2014. október 1., szerda - Malvin
Deviza:  
EUR/HUF 310,45 USD/HUF 246,37 CHF/HUF 257,41
Mobilon:  hir3.hu/mRSS
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Gazdaság ››  MOL
23441 találat
 
 
Költségvetés 2012 - Szerdán véglegesíti a büdzsét a kormány
Szerdán véglegesíti, és péntekig a parlament elé terjeszti a kormány a jövő évi költségvetés tervezetét, amelynek célja az arányos adórendszer kiteljesítése, az adóelkerülési lehetőségek bezárása, a nyugdíj-, valamint az egészségügyi kassza "lábra állítása" és az, hogy a jelenlegi 595 ezer, jövedelempótló támogatásban részesülő emberből legalább 200 ezret a Start munkaprogramon keresztül visszavezessen a munka világába - közölte a miniszterelnök szóvivője a Fidesz-KDNP keddi frakcióülése közben tartott budapesti sajtótájékoztatón.
2011.09.27. 18:34
 
 
Költségvetés 2012 - Jobbik: a kormány tovább halad a "matolcsyzmus" útján
A Jobbik szerint a Fidesz-KDNP keddi frakcióülése után elhangzottakból pusztán az derül ki, hogy a kormány tovább halad a "matolcsyzmus" útján és a gazdaság élénkítése helyett továbbra is a megszorításokban hisz - reagált Volner János, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese a miniszterelnök szóvivőjének keddi sajtótájékoztatójára.
2011.09.27. 18:13
 
Az atomerőmű biztonságáról tárgyalt Pakson a nemzetbiztonsági bizottság
Az atomerőművel kapcsolatos biztonsági kérdésekről tárgyalt keddi, paksi ülésén az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága, a párbeszéd a létesítmény és a bizottság között folyamatos – mondta el Vadai Ágnes (MSZP) elnök a zárt ülést követően az MTI-nek.
2011.09.27. 15:00
 
Országvédelmi akcióterv - Csütörtöktől igényelhető a végtörlesztés
Csütörtöktől igényelhető az egyösszegű végtörlesztés rögzített árfolyamon - a devizahitelesek svájci franknál 180 forintos, az eurónál 250 forintos, a japán jennél pedig 2 forintos árfolyamon igényelhetik a végtörlesztést december 30-ig.
2011.09.27. 13:34
 
A határon túli magyar irodalom napjai Székesfehérváron
Több tucat író, költő részvételével rendezik meg a határon túli magyar irodalom napjait október 5. és 7. között Székesfehérváron és Fejér megyében.
2011.09.27. 13:32
 
Megtorpant a gazdasági növekedés Nógrád megyében
Az idei első félévi áfa-bevallások alapján megállapítható, hogy megtorpant az a dinamikus növekedés Nógrád megyében, ami az előző évet, és még az idei első negyedévet is jellemezte, s mindez igaz a megye gazdasági helyzetét jelentősen befolyásoló exportra is - mondta Nagyfalusi Sándor, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Nógrád Megyei Adóigazgatóságának vezetője kedden sajtótájékoztatón Salgótarjánban.
2011.09.27. 13:22
 
 
Sztrájkolnak a tanárok Franciaországban
Az óvodáktól az egyetemekig valamennyi állami és magán francia oktatási intézményben dolgozó pedagógusok sztrájkot hirdettek kedden az iskolai munkakörülmények romlása, a költségvetési megszorítások és a munkahelyek megszüntetése miatt, a kérdés a jövő évi elnökválasztási kampány egyik fő témájának ígérkezik.
2011.09.27. 12:58
 
 
A magas vérnyomás emeli a rák miatti halálozás kockázatát
A magas vérnyomásban szenvedőknek ötven százalékkal nagyobb lehet a kockázatuk arra, hogy meghalnak rákbetegségben - idézte londoni kutatók megállapítását a The Daily Telegraph brit napilap online kiadása (http://www.telegraph.co.uk).
2011.09.27. 12:57
 
 
Balog Zoltán: Magyarország sikerrel megvívta az emberi jogi küzdelmet Genfben
Magyarország sikerrel megvívta az emberi jogi küzdelmet Genfben, az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa egyhangúlag elfogadta a magyar emberi jogi helyzetről szóló jelentést - mondta Balog Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára keddi sajtótájékoztatóján.
2011.09.27. 12:50
 
A doktoranduszok szövetségével kötött megállapodást kötött a KIM
Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) a Doktornaduszok Országos Szövetségével (DOSZ) kedden Budapesten; ennek értelmében a tárca számít a fiatal szakemberek tudására a jogalkotási folyamatban.
2011.09.27. 12:44
 
 
Újabb romatelepet számolt fel a francia rendőrség Marseille-ben
Újabb illegális cigánytelepet számolt fel kedden a francia rendőrség Marseille-ben: a táborban mintegy kétszáz romániai roma élt.
2011.09.27. 12:43
 
Sportszimpózium - Kormányzati segítség szükséges az illegális fogadások visszaszorításához
Minden országban kormányzati segítségre van szükség az illegális sportfogadások visszaszorításához, de ez csak akkor lehet hatékony, ha mindenhol megszületik a megfelelő szabályozás - így vélekedett a Magyar Sportújságírók Szövetsége által szervezett nemzetközi szimpózium első két előadója kedden.
2011.09.27. 12:36
 
A Fidesz fővárosi választmánya szerint az LMP népszavazási kezdeményezése a párt választási kampányának része
A Fidesz fővárosi választmányának elnöksége szerint az LMP főpolgármester-választásra vonatkozó népszavazási kezdeményezése a párt választási kampányának része, és ehhez nem kívánnak asszisztálni.
2011.09.27. 12:33
 
 
Szócska Miklós még a héten megkeresi javaslataival a rezidenseket
Szócska Miklós egészségügyi államtitkár még ezen héten megkeresi a rezidenseket azon javaslataival, amelyekkel, mint mondta, javíthat élethelyzetükön.
2011.09.27. 12:26
 
Több mint félmillió német internetfüggő
Több mint félmillió német internetfüggő, a veszélyeztetettek száma meghaladja a 2,5 milliót, a leginkább érintett és ezáltal leveszélyeztetettebb korosztály a 14 és 16 év közötti fiataloké.
2011.09.27. 10:33
 
Gazdasag.hu - Felszámolás alatt a Jeans Club
Hiába kért csődvédelmet a Jeans Club Kft., nem sikerült rendezni a kintlévőségeket, és felszámolásba fordult az eljárás - írja a Gazdaság.hu.
2011.09.27. 09:08
 
BÉT - Emelkedés várható a részvénypiacon
Optimista globális hangulatban emelkedhet a Budapesti Értéktőzsde kedden.
2011.09.27. 08:44
 
Narancssárgává vált egy krokodil
Megsárgult egy krokodil Ausztráliában, narancsszínben pompázik.
2011.09.27. 06:44
 
 
OGY - Az uzsorások büntetéséről és plázastopról tárgyal a parlament
Az Országgyűlés ma megtárgyalja a kormány azon javaslatát, amely az eddiginél szigorúbban szankcionálná az üzletszerűen elkövetett uzsorázást, azonban lehetőséget adna a büntetés korlátlan enyhítésére azok esetében, akik azelőtt jelentik az uzsora-bűncselekmény elkövetését, hogy az a hatóság tudomásra jutna. Az LMP kezdeményezésére plázaépítési moratóriumról is vitáznak a képviselők.
2011.09.27. 05:20
 
Koszovó - A KFOR megkezdte a barikádok eltávolítását, a szerbek nem tágítanak
A nemzetközi békefenntartó erők (KFOR) katonái hétfőn Észak-Koszovóban megkezdték a jarinjei átkelőhöz vezető úton levő akadályok eltávolítását.
2011.09.26. 20:50
 
Eltérő szakértői vélemények a szeptember végi varsói keleti partnerségi csúcstalálkozóról
Rácz András, a Magyar Külügyi Intézet (MKI) tudományos főmunkatársa szerint a nyáron több kedvező fejlemény történt az EU és a keleti partnerség országainak viszonyában, ezért jó eséllyel sikeresebb lesz a kezdeményezés szeptember 29-30-i varsói csúcstalálkozója, mintha a magyar elnökség alatt rendezték volna meg. Deák András, a Közép-európai Egyetem EU bővítési tanulmányok központjának kutatási igazgatója azonban úgy látja, kétséges a tanácskozás sikere, mivel félő, hogy a nagy tagállamok legmagasabb rangú vezetői távol maradnak az eseménytől.
2011.09.26. 16:03
 
 
OGY - Háromkulcsos adórendszert szeretne az LMP
Az LMP három jövedelmi kulcsos adórendszerre tesz javaslatot, miközben felszámolná a multiknak adott "koncepciótlan és nem működő" adókedvezményeket, bevezetné az ökológiai adóreformot és egy célzott járulékcsökkentéssel teremtene munkahelyeket - ismertette a párt adópolitikai elképzeléseit Scheiring Gábor hétfőn.
2011.09.26. 15:32
 
 
Venizelosz: nem volt szó görög államcsődről
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatójával, Christine Lagarde-dal és Jean-Claude Trichet-vel, az Európai Központi Bank (EKB) elnökével folytatott hétvégi tárgyaláson nem volt szó olyan forgatókönyvről, amely görög államcsőddel járna - jelentette ki Evangelosz Venizelosz, Görögország pénzügyminisztere hétfőn.
2011.09.26. 14:45
 
Költségvetési bizottság: a képviselők támogatták az Országgyűlés Hivatala jövő évi költségvetési tervszámait
Az Országgyűlés Számvevőszéki és Költségvetési Bizottsága támogatta az Országgyűlés Hivatala jövő évi költségvetésének tervszámait, a testület egyúttal megvitatta és támogatta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 2010.évi tevékenységével kapcsolatos beszámolót. A bizottság ugyancsak támogatta a parlament gazdasági bizottságának a GVH tavalyi tevékenységével kapcsolatos országgyűlési határozati javaslatát.
2011.09.26. 14:37
 
Ellentétes az INA tulajdonosi hányadának korlátozása az EU-alapelvekkel
Az INA tulajdonosi hányadának korlátozása ellentétben lenne az EU belső piacáról szóló alapelvekkel és a Római Szerződés piaci diszkriminációt tiltó rendelkezéseivel, így a Magyarország horvátországi nagykövete szerint szinte biztosra vehető, hogy az uniós testületek, de mindenekelőtt az Európai Bizottság nem nézné jó szemmel Zágráb ilyen irányú lépését.
2011.09.26. 13:44
 
 
MSZP: kicsúszott a Fidesz kezéből a gazdaságpolitika irányítása
Kicsúszott a Fidesz kezéből a gazdaságpolitika irányítása - mondta Tüttő Kata, az MSZP fővárosi frakcióvezető-helyettese hétfőn Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.
2011.09.26. 12:08
 
A lakosság háromnegyede támogatja és biztonságosnak tartja a paksi atomerőmű működését
A magyar lakosság 73 százaléka egyetért a paksi atomerőmű működésével, és kellően szigorúnak tartja a biztonsági előírásokat. A többség támogatja a bővítést és a paksi blokkok üzemidejének meghosszabbítását is - közölte Mittler István, a Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója a legfrissebb közvélemény-kutatás eredményét az MTI-vel.
2011.09.26. 10:55
 
A jogi bizottság támogatja a fővárosi LMP-frakció népszavazási kezdeményezését
Egyhangúlag támogatta a fővárosi LMP-frakció népszavazási kezdeményezéséről szóló javaslatot a Fővárosi Közgyűlés jogi, ügyrendi, kisebbségi és vagyonnyilatkozat ellenőrző bizottsága hétfői ülésén.
2011.09.26. 10:52
 
 
Orbán: minőségi időskori életre, nem becsapós fiatalító kúrákra van szükség
A miniszterelnök szerint át kell alakítani a magyar társadalom öregedéshez való viszonyát, ugyanis "a holnapot felélő fogyasztás világában" egészségtelen módon felértékelődött az emberi élet egy rövid, 16-30 év közötti szakasza, az élet többi része pedig leértékelődött.
2011.09.26. 10:35
 
 
Torna-vb - Berkivel az élén szerdán utazik el a magyar csapat
Utolsó edzésein vesz részt a magyar férfi és női tornászválogatott, amely szerdán utazik el Tokióba, a jövő pénteken kezdődő olimpiai kvalifikációs vb helyszínére.
2011.09.26. 10:34
 
 
Késésben a kisebbségi kultúrák támogatásáról szóló törvény
Egyre kétségesebb a kisebbségi kultúrák támogatásáról szóló törvény sorsa. A késés legfőbb oka a kormánykoalíción belüli nézeteltérések és a jövő évi költségvetés átírása. Eredetileg 2012-es hatállyal szerették volna elfogadni, viszont a jelek szerint 2013 előtt aligha léphet életbe. A tervezet már hónapok óta a kisebbségi ügyekért felelős kormányalelnök fiókjában pihen - írja az Új Szó című pozsonyi magyar napilap hétfőn.
2011.09.26. 09:50
 
Kreatív gyerekváros nyílik október végén a Nyugati téren
Magyarországon, de Európában is egyedülálló kreatív kiállítás nyílik gyerekeknek október végén Budapesten, a Mini Cityt a Nyugati téren, a volt Skála Metró épületében, összesen 1800 négyzetméteren alakítják ki - mondta Máté Xénia, a kiállítást megalkotó Prime Exhibition ügyvezetője az MTI-nek.
2011.09.26. 08:02
 
Kocsis Máté sikeresnek értékelte a helyi népszavazást Józsefvárosban
Sikernek tartja a helyi népszavazás eredményét Kocsis Máté (Fidesz-KDNP), a VIII. kerület polgármestere. A városrész vezetője szerint 10 ezer ember véleményét mindenképpen figyelembe kell venni.
2011.09.25. 21:53
 
Észak-Európában a legtöbb a készház
Finnországban a lakóépületek 87 százaléka, Svédországban 80 százaléka, míg Oroszországban 40 százaléka favázas készház - közölte az Európai Készházgyártók Szövetségének a héten Sopronban lezajlott közgyűlésén elhangzottakat a MAKÉSZ az MTI-vel.
2011.09.25. 04:00
 
A GVH jelentése a múlt évi tevékenységéről
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) fő célként tűzte maga elé tavaly a kartellekkel és a sérülékeny fogyasztókat érintő tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatokkal szembeni határozott fellépést, amit meg is valósított - áll a GVH jelentésében, amelyet hétfőn tárgyal több parlamenti bizottság is.
2011.09.25. 04:00
 
Rg-vb - Hibátlan gyakorlatokkal is elúszott az olimpia a kéziszercsapatnak
A 14. helyen végzett a Hauser Judith, Topic Dária, Buda Júlia, Kohlhoffer Fanni, Korom Anna, Katona Barbara, Miklós Dominika, Szkokán Mónika alkotta együttes kéziszer-csapat a ritmikus gimnasztikázók montpellier-i olimpiai kvalifikációs világbajnokságán összetettben, ami azt jelenti, hogy elszálltak számára az olimpiai remények.
2011.09.24. 21:24
 
Oscar-esélyes osztrák film nyerte a Jameson CineFest fődíját
Véget ért szombat este a VIII. Jameson CineFest, azaz a Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál; fődíját, a miskolci születésű Oscar-díjas rendező-íróról elnevezett Pressburger Imre-díjat Karl Markovics filmje, a Lélegzés (Atmen) kapta, amelyet a férfi főszereplő, Thomas Schubert vett át.
2011.09.24. 20:24
 
 
Orbán: vége a becstelenség, a stiklik és a kifosztás korszakának
A miniszterelnök szerint a törvényeknek - a korábbiakkal ellentétben - a becsületes embereket kell védeniük, nem pedig a bűnözőket, és senki nem állhat sem a törvények felett, sem azokon kívül. Vége a visszaélések, a becstelenség, a stiklik és a kifosztás korszakának, a kabinet lezárta a bűnözőket mentegető, pártfogó liberális kormányok időszakát - jelentette ki Orbán Viktor szombat délután 1.327 tiszthelyettes rendőr ünnepélyes eskütételén és a Készenléti Rendőrség csapatzászló-adományozási ünnepségén a budapesti Hősök terén.
2011.09.24. 16:56
 
Kard egyéni ob - Szilágyi Áron és Benkó Réka győzött
Szilágyi Áron, illetve - címét megvédve - Benkó Réka bizonyult a legjobbnak a kardozók szombati egyéni országos bajnokságán, a budapesti Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban.
2011.09.24. 16:27
 
 
Rg-vb - Vass Dóra 20. lett összetettben
Vass Dóra a 20. helyen végzett a ritmikus gimnasztikázók montpellier-i olimpiai kvalifikációs világbajnokságának egyéni összetett fináléjában.
2011.09.24. 09:52
 
Választójogi reform - Nézőpont: 139 mandátuma lenne a Fidesz-KDNP-nek a 200 fős parlamentben
A Nézőpont Intézet az általa készített vegyes választási modell alapján úgy számol, hogy a jelenleginél kisebb, 200 tagú Országgyűlésben 139 mandátuma lenne a Fidesz-KDNP-nek, 31 az MSZP-nek, 24 a Jobbiknak, 6 pedig az LMP-nek - a tavalyi választás elsőfordulós eredményeit figyelembe véve.
2011.09.24. 09:17
 
 
Az MSZP megújításáról is tárgyal ma a szocialisták választmánya
A következő fél évben az MSZP előtt álló feladatokról és a párt megújításáról is szó lesz a szocialista párt választmányának mai zárt ülésén.
2011.09.24. 05:15
 
Hátrányos lesz a cégeknek a veszteségelhatárolás módosítása
A veszteségelhatárolás intézményének tervezett szigorítása súlyosan érinti a cégeket, ha az idei adóbevallásnál is a tervezett szabályt alkalmazták volna a társaságok, akkor nem csökkenthették volna 543 milliárd forinttal az adóalapjukat, az adózás előtti eredményüket - írta a gazdaság.hu portál.
2011.09.24. 04:00
 
 
Martonyi: Magyarország nincs döntési helyzetben a palesztin státus ügyében
Magyarország nem tagja a ENSZ Biztonsági Tanácsának (BT), ezért nincs abban a helyzetben, hogy szavaznia kelljen a palesztin folyamodványról, hogy az ENSZ vegye fel őket a tagállamai közé, és ha a kvartett nyilatkozata újraindítja az izraeli-palesztin tárgyalásokat, lehet, hogy ilyen szavazásra nem is lesz szükség – jelentette ki pénteken New Yorkban az MTI-nek nyilatkozva Martonyi János külügyminiszter.
2011.09.24. 03:59
 
 
Schiffer András: a Fidesz az ellenkezőjét csinálja annak, mint amire felhatalmazást kért
Schiffer András szerint azért van szükség az LMP programjára, mert a Fidesz pontosan az ellenkezőjét csinálja annak, mint amire a választások előtt felhatalmazást kért.
2011.09.23. 20:45
 
 
Simor: az államháztartás jövő évi hiánya 1,1 százalékkal nagyobb lehet a kormány által tervezettnél
Simor András a kockázatokat szem előtt tartva szavazott nemmel a Költségvetési Tanács ülésén (KT), különvéleményében rögzíti, hogy az eddig megismert intézkedések alapján a 2012-es államháztartás 2,5 százalékos GDP- arányos hiánycélja nem teljesül - közölte a jegybankelnök véleményét pénteken honlapján a Magyar Nemzeti Bank.
2011.09.23. 18:11
 
Újabb ítélet a szentkirályszabadjai reptér ügyében
A Győri Ítélőtábla szerint jogszerűen bontották fel a veszprémi és a szentkirályszabadjai önkormányzatok a BudaWest Zrt.-vel kötött, a két település közötti repülőtér eladásáról szóló szerződést, de másodfokon nem született döntés a vételár visszafizetésével kapcsolatos elszámolási vitában - tájékoztatták az érintett önkormányzatok pénteken közleményben az MTI-t.
2011.09.23. 16:04
 
 
Slota szerint Magyarország fegyverkezik
Ján Slota, az ellenzéki Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke szerint a gazdasági csőd felé haladó Magyarország folyamatosan fegyverkezik. A politikus sajnálatosnak tartja, hogy ez - mint fogalmazott - a mai Szlovákiában senkit nem érdekel.
2011.09.23. 15:50
 
 
Szijjártó: a kormány megőrzi a nyugdíjak értékét
Míg az MSZP-kormányok évről évre csökkentették a nyugdíjak reálértékét, a nemzeti ügyek kormánya ígéretének megfelelően megőrzi a nyugdíjak értékét és féken tartja a nyugdíjasok számára komoly terhet jelentő rezsiköltségeket - közölte a miniszterelnök szóvivője az MTI-vel pénteken.
2011.09.23. 15:39
 
Oroszország-szakértők pragmatikus magyar-orosz viszonyt szorgalmaznak
Egymás legitim érdekeit tiszteletben tartó, tárgyszerű, pragmatikus magyar-orosz kapcsolatokat szorgalmaztak ismert Oroszország-szakértők egy pénteki budapesti sajtóbeszélgetésen.
2011.09.23. 15:36
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221[222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2014 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML