2015. május 29., péntek - Magdolna
Deviza:  
EUR/HUF 309,4 USD/HUF 282,35 CHF/HUF 299
RSS
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Gazdaság ››  MOL
24290 találat
 
Negyven éves a világ első mikroprocesszora, az Intel 4004
Negyven éves az Intel 4004 mikroprocesszor. A világ első mikroprocesszorát 1971. november 15-én állították elő. A rendkívüli fejlődést jól mutatja, hogy ma a világ leggyorsabb processzora körülbelül 4 gigahertzes (GHz) frekvencián működik, ez pedig olyan gyors az elsőhöz képest, mint a rövidtávfutó Usain Bolt egy csigához viszonyítva.
2011.11.15. 05:00
 
 
Magyar Nemzet - Budai Gyula feljelentést tett a Szerencsi Mezőgazdasági Rt. privatizációja miatt
Feljelentést tett hétfőn Budai Gyula elszámoltatási és korrupcióellenes kormánybiztos a Szerencsi Mezőgazdasági Rt. 2004-es privatizációja miatt - közölte a Magyar Nemzet a keddi számában.
2011.11.15. 04:09
 
EBRD: gyengíti a demokrácia kelet-európai támogatottságát a válság
Több közép-kelet-európai országban, köztük Magyarországon is gyengíti a demokratikus államforma és a piacgazdaság támogatottságát az elhúzódó pénzügyi-gazdasági válság - áll a londoni Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) által a pénzintézet működési területéről kedden kiadott éves helyzetértékelésben.
2011.11.15. 02:24
 
Erős Európát sürgettek a német CDU kongresszusán
Erős Európát sürgetett az Angela Merkel kancellár vezette Német Kereszténydemokrata Unió (CDU) hétfőn kezdődött, lipcsei kongresszusán.
2011.11.14. 19:10
 
Londoni elemzők: a Fitch és az S&P lépése ellenére még elkerülhető a magyar leminősítés
A piaci szereplők nem feltétlenül számítottak Magyarország államadós-osztályzatainak leminősítésére két nagy hitelminősítő, a Fitch Ratings és a Standard & Poor's osztályzatrontás lehetőségére utaló hétvégi bejelentései előtt, de a leminősítés még elkerülhető - vélekedtek hétfői értékeléseikben londoni felzárkózó piaci elemzők.
2011.11.14. 18:58
 
OGY - jövő hétre elkészülhet a képviselői javadalmazásról szóló koncepció
Várhatóan jövő hétre elkészíti az Országgyűlés felelős albizottsága a képviselői javadalmazásról szóló koncepcióját és leteszi azt az alkotmányügyi bizottság asztalára - mondta Rubovszky György, az albizottság kereszténydemokrata elnöke hétfőn az MTI-nek. A kodifikációs munka ezután kezdődhet.
2011.11.14. 18:12
 
Újratervezés - Keserű Ilona legújabb képeiből nyílik tárlat Pécsen
Először állítja ki Magyarországon új színrendszer szerint készült képeit Keserű Ilona Kossuth-díjas festőművész, akinek e különleges tárlata szombaton nyílik a pécsi Nádor Galériában.
2011.11.14. 17:51
 
 
II. kerületi választás - Fidesz: nem volt táptalaja az ellenzéki riogatásnak
A Fidesz szóvivője szerint a vasárnapi II. kerületi időközi választáson bebizonyosodott, hogy nem volt táptalaja az ellenzéki riogatásnak, az emberek nem hitték el a rémhíreket.
2011.11.14. 16:12
 
A K&H Bankcsoport 100 millió forint adózás utáni nyereséget ért el az első kilenc hónapban
A K&H Bankcsoport a nemzetközi számviteli szabályok alapján mintegy 100 millió forint adózás utáni nyereséget ért el az idei első kilenc hónapban, de a devizaalapú jelzáloghitelek várható végtörlesztésére már most 25,2 milliárd forint értékvesztést számolt el a bank - mondta Hendrik Scheerlinck, a K&H Csoport vezérigazgatója hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.
2011.11.14. 15:55
 
Új testület alakult Székelyudvarhelyen a bűnözés ellen
Az erőszakos cselekmények és megfélemlítések visszaszorítása, a lakásmaffia megfékezése lenne a legfőbb feladata annak az új testületnek, amelyet Székelyudvarhelyen alakítottak a városi közbiztonság javítása érdekében - írta hétfői számában a Krónika.
2011.11.14. 15:51
 
 
Az INA nem kapott meg egyhavi kifizetést Szíriában
Az INA egyelőre nem kapott meg Szíriában egyhavi, 2011 szeptemberére vonatkozó kifizetést, mely október végén lett volna esedékes; az EU Szíriával szembeni korlátozó lépései negatív hatással lehetnek a társaság ottani üzletére és működésére - közölte a Mol a BÉT honlapján hétfőn az INA bejelentését.
2011.11.14. 15:49
 
Orosz állampolgárságot szeretne a koszovói szerbek egy része
Becslések szerint körülbelül 20 ezer koszovói szerb levélben kérte az orosz állampolgárságot az orosz Állami Dumától. A koszovói szerbeket tömörítő egyesületek, amelyek a levelet a belgrádi orosz nagykövetség útján Moszkvába továbbították, azzal indokolták a kérést, hogy szeretnék "ha Oroszország szavatolná biztonságukat".
2011.11.14. 15:42
 
Húszezer látogató a Győri Könyvszalonon
Több mint húszezren vettek részt a hétvégén a háromnapos Győri Könyvszalon eseményein. Az idei, XI. könyvünnep programjain harminc százalékkal több látogatót köszönthettek mint tavaly - mondta Serfőzőné Tóth Andrea, a polgármesteri hivatal főosztályvezetője az MTI-nek hétfőn.
2011.11.14. 14:38
 
 
MSZP: csak névleg marad meg az eva
Az egyszerűsített vállalkozói adó (eva) névleg megmarad, de gyakorlatilag nem - kommentálta hétfői, parlamenti sajtótájékoztatóján a Fidesz-KDNP frakció ülését követően elhangzottakat Szanyi Tibor.
2011.11.14. 14:13
 
Tíz év fegyházra ítélték a lányait molesztáló apát
Tíz év fegyházbüntetésre ítélt nem jogerősen a Somogy Megyei Bíróság hétfőn egy 53 éves férfit, aki tíz éven át molesztálta gyermekkorú lányait - közölte a bíróság sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.
2011.11.14. 13:23
 
 
DK: Magyarországnak "bóvli kormánya és bóvli miniszterelnöke van"
A Demokratikus Koalíció (DK) szerint ma Magyarországnak "bóvli kormánya és bóvli miniszterelnöke van", akik gazdasági tevékenységének hatására hamarosan az egész országot is leminősíthetik a "bóvli" kategóriába - jelentette ki Molnár Csaba hétfői sajtótájékoztatóján.
2011.11.14. 13:20
 
OGY - Bizottsági támogatás a köznevelésről és a civil szervezetek működéséről szóló törvényjavaslatnak
Nem jár jelentős pedagógus-elbocsátással a most beterjesztett köznevelési törvény - mondta képviselői kérdésre válaszolva Varga Zoltán, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium főosztályvezetője az Országgyűlés foglalkoztatási bizottságának hétfői ülésén, amelyen mind a nemzeti köznevelésről, mind az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról, mind pedig az egyes egészségügyi tárgyú törvények módosításáról szóló törvényjavaslatot általános vitára alkalmasnak találták a képviselők.
2011.11.14. 10:51
 
Magyarországi segítséggel digitalizálhatják a beregszászi levéltár anyagait
A tervek szerint Magyarország támogatásával digitalizálják a Kárpátalja Megyei Állami Levéltár beregszászi fiókintézetében őrzött okmányokat.
2011.11.14. 10:51
 
Új igazgatósági tag az MNV Zrt.-nél
Mészáros Karinát, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium vagyonpolitikáért felelős államtitkárságának főosztályvezetőjét nevezte ki a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. öttagú igazgatóságának új tagjává a nemzeti fejlesztési miniszter, a zrt. feletti tulajdonosi, részvényesi jogok gyakorlója - közölte az MNV hétfőn az MTI-vel.
2011.11.14. 10:47
 
 
Több magyar nagykövetség gazdálkodását is vizsgálja Budai Gyula
A berlini, a tel-avivi, a madridi, a moszkvai, a stockholmi és a ljubljanai magyar nagykövetség működését, illetve gazdálkodását is vizsgálja az elszámoltatási kormánybiztos.
2011.11.14. 10:22
 
Volt titkosszolgálati vezetők - Meghosszabbították Galambos Lajos előzetes letartóztatását
A Fővárosi Bíróság katonai tanácsa hétfőn két hónappal meghosszabbította Galambos Lajosnak, a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) volt főigazgatójának előzetes letartóztatását - közölte ügyvédje az MTI-vel.
2011.11.14. 10:20
 
Végtörlesztés - Az MNB 262 milliárd forintnyi, a végtörlesztésekhez kapcsolódó ajánlatot fogadott el
Az MNB októberben összesen négy alkalommal tartott a végtörlesztési programhoz kapcsolódó euróeladási tendert, amelyeken összesen 890 millió eurónyi (262 milliárd forint) ajánlatot fogadott el, és ebből a hónap végéig, a végtörlesztésekkel párhuzamosan 235 millió eurót (69 milliárd forintot) fizettek ki - közölte a Magyar Nemzeti Bank hétfőn publikált statisztikai mérlegében.
2011.11.14. 09:53
 
BÉT - Emelkedhetnek az árfolyamok a tőzsdén
Javuló nemzetközi hangulatban a nyugat-európai tőzsdék mellett a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) is emelkedhetnek az árfolyamok hétfőn a nyitásban.
2011.11.14. 08:56
 
Új vizsgáló módszer megelőzheti a fölösleges tüdőműtétet
Miközben az Európai Unióban a tüdőrák okozta halálozás csökken, ez a hazai statisztikára nem mondható el, és ha valakinek a tüdejében daganat jelenik meg, nem könnyű megmondani, hogy az jóindulatú daganat, vagy tüdőrák, mely sürgős kezelést igényel. Belga kutatók új vizsgáló eljárással lehetővé tették, hogy a rosszindulatú daganat pontosabb elkülönítésével a betegek túlélési esélyei javuljanak.
2011.11.14. 07:26
 
Új vizsgáló módszer megelőzheti a fölösleges tüdőműtétet
Miközben az Európai Unióban a tüdőrák okozta halálozás csökken, ez a hazai statisztikára nem mondható el, és ha valakinek a tüdejében daganat jelenik meg, nem könnyű megmondani, hogy az jóindulatú daganat, vagy tüdőrák, mely sürgős kezelést igényel. Belga kutatók új vizsgáló eljárással lehetővé tették, hogy a rosszindulatú daganat pontosabb elkülönítésével a betegek túlélési esélyei javuljanak.
2011.11.14. 07:26
 
Az MVM visszautasítja az LMP állításait
A Magyar Villamos Művek (MVM) Zrt. közleményben utasította vissza, hogy "a hétvégi időközi országgyűlési választás kampányának finisében" a Lehet Más a Politika Párt képviselőjelöltje "alaptalan vádaskodással a céget és annak elnök-vezérigazgatóját pártpolitikai célokra próbálta felhasználni" - írta az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében a cég.
2011.11.13. 19:11
 
Overdose nyert Rómában
Overdose megnyerte vasárnap a római Premio Carlo e Francesco Aloisi elnevezésű Group III-as futamot.
2011.11.13. 17:56
 
Fél évszázad után bocsánatot kér a Nagy Vonatrabló
Csaknem fél évszázad után bocsánatot kér minden idők leghíresebb vonatrablásának főszereplője, bár bűncselekményének elszenvedője rég nincs az élők sorában.
2011.11.13. 17:33
 
Saját házában raboltak ki egy idős nőt Szombathelyen
Megkötözték, és saját házában raboltak ki egy idős asszonyt Szombathelyen a Szövő utcában - értesült az MTI az utcában lakóktól vasárnap.
2011.11.13. 17:02
 
Abu-Dzabi Nagydíj - Lewis Hamilton győzött
Lewis Hamilton, a McLaren brit pilótája nyerte vasárnap a Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíjat.
2011.11.13. 15:57
 
Szijjártó: nem csoda, hogy Gyurcsány Ferenc megriadt a Balsai-jelentéstől
Szijjártó Péter szerint nem csoda, hogy riadalmat kelt Gyurcsány Ferencben Balsai István jelentése a 2006. október 23-i eseményekről, mert ez megerősíti azt a gyanút, amely szerint politikai utasításra vezényeltek rendőrtámadást a békés tüntetők ellen.
2011.11.13. 15:56
 
Brit lap: román szervezett fémtolvajok okoznak súlyos károkat Nagy-Britanniában
"Járványszerűvé" vált az elmúlt hónapokban a fémtolvajlás Nagy-Britanniában, és a brit rendőrség szerint román szervezett bűncsoportok felelősek a súlyos károkat és gyakran életveszélyes helyzeteket okozó lopássorozatért - írta a The Sunday Times.
2011.11.13. 15:13
 
A Szíriával szembeni uniós szankciók további keményítése várható
Az EU-országok külügyminiszterei hétfőn várhatóan tovább keményítik a Szíria elleni uniós szankciós intézkedéseket - vélekedtek brüsszeli diplomaták a hét végén, miután szombaton az Arab Liga felfüggesztette Szíria tagságát.
2011.11.13. 14:25
 
 
Vízilabda Magyar Kupa - Először aranyérmes a Szeged
Meglepetésre a Szeged lett a 2011-es Magyar Kupa győztese a férfi vízilabdázóknál: a Tisza-partiak a vasárnapi döntőben a címvédő Honvéd legénységét verték 9-8-ra a Szőnyi úti uszodában.
2011.11.13. 13:09
 
A Demokratikus Koalíció a Balsai-jelentés költségeire kíváncsi
A Demokratikus Koalíció (DK) pontos elszámolást kér a Balsai-jelentés elkészítésének költségeiről; az ügyben írásbeli kérdéssel fordultak a miniszterelnökhöz.
2011.11.13. 12:32
 
Bundabotrány - Vallomást tett a szombaton őrizetbe vett labdarúgó
Érdemi vallomást tett a gyanúsítottként kihallgatott A. Attila, az NB II-es Kozármisleny labdarúgója, akit szombaton vettek őrizetbe a nemzetközi fogadási csalásokkal kapcsolatos ügyben.
2011.11.13. 09:38
 
BÉT - Mérsékelten csökkent a BUX az elmúlt héten
Az elmúlt héten 0,89 százalékkal mérséklődött a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, miközben a vezető papírok vegyes teljesítményt nyújtottak.
2011.11.13. 04:01
 
Nyomozást indítottak a brüsszeli és a bécsi külképviselethez kapcsolódó ingatlanügyekben
Százmilliós sikkasztás, illetve hűtlen kezelés miatt indított nyomozást a rendőrség a brüsszeli külképviselet részére bérelt, de 2009-ben hónapokig igénybe nem vett épület ügyében, valamint azért, mert a bécsi nagykövetséghez tartozó lakások felújításánál a gyanú szerint túlszámlázás történt - tudta meg az MTI Hírcentrum szombaton.
2011.11.12. 19:45
 
Feloldották az útzárat a 87-esen
Feloldották az útzárat a 87-es főút Szombathely és Kőszeg közötti szakaszán, ahol korábban egy nő autójával az árokba hajtott - közölte a rendőrség az MTI-vel szombat este.
2011.11.12. 18:44
 
Férfi vízilabda Magyar Kupa - Simán jutott döntőbe a Szeged
A Szeged lesz a címvédő Honvéd ellenfele a férfi vízilabda Magyar Kupa fináléjában: Vincze Balázs tanítványai a szombati második elődöntőben könnyedén győzték le a Szolnok együttesét.
2011.11.12. 18:12
 
 
MSZP-kongresszus - Mesterházy: az új szereposztás nem leszámolás
Mesterházy Attila, az MSZP elnöke szerint a hosszú ideje a párt első vonalához tartozó politikusok is érzik, hogy eljött az a pillanat, amikor háttérbe kell vonulniuk, tapasztalataikra és tanácsaikra viszont továbbra is szükség van. Hangsúlyozta: az új szereposztás, amit szorgalmaz, nem leszámolás vagy kiszorítás, hanem az MSZP megújításának elkerülhetetlen része.
2011.11.12. 18:04
 
MSZP-kongresszus - RMDSZ: a határon túli magyarok felé kell nyitnia a pártnak
Az RMDSZ főtitkára örvendetesnek nevezte, hogy a szocialisták nemzetpolitikájuk újraértékelésére készülnek; Kovács Péter az MSZP budapesti kongresszusán szombaton azt mondta, a pártnak mindenekelőtt azon határon túli magyarok felé kell nyitnia, akik nem tudják elfelejteni a 2004. december 5-ei népszavazás eredményét.
2011.11.12. 15:09
 
Eperjesen megnyílt a Magyar Nyelv és Kultúra Intézete
Megnyílt a hét végén a Magyar Nyelv és Kultúra Intézete az Eperjesi Egyetemen. Ezzel az Eperjesi Egyetem lett az egyetlen olyan felsőoktatási intézmény Szlovákiában, ahol az országban élő minden számottevő kisebbség kultúrájának kutatásával és nyelvének oktatásával foglalkoznak. Már korábban megalakult a ruszin és a roma intézet.
2011.11.12. 14:57
 
 
MSZP-kongresszus - Új szereposztást sürgetett pártjában Mesterházy
Az MSZP-n belüli új szereposztás kialakítását sürgette kongresszusi beszédében Mesterházy Attila szombaton.
2011.11.12. 14:19
 
ÁNTSZ: mindent megtesznek a fertőző agyhártyagyulladás terjedése ellen
Mindent megtesz a fertőző agyhártyagyulladás terjedése ellen az Állami Népegészségügyi Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ), miután a héten Budapesten egy egyetemistánál kimutatták a betegséget – közölte Ócsai Lajos, az ÁNTSZ járványügyi főosztályának vezetője szombaton az MTI-vel.
2011.11.12. 13:30
 
SZDSZ: a cél 2014-ben leváltani a jelenlegi politikai rezsimet
Az SZDSZ deklarált politikai célja, hogy 2014-ben a jelenlegi politikai rezsim helyett egy demokratikus, a jogállamot tiszteletben tartó erő alakíthasson kormányt - mondta Szabadai Viktor, az SZDSZ ügyvezető elnöke a párt budapesti születésnapi rendezvényén szombaton az MTI-nek.
2011.11.12. 12:27
 
Dunaszerdahelyen a Boldogasszony kiállítás
November 15-én nyílik meg a dél-szlovákiai Dunaszerdahelyen a Boldogasszony című vándorkiállítás 26 kortárs magyar képzőművész szakrális témájú munkáiból.
2011.11.12. 12:19
 
Olaszország Berlusconi után, Monti előtt
A tervek szerint Silvio Berlusconi miniszterelnök szombat este benyújtja lemondását az államfőnek. A szakszervezetek hétfőre új kormányt sürgetnek.
2011.11.12. 12:05
 
Bombariadó a feleség féltékenysége miatt
Bombariadót okozott egy feleség féltékenysége Nagy-Britanniában: a nő férje sportkocsijának alvázára nyomkövetőt rakatott, amelyről a férfi azt hitte, hogy pokolgép.
2011.11.12. 06:42
 
Az Európa Tanács választási megfigyelői szerint még korai lenne felhagyni Oroszország ellenőrzésével
Az Európa Tanács választási megfigyelői szerint még korai lenne felhagyni Oroszország ellenőrzésével - közölték moszkvai sajtótájékoztatójukon.
2011.11.12. 00:26
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221[222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2015 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML