2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  hallgatói jogviszony
127675 találat
 
BUX: -0,22 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 47,48 pontos csökkenéssel, 21.468,58 ponton nyitott kedden. A legutóbbi, hétfői záró értékéhez képest 0,22 százalékkal gyengült.
2010.12.28. 09:15
 
NFL: győzött a címvédő New Orleans
A címvédő New Orleans Saints 17-14-re győzött az Atlanta Falcons otthonában a profi amerikaifutball-liga (NFL) hétfő esti rangadóján, ezzel biztosította helyét a rájátszásban. A Nemzeti főcsoport (NFC) derbijét Drew Brees, a vendégek irányítója döntötte el, a negyedik negyedben egy 90 yardos támadás végén az újonc Jimmy Grahamnek adott touchdown-átadással (hatpontos gól). Veresége ellenére az Atlanta továbbra is vezeti az NFC-t, és ha az alapszakasz utolsó fordulójában legyőzi a Carolina Panthers együttesét, akkor megszerzi az első helyet a főcsoportban, amely azt jelenti, hogy a rájátszásban végig élvezheti a hazai pálya előnyét.
2010.12.28. 08:45
 
Iránban felakasztottak egy izraeli "kémet"
Iránban kedden felakasztották azt a férfit, akit korábban az izraeli titkosszolgálat javára végzett kémkedésért halálra ítéltek - idézte az IRNA állami hírügynökség az ügyészség közleményét. A tájékoztatás szerint Ali Akbar Sziadatot, aki a Moszadnak kémkedett, kedd reggel az Evin börtönben felakasztották. A férfi állítólagos tevékenységét 2004-ben kezdte, négy év múlva, 2008-ban vették őrizetbe, amikor el akarta hagyni az országot. Azzal vádolták, hogy titkos információkat adott át Izraelnek az iráni katonai támaszpontokról, hadműveletekről, harci repülőgépekről, légi balesetekről, illetve iráni rakétákról.
2010.12.28. 08:45
 
 
Premier League: Arsenal-győzelem a Chelsea ellen
Az Arsenal hazai környezetben 3-1-re legyőzte a városi rivális Chelsea-t az angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának hétfő esti rangadóján. Az első félidőben az Ágyúsok a kameruni Alex Song lövésével szereztek vezetést, majd a második félidő elején eldöntötték a találkozót, ugyanis három percen belül Cesc Fabregas és Theo Walcott is a hálóba talált. A Chelsea részéről a védő, Branislav Ivanovic volt eredményes. Érdekesség, hogy az Arsenal ezt megelőzően legutóbb 2008 novemberében tudta legyőzni városi riválisát.
2010.12.28. 08:30
 
NHL: nyert a Detroit
A Detroit Red Wings rendkívül fordulatos mérkőzésen, végül Niklas Kronwall hosszabbításban szerzett góljával 4-3-ra nyert a Colorado Avalanche otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján. Chris Osgood, a detroitiak 38 éves kapusa 46 védéssel járult hozzá csapata sikeréhez, ez volt pályafutása 400. győzelme.
2010.12.28. 08:15
 
 
Ismét nyert a Dallas, de Nowitzki kidőlt
Tovább folytatta remek sorozatát a Dallas Mavericks együttese az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA): a texasiak ezúttal az Oklahoma City Thunder otthonában diadalmaskodtak 103-93-ra. Dirk Nowitzki, a Dallas német klasszisa térdsérülés miatt a második negyedben kidőlt.
2010.12.28. 08:15
 
Folyamatosan tisztították éjszaka a fővárosi utakat
A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. az éjszakai műszakban 36 munkagéppel folyamatosan síkosságmentesítette Budapest útjait, hajnalban a közösségi közlekedés rendben elindult - közölték kedden. A közlemény szerint a járművek először a fő- és közösségi útvonalak ellenőrzését, szükség szerinti síkosságmentesítését végezték el, majd a mellékutak takarításával folytatták. Hajnalban a munkagépek visszatértek az 1200 kilométer hosszúságú fő- és közösségi közlekedési úthálózatra, hidakra, felüljárókra, a kórházakhoz, egészségügyi intézményekhez, valamint a lakosság ellátását biztosító logisztkai bázisokhoz vezető mellékutakra, hogy biztosítsák a közösségi közlekedés elindulásának feltételeit.
2010.12.28. 08:00
 
 
Répás Zsuzsanna: szemléletváltás történt a nemzetpolitikában
A nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkár szerint szemléletváltás valósult meg a nemzetpolitikában a kormányváltással. Répás Zsuzsanna az eddigi intézkedéseket összegezve az irányváltás legmarkánsabb jelei között említette az egyszerűsített honosításról és a nemzeti összetartozás napjáról szóló törvényeket. A jövő év komoly feladatának a honosítás eljárás mellett külön szórványstratégia kidolgozását nevezte. Az új kormány hivatalba lépése után a legnagyobb változás a nemzetpolitikai szemléletben valósult meg - fogalmazott Répás Zsuzsanna az MTI-nek adott év végi interjúban.
2010.12.28. 08:00
 
 
Januártól hatályát veszíti a lobbitörvény
Nem váltotta be a korrupció elleni fellépés során a hozzá fűzött reményeket a lobbitörvény, ezért döntött úgy a kormány, hogy januártól hatályon kívül helyezi - mondta Rétvári Bence, a közigazgatási tárca parlamenti államtitkára az MTI-nek. Emlékeztetett, hogy a lobbitörvényt a társadalmi részvételről szóló törvény helyezi hatályon kívül januártól. A parlamenti államtitkár kiemelte, hogy egyetlen párt sem nyújtott be olyan módosító javaslatot, ami jelenlegi formájában, hatályában fenntartotta volna ezt a szabályozást.
2010.12.28. 08:00
 
 
Magyar Nemzet: miniszterelnöki segítséget vár az EMFESZ
Miniszterelnöki megbízott kinevezését kéri a mintegy 300 ezer lakossági fogyasztót gázzal ellátó EMFESZ Kft. Orbán Viktortól helyzetük rendezése érdekében - írta a Magyar Nemzet. A lapnak Góczi István, a szolgáltató ügyvezetője elmondta, azért lenne szükség miniszterelnök megbízott kinevezésére, hogy megoldódjon az általuk rosszhiszeműnek vélt szereplők által generált körbetartozás. Az EMFESZ több milliárd forinttal tartozott több gázelosztást végző cégnek, mivel a Kft.-nek is csaknem 3 milliárd forinttal adós egy nagyfogyasztó cégcsoport. Bár a társaság hétfőn rendezte számláját, a felvetődött probléma eredményeként a szolgáltatótól elfordultak a hitelező bankok és a gázszállító is.
2010.12.28. 07:45
 
Központi hivatal ellenőrzi a kormányhivatalok ügyfélszolgálatait
Nemzeti Államigazgatási Központ (NÁK) néven központi hivatal alakul, amely egyebek mellett a fővárosi és a megyei kormányhivatalok integrált ügyfélszolgálatának működését ellenőrzi. A kormányrendelet január 1-jén lép hatályba. E szerint a közigazgatási és igazságügyi miniszter irányítása alatt álló intézmény tesz javaslatot a költségvetési keretszámok fővárosi és megyei kormányhivatalonkénti elosztására, szervezi a kormányhivatalok szakmai alapfeladatainak ellátásához szükséges pénzügyi és anyagi feltételek biztosítását, valamint a büdzsé végrehajtásával összefüggésben figyelemmel kíséri a kormányhivatalok tevékenységét.
2010.12.28. 07:45
 
 
A viharos téli időjárás elérte Kanadát
A viharos téli időjárás, amely a napokban az Egyesült Államokban okozott súlyos gondokat, hétfőre elérte Kanada keleti partvidékét. New Brunswick és Québec tartományokban 20 centiméteres hó hullott hétfőn, de a hótakaró vastagsága várhatóan keddre eléri helyenként az 50 centimétert. Az Egyesült Államokéhoz hasonlóan, Kanada légiközlekedésében is zavarok keletkeztek a zord és viharos időjárás következtében. Toronto, Montreal és Ottawa repülőterein járatok százait törölték. Hétfő estére 20 ezer lakás maradt áram nélkül New Brunswickban, Új-Skóciában és a Prince Edward-szigeten miután letörött faágak távvezetékeket szakítottak le.
2010.12.28. 07:45
 
 
Magyar Nemzet: virágzik az áldiplomák és bérvizsgák piaca Magyarországon
Magyarországon is virágzik a diplomagyártás, és bizony egyre többen próbálkoznak sokévnyi tanulás helyett gyorsan, olcsón felsőfokú oklevélhez jutni - írta a Magyar Nemzet. A lap keddi számában a helyzetet ismertetve megemlítik, hogy olyanok is akadnak, akik valódi diplomát szeretnének komoly erőfeszítések nélkül: ők bérvizsgázót alkalmaznak. Azt írták, hogy az interneten hirdetik a hamis diplomákat, amelyek ára Makula György, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője szerint 10.000 és 200.000 forint között mozog. Ugyanakkor a cikk írója figyelmeztet: a hamis diplomát vásárlók jobb, ha tudják: nemcsak a hamisító követ el bűncselekményt, hanem az is, aki használja az okmányt.
2010.12.28. 07:30
 
Az Iránban bebörtönzött német újságírók találkoztak családjukkal
Az Iránban októberben bebörtönzött két német újságíró találkozott családjával az északnyugati Tabrizban, ahol fogva tartják őket - jelentette be kedden a német külügyminisztérium. Guido Westerwelle német külügyminiszter megköszönte iráni kollégája segítségét. Westerwelle közölte: a berlini kormány reméli, hogy a két újságíró hamarosan hazatérhet Németországba. Az IRNA iráni hírügynökség jelentése szerint a teheráni külügyminisztérium a közelgő "keresztény újév" alkalmából tette lehetővé a találkozót.
2010.12.28. 07:30
 
 
Obama és Hillary Clinton a legcsodáltabb személyiségek Amerikában
Barack Obama amerikai elnök és külügyminisztere, Hillary Clinton nyerte el ismét az idén a legcsodáltabb férfi, illetve a legcsodáltabb nő címet az Egyesült Államokban a Gallup intézet hétfőn nyilvánosságra hozott felmérése szerint. A férfiak kategóriájában Obama 22 százalékkal lett az első, őt két elődje, George W. Bush és Bill Clinton követi 5 és 4 százalékos népszerűségi mutatóval. Obama azóta, hogy 2008-ban elnökké választották, minden egyes évben elnyerte ezt a megtisztelő címet. Hillary Clinton viszont már kilencedik egymást követő esztendőben lett 2010-ben az Egyesült Államok legcsodáltabb asszonya, az idén 17 százalékkal.
2010.12.28. 07:30
 
A Fehér Házat nyugtalanítja a Hodorkovszkij ellen hozott ítélet
A washingtoni fehér Házat mélyen nyugtalanítja Mihail Hodorkovszkij orosz olajmágnás és üzlettársa, Platon Lebegyev ellen hozott ítélet - jelentette ki hétfőn Robert Gibbs, az amerikai elnök szóvivője. Közleményében úgy vélte, hogy megsértették a törvény előtti egyenlőség elvét, és a jogrendszert túlzott mértékben helytelen célokra használták fel. A szóvivő szerint a két vádlott ellen a jog szelektív alkalmazása árt annak az Oroszország tekintélyének, amely kötelezettséget vállalt amellett, hogy elmélyíti a jogállamiság gyakorlatát.
2010.12.28. 07:15
 
 
A posta továbbra is elfogadja az APEH megnevezést tartalmazó csekkeket
Az APEH átalakulása kapcsán a készpénzátutalási megbízásokon szereplő számlaszámok nem változnak, ezért a Magyar Posta Zrt. továbbra is elfogadja a korábbi APEH megnevezést tartalmazó csekkeket a befizetések teljesítésére - tette közzé az adóhatóság a honlapján. Az APEH jogutód szervezete 2011. január 1-jétől a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) lesz, ezért a hivatalnak új, a NAV elnevezést tartalmazó csekkeket kell gyártatnia. Az új csekkek bevezetése folyamatosan történik - közölte az APEH. Az állami adóhatóság éves szinten több mint 22 millió csekket bocsát ki.
2010.12.27. 21:45
 
NBA: O'Nealt 35 ezer dollárra büntették mert kritizálta a bírót
Harmincötezer dollárra megbüntették Shaquille O,Nealt, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Boston Celtics játékosát. A 38 éves centernek azért kell fizetnie, mert korábbi csapata, az Orlando Magic elleni találkozót követően élesen kritizálta Bob Delaney játékvezető ténykedését. A 86-78-ra elveszített összecsapáson O'Neal mindössze 13 percet tölthetett a parketten mielőtt kipontozódott.
2010.12.27. 21:30
 
Magyar-román jégkorongliga: a legjobb négy közé jutott a Miskolc
Utolsóként a Miskolc jutott be a legjobb négy közé a magyar-román jégkorongbajnokságban, a MOL Ligában, miután a negyeddöntő negyedik felvonásán győzött a Brassó vendégeként, és megnyerte a párharcot. Korábban a Vasas, a Dab.Docler Dunaújváros és a HSC Csíkszereda biztosította helyét a legjobb négy között. MOL Liga, negyeddöntő, 4. mérkőzés: Fenestela Brasov (román) - Miskolci Jegesmedvék 4-5 (1-1, 2-1, 1-3) A párharcot 3-1-re nyerte a Miskolc.
2010.12.27. 21:30
 
 
A forint kissé erősödött az euróval és a svájci frankkal szemben is
A forint kissé erősödött hétfő estére az euróval és a svájci frankkal szemben is délutánhoz képest a nemzetközi bankközi devizapiacon. Röviddel 20 óra előtt 279,25 forintot ért egy eurót, a késő délutáni 279,59 forint után. Tavaly év végi értékéhez képest az euró most 3,21 százalékkal erősebb a forintnál. A svájci frank jegyzése hétfő este 220,67 forint volt, a késő délutáni 221,01 forintot követően. A dollár hétfő estére 212,52 forintra gyengült a délutáni 212,72 forintról. Tavaly év végi értékéhez viszonyítva most a dollár 12,44 százalékkal erősebb a forintnál. Az euró hétfő estére 0,51 százalékkal 3,9831 zlotyra erősödött, és 3,91 százalékkal 25,3560 cseh koronára gyengült.
2010.12.27. 21:30
 
 
Natalie Portman gyermeket vár és jegyben jár
Natalie Portman első gyermekét várja Benjamin Millepied francia balett-táncostól, Fekete hattyú című filmjének koreográfusától, akivel már el is jegyezték egymást. A People magazin értesülése szerint a 29 éves színésznő és vőlegénye Portman legújabb filmjének, a Fekete hattyúnak, Darren Aronofsky pszichokrimijének a forgatása közben ismerkedett meg; a filmben Natalie Portman alakítja a főhősnőt, egy New York-i balerinát, aki megszállottja a technikai tökélynek, és ez súlyos lelki és testi következményekkel jár. A filmben táncosként egy kisebb szerepben Millepied is feltűnik. A jegyesség és a terhesség hírét a színésznő egy ügynöke is megerősítette a társasági magazinnak.
2010.12.27. 21:30
 
Robbanássorozat egy szerbiai fegyvergyár raktárában
Robbanássorozat volt hétfő délután egy szerbiai lőszergyár raktárában - tájékoztatott a szerb média. Meg nem erősített hírek szerint a detonációk következtében senki nem sérült meg. A közép-szerbiai Cacak városában működő üzem raktárában 20 milliméter kaliberű fegyverekhez gyártott lőszert tároltak. A település polgármester-helyettese, Sasa Obradovic elmondta, hogy a birtokában lévő információk szerint senki nem halt meg a robbanásokban, és sebesültekről sincs tudomása. A robbanásokat az egész városban hallani lehetett.
2010.12.27. 21:15
 
 
Anya lett Alanis Morissette kanadai énekesnő
Kisfia született Alanis Morissette kanadai énekesnőnek. A 36 éves művésznő szóvivője hétfőn elektonikus levélben tudatta a világgal, hogy december 25-én világra jött Ever Imre Morissette-Treadway, Alanis Morissette és férje, Mario 'Souleye' Treadway gyermeke. A közlemény szerint "mindenki jól van és boldog". A szóvivő megerősítette, hogy az augusztusban nyilvánosan is bejelentett terhesség "kellemes meglepetés" volt a házaspár számára. A többszörös Grammy-díjas és Arany Glóbuszra is jelölt énekesnő és a hat évvel fiatalabb Treadway májusban házasodott össze Morissette Los Angeles-i házában. Az énekesnőnek - aki korábban Ryan Reynolds menyasszonya volt - Ever Imre az első gyermeke.
2010.12.27. 20:45
 
Jégkorong Magyar Kupa: továbbjutott az Újpest
Az Újpest továbbjutott a jégkorong Magyar Kupában, a lila-fehérek hétfő este a MAC vendégeként diadalmaskodtak magabiztosan. Eredmény: Magyar Kupa, 6 közé jutásért: MAC-Újpest 0-11 (0-2, 0-5, 0-4).
2010.12.27. 20:30
 
Még tart a káosz a moszkvai repülőtereken
A biztató hírek ellenére még mindig kaotikus állapotok uralkodnak a moszkvai nemzetközi repülőtereken a kifutópályákat borító hó és tükörjég miatt. Az orosz főváros északnyugati részén lévő seremetyevói légikikötőben, valamint Moszkva legnagyobb és legkorszerűbb repülőterén, Domogyedovón hétfőn több mint 200 járat késett. Egyedül Seremetyevón mintegy 7 ezer ember várt türelmetlenül gépe indulására. A Ria Novosztyi orosz hírügynökség szemtanúkat idézve arról számolt be, hogy a moszkvai légikikötőkben "robbanásveszélyes a hangulat". A csarnokokban várakozók közül többen megfenyegették a repülőtéri személyzetet, az egyik kaput pedig eltorlaszolták a feldühödött utasok.
2010.12.27. 20:15
 
 
Rendőrségi cáfolat a kemecsei férfi halálának ügyében
Az előzetes igazságügyi boncjegyzőkönyv szerint természetes úton, keringési elégtelenség miatt halt meg a rendőrök által vasárnap elfogott kemecsei férfi - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel. A Szabolcs megyei Esélyek Házának sajtóreferense a családtagok elbeszélésére hivatkozva korábban azt mondta, a rendőrök sokkolóval akarták kiszedni az ágy alól a férfit, és amikor kihúzták, már halott volt. Az Országos Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a rendőrség nem szerzett be és nem rendszeresített, így Kemecsén sem használhatott sokkolót.
2010.12.27. 20:00
 
Pécsi Újság: Repa Imrét is meggyanúsították pécsi egyetemi vesztegetés ügyében
Egyetemi körökből származó információk szerint hűtlen kezeléssel gyanúsítják Repa Imre professzort, a kaposvári Kaposi Mór Oktató Kórház főigazgatóját, a Kaposvári Egyetem rektorhelyettesét a Pécsi Tudományegyetem (PTE) gazdasági főigazgatója és társai ellen indított nyomozással összefüggésben - közölte hétfőn a Pécsi Újság nevű hírportál. A pécsi regionális híreket közlő internetes lap értesülései szerint a professzort azért gyanúsítják hűtlen kezeléssel, mert a jelek szerint közreműködött egy fiktívnek tűnő tanácsadói szerződés megkötésében, melynek az egyik gyanúsított, a PTE-s V. Bálint orvos tanársegéd volt a kedvezményezettje.
2010.12.27. 20:00
 
Olasz válogatott védővel erősített az Internazionale
Andrea Ranocchia személyében fiatal olasz válogatott védővel erősített a bajnoki címvédő Internazionale labdarúgócsapata. A 22 éves futballista játékjogát a milánói kék-feketék közösen birtokolták a Genovával - ahol eddig volt a védő -, az Inter azonban most érvényesítette opciós jogát, és 12.5 millió euróért megszerezte a játékost. Ranocchia novemberben bemutatkozott a válogatottban, kulcsember volt a genovai alakulatban.
2010.12.27. 19:45
 
Baleset miatt áll a vasúti forgalom egy szolnoki szakaszon
Vasúti szerelvény és lovas kocsi ütközött hétfő délután Szolnok belterületén, a Kecskemét felé vezető vasútvonalon; a helyszínelés idején az érintett szakaszon szünetel a vonatközlekedés - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Pásztorné Kovács Ágnes tájékoztatása szerint a kétmotoros vasúti szerelvény Kecskemét felé tartott, s néhány perccel délután háromnegyed öt előtt összeütközött a sínpár melletti Mező úton haladó, éppen egy parkoló járművet kikerülő lovas kocsival. A karambolban az elsődleges információk alapján senki sem sérült meg, de a helyszínelés idején az érintett szakaszon szünetel a vonatközlekedés - jelezte a sajtószóvivő.
2010.12.27. 19:15
 
Halálos buszbaleset Kiskunmajsa közelében
A helyszínen meghalt az a 27 éves kiskunhalasi férfi, aki egy személygépkocsi utasaként életveszélyesen megsérült, amikor az autó a csúszós úton összeütközött a menetrend szerint közlekedő autóbusszal hétfőn Kiskunmajsa és Csólyospálos között - közölte a rendőrség az MTI-vel. A férfi a baleset után még életben volt, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentősök nem tudták megmenteni az életét - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A busz utasai közül senki sem sérült meg, a mentés idejére lezárt útszakaszt azóta megnyitották.
2010.12.27. 19:15
 
 
Knut sikere miatt a berlini állatkert kénytelen támogatásokat visszafizetni
Berlin világhírű jegesmedvéje, Knut igen népszerű, emiatt a német főváros állatkertje kénytelen kétmillió euró állami támogatást visszafizetni. A 2007-ben született jegesmedve különösen élete első évében annyira vonzotta az embereket, hogy eddig több mint hárommillió belépőjegyet adtak el. A jegybevételből, valamint a Knut nevével fémjelzett emléktárgyak eladásából, filmes- és egyéb jogokból a berlini állatkert milliós nagyságrendű haszonra tett szert, miközben milliós közpénzeket is kapott a tartományi rangú főváros szenátusától. A főváros most kétmillió eurót követel a létesítménytől, miután a számvevőszék kifogásolta, hogy a rekordbevételek ellenére is folytatták az állatkert milliós állami támogatását.
2010.12.27. 19:15
 
Romareferens: a családtagok beszéltek a sokkolóról a kemecsei ügyben
A Szabolcs megyei Esélyek Háza romareferensének a kemecsei férfi családtagjai mondták azt, hogy a rendőrök sokkolóval akarták kiszedni az ágy alól a férfit, és amikor kihúzták, már halott volt. A referens, Horváth József azzal kapcsolatban nyilatkozott erről hétfő este azt MTI-nek, hogy a rendőrségi közlés szerint természetes úton, keringési elégtelenség miatt halt meg a rendőrök által vasárnap elfogott kemecsei férfi. Horváth hangsúlyozta, amikor a sajtónak a történtekről beszélt, a családtagok elbeszélésére hivatkozott.
2010.12.27. 19:00
 
 
Újabb hóvihar okoz fennakadásokat az Egyesült Államokban
Súlyos hóvihar bénította meg a közlekedést hétfőn az Egyesült Államok északkeleti partvidékén: az erős széllökések és havazás miatt sok száz repülőjáratot töröltek, több százezren rekedtek a repülőtereken. A főbb vasútvonalakat is lezárták, a busztársaságok sem szállítottak utasokat. Massachusetts államban, a Bostonba vezető autópályák hétfő reggel szinte teljesen üresek voltak, ugyanis a szélsőséges időjárás miatt az ingázók többségének munkáltatójuk szabadnapot adott. New York három fő repülőtere összesen 1400 járatot törölt, és előreláthatólag keddig nem tudják biztosítani a repülőgépek menetrend szerinti közlekedését. A John F. Kennedy és a LaGuardia repülőtér hétfőn zárva tart.
2010.12.27. 19:00
 
Szlovéniában találták meg a Szentgotthárdon ellopott buszt
Szlovéniában találták meg a szentgotthárdi pályaudvarról ellopott távolsági autóbuszt - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta; a körmendi rendőrkapitányság munkatársai hétfőn Szentgotthárdtól 15 kilométerre, szlovén területen találták meg a szombaton eltűnt fehér-kék távolsági autóbuszt. A mintegy 8 millió forint értékű, MAN típusú autóbuszt szombaton lopták el a szentgotthárdi Hunyadi úti pályaudvarról. Az ajtót valószínűleg a telepen talált, vagy onnan ellopott kulccsal nyitották ki. Az ügyben a körmendi rendőrkapitányság nyomoz.
2010.12.27. 18:45
 
NFL: menesztették a San Francisco 49ers vezetőedzőjét
A tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő San Francisco 49ers vezetősége egy fordulóval az alapszakasz vége előtt menesztette Mike Singletary vezetőedzőt. A játékosként Hírességek Csarnokába került szakembert azért küldték el, mert csapata vasárnap 25-17-es vereséget szenvedett a csoportrivális St. Louis Rams vendégeként, ezzel elvesztette esélyét, hogy a rájátszásba kerüljön. Az utolsó játékhéten az eddig a védőfalat irányító edző, Jim Tomsula lesz a megbízott vezetőedző az 5 győzelemmel és 10 vereséggel álló gárdánál. Singletaryt 2008-ban nevezték ki és 18 siker mellett 22 vereséget könyvelhetett el vezetőedzőként az ötszörös bajnok együttes vezetése során.
2010.12.27. 18:45
 
Kormányátalakítás Horvátországban
A gazdaság fellendítése, az európai uniós csatlakozás előmozdítása és a korrupció elleni harc jegyében hajtottak végre kormányátalakítást hétfőn Zágrábban. Jadranka Kosor miniszterelnök négy miniszterét menesztette, és helyükre újakat nevezett ki. A legnagyobb "áldozat" az eddigi pénzügyminiszter és kormányfő-helyettes, Ivan Suker. Az elbocsátott miniszterek között van Branko Vukelic, a védelmi tárca eddigi vezetője is.
2010.12.27. 18:45
 
 
A Kindle elektronikuskönyv-olvasó lett az Amazon történetének legnagyobb sikere
A Harry Potter és a halálos szentek című könyvet megelőzve a Kindle elektronikuskönyv-olvasó harmadikgenerációs szériája lett az Amazon internetes áruház legkelendőbb terméke. A vállalat nem közölt pontos adatokat az eladásokról, de annyit megosztott, hogy a legnagyobb érdeklődést november 29-én tapasztalták, amikor több mint 13,7 millió darabot rendeltek meg az internetes áruház oldalán. 2009-ben a "legerősebb" napon is jóval kevesebbet, 9,5 millió darabot vásároltak. Az Amazon már korábban is beszámolt arról, hogy a Kindle harmadik generációja az e-könyvolvasók leggyorsabban fogyó példánya. A készülék augusztusban jelent meg, és már 139 dollárért (29 500 forintért) elérhető.
2010.12.27. 18:15
 
Havazás, erős szél és -1, -6 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint nyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, egyre nagyobb területen derül ki az ég. Eleinte a Dunától keletre sokfelé, majd egyre kevesebb helyen várható havazás, hajnalra mindenütt megszűnik a csapadék. Kedd délelőttől észak, északnyugat felől átmenetileg erősen megnövekszik a felhőzet, és a délnyugati tájakat kivéve ismét többfelé várható havazás. Dunántúlon az északnyugati szelet hétfőn napközben, illetve kedd estétől erős széllökések is kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -9, -14 fok között, a vastag hótakaróval borított tájakon -20 fok körül alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden a Dunántúlon 0 fok körül, másutt jellemzően -1, -6 fok között valószínű.
2010.12.27. 18:00
 
Der Spiegel: a magyar belpolitikai helyzet az EU-elnökség küszöbén
Az EU-elnökség küszöbén álló Magyarország belpolitikai helyzetéről közölt cikket a Der Spiegel legfrissebb számában. A hamburgi hetilap Félelem az orbánizációtól című írásában megállapítja: Magyarország az elmúlt évtizedekben kétszer is, 1956-ban, majd az 1989-es határnyitáskor is a "remény országa" volt, de ma már semmi esélye sincs annak, hogy a magyar EU-elnökség egy sikertörténet végpontja legyen. Éppen az ellenkezője fenyeget, Budapestnek - politikája miatt - nagy problémái lehetnek - idézte a cikk szerzője Martin Schulz európai parlamenti szociáldemokrata frakcióvezetőt.
2010.12.27. 18:00
 
Kiraboltak egy kisboltot a XIV. kerületben
Kiraboltak egy kisboltot a fővárosban a XIV. kerületi Gizella úton hétfő délután - mondta Sagyibó Melinda, a BRFK sajtóügyeletese az MTI-nek. A boltba egy férfi lépett be, feltehetően fegyverrel megfenyegette az ott dolgozó alkalmazottat, és pénzt követelt tőle. Ezután a támadó pénzt vett el a kasszából, és elmenekült. Lövés, sérülés nem történt.
2010.12.27. 17:45
 
BUX: +0,32 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 69,48 pontos, 0,32 százalékos emelkedéssel, 21.516,06 ponton zárt hétfőn. A Mol árfolyama 0,10 százalékkal 20.490 forintra erősödött, az OTP részvények ára 0,35 százalékkal 5.199 forintra nőtt.
2010.12.27. 17:45
 
 
Erdei Zsolt tavasszal világbajnoki övért bokszolhatna
Elképzelhető, hogy tavasszal világbajnoki övért léphetne ringbe Erdei Zsolt profi félnehézsúlyú ökölvívó. A monokli.com arról számolt be hétfőn, hogy a 36 éves "Madár" a Boksz Világszövetség (WBA) legfrissebb ranglistáján súlycsoportjában a második helyen áll. Ez azért érdekes, mert a vb-címvédő Bejbut Sumenov január 8-án, a WBO jelenlegi bajnokával, Jürgen Brahmerrel egyesíti övét. Amennyiben a címegyesítő küzdelem eredményesen zárul, azaz a küzdelem nem lesz döntetlen vagy eredmény nélküli, akkor a WBA öve felszabadul, ugyanis az egyesített világbajnok "szuperbajnoki" státusba kerül a szervezetnél. Ebben az esetben Erdei megküzdhetne a felszabadult övért, mégpedig a ranglistát vezető spanyol Gabriel Campillóval.
2010.12.27. 17:30
 
 
Sanader volt horvát kormányfő előzetes letartóztatásban Ausztriában marad
Még legalább egy hónapig Ausztriában kell maradnia az ott őrizetbe vett Ivo Sanader volt horvát kormányfőnek, akit Zágrábban korrupcióval gyanúsítanak, és a kiadatását kérték. Erről egy salzburgi bíróság döntött, miután hétfőn meghallgatta a politikust. A bíróság egy hónappal meghosszabbította az előzetes letartóztatást, mert szökéstől vagy a tanúk befolyásolásától lehet tartani - mondta a zárt ajtók mögött zajló eljárásról egy szóvivő. A következő meghallgatás valószínűleg január 27-én lesz. Sanader 2003 végétől 2009 közepéig állt a horvát kormány élén, amikor váratlanul lemondott. A zágrábi gyanú szerint milliós nagyságrendben sikkasztott el állami pénzeket.
2010.12.27. 17:30
 
 
Halottnak hitték, "feltámadt" majd meghalt egy 88 éves brazil asszony
Halottnak hittek az orvosok egy 88 éves asszonyt Brazíliában, ám a nő koporsójából "feltámadt", majd két nappal később meghalt - de akkor már "végleg". A rendőrség vizsgálatot indított annak kiderítésére, hogy orvosi gondatlanság és tévedés siettette-e az asszony halálát. Ipatinga városának kórházában nyilvánították halottnak orvosok az idős asszonyt, aki négy órával később egy halottasházban tért magához igencsak megdöbbentve az ott dolgozókat. Azonnal visszavitték a kórházba, ahol két nappal később elhunyt.
2010.12.27. 17:15
 
Illegális pókerklubra bukkantak a rendőrök Miskolcon
Egy Miskolcon működő illegális pókerklubra csapott le a rendőrség a napokban; az APEH munkatársaival közösen tartott akció során több pakli kártyát, készpénzt, illetve asztalokat foglaltak le - tájékoztatta a Borsod megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője hétfőn az MTI-t. a miskolci rendőrkapitányság felderítő osztálya az APEH szerencsejáték-felügyeleti osztályának munkatársaival egy hete - december 21-én közös akció keretében átfogó ellenőrzést tartott egy miskolci ingatlanban. Az épületben a hatóságok rendelkezésére álló adatok szerint tiltott szerencsejátékokat szerveztek. Az akció idején is éppen többen várták a "szerencséjüket", azonban ezúttal a rendőrök lepték meg a társaságot.
2010.12.27. 16:45
 
A Közép-Tiszán áradás váltja a lassú apadást
Egy kisebb árhullám várhatóan újra a néhány nappal ezelőtti tetőzés szintjére duzzasztja majd a vízszinteket a jelenleg apadó Közép-Tiszán - tudatta a térség Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatósága hétfőn az MTI-vel. Lovas Attila védelemvezető tájékoztatása szerint az elmúlt 24 órában a Tisza felső vízgyűjtőin összességében nem hullott jelentős mennyiségű csapadék, bár helyenként 20 millimétert meghaladó értéket is mértek. Az áradás a felső szelvényekben tovább folytatódott. A Tiszán ennek következtében kialakult újabb árhullám jelenleg Tiszabecs és Tivadar között tetőzik. Tiszadorogmáig újra árad, alatta Martfűig lassan apad a folyó.
2010.12.27. 16:45
 
Cassano és Ronaldinho is ott lesz a Milan dubaji edzőtáborozásán
A Sampdoriától igazolt Antonio Cassanóval a fedélzeten utazott el dubaji edzőtáborozására az AC Milan labdarúgócsapata, az együtteshez hamarosan csatlakozik az elvágyódó brazil aranylabdás, Ronaldinho is. Cassano ugyan hivatalosan csak januártól - az átigazolási szezon kezdetétől - tekinthető Milan-játékosnak, ám a klub szurkolói már most köszöntötték a repülőtéren. Ronaldinho szülőhazájából csatlakozik majd a piros-feketék keretéhez, annak ellenére, hogy sajtóhírek szerint a Gremio nagyon szeretné megszerezni őt. A játékmester a nyáron kinevezett új vezetőedző, Massimiliano Allegri irányítása alatt kikerült a kezdő tizenegyből, így nem lenne meglepő a távozása.
2010.12.27. 16:45
 
 
Bolyki Balázs és a Modern Art Orchestra is fellép a héten
Kedd este a Millenáris Teátrumban ad estet Bolyki Balázs Első lépés címmel, szerdán pedig a budapesti Bárka Színházban ötödik születésnapját ünnepli a Modern Art Orchestra. A Bolyki-koncert repertoárjában saját dalok, dzsessz standardok, soulslágerek és klasszikus gospelek is szerepelnek, míg a Modern Art Orchestra (MAO) hangversenyén az együttes számára íródott legsikeresebb zenekari művekből válogatnak. A MAO születésnapi előadásán vendégszólistaként fellép Matus Jakabcic (gitár, zeneszerző) Szlovákiából, valamint Gőz László (harsona), Borbély Mihály (szaxofon), Oláh Szabolcs (gitár, zeneszerző) és Tompos Kátya (ének).
2010.12.27. 16:30
 
Frankfurter Allgemeine Zeitung a magyar médiatörvényről
A hiányzó évek címmel közölt terjedelmes cikket a magyar médiatörvényről Frankfurter Allgemeine Zeitung hétfő számában. A tekintélyes német konzervatív lap magyar származású szemleírója, Georg Paul Hefty Orbán Viktor helyzetét a korábbi bajor kormányfő és CSU-elnök, Edmund Stoiberével veti össze, aki a 2003-as tartományi választásokon kétharmados többségre tett szert, majd önkényesen reformokat vezetett be, mígnem saját lakossága, pártja, frakciója és végül miniszterei is kihátráltak mögüle, és választási diadala három év múltán bukássá változott. Orbán - Stoiber politikai barátja - jól ismerte a bajor előzményeket, amikor idén tavasszal a magyar parlamentben kétharmados többséget szerzett - írta a szerző.
2010.12.27. 16:30
 
 
Az amerikai lakosság még borúlátó gazdasági kilátásait illetően
Az amerikaiak 42 százaléka érzi úgy, kevésbé biztonságos az anyagi helyzetük, mint egy évvel ezelőtt - derül ki a Harris Poll felmérésének hétfőn nyilvánosságra hozott eredményeiből. A 2.331 megkérdezett felnőtt csaknem fele érezte úgy, éppen olyan az anyagi helyzete, mint egy évvel korábban, míg 19 százalék kedvezőbbnek ítélte meg jelenlegi helyzetét. Egy évvel ezelőtt, a közvélemény-kutató akkori vizsgálata alkalmával az emberek több mint fele látta kedvezőtlenebbnek pénzügyi helyzetét, mint az azt megelőző évben.
2010.12.27. 16:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513[1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista