2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  hallgatói jogviszony
127675 találat
 
 
Lemondott a Topolánek vezette cseh kormány
Benyújtotta kormánya lemondását csütörtökön Mirek Topolánek cseh miniszterelnök. Václav Klaus államfő elfogadta a kormány lemondását, s az új kabinet megalakulásáig megbízta az ügyvivői feladatok ellátásával. A hárompárti jobbközép cseh kormány kedden bukott meg, amikor a képviselőházban elveszítette az ellenzéki Cseh Szociáldemokrata Párt által kezdeményezett bizalmi szavazást. A szociáldemokraták szerint a kormány korrupt, és nem képes az ország felelős vezetésére. Tekintettel a nemzetközi gazdasági válságra és a cseh uniós elnökségre, Topolánek a kezdeményezést "felelőtlennek" minősítette.
2009.03.26. 15:12
 
 
Ötezer fős létszámcsökkentés az IBM-nél az Egyesült Államokban
Szolgáltatási ágazatában ötezres létszámcsökkentéssel számol az amerikai IBM konszern. A munkahelyek nagy részét Indiába szervezi ki a cég, a The Wall Street Journal csütörtöki jelentése szerint, amely egy bennfentesre hivatkozik. A tavalyi év végén az IBM világszerte még 400 ezer főt foglalkoztatott, de az idei év elején már 4600 dolgozótól - a szoftver- és s félvezetőgyártás, valamint az értékesítés területein - megvált. Az IBM alkalmazotti állományának több mint 70 százaléka az Egyesült Államokon kívül dolgozik. Az IBM tavaly év végén váratlanul nagy nyereségnövekedést mutathatott fel, és az idei évre is rekorderedmény elérését tűzte ki célul.
2009.03.26. 14:50
 
 
Patai Mihály: a jelölés híre nem igaz
Patai Mihály, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) elnöke és az UniCredit Bank Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatója szerint a jelöléséről szóló hírek nem igazak - közölte Bodó Teodóra, a BÉT sajtófőnöke az MTI-vel csütörtökön. "A kollégái érdeklődésére (Patai Mihály) csak annyit reagált, hogy a hír nem igaz" - mondta a sajtófőnök. Patai Mihály volt az a lehetséges új miniszterelnök-jelölt, akiről tárgyalhatott volna az MSZP és az SZDSZ azt követően, hogy kiderült: Surányi György nem vállalja a jelölést - értesült korábban az MTI. A távirati iroda úgy tudja: a szakember azért mondott nemet, mert neve a hivatalos bejelentés előtt kiszivárgott.
2009.03.26. 14:41
 
 
Az amerikai nagykövet szerint újra növekedhet a magyar gazdaság
Magyarországon megvannak az alapvető lehetőségek az újbóli gazdasági növekedéshez - mondta April H. Foley amerikai nagykövet. A misszióvezető arról is beszélt, hogy az Egyesült Államok támogatja az új magyar miniszterelnököt, bárki is legyen az. Magyarországnak nagyszerű adottságai vannak: rendkívül jó infrastruktúra, nagyszerű földrajzi elhelyezkedés, igazán jól képzett és tehetséges munkaerő, valamint fejlett városok, amelyek rendkívül jó életkörülményeket biztosítanak. Annak érdekében, hogy versenyképesebb legyen az ország, "fájdalmasan" csökkenteni kell a kormányzati kiadásokat és a szociális jutatatásokat - hangsúlyozta April H. Foley az Amerikai Kereskedelmi Kamara rendezvényén.
2009.03.26. 14:33
 
 
Izrael szerint jóval kevesebb polgári áldozata volt a gázai offenzívának
Izrael szerint jóval több palesztin fegyveres harcos és sokkal kevesebb polgári személy halt meg a 22 napos gázai övezeti offenzívában, mint amennyi a palesztin adatokban szerepel. Az első olyan izraeli mérleg szerint, amely egy hivatalos kiadványban megjelent a január 18-ig tartó harcokról, összesen 1166 palesztin vesztette életét, és nem 1417, mint palesztin emberjogi aktivisták közölték. Az Izrael londoni nagykövetsége által szerdán közzétett tájékoztató szerint 295 palesztin civil, 709 fegyveres, valamint 162 olyan személy halt meg, akiknek az esetében a fegyveres konfliktusban való "érintettség mértékét még vizsgálják".
2009.03.26. 14:31
 
 
Harmincnégymilliárd forintot követel a bliccelőktől a BKV
Mintegy 34 milliárd forintnyi pótdíjat próbál a BKV behajtani a bliccelőktől, akiknek alig 20-30 százaléka fizeti be a bírságot - hangzott el a BKV háttérbeszélgetésén. Siposné Sztankura Julianna pótdíjkezelési osztályvezető azt mondta: az 1-5 éves elévülési időn belül 880 ezer pótdíjazási ügyük van 15 milliárd forint értékben, ennél azonban jóval több, mintegy 19 milliárd forintnyi az elévülési időn túli pótdíjtartozása a BKV-nak. Az összesen 34 milliárdos kintlévőségből számításaik szerint 15-30 milliárd hajtható be. Az elmúlt évben 366 ezer esetben szabtak ki pótdíjat, becslésük szerint az utasok 20 százaléka fizette ki a kiszabott pótdíjat.
2009.03.26. 13:37
 
 
Hamar véget ért az MSZP és az SZDSZ egyeztetése
Már véget is ért a csütörtök délután egy óra körül megkezdődött egyeztetés az MSZP és az SZDSZ között. A szabad demokraták delegációjának tagjai távozásuk után nem nyilatkoztak a sajtó képviselőinek. A szocialistákat Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, Lendvai Ildikó frakcióvezető és Simon Gábor választmányi elnök képviselte a fél óránál is rövidebb ideig tartó egyeztetésen. Az SZDSZ részéről Fodor Gábor pártelnök, Kóka János frakcióvezető és Horn Gábor ügyvivő vett részt a megbeszélésen. A tárgyalás kezdete előtt nem sokkal látott napvilágot a hír, hogy Surányi György a Népszabadságnak nyilatkozva elmondta: már "nem tekinthető jelöltnek".
2009.03.26. 13:16
 
 
Charles Simonyi elindult második űrutazására
A Szojuz TMA-14 űrhajó, fedélzetén a magyar származású Charles Simonyival, csütörtökön, közép-európai idő szerint 12.49-kor elindult a kazahsztáni Bajkonur űrrepülőtérről a Nemzetközi Űrállomásra (ISS). Az expedíció parancsnoka Gennagyij Padalka orosz űrhajós, fedélzeti mérnöke Michael Barratt amerikai űrhajós, orvos. A Szojuz TMA-14 a tervek szerint szombaton délután csatlakozik az űrállomáshoz. Két órán át tart a nyomás kiegyenlítése, ellenőrzik, hogy fennáll-e a légmentesség állapota, azután kinyitják az átjárót.
2009.03.26. 12:55
 
Már az egyiptomi kormány is foglalkozik a gyilkoló SMS-sel
Gyilkoló SMS-sel kénytelen foglalkozni az egyiptomi kormány, miután az arab országban elterjedt a rémhír, hogy embereket öl egy külföldről érkezett mobiltelefonos üzenet. Küldője ismeretlen. Előbb az egyiptomi sajtó kezdett foglalkozni a rejtéllyel, beszámolva, hogy az SMS olyan számkombinációt tartalmaz, amely megölt egy férfit. "Vért hányt, agyvérzést kapott nem sokkal azután, hogy megkapta az üzenetet" - írta az Egyptian Gazette. Amire még nagyobb lett a riadalom, így aztán a kormány kénytelen volt "SMS-ezni": az egészségügyi minisztérium nyilatkozatban szögezte le, hogy a híresztelés ellentmond minden tudományos ténynek, és hogy az ország egészségügyi hatóságai nem értesültek hasonló esetekről.
2009.03.26. 12:15
 
 
Támogatást kapott a részmunkaidős foglalkoztatás
A kormány elfogadta azt a rendeletet, amely alapján a Munkaerőpiaci Alapból a válságkezelésre elkülönített 10 milliárd forintos keret forrásait részmunkaidős foglalkoztatás támogatására is fel lehessen használni - mondta Budai Bernadett kormányszóvivő. Hozzátette: ez több ezer munkahely megőrzését teszi lehetővé. A támogatás feltétele, hogy a munkaadó legalább a teljes munkaidő felét elérő részmunkaidőben biztosítsa munkavállalója továbbfoglalkoztatását legfeljebb egy évig, illetve vállalja, hogy - legalább a támogatási időtartammal megegyező ideig - megőrzi munkavállalói létszámát.
2009.03.26. 11:48
 
 
Tavaly családonként 108.500 forint jutott öltözködésre
Tavaly egy család átlagosan 108.500 forintot költött ruhaneműre és cipőre, nagyobb részét felsőruházati termékekre - állapítja meg a GfK Hungária Piackutató Intézet tanulmánya. Az elemzés szerint a magyar háztartások ugyanakkora hányada vásárolt 2008-ban ruházati termékeket, mint 2007-ben. A ruházati piac továbbra is "kétpólusú" Magyarországon, jelentős az igény mind az olcsóbb, mind pedig a drágább, márkás termékek iránt. Az elmúlt évben az általános ruházati üzletek fejlődtek, a vásárlók azonban az olcsóbb vásárlási lehetőségeket sem hagyták ki. Növekedett a használt ruha üzletek és a szupermarketek, sőt, az élelmiszer diszkontok piaci részesedése is a ruházati piacon.
2009.03.26. 11:35
 
 
Tukacs: a gépjárműcsere támogatását vizsgálja a kormány
A gépjárműcsere támogatását vizsgálja a kormány, ám a jelenlegi helyzetben kevéssé valószínű, hogy egy olyan rendszert vezetnének be Magyarországon, mint amit már több uniós országban alkalmaznak - mondta Tukacs István kormánybiztos. A gazdasági válságövezetek kezelésével összefüggő kormányzati tevékenység összehangolásáért felelős kormánybiztos elmondta: a Magyarországon értékesített gépjárművek csupán 10 százaléka hazai gyártású, ezért egy támogatási rendszer bevezetése esetén az importot is támogatnák. Tukacs István szerint a beavatkozás az árakat is emelné.
2009.03.26. 11:27
 
Június 7-én lesznek a magyarországi európai parlamenti választások
Június 7-ére írta ki a magyarországi európai parlamenti választásokat Sólyom László köztársasági elnök - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH)csütörtökön az MTI-vel. A közleményben azt írják: a választásokat az Európai Unió által meghatározott időtartamon belüli napra kell kitűzni. A jogszabály szerint az államfőnek a választást megelőző 72. napig - március 27-éig - kellett kiírnia annak időpontját. Az államfő egy nappal a határidő letelte előtt írta ki a voksolást. Az Európai Unió országaiban június 4-e és 7-e között választják meg az Európai Parlament (EP) új tagjait a következő öt évre, a tagállamok saját maguk választhatnak a négy nap közül.
2009.03.26. 10:45
 
 
F1, Ausztrál Nagydíj: elutasították a Ferrari, a Renault és a Red Bull óvását
Három istálló - a Ferrari, a Renault és a Red Bull - hivatalos tiltakozást nyújtott be a Toyota, a Williams és a Brawn GP által használt hátsó légterelők, azaz diffúzorok miatt az idei Forma-1-es szezon nyitófutama, a vasárnapi Ausztrál Nagydíj előtt. Az óváshoz eredetileg a BMW-Sauber is csatlakozott, ennek a csapatnak a beadványát azonban formai hibákra hivatkozva elutasították. A vitát az robbantotta ki, hogy a Toyota, a Williams és a Brawn GP a többiektől eltérően értelmezte a diffúzorokra vonatkozó műszaki előírásokat, és ezzel a riválisok szerint előnyhöz juthat. A három versenybíró hatórás tanácskozás után csütörtökön elutasította a beadványukat.
2009.03.26. 10:34
 
 
Nicole Kidman Woody Allen-filmben játszik
Nicole Kidman is játszik Woody Allen következő filmjében - értesült a Variety filmes szaklap. A 41 éves Oscar-díjas színésznő jeles szereplőgárdához csatlakozott: Antonio Banderas, Josh Brolin, Anthony Hopkins, Freida Pinto és Naomi Watts lesznek a partnerei a még cím nélküli produkcióban. Allen filmjét az a spanyol produkciós cég finanszírozza, amely előző, Vicky Cristina Barcelona című munkája mögött állt. Penélope Cruz a filmben nyújtott alakításáért kapott idén Oscar-díjat, elsőként a spanyol színésznők közül. A termékeny rendező Whatever Works című legújabb romantikus vígjátékát június 19-től játsszák Amerikában.
2009.03.26. 10:29
 
 
Kiszállt az EBRD a Hospinvest-beruházásból
Eladta a magyarországi Hospinvest egészségügyi szolgáltató cégben meglévő érdekeltségét a londoni Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD). Az átalakuló kelet-európai gazdaságok finanszírozására alakult pénzintézet csütörtökön Londonban jelentette be hivatalosan, hogy kiszállt a befektetésből. Az EBRD megemlítette, hogy amikor 2007-ben, 4 millió euróért részesedést vásárolt a Hospinvestben, Magyarországon átfogó egészségügyi reformprogram indult, a reformlépéseket azonban később népszavazáson elvetették. Az EBRD szerint ez "súlyos következményekkel járt" a Hospinvest üzleti terjeszkedési képességére.
2009.03.26. 10:24
 
 
Alig változott a forint árfolyama a bankközi devizapiacon
Alig változott a forint árfolyama, az euróval csütörtökön reggel 300,11 forinton kereskedtek a budapesti bankközi piacon a szerdai 299,07 forint után. A svájci frank árfolyama 196,86 forint; szerdán 196,35 forint volt, éjjel 198 forint felett is üzleteltek. Az éjjeli órákban, azaz a tengerentúli kereskedésben 302 forint feletti kötések is előfordultak, ám az európai üzletmenet megindulása gyors visszarendeződést hozott. A kereskedők elmondták, hogy a piac kivár; a befektetők élénk figyelemmel követik a politikai, ám a gazdaságra is jelentős befolyással bíró fejleményeket, nagy érdeklődéssel várják, sikerül-e az érintetteknek megegyezni az új magyar miniszterelnök-jelölt személyéről.
2009.03.26. 10:15
 
 
Jövőre márciusban osztják az Oscar-díjakat
Március elején osztják ki jövőre az Oscar-díjakat, hogy a ceremónia ne essen egybe a februári téli olimpiával. Jövőre a téli olimpiát a kanadai Vancouverben rendezik meg február 12. és 28. között, ezért döntött úgy a filmakadémia, hogy egy későbbi időpontra csúsztatja a rendezvényt. Az Amerikai Filmakadémia (AMPAS) 82. díjátadó gálaestjét március 7-én vasárnap este sugározza élőben az ABC tévécsatorna a hollywoodi Kodak Színházból - jelentette be szerdán Leslie Unger, a testület szóvivője. A jelölőlapokat december 28-án juttatják el a filmakadémia tagjainak, akiknek január 23-ig kell visszaküldeniük szavazataikat. Az Oscar-jelöltek névsorát február 2-án hozzák nyilvánosságra.
2009.03.26. 09:49
 
 
Veres: az MSZP garanciákat kér az új kormányfőtől
Ha az új kormányfő felkéri, Veres János vállal szerepet az új kabinetben. A pénzügyminiszter MTI-nek adott interjújában elmondta azt is: az új miniszterelnöktől az MSZP szervezeti, személyi és tartalmi garanciákat kér majd, de elfogadja, hogy a kormányprogram az egyensúly javítása, a gazdaság stabilitása érdekében többet vállaljon a Gyurcsány Ferenc által februárban meghirdetettnél. A szocialista párt elnökségi tagja szerint az új kormányfőtől az MSZP szervezeti, személyi és tartalmi garanciákat kér. Azaz azt, hogy a kormányzati munkában valamilyen mértékben a párt által javasolt személyeket tartsa meg, bízza meg feladattal.
2009.03.26. 08:45
 
Vértes szerint Surányi elfogadja a kormányfői felkérést
Vértes András közgazdász, a szocialisták egyik miniszterelnök-jelöltje arra számít, hogy Surányi György volt MNB-elnök elfogadja a kormányfői felkérést. Vértes András a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában csütörtökön úgy vélekedett, hogy Surányi György "kiváló szakember, mindenféle szempontból megfelel annak, amilyennek lennie kell egy miniszterelnöknek Magyarországon". A közgazdász szerint Surányi György elfogadja a felkérést. "Én abszolút támogatom abban, hogy miniszterelnök legyen" - fűzte hozzá a GKI Gazdaságkutató Zrt. elnöke.
2009.03.26. 08:30
 
 
Soros szerint a londoni G20 csúcs vízválasztó lesz
Soros György amerikai üzletember szerint a globális piacok szempontjából vízválasztó lesz az április 2-i londoni G20 csúcs. "Hacsak nem születnek gyakorlati intézkedések a globális pénzügyi rendszer perifériáján levő országok támogatására, a piacok újabb visszaesést fognak elszenvedni" - figyelmeztetett, és megjegyezte, hogy ugyanez történt február 10-én, amikor az amerikai kormány nem tudott gyakorlati lépéseket tenni az Egyesült Államok bankrendszerének újratőkésítésére. Hangsúlyozta: közös nevezőre kell jutni, meg kell védeni a periféria gazdaságait a pénzügyi csapástól, amelynek kiváltásához semmi közük.
2009.03.26. 08:05
 
 
Szuper önéletrajz-emlékezet
Szinte minden apró részletre emlékezik életéből egy 58 éves Los Angeles-i férfi 5 éves kora óta. Bob Petrella tévéproducerként dolgozik. Orvosok túlfejlett memóriát állapítottak meg nála tavaly, amikor elment a Kaliforniai Egyetemre vizsgálatra. A jelenség más neve szuper önéletrajz-emlékezet, eddig csak négy embernél fedezték fel a világon. Petrella emlékszik az összes beszélgetésre a barátaival az utóbbi 53 évben, és napjai zömére. Különleges képességére már az általános iskolában felfigyelt, amikor minden tesztet könnyedén megoldott anélkül, hogy akár átnézte volna.
2009.03.26. 07:37
 
 
Obama: jobb NATO-koordinációra van szükség Afganisztánban
Az eddigieknél hatékonyabb koordinációra van szükség a NATO-tagállamok között Afganisztánban - jelentette ki Barack Obama amerikai elnök helyi idő szerint szerdán Washingtonban, miután fogadta Jaap de Hoop Scheffert, az észak-atlanti szövetség főtitkárát. Obama kifejtette, a NATO-t még erősebbé lehet tenni a koordináció javításával, hogy fel lehessen számolni az erősödő lázadást Afganisztánban. Elemzők szerint nehézkes az afganisztáni NATO-műveletek irányítási rendszere, ahol inkább a koalíciós képviselet érvényesítése, semmint a katonai hatékonyság a fő szempont. A műveletekben összesen mintegy 40 ország vesz részt.
2009.03.26. 07:10
 
Továbbra sincs közös miniszterelnök-jelölt
Továbbra sincs meg az MSZP és az SZDSZ egyetlen közös miniszterelnök-jelöltje. Az MTI értesülései szerint a szocialisták nem tudják határidőnek tekinteni a liberálisok által megszabott csütörtöki napot, ugyanakkor azt kérték a lehetséges jelöltektől, hogy a hét végéig jelezzék, vállalják-e a posztot. Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke közölte: pártja a három jelölt közül Surányi Györgyöt tudja támogatni. A Brüsszelben tartózkodó Surányi György az MTI-nek telefonon azt mondta, új választás nélkül, a pártokhoz nem szorosan kötődő válságkezelő kormány akkor lehet működőképes, ha bírja a parlamenti pártok - eltérő hőfokú, de világos - támogatását.
2009.03.25. 21:45
 
 
Jerezi tesztelés: Talmácsi negyedik az első napon
Talmácsi Gábor a negyedik időt érte el szerdán a gyorsaságimotoros-világbajnokságra készülő csapatok jerezi tesztelésének első napján. A magyar versenyző menedzsmentjétől származó információ szerint a 250 köbcentis kategória képviselői három napig köröznek Spanyolországban. Eredmény, 250 kcm, az élcsoport: 1. Hector Barbera (spanyol, Aprilia) 1:43:156 p 2. Alvaro Bautista (spanyol, Aprilia) 1:43.620 3. Marco Simoncelli (olasz, Gilera) 1:43:833 4. Talmácsi Gábor (Aprilia) 1:44:433.
2009.03.25. 21:39
 
 
Női kézilabda NB I: a Győr az alapszakaszgyőztes
A Debrecen legyőzésével alapszakasz-első lett, és a maximális 4 bónuszpontot gyűjtötte be a Győr a szerda esti női kézilabda-bajnoki rangadón. Eredmény: Győri Audi ETO KC - DVSC-Aquaticum 37-24 (20-11). A házigazdák az elején 3-3-ig, majd 6-3 után 6-6-ig engedték játszani, és feljönni ellenfelüket, utána Görbicz irányításával és az ellenállhatatlan, a mezőny legjobbjának bizonyult Tomori góljaival egyre inkább elhúztak. A 9 találatnyi különbség meghatározta a folytatást is. A második félidőben a Debrecen inkább már csak fizikailag volt jelen a pályán, a Győr viszont lélekben is: lendületes támadásokkal, szebbnél szebb gólokkal ezen a szinten kiütésesnek számító, 13 gólos vereséget mért vetélytársára.
2009.03.25. 21:33
 
 
Levált a Discovery a Nemzetközi Űrállomásról
Levált a Discovery amerikai űrrepülőgép a Nemzetközi Űrállomásról (ISS) - jelentette be az amerikai űrkutatási hivatal (NASA). A Discovery a terveknek megfelelően szerdán, közép-európai idő szerint 20 óra 53 perckor vált le az űrállomásról, és az időjárási körülmények függvényében várhatóan szombaton, közép-európai idő szerint 18 óra 43 perckor ér majd földet a floridai Kennedy űrközpontban. A Föld felé vezető út kezdeteként az űrsikló először is 200 méteres távolságban körülrepüli az űrállomást, amelyet lefilmez és lefényképez.
2009.03.25. 21:29
 
 
IMF: Magyarország eddig jól teljesítette a hitelszerződés feltételeit
Magyarország eddig jól teljesítette a hitelszerződés feltételeit - mondta James Morsink, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) magyar missziójának vezetője szerdai washingtoni telefonos sajtókonferenciáján. Mint fogalmazott, jónak ítéli azt, ahogyan Magyarország teljesítette az IMF készenléti hitelszerződésben vállalt feltételeket, a romló gazdasági kilátások és a kitartó pénzügyi piaci nyomás ellenére. Az IMF igazgatósága március 25-i ülésén megállapította, hogy Magyarország teljesítette a második részlet lehívásához kapcsolódó kritériumokat, és a 2.107,5 millió SDR összeg - mintegy 2,5 milliárd euró - lehívhatóvá vált. Az összeg napokon belül lehívásra kerül - közölte a magyar szaktárca.
2009.03.25. 20:30
 
 
Online űrtúrák a NASA felvételeivel
A Mars, a Hold és más égitestek felvételei is online megtekinthetők lesznek hamarosan az interneten a NASA és a Microsoft együttműködésének köszönhetően, a WorldWide Telescope program segítségével. Az amerikai űrkutatási hivatal és a számítástechnikai óriáscég közösen fejleszt ki egy olyan programot, amelynek segítségével a Marsról, a Holdról és az űrről nagy felbontású képeket és tudományos adatokat tesznek online elérhetővé az érdeklődőknek. A Google internetes óriáscég már évekkel ezelőtt megkezdte együttműködését a NASA-val, hogy az égitestek képével bővíthesse a Google Earth programot. Háromdimenziós képek láthatók itt a Marsról, valós idejű felvételek az űrhajókról, és virtuális túrákra is nyílik lehetőség a vörös bolygón.
2009.03.25. 20:02
 
 
Clinton: az Egyesült Államok is felelős a mexikói drogháborúért
Az amerikai külügyminiszter elismerte egy szerdai nyilatkozatában, hogy az Egyesült Államok is felelős a már több ezer halálos áldozatot követelő mexikói drogháborúért. Hillary Clinton szerint ennek oka az amerikaiak kielégíthetetlen étvágya a kábítószerekre, és képtelensége a fegyvercsempészet felszámolására. Az Obama-kormányzat elismeri a felelősségét - mondta tudósítóknak útban Mexikóvárosba, ahol ennek a súlyos problémának a megoldásáról fog tárgyalni a helyi vezetőkkel. Washington kedden jelentette be, hogy intézkedéseket tesz az egyre veszélyesebb déli határszakasz védelmének megerősítésére, mivel már oda is átcsapott az erőszak.
2009.03.25. 19:53
 
 
Nyílt levélben mondott le az AIG alelnöke
A The New York Timesban szerdán közölt nyílt levélben mondott le posztjáról a csillagászati vezetői jutalmak miatt botrány övezte AIG amerikai biztosító alelnöke. Jake DeSantis, aki 742 ezer dolláros adózás utáni prémiumot kapott, közölte, jutalmát teljes egészében jótékonysági célra fordítja. DeSantis az AIG pénzügyi termékek részlegét irányította. "Kedves AIG, lemondok!" - ezzel a címmel tudatta távozási szándékát az alelnök, aki közölte, hogy sem neki, sem a pénzügyi termékek részlegén dolgozó 400 alkalmazott többségének nincs köze azokhoz a hitelpiaci kötvénybiztosítási csereügyletekhez (CDS), amelyek megbénították a vállalatot. Mint írta, a felelősök nagy része már távozott a cégtől, és megúszta a felelősségre vonást.
2009.03.25. 19:49
 
Albán-magyar vb-selejtező: Tóth Balázs is megsérült
Tóth Balázs súlyosnak tűnő vállsérülést szenvedett a szombati, albánok és a szerdai, máltaiak elleni világbajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott szerdai nyilvános edzésén. "Egyelőre annyit tudunk, hogy elsőre komolynak tűnik, de mindenképpen megvárjuk az estét. A tegnap Fehér Csaba kiesése miatt behívott Vadócz Krisztián amúgy az ő posztján is tud játszani. Tóthnak ez a sérülése már a klubjánál is megvolt, s most kiújult" - mondta Erwin Koeman szövetségi kapitány a Szusza Ferenc Stadionban tartott tréninget követő sajtótájékoztatón.
2009.03.25. 19:41
 
 
Surányi: a válságkezelő kormánynak szüksége van a pártok támogatására
Új választás nélkül, új keretek között a pártokhoz nem szorosan kötődő válságkezelő kormány akkor lehet működőképes, ha bírja a parlamenti pártok - eltérő hőfokú, de világos - támogatását - mondta a Brüsszelben tartózkodó Surányi György telefonon az MTI-nek. A jegybank korábbi elnöke közölte: "végtelenül megtisztelő, és tisztában lévén a felelősséggel, súlyosan nyomasztó, hogy a nevem egyáltalán szóba került." Hozzátette: "a döntés azonban nincs az én kezemben". A volt jegybankelnök nem kívánta kommentálni az MTI-nek azt az értesülését, miszerint a szocialisták arra kérték, hogy még ezen a héten adjon végleges választ arra, vállalja-e a megbízatást.
2009.03.25. 19:25
 
 
Kisebb poharakkal az alkoholfogyasztás ellen
A brit kormány arra szeretné kötelezni a pubok és bárok tulajdonosait, hogy a jelenleginél kisebb méretű poharakban szolgálják fel a bort. Így próbálnának küzdeni a hatóságokat is aggasztó, növekvő alkoholfogyasztás ellen. Az Evening Standard című brit esti lapban megjelent információ szerint az italozók 125 milliméteres pohárral kapnának a borból az eddigi 175, illetve 250 milliméteres poharak helyett. Ez utóbbi egyharmad üvegnyi bornak felel meg. A munkáspárti kormány ezzel a javaslattal reagált az egészségügyi szakértők felvetéseire, akik szerint az emberek a jelenleg használatos poharakkal a szükségesnél több alkohol fogyasztására vannak kötelezve.
2009.03.25. 19:04
 
 
Az állam hitelt nyújt az OTP-nek és az FHB-nak
Az állam hitelt nyújt az OTP-nek és az FHB-nak - jelentette be a pénzügyminiszter a bankok vezetőinek jelenlétében szerdán, Budapesten sajtótájékoztatón. A magyar állam az OTP Banknak több mint 400 milliárd forint (1,4 milliárd euró), az FHB Jelzálogbanknak mintegy 120 milliárd forint (400 millió euró) összegű kölcsönt nyújt piaci feltételekkel, piaci kamatozással, a vállalati és a lakossági hitelezés bővítése érdekében - közölte Veres János. Az érintett felek az erről szóló szerződést szerdán írták alá. A pénzügyminiszter elmondta: a kölcsön forrását a nemzetközi szervezetektől - Európai Unió, Nemzetközi Valutaalap (IMF) - származó 20 milliárd eurós forrás biztosítja.
2009.03.25. 18:34
 
 
Tajvani nő az álommunka versenyének első döntőse
Egy tajvani tolmácsnő jutott be elsőként annak a versenynek a döntőjébe, amely a világ legjobbnak mondott állását kínálja a győztesnek. Amint a szervezők szerdán nyilvánosságra hozták, Clare Wangot internetes szavazáson választották ki. Több mint 150 000 szavazatot kapott, és ezzel egy kanadai és egy ír pályázót győzött le. Wang májusban további tíz versenyzővel fog megküzdeni az első helyért. A győztes július elsejétől fél éven át álomfizetésért élhet a Hamilton nevű paradicsomi szigeten, mely a Nagy-korallzátony szigetcsoport tagja. Itt az egyetlen feladat az lesz, hogy élvezze a sziget nyújtotta kényelmet, és erről internetes blogban beszámoljon.
2009.03.25. 17:56
 
 
A fogyasztók nem használják ki a gáz- és árampiaci liberalizációt
A magyar háztartások csupán kevesebb mint 6 százaléka készül biztosan földgáz-, vagy áramszolgáltató-váltásra, miközben jelentős hányaduk drágállja ezeket a szolgáltatásokat - közölte a BellResearch piackutató cég. A BellResearch februárban végzett, a Figyelő Trend szerdán megjelenő különszámában olvasható felmérésből kiderül: csak minden ötödik ember van tisztában a magyarországi lakossági földgáz- és árampiac liberalizálásával, ugyanakkor az áramszolgáltatást a megkérdezettek mintegy 30 százaléka, a földgázszolgáltatást pedig 60 százaléka tartja túlságosan drágának. A felmérést végzők hozzáteszik: a megkérdezettek több mint fele egyik közmű esetében sem tervez szolgáltatóváltást.
2009.03.25. 17:54
 
 
Továbbra is egydolláros fizetés a Google-moguloknak
A Google internetes szolgáltató vezetőségének triumvirátusa a következő pénzügyi évben is jelképesen csak egydolláros fizetést kap, és idén nem veszik fel a korábbi évek tetemes költségtérítését sem, sem azokat a juttatásokat, amelyet a cég többi 20 ezer dolgozója továbbra is megkap. Eric Schmidt vezérigazgató, valamint Larry Page és Sergey Brin alapító tagok 2004 óta mindössze 1 dolláros honoráriumban részesülnek, és nem kapnak semmilyen jutalmat vagy kiegészítő juttatást. Ez azonban mégsem olyan nagy áldozat, hiszen a Google főrészvényeseiként 2004 és 2007 között milliárdosokká váltak, és felkerültek a világ leggazdagabbjainak listájára.
2009.03.25. 17:40
 
 
Fodor: a szocialisták felelős és megfontolt döntést hoztak
A szocialisták miniszterelnök-jelöltre tett javaslata felelős és megfontolt - ismertette az SZDSZ ügyvivői testületének álláspontját Fodor Gábor. A szabad demokraták elnöke közölte, hogy az SZDSZ a három jelölt közül Surányi Györgyöt tudja támogatni. Elmondta: a liberálisok szerint olyan jelöltre van szükség, akinek a személye a hazai piacoknak és a magyar társadalomnak egyértelműen azt üzeni, hogy egy reformok mellett elkötelezett kormányfő és kormánya próbálja megoldani mind a gazdasági, mind a társadalmi válságot. Megjegyezte, hogy a miniszterelnök személyének a nemzetközi pénzvilág számára is garanciának kell lennie arra, hogy képes lesz kezelni a kialakult válságot. Surányi György személyét ilyennek tartják.
2009.03.25. 17:36
 
 
Változik a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás szabályozása
Szabad biztosítási évfordulót és egységes kárnyilvántartást vezetne be a kormány - közölte Budai Bernadett kormányszóvivő szerdai budapesti tájékoztatóján, amelyen a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás szabályozásának változásait ismertette. A kormány törvényjavaslata szerint a biztosítási évforduló a továbbiakban nem naptári évhez, hanem a szerződéskötés időpontjához kötődne. A kormányzat nem változtatna a díjhirdetési időszakra és a szerződés időtartamára vonatkozó néhány szabályon - közölte a szóvivő. Így a biztosítóknak továbbra is október 30-áig kell közzétenniük azt, hogy a következő naptári évben milyen díjakat alkalmaznak, és a szerződés is egyéves időtartamra szólna.
2009.03.25. 17:18
 
Húsvét táján 7 ezer tonna főtt sonka fogy a boltokban
Az utóbbi két évben a húsvéti időszakban mindkétszer több, mint 7-7 ezer tonna főtt sonkát adtak el Magyarországon a kiskereskedelmi forgalomban - tartalmazza a Nielsen piackutató cég legfrissebb összegzése. Mindkét esetben mintegy 12 milliárd forintért értékesítettek főtt sonkát a boltokban, az ünnepet megelőző és követő, összesen hat hónap során. A húsvéti szezonban tavaly alig változott a főtt sonka mennyiségi eladással súlyozott átlagos fogyasztói ára. Egy kilogramm főtt sonka átlagosan 1.408 forintba került kimérve a boltokban múlt év március-áprilisban, míg az egy évvel korábbi hasonló periódusban 1.398 forintba került.
2009.03.25. 16:37
 
 
Mindhárom miniszterelnök-jelöltet támogatja az MSZP frakciója
Lendvai Ildikó szerint a szocialista frakció mindhárom miniszterelnök-jelöltet támogatja. A képviselőcsoport vezetője a frakciókonzultáció után újságíróknak elmondta: a szocialista képviselők egyetértettek abban, hogy az előre hozott választást el kell kerülni, mert ennek jelentős kockázata van a válságkezelés tekintetében. Lendvai Ildikó kérdésre válaszolva azt mondta: szerdán már nem tart egyeztetést az MSZP és az SZDSZ delegációja. Lendvai Ildikó elmondta: a frakció felhatalmazást adott a delegációnak, hogy mindhárom jelöltről folytassák a tárgyalást. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök nem kívánt nyilatkozni a konzultációról távozóban.
2009.03.25. 16:22
 
 
Václav Klaus nem tartja katasztrófának a cseh kormány megbuktatását
A cseh államfő nem tartja katasztrófának, hogy megbukott a Mirek Topolánek vezette jobbközép kormány, és szerinte attól sem kell tartani, hogy ezzel valamiféle fordulat állhatna be a rendszerváltást követő folyamatokban. "A képviselőház döntését tisztelettel tudomásul vettem" - jelentette ki Václav Klaus azt követően, hogy Miroslav Vlcek képviselőházi elnökkel megvitatta a legújabb belpolitikai helyzetet. A kormányfő szóvivője útján ugyanakkor azt közölte, hogy Mirek Topolánek csütörtökön nyújtja be a kabinet lemondását a köztársasági elnöknek.
2009.03.25. 16:12
 
 
Kiírták a hatodik pályázatot az MTV elnöki posztjára
2009.03.25. 16:06
 
ifj. Ocskay Gáborról neveznék el a székesfehérvári jégcsarnokot
Az Alba Volán SC javasolja Székesfehérvár önkormányzatának, hogy a városi jégcsarnokot ifjabb Ocskay Gáborról nevezzék el - jelentette be a klub társelnöke szerdán azon a sajtótájékoztatón, amelyen részt vett id. Ocskay Gábor, az elhunyt jégkorongozó édesapja is. A 34 éves korában, szerdára virradóra szívinfarktusban elhunyt válogatott játékos édesapja, a klub ügyvezetője azt kérte, hogy a következő napokban ne kérjenek tőle és a családtagoktól nyilatkozatot. Ocskay Gábort Székesfehérváron kívánják eltemetni, a temetés időpontjáról, helyéről értesítik a nyilvánosságot. Szerdán 17:30-kor fáklyás felvonuláson tisztelegnek a hokis emléke előtt a fehérváriak.
2009.03.25. 15:36
 
 
A magyarok szerint nagy a társadalmi feszültség az országban
A magyarok szerint nagy a társadalmi és etnikai feszültség az országban, miközben alig bíznak a politikai intézményekben. Az Eurofound Prágában közzétett felmérésből kiderült, hogy az egészség, a család és a társadalmi-politikai elégedettség jelentik az európai életminőség sarokköveit. A társadalmi kapcsolatokat az egyes etnikai csoportok közötti feszültség és a bevándorlókhoz való viszony szempontjából vizsgálták. A felmérésben szereplő összes ország közül a legnagyobb arányban a magyarok érezték úgy, hogy "nagy a feszültség" az etnikai csoportok között: a válaszadóknak közel fele.
2009.03.25. 15:00
 
 
Kerékpár: Armstrong indulni akar a Girón
Kulcscsonttörése ellenére indulni akar a május 9-én rajtoló Giro d'Italián Lance Armstrong, aki a kasztíliai kerékpáros körverseny hétfői szakaszán bukott. "Úgy gondolom, hogy a Giro-szereplés abszolút megvalósítható" - mondta a hétszeres Tour de France-győztes amerikai sztár Austinban, mielőtt megoperálták. A 37 esztendős, három és fél éves kihagyás után visszatérő Armstrong szerint a törés komplikáltabb, mint ahogy azt először gondolták, mert a csont több helyen is eltört. "Puzzle-szerűen próbálják majd meg összerakosgatni" - fogalmazott. Azt még nem tudni, hogy a kerekesnek mennyi időt kell kihagynia, de néhány hétig biztosan nem edzhet.
2009.03.25. 13:34
 
 
"Intelligenssé" válik a keresés a Google-ön
A világ legnépszerűbb internetes keresőlapja, a Google megváltoztatta kedden a keresési technikáját, hogy megértve a szavak közti (szemantikai) kapcsolatot is, még jobban segítsék a felhasználókat. Arra törekednek, hogy a hosszabb keresőszavak alkalmazásával az emberek tényleg azt kapják, amit keresnek. Mindezt úgy érik el, hogy a szavak jelentését is figyelembe veszik. A kedden működésbe lépett "új" Google 37 nyelven működik. Például a jóslás kártyából orosz szókapcsolat beírása után az eredmények között a tarot-hoz és a jövendöléshez kapcsolódó találatok is megjelennek. Angolul a fizikai alapelvekre való rákeresés eredményeként az ősrobbanás és a kvantummechanika is felbukkan.
2009.03.25. 13:31
 
 
Rendkívüli ülést tart az Országos Igazságszolgáltatási Tanács
Rendkívüli ülésen tárgyal az Országos Igazságszolgáltatási Tanács (OIT) az MSZP-kongresszuson elhangzott miniszterelnöki kijelentésekről pénteken. Fazekas Sándor, a testület elnökhelyettese szerdán Szegeden megerősítette az MTI információt az OIT pénteki tanácskozásáról. Közölte, hogy a megbeszélésen szó lesz a Legfelsőbb Bíróság (LB) vezetésével kapcsolatos aktuális kérdésekről, valamint azokról a kijelentésekről, amelyeket a miniszterelnök tett az igazságszolgáltatással kapcsolatban.
2009.03.25. 13:16
 
 
Az államfő az előre hozott választásokat tartja a legjobb megoldásnak
Csak egy előre hozott parlamenti választás adhat esélyt arra, hogy egy stabil, széles körű felhatalmazással rendelkező kormány állhasson fel - jelentette ki Sólyom László köztársasági elnök a Magyar Televíziónak adott interjújában. Hozzátette: csak egy ilyen kormánynak lenne elég háttere ahhoz, hogy hosszú távú, többéves programot megvalósíthasson, és így ki tudja vezetni az országot a válságból. Kiemelte: a konstruktív bizalmatlansági indítvány olyan eszköz, mely alkotmányosan ebben a helyzetben nem kifogásolható, azonban kizárólag egy személyi döntésről szól, egy régi miniszterelnök helyett új miniszterelnököt választanak meg, az új kormány programját pedig nem kell sem bemutatni, sem megvitatni.
2009.03.25. 12:10
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125[2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista