2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  hallgatói jogviszony
127675 találat
 
 
Az IMF szerint mielőbb el kell fogadni a közpénzügyi törvényt
Christoph Rosenberg, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) Közép-Európáért és a balti-államokért felelős területi képviselője egy budapesti nemzetközi konferencia után úgy nyilatkozott az MTI-nek, hogy a Magyarországon tervezett közpénzügyi törvény mielőbbi elfogadása nagyon kedvező lenne, erősítené az ország hitelességét a nemzetközi pénz- és tőkepiacok felé. Rosenberg aláhúzta: jó ötletnek tartja azt is, ha egy, a politikától, a pártoktól független, a költségvetési folyamatokat felügyelő és véleményező költségvetési hivatal felállna Magyarországon. Ez az új intézmény hosszú távon is erősíthetné azt, hogy a költségvetési fegyelem szigorodjon az országban, ez is jelzés értékű lenne a piacok felé.
2008.03.26. 18:43
 
 
Rali-vb: változott a menetrend
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) módosította a rali-világbajnokság idei menetrendjét. A FIA a japán és a brit GP időpontját csúsztatta későbbre egy-egy héttel.
2008.03.26. 18:25
 
 
Az MSZP harmadik hullám platformja a koalíciós szerződés újratárgyalását javasolja
Az MSZP harmadik hullám platformja szerint újra kell tárgyalni a koalíciós szerződést - mondta Mesterházy Attila, platform vezetője szerdán Budapesten; a politikus szerint akár kisebbségi kormányzásra is van lehetőség. Szükség van a koalíciós partnerrel való együttműködés újragondolására, ezért a platform felkéri Gyurcsány Ferenc pártelnököt, hogy az SZDSZ tisztújítása után haladéktalanul kezdeményezze a koalíciós szerződés újratárgyalását tartalmi és strukturális szempontból egyaránt - közölte újságírókkal a politikus, az MSZP elnökségének tagja, azt követően, hogy a platform a szombati pártértekezletre készülve politikai konzultációt tartott a Politikatörténeti Intézetben.
2008.03.26. 18:15
 
 
Franciaország csapaterősítést küld Afganisztánba
Franciaország csapaerősítést küld Afganisztánba - mondta szerdán Londonban a francia államfő. Nicolas Sarkozy, aki a brit uralkodó vendégeként állami látogatásra érkezett aznap Nagy-Britanniába, a brit parlament két kamarájának tagjai előtt mondott nagy ívű beszédében közölte: Franciaország a bukaresti NATO-csúcson bejelenti afganisztáni "jelenlétének megerősítését". A kivezénylendő alakulat létszámát az államfő nem említette, de korábbi brit sajtóértesülések szerint Párizs az 1900 fős jelenlegi francia kontingenst ezer katonával egészítené ki.
2008.03.26. 18:10
 
 
Beperelik Kósa Lajost a debreceni szocialisták
Az MSZP debreceni szervezete személyiségi jogainak megsértése miatt polgári peres eljárást indít Kósa Lajos, Debrecen fideszes polgármestere ellen - jelentette be Zsiros Zsolt, a szocialisták helyi elnöke és Varga Zoltán szocialista önkormányzati képviselő szerdán sajtótájékoztatón. Az eljárást azért kezdeményezik, mert - szerintük - a városi közgyűlés március 20-i zárt ülését kommentálva a polgármester tudatosan hazugságot állított, amikor úgy nyilatkozott: "a szocialistákat csak politikai indokok vezérelték a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. igazgatóságába és felügyelő bizottságába delegált tagjaik visszahívásakor".
2008.03.26. 18:03
 
 
Ha a külföld választana amerikai elnököt, földrészenként más győzne
Ha a külföld választana amerikai elnököt, a különböző földrészek eltérő jelöltet támogatnának; Európa és Afrika számára az afro-amerikai Barack Obama demokrata szenátor a legelfogadhatóbb - írta a szerdai The Wall Street Journal. A mexikóiak és kínaiak körében már inkább az ugyancsak demokrata Hillary Clinton a nyerő, míg a konzervatív John McCainre a Közel-Kelet és Európa több országában tekintenek rokonszenvvel. A világ egyetlen szuperhatalmának olyan nagy szerepe van az egész Föld életére, hogy a külföld is úgy érezheti, joggal szavazhatna az amerikai elnökválasztáson - jegyezte meg egy belga újság nyomán a konzervatív New York-i napilap.
2008.03.26. 17:33
 
 
Megalakult a Szőke Nők Oroszországi Pártja
Immár ötezer tagot számlál a nemrég alakult Szőke Nők Oroszországi Pártja, amely a négy év múlva esedékes elnökválasztásokon már saját jelöltet kíván állítani az államfői posztra. "A párt a szőkéket képviseli, s azokat, akik szeretik a szőkéket, de azokat is, akik a lelkükben szőkének érzik magukat" - mondta el a The Times című angol lapnak a szervezet főtitkára, Marija Volosina, aki hogy-hogy nem, de barna hajkoronát visel. Magyarázata szerint mindössze egyszer szőkíttette ki a haját, de a világos színárnyalat borzasztóan előnytelennek bizonyult, így csupán belülről, a lelkében szőke.
2008.03.26. 17:07
 
 
Rekordösszegű adomány a Wikipediának
Minden korábbinál nagyobb összegű, összesen hárommillió dolláros (490 millió forint) adományt kapott a Wikipedia online enciklopédiát működtető alapítvány. Az amerikai Alfred P. Sloan Alapítvány egymilliós részletekben folyósítja az adományt három év alatt. "Ha egy ilyen jelentős magánalapítvány támogatásra méltónak tartja a munkánkat, akkor megnyílhat az út más nagy donorokhoz" - mondta a Wikimedia Alapítvány igazgatósági tagja. A közösségi enciklopédia "hatalmas előrelépést" hozott a tudás gyűjtése és rendszerezése terén - áll a Sloan Alapítvány közleményében. A támogatást a Wikimedia egyebek mellett szoftverfejlesztésre és oktatási projektekre fogja fordítani.
2008.03.26. 16:38
 
 
Schmitt Pál: a bojkott nem jó eszköz a nyomásgyakorlásra
Az olimpia a béke és a kultúrák közti párbeszéd egyik legfontosabb ünnepe - hangoztatta Schmitt Pál európai parlamenti képviselő, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke szerdán Brüsszelben, a pekingi nyári olimpia megnyitóünnepségének bojkottjára szólító felhívásokra reagálva. Schmitt Pál úgy vélte, a világ legnagyobb sporteseményének bojkottja nem a megfelelő eszköz a politikai nyomásgyakorlásra. - Akik ilyenre szólítanak, nem tanulmányozták a bojkottok történetét - jelentette ki. - Olimpiai játékok alatt már sok bojkottra sor került, de ezek soha semmilyen eredményt nem értek el. A vesztesek mindig a sportolók voltak, és semmi nem változott.
2008.03.26. 16:31
 
 
Jól van az első magyarországi szívátültetett csecsemő
Jól van az első magyarországi szívátültetett csecsemő, a tizenegy hónapos kislány várhatóan három hét múlva elhagyhatja a kórházat - közölték szerdán, az Országos Kardiológiai Intézetben (OKI) tartott sajtótájékoztatón. Szatmári András, a kardiológiai intézet szakmai igazgatója elmondta, a több mint háromórás, komplikációmentes műtétet egy húszfős, orvosokból és nővérekből álló csapat végezte el az Országos Kardiológiai Intézetben március 14-én. A kislány egy egyéves gyermek szívét kapta meg. A csecsemő megszületése óta folyamatos orvosi ellenőrzésre szorult, legutóbb héthónapos korában kellett befeküdnie az Országos Kardiológiai Intézetbe (OKI).
2008.03.26. 16:23
 
Elrendelték a nyomozást a tanárt megverő diák ügyében
Nyomoz a Budapesti Rendőr-főkapitányság a bántalmazott tanár ügyében - közölte Unger Pál, a BRFK sajtóügyeletese az MTI-vel szerdán. A nyomozást még kedden rendelte el a VIII. kerületi kapitányság a Fővárosi Főügyészség állásfoglalása alapján, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - mondta. A Blikk pénteken egy mobiltelefonnal felvett videó alapján számolt be arról, hogy egy VIII. kerületi középiskola 16 éves diákja fizikaóra alatt odament tanárához, belerúgott, lökdöste és egy fém csapteleppel fenyegette. A lap beszámolója szerint az érintett pedagógus benyújtotta felmondását, s jelenleg idegszanatóriumban kezelik.
2008.03.26. 15:55
 
 
Egy szakértő szerint a vízumügy rendezése fontos Washingtonnak
Az Egyesült Államoknak, függetlenül attól, hogy ki lesz a következő elnöke, szüksége lesz azokra a kelet-európai szövetségesekre, amelyek az amerikai vízummentességi program tagjaivá szeretnének válni - állapította meg egy külügyi szakértő a The Washington Times szerdai számában. A vízummentességi programra Amerika stratégiai külkapcsolatainak erősítése miatt van szükség - szögezte le Helle Dale, a neves washingtoni konzervatív agytrösztben, a Heritage Alapítványban működő Douglas és Sarah Allison Külpolitikai Tanulmányok Központjának igazgatója.
2008.03.26. 15:53
 
 
Sikeres volt az M3-ason a fokozott ellenőrzés
Sikeresnek ítélte meg a rendőrség az M3-as autópálya Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakaszán kedden megtartott teljes körű ellenőrzést, több százezer forint bírságot róttak ki a renitenskedőkre - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel szerdán. Az illegális migráció kiszűrése, valamint a közlekedésbiztonság javítása volt az akció célja, amelyet a rendőrség a Vám- és Pénzügyőrség, a Nemzeti Közlekedési Hatóság és az Állami Autópálya-kezelő Zrt. Emődi Üzemmérnökség embereivel közösen tartott kedden az M3-as autópálya Budapest felé tartó pályaoldalán a geleji benzinkút melletti pihenőnél - emlékeztetett a szóvivő.
2008.03.26. 15:45
 
 
Barak újabb gesztusokat tesz a palesztin félnek
Az izraeli védelmi miniszter engedélyezi rendőrautók, gumilövedékek és éjjellátó készülékek átadását a Mahmúd Abbász palesztin elnökhöz hű biztonsági erőknek, és azt tervezi, hogy palesztin munkavállalók ezreit engedik be Izraelbe.Az elképzeléseket névtelenül nyilatkozó izraeli tisztviselők szellőztették meg. Ehud Barak izraeli védelmi miniszter szerda este hivatalosan tájékoztatja ezekről Szalám Fajjád palesztin kormányfőt jeruzsálemi találkozójukon. Az Egyesült Államok által támogatott izraeli-palesztin béketárgyalások szerves részeként Barak és Fajjád december óta ismét rendszeresen találkozik és vitat meg biztonsági kérdéseket, vajmi kevés eredménnyel.
2008.03.26. 15:39
 
 
Jó adósok a magyar diákhitelesek
Jó adósok a magyar diákhitelesek - közölte a Diákhitel Központ kommunikációs igazgatója szerdán az MTI-vel. Őri András tájékoztatása szerint a hallgatói hitelezés 2001-es indulása óta közel negyedmillió egyetemista és főiskolás élt ezzel a hitellehetőséggel. Negyvenezren már minden adósságukat visszafizették, jelenleg közel 96 ezren kötelezettek törlesztésre és csak 3-4 százalékuk adatait kellett átadni az állami adóhatóságnak, - a vonatkozó jogszabály értelmében - mert tartósan nem teljesítették törlesztési kötelezettségüket, azaz hat hónapnál nagyobb hátralékot halmoztak fel.
2008.03.26. 15:29
 
 
Nemet mondott a Fidesz-KDNP javaslatára az egészségügyi bizottság
Nem vette tárgysorozatba a parlament egészségügyi bizottsága szerdán a Fidesz-KDNP törvényjavaslatát, amely az egybiztosítós, nemzeti kockázatközösségen alapuló, szolidaritás elvű egészségbiztosítás visszaállítását célozza. A Magyar Vöröskereszt budapesti székházában tartott kihelyezett ülésen az egészségügyi bizottság 10 igen szavazattal, 13 ellenében, egy tartózkodás mellett utasította el az ellenzéki javaslatot. Mikola István (Fidesz), a javaslat egyik beterjesztője a bizottsági ülésen elmondta: az önálló indítvány arra irányult, hogy javaslatot tegyenek a parlament által február 11-én elfogadott egészségpénztárakról szóló törvény visszavonására.
2008.03.26. 15:16
 
 
Tárki: változatlanok a politikai erőviszonyok
Nem változott lényegesen a pártok támogatottsága az elmúlt hónapban - tudható meg a Tárki március közepén - a népszavazás után - ezer ember megkérdezésével készített felméréséből, amelynek eredményeit szerdán juttatta el az MTI-hez az intézet. Továbbra is vezet az ellenzék a kormánykoalícióval szemben; a Fidesz támogatottsága a felnőtt lakosság körében továbbra is stabil: 37 %, ami a februári eredménynél két %-kal kevesebb, a januárinál hárommal több. Eközben a Magyar Szocialista Párt támogatói tábora - akárcsak januárban - 13 %, ami februárhoz képest két %-os mérséklődés. A pártválasztók körében 42, míg a biztos szavazó pártválasztók körében 49 százalékponttal vezet a Fidesz az MSZP előtt.
2008.03.26. 15:10
 
 
Folytatja a sztrájkot a VDSZSZ
A sztrájk folytatásáról döntött a VDSZSZ, de annak konkrét időpontját még nem közölte az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében. Az érdekképviselet országos választmánya az elnökséget hatalmazta fel arra, hogy meghatározza a munkabeszüntetés folytatásának időpontját és időtartamát. Az országos választmány érdemi ajánlatot vár a Gazdasági és Közlekedési Minisztériumtól a sztrájk elkerülése érdekében. A VDSZSZ továbbra is 10 százalékos alapbérarányos pótlék kifizetését követeli a kiszervezett munkavállalók részére. A MÁV Cargo ZRt. privatizációs bevételéből továbbá 250 ezer forint kifizetését követeli valamennyi vasutas munkavállalónak.
2008.03.26. 14:55
 
 
Fidesz-KDNP: egészségügyi törvényjavaslat, újra és újra
A Fidesz-KDNP frakciószövetség harmadszor is benyújtja az Országgyűlésnek a Nemzeti Egészségügyi Kerekasztal szakértői által elkészített, az egészségügy megújítását szolgáló törvénytervezetet - közölte a Fidesz szakpolitikusa. "Újra be fogjuk nyújtani a Nemzeti Egészségügyi Kerekasztal szakértői által elkészített törvénytervezetet, harmadszor is be fogjuk nyújtani, harmadszor is jelezni fogjuk a magyar Országgyűlésnek (...), hogy van alternatíva" az egészségügy átalakításában - mondta Mikola István. Az Országgyűlés Egészségügyi Bizottságának fideszes alelnöke úgy vélte, legalább törvényjavaslatuk tárgysorozatba vételét támogatni kellene az Országgyűlésben, hogy szakmai vitát folytathassanak róla.
2008.03.26. 14:55
 
 
A budapesti közrend megerősítésére rendeltek fel vidékről rendőröket
Fel sem merült, hogy a vidékről felrendelt 300 rendőr a Készenléti Rendőrséghez kerülne; a rendőrök a kiemelt közterületeken látnak el járőrszolgálatot a közrend erősítésére - jelentette ki Horváth Attila alezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság közrendvédelmi osztályának vezetője. Az alezredes emlékeztetett rá: január 1-jével, a rendőrség és határőrség integrációjával öt megyei rendőr-főkapitányságnál alakult ki úgynevezett "létszám feletti létszám". Miniszteri döntés miatt ugyanis a volt határőröknek egykori szolgálati helyük közelében kínáltak munkát. Győr-Moson-Sopron megyében 306, Nógrád megyében 105, Vas megyében 276 az állomány feletti létszám.
2008.03.26. 14:20
 
 
Magyar-szlovén: Várhidi kijelölte a kezdőcsapatot
A mérkőzés előtti utolsó edzést követően Várhidi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte kezdőcsapatát a szlovén együttes elleni, szerda esti barátságos találkozóra. A magyar szövetség honlapja szerint a Zalaegerszegen 18 órakor kezdődő összecsapásra megnevezett kezdőtizenegyben egy játékos, Dzsudzsák Balázs szereplése még kérdéses, mert a PSV Eindhoven szélsőjének sérült lába továbbra sincs tökéletes állapotban és nem is tudott teljes értékű munkát végezni szerda délelőtt, Hévízen. A hollandiai légiós játékáról közvetlenül a meccs előtt születik döntés. Buzsáky Ákos felépült, így ő biztosan pályára lép a mérkőzésen.
2008.03.26. 13:54
 
 
A Malév forgalmát is érinti a schengeni csatlakozás
A Malév üzemelésében, és utasai számára is változásokat jelent a schengeni csatlakozás, március 30-ától a légitársaság schengeni országokba induló és onnan érkező járatai továbbra is a 2A terminálról, míg a nem schengeni járatai a 2B-ről üzemelnek - közölte a légitársaság. A Malév ezért arra kéri az utasokat: indulás előtt tájékozódjanak, melyik terminálról indul, illetve melyikre érkezik járatuk. Azt is javasolják, hogy az utasok legalább 2 órával a járat indulása előtt érkezzenek ki a repülőtérre. Az új rendszer szerint Ferihegy 2A-n, vagyis a Schengen terminálon bonyolítják a forgalom 61 százalékát, míg a 2B-n, a nem Schengen terminálon, 39 százalékát.
2008.03.26. 13:45
 
 
Síugrás: Ahonen visszavonult
A korábbi sajtóértesüléseknek megfelelően bejelentette visszavonulását Janne Ahonen, minden idők egyik legjobb síugrója. A 30 éves finn sztár szerdán Helsinkiben tartott sajtótájékoztatóján búcsúzott el. "Egy sportolónak nem lehet más célja, mint, hogy a csúcson hagyja abba a versenyzést. Azt hiszem, hogy nekem ez most megadatott" - mondta a kiváló ugró, aki a március elején lezárult szezonban rekordot jelentő módon ötödször is megnyerte a Négysáncversenyt, emellett egyéniben harmadik, csapatban pedig második lett a sírepülő-világbajnokságon.
2008.03.26. 13:42
 
 
Bőkezű pénzkiadó
A dupláját fizette a kért összegnek egy pénzkiadó automata Nagy-Britanniában pár óráig - míg ki nem fogyott. Aki a maximálisan kérhető 300 fontot - 105 ezer forintot - ütötte be, 600 fontot kapott. Nosza értesítette is mindenki rokonait, ismerőseit, és hamarosan több száz fős tömeg sereglett Hull városában az automata elé. A gép üzemeltetője úgy nyilatkozott, hogy meghibásodott a masina. A rendőrség meg úgy, hogy eljárás indulhat a helyzetet arcátlanul kihasználók ellen, ha feljelentést tesz a gépet üzemeltető cég.
2008.03.26. 13:32
 
 
Manhattannél hétszer nagyobb jégtömb szakadt le az Antarktiszon
Manhattannél hétszer nagyobb jégtömb szakadt le az Antarktisz nyugati részén. A 415 négyzetkilométer területű tömb évszázadok, de akár másfélezer éve lehetett az úgynevezett Wilkins-jégself szélén. A műholdfelvételek tanúsága szerint a letöredezés folyamata még február 28-án kezdődött, míg végül kedden szakadt le az óriási jégtömb. A Brit Antarktiszi Kutatóprogram (BAS/British Antarctic Survey) adatai szerint a hatodik kontinensnek erről a részéről korábban már hat jégtömb szakadt le, a legnagyobbak 1995-ben és 2002-ben törtek le.
2008.03.26. 13:15
 
Kétnapos látogatásra Londonba érkezett a francia elnök
Kétnapos állami látogatásra Londonba érkezett szerdán Nicolas Sarkozy francia elnök. Sarkozy, akit elkísért olasz születésű felesége, Carla Bruni, II. Erzsébet királynő vendége lesz, de csütörtökön hivatalos csúcstalálkozót tart Gordon Brown brit kormányfővel. A vendégeket Károly trónörökös és felesége, Kamilla cornwalli hercegnő fogadta a Heathrow repülőtéren. Károly kézcsókkal üdvözölte a francia elnök feleségét. Sarkozyék a trónörökösi házaspár társaságában szálláshelyükre, a Heathrow-tól néhány kilométernyire fekvő windsori kastélyba hajtattak.
2008.03.26. 13:05
 
 
Májusban 1,1 százalékkal emelkednek a nyugdíjak
Májusban 1,1 százalékkal, átlagosan 850 forinttal emelkednek a nyugdíjak - ismertette Budai Bernadett a kabinet döntését a kormányülés után. A kormányszóvivő elmondta: a döntés értelmében májustól 1,1 százalékkal emelkednek a nyugdíjak és a nyugdíjszerű rendszeres szociális juttatások. Mindez azt jelenti, hogy a nyugdíjasok átlagosan havi 850 forinttal kaphatnak többet. Emlékeztetett arra, hogy januárban 5 százalékos nyugdíjemelés történt, így a mostani döntés és a korábbi emelés eredményeképpen a 2,7-2,8 millió nyugdíjas átlagosan havonta 4.500 forinttal kaphat többet.
2008.03.26. 12:15
 
 
Megállíthatatlan az élelmiszerek drágulása
Egyelőre feltartóztathatatlan az élelmiszerek drágulása, és nem valószínű, hogy az árak valaha is visszaesnek a korábbi, alacsony szintre, vélik az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) szakértői. Az árak stabilizálódására az elemzők szerint hosszabb távon lehet számítani. A FAO szerint az élelmiszerek ára átlagosan 23 százalékkal emelkedett tavaly az egy évvel korábbihoz képest. A búza 42 százalékkal, a növényi olajok 50 százalékkal, a tejtermékek 80 százalékkal drágultak. A FAO elemzői az okok között az időjárást, a kőolaj árának emelkedését, a bioüzemanyag-termelés térnyerését, az élelmiszer-tartalékok csökkenését, illetve a kereslet ugrásszerű emelkedését említik.
2008.03.26. 11:53
 
 
Ecostat: az idén 2,5 százalékkal, jövőre 3,2 százalékkal nő a GDP
Ebben az évben a korábban várt 3 százalék helyett 2,5 százalékkal, jövőre 3,2 százalékkal nő a bruttó hazai termék (GDP), miközben az éves infláció 2008-ban 6,0 százalékra, jövőre 3,9 százalékra csökken - mondta Belyó Pál, az Ecostat Kormányzati Gazdaság-Társadalom-Stratégiai Kutató Intézet főigazgatója. A tavaly szeptemberi prognózisában az Ecostat 4,3 százalékos inflációt várt 2008-ra. A lakossági fogyasztás az idén 0,4 százalékkal nő, a beruházásoknál ebben az évben 4,2 százalékos, jövőre 5,1 százalékos bővülést vár az Ecostat.
2008.03.26. 11:50
 
 
Clinton Obama "szennyesét teregeti"
Hillary Clinton azt mondta kedden amerikai demokrata párti előválasztási kampánykörútjának egyik állomásán, hogy - fő riválisa - Barack Obama helyében nem akarna többé ahhoz az egyházhoz tartozni, amelynek lelkésze sértő kijelentéseket tett az Egyesült Államokról. Megfigyelők szerint azért hozta fel ezt a témát újságírókkal folytatott beszélgetésében, hogy elterelje a figyelmet saját túlzó beszámolójáról, amelyet 12 évvel ezelőtti boszniai utazásán átélt kalandjairól adott egy múlt heti kampányrendezvényen, és amelyről kiderült időközben, hogy meglehetősen messze állt a valóságtól.
2008.03.26. 11:31
 
A belga kormány nem zárja ki az olimpiai bojkott eshetőségét
A belga kormány szerint nem a pekingi olimpiai játékok bojkottja a jó megoldás a tibeti problémára, Didier Reynders miniszterelnök-helyettes mégsem zárja ki annak eshetőségét. Reynders a Le Soir című brüsszeli lap szerdai számában úgy nyilatkozott, hogy nem lehet kizárni "a legrosszabb eshetőség" bekövetkeztét. Szerinte a büsszeli kormány most nem számol a játékoktól való belga távolmaradással, de ha a tibeti helyzet tovább romlik, akkor semmit sem lehet kizárni. A miniszterelnök-helyettes szerint a helyzet most is aggasztó, és a belga kormány nagy figyelemmel követi a fejleményeket.
2008.03.26. 11:24
 
Pitt és Jolie jótékonyak!
Több mint nyolcmillió dollárt, azaz csaknem másfél milliárd forintot fordított jótékonykodásra Angelina Jolie és Brad Pitt 2006-ban - derül ki a hollywoodi színészházaspár adóbevallásából.
2008.03.26. 10:47
 
 
Az EBRD szén-dioxidot venne Magyarországtól
Az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) 5-10 millió euró értékben vásárolna karbonkrediteket, azaz szén-dioxid kibocsátási jogosultságot Magyarországtól - mondta Hargitai Zsuzsanna, az EBRD magyarországi képviseletvezetője a pénzintézet szerdai budapesti tanácskozását megelőzően az MTI-nek. Közölte, hogy az EBRD a Kiotói jegyzőkönyv alapján elszámolható AAU egységeket (Megállapított Kibocsátási Egységek - AAU) vásárolna, amelyeket végül az éghajlatvédelmi vállalásaival rosszul álló Spanyolország és Írország használna fel.
2008.03.26. 10:19
 
 
Színes jéghegyet kaptak lencsevégre
Egy norvég tengerkutató zöld, kék és barna sávokkal tarkított színes jéghegyet kapott lencsevégre az Antarktisznál. A színes jéghegyek keletkezésének körülményei még nem teljesen egyértelműek a kutatók számára.
2008.03.26. 10:03
 
 
Rihanna már jobb mint Britney!
Rihanna az új Britney - Ryan Tedder nyilatkozott így az énekesnőről.
2008.03.26. 10:01
 
 
Good Charlotte ismét Budapesten
Ismét Budapestre látogat az amerikai pop/punk Good Charlotte! Marylandi Benji és Joel Madden 1996-ban alakította meg zenekarát, bár ekkor még egyikük sem játszott semmilyen hangszeren. A szokásos demók, tehetségkutatók, koncertek után 2000-ben megjelent első nagylemezük az Epic kiadónál. Ezután pedig egyre felfelé ívelt a karrierjük, felkapta őket az MTV és egyre jobb turnélehetőségeik, adódtak. A 2002-es The Young And The Hopeless nagylemezükkel már szinte a világhír kapujában álltak az olyan slágereiknek köszönhetően, mint pl. a Lifestyles of the Rich and Famous és az Anthem. Ezt követtek 2004-ben a The Chronicles of Life and Death, majd a tavaly Márciusban megjelent Good Morning Revival.
2008.03.26. 09:57
 
 
GfK: a vállalkozások elégedettek bankjuk szolgáltatásával
A cégek döntő többsége rendkívül elégedett a bankok szolgáltatásaival, csupán három százalékuk kíván pénzintézetet váltani - áll a GfK Hungária Corporate Banking Monitor felmérésében. Egy legalább 20 millió forint éves árbevétellel rendelkező magyarországi vállalkozás átlagosan két pénzintézettel is aktív üzleti kapcsolatban áll, de a legnagyobb vállalkozások akár 6-7 bank szolgáltatásait is igénybe veszik egyidejűleg. A felmérés során megkérdezett 2000 vezető 96 százaléka vallotta magát elégedettnek a számukra legfontosabbnak tartott bank teljesítményét értékelve. Több mint kétharmaduk nemcsak elégedett, hanem nagyon elégedettnek nevezte magát.
2008.03.26. 09:55
 
 
Pamela Anderson újra szabad!
Ismét egyedülálló lett Pamela Anderson, miután a Rick Salomonnal kötött, alig két hónapig tartó házasságát házasságát hétfőn annulálták.
2008.03.26. 09:50
 
 
Imádkozó kutya
Egy imádkozó kutya miatt egyharmaddal élénkebb egy buddhista templom látogatottsága Japánban. A kétéves chihuahua elválaszthatatlan társa egy 71 éves papnak. Autodidakta módon sajátította el az imádkozás pózát, nem a pap tanította neki. Az eb térdelni ugyan nem tud, hanem ülepén ül, de felegyenesedve és - ahogy a többi imádkozó a kezeit - összeteszi két első lábát, majd amikor a pap megérinti kezeivel az arcát, a kutya a mancsait az orra hegyéig emeli. Ha valakit megszokott helyén talál, dühösen morog rá.
2008.03.26. 09:45
 
 
Átadták a Bartók-Pásztory díjakat
Pauk György, Reményi Attila, és az Amadinda Ütőegyüttes vehette át az idei Bartók-Pásztory díjat március 25-én, kedden, a Zeneakadémián. A díjak átadását követően az Amadinda, Károlyi Katalin és Matúz István lépett fel.
2008.03.26. 09:42
 
 
Tenisz: Federer az év játékosa
A férfi profi teniszezőket tömörítő ATP a világelső Roger Federert választotta meg a tavalyi év legjobbjává. A svájci zseni ezenkívül sorozatban negyedszer nyerte el a vetélytársai által megszavazott Stefan Edberg Sportszerűségi Díjat, továbbá ötödször a Szurkolók Kedvence nevű elismerést. A 2007-es esztendő legjobb párosa az amerikai Bob és Mike Bryan lett, a legtöbbet fejlődött teniszező - sorozatban másodszor - a szerb Novak Djokovic, az év újonca a francia Jo-Wilfried Tsonga, a legnagyobb visszatérő az orosz Igor Andrejev, míg az Arthur Ashe Humanitárius Díjat a horvát Ivan Ljubicic vette át.
2008.03.26. 09:28
 
 
600-an adták fel magukat a rendőrségen a tibeti zavargások után
Több mint hatszázan adták fel magukat eddig a rendőrségen a tibetiek utóbbi hetekben lezajlott véres zavargásai után - jelentették szerdán kínai tömegtájékoztató eszközök. A Hszicang Zsipao című, kínai nyelvű tibeti lap szerint a lhászai zavargások részvevői közül 280 adta fel magát a rendőrségen. A lap "bűnözőkként" említi őket. A kínai Szecsuán tartomány zömmel tibetiek lakta Ngava körzetében a március 16-i zavargások 381 részvevője jelentkezett a rendőrségen - jelentette a China Daily című, angol nyelvű kínai lap.
2008.03.26. 08:51
 
 
Szonda Ipsos: még nagyobb lett a Fidesz előnye
A rendszerváltás óta még egyetlen pártnak sem volt akkora rokonszenvtábora, mint jelenleg a Fidesznek, amely a választókorú népességben 39 százalékon áll, a biztos pártválasztók körében pedig 67%-on - derül ki a Szonda Ipsos legfrissebb közvélemény-kutatásából, amely a Népszabadságban jelent meg. A március közepén végzett kutatás szerint az MSZP nem annyira támogatókat veszített (a lakosság egészén belül 16%-on áll, a múlt havinál csak egy százalékponttal alacsonyabban), sokkal inkább táborának önbizalma és választási kedve csappant meg: így a biztos pártválasztók körében 24%-ot tudhat maga mögött. A Fidesz ez utóbbi csoporton belül is erősödött - az aktív és elkötelezett választók 67%-a rájuk voksolna.
2008.03.26. 08:30
 
 
Molotov-koktélokat dobtak egy családi házra Budapesten
Három Molotov-koktélt dobtak ismeretlen tettesek egy családi házra kedden késő este Budapesten a XVII. kerületi Lőrinci utcában. Az MTI helyszínen tartózkodó munkatársa arról számolt be, hogy a gyúlékony anyagot sörösüvegekbe töltötték. A Molotov-koktélok azonban csak csekély károkat okoztak: a házfalon koromréteg képződött.
2008.03.26. 08:00
 
 
Dolgos szerencsejáték-milliomosok
Nincs kedve nem dolgozni immár két brit szerencsejáték-milliomosnak: egyikük egy gyorsétterembe tért vissza, másikuk takarítani. A 25 éves Luke Pittard 1,3 millió fontot - 455 millió forintot - nyert barát- és kolléganőjével másfél éve a lottón. Összeházasodtak, vettek egy házat és éldegéltek vidáman, mígnem a férfinak annyira kezdtek hiányozni régi munkatársai, hogy visszakéredzkedett volt munkahelyére. Felvették, így aztán hetente ötször hajnalban kelhet és 5,85 fontos - 2100 forintos - órabérért robotolhat. Havi fizetése kevesebb, mint amennyit a nyeremény kamatozik.
2008.03.26. 07:10
 
 
71 milliárd forintnyi összegért venne istállót a dubaji kormányfő
Mintegy 418 millió dollárért, azaz 71 milliárd forintért vásárolna meg egy ausztrál versenyistállót Mohammed bin Rasíd al-Maktúm, az Egyesült Arab Emírségek miniszterelnöke. A dúsgazdag sejk a komoly hagyományokkal rendelkező Woodland's-t venné meg, így egy-egy sydneyi és melbourne-i istállóval, valamint tenyésztelepekkel és edzőközpontokkal összesen ezer lóra tenne szert. Az uralkodó rendelkezik ménessel Nagy-Britanniában, Írországban, Japánban és az Egyesült Államokban is.
2008.03.26. 07:06
 
 
Norvégiában összeomlott egy lakóépület, hatan eltűntek, 15-en megsérültek
Összeomlott egy hatszintes lakóépület szerda reggel a nyugat-norvégiai tengerparti Aalesund városában, hat személy eltűnt, 15 megsérült - közölte a rendőrség. A tájékoztatás szerint közel húszan tartózkodhattak a házban. Egyelőre nem világos, hogy mitől omlott össze a viszonylag új épület. Tizenöt személyt könnyebb sérülésekkel kórházba szállítottak. Hat személyt tekintenek eltűntnek, de még az sem világos, hogy az épületben tartózkodtak-e. Aalesund település 350 kilométerre északnyugatra fekszik Oslótól.
2008.03.26. 07:00
 
 
Sheffield-siker született az Üllői úton
Bár az angol másodosztályban szereplő Sheffield United 1-0-ra legyőzte az NB II-es Ferencvárost barátságos labdarúgó-mérkőzésen, de a hazai szurkolóknak mégis emlékezetes marad a találkozó, hiszen Grosics Gyula, az Aranycsapat legendás kapusa is pályára lépett a magyar együttesben. A fővárosi klub még februárban hivatalosan leigazolta a 82 éves hálóőrt ezzel emlékezve arra, hogy 1962-ben ezt az akkori politikai vezetés megakadályozta. Grosics először állt a Ferencváros kapujában, s a meccsre kilátogató 8000 néző felállva tapsolta őt. A találkozót a Ferencváros kezdte, s Lipcsei hazagurította a labdát a Fekete Párducnak, majd labdaérintését követően Holczer váltotta.
2008.03.25. 21:50
 
Hillary Clinton elismerte: hibázott egy beszédében
Hillary Clinton kedden beismerte: hibázott egy beszédében, amikor azt mondta, hogy 1996-ban amerikai first ladyként ellenséges erők fegyvertüzében szállt le repülőgépével a boszniai Tuzlában. A demokrata párti elnökjelöltségért harcoló Hillary Clinton egy múlt heti kampányrendezvényen azt mondta: "Emlékszem, amint ellenséges fegyvertűzben értünk földet (...) valamiféle fogadó ünnepség is lett volna, de mi csak lehajtott fejjel rohantunk a járművek felé, hogy a bázisra jussunk". A gond az, hogy nem így történt - állapította meg a CBS televízió, amely akkor tudósított az útról. Clinton nem rohant sehová, hanem békésen üdvözölte a fogadóküldöttséget.
2008.03.25. 21:44
 
Capello játszatni fogja Beckhamet
Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya mindenképpen pályára küldi David Backhamet a franciák elleni barátságos meccsen, így a középpályás szerdán 100. alkalommal szerepel majd a nemzeti együttesben. "Mindenképpen játszani fog. Nem tehetem meg vele, hogy az Egyesült Államokból ideutazik és a padon ücsörög" - mondta az olasz szakember a mérkőzés sajtótájékoztatóján, azt azonban nem árulta el, hogy a Los Angeles Galéaxy légiósára kezdőként, vagy csereként számít. Capello Beckhammel kapcsolatos távolabbi terveiről ugyanakkor beszélt: " Kiváló játékosnak tartom, aki a 2010-es világbajnokságig válogatott lehet, amennyiben úgy dolgozik, ahogy a közelmúltban."
2008.03.25. 21:26
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441[2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista