2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  iskolabotrány
127675 találat
 
 
Anne Hathaway kapta a Hasty Pudding-díjat
Anne Hathaway-nek ítélte a Harvard Egyetem diákszíntársulata a Hasty Pudding színésznői díját. Az egyetemen évente parádés külsőségek közepette adják át a Hasty Pudding Woman of Year-díjat. Az utcai felvonulásra és a ceremóniára, amelyhez a férfiak női ruhába bújnak, január 28-án kerül sor. Amerika legnagyobb múltú egyetemi diáktársulata azokat a színészeket tünteti ki elismerésével, akik "maradandó és nagy hatású alakításokkal" színesítik a szórakoztatóipart. Az elmúlt években Renée Zellweger és Charlize Theron is megkapta a színésznőknek járó díjat.
2010.01.15. 15:00
 
 
Az üzletek forgalma csökkent, a taxisoké nőtt a sztrájk alatt
A BKV-sztrájk nem akadályozta a nagyobb kereskedelmi láncok munkatársainak munkába jutását: a Tescónál és a CBA-nál is igénybe vették a taxis cégek szolgáltatásait, továbbá saját buszokat indítottak, de az is gyakori volt, hogy a kollégák bevitték egymást dolgozni. Mindkét társaságnál elmondták, hogy bár még nincs konkrét kimutatásuk, többlet költséget okozott a BKV sztrájkja. A taxisok napi forgalma a sztrájk alatt duplájára emelkedett.
2010.01.15. 14:30
 
 
A főpolgármester állásfoglalást kér, jogszerű-e a sztrájk szmogriadó esetén
Levélben kér állásfoglalást Demszky Gábor főpolgármester az állampolgári jogok és a jövő nemzedékek országgyűlési biztosától, valamint az igazságügyi, az egészségügyi és a környezetvédelmi minisztertől arról, hogy mikortól nincs helye a BKV-sztrájknak szmogriadó idején - közölte a Főpolgármesteri Hivatal sajtóirodája. A közleményben emlékeztetnek arra: Budapest levegőjének szennyezettsége az elmúlt napokban nőtt, így a következő napokban akár szmogriadót is elrendelhetnek.
2010.01.15. 14:30
 
 
Péntektől öt százalék a távhő áfája
A távfűtés áfája péntektől öt százalékra csökken, miután az Európai Unió nem emelt kifogást január 15-ig a döntés ellen - mondta Szollár Domokos kormányszóvivő a Magyar Villamosművek Észak-budai Fűtőművében tartott kormányszóvivői tájékoztatón. Hangsúlyozta, hogy így mintegy 650 ezer távfűtéses lakásban élő csaknem kétmillió ember kiadásai csökkenhetnek. A kormányszóvivő emlékeztetett arra: a kormány kezdeményezésére már a múlt év nyarán kedvezményes kulcs alá sorolták a távfűtés áfáját, ami akkor 25 százalékról 18 százalékra csökkent. Most a Parlament tavaly őszi döntése értelmében mérséklődött tovább öt százalékra a távhődíj áfája.
2010.01.15. 13:30
 
 
Több mint 4500-an kezdhetik meg tanulmányaikat februárban
A februári keresztféléves képzésre 4567 diákot vettek fel az egyetemek és főiskolák az 5936 jelentkezőből: mesterképzésre 3550-an, felsőfokú szakképzésre 417-en, költségtérítéses alapképzésre 412-en jutottak be - közölte az Oktatási és Kulturális Minisztérium (OKM). A felsőoktatási intézmények pénteki döntése alapján 3291 államilag támogatott és 259 költségtérítéses hallgatót vettek fel a mesterképzésekre. A hallgatók 43 százaléka a gazdaságtudományok, 23 százaléka a műszaki, 12 százaléka az agrár képzési területre kapott felvételt.
2010.01.15. 13:30
 
 
Az évezred leghosszabb gyűrűs napfogyatkozása
Tízezrek figyelték Afrikában és Ázsiában az évezred leghosszabb gyűrűs napfogyatkozását, amelynek maximuma 11 perc és 7,8 másodperc volt - hasonlóra a NASA honlapja szerint legközelebb 3043. december 23-án lehet tanúja bolygónk lakossága. A gyűrűs napfogyatkozás alkalmával a Hold kisebbnek látszik a Földről mint a Nap (ennek oka, hogy a Hold és a Nap földtávolsága is változik), és a napkorongból egy keskeny gyűrű marad látható a Hold pereme körül. Évente legalább kettő és legfeljebb öt napfogyatkozás következik be, s csupán egy viszonylag keskeny sávban látható. A legutóbbi gyűrűs napfogyatkozás csaknem egy éve, 2009. január 26-án volt észlelhető,a következőre pedig 2012. május 20-án kerül sor.
2010.01.15. 13:15
 
Az autópálya-kezelő szerződést bontott a ppo.hu-t is üzemeltető céggel
Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. (ÁAK) szerződést bontott pénteken a ppo.hu és az autopalyamatrica.hu internetes oldalakat is üzemeltető Investech Informatikai és Kommunikációs Kft.-vel - közölte az ÁAK Zrt. az MTI-vel. Az elmúlt napokban több sajtóorgánum foglalkozott azzal, hogy a ppo.hu honlap üzemeltetője vitatott körülmények között számított fel éves díjat a korábban ott ingyenesen regisztráltaknak. Az ÁAK az Investech-kel történt szerződésbontást azzal indokolta, hogy "nem sikerült tető alá hozni" az általuk kezdeményezett, kártalanítási tárgyalásokat. Az autópálya-kezelő azt tervezi, hogy felgyorsítja saját értékesítési rendszerének kiépítését, így várhatóan 2010 második felétől mindenféle kényelmi díj vagy regisztrációs költség nélkül lehet autópálya-matricát vásárolni.
2010.01.15. 12:45
 
3,5 millióan élnek a Haiti földrengés térségében
Mintegy 3,5 millióan élnek a keddi 7-es erősségű haiti földrengés nyomán súlyos károkat szenvedett térségekben - közölte pénteken az ENSZ. Az szervezet haiti stabilizációs missziójának beszámolója szerint egyes körzetekben a házak mintegy fele megrongálódott, az épületek egy jelentős része pedig teljesen leomlott a karibi térség legszegényebb országának számító Haitin. Az első becslések alapján mintegy 300 ezer ember veszthette el otthonát a fővárosban, Port-au-Prince-ben, ahol a lakóépületek 10 százaléka semmisült meg a keddi földrengésben. A nemzetközi vöröskereszt szerint a katasztrófában akár 50 ezer ember is életét veszthette.
2010.01.15. 12:30
 
 
Dél-koreai tinédzserek nyerték az sms-világbajnokságot
Két dél-koreai tinédzser nyerte a New Yorkban csütörtökön megrendezett sms-világbajnokságot. A 17 éves Pe Jong Ho és egy évvel idősebb csapattársa, Ha Mok Min amerikai párost utasított maga mögé a tucatnyi ország 26 versenyzőjét felvonultató döntőben. A versenyen résztvevőknek minél gyorsabban és pontosabban kellett mobiltelefonjukba gépelni egy nagy monitoron megjelenő kifejezéseket. A két percig tartó, ujjpróbáló számban a nagybetűket és az írásjeleket is hűen kellett visszaadniuk, és nem használhattak rövidítéseket sem. A versenyen mindenki saját nyelvét használhatta. A győztesek fejenként 50 ezer dollárral (9,3 millió forinttal) lettek gazdagabbak.
2010.01.15. 12:30
 
 
Érvényben maradnak a szuperdresszes úszóvilágcsúcsok
Érvényben maradnak azok az úszóvilágcsúcsok, amelyeket az elmúlt két évben az úgynevezett szuperdresszekben értek el a versenyzők. Erről pénteki bangkoki ülésen többórás vita után, ellenszavazat nélkül döntött a nemzetközi sportági szövetség (FINA) vezető testülete. Az érvek és ellenérvek csatájában végül is az az álláspont győzött, hogy a rekordok legális körülmények között, mindenki számára egyenlő feltételek mellett születtek meg, azaz a csúcsok felállítóival szemben lenne inkorrekt lépés, ha eredményeiket egy tollvonással eltörölnék. A FINA megítélése szerint az úszósport fejlődése egyébként is töretlen, azaz a lehetőség adott, hogy továbbra is megdőljenek a rekordok.
2010.01.15. 12:15
 
 
Negyedik napja tart a BKV-sztrájk
Folytatódik a BKV-sztrájk, miután a csütörtök kora esti egyeztetésen sem született megállapodás a menedzsment és a munkabeszüntetést kezdeményező 14 szakszervezet vezetősége között a kollektív szerződésről. A tárgyalások pénteken délután 1 órakor folytatódnak. A BKV jelenleg 46 busz- és 5 villamosvonalán közlekedteti járatait, az 50A villamos vonalán péntek délelőtt szűnt meg a közlekedés. A buszok közül pénteken - ahogy az elmúlt napokban is - főként az alvállalkozók által működtetett járatok közlekednek, többségük a menetrendben szereplő útvonalon. A metró-, HÉV- és trolibusz-közlekedésben továbbra sincs fennakadás, a járművek üzemkezdet óta menetrend szerint járnak.
2010.01.15. 12:15
 
Tabáni István elfáradt!
A Csillag Születik nyertese az internetes sztártévének őszintén beszélt arról, hogy az elmúlt néhány hét nagyon kimerítette őt, így szüksége van egy kicsi pihenésre. Persze senkinek sincs oka aggodalomra, Tabáni csupán egy hétre vonulna vissza a nyüzsgő forgatag elől. Az aranytorkú énekes a Tabu Tv riporterének arról is beszélt, hogy mire költi majd a havi egymillió forintot, de arról is, hogy nem celeb, hanem művész szeretne lenni.
2010.01.15. 12:07
 
 
Ellenzi a klímavédelmi EU-biztosjelölt a büntetővámot
Nincs még itt az ideje annak, hogy az unió büntetővám bevezetését fontolgassa azon országok termékeivel szemben, amelyek nem vállalnak megfelelő mértékű kötelezettségeket a légkört felmelegítő káros anyagok kibocsátásának csökkentésére - vélekedett európai parlamenti (EP-) bizottsági meghallgatásán a dán klímavédelmi biztosjelölt. A konzervatív pártállású Connie Hedegaard, aki eddig hazájában környezetvédelmi miniszter volt, azt hangsúlyozta, hogy a tavaly decemberi koppenhágai klíma-világértekezlet kudarca után az EU-nak inkább globális megállapodás tető alá hozására kellene erőteljesen törekednie a kibocsátáscsökkentési kötelezettségvállalások minél nagyobb mértéke érdekében.
2010.01.15. 12:00
 
 
Várhatóan nem lesz szmogriadó a hétvégén
Javult a főváros levegője, csökkent a káros anyagok szintje, ezért előreláthatólag nem lesz szmogriadó a hétvégén - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ). A szálló por és a nitrogén-dioxid koncentrációja jelentősen csökkent. A szálló por szintje csak néhány helyen haladja meg az egészségügyi határértéket, de sehol sem éri el a tájékoztatási küszöbértéket. Ha két napig a tájékoztatási küszöbérték felett van legalább három mérőhelyen valamelyik káros anyag szintje, elrendelhetik a szmogriadónak ezt az enyhébb változatát - mondta az OMSZ szakértője.
2010.01.15. 11:45
 
 
Maradnak az úszóvilágcsúcsok
Érvényben maradnak azok az úszóvilágcsúcsok, amelyeket az elmúlt két évben az úgynevezett szuperdresszekben értek el a versenyzők. Erről bangkoki ülésén, pénteken döntött a nemzetközi sportági szövetség (FINA) vezető testülete, a Büro, amelynek határozatáról a grémium magyar tagja, Gyárfás Tamás még a tanácskozás közben számolt be a helyszínről. A verdikt ellenszavazat nélkül született meg.
2010.01.15. 11:15
 
Milyen legyen a fürdőszobánk?
Régmúlt időkben – amikortól már nem csak közös helyeken fürödtek az emberek – a fürdő ugyanolyan szobának számított, mint bármely más lakóhelyiség. Innen a neve is: fürdőszoba. Mindennapjainkat általában itt kezdjük, és itt is fejezzük be. Nem mindegy, hogyan.
2010.01.15. 10:49
 
 
Jót tesz beolvasni a főnöknek
Aki olykor-olykor kiereszti a gőzt a főnöke előtt, nem csak az egészégével, hanem az egész vállalattal jót tesz. Egy brit kutatás szerint ugyanis stresszoldó hatása van, sőt betegségek kialakulását is megakadályozhatja, ha az alkalmazottak gyakorta megmondják véleményüket a felettesüknek. A visszajelzések a menedzserek hasznára is válhatnak, azok alapján ugyanis javíthatnak a vállalat vezetési gyakorlatán - derült ki a Brit Pszichológiai Társaság Brightonban rendezett konferenciáján bemutatott tanulmányból.
2010.01.15. 10:45
 
Retro, country vagy barokk?
Íme, elkészült a lakásunk, felépült a házunk, hogyan tovább? Milyenek legyenek a belső burkolatok, milyen színűek a falak? Napjainkban egyre többen részesítik előnyben a tapétázást. A tapétának ugyanis számos előnye van.
2010.01.15. 10:43
 
 
Miért alakult ki a halak kopoltyúja?
Kanadai biológusok kísérleti eredményeik alapján úgy vélik, hogy az evolúció során a kopoltyúk elsősorban a vegyi anyagok testen belüli szabályozására jöttek létre, és csak ezt követően vették át a légzés szerepét a bőrtől. A British Columbia Egyetem kutatói Clarice Fu zoológus vezetésével szivárványospisztráng-lárvákban tanulmányozták a kopoltyúk fejlődését. Ahogy a lárvák növekedtek, kopoltyúik előbb voltak képesek a vérben található ionok koncentrációjának szabályozására, mint hogy oxigént kezdtek volna felvenni a vízből - írták a kutatók.
2010.01.15. 10:30
 
 
Két hét múlva költözhetnek vissza a lakók a Balaton utcai házba
Előreláthatólag két hét múlva - a tető újjáépítése és a közművek visszakötése után - költözhetnek vissza a lakók a budapesti Balaton utcai házba, amelyben január 8-ára virradóra robbanás történt - közölte Rogán Antal, az V. kerület fideszes polgármestere. A polgármester elmondta, hogy már elhárult az életveszély, így nincs omlásveszély sem a házban. Minden bontási munkálat befejeződött, jelenleg a tető újjáépítése, az ötödik emeleti függőfolyosó megerősítése és a tűzvizsgálat van folyamatban - tette hozzá.
2010.01.15. 10:15
 
 
30 ezer SMS-t küldött tanárának egy szerelmes osztrák medika
Napi 140 SMS-sel és női fehérneművel "bombázta" tanárát egy szerelmes orvostanhallgató Bécsben. A férfi feljelentette - akkor még ismeretlen - imádóját zaklatásért, a bíróság viszont nem találta bűnösnek a 27 éves nőt. Összesen 30 ezer rövid szöveges üzenet érkezett a 34 éves orvos mobiltelefonjára - írta a Kurier című osztrák lap. A férfi egy idő után már olvasatlanul törölte ezeket, "mert unalmas hétköznapi témák és szerelmes üzenetek voltak bennük". Amikor azonban egy borítékban női fehérneműt kapott, "kár, hogy mással jársz" - üzenettel, megelégelte a dolgot és feljelentést tett.
2010.01.15. 10:00
 
 
Még mindig több ezer holttest hever az utcákon Haitin
Haitin már eltemették a keddi pusztító földrengés hétezer áldozatát, s közben a fővárosiak úttorlaszokat kezdtek emelni holttestekből Port-au-Princen utcáin, tiltakozva a segélyek késése miatt. A vöröskereszt becslése szerint 45-50 ezren haltak meg a haiti földrengésben. Korábbi helyszíni tudósítások arról szóltak, hogy holttestek hevernek szerte Port-au-Prince-ben. Az oszladozó tetemek bűze miatt a fővárosiak kendővel takarják el orrukat. A holttesteket teherautókkal szállítják a fővárosi központi kórházhoz, az intézet vezetője szerint a hullaháznál mintegy 1500 holtestet halmoztak fel. Időközben az Egyesült Államok átvette a haiti mentési munkálatok irányítását.
2010.01.15. 09:45
 
 
Novemberben 7 százalékkal csökkent az ipari termelés
Az ipari termelés az előzetes adatoknak megfelelően 7 százalékkal csökkent 2009 novemberben az előző évi bázishoz képest, munkanaptényezővel korrigálva 9,2 százalékkal, míg októberhez viszonyítva 1,3 százalékkal esett a termelés volumene szezonálisan és munkanap-tényezővel kiigazítva - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A közlemény szerint az ipari termelés 2009 első tizenegy hónapjában 19,1 százalékkal maradt el az egy évvel korábbitól.
2010.01.15. 09:30
 
 
Tarlós István jogászcsapattal vizsgáltatná a fővárosi szerződéseket
Tarlós István szerint a jelenlegi 67 fős Fővárosi Közgyűlést 35 fősre lehetne csökkenteni akár már idén ősztől is. A Fidesz fővárosi frakcióvezetője az MTI-nek adott interjújában a sokat emlegetett elszámoltatásokkal kapcsolatban úgy fogalmazott: "nincs benne vad vágy" az iránt, hogy például Demszky Gábor főpolgármesterről "előásson valamit", de ha felhatalmazást kap Budapest vezetésére, jogászcsapattal fogja vizsgáltatni a létező szerződéseket. A politikus kifejtette: a választási kampányban a budapesti kerületek tartoznak hozzá, és nagyjából a szociális népszavazási kampányban bevált technikákat fogja alkalmazni, amelyeknek egyik legfontosabb eleme az emberekhez való közeledés.
2010.01.15. 09:15
 
 
Tenisz, Australian Open: Marosi búcsúzott a selejtezőben
Marosi Katalin a selejtező második fordulójában vereséget szenvedett Sofia Arvidssontól, ezzel kiesett a női egyes további küzdelmeiből az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. A Grand Slam-torna honlapja szerint Marosi pénteken két szettben maradt alul svéd ellenfelével szemben. A magyar játékos a csütörtöki első fordulóban a spanyol Eloisa Compostizo de Andresen jutott túl. Kapros Anikó már akkor búcsúzott. A melbourne-i viadal 128-as főtáblájára - melyen alanyi jogon ott van Czink Melinda és Szávay Ágnes - három győzelemmel lehetett volna felkerülni.
2010.01.15. 08:30
 
 
A Microsoft nem akar kivonulni Kínából
A Microsoft nem tervezi, hogy kivonul Kínából a számítógépes kalóztámadások miatt - közölte a világ legnagyobb szoftvergyártójának vezérigazgatója Washingtonban helyi idő szerint csütörtökön. A vállalat a bejelentés szerint nem osztja a Google internetes szolgáltató aggályait a kínai hackertámadások ügyében. "Mindennap érnek bennünket támadások a világ összes pontjáról, mint ahogy másokat is. Nem gondolom, hogy bármi szokatlan történt volna (Kínában), ezért nem értem (a Google lépését)" - mondta Steve Ballmer.
2010.01.15. 08:00
 
 
A német borokat is szereti Gérard Depardieu
Az ínyenc Gérard Depardieu a németországi borokat is kedveli. A francia színész a Der Feinschmecker című német magazinnak nyilatkozva elmondta, hogy nagyon szereti a német fehérborokat, a rizlinget pedig különösen reggel fogyasztja előszeretettel. Depardieu-nek többek között a Loire mentén, Bordeaux-ban és Marokkóban is van szőlőbirtoka, Párizsban pedig két éttermet is üzemeltet. Elmondása szerint az sem elképzelhetetlen számára, hogy Németországban is aktivizálja magát. Ugyanakkor hozzátette: nem szeretne nagy birtokot, három hektárnyi szőlőhegy már elegendő lenne számára. Ehhez szüksége van egy társra, aki jól ismeri az országot és a területet.
2010.01.15. 07:45
 
 
Ecclestone bevezetné a "rövidebb utat" a Forma-1-ben
A Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone szerint jót tenne a sportágnak, ha a versenyeken a pilóták öt alkalommal lerövidíthetnének egy-egy kört. A 79 éves brit azzal indokolta ötletét, hogy így a gyorsabb versenyzők kevesebbszer ragadnának be az előttük haladó lassabb autók mögé, és a tévénézők is jobban élveznék a futamokat, mert több lenne az előzés. "Több javaslatot is letettem az istállók elé, várom a reakciókat - mondta Ecclestone. - Ha bevezetnénk a rövidebb utat, amelyet minden pilóta ötször használhatna egy futam alatt, akkor az egész verseny izgalmasabb lenne."
2010.01.15. 07:45
 
 
Walesből Magyarországra telepítene gyártókapacitást a Bosch
Walesi járműalkatrész-üzemének bezárását, és az ottani gyártókapacitás Magyarországra telepítését tervezi jövőre a Robert Bosch ipari csoport. A németországi központú cég - a világ legnagyobb autóipari beszállítója - jelenleg 900 alkalmazottat foglalkoztat a walesi főváros, Cardiff közelében működő gyárában. A főleg autóvillamossági részegységeket gyártó üzem sorsáról három hónapig tartott a konzultációsorozat; a megvitatott lehetőségek között volt a részleges leépítés, a munkaerő harmadának elbocsátásával, illetve a felszámolás. A cégrészleg igazgatója azonban bejelentette, hogy az üzem bezárását és a termelés Magyarországra telepítését fogja javasolni az igazgatótanácsnak.
2010.01.15. 07:30
 
 
Női kosárlabda Euroliga: hatalmas soproni bravúr a Rivas csarnokában
Az MKB-Euroleasing Sopron csütörtökön óriási bravúrral nyert a C csoportban éllovas spanyol Rivas Ecopolis vendégként a női kosárlabda Euroliga kilencedik, utolsó előtti fordulójában. Euroliga, 9. forduló, C csoport: Rivas Ecopolis (spanyol) - MKB-Euroleasing Sopron 67-71 (22-19, 11-20, 24-13, 10-19). A magyar csapat legjobb dobói: Holt 18, Milovanovic 12, Honti 11, Horti 10, Miljkovic 10. A 4/5-nél tartó soproniak jövő szerdán, az utolsó fordulóban a cseh Prahát fogadják.
2010.01.15. 07:15
 
 
Továbbra sincs megállapodás, pénteken is folytatódik a BKV-sztrájk
A csütörtök kora esti egyeztetésen sem született megállapodás a BKV menedzsmentje és a sztrájkot kezdeményező 14 szakszervezet vezetősége között a kollektív szerződésről, a sztrájk folytatódik - közölte Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője a megbeszélés után újságírókkal Budapesten. Nemes Gábor elmondta: több adatot kértek a munkáltatótól, de a déli órákra csak a 15 éves üzleti modellre vonatkozó információt kapták meg. Emellett kérték a 2010-es üzleti tervet, ezt pedig nem készült el most este fél 7-re, és a munkáltató nem is tudta vállalni, csak holnap fél 10-re - tette hozzá.
2010.01.14. 22:00
 
 
Dakar 2010: Sainz növelte előnyét az autósoknál
A motorosoknál a chilei Francisco López, az autósoknál pedig a spanyol Carlos Sainz győzött az argentin és chilei utakon zajló Dakar-rali 12., csütörtöki szakaszán. Összetettben a kétkerekűek mezőnyében továbbra is a francia Cyril Despres, míg a négykerekűeknél Sainz áll az élen, utóbbi növelte előnyét. A mezőny az idei Dakar leghosszabb szakasza során San Juanból San Rafaelbe hajtott, a teljes táv 796 km, ebből a mért szakasz hossza 476 km volt.
2010.01.14. 21:45
 
F1: Február 12-én mutatkozik be az új Lotus
Február 12-én mutatja be 1994 óta első Forma-1-es autóját a Lotus istálló. Ezt Tony Fernandes csapatfőnök jelentette be csütörtökön. Az idei világbajnokságon újonc, malajziai, de brit székhelyű istálló az olasz Jarno Trullival és a finn Heikki Kovalainennel indul a futamokon. A 2010-es Forma-1-es szezon március 14-én, Bahreinben indul.
2010.01.14. 21:45
 
 
Változatos kimenetelű meghallgatások az Európai Parlamentben
Hat újabb biztosjelölti meghallgatást tartottak csütörtökön az Európai Parlamentben, de ezeknél talán nagyobb figyelem övezte a fokozódó politikai vitát egyes jelöltek alkalmasságáról. A nagy frakciók közti nézeteltérés tárgyát elsősorban a bolgár és a még sem hallgatott szlovák biztos viselt ügyei képezték. Miután a szocialista frakció több tagja már korábban pellengérre állította Rumjana Zseleva bolgár külügyminisztert hiányosnak ítélt vagyonnyilatkozata és más problémák miatt, csütörtökön az Európai Néppárt vette össztűz alá a szlovák Maros Sefcovicot egy romaellenes kijelentéséért.
2010.01.14. 21:45
 
 
Visszaállították az Apokalipszis óráját, távolabb a világvége
Egy perccel visszaállították a mutatókat az Apokalipszis (Végítélet) óráján jelezve, hogy - az órát működtető tudósok szerint - távolabb került az emberiség a végső pusztulástól. A hidegháború kezdetén, 1947-ben egy atomtudósokból álló testület állította fel a szimbolikus órát, amely az azóta eltelt több mint hatvan év során néhány perces ingadozással folyamatosan éjfél, azaz a teljes pusztulás közelében állt. Az óra csütörtöktől ismét 23 óra 54 percet mutat, erre legutóbb 1988-ban volt példa, miután az Egyesült Államok és a Szovjetunió aláírta a közepes hatótávolságú atomfegyverek teljes eltávolításáról szóló szerződést.
2010.01.14. 21:30
 
 
Péntektől öt százalék a távhő áfája
Péntektől 18-ról 5 százalékra csökken a távfűtés áfája, amelynek eredményeként országosan a mintegy 650 ezer távfűtéses lakásban élő csaknem kétmillió ember terhei csökkennek - közölte a kormányszóvivő csütörtökön. Szollár Domokos emlékeztetett: az Országgyűlés a kormány kezdeményezésére már tavaly nyáron kedvezményes kulcsba sorolta a távhő áfáját, amely így az általános 25 százalékos mérték helyett augusztus 1-jétől 18 százalékkal adózott. A parlament novemberi döntése értelmében ez csökken most tovább, öt százalékra.
2010.01.14. 21:15
 
 
A guglizás az évtized angol szava
A Google tulajdonnévből képzett "guglizni" igét választotta amerikai nyelvészek egy csoportja az évtized szavának. Az internetes információgyűjtés szinonimájává vált kifejezést a világon szinte mindenki ismeri és használja - indokolta a választást az Amerikai Dialektus Társaság (ADS). Az évtized további legfontosabb szavai között szerepel a 9/11, amely a New York-i Világkereskedelmi Központ elleni terrortámadás dátuma; a Facebook, a világ legnépszerűbb közösségi portálja; a blog, a világhálón vezetett napló; a géppel írott szövegekre utaló text kifejezés, valamint a vezeték nélküli internetkapcsolat, a Wi-Fi, illetve a terrorizmus elleni háború, a "war on terror".
2010.01.14. 20:30
 
 
Rákkal küzd a Dexter-sorozat sztárja
Rákkal küzd Michael C. Hall, a Dexter című amerikai bűnügyi tévésorozat sztárja. A címszerepet - egy sorozatgyilkos helyszínelőt - játszó 38 éves színész mindössze annyit közölt a médiával, hogy Hodgkin-kórban, azaz a nyirokrendszer sejtjeit érintő daganatos betegségben szenved. "Szerencsésnek érzem magam, hogy betegségemet még a gyógyítható stádiumban diagnosztizálták, egyben köszönetet mondok orvosaimnak és ápolóimnak szakértelmükért, gondoskodásukért" - mondta Hall. A színész állapota folyamatosan javul, kezelése a tervek szerint folytatódik.
2010.01.14. 20:15
 
 
Tizenegy mobilszámjegyet kell tárcsázni szombattól
Csak a 11 számjegyű mobilhívások lesznek eredményesek szombaton nulla órától a mobiltelefon-szolgáltatók hálózatán belüli hívásoknál, illetve a hálózaton belüli sms, mms küldésnél, vagy akár videotelefonáláskor is. A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) arra kéri a mobiltelefon-felhasználókat, hogy ha eddig nem tették, akkor most nézzék át a telefonmemóriában tárolt számokat, és ha vannak csak hét számjeggyel beírtak, azokat írják át a 11 számjegyes formátumra. A jelenleg még hét jeggyel elmentett számokat minden előfizetőnek a saját szolgáltatója előhívója alapján a +3620, a +3630 és a +3670 számokkal kell kiegészítenie.
2010.01.14. 20:15
 
 
Nehéz megközelíteni a földrengés sújtotta Haitit, de érkezik a segítség
A világ minden tájáról érkezik a segítség Haitire; az Egyesült Államok százmillió dolláros segélycsomagot ajánlott fel. Segítséget küldött Oroszország, Franciaország, Nagy-Britannia és Kína is. A segélyszervezeteknek óriási logisztikai feladattal kell megbirkózniuk; a főváros, Port-au-Prince nemzetközi repülőterén nem üzemel az irányítótorony, és a kikötő is használhatatlan, mert mindhárom daruja romba dőlt a földrengésben. Port-au-Prince-ben mintegy 3 ezer rendőr és nemzetközi békefenntartó takarítja el a szemetet, irányítja a forgalmat és őrzi a biztonságot, a rengés után ugyanis azonnal megkezdődtek a fosztogatások. A Vöröskereszt legújabb becslésében 45-50 ezerre teszi a halálos áldozatok számát.
2010.01.14. 20:15
 
 
Vancouver 2010: Sólyom László aláírta Zavozin állampolgársági kérelmét
Kedvezően bírálta el Makszim Zavozin állampolgársági kérelmét Sólyom László köztársasági elnök, így az amerikai-orosz jégtáncos párjával, Hoffmann Nórával indulhat a februári, vancouveri téli olimpián. A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) csütörtöki tájékoztatása szerint ezt Bathó Ferenc, a korcsolyázó szövetség elnöke közölte Molnár Zoltán főtitkárral, a magyar csapat vezetőjével. Bathó elmondta, hogy az államfő kabinetirodájának vezetőjétől kapta a kedvező elbírálásról szóló értesítést.
2010.01.14. 20:00
 
 
Eddig 420 ezren töltötték le a vagyonadó kalkulátort
Mintegy 420 ezren töltötték le csütörtökig a becsült forgalmi érték kalkulátort, és mintegy 10 ezren mentették el adataikat, vagyis ennyien továbbították is az adóhatósághoz - közölte az APEH csütörtökön. A vagyonadó kalkulátorral az APEH a lakóingatlanokat terhelő adó alapjának meghatározásához szeretne segítséget nyújtani. A kalkulátor működtetéséhez szükséges adatbázis kialakításához a 2008. január 1-jét követő illetékkiszabások alapján ellenőrzött, 800 ezer ingatlan forgalmi értékének adatait használta fel. A kalkulátor az adatbázis adatai, a konkrét ingatlan fizikai jellemzői és egy számítógépes algoritmus segítségével állapítja meg az úgynevezett becsült forgalmi értéket.
2010.01.14. 19:15
 
 
Az amerikai kormány "felelősségi díjat" ró ki a nagybankokra
Az amerikai kormány a 2008-as pénzügyi válság kapcsán "felelősségi díjat" ró ki a vezető bankokra - ezt csütörtökön jelentette be Barack Obama elnök, aki "obszcén banki jutalmakat" emlegetett. A Fehér Ház több mint húsz nagybankot és egyéb pénzintézeteket sarcol meg annak a veszteségnek a megtérítésére, amely a Wall Street-i cégek megmentését célzó tavaly előtti rendkívüli segélyprogramban keletkezett. A kormány összesen 117 milliárd, ebből az elkövetkező tíz év során 90 milliárd dollárt akar begyűjteni a bankoktól. "Vissza akarjuk kapni a pénzünket" - fogalmazott az elnök, utalva a szövetségi kormány által a bankoknak nyújtott 700 milliárdos segélyprogramra (TARP), ami mintegy 117 milliárd dolláros veszteséggel fog zárulni.
2010.01.14. 18:45
 
 
Forsense: a választók 40 százaléka a Fidesz-kormánynak örülne
A Fidesz kormányzati szerepét a választópolgárok több mint 40 százaléka támogatná valamilyen formában, az MSZP választások utáni ismételt szerepvállalásának 17 százalék örülne - derül ki a Forsense ezer fős közvélemény-kutatásából. A megkérdezettek 12 százaléka a Jobbikot, az MDF-et 10, az SZDSZ-t 7, az LMP-t 2 százaléka említette lehetséges kormánytagként. A legalább egy pártot említők közül a legtöbben úgy gondolták, hogy a Fidesznek egyedül kellene kormányt alakítania. Alacsonyabb, de még így is jelentős volt azoknak az aránya, akik szerint a Fidesznek és a Jobbiknak és esetleg más pártoknak - de semmiképpen sem az MSZP bevonásával - kellene szerepet vállalnia a következő kormányban.
2010.01.14. 18:45
 
 
Öt éves a Művészetek Palotája
A különleges események mellett a látogatók számára meghirdetett játékkal és fotópályázattal ünnepli ötödik születésnapját a Művészetek Palotája: a csütörtöktől hozzáférhető kuponfüzetekbe egészen júniusig gyűjthetik a vendégek az Ötcsillagos élmény című játék keretében a csillagokat, az "Élmény! Minden tekintetben." jeligéjű pályázatra pedig február 20-ig várják a felvételeket. Öt év, ötezer előadás, ötcsillagos élmények - ezzel a mottóval indította útjára az ötödik születésnapját március 14-én ünneplő Müpa azt a játékot, amelynek célja, hogy a résztvevők minél több csillagot gyűjtsenek azokba a kuponfüzetekbe, amelyek csütörtök estétől érhetők el a Müpa előcsarnokaiban és jegypénztáraiban.
2010.01.14. 18:30
 
 
A BKV ellentételezné a bérletes utasokat
A BKV vezérigazgatója szerint ellentételezni kell azokat a bérlettel rendelkező utasokat, akik a sztrájk idején nem kapják meg a számukra szükséges szolgáltatásokat. Kocsis István csütörtöki sajtótájékoztatóján az ombudsman nem sokkal korábban kiadott közleményére reagálva úgy fogalmazott: amikor valaki bérletet vásárol, lényegében szerződést köt a BKV Zrt.-vel. Hozzátette, ezért ő úgy gondolja, ha nem tudja BKV a szolgáltatást biztosítani, akkor ellentételezéssel tartoznak azoknak, akik ettől elestek. Jelezte: ennek a módját még nem tudja, de elképzelhető, hogy a bérletek érvényességét fogják meghosszabbítani.
2010.01.14. 18:15
 
 
UEPS: Federer és Vlasic az év sportolója
Az Európai Sportújságíró Szövetség (UEPS) a teniszező Roger Federert és a magasugró Blanka Vlasicot választotta meg a tavalyi év legjobb sportolójává. A 31 ország - köztük Magyarország - sportújságíró szövetsége, illetve először hírügynöksége - így az MTI - részvételével rendezett voksolás csütörtökön nyilvánosságra hozott eredményeként a férfiaknál a 28 éves svájci Federer 54 ponttal végzett az élen, a második a Forma-1-es világbajnok brit Jenson Button (18 pont), míg a harmadik a norvég sífutó Ole Einar Björndalen (13) lett.
2010.01.14. 18:15
 
 
Borúlátóan látják a jövőt a magyarok
A magyar lakosságnak csak a töredéke számol azzal, hogy egy év múlva javul az anyagi helyzete. A túlnyomó többség úgy véli, hogy általában véve is rossz irányba mennek az ország dolgai, bár észrevehető némi javuló tendencia - derült ki a Tárki és az origo felméréséből. A teljes felnőtt lakosság mindössze 15 százaléka számít anyagi gyarapodásra a következő egy évben, 42 százalék úgy véli, 12 hónap múlva rosszabb lesz az anyagi helyzete, mint 2009 végén volt. Decemberben az előző hónap adataihoz képest enyhe pozitív változás figyelhető meg a lakosság várakozásaiban.
2010.01.14. 18:15
 
 
Bajnai: lendületet adhat az új amerikai nagykövet tevékenysége
Az új amerikai nagykövet tevékenysége új lendületet ad majd az Obama-adminisztráció és a magyar kormányzat közötti kapcsolatoknak - hangsúlyozta Bajnai Gordon kormányfő, amikor bemutatkozó látogatáson fogadta csütörtökön az Egyesült Államok új budapesti nagykövetét, Eleni Tsakopoulos-Kounalakist. A kormányszóvivői iroda tájékoztatása szerint a megbeszélésen a miniszterelnök fontosnak nevezte, hogy az amerikai politikai döntéshozókkal szoros kapcsolatokat ápoló, az üzleti életben elismert személyiség képviseli az Egyesült Államokat Magyarországon.
2010.01.14. 18:15
 
 
Légcsőátültetést hajtottak végre Belgiumban
Egy először alkalmazott új technológiával légcsőátültetést hajtottak végre egy belga nőn, akinek egy több mint negyedszázaddal ezelőtti autóbalesetben szétroncsolódott ez a szerve. Az orvosok egy halott férfi légcsövét először Linda De Crook karjába ültették be, ahol az új szöveteket növesztett mielőtt, beültethették volna a páciens torkába. "Ez egy hatalmas lépés a trachea-átültetés felé... Mindig elgondolkoztam azon, hogy oly sok dolgot lehet véghez vinni, miért ne lehetne új légcsövet létrehozni" - hangoztatta Pierre Delaere sebészorvos, a beavatkozást végező orvoscsoport vezetője.
2010.01.14. 18:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870[1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista