2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  Nyári Egyetem
127675 találat
 
 
A családtagok továbbra is helikopterrel kerestetnék a magyar hegymászókat
A Szecsuanban eltűnt négy magyar hegymászó gyalogos keresésének végeztével hétfőn visszatért Csengtuba az a kínai-magyar tényfeltáró csoport, amelynek tagja volt Mécs László hegymászó oktató és Pechtol Anna, az egyik eltűnt hegymászó, Pechtol Balázs húga. Sárközy Péter pekingi magyar főkonzul megerősítette, hogy a magyar fél - a családtagok kifejezett kérésére - továbbra is fenntartja igényét a helikopteres felderítésre, s kérte a jelen lévő szecsuani képviselőket, hogy továbbra is segítsék a Csengtuban maradt két magyart.
2009.11.16. 13:45
 
 
Simor: minél rövidebb időt kell töltenie Magyarországnak az ERM II-ben
Minél rövidebb időt kell töltenie Magyarországnak az ERM II rendszerben az eurócsatlakozást megelőzően, hogy csökkenjen a forint támadásokkal szembeni sebezhetősége - mondta Simor András hétfőn egy bécsi konferencián. A Magyar Nemzeti Bank elnöke a válság tanulságairól szólva többek között elmondta: a magyar gazdaság várható növekedése a korábbinál kisebb lesz. Az exportbevételek várhatóan nem nőnek olyan ütemben, mint az elmúlt öt évben, és magasabbak lesznek a finanszírozás költségei. Ugyanakkor Magyarország számára hosszú távon továbbra is előnyös az Európai Monetáris Unióba való belépés - közölte.
2009.11.16. 13:30
 
 
Forma-1: a Mercedes felvásárolja a világbajnok Brawn GP csapatot
A Mercedes felvásárolja a világbajnok Brawn GP csapatot, és saját néven indul a következő Forma-1-es idényben - jelentette be hétfőn Dieter Zetsche, a Daimler elnöke. A stuttgarti gyár egy befektetőpartner segítségével 75,1 százalékos részesedésre tesz szert a brit istállóban, amelyet eddig motorokkal látott el, és amely Jenson Button révén a pilóták vb-pontversenyében is győzött. A Mercedes 2011-ig megválik 40 százalékos tulajdonrészétől a McLarennél, ám 2015-ig továbbra is szállít motorokat Wokingba. A Mercedes GP főnöke az idén saját csapatát diadalra vezető Ross Brawn lesz, a pilóták neve egyelőre nem ismert.
2009.11.16. 13:30
 
 
Almunia szerint nem lenne jó a felgyorsított eurócsatlakozás
Az euróövezet enyhített feltételek melletti kibővítése ellen foglalt állást Joaquín Almunia, az Európai Unió pénzügyi biztosa hétfőn egy bécsi gazdasági konferencián. Egy felgyorsított, a feltételek lazítását jelentő csatlakozás az euróövezethez nem szerepel a lehetőségek között - mondta a gazdasági válságból való kilábalásról szólva. A konvergencia-kritériumok fenntartható teljesítése a csatlakozni akaró és a már eurót használó országok érdeke is - fogalmazott beszédében a biztos. A közös fizetőeszközhöz való csatlakozást nem szabad gyors gyógyírnak tekinteni a gazdaság sérülékeny pontjaira, sokkal inkább egy hosszú távú stratégia részének - mondta.
2009.11.16. 13:15
 
 
Javult a nyugat-európai autópiac, gyengült a kelet-európai
Nagy különbségek mutatkoznak az autóeladásokban Európa nyugati és keleti fele között: az európai gyártók szövetségének (ACEA) hétfőn ismertetett adatai szerint az Európai Unió régi tagországaiban októberben 15,8 százalékkal nőtt az értékesítés az egy évvel korábbihoz képest, míg az új tagállamokban 36,9 százalékkal csökkent. Az új tagországok közül csak Csehországban regisztráltak növekedést. Októberben 1.263.305 új autó kapott rendszámot Európában, 11,2 százalékkal több, mint tavaly októberben. Nyugat-Európában 1.200.861-re nőtt az új autók értékesítése, az EU új tagországaiban 62.444-re csökkent a vizsgált időszakban.
2009.11.16. 13:00
 
Debreczeni Zita boldog Kedves Ferivel
A fekete hajú bombázó kisebb megszakításokkal lassan már két éve él együtt milliárdos párjával, Kedves Ferenccel. Már sokkal kevesebbet lehet hallani a kapcsolatukról, Zita arról mesélt, hogy jó nekik a visszahúzódó életmód, ám egy másik téren nagyon is kitárulkozó volt a modell. Zimány Linda, Dukai Regina és Debreczeni Zita ugyanis egy közös naptárat jelentetett meg, úgyhogy ezután az év minden hónapjában más pózban találjuk a szexi sztárokat.
2009.11.16. 12:53
 
 
Szilvásy György szerint Zuschlag nem tudta, hogy lehallgatják
A volt titokminiszter szerint Zuschlag János egykori szocialista képviselő nem tudhatta, hogy lehallgatják a telefonját. A tanúként kihallgatott Szilvásy György a Zuschlag-per hétfői, kecskeméti tárgyalásán nehezményezte, hogy nyílt tárgyaláson beszélnek a nemzetbiztonsági szolgálat által végzett lehallgatásról. A lehallgatást megrendelő szervezet szivárogtathatta ki ezt az információt - vélekedett a volt miniszter, azonban hozzáfűzte azt is, hogy szerinte ez nem történt meg.
2009.11.16. 12:45
 
 
Skye Morcheeba-dalokat is énekel hétfői budapesti koncertjén
A rajongók által várt néhány régi Morcheeba-slágert is előad hétfői budapesti koncertjén Skye, a londoni trip-hop csapat egykori énekesnője. A művész az MTI-nek elmondta, hogy két szólóalbuma dalai mellett a The Sea, az Otherwise, valamint a Rome Wasn't Built In A Day is műsoron lesz este a Millenáris Teátrumban. Néhány hete jelent meg Skye (eredeti nevén Shirley Klarisse Yonavive Edwards) második szólóalbuma Keeping Secrets címmel. A fekete énekesnőnek a magyar főváros a lemezt bemutató turné egyik állomása, Skye emellett vasárnap részt vett Csupó Gábor rendező új fantasy filmje, a Holdhercegnő díszbemutatóján; ő énekli a Stars című végefőcímdalt.
2009.11.16. 12:15
 
 
Forma-1: a McLarenhez tart a világbajnok Button
Angol sajtóértesülések szerint könnyen lehet, hogy a McLarennél folytatja pályafutását Jenson Button, a Forma-1 idei világbajnoka. A hétfői Times úgy tudja, hogy a konstruktőrök vb-jét is megnyerő Brawn GP-nél hamarosan a Mercedes lesz a többségi tulajdonos, amely állítólag a német Nico Rosbergnek és Nick Heidfeldnek szavaz majd bizalmat. Buttonnak - aki ráadásul túl magas gázsit kért a következő idényre - ebben az esetben új munkaadó után kell néznie. A wokingi istálló "pole pozícióját" valószínűsíti az is, hogy a 29 éves pilóta pénteken meglátogatta a gyárat, és tárgyalt Martin Whitmarsh csapatfőnökkel.
2009.11.16. 12:00
 
 
Gazdálkodók demonstrálnak az Alkotmánybíróság előtt szerdán
Tizenhét gazdálkodói érdekképviselet és szakmai szervezet tagjai és szimpatizánsai tiltakoznak szerdán Budapesten az Alkotmánybíróság székháza előtt az egységes gazdaságtámogatási rendszer (SPS) magyarországi bevezetésének lehetőségéről szóló testületi döntés meggyorsítása érdekében. A demonstráción részt vevő szervezetek képviseletében Tóth István, a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetsége (MOSZ) titkára közölte: a tiltakozást azért szervezték az Alkotmánybíróság épülete elé, mert a testület már egy éve nem hozott döntést az SPS bevezethetőségének ügyében, a köztársasági elnök által sürgősséggel feltett kérdésekről.
2009.11.16. 12:00
 
 
Obama: az Egyesült Államok egyetemes értékeket, szabadságjogokat közvetít
Az Egyesült Államok szüntelenül azon van, hogy egyetemes értékeket, szabadságjogokat közvetítsen mindenütt a világon, Kínában is, olyan értékeket, amelyeket saját alapító atyái is magukéivá tettek - jelentette ki Barack Obama amerikai elnök hétfőn a sanghaji városházán, diákok előtt mondott beszédében. A politikai vezetőknek el kell fogadniuk a szigorú bírálatot, és elő kell segíteniük az információ szabad áramlását az interneten, mert ez tesz erőssé minden országot - jelentette ki. Hozzátette: nagy híve annak, hogy ne legyen cenzúra, s hogy az internet teljesen nyitott legyen. Ezzel "a kínai nagy tűzfalra" utalt, arra, hogy az országban hatóságilag korlátozzák a hozzáférést a világhálóhoz.
2009.11.16. 12:00
 
 
A várakozásoknál jobb az euróövezet októberi inflációja
A várakozásoknál kissé jobb lett az október havi harmonizált infláció az euróövezetben: a fogyasztói árak 0,2 százalékkal haladták meg az előző havi szintet, miközben az elemzők 0,3 százalékos inflációt vártak. A tizenkét havi infláció -0,1 százalék lett októberben, és az elemzők is a fogyasztói árindex ilyen ütemű csökkenését valószínűsítették. A harmonizált maginfláció októberben - a nagy ingadozásokat mutató energia- és élelmiszerárak nélkül számolt infláció - 0,3 százalék lett havi és 1,2 százalék tizenkét havi szinten az euróövezetben.
2009.11.16. 11:45
 
 
Megnyílt az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezetének csúcstalálkozója
Az éhezésnek üzen hadat az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) háromnapos csúcstalálkozója, amely hétfőn kezdődött Rómában. A szervezet főigazgatója, Jacques Diouf megnyitó beszédében célul tűzte ki, hogy a tagállamok évi 30 milliárd euróval járuljanak hozzá az agrártermelés fokozásához. Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár felszólalásában hangoztatta, hogy az étkezés alapvető emberi jog. Hozzátette, napjainkban több mint egymilliárd ember éhezik a Földön.
2009.11.16. 11:45
 
Felmentették a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő pest megyei irodavezetőjét
Belső vizsgálatot rendelt el és azonnali hatállyal felmentette munkaköréből Balogh Tamást, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. Pest Megyei Területi Iroda megbízott vezetőjét a vagyonkezelő vezérigazgatója, Kamarás Miklós - tájékoztatta a cég az MTI-t. A vezérigazgató hétfőn reggel utasította az MNV Belső Ellenőrzési Irodáját, hogy haladéktalanul kezdje meg a vizsgálatot az összességében 2.500 hektáros, Pest megyei terület haszonbérletére érkezett pályázatokkal kapcsolatos szabálytalanságok ügyében, annak érdekében, hogy valamennyi körülmény és személyi felelősség tisztázódjon.
2009.11.16. 11:15
 
 
Az Omninvest nem kezdi újra a szezonális influenza oltóanyagának gyártását
Az Omninvestnél nem fogják újrakezdeni idén a hagyományos influenza elleni oltóanyag gyártását, miután átálltak a H1N1 elleni vakcina előállítására - erősítette meg Falus Ferenc országos tiszti főorvos vasárnapi nyilatkozatát Németh Zsolt, a pilisborosjenői gyártócég szóvivője. Németh Zsolt elmondta, hogy minden év február-márciusa körül rögzítik a cég oltóanyag-gyártási rendjét. Mivel akkor még senki nem tudta, hogy világjárvány (pandémia) várható, a magyar egészségügyi kormányzat által rendelt 1,3 millió adag - plusz körülbelül 200 ezer ampulla patikai forgalmazásra, illetve tartalékra szánt - szezonális influenza elleni szérum előállítását készítette elő az Omninvest - közölte a szóvivő.
2009.11.16. 11:15
 
 
Egyre több az alkoholista Japánban
Hatszorosára növekedett a szeszesitalok fogyasztása Japánban az elmúlt ötven évben, ám az alkoholizmusra kevesen tekintenek betegségként az országban. Becslések szerint 800 ezer ember, a teljes népesség 0,6 százaléka számít alkoholistának Japánban. Bár ez még most is kisebb arány, mint az európai és az amerikai, a növekedés azonban felhívja a figyelmet a problémára. A Tokiói Orvosegyetem adatai szerint évente 73 milliárd dollárnak megfelelő kárt okoznak a japán gazdaságnak az alkohollal összefüggő gondok.
2009.11.16. 10:30
 
 
Alsó határon a kgfb díjak, sokan maradnak a biztosítójuknál
Elérték alsó határukat a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) díjai, az idei kampányban az átlagdíj 25 ezer forint, amely megegyezik az egy szerződésre jutó kárkifizetéssel; sokan alacsonyabb díjért maradnak a biztosítójuknál. A biztositas.hu internetes alkusz közölte, hogy ennél alacsonyabb díjakat már nem lehet megszabni, így jövőre nagy valószínűséggel magasabbak lesznek a kgfb díjak. Az a 300 ezer autós, aki eddig biztosítót váltott 15 ezer forintot takarított meg, ennyivel olcsóbb a jövő évre szóló biztosítása az ideinél.
2009.11.16. 10:15
 
 
Hazaengedték az Allee-ban rosszul lett embereket a kórházból
Hazaengedték az Erzsébet kórházból az Allee bevásárlóközpontban rosszul lett embereket, akiket vasárnap vittek be szén-monoxid-mérgezés tüneteivel - tájékoztatta a kórház toxikológiai osztálya hétfőn az MTI-t. Vasárnap tizennégy embert vittek kórházba a bevásárlóközpontból. Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője vasárnap az MTI-nek elmondta, hogy az épület mínusz második szintje részben parkoló, részben pedig egy élelmiszerüzlet - utóbbiban lettek rosszul az emberek. A történteket feltehetően az okozta, hogy nem megfelelően működött a szellőzőrendszer. Azt vizsgálat fogja kideríteni, hogy miért - közölte akkor.
2009.11.16. 09:15
 
 
Nyugalomban telt az éjszaka Sajóbábonyban
Csendesen telt az éjszaka a Borsod megyei Sajóbábonyban, a fokozott rendőri jelenlét már a település előtt, a 26-os számú főút elágazásánál érezhető, ugyanis rendőrök szúrópróbaszerűen igazoltatják az arra haladó járműveket - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. A bejáró dolgozók menetrend szerinti buszjáratokkal érkeznek a városba, az út szélén már nincsenek csoportosuló személyek. Gaskó Bertalan, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek reggel elmondta: éjfél után a demonstráló csoportosulás elhagyta a település határát, a helyi lakosok - akik szintén az út mellett gyülekeztek - hazatértek, éjjel atrocitás nem történt.
2009.11.16. 09:00
 
 
A koszovói miniszterelnök pártja bejelentette választási győzelmét
Bejelentette győzelmét a koszovói helyhatósági választáson Hashim Thaci miniszterelnök pártja. A Koszovói Demokrata Párt (PDK) vasárnap éjszaka közölte, hogy a helyhatóságok többségében megszerezte a hatalmat. A PDK azt állította, hogy nagyobb arányú győzelmet aratott, mint a legutóbbi helyhatósági választáson, de nem közölte, hogy hány választási körzetben győzött a 36 közül. A pristinai polgármesteri tisztségért folyó harcban viszont a Fatmir Sejdiu koszovói elnök vezette Koszovói Demokratikus Szövetség jelöltje, Iso Mustaf győzedelmeskedett.
2009.11.16. 08:45
 
 
Műkorcsolya GP: Sebestyén bronzérmes Lake Placidben
Bronzérmet szerzett Sebestyén Júlia az egyesült államokbeli Lake Placidben megrendezett műkorcsolya Grand Prix-n, miután a kűrben megőrizte rövid program utáni harmadik helyét. A 2004-ben Európa-bajnok magyar műkorcsolyázó 100,49 pontot kapott vasárnapi produkciójára, így összesen 159,03 ponttal zárta a Skate America elnevezésű versenyt. Az aranyérmet a világbajnok koreai Kim Ju Na (187,98), az ezüstöt pedig a hazai színeket képviselő Rachael Flatt (174,91) érdemelte ki.
2009.11.16. 08:15
 
 
Disneyland az influenzajárvány ellen védekezik
Hogy az új influenza terjedését megelőzzék, az amerikai Disneylandben több tucat kézfertőtlenítőt helyeztek el, mind a vidámpark, mind a hozzá tartozó szállodák területén - adta hírül a helyi Orlando Sentinel című napilap. A szórakoztató komplexum más módon is igyekszik felhívni látogatóinak figyelmét az alapvető higiéniai követelményekre: szórólapok figyelmeztetik őket arra, hogy tüsszentéskor takarják el a szájukat, vagy hogy rendszeresen mossanak kezet. A kaliforniai Anaheimben fekvő témapark hatvan fertőtlenítő egységet szerelt fel.
2009.11.16. 08:00
 
 
Nem kizárt, hogy idő előtt választ államfőt az Országgyűlés
Elképzelhető, hogy még a jelenlegi Országgyűlés megválasztja az új köztársasági elnököt - írja a Magyar Nemzet a hétfőn megjelent számában. A lap szerint több baloldali internetes fórum információi szerint Kovács László európai uniós volt adóügyi biztos lehetne a jelölt. A Magyar Nemzet közlése szerint "az első látásra abszurd felvetés" az alkotmány alapján megvalósulhat. Az alaptörvény ugyanis hiányos; csupán azt írja elő, hogy az új államfőt legkésőbb a leköszönő köztársasági elnök távozása előtt 30 napon belül meg kell választani. Sólyom László mandátuma 2010. augusztus 5-én jár le, utódjának személyéről tehát július 5-ig feltétlenül dönteni kell.
2009.11.16. 07:45
 
 
Forma-1: a vb-címért szállna harcba jövőre Alonso
A vb-címért szállna harcba jövőre Fernando Alonso, aki a 2010-es Forma-1-es világbajnokságon a Ferrari versenyautójával áll rajthoz. "Meghatározó lesz a következő esztendő a Ferrari, Felipe Massa és jómagam számára. Hiszem, hogy a csapat kemény munkával megszerezheti a vb-címet - fogalmazott vasárnap Alonso, aki az idén még a Renault-val versenyzett. - Hallatlanul fontos volt számomra ez a hétvége, hiszen közelebbről is megismerkedhettem a Ferrari-világgal." Az olasz alakulat az idén első alkalommal rendezte meg külföldön az évbúcsúztató rendezvényét, a World Finals-t.
2009.11.16. 07:45
 
 
Kommandós ruhába öltözött rendőrök érkeztek Sajóbábonyba
A település rendjének biztosítására kommandós ruhába öltözött rendőrök érkeztek este Sajóbábonyba - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. Nagy Imre, Sajóbábony polgármestere elmondta: a városban felkorbácsolódtak az indulatok. Szombaton volt ugyanis egy jobbikos gyűlés a településen, ahol nem csak helyiek vettek részt, és ez irritálta a helybeli romákat - fejtette ki véleményét a város első embere. Úgy tudja, a romák megfenyegették a helyi Jobbik helyi vezetőjét is.
2009.11.15. 22:00
 
 
A megkérdezettek többsége továbbra sem oltatja be magát az új vírus ellen
A Szonda Ipsos felmérése szerint továbbra sem akarja beoltatni magát az új influenzavírus ellen a megkérdezettek többsége, azonban a két héttel korábbi közvélemény-kutatáshoz képest 13-ról 18 százalékra emelkedett azok száma, akik igénybe vennék a vakcinát. Míg október 30-án a válaszadók 73 százaléka válaszolt nemmel arra, hogy beoltatja-e magát, november 13-án már csak 57 százalékuk tett így. A megkérdezettek 10 százaléka már beoltatta magát (két héttel ezelőtt 4 százalék), 15 százalékuk pedig nem tudja, vagy nem válaszolt.
2009.11.15. 22:00
 
 
Obama megint meghajolt egy külföldi uralkodó előtt
Barack Obama amerikai elnök megint szokatlanul mélyen meghajolt egy külföldi uralkodó előtt, ezúttal a japán császárt köszöntötte sok amerikai szerint az Egyesült Államok elnökéhez méltatlan tiszteletadással - írta a Los Angeles Times. A Drudge Report vezető amerikai konzervatív portál címoldalán közölt fotót arról, hogy az ázsiai körúton tartózkodó Obama csaknem derékszögben meghajolt, amikor Akihitóval Tokióban kezet fogott. Obama mély tiszteletadása bizonyára kedvező fogadtatásra talál Japánban, főleg az idősebbek körében, akik tudják, hogy ez a gesztus a császár iránti tisztelet jele.
2009.11.15. 20:45
 
 
Gazdasági téren csak általánosságokig jutott az APEC-csúcs
Gazdasági kérdésekben nem léptek túl az általánosságokon a résztvevők az Ázsiai és Csendes-óceáni Gazdasági Együttműködési Szervezet (APEC) Szingapúrban közép-európai idő szerint vasárnap befejeződött csúcstalálkozóján, csupán a decemberi koppenhágai klímacsúccsal kapcsolatban sikerült konszenzusra jutniuk. A 21 résztvevő állam az erősebb gazdasági integráció, és a szegény államok számára is jótékony hatásokkal járó tartós növekedés mellett kötelezte el magát, elítélve a gazdasági protekcionizmust.
2009.11.15. 19:45
 
 
Tömeges szén-monoxid mérgezés az Allee bevásárlóközpontban
Sokan rosszul lettek a budapesti Allee bevásárlóközpontban vasárnap kora délután. Feltehetően nem működött megfelelően az épület szellőztető rendszere, és az autók kipufogógáza okozta a mérgezést. Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője megerősítette az MTI információját, mint mondta, tömeges szén-monoxid mérgezés történt. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál elmondta: összesen 14 embert vittek kórházba enyhe szén-monoxid-mérgezés tüneteivel, mindegyikük a mínusz második szinten lévő élelmiszerüzletben dolgozott.
2009.11.15. 19:30
 
 
Lezárult az eltűnt magyar hegymászók gyalogos keresése
Lezárult a Kínában eltűnt magyar hegymászók gyalogos keresése, miután Mécs László magyar alpinista, hegymászó oktató 4150 méteres magasságba jutott Szecsuannak azon a hegyén, amelynek megmászására október 7-én indult négy magyar. A kínai-magyar tényfeltáró csapat vasárnap délelőtt tíz órakor 3100 méteren indította útjára Mécs Lászlót és kínai társát, Kuo Csie-t . Mécs László visszatérése után úgy nyilatkozott, hogy a terep nem könnyű, s megerősítette, hogy a jelen körülmények között ő maga sem látja esélyét annak, hogy a négy magyar életben van.
2009.11.15. 17:15
 
Újabb magyar érmek a karate utánpótlás vb-n
Négy éremmel zárta a magyar válogatott a marokkói utánpótlás világbajnokságot! A Nemzeti Sportszövetség Sajtószolgálatának információi szerint Rabatban Metzger Szandra (U21-es korosztály, +60 kg) ezüstérme és Kőhegyi Zoltán (junior korosztály, 61 kg) bronzérme után újabb két harmadik helyet szereztek a mieink. A kadet korosztályban Keresztúri Hanna (54 kg) és Jurca Dániel (63 kg) állhatott fel a dobogó harmadik fokára.
2009.11.15. 17:01
 
 
Afganisztánban minden amerikai katona egymillió dollárba kerül évente
Egymillió dollárt költ évente az Egyesült Államok minden egyes Afganisztánban harcoló katonájára - állapította meg a The New York Times. A lap rámutatott: Barack Obama elnök alapvetően katonai döntést fog hozni, amikor elhatározza a csapaterősítést, a több tízezer újabb katona odavezénylésének azonban komoly költségvetési vonzata van. A legfrissebb belső kormányzati becslés szerint további 40 ezer katona Afganisztánba irányítása 40-54 milliárd dollárba kerülne.
2009.11.15. 16:45
 
 
Elhunyt Pavle pátriárka, a szerb ortodox egyház feje
Elhunyt Pavle pátriárka, a szerb ortodox egyház vezetője. Az egyházfőt 95 éves korában, vasárnap délelőtt érte a halál egy belgrádi kórházban. A délszláv háborúk után Pavle gyakrabban szólalt meg közéleti ügyekben, nyíltan bírálta Slobodan Milosevic akkori elnök politikáját. Milosevic bukása után a protektorátussá vált Koszovónak szentelte a legtöbb idejét. Noha hivatalosan haláláig ő állt a szerb ortodox egyház élén, betegsége miatt 2008 óta Amfilohije püspök - a dogmatikusok szárnyának vezetője - vitte az ügyeket.
2009.11.15. 16:15
 
 
Boksz: Pacquiao Cottót is legyőzte
A súlycsoportoktól függetlenül legjobb bokszolónak tartott Manny Pacquiao technikai kiütéssel legyőzte Miguel Cottót, s ezzel megszerezte a Boksz Világszervezet (WBO) váltósúlyú világbajnoki címét Las Vegasban. Az MGM Grand kaszinóban rendezett mérkőzésen a Fülöp-szigeteki öklöző egyértelműen jobb volt, a címvédőre a harmadik és a negyedik menetben is számolni kellett. Cotto nagyot küzdött, a megrendítő ütések ellenére folytatni tudta a találkozót, igaz, veszélyt nem jelentett Pacquiaóra. A végére teljesen egyoldalúvá vált találkozót a mérkőzésvezető végül a 12., utolsó menetben szüntette be.
2009.11.15. 16:15
 
 
Hercegi csók egy sörért
Trónörökösi csókban részesült egy angol benzinkutas, és ez mindössze egy sörébe került. A News of the World - a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap - híradása szerint a harci helikopterpilótának tanuló Harry herceg a minap a támaszpontjához közeli Stevenage kisváros Liquid (Folyékony) nevű ivójában szórakozott. A 21 éves, meleg mivoltát nyíltan vállaló Rocky Bennett hirtelen ötlettől hajtva ellenállhatatlan ajánlattal járult a hercegi társaság asztalához: fizet Harrynek egy jóféle sört, ha cserébe kap egy csókot. Harry - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia - hangos hahotában tört ki, átölelte Rockyt és baráti puszit lehelt bal orcájára.
2009.11.15. 15:45
 
 
Új tulajdonos kezébe kerülhet a Playboy
Sokasodnak a Playboy esetleges eladásáról szóló híresztelések. Már két érdeklődő neve is szóba került és 300 millió dolláros eladási árat emlegetnek az értesülések - írja a Los Angeles Times. A tárgyalások állítólag már egy éve folynak. A képes férfimagazin mellett egy tévécsatornát is üzemeltető Playboy Enterprises veszteségesen működik. A gazdasági krízis közepette csökkentek a reklámbevételek és a magazin példányszáma is visszaesett.
2009.11.15. 15:15
 
 
Obama új válságokra figyelmeztet
A világgazdaság a válságból való kilábalás útján halad, de újabb válságokhoz vezethet az, ha nem sikerül kiegyensúlyozni a globális gazdasági rendszert - figyelmeztetett Barack Obama amerikai elnök az Ázsiai és Csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés (APEC) országainak szingapúri csúcstalálkozóján. Barack Obama azt hangoztatta az APEC-vezetők előtt, hogy a gazdaságok szerte a világon ismét fejlődésnek indultak, a világ a talpra állás útján halad, de nem lenne szabad visszatérni a mostani válságot okozó ciklikus "szárnyalásokhoz és lecsúszásokhoz".
2009.11.15. 14:30
 
 
Óriási siker volt a múzeumok első őszi éjszakája
Rendkívül népszerűnek bizonyult a múzeumok első őszi éjszakája, amelyet idén hagyományteremtő jelleggel rendeztek meg szombat éjjel 31 budapesti és 49 vidéki kiállítóhely részvételével a szeptember 28. óta tartó múzeumok őszi fesztiváljának záróeseményeként. Nehéz volt viszont a bejutás a Szépművészeti Múzeumba, az érdeklődők sora egészen a Dózsa György útik kígyózott, a Boticcellitől Tizianóig című páratlan kiállítást csak előzetes regisztrációval lehetett megtekinteni, mivel a tárlatra egy órában csak négyszáz látogatót engedhettek be. Az est folyamán Jamie Winchester az épületben tartott koncerttel szórakoztatta a Szépművészeti Múzeum vendégeit.
2009.11.15. 14:30
 
 
Nehéz ellenfeleket kaptak a magyar vízilabdacsapatok
Szinte kivétel nélkül nagyon erős riválisok jutottak a magyar vízilabdacsapatoknak a zágrábi sorsoláson az Euroligában. A Vasas a horvát, görög és montenegrói csapattal, a Honvéd szerbekkel, görögökkel és montenegróiakkal, az Eger pedig olasz és orosz együttesekkel játszik. A LEN Kupában a legjobb 8 közé jutásért zajló, egyenes kieséses szakaszban egymással harcol a két magyar együttes, az FTC-Fischer Klíma és a címvédő Szeged-Beton VE.
2009.11.15. 13:45
 
 
Golf: Tiger Woods megnyerte az Ausztrál Masterst
Nem okozott csalódást ausztrál szurkolóinak a világelső Tiger Woods, aki megnyerte a vasárnap zárult Ausztrál Masters profi golfversenyt. Az amerikai sztár kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott a négynapos viadalon, csupán szombaton teljesített kicsit gyengébben, ám így is két ütés előnnyel verte a második, ausztrál Greg Chalmerst. Woods 1998 után először járt Ausztráliában, ahol óriási érdeklődés övezte szereplését. Minden nap 25 ezer ember látogatott ki a Melbourne melletti Kingston Heath pályára, hogy lássák őt játszani.
2009.11.15. 13:45
 
 
Robert Enkére emlékezett Németország
Robert Enkére, a labdarúgó válogatott volt kiváló kapuvédőjére emlékezett Németország. A hannoveri stadionban és annak környékén mintegy 100 ezren vettek búcsút az elmúlt hét elején súlyos depressziója miatt, 32 éves korában öngyilkosságot elkövetett Enkétől, aki az ország egyik legnépszerűbb sportolója volt. Hasonló méretű gyászszertartásra a háború utáni első német kancellár, Konrad Adenauer 1967 április 25-i temetése óta nem került sor.
2009.11.15. 13:45
 
 
Fidesz: van miről beszélnie Mesterházynak a Zuschlag-perben
A Fidesz feltételezése szerint azért nem nevezte meg eddig az MSZP Mesterházy Attilát a párt miniszterelnök-jelöltjének, mert megvárják jövő heti, tanúkénti kihallgatását a Zuschlag-ügyben. Répássy Róbert Fidesz-frakcióigazgató úgy fogalmazott: az MSZP jelenlegi frakcióvezetőjének van miről beszélnie a Zuschlag-perben. A fideszes politikus arra hívta fel a figyelmet, hogy Mesterházy Attilára nézve súlyosan terhelő állításokat tett az ifjúsági és sportminisztérium több korábbi alkalmazottja, elsősorban Ocsovai Tamás és Topolánszky Ákos egykori helyettes államtitkárok.
2009.11.15. 13:15
 
 
MSZP: komoly megszorításokra készül a Fidesz
A Fidesz 1.300 milliárd forintos megszorítással kezdheti a kormányzást, ha hatalomra kerül jövőre; a megszorítások már az ellenzék által vezetett önkormányzatoknál is látszanak - jelentette ki Szabó Zoltán szocialista országgyűlési képviselő. A képviselő elmondta, bár a Fidesz a válsággal kapcsolatban általában azt nyilatkozza, hogy járulék- és adócsökkentésre van szükség, de az országban az általa vezetett, 10 ezer lakos feletti települések többségénél növelték a terheket, ami jól jelzi, hogy mire számíthatnak az emberek, ha hatalomra kerül a párt.
2009.11.15. 12:15
 
 
Brok: a Lisszaboni Szerződéssel javul az EU cselekvőképessége
Meggyőződésem, hogy a Lisszaboni Szerződés életbe lépésével jelentősen javul az Európai Unió cselekvőképessége - nyilatkozta az MTI-nek az Európai Parlament külügyi bizottságának korábbi elnöke, aki úgy vélte, hogy az uniónak most konszolidációra van szüksége. Elmar Brok kiemelte, hogy a többségi döntések rendszere megkönnyíti az előrelépést a kül- és a biztonságpolitika területén, ezáltal pedig azt, hogy a legfontosabb nemzetközi kérdésekben a közös európai álláspont könnyebben alakulhasson ki.
2009.11.15. 11:15
 
 
Nyolcadával csökkent egy év alatt a közéleti hetilapok piaca
Nyolcadával kevesebb országos közéleti hetilap fogyott júliustól szeptember végéig, mint az előző esztendő harmadik negyedében - tudható meg a Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség (Matesz) idei és tavalyi adatsorainak összehasonlításából. A 168 óra, a Heti Válasz, a HVG és a Magyar Demokrata összesen mintegy 137 ezer példányban kelt el egy átlagos héten, ami 19 ezer példányos, ezzel pedig 12 százalékot meghaladó csökkenés. A legjobban a HVG tartja magát, amelyből 76,6 ezer talált átlagosan gazdára, azonban ez az eredmény is elmarad 10,8 százalékkal a 2008 nyár végi, ősz eleji 85,8 ezres eredménytől.
2009.11.15. 10:45
 
 
Kiegyezett a romákkal a jászalsószentgyörgyi benzinkút-tulajdonos
Miután megállapodott a térség és Jász-Nagykun-Szolnok megye roma vezetőivel, elállt attól a szándékától, hogy kitiltsa benzinkútjáról a cigányokat - közölte a jászalsószentgyörgyi töltőállomás tulajdonosa. Szabó László elmondta: pénteken szóban, szombaton pedig egy együttműködési megállapodástervezet szentesítésével írásban is megállapodott a térség és a megye cigány kisebbségi önkormányzatainak vezetőivel. A dokumentum lényege, hogy az érintett roma vezetők személyesen igyekeznek jobb belátásra bírni azokat a - benzinkút-tulajdonos szerint roma - autósokat, akik tankolás után rendszeresen fizetés nélkül távoznak a töltőállomásról.
2009.11.15. 09:30
 
 
Műkorcsolya GP: Sebestyén harmadik a rövid program után
Sebestyén Júlia a harmadik helyről várja a folytatást az Egyesült Államok-beli Lake Placidben zajló műkorcsolya Grand Prix női rövid programja után. A viadal honlapja szerint a 2004-es Európa-bajnok 58,54 pontot kapott a magyar idő szerint vasárnap hajnalban bemutatott produkciójára. Egyelőre fölényesen vezet a koreai Kim Ju Na (76,28), a második helyen pedig a hazai színeket képviselő Rachel Flatt (58.80) áll.
2009.11.15. 09:30
 
 
Akciós szerelem: árkedvezménnyel próbált csábítani
Barkácsáruk árkedvezményével próbált magába bolondítani egy vevőt egy eladónő az Egyesült Államokban. A férfinak összesen 20 ezer dollárral - 3,8 millió forinttal - adott olcsóbban gépeket és egyebeket négy hónap alatt. Az illető egyik bombavétele egy nagynyomású vízpermetező volt, amelyet több száz dollár helyett megkapott 3 dollár 66 centért. Az ügyletet felvette az áruház biztonsági kamerája, ez a fő bizonyíték a 20 éves eladónő ellen, aki már nem dolgozik a barkácsáruházban, a rendőrség letartóztatta. Hogy eredményes volt-e az eladó akciója, nem tudta megmondani Nitro városának rendőrségi szóvivője.
2009.11.15. 09:15
 
 
David Guetta Budapesten koncertezik
December 18-án Budapesten lép fel az elektronikus zene jelenkorának egyik legnépszerűbb előadója, David Guetta. A francia lemezlovas nemrég megjelent One Love című albumának világkörüli turnéja keretében érkezik Magyarországra. A nagyszabású eseménynek a főváros egyik legnagyobb rendezvényhelyszíne, a Hungexpo G csarnoka ad otthont. David Guetta egyébként már többször is járt Magyarországon, legemlékezetesebb fellépése a tavalyi Balaton Soundon töltött éjszakája volt, amelyet ő maga és a rajongói is többször felemlegettek. A Zamárdiban rendezett fesztiválon idén is elvarázsolta a közönséget, amely december 18-án ismét részese lehet A Guetta-érzésnek.
2009.11.15. 09:15
 
 
Miként zöldíthetjük kertünket?
Vizeléssel zöldíthetjük kertünket - tanácsolják brit kertészek. Nem közvetlenül kell élni vele - például a füvön könnyíteni magunkon -, hanem közvetve: komposztálás révén. A növényi hulladék bomlását ugyanis a vizelet gyorsítja. A trágyaérlelés ezen formájának hasznosítása egy cambridgeshire-i birtokon már javában "folyik". Egy hatalmas, három méter széles szalmabálára kell vizelniük rendszeresen a birtok férfi alkalmazottainak. "A vizelettel áztatott bála remek adalék a komposzthoz érlelésserkentőként. Szükségünk van minden segítségre" - idézte a birtok főkertészét a BBC hírszolgálata.
2009.11.15. 09:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924[1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista