2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  iskolabotrány
127675 találat
 
 
Kibékült Merkel és Sarkozy a romavita után
Újra szent a béke a francia köztársasági elnök és a német kancellár között, a két politikus hétfői New York-i találkozójukon rendezték a németországi roma-telepek állítólagos kiürítéséről szóló vitájukat. Nicolas Sarkozy francia elnök és Angela Merkel német kancellár a szegénységellenes ENSZ csúcstalálkozón szakítottak időt kétoldalú tárgyalásukra. Ezen visszatértek Sarkozynek korábbi nyilatkozatára, miszerint Merkel azt mondta neki, hogy küszöbön áll németországi roma telepek kiürítése is - amelyet Berlin utóbb határozottan cáfolt. Mostani találkozójukon - Merkel szóvivője szerint - csupán egy percet szenteltek a kérdésnek, amelyet lezártnak tekintenek.
2010.09.20. 21:45
 
 
Deiss: elérhetők az ENSZ Millenniumi Fejlesztési Célok
A Millenniumi Fejlesztési Célok elérhetők, ha a kormányok, a civil társadalom és a magánszektor egyaránt elkötelezi magát mellettük - jelentette ki New Yorkban Joseph Deiss, az ENSZ 65. közgyűlésének elnöke, a világszervezetnek a célokról rendezett háromnapos konferenciájának hétfői megnyitóján. Megnyitóbeszédében Ban Ki-mun ENSZ-főtitkár szintén felszólította a az elnököket, kormányfőket és uralkodókat, hogy vessék latba befolyásukat a 2015-ös célok elérése érdekében. A konferenciára mintegy 140 állam- és kormányfő - köztük Scmitt Pál köztársasági elnök - érkezett New Yorkba.
2010.09.20. 21:30
 
 
Vádat emeltek egy brit nő ellen, aki kukába dobott egy macskát
Vád alá helyezték hétfőn azt a brit nőt, aki egy biztonsági kamera által augusztus végén rögzített felvétel szerint kukába dobott egy macskát, nagy közfelháborodást okozva ezzel. Az interneten közzétett képsorok egész mozgalmat indítottak el a Facebook közösségi portálon. Az egyik oldal még halált is kiáltott a 45 éves Mary Bale-re, míg egy másik csak bezárná kegyetlen cselekedetéért. A kezdeményezésekhez több ezer ember csatlakozott különféle országokból. A Coventryben élő banki alkalmazottat állatkínzással vádolják, és a Királyi Állatvédő Társaság (RSPCA) szóvivője szerint október 19-én kell majd megjelennie a bíróság előtt.
2010.09.20. 21:00
 
 
Kövér: nagyobb lesz az esélyük az új rendszerben a fideszes önkormányzatoknak
Nagyobb eséllyel vesznek részt a nemzeti együttműködés rendszerében azok az önkormányzatok, amelyek egy nyelvet beszélnek a kormánnyal - jelentette ki Kövér László Füzesabonyban. Ez nem azt jelenti, hogy "megnézheti magát az az önkormányzat", amelyik nem áll közel a kormánypártokhoz, csak arról, hogy akiknek direkt közvetlen kapcsolatuk van a kormánnyal, előnyük van azokkal szemben, akik ellenséget látnak a kormányban - közölte választási fórumon az Országgyűlés elnöke. A politikus felhívta a figyelmet arra, hogy ugyan a Fidesz 1144 polgármesterjelöltjével szemben az MSZP csupán mintegy 120 polgármesterjelölttel rendelkezik, ám a szocialisták mindenféle egyesületek nevében indulnak.
2010.09.20. 21:00
 
 
Korlátozások lesznek a Critical Mass kerékpáros felvonulás idején Budapesten
A Critical Mass kerékpáros felvonulás idején, szerda este fél 7-től sok ezer kerékpáros fog biciklizni a pesti Nagykörúton; az autós közlekedés este fél 8-ig "a legjobb esetben is" irányonként egy sávon zajlik majd - közölték a felvonulás szervezői. A közlemény szerint a 4-6-os villamosok zavartalanul fognak közlekedni. Kerülőútnak autóval a Hungária körutat, a Dózsa György utat, a Fiumei utat és a rakpartokat érdemes választani. Este háromnegyed 8-tól negyed 9-ig a kerékpárosok az Erzsébet térre érkeznek, ez a Kiskörút, az Andrássy út és a József Attila utca forgalmában okoz majd jelentős torlódásokat, néhány percig akár teljes leállást is.
2010.09.20. 20:00
 
 
A fapados tömegközlekedés ellen tiltakozott az LMP
Az LMP az értelmetlen, százmilliárdos beruházások helyett a felszíni kötöttpályás közlekedés és a városon belüli vasúthálózat fejlesztését sürgeti. Jávor Benedek főpolgármester-jelölt hétfőn a Nyugati pályaudvarról Monorra tartó vonaton pártja közlekedésfejlesztési programját ismertetve azt mondta: érthetetlen, hogy a Fidesz és az új vezetésű MÁV miért akarja ellehetetleníteni az elővárosi közlekedést a szerelvények megrövidítésével - olvasható a Lehet Más a Politika MTI-hez eljuttatott közleményében. A kommüniké szerint ugyanis az agglomerációból naponta bejáró 200 ezer embernek csak a színvonalas elővárosi közlekedés tud megfelelő alternatívát nyújtani az autózással szemben.
2010.09.20. 19:15
 
 
UD Zrt.-ügy: nem jogerősen pert nyert Almássy Kornél az MDF ellen
Első fokon pert nyert az MDF és a párt korábbi elnöke, Dávid Ibolya ellen Almássy Kornél volt független országgyűlési képviselő; az alpereseknek a jó hírnévhez fűződő jog megsértése miatt nem vagyoni kártérítésként 1,4 millió forintot kell fizetniük - közölte Futó Barnabás, Almássy Kornél jogi képviselője az MTI-vel. A Fővárosi Bíróság hétfőn hozott ítélete nem jogerős. Az ügy előzménye, hogy Dávid Ibolya az MDF-ben zajló tisztújítás idején, 2008. szeptember 12-én egy sajtótájékoztatón egy CD felmutatásával - amely egy hangfelvételt tartalmazott arról, hogy őt meg akarják figyeltetni - bűncselekmény elkövetésére és Almássy személyére utalt.
2010.09.20. 18:45
 
 
OÉT: októberben kezdődhet az érdemi munka
Összeült az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) hétfőn, a tanácskozáson a munkavállalók és munkaadók is üdvözölték, hogy az új kormány részvételével a plenáris ülésen megkezdték a munkát, és októberben már érdemi kérdésekről tárgyalhatnak, az ülés időpontjáról a soros elnökök egyeztetnek még. Az OÉT-nek ez volt az új kormány hivatalba lépését követő első plenáris ülése. A tanácskozáson a kormány részéről megjelent Orbán Viktor miniszterelnök, Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter és Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.
2010.09.20. 18:15
 
 
Október 23-ára elkészíti jelentését a jogsértéseket vizsgáló albizottság
Továbbra is az a terve a 2002-2010 közötti jogsértéseket vizsgáló parlamenti albizottságnak, hogy október 23-ára elkészíti jelentését - mondta Gulyás Gergely, a testület fideszes elnöke az MTI érdeklődésére hétfőn. A bizottság tervei szerint szerdán bírósági és ügyészségi vezetőket, továbbá a Magyar Televízió elnökét hallgatják meg, pénteken a Civil Jogász Bizottság, valamint a történteket kormányzati felkérésre ugyancsak vizsgáló Gönczöl Katalin vezette bizottság tagjait hívták meg, illetve szintén péntekre várják Gyurcsány Ferenc volt kormányfőt is, aki azzonban az MSZP korábbi nyilatkozatai alapján várhatóan nem jelenik meg a testület előtt.
2010.09.20. 17:45
 
 
Primera División: Mourinho Fergusonhoz hasonló hosszú karriert remél
A Real Madridot irányítani olyan, mint "elérni a Holdat" - mondta jelenlegi munkájáról Jose Mourinho, aki azt szeretné, hogy futballedzői karrierje olyan sokáig tartson, mint egykori Premier League-riválisáé, a Manchester United kispadján ülő Sir Alex Fergusoné. A portugál szakember 2007-ben távozott a Chelsea-től, majd egy évvel később az Internazionaléhoz szerződött, a királyi gárdához pedig idén nyáron került. Éppen hétfőn (ma) ünnepli edzői pályafutása tizedik évfordulóját - az elmúlt évtizedben két BL-diadalt is aratott, 2004-ben a Portóval, idén pedig az Interrel.
2010.09.20. 17:45
 
 
Orbán Viktor részvételével kezdődött az OÉT ülése
Orbán Viktor miniszterelnök részvételével kezdődött az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) az új kormány hivatalba lépését követő első plenáris ülése. A következő években egy millió új munkahely létrehozását kívánja elérni a kormány, s ezt a célt szükséges előmozdítania az OÉT munkájának is - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, a plenáris ülésen. "Nem tekintjük kőbe vésettnek az érdekegyeztetés jelenlegi formáját" - mondta a miniszterelnök, aki a szerint a nemzeti konzultációt és az érdekegyeztetési fórumát össze lehet kapcsolni. Orbán Viktor közölte: az elmúlt száz napban létrejött a politikai alap, amelyre fel lehet építeni azt a felépítményt, amely egymillió új munkahelyet jelent a következő években.
2010.09.20. 17:30
 
 
Abbász nem tárgyal tovább, ha a zsidó telepek bővítése folytatódik
Mahmúd Abbász palesztin elnök megerősítette, hogy kivonul a közvetlen izraeli-palesztin béketárgyalásokról, ha Izrael felújítja a zsidó telepek bővítését a megszállt palesztin területeken. "A tárgyalások folytatódnak, amíg a telepbővítés befagyasztása érvényben marad, ellenkező esetben egyetlen nappal sem tárgyalok tovább" - mondta Abbász hétfőn francia újságíróknak útban New Yorkba, ahol az ENSZ-közgyűlés ülésén beszédet mond a közel-keleti békefolyamatról. Az izraeli és a palesztin fél szeptember 2-én az Egyesült Államok védnöksége alatt újította fel a közvetlen tárgyalásokat, amelyek azonban a ciszjordániai zsidó telepek problémaköre miatt megfenekleni látszik.
2010.09.20. 17:15
 
 
A főügyészség nem szivárogtatott információt a BKV-ügyben
A Központi Nyomozó Főügyészség nem szivárogtatta ki a volt BKV vezérigazgató és az MSZP volt főpolgármester-helyettesének szembesítési jegyzőkönyvét - mondta Fazekas Géza, a főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-nek. Az MTI annak kapcsán kérdezte a szóvivőt, hogy a Magyar Nemzet a hétfői számában egy szembesítési jegyzőkönyvre hivatkozva azt írta: Balogh Zsolt volt BKV vezérigazgató szerint Hagyó Miklós, az MSZP volt főpolgármester-helyettese azzal fenyegette, hogy "aki nem áll be a sorba, annak el kell vágni a torkát"; Hagyó Miklós pedig mindent tagadott és hazugsággal vádolta Balogh Zsoltot.
2010.09.20. 17:00
 
 
Súlyemelő-vb: Nagy Nikoletta egyéni csúcsokkal nyert a C csoportban
Remek egyéni csúcsokkal Nagy Nikoletta megnyerte a 63 kg-osok C csoportjának versenyét, a törökországi Antalyában zajló súlyemelő-világbajnokság negyedik napján. Igaz, hogy a B, s a legerősebbeket felvonultató A csoport küzdelmei még hátra vannak - előbbit késő délután, utóbbit este 7 órától bonyolítják le az Antalya Expo Centerben -, az ózdiak emelője feltétlenül dicséretet érdemel, hiszen az alapfeladatát jelesre teljesítette: saját legjobbját mindkét fogásnemben (szakításban 85 kg, lökésben 110 kg), s persze így összetettben (195 kg) is jócskán felülmúlta.
2010.09.20. 16:30
 
 
Kolompár Orbán büntetőfeljelentést tesz Farkas Flórián ellen
Büntetőfeljelentést tesz Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) jelenlegi elnöke a roma érdek-képviseleti szervezet korábbi vezetője, Farkas Flórián ellen az OCÖ 1996 és 2003 közötti pénzügyi gazdálkodása miatt. Kolompár Orbán hétfőn sajtótájékoztatón jelentette be: nem tartják elegendőnek, hogy Farkas Flórián romatámogatásokat felügyelő miniszteri biztos, fideszes országgyűlési képviselő, a Lungo Drom elnöke, aki maga is tagja az OCÖ-nek, csak az elmúlt nyolc év támogatásait ellenőrizze, ugyanis mint fogalmazott, Farkas Flórián OCÖ-elnöksége idején "több 100 millió forintnak veszett nyoma".
2010.09.20. 16:15
 
 
A francia kormány szerint "valós" a terrorveszély Franciaországban
A francia belügyminiszter megerősítette, hogy "valós" a terrorveszély Franciaországban, s a riadókészültséget megerősítették. Korábban több forrás is jelezte: merénylet lehetséges Franciaország ellen. A belügyminiszter közlése szerint a fenyegetettséget csütörtök óta ítélik meg fokozottnak. Aznap raboltak el fegyveresek, a feltételezések szerint iszlamista radikálisok, Nigerben öt francia, egy togói és egy madagaszkári állampolgárt. A riadókészültséget pénteken emelték a második legmagasabb szintre Párizsban, miután az algériai titkosszolgálat arról tájékoztatta a francia hatóságokat, hogy egy öngyilkos merénylőnő készül felrobbantani magát a fővárosban.
2010.09.20. 16:15
 
 
Papcsák: egy aktív bíró után nyomozott az In-Kal
Az elszámoltatási kormánybiztos tájékoztatása szerint az In-Kal Security Kft. egy állami céggel kötött szerződése alapján egy aktív bíró tevékenységét is vizsgálta olyan "jeleket" keresve, amelyek alátámaszthatják, hogy a bíró egyes gazdasági ügyekben nem pártatlanul döntött. Papcsák Ferenc az ügy részleteit kifejtve azt mondta: az állami tulajdonú ITDH Hungary 2007 májusában szerződést kötött az In-Kallal, és azzal bízta meg, hogy a velük munkaügyi perben álló egyik vezetőjük, B. Zsolt vagyoni viszonyaira utaló adatokat gyűjtsön.
2010.09.20. 15:00
 
 
Feltehetően féltékenységi dráma áll a németországi ámokfutás hátterében
Feltehetően féltékenységi dráma áll a dél-németországi Lörrachban történt vasárnap esti ámokfutás hátterében - derül ki hétfői jelentésekből. Mint a baden-württembergi város ügyészségének képviselője a ZDF televízióban elmondta: a tettes egy 41 éves ügyvédnő. Nemrég költözött be abba a bérházba, amelyben az ámokfutás előtti percekben robbanás történt, majd tűz ütött ki. Ezután az utcán, majd a St. Elisabeth kórházban kezdett lövöldözni. A nő lakásában a tűzoltók egy férfi és egy 5 éves gyerek holttestére bukkantak. A rendőrség megállapítása szerint az ámokfutó nő korábbi élettársáról és közös gyermekükről van szó. Az ámokfutásban egy ápoló és maga az ámokfutó is meghalt, többen megsérültek.
2010.09.20. 14:45
 
 
Messi egy hétre kidőlt Ujfalusi durvasága miatt
Egy időre harcképtelenné vált Lionel Messi, a címvédő FC Barcelona futballsztárja vasárnap, amikor csapatával 2-1-re legyőzte az Európa Liga-bajnok Atlético Madridot a spanyol bajnokság 3. fordulójában. A mérkőzés hajrájában Tomas Ujfalusi csúnyán letalpalta az első gólt szerző argentin csatárt, akit hordágyon vittek le a pályáról, majd később mankóval bicegett a csapatbuszhoz. A hazaiak cseh védőjét kiállította a játékvezető. "Bedagadt a bokája, de az első tesztek szerint nincs törése, hétfőn többet tudunk majd - jelentette ki Josep Guardiola, a katalánok vezetőedzője. - Ami Ujfalusit illeti, a képek önmagukért beszélnek. Messi a legbecsületesebb futballista, akit ismerek, ő csak játszani akar."
2010.09.20. 14:15
 
 
Újonc tesztpilóták a Forma-1-ben
Újonc tesztpilótákkal bővül a Forma-1 mezőnye: a Virgin istállónál már pénteken munkába áll a 25 éves belga Jerome D,Ambrosio, a Saubernél pedig a jövő év elejétől kap szerepet a 19 éves mexikói Esteban Gutierrez. Mindkét csapat hétfőn jelentette be a versenyzők szerződtetését. D,Ambrosio a hétvégi Szingapúri Nagydíj első és második szabadedzésein már helyettesíti a brazil Lucas Di Grassi. Gutierrez novemberben kezdi meg a teszteléseket a Saubernél, amely a múlt héten lecserélte egyik pilótáját is: a spanyol Pedro de la Rosa helyére a német Nick Heidfeld érkezett.
2010.09.20. 14:15
 
 
Még mindig szűkmarkúan bánnak a zsebpénzzel a brit szülők
Hiába kezd kilábalni a gazdasági válság nehéz időszakából Nagy-Britannia, a szülők még mindig szűkmarkúan bánnak gyermekeik heti zsebpénzével, amely utoljára hét évvel ezelőtt volt ilyen alacsony összegű - derült ki egy hétfőn közzétett felmérésből. A Lloyds Banking Group részét képező Halifax bank beszámolója szerint a brit gyerekek átlagos heti zsebpénze 5,89 fontra (1974 forintra) esett vissza 2010-ben, míg alig egy évvel korábban még 6,24 fontból (2093 forintból) gazdálkodhattak a fiatalok. Utoljára 2003-ban volt ilyen alacsony a zsebpénz összege, akkor ugyanis 5,79 font (1941 forint) volt a gyerekek átlagos heti "jövedelme".
2010.09.20. 14:00
 
 
Demonstrációt tartanak a fegyveresek, ha nem tudnak megegyezni a kormánnyal
Figyelmeztető demonstrációt tartanak a fegyveres és rendvédelmi dolgozók október 2-án a Belügyminisztérium előtt, ha a szakszervezeteknek nem sikerül megegyezésre jutniuk a kormányzat képviselőivel a Szolgálati Jogviszonyban Állók Érdekegyeztető Fórumának (SZÉF) pénteki ülésén, és változatlan formában kerül a kormány elé az egyes rendészeti tárgyú törvények módosításáról szóló törvénytervezet. Ezt Kónya Péter, a SZÉF munkavállalói oldalának elnöke jelentette be a szakszervezetek által alakított demonstrációs bizottság ülése utáni hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján.
2010.09.20. 14:00
 
 
A túl sok tesztoszteron kiszámíthatatlanná teszi a főnököt
A munkahelyi vezetők túl magas tesztoszteronszintje rossz hatással lehet a vállalkozásra - állítják amerikai kutatók. Azok az igazgatók ugyanis, akikben túlteng a nemi hormon, gyakrabban kötnek tiszavirág-életű üzleteket és hajlamosak megpróbálkozni más cégek ellenséges átvételével is. A British Columbia Egyetem kutatói szerint az ügyvezetők nem mindig követik az üzleti elemzéseket, és a magasabb tesztoszteronszint néha irracionális cselekedethez vezet. Már egy ideje ismert, hogy a túl magas tesztoszteronszinttel rendelkező férfiaknak magasabb az agressziós potenciáljuk, és gyakrabban hajlamosak provokálatlan erőszakkitörésekre. A magas tesztoszteronszint a psziché változásához is vezethet.
2010.09.20. 13:15
 
 
Dalai láma: mindig csodáltam a magyar népet 1956 miatt
A dalai láma az Országház felsőházi termében hétfőn arról beszélt, hogy mindig csodálta a magyar népet 1956-os hősi szabadságharca miatt. A tibeti vallási vezető felidézte: kínai kommunista "barátai" annak idején figyelmeztették, hogy "ha nem viselkedik jól", népe úgy járhat, mint a magyarok. Tendzin Gyaco kijelentette: a boldogság végső forrása a belső megbékélés, "a folyamatos gyűlölet felemésztheti az immunrendszerünket". A XIV. dalai láma országgyűlési képviselők és más vendégek előtt azt mondta, hogy a belső béke nemcsak a buddhizmus, hanem az istenhit erejével más vallások útján is elérhető, e tekintetben minden vallás azonos lehetőségeket nyújt.
2010.09.20. 13:15
 
 
Startol a milánói divathét
Divatlázban ég Milánó: az egész világon ismert olasz tervezők női kollekcióit a divatkereskedelem és a divat szerelmesei kísérik figyelemmel a szeptember 22-én kezdődő Milano Moda Donna egyhetes programján. Az olasz divat fővárosának központjában magas és vékony modellek jönnek-mennek a legjobb fotóikat tartalmazó portfoliójukkal a kezükben. A via Monte Napoleone utcában nyitott butikok a japánok és a gazdag oroszok útikönyveiben is kötelező shoppingmegállóként szerepelnek. Aki a vásárlást nem engedheti meg magának, az is szívesen nézegeti a kirakatokat a divat négyszögének nevezett milánói utcasoron.
2010.09.20. 13:00
 
 
Augusztusban csökkent az új autók értékesítése Európában
Augusztusban tovább csökkentek az európai új autó eladások. Az idén augusztusban 11,8 százalékkal kevesebb új autót értékesítettek mint egy évvel korábban és az év első nyolc hónapjában is kevesebb autót adtak el mint a tavalyi azonos periódusban, mégpedig 2,4 százalékkal. Miközben a tíz legnagyobb forgalmú márka közül augusztusban csak egy, az Audi tudta növelni eladásait tavaly augusztushoz képest, az első nyolc hónapban négy márka eladásai növekedtek és hat márka eladásai csökkentek a tavalyi azonos periódus értékesítési adataihoz képest.
2010.09.20. 13:00
 
 
A választási iroda kampányt indít az okmányok érvényességének ellenőrzésére
Kampányt indít az Országos Választási Iroda (OVI) annak érdekében, hogy a választók az októberi önkormányzati választás előtt időben ellenőrizzék okmányaik érvényességét; a kampányfilmet és a plakátot hétfőn mutatták be Budapesten. Jackli Tamás, az OVI szóvivője emlékeztetett arra: az iroda feladata, hogy pártsemleges tájékoztatást nyújtson a választási tudnivalókról az állampolgároknak. A korábbi választások alkalmával már alkalmazott kisfilmen - egy rajzfilmen - a választókat tájékoztatják a szavazás idejéről és módjáról. A most bemutatott másik kisfilmen arra hívják fel a választók figyelmét, hogy szavazni csak érvényes igazolvánnyal lehet, ezért időben ellenőrizzék okmányaik érvényességét.
2010.09.20. 13:00
 
 
Meghosszabbították Hagyó Miklós előzetes letartóztatását
Meghosszabbította Hagyó Miklós, volt budapesti főpolgármester-helyettes előzetes letartóztatását november 17-ig a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB). A bíróság honlapján megjelent közlemény szerint az ügyben széles körű nyomozás folyik, számos tanúkihallgatás, szembesítés és egyéb nyomozati cselekmény még hátravan, továbbra is reális veszély a szökés, az elrejtőzés, a tanúk befolyásolása, és így a bizonyítási eljárás megnehezítése. A végzés nem jogerős. Hagyó Miklóst bűnszervezetben elkövetett hűtlen kezeléssel és zsarolással is gyanúsítják.
2010.09.20. 12:45
 
 
Csaknem 18 ezer delegáltat jelentettek be a jelölőszervezetek
A jelenlegi adatok szerint csaknem 18 ezer delegáltat jelentettek be a választási bizottságokba az októberi önkormányzati választáson jelöltet, listát állító jelölőszervezetek és független jelöltek - mondta az Országos Választási Iroda (OVI) szóvivője. Jackli Tamás emlékeztetett arra: a jelölőszervezetek és a független jelöltek múlt pénteken 16 óráig jelenthették be delegáltjaikat. A hétfő reggeli adatok szerint mintegy 18 ezer delegáltról tudnak, de a delegáltak "rögzítése" az informatikai rendszerben folyamatos, így ez a szám várhatóan emelkedni fog.
2010.09.20. 12:15
 
 
Tízmilliárd dollárt költött a BP az olajkatasztrófa elhárítására
Megközelítette a 10 milliárd dollárt a Mexikói-öbölben történt olajkatasztrófa elhárításának költsége. A BP brit energetikai konszern a Deepwater Horizon nevű kitermelő toronynál április 20-án történt robbanás következtében megindult mélytengeri olajszivárgás megakadályozására, és a következmények elhárítására összesen 9,5 milliárd dollárt fordított. Öt hónappal az Egyesült Államok legsúlyosabb természeti katasztrófáját okozó robbanás után még mindig 25 ezren vesznek részt a kárelhárítási munkálatokban több mint 2.500 vízi és több tucat légi járművel. A tengervízbe jutott olaj háromnegyede már eloszlott, vagy lebomlott.
2010.09.20. 11:45
 
 
Révész Máriusz a székházostromnál megsérült rendőrök kártalanítását vetette fel
Révész Máriusz szerint meg kellene fontolni a székházostromkor megsérült rendőrök kártalanítását, mert nem tehettek róla, hogy megfelelő védőfelszerelés nélkül vezényelték ki őket az MTV épületéhez 2006 szeptemberében. A 2002 és 2010 közötti jogsértéseket vizsgáló parlamenti albizottság fideszes tagja ezt a testület hétfői ülésén vetette fel. Az ülésen Dobozi József rendőr vezérőrnagy, a Rendészeti Biztonsági Szolgálat (Rebisz) volt parancsnoka bejelentette: a nyilvánosság előtt szeretne bocsánatot kérni azoktól, akik önhibájukon kívül, vétlenül sérültek meg a televízió székházánál.
2010.09.20. 11:30
 
 
Szembesítették a BKV volt vezérigazgatóját Hagyó Miklóssal
Szembesítették a BKV volt vezérigazgatóját az MSZP volt főpolgármester-helyettesével. Balogh Zsolt szerint Hagyó Miklós azzal fenyegette, hogy aki nem áll be a sorba, annak el kell vágni a torkát; a volt főpolgármester-helyettes mindent tagadott és hazugsággal vádolta Balogh Zsoltot - írta hétfői számában a Magyar Nemzet a szembesítési jegyzőkönyvre hivatkozva. "Halálfélelmem volt tőled, Miklós" - mondta Balogh Zsolt a lap birtokába jutott rendőrségi szembesítési jegyzőkönyv tanúsága szerint a múlt héten Hagyó Miklósnak. A lap szerint Balogh Zsoltnak rendszeresen be kellett számolnia Kocsis Istvánnak, a BKV új vezérigazgatójának tevékenységéről Hagyó Miklóséknak.
2010.09.20. 10:45
 
 
Workania: az álláskeresők lejjebb vitték fizetési igényüket
A munkavállalók 2010 második negyedévében átlagosan bruttó 156.800 forintot kértek önéletrajzukban az álláskereséskor, ami 8 százalékkal kevesebb, mint az egy évvel korábbi átlag 170.400 forint - közölte a Workania internetes állásportál hétfőn legújabb felmérésük megállapítását. A kért bérekhez képest a reális bruttó átlagkeresetek nagysága az év második negyedévében 224.400 forint volt Magyarországon, ami 2 százalékkal több mint az egy évvel korábban mért 220.900 forint. Az álláskeresők akár 30 százalékkal kevesebb bérért is elmennek dolgozni, mint amennyit valójában kereshetnének, amelynek fő oka a magas munkanélküliség - áll a közleményben.
2010.09.20. 10:00
 
 
Igyon - van rá indok!
A mértékletes pezsgőzés egészséges és védi a szívet, ezt bizonyította egy brit-francia vizsgálat. A lelkes önkénteseken végzett tanulmány eredményeit a British Journal of Nutrition közölte.
2010.09.20. 09:49
 
 
Felfedték az óegyiptomi múmia titkait
A negyvenes évei végén - ötvenes évei közepén hunyhatott el az az óegyiptomi férfi, akinek a múmiáját a legmodernebb képalkotó eljárásokkal vizsgálták Kansas Cityben, a Nelson-Atkins múzeum szakemberei egy orvoscsoporttal közösen.
2010.09.20. 09:44
 
 
Nagy Feró állatira imádja az X-Faktort
A nemzet csótánya élvezi, hogy sorsokról dönthet, de elmondása szerint, csak jó útra tereli az eltévedt bárányokat.
2010.09.20. 09:38
 
 
KSH: kevesebb gyerek született az év első hét hónapjában, mint tavaly
Kevesebb gyermek született 2010 első hét hónapjában az előzetes adatok szerint, de a halálozások száma is alacsonyabb volt, mint az előző év azonos időszakában; a becsült népességszám az időszak végén 10 millió 1 ezer volt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn az MTI-vel. Az idei év első hét hónapjában 52 ezer 902 gyermek született, 5,7 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban. A halálozások száma 75 ezer 510 volt, ami 2,1 százalékos csökkenést jelent a 2009. januártól júliusig tartó időszakhoz képest. A természetes fogyás 22 ezer 608 fő volt, 1598 fővel több, mint az előző év azonos időszakában.
2010.09.20. 09:30
 
 
Már nem hisznek a szerelemben Rómeó és Júlia hazájában
Kihalt a romantika még Rómeó és Júlia hazájában is - állapította meg az a felmérés, mely szerint száz olaszból ma már csak öt hisz a szerelemben, a többiek a testi vonzalmat tartják előrébbvalónak. Meglátni és megszeretni - ebben ma már senki sem hisz Olaszországban. Hiába ismeri az egész világ az Amore, a szerelem hazájaként Itáliát, a romantika ideje már az olasz csizmán is elmúlt. Egy kézen meg lehet számolni azokat, akik a test helyett még mindig a szív dobogását tartják fontosabbnak. Szó szerint, mivel az Olasz Szexológia és Alkalmazott Pszichológia Szövetség (Aispa) felmérése szerint száz olaszból csak öt maradt meg "igazán romantikusnak".
2010.09.20. 09:15
 
 
Csökkent a nyelviskolák forgalma
Az elmúlt egy-másfél évben legalább 20 százalékkal esett vissza a nyelviskolák forgalma - írta hétfői számában a Napi Gazdaság. Javában tart a beiratkozási időszak, de az már látszik, hogy az előző szemeszterhez képest is 10%-os lehet a visszaesés a lakossági tanfolyamok terén - mondta a lapnak Szemes Gábor, a London Stúdió Nyelvoktató Kft. ügyvezetője. A korábbi drasztikus keresletcsökkenés után lassan, de élénkül az érdeklődés a cégek által szervezett tanfolyamokra - mondta Rozgonyi Zoltán, a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének elnöke. A válság nem tizedelte meg az iskolákat: 90-95%-uk alkalmazkodott a helyzethez, ahol tudták, csökkentették a költségeiket, és talpon maradtak.
2010.09.20. 09:00
 
 
Menesztették a romagyilkosságok gyanúsítottjával kapcsolatban álló tartótisztet
Sorozatosan követett el hibákat munkája közben, ezért menesztették a debreceni szolgálati helyéről a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) tartótisztjét, aki kapcsolatban állt Cs. Istvánnal, a romagyilkosságok egyik gyanúsítottjával - írta hétfői számában a Magyar Hírlap. A lap úgy tudja, hogy a hibákra az a belső vizsgálat derített fényt, amelyet Honvédelmi Minisztérium indított. A vizsgálat feltárta azt is, hogy hiányosak a romagyilkosságok nyomozati anyagai, vagy egyáltalán nem készültek megfelelő feljegyzések, vagy később megsemmisítették azokat.
2010.09.20. 08:45
 
 
A kormányzó jobbközép koalíció győzött a svéd választásokon
A kormányzó jobbközép koalíció győzött a svéd parlamenti választásokon, de elvesztette eddigi abszolút többségét a törvényhozásban, amelybe bekerült viszont egy szélsőjobboldali párt - derült ki a hétfőre virradóra közzétett hivatalos végeredményből. Eszerint a négypárti kormánykoalíció 172 mandátumot kapott a 349 fős parlamentben. A szociáldemokraták vezette baloldali ellenzék 157, az új jobboldali populista, bevándorlásellenes Svéd Demokraták (SD) nevű párt pedig 20 képviselői helyre számíthat. Mivel a jobbközép kormánykoalíció elvesztette eddigi abszolút többségét, az SD egyes kommentárok szerint a királycsináló szerepébe kerülhet.
2010.09.20. 08:15
 
 
New Yorkba érkezett az ENSZ-közgyűlésre Schmitt Pál
New Yorkba érkezett helyi idő szerint vasárnap este Schmitt Pál: a köztársasági elnök részt vesz többek között az ENSZ-közgyűlés ülésszakán, és a tervek szerint találkozik New Yorkban élő magyarokkal is. Az államfő elutazása előtt a Ferihegyi repülőtéren újságíróknak megerősítette: Magyarország megpályázza az ENSZ Biztonsági Tanácsának nem állandó tagságát. (A nem állandó tagokat az ENSZ közgyűlése választja; a 2012-2013-as periódusról 2011 őszén dönt a közgyűlés.) Schmitt Pál kifejtette: egyhetes útján részt vesz a millenniumi fejlesztési célokról rendezendő ENSZ-csúcstalálkozón és a világszervezet közgyűlésén. Kedden beszédet mond a csúcstalálkozó plenáris ülésén, pénteken pedig felszólal a közgyűlés általános vitájában.
2010.09.20. 07:30
 
Brit férfiak támadtak a bikára, de alul maradtak
Pamplonai bikafuttatás csúcsdöntője a Böbe névre keresztelt bika, 6 perc és 23 másodpercig kergetett egy brit férfit.
2010.09.20. 00:00
 
 
Labdarúgó NB I: DVSC-Újpest 1-1
A bajnoki címvédő Debrecen 1-1-es döntetlent játszott vasárnap a vendég Debrecennel a labdarúgó NB I 7. fordulójában. DVSC-TEVA - Újpest FC 1-1 (0-0), gólszerzők: Laczkó (75.), illetve Simek (73.)- Debrecen, 5000 néző. Az első tíz percben a hazaiak hibáztak el két nagy lehetőséget, majd a folytatásban kiegyenlítettebb lett a játék és az Újpest előtt adódott néhány esély a gólszerzésre. A szünet után is óriási harc folyt a mezőnyben. A 73. percben a csereként beállt Simek remek góllal szerzett vezetést a vendégeknek, ám Laczkó bombájával egyenlített a hazai gárda. A végeredmény igazságosnak mondható, bár a debrecenieknek, főleg a végjátékban, több helyzete volt.
2010.09.19. 19:45
 
 
Végleg lezárták a BP katasztrófát okozó olajkútját a Mexikói-öbölben
Egy cementdugóval végleg elzárták a BP olajtársaságnak azt a Mexikói-öbölbeli olajkútját, amelynek fúróplatformja áprilisban robbant fel, az Egyesült Államok legsúlyosabb természeti katasztrófáját okozva. Barack Obama amerikai elnök üdvözölte az öt hónapos küzdelem eredményes lezárását. A baleset következményeinek felszámolását irányító Thad Allen, a parti őrség nyugalmazott tengernagya kijelentette, hogy a cementdugó tartósságát tesztelő nyomáspróbát helyi idő szerint hajnali 5 óra 54 perckor hajtották végre.
2010.09.19. 19:30
 
 
Házakat veszélyeztet a víz a zalai Liszóban
Homokzsákokkal kellett körbevenni több házat a Zala megyei Liszóban, ahol az árvízvédelmi tározóból kifolyó víz elöntötte a falu alacsonyabban fekvő részeit. Zalában két árvíztározót is meg kellett nyitni, a Murán elsőfokú készültséget rendeltek el. Novák Csaba, Liszó polgármestere elmondta: vörös riasztás van érvényben, vagyis vészhelyzetet rendeltek el a faluban a hirtelen jött áradás miatt, amire hatvan éve nem volt példa a településen. Az elöntést most az okozta, hogy a falu határában elterülő 24 hektáros árvízvédelmi tározó teljesen megtelt, és gátján átbukott a víz, amit a Liszói-patak nem tudott elvezetni.
2010.09.19. 19:15
 
 
Női kézilabda Vk: végleges az utazó keret
Mátéfi Eszter szövetségi kapitány megnevezte a kedden Dániában elrajtoló Világkupára utazó, tizenhat fős válogatott keretét. A 19 fős bő keretből Pastrovics Melinda, Kovacsics Anikó és Tilinger Tamara maradt ki. A lengyelországi Bajnokok Ligája-selejtezőt sikeresen megvívó debreceni együttes két válogatottjáért, Bulath Anitáért és Szabó Valériáért a szövetség elutazott Chelmbe, így ők is a válogatott többi tagjával együtt Budapestről repülnek Dániába hétfőn.
2010.09.19. 18:30
 
 
Kerékpár, Vuelta a Espana: Nibali a bajnok
Az olasz Vincenzo Nibali nyerte meg a 65. Vuelta a Espana országúti kerékpáros körversenyt, melynek zárószakaszán az amerikai Tyler Farrar ért elsőként a célba. A Liquigas 25 éves szicíliai kiválósága 1990 óta az első, összességében pedig az ötödik olasz győztese a viadalnak. Összetettben a hazai Ezequiel Mosquera lett a második, a szlovák Peter Velits pedig a harmadik. A sprinterek pontversenyét a vasárnap második brit Mark Cavendish nyerte meg, míg a hegyi összetettben a francia David Moncoutie győzött.
2010.09.19. 18:15
 
 
Női kézilabda BL: főtáblára jutott a Debrecen
A főtáblára, azaz a legjobb 16 közé jutott a Debrecen női kézilabdacsapata a Bajnokok Ligájában, miután harmadik mérkőzését - ezúttal a dán Vejen ellenit - is megnyerte a lengyelországi selejtezőcsoportjában. A DVSC-Korvex így az osztrák a Hypo NÖ, a német HC Leipzig és a spanyol Itxako Navarra ellen játssza BL-meccseit. A kvalifikáció másik három együttese, a szerb Zajecar, a lengyel Lublin és a Vejen az EHF Kupában, a 32 között folytatja. Az is eldőlt, hogy a másik magyar BL-érdekelt, az eleve főtáblás Győri Audi ETO KC, valamint a szlovén Krim Ljubljana és a horvát Koprivnica mellé a selejtezőből esélyeshez méltóan az orosz Zvezda Zvenyigorod csatlakozott negyediknek.
2010.09.19. 17:30
 
 
A Szabó Ervin-könyvtárhálózat átnevezését kezdeményezi egy alapítvány
A Szabó Ervinről elnevezett fővárosi könyvtárhálózat nevének megváltoztatását kezdeményezi a választások után megalakuló Fővárosi Közgyűlésnél a Nemzeti Konzervatív Történetkutató Alapítvány. A szervezet főigazgatója vasárnap azt mondta: méltatlannak tartják, hogy "egy szélsőbalos kommunista ideológus" nevét viselje az egyik legfontosabb nemzeti intézmény. Szakács Árpád, a Szabó Ervinről nevezett VIII. kerületi téren, a könyvtár központi épülete előtt bejelentette: nyilvános vitát, a tortenelemportal.hu oldalon pedig szavazást kezdeményeznek arról, kinek a nevét viselje a jövőben a fővárosi intézmény.
2010.09.19. 17:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641[1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista