2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  Nyári Egyetem
127675 találat
 
 
Moody's: még marad a negatív kilátás a kelet-európai bankrendszereken
A közeljövőben még érvényben marad a negatív kilátás a kelet-európai bankrendszerek zömére - közölte hétfőn Londonban kiadott térségi szektorelemzésében a Moody's Investors Service. A nemzetközi hitelminősítő szerint 2010-re valószínűleg negatív marad Magyarország, Románia, Bulgária, Ukrajna, Kazahsztán és a három balti köztársaság bankrendszerének kilátása, tekintettel arra, hogy a pénzügyi alapmutatókra változatlanul lefelé ható nyomás nehezedik, és e bankrendszerek zöme továbbra is nehéz gazdasági környezetben működik.
2010.04.26. 13:30
 
 
Lázár Jánost kéri fel frakcióvezetőnek Orbán
Lázár Jánost, Hódmezővásárhely polgármesterét szeretné felkérni a leendő parlamenti Fidesz-frakció vezetőjének Orbán Viktor. A Fidesz elnöke nemzetközi sajtótájékoztatóján arról, hogy milyen létszámú KDNP-frakciót terveznek, azt mondta: ez a kérdés Semjén Zsolt KDNP-elnöknek, valamint a Fidesz leendő frakcióvezetőjének illetékességi körébe tartozik, "aki reményeim szerint Lázár János lesz majd". A hódmezővásárhelyi polgármesterrel már folynak erről a megbeszélések, "őt szeretném felkérni erre a munkára" - közölte. Más személyi kérdésekről Orbán Viktor nem beszélt a tájékoztatón.
2010.04.26. 13:15
 
 
Nem változik az üzemanyagok ára
A héten nem változtat az üzemanyagok nagykereskedelmi árán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. A társaság három hete bruttó 4 forinttal emelte a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. Az akkori emeléssel a benzin átlagára új csúcsra, 337 forintra nőtt, a gázolajé 313 forintra emelkedett. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.04.26. 13:00
 
 
Európai Néppárt: korszakhatár a Fidesz győzelme
Korszakhatár Magyarország történelmében a Fidesz választási győzelme - állapította meg Joseph Daul, az Európai Parlament (EP) néppárti frakciójának vezetője. "A Fidesz elsöprő győzelme elhozza a siker időszakát az országnak" - vélekedett a francia politikus, hozzátéve, hogy a kiemelkedően magas támogatottság "a magyar polgárok 20 éve nem látott egységéről tesz tanúbizonyságot".
2010.04.26. 13:00
 
 
Nőtt az internetbanki ügyfelek száma tavaly
Tavaly év végén több mint 2,4 millió lakossági és több mint 350 ezer vállalati ügyfél rendelkezett internetbanki szolgáltatások igénybevételére vonatkozó szerződéssel a magyarországi hitelintézeteknél, a lakossági internetbanking ügyfelek száma az elmúlt egy évben 21 százalékkal, míg a vállalati ügyfeleké 13 százalékkal emelkedett.
2010.04.26. 12:30
 
 
Lehet, hogy a pápának fog énekelni Susan Boyle
A pápának énekelhet Susan Boyle skót énekesnő, amikor a katolikus egyházfő Nagy-Britanniába látogat szeptemberben. Skót egyházi vezetők vasárnap fejezték ki abbéli kívánságukat, hogy Boyle lépjen fel Glasgow-ban a XVI. Benedek pápa által tartott nyilvános misén. Boyle-lal és menedzsmentjével egyelőre még nem állapodtak meg a részletekben. XVI. Benedek pápa szeptember 16. és 19. között látogat az Egyesült Királyságba.
2010.04.26. 12:30
 
Védekezésre készülnek a thaiföldi ellenzékiek
A thaiföldi főváros központját megszállva tartó ellenzékiek vezetői egy esetleges támadástól tartva hétfőn arra biztatták követőiket, hogy vessék le jelképükké vált vörös ingeiket, mert nélküle nehezebb lesz azonosítani őket. A kormányt támogató, magukat sárga ingeseknek nevező tábor ugyancsak hétfőn felszólította a miniszterelnököt, hogy vezessen be rendkívüli állapotot, s annak rendelkezéseit kihasználva erőszakkal távolítsa el Bangkok központjából a vörös ingeseket. Suriyasai Katasila, a sárga ingesek egyik vezetője kijelentette: a kormányfő nagyon jól tudja, hogy katonai intézkedésekre van szükség, mert a jelenlegi helyzetben a politikai megoldás rendkívül bonyolult lenne.
2010.04.26. 12:00
 
 
Kormányközi egyetértést remél Ashton az Európai Külügyi Szolgálat ügyében
Az uniós külügyminiszterek egyetértésének elnyerését reméli Catherine Ashton, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője az Európai Külügyi Szolgálat létrehozására kidolgozott tervéhez. Az EU-országok külügyminiszterei hétfő délelőtt Luxembourgban megkezdődött tanácskozásukon áttekintik a szolgálat szerkezetére vonatkozó elképzeléseket, amelyekről az elkövetkező hónapokban még várhatóan kemény alkudozásokat kell folytatni a saját beleszólási jogának bővítésére törekvő Európai Parlamenttel is. Ashton már egy hónappal ezelőtt benyújtotta tervezetét, és most - mint azt a hétfői megbeszélés kezdetén mondta - jó hírekre, támogatásra számít a kormányok képviselőitől.
2010.04.26. 12:00
 
 
Izrael befagyasztotta a kelet-jeruzsálemi építési terveket
Két jeruzsálemi tisztségviselő azt közölte hétfőn, hogy Izrael befagyasztotta a szent város vitatott keleti szektorában tervezett új építkezések terveit, dacára Benjámin Netanjahu kormányfő ezzel ellentétes kijelentéseinek. A két városházi illetékes szerint a döntés azután született, hogy Izrael a múlt hónapban feldühítette Washingtont, amikor - épp Joe Biden amerikai alelnök látogatása idején - bejelentett egy nagyszabású építési projektet az arabok lakta Kelet-Jeruzsálemben. E városrészt a palesztinok majdani államuk fővárosának szánják. Az egyik tisztségviselő a város magas szintű vezetőire hivatkozva azt mondta, hogy Netanjahu hivatala szóbeli utasítást adott az építkezések befagyasztására.
2010.04.26. 11:45
 
 
Oslóba érkezett az orosz államfő
Hivatalos látogatást kezdett hétfőn Norvégiában az orosz államfő. Dmitrij Medvegyevet és feleségét az oslói repülőtéren Jonas Gahr Store külügyminiszter és Haakon trónörökös üdvözölte. Az orosz vendég a nap folyamán találkozik a norvég kormány tagjaival és V. Harald királlyal. Medvegyev tárgyalásainak középpontjában várhatóan a két ország közös szárazföldi és jeges-tengeri határa, a határvidékhez kapcsolódó halászati jogok és a tengerfenéken rejlő olaj- és gázkészletek kiaknázása áll majd.
2010.04.26. 11:30
 
 
Londoni elemzők: "komoly reformlehetőség" a Fidesz kétharmados győzelme
Piaci szempontból kedvezőnek minősítik első hétfői kommentárjaikban londoni felzárkózó piaci elemzők a Fidesz kétharmadosnál nagyobb többségű választási győzelmét, amely a szakértői vélemények szerint komoly reformlehetőségeket teremt az új kormány számára. A UBS bankcsoport londoni befektetési részlegének hétfői helyzetértékelésében az áll, hogy a választások kimenetele komoly lehetőséget teremt egy szerkezeti reformprogram elindítására. Ezért az eredmény a ház szerint piaci szempontból pozitív, jóllehet kezdetben e kedvező hatást mérsékelheti a Fidesz részletesen kidolgozott gazdasági programjának hiánya.
2010.04.26. 11:30
 
 
Az Avatar a DVD- és Blu-ray-eladással is rekordot döntött
Rekord mennyiség, 6,7 millió példány fogyott el az Avatar DVD- és Blu-ray-lemezéből négy nap alatt, ezzel James Cameron ökosci-fije a filmszínházak után a házimozikat is egy csapásra meghódította. A filmet forgalmazó 20th Century Fox vasárnap jelentette be, hogy április 22-i debütálása óta 2,7 millió Blu-ray- és 4 millió DVD-lemez kelt el az Avatarból. Az eladások összértéke elérte a 130 millió dollárt (25,6 milliárd forintot). Korábban még egyetlen film DVD-kiadványából sem sikerült ennyi idő alatt ilyen sokat eladni. A rekordot eddig A sötét lovag DVD-je tartotta, amely két évvel ezelőtt került forgalomba.
2010.04.26. 11:15
 
 
Navracsics az átadás-átvételt szabályozó törvényjavaslatot nyújt be
A kormányzati átadás-átvétel eljárási folyamatának és érdemi tartalmának meghatározása érdekében törvényjavaslatot nyújt be Navracsics Tibor, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője az új Országgyűlés megalakulását követően. A fideszes politikus Bajnai Gordon miniszterelnöknek címzett nyílt levelében, amelyet hétfőn az MTI-hez is eljuttattak, az olvasható: törvényben indokolt rögzíteni, hogy az új és a leköszönő miniszterelnök, valamint az egyes miniszterek és szervezeti vezetők milyen formában, tartalommal és nyilatkozatok mellett adják át tisztségüket, mutatják be tevékenységüket.
2010.04.26. 11:00
 
 
Overdose május 9-én, Hoppegartenben versenyez először
Május 9-én, a Berlin melletti Hoppegartenben versenyez idén először Overdose, a veretlen ötéves telivér. A magyar ló menedzsmentje hétfőn arról tájékoztatta a PannoniaOverdose.hu internetes oldalt, hogy a négylábú 1000 méteres futammal kezdi az évet. Lovasa az a Christophe Soumillon lesz, akivel tavaly emlékezetes győzelmet aratott a Kincsem Parkban. A verseny összdíjazása 8000 euró, ami nem túl magas, a menedzsment azonban - amint arra a tájékoztató kitér - most kizárólag arra összpontosított, hogy előnyös távon, megfelelő talajú, kanyar nélküli pályán, s ne mindjárt a legjobbak között kezdjen Overdose.
2010.04.26. 10:45
 
 
Schmitt Pál lemond alelnöki posztjáról az Európai Parlamentben
Schmitt Pál hazajön Brüsszelből, lemond EP-alelnöki posztjáról és itthon vesz részt "az ország újjáépítésében". A fideszes politikus erről a Duna TV hétfő reggeli műsorában beszélt, amelyben szólt arról is: ha felkérik, vállalja a házelnöki tisztséget. Arra a kérdésre, hogy nem bánja-e, hogy ott kell hagynia brüsszeli posztját, úgy fogalmazott: "ha itthon hív a csapat, mint csapatember, úgy gondolom, akkor haza kell jöjjek." Schmitt Pál arról, hogy az újonnan megalakuló Országgyűlés házelnöke lesz-e, azt mondta, nem szeretne elébe menni a leendő miniszterelnök bejelentéseinek, ám ha felkérik, megtiszteltetésnek veszi és vállalja a posztot.
2010.04.26. 10:45
 
 
Rooney az idény legjobb játékosa a Premier League-ben
Wayne Rooneyt, a Manchester United válogatott támadóját választotta az idény legjobb játékosává az angol Profi Labdarúgók Szövetsége (PFA). A 24 esztendős csatár Cesc Fabregast, az Arsenal Európa-bajnok spanyol csapatkapitányát, Didier Drogbát, a Chelsea elefántcsontparti támadóját, valamint Carlos Tévezt, a Manchester City argentin játékosát előzte meg a voksoláson. A jelenlegi szezonban eddig 34 gólt szerző Rooney diadala azt jelenti, hogy sorozatban negyedszer került a díj United-futballistához, tavaly ugyanis Ryan Giggs, az azt megelőző két évben pedig Cristiano Ronaldo részesült ebben az elismerésben.
2010.04.26. 10:30
 
Divízió I-es jégkorong-vb: Ausztria is feljutott
A magyarokat legyőző szlovén csapat mellett az osztrák válogatott játszhat a jövő évi jégkorong-világbajnokságon, miután vasárnap este 2-1-re legyőzte az ukrán együttest. A 2011-es vb-nek Szlovákia (Pozsony és Kassa) ad otthont. Az csak az idei, németországi vb-n - várhatóan május 21-én - dől el, hogy a jövő évi, divízió I-es vb-ket hol rendezik. Az egyik csoportnak Magyarország is otthont adna. Mivel a legjobbak május 7-én rajtoló vb-jének két kiesője is kandidálhat, még nem tudni, kik lesznek a magyarok riválisai.
2010.04.26. 10:30
 
 
Az autópiac talpra állása a második félévben kezdődhet
A magyar piacon a vásárlóerő alapján évente 120-150 ezer új gépkocsit lehet eladni, amit várhatóan 2012-2013-ban érhető el újra, de már az idei év második felében érezhető lesz a fellendülés - nyilatkozta a Napi Gazdaság hétfői számában Erdélyi Péter, a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének (MGE) társelnöke. Havi átlagban 4,5-6 ezer darab eladását várja az egyesület a flottapiac helyreállásával és a korábban halasztott vásárlások teljesülésével. A finanszírozás átalakul, a hitelintézetek a forintalapú pénzügyi lízing felé terelhetik az ügyfeleket. A 20 százalékos önerős finanszírozás reálisan működhet - mondta a lapnak az MGE társelnöke.
2010.04.26. 09:30
 
 
Tenisz, Fed Kupa, Világcsoport: amerikai-olasz döntő lesz
Az amerikai válogatott lesz az ellenfele a döntőben a címvédő olaszoknak a női teniszezők Fed Kupájának Világcsoportjában, miután magyar idő szerint hétfőre virradóra 3-2-re nyert az orosz alakulat ellen. A hazai közönség előtt játszó amerikaiak az ötödik összecsapáson, párosban harcolták ki a továbbjutást. Tavaly is az olaszok és az amerikaiak csaptak össze a fináléban, akkor Reggio Di Calabriában olasz siker született. Ezúttal - november 6-án és 7-én - az amerikaiak lesznek otthon; a helyszínt később jelölik ki.
2010.04.26. 09:15
 
 
NBA: továbbjutás küszöbén a Cleveland és a Utah
A Cleveland Cavaliers, a Utah Jazz és a San Antonio Spurs is győzött vasárnap, így mindhárom csapat egy győzelemre áll a továbbjutástól az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának első fordulójában. Eredmények, rájátszás, főcsoport-negyeddöntő: Keleti főcsoport: Miami Heat (5.)-Boston Celtics (4.) 101-92. A párharc állása: 3-1, a Boston javára. Chicago Bulls (8.)-Cleveland Cavaliers (1.) 98-121. A párharc állása: 3-1, a Cleveland javára. Nyugati főcsoport: San Antonio Spurs (7.)-Dallas Mavericks (2.) 92-89. A párharc állása: 3-1, a San Antonio javára Utah Jazz (5.)-Denver Nuggets (4.) 117-106. A párharc állása: 3-1, a Utah javára.
2010.04.26. 09:15
 
 
Barroso gratulált Orbánnak a választási győzelemhez
Telefonon és írásban is gratulált Orbán Viktornak választási győzelméhez José Maneul Durao Barroso, az Európai Bizottság elnöke vasárnap este. Szóban - az Európai Bizottság közlése szerint - az elnök azt hangsúlyozta, hogy "meggyőző választási sikerét" a leendő miniszterelnök "világos európai programra és az európai értékek melletti erős elkötelezettségre alapozva érte el". "Hivatalba lépése meghatározó jelentőségű időszakra esik, hiszen Magyarországnak a többi uniós tagállammal együtt következetesen kell fellépnie a gazdasági válság kihívásainak való megfelelés érdekében" - fogalmazott Barroso az üzenetben, melynek szövegét az MTI-hez is eljuttatták.
2010.04.26. 08:45
 
 
Mesterházy elgondolkodik a pártelnöki poszton, ha felkérést kap
Mesterházy Attila, ha felkérést kap rá, "nagyon komolyan" elgondolkodik azon, hogy elvállalja az MSZP elnöki posztját. A szocialista listavezető a TV2 Mokka című műsorában hétfő reggel azt mondta: most az a legfontosabb, hogy értékeljék a kialakult helyzetet, az elmúlt húsz, nyolc és négy év eseményeit. Csak őszinte, objektív és alapos elemzés után lehet újjáépíteni az MSZP-t - tette hozzá. Kitért arra: alapszabályi okai vannak, hogy az MSZP elnöksége nem mondott le vasárnap este. Mesterházy Attila szerint legalább két forgatókönyv van, és az sincs kizárva, hogy a teljes tisztújítás lezajlik az önkormányzati választásokig, hiszen kilencven napot ad rá az alapszabály.
2010.04.26. 08:30
 
 
Megszerezte a kétharmados parlamenti többséget a Fidesz-KDNP
Az országgyűlési választások vasárnapi, második fordulójában eldőlt, hogy a Fidesz-KDNP pártszövetség a parlamenti mandátumok 68 százalékát megszerezve 263 képviselőt küldhet az új Országgyűlésbe. Az MSZP-nek 59, a Jobbiknak 47, az LMP-nek 16 mandátuma lehet, egy független is bejutott a parlamentbe. A második fordulós részvételi arány 46,57 százalék volt. A hivatalos eredmény várhatóan csak péntekre születik meg, miután legkésőbb csütörtökön megérkeznek a külföldön szavazók voksai. A megszámlálásukra kijelölt szavazókörök névjegyzékeiben 28.686 választó szerepelt, ebből 13.356 megjelent a vasárnapi voksoláson. Az ő szavazataikhoz adódik a külképviseleteken leadott 1.453 voks.
2010.04.26. 08:00
 
 
Kevesebb nő ül majd a parlamentben
Húsz százalékkal kevesebb képviselőnő lesz az új összetételű Országgyűlésben. Az MTI számításai szerint a jelenlegi 43-ról 35-re csökken a számuk. Nagy veszteséget könyvelhet el az idei választások után az MSZP a nők számát illetően is, hiszen míg az elmúlt négy évben 26 képviselőnője ült a parlamenti patkóban, addig az új törvényhozásban - amelyben a szocialistáké a második legnagyobb képviselőcsoport lesz -, az 59 fős MSZP-frakcióban csupán öten képviselik majd a nőket. Öt nő lesz a 16 fős LMP-frakcióban is, a 47 fős Jobbik-képviselőcsoportban pedig három: Dúró Dóra, Bertha Szilvia és Hegedűs Lórántné. A 263 fős Fidesz-KDNP-ben 22 nő dolgozik majd.
2010.04.26. 07:30
 
 
Schiffer: az LMP konstruktív de határozott ellenzéki politikára készül
A Lehet Más a Politika (LMP) konstruktív, de határozott ellenzéki politikát kíván folytatni - jelentette ki Schiffer András, az LMP listavezetője. Közölte: az LMP kész az együttműködésre a demokratikus ellenzéki párttal és a kormánypártokkal is. A listavezető sajtótájékoztatója elején gratulált a Fidesz-KDNP pártszövetségnek, valamint pártja 13 jelöltjének is, akik bejutottak a második fordulóba. Kiemelte, hogy a magyar történelemben először jutott be egy ökopolitikai párt a parlamentbe, ahol 16 képviselőjük lesz.
2010.04.25. 22:45
 
 
Erősödött a forint vasárnap este
Erősödött a forint vasárnap este; a nemzetközi bankközi devizapiacon 22 óra előtt pár perccel 262,95 forintot ért egy euró, a péntek esti 263,40 forint után. A forint a dollárral szemben is erősödött: vasárnap este 196,09 forinton állt a dollár a bankközi devizapiacon, a péntek esti 197,16 forint után. A forint az országgyűlési választás első fordulója után erősödni kezdett, áttörte a 265-275 forint/eurós sávot, amelyben tavaly augusztus óta tartózkodott.
2010.04.25. 22:30
 
 
Pénteken reggel bontja fel a külképviseleti urnákat az OVB
Várhatóan péntek reggel 9 órakor kezdi felbontani a külképviseletekről érkező urnákat az Országos Választási Bizottság. A 85 külképviseleten - nagykövetségen és konzulátuson - az országgyűlési képviselő-választás második fordulójában a magyarországi szavazással egy időben történt a voksolás, kivéve az amerikai kontinenst, ahol már szombaton szavaztak az időeltolódás miatt. A külképviseleteken az Országos Választási Iroda közlése szerint 1.453 voksot adtak le.
2010.04.25. 22:15
 
 
Mesterházy: az MSZP komoly vereségen van túl
Mesterházy Attila szerint az MSZP komoly vereségen van túl a két parlamenti választási forduló után. A szocialisták listavezetője kiemelte: az MSZP-nek fel kell készülnie az ellenzéki szerepre. Kiemelte: a Fidesz számára óriási felelősség, hogy kétharmaddal irányítja az országot. Hozzátette, az MSZP, mint a legnagyobb ellenzéki párt, elvárja a Fidesztől, hogy nemzeti sorskérdésekben konzultáljon az ellenzékkel.
2010.04.25. 22:00
 
 
Orbán: a mandátumok 68 százaléka a Fidesz-KDNP-é
A mai csúcstámadás sikerült, a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt a magyar parlamenti mandátumok 68 százalékát szerezte meg - jelentette be Orbán Viktor, a Fidesz-KDNP listavezetője vasárnap este Budapesten, a Vörösmarty téren. A Fidesz elnöke - akit "megnyertük, megnyertük" skandálással fogadtak a pártszövetség szimpatizánsai a Vörösmarty téren - világsikerhez hasonlította a szövetség választási győzelmét. Mától Magyarországon a magyar emberek érdeke az első - hangoztatta Orbán Viktor.
2010.04.25. 22:00
 
 
Sólyom László a lehető legkorábbi időpontra tűzi ki az alakuló ülést
Sólyom László köztársasági elnök a lehető legkorábbi időpontra kitűzi az Országgyűlés alakuló ülésének időpontját. Az államfő ezt vasárnap nem sokkal 21 óra után az Országos Választási Központban jelentette be, hangsúlyozva: az ország érdeke, hogy minél hamarabb megalakuljon az új kormány. Mint hozzátette, a jövő héten megkezdi erről a tárgyalásokat. Közölte, a választás eredménye egyértelmű, a győztes párt, a Fidesz-KDNP példátlanul erős felhatalmazást szerzett a következő négy évre. Az országnak az az érdeke - jelentette ki Sólyom László -, hogy minél hamarább megalakuljon az új kormány, ezért a tárgyalásokat már a jövő héten meg fogja kezdeni.
2010.04.25. 21:45
 
 
Lendvai Ildikó lemond az MSZP elnöki posztjáról
Lendvai Ildikó vasárnap este bejelentette, hogy lemond az MSZP elnöki posztjáról és a pártelnökség is felajánlja lemondását a kongresszusnak. Hozzátette: az elnökség május végére, június elejére hívja össze a párt kongresszusát, és - mint mondta - eddig fogja betölteni pártelnöki tisztségét. A kongresszus majd új elnököt választ, értékel, meghatározza az ellenzéki politizálás stratégiáját, és meghatározza a teljes, alulról felfelé történő tisztújítást is - jelentette ki.
2010.04.25. 21:30
 
 
Vona: a Jobbik küldetése Magyarország "megmentése"
A Jobbik célja és küldetése "Magyarország megmentése" - mondta Vona Gábor pártelnök, nem sokkal 21 óra előtt. Vona Gábor gratulált az országgyűlési választásokon elért eredményeihez Molnár Oszkárnak, aki közlése szerint a Jobbik támogatásával szerez az edelényi választókörzetben az előzetes eredmények szerint egyéni mandátumot, s gratulált a Fidesznek is. A Fidesz-KDNP pártszövetség kétharmados eredményéről azt mondta: a Jobbik nagy veszélynek tartja, ha egy párt a saját érdekei szerint alakíthatja át az ország közjogi berendezkedését.
2010.04.25. 21:15
 
 
Molnár Oszkár lesz az egyetlen független képviselő a parlamentben
Tizenháromból tizenkét egyéni mandátumot szerzett meg a Fidesz-KDNP pártszövetség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a megye 8-as számú, edelényi választókerületében a függetlenként induló volt fideszes, Molnár Oszkár győzött - a még nem végleges adatok szerint. Molnár Oszkár lesz az egyetlen független képviselő a parlamentben. A szavazatok 96,25 százalékának feldolgozottsága szerint a független jelölt több mint 6 százalékkal vezet a fideszes Daher Pierre előtt. A 2010-es választáson a szocialistáknak egyetlen körzetben sem sikerült nyerniük.
2010.04.25. 21:00
 
 
Angyalföldön Tóth József előnye behozhatatlan
Több mint kétezer szavazat Tóth József szocialista jelölt előnye Budapest 20. számú, XIII. kerületi választókerületében 93,02 százalékos feldolgozottságnál, így győzelme gyakorlatilag biztosnak tekinthető. Tóth József (MSZP ) 54,24 százalékkal (10683 szavazat) áll az élen, a második helyen Spaller Endre (FIDESZ-KDNP ) 41,71 százalékkal (8215 szavazat), a harmadikon Vári György (LMP ) 4,06 százalékkal (799 szavazat). A XIII. kerület 19-es választókerületben 41,86 százalékos feldolgozottságnál Szanyi Tibor (MSZP) a szavazatok 47,79 százalékát szerezte meg, a második helyen a fideszes Szalay Péter áll, 44,40 százalékkal.
2010.04.25. 20:45
 
 
Gőzerővel folyik a Világkereskedelmi Központ 1 építése New Yorkban
Immár gőzerővel folyik a Világkereskedelmi Központ 1 nevű irodaház építése New Yorkban, a 2001. szeptember 11-i terrortámadásokban lerombolt manhattani ikertornyok helyén - írta a vasárnapi The New York Times. Az egykor Szabadság-toronynak nevezett felhőkarcoló építését az utóbbi években heves viták kísérték, az építők túllépték a költségvetési kereteket és nem tudták tartani a határidőket. Most már azonban úgy tűnik, hogy a 3,1 milliárd dolláros projekt egyenesbe került. Naponta 1400 munkás tölti a betont, és teszi helyükre a mestergerendákat a leendő irodaépületben. Az erőfeszítéseket a már több mint 73 méter magas vörös acél vázszerkezet jelzi.
2010.04.25. 20:45
 
 
Kényelmes kétharmada lehet a Fidesz-KDNP-nek
Kényelmes kétharmados parlamenti többsége lehet a Fidesz-KDNP-nek a parlamentben 263 képviselővel a részeredmények szerint. Az adatok több mint 90 százalékának feldolgozása után úgy tűnik, hogy a Fidesz-KDNP a kétharmados többséghez szükséges 258 mandátumnál többet, akár 263 mandátumot is elérhet. A Fidesz a 176 egyéni körzetből legalább 173-at megnyer.
2010.04.25. 20:45
 
 
A szavazatok 92,67%-ának összesítése után 263 mandátuma lesz a Fidesznek
A leadott szavazatok 92,67 százalékának összesítése alapján a Fidesz vezette pártszövetség 263, az MSZP 59, a Jobbik 47, az LMP 16 helyet szerez az Országgyűlésben. Az egyetlen független képviselő az edelényi Molnár Oszkár lehet. A pártok parlamenti mandátumainak száma az Országos Választási Iroda adatai szerint:
2010.04.25. 20:30
 
Labdarúgó NB I: Diósgyőrben nyert a Haladás
A Szombathelyi Haladás két góllal legyőzte a hazai pályán játszó, sereghajtó Diósgyőrt a labdarúgó Soproni Liga 24. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. A Diósgyőr helyzete egyre nehezebb, mivel hat fordulóval a vége előtt hét ponttal van lemaradva a 14., még bennmaradó helyen álló Pakstól. Diósgyőri VTK-Szombathelyi Haladás 1-3 (0-1), gólszerzők: George (63.), illetve Nagy G. (14.), Oross (54.), Guzmics (86.). Miskolc, 3000 néző.
2010.04.25. 20:15
 
 
Elindult az OVI tájékoztató rendszere
Az Országos Választási Iroda (OVI) nem sokkal vasárnap este 7 óra után elindította tájékoztató rendszerét - közölte az OVI vezetője. A rendszer negyed óra alatt "áll fel" üzemkészre, onnan számítva érkezhetnek meg az első részeredmények. Virág Rudolf a Magyar Televízió választási műsorában elmondta, mindenhol bezártak a szavazóhelyek, nincs olyan szavazókör, ahol még szavaznának. Csütörtök éjfélig a külföldi szavazókörökben leadott szavazatok is beérkeznek, így legkésőbb péntekre meglesznek az eredmények. A tájékoztató rendszer - amely vasárnap 5-10 percenként frissült adatokat ad közre - a szavazás estéjén nem fog tudni 100 százalékos feldolgozottságot mutatni.
2010.04.25. 19:45
 
 
A City előnyöket lát az erős mandátumban
A választási kampány hetei alatt, és főleg az első forduló óta közzétett londoni elemzésekből kitűnik, hogy a citybeli elemzők szerint a magyar piacnak és a forintnak várhatóan jót tesz a biztos parlamenti háttérrel megalakuló új kormány. A piac jó eséllyel az államháztartási hiánycél emelését is eltűri, ha az nem lesz eltúlzott mértékű, reformtervek társulnak hozzá és az emelés a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) egyeztetett módon történik.
2010.04.25. 19:45
 
 
Férfi kézilabda BL: hatgólos hátrányban a Veszprém
Hatgólos, 33-27-es vereséget szenvedett az MKB Veszprém a spanyol Barcelona otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első, vasárnapi mérkőzésén. Az első félidőben rendre a hazaiak vezettek 2-3 góllal. A második félidő elején még felcsillant az egyenlítés reménye, azonban a 13 találatig jutott Garcia vezérletével a katalánok végül megnyugtató előnyt szereztek. A visszavágót jövő szombaton rendezik a Veszprém Arénában. A párharc győztese jut a május 29-én és 30-án Kölnben rendezendő négyes döntőbe.
2010.04.25. 19:00
 
 
OVI: egy órával a szavazás befejezése előtt sincs sorban állás
Egy órával a szavazókörök hivatalos bezárása előtt, 18 órakor nem volt egyetlen igazolással szavazásra kijelölt szavazókörben sem sorban állás - közölte az Országos Választási Iroda. A tíz "kritikus", igazolással szavazásra kijelölt szavazókör egyikéből sem jeleztek sorban állást 18 órakor. Az adatok alapján valószínűsíthető, hogy a voksolás rendben befejeződhet 19 órakor mind a 3.150 szavazókörben. A legtöbb várakozási idő egész nap legfeljebb tíz perc volt: ezt 7 órakor a III. kerületi 3. számú oevk jelentette, akkor 15-en vártak voksolásra.
2010.04.25. 19:00
 
 
41,89 százalékos volt a részvételi arány 17.30-ig
A választásra jogosultak 41,89 százaléka, 1.039.921 ember járult az urnákhoz a vasárnapi országgyűlési képviselő-választások második fordulójában 17.30 óráig az Országos Választási Iroda (OVI) adatai szerint. A négy évvel ezelőtti parlamenti választás második fordulójában a választásra jogosultak 57,63 százaléka voksolt 17.30 óráig. A részvételi arány 17.30 órakor a megyék közül Csongrádban volt a legmagasabb, 43,15 százalék, ami 63.502 szavazót jelent. A legalacsonyabb részvételi arány Baranya megyében volt, 36,53 százalék, ebben a megyében 16.486-an voksoltak.
2010.04.25. 18:30
 
 
Újra Heinz Fischert választották meg osztrák államfőnek
A várakozásoknak megfelelően Heinz Fischer, a hivatalban lévő államfő nyerte a vasárnapi osztrák elnökválasztást a nem hivatalos részeredmények szerint. A szavazatok 53 százalékos feldolgozottsága mellett a régi-új szövetségi elnök a szavazatok 78,6 százalékát kapta. A győzelemhez az érvényes voksok több mint felére van szükség. A második helyen Barbara Rosenkranz, a jobboldali populista Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelöltje végzett 14,2 százalékos eredménnyel. A harmadik jelölt, az országos politikában szinte ismeretlen s magát "keresztény fundamentalistaként" jellemző Rudolf Gehring 5,8 százalékot ért el.
2010.04.25. 18:30
 
 
10 ember halt meg tornádó miatt az Egyesült Államokban
Legalább tíz ember, köztük három gyerek meghalt, további mintegy húsz pedig megsérült az egyesült államokbeli Mississippi szövetségi államban helyi idő szerint szombaton tornádók és zivatarok pusztítása következtében. Haley Barbour kormányzó közleményben tudatta, hogy a szövetségi állam tizenhét megyéjében rendkívüli állapotot hirdettek ki a természeti csapás miatt. A hatóságok vasárnap terepjárókkal és helikopterekkel járták be a katasztrófa sújtotta területet. Az ítéletidő lakó- és egyéb épületek tucatjait döntötte romba, helyenként kidőlt fák akadályozzák a közúti közlekedést, sok helyütt pedig megszakadt az áramszolgáltatás.
2010.04.25. 18:15
 
 
Ausztria: Iránnak együtt kell működnie a NAÜ-vel
Együtt kell működnie a Nemzetközi Atomenergia-ügynökséggel Iránnak, hogy elkerülje a szankciókat - mondta az osztrák külügyminiszter iráni kollégájával tartott tárgyalása után Bécsben. Iránnak bizonyítania kell együttműködési készségét, máskülönben "a szankciók irányában haladnak a dolgok" - fogalmazott Michael Spindelegger kettejük közös sajtótájékoztatóján. Az ENSZ Biztonsági Tanácsának (BT) nem állandó tagjainál tett iráni diplomáciai látogatások keretében Bécsben tartózkodó iráni külügyminiszter, Manusehr Mottaki megismételte: Iránnak semmit sem lehet felróni, ami indokolná a nemzetközi közösség szankcióit.
2010.04.25. 18:00
 
 
Izrael feloldotta az iPad tilalmát
Izrael feloldotta vasárnap az iPad amerikai táblagépek használatának tilalmát, a korlátozást attól tartva rendelték el a hónap elején, hogy a készülékekbe épített vezeték nélküli (Wi-Fi) kapcsolat jelerőssége jóval meghaladja az európai és izraeli szabványokban meghatározott értéket, befolyásolva más kommunikációs eszközök működését. A távközlési minisztérium illetékesei laboratóriumi vizsgálatnak vetették alá a készüléket, mielőtt döntöttek arról, hogy engedélyezik az iPad behozatalát az országba - közölte vasárnap a tárca szóvivője.
2010.04.25. 17:45
 
 
A választásra jogosultak 33,54 százaléka szavazott 15 óráig
A választásra jogosultak 33,54 százaléka, 832.178 ember járult az urnákhoz a vasárnapi országgyűlési képviselő-választások második fordulójában 15 óráig az Országos Választási Iroda adatai szerint. A részvételi arány 15 órakor a megyék közül Nógrádban volt a legmagasabb, 34,46 százalék, ami 14.421 szavazót jelent. A legalacsonyabb részvételi arány Baranya megyében volt, 28,56 százalék, ebben a megyében 12.883-an voksoltak. A fővárosban a szavazók 35,72 százaléka, 314.177 választópolgár adta le szavazatát 15 óráig. Az országos részvételi arány két héttel ezelőtt, a választások első fordulójában ugyanebben az időpontban 46,78 százalék volt.
2010.04.25. 17:30
 
 
Minden választókerületben érvényes a szavazás
Várhatóan mind az 57 választókerületben érvényes lesz a szavazás, mert a választói részvétel mindenütt meghaladta a 25 százalékot. Az Országos Választási Iroda 15 órai összesítése szerint minden választókerületben meghaladta a szavazási részvétel az érvényességi küszöböt. Az országgyűlési képviselő-választás vasárnapi második fordulójában délután 3 óráig a szavazásra jogosultak 33,54 százaléka adta le szavazatát, és a részvétel minden választókerületben meghaladta a 25 százalékos "limitet". Mindez azt jelenti, hogy várhatóan nem kell új szavazást tartani, és eredményes is lesz a választás második fordulója. Ha szavazategyenlőség alakulna ki az első helyen két jelölt között, abban az esetben időközi választást kell tartani.
2010.04.25. 17:30
 
 
Obama washingtoni látogatásra hívta meg Abbászt
Barack Obama amerikai elnök közel-keleti különmegbízottja útján washingtoni látogatásra hívta meg Mahmúd Abbászt egy májusi időpontra, és a palesztin elnök kedvezően fogadta ezt - jelentette be Száeb Erekát palesztin főtárgyaló. A palesztin elnöki hivatal szerint azonban a látogatás dátumát még nem tűzték ki. 2008 végén félbeszakadtak a közvetlen izraeli-palesztin tárgyalások, és azóta a felek képtelenek voltak felújítani a párbeszédet, ezért az Egyesült Államok különmegbízott útján, külön-külön tárgyalva velük közvetít közöttük. George Mitchell pénteken és szombaton találkozott a palesztin vezetőkkel.
2010.04.25. 17:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781[1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista