2014. július 29., kedd - Márta
Deviza:  
EUR/HUF 308,54 USD/HUF 229,6 CHF/HUF 253,93
Mobilon:  hir3.hu/mRSS
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Gazdaság ››  MOL
23205 találat
 
Szita Szabolcs: legyen nemzeti ügy a holokausztra való emlékezés
Nemzeti ügynek kell tekinteni a holokauszt tragédiájára való emlékezést és a megbékélést; a budapesti Páva utcai Holokauszt Emlékközpontnak ki kell fejezni a magyar társadalom kegyeletét, erkölcsi tartását és méltóságát, azt, hogy a vészkorszak minden áldozatával szemben kegyeletet érez - nyilatkozta Szita Szabolcs, az intézmény újonnan megválasztott ügyvezető igazgatója pénteken az MTI-nek.
2011.09.09. 16:36
 
Hunvald-ügy - A vád tanúja szerint négyszemközt, készpénzben adták át a vesztegetési pénzeket
A Hunvald-ügyben a vesztegetési pénzek átadásáról Nagy György, a vád tanúja a pénteki tárgyaláson a Fővárosi Bíróságon elmondta, hogy az mindig négyszemközt, készpénzben, gyakran az SZDSZ Dob utcai irodájában történt.
2011.09.09. 16:29
 
 
Devizahitelek - LMP: a Fidesz javaslata a tehetőseket segíti
Az LMP szerint a tehetőseket segíti a Fidesznek a devizahitelek rögzített árfolyamon való végtörlesztésére vonatkozó javaslata – jelentette ki pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján Schiffer András.
2011.09.09. 16:28
 
Index: a bíróságok szintjére emelnék az ügyészséget
A legfőbb ügyész a főbíróval azonos státusú közjogi méltósággá válna, és részt vehetne a Kúria ülésein, az ügyészek alapilletménye pedig meghaladná a bírókét az ügyészségi törvény tervezete szerint. A birtokába került dokumentumot pénteken ismertette az Index.hu.
2011.09.09. 16:17
 
 
Devizahitelek - Mesterházy: veszélyes politikai blöff a kormánypártok javaslata
Az MSZP elnöke veszélyes politikai blöffnek tartja a Fidesz-KDNP javaslatát, amely lehetővé tenné a devizahiteleseknek az adósságuk rögzített árfolyamon történő egyösszegű végtörlesztését.
2011.09.09. 15:03
 
Infláció, az első számú közellenség Kínában
Bár augusztusban 6,2 százalékra csökkent, továbbra is jelentős gondokat okoz az infláció Kínában. A társadalmi feszültségek miatt aggódó vezetés mindent megtesz az árak emelkedésének visszaszorításáért, a szigorító intézkedések azonban a gazdasági növekedést fogják vissza.
2011.09.09. 11:53
 
Szeptember 11. - Sok milliárd dollárba kerülnek a repülésbiztonsági intézkedések
Rendkívül megszigorodtak a repülésbiztonsági intézkedések az 2001. szeptember 11-e óta eltelt tíz évben - közölte a Budapest Airport kommunikációs igazgatója az MTI-vel.
2011.09.09. 04:40
 
 
Szijjártó Péter: átalakul a kormányzati kommunikáció, Giró-Szász András a kormányszóvivő
Giró-Szász András az új kormányszóvivő - jelentette be Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője csütörtökön Hajdúszoboszlón.
2011.09.08. 19:03
 
 
Tizenkét kilót fogyott Tilla
Tilla sokat küzdött a felesleges kilókkal, ám néhány hónappal ezelőtt úgy döntött, komoly edzéstervet állít össze, hogy elérje azt a súlyt, amire vágyik.
2011.09.08. 16:42
 
 
Szeptember 29-től indítja sztrájk- és tüntetéssorozatát a szakszervezeti akcióegység
A munka világát érintő 9 pontos követeléscsomagot fogalmaztak meg az akcióegységbe tömörült szakszervezetek, amelyek szeptember 29-től indítják a határozatlan időre meghirdetett, D-Day-nek keresztelt sztrájk- és tüntetéssorozatukat. A mintegy 70 szakszervezetet, civil- és társadalmi szervezetet tömörítő akcióegység Budapesten ülősztrájkot, kerekasztal-megbeszélés, nagygyűlést tart és félpályás útlezárásokkal lassítja majd országszerte a közúti forgalmat.
2011.09.08. 15:58
 
A veszélyeztetett ázsiai vadló eredetét térképezték fel amerikai kutatók
A veszélyeztetett ázsiai vadló eredetét térképezték fel amerikai kutatók, akik vizsgálataikról a Genome Biology and Evolution című folyóiratban számoltak be.
2011.09.08. 15:57
 
Évadkezdés a Magyar Színházban - Montmartre Pest szívében
Montmartre Pest szívében: kávéházi hangulat, festőművész, költő, tangóharmonika, bohém színészek és táncosnők várják a közönséget a Pesti Magyar Színház évadnyitó rendezvényén a Hevesi Sándor téren szombat délután; este a Párizsban játszódó francia bohózat, az Osztrigás Mici sajtóbemutatójával indul az új évad.
2011.09.08. 15:32
 
Visszaélések az NFÜ nevével és az uniós pályázatokkal
Ismeretlenek visszaéléseket követnek el a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) nevével és az uniós pályázatokkal, az ügynökség feljelentést tett az ügyben a rendőrségen - közölte az NFÜ csütörtökön az MTI-vel.
2011.09.08. 15:23
 
A Veszprém megyei kórház plusz öt évig fizeti a tárca pályázatára jelentkező rezidenseik ösztöndíját
További öt évig havi nettó százezer forintot fizet a Veszprém megyei kórház azon rezidenseinek, akik jelentkeztek az egészségügyi államtitkárság által meghirdetett ösztöndíjprogramra – jelentette be Rácz Jenő, a Veszprém megyei Csolnoky Ferenc Kórház igazgatója csütörtökön egy balatonfüredi rendezvényen.
2011.09.08. 14:48
 
 
Deloitte: a Mol Közép-Európa második legnagyobb vállalata
A közép-európai cégek Deloitte által készített 500-as listáján 15.530 millió eurós tavalyi nettó árbevételével tartja második helyét a Mol, de a lista elején - a 12. helyen - szerepel az Audi Hungária is.
2011.09.08. 13:39
 
Mecsek-rali - Még heten futnak versenyt a bajnoki címért
Péntektől vasárnapig rendezik meg a hagyományos Mecsek-ralit, az országos bajnokság hatodik, egyben utolsó futamát, amelyen még akár hét pilóta is megszerezheti az abszolút bajnoki címet. A pécsi verseny iránt hatalmas az érdeklődés, mivel a viadalon az Intercontinetal Rally Challenge (IRC) mezőnye először látogatja meg a magyar pályákat.
2011.09.08. 13:38
 
 
Választójogi reform - A kétfordulós vegyes rendszer mellett érvel az LMP
Demagógnak tartja a parlamenti képviselők számának csökkentéséről szóló licitet, sajnálatosnak az ajánlószelvény-gyűjtési rendszer fenntartására irányuló szándékot Karácsony Gergely, az LMP szakpolitikusa. Az ellenzéki képviselő a Political Capital által létrehozott Választásirendszer.hu oldalon fejtette ki véleményét a választási szisztéma átalakításáról, hangsúlyozva: pártja megtartaná a kétfordulós vegyes rendszert, mert az lehetőséget ad az arányosság és a kormányozhatóság elvének összeegyeztetésére. Lehetővé tennék ugyanakkor, hogy a választók a listás jelöltekkel kapcsolatban is kifejezhessék preferenciáikat.
2011.09.08. 13:29
 
A magyar dal napja - Klasszikusok, kortársak az Óbudai Társaskörben
A magyar dal napja történetében idén először lesz komolyzenei program: vasárnap este az Óbudai Társaskörben Liszt Ferenc, Dohnányi Ernő, Petrovics Emil, Orbán György és Hollós Máté dalai hangzanak el.
2011.09.08. 13:14
 
Jelentősen bővül a PannonMill őrlési kapacitása
Jelentősen bővül az október elsején kezdődő gazdasági évben a PannonMill Zrt. őrlési kapacitása, mivel üzemeltetésre átveszi a bajai malmot - közölte Poór Zoltán, a társaság elnök-vezérigazgatója csütörtökön Budapesten egy háttérbeszélgetésen.
2011.09.08. 13:02
 
Közbeszerzési konferencia - Akcióprogram készül a lánctartozások felszámolására
Akcióprogramot dolgoz ki a kormány által létrehozott bizottság a lánctartozások visszaszorítására, ez több jogintézményt érint, és polgári jogi paradigmaváltást eredményez - mondta Jánosi Andrea, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közbeszerzésért felelős helyettes államtitkára csütörtökön a Közbeszerzések Tanácsa által szervezett szakmai konferencián Budapesten.
2011.09.08. 12:58
 
 
Újabb rekordon a görög törlesztéskockázati biztosítás árazása Londonban
Soha nem mért magasságokba emelkedett a görög államadósság-törlesztési kockázat biztosítási tranzakcióinak árazása a csütörtöki londoni kereskedésben, tükrözve a görög szuverén adósságtörlesztési kilátásokkal kapcsolatos, ismét erősödő piaci félelmeket.
2011.09.08. 12:51
 
Serie A - Sztrájk után kezdődik a bajnokság, Milan-Inter versenyfutás várható
A hétfőn lezárult játékossztrájk miatt a második fordulóval veszi kezdetét az olasz labdarúgó-bajnokság 2011/2012-es szezonja, mely rögtön egy komoly rangadóval, a címvédő AC Milan Lazio elleni meccsével indul útjára pénteken.
2011.09.08. 12:44
 
BÉT - Visszafogottabb aktivitás várható a részvénypiacon
Visszafogottabb lendületre számítanak csütörtökön a Budapesti Értéktőzsdén az előző két napi javulás után az MTI-nek nyilatkozó tőzsdei szakértők.
2011.09.08. 08:48
 
Perry és Romney párharca határozta meg az amerikai elnökaspiránsok tévévitáját
Alapvetően Rick Perry texasi kormányzónak és Mitt Romney-nak, Massachusetts volt kormányzójának a párharca határozta meg a republikánus elnökaspiránsok szerda esti televíziós vitáját, noha azon nyolcan vettek részt a Ronald Reagan Alapítvány és Könyvtár épületében, a Los Angeles-i Simi Valley elővárosban.
2011.09.08. 06:25
 
Várjátékot rendeznek Beleznán, a Zrínyiek egykori szerepére emlékezve
Horvát és magyar települések képviselőinek részvételével, Zrínyi Miklós költő és hadvezér kultuszát ápolva rendeznek várjátékot és kulturális bemutatót szombaton a Zala megyei Beleznán.
2011.09.08. 06:00
 
Kisebb földrengést érzékeltek Hatvan közelében
Kisebb földrengést érzékeltek Hatvantól 10 kilométerre északra - közölte az MTI-vel az MTA Geodéziai és Geofizikai Kutatóintézet Szeizmológiai Obszervatóriuma csütörtök hajnalban.
2011.09.08. 02:19
 
 
FT - Holland kormányfő: "ki kell tenni az euróövezetből a szabálytalankodókat"
Meg kell teremteni a jogi lehetőséget arra, hogy a pénzügyi stabilitási előírásokat folyamatosan megsértő tagállamokat végső szankcióként ki lehessen tenni az euróövezetből - írta a csütörtöki Financial Timesban megjelent közös cikkében a holland miniszterelnök és pénzügyminisztere.
2011.09.08. 02:11
 
Londoni elemzők: kétévi mélyponton a világgazdasági aktivitás
Kétévi mélypontra süllyedt a világgazdaság aktivitása - állapította meg szerdán az egyik vezető befektetési csoport az általa összeállított globális összágazati beszerzőmenedzser-index (PMI) alapján.
2011.09.07. 16:36
 
Dél-Balaton: csökkent a vagyon elleni bűncselekmények száma
A nyáron a Balaton déli partján 7 százalékkal csökkent a vagyon elleni bűncselekmények száma, amely eredményben a rendőrség segítségére volt az ország legnagyobb bűnmegelőzési programjaként működő Dél-balatoni Szezonális Bűnmegelőzési Központ is - hangzott el a bűnmegelőzési centrum záró rendezvényén szerdán Siófokokon.
2011.09.07. 16:33
 
Folytatódik a lépcsős piramis restaurálása a szakkarai nekropoliszban
Kilenc hónapos megszakítás után a jövő héten várhatóan folytatódik Dzsószer fáraó piramisának restaurálása a szakkarai nekropoliszban.
2011.09.07. 16:23
 
Vállalatokat, országokat zsarolhatnak a kiberbűnözők
A világszerte erősödő kiberbűnözés és a vállalatokat, országokat is zsarolni képes kiberbűnőzők veszélyére hívta fel a figyelmet a szeptember 27-én és 28-án hetedik alkalommal a fővárosban megrendezendő Informatikai Biztonság Napja (ITBN) alkalmából tartott sajtótájékoztatóján Keleti Arthur főszervező szerdán Budapesten.
2011.09.07. 13:03
 
Miles a Hopp-Parádén jobbat akar ugrani vb-eredményénél
A címvédő amerikai Derek Miles bízik benne, hogy a csütörtöki, VII. Hopp-Parádén jobb eredményt fog elérni, mint a tegui atlétikai világbajnokság múlt heti rúdugró döntőjében.
2011.09.07. 12:52
 
Vívó vb - Több mint ezer vívó Cataniában
Több mint 130 ország versenyzőit várják Cataniába az októberi olimpiai kvalifikációs vívó-világbajnokság szervezői.
2011.09.07. 11:10
 
 
Munka törvénykönyve - LMP: a munkaanyag meghatározó elemei elfogadhatatlanok
Az LMP szerint nem elfogadható a munka törvénykönyve kormányzati portálon is megjelent munkaanyagának több, meghatározó eleme - mondta Mile Lajos újságíróknak, miután szerdán a Munkástanácsok Országos Szövetségével (MOSZ) tárgyalt.
2011.09.07. 11:04
 
A hajléktalansággal kapcsolatos helyi népszavazásról vitáztak Józsefvárosban
A józsefvárosi polgármester szerint a kerületben élők érdekeit kell érvényesíteni a közterületeken, az MSZP ugyanakkor nem tartja jónak a helyi népszavazást a hajléktalanság kérdésében - derült ki azon a vitán, amelyet a szeptember 25-i voksolás kapcsán rendeztek kedd este.
2011.09.07. 10:00
 
Szeptember 11. - Szakértők: 2001 óta visszaszorult a terrorizmus, de felszámolása nem lehetséges
A 2001. szeptember 11-i terrortámadások óta eltelt évtized terrorizmus elleni harca abból a szempontból sikeresnek tekinthető az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint, hogy az Egyesült Államokban és Európában az elmúlt években a terrorszervezetek nem követtek el nagyobb merényletet, de a terrorizmus teljes felszámolása nem lehetséges.
2011.09.07. 09:15
 
Augusztusban 1,448 milliárd euróval nőtt a devizatartalék
Augusztusban 1,448 milliárd euróval nőttek az ország devizatartalékai - ez derül ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szerdán közzétett előzetes adataiból.
2011.09.07. 09:02
 
BÉT - Pozitív nyitás várható a részvénypiacon
Pozitív nyitást várnak a Budapesti Értéktőzsdén szerdán az MTI-nek nyilatkozó piaci szakértők.
2011.09.07. 08:45
 
Átjáró - Fiatal képzőművészek tárlata Vácott
Fiatal képzőművészek festményeiből nyílik tárlat szombaton a váci Városi Galériában. A Váci Értéktár legújabb kiállításán szereplő festmények a leginkább uralkodó festészeti trendekből is ízelítőt adnak.
2011.09.07. 08:38
 
 
Magyar válogatott - Kétgólos győzelem Moldovában
A magyar labdarúgó-válogatott kedden 2-0-ás győzelmet aratott Moldovában Európa-bajnoki selejtezőn.
2011.09.06. 22:04
 
Már csecsemőkorban is hasznosak a koncentrációs gyakorlatok
Már a 11 hónapos babák koncentrációs képessége is fejleszthető - derült ki egy brit kutatásból.
2011.09.06. 08:00
 
BÉT - Jelentősen gyengült, de még így is felülteljesítő volt a BUX
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 553,51 pontos, 3,04 százalékos csökkenéssel, 17.679,52 ponton zárt hétfőn.
2011.09.05. 20:02
 
 
Ombudsman: embertelen, megalázó körülmények a márianosztrai börtönben
Szabó Máté ombudsman szerint embertelen, megalázó és veszélyeztető körülményeknek vannak kitéve a Márianosztrai Fegyház és Börtönben fogva tartott rabok - közölte az Országgyűlési Biztos Hivatala hétfőn az MTI-vel.
2011.09.05. 14:54
 
Kínai cég vállalna szerepet a székelyföldi digitális infrastruktúra kiépítésében
A kínai ZTE számítástechnikai nagyvállalat képviselői az elmúlt hétvégén a román távközlési államtitkár jelenlétében tárgyaltak Hargita megyei önkormányzati képviselőkkel Borszéken, a ZTE elsősorban az elektronikus ügyintézés beindításához szükséges infrastruktúra kiépítésében játszhat szerepet - írja az Új Magyar Szó című bukaresti napilap honlapján hétfőn.
2011.09.05. 14:02
 
Magyar válogatott - Lipták nem utazott el Moldovába
Az utolsó pillanatban húszról tizenkilenc fősre csökkent a hétfőn Chisinauba elutazott és kedden 19:45-től Moldova csapatával Európa-bajnoki selejtező mérkőzést játszó magyar labdarúgó-válogatott kerete.
2011.09.05. 13:31
 
 
Hoffmann: nem romlanak a közoktatás pozíciói a jövő évi költségvetésben
Nem romlanak a közoktatási pozíciói a jövő évi költségvetésben - mondta Hoffmann Rózsa újságíróknak, miután a Pedagógusok Szakszervezetének vezetőségével találkozott hétfőn a fővárosban.
2011.09.05. 13:23
 
L. Simon László (Fidesz): Kertész Ákos átlépett egy határt
Elfogadhatatlannak és menthetetlennek tartja a parlament kulturális és sajtóbizottságának fideszes elnöke Kertész Ákos írónak az Amerikai Népszavában megjelent nyílt levelében foglaltakat. L. Simon László szerint Kertész Ákos átlépett egy határt.
2011.09.05. 13:01
 
Sukoró-ügy - Gyurcsány nem megy el a mentelmi bizottság ülésére
Nem megy el Gyurcsány Ferenc a parlament mentelmi bizottságának keddi ülésére, ahol a testület a mentelmi ügyét tárgyalja.
2011.09.05. 12:44
 
A száz kilométeres úszásból csaknem nyolcvanhatot bírt Mányoki Attila
Bő 14 kilométer hiányzott Mányoki Attilának ahhoz, hogy a 100 km-es határ elérésével új hosszútávúszó világcsúcsot állítson fel.
2011.09.05. 09:58
 
A fővárosi toxikológián is megérezték, hogy elkezdődött az iskola
Az elmúlt három hónapban egy olyan nyugodt péntek este sem volt a Péterfy Sándor utcai Kórház Toxikológiai Osztályán, mint a múlt heti iskolakezdést követő pénteken - mondta Zacher Gábor toxikológus az MTI-nek.
2011.09.05. 09:27
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221[222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2014 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML