2014. április 24., csütörtök - György
Deviza:  
EUR/HUF 307,24 USD/HUF 221,88 CHF/HUF 251,71
Mobilon:  hir3.hu/mRSS
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Gazdaság ››  MOL
22872 találat
 
Két tartálykocsiból szivárgott a veszélyes anyag a komáromi vasútállomáson
Két tartálykocsiból szivárgott vegyi alapanyag, sztirol (UN-2055) a komáromi vasútállomáson, ahol le kellett állítani csütörtök délután a vonatközlekedést - tájékoztatta Kálmán Sándor megyei katasztrófavédelmi ügyeletes pénteken az MTI-t.
2011.08.12. 07:47
 
Devizahitelesek - Fix lesz a közjegyzői díj az árfolyamgátat igénylők számára
A közjegyzői díjat a kormány az ügyfelek érdekében minden bankra egységesen fix áron kívánja szabályozni, a megszokott díj töredékét kitevő összegben; a pontos összeget a legkésőbb jövő héten életbe lépő miniszteri rendelet határozza meg - közölte a Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság csütörtökön az MTI-vel.
2011.08.11. 19:31
 
Egymilliárd forintot kell visszafizetnie a pécsi közlekedési társaságnak
Jogosulatlan áfa-visszaigénylés miatt egymilliárd forintot kell visszafizetnie a Pécsi Közlekedési Zrt.-nek, a társaságnak több száz millió forintos likviditási hiányt is le kell küzdenie - közölte a baranyai megyeszékhely polgármesteri kabinetirodája csütörtökön az MTI-vel.
2011.08.11. 18:22
 
KIM: újabb civil szervezeteket támogat a kormány
Bővítette a kormány a korábban támogatott civil szervezetek körét, több szervezetnél pedig megnövelte a támogatást, összesen több mint 320 millió forinttal, így az idei kormányzati támogatás megközelíti a hétmilliárd forintot - közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) csütörtökön.
2011.08.11. 17:30
 
Újabb kanadai edző a dunaújvárosi hokicsapatnál
A kanadai Glen Williamson lett a dunaújvárosi Dab.Docler jégkorongcsapatának a vezetőedzője.
2011.08.11. 17:25
 
Októberre elkészül az Új Nemzedék Jövőjéért Program
Lezárult a fiatalokkal kapcsolatos kormányzati döntések alapjául szolgáló, Új Nemzedék Jövőjéért Program társadalmi vitája, ennek alapján októberre elkészül a konkrét javaslatokat tartalmazó csomag - közölte Mihalovics Péter miniszteri biztos csütörtökön Zánkán az MTI-vel.
2011.08.11. 16:28
 
 
Vadai Ágnes: titkosított ügyben, magánszemélyként hallgattak meg tanúként
Magánszemélyként és az idézéssel ellentétben nem az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának elnökeként hallgatták meg Vadai Ágnest, az MSZP országgyűlési képviselőjét csütörtökön tanúként a Budapesti Katonai Ügyészségen.
2011.08.11. 15:48
 
Volt titkosszolgálati vezetők - Előzetes letartóztatásban marad Galambos Lajos
A Fővárosi Bíróság (FB) Katonai Tanácsa három hónappal meghosszabbította Galambos Lajosnak, a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) egykori főigazgatójának előzetes letartóztatását - írta a Magyar Nemzet csütörtökön a honlapján.
2011.08.11. 15:26
 
Munka törvénykönyve - A szakszervezetek folytatni szeretnék az egyeztetést
A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) megvizsgálja, hogy a szakszervezetek mely javaslatai építhetők be az új Munka törvénykönyvébe (Mt.), az érdekképviseletek pedig azt szeretnék, hogy - a munkaadókkal kibővítve - folytathassák a tárgyalásokat a minisztériummal és a kormánnyal a készülő jogszabályról.
2011.08.11. 14:31
 
Nefmi: árkorlátot alkalmaznak a tankönyvekre
Árkorláttal akadályozza meg a szaktárca azt, hogy az idén jelentősebben dráguljanak a tankönyvek, a kötelező kerettantervek bevezetésével pedig drasztikusan csökkentik majd a hivatalos tankönyvlistára felkerülő kötetek számát – mondta a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (Nefmi) közoktatásért felelős helyettes államtitkára csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.
2011.08.11. 13:21
 
 
MSZP: Magyarország egy év alatt kockázatosabb ország lett, mint Románia
Burány Sándor, az Országgyűlés gazdasági és informatikai bizottságának szocialista tagja szerint a kormányváltás óta a Magyarországgal kapcsolatos kockázati felár annyit emelkedett, hogy az ország e téren egy év alatt Románia mögé került.
2011.08.11. 13:15
 
Az MSZP a Mol-részvények vásárlásának kivizsgálására szólítja fel a számvevőszéket
Az MSZP arra szólítja fel az Állami Számvevőszéket (ÁSZ), hogy haladéktalanul indítson vizsgálatot a Mol-részvények mintegy ötödének állami megvásárlásával kapcsolatban.
2011.08.11. 13:13
 
Közvetlen brüsszeli forrásokat hoznának az Észak-Alföldre
A közösségi szintű programok finanszírozására szolgáló közvetlen brüsszeli források kiaknázását kívánja serkenteni az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség (ÉARFÜ).
2011.08.11. 12:22
 
József Attila Színház: a színészek alkalmazotti jogviszonya megszűnik, de vállalkozói szerződéssel tovább játszhatnak
Októberben indul az évad a József Attila Színházban, az új igazgató, Nemcsák Károly őszre és tavaszra tervez egy-egy saját bemutatót a színház eddigi társulatának tagjaira is építve. A színészek alkalmazotti jogviszonyát - csoportos létszámleépítéssel - megszünteti, de többekkel vállalkozói szerződést kötne bizonyos előadásokra.
2011.08.11. 10:55
 
 
Szükség esetén új ereket is növeszthetünk
Valamennyi szervünk egészséges működéséhez jó vérellátásra, vagyis ép érrendszerre van szükség: egy új tudományos eredmény azt a reményt kelti, hogy a jövőben az elzáródott, életfontosságú erek helyébe új vérereket növeszthetünk.
2011.08.11. 10:51
 
Miklósa Erika és Rost Andrea is fellép a Zempléni Fesztiválon
Változatos, minden korosztály számára érdekes programokkal várja a közönséget péntektől a Zempléni Fesztivál, amelyen két szopránt is újra láthat a közönség: Miklósa Erika slágeráriákat énekel a Dohnányi Zenekar kíséretével a sárospataki nyitókoncerten, Rost Andrea pedig új műfajok felé forduló Pannon dalok című műsorával lép fel a tokaji zsinagógában.
2011.08.11. 10:42
 
 
Négygólos győzelem Izland ellen
A svédek elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott szerda este 4-0-ás győzelmet aratott Izland felett a Puskás Ferenc Stadionban rendezett barátságos mérkőzésen.
2011.08.11. 08:31
 
Önkormányzati adósság - Pest megye nehezen törleszt, Érd jobban áll
Miközben Pest megye önkormányzata hiteleinek törlesztése érdekében az önhibájukon kívül hátrányos helyzetbe került önkormányzatok számára kiírt pályázatra vár, Érd megyei jogú város, bár jelentős adóssággal rendelkezik, nem számol likviditási, törlesztési problémákkal - mondták el az illetékesek az MTI azon körkérdésére válaszolva, hogy a svájci frank erősödése miként érinti az önkormányzatuk adósi helyzetét.
2011.08.11. 08:29
 
Győr-Moson-Sopron megyének és Győrnek sincs gondja a törlesztésekkel
Győr-Moson-Sopron megyének és Győrnek sincs frankhitele, az egyéb kötelezettségeik törlesztése nem okoz likviditási problémát - mondták el az illetékesek az MTI azon körkérdésére válaszolva, hogy a svájci frank erősödése miként érinti az önkormányzatuk adósi helyzetét.
2011.08.11. 08:27
 
 
A menyétek is eltervezik a jövőt
Egy Közép- és Dél-Amerikában honos menyétféle, a taira leszedi az éretlen banánt, majd eldugja, amíg az meg nem érik. Ilyen szintű előre tervezést eddig csak főemlősök és madarak esetében sikerült kimutatni.
2011.08.11. 08:24
 
 
Sziget - Magyar fellépő a pénteki programból: Európa Kiadó
A Sziget fesztivál egyik új helyszínének, a nemzetközi Európa Színpadnak az Európa Kiadó az egyetlen magyar fellépője. Az idén 30 éves zenekar pénteken 20.40-kor kezd, Menyhárt Jenő "igazgató" az MTI-nek elmesélte, mi újság a legendás csapat háza táján.
2011.08.11. 08:17
 
Jobbik: csak a Jobbiknak fontos az elszámoltatás
A Jobbik frakcióvezető-helyettese szerint az elmúlt hónapokban bebizonyosodott, hogy a parlamenti pártok közül egyedül a Jobbik tartja fontosnak a "politikusbűnözők" elszámoltatását - jelentette ki Volner János szerdai sajtótájékoztatóján.
2011.08.10. 15:46
 
Fidesz: a korrupciós ügyek nem maradnak lezáratlanul
A korrupciós ügyek nem maradnak lezáratlanul, felelőseik pedig, - ha a bíróság is úgy ítéli meg - valóban felelni fognak tetteikért - közölte a Fidesz-frakció sajtóosztálya az MTI-vel azzal kapcsolatban, hogy a Jobbik frakcióvezető-helyettese, Volner János szerdán kijelentette: az ellenzéki párt szerint az elmúlt hónapokban bebizonyosodott, hogy a parlamenti pártok közül egyedül a Jobbik tartja fontosnak a "politikusbűnözők" elszámoltatását.
2011.08.10. 15:36
 
Brit zavargások - Felháborítja és összefogásra ösztönzi az angolokat a fosztogatás
Sokkolta és felháborította az embereket a Nagy-Britannián átsöprő zavargási hullám, több londoni városrészben önkéntesek takarítják a fosztogatások nyomait a viszonylagos nyugalomban telt éjszaka után.
2011.08.10. 15:35
 
Marco Polo valószínűleg sohasem járt Kínában
Marco Polo (1254-1324) velencei kalmár, utazó és író valószínűleg sohasem járt Kínában - vélik távol-keleti régészeti leletek alapján olasz archeológusok, akik elméletüket a Focus Storia itáliai történelmi folyóiratban ismertetik.
2011.08.10. 12:19
 
Megtalálták az orosz Távol-Keleten kedden lezuhant An-12-est
Megtalálták az orosz hatóságok a távol-keleti Magadani területen kedden lezuhant An-12 típusú teherszállító repülőgépet, amelynek 11 fős legénységéből feltehetően senki sem élte túl a szerencsétlenséget.
2011.08.10. 12:16
 
Kész rendezni viszonyát az RMDSZ és a PD-L kolozsvári szervezete
Megvan a kölcsönös szándék a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) és a Demokrata Liberális Párt (PD-L) kolozsvári együttműködésének visszaállítására, miután Máté András, a magyarok e szervezetének megyei elnöke ígéretet kapott Sorin Apostu PD-L-es polgármestertől: a hétvégén elköltöztetik a Szent Mihály-templom mellől a viszály tárgyát képező zöldségpiacot.
2011.08.10. 12:15
 
 
Sziget - Magyar fellépő a csütörtöki programból: colorStar
Legjobb dalait fogja előadni a Sziget fesztiválon csütörtökön az idén tizenötödik születésnapját ünneplő colorStar zenekar: a csapat csütörtökön az A38-wan2 színpadon 18.40-kor lép a közönség elé.
2011.08.10. 09:07
 
Olajfaló mikrobák segítettek megtisztítani a Mexikói-öblöt felszínét
Hihetetlen gyorsasággal táplálkozó mikrobák segítettek megtisztítani az olajtól a katasztrófa sújtotta Mexikói-öböl vízfelszínét, ám azt nem tudni, hogy a mikroorganizmusok mire használták fel az így nyert hatalmas energiamennyiséget - derült ki egy új tanulmányból.
2011.08.10. 09:01
 
BÉT - A pozitív nyitást hullámzó kereskedés válthatja fel szerdán
Pozitív nyitás után hullámzó árfolyammozgásra számítanak a Budapesti Értéktőzsde szerdai kereskedési napján az MTI által megkérdezett elemzők.
2011.08.10. 09:00
 
MSZP: Rétvári közlése a valóság szégyenletes megcsúfolása
Az MSZP szerint a valóság szégyenletes megcsúfolása Rétvári Bencének, a KDNP alelnökének az ország gazdasági helyzetéről tett kijelentése - olvasható a párt által kedden, az MTI-hez eljuttatott közleményben.
2011.08.09. 19:14
 
 
Sportlövő Eb - Igaly nem szerzett olimpiai kvótát
Igaly Diána visszatérését követő legjobb teljesítményével, 70 koronggal zárta a belgrádi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság női skeetversenyét, ám egy koronggal elmaradt attól, hogy a döntőbe jutásért lőhessen szét, így kvótát sem sikerült szereznie.
2011.08.09. 19:09
 
Csaknem kétmilliárd forinttal több pénz jut a kórházaknak az E Alapból
Augusztustól az eredetileg ez évre tervezettnél 1,7 milliárd forinttal nagyobb összeg áll a kórházak rendelkezésére az Egészségbiztosítási Alapban a tételes elszámolású eszközök és nagy értékű műtétek finanszírozására - olvasható az egészségügyért felelős államtitkárság és az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) kedden az MTI-hez eljuttatott közös közleményében.
2011.08.09. 19:08
 
HVG Adózóna - Egyszerűen és véglegesen meg lehetne oldani a devizahitelesek helyzetét
Létezik egy egyértelmű, gyors és végleges megoldás a devizahitelesek számára: október 1-jétől minden devizaalapú lakáshitelesnél automatikusan életbe kellene léptetni a 180 forintos árfolyamgátat, a bankok pedig a gyűjtőszámlán felhalmozott összegeket minden évben leírhatnák a bankadóból annak összegéig - írta Angyal József adószakértő, matematikus kedden a HVG Adózónában. Az adószakértő megmagyarázza azt is, miért keletkezik extra profit a devizaalapú hitelezésen.
2011.08.09. 19:07
 
Brit zavargások - Külügyi szakértő: a brit kormánykoalíció is veszélybe kerülhet
A brit kormánykoalíciót is veszélybe sodorhatja, ha David Cameron miniszterelnök nem reagál kellő határozottsággal a zavargásokra - mondta kedden az MTI-nek Gálik Zoltán, a Magyar Külügyi Intézet (MKI) tudományos főmunkatársa, aki szerint a megszorító intézkedéseket elszenvedő lecsúszott társadalmi rétegek spontán tiltakozó akcióiról lehet beszélni.
2011.08.09. 19:02
 
A magyar bankrendszer még jó ideig állja a próbát
Bár a svájci frank kedden történelmi csúcsra jutott a forinttal szemben, a korábbi stressztesztek alapján a magyar bankrendszer még jól állja a próbát.
2011.08.09. 19:00
 
Egis: 55 százalékos eredmény-csökkenés az üzleti év 3. negyedében
Az Egis Gyógyszergyár 2,31 milliárd forint konszolidált adózott eredményt, és 32,377 milliárd forint árbevételt ért el az üzleti éve harmadik negyedévében - az április-júniusi időszakban -, az előző év azonos időszakához képest a nyereség 55 százalékkal csökkent, az árbevétel pedig 6,6 százalékkal nőtt - közölte a társaság kedden.
2011.08.09. 18:58
 
MSZP: több költségvetési variáció kell nagyobb tartalékokkal
AZ MSZP szerint több variációban is el kellene készítenie a kormánynak a 2012-es költségvetésre vonatkozó javaslatát és azok közül csak később kellene eldöntenie, hogy melyik felel meg az aktuális gazdasági feltételeknek - jelentette ki keddi budapesti sajtótájékoztatóján Szekeres Imre.
2011.08.09. 14:44
 
HENT - Korlátozott a hamis terméket vásárlók aránya Magyarországon
Minden termékcsoportban csökkent a hamis termékeket vásárlók aránya a tavalyi évhez képest, különösen az illatszerek és a CD-k, DVD-k esetében - közölte a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT) kedden.
2011.08.09. 14:40
 
 
Nem látni a tőzsdei esés végét - elemzők
Egyelőre nem tudni meddig folytatódik a lejtmenet a tőzsdéken, mivel a befektetők továbbra sem látják egyértelmű jelét az adósságválság megoldásának - vélekedtek az MTI által megkérdezett szakértők azután, hogy kedden - összhangban a többi európai tőzsdemutatóval - meredeken esett a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe is.
2011.08.09. 14:39
 
VM: huszonkét pályázat az illegális hulladéklerakók felszámolására
Huszonkét érvényes pályázat érkezett az illegális hulladéklerakó telepek felszámolására - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) a kormany.hu honlapon kedden.
2011.08.09. 14:11
 
 
BUX (köztes 1): 18.031,90 pont, -5,65 százalék 11.30 órakor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe a plusz 42 pontos nyitás után jelentősen esett kedden délelőtt.
2011.08.09. 11:55
 
Aggodalom Berlinben Timosenko őrizetben tartása miatt
A berlini kormány után a legtekintélyesebb német újságok is élesen elítélték a volt ukrán kormányfő, Julija Timosenko letartóztatását, illetve őrizetben tartását.
2011.08.09. 11:54
 
 
Jelentősen lassult az export júniusban
Euróban számolva idén júniusban a kivitel 3,1, a behozatal 2,6 százalékkal nőtt 2010 júniusához viszonyítva - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden az előzetes adatok alapján.
2011.08.09. 10:05
 
Lezuhant egy teherszállító gép az orosz Távol-Keleten, 11-fős legénységgel
Lezuhant egy An-12 típusú teherszállító repülőgép kedden az orosz Távol-Kelet Magadani területén, fedélzetén a legutóbbi információk szerint 11 ember tartózkodott.
2011.08.09. 10:03
 
Az internetes zaklatás veszélyesebb a szóbeli megfélemlítésnél
Az internetes világ mindenütt jelenlévő valósága és az onnan érkező fenyegetések sajátos természete miatt a digitális zaklatásnak sokkal súlyosabb következményei vannak az áldozatokra nézve, mint a hagyományos szóbeli-érzelmi megfélemlítésnek - figyelmeztetnek a szakemberek.
2011.08.09. 09:45
 
 
Sziget - Magyar fellépő a szerdai programból: Brains
Drum & bass és elektró, frontember jamaicai szlenges angollal: a tizenhét évvel ezelőtt Szentendréről indult Brains napjainkra színvonalas nemzetközi produkcióvá nőtte ki magát; MC Columbo és társai szerdán az MR2-Petőfi Rádió magyar nagyszínpadon csapnak hatalmas bulit.
2011.08.09. 09:42
 
 
A nyolchónapos csecsemők hetven százaléka túl sok sót eszik
A nyolchónapos csecsemők hetven százaléka több sót fogyaszt naponta a korosztályának előírt maximális beviteli mennyiségnél, mivel a gyerekeket többek között olyan sóban gazdag bébiételekkel etetik, amelyek élesztőkivonatot és húslevet tartalmaznak - figyelmeztetnek a brit szakemberek.
2011.08.09. 09:41
 
Simonyi András: mélységesen polarizálódott az amerikai elit
Olyan mélységesen polarizálódott az amerikai elit és a politikai döntéshozatali rendszer, hogy nem képes gyors és hatékony döntéseket hozni - ez az egyik legfőbb tanulsága az amerikai adósságplafon megemelése körüli vitának és az amerikai adósosztályzat leminősítésének Simonyi András volt washingtoni nagykövet szerint.
2011.08.08. 17:18
 
 
MSZP: soha nem látott megszorításokra készül a kormány
Az MSZP szerint csak figyelemelterelés Selmeczi Gabriella hétfői nyilatkozata, "mert a valóság az, hogy soha nem látott megszorításokra készül a kormány a szociális ellátás, az egészségügy és a nyugdíjrendszer területén".
2011.08.08. 17:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221[222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2014 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML