2014. augusztus 29., péntek - Beatrix
Deviza:  
EUR/HUF 313,4 USD/HUF 237,3 CHF/HUF 259,8
Mobilon:  hir3.hu/mRSS
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Gazdaság ››  MOL
23297 találat
 
Emelkedik az üzemanyagok ára
Emelte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin, illetve 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
2012.10.17. 04:00
 
Nemi erőszak gyanújával vettek őrizetbe két amerikai katonát Japánban
Nemi erőszak gyanújával vettek őrizetbe két amerikai katonát Okinaván, ami tovább élezheti a feszültséget a helyi lakosság és az amerikai hadsereg között a Pentagon egyik legfőbb kelet-ázsiai bázisának számító dél-japán szigeten.
2012.10.17. 03:03
 
Megerősítette Spanyolországot a Moody's, de negatív kilátással
Megerősítette Spanyolország még épphogy befektetési ajánlású kormánykötvény-osztályzatát a Moody's Investors Service, amely ugyanakkor a jelentős kockázatokra hivatkozva leminősítés lehetőségére utaló negatív kilátással látta el a spanyol besorolást.
2012.10.17. 02:09
 
Putyin szerint Oroszország garantálni tudja a nemzetközi rendezvények biztonságát
Oroszországnak kellő ereje és eszköze van arra, hogy garantálni tudja a következő években a területén megrendezendő nagy nemzetközi politikai és sportrendezvények biztonságát - közölte kedden Vlagyimir Putyin, aki a terrorelhárító műveletekben részt vevő belügyi és belbiztonsági szervek vezetőivel tárgyalt.
2012.10.16. 20:33
 
Rektori konferencia - Helena Nazaré: az autonómia összefügg a minőséggel
A felsőoktatási intézmények autonómiája összefügg munkájuk minőségével - jelentette ki Helena Nazaré, az Európai Egyetemi Szövetség (EUA) elnöke kedden Debrecenben, a Magyar Rektori Konferencia plénumának kihelyezett ülésén, amelyen részt vett Orbán Viktor miniszterelnök, Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár is.
2012.10.16. 19:44
 
A Huawei visszautasítja az amerikai biztonsági vádakat
A Huawei kínai mobil hálózati berendezés gyártó vállalat visszautasítja a cég elleni amerikai biztonsági vádakat - tájékoztatta kedden Budapesten a sajtó képviselőit Gavin Dai, a Huawei Technologies Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.
2012.10.16. 16:28
 
Fidesz: az a cél, hogy fiatalok itthon találják meg boldogulásukat
Az a cél, hogy fiatalok hazatérjenek, és itthon találják meg boldogulásukat - reagált a Fidesz szóvivője ellenzéki pártok keddi sajtónyilatkozataira az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2012.10.16. 16:28
 
Lázár János: az államnak legyen döntő szerepe a magyar gázpiacon
Lázár János szerint a kormány célja, hogy az államnak mindent eldöntő szerepe legyen a magyarországi gázpiacon; a Miniszterelnökséget vezető államtitkár egy háttérbeszélgetésen azt is elmondta: tudomása szerint előrehaladottak a tárgyalások a E.ON német energetikai társaság magyarországi leányvállalatának visszavásárlásáról.
2012.10.16. 16:20
 
LMP: meg lehet állítani a fiatalok elvándorlását
Az LMP véleménye szerint a biztos egzisztencia megteremtésével és a Fidesz-kormány okozta kiszámíthatatlanság felszámolásával meg lehet állítani a fiatalok elvándorlását. A Lehet Más a Politika múlt héten bemutatott alternatív költségvetésében 310 milliárd forint pluszforrást adna a társadalmi felemelkedés elősegítésére.
2012.10.16. 15:56
 
EU-büdzsé - Győri Enikő: Magyarország az előzetes ellenőrzést támogatja a kohéziós források esetében
Az uniós pénzek jobb elköltéséről, hatékonyabb felhasználásáról tárgyaltak keddi tanácskozásuk előtti informális találkozójukon az Európai Unió illetékes miniszterei - számolt be az MTI-nek a találkozóról Győri Enikő, a Külügyminisztérium államtitkára, aki Magyarországot képviselte a megbeszéléseken.
2012.10.16. 15:47
 
Alapítványi Összefogás: érdemi változtatásra van szükség az alapítványi iskolák finanszírozásában
Érdemi változást sürget az alapítványi iskolák finanszírozásában az Alapítványi Összefogás - a tömörülés Balog Zoltánnak, az emberi erőforrások miniszterének címzett levelét kedden juttatta el az MTI-nek.
2012.10.16. 15:45
 
Internet Hungary - A miniatürizálásé a jövő
A miniatürizálást nevezte az egyik kulcstényezőnek az infokommunikációs fejlesztésekben Ian Pearson brit futurológus a siófoki Internet Hungary konferencián tartott előadásában.
2012.10.16. 15:14
 
Magyar-brit kereskedelmi kamara alakult Londonban
Magyar-brit kereskedelmi kamarát hoztak létre Londonban magyar üzletemberek a kétoldalú kereskedelmi-gazdasági kapcsolatok élénkítése és a piaci hozzáférés segítése érdekében.
2012.10.16. 15:00
 
Fitch: mérsékelten csökkent a közép- és kelet-európai bankok tulajdonosi finanszírozása
Mérsékelten csökkent a közép- és kelet-európai térség bankjainak tulajdonosi finanszírozása a globális pénzügyi válság elhatalmasodása óta a Fitch Ratings kedden Londonban ismertetett felmérése szerint, amely a térség stabilitása szempontjából változatlanul kedvezőnek nevezi a külföldi tulajdonos bankok jelenlétét.
2012.10.16. 14:01
 
Turisztikai összefogás Balatonföldváron
Balatonföldvár turizmusfejlesztési pályázata példaértékű kistérségi összefogással valósulhat meg, amelyhez még a szomszédos Balatonszemes önkormányzata is támogatást nyújtott - számolt be Fekete Tamás, a helyi civil turisztikai szervezet (TDM-szervezet) alelnöke az MTI-nek kedden.
2012.10.16. 13:12
 
Kövér: Törökország rendkívül fontos partnere Magyarországnak
Kövér László házelnök szerint Törökország az Európai Unió és Magyarország rendkívül fontos partnere, az elmúlt években jelentős gazdasági fejlődést ért el, és ezzel politikai súlya is megnőtt.
2012.10.16. 12:49
 
Orosz lap - Moszkva kilátásba helyezte a Dnyeszter-mellék elismerését
Moszkva jelezte, kész elismerni a szakadár Dnyeszter-menti területet, amennyiben Chisinau lehetővé tenné, hogy a Moldovai Köztársaság területén NATO-bázis létesüljön - közölte kedden a Nyezaviszimaja Gazeta című orosz napilap.
2012.10.16. 12:42
 
Moody's: továbbra is negatív a lengyel bankrendszer kilátása
Továbbra is negatív kilátást tart érvényben a lengyel bankrendszerre a Moody's Investors Service; a világ legnagyobb hitelminősítő csoportja keddi londoni elemzésében számos kockázati tényezővel - köztük a finanszírozási szerkezet problémáival - indokolta a negatív kilátás fenntartását.
2012.10.16. 11:11
 
Vargha Tamás: komoly előrelépések történtek a honvédségben
Nagyon komoly előrelépések történtek az elmúlt két és fél évben a honvédség területén, de "mindig van feljebb, és mindig van előre" - mondta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium (HM) kedden kinevezett parlamenti államtitkára az MTI-nek adott interjújában.
2012.10.16. 11:05
 
BÉT - Enyhe emelkedést várnak nyitáskor az elemzők
Enyhe emelkedésre számítanak az elemzők a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) kedden, nyitáskor.
2012.10.16. 08:44
 
Brit-magyar dzsesszfesztivál a Budapest Jazz Clubban
Brit-magyar dzsesszfesztivál helyszíne lesz a Budapest Jazz Club (BJC) csütörtöktől szombatig, az eseményen a két ország legjobb zenészei lépnek fel.
2012.10.16. 08:19
 
Látogatható lesz a kínai atombomba szülőhelye
Kína megnyitja a nyilvánosság előtt azt a sivatagi kísérleti telepet, ahol több mint fél évszázaddal ezelőtt megkezdték az ország első atombombájának kifejlesztését - adták hírül az északnyugat-kínai Hszincsiang-Ujgur (Xinjiang Uygur) autonóm terület illetékesei.
2012.10.16. 06:45
 
A felszámolásban sem tervezik a Gyulai Húskombinát teljes leállítását
Nem tervezi a húskombinát teljes leállítását a felszámolásban sem a vagyonfelügyelettel megbízott Hitelintézeti Felszámoló Nonprofit Kft.
2012.10.15. 19:40
 
 
Autonómok Szakszervezete: késik a jövő évi bértárgyalás
Az Autonóm Szakszervezetek Szövetségének elnöke szerint már meg kellett volna kezdeni a tárgyalásokat a jövő évi bérekről, ahogy ez az elmúlt húsz évben október közepén minden évben megtörtént.
2012.10.15. 19:09
 
 
Tarlós: Mától hárman felügyelik Vitézy tevékenységét
Az eddigi egy helyett három főpolgármester-helyettes felügyeli a jövőben a Budapesti Közlekedési Központot (BKK), György István mellett Bagdy Gábor és Szeneczey Balázs is foglalkozik majd a közlekedési központ ügyeivel - mondta Tarlós István hétfőn a Fővárosi Közgyűlés rendkívüli ülése utáni sajtótájékoztatón.
2012.10.15. 18:08
 
NÜSZ: már több mint 22 ezer helyen lehet fizetni Erzsébet-utalvánnyal
Béren kívüli juttatásként az Erzsébet-utalványt eddig több mint 1,8 millió munkavállaló választotta, az étkezési jegyeket az országban több mint 22 ezer helyen fogadják el - közölte az MTI kérdésére az utalványokat forgalmazó Nemzeti Üdülési Szolgálat (NÜSZ) Kft. hétfőn.
2012.10.15. 17:46
 
Csaknem másfél éves mélyponton a magyar CDS-árazás Londonban
Tavaly nyár óta nem mért mélypontra csökkent a magyar államadósság-törlesztési kockázat biztosítási tranzakcióinak árazása hétfőn a londoni piacon.
2012.10.15. 17:41
 
Busztender - A BKK nem fogadja el a BKV költségszámítását
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) nem fogadja el indokolt költségként a BKV igazgatósági elnökének múlt heti levelében bemutatott, a szolgáltatói buszokra vonatkozó számításait - derül ki a BKK vezérigazgatójának Bolla Tibor BKV-vezérigazgatóhoz címzett leveléből, amely hétfőn jutott az MTI birtokába.
2012.10.15. 17:16
 
Szíria - Moszkva és Kijev közösen lép fel egy Szíriában elrabolt újságírónő kiszabadítása érdekében
Moszkva és Kijev együtt lép fel egy Szíriában elrabolt újságírónő kiszabadítása érdekében - jelentette be hétfőn az orosz külügyminisztérium szóvivője.
2012.10.15. 15:44
 
Bírák nyugdíjazása - LMP: a kormány alaptörvény-módosítással szüntesse meg a bírói nyugdíjkorhatárra vonatkozó rendelkezést
Az LMP felszólítja a kormányt, hogy terjesszen be egy módosító javaslatot, amely kiveszi az alaptörvényből a bírói nyugdíkorhatárára vonatkozó passzust. Emellett azt is tegyék lehetővé, hogy a visszatérés mellett döntő bírák ne csak a korábbi pozíciójukat, hanem a tőlük elvett ügyeket is visszakaphassák - mondta hétfői, parlamenti sajtótájékoztatóján Schiffer András.
2012.10.15. 15:02
 
Dinamikusan növekvő adóbevételek Egerben
Jó ütemben bővül Eger gazdasága, az idén az első kilenc hónapban 180 millió forinttal több iparűzési adó folyt be, mint egy évvel korábban, az összesen 3,7 milliárd forintos adóbevétel pedig 288 millióval haladja meg a tavaly azonos időszakit - jelentette be az önkormányzat adóirodájának vezetője hétfői sajtótájékoztatóján.
2012.10.15. 14:53
 
OGY - A gazdasági bizottság általános vitára bocsátotta a gáztörvény módosítását
Általános vitára bocsátotta a gáztörvény módosítást az Országgyűlés gazdasági bizottsága hétfőn. Rogán Antal, a testület elnöke (Fidesz) bejelentette: a Lázár János (Fidesz) által jegyzett javaslat alapján csak a törvénymódosítás után létesült biztonsági gáztározók kerülnek állami tulajdonba, a meglévő tárózóra csak elővásárlási joga lesz az államnak.
2012.10.15. 14:36
 
Decemberben elkezdik a kézi üveggyártást Salgótarjánban
A Tarján Glass Kft. decemberben 40-45 alkalmazottal elindítja a kézi üveggyártást Salgótarjánban, jelenleg tart a dolgozók kiválasztása - mondta el Eötvös Mihály, Salgótarján gazdaságért felelős alpolgármestere hétfőn az MTI-nek.
2012.10.15. 14:20
 
Kínai hatóságok 21 ingatlana miatt vizsgálnak egy hivatalnokot
Korrupció miatt vizsgálnak egy dél-kínai hivatalnokot a hatóságok, miután a Sina mikroblogon kiderült, hogy a férfinak és családtagjainak 21 ház van a tulajdonában - számol be az esetről a sina.com hírportál.
2012.10.15. 14:20
 
Óceánjáró balesete - Costa Concordia - A kapitány jelenlétében kezdődött meg a bírósági bizonyítási eljárás
A fedélzeti fekete doboz által rögzített hangfelvételek meghallgatásával kezdődött hétfőn, a toszkánai Grossetóban a Costa Concordia tengerjáró hajó balesetének többnapos bírósági bizonyítási eljárása, amelyen első alkalommal Francesco Schettino, a január 13-án Giglio partjainál zátonyra futott hajó kapitánya is jelen volt.
2012.10.15. 14:18
 
Az ELTE fehérjekutatóinak munkája került a rangos tudományos folyóirat címlapjára
Feltárják azoknak a fehérjéknek a szerkezetét és működését, amelyek a környezetből érkező ingerek fogadásában, sejten belüli feldolgozásában és a biológiai válasz kiváltásában játszanak szerepet - foglalta össze kutatásaik lényegét az MTI kérdésére Reményi Attila, az ELTE Biokémiai Tanszékén tevékenykedő kutatócsoport vezetője annak kapcsán, hogy munkájuk eredményét címlapon hozta a Science Signaling című rangos tudományos magazin legfrissebb száma.
2012.10.15. 14:08
 
Csaknem 670 ezer párttag és vezető kapott büntetést az elmúlt öt évben Kínában
A Kínai Kommunista Párt (KKP) tagjai és kormányzati tisztviselők közül több mint 668 ezren részesültek büntetésben a "szabályok megsértése" miatt - olvasható a párt fegyelmi és ellenőrző bizottsága, valamint az ellenőrzési tárca hétfői pekingi közös közleményében.
2012.10.15. 14:03
 
VM: meteorológiai törvényjavaslat készül
A Vidékfejlesztési Minisztérium azt tervezi, hogy még ebben a parlamenti ciklusban az Országgyűlés elé terjeszti a meteorológiáról szóló törvényjavaslatot.
2012.10.15. 13:57
 
OGY - Németh Zsolt: az Európai Unió nyitottsága érték
Az Európai Bizottság múlt héten közzétett bővítési csomagja visszaigazolja Magyarország álláspontját, amely szerint az Európai Unió nyitottsága érték, és hozzájárul a versenyképessége és válságkezelő készsége javításához - véli Németh Zsolt, a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára.
2012.10.15. 13:51
 
Uniós piacokon terjeszkedik jövő évtől a Masterplast Nyrt.
Saját gyártású üvegszövet hálóval jelenik meg az Európai Unió tagországainak piacain a Masterplast Nyrt. 2013-ban, ennek érdekében a cég 1,4 millió eurós fejlesztést hajt végre káli gyártóbázisán - közölte a cég az MTI-vel hétfőn.
2012.10.15. 13:38
 
Megalakult a Magyar Művészeti Akadémia Határon Túli Bizottsága
Megalakult a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) Határon Túli Bizottsága a vajdasági Magyarkanizsán.
2012.10.15. 13:31
 
A Jobbik módosítaná a magyar EU-csatlakozási szerződést a termőföld védelmében
A Jobbik kezdeményezi a magyar uniós csatlakozási szerződés módosítását, mert ennek hiányában nem biztosítható a magyar termőföld megvédése a külföldi vásárlóktól - közölte hétfőn sajtótájékoztatón Vona Gábor pártelnök és Balczó Zoltán, az ellenzéki párt alelnöke.
2012.10.15. 13:29
 
DK: nőtt a szegénység a kormányváltás óta
A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a kormányváltás óta nőtt a szegénység Magyarországon.
2012.10.15. 13:21
 
Minden újszülötthöz ajándék CD jár Skóciában
Minden újszülötthöz ajándék CD jár Skóciában jövőre, hogy a zene szeretetét már az anyatejjel egy időben szívják magukba.
2012.10.15. 13:10
 
 
Cukorbetegség, ami a lábat illeti…
Fekélybetegség - sokféle környezetben hallhattunk már róla, az egyik legmakacsabb változata a bőr rétegeiben kialakuló lábszárfekély. Arról viszont már kevesebbet tudhatunk, hogy ez a betegség kiket érint, hogy alakul ki, illetve milyen komoly következményei lehetnek, ha nem megfelelően kezelődik… Ma már létezik az ismert kezelési módok mellett más megoldás: végre hazánkban is elérhető egy olyan kezelési mód, amellyel akár szó szerint lábakat lehet megmenteni. A kérdések tisztázásában Dr. Fekete László, a Harmónia Gyógyászati Centrum sebész szakorvosa volt segítségünkre.
2012.10.15. 12:19
 
Gazdaságkoordinációs kormánybiztos Hevesben
A biotechnológia és az alternatív energiatermelés, a mezőgazdaság, illetve a minőségi turizmus fejlesztését tartja legfőbb feladatának Horváth László, akit Heves megye gazdaságfejlesztését koordináló miniszteri biztossá nevezett ki a nemzetgazdasági miniszter.
2012.10.15. 11:25
 
Támogatási megállapodás az MLSZ és a Telekom között
Két évre szóló támogatási megállapodást írt alá hétfőn a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és a Magyar Telekom.
2012.10.15. 10:51
 
Ombudsmanhoz fordult a Lánglovagok Egyesület a tűzoltók egyesülési jogának korlátozása miatt
A Lánglovagok Egyesület szerint az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) vezetője törvényellenesen korlátozta a hivatásos tűzoltók egyesülési jogát, ezért a szervezet Szabó Mátéhoz, az alapvető jogok biztosához fordult.
2012.10.15. 10:35
 
Öt illegális dohányüzemet számoltak fel Szabolcsban
Öt illegális dohányüzemet számoltak fel Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Észak-alföldi Regionális Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense hétfőn az MTI-vel.
2012.10.15. 10:27
 
BÉT - Csendes kereskedést és enyhe csökkenést várnak az elemzők a tőzsdén
Csendes kereskedésre és enyhe csökkenésre számítanak hétfőn a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az MTI által megkérdezett elemzők.
2012.10.15. 08:51
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111[112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2014 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML