31-ig készülhet el - közölte Béni Gyöngyi, a Nemzeti Infrastruktúrafejlesztő (NIF) Zrt. szóvivője. Az első az 5-ös és a 47-es út közötti, 6,7 kilométeres ütem kivitelezési határideje 2009. november 30. A 47-es utat Maroslelével összekötő 8,7 kilométeres szakasz és a Tisza-híd, valamint a Maroslele és Makó közötti és a Maros-parti várost elkerülő 16,2 kilométeres ütem elkészültének határideje 2010. augusztus 31.
2008.03.12. 10:59
 
 
Vádat emelt az ügyészség Gergényi Péter ellen
Vádat emelt az ügyészség Gergényi Péter volt budapesti rendőrfőkapitány ellen - értesült az MTI; a Budapesti Katonai Ügyészség szóvivője az MTI megkeresésére nevek említése nélkül azt mondta: két volt vezető beosztású rendőr ellen szolgálati visszaélés vétsége miatt emeltek vádat szerdán. Ács Tibor annyit közölt: az ügyben korábban három rendőrt gyanúsítottak meg, de egyikükkel szemben megszüntették az eljárást. A másik két rendőr közül az egyiket egy, a másikat hat rendbeli szolgálati visszaéléssel vádolták meg. Az MTI értesülése szerint az utóbbi Gergényi Péter volt budapesti rendőrfőkapitány. A szóvivő a tényállásról sem beszélt részletesen, azt azonban elmondta, hogy az ügyészség kérte a bíróságtól az ügy soron kívüli tárgyalását.
2008.03.12. 10:58
 
Csütörtökön nyílik Debrecenben a Partíció
Március 13-án, csütörtökön nemzetközi intermédia-kiállítás nyílik a Modemben. A többek között ausztrál, mexikói, argentin, lengyel, kanadai, cseh, koreai és osztrák művészek mellett számos magyar kiállító is szerepel a tárlaton (Nagyváradról, Kassáról, Budapestről, Székesfehérvárról és Debrecenből is).
2008.03.12. 10:57
 
Megszületett a fiatal karvezetők versenyének eredménye
Nagy sikerrel zajlott a Lantos Rezső emlékére rendezett „Fiatal Karvezetők Versenye”, a Zeneakadémia és a Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetségének közös szervezésében, 2008. március 9-én. A délután zajló döntőbe hat versenyző jutott, akik igen magas pontszámmal, fej-fej mellett haladtak. „Lelkes és jól felkészült fiatalokat láthattunk a megmérettetésen, bízunk abban, hogy további sikereket érnek el pályájuk során.” – mondta el Kollár Éva, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanára, a KÓTA, valamint a verseny zsűrijének elnöke.
2008.03.12. 10:53
 
 
Albert herceg megnősül?
Albert herceg, a monacói trónörökös szeptemberben elveszi barátnőjét, Charlene Wittstock egykori úszónőt. A nászról szóló bejelentést egy francia magazin hozta nyilvánosságra kedden, ám azt hivatalos források nem erősítették meg. Albert herceg, aki pénteken lesz 50 éves, a média világában főként divatőrületéről és környezetvédő alapítványáról ismert. Balkézről van már két gyermeke, de mivel házasságon kívül születtek, nem örökölhetik a trónt. Korábban számos modell volt a partnere, de eddig úgy tartotta, hogy majd akkor nősül, ha eljön az ideje. A Point de Vue magazin szerdán utcára kerülő száma szerint most jött el, bár azt még nem lehet tudni, hogy pontosan mikor lesz a királyi lagzi.
2008.03.12. 10:40
 
 
Orbán: javaslat az egészségbiztosítási törvény hatályon kívül helyezésére
A Fidesz és a KDNP törvényjavaslatot nyújt be az egészségbiztosítási törvény hatályon kívül helyezése érdekében - jelentette be Orbán Viktor pártelnök szerdai nemzetközi sajtótájékoztatóján, Budapesten. A javaslat, amelyet Orbán Viktor mellett Semjén Zsolt, a KDNP elnök-frakcióvezetője és két egészségpolitikus, Mikola István (Fidesz) és Nagy Kálmán (KDNP) jegyez, a február 11-én elfogadott, és február 18-án kihirdetett egészségpénztárakról szóló törvényt akarja hatályon kívül helyezni. Ahogy a Fidesz elnöke fogalmazott, az egészségbiztosítás privatizációját akarják megakadályozni.
2008.03.12. 10:31
 
 
Észtország és Lettország aláírta az USA-val a vízummentességi jegyzőkönyvet
Észtország és Lettország szerdán aláírta az Egyesült Államokkal azt az egyetértési nyilatkozatot, amely lépés ahhoz, hogy a két balti állam polgárai vízumkényszer nélkül lépjenek be az észak-amerikai állam területére. A két volt szovjet tagköztársaság az Európai Unió vezetésének ellenkezésével dacolva írta alá a jegyzőkönyvet, amelyet Csehország már korábban aláírt Washingtonnal. Az Európai Bizottság erőteljesen ellenzi az EU-ba nemrég felvett, többnyire volt kommunista országok különutas tárgyalásait az Egyesült Államokkal, vagyis azt, hogy ezek az országok kétoldalú egyeztetések alapján igyekeznek a washingtoni vízummentességi programhoz csatlakozni.
2008.03.12. 09:43
 
 
Amerikában egyre több férfi veti alá magát plasztikai műtétnek
Az Egyesült Államokban tavaly már több mint egymillió férfi végeztetett magán szépészeti plasztikai műtétet, ez 17 százalékkal több mint 2006-ban. A tengerentúli férfiak körében immár nem szégyen a kozmetikai sebészet, jóllehet tavaly tízszer annyi nő vállalkozott ilyen beavatkozásra, mint férfi - állapította meg az Amerikai Esztétikai Sebészeti Társaság. A férfiak körében a botoxinjekciós kezelés, valamint a zsírleszívás volt a legnépszerűbb beavatkozás. Az erősebb nem ellenérzésének eloszlatását segítette, hogy egyre több szakorvos és egészségügyi központ kínál kimondottan férfiakra szabott programokat.
2008.03.12. 09:32
 
 
Bombafenyegetés miatt kapták el Jodie Foster zaklatóját
Bombával fenyegette meg többek között a Los Angeles-i Van Nuys repülőteret, ezért letartóztatták azt a férfit, akit korábban azért vontak felelősségre, mert fenyegető leveleket küldözgetett Jodie Foster Oscar-díjas filmcsillagnak. A rendőrség kedden fogta el a 42 éves Michael Smegalt, akinek szép bűnlistája gyűlt össze, mert Fosteren kívül más hírességeket is zaklatott, sőt Los Angeles környékén egyes intézményeket is kipécézett. A nyomozás szerint a massachusettsi Hollistonban élő férfi több mint száz, Foster leveleihez szinte szóról-szóra hasonlító fenyegetést postázott 2007 szeptembere és 2008 januárja között, a repülőtér decemberben került sorra.
2008.03.12. 09:31
 
 
A mezőgazdasági termelői árak 35,2 százalékkal nőttek
Az agrártermékek termelőiár-szintje 2008 januárjában 35,2 százalékkal haladta meg a 2007 januárit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A növényi termékek árszínvonala 49,9 százalékkal, az élő állatok és állati termékeké 17,2 százalékkal nőtt. A múlt év decemberében a mezőgazdasági termelői árak 38,1 százalékkal haladták meg a 2006 decemberit. A növényi termékek árszínvonala 62,5, az élő állatok és állati termékeké 11,8 százalékkal nőtt. A múlt év egészében az agrártermékek termelőiár-szintje 22,2 százalékkal volt több az előző évhez képest.
2008.03.12. 09:08
 
 
Indian Wells: Arn és Czink főtáblás
Arn Gréta és Czink Melinda feljutott a főtáblára a 2,1 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztornán. A viadal honlapja szerint Arn a selejtező második, s egyben utolsó fordulójában a svájci Emanuelle Gagliardit verte három szettben, Czink pedig úgy került a legjobbak közé, hogy ellenfele, az olasz Alberta Brianti - a magyar teniszező vezetésénél - a második játszmában visszalépett. Arn a német Sabine Lisickivel, Czink pedig a dán Caroline Wozniackival találkozik a főtábla első fordulójában.
2008.03.12. 08:38
 
 
Népszabadság: Rogán rendet tenne a tüntetéseken
Szigorúan büntetné az V. kerület fideszes polgármestere azokat, akik tüntetés résztvevőjeként rongálást követnek el, mások demonstrációját megzavarják - írta a szerdai Népszabadság. A cikk szerint megelégelte Rogán Antal, hogy máig semmi nem történt a gyülekezési joggal való visszaélés megakadályozásáért, ezért az V. kerület fideszes polgármestere törvénymódosítást kezdeményez a parlamentben. A lap úgy tudja, a polgármester a Btk. olyan kiegészítésére tesz szerdán javaslatot, amellyel lehetővé válna, hogy szankcionálják, ha egy demonstráció résztvevői másokat alkotmányos jogaik gyakorlásában akadályoznak, illetve kárt okoznak.
2008.03.12. 07:55
 
 
Kahn Indiában búcsúzik
Indiában játssza le pályafutása utolsó hivatalos mérkőzését Oliver Kahn, a Bayern München labdarúgócsapatának szezon végén visszavonuló kapusa. A bajor klub közleménye szerint az együttes a német bajnoki szezon befejezése után a csapat népszerűsítésére tíznapos ázsiai túrára utazik: május 21-én Dzsakartában az indonéz válogatott, 24-én Kantonban (Guangzhou) a kínai olimpiai együttes, 28-án Kalkuttában pedig az indiai Mohan Bagun ellen lép pályára. Így - ha semmi rendkívüli nem jön közbe - Kahn Indiában fejezi be pályafutását.
2008.03.12. 07:45
 
 
Ház a Holdon
Házat akar a Holdon egy svéd művész, amihez megnyerte immár hazája űrhivatalának támogatását. A ház nem építkezés révén születne a Holdon, nem kőművesbrigád és téglák felfuvarozásával, hanem összecsukott állapotban. A művész, a 44 éves Mikael Genberg elképzelése szerint csupán 10 négyzetméter alapterületű házikóról van szó, amely igen könnyű, de állnia kell évezredekig. Ráadásul magát kell "megépítenie", automatikusan felállítódnia. A házat ember nélküli űrhajó juttatná a Holdra. A terv 2003-ban fogant és Genbergnek sikerült milliós összegeket szereznie szponzorként.
2008.03.12. 07:33
 
 
A Magyar Gárda feloszlatásáról tárgyal ma a bíróság
Soron kívül kezdi ma tárgyalni a Fővárosi Bíróság a Magyar Gárda feloszlatására irányuló ügyészségi keresetet. Az ügyészség szerint a Magyar Gárda az egyesületi törvénybe ütközően gyakorolta tevékenységét. A jogszabály kimondja: az egyesületi jog gyakorlása mások jogait és szabadságát nem sértheti. A Fővárosi Főügyészség a szervezet tavaly december 9-én, Tatárszentgyörgyön tartott felvonulását követően döntött a feloszlatás kezdeményezéséről. A Magyar Gárdát 2007 júniusában tíz alapítóval jegyeztette be Vona Gábor, a Jobbik elnöke. Önmagukat hagyományőrző és kulturális egyesületként jelölték meg, amelynek célja a "nemzeti önvédelem kereteinek" megteremtése.
2008.03.12. 07:30
 
 
Folytatódik az egyeztetés a MÁV és a VDSZSZ között
Folytatódik ma az egyeztetés a MÁV és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) között Herczog László közvetítő bevonásával a szakszervezet követeléséről, illetve a sztrájk esetén nyújtandó elégséges szolgáltatásról. A legutóbbi tárgyaláson, március 7-én a szakszervezet az eredeti követelését, miszerint a MÁV Cargo privatizációs bevételéből minden vasutas kapjon személyenként nettó 250 ezer forintot, illetve a kiszervezett társaságok dolgozói a már felajánlott 6,9 százalékon kívül 10 százalék többlet bérfejlesztésben részesüljenek, kiegészítette a gazdaságtalannak tartott 38 vasúti mellékvonal ügyével.
2008.03.12. 07:26
 
 
Szerbia nem fog embargót bevezetni Koszovó ellen
Szerbiának nem áll szándékában kereskedelmi blokádot bevezetni Koszovó ellen - jelentette ki a szerb külügyminiszter az ENSZ Biztonsági Tanácsa előtt. A Szerbia kérésére összehívott, helyi idő szerint kedden tartott New York-i ülésen Oroszország képviselője továbbra is ragaszkodott hozzá, hogy csak az ENSZ felhatalmazásával kezdhesse meg tevékenységét az Európai Unió (EU) rendőri és igazságügyi missziója Koszovóban. Ahogy arra számítani lehetett, a Koszovó ügyében hónapok óta megosztott BT keddi ülésén sem született döntés a kérdésben.
2008.03.12. 07:20
 
 
Obama magabiztosan nyerte a mississippi előválasztási fordulót
Az afro-amerikai Barack Obama szenátor magabiztosan nyerte a keddi előválasztást a demokrata párti elnökjelöltségért folyó versenyben a jelentős fekete lakossággal rendelkező déli Mississippi államban. A papírforma érvényesült: az illinois-i szenátornak az összes közvélemény-kutató intézet nagy arányú győzelmet jósolt a Mexikói-öböl partján fekvő államban, ahol az országban legmagasabb, 37 százalékos a fekete lakosság aránya. Az adatok 60 százalékos ismereténél Obama 57-41 arányban vezetett Hillary Clinton előtt. A felmérések szerint a választók döntően bőrszín alapján szavaztak: a feketék 90 százaléka Obamára, a fehérek 70 százaléka Hillaryra voksolt.
2008.03.12. 07:01
 
 
BL: Ismét legyőzte az Intert és továbbjutott a Liverpool
Az elmúlt szezonban döntős FC Liverpool hazai sikerét követően idegenben is legyőzte 1-0-ra az olasz bajnok Internazionalét, így bejutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A találkozó egyetlen gólját a fantasztikus formában futballozó Fernando Torres jegyezte. A Liverpool sikere azt jelenti, hogy a negyeddöntőben négy angol csapat is - Manchester United, Chelsea, Arsenal - érdekelt, erre még soha nem volt példa a sorozat történetében. A sorsolást pénteken Nyonban tartják. Továbbjutott csapatok: Arsenal (angol), Chelsea (angol), Manchester United (angol), FC Liverpool (angol), AS Roma (olasz), FC Barcelona (spanyol), Schalke 04 (német), Fenerbahce (török).
2008.03.11. 23:24
 
 
A Nabucco jelentheti a források valódi diverzifikációját Magyarországnak
A Nabucco jelentheti a források valódi diverzifikációját Magyarország számára, az Egyesült Államok továbbra is ennek a projektnek a megvalósítását állítja előtérbe - mondta Colleen P. Graffy, az amerikai külügyminisztérium államtitkár-helyettese kedden Budapesten az MTI-nek. Az elmúlt 18 hónapban az Egyesült Államok és Magyarország keményen dolgozott azon, hogyan lehet diverzifikálni az energiaforrásokat. Az Egyesült Államok továbbra a Nabucco megvalósítására fókuszál, amely valódi diverzifikációt hozhat a gázellátásban. Arra bátorítjuk Magyarországot és az EU-t, hogy ez a projekt elsőbbséget élvezzen - mondta Colleen P. Graffy a távirati irodának adott interjújában.
2008.03.11. 21:50
 
 
Új Magyarország regionális konferencia Győrött
Több szigorító intézkedést is terveznek bevezetni a szociális ellátórendszerben, hogy jobban ösztönözzék a munkát keresőket, illetve megakadályozzák a visszaélést az egyébként nagyvonalú szolgáltatásokkal és szabályozással - mondta Lamperth Mónika szociális és munkaügyi miniszter kedden, az Új Magyarország regionális konferencián, Győrött a kereskedelmi és iparkamara székházában. A miniszter asszony szólt az "Út a munkához" programról is, amelynek lényege, hogy az embereket minél nagyobb számban juttassák munkához. Ennek megvalósításában nagyon fontos partnerek az önkormányzatok, a minisztérium velük együttműködve szeretné megvalósítani és véghez vinni ezeket a projekteket.
2008.03.11. 20:55
 
 
Kormányzati szándék az árampiac valódi liberalizálására
A miniszterelnök utasította a pénzügyminisztert, hogy haladéktalanul tegyen lépéseket a villamosenergia-piacon tapasztalható monopolisztikus helyzet felszámolása érdekében - jelentette be a kormányszóvivő kedden.Daróczi Dávid közölte: Veres János feladata, hogy a Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) működésével kapcsolatban haladéktalanul kezdeményezze, illetve hajtsa végre a szakmailag indokolt személyi, szabályozási és szerkezeti változtatásokat. Ez azt is jelenti, hogy távozik posztjáról Kocsis István, az MVM vezérigazgatója. Indoklása szerint a kormányzati lépés célja olyan piaci folyamatok beindulásának elősegítése, amelyek jobban érvényesítik a fogyasztók érdekeit.
2008.03.11. 20:31
 
 
Újabb létszámleépítést tervez a General Motors Európában
Európai munkaerejének mintegy 10 százalékát, 5 ezer embert építene le még az amerikai General Motors (GM) szakszervezeti források közlése szerint. A leépítést gyakorlatilag önkéntes kilépésekkel képzeli el. A GM elismerte a szakszervezetekkel folyó tárgyalások tényét, de közölte, hogy bármilyen létszámcsökkentésre vonatkozó adat spekuláció. A GM dolgozókat tömörítő különböző európai szakszervezetek képviselői csütörtökön találkoznak. A GM márkáihoz tartozik Európában az Opel, a Vauxhall és a Saab. Ezeknél már voltak létszámcsökkentések, és egészében ugyancsak körülbelül az addigi állományi létszám 10 százalékát érintették. A nagyvállalat tavalyi éves vesztesége elérte a 39 milliárd dollárt.
2008.03.11. 20:22
 
 
Magyarországon tiszteletben tartják az emberi jogokat
A magyar kormány általánosságban tiszteletben tartja az állampolgárok emberi jogait, de néhány területen még mindig vannak problémák - olvasható az amerikai külügyminisztériumnak az emberi jogok 2007-es helyzetéről szóló, kedden nyilvánosságra hozott világjelentésében. A dokumentum Magyarországra vonatkozó részében egyebek mellett az szerepel: jelentések szóltak arról, hogy a rendőrség túlzott erőt alkalmazott gyanúsítottak, különösen romák ellen, és a kormány állítólag továbbra is beavatkozott az állami média szerkesztőségi és személyi döntéseibe.
2008.03.11. 20:02
 
 
Az APEH nettó 432 millió forintért vásárol személyautókat
Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) bruttó 432 millió forintért vásárol 100 személyautót. A Közbeszerzési Értesítő szerint két márkakereskedőt hirdettek ki győztesnek a nyílt közbeszerzési eljáráson. Az első részteljesítést a Porsche Hungária Kft. nyerte el, bruttó 280 millió forintos ajánlatával, míg a második részteljesítésen a General Motors Southeast Europe Kft.-t hozták ki győztesnek, amely bruttó 152 millió forintos ajánlatot tett. Az első részteljesítésre összesen hatan adtak be árajánlatot. A nyertesen kívül indult még a Ford-Petrányi-Autó Kft., a Duna Autó Zrt., Zámmi Kft., valamint a győztest követő legkedvezőbb, 302 millió forintos ajánlatot tevő General Motors Southeast Europe Kft.
2008.03.11. 19:40
 
 
Magyar fogorvosokhoz járnak a britek
Rekordszámú brit páciens utazik külföldre orvosi, különösen fogorvosi ellátásra, mert otthon nagyon drága az ellátás és hosszúak a várólisták - írta keddi számában a The Independent. A brit lap szerint Magyarország a fogorvosi kezelésre kiutazó britek fő célpontja. Egy felmérés szerint mintegy százezer brit állampolgár utazott tavaly külföldre orvosi kezelésre, hozzávetőleg 30 ezerrel több, mint 2006-ban. Relatív többségük - 43 százalékuk - fogorvoshoz ment külországokba, kiváltképp Magyarországra. Több ezer fontot takarítottak meg brit páciensek azzal, hogy Magyarországon csináltattak maguknak koronát, hidat vagy más fogpótlást - írta a The Independent.
2008.03.11. 19:33
 
 
MLSZ-fegyelmi: Égert felmentették, 500 ezret fizet az Újpest
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága felmentette a paksiak védőjét, a tévesen kiállított Éger Lászlót. Újra botrányt okozó szurkolói miatt az Újpest 500 ezer forintot fizet. Éger a Siófok elleni bajnokin kapott piros lapot egy olyan szabálytalanságért, melyet nem ő követett el. Miután a találkozó játékvezetője, Vad II István is elismerte, hogy a védő helyett csapattársát, Hanák Viktort kellett volna kiállítania, Égert felmentették. Hanák a következő fordulóban nem játszhat, ezenkívül fegyelmi eljárás indul ellene. Ugyanezen a találkozón kiállították Tököli Attilát is, aki egy bajnokit kénytelen kihagyni. A paksiak gyúrója, Varga László három találkozón nem lehet ott a pálya szélén.
2008.03.11. 19:30
 
 
Oroszország és Kína emberi jogi teljesítményét bírálja Washington
Oroszország és Kína tavalyi emberi jogi teljesítményét bírálta kedden nyilvánosságra hozott éves jelentésében az amerikai külügyminisztérium. Washington értékelése szerint Oroszországban a kormány korrupt, a sajtót zaklatják, a választásokon visszaélések történtek, továbbá a biztonsági erőkhöz gyilkosságok és kínzások köthetők. Kínában a jelentés szerint olyan tekintélyuralmi rendszer van, amely nem tartja tiszteletben az alapvető emberi jogokat, zaklatják az újságírókat és a külföldi segélyszervezetek alkalmazottait, a börtönökben kínozzák a rabokat. Az amerikai külügyminisztérium több mint 190 országban vizsgálta az emberi jogok helyzetét.
2008.03.11. 19:10
 
 
Százmilliárd forint környezetbarát energetikai fejlesztésekre
Százmilliárd forint támogatás jut a környezetbarát energetikai fejlesztésekre a Környezeti és Energetikai Operatív Program (KEOP) keretében 2007 és 2013 között - mondta Dióssy László, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium szakállamtitkára kedden Tapolcán, a háromnapos Kapcsolt Hő- és Villamosenergia-termelési Konferencia megnyitóját követően. A támogatási összegből 62 milliárd fordítható a megújuló energia támogatására, 38 milliárd pedig energia-hatékonyság fokozására. Rámutatott: környezetvédelmi szempontból a fejlesztési irány az, hogy épüljön ki ott is a kapcsolt energiatermelés - a meglévő távhőrendszerek esetében -, ahol még ez nincs meg, másutt pedig a meglévő kapacitást kell bővíteni.
2008.03.11. 19:06
 
 
AC Milan: Ronaldo jövő héten kezdi a rehabilitációt
Huszonhat nappal operációját követően visszatért az AC Milanhoz Ronaldo, az együttes brazil labdarúgója. A 31 éves klasszis térdszalagszakadása után feküdt kés alá, most pedig a milánói orvosok szakvéleményére vár, hogy ezt követően szülőhazájában megkezdje a rehabilitációt, amely várhatóan 8-9 hónapot vesz majd igénybe. A kétszeres aranylabdás játékos - aki a február 13-i Livorno elleni bajnokin dőlt ki a sorból - szerződése június 30-ig szól a piros-feketéknél.
2008.03.11. 19:00
 
 
Az MSZP politikája nem a népszavazás kérdéseiről szól
Az MSZP politikája nem a népszavazás kérdéseiről szól, hanem az új magyar polgárosodás, a munka, a tulajdon és a tudás programjának a megvalósításáról - jelentette ki Simon Gábor, az MSZP országos választmányának elnöke Kecskeméten. A népszavazás politikai és jogi következményeit el kell egymástól választani, külön-külön is értelmezni kell azokat - mondta a választmány elnöke, aki a munkaügyi minisztérium államtitkára is egyben. Szerinte egyértelmű, hogy a kormány a népszavazás résztvevőinek döntését tiszteletben fogja tartani, és a szükséges lépéseket rövid időn belül meg fogja tenni, melynek értelmében visszaáll a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj bevezetése előtti állapot.
2008.03.11. 18:53
 
 
Kitiltották a külföldi hegymászókat a Mount Everest vidékéről
Az összes külföldi hegymászó-expedíciót kitiltotta a 2008-as tavaszi mászószezon idejére a Mount Everest vidékéről (tibeti oldaláról) a Kínai Tibeti Hegymászó Szövetség, ezért kénytelen elhalasztani útját Klein Dávid és Várkonyi László. A kínai szövetség az erőteljes hegymászó-tevékenységre, a mászóútvonalak zsúfoltságára, a természeti környezetre nehezedő nyomás okozta veszélyekre és a fogadóképesség korlátozottságára hivatkozva arra kérte levelében az expedíciókat, hogy halasszák május 10. utánra a Mount Everest megmászását. A magyar expedíció szervezői az olimpiai lánggal kapcsolatos teendőkben feltételezik a tilalom valódi okát.
2008.03.11. 18:30
 
 
Sztrájkbizottság alakult a villamosenergia-ipari szakszervezeteknél
Sztrájkbizottságot alakított három ágazati szakszervezet a villamos-energia iparban, és tüntetéseket is szerveznek, mert nem fogadják el a munkáltatók 1,4 százalékos reálbérjavulást eredményező béremelési javaslatát - közölték az érdekképviseletek. A szakszervezetek azt követően döntöttek így, hogy több forduló után a legutóbbi, keddi tárgyalás sem vezetett eredményre az ágazati bér- és szociális megállapodásról a munkáltatói szövetséggel. A szövetségben jelen van a német RWE és E.ON, valamint a francia EdF magyarországi érdekeltsége, továbbá a Magyar Villamos Művek Zrt. A szakszervezetek 7,5 %-os keresetszínvonal-növekedést követelnek, a munkáltatói oldal viszont mindössze 6,2 %-ot ajánlott.
2008.03.11. 18:24
 
 
Az Eb-szerepléstől függ Donadoni jövője
A csapat Európa-bajnoki szereplésétől tette függővé Roberto Donadoni szövetségi kapitány szerződésének meghosszabbítását az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC). A La Gazzetta dello Sport című lap információja szerint a világbajnok együttesnek legalább az elődöntőig el kell jutnia az osztrák-svájci közös rendezésű kontinensviadalon ahhoz, hogy a szakvezető kontraktusát automatikusan meghosszabbítsák a 2010-es vb-ig. Az újság úgy tudja, hogy Donadoni nem örül ennek a kitételnek - amelyről ráadásul ő is csak a sajtóból értésült -, mert nem érzi a bizalmat.
2008.03.11. 18:17
 
Asztalitenisz Klubcsapatok Szuperligája: kikapott a Kecskemét
A Kecskemét női együttese a visszavágón is vereséget szenvedett osztrák riválisától, így nem jutott be a döntőbe az asztalitenisz Klubcsapatok Szuperligájában. Eredmény: nők, elődöntő, visszavágó: Kecskeméti Spartacus-TTC Linz AG (osztrák) 4-6. A Linz kettős győzelemmel jutott a fináléba. Később: férfiak, elődöntő, visszavágó: SK AVEX Zlin (cseh)-Celldömölki VSE-MÁVÉPCELL Vörsas 17 órától.
2008.03.11. 17:14
 
 
Gyurcsány: munkaalapú és szolidáris társadalomra, gazdaságra van szükség
Munkaalapú és egyben szociálisan felelős társadalmat és gazdaságot szorgalmazott a miniszterelnök azon a polgármesterekkel folytatott keddi budapesti konzultáción, amelyen a szociális segélyezéssel kapcsolatos szabályozás tervezett megváltoztatása volt napirenden. Munkaalapú társadalmat és gazdaságot szeretnék, olyat, amelyik eközben szociálisan felelősséget vállal, amelyben erős a szolidaritás - mondta Gyurcsány Ferenc a huszonhat meghívott polgármester és minisztériumi szakértők részvételével tartott tanácskozáson. Nem lehet célja egyetlen kormánynak és önkormányzatnak sem, hogy támogasson, illetve ösztönözzön bármilyen előítéletes mentalitást és gondolkodást - hangsúlyozta a kormányfő.
2008.03.11. 17:02
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455[2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista