2014. április 18., péntek - Andrea
Deviza:  
EUR/HUF 307,91 USD/HUF 222,45 CHF/HUF 252,87
Mobilon:  hir3.hu/mRSS
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Gazdaság ››  MOL
22864 találat
 
Gyakoriak a vadelütéssel járó közúti balesetek Vas megyében
Jelentősen nőtt az utóbbi hetekben a vadelütéssel járó balesetek száma Vas megyében; a szakemberek az idei esetek számát legalább kétszázra becsülik, s egyetértenek abban, hogy azokat szinte lehetetlen megelőzni, csak a fokozott figyelem jelenthet némi védelmet a közlekedők számára.
2011.11.19. 05:54
 
 
Népszámlálás - Jelentősen csökkent a válaszadást megtagadók száma
A kilátásba helyezett bírság hatására sokan úgy döntöttek a válaszadást korábban megtagadók közül, hogy mégis kitöltik a népszámlálási kérdőíveket. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint eredetileg országosan 1400 esetben tagadták meg a válaszadást, míg az eddigi megyei visszajelzések alig 600 ilyen esetről szólnak, s a szám napról napra csökken.
2011.11.19. 05:19
 
Erős időzavarban az amerikai kongresszus deficitcsökkentési "szuperbizottsága"
Erős időzavarba került az a nyári deficitplafon-emelési válság nyomán felállított kétpárti kongresszusi "szuperbizottság", amelynek még a hálaadásnapi szünet kezdetéig - vagyis legkésőbb szerdáig - kompromisszumra kellene jutnia arról, hogy mely költségvetési tételek visszafogásával lehetne az elkövetkező 10 év folyamán minimum 1200 milliárd dollárral csökkenteni az államháztartási deficitet.
2011.11.19. 02:14
 
Martonyi János: a jövő évi költségvetés a növekedésre koncentrál
A 2012-es költségvetésben a növekedésre kell koncentrálni az erőforrásokat, és az új intézkedéseknek köszönhetően egyre többen fognak dolgozni az országban - mondta Martonyi János külügyminiszter pénteken Salgótarjánban.
2011.11.18. 17:17
 
Új számlázási rendszert vezet be a Tettye Forrásház januárban
Új számlázási rendszert vezet be jövő januárban a pécsi vízszolgáltató Tettye Forrásház Zrt., a fogyasztói panaszok számának csökkenését reméli ettől.
2011.11.18. 17:13
 
Információs és közösségi portált készít a Klebelsberg Kultúrkúria
Klebelsberg Kultúrportál néven új információs és közösségi portált készít a Klebelsberg Kultúrkúria; a határon belüli és kívüli magyar kulturális intézményeket, hírportálokat összefogó új honlap terveiről tartottak bemutatót pénteken a projekt vezetői.
2011.11.18. 17:06
 
Pokorni: kiemelkedően sikeres a finn oktatás
A finn oktatás a világ egyik kiemelkedően sikeres nemzeti oktatásügye - mondta Pokorni Zoltán az MTI-nek az Országgyűlés oktatási bizottsága vezetőségének háromnapos skandináv országban tett látogatását összegezve pénteken. Kiemelte: a finn oktatáspolitikát a nyugodt, konszenzuskereső hozzáállás jellemzi.
2011.11.18. 16:46
 
A britek kétharmada egyetlen szót sem tud idegen nyelven
A britek csaknem kétharmada egyetlen szót sem tud semmiféle idegen nyelven - ez derült ki egy friss idegenforgalmi felmérésből.
2011.11.18. 16:27
 
Nyolcszázan maradtak gáz nélkül egy megsérült vezeték miatt Nagyatádon
Húsz lakótömbben összesen nyolcszázan maradtak gáz nélkül Nagyatádon péntek délután, mert javítási munkálatok közben megsérült egy kisnyomású gázvezeték; két munkás könnyebben megsérült - közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese az MTI-vel.
2011.11.18. 16:12
 
Köznevelési törvény - Civilek a törvény megszavazásának elhalasztását kérik
Levélben kérik civil szervezetek az új köznevelési törvény megalkotása kapcsán az országgyűlési képviselőket, hogy ne támogassák a kormány előterjesztését, az Országgyűlés halassza el a döntést, s újra nyissák meg a szakmai előkészítő munkát, mert az aláírók szerint a törvényjavaslat gyermek-, család- és pedagógusellenes.
2011.11.18. 15:47
 
Illegális bevándorlóval tervezett álházasság miatt ítéltek börtönre két magyar nőt Walesben
Szabadságvesztésre ítéltek a nagy-britanniai Walesben egy magyar nőt, aki pénzért akart álházasságot kötni egy illegális bevándorlóval. Az elítélt egyik rokona, aki megszervezte az álesküvőt, szintén börtönbe került.
2011.11.18. 15:41
 
A Szent Cecília Kórus hangversenye a Váci Székesegyházban
Vasárnap este hét órakor a Váci Székesegyházban 260 énekest és zenészt felvonultató hangversenyt rendeznek - mondta el az MTI-nek Varga László, a székesegyház karnagya, az Országos Magyar Cecília Egyesület (OMCE) igazgatója.
2011.11.18. 15:24
 
Jogsértő a nem kívánatos személyekről szóló gyöngyössolymosi döntés
A Heves Megyei Bíróság döntése szerint jogsértő a gyöngyössolymosi önkormányzat azon határozata, amellyel "persona non gratának", vagyis nem kívánatos személynek nyilvánított a településen hat embert, köztük két újságírót - tájékoztatta a felperes Heves Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott pénteken az MTI-t.
2011.11.18. 15:10
 
Szálló por - Debrecen: érvényben van a riasztási fokozat
Debrecenben továbbra is a szmogriadó riasztási fokozata van érvényben, miután a szálló por koncentrációja mindhárom városi mérőállomáson meghaladja a riasztási küszöbértéket - közölte az önkormányzat sajtóreferense pénteken az MTI-vel.
2011.11.18. 14:51
 
Közel 5 milliárdos hitelezői igény a K+K Bau-Profil Zrt.-vel szemben
A felszámolás alá vont K+K Bau-Profil Zrt.-vel szemben támasztott hitelezői igények meghaladják a 4,5 milliárd forintot - közölte Somogyi Ferenc, a felszámolással megbízott TM-Line Felszámoló és Gazdasági Tanácsadó Kft. ügyvezető igazgatója pénteken az MTI-vel.
2011.11.18. 14:47
 
Hallgatói szervezetekkel egyeztetett a kormányfő - eredményesnek ítélték a felek a találkozót
Eredményesnek ítélték a résztvevők az Orbán Viktor kormányfőnél a felsőoktatási törvény tervezetéről tartott pénteki egyeztetést a találkozó után újságírók előtt nyilatkozva.
2011.11.18. 14:47
 
BÖSZ-közgyűlés - Támogatják a BKV átalakítását a kerületi vezetők
Támogatják a budapesti kerületek a BKV átalakítását és a közlekedési fejlesztéseket - közölte egybehangzóan Tarlós István főpolgármester és Nagy Gábor Tamás, a Budapesti Önkormányzatok Szövetségének (BÖSZ) elnöke az érdekképviselet pénteki közgyűlése után.
2011.11.18. 14:40
 
Székelyföldi önkormányzati támogatás a csángóknak
A Kovászna megyei önkormányzat és a sepsiszentgyörgyi polgármesteri hivatal is elkülönít költségvetéséből a csángók támogatására szánt pénzkeretet - közölték helyi önkormányzati vezetők.
2011.11.18. 13:18
 
Közel félmilliárdos turizmusfejlesztés Győr térségében
Közel félmilliárdos idegenforgalmi fejlesztés zárult le Győr-Moson-Sopron megyében; a projektben a megyeszékhely mellett kilenc település érintett.
2011.11.18. 12:39
 
Külföldi sajtó Magyarországról - az IMF-fel kapcsolatos magyar bejelentés
A The Wall Street Journal című amerikai üzleti napilap európai kiadása (WSJE) hangot adott annak a feltételezésnek, hogy az IMF-fel kapcsolatos magyar bejelentés csupán kísérleti léggömb volt.
2011.11.18. 12:24
 
Külföldi sajtó Magyarországról - Le Monde a hajléktalanok szabálysértéseiről
A szabálysértési törvény hajléktalanokra vonatkozó módosítását kommentálta csütörtök délután megjelent számában a Le Monde című napilap.
2011.11.18. 12:24
 
Ady-központ: kettős elszámoltatást szorgalmaz Tőkés László
Tőkés László, az Európai Parlament alelnöke, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács elnöke kiterjesztené az elszámoltatást a határokon túlra is, ennek lehetőségeiről már tárgyalt Budai Gyula elszámoltatásért felelős kormánybiztossal – mondta el a politikus azon a pénteki sajtótájékoztatón, amelyen az Érmindszentre tervezett Ady-központ és termálfürdő magyarországi támogatásának "eltérítéséről" beszélt.
2011.11.18. 12:20
 
Oroszországban nem engedélyezik a gyógyszerárak emelését
Lenyomja az orosz piacon jelenlevő gyógyszergyártók részvényeinek árfolyamát, és egyben a rubelt is gyengíti, hogy Oroszországban az idén a legtöbb alapvető gyógyszernél nem engedélyezik az éves árkiigazítást.
2011.11.18. 12:17
 
MSZP: felháborító a honvédségi és rendészeti dolgozók jogállásának tervezett módosítása
Felháborítónak tartja a honvédségi és a rendészeti dolgozók jogállásának tervezett változásait az MSZP - mondta Iváncsik Imre, a szocialisták biztonságpolitikai kabinetvezetője és Harangozó Tamás országgyűlési képviselő újságíróknak pénteken azután, hogy fegyveres és rendvédelmi szakszervezetek képviselőivel egyeztettek.
2011.11.18. 11:32
 
Esik a hó Miskolcon és környékén
Esik a hó Miskolcon a kora délelőtti óráktól. A városban továbbra is rossz a levegő, a csütörtökön elrendelt szmogriadó tájékoztatási fokozata érvényben van.
2011.11.18. 11:30
 
Álrendőrök rablássorozatát leplezték le
Rendőröknek adták ki magukat, és bevetési öltözékhez hasonló ruhában, hamis házkutatási papírokkal jutottak be sértettek lakásába egy csoport tagjai, akiket a nyomozók több hasonló rablással is gyanúsítanak - erről az Országos Rendőr-főkapitányság és a Terrorelhárítási Központ munkatársai számoltak be pénteki sajtótájékoztatójukon.
2011.11.18. 10:33
 
Nem kell alapozó edzés a vadludaknak
Míg a maratoni futóknak fel kell építeniük kondíciójukat, mielőtt képesek lennének hosszú távok teljesítésére, a vonuló madaraknak ilyen alapozásra - úgy tűnik - nincs szükségük: ezt apácaludak vizsgálatával derítette ki egy nemzetközi kutatócsapat.
2011.11.18. 10:27
 
 
Korrupcióellenes együttműködési megállapodást kötöttek állami szervek
Korrupció elleni együttműködésről írt alá közös nyilatkozatot péntek reggel Budapesten Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter Domokos Lászlóval, az Állami Számvevőszék elnökével és Polt Péter legfőbb ügyésszel. A nyilatkozatot már korábban ellátta kézjegyével a külföldön tartózkodó Baka András, a Legfelsőbb Bíróság elnöke is.
2011.11.18. 10:06
 
Krónika: A magyar kormány vizsgálja a nagyváradi Mecénás Alapítvány elszámoltatási lehetőségét
A magyar kormány vizsgálja annak a lehetőségét, hogy elszámoltassa a nagyváradi Mecénás Alapítványt a Királyhágómelléki Református Egyházkerület Érmindszentre tervezett Ady-projektjének „eltérítése” miatt - írta pénteken az erdélyi Krónika című napilap saját értesüléseire hivatkozva.
2011.11.18. 09:53
 
A válságban híznak az olaszok
Egyre többet mutat az olaszok alatt a mérleg, és Itáliában a testsúlygyarapodást a gazdasági válsággal igazolják.
2011.11.18. 07:00
 
Lezárult a Jászladány központjának megújítását célzó projekt
Lezárult a Jászladány központjának megújítását célzó projekt, ennek keretében a település több létesítménnyel gazdagodott - közölte Tánczos Györgyi projektmenedzser az MTI-vel.
2011.11.18. 05:27
 
OTP: 35,165 milliárd forint adózott eredmény a harmadik negyedévben
Az OTP Bank 35,165 milliárd forint konszolidált adózott eredményt ért el a harmadik negyedévben, ez 6 százalékkal kevesebb az előző negyedévinél, viszont 14 százalékkal több az egy évvel korábbinál, és jelentősen meghaladja az elemzői várakozásokat. A kilenc havi nettó profit 109,640 milliárd forint volt, 9 százalékkal több a bázisnál.
2011.11.18. 03:39
 
Tudomány ünnepe - Beszélgetés az őrvidéki magyar nyelvről
Az őrvidéki magyar nyelvről rendez kerekasztal-beszélgetést a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából pénteken az ausztriai Alsóőrben (Unterwart) az Alsóőri Média- és Információs Központ és az Imre Samu Nyelvi Intézet.
2011.11.17. 17:23
 
BÉT - Az új IMF megállapodás lehetősége felrántotta a piacot
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 640,17 pontos, 3,83 százalékos emelkedéssel, 17.370,26 ponton zárt csütörtökön.
2011.11.17. 17:21
 
Lázár: a szabad forrásokkal a gazdaság fejlődését kell segíteni
Minden szabad forrást, beleértve az uniós támogatásokat is úgy kell felhasználni, hogy az a gazdaság fejlődését szolgálja – jelentette ki Lázár János, a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője csütörtökön Hódmezővásárhelyen.
2011.11.17. 16:36
 
Hajléktalanok - Jobbik: azok lépnek fel az ügyben, akik azt 20 évig nem tudták kezelni
A Jobbik szerint "pont azok a pártok használják fel céljaikhoz a hajléktalantémát", amelyek a legfőbb előidézői voltak annak, hogy az érintettek száma növekedett, s ez álságos.
2011.11.17. 16:36
 
Az LB helybenhagyta a Révész Máriusz bántalmazása ügyében kiszabott büntetést
Lényegében helybenhagyta a Révész Máriusz ügyével kapcsolatban felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt két rendőr büntetését a Legfelsőbb Bíróság (LB) csütörtökön kihirdetett jogerős határozatában, azon a másodrendű vádlott esetében annyiban változtatott, hogy ezt a rendőrt előzetes mentesítésben részesítette, azaz ő büntetlen előéletűnek számít, és így nem kell eltávolítani a rendőrségtől.
2011.11.17. 16:26
 
Ifj. Balzsay Károly a Vasas szakosztály-igazgatója
Ifjabb Balzsay Károly, a Boksz Világszövetség (WBA) nagyközépsúlyú világbajnoka lett a Vasas ökölvívó-szakosztályának igazgatója.
2011.11.17. 16:20
 
Egyre szélesebb méreteket ölt a szélsőjobboldal elleni összefogás Németországban
Az elmúlt hét végén feltárt neonáci gyilkosságsorozat kapcsán egyre szélesebb méreteket ölt a szélsőjobboldal elleni összefogás Németországban.
2011.11.17. 15:52
 
Start: 2010-ben több mint 4 milliárd forint befektetés a kkv szektorban
A kis- és középvállalkozói (kkv) szektorban 4,1 milliárd forint tőkebefektetés valósult meg 2010-ben - közölte a Start Tőkegarancia Zrt. csütörtökön.
2011.11.17. 15:33
 
Budapesten lehet legolcsóbban logisztikai ingatlant bérelni
Az évi 57 eurós négyzetméterenkénti bérleti költséggel Budapest az egyik legolcsóbb logisztikai bérleti piac, Varsóhoz, Prágához, Bukaresthez képest is kedvezőbb bérleti költséggel rendelkezik - közölte a DTZ ingatlan tanácsadó az MTI-vel csütörtökön.
2011.11.17. 15:20
 
Martonyi: nincs reális alternatívája az euróövezetnek
Martonyi János külügyminiszter szerint nincs reális alternatívája az eurózónának; elképzelhető, hogy lesz olyan szerződésmódosítás, amely lehetővé teszi a kilépést, "de itt még nem tartunk", ezért megoldást kell találni az övezet problémáira.
2011.11.17. 15:17
 
OGY - Az NFFT a Semmelweis-tervről, valamint a köznevelési és a felsőoktatási törvényjavaslatról tanácskozott
Az egészségügyi átalakítás programja, a Semmelweis-terv, valamint a köznevelési és a felsőoktatási törvényjavaslat szerepelt a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács (NFFT) ülésének napirendjén csütörtökön a Parlamentben.
2011.11.17. 14:57
 
Jobbikos feljelentés egy MÁV-cég privatizálása miatt
Csalás, okirathamisítás, hűtlen és hanyag kezelés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen csütörtökön feljelentést tett Korondi Miklós jobbikos országgyűlési képviselő a Debreceni Járműjavító (DJJ) Üzem privatizálása miatt.
2011.11.17. 14:54
 
A Rába hozni tudja az idei évre tervezett eredményt
A Rába Nyrt. erős negyedik negyedévre számít, a kockázatok eliminálásával hozni tudja az idei évre ígért 10 százalékos árbevétel-növekedést, pozitív nettó eredményt (a záró devizaárfolyamok függvényében) - mondta Pintér István elnök-vezérigazgató csütörtökön Budapesten, a harmadik negyedév eredményeiről tartott sajtó- és elemzői tájékoztatóján.
2011.11.17. 14:18
 
Megalakult a Magyar Diaszpóra Tanács - Nyugati szervezetek: aktív kulturális élet, kiemelt érdeklődés az állampolgárság iránt
Aktív kulturális életről és a magyar állampolgárság iráni kiemelt érdeklődésről számoltak be többek között a Magyar Diaszpóra Tanács alakuló ülésére érkező nyugati magyar szervezetek képviselői az MTI-nek csütörtökön nyilatkozva.
2011.11.17. 14:18
 
Egészségügyi konferencia - Papp Magor: mintegy 2300 felmondólevél már összegyűlt
Mintegy 2300 egészségügyi dolgozó helyezte ügyvédi letétbe szerdáig a felmondólevelét, amelyek január elsejével "aktiválódnak", ha addig nem történnek érdemi intézkedések az ágazat béreinek rendezése érdekében – közölte a Magyar Rezidens Szövetség elnöke csütörtökön Budapesten, a Világgazdaság című napilap által szervezett egészségügyi konferencián.
2011.11.17. 14:13
 
Pártlista a szociális otthonban - áthelyezését kérte az intézményvezető
Áthelyezését kérte a Heves Megyei Önkormányzat által fenntartott, mintegy 80 dolgozót foglalkoztató andornaktályai Fogyatékosok Otthona és Rehabilitációs Intézet vezetője, miután nyilvánosságra került egy kézírásos lista, amely az intézmény 26 dolgozójának pártszimpátiáját tartalmazza. Erről Magos Tünde Mária, az otthon igazgatóhelyettese tájékoztatta csütörtökön az MTI-t.
2011.11.17. 14:08
 
Új utakat keres az EU a gyógyszereknek ellenálló baktériumok elleni fellépésre
Átfogó egészségügyi és kutatási programot indít az Európai Unió, hogy tagállamaiban hatékonyabb lehessen a fellépés a gyógyszereknek ellenálló baktériumokkal szemben, amelyek fertőzés útján évente 25 ezer beteg halálát idézik elő, továbbá 1,5 milliárd euró pluszköltséget és kárt is okoznak.
2011.11.17. 13:49
 
Egészségügyi konferencia – Szócska: a népegészségügyi termékadóból legalább 2,4 milliárd forint befolyik
A népegészségügyi termékadóból ez évre tervezett 3 milliárd forintból legalább 2,4 milliárd befolyik a rendszerbe, az összeget teljes egészében az egészségügyi dolgozók pótlékaira fordítják – közölte az egészségügyi államtitkár csütörtökön a Világgazdaság című napilap által szervezett budapesti konferencián.
2011.11.17. 13:46
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190[191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2014 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML