2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  hallgatói jogviszony
127675 találat
 
 
Fellegi: tömeges elbocsátás nem, de létszámleépítés lesz
Tömeges elbocsátásokat nem tervez a kormány, de létszámleépítés lesz - mondta Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter a kormányszóvivői tájékoztatón. Ismertette azt is: igazgatóság csak a stratégiainak számító nagy állami vállalatoknál marad, az igazgatósági tagok száma így 55-60-ra csökken a jelenlegi 319-ről. A kiemelt vállalatok közé sorolta egyebek mellett az MNV-t, az MFB-t, a Szerencsejáték Zrt-t, MVM-t, a Postát, és a MÁV-ot. Hozzátette: az fb tagok számát 640-ről 450-re csökkentik.
2010.06.09. 18:00
 
 
Ismét vétett az alkoholtilalom ellen Lindsay Lohan
Vétett próbaidőre helyezésének feltételei ellen Lindsay Lohan amerikai színésznő, emiatt a bíróság újabb kétszázezer dollár fizetésére kötelezte. Az alkoholfogyasztás ellenőrzésére Lohan lábára szerelt lábperec riasztott, amikor az alkohol- és drogproblémáiról híres színésznő ellátogatott az MTV díjkiosztójára és az azt követő partira a hétvégén. Shawn Chapman Holley, a színésznő ügyvédje közleményben bejelentette, hogy a műszer a vérben kis mennyiségű alkohol jelenlétét érzékelte vasárnap éjjel.
2010.06.09. 17:45
 
 
A kormány megtéríti az önkormányzatok védekezési költségeit
A kormány megtéríti az önkormányzatok, valamint az állami szervezetek árvízi védekezésre fordított valamennyi költségét - közölte a kormányszóvivői tájékoztatón Bakondi György, a védekezéssel megbízott miniszteri biztos. A kormányülésen hozott döntéseket ismertetve bejelentette azt is, hogy a kárt szenvedett magánszemélyek is számíthatnak a kormány segítségére. Jelezte azonban, hogy előtte még fel kell mérniük a károkat. Közölte, felmérik az önkormányzati vagyonban esett károkat, és a középületek helyreállítására programot indítanak. Elmondta, a legfontosabb feladat most az, hogy azoknak a családoknak a lakhatását biztosítsák, akiknek az otthona megsemmisült az árvízben.
2010.06.09. 17:30
 
 
Netanjahu: Izraelnek nincs titkolnivalója
Izraelnek nincs titkolnivalója a Gázai övezetbe a palesztinoknak segélyt szállító flottilla elleni akcióval kapcsolatban - hangoztatta szerdán Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő, egyúttal követelte, hogy az ügyben indítandó bármiféle vizsgálat az izraeli katonákkal szembeszálló "szélsőséges csoport" felelősségét firtassa. Netanjahu egy jeruzsálemi tanácskozáson hozzátette, hogy vallomást akar tenni abban a vizsgálatban, amelyet országa tervez az ügyben.
2010.06.09. 17:30
 
 
Június 29-én választja meg az Országgyűlés az új államfőt
Június 29-ére írta ki a köztársaságielnök-választást Schmitt Pál, az Országgyűlés elnöke. Schmitt Pál a házbizottság szerdai ülése után bejelentette: megállapodtak a pártok, hogy az államfőjelöléseket június 25-én 12 óráig kell leadnia a frakcióknak. Az MTI az államfőválasztás menetrendjéről úgy tudja, hogy a házbizottság június 28-i ülésén bírálja el a jelölésekre vonatkozó ajánlások érvényességét, és az érvényességről a házelnök az aznapi plenáris ülésen bejelentést tesz. A frakciók képviselői megegyeztek, hogy támogatják a házszabálytól eltérést, így egy nap alatt, június 29-én - ha szükséges - mindhárom titkos szavazási forduló elvileg lebonyolódhat; az új államfő 29-én esküt is tehet.
2010.06.09. 17:00
 
 
Havonta kétmilliárd üzenet jelenik meg a Twitteren
Naponta 65 millió üzenetet küldenek a twitterezők, azaz havi szinten mintegy kétmilliárd csevej jelenik meg a Twitteren - közölte Dick Costolo, a közösségi portál üzemeltetési vezetője. A 2006 nyarán alapított közösségi portál a múlt hónap végére érte el a 15 milliárdodik bejegyzését, azaz csak három hónap telt el a mérföldkőnek tekintett 10 milliárdodik bejegyzéstől. A mikroblog-szolgáltatásra naponta megközelítőleg 135 ezer új felhasználó iratkozik fel, jóllehet nem lehet tudni, hogy ezek közül mennyi az egyéni és az üzleti felhasználó - olvasható a Daily Telegraph című brit napilap online kiadásában.
2010.06.09. 17:00
 
 
Szalai Annamária: még a nyáron megváltozhat a médiatörvény
Szalai Annamária bízik abban, hogy még a nyári ülésszak vége előtt megváltozik a médiatörvény. Az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) a Fidesz által delegált tagja szerdán az MTI-nek úgy fogalmazott, hogy a közszolgálati ágazat olyan válságtüneteket hordoz, amelyeket jó volna minél előbb megoldani. Példaként azt említette, hogy az ORTT-nek jelenleg nincs elnöke, a rádió elnökének mandátuma pedig hamarosan lejár, és nem biztos, hogy első körben sikerül új vezetőt választani. Az MTV továbbá kezelhetetlen adósságállománnyal rendelkezik, és lehet, hogy jövő hónapban már nem tud fizetést adni dolgozóiak, továbbá két éve nincs is elnöke - sorolta.
2010.06.09. 17:00
 
 
A szakszervezetek szerint meg kell emelni a minimálbért
Az adójóváírás megszüntetésével legalább annyira meg kell emelni a minimálbért, hogy annak reálértéke ne változzon - mondták az MTI által megkérdezett szakszervezeti vezetők, akik kemény bértárgyalásokra készülnek ősszel. Pataky Péter, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének (MSZOSZ) elnöke azt mondta, hogy a nettó minimálbérnek legalább a létminimum összegére kellene emelkednie. A minmálbér bruttó összege ma 73.500 forint, míg a létminimum 74.500 forint. A kívánt emelés számszerűsítéséhez azonban a kedvezményekről és a járulékokról is kellenek információk - hívta fel a figyelmet.
2010.06.09. 16:15
 
 
A Fitch szerint biztató a kormány akcióterve, de több részlet kell
"Mérsékelten biztató" a magyar kormány által bejelentett közfinanszírozási akcióterv, de az intézkedések hitelességének megítéléséhez jóval több részlet kell - áll a Fitch Ratings által szerdán Londonban kiadott értékelésben. A legnagyobb európai hitelminősítő szerint különösen üdvözlendő az "új keletű elkötelezettség" az előző kormány által elfogadott 3,8 százalékos GDP-arányos idei államháztartási deficitcél mellett, ugyanakkor további költségbecslési, időzítési és hitelességi részletekre van szükség.
2010.06.09. 16:15
 
 
Washington, Moszkva és Párizs elutasította Teherán javaslatát
Az Irán elleni újabb ENSZ-szankciókról tartandó, szerdára tervezett biztonsági tanácsbeli szavazás előtt az Egyesült Államok, Oroszország és Franciaország elutasította azt a javaslatot, amelynek értelmében az iszlám köztársaság reaktor-fűtőelemre cserélné uránkészletének egy részét - közölték Bécsben diplomáciai források. Washington, Moszkva és Párizs szerint ugyanis a Törökország és Brazília által a hasadóanyagok cseréjéről kidolgozott megoldás nyomán Iránnak még mindig elegendő nyersanyaga maradna nukleáris fegyver előállításához. A három hatalom megállapította, hogy Irán új programot kíván kezdeni, amelynek célja az urán magas szintű dúsítottságának elérése.
2010.06.09. 16:15
 
 
Orbán elégedetlen a honvédség hadrafoghatóságának színvonalával
Elégedetlenségének adott hangot a honvédség hadrafoghatóságának színvonalával összefüggésben a miniszterelnök az éves értékelő és feladatszabó állománygyűlésen szerdán a Parlament kupolacsarnokában. Egyaránt sérti az alkotmányt és a NATO-t megalapozó washingtoni szerződést a honvédség hadrafoghatóságának jelenlegi színvonala - jelentette ki Orbán Viktor. A miniszterelnök azt mondta, hogy a rend helyreállítása ma a legfontosabb közügy Magyarországon.
2010.06.09. 16:00
 
 
Labdarúgó NB I: minden nevezést elfogadtak a következő szezonra
Minden beérkezett nevezést elfogadott a Soproni Liga 2010/11-es szezonjára a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága szerdai ülésén. Miután az NB II Nyugati csoportjában még nem dőlt el a feljutás kérdése, összesen 17 klub kapott indulási engedélyt a testülettől azzal a kiegészítéssel, hogy a Siófok és a Gyirmót közül az a csapat szerepelhet az élvonalban, amelyik megnyeri a másodosztályú bajnokságot. Az NB II Keleti csoportjából a Szolnok jutott fel az élvonalba, míg nyugaton a hétvégi utolsó forduló előtt a Siófok egy ponttal előzi meg a Gyirmótot.
2010.06.09. 15:45
 
 
Ismét hatósági ára lehet az energiának
Ismét hatósági ára lesz a lakossági és a kisfogyasztói energiának, ha a parlament jóváhagyja azt a két törvénymódosító javaslatot, amelyet Rogán Antal fideszes képviselő nyújtott be szerdán az országgyűlésnek. A javaslat szerint az egyetemes szolgáltatók lakossági és kisfogyasztói árait újra az illetékes miniszter határozza meg. A miniszter hatásköre az egyetemes szolgáltatók maximális árrésének meghatározására terjed ki a jelenleg érvényes törtvény értelmében és annak betartását a Magyar Energia Hivatal ellenőrzi. A törvénymódosító javaslat indítványozza, hogy a jelenlegi árak maradjanak érvényben mindaddig, amíg a miniszter rendeletet alkot az új árszabályozásról.
2010.06.09. 15:45
 
 
GVH: hétmilliárdos bírság négy vasútépítő cégnek
Kartellben való részvétel miatt szerdán összesen 7 milliárd 178 millió forint bírságot szabott ki a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) négy vasútépítő cégre - közölte a GVH. A magyarországi vasútvonalak, vasúti vonalszakaszok felújítására, átépítésére, rehabilitációjára kiírt közbeszerzési eljárások kapcsán előzetesen megállapodtak a cégek a piac majdani felosztásáról, annak elveiről és egyes esetekben a győztes személyét is meghatározták. A megbírságolt cégek és a bírságok a következők: a Colas-csoporthoz tartozó Colas Zrt. (1,5 milliárd), a Swietelsky- csoporthoz tartozó MÁVÉPCELL Kft. (2,1 milliárd), a MÁV MTM Rt. f.a. (178 millió), a STRABAG-csoporthoz tartozó Szentesi Vasútépítő Kft. (3,4 milliárd) forint.
2010.06.09. 15:30
 
 
Az MNB is rész kíván venni pénzügyi adóról szóló tárgyalásokon
A Magyar Nemzeti Bank is rész kíván venni pénzügyi adóról szóló tárgyalásokon, ahol a jegybank szakértői feltehetik kérdéseiket, és elmondhatják szakmai álláspontjukat - válaszolta az MTI-nek a miniszterelnök gazdaságpolitikai akcióprogramjáról feltett kérdésre a Magyar Nemzeti Bank (MNB). A meghirdetett akcióprogramból egyértelműnek tűnik, hogy a kormány elkötelezett a költségvetési stabilizáció folytatása mellett, s a költségvetési kiadások lefaragása és az élőmunkát terhelő adók tervezett csökkentése erősíti a magyar gazdaság versenyképességét - állapította meg a jegybank.
2010.06.09. 15:30
 
 
MSZP: az szja átalakításával 300 milliárd kerül a gazdagokhoz
Az MSZP országos elnöksége tiltakozik az ellen, hogy az Orbán Viktor által meghirdetett akcióterv lépései kapcsán a kormány a kisjövedelműekkel fizetesse meg a gazdagok kedvezményezésének árát - ismertette a testület állásfoglalását szerdai budapesti sajtótájékoztatóján Lendvai Ildikó, akinek közlése szerint a tervezett intézkedések nyomán 300 milliárd forint kerül a keveset keresőktől a jómódúakhoz. A szocialisták elnöke több tételt is említett, de ezek közül külön kiemelte, hogy a minimálbér adómentességének és az adójóváírás megszüntetésével, illetve a felső adókulcs eltörlésével számításaik szerint 300 milliárd forint kerül a kisjövedelműektől a gazdagokhoz.
2010.06.09. 15:30
 
 
Dzsudzsák szerint karrierjében a Fenerbahce előrelépést jelentene
Dzsudzsák Balázs szerint előrelépést jelentene karrierjében, ha a Fenerbahce együttesében folytatná pályafutását, ugyanakkor korántsem biztos, hogy a PSV Eindhoven magyar válogatott futballistája Törökországba igazol. "Amennyiben eligazolnék, akkor csakis olyan csapatba mennék, amelyik előrelépést jelentene" - mondta a 23 éves futballista, akit sajtóértesülések szerint szívesen vinne a 26-szoros török bajnok. "Fontos számomra, hogy a következő csapatom előrébb tartson, mint a jelenlegi. A PSV a következő idényben az Európa Ligában indulhat majd, míg a Fener a BL-ben, úgy gondolom, utóbbinak a játékoskerete is erősebb." Dzsudzsák hozzátette: a szerződésről egyelőre semmi konkrétumot nem tud.
2010.06.09. 15:15
 
 
Budapest is felkerült a Lonely Planet TOP 10-es listájára
A Lonely Planet Europe 2010-es kiadásában Budapest is felkerült a 10 ajánlott város közé. A BTH Budapesti Turisztikai Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint a nyári "Grand Tour" London, Párizs, Barcelona, Roma, Bécs, Berlin, Dubrovnik, Athén és Isztambul mellett Budapestre csábítja az olvasót. Az útikönyv elsősorban Budapest közelségére, mozgalmas kávéházi életére, az új és a régi épületek és emlékek különleges együttesére, a Budai Várra és az egyedülálló termál fürdőkre irányítva a figyelmet.
2010.06.09. 15:00
 
 
A kertészeknek 35-40 milliárd forint kárt okozott az időjárás
A zöldség-gyümölcs ágazat terméskiesése 25-30 százalékos lehet a kedvezőtlen időjárás miatt, ennek felvásárlási értéke pedig hozzávetőleg 35-40 milliárd forint - mondta a Magyar Zöldség-gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (Fruitveb) ügyvezető igazgatója szerdán az MTI-nek. Kifejtette: a zöldég-gyümölcs ágazat termelése 1,9-2 millió tonna lehet idén a kedvezőtlen időjárás következtében a tervezett 2,3-2,4 millió tonna helyett (az átlagos termés 2,6 millió tonna). A várható termés mellett így mintegy 500 ezer tonna, 25-30 százalék körüli lehet a kiesés.
2010.06.09. 14:45
 
 
Bécsben tanácskoznak a világ bankárai
Az európai adósságválság és annak nemzetközi kihatásai állnak a nemzetközi pénzügyi intézet (IIF) Bécsben szervezett közgyűlésének középpontjában. A szerdától péntekig tartó nemzetközi bankártalálkozón pénteken felszólal Orbán Viktor magyar miniszterelnök is. A három napos bécsi tanácskozáson jelen lesz a nemzetközi bankszakma színe-java - mintegy nyolcszázan - köztük Jean-Claude Trichet, az Európai Központi Bank elnöke, a Deutsche Bank élén álló Josef Ackermann, Soros György nagybefektető, vagy éppen Jeórjiosz Papandreu görög miniszterelnök.
2010.06.09. 14:45
 
 
Két újabb gyanúsított előzetesben a pécsi egyetemi vesztegetés ügyében
Előzetes letartóztatásba helyezte a Pécsi Városi Bíróság a Pécsi Tudományegyetem gazdálkodásával összefüggő vesztegetési ügy újabb két gyanúsítottját szerdán. Hajdu István, a bíróság elnöke újságíróknak elmondta: a férfi és a nő előzetes letartóztatását bűnszövetségben elkövetett vesztegetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt egy hónapra rendelték el. A bűncselekménnyel kapcsolatban eddig tízen kerültek előzetes letartóztatásba. Hatan az egyetem dolgozói, közülük ketten az intézmény felső vezetői köréhez tartoznak.
2010.06.09. 14:15
 
 
Szlovákia folyamatosságot ígér a visegrádi négyek vezetésében
Folyamatosságot ígér a visegrádi négyek tevékenységében Szlovákia, amely július elsején Magyarországtól veszi át egy évre a V4-ek elnöki tisztségét. A szlovák elnökség munkatervét és elképzeléseit pénteken fogadta el a szlovák kormány. "Hatékony Visegrád - folyamatosság, összetartás, szolidaritás és tájékozottság" - ez lesz az egyéves szlovák elnökség mottója. Szlovákia a következő időszakban szeretné teljesíteni az iránta megfogalmazott elvárásokat, úgy a régió szintjén, mint az Európai Unió és a NATO irányában is. Ugyanakkor szeretné érvényesíteni saját érdekeit is - állapította meg a pozsonyi külügyminisztérium.
2010.06.09. 14:15
 
 
Ballackkal nem hosszabbított a Chelsea
Michael Ballack távozik a Chelsea labdarúgócsapatától, miután az angol bajnok nem hosszabbította meg szerződését. "Nem tudtunk megegyezni a folytatásról" - jelentette be szerdán Michael Becker, a 33 éves középpályás menedzsere. Roman Abramovics, a milliárdos orosz tulajdonos együttese egyéves szerződést kínált a világbajnokságról sérülése miatt lemaradó középpályásnak, aki viszont 2012-ig akart aláírni. Ballack négy év után távozik Londonból, ez idő alatt egy bajnoki címet és három kupagyőzelmet ünnepelhetett a Kékekkel, s 105 találkozón 17 gólt szerzett.
2010.06.09. 14:00
 
 
Szerdától dolgoznak az ár- és belvízvédelmi közmunkások
Több mint 2.000 munkanélkülit vonnak be szerdától közmunkásként a helyreállításba a tíz, ár- és belvíz elleni rendkívüli védekezésben érintett környezetvédelmi és vízügyi igazgatóságon - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium. A minisztérium kiemelte: a foglalkoztatottak létszáma a szükséges munkálatoktól függően 40 és 410 fő között lesz igazgatóságonként. A legtöbb embert a legrászorultabb területeken, Borsodban, Szolnok és Nógrád megyékben foglalkoztatják.
2010.06.09. 14:00
 
 
F1: Massa 2012-ig marad a Ferrarinál
A brazil Felipe Massa a 2012-es Forma-1-es szezon végéig meghosszabbította szerződését a Ferrarinál. Az olasz csapat ezt szerdán jelentette be. "Boldog vagyok, hogy további két idényt tölthetek a Ferrarinál" - jegyezte meg Massa hozzátéve: így tudja folytatni a megkezdett munkát annál az istállónál, amelyet második családjának tekint. A 29 éves pilóta - aki 2008-ban összetett második volt, majd a tavalyi Magyar Nagydíj edzésén súlyos fejsérülést szenvedett - a szezon eddigi hét futama után a hetedik helyen áll a pontlistán, míg a csapatversenyben a Ferrari pillanatnyilag a harmadik.
2010.06.09. 14:00
 
 
Magyarországon magas gazdasági és alacsony politikai kockázat
Magyarországon továbbra is alacsony a politikai kockázat, míg a gazdasági kockázati index a 2000-es évek átlagában először csúszott át a magas kockázati tartományba, miután a válság rendkívül alacsony szintre húzta a konjunktúramutatót - állapította meg a Political Capital és a Figyelő szakértői által készített, Országjelentés elnevezésű kutatás, amelyet sajtótájékoztatón mutattak be szerdán. A politikai, illetve a gazdasági kockázati index egy ország politikai-társadalmi-gazdasági stabilitásának százpontos skálán elhelyezett mutatója: minél alacsonyabb ez az érték, annál magasabb kockázatot jelez.
2010.06.09. 14:00
 
 
Rekord mennyiségű heroint találtak Nagylaknál
Egymilliárd forint értékű, nagy tisztaságú heroint találtak egy Csehországba tartó bolgár rendszámú autóban a nagylaki határátkelő közelében. A járműben utazó két bolgár férfi több mint hetven kilogramm kábítószert rejtett el az autó csomagtartója alatt - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Dél-alföldi Regionális parancsnoka. Márkus András hozzátette: a felderítéssel óriási csapást mértek az illegális kábítószer-kereskedelemre.
2010.06.09. 14:00
 
 
Brüsszel szerint 30,3 milliárd forintot kell visszakövetelni a MOL-tól
Az Európai Bizottság arra utasította a magyar kormányt, hogy követeljen vissza a MOL-tól 30,3 milliárd forint - 112 millió euró - összegű támogatást. Az EU legfőbb végrehajtó testülete megállapította, hogy a magyar kormány által a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.-vel kötött 2005. évi megállapodás, valamint a magyar bányászati törvény 2008. évi módosítása olyan pénzügyi előnyt jelentett a MOL számára, amely az uniós állami támogatási szabályok értelmében nem élvezhet mentességet - közölték szerdán Brüsszelben. A Mol az MTI kérdésére közölte: még nem kapták meg a határozatot. Érdemben nyilatkozni csak akkor tudnak az ügyről, ha már megkapták a dokumentumot és megvizsgálták az abban leírtakat.
2010.06.09. 13:15
 
 
Pozsony visszautasítja Budapest állítólagos revizionista igyekezeteit
A szlovák kormány határozottan visszautasítja a magyar kormány és a parlament revizionista törekvéseit, mert azok szerinte megkérdőjelezik a 20. század történelmét - derül ki abból a nyilatkozatból, amelyet a szlovák kormány fogadott el szerdán a trianoni szerződés aláírásának 90. évfordulója alkalmából. Pozsony szerint ez a magyar politika éket ver a nemzetek és az államok baráti és békés együttélése közé, és a nemzetközi békerendszerek és a 21. századi modern európai politika iránti tisztelethiány megnyilvánulása. A szlovák kormány ugyanakkor erélyesen tiltakozik az I. világháború utáni politikai történések egyoldalú és tendenciózus értelmezése ellen.
2010.06.09. 13:15
 
 
Teréz anya nem kap díszkivilágítást New Yorkban
Kutyashow-k, Mariah Carey popénekes és egyebek tiszteletére díszkivilágításba borul New Yorkban az Empire State Building, Teréz anya emlékének adózva azonban nem. A híres felhőkarcoló tulajdonosa, Anthony Malkin elhárította a kérést anélkül, hogy igazán megindokolta volna döntését. A néhai Teréz anya születésének 100. évfordulójára, augusztus 26-ára szerette volna elérni az amerikai Katolikus Liga, hogy fénybe boruljon az Empire State Building, és ezt tagadta meg Malkin. A liga elnöke, Bill Donohue katolikusgyűlölő bigottoknak bélyegezte az elutasítókat.
2010.06.09. 12:45
 
 
Mezey György marad a Videoton vezetőedzője
Mezey György marad a labdarúgó NB I-ben második helyen végzett Videoton FC vezetőedzője. A 68 éves szakember a klub honlapjának elmondta, hogy a szakmai stáb az eddigi összetételben dolgozik tovább, az edzések hétfőn kezdődnek. Mezey elmondta, hogy a csapat célja: "nemzetközi szinten minél jobban beásni magunkat az erősebb csapatok közé". A fehérvári csapat 34 év után tudott ismét ezüstérmes lenni az élvonalban.
2010.06.09. 11:15
 
 
Csökkenhet a Fidesz-elnökség szerepe a döntéshozatalokban
Csütörtökön tárgyal a Fidesz elnöksége a saját jövőjét érintő kérdésekről - közölte Kósa Lajos, a párt ügyvezető alelnöke. Az MTI-nek több elnökségi tag is azt érzékeltette, csökkenhet a testület szerepe a döntéshozatalokban, hiszen most már a kormány a "politika centruma". Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök a TV2 vasárnap bemutatott riportjában közölte, hogy jelentősen át fog alakulni a Fidesz elnöksége.
2010.06.09. 11:15
 
 
A várakozásoknak megfelelően nőtt a GDP az első negyedévben
Az első negyedévben 0,9 százalékkal nőtt a bruttó hazai termék (GDP) a tavalyi év utolsó negyedéhez képest és 0,1 százalékkal emelkedett a múlt év azonos időszakához viszonyítva - jelentette a Központi Statisztikai Hivatal. Az adatok megegyeznek a korlátozott információs bázisra épülő gyorsbecsléssel. A naptárhatással kiigazított éves növekedés 0,2 százalékos volt. A GDP éves növekedését a termelési oldalon az exportvezérelt feldolgozóipar húzta, amely 0,8 százalékkal járult hozzá a 0,1 százalékos összesített GDP növekedéshez. A felhasználási oldalon a külkereskedelem aktívuma 2,4 százalékkal járult hozzá a növekedéshez, a közösségi fogyasztás 0,5, míg a készletek leépítése 0,9 százalékot tett hozzá.
2010.06.09. 11:00
 
 
Obama meghosszabbította a fehérorosz vezetők elleni szankciókat
Barack Obama amerikai elnök egy évvel meghosszabbította a fehérorosz vezetők elleni szankciókat - közölte kedden a Fehér Ház sajtószolgálata. A korlátozásokat négy évvel ezelőtt rendelte el George Bush akkori amerikai elnök. A rendelkezés zárolta tíz minszki vezető vagyonát, akik "aláássák a demokratikus folyamatokat és intézményeket, megsértik az emberi jogokat, valamint korrupcióban érintettek". A szankciók a többi között a fehérorosz elnökre, a nemzetbiztonsági tanács titkárára, az igazságügyi és belügyi tárca vezetőjére, a titkosszolgálat főnökére, a választási bizottság és az állami rádió elnökére, illetve a családtagjaikra vonatkoznak.
2010.06.09. 10:15
 
 
Súlyos gondot jelentenek az elhízott szülő nők az Egyesült Államokban
Egyre súlyosabb gondokat jelentenek az amerikai kórházakban a gyereket szülő elhízott nők. Minden ötödik nő elhízottan, 30-asnál nagyobb testtömegmutatóval esik teherbe (ez egy 164 centiméter magas nő esetében 82 kilogramm feletti testsúlyt jelent). A kövérebb nők körében sokkal több a császármetszés. A 20-25-ös testtömegindexű nőknél ez az arány 11 százalék, 30-35-ös mutató esetén már 25, 40-es érték felett pedig 43 százalék. A kórházak aggódnak a sebészeti beavatkozás miatt, mert az elhízott nőknél gyakoribb a magas vérnyomás, a cukorbetegség, és a szülés során gondok jelentkezhetnek az érzéstelenítéssel, vérzések léphetnek fel, sőt agyi érkatasztrófa alakulhat ki.
2010.06.09. 09:15
 
 
Sarkozy és Merkel a pénzügyi szabályozás gyorsítását sürgeti
Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök és Angela Merkel német kancellár közös levélben sürgette az Európai Bizottságot, hogy gyorsítsa meg a pénzügyi piacok megrendszabályozására irányuló munkát. Levelükben azt írták, hogy a bizottságnak gondolkodnia kell minden vagy legalább egyes részvények és kötvények, illetve egyes szuverén adósságbiztosítási termékek (CDS) áresésre játszó, fedezet nélküli eladásának európai szintű betiltásán, valamint a piaci elszámolási határidők európai szintű összehangolásán. Az Európai Bizottság elnökének címzett levélben Sarkozy és Merkel javasolta, hogy a bizottság az összes lehetséges cselekvési tervet mutassa be az EU júliusi pénzügyminiszteri értekezlete előtt.
2010.06.09. 09:00
 
 
Benítez lesz az Internazionale vezetőedzője
Eldőlt, hogy a spanyol Rafa Benítez lesz az olasz Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője. Massimo Moratti, az Inter elnöke kedden este bejelentette: minden részletben sikerült megállapodni, így elhárultak az akadályok a szerződtetés elől. Az idén Bajnokok Ligája-győztes, olasz bajnok és kupagyőztes klub az után keresett szakembert csapata élére, hogy a portugál José Mourinho a Real Madridhoz igazolt.
2010.06.09. 09:00
 
 
Nadal már a harmadik a kereseti örökranglistán
A Roland Garroson aratott vasárnapi győzelmével Rafael Nadal már a harmadik helyet foglalja el a teniszezők kereseti örökranglistáján. A spanyol sztár az amerikai Andre Agassit taszította le a képzeletbeli dobogó legalsó fokáról. Az élen - több mint 12 millió dolláros előnnyel - a svájci Roger Federer vezet "Pistol Pete", vagyis az amerikai Pete Sampras előtt. Az első tíz között csak két aktiv játékos, Federer és Nadal szerepel.
2010.06.09. 08:30
 
 
NBA: Bostonban vette vissza a pályaelőnyt a címvédő Lakers
A címvédő Los Angeles Lakers nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 64. nagydöntőjének harmadik mérkőzését Bostonban, így 2-1-re vezet a Celtics ellen. Eredmény, döntő, 3. mérkőzés: Boston Celtics-Los Angeles Lakers 84-91 (17-26, 23-26, 21-15, 23-24), Legjobb dobók: Garnett 25, Pierce 15, Davis 12, Rondo 11, illetve Bryant 29, Fisher 16, Gasol 13, Odom 12. Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc állása: 2-1 a Lakers javára.
2010.06.09. 08:30
 
 
Enyhül az árvízhelyzet
Tovább enyhül az árvízhelyzet, az éjszaka rendkívüli esemény nem történt a gátakon, szerdán tovább csökkenhet a védekezésben résztvevők létszáma - mondta Dobson Tibor, az árvízi védekezésre kinevezett miniszteri biztos szóvivője. 15 ezerre csökkent a védekezők száma, a hangsúly a védekezésről egyre inkább az "utómunkálatokra" helyeződik át. Megkezdik a szivattyúzást és a különösen fontos fertőtlenítést. Akik ezt megelőzően térnek vissza házaikba nagyon nagy kockázatot vállalnak - hívta fel a figyelmet Dobson. Borsodban változatlanul Hernádszentandrás, Tornabarakony és Tornaszentandrás a víz által elzárt település, és árvízveszély van még Ónodon, Sajóládon, Bőcsön, Felsődobszán.
2010.06.09. 08:15
 
 
Kihalás fenyegeti Afrika egyik legnagyobb testű madarát a vb miatt
A kihalás fenyegeti Afrika egyik legnagyobb testű madarát a labdarúgó világbajnokság miatt, mert a hiedelem szerint a keselyű agyának füstölésével megjósolhatók a mérkőzések eredményei. Legalábbis a muti varázslók és híveik szerint. A dél-afrikai szerencselovagok közül sokan hisznek abban, hogy a keselyűagy füstje természetfeletti előrelátással vértezi fel őket, és kiváló "totójósok" lesznek tőle - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap. A keselyűknek mindazonáltal nagyobb ellensége a focinál a táplálékhiány, az, hogy sokan szándékosan megmérgezik őket, és a villamosvezetékek is jó párat agyoncsapnak közülük.
2010.06.09. 07:45
 
 
Napi Gazdaság: a jó idő és a forint pörgeti a Balatont
A jó idő és a forint pörgeti a Balatont, a katasztrofális előszezon után néhány nap alatt 180 fokos fordulatot vett a balatoni idegenforgalom: a nívós szállodáktól a panziókon át a fizetővendéglátásig szinte óráról órára javul a foglaltság - írta a Napi Gazdaság. A lapban megjelent cikk szerint a magyar vendégek mellett rég látott létszámú csoportok érkeznek külföldről. Nagy Hajnalka, az utazásszervezéssel foglalkozó Magyar Tenger Kft. marketingvezetője elmondta: az utóbbi néhány napban több vendéget regisztráltak, mint az egész, rosszul sikerült előszezonban. Pillanatnyilag úgy tűnik, az első igazi nyári hétvégén többen lesznek, mint tavaly ugyanekkor.
2010.06.09. 07:45
 
 
Szakértők szerint a harlemi integrációs program működne a romák körében
A fekete gyerekek integrációját segítő Harlem Children's Zone (HCZ) program nyilván működne Magyarországon, a romák helyzetének javítására - mondta Geoffrey Canada, a HCZ-program elnöke a témában rendezett washingtoni konferencia végén. "A roma közösségekkel kapcsolatos kérdések annyira hasonlatosak azokhoz a problémákhoz, amelyekkel mi Harlemben találkoztunk, amikor a munkát elkezdtük, hogy ez a megközelítés működne" - fogalmazott, s hozzátette, a városi roma közösségeknél lát esélyt sikerre. Canada hangsúlyozta: ügyelni kell a kulturális és egyéb, az emberek érzékenységét érintő különbségekre, de "ez a koncepció nagyon jól alkalmazható lenne".
2010.06.09. 07:15
 
 
Irán nem tárgyal tovább, ha az ENSZ újabb szankciókkal sújtja
Irán nem hajlandó további tárgyalásokra atomprogramjáról, ha az ENSZ Biztonsági Tanácsa újabb szankciókat rendel el ellene - közölte kedden az iráni elnök. Mahmúd Ahmedinezsád egy isztambuli tanácskozáson beszélt. Felszólította a Nyugatot: fogadja el a nukleáris fűtőelemek cseréjéről kötött iráni-brazil-török megállapodást, mert az "olyan lehetőség, amely nem fog megismétlődni". Az iráni elnök beszédét a nemzetközi közösségnek címezte, amely az ENSZ Biztonsági Tanácsában arra készül, hogy szigorúbb szankciókat rendeljen el Teheránnal szemben atomprogramja miatt. Oroszországot azzal óvta az esetleges újabb szankciók elfogadásától, hogy figyelmeztetett: "ne álljanak be ellenségeink sorába".
2010.06.08. 22:00
 
 
Orbán: az új adórendszerrel mindenki jól jár
Orbán Viktor szerint a jelenlegi gazdasági helyzetben év közben nem lehet hiánycélt váltani, ezért mindent meg fog tenni azért, hogy a tervezett 3,8 százalék teljesüljön. Az adórendszerrel kapcsolatos terveiről szólva a miniszterelnök kedden a Magyar Televízió Az Este című műsorában úgy fogalmazott, ezzel a rendszerrel mindenki jól jár. Hangsúlyozta: "végre megszabadulunk az adóbevallás intézményétől". Tíz év alatt legalább egymillió munkahelyet kell létrehozni - emelte ki -, ehhez segíteni kell a kis- és középvállalkozásokat, ezért a társasági adót már idén szeptember 1-jétől 19-ről 10 százalékra csökkentik az évi 500 millió forintos nyereséghatárig.
2010.06.08. 21:45
 
 
Kisebb kézműtéten esett át Fülöp herceg
Kisebb kézműtéten esett át Fülöp herceg, II. Erzsébet királynő 88 esztendős férje - jelentette be a Buckingham-palota. A herceget karpális alagútszindrómával (CTS - a kéztőcsontok nyomják a csuklóban futó ideget) operálták, amely zsibbadást és bizsergést okozott kézfejében és ujjaiban. A beavatkozásra hétfőn került sor, és még aznap hazaengedték a kórházból. A palota közölte, hogy a műtét miatt lemondták Fülöp herceg néhány programját, többek között csütörtökön nem vesz részt a királynővel a Cheshire-be tervezett kiránduláson.
2010.06.08. 20:45
 
 
Elkezdtek visszaköltözni az emberek több borsodi településen
Az ár lassú levonulásával spontán visszaköltözés kezdődött a Borsod megyei Sajóecsegen, Felsőzsolcán a korábban kitelepített emberek közül 17-en már visszatértek otthonukba. Azok, akiknek a háza veszélyessé vagy lakhatatlanná vált, visszamehetnek a szállásra - mondta Dobson Tibor, az árvízi védekezésre kinevezett miniszteri biztos szóvivője az MTI-nek. Dobson Tibor elmondta, hogy még a visszaköltözők sem tudják, milyen állapotban találják a házukat. Akik azonban úgy döntöttek hogy elmennek a szállásról, azokat nem tarthatják ott.
2010.06.08. 20:30
 
 
Politológusok: elsőként a szimbolikus gazdasági lépések léphetnek érvénybe
Elsőként a szimbolikus elképzelések léphetnek életbe a kormány első gazdaságpolitikai akciótervéből, míg a legfőbb, például érdemi adócsökkentésre vonatkozó korábbi ígéretek csak a jövő évtől válhatnak valósággá - nyilatkozták az MTI által megkérdezett politológusok. Szánthó Miklós, a Nézőpont Intézet elemzője hangsúlyozta: a Fidesz "harapófogóba került" az elmúlt napok nyilatkozatai után, a pártnak úgy kellett megőriznie a piacok és a nemzetközi befektetők bizalmát, hogy ezzel egy időben ne veszítse el hitelességét a választópolgároknál sem.
2010.06.08. 20:15
 
 
Vb-2010, felkészülési meccs: sima portugál győzelem
A pénteken kezdődő dél-afrikai világbajnokságra készülő portugál labdarúgó-válogatott kedden barátságos mérkőzésen 3-0-ra legyőzte a mozambiki csapatot Johannesburgban. Carlos Queiroz együttesében Hugo Almeida kétszer, Danny egyszer volt eredményes. Eredmény: Portugália-Mozambik 3-0 (0-0). Gól: Danny (52.), Hugo Almeida (75., 83.).
2010.06.08. 19:00
 
 
A parlament elfogadta a kormánytisztviselői törvényt
Az állam indoklás nélkül, két hónapos felmondási idővel megszüntetheti a kormánytisztviselővé váló köztisztviselők munkaviszonyát június második felétől, miután az Országgyűlés kedden elfogadta a kormánytisztviselők jogállásáról szóló törvényjavaslatot. A képviselők a javaslat minősített többséget igénylő rendelkezéseit 258 igen és 93 nem szavazattal, míg egyszerű többséget igénylő részeit 257 igen, valamint 94 ellenszavazattal fogadta el.
2010.06.08. 18:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733[1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista