2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  hallgatói jogviszony
127675 találat
 
 
MSZP: az iskolabezárás a fizetős közoktatás előszobája
Kunhalmi Ágnes MSZP elnökségi tag szerint az oktatási intézmények leépítése a fizetős közoktatás "előszobája". Az ellenzéki politikus az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében arra hívja fel a figyelmet, hogy a fideszes önkormányzatok egymás után zárják be iskoláikat. Összesen eddig 34 intézményt érint valamilyen formában a bezárási hullám. Miközben pénzhiányra és a gyermeklétszám csökkenésére hivatkoznak, sokszor olyan iskolákra kerül lakat, amelyek csaknem teljes kihasználtsággal, vagy pótolhatatlan, speciális oktatási programokkal működnek. Kunhalmi véleménye szerint a bezáráshullám felveti azt a gyanút, hogy a bezárt épületeket eladásra szánják.
2011.05.21. 13:40
 
 
Átadták a Mindszenty-emlékérmeket
Átadták a Mindszenty-emlékérmeket Budapesten, a Parlament felsőházi termében, az Isten szolgája című konferencián, amelyet Schmitt Pál köztársasági elnök levélben köszöntött; a díjakat Veres András szombathelyi megyés püspök és Andor Imre Mindszenty-kutató kapta. Schmitt a Mindszenty József néhai bíboros életéről a Mindszenty Alapítvány és a Mindszenty Társaság által rendezett konferenciának szóló üzenetében közölte: május 27-én találkozik XVI. Benedek pápával Rómában, és megemlíti neki Mindszenty József boldoggá avatásának ügyét. A köztársasági elnök reményét fejezte ki, hogy a néhai bíborost mihamarabb boldoggá avatják.
2011.05.21. 13:30
 
Elsüllyedt egy vietnámi sétahajó, 15 halott
Elsüllyedt egy vietnámi sétahajó a Saigon folyón, 15 ember meghalt, illetve eltűnt - közülte szombaton a helyi rendőrség. A hajón összesen 26-an voltak, az utasok egy hároméves kisfiú születésnapját ünnepelték pénteken este, amikor a sétahajó minden jel szerint a heves zivatarban felerősödött szél miatt felborult és elsüllyedt, alig néhány tucat méterre a hajóállomástól. Több holttestet már megtaláltak, s katonák és rendőrök százai folytatják a kutatást az eltűnt utasok után, akik között öt gyermek is van. Tizenegy embernek sikerült kiúsznia a partra a Ho Si Minh-várostól csaknem 30 kilométerre északnyugatra történt hajóbalesetben.
2011.05.21. 13:30
 
 
A palesztinok az ENSZ Közgyűlésétől akarják kérni államuk elismertetését
A palesztinok önálló államuk elismertetését fogják kérni az ENSZ Közgyűlés szeptemberben kezdődő ülésszakán, tekintettel az amerikai közvetítéssel zajló közel-keleti békefolyamat megfeneklésére - közölte szombaton Mahmud Abbász palesztin elnök egyik közeli munkatársa. Nabil Saat felszólította Barack Obama amerikai elnököt, hogy csatlakozzon azokhoz, akik pártolják az Izrael által megszállt Ciszjordániát és Kelet-Jeruzsálemet is magába foglaló önálló Palesztina állam nemzetközi elismerését.
2011.05.21. 13:30
 
 
F1, Spanyol Nagydíj: Vettel nyerte a 3. szabadedzést
A világbajnoki címvédő német Sebastian Vettel (Red Bull) nyerte a szombat délelőtti szabadedzést a Forma-1-es vb-sorozat Spanyol Nagydíján, Barcelonában. A pontversenyben jelenleg is vezető pilóta mögött csapattársa, a pénteki mindkét gyakorláson leggyorsabb ausztrál Mark Webber lett a második, a Mercedes hétszeres világbajnok német versenyzője, Michael Schumacher pedig a harmadik. Az edzés során Nick Heidfeld autója kigyulladt, a Renault német pilótája azonban sértetlenül megúszta az esetet.
2011.05.21. 12:50
 
 
Nagynénimúzeum nyílik Svédországban
Nem kitömött rokonokkal ijesztget a Svédországban lévő Kälarne új intézménye, a nagynénimúzeum, hanem a svéd nagynénikre jellemző tipikus használati tárgyakat mutatja be. A látogatók olyan tárgyakat vehetnek szemügyre, mint a horgolt edényfogó ruha vagy a tipikus kézitáskák és kalapok - mondta el Astrid Nyphen, a hamarosan nyitó múzeum tulajdonosa az Östersunds-Posten című helyi lapnak. Bár szerinte "világpremierről" van szó, téved, és az elődért nem is kell olyan messzire utazni: csupán 180 kilométerre Kälarnétól, Hovrában már öt éve működik egy hasonló koncepciójú múzeum.
2011.05.21. 12:40
 
 
Orbán: az erős önkormányzatok megmaradása mindannyiunk érdeke
Az erős önkormányzatok megmaradása, erősödése mindannyiunk érdeke - hangsúlyozta Orbán Viktor szombaton Székesfehérváron, a Megyei Jogú Városok Szövetségének közgyűlésén. A miniszterelnök azt mondta, a kormány álláspontja világos: kevesebb akadály, kevesebb bürokrácia, több szolgálat. Így kell körülbelül kinéznie az új önkormányzati rendszernek, ha sikerül Magyarország újjászervezésének részeként az önkormányzati rendszert is újjászervezni. Ehhez a munkához a kormány minden támogatást meg fog adni - tette hozzá. Orbán hozzájárulást kért az önkormányzati vezetőktől az egész ország átszervezéséhez.
2011.05.21. 12:20
 
 
Hosszabbítana Van Rompuy az uniós elnöki poszton
Újra jelöltetné magát jövőre lejáró tisztségében az európai uniós tagországok állam- és kormányfői tanácsának jelenlegi állandó elnöke, Herman Van Rompuy hét végi belga sajtóértesülések szerint. A La Libre Belgique című napilap szombati írása szerint a volt belga kormányfő egy interjúban úgy nyilatkozott, ha most kellene döntenie, és meglenne hozzá a megfelelő támogatás az EU-tagállamok részéről, újra elvállalná a megbízatást. Az állandó uniós elnöki posztot a másfél éve életbe lépett Lisszaboni Szerződés hozta étre. A tisztséget elsőként betöltő Van Rompuy megbízatása egy év múlva, 2012 májusában ér véget.
2011.05.21. 11:50
 
 
Kajak-kenu válogató: Vajda Attila és Kozák Danuta nyert
Női K-1 500 m-en Kozák Danuta, férfi C-1 1000 m-en pedig Vajda Attila nyerte a kenusok és női kajakosok idei első Európa- és világbajnoki válogatóját Szegeden. Kozák, a szám tavalyi Európa-bajnoka a kétszeres olimpiai és 29-szeres világbajnok Kovács Katalinnal vívott nagy csatát a szombati döntőben, s végül néhány tizeddel előzte meg klubtársát. A harmadik helyen szintén egy honvédos, Csipes Tamara végzett. A kenusoknál Peking bajnokával, a betegségéből nemrég felépült Vajdával csak Sáfrán Mátyás tudta tartani a lépést a fináléban, de a nagy esélyes szegedi kenus végül magabiztosan győzött. Sáfrán mögött Vajda párostársa, Varga Dávid lett a harmadik.
2011.05.21. 11:40
 
 
A népesedésről tanácskozik a Jobbik
Szülőtámogatási járadék bevezetését és a gyermekszám alapján nyugdíjkorkedvezmény bevezetését javasolja a Jobbik - közölte Z. Kárpát Dániel, a párt népesedési munkacsoportjának vezetője Budapesten. A Jobbik népesedési konferenciáját megelőző sajtótájékoztatón Z. Kárpát Dániel elmondta: a dolgozó, adózó gyermekeknek lehetőséget kell adni, hogy személyi jövedelemadójukból közvetlenül támogathassák szüleik nyugdíját, továbbá nyugdíjkorkedvezményt kellene kapniuk a gyermekszám alapján azoknak a szülőknek, akiknek dolgozó gyermekeik vannak.
2011.05.21. 11:20
 
 
Egy tea Japánért
Az elmúlt időszakban természetszerűen megnőtt az olyan események, programok száma, amelyek a Japánt ért katasztrófa károsultjainak igyekeztek segíteni. A katasztrófa után a közvetlenül érintett területeken a túlélők apokaliptikus viszonyok között folytatták életüket. Az első hetekben a világ egyik legfejlettebb országában mindenféle fűtés és fedél nélkül éltek emberek tízezrei, valódi világvégi körülmények között, a segítség pedig a károk mértéke miatt szinte vánszorogva ért el hozzájuk. Az, amit mi innen keleti kultúraként és bölcseletként csodálunk és tisztelünk, éppen a természet szerint való élet és halál képessége. Az akaratot, a megismerést, a vágyat elejétől a végéig a természet szülte, s abban is múlik el, de ez a természet, bár mindenütt jelen van, végül mégis kibújik mindenféle tudományos objektivitás lencséje alól. A katasztrófa civilizációt szétziláló kaotikus viszonyai az embert visszalökik a természetes lét határára, egyben egy sor kérdést vetnek fel a lét fenntarthatóságával, a tudat forrásával, a lét átmenetiségével kapcsolatban.
2011.05.21. 10:58
 
Önálló kutatóállomás Tokaj-hegyalján
Újra lesz önálló kutatóállomás a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tarcalon - jelentette be Feldman Zsolt, a Vidékfejlesztési Minisztérium agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkára a Tokaji Borvidék borversenyén, pénteken Sárospatakon.
2011.05.21. 10:55
 
Nagy többséggel választotta meg új elnökét az Osztrák Néppárt
Erős támogatottságot kapott az Osztrák Néppárt (ÖVP) országos kongresszusától pénteken Innsbruckban a párt új elnöke, Michael Spindelegger külügyminiszter.
2011.05.21. 10:54
 
MSZP: hiteltelen az Orbán-Farkas-megállapodás
Az MSZP szerint hiteltelen az Orbán Viktor miniszterelnök és Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke közötti, pénteken aláírt keretmegállapodás, amellyel 2015-ig legalább százezer munkanélküli romát vonnának be a munkaerőpiacra. Nyakó István szocialista országgyűlési képviselő az MTI-nek azt mondta: térségi felzárkóztató programokra van szükség, a jelenlegi helyzetben ugyanis olaj a tűzre, ha a kormány a szegények egy csoportját kiemeli. Teleki László, a párt elnökségi tagja azt közölte: 2015-ig több olyan látszatprogrammal akarják becsapni a magyarországi cigányságot, amely újabb szegénységcsapdákat rejt, és kilátástalan helyzetbe hozza a romákat.
2011.05.21. 10:52
 
Lengyel-magyar képzőművészeti tárlat a Lengyel Intézetben
Bednarski/Pinczehelyi címen a lengyel és a magyar képzőművészet két "fenegyerekének" nyílik közös tárlata hétfőn a budapesti Lengyel Intézetben.
2011.05.21. 10:51
 
Líbia - Moszkva cáfolja, hogy ENSZ-békefenntartók vezénylését javasolná
Cáfolta az orosz külügyminisztérium szóvivője, hogy Moszkva ENSZ-békefenntartók líbiai vezénylését javasolná, vagy javasolta volna.
2011.05.21. 10:50
 
Hárman haltak meg közúti balesetben az elmúlt 24 órában; hétvégi forgalomkorlátozások
Összesen 136 közúti közlekedési baleset során intézkedett a rendőrség az elmúlt 24 órában, három közlekedési baleset három halálos áldozatot követelt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szombaton a honlapján.
2011.05.21. 10:48
 
Kajak-kenu válogató - Kozák és Vajda sikere
Női K-1 500 m-en Kozák Danuta, férfi C-1 1000 m-en pedig Vajda Attila nyerte a kenusok és női kajakosok idei első Európa- és világbajnoki válogatóját Szegeden.
2011.05.21. 10:46
 
Záhony - Hat órát várakoznak a kamionok
Hat órára nőtt az Ukrajnába tartó kamionok várakozási ideje a záhony-csapi magyar-ukrán határállomáson - közölte a Nemzeti Vám-és Adóhivatal a honlapján szombaton.
2011.05.21. 10:44
 
JAK Piknik 2011: az irodalom és a fotográfia találkozása
Az irodalom és a fotográfia sokrétű kapcsolatát járja körül a József Attila Kör Irodalmi Egyesület (JAK) hagyományos könyvheti rendezvénye, a JAK Piknik, amelyet az írószervezet idén a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójával (FFS) közösen rendez meg a Mai Manó Házban június 4-én.
2011.05.21. 10:44
 
Női kézilabda NB I - Herr Orsolya is Siófokon folytatja
A válogatott kapus, Herr Orsolya a Siófok KC-Galérius Fürdő női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását – jelentette be Takács Zsolt, a jelenleg az NB I alsóházi rájátszásában (9-12. hely) érdekelt klub ügyvezetője.
2011.05.21. 10:42
 
Keserves volt a középkori londoni kamaszok sorsa
Keserves sors jutott osztályrészül a londoni serdülőknek a középkorban, amiről a 10-14 évesek kiugróan magas halálozási rátája tanúskodik.
2011.05.21. 10:42
 
Búcsúfesztivál a soproni Elit moziban
Június első hétvégéjén háromnapos fesztiválon vehet búcsút a közönség Sopron legrégebbi mozijától, az Elittől.
2011.05.21. 10:40
 
 
EBRD-közgyűlés: júliusig döntenek az észak-afrikai kiterjesztésről
A londoni Európai Újjáépítési és Beruházási Bank (EBRD) igazgatósága július végéig dolgozza ki határozatait és ajánlásait arról, hogy a szervezet kiterjessze a tevékenységi területét a Közel-Kelet és Észak-Afrika térségére - közölte a szervezet. A döntést még a bank mind a 63 részvényesének jóvá kell hagynia. Az EBRD közleménye szerint a szervezet elnöke a kazah fővárosban, Asztanában pénteken kezdődött kétnapos közgyűlésén jelezte, hogy az Észak-Afrikába és a Közel-Keletre szánt befektetések összege elérheti éves szinten a 2,5 milliárd eurót. Egyiptom korábban már hivatalosan kérte, hogy váljon a bank működési területének részévé.
2011.05.21. 10:30
 
 
Az elmúlt 24 órában hárman haltak meg közúti balesetben
Összesen 136 közúti közlekedési baleset során intézkedett a rendőrség az elmúlt 24 órában, három közlekedési baleset három halálos áldozatot követelt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság. A halálos balesetek mellett 12 súlyos és 37 könnyű sérüléssel járó baleset is történt. Az autóutakon, autópályákon a hétvégén várható forgalomváltozásokkal kapcsolatban a rendőrség felhívja a figyelmet, hogy az M0-ás régi szakaszán, az autóút déli szektorában épül a harmadik forgalmi sáv, a várhatóan 2011. december 31-ig tartó munkálatok az M0-M7 csomópontot is érintik. Az érintett útszakaszon kiépített terelés és sebességkorlátozás van érvényben.
2011.05.21. 09:50
 
Szőcs Géza köszöntötte a 60 éves Magyar Állami Népi Együttest
Szőcs Géza kultúráért felelős államtitkár a Budai Vigadóban zártkörű előadáson köszöntötte a 2011-ben 60 éves Magyar Állami Népi Együttest. A Nemzeti Erőforrás Minisztérium pénteki, MTI-hez eljuttatott közleményében idézte az államtitkárt, aki az ünnepségen azt mondta, az együttes fennállása óta az európai, azon belül a kárpát-medencei népművészeti hagyományt őrizte, gazdagította, és adta tovább. "Amikor elér bennünket a válságból fakadó kulturális elbizonytalanodás (...) akkor figyeljünk erre a társulatra" - mondta az államtitkár.
2011.05.21. 09:40
 
 
Továbbra is kaphat élelmiszer-támogatást a lottómilliomos
Továbbra is kap élelmiszerre szóló szociális támogatást egy lottómilliomos az Egyesült Államokban, jóllehet nyereménye révén már egyáltalán nem szorul a segélyre. Az 59 éves Leroy Fick tavaly júniusban nyert 2 millió dollárt - 400 millió forintot -, ám azóta is rendszeresen felvesz élelmiszerjegyeket. Jogosan. Ugyanis a michigani szociálisügyi hatóság szerint a lottónyeremény nem rendszeres jövedelem, a férfi havi bevétele pedig nem éri el azt a szintet, amely fölött elveszítené jogosultságát a támogatásra. Így aztán jóval csekélyebb vagyonú adófizetők állják a lottómilliomos kosztköltségeinek egy részét.
2011.05.21. 09:40
 
 
Kiengedték a börtönből New Yorkban Dominique Strauss-Kahnt
Kiengedték a börtönből pénteken New Yorkban Dominique Strauss-Kahnt, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) volt vezérigazgatóját, miután ügyvédei átadták a bíróságnak az egymillió dolláros óvadékot és egy ötmillió dolláros biztosítékról szóló igazolást. A bíró érvényesnek fogadta el a letétet, és helyi idő szerint péntek délután - közép-európai idő szerint késő este - tisztázta az ügyvédekkel, milyen feltételek mellett helyezhetik házi őrizetbe a pénzembert. A volt IMF-vezér ezután elhagyta a börtönt. A szigorított házi őrizethez 24 órás megfigyelés tartozik elektronikus karperec és videokamera használatával, s ezt még saját zsebből fizetett fegyveres őrökkel is meg kell erősíteni.
2011.05.21. 08:50
 
 
Óvadék ellenében szabadlábon védekezhet Strauss-Kahn
Dominique Strauss-Kahn ügyvédei pénteken átadtak a bíróságnak az egymillió dolláros óvadékot és egy ötmillió dolláros biztosítékról szóló igazolást, de a Valutaalap volt vezérigazgatója nem hagyhatta el azonnal a börtönt. A bíró érvényesnek fogadta el a letétet, de még további feltételeknek kell teljesülniük, hogy a pénzember házi őrizetbe kerülhessen. E feltételeket egy újabb meghallgatáson tisztázzák az ügyvédekkel - közölte egy bírósági szóvivő. A szigorított házi őrizethez 24 órás megfigyelés tartozik elektronikus karperec és videokamera használatával, s ezt még saját zsebből megfizetett fegyveres őrökkel is meg kell erősíteni.
2011.05.20. 21:40
 
Női vízilabda Világliga: athéni kezdés vereséggel
A házigazda görögöktől egy góllal kikapott a magyar női vízlabda-válogatott a Világliga A betűjelű európai selejtezőcsoportjában, a torna pénteki nyitónapján. Eredmény: Görögország-Magyarország 8-7. A két együttes elmúlt hétvégi összecsapásán, Barcelonában a kvalifikáció első állomásán 9-9-es döntetlent követően büntetődobásokkal 14-13-ra Merész András csapata nyert, ezúttal a hellének Európa-bajnoki ezüstérmes legjobbjainak sikerült a visszavágás.
2011.05.20. 21:30
 
Hálózati probléma a Telenornál
Sokan jeleztétek, hogy hálózati problémát tapasztaltaltak, mind a hanghívásokban, mind a mobilinternet szolgáltatásunkban, a probléma elsősorban Budapesten és környékén érzékelhető, de szórványosan máshol is előfordulhat, ha olyat próbálnak hívni aki a fővárosban tartózkodik - közölte a Telenor Hungary a facebookos oldalán. Az index.hu szerint "Technikai okok miatt egyes távközlési szolgáltatásak nem vehetőek igénybe" - közölte a Telenor gépi ügyfélszolgálata péntek délután, este, miután ismét hálózati kihagyásokat tapasztalhattak az előfizetők, felhasználók.
2011.05.20. 20:50
 
 
Bemutatták Till Attila filmjét a Rendezők Kéthete programban
Nagy érdeklődés mellett mutatták be Till Attila Csicska című kisjátékfilmét pénteken a 64. Cannes-i Filmfesztivál Rendezők Kéthete elnevezésű programjában. A 42. Magyar Filmszemle kisjátékfilmes kategóriájának fődíját elnyert alkotást a világ egyik legrangosabb seregszemléjének nem hivatalos, de művészileg egyik legfontosabb programjában vetítették a Fesztiválpalota közelében található Théatre Croisette 800 férőhelyes mozitermében. A Rendezők Kéthetét Francois Truffaut és Jean-Luc Godard kezdeményezésére a Francia Filmrendezők Szövetsége 1969 óta rendezi meg.
2011.05.20. 20:10
 
Kajak-kenu Vk: öt magyar egység már döntős
A pénteki 500 és 1000 m-es elő- és középfutamokból öt magyar egység verekedte be magát a szombati döntőkbe a csehországi Racicében zajló gyorsasági (síkvízi) kajak-kenu Világkupa-versenyen. A viadal honlapja szerint a hosszabb távon Dombvári Bence (K-1), a Kammerer Zoltán, Vereckei Ákos duó (K-2) és a Tóth Dávid, Kulifai Tamás, Petrovics Máté, Kugler Attila összeállítású kajak négyes, 500-on pedig Hufnágel Tibor (K-1) és a Gönczy Gábor, Dombvári kettős (K-2) szerepelhet majd magyar részről a finálékban.
2011.05.20. 20:10
 
 
Kisebb probléma okozott gondot az asztronauták munkájában az űrállomáson
Kisebb probléma zavarta meg az Endeavour amerikai asztronautáinak munkáját pénteken, amikor először léptek ki a Nemzetközi Űrállomásról (ISS) a világűrbe, hogy különféle szerelési feladatokat végezzenek el. A gondot az egyik űrhajós, Gregory Chamitoff szkafandere okozta, amelyen meghibásodott a széndioxid szintjét mérő műszer. Bár ő maga nem érezte, hogy változás lenne a belélegzett levegőben, a földi irányító központ elővigyázatosságból visszaküldte az űrállomásra.
2011.05.20. 20:00
 
Felfüggesztették a polgármestert és a jegyzőt Vajszlón
Azonnali hatállyal felmentette a munkavégzés alól a képviselő-testület a helyi önkormányzat jegyzőjét és a település polgármesterét a Baranya megyei Vajszlón; a két vezető a kormányhivatal álláspontjára vár. "Olyan problémák merültek fel, amelyeknek rendkívüli következményeik lehetnek, kénytelenek voltunk azonnali hatállyal felfüggeszteni a polgármestert és a jegyzőt" - mondta Gut Antal független alpolgármester. Hozzátette: számlatartozás miatt kikapcsolták a villanyt az önkormányzat egyik épületében, az orvosi rendelőben kikötötték a gázt, közben pedig pénzek tűntek el. A falu polgármesterét, Denke Valériát (Fidesz-KDNP) és Ornódi Lívia jegyzőt még a csütörtök délutáni képviselő-testületi ülésen függesztették fel.
2011.05.20. 19:30
 
Labdarúgó NB I: döntetlen Angyalföldön
A kupagyőztes Kecskemét 1-1-es döntetlent ért el a Vasas vendégeként a labdarúgó Monicomp Liga 30., utolsó fordulójának pénteki nyitómérkőzésén. Monicomp Liga, 30. (utolsó) forduló: Vasas-Híd - Kecskeméti TE-ERECO 1-1 (1-0), gólszerző: Ponczók (9.), illetve Dosso (51.). Illovszky Stadion, 1000 néző. Mindkét csapat felszabadultan játszott a tét nélküli mérkőzésen, amelyen így sok helyzet akadt, de a két együttes csak egy-egy lehetőséget tudott gólra váltani. A pontosztozkodás igazságos.
2011.05.20. 19:10
 
Kerekesszékes vívó Vk: egy arannyal és két bronzzal kezdtek a magyarok
Egy arany- és két bronzérmet szereztek a magyarok az olaszországi Lonatóban zajló kerekesszékes vívó Világkupa-verseny pénteki nyitónapján. A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) tájékoztatása szerint a tőrözők vetélkedésében az A sérültségi kategóriában Krajnyák Zsuzsanna aranyérmes lett, míg a B-ben induló Szekeres Pál és Pálfi Judit egyaránt a harmadik helyet szerezte meg. A vasárnapig tartó Vk-viadalon a magyarok párbajtőrben és a csapatversenyekben lesznek még érdekeltek.
2011.05.20. 18:50
 
 
Kamion ütközött vonattal Vas megyében
Szombat hajnalban indulhat meg a vonatforgalom a Szombathely és Csorna közötti vasútvonalon, ahol tehergépkocsi ütközött motorvonattal. A jól működő fénysorompó tiltó jelzése ellenére a kora délutáni órákban egy hűtött élelmiszert szállító kamion hajtott be a Porpáctól két kilométere lévő vasúti átjáróba. A baleset következtében a motorvonat kisiklott, és az oldalára dőlt. A mozdonyvezetőt helikopterrel a győri Petz Aladár kórházba szállították. A kórház főigazgató főorvosa azt közölte: a férfi az arcán sérüléseket, a térdén zúzódásokat szenvedett, égései "nem túl súlyosak", de néhány napra megfigyelés alá vették. A vonat utasai közül tizenketten könnyebben sérültek meg, őket és a tehergépkocsi vezetőjét a szombathelyi Markusovszky kórházba vitték.
2011.05.20. 18:40
 
 
Fokozódik az új IMF-vezér személye körüli vita
A nemzetközi politikai és gazdasági élet prominens képviselői között egyre inkább körvonalazódik az európai, illetve a fejlődő piaci IMF-vezért támogatók két csoportja. Több európai vezető az egységes jelöltállítás mellett, a fejlődő államok és az OECD főtitkára pedig az európai utód ellen szólalt fel pénteken. Korábban több lap is úgy értesült, hogy a francia pénzügyminiszter, Christine Lagarde lehet - a szintén francia - Dominique Strauss-Kahn utódja a Nemzetközi Valutaalap (IMF) élén. Ezt látszik alátámasztani, hogy egy pénteki sajtótájékoztatón Angela Merkel német kancellár azt mondta, hogy nagyra becsüli Christine Lagarde-ot.
2011.05.20. 18:30
 
 
A hétpettyes katicabogár lett az év rovara
A hétpettyes katicabogarat jelölte elsőként az év bogarának a Magyar Rovartani Társaság. Az év madara, év fája, év vadvirága mintájára idén először létrehozott év rovara kampány célja, hogy felhívja a társadalom szélesebb rétegeinek figyelmét egy-egy rovarra és a rovarvilágnak, mint a természet védelemre érdemes részének jelentőségére. Ezzel nemcsak az adott faj, annak élete, életkörülményei kerülnek előtérbe, hanem a rovar bemutatása a természeti folyamatok jobb megértését is elősegítheti.
2011.05.20. 18:20
 
 
Schmitt Pál köztársasági elnök köszöntötte a gyermekeket a Parlament előtt
A szervezők szerint több mint tízezer gyermek jött el arra rekordkísérletre, amelynek keretében élőlánccal fogják körbe a Parlamentet péntek délután. Az ország több pontjáról összesen száztíznél is több tanintézetből érkeztek tanulók a Világharmónia Futás rendezvénysorozat részeként megrendezett eseményre a budapesti Kossuth térre. Székely Máté, a világharmónia futás magyarországi főszervezője az MTI-nek elmondta: az idei futás május 16-án indult. "Ez az ötödik napunk, Szlovákiában, a Bánrévei határátkelőnél vettük át a fáklyát, majd az Ózd, Eger, Gyöngyös, Jászberény Budapest útvonalon haladtunk.
2011.05.20. 17:50
 
 
Kézilabda: Skaliczki marad Szegeden, öten távoznak
Újabb kettő plusz egy évre Skaliczki László marad a férfi kézilabda NB I döntőjében érdekelt Pick Szeged vezetőedzője. A klub pénteki bejelentése szerint a csapattal 1996-ban aranyérmes tréner munkájával elégedettek voltak, és ezért meghosszabbították a szerződését, amely eredetileg az idény végén járt volna le. Öt játékos - Katzirz Dávid, Tomas Stranovsky, Makszim Butenko, Maros Balázs és Bajorhegyi Ádám - távozik, viszont visszatér Szegedre az FTC-től Buday Dániel. A közlemény szerint a Tisza-parti együttes hamarosan beindítja kézilabda akadémiáját, amelynek irányítója Velky Mihály lesz.
2011.05.20. 17:40
 
BUX: -0,92 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 210,74 pontos, 0,92 százalékos csökkenéssel, 22.624,50 ponton zárt pénteken.
2011.05.20. 17:20
 
Gyöngyöspata: pénzbüntetésre ítélték a verekedő roma asszonyt
Garázdaság és könnyű testi sértés bűncselekménye miatt 250 ezer forint pénzbüntetésre ítélte pénteken a Gyöngyösi Városi Bíróság Rácz Aladárnét, azt a roma asszonyt, aki április 24-én Gyöngyöspatán megütött egy falubeli nőt. A vádlott és védője tudomásul vette a döntést, az ügyészség pedig nem fellebbezett az ellen, ezért az ítélet jogerős. Az incidens akkor történt, amikor április 24-én hazatértek a faluba azok a gyöngyöspatai roma asszonyok és gyerekek, akiket április 22-én utaztattak el Csillebércre, illetve Szolnok-Tiszaligetre, miután a Véderő elnevezésű szerveződés katonai alapismereteket oktató tábort hirdetett meg a község határába, április 22-24-ére.
2011.05.20. 17:00
 
 
Kajak-kenu válogató: döntőben az esélyesek
Nem hoztak meglepetést a pénteki előfutamok a kenusok és női kajakosok idei első Európa- és világbajnoki válogatóján, Szegeden. A Maty-éri viadal a kenusoknál csak az olimpiai számokban szelektál. Peking bajnoka Vajda Attila 1000 m egyesben megnyerte futamát, míg párosban - Varga Dáviddal - harmadik lett az idén ismét összeült olimpiai bronzérmes duó, Kozmann György és Kiss Tamás mögött. Előbbi számban Sarudi Pál és Sáfrán Mátyás lett még futamgyőztes, míg utóbbiban a tavaly vb-bronzérmes Tóth Márton, Mike Róbert duó nyerte a másik előfutamot. A nőknél 500 m egyesben a kétszeres olimpiai és 29-szeres világbajnok Kovács Katalin érte el a legjobb időt, néhány tizeddel volt gyorsabb, mint a másik futamgyőztes Benedek Dalma.
2011.05.20. 16:50
 
Jogerősen elítélték a visszaéléssel vádolt miskolci orvosokat
Egy vádlottat letöltendő fogházbüntetésre, további tizenegyet pedig felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt jogerősen a Debreceni Ítélőtábla; az "orvosperként" ismertté vált ügy vádlottjai közül többen pénzért valótlan szakértői vélemény elkészítésével segítettek több embert is rokkantsági nyugdíjhoz. Koszta János, az ítélőtábla sajtószóvivője az ítélethirdetést követően közölte: a valótlan szakvélemények kiállítása csak az ügy egyik része volt. További két vádlott - a miskolci Szent Ferenc Kórház osztályvezető főorvosa és a helyettese - az Országos Egészségbiztosítási Pénztárnak (OEP) okozott több mint tizenegymilliós kárt olyan fekvőbetegek színlelt felvételével, akik nem is jártak a kórházban.
2011.05.20. 16:40
 
 
F1, Spanyol Nagydíj: Webberé a második szabadedzés is
Délelőtti sikeréhez hasonlóan a délutáni szabadedzésen is Mark Webber, a Red Bull ausztrál pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es világbajnoki sorozat Spanyol Nagydíjának pénteki napján. Webber mögött ezúttal a 2008-ban világbajnok brit Lewis Hamilton (McLaren) végzett a második, a vb-címvédő és a pontversenyben jelenleg is az élen álló német Sebastian Vettel (Red Bull) pedig a harmadik helyen. A 2009-ben vb-győztes Jenson Button (McLaren) negyedikként zárt, a hétszeres világbajnok, 42 éves Michael Schumacher (Mercedes) pedig megismételte a délelőtti gyakorláson elért eredményét, s ismét a hetedik pozícióban fejezte be a tréninget.
2011.05.20. 16:40
 
 
Ma éjfélkor lejár az szja bevallás határideje
Sokan az idén is az utolsó napokra hagyták az szja bevallások benyújtásá és az adó megfizetését, a határidő ugyanis péntek éjfélkor lejár. Az adóhatóság még 1,4 millió adóbevallást vár, igaz ezek egy része már úton lehet. Honyek Péter, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) adószakmai szóvivője elmondta: az idén is mintegy 4,5 millió adózótól várják, hogy elszámoljon a jövedelmével. Május 18-ig - az egyszerűsített bevallásokkal együtt - 2,277 millió szja bevallást regisztrált a NAV; május 20-ig még további 1,4 milliót vár az adózóktól, további 800 ezret pedig a munkáltatókon keresztül. A posták felkészültek az esetleges rohamra.
2011.05.20. 16:30
 
 
Bécsben bálozik Bill Clinton és Brooke Shields
Bill Clinton volt amerikai elnök, Brooke Shields filmszínésznő és más hírességek részvételével tartják meg a 19. Life Ballt, vagyis Az élet bálját szombaton Bécsben. Az AIDS-betegeket támogató, látványos gálával és szabadtéri kosztümös parádéval egybekötött jótékonysági estélyre minden évben hírességeket és sztárokat is meghívnak. Clinton, aki magánalapítványa révén is támogatja az AIDS elleni küzdelmet, már harmadik éve visszatérő résztvevője a rendezvénynek. A volt politikus mellett idén a szervezőknek mások mellett Thomas Gottschalk német műsorvezetőt, Janet Jackson énekesnőt, Brooke Shieldset és Bruce Willis amerikai színész feleségét, Emmát sikerült megnyerniük a Life Ball számára.
2011.05.20. 16:30
 
Baleset miatt hatalmas a torlódás az M0-s autóúton
Hatalmas a torlódás, 7 kilométeres kocsisor alakult ki az M0-s autóút 27. kilométerénél a Szeged felé vezető oldalon egy baleset miatt - közölte a rendőrség.A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság azt tanácsolja az autósoknak, hogy aki teheti, kerülje el ezt az útszakaszt. Kovács Viktória szóvivő elmondta, hogy az említett helyen két kamion egymásba csúszott. Az "utoléréses" balesetben senki sem sérült meg, ám a helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig csak egy sávban halad a forgalom, s emiatt 7 kilométeres kocsisor torlódott fel.
2011.05.20. 16:20
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291[1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista