2015. november 30., hétfő - András, Andor
Deviza:  
EUR/HUF 310,45 USD/HUF 284,19 CHF/HUF 289,1
RSS
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Gazdaság ››  MOL
24445 találat
 
 
Jogi tanácskozás - Polt Péter: az ügyészség az igazságszolgáltatás közreműködője
A legfőbb ügyész szerint korszakos jelentőségű az ügyészség életében az alaptörvény azon megfogalmazása, amely azt mondja, hogy az ügyészség az igazságszolgáltatás közreműködője.
2012.03.23. 19:01
 
Jogi tanácskozás - Halmosi: a rendőrségnek szüksége van szakértőkre, Bánáti: csorbították a gyanúsítottak, vádlottak védekezési jogát
Halmosi Zsolt, az Országos Rendőr-főkapitányság rendészeti főigazgatója azt mondta, dolgoznak azon, hogy a magyar rendőrségnek újra legyenek szakértői. Bánáti János, a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke arról beszélt a Jogi beszélgetések című, 20. alkalommal megrendezett pénteki kaposvári tanácskozáson, hogy csorbították a gyanúsítottak, vádlottak védekezési jogát.
2012.03.23. 18:07
 
 
Jogi tanácskozás - Handó Tünde: az OBH szolgáltat, ellenőriz és igazgat
Szolgáltatás, ellenőrzés, igazgatás, e három szóval határozta meg az Országos Bírósági Hivatal (OBH) feladatát Handó Tünde, a testület elnöke pénteken Kaposváron, a magyar jogalkotásról és az átalakulóban lévő közigazgatás változásairól szóló, az idén huszadik alkalommal megrendezett Jogi beszélgetések című tanácskozáson.
2012.03.23. 18:00
 
Elkergette az eladónő a késsel felfegyverkezett bolti rablót
Késsel akart kirabolni egy férfi pénteken egy boltot Berzencén - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.
2012.03.23. 18:00
 
 
Hoffmann Rózsa: az állam az egyházi és a magániskoláknak is megad minden segítséget
Az állam az egyházi és a magániskoláknak is megad minden segítséget, ahol ilyen típusú iskolákra megvan az igény a társadalom, a szülők és az egyház részéről - mondta Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár a Katolikus Oktatás Európai Bizottsága (CEEC) közgyűlésének rendezvényén pénteken a Parlamentben.
2012.03.23. 17:46
 
NMHH: februárban is csökkent a mobil-előfizetők száma
Februárban 14 ezerrel 11,647 millióra csökkent a három mobiltelefon-szolgáltató teljes előfizetőszáma, a forgalmat generáló ügyfeleké az előző hónaphoz képest 19 ezerrel, 11,059 millióra esett - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) pénteken az MTI-vel.
2012.03.23. 12:23
 
Két kisbusz és egy autó ütközött, nyolcan megsérültek az M7-esen
Nyolc ember megsérült, amikor két kisbusz és egy személyautó összeütközött péntekre virradó éjjel az M7-es autópályán, Siófok közelében - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.
2012.03.23. 11:50
 
Pénzügykutató: a GDP idén 0,7 százalékkal csökken
A Pénzügykutató Zrt. 2012-re 0,7 százalékos gazdasági visszaesést vár 5,5 százalékos infláció mellett - hangzott el a konjunktúra kutatóintézet pénteki budapesti tájékoztatóján.
2012.03.23. 11:08
 
Torna Vk - Kállai lovon finalista
A hatodik helyen bejutott a lólengés szombati döntőjébe Kállai Zoltán a németországi Cottbusban zajló torna Világkupa-verseny nyitónapján.
2012.03.23. 10:15
 
VM: forgalmazhatók az őshonos gyümölcs tájfajták
Aláírta Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter az őshonos gyümölcs tájfajták szaporításáról és forgalmazásáról szóló rendeletet, amely szerint a tájfajták egyszerűsített elismerési és minősítési eljárással kerülhetnek a Nemzeti Fajtajegyzékbe.
2012.03.23. 09:41
 
 
Angelina Jolie "világok közt vándorol" - A vörös szőnyegről nem lehet megmenteni az emberiséget
Bárhol jár, legyen szó akár filmfesztiválokról vagy krízisövezetekről, Angelina Jolie mindenki figyelmét magára vonja. Manapság azt tartja legfontosabb céljának, hogy népszerűsége révén felhívja a figyelmet a fegyveres konfliktusok áldozataira. Ahogy ő fogalmaz, "világok közt vándorol", mégis tisztában van azzal, hogy nem tudja a vörös szőnyegről megmenteni a világot. De fontos kérdéseket fel tud vetni, képes vitákat kezdeményezni, és kezdetnek ez is jó - mondja. Az ENSZ menekültügyi hivatalát (UNHCR) segítő színésznő gyakran látogat válságövezetekbe, humanitárius munkája azonban sok íróasztalmunkát is igényel.
2012.03.23. 08:59
 
BÉT - A nemzetközi piacokkal együtt mozoghat a BUX
Az enyhén optimista nemzetközi piacokkal összhangban mozoghat pénteken a BUX index, a forgalom azonban továbbra is mérsékelt lehet - vélekedik az MKB és a KBC elemzője.
2012.03.23. 08:51
 
IMF/EU-konzultáció - Londoni elemzők: elérhető a második negyedévben a megállapodás
Magyarország az idei második negyedévben várhatóan megállapodásra jut az Európai Unióval és a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) egy hozzávetőleg 15 milliárd eurós finanszírozási csomagról - jósolták csütörtöki helyzetértékelésükben londoni felzárkózó térségi elemzők.
2012.03.22. 17:56
 
A cégalapítás szigorításával csökkeni fog az új bejegyzések száma
Az elmúlt két évben összesen 51.755 céget töröltek a cégnyilvántartásból, és ugyanebben az időszakban összesen 101.718 új vállalatot alapítottak; az üzleti élet tisztulására minden bizonnyal kedvező hatással lesz a cégalapítás szabályainak szigorítása, az egyórás bejegyzés megszüntetése és a cégvezetéstől eltiltott személyek szorosabb ellenőrzése - állapítja meg a feketelista.hu adatbázis az MTI-hez eljuttatott elemzésében.
2012.03.22. 17:33
 
Toulouse-i lövöldözés - Fejlövés miatt halt meg a merénylő
A francia kommandósok fejlövése végzett az elmúlt napokban elkövetett merényletek feltételezett tettesével Toulouse-ban; a kommandósok "jogos önvédelemből" lőttek rá - közölte csütörtökön a párizsi államügyész.
2012.03.22. 17:32
 
Civil szervezetek: Maradjon meg a leendő szlovák kormányban az emberi jogi és kisebbségügyi kormányalelnök posztja
Emberi jogi civilszervezetek szólították fel a leendő szlovák kormányfőt, Robert Ficót az emberi jogi és kisebbségügyi kormányalelnök posztjának megőrzésére - adta hírül a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség csütörtökön.
2012.03.22. 17:16
 
Latin-Amerika fórum - Martonyi: a térség súlya nő, erre reagálni kell
Martonyi János külügyminiszter szerint Magyarországnak erősebb Latin-Amerika-politikát kell kialakítania, hiszen a térség súlya egyre nő, és erre reagálni kell. A kétnapos budapesti Latin-Amerika fórum csütörtöki plenáris ülésén felszólaló vendégek a Latin-Amerika és Közép-Európa közötti kapcsolatok megerősítését szorgalmazták.
2012.03.22. 16:51
 
 
A segélyezési rendszer átalakításával csökkentené a mélyszegénységet Bajnai alapítványa
A segélyezési rendszer átalakítását javasolja a mélyszegénység csökkentése és a foglalkoztatottság növelése érdekében a Bajnai Gordon által létrehozott Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány.
2012.03.22. 15:55
 
OGY - Rubovszky: az MSZP csak az országgyűlési törvény napirendről való levételét kezdeményezte
Az MSZP nem az országgyűlési törvényjavaslat visszavonását, hanem csupán a napirendről való levételét kezdeményezte az Országgyűlés házbizottságának csütörtöki ülésén - közölte Rubovszky György, a KDNP frakcióvezető-helyettese az MTI-vel a Tóbiás József és Újhelyi István szocialista politikusok által elmondottakra reagálva. Az előterjesztés tárgyalását várhatóan kedden kezdi el a Ház.
2012.03.22. 13:03
 
Diósdi maffiaper - Nem változtattak másodfokon a büntetéseken
Egyes cselekményeket átminősített, de a büntetési tételeken nem változtatott csütörtökön kihirdetett, jogerős ítéletében a diósdi maffiaperben eljáró Győri Ítélőtábla.
2012.03.22. 13:02
 
Szakértők: nem magas a terrorelhárítók fizetése
Egyáltalán nem számít magasnak a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársainak fizetése; a munka veszélyes, az elvárások nagyok - mondták az MTI által csütörtökön megszólaltatott szakértők. A TEK munkatársainak fizetéséről egy képviselő kérdésre adott írásos miniszteri válaszból értesült a sajtó szerdán.
2012.03.22. 13:00
 
A GVH engedélyezte az új, negyedik mobilszolgáltató cég létrehozását
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyezte a Magyar Posta-Magyar Villamos Művek-MFB Invest közös irányítású vállalatának megalapítását, (MPVI Mobil Zrt.), amelyre a 900 megahertzes frekvenciára kiírt pályázaton elnyert frekvenciahasználati jogosultságot átruházzák - közölte a GVH csütörtökön az MTI-vel.
2012.03.22. 13:00
 
Külföldi sajtó Magyarországról - Német, lengyel lapok magyar vonatkozású cikkei
Német lapok csütörtökön Orbán Viktor müncheni útjáról, a magyar egyházügyi törvényről, az ET-főtitkár budapesti tárgyalásairól írtak, lengyel újságok a magyar belpolitikáról, a március 15-i ünnepségekben részt vevő lengyelekről, továbbá arról cikkeztek, hogy a lengyel kormányfő nem csatlakozott a magyar kormány mellett kiálló osztrák miniszterelnökhöz.
2012.03.22. 12:55
 
Az első negyedévben a SZÉP-kártya ügyfelek száma meghaladta a 355 ezret
A Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP-kártya) tulajdonosok száma március 20-ig meghaladta a 355 ezret, csaknem 15 ezer elfogadó hellyel kötöttek szerződést a kibocsátók, az igényelt összeg pedig több mint 10 milliárd forint volt - ismertette Szatmáry Kristóf, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságszabályozásért felelős államtitkára sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.
2012.03.22. 11:29
 
Toulouse-i lövöldözés - Ismét detonációk a körülzárt épület körül, a kommandósok behatoltak a házba
Három erős detonációt lehetett hallani csütörtökön délelőtt a rendőrök által körbezárt toulouse-i lakóház körül, amelynek első emeletén az elmúlt napokban elkövetett merényletek feltételezett tettese elbarikádozta magát. Szemtanúk szerint a kommandósok behatoltak az épületbe.
2012.03.22. 11:28
 
 
Balog Zoltán: adjon értékelést Brüsszel minden egyes EU-tagország romastratégiájáról
Áprilisban esedékes jelentésében az Európai Bizottság ne csupán általánosságban és összevontan értékelje az uniós országok roma befogadási stratégiáit, hanem adjon külön értékelést minden egyes tagállam romastratégiai dokumentumáról - szorgalmazta Balog Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára csütörtökön Brüsszelben.
2012.03.22. 11:24
 
OGY - Az MSZP ötpárti egyeztetést sürget az Országgyűlésre vonatkozó szabályozásról
Az MSZP az országgyűlési törvényjavaslat visszavonását várja a kormánypárti előterjesztőktől, hogy az abban foglaltakat ötpárti egyeztetésen vitathassák meg a frakciók.
2012.03.22. 10:17
 
SZAKSZ: sztrájkolnak a buszvezetők, ha megvonják az utazási kedvezményüket
Azonnal megkezdi a munkabeszüntetés szervezését a három dél-dunántúli megyében - Baranyában, Somogyban és Tolnában -, valamint Veszprémben működő Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet (SZAKSZ), ha az Országgyűlés jelenlegi formájában fogadja el a személyszállítási törvényt, és ezzel megvonja a Volán-társaságoknál dolgozók és családtagjaik utazási kedvezményét.
2012.03.22. 09:56
 
BÉT - Bizonytalan irányú kereskedés várható a részvénypiacon
Bizonytalan irányú kereskedésre számítanak csütörtökön a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az MTI-nek nyilatkozó elemzők.
2012.03.22. 08:50
 
 
Kevés a céltudatos kis- és középvállalkozó Magyarországon
Sok vállalkozásnál komoly problémát okoz az üzleti terv elkészítése, részleteinek, ok-okozati összefüggéseinek bemutatása - véli a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt.
2012.03.22. 04:00
 
Orbán Münchenben - Közös munkacsoportot alakít a magyar kormány és a Siemens a szakképzés fejlesztésére
Közös munkacsoport létrehozásáról állapodott meg csütörtökön Münchenben Orbán Viktor miniszterelnök és a Siemens felsővezetése a magyar szakképzési rendszer további fejlesztése érdekében - közölte a magyar kormányfő szóvivője.
2012.03.22. 00:00
 
Orosz lapok: mégis találtak bizonyítékot a Putyin elleni ukrajnai merénylettervre
Az ukrán biztonsági szolgálat bizonyítottnak látja, hogy Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök ellen merénylet készült Ukrajnában - közölte a Kommerszant című orosz napilap.
2012.03.21. 13:27
 
Külföldi sajtó Magyarországról - Brit, francia és lengyel lapok a magyar igazságszolgáltatásról és március 15-ről
A brit The Guardian, a francia Le Monde és La Croix a magyar igazságszolgáltatási rendszerről írtak a Velencei Bizottság jelentése kapcsán, míg a Gazeta Polska részletesen beszámolt a március 15-i budapesti ünnepségeken való lengyel részvételről.
2012.03.21. 12:55
 
Atradius: egyre több a szándékosan halasztott szállítói kifizetés
Az építőipar, az élelmiszeripar, a kiskereskedelem, illetve az informatika területén működő cégeket érintik leginkább a szándékosan halasztott szállítói kifizetések az Atradius legfrissebb országjelentése szerint. A hitelbiztosítási, viszontbiztosítási és követelésbehajtási szolgáltatásokat nyújtó cég a szállítói hitelezés súlyának további növekedésére, illetve az ebből adódó kockázatok jelentős növekedésére számít Magyarországon.
2012.03.21. 11:53
 
DK: ezermilliárdot pazarolt el eddig a kormány
A Demokratikus Koalíció (DK) szerint az Orbán-kormány több mint ezermilliárd forintot pazarolt el az adófizetők pénzéből a kormányváltás óta.
2012.03.21. 11:51
 
Budapest Bank: 9,6 milliárd forint adózás utáni nyereség 2011-ben
A Budapest Bank 2011-ben 9,6 milliárd forint adózás utáni nyereséget ért, ami mindössze 6 százalékkal marad el a 2010-es adózás utáni eredménytől - mondta Zolnai György, a hitelintézet elnök-vezérigazgatója szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
2012.03.21. 11:39
 
A karok közti vérnyomáskülönbség egészségügyi kockázatot jelez
Nagyobb a korai halálozás kockázata azoknál a magas vérnyomásos embereknél, akiknél a két karban mért szisztolés vérnyomásértékek között jelentős különbség van - idézte brit kutatók megállapítását a BBC hírportálja (www.bbc.co.uk).
2012.03.21. 11:34
 
BÉT - Emelkedés vagy stagnálás lehet a részvénypiacon
Emelkedést vagy stagnálást várnak a Budapesti Értéktőzsdén szerdán az MTI-nek nyilatkozó piaci elemzők.
2012.03.21. 08:53
 
Kelet-Magyarország: Felszámolási eljárást indítottak a rakamazi Magyar Tejtermék Kft. ellen
Felszámolási eljárást indítottak a rakamazi Magyar Tejtermék Kft. ellen, amely 2011 előtt Tiszatej Kft. néven működött - írja szerdai számában a Kelet-Magyarország.
2012.03.21. 07:52
 
Emelkedett az üzemanyagok ára, új benzinár-csúcs
Emelte bruttó 5, illetve 4 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel benzin ára új csúcsra került.
2012.03.21. 04:00
 
Békésben 24 ezer hektáron kritikus a búza állapota
Békés megyében az őszi búza mintegy 24 ezer hektáron, a vetésterület 25 százalékán kritikus állapotú, gyengén fejlett az állomány és a márciusi szárazság miatt nem képes a bokrosodás fázisába lépni, különösen az észak-békési térségben – tájékoztatta az MTI-t Barabás Béla, a Békés Megyei Mezőgazdasági Termelők Szövetség főtitkára.
2012.03.21. 04:00
 
ADL: aggasztóan magas az antiszemitizmus foka Európában, Magyarországon is
"Aggasztóan magas" továbbra is az antiszemitizmus foka Európában, különösen Magyarországon, Spanyolországban és Lengyelországban - állapította meg a Rágalmazás elleni liga (ADL) amerikai zsidó szervezet kedden New Yorkban ismertetett, 10 európai országban elkészíttetett felmérése.
2012.03.21. 02:10
 
Bundabotrány - Aczélt újabb meccs manipulálásával gyanúsítják
Aczél Zoltán labdarúgóedzőt az eddigi két, siófoki után egy újabb, ezúttal REAC-mérkőzés eredményének manipulálásával gyanúsítják a nemzetközi fogadási csalások kapcsán.
2012.03.20. 16:26
 
Harmadszor rendeznek nemzetközi kamarazenei fesztivált Kaposváron
A Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál szervezői harmadik alkalommal várják a somogyi megyeszékhelyre augusztus 14. és 20. között a zene szerelmeseit a programsorozatra.
2012.03.20. 16:19
 
Budapesti Kamaraszínház - Továbbra sem kapták meg fizetésüket a dolgozók
Továbbra sem kapták meg fizetésüket a Budapesti Kamaraszínház dolgozói. A tulajdonos Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. szóvivője kedden az MTI-nek elmondta, hogy az érintett miniszterek jóváhagyására várnak, amint azt beszerezték, a lehető leggyorsabban átutalják a színháznak megítélt támogatást.
2012.03.20. 15:58
 
LMP: kevés a harminc milliárd az egészségügyi béremelésre
Az LMP véleménye szerint az egészségügyi béremelésre szánt harmincmilliárd forint kevés ahhoz, hogy itthon tartsák az orvosokat és nővéreket - mondta keddi, budapesti sajtótájékoztatóján Szilágyi László.
2012.03.20. 15:49
 
Heg nélkül gyógyul a téli álmot alvó medvék sebe
A fekete medvék különleges képessége, hogy hibernálódásuk közben szinte nyom nélkül, fertőzésmentesen gyógyulnak sebeik - idézte amerikai kutatók megállapítását a BBC hírportálja (www.bbc.co.uk).
2012.03.20. 15:17
 
Puskás Suzuki Kupa - Ismét jön a Real Madrid
Húsvétkor ötödik alkalommal rendezik meg hat csapat, köztük a Real Madrid részvételével a Puskás Suzuki Kupa utánpótlás labdarúgótornát Felcsúton és Székesfehérváron.
2012.03.20. 14:11
 
 
OGY - Bajnai: vállalható volt a Péti Nitrogén művek megmentése
Ma is vállalható, sikeres állami beavatkozásnak tartja Bajnai Gordon volt miniszterelnök a Péti Nitrogénművek 2009 eleji pénzügyi megmentését.
2012.03.20. 13:45
 
Külföldi sajtó Magyarországról - Amerikai, francia és osztrák lapok a Velencei Bizottság állásfoglalásáról
A Velencei Bizottság igazságügyi reformról szóló jelentéséről közölt tudósítást a Wall Street Journal (WSJ), a Le Figaro és a Die Presse. A WSJ blogja a Nemzeti Emlékezet Bizottságára vonatkozó javaslattal, a Washington Post a budapesti amerikai nagykövetség munkájával is foglalkozott.
2012.03.20. 12:37
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181[182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2015 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML