2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Megszűnhetnek a kistelepülési építésügyi hatóságok
Amennyiben a jelenlegi építésügyi hatóságok nem tudnak eleget tenni a rendeletben előírt feltételeknek (például nincs gépkocsijuk), jogkörüket át kell adniuk a körzetközponti település jegyzőjének - a februártól hatályos kormányrendelet a Magyar Közlönyben jelent meg. A néhai Országos Lakás- és Építésügyi Hivatal (OLÉH) le akarta választani az építésügyi igazgatást a helyi önkormányzatokról. Az önkormányzatok részéről akkora volt az ellenállás, hogy nem lehetett önálló állami hivatalt szervezni az építési engedélyek kiadására, és az egyéb igazgatási ügyekre.
2008.01.06. 09:15
 
 
A vasúttársaság értékesíti a MÁV Jegynyomda Kft.-t
A MÁV Zrt. egyfordulós nyilvános pályázaton értékesíti a MÁV Jegynyomda Kft. törzstőkéjének 100 százalékát. A pályázati felhívás szerint az ajánlatokat 2008. február 6-án kell beadni. Az érvényes ajánlatok értékelése során a megajánlott vételár nagyságát veszik figyelembe. A MÁV Zrt. az MTI érdeklődésére az értékesítést azzal indokolta, hogy a menetjegyek gyártása, és a nyomda üzemeltetése nem tartozik a vasúttársaság alapvető feladatai közé. Ezt a terméket és az egyéb nyomdai szolgáltatásokat a MÁV-csoport a piacon is be tudja szerezni. A társaság értékesítésével a MÁV Zrt. az ebben a vállalkozásban lekötött tőkéjét kívánja felszabadítani.
2008.01.06. 09:09
 
 
Fodor Gábor: A környezetbarát energia térnyerésén a hangsúly
A környezetbarát energia térnyerésének elősegítése hangsúlyos elemként szerepel a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium (KVM) 2008. évi tervében, és a szaktárca vezetője látványos eredményekre számít az idén a Vásárhelyi terv projektjeinél, továbbá a háztartási hulladékok újrahasznosítása területén is. Fodor Gábor környezetvédelmi és vízügyi miniszter az MTI-nek elmondta: a KVM az éghajlatvédelem okán kíván lendületet adni a megújuló energiaforrások kihasználásának és az energiahatékonyság javításának. Kifejtette, hogy a már ismert törekvéseken kívül elmozdulás az idén elsősorban a közlekedésben várható.
2008.01.06. 09:06
 
Módosul az államháztartási törvény
A nagy értékű közbeszerzésekről csak a parlament dönthet, az önkormányzatokat ellenőriznie kell a kincstárnak, ha a feladatmutatók alapján számított támogatás nagysága eltér az önkormányzat és a kincstár kalkulációja szerint - egyebek mellett ezt is tartalmazza az államháztartási törvény januártól hatályos módosítása, a változásokat a 2008. évi költségvetést megalapozó törvénycsomag tartalmazza. A módosított államháztartási törvény valamennyi költségvetési szervre kötelezővé teszi, hogy a mindenkori nemzeti értékhatár kétszeresét meghaladó közbeszerzéseikről a parlament döntsön, abban az esetben, ha az adott beszerzés nem szerepel a költségvetési törvényben.
2008.01.06. 09:04
 
 
Bővülő on-line utazási piac
Jelentősen bővült az on-line szervezett utazások száma 2007-ben, az MTI által megkérdezett utazási irodák 15-43 százalékos növekedésről számoltak be ezen a területen az egy évvel korábbihoz képest. Lovas Edina a Vista utazási iroda marketing menedzsere közölte, hogy a cég árbevétele az on-line szegmensben 15-20 százalékkal nőtt 2007-ben az egy évvel korábbihoz képest, ugyanakkor a hagyományos értékesítésben 10 százalékos visszaesés mutatkozott. Szvoboda János, a Neckermann utazási iroda vezetője arról számolt be, hogy az internetes foglalásokból származó bevételük 37 százalékkal 110 millió forintról 150 forintra nőtt tavaly. A cég teljes árbevétele 2006-ban meghaladta a 11 milliárd forintot.
2008.01.06. 09:00
 
 
Idősbörtön Japánban
Idősbörtönök építésébe fognak Japánban, mivel a lakosság öregedésével "karöltve" egyre emelkedik az elítéltek átlagéletkora is. Az idősbörtönök eléggé hasonlatosak lesznek az idősotthonokhoz: kerekesszék-rámpák, liftek, a vécékben és a zuhanyzókban fali kapaszkodók szolgálják a mozgáskorlátozott rabokat. A kvártély mellett a koszt terén is igyekeznek óvni a bentlakókat: egészséges étkeket főzetnek a börtönkonyhával. Nem kizárt, hogy még ápolókat, gyógytornászokat, rehabilitációs személyzetet is szerződtet majd a tervbe vett három börtön, amelyek mindegyikében 360 rab kaphat helyet.
2008.01.06. 08:58
 
 
Megállapodás született a koalíciós kormány összetételéről Koszovóban
Megállapodás született a koalíciós kormány posztjainak elosztásáról a koszovói parlament két legerősebb pártja között - adta hírül a sajtó a szerbiai tartományban. Már csak aláírásra vár a Koszovói Demokrata Párt (PDK) és a Koszovói Demokratikus Szövetség (LDK) megállapodása - közölték illetékesek szombat este a két pártvezető, Hasim Thaqi és Fatmir Sejdiu megbeszélését követően. A megegyezés értelmében a miniszterelnököt és hét minisztert a tavaly novemberi választásokon legtöbb szavazatot elérő PDK delegálja a kormányba, egy miniszterelnök-helyettest és öt másik tárca vezetőjét pedig az LDK. Az LDK adja majd Koszovó elnökét is. Három miniszteri posztról a nemzeti kisebbségek képviselői dönthetnek.
2008.01.06. 08:47
 
 
Hét autó ütközött össze az M5-ösön a csúszós út miatt
Legkevesebb hárman megsérültek egy balesetben, amely szombaton este kilenc óra körül történt az M5-ös autópályán - tájékoztatta az MTI-t vasárnap a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Tuczakov Szilvána elmondta: Balástya közelében hét autó ütközött össze a Szeged felé vezető oldalon. Hozzátette: a rendőrség elsődleges adatai alapján a balesetnek két könnyű sérültje van, további egy személy sérülési foka egyelőre nem ismert. A sérültek román és lengyel állampolgárok. A baleset miatt a Budapestről Szegedre tartó forgalmat Kiskunfélegyházánál mintegy négy órán át az E75-ös útra terelték.
2008.01.06. 08:01
 
 
Gyanús port tartalmazó levelet kapott három országgyűlési képviselő
Gyanús port tartalmazó levelet kapott három országgyűlési képviselő a napokban, a küldemény egészségre káros anyagot nem tartalmazott - erősítette meg a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) szóvivője az MTI értesülését szombaton. A távirati iroda úgy tudja, hogy szocialista képviselők voltak a címzettek. Horváczy Emese közölte: az eset körülményeit a NNI még vizsgálja.
2008.01.05. 20:00
 
 
F1: Räikkönené az 1-es rajtszám
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) közzétette a 2008-as Forma-1-es világbajnokság rajtlistáját. Az 1-es rajtszámot a finn Kimi Räikkönen kapta, aki tavaly a Ferrarival nyerte meg a vb-t. A brit Lewis Hamilton a 22-es számot kapta, miután csapatát, a McLaren-Mercedest a kémügyként elhíresült botrány miatt kizárták a konstruktőrök versenyéből. A listán még egy hely kiadó: a Force India, az F1 újonca még nem nevezte meg másik pilótáját. Erre a posztra a tavaly még Renault-val versenyző olasz Ginacarlo Fisichella pályázik a legnagyobb eséllyel.
2008.01.05. 18:27
 
 
Grúziai választások: Szaakasvili tábora "egyértelmű" győzelemről beszél
Mihail Szaakasvili, a tavaly novemberben leköszönt, de posztjáért újrainduló grúz államfő lett a szombati elnökválasztás "egyértelmű" győztese a politikus szóvivője szerint. David Bakradze ugyan elismerte, hogy még csak előzetes eredményekről van szó, de azok szerinte világosan mutatják, hogy a választás sikeres volt és Grúzia következő elnöke Mihail Szaakasvili lesz. A szóvivő egyúttal felszólította az ellenzéket, hogy "fogadja el e szabad és igazságos választás eredményeit". A négy grúziai tv-csatorna által fizetett és két állami egyetem által készített exit-poll szerint Szaakasvili a szavazatok 52, 5 százalékát szerezte meg. Legfőbb riválisa, Levan Gacsecsiladze 28,5 százalékot mondhat magáénak.
2008.01.05. 18:22
 
 
Női kézilabda BL: csoportelső a Győr
Csoportelső lett a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligájában, miután az 5. fordulóban is nyerni tudott, mégpedig a címvédő dán Slagelse otthonában. Női BL, A csoport, 5. forduló: Slagelse (dán)-Győri Audi ETO KC 20-24 (8-10). Szenzációs védekezéssel nyitott a magyar együttes, Herr remekül őrizte kapuját. A címvédő kilenc perc alatt csak egyszer volt eredményes, és még emberelőnye alatt sem tudott fordítani. A végjátékban sem volt gond győri részről, mindenki megfelelően összpontosított. A Győr a jövő vasárnapi zárófordulóban a horvát Podravka Koprivnica otthonában lép pályára, de immár tét nélkül.
2008.01.05. 17:56
 
 
New Hampshire-i előválasztás: csökkent Hillary Clinton előnye
Hillary Clinton előnyének csökkenését és riválisa, Barack Obama előretörését mutatták az amerikai demokrata párti elnökjelöltségért vívott harcban a szombaton közzétett közvélemény-kutatások, három nappal a New Hampshire állambeli előválasztások előtt. A Zogby intézetnek csütörtökön és pénteken készített felmérése szerint a volt First Lady a szavazók 32 százalékát tudhatja maga mögött, míg Obamára 28 százalék voksolna. A Zogby Obama iowai győzelme előtt készített felmérése még hat pontos előnyt mutatott Hillary Clinton javára. A harmadik demokrata párti jelölt, John Edwards, aki Iowában második helyre futott be, 20 százalékra esélyes.
2008.01.05. 17:39
 
 
Várhatóan jövő hét keddig lesz lezárva a Váci út egy szakasza
Várhatóan kedden este 6 óráig lesz lezárva a Váci út a Zsilip és a Garam utca közötti szakaszon, legalábbis a volt bőrgyárat bontó cég ekkorra ígérte, hogy befejezi az omlásveszély-elhárítási munkálatokat - mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) ügyeletese az MTI-nek szombaton. Kormos Endre hozzátette: az átadásig a forgalmat nappal az érintett szakaszról a Zsilip utca - Duna sor - Garam utca útvonalra terelik a rendőrök, éjszaka pedig jelzőtáblákkal és jelzőfényekkel határolják körbe a lezárt területet. A bontás alatt álló épület fala péntek reggel dőlt az úttestre a Váci úton; az érintett szakaszt mindkét irányban lezárták.
2008.01.05. 17:34
 
 
A béketerv, Irán és a terrorizmus elleni harc Bush közel-keleti programjában
Az izraeli-palesztin békekötés előmozdítása és Irán "agresszív ambícióinak" ellensúlyozása lesz George Bush jövő kedden kezdődő nyolc napos közel-keleti körútjának fő célja - derült ki az amerikai elnök hagyományos, szombati rádióbeszédéből. Bush Izraelbe és a palesztin területekre, továbbá Kuvaitba, Bahreinbe, az Egyesült Arab Emírségekbe, Szaúd-Arábiába és Egyiptomba látogat. Izraelben és a palesztin területeken még sosem járt hivatali idejének eddig eltelt hét éve alatt. Tanácsadói kizárták annak lehetőségét, hogy háromoldalú, amerikai-izraeli-palesztin találkozó jöjjön létre a látogatás során.
2008.01.05. 17:15
 
Harmadfokú meteorológiai riasztás a Dél-Dunántúlon
Harmadfokú, piros riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) a Dél-Dunántúlra a szombaton várható erős jegesedés, illetve a többfelé valószínű tartós, intenzív ónos eső miatt; a riasztás szombaton éjfélig van érvényben. Az OMSZ honlapján közölt előrejelzés szerint délnyugat felől a magasban egyre enyhébb, nedves levegő érkezik Magyarország fölé. Hatására nyugaton és délen több helyen kell ónos esőre számítani. A középső országrész északi felén többfelé várható kisebb havazás, néhol fagyott eső, ónos eső, majd a délután második felétől egyre inkább vegyes halmazállapotú csapadék: hó, ónos eső, fagyott eső egyaránt.
2008.01.05. 15:50
 
 
Alpesi sí Vk: negyedszer nyert sorozatban Denise Karbon
Az olasz Denise Karbon nyerte a nők óriás-műlesikló versenyét az alpesi sí Világkupa-sorozat csehországi állomásán. A második helyen a finn Tanja Poutiainen, a harmadikon az osztrák Elisabeth Görgl végzett. Karbon sorozatban negyedszer bizonyult a legjobbnak a szakági Vk-ban. Erre legutóbb a svéd Anja Pa:rson volt képes 2004 elején. Az olasz síelő ezt megelőzően Söldenben, Panoramában és Lienzben győzött. Pályafutása során összesen öt Vk-versenyt nyert meg, valamennyit óriás-műlesiklásban.
2008.01.05. 15:02
 
 
Lehet, hogy már jövőre Magyarországról indul a Dakar-rali
Elképzelhető, hogy a jövő évi Dakar-rali rajtját Magyarországon rendezik meg, idén pedig két pótversenyt tartanak - erről Szalay Balázs beszélt budapesti sajtótájékoztatóján. A Dakar 2008-at, amelynek szombaton lett volna a startja Lisszabonban, biztonsági okokból törölték a rendezők. "Borzasztóan sajnálom és csalódott vagyok, hogy elmaradt a verseny, de a viadal szervezői a francia kormány közleménye alapján nem vállalhatták magukra felelősséget a biztonsági kockázat miatt" - mondta Szalay, aki tizedszer indult volna a sivatagi száguldáson.
2008.01.05. 14:53
 
 
A Scotland Yard nyomoz Benazir Bhutto meggyilkolása színhelyén
A Scotland Yard szakértői kezdtek nyomozást szombaton Ravalpindiben Benazír Bhutto pakisztáni ellenzéki vezető meggyilkolásának színhelyén - közölte a helyi rendőrség. A brit bűnügyi rendőrség öt antiterrorista, illetve törvényszéki orvosi szakértője pénteken érkezett Iszlámábádba a pakisztáni kormány kérésére. Pervez Musarraf elnök reményei szerint vizsgálatuk véget vethet a Bhutto asszony ellen december 27-én elkövetett öngyilkos merénylet körüli ellentmondásoknak. A Scotland Yard emberei a merénylet helyszíne mellett azt a területet is átvizsgálják, ahol a terrorakciót megelőzően Benazir Bhutto választási gyűlést tartott. Ugyancsak vizsgálat alá vetik Bhutto asszony gépkocsiját, amelyben halálát lelte.
2008.01.05. 14:51
 
 
Fidesz: a kormány számoljon el a kormányzati negyedre költött pénzzel
A kormány számoljon el: hány száz millió forintot költött el a kormányzati negyednek, "ennek a teljesen értelmetlen és elfogadhatatlan luxusberuházásnak az előkészítésére" - írta szombaton az MTI-hez eljuttatott közleményében Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője. A kormányzati negyed és annak bukása tökéletesen mutatja a kormány szociális érzéketlenségét és alkalmatlanságát. A kormány már eddig is százmilliókat költött el saját luxusának megteremtésére, közben pedig napról napra újabb sarcokkal nehezíti az emberek életét - áll a dokumentumban.
2008.01.05. 14:40
 
 
Fidesz: törvénysértő adatgyűjtés a csepeli önkormányzatnál
Az adatvédelmi biztos hivatalához fordul a csepeli önkormányzat Fidesz-KDNP-frakciója, mert a kerület szocialista polgármestere törvénysértő adatbázis-építést folytat - jelentette be Németh Szilárd, a képviselőcsoport tagja szombaton Budapesten. Az adatgyűjtés közpénzen, közintézményben folyik az önkormányzat által a közelmúltban meghirdetett "Közösen Csepelért Program" keretében - közölte sajtótájékoztatóján. Mint mondta, meggyőződése, hogy már a Fidesz által kezdeményezett népszavazási kampányt szem előtt tartva építi ki a helyi MSZP az adatbázist, hogy célzottan tudjon majd leveleket eljuttatni a csepeli polgárokhoz.
2008.01.05. 14:30
 
Szándékosan lőtt le két amerikait egy iraki katona
Szándékosan lőtt le két amerikait egy iraki katona tavaly karácsonykor az észak-iraki Moszulnál - közölték szombaton iraki tábornokok. Ez az első eset, amikor egy iraki katona szándékosan ölt meg amerikaiakat. Az amerikai hadsereg tavaly december 28-án még azt közölte, hogy Rowdy J. Inman százados és Benjamin B. Porteil őrmester ellenséges tűzben, kézi fegyverekből származó sérülések nyomán halt meg egy közös, iraki-amerikai járőrözés során. Az iraki hadsereg második hadosztályának parancsnoka, Mutaa al-Hazradzsi tábornok elmondta, hogy az amerikaikat Moszultól nyugatra, Hermat településnél fegyveresek támadták meg. Az iraki katona ekkor, a helyzettel visszaélve, meggyilkolta a két amerikait.
2008.01.05. 13:30
 
 
NBA: zsinórban nyolcadszor nyert a Celtics
Az NBA legutóbbi játéknapján a Memphis Grizzlies sem tudta megállítani a robogó Bostont, amely ezúttal négy ponttal győzött.
2008.01.05. 13:09
 
 
A kenyai elnök kész nemzeti egységkormányt alakítani
Mwai Kibaki kenyai elnök kész nemzeti egységkormányt alakítani, hogy megoldja a választások nyomán kialakult helyzetet. Kibaki ezt Jendayi Frazer amerikai külügyi államtitkár-helyettessel közölte, akivel szombaton mintegy 90 perces megbeszélést folytatott. Az elnöki sajtószolgálat vezetője szerint Frazer - aki néhány órával korábban már tárgyalt Raila Odingával, az ellenzék vezetőjével - most újabb találkozót tervez az ellenzéki politikussal. Kenyában december utolsó napjaiban zavargások törtek ki, mert az ellenzék szerint Kibaki csak csalással tudta elérni újraválasztását. A zavargásokban legalább 360 ember veszítette életét.
2008.01.05. 12:40
 
 
Tony Parker az elmúlt év legjobb európai kosárlabdázója
Tony Parker, a San Antonio Spurs játékosa volt az elmúlt év legjobb európai kosárlabdázója a La Gazzetta dello Sport című olasz sportnapilap által szervezett szavazás alapján. A voksoláson mintegy száz újságíró, edző illetve játékos vett részt. Az észak-amerikai profi bajnokság címvédő együttesében remeklő francia játékos 128 ponttal került az első helyre, őt a dallasi német Dirk Nowitzki (111) és a utahi orosz Andrej Kirilenko (85) követte. Az elmúlt öt évben Nowitzki teljesítményét értékelték a legtöbbre a megkérdezettek. A nőknél a Dinamo Moszkvában légióskodó Anete Jekabsone bizonyult a legjobbnak.
2008.01.05. 12:04
 
Fidesz: újra kell tárgyalni a mentés és a betegszállítás rendjét
A Fidesz szerint újra kell tárgyalni a mentés és a betegszállítás rendjét, mert jelenleg káosz van e területen. Erről Horváth Zsolt, az ellenzéki párt egészségügyi kabinetjének helyettes vezetője beszélt szombati budapesti sajtótájékoztatóján. "Ezen a területen nagyon sürgősen változtatni kell. (...) Tájékoztatni kell a háziorvosokat és az egészségügyi szakmát arról, hogy mely területen ki végzi a szállításokat" - fogalmazott a fideszes országgyűlési képviselő. Horváth Zsolt szerint erre azért van szükség, mert jelenleg káosz uralkodik a betegszállításban, aminek rendjét maguk az orvosok sem ismerik.
2008.01.05. 12:00
 
 
Supernanny fellendítette a brit dadaexportot
Világszerte - az Egyesült Államoktól a Közel-Keleten át Oroszországig - divatba jöttek a brit nevelőnők és dadák, hála azoknak a filmeknek és újabban tévésorozatoknak, amelyek az általuk nyújtott példás, szigorú nevelést mutatják be - közölte egy brit munkaközvetítő iroda vezetője. "Jelenleg a Supernanny című valóságshow népszerűsége a vivőerő, de a múltból is ismeretes is olyan példa, mint a világsikert aratott Mary Poppins" - mondta el az AFP-nek Oliver Blacks, a Tinies bébiszitterközvetítő-iroda igazgatója. A Tinies tavaly 313 brit dadát, bébiszittert és nevelőnőt közvetített ki külföldre, 57 százalékkal többet, mint az előző esztendőben - és a többi iroda tapasztalatai is hasonlóak.
2008.01.05. 11:42
 
 
Eto’o még egy hetet maradhat Barcelonában
A katalán labdarúgócsapat csatára egy héttel később csatlakozik az Afrika Kupára készülő kameruni válogatotthoz, így a jövő héten pályára léphet a Sevilla és a Real Murcia ellen is.
2008.01.05. 11:20
 
Hargitai Bea új életet kezd
Bár sok mindent elért, amit szeretett volna, mégis változást akar.
2008.01.05. 11:17
 
 
Kérdéses a Dakar jövője a francia sajtó szerint
A francia sajtó általános vélekedése szerint komoly veszélybe került a Dakar-rali jövője azután, hogy a szervezők a 2008-as viadalt terrorveszély miatt pénteken törölték. "A 30. Dakar törlése könnyen a tereprali versenyek végét jelentheti az afrikai földrészen" - véli a baloldali Libération. Az újság elemzése szerint "a szervezők ígéretei ellenére nehéz hinni abban, hogy jövőre lesz 31. Dakar". A jobboldali Figaro "A terrorizmus áldozatává vált a Dakar" címmel közölt írást.  "Ezután már kikerülhetetlenül vetődik fel a rali jövőjére vonatkozó kérdés" - fogalmaz a lap szakírója, emlékeztetve arra, hogy a verseny történetében korábban is számos nehézséggel, fenyegetéssel kellett megbirkózni a szervezőknek.
2008.01.05. 11:10
 
Forma-1: a McLarené a boxutca vége
A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) nyilvánosságra hozta az idei Forma 1-es világbajnoki sorozat nevezési listáját, valamint a rajtszámokat.
2008.01.05. 11:09
 
Norvégia nem közvetíthet tovább a Sri Lanka-i belháborúban
A Sri Lanka-i kormány pénteken hivatalosan is bejelentette, hogy többé nem tart igényt Norvégia közvetítő szerepére a tamil lázadókkal folytatott belháborúban. A döntést három nappal azután jelentették be az ázsiai országban, hogy a kormány felmondta a norvég közvetítéssel megkötött tűzszünetet a tamilokkal.
2008.01.05. 11:05
 
150 métert zuhant, de túlélte
Teljesen felépül sérüléseiből Alcides Moreno ablaktisztító munkás, aki még decemberben zuhant le 150 méteres magasságból New Yorkban - jelentették be a férfi kezelőorvosai pénteken.
2008.01.05. 11:02
 
 
A békés rendezéséről tárgyalt az amerikai külügyminiszter képviselője Kenyában
A kenyai elnökválasztást követően kirobbant súlyos helyzet békés rendezéséről tárgyalt szombat reggel a kenyai fővárosban, Nairobiban az ellenzék vezérével, Raila Odingával az amerikai külügyminisztérium afrikai ügyekkel foglalkozó államtitkár-helyettese. Az AP amerikai hírügynökség jelentése szerint a megbeszélést követően az amerikai diplomata tárgyalt Mwai Kibaki elnökkel is. Ezt más források egyelőre nem erősítették meg, de az biztos, hogy Frazer - még hétfői elutazása előtt - találkozni akar Kibakival. Sean McCormack, az amerikai külügyminisztérium szóvivője elmondta, hogy Jendayi Frazer küldetése kiegészíti azokat a nemzetközi erőfeszítéseket, amelyek a békés rendezést szorgalmazzák.
2008.01.05. 11:00
 
Génhiba okozza a törpenövést
Génhiba is lehet a törpenövés oka egy nemzetközi kutatócsoport szerint. Felfedezésük kulcsot adhat az indonéziai Homo floresiensis, a "hobbit" titkainak megfejtéséhez - írja a Science. Az amerikai tudományos folyóirat legújabb számában megjelent beszámoló szerint Anita Rauch, az erlangeni egyetem genetikusa és munkatársai kimutatták, hogy a kisnövésnek az orvoslásban MOPD II néven ismert típusát okozza egy bizonyos rendellenesség a pericentrin elnevezésű génben. A betegek testmagassága alig haladja meg az egy métert, nagy valószínűséggel cukorbetegek lesznek, bármikor lehet szívrohamuk és általában fiatalon meghalnak.
2008.01.05. 10:41
 
 
Elterjedt az alku az ingatlanok adásvételénél
Viszonylag elterjedt az alku az ingatlanok adásvételénél, csupán az eladásra kínált ingatlanok 20 százalékánál nem történt árelmozdulás. Főleg az új építésű ingatlanokra lehet kevésbé alkudni, ezen belül is elsősorban a nagyobb társasházakban elhelyezkedő lakások esetében - adja hírül egy internetes kutatás eredményét a Tipp és Trend szakmai folyóirat. Ugyanakkor a használt lakások 83 százaléka esetében történt eltérés a kínálati ár és a tranzakciós ár között. Az alku nagyságát százalékban tartják elsősorban nyilván. A teljes adatbázist vizsgálva az átlagos alku 5 és 6 százalék között alakul, ám a telkek, irodák és nyaralók esetében ez az arány már 10 százalék.
2008.01.05. 10:14
 
 
A tokaji, mint kozmetikum
Egy igazi hungarikumot, a tokajit választotta kozmetikai kezelésének alapjául az egyik külföldi tulajdonban lévő budapesti luxusszálloda. A kezelés végén a sikeres eredményt egy pohár tokajival koronázzák meg. Barnacukor, méz, tokaji bor - ezek az alapvető kellékek. A testradírozást úgy végzik, hogy a tokaji törkölypálinkát barnacukorral keverik össze és a testre kenik. Rövid idő után jöhet a frissítő zuhany, majd következik a gyengéd svéd masszázs meleg olajjal, és ha szükséges, egy enyhet nyújtó ízületi borogatás tokaji borpárlat felhasználásával. Az arckezelést mézes masszázs zárja.
2008.01.05. 10:09
 
 
Szülőitatási korlátozás brit kocsmában
Csak két pohárral ihat a vendég, ha gyerekkel van - tájékoztatott az üzletpolitikáról egy brit kocsmahálózat szóvivője. A JD Wetherspoon lánc közel 700 pubot üzemeltet, és a szóvivő szerint egyik sem való gyermekeknek. "Nem vagyunk mi gyereklokál játszótérrel. Nem jó nekik, ha órákig kell üldögélniük egy kocsmában." A csaposok ezért legfeljebb kétszer tölthetnek a vendégnek, aki kiskorú társaságában tér be hozzájuk, és távoznia kell, ahogy elfogyasztotta, amit kért. A második pohár után még ásványvizet sem kaphat, hogy a gyerekeknek ne kelljen a feltétlenül szükségesnél tovább időznie a kocsmában.
2008.01.05. 10:06
 
 
Érdekes szétszavazások az Országgyűlésben 2007-ben
Több alkalommal is előfordult tavaly az Országgyűlésben, hogy a koalíciós pártok valamelyike szavazott le kormányjavaslatot, de arra is volt példa, hogy a Ház az interpellációs időszakban nem fogadott el államtitkári választ. Ősszel az adótörvények módosító indítványairól történt szavazáskor az MSZP-frakció a kormány álláspontjával szemben foglalt állást, és meghiúsította azt a kormányzati szándékot, hogy összevonják a szakképzési hozzájárulást, az innovációs járulékot és a rehabilitációs járulékot, az úgynevezett kisadókat. A nyugellátási törvény módosító javaslatainak határozathozatalakor viszont az SZDSZ szavazott a kormány ellen.
2008.01.05. 10:05
 
 
MT Zrt.: még lehet jelentkezni a Torkos csütörtök akcióra
A Magyar Turizmus Zrt. által létrehozott www.menjunkenni.hu honlapon keresztül 2008. január 21-ig jelentkezhetnek azok az éttermek, amelyek csatlakozni kívánnak a jövő évi Torkos csütörtök akcióhoz - közölte a nemzeti turisztikai marketing szervezet. Az MT Zrt. közlése szerint ugyanezen az oldalon tették elérhetővé a csatlakozás feltételeinek leírását is. A Torkos csütörtök 2008-ban február 7-én lesz. Az akcióhoz mindazon éttermek és vendéglátóipari egységek csatlakozhatnak, amelyek vállalják, hogy február 7-én elsősorban "a la carte" kínálatukból 50 százalék kedvezményt biztosítanak.
2008.01.05. 10:03
 
 
A hi-tech export a régióban Magyarországon nő legjobban
A csúcstechnológiai termékek kivitele a visegrádi országokban (V4) 10 év alatt jelentősen bővült, a legdinamikusabb teljesítménynövekedés Magyarországon figyelhető meg - állapítja meg az ICEG Európai Központja legfrissebb összegzésében. Az intézet az MTI-hez is eljuttatott dokumentumában a hi-tech export arányát a versenyképesség egyik indikátoraként említi, utalva arra, hogy a világon Írország, az Amerikai Egyesült Államok, Japán, Finnország, Franciaország, Hollandia és Svájc rendelkezik a legnagyobb hányaddal a világon.
2008.01.05. 09:51
 
Változott a béren kívüli juttatások szabályozása
Változott a béren kívüli juttatások szabályozása az idei évtől, a módosításokat a PricewaterhouseCoopers (PwC) adó- és jogi hírlevele szedte csokorba. Január 1-jével megváltozott több természetbeni juttatás adómentes értékhatára: a munkáltató által biztosított étkeztetés adómentes határa hideg étkeztetés esetén 6 ezer forintra, meleg étkeztetés esetében 12 ezer forintra nőtt, iskolakezdési támogatást pedig a minimálbér 30 százalékáig (20.700 forint) lehet adómentesen adni. Kibővült a művelődési intézményi szolgáltatások adómentes köre, minden előadóművészi tevékenység beletartozik.
2008.01.05. 09:49
 
Csökkent az aktív munkaerőpiaci programokban résztvevők létszáma
Csökkent a Munkaerőpiaci Alapból támogatott aktív munkaerőpiaci programokban résztvevők létszáma 2001 és 2006 között, éves átlagban 105 ezerről 63 ezerre - derül ki a most megjelent Munkaerőpiaci Tükör 2007 kiadványból. Az évente a különféle programokba bekapcsolódók létszáma az éves átlaglétszám többszöröse, mert azokat is figyelembe veszik, akik akár csak egy napig résztvevői valamelyik közhasznú munkának, képzésnek, bértámogatásnak. A csökkenés így is jelentős, 2001-ben csaknem 280 ezer álláskereső volt a részvevője a programoknak, 2006-ban pedig még a 200 ezret sem érte el a létszám.
2008.01.05. 09:45
 
 
Kaliforniában egymillió ember maradt áram nélkül a hóvihar miatt
Egymillió ember maradt áram nélkül a hóviharban az egyesült államokbeli Kaliforniában péntek este. A sarki eredetű heves szél fákat csavart ki és oszlopokat döntött le. A széllökések ereje helyenként elérte az óránkénti 130 kilométeres sebességet. A szelet záporeső és havazás kísérte. A meteorológusok előrejelzése szerint a vihar miatt vasárnap Sierra Nevadában akár háromméteres hótorlaszok is kialakulhatnak. A sok kidőlt fa miatt a hatóságok lezárták az autópályákat Sacramento és San Francisco között. Zárva van ugyancsak a 80-as államokközötti autópálya Észak-Kalifornia és Nevada között.
2008.01.05. 09:00
 
 
Gold Coast: Szávayék nyertek párosban
Szávay Ágnes és Dinara Szafina megnyerte a 175 ezer dollár összdíjazású, keménypályás Gold Coast-i női tenisztorna párosversenyét. A harmadik helyen kiemelt magyar, orosz kettős a fináléban a másodikként rangsorolt Ce Jan, Csie Cseng kínai duót verte magabiztosan, két sima szettben. A távol-keleti páros mindössze három játékot tudott nyerni Szávayék ellen. Egyesben a szintén kínai Li Na diadalmaskodott, miután a döntőben három játszmában jobbnak bizonyult a fehérorosz Viktoria Azarenkánál. Eredmények: páros, döntő: Szávay, Szafina (magyar, orosz, 3.)-Ce Jan, Csie Cseng (Zi Yan, Jie Zheng, kínai, 2.) 6:1, 6:2.
2008.01.05. 08:36
 
 
Fennmarad a keresleti tejpiac 2008-ban is
A magyar tejpiacon továbbra is fennmarad a keresleti piac, amely az elmúlt év közepén alakult ki - jelentette ki Istvánfalvi Miklós, a Tej Terméktanács elnöke az MTI-nek. Közölte: a felvásárlási árak az idei év első három hónapjában várhatóan 90-100 forint között mozognak majd literenként. Átlagosan a tejtermelők 95 forintos literenkénti tejárral kalkulálhatnak, szemben az egy évvel korábbi 67-68 forinttal. A jelentős drágulást a szakember a múlt év közepétől megnövekedett kereslettel, valamint az állattartók költségeinek növekedésével, a megemelkedett takarmányárakkal magyarázta.
2008.01.05. 08:25
 
 
Az amerikaiak kevesebbet diétáznak
Az amerikaiak diétázás helyett egyre inkább "egészségesen étkezve" igyekeznek lefogyni, és mind kisebb hányaduk gondolja úgy, hogy a kövérség egyenlő a csúnyasággal. A New York-i székhelyű NPD fogyasztáskutató intézet szerint tíz évvel ezelőtt még a nők 35 és a férfiak 23 százaléka diétázott, mára ez az arány 29, illetve 19 százalékra csökkent. A diétázással az a baj, hogy a legtöbb ember, aki az ételek megvonásával próbál fogyni, lehangoltnak érzi magát vagy elégedetlen az eredménnyel. A közvélemény-kutatás során kiderült, hogy az amerikaiak mindinkább elfogadják a kövérséget. Egyre többen vélekednek úgy, hogy az egészségesnek tekinthető testsúly nem karcsúságot jelent.
2008.01.05. 08:15
 
 
A HRW független vizsgálatot javasol a kenyai választások ügyében
Független vizsgálatot javasolt pénteken a Human Rights Watch (HRW) nemzetközi emberjogvédő szervezet a kenyai választások ügyében, mert úgy tartja ennek hiányában az a veszély fenyeget, hogy a kelet-afrikai országot újabb erőszakhullám önti el. Georgette Gagnon, a szervezet Afrika-részlegének a vezetője emlékeztetett arra, hogy a súlyos zavarások amiatt törtek ki, hogy a december 27-én megrendezett elnökválasztáson az ellenzék szerint csalás történt. A HWR-illetékes szerint ezért független vizsgálatra és a szavazatok átlátható újraszámlálására van szükség.
2008.01.05. 08:12
 
 
Az édesapjánál helyezte el Mehmet Karcsikát a gyámhivatal
Mehmet Karcsika felügyeleti jogát pénteken az édesapjára bízta a szegedi gyámhivatal - közölte az apa jogi képviselője az MTI-vel. Buda Sándor közleménye szerint a határozat egyben kötelezte a gyermekről eddig gondoskodó nagyszülőt, hogy a fiút, az apjának haladéktalanul adja ki. A határozat azonnal végrehajtható, ellene ugyan fellebbezésre van lehetőség, ám az nem halasztó hatályú - írta a jogi képviselő. Buda Sándor szerint ügyfele "igyekezett eleget tenni a gyámhivatal azon kérésének, hogy a gyermeket ne azonnal vigye magával, hanem várjon ezzel néhány napot". 
2008.01.04. 22:00
 
 
Bombariadó volt több belga pályaudvaron
Bombariadó volt péntek este több belgiumi pályaudvaron, de a tűzszerészek egyelőre semmilyen veszélyes anyagnak nem akadtak a nyomára. Telefonos bejelentések után a rendőrség lezárta, illetve átkutatta a brüsszeli központi pályaudvart, valamint az antwerpeni, a genti és a leuveni vasútállomást. Ennek következtében országszerte jelentős késések voltak a vasúti közlekedésben. Az eddigi értesülések szerint a vaklármának, hamis riasztásnak bizonyult telefonhívások ügyében a rendőrség nyomozást indított. Belgiumban karácsony előtt terrorveszélyre hivatkozva riadókészültséget rendeltek el, és a különleges intézkedéseket csak most csütörtökön enyhítették.
2008.01.04. 21:55
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521[2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista