2015. június 30., kedd - Pál
Deviza:  
EUR/HUF 315,04 USD/HUF 282,75 CHF/HUF 303,51
RSS
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Gazdaság ››  MOL
24321 találat
 
Az első "spanyol" dinoszaurusz a feltételezettnél sokkal fiatalabb
Az első ismert "spanyol" dinoszaurusz, a növényevő szauropoda Aragosaurus ischiaticus tizenötmillió évvel fiatalabb, mint feltételezték - derítették ki az Aragóniai Környezettudományi Kutatóintézet paleontológusai, akik vizsgálataikról a Geological Magazine című folyóiratban számoltak be.
2012.03.13. 16:52
 
 
Lavrov: az al-Kaidához kerülhetnek a szíriai ellenzéknek szánt fegyverek
Moszkva nem zárja ki, hogy a szíriai ellenzéknek szánt fegyverek az al-Kaida nemzetközi terrorszervezethez kerülnek - figyelmeztetett az orosz külügyminiszter egy keddi sajtóértekezleten.
2012.03.13. 14:29
 
Külföldi sajtó Magyarországról - Brit, német, francia és lengyel lapok a magyar politikáról
A Financial Times blogjában a forintárfolyammal és a befektetői bizalommal foglalkozott, a Handelsblatt a gazdasági felsőoktatás átalakításáról, a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című konzervatív lap a budapesti tőzsdén az idén eddig tapasztalt mozgásokról, a Le Monde a magyarországi romák kanadai kivándorlásáról közölt cikket, míg a Financial Times Deutschland (FTD) és a lengyel lapok a magyar kohéziós támogatások ügyéről írtak kommentárt.
2012.03.13. 14:00
 
MSZP: tévedésből szavazta meg négy képviselő a Balsai-jelentést
Tévedésből szavazta meg négy MSZP-s képviselő a 2006. őszi rendőri erőszakot vizsgáló Balsai-jelentés elfogadását - közölték az érintettek kedden.
2012.03.13. 13:15
 
Malért: kockázati tőketársaságok érdeklődnek egy új légitársaság alapítása iránt
Külföldi kockázati tőketársaságok érdeklődnek egy új alapítású magyar légitársaság iránt - közölte Vécsei Mihály, a Magyar Légiközlekedésért Egyesület (Malért) civil szerveződés elnöke az MTI-vel kedden.
2012.03.13. 13:05
 
 
Stratégiai együttműködés a Müpa és az MTVA között
Tartalmi-stratégiai együttműködési megállapodást írtak alá a Művészetek Palotája (Müpa) és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezetői kedden Budapesten. A partnerség keretében új kulturális műsorok jelennek meg a közszolgálati csatornákon.
2012.03.13. 12:40
 
DK: Mesterházy adjon választ arra, miért szavazta meg négy MSZP-s a Balsai-jelentést!
Nyílt levélben kér választ Mesterházy Attilától, az MSZP elnök-frakcióvezetőjétől Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke arra, hogy miért támogatta négy szocialista képviselő a parlamentben a 2006. őszi rendőri erőszakot vizsgáló Balsai-jelentés elfogadását.
2012.03.13. 11:06
 
Átadták a 2012-es Jedlik Ányos-díjakat
Hámori József Széchenyi-díjas agykutató, az MTA korábbi alelnöke, a Magyar UNESCO Bizottság elnöke, valamint Zeljko Topic, a Horvát Köztársaság Szellemi Tulajdoni Hivatalának főigazgatója részesült Honoris causa Jedlik Ányos-díjban, Csiszár István okleveles villamosmérnök, Dörnyei József címzetes egyetemi docens, Horváth József, a Műszer Automatika Kft. igazgató-tulajdonosa, Kereszty Marcell okleveles villamosmérnök, valamint Molnár Béla, az orvostudományok kandidátusa Jedlik Ányos-díjban részesült.
2012.03.13. 11:00
 
Infláció - Londoni elemzők: a meglepetés ellenére sem várható MNB-kamatemelés
A vártnál jóval magasabb, 5,9 százalékos éves összevetésű februári magyarországi infláció után sem valószínű újabb kamatemelés a Magyar Nemzeti Bank (MNB) részéről, ha a forint nem gyengül komoly mértékben a jelenlegi árfolyamszintekről, és ha a kormány haladást ér el az IMF/EU-finanszírozási programról szóló tárgyalásokon - jósolták a keddi inflációs adatismertetés után londoni felzárkózó piaci elemzők.
2012.03.13. 11:00
 
MSZP: időzített bombák ketyegnek az egészségügyben
Az MSZP szerint "időzített bombák ketyegnek az egészségügyben", amelyekről nem lehet tudni, hogy mikor robbannak fel. Kökény Mihály, a szocialisták egészségpolitikai tanácsadó testületének elnöke keddi sajtótájékoztatóján ilyen időzített bombának nevezte a pályaelhagyást, a kórházi leépítéseket és a gyógyszerkassza "lebegtetett megszorításait".
2012.03.13. 10:58
 
Szíria - Lázadók megöltek több katonát jogvédők szerint
Szíriai lázadók megöltek legalább tíz katonát kedd hajnalban az ország északnyugati részén lévő Idlíb tartomány Maarrat-en-Numán városában - jelentette egy jogvédő szervezet.
2012.03.13. 10:35
 
LÖTOSZ: szakmailag nem indokolhatók a katasztrófavédelmi törvény egyes módosításai
A Létesítményi és Önkéntes Tűzoltóságok Országos Szövetsége (LÖTOSZ) szerint szakmailag nem indokolhatók a katasztrófavédelmi törvény önkéntes tűzoltóságokat érintő, januárban életbe lépett egyes módosításai.
2012.03.13. 10:06
 
Március 19. a bérkompenzáció végső határideje a közszférában
Március 19-ig kell nyilatkozniuk a költségevetési szerveknél és az egyházak közcélú tevékenységet folytató intézményeinél a foglalkoztatottaknak, hogy bérkompenzációra tartanak igényt - hívja fel hivatalos közleményben a figyelmet a Magyar Államkincstár.
2012.03.13. 09:43
 
BÉT - Nyitásban emelkedést várnak a tőzsdén
Nyitásban emelkedést várnak kedden a Budapesti Értéktőzsdén az MTI által megkérdezett szakértők.
2012.03.13. 08:45
 
Igazságszolgáltatási reformot sürget Kína főbírája
Az átláthatóság növelésére és a korrupció visszaszorítására további reformok szükségesek a kínai igazságszolgáltatási rendszerben - jelentette ki Vang Seng-csün (Wang Shengjun), a legfelsőbb bíróság elnöke az Országos Népi Gyűlés előtt.
2012.03.13. 08:22
 
Kiállt a halálbüntetés mellett egy kínai parlamenti képviselő
A halálbüntetés fenntartása mellett szállt síkra a kínai Országos Népi Gyűlés, vagyis a parlament egyik képviselője a most folyó ülésszakon Pekingben - jelentette a Hszinhua hírügynökség kedden.
2012.03.13. 07:54
 
Kína még az idén rendszerbe állítja repülőgép-hordozóját
Kína még az idén rendszerbe állítja első repülőgép-hordozóját - közölte a haditengerészet egy magas beosztású tisztje a parlament ülésszakához kapcsolódóan.
2012.03.13. 07:14
 
Ötvenezer fontos vécé lakatlan szigeten
Ötvenezer fontért - 18 millió forintért - épült nyilvános vécé egy lakatlan szigeten Skóciában: az építész komoly kihívásként élte meg a feladatot.
2012.03.13. 05:10
 
Deloitte: a nemzetközi pénzügyi beszámolók az üzleti bizalmat erősíthetik
A magyarországi cégek pénzügyi beszámolói megfelelnek ugyan a nemzetközi számviteli szabványnak (IFRS), de van néhány olyan tényező - mint például a közérthetőség és az átláthatóság -, amire nagyobb hangsúlyt kell fektetniük - állapítja meg a Deloitte, a cég első átfogó magyarországi, az IFRS standardok magyarországi alkalmazásáról készült felmérése alapján.
2012.03.13. 04:00
 
 
Romney meglepetés-befutó lehet az arkansasi és a mississippi előválasztáson
A konzervatív szavazatok várható megoszlása miatt Mitt Romneynak esélye nyílhat rá, hogy a jelöltállítási küzdelem során első alkalommal arasson sikert Délen, a Republikánus Párt keddi arkansasi vagy mississippi előválasztásán, esetleg mindkettőn.
2012.03.13. 01:54
 
Enyhítették a spanyol deficitcélt az euróövezeti pénzügyminiszterek
Csaknem egy százalékponttal magasabb államháztartási hiányt engedélyeznek az euróövezet pénzügyminiszterei (Eurócsoport) idén Spanyolországnak a korábban tervezettnél - jelentette be a miniszterek hétfői brüsszeli találkozóját követően Jean-Claude Juncker, a csoport elnöke.
2012.03.12. 23:51
 
Londoni elemzők: New York és London a két legversenyképesebb város, Budapest a középmezőnyben
New York és London a világ két legversenyképesebb városa befektetési, üzleti és idegenforgalmi vonzerő szempontjából - áll az egyik vezető londoni gazdaságelemző cég hétfőn ismertetett globális felmérésében, amely szerint Budapest a nagyvárosok versenyképességi világranglistájának középmezőnyében van.
2012.03.12. 18:43
 
Befejeződőtt a tűzoltás Krasznahorkán - kiállítási tárgyak elszállítása
Múzeumi szakemberek folyamatosan szállítják el a tűzvész pusztította krasznahorkai várból a műkincseket, kiállítási tárgyakat - jelentette a helyszínről az MTI tudósítója.
2012.03.12. 18:36
 
OGY - Parlamenti bizottság jön létre a Malév privatizációjának kivizsgálására
Tíztagú parlamenti vizsgálóbizottság jön létre az Országgyűlés hétfői döntése alapján a Malév és a Budapest Airport (BA) privatizációja, valamint a légitársaság visszaállamosítása körülményeinek kivizsgálására.
2012.03.12. 18:25
 
Garázsok fosztogatóit fogták el Ózdon
Három férfi fosztogatott Ózdon garázsokat, elfogták őket - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.
2012.03.12. 18:09
 
EMNP: Tőkés László nem az RMDSZ-től, hanem a választóktól kapta EP-mandátumát
Tőkés László nem a Romániai Magyar Demokrata Szövetségtől (RMDSZ), hanem a választóktól kapta európai parlamenti mandátumát és csak feléjük tartozik elszámolással - mondta hétfőn Toró T. Tibor, az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) elnöke az MTI-nek, azokat a reakciókat kommentálva, amelyeket Tőkés RMDSZ tagságáról való lemondása váltott ki.
2012.03.12. 18:02
 
Szakértők: átalakulóban a világhatalmi rendszer
A világhatalmi rendszer átalakulóban van, az egypólusú, az Egyesült Államok uralta világot egy több pólusból álló világ váltja fel - mutattak rá akadémiai kutatóintézeti munkatársak az MTI-nek nyilatkozva. Szunomár Ágnes szerint Kína globális szerepe gazdasági és politikai értelemben tovább nő; Ludvig Zsuzsa pedig úgy látja, Oroszországnak lényegesen csökkent a beleszólása a világ történéseibe.
2012.03.12. 17:37
 
 
Lázár: március 26-án folytatódnak az ötpárti egyeztetések
Március 26-án folytatódnak a Fidesz által kezdeményezett ötpárti egyeztetések a választási eljárásról szóló törvényről, a pártok működésére vonatkozó törvény megalkotásáról, és a kampányfinanszírozásról - mondta a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője a hétfőn a Parlamentben tartott megbeszélés után, amelyen az MSZP és az LMP nem képviseltette magát.
2012.03.12. 17:20
 
Angliában fogtak el egy emberölésért 14 éve körözött magyar férfit
Társával együtt különös brutalitással végzett ellenlábasával 1998-ban, Pécs közelében a gyanú szerint az a magyar férfi, akit tizennégy év bujkálás után Angliában fogtak el a napokban a rendőrök.
2012.03.12. 15:43
 
Djindjiccsel ma már az EU-ban lenne Szerbia
Ha nem gyilkolják meg Zoran Djindjic szerb miniszterelnököt, országa ma már az Európai Unió tagja lenne. Djindjic megölésével lefékeződött Szerbia megreformálása, és megtorpant a háborús múlttal való leszámolás. Zoran Djindjic gyökeres társadalmi és gazdasági változásokat indított el - többé-kevésbé ilyen következtetések voltak levonhatóak abból a korabeli közvélemény-kutatásból, amelyet Zoran Djindjic szerb miniszterelnök meggyilkolását követően készítettek Szerbiában, és a felmérés adatait az újvidéki Magyar Szó is ismertette hétfői számában.
2012.03.12. 15:00
 
EU: a mezőgazdaság is kerüljön a klímavédelem körébe
Új javaslatot fogadott el az Európai Bizottság az üvegházhatást okozó gázkibocsátás elszámolásáról, amivel megtette az első lépést annak érdekében, hogy az erdőgazdálkodási és mezőgazdasági tevékenységekből fakadó kibocsátással és gázfeldolgozással is számolni tudjon az uniós éghajlatváltozási politika.
2012.03.12. 14:31
 
OGY - A Felvidékről való kitelepítéseknek állítana emléket a Fidesz
A Felvidékről kitelepítettek országgyűlési emléknapjává nyilvánítaná április 12-ét, a II. világháború utáni lakosságcsere-egyezményben a magyar lakosság Felvidékről való kitelepítésének kezdőnapját a fideszes Molnár Attila.
2012.03.12. 14:28
 
Támogatja a Fidesz a kormány egészségügy-fejlesztési terveit
Meghallgatta a Fidesz parlamenti frakciója hétfői ülésén Szócska Miklós egészségügyi államtitkárt, és a képviselőcsoport úgy döntött, támogatja a kormánynak az egészségügyet érintő fejlesztési elképzeléseit - közölte a kormánypárti frakció sajtóosztálya az MTI-vel.
2012.03.12. 14:25
 
Kommerszant: Merénylet Putyin ellen - Az ukrán nyomozók nem találtak bizonyítékot
Az ukrán nyomozók eddig nem találtak bizonyítékot arra, hogy Vlagyimir Putyin ellen valóban merényletet készítettek elő - közölte hétfői számában a Kommerszant orosz napilap.
2012.03.12. 14:12
 
Szlovák választás - DK: az MKP-nak ártott a Fidesz "gyámkodása"
A Demokratikus Koalíció (DK) örömmel fogadta, hogy a Bugár Béla vezette Most-Híd a szombati választáson bejutott a szlovákiai törvényhozásba, ahogy azt is, hogy a szélsőséges, magyarellenes pártok nem kerültek be. Molnár Csaba, a Gyurcsány Ferenc vezette párt alelnöke hétfőn sajtótájékoztatón azt mondta: a Magyar Koalíció Pártja (MKP) újbóli kimaradása azt jelzi, hogy káros volt számára a Fidesz "gyámkodása".
2012.03.12. 14:06
 
Szívbetegségek ellen védhet egy vérben található fehérje
Egy természetesen előforduló fehérje védelmet nyújthat a szívbetegségekkel szemben - idézte brit kutatók megállapítását a The Daily Telegraph című brit napilap online kiadása (www.telegraph.co.uk).
2012.03.12. 13:34
 
Februárban csökkent a bankrendszer likviditása
Februárban csökkent a bankrendszer forint likviditása, elsősorban az euróeladási tenderekhez kapcsolódó banki devizavásárlásnál a jegybanknak fizetett forint ellenérték nyomán, eközben a hitelintézetek egynapos betétei jelentősen csökkentek - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a hétfőn közzétett havi statisztikai mérlegében.
2012.03.12. 11:36
 
A növények életciklusát irányító gént fedeztek fel
A növények éjszakai "álmát" és virágzását irányító gént fedeztek fel kutatók - számolt be róla a BBC hírportálja (www.bbc.co.uk).
2012.03.12. 11:29
 
Nyezaviszimaja Gazeta: Orosz ellenzék vezető és friss ötletek nélkül
Az ellenzéknek nincs vezetője és hiányoznak a friss ötletek - vélekednek szakértők az orosz Nyezaviszimaja Gazeta című lap hétfői számában megjelent összeállításban.
2012.03.12. 11:24
 
Felrobbant egy kazán Borsodnádasdon, szivárgott a gáz Kesznyétenben
Súlyosan megsérült egy férfi, amikor felrobbant egy vegyes tüzelésű kazán vasárnap Borsodnádasdon - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője hétfőn az MTI-vel.
2012.03.12. 10:49
 
Jakabos a 200 méteres női vegyesúszást is megnyerte
Jakabos Zsuzsanna harmadszor is a dobogó tetejére állhatott az egyesült államokbeli Columbusban rendezett Grand Prix-viadalon: a magyar versenyző a befejező napon a 200 méteres vegyesúszásban diadalmaskodott 2:11.98 perccel, amivel a világranglista negyedik helyére került.
2012.03.12. 10:39
 
 
Halálos betegség tizedeli a koalákat - Csöndes gyilkos
Bajban vannak Ausztrália jelképei, a koalák. Az élőhelyük zsugorodása, a klímaváltozás és a baktériumok okozta betegségek által sújtott állatok egyre kisebb területre szorulnak vissza. Queenslandben, Ausztrália nagy északkeleti államában 2001 és 2008 között számuk 45 százalékkal csökkent a városias körzetekben és tizenöt százalékkal a természeti környezetben.
2012.03.12. 09:09
 
BÉT - Csökkenéssel indulhat a tőzsdei kereskedés
Negatív nyitást várnak a Budapesti Értéktőzsdén hétfőn az MTI-nek nyilatkozó piaci elemzők.
2012.03.12. 08:57
 
 
Génelemzéssel derült fény a magányos pálmák titkára
Ausztrália kellős közepén egy parányi területre korlátozódik a Livistona mariae pálma elterjedése. Legközelebbi rokona, a Livistona rigida 800-1000 kilométerrel északra-északkeletre található, a köztük lévő terület pedig kopár és száraz.
2012.03.12. 06:14
 
OGY - A Malév csődjének vizsgálatába kezdhet az Országgyűlés
Az Országgyűlés ma vizsgálóbizottságot állíthat fel a Malév 2010 előtti működésének elemzésére, továbbá megnevezheti a kolontári vörösiszap-katasztrófa felelőseit, és elfogadhatja a 2006-os erőszakos rendőri fellépést vizsgáló miniszterelnöki megbízott jelentését is. A képviselők emellett - a kormány javaslata alapján - felére, esetenként negyedére rövidíthetik a kiemelt beruházások környezetvédelmi engedélyeztetésének idejét.
2012.03.12. 04:17
 
Hamarosan munkahelyi képzés támogatására pályázhatnak a nagyvállalkozások
Március első felében jelenik meg a "Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalkozások számára" című pályázati kiírás két komponense, egy a közép-magyarországi régióban, egy pedig az ország többi részén megvalósuló projektek számára; a pályázati keret viszonylagos szűkössége és a kedvező feltételek miatt várható nagy érdeklődés miatt célszerű gyorsan dönteni a pályázásról - hívja fel a figyelmet a Deloitte.
2012.03.12. 04:00
 
A Fehér Ház aggódik az újabb afganisztáni mészárlás miatt
Barack Obama amerikai elnök vasárnap telefonon fejezte ki részvétét afgán kollégájának, Hamid Karzainak és az afgán népnek amiatt, hogy jelentések szerint egy amerikai katona afgán civileket lőtt le Dél-Afganisztánban, aminek következtében megtorlások sorozatától lehet tartani, s valószínűleg tovább romlik a két ország amúgy is feszült viszonya.
2012.03.11. 23:10
 
Birkózó Eb - Lőrincz Viktor bronzérmes
Lőrincz Viktor bronzérmet szerzett vasárnap a kötöttfogásúak 84 kg-os kategóriájában a belgrádi birkózó Európa-bajnokságon.
2012.03.11. 21:18
 
 
Necas: Csehország továbbra is számol az euró bevezetésével
A cseh kormány továbbra is számol az euró bevezetésével és nem kíván tárgyalásokat kezdeményezni az Európai Unióval (EU) Václav Klaus államfő azon elképzeléséről, hogy Csehország kapjon kivételt a közös pénznem bevezetése alól. Erről Petr Necas cseh miniszterelnök beszélt a prágai közszolgálati televízió vasárnapi vitaműsorában.
2012.03.11. 19:47
 
Jobbik: a kormány indokolatlanul pazarolja a közpénzeket
A Jobbik a közpénzek lenyúlásának és indokolatlan pazarlásának tartja, hogy újabb százmilliókat fordít a kormány kommunikációs propagandára, "tevékenységének önfényezésére"; az ellenzéki párt, kormányra kerülése esetén, mindent megtesz ezen szerződések megsemmisítése és kivizsgálása érdekében - közölte a párt az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében.
2012.03.11. 18:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181[182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2015 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML