2020. július 15., szerda - Henrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  iskolabotrány
127675 találat
 
 
Villanytaxik Mexikóváros központjában
Környezetbarát elektromos taxikat helyeznek üzembe a mexikói főváros történelmi belvárosában a jövő héttől. A mexikóvárosi polgármesteri hivatal környezetbarát közlekedési programja keretében hétfőn áll munkába az első húsz, hibridrendszerű elektromos taxi, majd később még nyolcvan járművet helyeznek üzembe az ötszáz éves történelmi városmag védelme érdekében. Azt szeretnénk elérni, hogy a történelmi városnegyedben a járműforgalom helyett a gyalogos forgalom legyen a jellemző - közölte Marcelo Ebrard polgármester. Felszereltek ötven bicikliparkolót is, hogy előmozdítsák a kerékpáros közlekedést.
2009.03.14. 11:17
 
 
Molotov-koktélokat találtak a fővárosi Szent István-bazilikánál
Molotov-koktélokat találtak Budapesten a Szent István-bazilikánál szombaton hajnalban. A bazilika oldalánál egy szatyorban, újságpapírba csomagolt két darab, ismeretlen folyadékkal megtöltött és a tetején ronggyal lezárt üveget találtak szombaton hajnalban a fővárosi rendőrök, a bazilikától száz méterre az Arany János utcán a járda és az egyik ablak közötti üregből pedig ugyancsak két darab, gyanús palack került elő - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). A közlemény szerint az elvégzett helyszíni szemle után a Tűzszerész Szolgálat munkatársai elszállították az üvegeket.
2009.03.14. 10:45
 
 
G20-megállapodás a Nemzetközi Valutaalap forrásainak növeléséről
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) mozgósítható tőkekészletének "nagyon jelentős mértékű" feltöltését, valamint a világgazdasági növekedés újraindításához szükséges mértékű, "kitartó" erőfeszítések kifejtését ígérték szombati közös nyilatkozatukban a húsz legnagyobb fejlett és feltörekvő gazdaság alkotta országcsoport (G20) pénzügyminiszterei és jegybankelnökei. A világgazdaság kibocsátásának 85 százalékát adó húsz ország szakpolitikusai és jegybankárai a Londonba összehívott áprilisi G20-csúcstalálkozót készítették elő szombati angliai ülésükön.
2009.03.14. 10:15
 
 
A közösségi portálok népszerűbbek az e-mailnél
A legújabb kutatások szerint már sokkal népszerűbbek a közösségi online portálok, a Facebook, vagy a Myspace, mint a jó öreg internetes levelezési rendszer, az e-mail. Az internetre fellépő felhasználók 67 százaléka tölti az idejét bloggolással (internetes naplóírással) illetve a közösségi portálokon. Az ilyen típusú honlapok iránti érdeklődés négyszer olyan gyorsan növekszik, mint például az internetes keresés, vagy az e-mailezés használata - mutatta ki a Nielsen cég. A világ legnagyobb piackutatója a különféle honlapok iránti érdekélődést kutatva kiszámította: milyen gyakorisággal, mennyi időt töltenek el a felhasználók az egyes honlapokon.
2009.03.14. 09:57
 
 
Sólyom László átlépte a román-magyar határt
Sólyom László köztársasági elnök szombat reggel Borsnál gépkocsival átlépte a román-magyar határt, útban a székelyföldi Nyergestető felé, ahol délután részt vesz egy kopjafaavatáson. Az MTI úgy értesült, hogy a román oldalon az átléptetés csaknem negyed órán át tartott, és a román határrendészek a konvoj minden gépkocsiját külön-külön ellenőrizték, beleértve az elnöki autót is. A magánlátogatásra utazó Sólyom László köztársasági elnök és kísérete minden tagjától egyenként kérték el az úti okmányokat ellenőrzésre.
2009.03.14. 09:45
 
 
Új-Mexikó eltörölte a halálbüntetést
A halálbüntetés eltörlése mellett döntött pénteken este az amerikai Új-Mexikó állam parlamentje. Az állami szenátus honlapja szerint a demokrata többségű felsőház 24-18 arányban szavazott a halálbüntetés megszüntetése mellett, miután a képviselőház már hónappal ezelőtt megszavazta az indítványt. Ennek értelmében a jövőben a halálos ítéleteket helyett tényleges életfogytiglani börtönbüntetéssel sújtják a súlyos bűntettek elkövetőit, hogy az elítélteknek ne legyen joguk kérni feltételes szabadlábra helyezésüket.
2009.03.14. 09:27
 
 
Pendrive mint gyűrűsujj
Pendrive-ot építettek be egy fiatal finn programozó motorbalesetben részben elvesztett gyűrűsujja pótlásába. Jerry Jalava programozó új motorbiciklijén Helsinki környékén szarvassal ütközött. A balesetben 60 métert csúszott az aszfalton, s bal keze a motor alá szorult. Megoperálták, de bal gyűrűsujja csonka maradt. Amikor a balesetből felépült, műujjat igényelt ujja hiányzó részének pótlására. Arra nem számított, hogy az orvos azt ajánlja, szívesen beépít egy pendrive-ot a protézisbe.
2009.03.14. 09:25
 
 
Csökkent tavaly a szolgáltatások külkereskedelmének többlete
A szolgáltatások külkereskedelmi mérlegének többlete 244 milliárd forintot, 999 millió euró ért el tavaly, ez 87 milliárd forinttal, 319 millió euróval elmarad a 2007. évi 331 milliárd forintos, 1,318 milliárd eurós aktívumtól. A Központi Statisztikai Hivatal Statisztikai Tükör című kiadványa szerint 2008-ban a szolgáltatások exportja 3.354 milliárd forintot, 13,4 milliárd eurót, importja 3.110 milliárd forintot, 12,4 milliárd eurót tett ki. Folyó áras forintadatokból számítva a kivitel értéke 6, a behozatalé 10 százalékkal nőtt tavaly. Az euróban mért növekedés ugyanilyen mértékű volt.
2009.03.14. 08:47
 
 
Biomassza fűtőművet építtet a pannonhalmi apátság
A Magyar Bencés Kongregáció Pannonhalmi Főapátsága gyorsított meghívásos közbeszerzést hirdetett faaprítékkal működő fűtőmű szállítására - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A vállalkozónak biomassza (faapríték) tüzelésű fűtőművet (kazánt) és a hozzá tartozó behordó berendezést kell beszereznie. El kell végeznie a beépítéséhez szükséges épületgépészeti és épületvillamossági munkákat, majd a hőtávvezeték megépítése után azt rá kell kötnie a meglévő fűtési rendszerre. A projektet a Új Magyarország Fejlesztési Terv Környezet és Energia Operatív Programja (KEOP) támogatja.
2009.03.14. 08:39
 
 
Elfogták a nevelt fiát meggyilkoló ajkai férfit
Elfogta és őrizetbe vette a rendőrség azt a 48 éves ajkai férfit, aki szombaton hajnalban leszúrta a 15 éves nevelt fiát; a gyermek a helyszínen meghalt - mondta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese sajtótájékoztatón szombaton. A férfit Ajka külterületén egy telken lévő fabódéban fogták el - tette hozzá. A menekülő férfi magával vitte ötéves kislányát is, akit azonban Ajkán a rokonoknál hagyott, s a kocsival egyedül hajtott tovább. A kislányt - aki szintén megsérült - a rokonok reggel bevitték a rendőrségre, de már a város kórházában kezelik - mondta a sajtóügyeletes.
2009.03.14. 08:36
 
 
Négyszer raboltak a gázpisztolyos fosztogatók Budapesten
Késő este önként jelentkezett a BRFK Teve utcai épületében P. László, akinek társát, a négy gázpisztolyos rablással összefüggésbe hozott Sz. Miklóst már korábban elfogták - közölte Kalyó László rendőrségi sajtóügyeletes. Az elkövetők a rendőrség információi szerint csütörtök este a Budapest, VII. kerületi Wesselényi utcai szórakozóhelyen egy férfit a gázpisztollyal arcon lőttek, miközben az egyik alkalmazottat a bevétel átadására szólították fel. Feltehetően ugyanez a két férfi nem sokkal később egy XIV. kerületi szórakozóhelyre ment, ahol az ott szórakozó vendégektől összeszedték a mobiltelefonokat, miközben a gáz riasztópisztollyal többször is megfenyegették őket, majd elmenekültek a helyszínről.
2009.03.14. 08:07
 
 
Jobban összehangolják a mentőterveket a General Motors cégeit fogadó országok
Megállapodtak a General Motors amerikai autógyártó cég európai érdekeltségeit fogadó országok kormányai pénteken abban, hogy jobban összehangolják az iparág segítését célzó terveiket a munkahelyek megmentése érdekében. Tizenkét európai uniós tagállam - köztük Magyarország - miniszterei, illetve más magas rangú képviselői Brüsszelben találkoztak az Európai Bizottság kezdeményezésére. A testület késő esti közleménye szerint egyebek között azt állapították meg, hogy összefüggőbb és összehangoltabb erőfeszítésekre van szükség az európai autógyártás segítésének érdekében.
2009.03.14. 08:03
 
NB I: nyert az Újpest Szombathelyen
Az Újpest kétgólos győzelmet aratott Szombathelyen a labdarúgó Soproni Liga 19. fordulójának pénteki mérkőzésén, ezzel az élre került a tabellán. Szombathelyi Haladás-Újpest FC 0-2 (0-1). Szombathely, 8000 néző. Gólszerzők: Tisza (8.), Foxi (58.). Kiállítva: Simek (87.). A Haladás álmosan kezdett, emiatt korán vezetést szerzett az Újpest. A félidő hajrája viszont a hazaiaké volt, az újpestiek csak szerencsével óvták meg kapujukat a góltól. A második vendégtalálattal aztán eldőlt a mérkőzés, a Haladás a folytatásban erőtlenül, kapura teljesen veszélytelenül futballozott. A találkozót az Újpest tíz emberrel fejezte be, mivel Simek a 87. percben megkapta második sárga lapját.
2009.03.13. 21:15
 
Labdarúgó NB I: 20 csapat folyamodott licencért
Húsz klub nyújtotta be licenckérelmét a pénteki határidőig az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság következő idényére. A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapja alapján az illetékes bizottsághoz a 16 jelenlegi NB I-es együttes mellett 4 NB II-es alakulat juttatta el kérelmét. A csapatok: BFC Siófok, DVTK, DVSC-TEVA, Fehérvár FC, Győri ETO, Budapest Honvéd, Gabona Trans-Kaposvár, Kecskeméti TE-Ereco, MTK Budapest, Nyíregyháza Spartacus FC, Paksi FC, REAC, Szombathelyi Haladás, Újpest FC, Vasas, ZTE FC, Ferencvárosi TC, Gyirmót SE, PMFC, Lombard Pápa Termál FC.
2009.03.13. 21:00
 
Jégkorong ob I: vezet a döntőben az Alba Volán
A sorozatban hetedik bajnoki címéért küzdő Alba Volán 5-1-re nyert a vendég Újpest ellen a jégkorong ob I döntősorozatának első, pénteki mérkőzésén. Döntő, 1. mérkőzés: Alba Volán-Újpest 5-1 (0-0, 1-1, 4-0). Gól: Guerriero (39.), Palkovics (41., 54.), Kovács (54., 57.), illetve Borbás (24.) A párharc az egyik csapat negyedik győzelméig tart, a következő összecsapást vasárnap rendezik Újpesten. További eredmény: Az 5-7. helyért: Miskolci Jegesmedvék-Alba Volán II 8-1 (1-1, 4-0, 3-0).
2009.03.13. 20:25
 
 
Gyurcsány: 3,5 százalékos negatív gazdasági növekedés várható idén
A magyar gazdaságban 3,5 százalékos negatív növekedés várható az idén - jelentette ki Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, a gazdasági válság kezeléséről, a kormány növekedésösztönző stratégiájáról tartott előadásában Pécsett. Válságkezelés és növekedés címmel tartott előadásában a miniszterelnök kitért a kormány új reformstratégiájára. Mint mondta, olyan struktúrát kell alkotni, amely rövid távon válságkezelő hatással bír, míg hosszabb távon megteremti a fenntartható növekedés feltételeit. Kifejtette: a kormány és a meghatározó társadalmi partnerek a 2006-ban megkezdett változtatások folytatását és mélyítését látják szükségesnek, ugyanakkor a világgazdasági válság elkerülhetetlenné teszi egy átfogó válságkezelő stratégia megalkotását is.
2009.03.13. 20:15
 
Tovább romlott a belvízhelyzet Észak-Magyarországon
Tovább romlott a belvízhelyzet Észak-Magyarországon, az elöntött területek nagysága péntekre meghaladta a 10 ezer hektárt az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság adatai szerint. Az elmúlt napokban lehullott jelentős mennyiségű csapadék hatására romlott a belvízhelyzet az igazgatóság területén, annak ellenére, hogy a szivattyútelepek folyamatosan dolgoznak. Eddig a hét belvízvédelmi öblözetből négy helyen volt elsőfokú készültségi szint. Péntek déltől azonban a teljes dél-borsodi és a szomszédos hevesi területekre is elrendelték az elsőfokú riasztási szintet, este hat órától pedig az eddig elsőfokú belvízvédelmi készültségi szintet másodfokúra emelték a Bodrogköz felső részén - mondta Csont Csaba szóvivő.
2009.03.13. 19:35
 
 
Semjén Zsolt: a KDNP készen áll a kormányzásra
A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) készen áll arra, hogy szerepet vállaljon a második Orbán-kormányban - közölte a párt elnöke pénteken, a "Kereszténydemokrácia Magyarországon" című film bemutatóján, Budapesten. "Innen üzenem barátaimnak és ellenfeleimnek, hogy a Kereszténydemokrata Néppárt készen áll arra, hogy az ország érdekében a második Orbán-kormány idején részt vállaljon a kormányzásban" - fogalmazott Semjén. Mint mondta, ez a film arról szól, hogy 65 év kereszténydemokráciája kötelezi, sőt feljogosítja a pártot arra, hogy a mostani politikai életben is meghatározó szerepet töltsön be.
2009.03.13. 19:20
 
 
Elfogta az egyik budapesti gázpisztolyos rablót a rendőrség
További három rablás elkövetésével is összefüggésbe hozta a rendőrség azt a két férfit, akik csütörtök este Budapesten egy Wesselényi utcai szórakozóhelyet feltehetően gázpisztollyal kiraboltak; az egyik gyanúsítottat, SZ.M.-et péntek este elfogták - közölte a rendőrség az MTI-vel. Az elkövetők a rendőrség információi szerint csütörtök este a Budapest, VII. kerületi Wesselényi utcai szórakozóhelyen egy férfit a gázpisztollyal arcon lőttek, miközben az egyik alkalmazottat a bevétel átadására szólították fel. A mentők súlyos sérüléssel szállították kórházba az arcon lőtt vendéget.
2009.03.13. 18:55
 
 
Magyarországon találkoznak a térségi jegybankelnökök
A kelet- és közép-európai központi bankok vezetői Magyarországon találkoznak március 20-án - erősítették meg az MNB sajtóosztályán az MTI-nek a Reuters híradását. A munkatanácskozáson az osztrák, a cseh, a lengyel, a szlovák és a szlovén jegybank vesz majd részt az MNB elnökével együtt, az időpontot hónapokkal ezelőtt tűzték ki - mondták az MNB sajtóosztályán. Ez lesz a harmadik ilyen találkozó - mondták el az MNB-nél. Hasonló tanácskozásra 2008. és 2007. márciusában volt Prágában, illetve Bécsben. A térség jegybanki vezetőinek a találkozóján, a kölcsönös érdeklődésre számot tartó témákat beszélik meg, rendesen a Jegybankok Európai Rendszere szervezet általános tanácsülését követően - közölte a sajtóosztály.
2009.03.13. 18:45
 
A Synergon 1,1 milliárd forintos veszteséggel zárt tavaly
A Synergon csoport 1,1 milliárd forint adózott veszteséggel zárta a 2008-as évet, szemben az előző évi 24,1 millió forintos nyereséggel - közölte az informatikai társaság a nemzetközi pénzügyi jelentési szabvány (IFRS) szerinti tőzsdei gyorsjelentésében pénteken. A konszolidált árbevétel tavaly 17,86 millió forintot ért el, ami 5 százalékkal haladja meg a 2007-ben elért értéket. A bővülésben a magyarországi leányvállalatok növekvő bevétele volt meghatározó, ami 2008-ban mintegy 8 százalékkal haladta meg az előző év értékét. Az árbevételen belül a szolgáltatástartalom 45 százalékot ért el.
2009.03.13. 18:35
 
 
Egy felmérés szerint a többség kokárdát fog viselni március 15-én
Az emberek 64 százaléka viselni fogja a kokárdát március 15-én a Nézőpont Intézet felmérése alapján, amelyről pénteken tájékoztatta az MTI-t. A közvélemény-kutató ezer fős, telefonos felmérése kiterjedt a pártpreferencia szerinti kokárdaviselésre is. E szerint a Fidesz-szavazók 72 százaléka, míg az MSZP-t támogatók 59 százaléka tűzi ki a kokárdát. A kutatás adatai alapján a 18-29 éves korosztály tagjai közül fogják a legtöbben viselni a forradalmak jellegzetes, elterjedt szimbólumát; a válaszolók 68 százaléka mondott igent. A 30-44 évesek 61 százaléka, a 45-59 évesek 66 százaléka, a 60 éven felülieknek pedig 60 százaléka kitűzi vasárnap a kokárdát - derül ki az intézet felméréséből.
2009.03.13. 17:45
 
Szili Katalin 12 pontot javasol, és mozgalmat indít Pécsett
Szili Katalin, Pécs polgármesterjelöltje 12 pontos programot javasol, és Helló Pécs! címmel mozgalmat indít a városban. Az Országgyűlés elnöke az MTI-nek pénteken azt hangsúlyozta: minden területen együttműködést, összefogást szorgalmaz. A szocialista politikus a 12 pontból hatot meghatároz, a másik hatra a város lakóitól vár javaslatokat. Mint mondta, sok jelzést kap a pécsiektől, ezért is lényeges, hogy az emberek a mozgalom segítségével részt vehetnek a közös gondolkodásban a város megújításáról. A polgármesterjelölt tervezett intézkedései között szerepel az utcán szolgálatot teljesítő rendőrök, közterület-felügyelők valamint a térfigyelő kamerák számának növelése,
2009.03.13. 17:40
 
 
Ciprus-rali: Loeb áll az élen
Az ötvenedik futamgyőzelmére készülő, az utóbbi öt évben világbajnok Sébastien Loeb érte el a legjobb időt a Ciprus-rali pénteki gyorsasági szakaszain. A 12 futamos világbajnokság harmadik versenyének első napja után a pontversenyben éllovas francia pilóta mögött a spanyol Dani Sordo a második, a finn Mikko Hirvonen pedig a harmadik. Az idei verseny a 35., 2006 óta pedig az első Ciprus-rali; Loeb három alkalommal nyerte meg a viadalt. A viadal teljes távja 1198 km, ebből összesen 332,07 km a mért szakaszok össztávja. Pénteken hat gyorsaságit bonyolítottak le aszfaltos utakon, szombaton öt, vasárnap pedig három mért murvás-szakaszra kerül sor. A viadalon rajthoz állt a Mayer Gábor, Tagai Róbert kettős, amely pénteken a 25. időt érte el.
2009.03.13. 16:35
 
 
Göncz Kinga: a magyar elnökség idején lehet az EU tagja Horvátország
Magyarország meggyőződése, hogy a horvát uniós csatlakozási tárgyalásoknak követnie kell az eredeti menetrendet, így 2011 első fél évében, a magyar elnökség idején Horvátország teljes jogú tagként csatlakozhat az Európai Unióhoz - jelentette ki pénteken a horvát külügyminiszterrel közösen tartott zágrábi sajtótájékoztatóján Göncz Kinga külügyminiszter. A Gordan Jandrokoviccsal folytatott négyszemközti, majd plenáris tárgyalásokról szólva Göncz elmondta: a horvát csatlakozási folyamat érdekében a Szlovénia és Horvátország közötti határvitát le kell választani a tárgyalásokról.
2009.03.13. 16:30
 
 
George Clooney a Vészhelyzetben
George Clooney és még egy sor sztár, akik a Vészhelyzet 15 évada alatt fontos szerepet játszottak a kórházsorozatban, ismét feltűntek egy epizód erejéig a hamarosan befejeződő műsorban. Az NBC-sorozat fénykorában, az 1995-96-os szezonban a legnépszerűbb tévészériának számított: hetente 32 millió nézőt ültetett a képernyő elé. Idén azonban már csupán átlag 8,2 millióan voltak kíváncsiak a chicagói sürgősségi osztály kalandjaira, s a tévétársaság úgy döntött, hogy jövőre Jay Lenóval váltja fel. A sorozat executive producere, John Wells csütörtökön egy olyan különleges epizóddal lepte meg a nézőket, amelyben mindazokat összeterelte, akik a tévédráma fénypontjaira emlékeztethettek.
2009.03.13. 15:58
 
Horn Gábor: egy társadalmi válságot nehezen tudna túlélni egy ország
Az egyre erősödő gazdasági válság felerősíti az egyébként is létező társadalmi válságjelenségeket - mondta Horn Gábor, az SZDSZ toleranciakampányának részeként indított internetes szavazás eddigi eredményeit értékelő sajtótájékoztatóján. Egy gazdasági válságot egy ország le tud küzdeni, de egy társadalmi válságot, amikor elvesznek azok a normális kulturális és kapcsolatrendszerek, amelyekben együtt lehetne élni, nagyon nehezen tud túlélni - fogalmazott a szabad demokraták kampányfőnöke. Emlékeztetett arra, hogy az SZDSZ a saját honlapján elindított internetes szavazás során kilenc kérdésre vártak választ, például olyanokra, hogy "lehessen-e melegeket verni" vagy hogy a "cigányoknak a vérében van-e a bűnözés".
2009.03.13. 15:05
 
 
Minden hónapban lesz ellenőrzés a sávolyi motorospályán
Legkésőbb júliusban el kell kezdődnie Sávolyon az érdemi munkának ahhoz, hogy a 2010 májusában megrendezendő motoros világbajnoki futamra biztosan elkészüljön a pálya - mondta Gyenesi István sporttért is felelős önkormányzati miniszter pénteken Sávolyon, ahol egyeztetést tartott a beruházásról, és megtekintette a lelendő pálya helyszínét. A miniszter hangsúlyozta: bár csúszik az építkezés, ami miatt elmarad a szeptember 20-ra tervezett futam, komoly a szándék a befektetők részéről a beruházás megvalósítására. "A bizalom megvan irányukban, azonban kell a kontroll, ezért minden hónap 13-ig a minisztérium közleményben fogja tájékoztatni a közvéleményt a beruházás pontos állásáról" - jelentette ki.
2009.03.13. 14:58
 
 
Fokozatosan 65 évre emelkedik a nyugdíjkorhatár
Fokozatosan 65 évre emelkedik a nyugdíjkorhatár 2027-ig, és jövőre megszűnik a 13. havi nyugdíj - ismertette a kormány a parlament elé pénteken benyújtott előterjesztésének fontosabb elemeit a szociális miniszter a kormányszóvivői tájékoztatón. A fokozatos korhatáremelés 2016-tól indul el olyan módon, hogy az az egyes korosztályok számára évente négy hónappal emelkedik. Ez azt jelenti, hogy az 1962-ben születettek lesznek azok, akik először 65 évesen mennek nyugdíjba, 2027-ben. Szűcs Erika bejelentette azt is, hogy a 13. havi járandóság beépül a nyugdíjukba azoknak, akik 2009-ben nyugellátásban részesültek, és jogosultak voltak erre a juttatásra.
2009.03.13. 14:13
 
Óriás logisztikai központ épül Ecser határában
A budapesti agglomeráció legnagyobb, több milliárd forintos beruházásaként óriás logisztikai központ építésének előkészületei kezdődtek meg 500 hektáron Ecser határában, a Ferihegyi repülőtér szomszédságában - közölte a tulajdonos magyar-ír befektetői csoport alapította Airport-One társaság igazgatója. Hegyi Gábor elmondta, hogy a Befik elnevezésű, Budapest-Ecser-Ferihegy Intermodális Központot több lépcsőben, 10-15 év alatt építik meg. A koncepció szerint a mezőgazdasági művelésből kivont, magánbefektetők által megvásárolt területen a repülőteret kiszolgáló raktárvárost, tranzit árutárolót, átrakó bázist alakítanak ki.
2009.03.13. 13:58
 
 
Alaposan megcsappant az amerikai családok vagyona
Rekord mértékben csökkent az amerikai háztartások vagyona a tavalyi év utolsó negyedében, elsősorban a részvénypiacok és a lakáspiac összeomlása miatt. Ez már a hatodik olyan egymást követő negyedév volt, amikor zsugorodott a háztartások vagyona. A Federal Reserve adatai szerint tavaly az október-december közötti időszakban 9 százalékkal csökkent a nettó vagyon az előző harmadhoz képest, ekkora visszaesésre 1951, az adatrögzítés kezdete óta még nem volt példa. A vagyonok összegszerűen 5,1 ezer milliárd dollárral csökkentek 2008 végén 51,48 ezer milliárdra. A nettó vagyon egyebek mellett a házakat, a bankszámlákat jelenti a jelzáloghitel, illetve a hitelkártyákon szereplő összegek levonásával.
2009.03.13. 13:40
 
Tévéinterjúban beszél Phelps a pipázásról
Az NBC amerikai tévécsatorna péntek estére tűzte műsorára a Michael Phelpsszel készített interjút, amelyben a pekingi olimpia nyolcszoros úszóbajnok-rekordere újfent nyilatkozott drog-ügyéről. Az amerikai úszósztárról a News of the World című brit lap február elején közölt egy képet, melyen marihuána szívására alkalmas pipát tartott a szájához. A lap ugyan nem állította, hogy kábítószert szívott, ám jelezte: az eszközt általában arra használják. Phelps elismerte, hogy a fotó valódi, egyben bocsánatot kért mindenkitől, és hangsúlyozta: ilyen eset többé nem fordul elő vele. Az Egyesült Államok sportági szövetsége három hónapra felfüggesztette Phelps versenyzési jogát, de jelezte, megítélése szerint nem doppingvétségről van szó.
2009.03.13. 13:35
 
 
Forma-1: Lassú az új McLaren
Norbert Haug, a Mercedes Motorsport igazgatója szerint nem elég gyors a McLaren-Mercedes idei Forma-1-es autója ahhoz, hogy vb-futamot nyerjen. A világbajnoki címvédő brit Lewis Hamilton és finn csapattársa, Heikki Kovalainen a csütörtökön befejeződött négynapos barcelonai tesztelésen rendre az utolsó helyek valamelyikén végzett. "Nyilvánvalóan kevés a leszorítóerő, keményen dolgozunk, hogy megoldjuk ezt a problémát, mindenesetre jelenleg nem vagyunk elég gyorsak ahhoz, hogy futamgyőzelmekért küzdhessünk" - nyilatkozta Haug. Az autós gyorsasági világbajnokság március 29-én, az Ausztrál Nagydíjjal rajtol.
2009.03.13. 13:29
 
Kézilabda: Mocsai Tamás hat hét kényszerpihenőn, operálni kell
Legalább hat hétig nem számíthat magyar válogatott kézilabdázója, Mocsai Tamás játékára a német Bundesligában szereplő TBV Lemgo csapata. A 30 éves játékos a kedd esti, Göppingen elleni, idegenbeli bajnoki mérkőzésen egy ütközés után súlyos agyrázkódást szenvedett és emellett eltört a jobb kezének mutatóujja is, amit operálni kell. Daniel Stephan, a klub sportigazgatója azt mondta: nagyon érzékenyen érinti az együttest Mocsai kiválása.
2009.03.13. 13:25
 
 
Vádat emeltek Anna Nicole Smith barátja és orvosai ellen
Vádat emeltek csütörtökön Anna Nicole Smith barátja és két orvosa ellen azon a címen, hogy több ezer gyógyszert adtak az egykori topmodellnek a 2007-ben gyógyszer-túladagolás miatt bekövetkezett halála előtti években. Howard K. Sternt és Sandeep Kapoort valamint Khristine Eroshevichet egyebek között szövetkezéssel és hamis gyógyszerfelírásokkal vádolják. Az ügyészek szerint az orvosok vényköteles gyógyszereket - köztük nyugtatókat és ópiumszármazékokat - adtak Sternnek, aki továbbadta azokat Smithnek. Bár az amerikai topmodell halálát véletlen gyógyszer-túladagolás okozta, az ügyészek szerint barátja és az orvosok felelősek amiatt, hogy ellátták őt a rengeteg gyógyszerrel 2004 júniusa és 2007 januárja között.
2009.03.13. 13:12
 
 
Megváltozott a gáz- és távhőtámogatás
Megváltozott a gáz- és távhőtámogatásról szóló rendelet, így a jövőben a támogatott fogyasztók által fizetendő számla végösszege a gázár csökkenésének esetén nem változik. A Szociális és Munkaügyi Minisztérium által bemutatott példa alapján: a jelenleg hatályos lakossági gázár 131,3 forint/köbméter, amely tartalmazza az alapdíj arányos részét is. Mivel azonban a támogatás az alapdíjra nem terjed ki, az alapdíj nélkül számított árból kell kiindulni, amely jelenleg 127 forint/köbméter. Ebből a legalacsonyabb jövedelműeknél 40,1 forint/köbméter a támogatás, és 86,9 forint a saját rész. A módosítás következtében tehát a támogatott fogyasztók által fizetendő számla végösszege a gázár csökkenése esetén nem változik.
2009.03.13. 13:02
 
 
Magyarország lehívhatja a második uniós hitelkeretet
A hónap végéig lehívja Magyarország az európai uniós hitelkeret második, 2 milliárd euró összegű részletét. Keller László, a Pénzügyminisztérium államtitkára pénteken újságírók előtt ismertette: az EU március 11-én elfogadta, pénteken pedig közzétette, hogy egyetért a magyar kormány által elhatározott, a válságot kezelő gazdasági intézkedésekkel. Az államtitkár úgy fogalmazott: ez a magyar kormányzati politika elismerését jelenti. A Pénzügyminisztérium pénteki közleménye szerint folyamatban van a második, 2 milliárd euró összegű részlet pénzügyi kondícióinak kialakítása a 2008. novemberi hitelmegállapodásban foglaltaknak megfelelően.
2009.03.13. 12:35
 
 
Változik Sólyom László erdélyi útja
Sólyom László vasárnap helyett szombat délután tesz látogatást Székelyföldön, mivel a román légügyi hatóságok visszavonták a köztársasági elnök gépének marosvásárhelyi leszállási emgedélyét. Előzőleg a román külügyminisztérium szóbeli jegyzékben fejezte ki aggályát az államfő március 15-re tervezett székelyföldi látogatása miatt. Budapest értetlenül áll a román hatóságok döntése előtt. "Nagyon reméljük, hogy itt valami félreértésről lehet szó" - mondta Horváthné Fekszi Márta külügyi államtitkár pénteken. Hozzátette: a Külügyminisztérium a jövő héten értékeli a történéseket, s a megbeszélésekbe a budapesti román nagykövetet is be szeretnék vonni.
2009.03.13. 12:00
 
 
Vb-2010: külön ünnepelnék Beckhamet
Különleges ünnepséget rendeznének David Beckham tiszteletére a 2010-es dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság szervezői, amennyiben a játékosnak éppen a tornán sikerülne megdöntenie az angol válogatottsági rekordot. A 33 éves futballista eddig 108-szor, a jelenlegi csúcstartó Peter Shilton pedig 125-ször húzta magára a címeres mezt. A selejtezőcsoportjukban első helyen álló angolok idén még kilenc alkalommal lépnek pályára, így Beckham jó eséllyel pályázik arra, hogy - amennyiben a csapat kijut a tornára és ő tagja lesz a keretnek - a jövő évi vb-n megdöntse a rekordot.
2009.03.13. 11:59
 
 
Alig használt feleség eladó!
"Zsémbes feleség eladó! Adómentes, de igen magas a fenntartási költsége. Kissé használt" - így kínálta nejét megvételre az interneten egy brit férj. És akadtak érdeklődők, csaknem tucatnyi. A 38 éves férfi tavaly vette feleségül 40 esztendős asszonyát, ám elég hamar kezdett az idegeire menni állandó zsémbelése miatt. A minap aztán, miközben a nej tévét nézett - férje szerint valami "szemetet" -, a férfi telefonon hirdetést adott fel egy brit magazinban, felesége pedig "eladósorba" került. A férfi nem komolyan árulta asszonyát, csak viccnek szánta. Ennek ellenére vagy tízen komolyan érdeklődtek, és egyik telefonáló sem volt személyes ismerősük.
2009.03.13. 11:55
 
 
Vas János nem ülne vissza az MDF-frakcióba
Vas János nem ülne vissza az MDF-frakcióba. Ezt maga a volt frakciótag nyilatkozta pénteken az MTI-nek. Vas János azt mondta: még nem döntötte el, hogy amikor április 10-én lejár a hat hónap, amit független képviselőként le kell töltenie, belép-e valamelyik pártba is, de, mint kiemelte: az biztos, hogy az MDF-be nem ül vissza. Hozzátette: megkeresték az MDF-frakciójából, de mint hangsúlyozta, ez már nem az az MDF, amiből valaha eljött. Herényi Károly frakcióvezető az MTI-nek pénteken azt mondta, nem tárgyalnak független képviselővel a belépésről.
2009.03.13. 11:53
 
 
MOB Média-díjat kapott az MTI Fotószerkesztősége
A Magyar Olimpiai Bizottság Média-díját kapta meg a Magyar Távirati Iroda Fotószerkesztősége. A sajtónapi elismerést Schmitt Pál elnök és Gyárfás Tamás alelnök nyújtotta át ünnepség keretében. A MOB-méltatásban elhangzott, hogy a 125 éves Magyar Távirati Iroda a világ egyik legrégebbi hírügynöksége, s általánosan elismert tevékenységében kiemelt szerepet tölt be a fotószerkesztőség. Naponta több száz hazai, illetve külföldi képpel látják el előfizetőiket. Az olimpián három munkatársuk dolgozott, Földi Imre, Ilyés Tibor és Koszticsák Szilárd.
2009.03.13. 11:44
 
 
Michael Jackson ismét hosszabbított, dőlnek a rekordok
A példátlan érdeklődés hatására ismét hosszabbított Michael Jackson, akinek szeptemberben kezdődő londoni koncertsorozata immár ötven előadásra bővült, és február végéig tart. A szervezők máris "megdönthetetlen rekordokról" beszélnek. A több mint egy évtizedes turnészünet után visszatérő, tizenháromszoros Grammy-díjas énekes világsztár július 8-ai kezdettel eredetileg tíz koncertet kötött le a délkelet-londoni Greenwich közelében lévő, 20 ezer fős befogadóképességű O2 Arénában. A rajongók minden várakozást felülmúló rohama nyomán azonban először szeptemberig, majd 2010 februárjának elejéig, pénteken pedig - újabb koncertek beiktatásával - februárt végéig meghosszabbították az előadássorozatot.
2009.03.13. 11:26
 
 
Csáky András már nem tagja az MDF frakciójának
Csáky András már nem tagja az MDF képviselőcsoportjának, de a frakció kérése miatt március 16-ával lép ki hivatalosan. Herényi Károly ismertetése szerint Csáky András kilépése jövő hét hétfőn válik hivatalossá, és onnantól kezdve három napja van arra, hogy a kilépés tényét jelentse az Országgyűlés elnökének. A független képviselők közül ketten menthetnék meg csatlakozásukkal a megszűnés előtt álló kilenc tagú MDF-frakciót, azonban Gyenesei István és Tóth András, elmondásuk szerint, nem tárgyalnak a belépésről. A Házszabály szerint ha egy frakció létszáma 10 fő alá csökken, akkor megszűnik.
2009.03.13. 10:49
 
 
Nyugodt ünnepségekre számít a rendőrség március 15-én
Nincs információja a rendőrségnek arról, hogy a március 15-i ünnepségek megzavarására készülnének radikális szervezetek - mondta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) rendészeti főigazgatója pénteki sajtótájékoztatóján, hozzátéve, felkészültek az országosan összesen 572 rendezvény biztosítására. Samu István vezérőrnagy közölte: a fővárosi rendőri állományt vidéki egységekkel és a Készenléti Rendőrség állományával is megerősítik. Az országos rendőrfőkapitány rendészeti helyettese szerint a mostani március 15-i rendezvényeknél jóval kevesebb kockázatos esemény várható, mint a korábbi években.
2009.03.13. 10:14
 
 
Winnendeni merénylet: az ámokfutó mégsem jelezte előre tettét
Cáfolta a baden-württemberi rendőrség szóvivője pénteken azt az előző napi értesülést, amely szerint a winnendeni ámokfutó merénylő az interneten előre jelezte volna tettének tervezett elkövetését. A baden-württembergi belügyminiszter csütörtökön a nyilvánosság előtt, sajtóértekezleten számolt be arról: a 17 éves Tim Kretschmer komputerén egy állítólagos internetes csevegőszobában olyan üzenetet találtak, amellyel a merénylő világosan jelezte, hogy mire készül. Az internetes üzenet a csütörtöki nap "szenzációja" volt, amely valósággal sokkolta Németországot, s amelyről a pénteki napilapok címoldalukon számoltak be. Az ügyben Günther Oettinger tartományi miniszterelnök hivatalos vizsgálatot rendelt el.
2009.03.13. 09:44
 
 
Nevet változtat az Egyesült Államok legmagasabb felhőkarcolója
Nevet változtat a chicagói Sears torony, az Egyesült Államok legmagasabb felhőkarcolója, miután az épület vezetői jelentős bérleti szerződést kötöttek egy brit biztosítótársasággal. A Willis Group Holdings kapta meg a jogot, hogy átnevezze a tornyot, miután bérbe vette - négyzetméterenként 14,50 dolláros (kb. 3500 forintos) áron a 110 emeletes épület több szintjét, összesen 140 ezer négyzetmétert. A harmadik legnagyobb amerikai városban álló felhőkarcoló a nyáron kap új nevet - közölte az 1993-ban megnyílt épület szóvivője. A Sears torony huszonöt éven át volt a világ legmagasabb felhőkarcolója, amíg 1998-ban Kuala Lumpurban fel nem épültek a Petronas ikertornyok.
2009.03.13. 07:41
 
 
"Farkasüvölthetnékű" asszony
Farkasként üvöltözik egy asszony Kínában és képtelen tenni ellene. A 42 esztendős nő már 26 éve szenved "farkasüvölthetnékben", van, hogy az utcán tör rá. Ilyenkor megugrasztja a körülötte lévőket, akik őrültnek nézik. Állítása szerint még annyira sem lehet tenni az egész ellen, mint tüsszentést legyűrni. A farkasosdi úgy kezdődött, hogy 16 évesen hátfájás gyötörte, önkéntelenül felüvöltött, és felfedezte, hogy ezzel elmúlt a fájdalma. Eleinte csak két-három havonta tört rá a farkasüvöltés, mostanra azonban már napi négy-ötre emelkedett az "adag". Ráadásul egyre erősebb a hangja és egyre hosszabbak az üvöltések. Szomszédai, sőt egész faluja, gyakran riad fel hajnalban vagy éjjel az emberi farkasüvöltésre.
2009.03.13. 07:26
 
 
Még pénteken is segíthet a frank a forintnak
Még pénteken is segíthet a forintnak a svájci frank gyors leértékelődése, miután a Svájci Nemzeti Bank csütörtökön rekord mélységbe süllyesztette irányadó kamatcélját, és azt is közölte, hogy piaci eszközökkel is igyekszik gyengíteni a nemzeti valutát, írta elemzők véleményét idézve a Dow Jones hírügynökség. A svájci frank gyengítése hosszabb távon valamelyes segítség lehet a sokszázezer devizahitelesnek Lengyelországban és Magyarországon, így közvetve a szélesebb pénzügyi feszültséget is enyhítheti ezekben az országokban. A forint javulását elemzők azzal is magyarázzák, hogy a piac mindinkább hisz a Magyar Nemzeti Bank (MNB) beavatkozásában.
2009.03.13. 07:18
 
 
A kelet-európai devizáknál a jövőben is volatilitással kell számolni
Az elkövetkező hetekben a kelet-európai devizák esetében továbbra is fokozott volatilitással kell számolni - áll a Raiffeisen Capital Management (RCM) régiós elemzésében. Mivel az utóbbi hónapokban főként a kelet-európai devizák erőteljesen leértékelődtek az euróval és a dollárral szemben, már a térség politikusai és jegybanki vezetői is eltúlzottnak és nem kívánatosnak minősítették a devizák alakulását, és egyúttal ellenintézkedéseket helyeztek kilátásba. Ezek az eleinte csak verbális, ugyanakkor nyilvánvalóan koordinált intervenciók egyelőre stabilizálták a devizákat. A befektetők fokozódó kockázatkerülésének és a térséget érintő kedvezőtlen hírek áradatának hatására a forint februárban ismét nyomás alá került.
2009.03.13. 07:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136[2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista