2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  iskolabotrány
127675 találat
 
Rendbontás miatt állt a játék a dunaszerdahelyi meccsen
Rendbontás miatt negyedórát állt a játék a Dunajska Streda-Slovan Bratislava szlovák bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. Helyi sajtóinformációk szerint a találkozó előtt már több szurkolót előállítottak. A szlovák hatóságok hatalmas erőkkel vonultak fel a találkozóra, főleg azért, mert Magyarországról mintegy ezer szurkoló, számos ultracsoport is érkezett Dunaszerdahelyre, hogy biztassa a felvidéki együttest a Slovan ellen. A mérkőzésen tartózkodók beszámolója szerint a 15. percben kommandósok behatoltak a magyar szurkolók szektorába, az összecsapás következtében több sérültet kórházba kellett szállítani. A játékvezető ekkor félbeszakította a találkozót, és csak negyedóra elteltével tértek vissza a játékosok a gyepre.
2008.11.01. 15:15
 
 
Közérdekű bejelentést tettek a rendőrségen az egri kórház ellen
Közérdekű bejelentést tett a rendőrségen a korábbi "kórházvédő" bizottság egyik orvos tagja, mert tudomása szerint több osztályon bizonytalan az orvosellátás a november elsejétől a HospInvest Zrt. által működtetett egri megyei kórházban - ezt Pócs Alfréd maga közölte az MTI-vel szombaton. Az ÁNTSZ ügyeletese az MTI-nek azt mondta: bizonyítottan nem tudnak arról, hogy orvoshiány lenne az egri megyei kórházban, az Országos Tisztifőorvosi Hivatal a jövő héten tájékozódik az ügyben. Pócs Alfréd elmondta: azért tette meg a közérdekű bejelentést, mert pénteken este 9 órakor bizonytalan volt, hogy lesz-e orvos a sürgősségi és az intenzív osztályon, valamint a gyermekosztály csecsemőrészlegén.
2008.11.01. 14:20
 
Az EU kész segélyt küldeni a kongói konfliktus elől menekülő civileknek
Az Európai Unió kész humanitárius segélyt küldeni a kelet-kongói konfliktus elől menekülő civileknek, de azt még alaposan megfontolja, hogy küldjön-e katonákat a térségbe - mondta Kouchner francia külügyminiszter. A francia diplomácia vezetője és brit kollégája, Miliband szombaton a Kongói Demokratikus Köztársaság fővárosába, Kinshasába érkezett, hogy megpróbáljon békét közvetíteni a kormányerők és a lázadók között, s tárgyalt Joseph Kabila államfővel. A Kabilával folytatott beszélgetés után Kouchner kijelentette: az EU tagállamai konzultációkat folytatnak arról a francia javaslatról, hogy az EU küldjön 1500 katonát a Kongói Demokratikus Köztársaságba az ottani ENSZ-békefenntartók támogatására, a civil menekültek védelmére.
2008.11.01. 14:05
 
 
BKV: zsúfoltak a fővárosi temetőket érintő járatok
Zsúfoltak a fővárosi temetőket érintő járatok, de nincs fennakadás a közlekedésben - mondta el az MTI érdeklődésére a BKV fődiszpécsere szombaton kora délután. A BKV érintett buszai 80-90 százalék kihasználtsággal közlekednek, de például a 28-as villamoson is 70 százalékos volt a kihasználtság az elmúlt órákban - tette hozzá a fődiszpécser. Mint mondta, a menetrendhez képest voltak ugyan késések a délelőtt folyamán, de ebből az utasok semmit sem éreztek, mert a járatsűrítéseknek köszönhetően folyamatos a tömegközlekedés a temetők környékén.
2008.11.01. 13:15
 
A Toro Rosso 14 millióval csalogatja Sennát
Sajtóértesülés szerint a Forma-1-es Toro Rosso 14 millió dollárt kínál a néhai Ayrton Senna unokaöccsének, Bruno Sennának. A brazil Fohla című lap úgy tudja, hogy az idei GP2-es sorozatban második pilóta a 2009-es szezontól csatlakozna az osztrák Dietrich Mateschitz istállójához. A 25 éves Senna állítólag a Hondával is előrehaladott tárgyalásokat folytat.
2008.11.01. 12:31
 
 
Fidesz: a panellakásban élők mára tragikus helyzetbe kerültek
A Fidesz szerint a távhő díjának folyamatos emelése és a napokban bejelentett, a pénzügyi mentőcsomag miatti elvonások tragikus helyzetbe hozzák a panellakásban élőket - mondta László Tamás, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője Budapesten. Azzal kapcsolatban, hogy november 1-től 9,4 százalékkal emelkedett a távhő ára, a Fidesz lakótelepi munkacsoportjának vezetője közölte: a tavalyi tarifákhoz viszonyítva a mostani emelés - a megelőző idei három emeléssel együtt - azt jelenti, hogy mintegy 25 százalékkal növekedett a távhő díja egy év alatt.
2008.11.01. 12:00
 
 
Hospinvest: zökkenőmentes volt az átállás az egri kórházban
Zökkenőmentes volt az átállás az egri Markhot Ferenc Kórházban - közölte a HospInvest Zrt. szombat délelőtt az MTI-vel. A kórházat november 1-től üzemelteti a cég. Az üzemeltetést hivatalosan péntek este 20 órakor vette át a HospInvest Zrt. vezérigazgatója Gászpor Jenő - olvasható a vállalat közleményében. Mint írják, az éjszaka megtörtént az informatikai átállás, "valamennyi ügyelet maximális biztonsággal működött, a HospInvest szakmai vezetői a stratégiai pontokon, így a sürgősségi betegellátónál, a műtőnél és intenzív osztályon személyesen is felügyelték az ügyeletet. Az átállás november 1-je reggelére zökkenőmentes volt".
2008.11.01. 11:45
 
FruitVeb: fejleszteni kell a magyar termelői értékesítő szervezeteket
A magyar termelői értékesítő szervezeteket (TÉSZ-ek) továbbra is fejleszteni kell, erre dolgozott ki javaslatot a Zöldség-gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (FruitVeb), amelynek lényege pénzügyi helyzetük erősítése - mondta Mártonffy Béla, a FruitVeB ügyvezető igazgatója az MTI-nek. A mostani pénzügyi világválság nyomán kibontakozó általános recesszió nem kedvez a termelői összefogásnak, TÉSZ-ek működésének, ezért kell például megfelelő mértékű forgóeszköz-hitelt garantálni számukra - mondta az ügyvezető igazgató.
2008.11.01. 11:35
 
 
NBA: Kevin Garnett újabb rekordja
Kevin Garnett, a címvédő Boston Celtics sztárja lett a legfiatalabb kosaras az észak-amerikai profi bajnokság (NBA) történetében, aki ezer mérkőzésen lépett pályára. A 24,7 milliós szezongázsijával rekordkereső klasszis 32 évesen és 165 naposan lépett elő "ezredessé", megdöntve Shawn Kemp ligacsúcsát, aki 2002 decemberében 33 évesen és 24 naposan jutott el odáig. Garnett a Chicago Bulls ellen 18 ponttal és 10 lepattanóval kedveskedett a TD Banknorth Garden 18.624 nézőjének a jubileumon.
2008.11.01. 11:15
 
 
Mától drágul a távfűtés a fővárosban
Tovább drágul a távfűtés mától a fővárosban. A hődíj 9,2 százalékkal emelkedik novembertől Budapesten; ez egy 52 négyzetméteres lakás esetében nem egészen ezernégyszáz forint többletkiadást jelent havonta. Idén már a negyedik alkalommal drágul a távfűtés hődíja Budapesten a gáz árának emelkedése miatt. A hődíj februárban 4,1 százalékkal, májusban 6,1; augusztusban pedig 5,5 százalékkal nőtt.
2008.11.01. 11:00
 
A spanyolok elégedetlenek a tv-műsorokkal
A spanyolok több mint a fele, 58,4 százaléka szerint alacsony minőségűek a televíziós csatornák programjai, 15,1 százalék szerint pedig semmilyen minőséget nem képviselnek. A madridi Szociológiai Kutatási Központ (CIS) szeptemberi barométere mutatta ezt a lehangoló képet. Minden 10 megkérdezettből hat kevés különbséget lát a különböző csatornák szolgáltatásai között. Az adások információkat adnak csak, egyébként, főként időtöltést, társaságot jelentenek - mondják. A felmérés során az is kiderült, hogy a spanyolok 58,2 százaléka rendelkezik már digitális csatlakozással, és 70 százalékuk tartja pozitívnak, hogy az új technológia bevezetése növeli a speciális és ingyenes csatornák számát.
2008.11.01. 10:30
 
Rakétacsapás végzett az al-Kaida egyik parancsnokával Pakisztánban
Rakétacsapás végzett pénteken az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat egyik jelentős parancsnokával Pakisztán északnyugati részén - jelentette be szombaton a pakisztáni belbiztonsági szolgálat egy illetékese. Az Abu Dzsihad al-Maszri néven ismert, egyiptomi nemzetiségű al-Kaida parancsnok az afgán határ közelében kapott halálos sebet a légitámadásban, amelyet valószínűleg egy amerikai robotrepülőgép hajtott végre a szóban forgó pakisztáni törzsi terület ellen. Két légi csapás érte a területet pénteken, összesen 32 ember halt meg ezek következtében, zömmel az al-Kaida és az iszlamista tálibok harcosai - mondta a névtelenül nyilatkozó pakisztáni illetékes.
2008.11.01. 10:27
 
 
Boksz: Povetkin helyett Rahman áll ki Vlagyimir Klicsko ellen
A sérült Alekszandr Povetkin helyett Hasim Rahman lesz Vlagyimir Klicskónak, a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) nehézsúlyú ukrán világbajnokának az ellenfele a december 13-i címvédő mérkőzésen. Az eredeti orosz kihívó egy hete bokaszalag-szakadást szenvedett, és egy hónapos pihenőre kényszerül. A profiboksz.hu szaklap szerint Klicsko csapata így az első számú jelölt amerikaival egyezett meg, aki már kétszer ült a nehézsúly trónján. A németországi Mannheimben sorra kerülő mérkőzés lesz a WBO és az IBO szervezeteknél is bajnok Klicsko 55. profi mérkőzése. Az ukrán klasszis eddigi mérlege 51 győzelem és 3 vereség.
2008.11.01. 10:17
 
Elfogadta az ukrán parlament az IMF által kért törvényt
Jóváhagyta az ukrán parlament péntek este azt a válságkezelő intézkedéseket tartalmazó törvényt, amelynek elfogadását a Nemzetközi Valutaalap (IMF) kérte Kijevtől készenléti hitel folyósításáért cserébe. Ukrajna 16,5 milliárd dolláros készenléti hitelt kért az IMF-től, hogy stabilizálhassa gazdasági-pénzügyi helyzetét a pénzügyi világválság közepette. A Viktor Juscsenko államfő által előterjesztett intézkedéscsomagot a szavazásnál jelen lévő 440 képviselő közül 243 támogatta. Ennek értelmében Ukrajnában a privatizációs bevételekből pénzügyi stabilizációs alapot hoznak létre. Ebből hiteleket folyósítanak azoknak a bankoknak és vállalatoknak, amelyek a világméretű pénzszűke miatt nem tudják törleszteni külföldi tartozásaikat.
2008.11.01. 10:10
 
 
Az EU nemzetközi csúcstalálkozót sürget a kongói válság ügyében
Az ENSZ-nek nemzetközi csúcstalálkozót kell összehívnia a kongói válság ügyében, miután mind a Kongói Demokratikus Köztársaság, mind Ruanda elnöke elfogadta, hogy részt vegyen egy ilyen megbeszélésen - mondta szombat reggel újságíróknak az EU humanitárius segítségnyújtási ügyekben illetékes biztosa. "Javasoltam, hogy az ENSZ-főtitkár hívjon össze regionális csúcstalálkozót a térség összes vezetőjének, valamint a nemzetközi szervezeteknek a részvételével" - közölte Louis Michel, amikor közép-afrikai útjáról visszaérkezett Brüsszelbe.
2008.11.01. 10:00
 
 
Tűzoltóság: fokozott óvatosság indokolt a mécsesek, gyertyák miatt
A szeretteink emlékére gyújtott gyertyák, mécsesek veszélyesek lehetnek, ha nem vagyunk elég elővigyázatosak - mondta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-nek. Dobson Tibor emlékeztetett: mindenszentek és halottak napján nagyon sokan keresik fel a temetőket, majd hazatérve gyertyát gyújtanak, de sokan, bár nem mennek ki hozzátartozóik sírjához, lakásukban gyertyát, mécsest gyújtva emlékeznek rájuk. A felügyelet nélkül hagyott égő mécsesek vagy nagy lánggal égő gyertyák tüzet okozhatnak - figyelmeztetett a katasztrófavédelem szóvivője. A gyertya eldőlhet és meggyújthatja a közelében lévő éghető anyagokat, például a papírt vagy lakástextíliát.
2008.11.01. 09:30
 
 
Obama nagynénje illegálisan tartózkodik az Egyesült Államokban
Illegálisan tartózkodik az Egyesült Államokban Barack Obama demokrata párti elnökjelölt kenyai nagynénje, akinek menedékkérelmét négy évvel ezelőtt elutasították - értesült az AP hírügynökség néhány nappal az amerikai elnökválasztás előtt. Az AP nevük elhallgatását kérő forrásai szerint, akik helyi idő szerint péntek este számoltak be az ügyről az amerikai hírügynökségnek, az afro-amerikai politikus most 56 éves nagynénjét, Zeituni Onyangót akkoriban az Egyesült Államok elhagyására is felszólították, bár nem tudni, hogy miért. Onyango mindazonáltal nem tett eleget a kiutasítási végzésnek, és Bostonban háborítatlanul él. A kiutasításról szóló információ két külön forrás is megerősítette, egyikük a szövetségi bűnüldöző hatóságok tisztségviselője.
2008.11.01. 08:30
 
Weltauto: a használtautó-eladásnál még nincs visszaesés
A használtautó-értékesítésben a terveknek megfelelő 14.000 autó eladásával számol az idei év végéig a Porsche Hungaria (PH) használtautó-üzletága a pénzügyi válság hatásai ellenére, a kereskedők tapasztalatai szerint a minőségi, garanciális használt autók iránt nem csökken a kereslet. A Weltauto tájékoztatása szerint a PH teljes kereskedői hálózata ez év szeptember végéig 10.813 használt gépkocsit adott el. Az MTI tájékoztatására a cégnél közölték: a rossz hírek hatására az októberi forgalom 14%-kal elmarad ugyan az év előző leggyengébb hónapjának teljesítményétől, a használtautó-forgalmazásban azonban a havonkénti eladásokban 20-25%-os kilengések is előfordulnak, így az októberi eladások nem minősülnek komoly visszaesésnek.
2008.11.01. 08:23
 
 
Mától a HospInvest Zrt. működteti az egri megyei kórházat
Mától a HospInvest Zrt. működteti az egri Markhot Ferenc Megyei Kórházat. A tulajdonos továbbra is Heves megye önkormányzata, de a kórház már nem önkormányzati intézmény, a dolgozók pedig nem közalkalmazottként, hanem alkalmazottként dolgoznak. Az 1516 dolgozó közül 602-en nem léptek át a HospInvesthez, amelynek elnöke, Kollányi Gábor közölte, a csaknem ezres létszám elegendő az induláshoz. Heves megye önkormányzata idén március 25-én döntött arról, hogy a következő 20 évben a HospInvest Zrt. működtetheti a kórházat. Ezt a közgyűlés 20 szocialista és egy független tagja támogatta, a 19 tagú Fidesz-frakció ellenezte.
2008.11.01. 08:00
 
Közveszéllyel való fenyegetés
Reggel 9.00 óra előtt pár perccel érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint ismeretlen tettes bombát helyezett el Egerben, a Megyeháza épületében. A rendőrség a bejelentést követően az épületet kiürítette, lezárta a jármű forgalom elől az érintett útszakaszokat, majd nagy erőkkel megkezdte az épület átvizsgálását. Az átvizsgálás 11.05-kor befejeződött, robbanószer illetve robbanószer-gyanús tárgy nem került feltalálásra.
2008.10.31. 21:40
 
A térfigyelő kamera segítségével értek tetten lopási kísérleten két fiatalt Zalaegerszegen
Csütörtökön éjjel fél tizenkettő tájban a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság ügyeletes tisztje a megyeszékhelyi kamerarendszer Kisfaludy úti kamerájának képén észlelte, amint két fiatal a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem melletti parkolóban a jegykiadó automatát megpróbálja feltörni.
2008.10.31. 21:10
 
 
NBI: Egy ponttal távozott Zalaegerszegről az Újpest
Az Újpest bár kétszer vezetett Zalaegerszegen, végül be kellett érnie egy ponttal, de - ideiglenesen - ezzel is élre került a labdarúgó Soproni Ligában. Soproni Liga, 13. forduló: ZTE FC-Újpest FC 2-2 (1-2), gólszerzők: Waltner (23., 71., utóbbit 11-esből), illetve Korcsmár (4.), Rajczi (42.) . Zalaegerszeg, 6430 néző, v.: Kassai. Gyorsan vezetést szereztek a vendégek, a ZTE a félidő közepén egyenlített, ám az újpestiek és 45 perc után megérdemelten vezettek. Szünet után lendületesen kezdett a ZTE, az Újpest egy ideig taktikusan futballozott, majd megkapta második sárga lapját. Az emberelőnyben játszó hazaiak fölénybe kerültek, de végül csak az egyenlítésre futotta az erejükből, a győzelmet már nem tudták megszerezni.
2008.10.31. 21:09
 
A fogda melegére vágyott
Mielőtt még a rendőrség beazonosította volna személyét, önként jelentkezett az a férfi, aki – elmondása szerint – egy szőregi lakóházba behatolva onnan különféle tárgyakat vitt magával.
2008.10.31. 20:44
 
 
DAC-Slovan Bratislava bajnoki: összecsapások várhatók
A magyar szurkolók "vegzálásától" tart Gőbl Gábor a szombati Dunaszerdahely-Slovan Bratislava szlovák labdarúgó bajnoki mérkőzésen. Heizer Antal pozsonyi magyar nagykövetnek nincs erről információja, s reméli, a magyar állampolgárok jogszerűen fognak viselkedni. A DAC-Slovan a szlovák bajnokság egyik legnagyobb rangadója, a városban 16 óráig szesztilalom lesz érvényben, várhatóan tízezer néző bíztatja majd a csapatokat. Békés szurkolásra nem igazán lehet majd számítani, hiszen internetes fórumokon már elterjedt a hír, hogy a pozsonyi ultrákat cseh és lengyel huligánok "segítik" majd, míg Magyarországról várhatóan a Ferencváros, a Zalaegerszeg és a Győr keménymagja is képviselteti magát.
2008.10.31. 20:01
 
 
Brazil Nagydíj, 2. szabadedzés: Alonso a leggyorsabb
Fernando Alonso, a Renault spanyol pilótája volt a leggyorsabb a második szabadedzésen a Forma-1-es világbajnokság utolsó futamán, a Brazil Nagydíjon. A második helyen az első gyakorláson legjobb brazil Felipe Massa (Ferrari) végzett, míg a harmadik az olasz Jarno Trulli (Toyota) lett. A világbajnoki pontversenyben vezető Lewis Hamilton csak a kilencedik időt autózta. Eredmények: 2. szabadedzés: 1. Fernando Alonso (spanyol, Renault) 1:12.296 p 2. Felipe Massa (brazil, Ferrari) 1:12.353 3. Jarno Trulli (olasz, Toyota) 1:12.435 4. Kimi Räikkönen (finn, Ferrari) 1:12.600 5. Mark Webber (ausztrál, Red Bull) 1:12.650 6. Sebastian Vettel (német, Toro Rosso) 1:12.687.
2008.10.31. 18:51
 
 
Az amerikai kémfőnök nehéz időszakot jósol
Az Egyesült Államok különösen sérülékeny lesz az új amerikai elnök kormányzásának első évében: fokozódik a nemzetközi bizonytalanság, növekedni fog egy újabb terrorista támadás veszélye, hosszabb távon helyi viszályok alakulhatnak ki és Amerika nemzetközi befolyása tovább csökken - figyelmeztetett a nemzeti hírszerzési igazgató. Mike McConnell kiemelte: az Egyesült Államok különösen a következő elnök hivatalba lépése utáni hónapokban lesz sérülékeny biztonsági szempontból. Mint kifejtette: mindig történik valamilyen meglepetés nem sokkal azután, hogy egy új amerikai elnök mandátuma elkezdődik. Utalt arra, hogy a Clinton- és a Bush-adminisztráció elején is terrorista támadás történt.
2008.10.31. 18:16
 
 
MSZP: 10 százalékkal azonnal csökkenthető lenne a távfűtés ára
Azonnal csökkenthető lenne a távfűtés ára tíz százalékkal, ha az eddig is szép jövedelmeket felmutató közszolgáltató cégek csökkentenék áraikat - mondta Szanyi Tibor, az MSZP-frakció távhő munkacsoportjának vezetője pénteken annak kapcsán, hogy szombattól hat százalékkal drágul a távfűtés. A távfűtés drágulásával kapcsolatban Szanyi Tibor azt mondta, a budapesti számlák nem lesznek magasabbak, hiszen ez év októberétől minden távfűtéses fogyasztó a mostani emelés mértékének megfelelő kormányzati támogatást kap.
2008.10.31. 17:47
 
 
Madonna Ritchie-nek: "véged van"
"Véged van" - ilyen és hasonló, állítólag viccnek szánt SMS-ekkel bombázza válófélben lévő férjét Madonna, a brit filmrendező azonban nem nagyon mulat ezeken az üzeneteken. Az 50 éves amerikai énekesnő és tíz évvel fiatalabb férje, Guy Ritchie nemrég jelentette be, hogy útjaik nem egészen nyolcévi házasság után különválnak. A pénteki Daily Mirror forrásai szerint a hír hivatalossá válása óta Madonna tucatjával küldözgeti a bizarr üzeneteket Ritchie telefonjára. A rendező, aki éppen Sherlock Holmes című filmjén dolgozik, azt mondta egyik barátjának, hogy Madonna "ilyennek képzeli a viccet, pedig ebben semmi vicces nincs ... képzelheted, milyen lehetett élni vele".
2008.10.31. 17:45
 
 
Mindenszentek ünnepe, halottak napja
Mindenszentek ünnepén, november 1-jén a feddhetetlen, szent életű emberekre, míg november 2-án, halottak napján az elhunytakra emlékeznek országszerte szentmise keretében a katolikus templomokban. A halottak napi megemlékezésekre már annak előestéjén sor kerül, meghatározott liturgia alapján. Mindenszentek ünnepének célja, hogy az összes szentre - nemcsak azokra, akiket a katolikus egyház hivatalosan szentnek nyilvánított - egy közös napon emlékezzenek a katolikus hívek - közölte Káposztássy Béla szobi plébános. A katolikus pap utalt arra, hogy a szentek alatt eredetileg a vértanúkat értették, azokat, akik hitük miatt a Római Birodalomban üldöztetést szenvedtek.
2008.10.31. 17:21
 
 
Sarkozy Csehországot is meghívta a G20-ak washingtoni találkozójára
Nicolas Sarkozy francia államfő a hazájától az Európai Unió soros elnöki tisztét január 1-én átvevő Csehország pénzügyminiszterét is meghívta a világ fejlett és fejlődő országait tömörítő Húszak (G20) november 15-én kezdődő világértekezlet-sorozatára Washingtonba, amelynek témája a globális pénzügyi rendszer átalakítása lesz. Mirek Topolánek cseh kormányfővel a francia elnöki hivatalban pénteken elköltött munkaebédjét követően Sarkozy a sajtó képviselőinek azt is elmondta: amennyiben a cseh EU-elnökség idején az eurócsoport országai üléseznek, a megbeszélésekre az uniós elnökség, azaz Csehország is meghívást kap.
2008.10.31. 17:18
 
 
Obama szupergyors hatalomváltást tervez
Barack Obama, az amerikai Demokrata Párt elnökjelöltje szupergyors hatalomváltást tervez; az elsők között fogja megnevezni pénzügyminiszterét - írta a pénteki New York Daily News című lap. Obama a környezetéből származó értesülések szerint megválasztása esetén néhány napon belül ugyancsak kijelöli majdani fehér házi kabinetfőnökét. "Jelképesen a pénzügyminisztert nevezik meg először, és a többi fontos posztot is bejelentik egy héten belül" - mondta az Obama hivatalba lépését előkészítő csoporthoz közel álló névtelen forrás, aki utalt rá, hogy a gazdasági válság kezelésének sürgőssége miatt fogja Obama legelőször a pénzügyi tárca vezetőjét megnevezni.
2008.10.31. 16:37
 
 
Fidesz: a kormány hagyja abba a nyugdíjasok félrevezetését
A Fidesz felszólítja a kormányt, hogy hagyja abba a nyugdíjasok félrevezetését, ne hárítsa át az idősekre a saját hibájából keletkezett terheket, illetve ne akarja felelőtlen gazdaságpolitikája miatt a felelősséget tovább hárítani - mondta Iván László, a párt országgyűlési képviselője pénteken. A kormányszóvivő közleményben reagált; mint írta, a 13. havi nyugdíjjal kapcsolatos javaslatoknál arra törekedtek, hogy azok a lehető legkevesebb nyugdíjast érintsék. Iván László úgy vélekedett, hogy a pénzügyi válság miatt igénybe vett pénzügyi mentőcsomag súlyos helyzetet eredményez Magyarországon, és ez az idősekre fokozottan igaz.
2008.10.31. 16:29
 
 
A tíz válságbiztos foglalkozás
Különböző becslések születnek arról, vajon a gazdasági válság következményeként mennyivel csökkenhet a foglalkoztatottak száma. Adler Judit, a GKI kutatója szerint mintegy 100-120 ezer ember veszítheti el állását. Ezzel a munkanélküliek száma megközelíti a 450 ezer főt, a munkanélküliségi ráta pedig átlépné a 10 százalékot. A FigyelőNet internetes lap összegyűjtötte a tíz válságbiztos foglalkozást, amelyeket biztosan nem sújt a válság. Biztosnak látszik az energia- és élelmiszeripari álláshelyek, az egészségügyhöz kapcsolódó munkahelyek, biztosnak érézhetik állásukat a rendőrök, a testőrök és vagyonőrök, a gyorskölcsönöket intéző ügynökök, a pénzbehajtók és becsüsök, valamint a kocsmárosok is.
2008.10.31. 16:22
 
 
Az MSZP kitart a Robin Hood-adó mellett
Az MSZP kitart a távhőszolgáltatás versenyképesebbé tételéről, azaz az úgynevezett Robin Hood-adóról szóló törvényjavaslat mellett - mondta Lendvai Ildikó, a párt parlamenti frakcióvezetője pénteken; az előterjesztéshez benyújtott módosító indítványokról hétfőn dönt az Országgyűlés. A szocialista frakció álláspontja változatlan: a távfűtött lakásban élők hátrányainak csökkentésére és az energiatakarékosságot lehetővé tevő korszerűsítésre mindenképpen szükség van - fogalmazott a politikus. Lendvai Ildikó szerint a források megteremtésében részt kell vállalnia a szektor gazdasági szereplőinek is. Az ellenzéki frakciók már korábban jelezték, hogy nem támogatják a Robin Hood-adót.
2008.10.31. 16:15
 
 
Párizsi tenisztorna: Nalbandian az első elődöntős, Federer visszalépett
A világelső Rafael Nadal sérülés miatt feladta a Nyikolaj Davigyenko elleni negyeddöntős mérkőzését a 2,27 millió euró összdíjazású párizsi fedettpályás tenisztornán, a Mestersorozat kilencedik, utolsó állomásán. Az első helyen kiemelt spanyol a mérkőzés közepén ápolást kért - a combját fájlalta -, majd az elvesztett első szett végén jelezte: nem folytatja tovább. Elsőként a címvédő David Nalbandian jutott a legjobb négy közé. A nyolcadik helyen rangsorolt argentin nagyszerű játékkal győzte le a negyedikként kiemelt brit Andy Murrayt. Eredmények, negyeddöntő: Davigyenko (orosz, 6.)-Nadal (spanyol, 1.) 6:1-nél Nadal feladta; korábban: Nalbandian (argentin, 8.)-Murray (brit, 4.) 7:6 (7-3), 6:3 Blake (amerikai, 11.)-Federer (svájci, 2.) játék nélkül.
2008.10.31. 16:09
 
 
A Goldman Sachs képviselői pozitív képet alkottak Magyarországról
Veres János pénzügyminiszter, Bajnai Gordon fejlesztési miniszter a nemzetközi és a magyar tőkepiaci helyzetről, a magyar és európai állampapírpiac helyzetéről és a pénzügyi válság elmúltával, a tovább lépéshez szükséges eszközökről tárgyalt a Goldman Sachs befektetési bank képviselőivel Budapesten. A miniszter a találkozót követő sajtótájékoztatón azt mondta, hogy várhatóan néhány hét alatt nyugodhat meg a magyar állampapírpiac. Hozzátette, hogy a Goldman Sachs képviselői pozitív képet alkottak Magyarországról.
2008.10.31. 16:02
 
 
Ötpárti egyeztetést szervez az SZDSZ a plafontörvény ügyében
Az SZDSZ újabb ötpárti egyeztetést kezdeményez vasárnap délutánra a parlamentbe, ahol megállapodásra akarnak jutni a plafontörvénnyel kapcsolatban - közölte a párt frakcióvezetője. Kóka János azt mondta, a megbeszélésre a parlamenti pártok frakcióvezetőit, illetve a költségvetési és gazdaságpolitikával foglalkozó képviselőit várják. A frakcióvezető szerint most a plafontörvény konszenzusos elfogadása a befektetők felé küldhető legjobb üzenet. Mint mondta, a mértékek nyitott kérdések, mert nem dőlt el, hogy jövőre, illetve az azt követő két évben mekkora legyen a kiadási plafon és vita van a Fidesz által javasolt Költségvetési Tanács, illetve az MSZP által tervezett Költségvetési Hivatal ügyében is.
2008.10.31. 15:46
 
 
Szigorú ellenőrzés várható a 4-es és a 6-os villamosokon hétfőtől
Szigorú ellenőrzés kezdődik a 4-es és a 6-os jelzésű villamosok végállomásain; hétfőtől csak érvényes jegy vagy bérlet felmutatása után lehet felszállni a járművekre - közölte a főváros közlekedési vállalata pénteken az MTI-vel. A BKV közleménye szerint az új rendszerű felszíni ellenőrzés november 3-án a 4-es és 6-os villamosok Moszkva téri végállomásán kezdődik, és november 10-én, a Móricz Zsigmond körtéri és a Fehérvári úti végállomásoknál folytatódik. Az ellenőrzésekre a legforgalmasabb reggeli és délutáni időszakokban kerül majd sor - tették hozzá. A BKV közleményében kiemelte, hogy a villamosokra való felszállás utáni jegykezelésre külön ellenőri csoportok figyelnek majd.
2008.10.31. 15:07
 
 
Forma-1, Brazil Nagydíj: Massa a leggyorsabb az első szabadedzésen
A világbajnoki címért még harcban álló brazil Felipe Massa (Ferrari) volt a leggyorsabb az első szabadedzésen a Forma-1-es világbajnokság utolsó futamán, a Brazil Nagydíjon. Második helyen a hét pont előnnyel listavezető brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) végzett, 19 század másodperccel lemaradva. Eredmények: Brazil Nagydíj, 1. szabadedzés, élcsoport: 1. Felipe Massa (brazil, Ferrari) 1:12,305 p, 2. Lewis Hamilton (brit, McLaren-Mercedes) 1:12,495, 3. Kimi Räikkönen (finn, Ferrari) 1:12,507, 4. Robert Kubica (lengyel, BMW-Sauber) 1:12,874, 5. Heikki Kovalainen (finn, McLaren-Mercedes) 1:12,925, 6. Fernando Alonso (spanyol, Renault) 1:13,061.
2008.10.31. 15:07
 
 
November 1-jétől a HospInvest Zrt. működteti az egri megyei kórházat
November 1-jétől a HospInvest Zrt. működteti az egri Markhot Ferenc Megyei Kórházat, a kórház szombattól már nem a megyei önkormányzat költségvetési szerve, a dolgozók közalkalmazotti jogviszonya megszűnik - erről pénteken döntött a Heves Megyei Közgyűlés. A döntést a szocialista képviselők és egy független képviselő támogatásával hozták meg a botrányos jelenetektől sem mentes közgyűlésen. 602 dolgozó munkaviszonya megszűnik, végkielégítésük kifizetésére pályázatot adott be az önkormányzat. Az ülés kényszerszünet után kezdődött el, bombariadó miatt.
2008.10.31. 15:05
 
 
Fidesz: növekedési programra van szükség
A Fidesz szerint Magyarországnak most lenne a legnagyobb szüksége egy növekedési programra, azonban a kormány cselekvőképtelen, csak a rossz körülmények bejelentéséig jut el, intézkedéseket nem tesz a nehézségek leküzdésére - mondta Szijjártó Péter, az ellenzéki párt szóvivője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján, Veres János pénzügyminiszternek a nap folyamán tett nyilatkozatára reagálva. A pénzügyi tárca vezetője előzőleg az Országos Érdekegyeztetési Tanács plenáris ülésén bejelentette, hogy a PM a pénzpiaci válság nyomán az új költségvetési tervezetet is átdolgozta, és az képviselői módosító indítvány formájában kerül a parlament elé.
2008.10.31. 14:46
 
 
A vállalkozások képviselőivel egyeztetett a gazdasági miniszter
A jövő évre várható recesszió negatív hatásait tompító, a gazdaságot erősítő tervekről számolt be Bajnai Gordon a Gazdasági Egyeztető Fórum pénteki ülésén, Budapesten - közölte a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium. A gazdasági és fejlesztési miniszter az ülésen elmondta, hogy a kormány átfogó lépéssorozatot indít annak érdekében, hogy bővítse a magyarországi vállalkozások számára elérhető pénzügyi forrásokat, segítse piacaik fenntartását, támogassa a munkahelyek megőrzését. Bajnai Gordon az ülésen kifejtette: "nehéz év elé nézünk 2009-ben, a legnagyobb problémák a pénz, a piac és a munkahelyek területén várhatóak, amelyekre a kormánynak nagyon aktív és gyors lépésekkel kell reagálnia".
2008.10.31. 14:39
 
Veres: törvénymódosítás a hitelkerethez hozzáférés feltételeiről
A kormány két héten belül a parlament elé terjeszti azt a törvénymódosítási javaslatot, amely rögzíti azokat a feltételeket, amelyek alapján a pénzügyi szektor hozzáférhet a 20 milliárd euró összegű készenléti hitelkerethez - jelentette Veres János pénzügyminiszter pénteken, az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) plenáris ülésén. További részleteket a készülő törvényjavaslatról nem árult el a pénzügyminiszter. A tanácskozáson a Pénzügyminisztérium írásos tájékoztatót osztott ki, amely a makrogazdasági pályával kapcsolatban ismerteti: 2009-re 27.690 milliárd forintos GDP-t tervez a tárca a korábbi 28.490 milliárd forint helyett.
2008.10.31. 13:58
 
 
Veres: a 20 milliárd euró készenléti hitel biztonságot ad
A nemzetközi pénzügyi szervezetek által rendelkezésre bocsátott 20 milliárd euró összegű készenléti hitel biztonságot ad, hiszen az állam jövő évi törlesztési kötelezettsége kevesebb, mint 3 milliárd euró, ugyanakkor a lakosságé és az üzleti szektoré közel 27 milliárd - mondta Veres János pénzügyminiszter pénteken az Országos Érdekegyeztetési Tanács (OÉT) plenáris ülésén. Veres János elmondta: a kormány tervei között nem szerepel a készenléti hitel lehívása, annak nagyságrendje biztonságot nyújt, ha támadás éri a magyar pénzügyi eszközöket, a forintot, az állampapír piacot.
2008.10.31. 13:28
 
Romániában megkezdődött a választási kampány
Kezdetét vette a választási kampány pénteken Romániában, a politikai pártok a rendszerváltás óta most először nem listás, hanem választókörzetes rendszerben mérkőznek meg a szavazók bizalmának elnyeréséért. Harminc napon keresztül - november 29-én reggel 7 óráig - próbálkozhatnak azzal a pártok, hogy különböző fórumokon megnyerjék maguknak az állampolgárokat. A választási törvény értelmében a jelölteknek - pártok, politikai és választási szövetségek, kisebbségi szervezetek képviselőinek - jogukban áll ismertetni programjukat a különböző választási gyűléseken, valamint a sugárzott média hullámain keresztül (kizárólag a választási műsorokban), továbbá az írott sajtóban.
2008.10.31. 13:25
 
 
A szakszervezetek érdemi tárgyalást sürgetnek a kormánnyal
A szakszervezetek képviselői az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) pénteki plenáris ülésén nehezményezték, hogy a kormány kész helyzet elé állítja őket, ahelyett, hogy érdemben tárgyalna velük. A bérkérdésben érdemi előrelépés nem történt a felek között. Pataky Péter, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének (MSZOSZ) elnöke kijelentette: a bérmegállapodás előfeltétele a munkabékéről való egyezségnek. A szakszervezetek számára nem elfogadható, hogy a bérmegállapodás valamikor 2009 január 1-je után lépjen csak életbe, mint ahogy az sem, hogy a minimálbérekről ágazati szinten döntsenek. Hangsúlyozta: mindkét félnek el kell mozdulnia a merev álláspontról.
2008.10.31. 13:15
 
Kalózok elraboltak tíz olajmunkást kameruni vizeken
Tíz olajmunkást, köztük hét franciát raboltak el péntekre virradóra kalózok kameruni vizeken, a nigériai Bakassi határváros közelében - közölte a Total cég. A hét francia, két kameruni és egy tunéziai dolgozó a francia Bourbon cégcsoport hajóján tartózkodott, egy olajterminálon dolgoztak, amikor három motorcsónakkal megtámadták és elhurcolták őket. A kalózakció során senki nem sebesült meg. A hajón maradt további öt főnyi legénység biztonságban van. A Bourbon Sagitta hajó a Total olajplatformjai között közlekedett. A cégnél pénteken reggel válságtanácskozást hívtak össze. Az akciót eddig senki sem vállalta magára. A Guineai-öbölben az idén már több hasonló támadást ért hajókat, egyebek közt Nigéria, Egyenlítői Guinea és Benin partjainál.
2008.10.31. 12:00
 
 
Veres: jövőre a GDP 1 százalékkal csökken, a reálbérek 2,7 százalékkal
A Pénzügyminisztérium a pénzpiaci válság nyomán az új költségvetési tervezetet is átdolgozta, amely képviselői módosító indítvány formájában kerül a parlament elé, s amelyben a GDP 1 százalékkal csökken 2009-ben, az infláció pedig 4,5 százalékkal nő - mondta Veres János pénzügyminiszter az Országos Érdekegyeztetési Tanács (OÉT) plenáris ülésén. Veres János rögzítette: az új makrogazdasági pálya szerint a háztartások fogyasztása 3,1 százalékkal, a reálbérek 2,7 százalékkal csökkennek, a beruházásoknál 0,9 százalékos visszaesés várható, miközben az export 3,9 százalékkal nő.
2008.10.31. 11:46
 
 
Serie A: Ronaldóval kerülné el a kiesést a Siena
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Siena szeretné szerződtetni Ronaldót, a legutóbb az AC Milannál szerepelt Aranylabdás csatárt. A súlyos térdsérülése után a nyáron csapat nélkül maradt brazil válogatott sztárnak gólonként fizetne a kiesés ellen harcoló együttes. A 32 éves Ronaldo februárban szenvedett súlyos térdsérülést, így a nyáron nem kapott újabb szerződést a milánóiaktól. A támadó augusztus óta a brazil Flamengo csapatánál végzi rehabilitációs programját, s már szinte teljesen felépült.
2008.10.31. 11:37
 
 
Az euróövezetben tovább csökkent az infláció
Az euróövezetben októberben átlagosan 3,2 százalékra csökkent a tizenkét havi infláció a szeptemberi 3,6 százalékról, jelentették az EU statisztikai hivatalában pénteken előzetes becslésként. Az elemzők ennél jobb eredményre, 3,1 százalékra számítottak az üzemanyagok olcsóbbodása és a gazdasági növekedés bizonyosra vehető lassulása miatt. Az euróövezetben a tizenkét havi infláció júniusban, majd júliusban tetőzött, 4,0-4,0 százalékon, majd augusztusban 3,8 százalékra enyhült. Az ütem tavaly szeptember óta van az EKB legföljebb 2 százalékos célja fölött.
2008.10.31. 11:09
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250[2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista