2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  Nyári Egyetem
127675 találat
 
 
Ukrajna kész minden szinten felújítani a párbeszédet Oroszországgal
Ukrajna kész minden szinten - legfelső szinten is - felújítani a párbeszédet Oroszországgal, és tiszteletben tartja az orosz Fekete-tengeri Flotta ukrajnai állomásozására vonatkozó megállapodásokat - jelentette ki Moszkvában Petro Porosenko új ukrán külügyminiszter. Az ukrán diplomácia vezetője az orosz kollégájával, Szergej Lavrovval tartott megbeszélés után hangsúlyozta: a Fekete-tengeri Flotta kérdéseit közvetlen párbeszéd útján oldja majd meg a két ország. Porosenko azt is elmondta, hogy a tárgyaláson felvetődött kérdések többségében a két fél megközelítése hasonlónak bizonyult, s tanúbizonyságot tettek a kérdések megoldására és az együttműködés fejlesztésére vonatkozó szándékról.
2009.10.23. 13:30
 
 
Az Egyesült Államok kérte Polanski kiadását Svájctól
Az Egyesült Államok hivatalosan kérte Roman Polanski filmrendező kiadását Svájctól - közölte a berni igazságügyi minisztérium. Polanskit szeptember 26-án vették őrizetbe Zürichben. Az Egyesült Államok 1977 óta akarja felelősségre vonni a művészt, aki a vádhatóság szerint alkohollal és kábítószerrel kínált, majd szexuális kapcsolatot létesített egy akkor 13 éves lánnyal. Az ítélethirdetés előtt azonban Franciaországba szökött, és azóta sem tette be a lábát az Egyesült Államokba. A svájci hatóságok szeptemberben egy 2005-ben kiadott nemzetközi elfogatóparancs alapján fogták el.
2009.10.23. 12:45
 
 
Bécs-Pozsony-Budapest szupermaraton: Janicki és Visnyevszkaja a győztes
A férfiaknál a címvédő lengyel Jaroslaw Janicki, a nőknél pedig - nagy fölénnyel - az orosz Irina Visnyevszkaja nyerte a 20. Bécs-Pozsony-Budapest szupermaratoni versenyt, amely pénteken a Budakeszi és Budapest közötti 21 km-es félmaratoni szakasszal zárult. Az erősebb nem küzdelmében Zabari János lett a második, Bogár János pedig a harmadik. A pénteki távot a tavaly elhunyt, kétszeres olimpiai bajnok kenus emlékének adózva Kolonics György Emlékfutás néven tették meg a résztvevők.
2009.10.23. 12:30
 
 
Fia szerint nem lenne igazságos Charles Zentai magyarországi pere
A Charles Zentai elleni per nem lesz igazságos, ha a háborús bűnnel vádolt, Ausztráliában élő férfit kiadják Magyarországnak - jelentette ki fia, Ernie Steiner egy rádiónyilatkozatában. Csütörtökön kiadatási őrizetbe helyezték és a perthi Hakea börtönbe szállították a 88 éves Charles Zentait (Zentai Károly), akit a magyar hatóságok azzal vádolnak, hogy 1944-ben Budapesten megölt egy zsidó fiatalembert. Ernie Steiner a 6PR rádiónak azt mondta: fellebbezett Robert McClelland igazságügy-miniszterhez, akié a végső szó a kiadatás ügyében a WA Today jelentése szerint, és ebben kérte, hogy apja egészségi állapotát tekintetbe véve ne engedje kiadatását.
2009.10.23. 12:00
 
 
Nyugodt ünneplésre készül az ország október 23-án
A parlamenti pártok külön-külön ünneplik az 1956-os forradalom és szabadságharc 53. és a harmadik Magyar Köztársaság kikiáltásának 20. évfordulóját. A pártoktól érkezett jelzések szerint a központi ünnepségen az MSZP politikusain kívül a KDNP képviselteti magát, politikusaik ott lesznek a zászlófelvonáson és a koszorúzáson is.
2009.10.23. 10:15
 
 
A jövő nője kisebb lesz a mainál
Kétezer-kétszáz nő adatainak elemzése kimutatta, hogy az evolúció és a természetes szelekció befolyása még nem állt le: az adatok szerint a nők a jövőben valószínűleg kisebbek és testesebbek lesznek, a szív- és érrendszerük azonban egészségesebb lesz, és szülni is korábban fognak, mint ma.
2009.10.23. 09:45
 
 
Európa újabb földgázkonfliktustól tart
A tél közeledtével Európa mind inkább tart attól, hogy újabb földgázkonfliktus alakul ki Oroszország és Ukrajna között - írta pénteken a Financial Times Deutschland, utalva arra, hogy Moszkva és Kijev kapcsolatai ismét mélyponton vannak. A német üzleti és egyben politikai napilap ezzel kapcsolatban idézte Varga István magyar gazdasági minisztert is, aki egy düsseldorfi rendezvényen kételyeinek adott hangot az Ukrajnán keresztül történő orosz szállítások megbízhatóságával kapcsolatban. Idézte az újság a legnagyobb német gázimportőr, az E.ON Ruhrgas beszerzési igazgatóját is, aki szerint az orosz-ukrán konfliktus bármikor újra kirobbanhat.
2009.10.23. 09:30
 
 
A büntetőeljárások összehangolásáról is tanácskoznak az uniós miniszterek
Az Európai Unió bel- és igazságügyi miniszterei pénteki luxembourgi tanácskozásukon várhatóan elfogadják azt a kerethatározatot, amely a büntetőeljárásokban előforduló joghatósági összeütközések megelőzésére és rendezésére vonatkozik. A kerethatározat megállapítja azt az eljárási keretet, amely szerint a tagállami hatóságok joghatósági összeütközés gyanúja esetén - vagyis amikor ugyanazon cselekmény miatt ugyanazon személy ellen folyik büntetőeljárás két vagy több tagállamban - értesítik egymást, és információt cserélnek egymással. Emellett meghatározza azokat a kritériumokat is, amelyeket figyelembe véve a legalkalmasabb joghatóságot a leghatékonyabban ki lehet választani.
2009.10.23. 09:30
 
 
Életműdíj a Toy Story alkotójának
Életműdíjat kap az Amerikai Producerek Céhétől (PGA) John Lasseter animációs filmguru, a Toy Story - Játékháború alkotója. Az 52 esztendős Lasseter az első animációs filmes, aki a David O. Selznick-díjban részesül. A produceri testület a Pixar stúdióval végzett úttörő munkájáért szavazta meg neki a kitüntetést és méltatásában "egyedülállóan tehetséges producernek" nevezte. A Pixar stúdióban 1995-ben elkészült Toy Story volt az első egész estés komputer-animációs produkció. Lasseter volt a film második részének producere is, és ugyancsak az ő bábáskodásával készült a nagy sikerű Verdák és az Egy bogár élete. A stúdió filmjei több Oscar-díjat nyertek.
2009.10.23. 09:15
 
 
Megkezdődtek a hiteltárgyalások a Nabucco finanszírozására
A tervezett Nabucco gázvezeték finanszírozásáról tárgyalásokat kezdett nemzetközi pénzintézetekkel a fővállalkozó, a Nabucco Gas Pipeline International GmbH. A fővállalkozó társaság ügyvezető igazgatója, Reinhard Mitschek elmondta, hogy a tárgyalások fő célja "meghatározni a projekt finanszírozásának fő paramétereit". A megbeszéléseken a lehetséges hitelezők tájékoztatást kapnak a Nabucco beruházás környezeti és társadalmi hatásfelméréséről.
2009.10.23. 09:00
 
 
Őszi állásbörze a Műegyetemen október 28-29-én
Az idén október 28-29-én rendezik meg az őszi állásbörzét a Műegyetemen, ahol 100 cég és 1.200 állásajánlat várja az érdeklődőket. A BME központi épületében rendezett börze nemcsak műszaki, de gazdasági, informatikai, logisztikai és természettudományi végzettséget igénylő ajánlatokkal is várja a diákokat és a frissdiplomás álláskeresőket. A kiállító cégek elmondása szerint a mérnökökre és informatikusokra jelenleg is nagy a kereslet. A korábbi évekhez képest kevesebb állásajánlatból válogathatnak a frissdiplomások és ez a kezdőbéreken is érződik: az elmúlt egy évben nem emelkedtek a diplomásoknak kínált indulóbérek.
2009.10.23. 08:45
 
 
Morales bírálja az EU bolíviai képviselőjét
Éles kirohanást intézett a bolíviai elnök az Európai Unió ellen, amelynek La Paz-i képviselője a Rózsa Flores Eduardo vezette csoport ügyében felmerült kétes elemek tisztázását sürgette a dél-amerikai ország igazságügyi szerveinél. Nigel Baker brit nagykövet, aki az EU képviseletét is ellátja Bolíviában, szerdán kétségét fejezte ki azzal a vizsgálattal kapcsolatban, amelyet a bolíviai hatóságok folytattak le a "három európai zsoldos" megölésének az ügyében. Evo Morales elnök válaszul leszögezte: a bolíviai kormány kész megvédeni magát és hajlandó elébe állni bármilyen jogi vizsgálatnak.
2009.10.23. 08:30
 
 
Simor: a kormány és az MNB javaslatai kiegészítik egymást
A kormány pénzügyi felügyeletre vonatkozó javaslatai és a jegybanknak a devizahitelezés szigorítására vonatkozó elképzelései nem kioltják, hanem kiegészítik egymást - mondta Simor András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke a Gazdasági Rádió esti műsorában. A jegybank elnöke hangsúlyozta: az MNB felelős a pénzintézeti rendszer stabilitásáért, ezért érezte úgy, helyes, ha javaslatokat tesz a devizahitelezés szigorítására a kockázatok csökkentése, elkerülése érdekében. Kiemelte: az MNB-nek nincs szabályozási, rendeletalkotási joga, ezért tette le javaslatait a kormánynak a hitelezés szigorításáról. Az elnök jónak tartja a pozitív adóslista ötletét.
2009.10.22. 21:45
 
 
Fellobbant a forradalom lángja a Parlament előtti 1956-os emlékműnél
Fellobbantották a forradalom lángját a korábbi évek hagyományainak megfelelően, katonai tiszteltadás mellett, a Parlament előtti 1956-os emlékműnél csütörtök este. A lángot fáklyás fiatalok, rövid, az 53 évvel ezelőtti eseményeket felidéző narráció kíséretében lobbantották fel néhány tucatnyi érdeklődő jelenlétében, katonai tiszteletadással a Himnusz hangjaira. Az Ötvenhatos Emlékbizottság Göncz Árpád korábbi köztársasági elnök javaslatára határozta el az 1990-es évek közepén, hogy a Kossuth téren, a Parlament előtt fölállítják a Forradalom lángja emlékművet.
2009.10.22. 21:45
 
 
Október 25-én kezdődik a téli időszámítás
Október 25-én, vasárnap kezdődik a téli időszámítás. Hajnali három órakor 2 órára kell visszatekerni az órákat. Az átállás a MÁV és a Volán menetrendjét is érinti - közölték a közlekedési társaságok az MTI-vel. A MÁV menetrendjét nem kell módosítani, ám néhány nemzetközi vonat a határállomásokon, illetve a belföldi járatok a kiinduló állomásokon várják be a téli időszámítás szerinti indulási időt. A Volánbusz belföldi járatait nem érinti az óraátállítás, az úton lévő nemzetközi autóbuszjáratok - amennyiben a forgalmi viszonyok megengedik - a meghirdetettnél 1 órával korábban érkeznek úti céljukhoz.
2009.10.22. 21:45
 
 
Európa Liga: Dzsudzsák csapata nyert, Némethék kikaptak
A Dzsudzsák Balázzsal felálló holland PSV Eindhoven nyert a dán Köbenhavn ellen, míg a Németh Krisztiánt soraiban tudó és a két piros lapot begyűjtő görög AEK Athén kikapott a fehérorosz BATE Boriszov otthonában a labdarúgó Európa Liga csoportkörének csütörtöki játéknapján. Az Austria Wien - Sáfár Szabolcs nélkül - jó hajrájával pontot mentett a Futács Márkó nélkül felálló Werder Bremennel szemben.
2009.10.22. 21:30
 
 
Vízilabda, LEN Kupa: húszgólos győzelemmel kezdett a Szeged
Könnyed, húszgólos sikerrel kezdte meg szereplését a Szeged férfi vízilabdacsapata horvátországi selejtezőcsoportjában a LEN Kupa 1. kvalifikációs körében. Eredmény: Szeged-Beton VE - Paredes (portugál) 24-4. A portugálok messze nincsenek azonos súlycsoportban a második számú kontinentális pólósorozatban címvédő szegediekkel, akiknél különösen a háromszoros olimpiai bajnok center, Molnár Tamás volt elemében. Ő 5 gólt szerzett. Kásás Zoltán együttese pénteken kétszer is medencébe száll: délelőtt a montenegrói Prcanj, kora este pedig az angol Manchester lesz az ellenfele. A hatcsapatos csoportból az első négy jut tovább.
2009.10.22. 21:30
 
 
Labdarúgó Magyar Kupa, nyolcaddöntő: 4 gólt rúgott a Debrecen
A Debrecen 4-1-re nyert csütörtökön Mezőkövesden a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, a párharc első mérkőzésén. Eredmény: Mezőkövesd-Zsóry SE (NB II) - DVSC-TEVA 1-4 (0-2). A visszavágókat egy hét múlva rendezik.
2009.10.22. 19:15
 
 
Biden: Washington már nem hisz a "befolyási övezetekben"
Az Egyesült Államok biztosítani akarja a kelet-közép-európai országokat arról, hogy Washington már nem hisz a "befolyási övezetekben", és az Oroszországgal való kapcsolatait egyáltalán nem ezeknek az országoknak a rovására akarja javítani - fejtette ki csütörtökön Bukarestben Joe Biden. Az amerikai alelnök bukaresti látogatása keretében előadást tartott a központi egyetemi könyvtárban. Leszögezte: az Egyesült Államok soha nem fog kelet-közép-európai partnerei feje fölött bármiféle titkos megállapodást kötni. Az alelnök emlékeztetett rá, hogy ezek a kelet-közép-európai országok az utóbbi két évtizedben képesek voltak ledönteni az elnyomó rendszereket, sőt, tartós és szilárd demokratikus rendszereket építettek fel.
2009.10.22. 18:30
 
 
Az MSZOSZ a kormányfő segítségét kéri a bértárgyalásokhoz
A miniszterelnök segítségét kéri a jövő évi bértárgyalások lezárásához a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ). Pataky Péter, a szervezet elnöke elmondta: az MSZOSZ csütörtökön nyílt levélben fordult a kormányfőhöz, mivel Bajnai Gordon személyes közreműködése nélkül már nem látnak reális esélyt a 2010-es minimálbérekről, illetve bérajánlásról szóló megállapodásra. Az elnök szerint a jelenlegi nehéz helyzetet nem a válság, hanem a személyi jövedelemadó (szja) sávhatárainak eltolása okozta, ami "teljesen szétzilálta a nettó kereseteket".
2009.10.22. 18:15
 
 
A pártok külön ünnepelnek október 23-án
A Magyar Köztársaság lobogójának ünnepélyes felvonásával, a közjogi méltóságok jelenlétében kezdődik pénteken az 1956-os forradalom és szabadságharc 53. és a harmadik magyar köztársaság kikiáltásának 20. évfordulója alkalmából tartandó központi ünnepségsorozat; az öt nagy parlamenti párt azonban külön-külön ünnepel. A pártoktól érkezett jelzések szerint a központi ünnepségen az MSZP politikusain kívül a KDNP képviselteti magát, politikusaik ott lesznek a zászlófelvonáson és a koszorúzáson is.
2009.10.22. 17:15
 
 
Idén nincs jutalom az állami vezetőknek
Idén nem lehet kifizetni jutalmat az állami vezetőknek, céljuttatást a minisztereknek és államtitkároknak, a vezető beosztású köztisztviselők esetében pedig a kormány harmadára csökkenti a legnagyobb adható jutalom összegét - közölte a kormányszóvivő. Szollár Domokos a Magyar Közlöny október 20-ai számában megjelent kormányrendeletről elmondta: idén - a tavalyi évhez hasonlóan - ismét átmeneti szabályokat állapít meg a kormány a köztisztviselői teljesítményértékelésre. Hangsúlyozta: a döntést a gazdasági válság miatt szükségessé vált kiadáscsökkentésre tekintettel hozta meg a kormány.
2009.10.22. 16:15
 
 
Kiadatási őrizetbe helyezték Ausztráliában Charles Zentait
Kiadatási őrizetbe helyezték és a perthi Hakea börtönbe szállították csütörtökön Charles Zentait (Zentai Károly), akit a magyar hatóságok azzal vádolnak, hogy 1944-ben Budapesten megölt egy zsidó fiatalembert - jelentette a WA Today ausztrál hírportál. Zentai nem nyilatkozott az újságíróknak, amikor őrizetbe vették. Denis Barich, Zentai ügyvédje elmondta, hogy addig nem nyújtanak be újabb fellebbezést, amíg az ausztrál belügyminiszter nem dönt a kiadatásról. Ha az ausztrál szövetségi kormány elrendeli a 88 éves férfi kiadatását Magyarországnak, Zentai várhatóan újabb kérvényekkel próbálja majd késleltetni tényleges megjelenését a magyar igazságszolgáltatás előtt.
2009.10.22. 16:15
 
 
Kétezer hiányzó szakasszal is működhet az ember genetikai állománya
Az emberi génállományban lévő nem létfontosságú szakaszok első szisztematikus kutatása szerint akár kétezer, egyenként legalább tízezer egységet tartalmazó szakaszt is nélkülözhetünk a DNS-láncon belül - közölte a New Scientist című brit folyóirat internetes kiadása. Korábbi tanulmányok is igazolták, hogy létezik egészséges élet úgy, hogy a teljes humán genom egy-egy darabja hiányzik. "Nincs szükség teljes genomra ahhoz, hogy teljes legyen egy ember" - mondta el Terry Vrijenhoek, a hollandiai Radboud Egyetem munkatársa.
2009.10.22. 15:45
 
 
Kilakoltatási moratóriumot hirdet Budapest főpolgármestere
Téli kilakoltatási moratóriumot hirdet Budapest főpolgármestere és a Fővárosi Közgyűlés; felkérik a kerületi polgármestereket, hogy idén is függesszék fel a kilakoltatásokat a téli időszakban - közölte a Főpolgármesteri Hivatal csütörtökön. A főpolgármester és a frakcióvezetők aláírásával ellátott közlemény szerint egyetlen ember sem fagyhat meg Budapest utcáin, ezért felkérnek minden más lakástulajdonost is - bankokat, gazdasági társaságokat, magánszemélyeket - hogy önkéntesen csatlakozzanak a moratóriumhoz, és "legyenek türelmesek a szegénységgel a hideg időszakban".
2009.10.22. 15:15
 
 
Módosították a terézvárosi csendrendeletet
A lakók több mint ötven százalékának hozzájárulásával akár reggel 6 óráig is nyitva tarthatnak a VI. kerületi üzletek, szórakozóhelyek és vendéglátóipari egységek - közölte Hatvani Csaba (MSZP) alpolgármester. A terézvárosi alpolgármester elmondta, hogy a csütörtöki képviselő-testületi ülésen elfogadott módosítás november 1-től lép hatályba. Korábban a kerületi csendrendelet értelmében a vendéglők legfeljebb hajnali 1 óráig tarthattak nyitva.
2009.10.22. 15:15
 
 
A Rózsa-csoport ügyének tisztázását sürgette La Pazban az EU képviselője
A Rózsa Flores Eduardo vezette csoport ügyének tisztázását sürgette La Pazban az EU képviselője, felszólítva a bolíviai igazságszolgáltatást: vegye figyelembe azokat a vizsgálatokat és jelentéseket, amelyek Magyarországon és Írországban készültek Magyarosi Árpád, illetve Michael Dwyer halálával kapcsolatban. Nigel Baker La Paz-i brit nagykövet, aki egyben az EU képviselője Bolíviában, szerdán a Palacio Quemadóban, a bolíviai kormánypalotában felkereste a főügyészséget, és kérte a vizsgálatok felgyorsítását, azoknak a magyar és ír dokumentumoknak a figyelembe vételét, amelyek kétségbe vonják az áprilisi kommandósakció hivatalos verzióját, s azt állítják, hogy valóságos kivégzés történt.
2009.10.22. 15:15
 
 
Negyvenezren kaptak eddig támogatást a krízisalapból
Eddig 45 ezren kértek és 40 ezren kaptak támogatást a kríziskezelő alapból, amelyből másfél milliárd forintot fizettek ki a pénzügyi-gazdasági válság miatt nehéz helyzetbe került embereknek - mondta a kormányszóvivő a Kazincbarcikán tartott kormányszóvivői tájékoztatón, ahol a 40 ezredik kérelmezőnek adták át a segélyt. A kormány a szolidaritási intézkedéscsomagot a gazdasági-pénzügyi válság társadalmi hatásainak enyhítésére hozta létre, ennek kiemelten fontos része a kríziskezelő program, de a csomaghoz tartozik a méltányossági nyugdíjkeret és a lakáshitelesek megsegítése, valamint a 65 éven felüliek utazási kedvezményének megőrzése is - emlékeztetett Budai Bernadett.
2009.10.22. 15:00
 
 
Moszkvai tenisztorna: Szávay kiesett
Szávay Ágnes kiesett az 1 millió dollár összdíjazású moszkvai tenisztornán, miután csütörtökön a 2. fordulóban vereséget szenvedett a hazai közönség előtt szereplő Vera Dusevinától. A világranglistán 46. magyar játékos az első szettet 6:3-ra megnyerte, ám a másodikat 6:4-re, a harmadikat pedig 6:3-ra elveszítette - a WTA honlapja szerint. A találkozó 2 óra 13 percig tartott.
2009.10.22. 15:00
 
 
Elhunyt Dargay Attila rajzfilmrendező
Életének 83. évében elhunyt Dargay Attila animációs filmrendező - tudatta a Magyar Filmművészek Szövetsége. A Balázs Béla-díjas, érdemes és kiváló művészt, a Vuk, a Pom Pom meséi, a Lúdas Matyi, a Szaffi, Az erdő kapitánya és A nagy ho-ho-horgász alkotóját kedden érte a halál. A magyar animáció egyik megújítója volt, alkotásaiban a valós társadalmi viszonyok sajátos groteszk, karikatúra-szerű filmes nyelvi eszközökkel megjelenítése az animáció nagykorúsodásának jele volt - emelte ki méltatásában a filmművészek szövetsége.
2009.10.22. 14:45
 
 
Raúl beállította Inzaghi 68 gólos rekordját
Raúl, a Real Madrid támadója beállította Filippo Inzaghi, az AC Milan csatára által európai kupamérkőzéseken tartott gólrekordot, miután betalált a milánóiak kapujába a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai csoportmérkőzésén. A 32 esztendős spanyol futballista a találkozó 19. percében lőtt az olaszok hálójába, s ezzel 68. gólját szerezte európai kupameccsen.
2009.10.22. 14:30
 
 
Negyvenezren kaptak eddig támogatást a krízisalapból
Eddig 45 ezren kértek és 40 ezren kaptak támogatást a kríziskezelő alapból, amelyből másfél milliárd forintot fizettek ki a pénzügyi-gazdasági válság miatt nehéz helyzetbe került embereknek - mondta Budai Bernadett kormányszóvivő kihelyezett kormányszóvivői tájékoztatón csütörtökön Kazincbarcikán, ahol a 40 ezredik kérelmezőnek adták át a segélyt. A kríziskezelő program augusztus elsején indult, kifejezetten a válság miatt nehéz helyzetbe került emberek megsegítésére. Az alapból eddig 1.5 milliárd forintot fizettek ki, átlagosan 38-40 ezer forintot kaptak a rászorulók.
2009.10.22. 14:00
 
Az 1989-es határnyitás képei Brüsszelben
Megnyílt csütörtökön az Európai Bizottság brüsszeli székházában a Határnyitás 1989 című fotókiállítás, amely először idén tavasszal a Magyar Nemzeti Múzeumban volt látható. Kovács László magyar EU-biztos és György Gábor, az Európai Bizottság budapesti képviseletének a vezetője az ünnepélyes megnyitón felidézte a két évtizeddel ezelőtt történteket, amikor Magyarország az addigi keleti tömb országai közül elsőként megnyitotta nyugati határát, és keletnémet menekülők ezrei mehettek át Magyarországról Ausztriába. A fotókiállítás az 1989. szeptember 11-én 00 óra 01-perckor bekövetkezett történelmi pillanatnak, annak az éjszakának állít emléket.
2009.10.22. 13:45
 
 
Talmácsi csapata cáfolja De Angelis szerződtetését
Talmácsi Gábor csapata, a gyorsasági motorosok világbajnoki sorozatának királykategóriájában, a MotoGP-ben szereplő MOL-Scot Honda Racing cáfolta azon - nemzetközi és magyarországi - sajtóhíreket, melyek szerint a következő évre megállapodott volna Alex De Angelisszel. "A csapat elhatárolódik a médiában elterjedt hírektől, még nincs aláírt szerződésünk egyetlen versenyzővel sem a 2010-es évadra. Mindkét versenyzővel tárgyalásban állunk, de egyikükkel sincs megállapodásunk - olvasható Alberto Martinellinek, a csapat sportigazgatójának nyilatkozatában. - Azon is dolgozunk, hogy De Angelis és Talmácsi is a csapatunkat erősítse jövőre, mi ennek örülnénk a legjobban."
2009.10.22. 13:30
 
 
Tovább csökkenti Brüsszel a vállalatok adminisztrációs terheit
Összesen 40,4 milliárd eurónyi költségmegtakarítást jelentenének a vállalkozásoknak az Európai Unióban azok az intézkedések, amelyeket az Európai Bizottság javasolt, illetve készít elő az uniós bürokrácia és jogszabálydzsungel leépítésére - jelentette be Brüsszelben csütörtökön Günter Verheugen ipari EU-biztos. A már jóváhagyott intézkedések hatása 7,6 milliárd eurós költségcsökkentés, ezt a cégeknek már idén érezniük kell. Günter Verheugen emlékeztetett, hogy az Európai Unió 2012-ig negyedével kívánja csökkenteni az uniós jogszabályok által előidézett adminisztratív terheket.
2009.10.22. 13:30
 
 
Eredetvédelmet biztosít az EU a hajdúsági tormának
Felvette a védett elnevezésű termékek szűk körű európai uniós listájára a hajdúsági tormát az Európai Bizottság. Az uniós kormány közleménye szerint a magyar specialitás egy brit halkészítménnyel, a Grimsby füstölt hallal egy időben kerül a listára, amelyen eddig összesen mintegy 850 tradicionális áru sorakozik. Ezek nevét vagy földrajzi megjelölését más nem használhatja. A brüsszeli védettség egyúttal azt is jelenti, hogy az EU segít reklámozni, még szélesebb körben megismertetni ezeket az árucikkeket.
2009.10.22. 12:45
 
 
Olümpiában fellobbant a jövő évi, vancouveri téli olimpia lángja
Csütörtök délelőtt Olümpiában fellobbant a jövő évi, vancouveri téli olimpia lángja. A fáklyát tükör által összegyűjtött napsugarakkal gyújtották meg, a ceremónián részt vett Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke is. Az ötkarikás jelképet egy hétig hordozzák körbe Görögországban, majd október 30-án megkezdi 45 ezer kilométeres kanadai útját, amely belföldi távrekord a játékok történetében. A vancouveri küldöttség jövő csütörtökön veszi át a lángot az athéni Olimpiai Stadionban, majd a tengerentúlon 106 nap alatt mintegy 12 ezren vehetik majd kézbe a fáklyát.
2009.10.22. 12:30
 
 
Orosz szervezet kapta az Európai Parlament idei emberi jogi díját
A Memorial oroszországi jogvédő szervezet kapta idén a Szaharov-díjat, amelyet a demokrácia és az emberi jogok élharcosainak, a gondolatszabadság kiemelkedő szószólóinak ítél oda évente az Európai Parlament (EP). A szervezet - amelynek első vezetője a díj névadója, Andrej Szaharov akadémikus volt - az indoklás szerint folyamatosan küzd a szovjet utódállamokban tapasztalható jogsértések ellen. A díjat az EP decemberi plenáris ülésén adják át - jelentette be Jerzy Buzek, az EP elnöke.
2009.10.22. 12:30
 
 
Európai turnéra indul Paul McCartney
Európai koncertsorozatra indul decemberben Sir Paul McCartney. A Beatles egykori tagja, aki legutóbb öt éve turnézott Európában, a csütörtöki bejelentés szerint ezúttal háromhetes nyugat-európai körutat tesz. A Good Evening Europe - Jó estét, Európa - című turné december 2-án kezdődik Hamburgban, ahol a Beatles az 1960-as évek elején, még jórészt ismeretlen kezdőként rendszeres vendég volt. Sir Paul december 3-án Berlinben, 9-én a hollandiai Arnhemben, 10-én Párizsban, 16-án Kölnben, 20-án pedig Dublinban lép fel, majd 22-én a londoni O2 arénában zárja a turnét.
2009.10.22. 12:30
 
 
Bajnai: Magyarország jól döntött 1989-ben
Bajnai Gordon miniszterelnök szerint 1989-ben jól döntött Magyarország, hogy a Nyugathoz kötötte magát, és saját kezében vette sorsa alakítását, újból elindulva azon az úton, amelynek végén az erős, sikeres és gyarapodó Magyarország van. A kormányfő csütörtökön, a Parlamentben rendezett ünnepi konferencián közölte: 1956-ban a forradalom és szabadságharc elbukott, de célját elérte, ugyanis 1956. október 23-án fogant az 1989. október 23-án született szabad Magyarország. Az 1956-os forradalom és szabadságharc 53. évfordulója, valamint a harmadik Magyar Köztársaság kikiáltásának 20. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi konferencián részt vettek a közjogi méltóságok és a pártok képviselői.
2009.10.22. 12:15
 
 
MDF: vegye napirendre a Ház a szociális kártya kérdését
Az MDF felszólítja a parlamenti pártokat, hogy vegyék napirendre a szociális kártya országos bevezetéséről szóló határozati javaslatot - mondta Pusztai Erzsébet, az MDF népjóléti kabinetének vezetője. Kiemelte: Herényi Károly MDF-es politikus, országgyűlési képviselő már október 5-én benyújtotta azt a határozati javaslatot, amelynek célja az igazságos, célzott és átlátható segélyezési rendszer megteremtése. Az indítvány értelmében a kormánynak meg kell teremtenie a szociális kártya országos bevezetésének társadalmi, jogi és anyagi feltételeit - tette hozzá.
2009.10.22. 12:15
 
 
A Nemzeti Hírközlési Hatóság bízik a digitális átállás megvalósulásában
A Nemzeti Hírközlési Hatóság elnöke bízik abban, hogy 2011 végére teljes mértékben megvalósul Magyarországon a digitális műsorterjesztés. Pataki Dániel ezt csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján mondta, hozzátéve, hogy nem elégedett a digitális átállás alakulásával, de reméli, csak átmeneti csúszásról van szó. Az NHH folyamatosan figyelemmel kíséri az átállást, s ha szükséges azonnal beavatkozik annak érdekében, hogy a szerződésben foglaltak megvalósuljanak - mondta az elnök. Közölte: a kötelezettségek nem teljesítéséért a hatóság 40 millió forint bírsággal sújtotta az Antenna Hungária Zrt.-t, amellyel még tavaly szeptemberben kötött szerződést a digitális műsorterjesztés megvalósítására.
2009.10.22. 10:45
 
 
Katona Béla: október 23-a a XX. század történelmének talán legfontosabb dátuma
Október 23-a a XX. század történelmének talán legfontosabb dátuma - nyitotta meg az 1956-os forradalom és szabadságharc 53., valamint a harmadik köztársaság kikiáltásának 20. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi konferenciát Katona Béla csütörtökön, a Parlamentben. Az Országgyűlés elnöke arról beszélt, hogy 1956-ban az ország polgárai soha nem látott egységben mondták ki: szabadságban, függetlenségben és demokráciában akarnak élni. Úgy fogalmazott, hogy ez akkor sajnos nem sikerült, de egy világ tanulta meg tisztelni a jogaikért harcoló magyarokat.
2009.10.22. 10:45
 
 
Radovan Karadzic bojkottálni fogja hágai perének kezdetét
Radovan Karadzic háborús bűncselekményekkel vádolt volt boszniai szerb elnök bejelentette csütörtökön, hogy bojkottálni fogja perének kezdetét a hágai Nemzetközi Törvényszéken. Karadzic a törvényszéknek küldött levelében tájékoztatott október 26-án kezdődő perének bojkottjáról. Arra hivatkozott, hogy még nem készült fel a bíróság eljárásra. A vádlott korábban tíz hónapos szünetet kért a törvényszéktől, hogy áttanulmányozhassa vaskos bírósági dossziéját, de a törvényszék elutasította kérését. A közel százezer halottat követelő 1992-1995-ös boszniai háború egyik főbűnösének tartott Radovan Karadzic önmaga látja el védelmét, ebben számos jogi tanácsadó segíti.
2009.10.22. 10:30
 
 
Coface: még nem érte el csúcsát a csődhullám
Jelentősen, 2009 első kilenc hónapjában 36 százalékkal nőtt a fizetésképtelenséggel kapcsolatos magyar cégeljárások száma a Coface Hungary szerint, ám a csúcsot még nem érte el, azt 2009 végére, esetleg 2010 elejére várja a társaság. A hitelminősítésekkel foglalkozó cég közleménye szerint a leginkább kockázatos iparágaknak változatlanul az építőipar, valamint a kis- és nagykereskedelem minősülnek, de hasonlóan minősíti a Coface a turizmussal kapcsolatos vállalkozásokat, valamint az ingatlangazdálkodást is. Az elemzés alapján a felszámolási eljárások száma 34 százalékkal, a végelszámolásoké pedig 37 százalékkal nőtt.
2009.10.22. 10:15
 
 
Újkígyóson novemberben bevezetik a szociális kártyát
Novemberben bevezetik a szociális kártyát a Békés megyei Újkígyóson, erre utalják az átmeneti segélyt, a lakásfenntartási és az óvodáztatási támogatást - írta csütörtöki számában a Békés Megyei Hírlap. A novemberben életbe lépő új rendszer várhatóan több mint 300 embert érint. A vonalkódos kártyával vásárolni a képviselő-testület határozata szerint csak helyi boltban lehet. A leolvasó rendszert még nem építették ki mindenhol, de a kártyát kibocsátó cég minden érintettet megkeres. Reisz Attila, a cég képviselője elmondta, hogy Békés megyében további 15 település jelezte érdeklődését - közölte a lap.
2009.10.22. 10:15
 
 
A kiskereskedelmi forgalom tovább esett augusztusban
Augusztusban tovább esett a kiskereskedelmi forgalom, a kiskereskedelmi üzletek változatlan áron számított eladási forgalma - a naptárhatástól megtisztított adatok alapján - 2009 első nyolc hónapjában 4,2, augusztusban 7,2 százalékkal maradt el az előző év azonos időszakitól - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön. A szezonális és naptárhatástól megtisztított adatok szerint 2009. augusztusban a kiskereskedelmi eladások volumene 0,7 százalékkal mérséklődött az előző havihoz képest. Júliusban a havi visszaesés magasabb, 2,4 százalék volt, az egy évvel korábbihoz viszonyítva azonban az augusztusinál kevésbé, 6,7 százalékkal csökkent a forgalom.
2009.10.22. 09:15
 
 
Népszava: november 11-én végleg eldől a turul sorsa
Véglegesen eldől a Legfelsőbb Bíróság bírói tanácsának november 11-i döntésével a Budapest XII. kerületi turul sorsa - olvasható a Népszava csütörtöki számában. Madarász Gabriella, az LB közigazgatási kollégiumának vezetője a lapnak megerősítette: megkapták az iratokat a Fővárosi Bíróságtól, és az ügyben november 11-én, tanácsülésen döntenek, határozatuk ellen már nincs fellebbezési lehetőség. A bírói döntéssel pont kerülhet a négy éve húzódó jogvitára: helyén maradhat-e vagy el kell bontani a II. világháború áldozatainak emlékművéről a jogsértő módon elhelyezett madáralakot.
2009.10.22. 08:15
 
 
Ehető tányérral forradalmasítaná az iskolai étkeztetést egy olasz férfi
Mosogatást soha nem igénylő tányérral rukkolt ki egy olasz étkeztetési vállalkozó: ehető tányérral. Az 50 éves milánói férfi kenyértésztából készíti étkészletét, amelyet kellően szilárdra süt ahhoz, hogy kibírjon egy ebédet, de kellően ízletesre is, hogy utána kedve legyen az embernek megenni. Pontosabban a gyereknek, mert hogy az iskolai étkeztetést szeretné forradalmasítani. "Sokszor eltűnődtem azon, hogy micsoda pocsékolás folyik az iskolákban drága mosogatógépeket, tányérokat illetően. Az én ehetőm fillérekbe kerül, és vagy megeszik a gyerekek, vagy mehet a moslékba" - idézte Vicentini Tizianót az Ananova brit hírügynökség.
2009.10.22. 07:30
 
 
Közlekedési balesetet szenvedett Balázs Péter külügyminiszter
Koccanásos balesetet szenvedett Balázs Péter külügyminiszter szerda este Budapesten, de sem a miniszter, sem a sofőrje nem sérült meg - erősítette meg az MTI információját Mátrai Zsuzsanna, a Külügyminisztérium szóvivője. Gálik Viktória, a kormányőrség szóvivője a balesetről annyit közölt: a Budapesti Rendőr-főkapitányság helyszínelt a koccanásos balesetnél.
2009.10.21. 22:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945[1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista