2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  iskolabotrány
127675 találat
 
 
NFL: Tom Brady felépül a Super Bowlra
Az előzetes találgatásoknak véget vetve Tom Brady, az amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő New England Patriots irányítója leszögezte: egészséges és ott lesz a magyar idő szerint vasárnap éjjel sorra kerülő nagydöntőn, azaz a Super Bowlon. "Nem aggódom a bokám miatt, ott leszek az összecsapáson. Elképesztően gyors lesz ez a hét, de úgy gondolom, három edzés a csapattal és megfelelően fel tudok készülni" - mondta a 30 éves Brady, aki negyedik Super Bowlját nyerheti a Hazafiakkal. Az amerikai sajtó az elmúlt héten folyamatosan a címlapra tette a játékost, mert egy lesifotós megörökítette, ahogy barátnője, a szupermodell Gisele Bundchen társaságában sétálgat egy rögzítőkötéssel a lábán.
2008.01.29. 07:40
 
 
Kenyában megöltek egy ellenzéki parlamenti képviselőt
Meggyilkoltak egy ellenzéki parlamenti képviselőt Kenyában. Halála feltehetően tovább szítja a feszültséget az afrikai országban, ahol nem csitul a vitatott eredményű elnökválasztásra visszavezethető politikai-etnikai erőszak. Mugabe Were az ellenzéki Narancssárga Demokratikus Mozgalom (ODM) tagja volt. Két fegyveres hétfőn éjjel lőtte le, amikor a Nairobi külvárosában fekvő házának kapujához közeledett. Eric Kiraithe, a kenyai rendőrség szóvivője közölte, hogy gyilkosságként kezelik az ügyet, és nem zárnak ki semmilyen hipotézist, így a politikai indítékot sem. Az afrikai országban eddig egyetlen politikusnak vagy hivatalos személynek sem esett bántódása a december 27-i elnök- és parlamenti választások után kirobbant erőszakos eseményekben.
2008.01.29. 07:25
 
Amerikában már a visszaplasztikázás a divat
Amerikában szinte már divat a visszaplasztikázás: a plasztikai műtétek után elégedetlen ügyfelek újra fizetnek és új operációnak vetik alá magukat, hogy visszakaphassák eredeti külsejüket. Az Egyesült Államokban tavaly hatalmas méreteket öltöttek a plasztikai beavatkozások, 16 millió műtétet végeztek el. A hollywoodi sztárokra hasonlítani kívánó - például Joan Rivers karakteres arccsontját vagy Angelina Jolie szexis ajkát irigylő - páciensek körében azonban egyre szaporodnak az elégedetlenek, akik kiigazító műtétet kértek. Egyes orvosok praxisában ma már a beavatkozások majdnem fele utánigazítás.
2008.01.29. 07:05
 
 
Tarlós: a népszavazás sikerét szinte lehetetlen megakadályozni
Majdnem megoldhatatlan feladat előtt állnak azok, akik meg akarják hiúsítani a népszavazás sikerét - jelentette ki Tarlós István, a Fidesz népszavazási kampányának irányítója, aki az MTI-nek adott interjújában arról is beszélt, hogy a kampányban tudatosan alapoznak a vidéki sajtóra, a kampányfinisben pedig a Fidesz vezető politikusai is csatlakoznak az országjáráshoz. Tarlós szerint az MSZP láthatólag abban reménykedik, hogy nem mennek el elegen szavazni, de komolyan maguk sem hisznek ebben. Gyakorlatilag majdnem nulla az esélye annak, hogy az MSZP a 2006-ban történtek és az őszödi beszéd után ezekben a kérdésekben ezt el tudja érni - fogalmazott.
2008.01.29. 07:00
 
 
Elmarad a sztrájk a Kapos Volánnál
Megállapodás született a Közúti Közlekedési Szakszervezet (KKSZ) kaposvári tagszervezete és a Kapos Volán Zrt. vezetése között az idei béremelés mértékéről hétfő este, így elmarad a cég dolgozói által szerdára tervezett sztrájk - tájékoztatta Dobi István szakszervezeti vezető az MTI-t. Az érdekképviselet vezetője elmondta, korrekt légkörben folyt a tárgyalás. A szakszervezeti tagság igénye az volt, hogy a tavalyi béralkunál rosszabbat ne kössenek, ami teljesült.  Idén csakúgy, mint egy évvel korábban 7 százalékkal emelkedik majd a vállalati átlagkereset, amin belül a fizikai dolgozók (buszsofőrök, - szerelők) bére 8 százalékkal, míg a szellemi állományé 4 százalékkal fog növekedni.
2008.01.28. 21:30
 
 
Hamilton idén 228 ezer eurót fizet a licencért
Újoncként az elmúlt szezonban mindössze 1735 eurót fizetett rajtengedélyéért Lewis Hamilton, a Forma-1-es McLaren-Mercedes pilótája, ám idén ennek az összegnek körülbelül a 130-szorosát, 228 ezer eurót kénytelen erre áldozni. A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) szuperlicencre vonatkozó legújabb szabályzata kimondja: a korábbi 1735 eurós alapdíj 10 ezer euróra emelkedik és minden egyes pontért, amelyet a versenyző az előző idényben megszerzett, további kétezer eurót számolnak fel - ez tavaly csupán 456 euró volt. A 23 éves brit kiválóságot nem vágja majd földhöz az összeg, hiszen nemrégiben kötött új szerződésének köszönhetően évi 10 millió, azaz heti 192 ezer (65,4 millió forint) fontot keres majd.
2008.01.28. 20:39
 
 
Musarraf szerint Pakisztánban tisztességes választások lesznek
Pakisztánban szabadok, tisztességesek és átláthatóak lesznek a február 18-ára kiírt parlamenti választások - erről biztosította Pervez Musarraf, az ázsiai ország elnöke hétfőn Londonban vendéglátóját, Gordon Brown brit miniszterelnököt. Egyben cáfolta, hogy kormánya kezdené elveszíteni a harcot az iszlám szélsőségesekkel szemben, akik Pakisztán északi, törzsi ellenőrzés alatt álló körzeteiben komoly hátországgal rendelkeznek. Szerinte az iszlamista fegyveresek hétfői akciója (rendőrök elől menekülve az illetők egy iskolaépületbe vették be magukat, s egy sereg kisdiákot tartottak ott fogva órákon keresztül) az érintettek reménytelen helyzetét mutatják, s igenis működik a szélsőségesek ellen kidolgozott kormánypolitika.
2008.01.28. 20:13
 
 
Vesztegetéssel vádolnak több büntetés-végrehajtási ezredest
Vesztegetéssel és hivatali visszaéléssel vádol több büntetés-végrehajtási ezredest a katonai ügyészség, mert pénzért előnyökhöz juttattak elítélteket. A bűncselekményről az MTV hétfő esti Híradója számolt be. A Budapesti Katonai Ügyészség tizenegy személy ellen emelt vádat részben a büntetés-végrehajtás országos parancsnoksága állományába tartozó, részben polgári személyek ellen - közölte Hegedűs Antal vezető ügyész. Hozzátette: a büntetés-végrehajtásban dolgozók között voltak intézetparancsnokok is. A Híradó információi szerint, a vádlottak között hat ezredes, egy alezredes, két ügyvéd és két civil van, akik közül az egyik a BM kórház főorvosa.
2008.01.28. 20:07
 
 
Egyelőre nincs bérmegállapodás a Volán-társaságoknál
Nem sikerült megállapodni a hétfői alágazati bértárgyaláson a Volán-társaságoknál működő szakszervezeteknek a munkáltatók képviseletében tárgyaló Közúti Közlekedési Vállalkozások Szövetségével. Az egyeztetés kedden délelőtt folytatódik, ha itt sikerül megállapodásra jutni, elmarad a szerdára hirdetett sztrájk. Korcsolayné Kovács Krisztina, a Közúti Közlekedési Szakszervezet (KKSZ) elnöke az MTI-nek elmondta, hogy a szakszervezet 7 százalék bérfejlesztést, és éves szinten 48 ezer forint béren kívüli juttatást kér személyenként. Dénes András, a Közúti Közlekedési Vállalkozások Szövetsége (KKVSZ) főtitkára közölte, hogy a munkáltató 5,5-7 százalék közötti jövedelemfejlesztést, ezen belül minimum 4 százalék bérfejlesztést ajánlott.
2008.01.28. 19:26
 
Táplálkozási irányelvek - több a kár, mint a haszon?
Majdnem három évtizedig az amerikaiak hozzászokhattak az állandóan megújuló étrendi irányelvekhez, amelyeket kormányrendelet miatt ötéves időközönként ellenőrizni kell és újra kiadni. A 2010-es irányelvek felé félúton az Albert Einstein Orvostudományi Kar (Yeshiva Egyetem) kutatói megkérdőjelezték a kormány étrendi irányelveinek előnyeit, és sürgetik az táplálkozási irányelvek íróit, hogy komoly tudományos bizonyítékok alapján döntsenek a lakosság egészségének érdekében. A Dr. Paul Marantz, az egyetem klinikai kutatásokért és oktatásért felelős dékánja által vezetett kutatásról az American Journal of Preventive Medicine számol be.
2008.01.28. 19:11
 
 
Bokros Lajos előadást tartott az MDF-nek az adóreformról
Az adóreformmal kapcsolatos elképzelésekről tartott előadást Bokros Lajos egykori pénzügyminiszter hétfőn este az MDF vezetőinek, akik - mint a párt elnöke az MTI-nek elmondta - rendszeresen találkoznak olyan szakértőkkel, akiknek a világképe nem feltétlenül egyezik az MDF-ével. "Nagyon nagy baj az, ha valaki csak a sajátjaival akarja magát körülvenni. Olyan filozófusokkal és társadalomkutatókkal ülök le - az elnökséggel együtt - rendszeresen, akiknek egészen más a világról alkotott képük, mint nekem, viszont nagyon sok érdekességgel tudunk egymásnak szolgálni a beszélgetés kapcsán. Sok ilyen volt az elmúlt néhány évben, és remélem, még több lesz az elkövetkezendő években" - mondta Dávid Ibolya.
2008.01.28. 19:00
 
 
Az 50 forintos lett az év érméje
Az év érméje lett az 1956-os forradalom 50. évfordulójára kibocsátott 50 forintos érme az amerikai World Coin News magazin által indított internetes szavazás szerint. Az amerikai Krause Publications kiadó, amely a magazin gazdája, 25 éve minden évben kiírja Az év érméje pályázatot, amelyen idén először közönségdíjat is kiosztottak. A pályázatra 40 országból több száz nevezés érkezett 10 kategóriában. A pályázati anyagok elbírálását nemzetközi zsűri végezte. Ezen kívül a nagyközönség számára is összeállítottak egy listát, amelyen az 50 forintos magyar érme is szerepelt. A közönségdíjra több mint százezer internetes szavazat érkezett - ezek szerint a magyar 50 forintos érme lett a győztes.
2008.01.28. 19:00
 
A gyógyszer, ami elnémítja a betegséget okozó géneket
Az RNS interferencia (RNAi) egy innovatív új stratégia, mely során kis RNS molekulák felhasználásával betegségekkel összefüggő géneket lehet elnémítani. A témáról, annak terápiás felhasználásáról számos cikk született, a legújabb a Human Gene Therapy januári kiadásában jelent meg.
2008.01.28. 18:40
 
 
Kylie Minogue nem áll le
Újra a csúcson van az emlőrákkal való sikeres küzdelme után Kylie Minogue, s azt mondja, húsz év elteltével sem áll le. "Nem, nem hagyom abba. Örömet szerez, amit csinálok, és folytatom... Színpadon lenni egyáltalán nem fárasztó, hiszen magas az adrenalin. Egy koncert két óra feltöltődés" - mondta a 39 éves popdíva egy nyilatkozatában. Amióta felépült a 2005-ben végrehajtott emlőműtét és a kemoterápia után, Minogue írt egy gyerekkönyvet, útjára indított egy parfümöt, létrehozott egy divatkiállítást Londonban, brit birodalmi kitüntetést kapott II. Erzsébet királynőtől, majd tavaly novemberben megjelentette tizedik stúdióalbumát, az X-et, amely márciusban lát napvilágot az Egyesült Államokban. Európai turnéja pedig májusban indul Párizsban.
2008.01.28. 18:35
 
 
Sarkozy és Bruni "fapados" légitársaságot népszerűsít
A francia elnöki hivatal elfogadhatatlannak nevezte hétfőn a Ryanair "fapados" ír légitársaság hirdetését, amelyen Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök látható kedvesével, Carla Bruni énekesnővel, és nem zárta ki, hogy bírósághoz fordul az ügyben. "Minden lehetséges jogorvoslati lehetőséget tanulmányozunk, mert ez elfogadhatatlan" - jelentette ki David Martinon, az Élysée-palota szóvivője. A Le Parisien című napilapban megjelent reklámban a Ryanair olcsó jegyárakat hirdet. A képen Sarkozy és barátnője látható, akinek a reklámszakember a következő mondatot adja a szájába: "A Ryanairrel az egész családom eljöhet az esküvőmre".
2008.01.28. 18:21
 
 
Érdekegyeztetés az egészségbiztosítási rendszerről
Négy, az Országos Kockázatközösségi Alap, a díjtétel és fejkvóta bizottságok működéséről szóló, a pénztári várólistákról és a fejkvóta-számításról szóló kormányrendelet koncepciója került az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) hétfői ülése elé az egészségpénztári rendszer kapcsán - mondta Horváth Ágnes egészségügyi miniszter hétfői, budapesti sajtótájékoztatón. Az egészségbiztosítási törvény módosításairól szólva elmondta: megtiltják a "piramis rendszerre épülő" tagtoborzást, továbbá bizonyos ellátásoknál kötelező lesz a pénztári önrész, ami azt jelenti, a pénztáraknak hozzá kell járulniuk az alapból fizetett ellátásokhoz. Ez az önrész 10 százalék lenne.
2008.01.28. 18:01
 
 
Egyelőre nem írják alá az EU-szerb társulási megállapodást
Az EU-tagállamok külügyminiszterei nem tudtak egyetértésre jutni arról hétfői brüsszeli tanácskozásukon, hogy a Nyugat-barát szerb államfő, a hét végi elnökválasztáson a posztjáért újrainduló Boris Tadic megsegítésére még a voksolás előtt aláírják az Európai Unió és Szerbia közötti stabilizációs és társulási megállapodást. Az EU-külügyminiszterek megvitatták a témát, s ezt követően Ivajlo Kalfin, a bolgár diplomácia vezetője közölte: a hét vége előtt nem lesz aláírás. Ugyanakkor szerinte a külügyminiszterek megpróbálnak kidolgozni egy olyan formulát, amivel mégis támogathatják a választásokon induló Nyugat-párti erőket.
2008.01.28. 17:50
 
 
Grosics Gyulának javult az állapota, de nincs jól
Kicsit javult az állapota Grosics Gyulának, az Aranycsapat legendás labdarúgójának, aki azonban elmondása szerint továbbra sem érzi jól magát. "Előbb egy légmell volt a tüdőmön, amitől nem tudtam rendesen lélegezni, ezt, amikor behoztak, azonnal ellátták, de nagyon legyengültem" - mondta a korábbi világklasszis kapus az MTI-nek. "Jelenleg infúzióval és különböző gyógyszerekkel kezelnek, melyek enyhe javulást előidéztek ugyan, de ha megkérdeznék, hogy érzem magam, azt tudnám mondani, elég vegyesen. Naponta többször kell inhalálnom. Sajnos egyelőre senki sem tudja megmondani, mikor mehetek haza." A hamarosan 82 éves olimpiai bajnok szerdán lett rosszul, és a Kútvölgyi kórház intenzív osztályán ápolják.
2008.01.28. 17:16
 
 
Horváth: a különkeretes készítmények rendszerének felülvizsgálata a betegeknek jó
A különkeretes gyógyszerek rendszerének felülvizsgálata a betegeknek teszi könnyebbé az ezen készítményekhez való hozzájutást - mondta az egészségügyi miniszter. Horváth Ágnes közölte: a gyógyszerek egy részének finanszírozását beépítették a kórházi ellátásba, a másik részéhez pedig járóbeteg-ellátás keretében lehet hozzájutni. Előbbinél a kezelés során ingyenesen jutnak hozzá a készítményekhez a betegek, utóbbinál a patikai kiváltás során a 300 forintos térítési díjat meg kell fizetni. A könnyebbség a betegeknek abban lesz, hogy bárhol, bármely gyógyszertárban hozzájuthat a szakorvos által felírt készítményéhez és azért nem kell a különböző centrumokba elmenni és ott felíratni a gyógyszert.
2008.01.28. 17:12
 
 
Amerika már alig figyel Bush évértékelő beszédére
A minden előzőnél korábban kezdődött elnökválasztási verseny miatt az amerikaiak alig figyelnek George Bush elnök idei, hetedik évértékelő beszédére - állapították meg elemzők a hétfő esti beszéd előtt. Az alacsony, mindössze 32 százalékos népszerűségű Bush a kongresszus két házának összevont ülésén tartja meg az Unió helyzetéről szóló szokásos, év eleji elnöki beszédet. A szombati dél-karolinai és a keddi floridai előválasztási forduló közé "beszorított", háromnegyed órásra tervezett beszédben Bush igyekszik megnyugtatni Amerikát, hogy a gazdaság biztos lábakon áll, és kiemeli az iraki biztonság terén elért eredményt.
2008.01.28. 17:09
 
 
A MÁV-START 30 napos vasúti bérletet vezet be
A MÁV START Zrt. 30 napos dolgozói vasúti bérletet vezet be február elsején - közölte a személyszállító vasúttársaság hétfőn az MTI-vel. A dolgozói és tanulói havi bérlet továbbra is megmarad, de a 30 napos bérlet bevezetésével új lehetőséget teremtenek az utazók számára. Az új bérlettel nagyobb mozgásteret adnak az utasoknak, hiszen maguk dönthetik el, hogy mikortól kívánják igénybe venni 30 napra szóló érvényes bérletüket. A MÁV START tájékoztatása szerint a 30 napos bérlet bevezetése két ütemben történik. A 30 napos bérlet minden esetben az első érvényességi napot követő 29. nap 24.00 órájáig érvényes. Az érvényességi idő minden esetben igazodik a naptári hónapok hosszához.
2008.01.28. 16:04
 
 
A miniszter ünnepélyesen átvette a Gripen-flottát svéd kollégájától
A Gripen-flotta teljessé válása a magyar haderő megújulásának és fejlődésének a szimbóluma - mondta Szekeres Imre honvédelmi miniszter hétfőn, a Gripen harcászati repülőgépek átadási ünnepségén, a Magyar Honvédség kecskeméti repülőbázisán. A tizennégy Gripen vadászrepülőgép több részletben érkezett meg tavaly Magyarországra, az utolsó három vadászgép decemberben landolt Kecskeméten. Magyarország a harmadik olyan nemzet Svédország és Csehország után, amely negyedik generációs Gripen harci repülőgépet üzemeltet. A magyar Gripen-század 2009-től lesz teljesen hadra fogható, a tervek szerint akkortól kezdi átvenni a készültségi szolgálatot a MiG-29-es gépektől.
2008.01.28. 16:04
 
 
Jogerős az FC Sopron licencmegvonása
Jogerőre emelkedett az FC Sopron élvonalbeli labdarúgócsapatának licencmegvonása. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának tájékoztatása szerint a soproniak írásban is megerősítették, hogy a döntést tudomásul veszik, ellene nem kívánnak fellebbezni, így jogerőre emelkedett az elsőfokú licencadó testület január 4-i határozata az indulási jog megvonásáról. Az érvényben lévő előírások szerint a soproniak kizárásáról a versenybizottság kezdeményezésére a fegyelmi bizottság hivatott dönteni.
2008.01.28. 15:56
 
 
857 millió vásárló az interneten
Az online populáció bő 85 százaléka, nagyjából 875 millió ember vásárolt már valamit interneten keresztül - áll az ACNielsen legfrissebb kutatási jelentésében. A nemzetközi piackutató vállalat két éve végzett először globális trendkutató vizsgálatot az internetes vásárlási szokásokról. Akkor a világ lakosságának durván egytizede - 627 millió ember - vásárolt már legalább egyszer az interneten. Két év alatt tehát nagyjából 40 százalékkal bővült a piac, és csak az elmúlt hónapban az összes internetező több mint 50 százaléka bonyolított le minimum egy online vásárlást.
2008.01.28. 15:52
 
 
FA Kupa: Manchester United-Arsenal a nyolcaddöntőben
Az Angol Labdarúgó Szövetségben (FA) elkészítették az FA Kupa nyolcaddöntőinek párosítását: már ebben a körben szuperrangadóra kerül sor, hiszen a Manchester United az Arsenalt fogadja. Ez a csata nem csak a két csapat állandó rivalizálása miatt érdekes, hanem mert az FA Kupa 137 éves történetének két legeredményesebb alakulata feszül egymásnak: a Vörös Ördögök eddig 11-szer emelhették a magasba a trófeát, míg az Ágyúsok 10-szer. Sir Alex Ferguson tanítványai legutóbb 2004-ben, míg Arséne Wenger alakulata 2005-ben örülhetett kupasikernek.
2008.01.28. 15:34
 
 
Nyugodt kormányzást sürget a német kancellár
A németországi tartományi választások, illetve a hesseni durva választási kampány, a nagykoalíciós pártok egymás ellen intézett támadásai után ismét nyugodt kormányzást sürgetett Angela Merkel német kancellár. Merkel álláspontját Ulrich Wilhelm szóvivő ismertette hétfőn, utalva arra, hogy a kormányfő - nem először - a konzervatívok és a szociáldemokraták közös kormányzati felelősségvállalására figyelmeztetett. Merkel közvetlenül a választások előtt annak a meggyőződésnek adott hangot, hogy a szövetségi szinten koalíciót alkotó két nagy párt tudatában van közös felelősségének, s a kormányzati munka ismét visszatér a normális kerékvágásba.
2008.01.28. 15:24
 
 
SZDSZ: a népszavazáson a jövő és a múlt közötti választás a tét
A jövő és a múlt választása a tét a népszavazáson - mondta Horn Gábor, az SZDSZ kampányfőnöke hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón. A liberális politikus szerint aki újból a szocializmus hamis, ingyenes ígéreteinek látszatát akarja felkelteni, és úgy gondolkodik, hogy az "állam bácsitól" el lehet várni a szolgáltatásokat, és cserébe nem kell saját magának döntéseket hoznia, az igennel fog szavazni. Aki viszont elhiszi, hogy van értelme és jelentősége az öngondoskodásnak, a reformoknak, az nemmel voksol majd - fogalmazott Horn Gábor. Az ügyvivő hozzátette: kampányukban külön akarnak beszélni az egészségügyi és az oktatási reformról.
2008.01.28. 15:17
 
 
Századvég-Forsense: az igenek győznének a népszavazáson
Mindhárom, a köztársasági elnök által kiírt referendum eredményes volna, és győznének az "igenek" - áll a Századvég és a Forsense január közepén végzett felméréséből, amelynek összegzését hétfőn juttatták el az MTI-hez. A teljes népességre vetítve az egyes kérdésekkel teljesen egyetértők és a népszavazáson biztos részvételt ígérők aránya 41 százalék a tandíj, 43 százalék a kórházi napidíj és 46 százalék a vizitdíj eltörlése esetében; ez tavaly júniushoz képest 5, 9, illetve 7 százalékos csökkenést jelent - írják az ezer, véletlenszerűen kiválasztott felnőtt megkérdezésén alapuló eredményekről. 
2008.01.28. 15:00
 
 
Szetey Gábor január 31-vel távozik posztjáról
Az előzetes várakozásoknak megfelelően hétfőn bejelentette távozását a Miniszterelnöki Hivatal személyügyi államtitkára; Szetey Gábor lemondását január 31-ei hatállyal fogadták el. Kell a friss levegő - közölte Szetey Gábor a budapesti kormányszóvivői tájékoztatón. Mint mondta, tudja, mikor kell hátrébb lépni és a ma politikai környezete nem az ő világa. Távozását konkrétan azzal indokolta, hogy munkájának nagy részét, a közigazgatás újítási fázisát elvégezte és a korábbi cégétől globális felelősségű állásajánlatot kapott, olyat, amire mindig is vágyott.
2008.01.28. 14:34
 
 
Téli Gyümölcskarnevál
Lepke, kaktusz, sombrerós mexikói férfi, banán, óriás teáskanna, nagybőgő és még számos, gyümölcsből készült szobor látható a hétfőn megnyílt és február 10-ig nyitva tartó kiállításon az Europarkban. A Téli Gyümölcskarnevál nevű akció keretében egészség-hétvégét is rendeznek. Fábián Attila, a bevásárlóközpont igazgatója elmondta, szlovéniai példa nyomán készíttették el az öt tonnányi narancsból és citromból álló illatos szoborparkot, amely a bevásárlóközpont előtt, valamint mind a két szintjén látható. Az esetleg megromló gyümölcsöket közben folyamatosan pótolják.
2008.01.28. 14:13
 
 
Őrizetbe vettek két budapesti rendőrt
Vesztegetés és más hivatali bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt feljelentést tett a BRFK a Budapesti Nyomozó Ügyészségen két rendőr ügyében, akik hétszázezer forintot fogadtak el egy gépkocsivezetőtől; a rendőröket őrizetbe vették - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályának vezetője. Tafferner Éva elmondta: a két rendőr, egy törzszászlós és egy főtörzsőrmester, közterületi járőrszolgálatot látott el vasárnap este az I. kerületben. A rendőrök ellenőriztek egy személygépkocsit, melynek sofőrje, annak fejében, hogy elállnak a vele szemben történő intézkedéstől, 700 ezer forintot ajánlott fel részükre, amit ők el is fogadtak - tette hozzá.
2008.01.28. 14:09
 
 
Kapos Volán: újabb sztrájk készül, az előző nem volt jogellenes
Hétfőn éjfélig hajlandó egyeztetni a Közúti Közlekedési Szakszervezet (KKSZ) helyi tagszervezete a Kapos Volán Zrt.-vel az idei béremelés mértékéről, amennyiben addig nem születik eredmény, megkezdődik a szerdán reggelre tervezett sztrájk szervezése - nyilatkozta Dobi István, a helyi szakszervezet vezetője. A cég dolgozóinak január 22-i munkabeszüntetését nem találta jogellenesnek a Kaposvári Munkaügyi Bíróság. A Kapos Volán Zrt. vezetése azért fordult az előző sztrájk miatt a bírósághoz, mert álláspontja szerint a szakszervezet megsértette a sztrájktörvényt azzal, hogy nem volt hajlandó egyetlen járatot sem indítani, vagyis biztosítani az elégséges szolgáltatást.
2008.01.28. 13:58
 
 
Mobile World Congress: négy magyar cég állít ki Barcelonában
Négy magyar cég is kiállít a Barcelonában február 11. ás 14. között megrendezendő Mobile World Congress-en, az ITDH támogatásával. A Magyar Nemzeti Standon az Allround például a számlázással, a barangolással (roaming), a FlexiTon Kft. a távközlési hálózatok üzemeltetésével, az ITware a helyfüggő szolgáltatásokkal, míg a BHE Bonn Hungary a mobiltávközlés aktív és passzív eszközeivel kapcsolatos megoldásokat mutat be. A barcelonai eseményen mintegy 1.300 kiállító vesz részt, és a négy nap alatt közel 6.000 látogatóra számítanak a katalán városban.
2008.01.28. 13:48
 
 
Tilos Rádió Ausztrál Party
A kultúrák sokszinűségének megismerése érdekében a Tilos Kulturális Alapitvány koordinálása alatt "One World Project" néven egy egész éves programsorozat indul, mely a Kultúrák Közti Párbeszéd Európai Éve 2008. hivatalos programjának első helyen kiemelt magyarországi projektje. A World Party sorozat első állomása audiovizuális utazásra invitál Ausztráliába, "a vörös föld országába". A színes programok minden érzékszervet elárasztanak Ausztrália hangulatával. A hallószerveket az ausztrálok ősi hangszere, a didgeridoo fogja a legjobban megdolgozni 3 koncert (Avaron, Gudanjabro, Airtist) formájában. A koncertek után pedig Dj Ludmilla exkluzív ausztrál breakbeat válogatása pörög tovább, majd AdamSalman, Zsaresz és Toma kalauzolnak a tribal-breakbeat-trance-fusion világába.
2008.01.28. 13:41
 
 
Karneváli óvszerprogram Brazíliában
Közel húszmillió gumióvszert oszt szét a brazil kormány a karneváli szezon végéig a nemi úton terjedő betegségek elleni küzdelem jegyében. Már évek óta milliónyi óvszert küld szét az országban farsang idején a brazil egészségügyi kormányzat. Az idei akció vasárnap kezdődött és az ötnapos karnevál végéig, február 6-ig tart. Hamvazószerdáig összesen 19,5 millió ingyenes óvszert akarnak eljuttatni a karneválozóknak. "Tudatosítanunk kell az emberekben a megelőzés fontosságát" - mondta José Gomez Temporao egészségügyi miniszter a kampányt indító rendezvényen, Rio de Janeiróban.
2008.01.28. 12:34
 
 
Dávid Ibolya szerint három pólusú a magyar politika
A hétvégi újbudai időközi választáson bebizonyosodott, hogy három pólusúvá vált a magyar politikai paletta - mondta Dávid Ibolya, az MDF elnöke hétfőn Budapesten. Jelöltjük, Csapody Miklós vasárnapi tízszázalékos eredménye visszaigazolta az MDF évekkel ezelőtt meghirdetett Normális Magyarország politikáját - közölte sajtótájékoztatóján a pártelnök. Hozzátette: bebizonyosodott az is, hogy alacsony részvétel mellett is jó eredményt tud elérni a párt. A vasárnapi újbudai időközi országgyűlési választás az alacsony (38,3 százalékos) részvétel miatt érvénytelen lett. A legtöbb szavazatot, a voksok 67 százalékát a Fidesz-KDNP jelöltje, Rétvári Bence kapta.
2008.01.28. 12:17
 
 
A COOP üzletlánc kapta a 2007. év franchise-hálózata elismerést
A 11 éves COOP Üzletlánc érdemelte ki a 2007. év francihese hálózata elismerést - közölte a Magyar Franchise Szövetség hétfőn az MTI-vel. A COOP hálózat mintegy 3.000 üzletet működtet az ország több mint 1.650 településén. A csoport tevékenységéből kiemelkedik az üzletlánc franchise-rendszerű működtetése - áll a közleményben. Az év legjobb francise átvevője címet Kesjár Edit, a High-Care Cosmetics átvevője kapta. Az év legsikeresebb fiatal franchise-átvevője elismerést Juhász Ákos, az Otthon Centrum partnere, XIII. kerületi átvevő vehette át.
2008.01.28. 12:12
 
 
Orbán: egy rossz politikát el lehet törölni a népszavazással
A népszavazás komoly esély a változtatásra, a referendum a három konkrét kérdésen túl arról is szól, hogy az emberek eltörölhetnek egy rossz politikát, egy kudarcokkal teli korszakot - mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a párt hétfői budapesti frakcióülésén. "Nemcsak rossz intézkedéseket, hanem egy rossz politikát akarunk eltörölni, le akarunk zárni egy kudarcokkal teli korszakot, azt akarjuk, hogy a népszavazás megváltoztatassa a politikát Magyarországon, és egy új korszakot nyisson meg" - fogalmazott a pártelnök a fideszes országgyűlési képviselők előtt mondott helyzetértékelőjében.
2008.01.28. 11:50
 
 
Peking 2008: a férfi párbajtőrcsapat már kvótás
Nem hivatalos számítás szerint olimpiai résztvevőnek tekinthető a magyar férfi párbajtőrcsapat. A válogatott azzal javította tovább amúgy is jó pozícióját, hogy bő egy hete Dohában ezüstérmet szerzett, most vasárnap Kuvaitvárosban pedig győzött Világkupa-versenyen. A kvalifikációs időszak ugyan hivatalosan március 31-ig tart, de ebben a szakágban már csak két olyan - európai - versenyt rendeznek, melyen pontokat lehet még gyűjteni. A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) honlapján fellelhető kvalifikációs ranglistán a válogatott - amely Boczkó Gábor, Imre Géza, Kulcsár Krisztián, Kovács Iván összeállításban szerepel a versenyeken - jelenleg a második helyen áll (312 pont) a franciák (328) mögött.
2008.01.28. 11:26
 
 
Férfi tenisz-világranglista: Tsonga nagy ugrása
Az ausztrál nyílt bajnokságon döntős francia Jo-Wilfried Tsonga húsz helyet javítva már 18. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. A rangsort továbbra is a svájci Roger Federer vezeti - noha egyre kisebb előnnyel - a spanyol Rafael Nadal és a Melbourne-ben diadalmaskodó szerb Novak Djokovic előtt. Feljött a top 10-be az orosz Mihail Juzsnij és az amerikai James Blake.
2008.01.28. 11:14
 
 
FTC: minden meghívott pályázó átvette az írásos anyagot
Mind a 13 meghívott pályázó átvette az Üllői úti FTC-ingatlan értékesítésére immár hatodik alkalommal kiírt pályázat írásos anyagát, közülük a legutóbb jelentkező Kevin McCabe, a Sheffield United tulajdonosa már jelezte, ő ismét indul. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy péntekig valamennyi meghívott átvette a dokumentációt, ugyanakkor arról számolt be, hogy egyelőre - vélhetően az idő rövidsége miatt - hivatalosan még senki nem jelentkezett. A mostani, zártkörű pályázatra azok a cégek kaptak meghívást péntekig, amelyek az eddigi öt alkalommal már pályáztak vagy kaptak meghívót.
2008.01.28. 11:12
 
 
A koffein emeli a cukorbetegek vércukorszintjét
A koffeinfogyasztás csökkentése javíthat a leggyakoribb, 2-es típusú (felnőttkori) diabétesszel élők állapotán - állítják amerikai kutatók. Különösen az étkezés utáni kávézás koffeinje emelte meg egész napra a vizsgálatban résztvevők vércukorszintjét - állapították meg az észak-karolinai Duke University orvosi fakultásának kutatói. "Úgy tűnik, a koffein úgy avatkozik bele a szervezet glükózlebontásába, hogy az ártalmas a 2-es típushoz tartozó cukorbetegek számára" - jelentette ki James Lane, a kutatás vezetője. A koffein kávéból, teából vagy üdítőitalokból juthat be a szervezetbe.
2008.01.28. 11:10
 
 
Olli Rehn: hamarosan aláírható Szerbiával a társulási szerződés
Szerbiának a hágai Nemzetközi Törvényszékkel való együttműködése hamarosan lehetővé teszi, hogy az Európai Unió aláírja az országgal a stabilitási és társulási szerződést, de mindenképpen csak a vasárnapi szerbiai elnökválasztás után - jelentette ki Olli Rehn, az unió bővítési ügyekért felelős biztosa. "Szerbia már nagyon közel áll ahhoz, hogy kimondható legyen: teljesen együttműködik a délszláv háborús bűnöket kivizsgáló törvényszékkel. Egyértelmű jelzést kell ma küldenünk az európai jövőről a szerb népnek azzal, hogy úgy döntünk: aláírjuk az egyezményt" - mondta Rehn, amikor megérkezett az uniós külügyminiszterek brüsszeli tanácskozására.
2008.01.28. 11:00
 
 
Szetey Gábor hétfőn bejelenti távozását
Személyesen jelenti be távozását hétfőn délután Szetey Gábor, a Miniszterelnöki Hivatal személyügyi államtitkára - értesült az MTI. Az elmúlt héten több sajtóhír is megjelent arról, hogy Szetey Gábor "visszautasíthatatlan" állásajánlatot kapott korábbi cégétől, attól a nagy dohánygyártól, ahonnan jelenlegi kormányzati posztjára érkezett. A távirati iroda információi szerint az államtitkár a miniszterelnökkel és a kancelláriaminiszterrel is folyatott tárgyalásokat jövőjéről, de ezek nem vezettek eredményre. Szetey Gábor 2006 nyarán érkezett a Miniszterelnöki Hivatalhoz.
2008.01.28. 10:45
 
 
Eltemették Suharto volt indonéz elnököt
Állami pompával, teljes katonai tiszteletadás mellett eltemették hétfőn Suharto volt indonéz államfőt, aki 32 éven át, 1998-ig vaskézzel irányította az országot, és vasárnap hunyt el 86 évesen egy jakartai kórházban, ahol már január 4-e óta feküdt. Suhartót a fővárosból repülőgéppel a közép-jávai Solo királyi városba vitték, majd onnan gépkocsival a közeli Giribangunba, ahol a családi mauzóleumban, 1996-ban elhunyt felesége mellé helyezték örök nyugalomba, díszsortűz hangjai mellett. Jakartában és Solo körül tízezrek által az utak mentén, hogy egy pillantást vethessenek a volt tábornok halotti menetére.
2008.01.28. 09:30
 
 
A kutatók náthája fenyegeti a csimpánzok életét
Német kutatók szerint jelenleg éppen a csimpánzok megmentésére tett elkeseredett kísérletek fenyegetik legjobban egynéhány főemlős-populáció életét. Az emberi megfázás kórokozója ugyanis bennük halálos kórrá fejlődik. A berlini Robert Koch Intézet munkatársai az elefántcsontparti Tay Nemzeti Park emberszabásúit vizsgálták, amelyek közül számos egyed halálát okozta a kutatók és az ökoturisták által behurcolt felsőlégúti fertőzés. A német tudósok szerint a csimpánzok a "kalapács és az üllő közé szorultak" egyik oldalról az orvvadászat, másik oldalról a fertőzések tizedelik őket.
2008.01.28. 09:17
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay egyesben 20., párosban 28.
Szávay Ágnes egyesben 20., párosban pedig 28. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján. A vasárnap véget ért ausztrál nyílt bajnokságon a 19 éves magyar játékos egyesben és párosban is az első fordulóban kiesett. Egyesben változatlanul a belga Justine Henin vezet, a Melbourne-ben döntős szerb Ana Ivanovic feljött a második helyre. Női világranglista: egyes: 1. ( 1.) Henin 6680 pont, 2. ( 3.) Ivanovic 4126, 3. ( 2.) Kuznyecova (orosz) 3760, 4. ( 4.) Jankovic 3700, 5. ( 5.) Sarapova 3256. ...20. (19.) Szávay Ágnes 1303 ...122. (118.) Arn Gréta 290 ...133. (123.) Czink Melinda 265 ...139. (127.) Nagy Kyra 260. Páros: 1. (1.) Cara Black (zimbabwei) és Liezel Huber (amerikai) 4835-4835 pont ...28. (22.) Szávay 1475.
2008.01.28. 09:05
 
 
A George Washington Egyetem a világ legdrágább egyeteme
A világ legdrágább egyetemei az Egyesült Államokban működnek, az éves tandíj meghaladja a 6 millió forintot - derült ki a Forbes felméréséből. A magazin szerint talán meglepő, de nem az amerikai Ivy League-be tartozó patinás magániskolák, a Harvard és Princeton vagy az angliai Cambridge és Oxford vezeti a legköltségesebb felsőfokú oktatási intézmények rangsorát. Az Egyesült Államok és minden bizonnyal a világ legdrágább egyeteme az amerikai főváros nagy hírű intézménye, a George Washington Egyetem, ahol a 2007/2008-as évben a tandíj 39 240 dollár (6 millió 897 ezer forint).
2008.01.28. 09:00
 
 
Frakcióülést tart ma a Fidesz
Frakcióülést tart ma a Fidesz, a tanácskozás elején Orbán Viktor pártelnök nyilvános beszédet mond. A délelőtt kezdődő ülésen a Fidesz elnöke helyzetértékelőt tart a népszavazás kapcsán. Az azt követő zárt ülésen szintén a népszavazás lesz a téma - közölte Szijjártó Péter, az ellenzéki párt szóvivője az MTI-vel. Orbán most először tart nyilvános helyzetértékelőt azóta, hogy a múlt héten Sólyom László köztársasági elnök március 9-re kitűzte a referendum időpontját.
2008.01.28. 08:30
 
 
Ted Kennedy szenátor is Obama jelöltségét támogatja
Ted Kennedy szenátor, az amerikai Demokrata Párt egyik legbefolyásosabb személyisége, a liberális erők jelképe is Barack Obama elnökjelöltségét támogatja Hillary Clintonnal szemben. A massachusettsi szenátor - a két meggyilkolt Kennedy-fivér, az 1963-ban megölt John F. Kennedy és az 1968-ban megölt Robert F. Kennedy öccse - hétfőn tesz nyilatkozatot, de a The Boston Globe már vasárnap közölte a hírt egy névtelenséget kérő forrásra hivatkozva. Az elmúlt egy évben mindegyik aspiráns kereste a nagy súlyú politikus támogatását, aki mindeddig nem kötelezte el magát. A szenátor be fogja jelenteni, hogy Obamában látja a Demokrata Párt jövőjének zálogát.
2008.01.28. 08:25
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501[2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista