2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Férfi kézilabda Eb: a hat közé kerülés a cél
A magyar férfi kézilabda-válogatott célja, hogy az első hat közé kerüljön a január 17. és 27. között rendezendő norvégiai Európa-bajnokságon. Ezt a csapat elutazása előtti utolsó sajtótájékoztatón jelentette ki Sinka László, a szövetség főtitkára. "Ha helyezésben nem sikerül ezt teljesíteni, akkor olyan pozícióban kell végeznünk, amely révén szerepelhet majd a májusi olimpiai selejtezőben" - tette hozzá Sinka. "A premizálás is ezek szerint alakul: az első hely 15, a második 12, a harmadik 10, a negyedik 7, az ötödik 5, a hatodik pedig 4 millió forintot ér."
2008.01.09. 15:11
 
 
Kóka: 2008-ban a növekedést megalapozó politika a legfontosabb
Az SZDSZ a növekedést megalapozó politika képviseltét tekinti a legfontosabb feladatának 2008-ban - közölte Kóka János, a szabad demokraták elnöke szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján, amelyet a párt három miniszterével közösen tartott. A politikus a tartós, megalapozott növekedés feltételeként három dolgot nevezett meg: a reformok folytatását, a közteherviselés átalakítását és a pártfinanszírozás rendbetételét. A reformok kapcsán Kóka János az egészségügy, az oktatás és a jóléti rendszerek átalakítását emelte ki. Kiemelte: a liberálisok a növekedés érdekében minden olyan állami kézben lévő vállalatot, amely magánkézben jobban működne, minél hamarabb privatizálnának.
2008.01.09. 14:55
 
 
Megkezdődött az aláírásgyűjtés az egészségbiztosítás privatizációja ellen
Megkezdődött az aláírásgyűjtés annak érdekében, hogy népszavazás döntsön arról, az emberek akarják-e, hogy üzleti érdekeltségű biztosítók vegyenek részt az egészségbiztosítási rendszerben. Az első aláírók a népszavazási kezdeményezéshez csatlakozó civil szervezetek, szakszervezetek képviselői voltak; az íveket szerdán, Budapesten kezdték el szignálni. Gaskó István, a kezdeményezést felkaroló és koordináló Liga szakszervezetek elnöke sajtótájékoztatón elmondta: azt szeretnék, ha a népszavazás kiírásához szükséges 200 ezer aláírás már február 11-ére összegyűlne, vagyis addigra, amikor az Országgyűlés újra szavaz a köztársasági elnök által a parlamentnek visszaküldött egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényről.
2008.01.09. 14:30
 
 
Kezdeményezték Toller László cselekvőképtelenné nyilvánítását
Kezdeményezték a két évvel ezelőtti autóbalesete óta kómában fekvő Toller László szocialista parlamenti képviselő cselekvőképtelenné nyilvánítását a közelmúltban - közölte Pécs főjegyzője szerdán az MTI-vel. A baranyai megyeszékhely volt polgármesterét érintő eljárást egy névtelen levélíró kérte a gyámhivataltól - mondta Papp Judit. Hozzátette: a pécsi önkormányzat elfogultságot jelentett az ügyben, ezért a közigazgatási hivatal a szekszárdi gyámhivatalt jelölte ki az eljárás lefolytatására. A pécsi gyámhivatal munkatársa általánosságban azt mondta, a szabályok szerint cselekvőképtelenné nyilvánítás esetén a hatóság felszólítja az érintett legközelebbi hozzátartozóit, kezdeményezzék a bírósági eljárást.
2008.01.09. 14:25
 
 
Kovács Ágnes nem indul Pekingben
Kovács Ágnes nem indul a pekingi olimpián, de pályafutását még nem fejezi be, a júliusi országos bajnokságon még versenyezni fog. Ezt az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszónő jelentette be az ebből az alkalomból meghirdetett szerdai, budapesti sajtóbeszélgetésen. Döntésében elmondása szerint alapvető szerepet játszott a decemberi, debreceni rövidpályás Európa-bajnokságot megelőző doppingvizsgálata körüli hercehurca. Kovács Ágnes hosszan részletezte a doppingügyet, leszögezve: az eset érlelte meg benne az elhatározást, hogy Pekingben már nem áll rajthoz.
2008.01.09. 13:34
 
 
Pókembert hívta segítségül az ENSZ
Pókember segítségével akarja tájékoztatni az ENSZ az iskolás korosztályt a nemzetközi szervezet segélyezési és békefenntartó munkáiról. Miközben az Egyesült Nemzetek Szervezetét kritikusai gyakran a bürokrácia hálójába gabalyodott intézményként festik le, immár egy újabb háló is a képbe került: az ENSZ a közelmúltban bejelentette, hogy a Marvel képregénykiadóval szövetkezve Pókembert is a szolgálatába állítja. 2009-től olyan ingyenes képregényekkel látják majd el az amerikai iskolásokat (s a remények szerint később az európaiakat is), amelyekben Pókember az ENSZ segélymunkásaival és békefenntartóival küzd vállvetve.
2008.01.09. 13:28
 
 
Szigeti Péter: a nyilvánosság nem zavarhatja az OVB ülését
Olyan mértékig nyilvános az Országos Választási Bizottság (OVB) ülése, amilyen mértékig az nem zavarja a normális munkát - mondta Szigeti Péter, a testület elnöke az MTI-nek szerdán; a grémium vezetője azt követően nyilatkozott, hogy előző este zárt ülés elrendelésére kényszerült, miután a megjelent érdeklődők egy része szóváltásba keveredett a testület több tagjával. Az OVB elnöke megemlítette, hogy az elmúlt két évben kétszer történt hasonló eset. Szigeti Péter szerint ennek ellenére nem kell "dramatizálni" a történteket, ám a hasonló esetekben is határozottan kell fellépni. Mint mondta, az ő feladata, hogy biztosítsa a megfelelő rendet az üléseken.
2008.01.09. 13:25
 
 
Victoria Beckham 2007 legízléstelenebbül öltözködő híressége
Victoria Beckham, a Spice Girls együttes egykori tagja, David Beckham futballista felesége került az "élre" a 2007-es év legízléstelenebbül öltözködő hírességekeinek listáján. A kétes dicsőséget jelentő névsort immár 48. alkalommal állította össze Richard Blackwell, a vitriolos nyelvű kritikus, aki 1960-ban, amikor elkezdte a "listázást", a gazdagok és híresek divattervezője volt. Állítása szerint a listák "mulatságból" készülnek, hogy ösztönözzék a "divattudatosságot". Posh Spice azért végzett az élen, mert Blackwell szerint a brit énekesnő öltözködése nélkülöz minden különlegességet. Szerinte Victoria állandóan szűk miniszoknyákat visel, egyik borzalmasabb, mint a másik.
2008.01.09. 12:41
 
 
Robbie Wiliams bezárkózik és nassol
Nem tervez idén turnét, de még új albumot sem a Los Angeles-i otthona magányába visszavonult popsztár, Robbie Williams. Rajongóinak küldött üzenetében elmondta, hogy remekül teltek számára a karácsonyi ünnepek: sok finomsággal a négy fal között, és ezen a közeljövőben sem szándékozik változtatni. "Az elmúlt turné csaknem megölt" - magyarázta a nyilvános fellépéstől való elzárkózását, ám a The Sun című brit bulvárlap pikírt megjegyzése szerint nem is nagyon lenne olyan pódium, amely a kikerekedett sztárt elbírná. És a sütizéssel felszedett kilók miatt persze a fizikai erőpróbát sem bírná a színpadon.
2008.01.09. 12:33
 
 
Gyurcsány Ferenc a romák integrációja mellett áll
A romák integrációja melletti mély elkötelezettségét hangsúlyozta a kormányfő egy, a témában rendezett konferencián szerdán a fővárosban. "Nem hiszek abban, hogy lehet két Magyarország. Nem hiszek abban, hogy lehet beszélni tisztességesen nemzetről és köztársaságról, amikor alapvetően elkülönülnek a polgárok (...) identitásuk alapján" - mondta Gyurcsány Ferenc. Hozzátette: ugyanakkor osztja azoknak a véleményét, akik szerint az integráció több mint roma és nem roma gyerekek egy osztályban tanítása. Ehhez támogató pedagógiai módszerek, jelentős szakmai segítség szükséges. Az integráció nem egymás mellett élés, hanem az együttélés megtanulása - hangsúlyozta.
2008.01.09. 11:58
 
 
Elhagyta a kórházat Eminem
Eminem, a rapsztár kikerült a kórházból, és már otthon lábadozik tüdőgyulladása után. A zenész szóvivője kedden elmondta, hogy Eminemet az ünnepek alatt egy Detroit körzetében lévő kórházban kezelték, mert súlyos tüdőgyulladása volt. Pár napja azonban hazaengedték, és immár otthon gyógyulgat. A 35 éves Marshall Mathers, aki Eminem néven robbant be a könnyűzene világába, számos lemezével került már a bestsellerlistákra, 2002-ben pedig 8 mérföld címmel életrajzi ihletésű, természetesen zenés mozifilm is készült vele. Ennek egyik daláért (Lose Yourself) az Oscar-díjat is elnyerte.
2008.01.09. 11:41
 
 
A billiárdasztal foglyai
A tűzoltók mentettek meg a billiárdasztal fogságából két cseh férfit, akik beszorultak az asztalba, miközben megpróbáltak kihalászni egy billiárdgolyót. A Karlovy Vary egyik klubjában billiárdozó játékosok először jót nevettek azon, hogy mindkettejük keze az asztalba szorult, amikor benyúltak a golyó után kutatva. Pánikba estek viszont, amikor semmiképp sem tudták kiszabadítani magukat - jelentette kedden a Lidové Noviny napilap. "Az asztalba szorult kezek igencsak fájhattak. Fogalmunk sincs arról, hogyan eshettek ily módon az asztal fogságába. A végén nem volt más választásunk, mint darabokra szedni az egész billiárdasztalt" - mondta el a lapnak a tűzoltóság szóvivője.
2008.01.09. 11:35
 
 
Megérkezett Izraelbe az amerikai elnök
George Bush amerikai elnök megérkezett szerdán Izraelbe, nyolcnapos közel-keleti körútjának első állomására. Az elnököt Simon Peresz izraeli államfő és Ehud Olmert kormányfő fogadta Tel-Avivban. Bush érkezése után az Egyesült Államok és Izrael közti szövetség erejét hangsúlyozta, s kijelentette, hogy "új lehetőséget lát a békére a Szentföldön". "George Bush Izrael legközelebbi szövetségese a terrorizmus és a fundamentalizmus elleni harcban, illetve a legerősebb támogatója a béke és a stabilitás megteremtésére irányuló erőfeszítéseknek" - mondta Ehud Olmert a repülőtéren. Az izraeli kormányfő "megingathatatlannak" nevezte a kapcsolatot az Egyesült Államok és Izrael között.
2008.01.09. 11:30
 
 
A Fidesz támogatja a biztosítási reformot elutasító népszavazást
A Fidesz támogatja a több-biztosítós rendszert elutasító népszavazási kezdeményezést, amelyet több civil és érdekvédelmi szervezet, így a Liga szakszervezet is támogat - mondta Pesti Imre, az ellenzéki párt szakpolitikusa szerdai sajtótájékoztatóján. A politikus arról kérdezték, hogy hogyan viszonyul a Fidesz a több-biztosítós rendszert elutasító népszavazási kezdeményezéshez, amelyet többek között a Liga szakszervezet is támogat. Pesti Imre azt mondta: mi a több-biztosítós modellt elutasítjuk, nyilvánvalóan teljesen egyetértünk a Liga szándékával és támogatjuk azt.
2008.01.09. 11:20
 
 
El País: hiábavaló Bush közel-keleti útja
Előre haszontalannak nevezte az El País című spanyol lap szerdai cikkében George Bush amerikai elnök ma kezdődő közel-keleti körútját. A balliberális újság szerint az amerikai elnök igyekszik majd javítani a róla alkotott képen, és megmutatni, hogy politikája eredményeket hoz, miután az El País megítélése szerint mostanáig csak "iszonyú zűrzavart eredményezett a nyersolajellátás és a világbéke szempontjából meghatározó jelentőségű térségben". Semmi sem utal azonban arra, hogy az elnöki vizit korrigálna az eddigi politikán, és javítana a tragikus helyzeten. Hátralévő hivatali idejében Bush ugyanis már nem fogja tudni elérni, hogy béke honoljon a Közel-Keleten.
2008.01.09. 09:22
 
 
5,5 százalékkal nőtt az ipari termelés novemberben
Az ipari termelés tavaly novemberben az előző év azonos időszakához képest 5,5 százalékkal nőtt, a munkanaphatástól megtisztított index megegyezik a kiigazítatlan mutatóval - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán az előzetes adatok alapján. A termelés volumene 2007 első tizenegy hónapjában 8,2 százalékkal magasabb volt, mint az előző év azonos időszakában. Az előző hónaphoz képest a szezonálisan és munkanap-tényezővel is kiigazított ipari termelési index novemberben 0,1 százalékkal emelkedett. Tavalyelőtt novemberben az ipari termelés szezonálisan és munkanaptényezővel kiigazított index szerint 0,2 százalékkal nőtt az előző havi, és - munkanaptényezővel korrigálva - 10,8 százalékkal emelkedett a 2005. novemberi szinthez képest.
2008.01.09. 09:15
 
 
286 millió euró volt a külkereskedelemi hiány január-novemberben
Tavaly január-novemberben a külkereskedelmi áruforgalom hiánya az előzetes adatok szerint 286 millió euró volt, míg egy évvel korábban 2,251 milliárd eurót tett ki - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán. Euróban számolva a kivitel értéke 16,5, a behozatalé 12,3 százalékkal bővült az előző évi bázishoz képest. A külkereskedelmi mérleg 2007 novemberében 70 millió euró aktívumot mutatott, ami az egyenleg 160 millió eurós javulását jelenti az előző év azonos hónapjához képest. A novemberi kivitel értéke euróban számolva 7,9, a behozatalé 5,2 százalékkal haladta meg a tizenkét hónappal korábbi értéket.
2008.01.09. 09:11
 
 
Elbocsátás "nemdohányzás" miatt
Összeférhetetlenségre hivatkozva azonnali hatállyal felmondott két nemdohányzó beosztottnak egy német vállalatigazgató. "Jobban kedveljük a dohányos munkatársakat" - idézte a Hamburger Morgenpost című lap az igazgatót. A nemdohányzó kollegák úgy vélték, hogy jogukban áll füstmentes helyiséget igényelni. A munkavállalói igényre azonnali elbocsátás volt a válasz. Nálunk állandóan csörög a telefon és sokkal nyugodtabban lehet telefonálni, ha rágyújt az ember - nyilatkozott a tíz főt foglalkoztató informatikai vállalkozás vezetője. A kirúgott alkalmazottak teljesítményével egyébként elégedett, de mint mondta, "nincs kedvem összeférhetetlen emberekkel bajlódni."
2008.01.09. 09:04
 
 
Hatcsillagos hotel épül Vietnamban
Vietnamban felépül az első hatcsillagos szálloda - adja hírül a Turizmus Panoráma. A francia tervezésű, minden luxussal ellátott 150 szobás Vinpearl Hotel a Hon Tre-sziget partvidéki városának 25 hektáros területén létesül. Vietnam napjainkra a térség egyik legvonzóbb turisztikai célpontjává vált. Főleg azok utaznak ide, akik tehetősek és már a világ sok egzotikus országát meglátogatták, de errefelé még nem jártak. A projekt felelős gazdája a Vinpearl Tourism and Trading Join Stock Company, az ország legnagyobb turisztikai és befektető vállalata. Vietnamba egyébként már sok utat szerveznek a magyar utazási irodák is.
2008.01.09. 08:56
 
 
Ukrán exmodell az új Bond-lány
Olga Kurilenko ukrán színésznő az új Bond-lány – jelentette be a huszonkettedik James Bond filmet gyártó Columbia Pictures.
2008.01.09. 08:39
 
 
Lecserélik Indiana Jonest
Los Angeles – Harrison Ford (65) kiöregedett Indiana Jones szerepéből, pedig az alkotók egy újabb trilógiában gondolkodnak. Az idősödő színész helyére ezért filmbeli fia, Shia LaBeouf (21) lép, de hogy milyen kalandor válik majd a tejfelesszájú hollywoodi sztárpalántából, az csak júliusban, a negyedik rész bemutatásakor derül ki.
2008.01.09. 08:36
 
 
Növelné befolyását az Elműben az RWE
Az RWE megállapodást kötött a WestLB AG-vel, hogy összehangoltan járnak el az Elmű Nyrt.-ben való további befolyásszerzés érdekében - közölték a megállapodásban résztvevők a Budapesti Értéktőzsde honlapján szerdán. Az együttműködés fennállása alatt, amennyiben a WestLB részesedést szerez az Elműben, úgy azt hosszú távon nem kívánja megtartani. Az így megszerzett részvényekre vonatkozóan az RWE és a WestLB eladási és vételi opciós megállapodásokat szándékozik kötni. Amennyiben a befolyásnövekedés következtében nyilvános vételi ajánlattételi kötelezettség áll fenn, úgy az ajánlatot tevő fél az RWE lesz.
2008.01.09. 08:33
 
Népszabadság: Gyurcsány a sajátjai előtt értékeli 2007-et
Várhatóan nem a Parlamentben, hanem az MSZP választmánya előtt tartja idei első, politikai évadnyitó beszédét Gyurcsány Ferenc - írta szerdán a Népszabadság. A miniszterelnök tavaly is a pártparlamentnek számító testület előtt mondta el évnyitó és évzáró gondolatait. A lap szerint Gyurcsány január 26-án, szombaton tart évértékelőt. Annyi bizonyos, hogy a kormányfő konkrét célokat megfogalmazó beszédet mond, kibontva benne a már tavaly felvetett "új stílusú kormányzás" részleteit: több párbeszéd, több egyeztetés. A választmányi ülés főbb csomópontjait is érintheti majd a kormányfői expozé, így a reformfolyamatok finomítását, illetve a szakpolitika előtérbe helyezését.
2008.01.09. 08:12
 
 
Erdélybe látogat Szili Katalin
Erdélybe, közelebbről Kolozsvárra utazik szerda délután Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke. Első programja az RMDSZ-vezetőkkel, illetve megyei és városi önkormányzati vezetőkkel tervbe vett találkozó, amely után részt vesz az MTI Fotó - 50 év képei című kiállítás megnyitóján a Kolozsvári Magyar Színházban. Látogatásának második napján megtekinti a válaszúti szórványkollégiumot és népművészeti kiállítást, majd munkaebéden találkozik kolozsvári vezető értelmiségiekkel és egyetemi vezetőkkel.
2008.01.09. 07:39
 
 
Holbrooke: Putyin egypártrendszer kiépítésén dolgozik
Vlagyimir Putyin egypártrendszert szeretne kiépíteni, de túl korai megítélni, hogy az egyszemélyes kormányzás diktatúrát jelent-e majd - mondta Richard Holbrooke, az Egyesült Államok volt államtitkár-helyettese, ENSZ-nagykövete az MTI-nek adott interjúban. A politikus, aki jelenleg Hillary Clinton demokrata párti szenátor és elnökjelölt külpolitikai főtanácsadója a távirati iroda kérdésére, hogy a nemzetközi közösség befolyásolhatja-e a folyamatot, azt mondta, a nemzetközi közösségnek együtt kell működnie Oroszországgal. Szerinte jelenleg Oroszország Szaúd-Arábia európai megfelelője: növekvő ereje mindössze az energiahordozókon alapul, a gazdaság egésze nincs jó állapotban, a politikai rendszer korrupt, az emberek életkörülményei rosszak.
2008.01.09. 07:26
 
 
Népszerűek a külföldiek körében a zalai ingatlanok
A rendszerváltás utáni évek gyakorlatának megfelelően továbbra is a németek és az osztrákok vásárolnak főként ingatlanokat Zala megyében, de egyre több a brit vevő is a Balaton és a gyógyfürdők közelsége miatt - derül ki a Nyugat-dunántúli Regionális Közigazgatási Hivatal Zala Megyei Kirendeltsége által az MTI kérésére készített összegzésből. Az elmúlt év adatai szerint 227 külföldi vásárlónak adott engedélyt a tulajdonszerzéshez a közigazgatási hivatal Zala megyében. Miután egyes szerződések egyszerre több ingatlan átruházásáról szólnak, így összesen 247 ingatlan eladására adta engedélyét a hivatal - tájékoztatta kedden a távirati irodát Kamarásné Kustos Katalin, a zalai kirendeltség munkatársa.
2008.01.09. 07:20
 
 
Angol Ligakupa: nyert a Chelsea
A Chelsea hazai környezetben 2-1-re legyőzte az Evertont az angol labdarúgó Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén. Ligakupa, elődöntő, első mérkőzés: Chelsea-Everton 2-1 (1-0) gól: Wright-Phillips (27., 90.), illetve Yakubu (64.) piros lap: Mikel (55. Chelsea) szerda: Arsenal-Tottenham Hotspur 20:45 órától. A visszavágókat január 22-én és 23-án rendezik.
2008.01.09. 07:07
 
Veres: a kormányzati negyed felépítésének határideje volt a fő gond
A kormányzati negyed felépítésére tett ajánlat vállalási árban a megszabott feltételen belül volt, de a ajánlattevő kivitelező konzorcium csak 2009 végére vállalta, hogy megkezdődhetne a beköltözés az épületegyüttesbe - indokolta az MTV Az Este című műsorában kedden Veres János pénzügyminiszter, hogy a kormány miért döntött a projekt megállításáról. A pénzügyminiszter hangsúlyozta, hogy a negyeddel kapcsolatos kiadások így is jelentős értéket teremtettek. "Vaskosan megtérülő befektetés volt" - fogalmazott. Ezt azzal magyarázta, hogy az elvégzett munka révén egy olyan telek jött létre, amelynek az értéke a befektetés többszöröse.
2008.01.09. 07:00
 
 
Clinton és McCain nyert New Hampshire-ben
Hillary Clinton demokrata és John McCain republikánus szenátor nyerte meg a 2008-as amerikai elnökválasztás jelöltjeiről döntő első előválasztást kedden, New Hampshire szövetségi államban. A demokrata szavazatok 85 százalékos feldolgozottsága mellett Clinton a voksok 39 százalékát szerezte meg. Barack Obama 37, John Edwards 17 százalékot kapott. A republikánus mezőnyben a szavazatok 83 százalékának ismeretében John McCaint támogatta a választók 37 százaléka, Mitt Romney 32, Mike Huckabee 11, Rudy Giuliani 9 százalékos eredményt ért el. Obama és Clinton között sokkal szorosabb verseny alakult ki, mint azt az utóbbi napok felmérései alapján feltételezni lehetett. Obama ugyanis két számjegyű előnyt szerzett Iowa óta.
2008.01.09. 06:51
 
 
A kenyai rendőrség lövésekkel oszlatta fel a tömeget Kisumuban
A rendőrség kedd este élestölténnyel lőtt a levegőbe a nyugat-kenyai Kisumuban, hogy feloszlasson egy tüntetést, amelyen több száz fiatal tiltakozott amiatt, hogy Mwai Kibaki elnök részlegesen megalakította kormányát. "Két, 200-300 fiatalból álló csoport lezárta a Kisumuból kivezető utat, máglyákat gyújtott - közölte Nyanza tartomány rendőrfőnöke, Grace Kaindi. A rendőröknek a levegőbe kellett lőniük, hogy feloszlassák a tüntetést - tette hozzá a rendőrfőnök. Kenyában súlyos válság kezdődött, amikor az ellenzék megkérdőjelezte Kibaki elnök újraválasztását a december 27-i elnökválasztáson. Az erőszakos cselekmények több mint 600 halálos áldozatot követeltek, és több mint 250 ezren menekültek el lakóhelyükről.
2008.01.08. 20:34
 
 
McLaren-Mercedes: szerdán kezdődik a tesztelés
Szerdán Jerez de la Fronterában kezdődik meg a Forma-1-es McLaren-Mercedes új versenyautójának a tesztelése. Az MP4/23-as jelzésű gépet, amelyet hétfőn mutattak be Stuttgartban, Pedro de la Rosa, a wokingi istálló spanyol tesztpilótája és a finn Heikki Kovalainen vezeti majd, csütörtökön és pénteken pedig a brit Lewis Hamilton is bekapcsolódik a gyakorlásba. Ezen a héten még a nyilvánosság kizárásával zajlanak a tesztek. A jövő héten már a nagyközönség is megtekintheti a versenyautókat: a hétfőtől szerdáig zajló tesztelésen a BMW Sauber és a Honda kivételével az összes F1-es istálló gyakorol majd Jerez de la Fronterában.
2008.01.08. 20:28
 
Paris Hilton csaknem katasztrófát okozott!
Kelly Osbourne azt állítja, hogy Paris Hiltonnak köszönheti élete első alkoholmérgezését.
2008.01.08. 18:47
 
 
Kormányőrökkel üríttették ki az OVB ülését
Kormányőrökkel üríttette ki az Országos Választási Bizottság (OVB) ülését a testület elnöke kedden este, miután a megjelent hallgatók szóváltásba keveredtek a tagokkal. Szigeti Péter a kiürítés idejére, mintegy tíz percre felfüggesztette az ülést az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium épületében. A kéttucatnyi érdeklődő a felszólítás után távozott, ám többen közülük "szégyen-gyalázatnak" és "kabarénak" nevezték a testület eljárását. A vita azt követően alakult ki, hogy a megjelentek többször beleszóltak a testület vitájába, valamint többen azt sérelmezték, hogy az OVB egyik tagja álláspontja kifejtése közben szendvicset evett.
2008.01.08. 18:43
 
 
Fagyhalál végezhetett a neandervölgyi ősemberrel
Fagyhalál végezhetett a legutolsó jégkorszak során a neandervölgyiekkel, mivel a gyors éghajlatváltozás váratlanul érte őket, s nem rendelkeztek megfelelő eszközökkel, hogy meleg ruházatot készítsenek maguknak - állítja egy ausztrál kutató. Ian Gilligan, az Ausztrál Nemzeti Egyetem posztgraduális tanulmányait végző kutatója szerint, aki elméletét a World Archaeology című régészeti szaklap legújabb számában publikálja, mire a neandervölgyiek "kifejlesztették" a varráshoz szükséges eszközöket, már túl késő volt - olvasható a Discovery Channel honlapján. A neandervölgyi ősember kihalása 35-30 ezer évvel ezelőtt kezdődött, s helyüket a modern ember, a Homo sapiens foglalta el.
2008.01.08. 18:13
 
 
A MÁV Cargo és a szakszervezetek megállapodtak
A MÁV Cargo Zrt. és a területükön működő három reprezentatív szakszervezet képviselői aláírták kedden a 2008. évi bérfejlesztésről szóló megállapodást, illetve megkötötték az új kollektív szerződést határozatlan időre - mondta Apavári József, a MÁV Cargo Zrt. vezérigazgató-helyettese. Elmondta: a részletekben 2007. december 20-án már megegyeztek a szakszervezetekkel, de a társaság privatizációs szerződése miatt kedden írták alá a megállapodásokat. A 2008. évi bérmegállapodás egyebek között 4,5 százalék átlagos bérfejlesztést tartalmaz, újabb munkakörökre terjesztik ki a teljesítményhez kötött ösztönzést, illetve évi 268 ezer forint választható béren kívüli juttatást adnak a munkavállalóknak.
2008.01.08. 18:10
 
 
Rendkívüli intézkedések a nápolyi szemétválság ellen
Rendkívüli intézkedéseket jelentett be Romano Prodi olasz kormányfő a nápolyi szemétválság rendezése érdekében, miután Pianura külvárosban az éjszaka is folytatódnak az összecsapások a helyi lakosok és a hatóságok között. Prodi közölte, hogy három szemétégető gépet küldenek Nápolyba, s esetleg más körzetek önkéntes segítséget nyújthatnak a dél-olaszországi nagyvárosban két hete egyre dagadó szemétkupacok eltüntetésében. Az olasz kormányfő új megbízottat nevezett ki, akinek a következő négy hónapban a válság rendezésén kell munkálkodnia. Prodi a rendkívüli lépések mellett hosszú távú intézkedésként kilátásba helyezte elegendő számú új szemétlerakó kijelölését Nápoly környékén.
2008.01.08. 17:40
 
Diploma 2008: a Kodolányi János Főiskola lett a legjobb főiskola
A legjobb főiskola minősítést nyerte el a Kodolányi János Főiskola a Heti Világgazdaság című lap Diploma 2008 elnevezésű kiadványában megjelent rangsor alapján - jelentette be kedden az intézmény rektora. Szabó Péter sajtóbeszélgetésen arról tájékoztatott, hogy a kiemelkedő eredményt folyamatos fejlesztéssel, pedagógiai, módszertani megújulási programmal, és hallgatóbarát szolgáltatások indításával érte el az intézmény. A mostani tanévben állt fel a művészeti tanszék, ahol harminchárom hallgató kezdte meg a dzsesszhangszer és dzsesszének szakos tanulmányait. Az együttműködés további lépéseként művészeti menedzser mesterszak indítását is tervezik - mondta a rektor.
2008.01.08. 17:26
 
 
Fidesz: nevezzék meg a kormányzati negyed beruházásának felelőseit
A Fidesz azt követeli a kormánytól, hogy nevezze meg a kormányzati negyed beruházásának felelőseit, és hozza nyilvánosságra, pontosan mire ment az eddig elköltött 632 millió forint - mondta a Fidesz szóvivője. Határozottan követeljük a kormánytól, hogy hozza nyilvánosságra a pontos elszámolást, mire költötték a 632 millió forintot, kik kapták meg ezt az összeget - mondta Szijjártó Péter. Hozzátette: azt is követelik, hogy nevezzék meg, ki a felelős azért, hogy a kormány az ország jelenlegi helyzetében belevágott egy 140 milliárdos luxusberuházásba, ki az, aki ezt engedte, támogatta és előterjesztette, és ki a felelős azért, hogy hónapokkal később az eredmény 632 milliós kiadás "a semmire".
2008.01.08. 17:16
 
 
Államháztartási hiány 2007-ben 1.291,4 milliárd forint volt
Az államháztartás decemberben - önkormányzatok nélkül - 48 milliárd forint töblettel zárt, 2007. egészében a hiány 1.291,4 milliárd forint volt, a GDP 5,0 százaléka - közölte a Pénzügyminisztérium kedden. A szaktárca decemberre 14 milliárd forintos pénzforgalmi deficitet prognosztizált, így az egyenleg 62 milliárd forinttal kedvezőbb a vártnál. Decemberi előrejelzésében a PM 1.353,4 milliárd forint hiányt jelzett, ami a GDP 5,3 százaléka. A 2007. évi költségvetési törvény 1.668 milliárd forintos pénzforgalmi deficitet tartalmazott, ami a GDP 6,6 százalékának felelt meg.
2008.01.08. 17:03
 
A grúz ellenzék országos tüntetéssel fenyegetőzik
A grúz ellenzék kedden azzal fenyegetőzött, hogy az utcára viszi "egész Grúziát", ha szombatig nem írják ki az előre hozott elnökválasztás második fordulóját. A kilenc ellenzéki pártot tömörítő Nemzeti Tanács kedden közzétett közleménye szerint január 13-tól 18-ig több ezres tüntetéseket tartanak Tbilisziben. Az ellenzék szerint a hatóságok és a központi választási bíróság meghamisítja a január 5-i választások végeredményét, amelyet legkésőbb egy héttel a szavazás után, január 13-án kell közzétenni.
2008.01.08. 16:25
 
 
McLaren-Mercedes: Dennis kivonulóban
Ron Dennis, a Forma-1-es McLaren-Mercedes csapatfőnöke hamarosan visszavonul, miközben a német autógyártó növelni szándékozik részesedését az istállóban. Legalábbis ezt állítja a Guardian című lap, amely szerint a Mercedes súlyának növekedését, illetve Dennis háttérbe szorulását jelzi többek között az is, hogy az új autót, az MP4-23-at Németországban és nem Nagy-Britanniában mutatták be. A 60 éves Ron Dennis megítélésének nem kedvezett a tavalyi kémbotrány, amely a McLaren-Mercedes megbüntetését vonta maga után.  A Guardian úgy tudja, ha Dennis valóban távozik, jobb keze, Martin Whitmarsh lehet az utóda. A csapat egyik szóvivője ugyanakkor közölte, "nincs tervben egy ilyen jellegű változás bejelentése".
2008.01.08. 16:04
 
 
Dakar-rali: jövő kedden Budapesten tárgyalnak az ASO képviselői
Egy hét múlva a magyar fővárosban tárgyalnak a Dakar-ralit is szervező Amaury Sport Organisation (ASO) képviselői - erről Szalay Balázs tájékoztatta az MTI-t. "A megbeszéléseken szó lesz arról, hogy még az idén, az ASO szervezésében Magyarországon rendeznének meg egy nagyszabású nemzetközi tereprali-viadalt, amely - ha lehet így fogalmazni - a sajnálatosan elmaradt Dakar 2008-at pótolná" - mondta a távirati irodának az ASO kelet-európai képviselője. "A tárgyaláson természetesen szóba kerül a Dakar jövője és az is, hogy milyen kárpótlásban lehetne részesíteni az elmaradt viadal résztvevőit."
2008.01.08. 16:01
 
 
Kormányzati negyed: a beruházás megáll, a tervezés folytatódik
A kormányzati negyed beruházást megállítja a kormány, de a tervezés folytatódik - jelentette be Budai Bernadett kormányszóvivő kedden Budapesten. Ahogy Budai Bernadett fogalmazott, a kormánykabinet arról döntött, hogy a kormányzati negyed projektet nem le-, hanem megállítja. A szóvivő hozzátette: a kabinet nem tett le arról a tervéről, hogy a kormányzati negyed építésére kijelölt területen új városközpont jöjjön létre. A döntéssel kapcsolatban elmondta azt is, hogy a kormányzati negyed projektiroda az év végéig tovább működik, elkészíti a beruházás terveit, majd elszámol, ezt pedig a kormány tervei szerint az Állami Számvevőszék ellenőrizné.
2008.01.08. 15:48
 
 
MSZP-frakcióülés: hivatalosan nincs napirenden az egészségbiztosítás
Az MTI információ szerint nem szerepel az MSZP-frakció keddi budapesti informális ülésének napirendjén, várhatóan mégis szóba kerül a köztársasági elnök által az Országgyűlésnek megfontolásra visszaküldött egészségbiztosítási törvény. Tóth Károly szocialista országgyűlési képviselő pénteken jelentette be, hogy ismét be kívánja nyújtani a vizit- és az ápolási díj eltörléséről szóló korábbi javaslatát. A politikus elmondta azt is, hogy módosítani kívánja az egészségbiztosítási pénztárak irányító testületeinek összetételéről szóló rendelkezéseket is. Karsai József, az MSZP országgyűlési képviselője az informális frakcióülés előtt újságíróknak azt mondta: nem támogatja a törvényt, mert hiányzik belőle a garanciarendszer.
2008.01.08. 15:35
 
 
Klub-világranglista: a Sevilla volt 2007 legjobbja
Az UEFA Kupa-címvédő spanyol FC Sevilla bizonyult az elmúlt év legjobbjának, így vezeti a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS) klub-világranglistáját. A december 31-én zárult listán a spanyol bajnokságban jelenleg csupán nyolcadik Sevilla mögött az angol Manchester United a második, míg a Bajnokok Ligája- és klub-vb-győztes olasz AC Milan a harmadik. A 350 együttest számba vevő rangsorban két magyar gárda található: a Budapest Honvéd a 255., a DVSC-TEVA pedig a 291. helyen áll.
2008.01.08. 15:32
 
 
UEPS: Federer és Henin is negyedszer a legjobb
Akárcsak egy évvel korábban, 2007-ben is két teniszező, a svájci Roger Federer és a belga Justine Henin lett a legjobb sportoló az Európai Sportújságíró Szövetség (UEPS) szavazásán. A svájci klasszis sorozatban negyedszer végzett az élen az 1983 óta tartó voksoláson. A 26 éves Federer nagy fölénnyel győzött a finn Kimi Räikkönen és a portugál Cristiano Ronaldo előtt. A nőknél Henin szintén negyedszer bizonyult a legjobbnak, 2002, 2003 és 2006 után. A szavazáson 37 ország - köztük Magyarország - sportújságíró szövetsége vett részt.
2008.01.08. 15:19
 
 
Ötpárti összefogás jött létre az információs társadalomért
Szakmai kezdeményezésre a parlamenti pártok egy-egy politikusa kedden közös nyilatkozatban fejezte ki elkötelezettségét az információs társadalom terén tapasztalható kedvezőtlen helyzet javítása iránt. Az információs társadalom vívmányait, főként az internetet az ország 60 százaléka nem használja - mondta Dombi Gábor, az Informatikai Érdekegyeztető Fórum főtitkára az aláírást követő sajtótájékoztatón. Dombi Gábor közölte: az Európai Unió "e-befogadásról" szóló irányelve szerint 2010-ig minden tagállamban a digitális írástudatlanságot a 2008-as állapot felére kell visszaszorítani, azaz a hátrányos helyzetűeknek segíteni kell a világhálóhoz és egyéb infokommunikációs technológiákhoz való hozzáférésben.
2008.01.08. 14:38
 
 
Australian Open: Szávay a 12. az esélyesek között
Szávay Ágnes az esélyesek sorában az előkelő 12. helyet foglalja el a William Hill világhírű fogadóiroda azon listáján, amely a jövő hétfőn kezdődő ausztrál nyílt teniszbajnokság női egyesének lehetséges győzteseit veszi számba. Az ügynökség 33 az 1-hez adja a világranglista 20. helyén álló magyar játékos győzelmi esélyeit. A fogadóiroda szerint a fő favorit a világelső belga Justine Henin (11:8).A női egyes indulóinak győzelmi esélyei a William Hillnél: 1. Justine Henin (belga) 11:8, 2. Serena Williams (amerikai) 5:1, 3. Marija Sarapova (orosz) 11:2, 4. Venus Williams (amerikai) 10:1........ 12. SZÁVAY ÁGNES 33:1.
2008.01.08. 14:02
 
 
Több mint hárommillió embert érint a nyugdíjak emelése
Január elsejétől a nyugdíjak és a nyugdíjszerű rendszeres szociális ellátások összegei öt százalékkal emelkednek, ez összesen több mint hárommillió embert érint - közölte Barát Gábor, az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság (ONYF) vezetője kedden budapesti sajtótájékoztatóján. A nyugdíjakat érintő emelés átlagos összege 3.600 forint - mondta Barát Gábor. Az 1991. január és 1996. december között megállapított sajátjogú nyugellátások korrekciós emelése átlagosan 4.600 forint. Ez a saját jogú nyugdíjasok negyedét érinti - fűzte hozzá. Barát Gábor elmondta, az ONYF a fővárosban és a nagyobb városokban január 9-én, más településeken január 14-én adja postára az emelt összegű ellátásokat.
2008.01.08. 13:55
 
 
Gyurcsány reményei szerint 2008-ban csillapodnak a feszültségek
Az idei évet a feszültségek és az indulatok csillapodását hozó évnek, a megértés, a megnyugvás és elfogadás kezdetének gondolom, amolyan ciklusfelezőnek - írta Gyurcsány Ferenc idei első blogbejegyzésében, hétfőn. A miniszterelnök úgy fogalmazott: életéből a nagy, január elsejei fogadalomtételek kimaradtak, de jó néhány éve ugyanazokkal a barátokkal végigbeszélik az elmúlt évet, és azt is, hogy mit várnak a következőtől. Ma már bánom, hogy ezeket az évértékelőket nem vetettük papírra, ahogyan azt sem, hogy mit várunk a következő évtől. Jó lenne szembesíteni saját, pár évvel ezelőtti véleményünket azzal, hogy végül mi történt, vagy hogy később hogyan láttuk azokat az éveket - tette hozzá.
2008.01.08. 13:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518[2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista