2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  villanyszámla
127675 találat
 
 
Obama: Amerikának többet kell tennie, hogy javuljon kapcsolata a muzulmánokkal
Az Egyesült Államoknak többet kell tennie azért, hogy javuljon kapcsolata a muzulmán világgal - jelentette ki szerdán a jakartai egyetemen a világ muzulmánjaihoz intézett beszédében Barack Obama, aki elismerte, hogy nehéz eltörölni "a bizalmatlanság éveit". Az amerikai elnök kedden érkezett Indonéziába, a világ legnagyobb muzulmán lakosságú országába. Számára ez egyúttal nosztalgiaút is, mert gyerekkorában négy évet töltött ott. Az egyetemen elmondott beszédében - amely indonéziai programjának csúcspontja volt - szeretettel emlékezett vissza életének erre az időszakára.
2010.11.10. 07:45
 
 
A Pentagon kész a kivonulási határidőn túl is csapatokat állomásoztatni Irakban
Az Egyesült Államok nyitott a gondolatra, hogy a 2011-es kivonulási határidőn túl is csapatokat állomásoztasson Irakban, ha erre az ország vezetése megkéri - jelentette ki kedden Kuala Lumpurban Robert Gates amerikai védelmi miniszter. "Készek vagyunk tárgyalni erről, ha és amikor ezt kérik tőlünk" - mondta a Pentagon vezetője, meglebegtetve annak lehetőségét, hogy módosulhat az amerikai csapatok Irakból történő kivonásának kétoldalú megállapodással is megerősített, 2011 végi határideje.
2010.11.10. 07:45
 
 
Rejtélyes "rakétakilövés" után nyomoz a Pentagon
A Pentagon szakemberei egyelőre nem találtak magyarázatot arra a feltehetően tenger alatti rakétakilövést bemutató videofelvételre, amelyet hétfőn készített egy amerikai tévétársaság az Egyesült Államok nyugati partvidékén. A KCBS tévétársaság helikopteres forgatócsoportja Los Angelestől mintegy 50 kilométerre nyugatra vette fel, ahogy egy maga után hullámos kondenzcsíkot húzó tárgy emelkedik ki a tengerből. David Lapan ezredes, az amerikai védelmi misztérium szóvivője kedden elismerte, hogy mindeddig nem sikerült megfejteni, mi is lehet tulajdonképpen a leginkább rakétakilövésre emlékeztető jelenet magyarázata.
2010.11.09. 21:30
 
 
Politológusok: realista külpolitikát választott a Kelet felé forduló Orbán
A realista külpolitika mellett tette le a voksát Orbán Viktor miniszterelnök, amikor a keleti országok erős világgazdasági befolyására hívta fel a figyelmet a Magyar Állandó Értekezlet (Máért) pénteki ülésén - állapították meg politológusok. Szánthó Miklós, a Nézőpont Intézet elemzője szerint a kormányfő az említett "Kelet felé fordulással", illetve a "közép-európai, azon belül is az észak-déli irányú együttműködés erősítésével" nem az "ideológiavezérelt" külpolitikát választotta. Kiemelte ugyanakkor, hogy a Fidesz transzatlanti, illetve uniós elkötelezettsége a fentiek ellenére sem megkérdőjelezhető, a kormányfő ugyanis úgy beszélt a "keleti szélről", hogy közben rögzítette: Magyarország "nyugati zászló alatt" hajózik.
2010.11.09. 20:15
 
 
Anyja szerint Michael Jackson plasztika-függő volt
Michael Jackson édesanyja szerint fia rabja lett a plasztikai sebészetnek. Katherine Jackson erről Oprah Winfrey hétfőn sugárzott műsorában beszélt, amelyben a elhunyt világsztár három gyermeke, a 13 éves Prince, a 12 éves Paris és a 8 éves Blanket is megjelent. A gyerekekkel való beszélgetést előzőleg a Jackson család kertjében vették fel rokonaik körében. Katherine Jackson elmesélte, hogy az énekes kamaszként csúnyának tartotta magát, ezért később "egy napon úgy döntött, hogy megcsináltatja az orrát". Ám az ismételt plasztikáktól olyan kicsi lett az orra, hogy egyszer csak úgy nézett ki, "mint egy fogpiszkáló" - emlékezett.
2010.11.09. 20:00
 
 
Férfi vízilabda ob I: Szegeden nyert az Eger
A Vodafone férfi vízilabda ob I Euroligában érdekelt csapatainak keddre előrehozott mérkőzésén az Eger két góllal nyert a Szeged otthonában. Eredmény: Szeged-Beton VE - ZF-Eger 7-9 (1-4, 1-2, 3-2, 2-1). Az élvonal két legjobb vidéki, s egyformán dobogóra pályázó együttesének rangadóján villámgyorsan vezetést szerzett, majd el is lépett riválisától 3-0-ra a hevesi alakulat, amely a második játékrészben tovább növelte előnyét: 6-1-re húzott el a hazaiaktól. A szegediek 2-7-ről 7-9-re még visszakapaszkodtak, de a tetemes hátrányt ledolgozniuk már nem sikerült.
2010.11.09. 19:30
 
 
Vívó-vb: tizedik a férfi kardcsapat
A tizedik helyen végzett a Nemcsik Zsolt, Szilágyi Áron, Decsi Tamás, Iliász Nikolász összeállítású férfi kardválogatott a párizsi vívó-világbajnokság keddi versenynapján. A németektől a legjobb 16 között elszenvedett vereséget követően a magyarok simán legyőzték a tunéziaiakat, majd kiélezett csatában a spanyolokat, végül öt tussal kikaptak az olimpiai bajnok franciáktól. Nem jutottak be a negyeddöntőbe az erős csapattal rendelkezők közül a franciák, a lengyelek és spanyolok sem.
2010.11.09. 18:30
 
 
Schwartz Béla: Ajka önállóan érvényesíti jogos igényeit
Ajka önkormányzata mégsem kér pénzt Kolontártól a vörösiszap-katasztrófa utáni segítségnyújtással összefüggő költségeinek fedezésére, visszavonja erről szóló levelét és önállóan érvényesíti jogos igényeit - közölte Schwartz Béla (MSZP), a város polgármestere kedden sajtótájékoztatón. Schwartz Béla tájékoztatása szerint a döntésükről kedden levélben értesítették a kolontári polgármestert. Mint mondta, úgy érzik, mintha a segítségül kinyújtott kezüket félrelökték, "leköpték" volna. Hozzátette: levélben valóban azt jelezte a kolontári polgármesternek, hogy mintegy 26 millió forintot kérnek a községtől, amelyet Kolontár a vis maior alaptól - a saját kárösszegével együtt - igényeljen meg.
2010.11.09. 18:15
 
 
Végső szakaszba jutottak a csatlakozási tárgyalások Horvátországgal
Végső szakaszba jutottak a csatlakozási tárgyalások Horvátországgal, és le kell zárni azokat, amint Zágráb teljesíti a "referenciaértéket" az igazságszolgáltatás és az alapvető jogok terén - foglalt állást az Európai Bizottság EU-bővítési jelentésében. A bizottság emellett bejelentette: azt ajánlja, hogy kezdjék meg a csatlakozási tárgyalásokat Montenegróval és Albániával, amint ezek az országok eleget tesznek mindenekelőtt a tagság politikai feltételeinek. Szerbiával kapcsolatban az uniós testület közölte: a tagországok közös döntésének megfelelően megkezdi véleményének kidolgozását a csatlakozási kérelemről.
2010.11.09. 18:00
 
 
Megfenyegették Hévíz fideszes polgármesterét
Életveszélyes fenyegetést tartalmazó levelet és benne egy éles lőszert kapott hétfőn Papp Gábor, Hévíz nemrég megválasztott fideszes polgármestere - tájékoztatta a párt közleményben kedden az MTI-t. "A levél feladója egyelőre ismeretlen, ám a bélyegen található pecsétből kiderül, hogy a küldeményt a hévízi postán adták fel" - áll a közleményben, amely szerint Papp Gábor otthonába érkezett a levél. "Nézd meg jól az ajándékunkat, a következőt nem a postás hozza. Ez nem fenyegetés, ez ígéret." - írta a küldemény feladója.
2010.11.09. 17:45
 
 
Felfüggesztették a BKV működési engedélyét
A Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) kedden felfüggesztette a BKV működési engedélyét a cég pénzügyi helyzetére hivatkozva. A Főpolgármesteri Hivatal tájékoztatása szerint a közlekedési társaság hat hónapos, ideiglenes működési engedélyt kapott, ez idő alatt kell a BKV pénzügyi állapotot stabilizálni. Ez "nyilvánvaló bizonyítéka annak, hogy a szocialista-szabaddemokrata városvezetés a BKV-ban csődtömeget hagyott maga után" - olvasható a Tarlós István által aláírt közleményben. A BKV-nál nem kommentálták az NKH döntését.
2010.11.09. 17:15
 
 
Pokorni: a felsőoktatási törvény koncepciójából nem látszik a megújulás
Pokorni Zoltán jövő héten egyeztet az oktatási államtitkárral a felsőoktatási törvény koncepciójáról. A Fidesz vezető oktatáspolitikusa azt mondta, a nagyobbik kormánypárt azt szeretné, ha a magyar felsőoktatás megújulna, de a felsőoktatási törvény koncepciójában nem látják ennek lehetőségét, a minőség fejlesztését. A kormánypárti politikus az MTI-nek úgy fogalmazott: szükségesnek tartaná, hogy legyen normális párbeszéd a két kormánypárt között, legyen olyan szakmai egyeztetés, ami joggal elvárható a kabinetet támogató, s a kérdések nagy részében egyetértő politikai erők között.
2010.11.09. 17:15
 
 
Párizs vizsgálatot indít három afrikai elnök ügyében
A Transparency International, a korrupció ellenes nemzetközi szervezet azzal vádolja a gaboni, kongói és egyenlítői-guineai politikusokat, hogy Franciaországban vásároltak ingatlanokat és más, nagy értékű tárgyakat, hogy így mossák tisztára az országukból kimenekített pénzeket. A szervezet panasza alapján a bíróság elrendelte Teodoro Obiang Nguema Mbasogo, az Egyenlítői-guineai Köztársaság elnöke, a gaboni volt elnök, Omar Bongo (a jelenlegi diktátor apja) és Denis Sassou-Nguesso, a Kongói Köztrásaság elnöke elleni vizsgálatot.
2010.11.09. 17:15
 
 
Levetkőzött a világszépe
Nem várt sokáig a mexikói születésű szépség, alig két hónappal a megkoronázása után máris fehérneműben pózol a GQ magazin címlapján.
2010.11.09. 16:58
 
 
A régió jövedelemadó-kulcsai a legalacsonyabbak Európában
A személyi jövedelemadó felső kulcsai világszerte nőnek, a legalacsonyabb szintek azonban továbbra is a közép- és kelet-európai régióban vannak, ami az alacsony társaságiadó-kulcsokkal ötvözve pozitív tényező a belső beruházások elhelyezésénél - áll a KPMG legfrissebb nemzetközi felmérésében. A legmagasabb személyi jövedelemadót a világon még mindig az Európai Unió (EU) állampolgárai fizetik, ahol az átlagos kulcsok 0,3 százalékkal emelkedtek az elmúlt évben. A KPMG személyi jövedelemadóval és társadalombiztosítási járulékkal foglalkozó felmérése szerint a tendencia azt sugallja, hogy a kormányok a deficitgondok leküzdésére kezdik használni az adókulcsnövelést.
2010.11.09. 16:45
 
 
Szuperolcsó cipőt tesztel az Adidas Indiában
Szuperolcsó cipőt tesztel Bangladesben az Adidas, az átszámítva alig 300 forintos lábbeli első szériáját néhány nap alatt elkapkodták a koldusszegény országban. A német cég, amely 2015-re a Nike-t megelőzve a sportszergyártási ágazat vezetője kíván lenni, milliárdos üzletet vár a Nobel-békedíjas Muhammad Junusszal kidolgozott koncepciótól. A próbaképpen piacra dobott cipők ára 80 és 120 bangladesi taka (223-335 forint) között mozgott, míg a minimálbér nagyjából 3 ezer taka. Összesen ötezer párat gyártottak, és három nap alatt el is adták mindet. Az Adidas azzal számol, hogy a kezdeményezésből jól jövedelmező üzlet lehet, ha a gazdasági fejlődés révén szegények milliárdjai emelkednek középosztályi státusba a harmadik világban.
2010.11.09. 16:30
 
 
Vívó-vb: nyolcadik a női kardcsapat
A nyolcadik helyen végzett a Nagy Orsolya, Benkó Réka, Pető Réka, Várhelyi Anna összeállítású kardválogatott a párizsi vívó-világbajnokság keddi versenynapján. A magyarok a dél-koreaiak legyőzését és az oroszoktól a negyeddöntőben elszenvedett vereséget követően kikaptak a kínaiaktól, majd az olaszoktól is. A versenyben 22 csapat indult. Eredmények a 16 között: Magyarország-Koreai Köztársaság 45-42, a negyeddöntőben: Oroszország-Magyarország 45-37, az 5-8. helyért: Kína-Magyarország 45-36, a 7. helyért: Olaszország-Magyarország 45-40.
2010.11.09. 16:30
 
 
Vádat emeltek Hunvald György és társai ellen
Vádat emeltek Hunvald György volt erzsébetvárosi szocialista polgármester, Gál György, az önkormányzat gazdasági bizottságának volt SZDSZ-es elnöke és 23 társuk ellen különösen jelentős kárt okozó csalás és más bűncselekmények miatt - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség. Keresztes Imre főügyész közleménye szerint a főügyészség kedden benyújtotta a 121 oldalas vádiratot és a nyomozás során keletkezett mintegy 46 ezer oldalnyi nyomozati iratot a Fővárosi Bíróságnak.
2010.11.09. 16:00
 
 
Martonyi: Magyarország segíteni akar a közel-keleti konfliktus rendezésében
Élnünk kell azzal az eséllyel, hogy baráti és őszinte kapcsolatokat ápolunk a közel-keleti konfliktus mindkét fontos szereplőjével, és szerény lehetőségeink keretei között megpróbálunk e kapcsolat alapján segíteni - jelentette ki Martonyi János magyar külügyminiszter kedden befejeződött háromnapos közel-keleti látogatását összegezve, az MTI-nek a helyszínről adott telefonos interjúban. Martonyi kedden a Palesztin Hatóság székhelyén, a ciszjordániai Rámalláhban Rijád al-Malki palesztin külügyminiszterrel és Szalám Fajjad miniszterelnökkel elsősorban a közel-keleti konfliktus megoldásának lehetőségeiről, illetve a kétoldalú kapcsolatokról tárgyalt.
2010.11.09. 16:00
 
 
A francia alkotmánytanács jóváhagyta a vitatott nyugdíjreformot
A francia alkotmánytanács kedden jóváhagyta a nyugdíjreformot, amely heteken át tiltakozó megmozdulásokat és az országot lebénító sztrájkokat váltott ki. A több milliós tüntetések ellenére a parlament október 27-én szentesítette a nyugdíjkorhatárnak a jelenlegi 60-ról 62 évre történő fokozatos emelését előíró törvény végleges változatát. Ezt követően az ellenzéki szocialisták azért fordultak a parlament által elfogadott törvények alkotmányosságát ellenőrző intézményhez, mert szerintük a nyugdíjreform három passzusa egyes munkavállalók esetében sérti az egyenlőségi elveket.
2010.11.09. 15:45
 
 
Robbanásszerűen nő a mobil adatforgalom
A Nokia Siemens Networks előrejelzése szerint 10 ezer százalékkal nő világszinten 2015-re az okostelefonok és a hordozható számítógépek által generált adatforgalom a mostanihoz képest - mondta Ésik Róbert, a Nokia Siemens Networks Kft. ügyvezető igazgatója kedden Budapesten sajtótájékoztatón. A 2015-re megvalósuló éves szintű 23 exabyte forgalom egyenlő lesz azzal, mintha a Föld minden lakosa minden nap letöltene egy átlagos könyvet elektronikus úton. Hozzátette, az adatforgalom kiegyenlítődik 2015-re, s a hordozható számítógépek és az okostelefonok egyformán részesülnek belőle. Most még más a helyzet, mert az utóbbiak csak a töredékét, néhány százalékát adják a forgalomnak.
2010.11.09. 15:00
 
 
Obama: az Egyesült Államok jobb viszonyra törekszik a muzulmán világgal
Washington őszinte törekvése, hogy jobb kapcsolatai legyenek a muzulmán világgal, ami növelné az Egyesült Államok biztonságát is - mondta kedden Jakartában Barack Obama amerikai elnök, aki ázsiai körútja keretében érkezett az indonéz fővárosba. Vendéglátójával, Susilo Bambang Yudhoyono államfővel közösen tartott sajtóértekezletén Obama mindamellett elismerte, hogy a haladás e téren még "nem teljes", tovább kell munkálkodni a félreértések és a bizalmatlanság leküzdésén. Indonézia a világ legnagyobb muzulmán lakosságú országa.
2010.11.09. 15:00
 
 
A Facebook vezetett egy szökésben lévő bűnöző nyomára az Egyesült Államokban
Egy tizenkét éve szökésben lévő bűnöző nyomára bukkant a Facebook segítségével az amerikai rendőrség. A férfit Montana állam északi részén tartóztatták le. A nyomozók úgy értesültek Robert Lewis Crose tartózkodási helyéről, hogy figyelemmel kísérték a közösségi oldalon lévő profilját. Crose a hideg időjárásról panaszkodott, majd miután valaki feltette neki a kérdést, hogy hol is van pontosan, habozás nélkül válaszolta: Cut Bank-ben. A rendőrség ez alapján találta meg a Kanadai határ közelében lévő községben. Crose itt élt az elmúlt tíz évben. A férfi tizenkét éve Kaliforniában vétett a próbaidejére vonatkozó szabályok ellen, majd pedig nyomtalanul eltűnt.
2010.11.09. 14:45
 
 
McCabe értékesítené az FTC-t
Kevin McCabe, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. tulajdonosa kedden bejelentette, hogy részben vagy egészben értékesítené a Zrt. részvényeit. Az angol üzletember elsősorban olyan új, akár nemzetközi üzleti partnert keres, "aki segítséget nyújtana a Ferencváros Labdarúgó Zrt. fejlesztésének következő szakaszában". McCabe ugyanakkor nem zárkózik el az összes részvény értékesítése elöl sem. "Habár sajnálattal teszem, de elérkezett az idő, hogy értékesítsem érdekeltségemet a Fradiban - részben vagy egészben - és remélem, hogy valaki, aki vagy magyar, vagy erős magyar gyökerekkel rendelkezik, fellép és felelősséget vállal a Ferencváros Labdarúgó Zrt. irányításában" - áll az FTC közleményében.
2010.11.09. 14:45
 
 
Tovább folyik a vizsgálat az Operaházban
Akár még több hónapig is folytatódhat a Magyar Állami Operaház Budapest működésének átvilágítása, amelynek során már eddig is számos szabálytalanságot, visszásságot talált a szeptember óta dolgozó bizottság - hangzott el a vizsgálatokról tartott keddi budapesti sajtótájékoztatón. Mint azt Skultéty László, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium gazdasági ügyekért felelős helyettes államtitkára felidézte, szóbeszéd alapján szereztek tudomást a Magyar Állami Operaház (MÁO) működésében tapasztalható visszásságokról, ezután határozták el vizsgálóbizottság felállítását.
2010.11.09. 14:45
 
 
Jobbik: Izraelnek nincs helye az Európai Unióban
A Jobbik szerint Izraelnek nincs helye az Európai Unióban, mivel "Európa, az európaiaké, Izrael pedig nem európai ország" - mondta Balczó Zoltán, a Jobbik alelnöke kedden, a parlament épületében tartott sajtótájékoztatóján. Balczó Zoltán ezt annak kapcsán jelentette ki, hogy az Országgyűlés hétfőn 306 igen szavazattal ratifikálta az uniós tagállamok és Izrael közötti társulás létrehozásáról szóló euro-mediterrán megállapodást. A jobbikos képviselők egyöntetűen nemet mondtak a javaslatra míg az LMP 7 politikusa tartózkodott. Balczó Zoltán kifogásolta, hogy Németh Zsolt külügyi államtitkár "egyértelműen az antiszemitizmus vádjával illette őt" a javaslat általános parlamenti vitájában.
2010.11.09. 13:30
 
 
Ajka nem Kolontárral kívánja megfizettetni a költségeit
Az ajkai önkormányzat nem Kolontárral kívánja megfizettetni az iszapkatasztrófa során felmerült költségeit, már csak azért sem, mert a jogszabályok alapján a katasztrófákkal kapcsolatos költségeket az állam viseli; Schwartz Béla, a város szocialista polgármestere ezt kedden, közleményben tudatta az MTI-vel. Az ajkai polgármester Tili Károly kolontári polgármester előző napi nyilatkozatára reagált, amelyben a kolontári vezető "elképesztőnek és félelmetesnek" nevezte, hogy az ajkai vezetés 26 millió forintot követel tőlük a város költségeinek megtérítéseként.
2010.11.09. 13:30
 
 
Hamarosan elkészül a kecskeméti kórházban meghalt kismama boncolási eredménye
A kecskeméti kórházban szülés után meghalt kismama soron kívüli hatósági boncolása megtörtént, annak eredménye napokon belül elkészül - közölte a rendőrség kedden az MTI-vel. November elsején meghalt a szülés után egy kismama a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat kórházában Kecskeméten, a család feljelentést tett a rendőrkapitányságon. A feljelentés alapján a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya elrendelte a nyomozást halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen. A rendőrség igazságügyi orvos szakértőt rendelt ki, aki soron kívül elvégezte a fiatalasszony boncolását.
2010.11.09. 13:15
 
 
Jóváhagyta a parlament az EU és Szerbia társulási megállapodását
Az Országgyűlés elfogadta az Európai Unió és Szerbia közötti stabilizációs és társulási megállapodás kihirdetéséről szóló törvényjavaslatot. A Ház 315 igen szavazattal, 2 nem ellenében, 43 tartózkodással hozta meg döntését. A kormánypártok mellett az MSZP és az LMP is támogatta az előterjesztést; a Jobbik frakciójának tagjai a nemmel szavazó Murányi Levente és Zakó László kivételével tartózkodtak. Az Európai Közösségek és tagállamaik, valamint Szerbia közötti stabilizációs és társulási megállapodás az első mérföldköve Szerbia leendő európai integrációjának, azonban nem jelent tagfelvételi kötelezettséget az EU számára.
2010.11.09. 13:00
 
 
A költségvetésről beszélt Orbán a Fidesz frakcióülésén
A jövő évi költségvetés összeállításának rendező elveiről beszélt Orbán Viktor a Fidesz-frakció keddi ülésén, ahol tájékoztatást adott arról, hogy jövő héten, november 16-án megkezdődik a büdzséjavaslat vitája az Országgyűlésben - közölte a tanácskozás után Lázár János. A Fidesz frakcióvezetője újságírók előtt azt mondta, a képviselőcsoport egységesen támogatja a költségvetés koncepcióját. Hozzátette, a legfontosabb, hogy a következő egy évet arra szeretnék szánni, hogy újjászervezzék Magyarországot.
2010.11.09. 12:30
 
 
Földrengés okozott pánikot a Merapi környékén
Rengett kedden a föld Indonéziában Merapi vulkán környékén, de az 5,4-es erősségű földmozgás csak pánikot okozott, áldozatokról és károkról nem érkezett jelentés. Barack Obama amerikai elnök, aki kedden érkezett egynapos vizitre az országba, a vulkáni tevékenység miatt valószínűleg órákkal lerövidíti indonéziai tartózkodását. A két hete tartó vulkánkitörés áldozatainak száma keddre 153-ra emelkedett. Bár péntek óta nem történt nagyobb kitörés, a tűzhányó még mindig hamu felhőket ereget, és továbbra is magas szintű riasztás van érvényben.
2010.11.09. 12:30
 
 
Nem levélbomba volt az athéni magyar nagykövetségen gyanúsnak talált csomag
Csak iratokat tartalmazott az athéni magyar nagykövetségen kedden gyanúsnak talált csomag, nem levélbomba volt - közölte a görög rendőrség, miután tűzszerészei a biztonság kedvéért megsemmisítették a csomagot egy ellenőrzött robbantás keretében. A görög rendőrség előzőleg kordonnal vette körül az Athén belvárosában lévő magyar diplomáciai képviselet épületét. Múlt hét hétfő óta 13, athéni nagykövetségeknek és európai vezetőknek küldött levélről derült ki, hogy kis hatóerejű robbanószerkezetet tartalmaz. A görög hatóságok szerint szélsőbaloldali anarchisták állhatnak a merényletek hátterében.
2010.11.09. 12:15
 
 
Dalít és aktokat árverez el gyűjteményéből a Playboy
Többek között Salvador Dalí munkáját és híres aktfotókat árverez el gyűjteményéből a Playboy magazin a Christie's aukciósház decemberi New York-i aukcióján. Az árverésre bocsátott darabok között kortárs festmények és híres fotográfiák is szerepelnek. A várakozások szerint a kalapács alá kerülő kollekció 3-4,5 millió dolláros bevételt hoz. A decemberi aukción kalapács alá kerül Salvador Dalí Playmate című festménye. A művész 1966-ban festette a képet, amely a magazin 1967 januári számában jelent meg, az eredeti alkotás eddig Hugh Hefner szobájában lógott. Leütési árát 100-150 ezer dollár közé várják. Az árverés vezető tétele Tom Wesselmann amerikai pop-art festő Mouth 8 című műve lesz.
2010.11.09. 11:45
 
 
Új PSZÁF-törvény: rendeletalkotási lehetőséget kap a szervezet elnöke
Rendeletalkotási lehetősége lesz a jövőben a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete elnökének és változik a szervezet jogállása is annak a törvénymódosításnak az értelmében, amelynek általános vitáját kedden kezdték meg a parlamentben. Új elem, hogy a PSZÁF elnökét rendeletalkotási jogosítvánnyal ruházza fel a javaslat egy jól körülhatárolt körben, a szervezet feladataihoz igazodva. Rendelet sem törvénnyel, sem kormányrendelettel, sem pedig a Magyar Nemzeti Bank elnökének rendeletével nem lehet ellentétes - hangsúlyozta Cséfalvay Zoltán nemzetgazdasági államtitkár expozéjában.
2010.11.09. 11:30
 
 
Menesztették a River Plate edzőjét
Hétfőn menesztették Angel Cappát, Argentína legsikeresebb labdarúgóklubjának, a River Plate-nek a vezetőedzőjét. Az együttes elöljárói a váratlanul gyenge szereplés miatt döntöttek a váltás mellett. Cappával ugyanis utóbbi hét bajnoki meccsén nyeretlen maradt a River, s 13 forduló után csupán a 11. helyen áll az Apertura bajnokságban. A klub ígérete szerint hamarosan megnevezik majd az új trénert. A River Plate 33-szor gyűjtötte be hazája bajnoki címét, de többek között két Libertadores (1986, 1996) és egy Interkontinentális Kupát (1986) is nyert.
2010.11.09. 11:30
 
 
Vitézy Dávid: jövő hétfőn újraindulhat a forgalom a Margit hídon
Jövő hétfőn újraindulhat a forgalom a Margit hídon, ha ahhoz e héten minden érintett szervezet hozzájárul, e nyilatkozatok birtokában a Nemzeti Közlekedési Hatóság november 15-ével megadhatja az ideiglenes forgalomba helyezési engedélyt - közölte Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatója kedden az MTI-vel. A hatósági eljárás során összesen 65 szakhatóság és kezelő nyilatkozatát kell beszerezni ahhoz, hogy a közösségi közlekedés után a személygépjármű forgalom is mergindulhasson a Margit hídon - olvasható a közleményben.
2010.11.09. 11:30
 
 
Szeptemberben lassult az export és az import növekedése
Szeptemberben a kivitel éves növekedési üteme 18,3, a behozatalé 18,2 százalékra lassult az augusztusi 35,1, illetve 30,8 százalékról euróban számolva - közölte első becslése alapján kedden a Központi Statisztikai Hivatal. A havi exporttöbblet így is 548 millió euróra nőtt az augusztusi 392 millió és a tavaly szeptemberi 460 millió euróról. Az első háromnegyed évben az export euró értéke 21,6, a behozatalé 19,3 százalékkal emelkedett az előző év azonos időszakához képest. A kilenchavi exporttöbblet több mint másfél milliárd euróval, 4,041 milliárd euróra nőtt. Szeptemberben a kivitel értéke 6,604 milliárd eurót, a behozatalé 6,056 milliárd eurót tett ki.
2010.11.09. 10:45
 
 
Kegyelmet kaphat a közszeméremsértésért elítélt Jim Morrison
Közel negyven évvel halála után kaphat kegyelmet Florida állam kormányzójától Jim Morrison, a The Doors rockegyüttes híres énekese. Charlie Crist, a napfényes szövetségi állam hivatalából távozó kormányzójának szóvivője hétfőn jelentette be, hogy a politikus utolsó aktusaként megkegyelmezne az 1969-ben túlzott "magamutogatásából" adódó tettei miatt perbe fogott zenésznek. Morrison 1969. március 1-jén Miami városában adott koncertet, amelyen állítólag a közönség elé tárta nemi szervét, és fellációt mímelt a zenekar gitárosán. Az incidenst felvételekkel nem tudták alátámasztani, ám a zenészt nyolc hónapi szabadságvesztésre ítélték. Morrison fellebbezett, de nem sokkal később meghalt Párizsban.
2010.11.09. 10:45
 
 
Baggio tevékenységét díjazzák a Nobel Békedíjasok
Jótékony tevékenységéért az idén különdíjat kap Roberto Baggio, korábbi kiváló olasz labdarúgó a Nobel Békedíjasoktól. A 43 éves, 1993-ban aranylabdás futballistának kedden ítélték oda a 2010-es Peace Summit Awardot, elismerve ezzel többek között a haiti földrengés károsultjaiért és a madárinfluenza ellen tett erőfeszítéseit, valamint további jótékony cselekedeteit és pénzadományait. Baggio kitüntetését a Nobel Békedíjasok Egyesületének irodája jelentette be kedden. A szervezet idei találkozója pénteken kezdődik Hirosimában.
2010.11.09. 10:30
 
 
Gyengült a forint, 276 forint közelében az euró
A főbb devizákkal szemben erősödő dollár és gyengülő euró árfolyamot követve tovább gyengült a forint: kedden fél tízkor az eurót 275,90 forinton jegyezték a reggeli 274,63-275,13, és a hétfő esti 274,37 forint után. Devizapiaci kereskedők az MTI-nek elmondták: kedden eddig 275 és 276,30 forint között mozgott az euró jegyzése, a nap további részében a 275 és 277 forint közötti sávban lehet az árfolyam. Kifejtették: a nemzetközi hangulat továbbra is negatív, és a dollár erősödésével párhuzamosan minden térségbeli deviza gyengült, a forint ugyanakkor kissé alulteljesítő régiós társaival szemben.
2010.11.09. 10:15
 
 
NBA: Howard vezetésével nyert az Orlando
Az Orlando Magic a 27 pontot és 11 lepattanót jegyző Dwight Howard vezetésével 93-89-re nyert az Atlanta Hawks ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. A találkozón Howard mellett Vince Carter játszott nagyot, 19 pontot szerzett, s a hajrában dobott két tempója és egy értékesített büntetője döntötte el tulajdonképpen a végig kiélezett csatát. A szezont 6 győzelemmel kezdő, ám azóta második vereségét elszenvedő Atlanta nem tudta megszakítani rossz sorozatát a Magic ellen, mely a két együttes utóbbi 12 összecsapásából 11-szer győzött.
2010.11.09. 09:45
 
 
Primera División: a Sevilla nyert a Valencia ellen
A szezont gyengébben kezdő Sevilla hétfő este magabiztosan nyert a vendég Valencia ellen, ezzel már a hatodik helyen áll a spanyol labdarúgó-bajnokságban. Primera División, 10. forduló: hétfőn játszották: Sevilla-Valencia 2-0, vasárnap játszották: Real Madrid-Atlético Madrid 2-0, szombaton játszották: Espanyol-Málaga 1-0. Az állás: 1. Real Madrid 10 27- 5 26 pont, 2. FC Barcelona 10 22- 7 25, 3. Villarreal 10 21- 8 23, 4. Espanyol 10 9-13 18, 5. Valencia 10 14-11 17, 6. Sevilla 10 16-16 17.
2010.11.09. 08:45
 
 
Izrael jóváhagyta 1300 lakás felépítését Kelet-Jeruzsálemben
Izrael jóváhagyta hétfőn 1300 lakás felépítését a főleg arabok lakta Kelet-Jeruzsálemben - jelentette be a belügyminisztérium hétfőn. Washington csalódott a lépés miatt, az ENSZ-főtitkár pedig aggasztónak nevezte azt. Az izraeli miniszterelnök éppen amerikai látogatáson van,és ezen feltehetőleg központi téma az, hogy hogyan lehetne felújítani az izraeli-palesztin tárgyalásokat, amelyekről éppen amiatt vonultak ki a palesztinok, hogy Izrael a ciszjordániai zsidó telepek bővítésére vonatkozó tíz hónapos moratórium lejártakor nem hosszabbította meg ezt a tilalmat. A palesztinok Kelet-Jeruzsálemre vonatkozóan is követelik az építési tilalmat, mert leendő államuk fővárosának akarják a városrészt.
2010.11.09. 08:00
 
 
Morten Olsen már csak két évig lesz dán kapitány
Két év múlva leköszön posztjáról Morten Olsen, a dán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A szakvezetői tisztséget 2000 óta betöltő tréner négyszer - legutóbb januárban - hosszabbított szerződést a szövetséggel, ám hétfőn közölte: a mostani Eb-selejtezők után új sorozatba már nem kezd bele. A 61 éves mester három nagy tornán vezette a nemzeti tizenegyet: a 2002-es és az idei világbajnokságon, továbbá a 2004-es Eb-n. Ő az első dán, aki játékosként és kapitányként is száz válogatott mérkőzésig jutott.
2010.11.09. 07:45
 
 
A parlament előtt az új PSZÁF-törvény
Megkezdi ma az új PSZÁF-törvény általános vitáját az Országgyűlés. A javaslat szerint a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) önálló alkotmányos szerv lesz, rendeletet alkothat, a fogyasztók érdekében közérdekű pert indíthat, és békéltető testületet működtethet. Szintén elkezdődik az egyes pénzügyi tárgyú törvények módosításának általános vitája. Az indítvány célja egyebek mellett uniós szabályok átültetése a hazai jogrendbe. A javaslat újraszabályozza a tőzsdei kivezetést, valamint az ügyfelek számára vonzóbbá teszi a lakás-takarékpénztárak igénybevételét.
2010.11.09. 07:45
 
 
Patkányok menthetnek életeket a háborús övezetekben
Piszkosak, kártékonyak, tönkreteszik a földeken a termést és betegségeket terjesztenek - általában ez a kép él az emberekben a Földön élő valamennyi patkányról. A többnyire undorral emlegetett kis rágcsálók azonban életeket is menthetnek: háborús területen felkutatják az aknákat, a laboratóriumokban pedig kiszagolják a tbc-t. Az APOPO, egy holland privát szervezet ismerte fel, hogy éles szaglásuknak és étellel történő könnyű idomíthatóságuknak köszönhetően az afrikai óriáspatkányok különösen hatásosak a gyilkos aknamezők fegyvereinek felkutatásában. Az APOPO Morogoróban, Tanzániában kezdte meg a projekt kidolgozását és a "kiképzéseket".
2010.11.09. 07:45
 
 
Martonyi: Magyarország előmozdítja a közel-keleti békefolyamatot
Magyarország az Európai Unió keleti politikájával összhangban, uniós tagállamként és a jövő év első felében az EU soros elnökeként is, megpróbálja előmozdítani a közel-keleti békefolyamatot - jelentette ki hétfőn Martonyi János külügyminiszter közel-keleti látogatásának izraeli állomásán. A magyar politikus a MTI-nek elmondta: megbeszélést folytatott kollégájával, Avigdor Liebermannal és a találkozón megállapították, hogy mély barátság van a két ország közt, kapcsolataik folyamatosan fejlődnek. Megvitatták a közel-keleti békefolyamat helyzetét, s szót ejtettek Iránról is. Egyetértettek abban, hogy közös érdek, hogy egy stabil Izrael megállapodásra jusson a palesztin féllel.
2010.11.09. 07:45
 
 
A jövőben kétharmados többség kell a legfőbb ügyész megválasztásához
A jövőben a legfőbb ügyész megválasztásához kétharmados parlamenti többség kell, és interpelláció helyett csak kérdés intézhető hozzá az Országgyűlésben - tartalmazza egyebek között a hétfőn elfogadott alkotmánymódosítási javaslat. A Ház 308 igen szavazattal, 57 nem ellenében fogadta el a kormány október elején kezdeményezett alkotmánymódosítási indítványát. A javaslatot a Fidesz és a KDNP mellett a Jobbik is támogatta. A módosítás célja az indoklás szerint, hogy megerősítse az ügyészség alkotmányos helyzetét, megreformálja jogalkotási eljárást és szabályozza a jogalkotás rendjét.
2010.11.08. 21:45
 
 
Az UCI fegyelmi eljárást kér Contador ellen a spanyoloktól
A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) hétfőn arra kérte spanyol tagszervezetét, hogy kezdje meg a fegyelmi eljárást a doppingvétség miatt felfüggesztett, háromszoros Tour de France-győztes Alberto Contador ügyében. Amennyiben bűnösnek találják, kétéves eltiltásra számíthat. Az UCI a múlt héten közölte, hogy már csak a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) részletes jelentésére vár, s amint azt megkapja, azonnal intézkedik.
2010.11.08. 21:30
 
 
Kitiltották az amerikai repülőkről a 45 dekásnál nagyobb festékpatronokat
Ezentúl tilos a 45 dekagrammnál nagyobb nyomtatói festéktartályok vagy festékpatronok szállítása az amerikai utasszállító gépeken - jelentette be Janet Napolitano amerikai belbiztonsági miniszter. A tilalom, amelyet az Egyesült Államok ellen Jemenből megkísérelt csomagbombás merénylet leleplezése nyomán léptettek életbe, egyes légi teherszállítmányokra is érvényes. Az Egyesült Államok egyúttal betiltotta a Szomáliából történő teherszállítást is, közölte a miniszter.
2010.11.08. 21:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596[1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista