2020. április 3., péntek - Buda, Richárd
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  Magyar Posta
198 találat
 
Szerda éjfélig lehet beküldeni az adóbevallást
Szerda éjfélig lehet beküldeni a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz (NAV) a személyi jövedelemadó (szja) bevallásokat, a kiemelt ügyfélszolgálatok országszerte 18 óráig tartanak nyitva, és a Magyar Posta is meghosszabbított nyitva tartással várja az ügyfeleket.
2015.05.20. 08:11
 
Az Együtt-PM visszaállítaná a korábbi tankönyvellátási rendszert
Az Együtt-PM szerint meg kell szüntetni a feladata ellátására alkalmatlan Könyvtárellátó Nonprofit Kft.-t (Kello), és vissza kell állítani az évekig jól működő tankönyvellátási rendszert.
2014.08.08. 11:07
 
Ismét színházi előadások a Benczúr Házban
Ismét színházi előadásokat láthat a közönség a Benczúr Házban: az idei nyáron a Turay Ida Színház produkcióit mutatják be az épület udvarán felállított szabadtéri színpadon.
2014.06.23. 13:17
 
Kormánynévsor - Lázár János Közép-Európa leghatékonyabb kormányát alakítaná ki
Közép-Európa leghatékonyabb kormányának kialakítását nevezte legfontosabb feladatának Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár az Országgyűlés mezőgazdasági bizottsága előtti szerdai miniszterjelölti meghallgatásán. A bizottság 7 kormánypárti igen szavazattal, 4 ellenzéki ellenében támogatta Lázár János kinevezését.
2014.06.04. 14:19
 
Ma éjfélig lehet benyújtani az szja-bevallásokat
Ma éjfélkor lejár a személyi jövedelemadó (szja) bevallás benyújtásának és az adó megfizetésének határideje; a kitöltött és aláírt bevallást az előző évekhez hasonlóan a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ügyfélszolgálatain, a postán és az ügyfélkapun keresztül is el lehet juttatni az adóhatósághoz.
2014.05.20. 03:00
 
Összefogás: "Fidesz-kirendeltséggé" válhatnak a takarékszövetkezetek
Az ellenzéki összefogás szerint az ágazat átalakításával "Fidesz-kirendeltségekké" válhatnak a takarékszövetkezetek.
2014.03.03. 15:23
 
Takarékszövetkezetek - Érvényes a beérkezett ajánlat a TakarékBank állami tulajdonrészére
Érvényesnek minősítette a közös értékesítési bizottság a TakarékBank állami tulajdonrészére érkezett egyetlen ajánlatot, amelyet egy takarékszövetkezeti többséggel bíró jelentkező tett - tájékoztatta a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. (MFB) és a Magyar Posta Zrt. közös közleményben szerdán az MTI-t.
2014.02.12. 20:10
 
Takarékszövetkezetek - Szövetkezeti többségű ajánlat érkezett a TakarékBank részvénycsomagjára
A takarékszövetkezetek meghatározó többségével bíró jelentkező tett egyedüliként ajánlatot a TakarékBank állami tulajdonrészére a február 6-ai határidőig. A pályázati tájékoztató első részét három jelentkező vette át, közülük kettő fizette be az ajánlati biztosítékot és vette át a teljes pályázati tájékoztatót.
2014.02.07. 06:02
 
 
Átírták, amit Orbán aláírt - ez "tűrhetetlen, vérlázító, gyalázatos"
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) főtitkára szerint szembementek a kormányfő akaratával.
2014.02.04. 10:36
 
Az OTSZ kifogásolja a TakarékBank állami részvényeire kiírt pályázatot
Érvénytelennek tekintik az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) tagszervezetei a TakarékBankban lévő állami részesedések értékesítésére kiírt pályázatot, és ha a kiírók nem minősítik azt érvénytelennek, magyar és akár európai uniós fórumokhoz fordulnak jogorvoslatért - közölte az OTSZ az MTI-vel szombaton, Budapesten tartott közgyűlését követően.
2014.02.01. 15:11
 
Takarékszövetkezetek - Mulasztás miatt pénzbírságot szabott ki a törvényszék a magyar államra
Mulasztás miatt a Fővárosi Törvényszék 200-200 ezer forintos pénzbírságot szabott ki a magyar államra és a többi alperesre az első tárgyaláson abban a perben, amelyet az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) és egy magánszemély indított a magyar állam és társai ellen jogalkotással okozott kár megtérítésére.
2014.01.24. 12:15
 
Levélben tájékoztatják a pécsieket az adósságátvállalás és a rezsicsökkentés eredményeiről
Levélben kap tájékoztatást Pécs lakossága a héten az állami adósságátvállalás, valamint a rezsicsökkentés eredményeiről - mondta Csizi Péter fideszes országgyűlési képviselő a városban csütörtökön tartott sajtótájékoztatón.
2013.11.14. 12:57
 
A Magyar Posta és az új takarékszövetkezeti integráció szorosabbra fűzi kapcsolatát
A kormány döntött arról, hogy megkezdik a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-nek a Magyar Posta Zrt.-ben fennálló, 25 százalékot el nem érő kisebbségi részesedése értékesítésének előkészítését a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szervezete számára.
2013.10.24. 21:04
 
Az Erste felmondta egyes közvetítői szerződéseit a postával
Az Erste Bank Hungary (EBH) Zrt. 2013. szeptember 30-án felmondta a Magyar Postával meglévő, a folyószámlák, megtakarítási termékek, hitelkártya, folyószámlahitel és személyi kölcsön közvetítésére vonatkozó szerződéseit - jelentette be a hitelintézet hétfőn.
2013.09.30. 16:58
 
 
Takarékszövetkezetek - OTSZ: a takarékok kényszerből fogadták el a javaslatokat
Az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) és tagszervezetei kényszerből szavazták meg a Takarékbank keddi közgyűlésén az alapszabály módosítására, a tőkeemelésre és a vezető tisztségviselők megválasztására előterjesztett javaslatokat - közölte az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) alelnöke az MTI-vel.
2013.08.27. 17:33
 
Ezer iskolatáska megtöltésébe kezdett az Ökumenikus Segélyszervezet
Iskolakezdés együtt! elnevezéssel indított segélyakciót a 1353-as adományvonalán az Ökumenikus Segélyszervezet, hogy ezer rászoruló diák számára nyújthasson jelentős, fejenként tízezer forint értékű segítséget a tanévkezdéshez. A szervezet önkéntesei folyamatosan állítják össze a tanszercsomagokat, és a segélyakció partnereként szegődött Magyar Posta kedden megkezdte a csomagok kézbesítését.
2013.08.27. 12:23
 
Vádat emeltek a postaszékház eladása ügyében
Különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség hat emberrel szemben pénteken a Fővárosi Törvényszéken - közölte a főügyészhelyettes az MTI-vel.
2013.08.23. 13:07
 
 
Zöld jelzés állami kényszerre
A takarékszövetkezetek többségét, több mint száz pénzintézetet tömörítő Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) is megszavazza a Takarékbank új alapszabályát, illetve hozzájárul ahhoz, hogy a Magyar Posta tőkeemeléssel tulajdont szerezzen a pénzintézetben - döntött tegnap a szervezet közgyűlése.
2013.08.23. 10:33
 
 
Csaknem ezer dolgozóját rúgta ki a Magyar Posta
Három hónap alatt 875 munkavállalójától vált meg a Magyar Posta - derül ki a cég most publikált negyedéves jelentéséből, amit a Világgazdaság publikált.
2013.08.15. 10:08
 
Lemondott a TakarékBank elnök-vezérigazgatója
Lemondott tisztségéről a TakarékBank elnök-vezérigazgatója július 2-i hatállyal, Csicsáky Péter munkaviszonya közös megegyezéssel történő megszüntetését kezdeményezte, amelyet a bank felügyelő bizottsága keddi ülésén többségi döntéssel elfogadott - közölte a TakarékBank az MTI-vel.
2013.07.02. 15:14
 
OGY - Átalakul a takarékszövetkezeti rendszer
Elfogadta csütörtökön az Országgyűlés a szövetkezeti hitelintézetek integrációjáról szóló törvényjavaslatot.
2013.06.27. 11:14
 
Árvíz - Postások bontják a gátat Pilismaróton
A Magyar Posta budapesti munkatársai is segítenek a Komárom-Esztergom megyei Pilismarót üdülőövezetét védő ideiglenes gát elbontásában - közölte a megyei katasztrófavédelem igazgatója csütörtökön az MTI-vel.
2013.06.27. 09:40
 
Takarékszövetkezetek - Az állam meghatározó tulajdont szerez átmenetileg a szektorban
A takarékszövetkezeti rendszer átalakítása során az állam fontos tulajdonosi pozíciót szerez, amit a szektor átalakítására, professzionalizálására, és átszervezésére fordít, majd pozícióit megfelelő időn belül értékesíteni kívánja, ha az általa elindított pozitív folyamatokat visszafordíthatatlannak látja - áll a szövetkezeti hitelintézetek integrációjáról és egyes gazdasági vonatkozású jogszabályok módosításáról a parlament elé kedden benyújtott törvényjavaslatban.
2013.06.25. 18:44
 
Takarékszövetkezetek - Vojnits: megújul az integráció
A parlament elé terjesztette a kormány a szövetkezeti hitelintézetek integrációjának átalakításáról szóló törvényjavaslatot - jelentette be Giró-Szász András kormányszóvivő kedden. A megújulásnak köszönhetően létrejön majd egy új integráció, ennek egyik eleme a Takarékbank, a másik az úgynevezett integrációs szervezet - ismertette Vojnits Tamás kormánybiztos a kormányszóvivői tájékoztatón.
2013.06.25. 16:10
 
 
Elégetett állami százmilliók
635 millióba került az adófizetőknek az el sem indult állami mobilszolgáltató.
2013.06.12. 10:52
 
Együttműködés a vagyonkezelő és négy állami cég között
A nemzeti vagyonnal való felelős gazdálkodás érdekében megállapodást írt alá a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) és négy állami tulajdonú gazdasági társaság.
2013.05.29. 12:28
 
Réti Zoltán kiállítása Balassagyarmaton
A 90 éves Réti Zoltán festőművésznek nyílik kiállítása pénteken Balassagyarmaton a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban. A művész munkái közül akvarelleket és egy önarcképet ábrázoló olajfestményt mutatnak be.
2013.05.13. 14:18
 
 
Tovább dagad a trafikbotrány, a minisztérium makacsul hallgat
Az NFM két hete semmilyen, trafikügyben feltett kérdésünkre nem válaszol, így nem tudni, indítanak-e bármilyen vizsgálatot. Kiderült, hogy az egyetlen felcsúti trafik üzemeltetési jogát a földpályázat nyertese, Flirt János veje nyerte - írja a Népszabadság.
2013.05.13. 12:10
 
Adójogi salátatörvényt nyújtott be a leköszönő nemzetgazdasági miniszter
Adójogi salátatörvény-javaslatot nyújtott be pénteken az Országgyűlésnek a leköszönő nemzetgazdasági miniszter.
2013.03.03. 14:51
 
Fehér csekken fizethető villanyszámla
Újrahasznosított papírból készült, fehér színű csekken fizeti hamarosan az Elmű és az Émász több mint egymillió ügyfele a villanyszámlát - közölte a Magyar Posta csütörtökön az MTI-vel.
2013.02.21. 12:31
 
A Gozsdu-vagyon visszaszerzését sürgeti a román ortodox egyház
Intézkedéseket sürget a Gozsdu-vagyon visszaszerzése érdekében a román ortodox egyház kolozsvári érsekségének a zsinata.
2013.02.21. 12:24
 
Kormányfői levelet kapnak az adósságkonszolidációról a kistelepülések lakói
Miniszterelnöki levélben tájékoztatják az ötezernél kisebb lélekszámú településeken élőket az önkormányzatok adóssága állami konszolidációjának részleteiről.
2013.02.19. 20:24
 
Meghalt Udvardi Erzsébet Kossuth-díjas festőművész
Életének 84. évében súlyos betegségben elhunyt Udvardi Erzsébet Kossuth-díjas festőművész - közölte a családja az MTI-vel.
2013.02.05. 18:42
 
A posta munkatársai olvassák le februártól a Tigáz mérőóráit
A posta munkatársai végzik a gázmérők leolvasását a Tiszántúli Gázszolgáltató (Tigáz) Zrt. szolgáltatási területén február 1-jétől a Tigáz Csoport és a Magyar Posta együttműködési megállapodása alapján - jelentették be kedden Budapesten.
2013.01.29. 13:02
 
A Secret Control építheti ki a posta járműveinek nyomkövető rendszerét
Az eredetileg becsült 926,7 millió forinthoz képest 280,2 millió forintért vállalta a nyertes ajánlattevő a Magyar Posta Zrt. gépjárműkövető rendszerének kiépítését - a nyílt eljárás eredménye a Közbeszerzési Értesítő hétfői számában jelent meg.
2013.01.14. 12:38
 
Jövőre Kassáról jelenik meg az első magyar postabélyeg
Kassáról megjelenő bélyegblokk nyitja a Magyar Posta 2013. évi alkalmibélyeg-kibocsátási programját.
2012.12.27. 09:16
 
Csányi Sándor: látható fejlődésen megy keresztül a magyar futball
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke szerint látható fejlődésen megy keresztül a hazai futball, amelyben több fontos fejlesztésre kerül sor a közeljövőben.
2012.11.29. 13:57
 
A Magyar Posta ötvenmillió forinttal támogatja az MLSZ-t
Együttműködési megállapodást kötött egymással a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és a Magyar Posta Zrt. Az egy évre szóló szerződéssel a cég szabadon felhasználható ötvenmillió forinttal támogatja a magyar futballt.
2012.11.29. 11:58
 
LMP: az emberek fizetik meg a kormány gazdasági ámokfutásának költségeit
Az LMP szerint a kormány "gazdasági ámokfutásának költségeit" az emberek fizetik meg, ennek újabb állomása, hogy a Magyar Posta át fogja hárítani a sárgacsekk-adót - mondta szerdai budapesti sajtótájékoztatóján Scheiring Gábor.
2012.11.28. 14:42
 
A Magyar Posta hatékonyságjavítással és új termékekkel készül a piacnyitásra
A Magyar Posta hatékonyságjavítással és új termékekkel készül a jövő évben induló postai liberalizációra - mondta Geszti László, a társaság vezérigazgatója szerdán háttérbeszélgetésen, Budapesten.
2012.11.14. 13:13
 
Kgfb - Megjelentek a biztosítók jövő évi tarifái
Továbbra is 15 biztosító, ezúttal 96 oldalon hirdette meg jövő évi kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) díjait a keddi Napi Gazdaságban és a Magyar Hírlapban, a díjak azokra vonatkoznak, akik 2010 előtt vásárolták, illetve helyezték üzembe járművüket.
2012.10.30. 09:44
 
OGY - Megszüntették a Magyar Posta megmaradt monopóliumát
A postai szolgáltatások liberalizációjának utolsó lépéseként az Országgyűlés hétfőn megszüntette a Magyar Posta eddig megmaradt monopol helyzetét, így a teljes magyar postai piac megnyílt a magánszektor előtt.
2012.10.29. 18:51
 
Magyar Nemzet - Hűtlen kezelés miatt feljelentés a Dataplex-ügyben
Hűtlen kezelés gyanújával ismeretlen tettes ellen tett feljelentést a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) a Dataplex Kft. 2005 és 2010 között szerződéseivel kapcsolatban, az ügylet során Kóka János miniszter hatáskörét túllépve járhatott el - írta hétfői számában a Magyar Nemzet.
2012.09.24. 09:27
 
GVH: kibővíti tájékoztatását a bankkártyahasználat költségeiről a Magyar Posta
Vállalta a Magyar Posta a fogyasztók részletesebb tájékoztatását a bankkártyahasználat költségeiről, így a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megszüntette az ügyben indított eljárását - tájékoztatta a versenyhivatal pénteken az MTI-t.
2012.09.21. 13:11
 
Frekvencia-árverés - LMP: a kormány a foglalkoztatásra költsön az állami mobilcég helyett
Az LMP véleménye szerint a kormánynak az állami mobilcég helyett a foglalkoztatás növelésére kellene költeni - írta az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében Vágó Gábor.
2012.09.18. 14:22
 
Új helyre költözik a százhalombattai főposta
Új helyen fogadja ügyfeleit hétfőtől Százhalombatta főpostája, az önkormányzat 62 millió forintos támogatással járult hozzá a költözéshez – tájékoztatta a polgármesteri hivatal szóvivője az MTI–t.
2012.09.16. 03:33
 
Kecskeméti Katona József Színház: tizennégy bemutató az új évadban
Az eddigi minőségből nem engedve, ám az előző évadnál közönségbarátabb programmal, két új taggal és tucatnyi bemutatóval várja nézőit ősztől a Kecskeméti Katona József Színház.
2012.08.22. 17:47
 
Az MSZP az állami cégek hirdetési politikájának felülvizsgálatát sürgeti
Az állami vállalatok hirdetési politikájának felülvizsgálatát szorgalmazza az MSZP, mert a szocialisták szerint azok a közterületi hirdetési piacon is "számolatlanul döntik" a pénzt a Simicska Lajos és Nyerges Zsolt érdekeltségébe tartozó cégekbe.
2012.08.01. 12:41
 
Tusványos - Kulturális és kísérőprogramok is várják a résztvevőket
Kulturális, gasztronómiai, egészségügyi, szabadidős és szórakoztató programok is várják 23. Bálványosi Nyári Szabadegyetem résztvevőit. A Tusványosként ismert rendezvényt július 24. és 29. között tartják a székelyföldi Tusnádfürdőn.
2012.07.21. 13:13
 
OGY - Tranzakciós illeték januártól az átutalások, a csekkbefizetések és a kincstári műveletek után
Döntött a pénzügyi tranzakciós illeték bevezetéséről a parlament, a fizetési kötelezettséget az eredeti tervekkel ellentétben a Magyar Nemzeti Bankra (MNB) és az államkincstár pénzügyi műveleteire is kiterjesztve.
2012.07.09. 15:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista