2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Együttműködik a rendőrség és a BKV
A közösségi közlekedés előnyben részesítéséről szóló szándéknyilatkozatot írt alá a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a BKV kedden - közölte a BRKF sajtóosztálya az MTI-vel. A megállapodást Tóth Gábor rendőr dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya, valamint Antal Attila, a BKV Zrt. vezérigazgatója látta el kézjegyével. Többször előfordul, hogy szabálytalanul közlekedő autósok, vagy balesetek lassítják, vagy gátolják a BKV Zrt. járműveit - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben. A fővárosi rendőrség és a BKV között kötött megállapodás célja, hogy a közösségi közlekedés rendészeti, rendőri eszközökkel való támogatását a jövőben eredményesebben érvényre juttathassák.
2008.01.29. 21:32
 
Valencia: Talmácsi a harmadik lett a tesztelésen
A 125 kcm-es kategóriában világbajnok Talmácsi Gábor a harmadik időt érte el a gyorsasági motorosok valenciai tesztelésén. Az Apriliával szereplő magyar motoros csapatától származó információk szerint a különböző (váz, futómű) beállításokat próbálták ki a gyakorláson. Tekintettel arra, hogy kedden a motorokon nem volt köridőjelző, így azok nem tekinthetők hivatalosnak, eredmények: 1. Simone Corsi (olasz, Aprilia) 1:39.4 p 2. Sergio Gadea (spanyol, Aprilia) 1:39.7 3. Talmácsi Gábor (Aprilia) 1:39.9
2008.01.29. 21:20
 
 
Elhaladt a Föld mellett egy jelentős nagyságú aszteroida
Elhaladt kedden a Föld mellett egy viszonylag jelentékeny nagyságú aszteroida, ám nem állt fenn az összeütközés veszélye - közölte az amerikai űrkutatási hivatal. A 2007 TU24 jelzésű kisbolygó mintegy 550 ezer kilométerre közelítette meg a Földet, majd távolodni kezdett tőle. Ez az 550 ezer kilométer a Föld-Hold távolság mintegy másfélszerese. A 2007 október 11-én felfedezett aszteroida átmérője különböző irányokban 150-610 méter. 2027-ig egyébként nem lesz olyan újabb eset, amikor ilyen vagy ennél nagyobb aszteroida a Földet ennyire megközelítve halad el bolygónk mellett - közölte a NASA tudósa, aki szerint az áthaladás kiváló alkalmat adott megfigyelések végzésére.
2008.01.29. 21:11
 
 
Beckham-sportiskola nyílik Brazíliában
Hamarosan újabb sportiskolát nyit David Beckham, a Los Angeles Galaxy angol válogatott labdarúgója. A "David Beckham World of Sport" nevű létesítményt a brazíliai Natal városában húzzák majd fel, ám nemcsak a labdarúgásé a fő szerep, hiszen számos sportággal ismerkedhetnek meg a fiatalok. A komplexumban nyolc futballpálya mellett, a tenisz, a golf, valamint gokartban tehetséges helyi fiatalok juthatnak edzési lehetőséghez. Utóbbihoz Rubens Barrichello, a Forma-1-es Ferrari istálló brazil pilótája adta a nevét. A korábbi manchesteri kedvencnek már Londonban és Los Angelesben is van akadémiája.
2008.01.29. 20:54
 
 
Tárgyal a kormány az energia- és klímastratégiáról
A zöld alkotmányozásként emlegetett folyamat keretében az energiastratégiát a héten, a Nemzeti Klímaváltozási Stratégiát pedig márciusban tárgyalja a kormány - mondta Fodor Gábor környezetvédelmi és vízügyi miniszter kedden az MTI-nek. A miniszter Az utolsó óra című amerikai dokumentumfilm budapesti bemutatóján közölte, hogy a zöld alkotmányozás keretében olyan hosszú távú keretek jönnek létre, amelyek kijelölik a fenntartható fejlődés útját. A miniszter kifejtette: a zöld alkotmányozás első lépéseként a parlament tavaly év végén döntött egy fenntartható fejlődés-tanács, és a jövő nemzedékek országgyűlési biztosi posztjának létrehozásáról.
2008.01.29. 20:33
 
 
Több száz halálos áldozatot követelt a havazás világszerte
A fagy és a kiadós havazás csak az elmúlt huszonnégy órában több száz halálos áldozatot követelt világszerte. A NEWSru orosz hírportál összeállítása szerint Kínában hétfőn ötvenen haltak meg a rendkívüli idő miatt. Az időjárási viszonyok okolhatók azért a buszbalesetért, amelynek során 25-en vesztették életüket, s 13-an sebesültek meg. A hó elleni küzdelembe csaknem egymillió rendőrt mozgósítottak. Indiában hétfőn legkevesebb húsz halálos áldozatot követelt a fagy, Afganisztánban pedig 300-an vesztették életüket a havazás miatt. Szaúdi Arábiában 15-en haltak meg kihűlés következtében, Iránban pedig tízen szenvedtek fagyhalált. Izraelben hétfőn két hajléktalan fagyott meg.
2008.01.29. 20:26
 
 
Az olasz államfő még nem döntött az új választások kiírásáról
Még "gondolkodási időt" ad magának Giorgio Napolitano olasz köztársasági elnök, mielőtt döntene arról, hogy kiírja-e az új parlamenti választásokat vagy sem. Az államfő kedden este, miután befejezte a különböző politikai delegációkkal folytatott konzultációkat, újságírók előtt úgy nyilatkozott, hogy döntését alaposan meg akarja fontolni, figyelembe véve a helyzet "bonyolult és nehéz" voltát, amelyet "az ország politikai térképének darabokra hullása" okozott. Napolitano nem nyilatkozott arról, hogy ez a "gondolkodási idő" meddig tart. Romano Prodi olasz kormányfő múlt csütörtökön kényszerült lemondásra, miután elvesztette a bizalmi szavazást a szenátusban.
2008.01.29. 20:00
 
 
Kormányellenes demonstráció a Kossuth téren
Mintegy kétszáz ember gyűlt össze a fővárosi Kossuth téren, hogy az általuk "nemzeti civil ellenállás"-nak nevezett tiltakozás-sorozat ötszázadik napján arra emlékeztessenek: másfél éve Budapesten és más vidéki városokban követelik a miniszterelnök és kormánya távozását. Morvai Krisztina szerint félelemben él Magyarország, és a tüntetők az ország élő lelkiismeretét testesítik meg. A demonstráción támogató aláírásokat gyűjtöttek a Fidesz március 9-i népszavazási kezdeményezéséhez, valamint a Magyar Gárda feloszlatására tett kezdeményezések ellen. A rendezvényt a Magyar Gárda néhány, láthatósági mellényt viselő tagja "biztosította".
2008.01.29. 19:35
 
 
Gyurcsány: a kormány célja egy közös álláspont a fejlesztési stratégiáról
Közös álláspont kialakítását tartja szükségesnek a kormány a következő évek fejlesztési stratégiájáról a kormánypárthoz tartozó önkormányzati vezetőkkel; ezt a célt szolgálja a szocialista polgármesterek hatvani találkozója - jelentette ki Gyurcsány Ferenc kedden Hatvanban. "Azt szeretnénk, ha lenne közös álláspontja a kormánypárthoz tartozó helyi vezetőknek abban, hogy merre menjünk tovább. Ez konzultáció lesz" - mondta a miniszterelnök. "Én (...) egy nagyon erőteljes építkező, modernizációs politikát szeretnék javasolni az országnak és a polgármester kollégáknak" - tette hozzá a politikus. A kormányfő úgy vélekedett, hogy a ciklus feléhez közeledve véget érhet a másfél szűk esztendő.
2008.01.29. 18:41
 
 
Elmarad a Volán szerdai országos sztrájkja
Elmarad a január 30-ra üzemkezdettől 8 óráig meghirdetett országos Volán sztrájk - közölte Korcsolayné Kovács Krisztina, a Közúti Közlekedési Szakszervezet (KKSZ) elnöke az MTI-vel. A KKSZ elnöke elmondta, hogy az országos Volán sztrájk azért marad el, mert helyi szinten több helyen is megkötötték a bérmegállapodást, ami általában 7 százalékos keresetemelést tartalmaz. Korcsolayné Kovács Krisztina hozzátette: csütörtökre megbeszélést kértek a munkáltatóval azért, hogy az alágazati szintű bérmegállapodásról tovább tárgyaljanak. Az ágazati kollektív szerződés január 31-éig írja elő az alágazati megállapodás megkötését.
2008.01.29. 18:30
 
 
Az MSZP új ügyvezetője a választókerületeknél tájékozódik
Először a választókerületi igényekről tájékozódik Varju László, az MSZP frissen kinevezett ügyvezetője, majd március végére kialakítja koncepcióját arról, hogyan segítse a választókerületi munkát. Erről a politikus kedden nyilatkozott az MTI-nek, miután az MSZP országos elnöksége kinevezte a posztra. Varju László, aki az MSZP frakcióvezető-helyettese és frakcióigazgatója is elmondta: az elnökségtől azt a feladatot kapta, hogy segítse a választókerületi tevékenységet. Hozzátette: ez azt jelenti, hogy követi, hogyan hajtják végre, amiről a pártban megállapodtak. Mint mondta, munkája kiterjed a pártszervezetekre, a választókerületekre, és hozzá tartozik a platformok és tagozatok segítése is.
2008.01.29. 18:30
 
 
Gyurcsány Ferenc szocialista polgármesterekkel tárgyalt Hatvanban
A miniszterelnök kezdeményezésére és részvételével szocialista polgármesteri találkozó kezdődött kedden este Hatvanban. Kijelölt napirend ugyan nincs, ám várhatóan szóba kerül a polgármesteri poszt és az országgyűlési képviselői tisztség közötti összeférhetetlenség kérdése, és az önkormányzatok költségvetési támogatása is - tájékoztatta Érsek Zsolt, a házigazda település polgármestere az MTI-t a zártkörű tanácskozás előtt. Erre lehetőséget ad, hogy a nagyobb városok szocialista polgármesterein, illetve a parlamenti képviseletet is ellátó MSZP-s településvezetőkön kívül meghívást kapott a tanácskozásra Veres János pénzügy-, illetve Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter is - közölte a hatvani önkormányzat vezetője.
2008.01.29. 18:16
 
Volán: egyre több helyen marad el a sztrájk szerdán
Miközben folyik az alágazati bértárgyalás a Volán társaságoknál működő szakszervezetek és a Közúti Közlekedési Vállalkozások Szövetsége (KKVSZ) között több Volán társaság bejelentette, hogy területükön nem lesz sztrájk szerdán, több megyében megszülettek a megállapodások. Volánbusz Zrt. keddi MTI-hez eljuttatott közleménye szerint január 30-án a Volánbusz munkavállalói nem sztrájkolnak, a társaság járatai menetrend szerint közlekednek. A Volánbusz Zrt.-nél a bértárgyalások helyi szinten folytatódnak. A Tisza Volánnál sem lesz sztrájk szerdán, és ott sem született megállapodás - tudta meg szakszervezeti körökből az MTI.
2008.01.29. 17:59
 
 
Kilenc évvel fiatalít a testmozgás
A rendszeres testmozgást végzők biológiailag kilenc évvel fiatalabbak - mutatták ki nemrég londoni kutatók. Kutatásuk eredménye szerint kilenc évvel fiatalabbak azok, akik minden héten összesen három órán át intenzíven megmozgatják a testüket, mint azok, akik hetente 15 percnél kevesebbet mozognak. A közepes testmozgás heti egy-másfél órán át - a kutatók szerint - négy év előnyt jelent. "Nem elég körbesétálni a háztömböt. Olyan fokú testmozgásra van szükség, amelytől rendesen megizzad az ember" - hangsúlyozta Tim Spector, a kutatás vezetője.
2008.01.29. 17:14
 
 
MSZP-frakció: bemutatkozott a kormányfő új kabinetfőnöke
Intenzívebbé szeretné tenni a kormány és a képviselők közötti kapcsolatot Ficsor Ádám, a miniszterelnök pénteken munkába álló kabinetfőnöke, aki részt vett az MSZP-frakció informális ülésén . Az új kabinetfőnök azt kérte a képviselőktől, mondják el, melyek azok a területek, amelyeken problémák vannak, amelyeken javítani kell - mondta Kovács Tibor frakcióvezető-helyettes. Hozzátette: a február elsejével kinevezett kabinetfőnök egyelőre ismerkedik a területtel, szakmai elképzeléseit most alakítja ki, ezért erről még nem tudott részleteket mondani.  A leendő kabinetfőnök azt ígérte, hogy a február 4-i frakcióülésen ismerteti elképzeléseit - fűzte hozzá a politikus.
2008.01.29. 16:39
 
 
A Fidesz elnöksége felszólítja a kormányt, képviseljék a gazdákat
A Fidesz elnöksége és európai parlamenti képviselői felszólítják a Gyurcsány-kormányt, valamint az EP kormánypárti képviselőit, hogy az uniós agrártámogatások kapcsán a magyar nemzeti érdekeket képviseljék - közölte Szájer József, a Fidesz EP-képviselője kedden Debrecenben, a párt kihelyezett elnökségi ülése keretében tartott sajtótájékoztatón. Az Európai Néppárt frakcióvezető-helyettese leszögezte: a Fidesz sem 2013-ig, sem utána nem támogatja az európai agrárpolitika olyan változását, amelynek eredményeként a magyar gazdák kevesebb támogatást kapnának, mint eddig. Szájer József bírálta a miniszterelnök ezzel kapcsolatos davosi kijelentését, amely szerinte ellentétes a magyar gazdák érdekeivel.
2008.01.29. 16:23
 
 
A francia minisztérium munkaanyaga büntethetővé tenné a hajléktalanságot
Az utcán alvó hajléktalanokat hat hónap börtönbüntetéssel és 3750 euró pénzbírsággal büntetné a francia belügyminisztérium - derül ki annak a belbiztonsági törvénytervezetnek a munkaanyagából, amelyet kedden tett közzé a Rue 89 internetes hírportál. A belügyminisztérium a France Info hírrádió megkeresésére elismerte, hogy létezik a törvénytervezet, de azt állította, hogy a "csavargás vétségéről" szóló részt Michele Alliot-Marie belügyminiszter kérésére kiveszik a javaslatból. A hírrel egy időben Francois Fillon miniszterelnök bejelentette, hogy a kormány 250 millió eurót különít el 2008-ra a hajléktalanok problémáinak megoldására.
2008.01.29. 16:16
 
 
IBF: Clinton Woods Tarver ellen védhet címet
A brit Clinton Woods április 12-én védheti meg legközelebb a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) félnehézsúlyú világbajnoki övét. Az ötödik címvédésére készülő bokszoló az amerikai Antonio Tarverrel, a Boksz Világtanács (WBC), illetve a Boksz Világszövetség (WBA) korábbi és a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) jelenlegi bajnokával csap össze a floridai Tampában.A 35 éves Woods (41 győzelem, 3 vereség, 1 döntetlen) egy pillanatig sem gondol az esetleges kudarcra, olyannyira, hogy kijelentette, Tarver legyőzése után Joe Calzagheval, a félnehézsúly "királyával" akar megmérkőzni.
2008.01.29. 15:54
 
 
Bombariadó a Ferenciek téri metróaluljáróban
Bombariadó miatt kiürítették a Ferenciek téri metróaluljárót kedden délután - közölte Csillag Melinda, a BRFK sajtóügyeletese az MTI-vel. Az ügyeletes elmondta, hogy az aluljáróban jelenleg a tűzszerészek vizsgálódnak. A metró közlekedik, de megállás nélkül halad át az érintett megállón - tette hozzá Csillag Melinda.
2008.01.29. 15:30
 
 
Kelet-Európa felé is terjed a hitelválság
Kelet-Európa sem fogja megúszni a globális pénzpiaci sokk hatásait, de a térségen belüli hatásmegoszlás bizonytalan, áll a keddi Financial Times szakértőket idéző elemzésében, amely szerint Magyarország - ha a hitelpiaci származékos termékek kockázatmérő hozamfelára a mérce - még a jobb helyzetben lévők között van. Pradeep Mitra, a Világbank európai felzárkózó piaci főközgazdásza a londoni gazdasági napilap idézete szerint azt mondta, hogy a hitelválság "ezeket az országokat is sújtani fogja ... ebből nincs kiút".  Mitra hozzátette: az országcsoport "alapvetően elég erős ahhoz, hogy ellenálljon, de egyesek sebezhetőbbek, mint mások".
2008.01.29. 15:21
 
 
Az iPhone-ok egynegyedét feltörték
Az Egyesült Államokban eladott iPhone-ok több mint egynegyedét törték fel, amelyek így már nem csak az Apple exkluzív partnerének számító AT&T mobilszolgáltató kártyáival használhatók. Az Egyesült Államokban az Apple első mobiltelefonjából tavaly mintegy egymillió darabot, vagyis az iPhone-ok 27 százalékát kódolták ki - mondta Tony Sacconaghi, a Bernstein Research elemzője. Az Apple is elismerte, hogy "jelentős" a kártyafüggetlenített készülékek aránya. Sacconaghi szerint a kikódolt készülékek magas száma az amerikai informatikai óriáscég számára is aggasztó lehet, ugyanis az AT&T mobiltáraság az Apple-nek az előfizetői szerződések és a telefonálások után is százalékot fizet.
2008.01.29. 15:17
 
 
Megkezdődött a floridai előválasztás
Megnyíltak a szavazóhelyiségek, megkezdődött az előválasztás kedden az Egyesült Államok délkeleti Florida államában. A Republikánus Párt elnökjelöltségéért folyó küzdelemnek fontos fordulója a floridai. Az elnökjelölti szerep elnyerésére leginkább esélyes John McCain arizonai és Mitt Romney volt massachusettsi szenátor között várhatólag nagyon szoros párharc alakul ki, ezt jelzik legalábbis előre a közvélemény-kutatások. A mostani szavazás ugyanakkor megkondíthatja a lélekharangot Rudolph Giuliani elnöki ambíciói felett, pedig tavaly még a volt New York-i polgármestert hozta ki a legtöbb közvélemény-kutatás a republikánus versengés favoritjaként.
2008.01.29. 15:05
 
 
Bv-ezredesek ügye: felfüggesztettek egy még aktív parancsnokot
Vesztegetéssel vádolt bv-ezredesek ügyével kapcsolatban egy, még aktív állományban tartozó tisztet függesztett fel beosztásából a büntetés-végrehajtás megbízott országos parancsnoka - Juhász Gábor, az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium államtitkárának utasítására -, erről a maga Dömény Sándor bv-dandártábornok számolt be kedden budapesti sajtótájékoztatóján. "Nem tegnap, nem tegnap előtt, 2006-ban a Budapesti Katonai Ügyészség nyomozást rendelt el tizenegy fővel szemben, amelyek közül egy fő a mai napon is a büntetés-végrehajtási szervezet hivatásos állományú tagja" - fogalmazott Dömény Sándor. 
2008.01.29. 14:50
 
 
Tavaly 900 millióan utaztak világszerte
A terrorveszély és a magas üzemanyagárak ellenére tavaly rekordot ért el a világturizmus: a Föld közel 900 millió lakója kelt útra. Az Idegenforgalmi Világszervezet (UNWTO) kedden közzétett adatai szerint ez 52 millióval, 6 százalékkal több, mint 2006-ban. A legmagasabb növekedést a szegényebb országok, valamint a feltörekvő államok mutatták. Az UNWTO főtitkára szerint a pénzügyi piacok válsága és a magas olajárak az idén visszafoghatják az idegenforgalom bővülését.
2008.01.29. 14:14
 
 
Serie A: Kaká az Oscar-díjas
Az AC Milan brazil játékmesterét, Kakát választották a Serie A legjobb játékosának, ezzel ő nyerte az "Oscar del Calcio" elnevezésű gála legértékesebb díját. "Mindent megnyertem a Milannal, és valamennyi egyéni elismerést begyűjtöttem. Jelenleg azt szeretném leginkább, ha tagja lehetnék a pekingi olimpián a brazil csapatnak, amely ötkarikás játékokon még soha nem diadalmaskodott" - mondta az aranylabdás irányító. Kaká a legjobb külföldi labdarúgó címét is begyűjtötte a svéd Zlatan Ibrahimovic (Internazionale) és a román Adrian Mutu (Fiorentina) előtt, míg a legjobb olasz az AS Roma aranycipős csapatkapitánya, Francesco Totti lett Daniele De Rossit (AS Roma) és Andrea Pirlót (AC Milan) megelőzve.
2008.01.29. 13:52
 
 
Lecsúszott a műtőasztalról, majd meghalt egy beteg a kazincbarcikai kórházban
Műtéti előkészítés közben csúszott le egy beteg a műtőasztalról a Borsod megyei Kazincbarcika kórházában, az idős nő a baleset után nem sokkal - eddig ismeretlen okból - meghalt. Szabados Olivér rendőr alezredes, a kazincbarcikai rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője elmondta: a rendőrség ügyeletére még múlt csütörtökön érkezett a bejelentés a kórházból, amely szerint a sebészeti osztályon műtéti előkészítést követően vesztette életét egy 79 éves, sajószentpéteri lakos. Az előzmények kapcsán hozzátette: az idős nőt combnyaktörés gyanújával szállították a városi kórházba, ahol a műtét elvégzése mellett döntöttek.
2008.01.29. 13:21
 
 
A magyar internet-használók 82 százaléka vásárolt már a világhálón
A magyarországi internet használók 82 százaléka vásárolt már valamit a világhálón, a legtöbben könyvet, hardvert, ruhát és szórakoztató elektronikai eszközt - közölte a Nielsen piackutató vállalat. A közlemény szerint amíg a magyarok vásárlási hajlandósága a világhálón (86 százalék) megfelel a nemzetközi átlagnak, a vásárlások összetételét tekintve különbözik attól. A világ 48 országában összesen 26.300 rendszeres internetezőt megkérdező kutatás rámutat arra, hogy Európában a legtöbbek által vásárolt könyv után a ruházati cikk következik, harmadik az elektronikus szórakoztató eszközök termékcsoport, negyedik pedig a repülőjegy.
2008.01.29. 13:07
 
 
A világ legdrágább söre hetvenezer forintért
A világ legdrágább sörét kezdték árusítani a dán főváros néhány éttermében - a Vintage 1-ből egy félliteres butélia 2008 koronába, azaz csaknem hetvenezer forintba kerül. A maga nemében egyedülálló itókát a világ egyik legnagyobb sörfőző vállalata, a Carlsberg állította elő. S hogy miért ilyen drága a 10,5 százalékos alkoholtartalmú "folyékony kenyér", amely csaknem 300-szorosába kerül, mint a Carlsberg "mezei" sörei? Mindenekelőtt azért, mert korlátozott mennyiségben, mindössze 600 üveget palackoztak belőle. A sört Franciaországban és Svédországban fahordókban tárolták, s ennek folytán mélybarna színű a folyadék.
2008.01.29. 13:06
 
 
Kávéivó nemzet a magyar
A magyarok 55 százaléka kávézik naponta, 23 százaléka ennél többet, napi 3-4 csészével is fogyaszt. A megkérdezettek fele-fele arányban döntenek a darált illetve az instant fajták mellett - állapította meg egy kávégépeket forgalmazó cég közelmúltban végzett felmérésében. Érdekesség, hogy a magyarok hideg időben forró italként szinte egyáltalán nem gondolnak a kávéra, ugyanakkor az étkezés szerves része, szinte utolsó fogása lett ez az ital. Az eszpresszó a legnépszerűbb (36 százalék), utána a cappuccino és tejeskávé végzett holtversenyben. A sor végén van a hosszúkávé 16 százalékkal.
2008.01.29. 12:56
 
 
Folyósították az első hitelt az Új Magyarország Mikrohitel Programban
A Mikrofinanszírozó Pénzügyi Szolgáltató (MiFiN) Zrt. hétfőn folyósította az első mikrohitelt az Új Magyarország Mikrohitel Programban, és további három vállalkozónak intézik az kifizetést - jelentették be Budapesten. Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter hangsúlyozta, hogy Magyarország elsőként indította el az Európai Unió tagállamai közül a kisvállalkozásokat finanszírozó hitelkonstrukciót a 2007-2013. évi periódusban. Hozzátette: az Új Magyarország Fejlesztési Tervben 83 milliárd forintot különítettek el mikrohitelezésre. A visszatérítendő támogatásként működő forrás újra kihelyezhető lesz, így akár 70 év múlva is lehet majd ebből a keretből finanszírozni.
2008.01.29. 12:45
 
 
A tűzoltókat övezi a legnagyobb bizalom
A tűzoltókat tartják a legmegbízhatóbbnak, míg a legkevésbé a szakszervezetek képviselőiben bíznak az emberek - derül ki a GfK piackutató vállalat által készített felméréséből. A GfK a kilenc szakma képviselői iránti bizalomindexet 19 országban végzett kutatás alapján állította fel. A tavaly őszi eredmények alapján a válaszadók a tűzoltóságnak szavaztak legnagyobb bizalmat. A szervezet képviselői az egytől négyig terjedő skálán - ahol az egy azt jelentette egyáltalán nem bízom meg benne, míg a négy, hogy nagyon megbízom benne - 3,6-os átlagot értek el - áll a GfK közleményében. A tűzoltókat a sorban a posta és a rendőrség követi 2,9, illetve 2,8-as bizalmi átlaggal.
2008.01.29. 12:30
 
Újabb segítséget kérnek a Hajdú-BÉT károsultjai
Négy év alatt a mintegy 6 milliárd forintos kárból mindössze 80-100 millió forint térült meg, ezért a Hajdú-BÉT károsultjai újabb kormányzati segítséget kérnek, és várnak - hangzott el azon a közös sajtótájékoztatón, amelyet a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) és az érintettek megbízottai közösen tartottak. A Hajdú-BÉT felszámolása négy éve tart, s ez alatt szinte semmi nem térült meg a libatenyésztőket ért kárból - mondta Ónódiné Demeter Éva, a károsultak képviselője. Hozzátette: a kárt szenvedett családok száma több mint 500-ra tehető. A legtöbb érintettet anyagi ellehetetlenülés fenyegeti. Ezért újabb kormányzati segítségre várnak a károsultak.
2008.01.29. 12:08
 
 
Fed Kupa: kedvező csoportban a magyarok
Kedvező csoportba került a magyar női teniszválogatott a szerdától szombatig tartó budapesti küzdelmekben a Fed Kupa Euro-Afrikai Zóna I. csoportjában. Amint a sorsoláson kiderült, a Szávay Ágnes, Gubacsi Zsófia, Nagy Kyra és Arn Gréta összeállítású csapat a svájci, a dán és a brit együttessel mérkőzik meg a Syma-csarnokban. A csoportok első helyezettjei jutnak az elődöntőbe, a finálé résztvevői pedig a Világcsoport áprilisi rájátszásában folytatják a küzdelmeket. A csoportok: A csoport: Hollandia, Bulgária, Luxemburg, Portugália B csoport: MAGYARORSZÁG, Svájc, Nagy-Britannia, Dánia, C csoport: Fehéroroszország, Svédország, Szlovénia, Grúzia D csoport: Szerbia, Lengyelország, Románia
2008.01.29. 11:47
 
Továbbra is stabil, de súlyos Grosics Gyula állapota
Változatlanul stabil, de súlyos az állapota Grosics Gyulának, az Aranycsapat legendás kapusának. A világbajnoki ezüstérmes labdarúgó csütörtökön tüdőproblémákkal került kórházba, s azóta életmentő műtéten esett át. "Légmell és az esetleg amiatt fellépett tüdőgyulladás volt a diagnózis, az állapota ugyan nem életveszélyes, de továbbra is súlyos. Egyelőre nem tudom megmondani, hogy mikor engedhetjük haza" - tájékoztatta az MTI-t Gál János, a Semmelweis Egyetem Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinikájának igazgatója. A hamarosan 82 éves olimpiai bajnok szerdán lett rosszul, jelenleg a Kútvölgyi kórház intenzív osztályán ápolják.
2008.01.29. 11:26
 
 
NHH: 320 ezerrel nőtt a mobil-előfizetők száma decemberben
Tavaly decemberben 320 ezerrel nőtt a három magyarországi mobil szolgáltató ügyfeleinek száma, 100 főre 109,7 előfizetés jutott az év végén, az ügyfelek száma 2007-ben összesen 1 millió 64 ezerrel nőtt, ami a legnagyobb növekedés 2003 óta - tájékoztatta a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) az MTI-t. Decemberben hagyományosan megugrik az előfizetések száma, 2007 utolsó hónapjában az ügyfélszám 2,99 %-kal növekedett, 2006 hasonló időszakában 2,08 százalékos, 2005-ben pedig 1,95 %-os volt a növekedés. Tavaly decemberben az ügyfélszám alapján a T-Mobile piaci részesedése 43,97-ról 44,00 %-ra nőtt, ugyanakkor a Pannon piaci részesedése 35,12-ról 35,11 %-ra, a Vodafone részesedése pedig 20,91-ról 20,89 %-ra csökkent.
2008.01.29. 11:21
 
 
Egyre több az áradás - Malária fenyegeti Európát?
Az ENSZ megbízásából készített belga tanulmány szerint világszerte jelentősen erősödnek az áradások. Az elmúlt esztendőben 200 millió ember lett természeti katasztrófák áldozata, közülük 164 milliót az árvizek sújtottak.
2008.01.29. 11:05
 
Bamako rali: jól teljesített a BKV-busz a Budapest-Bamako rallin
"Ha barátokat akarsz szerezni, használd a közösségi közlekedést!" - mondhatták a Budapest-Bamako ralin résztvevő az Alfa Busz és a BKV közös csapatának tagjai, akik a 19. helyen értek célba. A versenyen 18 fős személyzettel induló BKV-autóbusz sofőrjei tartoznak a BKV Zrt. kötelékébe, míg az autóbuszt az Alfa busz biztosította a megmérettetésre. A csapatnak két női résztvevője is volt, egyikük a Miss Universe Hungary verseny tavalyi győztese Bóna Ildikó - tájékoztatta a BKV a távirati irodát. Mogyoróssy Tibor csapatkapitány, az Alfa Busz Kft. ügyvezetője magyarországi kollégáinak elmondta: az utat végig biztonságban tették meg, nem éreztek terrorfenyegetettséget.
2008.01.29. 11:04
 
 
Anima Sound System-albumok az interneten
Ingyenesen és online hallható az Anima Sound System együttes két lemeze az interneten. A zenekar az elsők között biztosítja rajongóinak, hogy online és fizetés nélkül hallgathassák zenei anyagukat, mégpedig a vadonatúj koncertlemezt és egy remix albumot. A lemezek csak a z2 Zeneportálon (www.z2.hu) keresztül érhetők el. Az Anima Sound System Mutiny on the Ship című koncertlemezét az A38 hajón olyan sztárok közreműködésével rögzítette, mint a George Clintonnal és Dave Stewarttal együtt dolgozó JC001, vagy a Ty-vokalista Heidi Levo. Az albumon az említett vendégeken kívül Jeremy Thompson, valamint a magyar trip-hop és hardcore-előadók előadásában az utóbbi tizenöt év legnagyobb Anima sikerdalok hallhatók.
2008.01.29. 11:04
 
 
Fidesz: álljon le a kormánykampány!
A Fidesz továbbra is a kormány népszavazási kampányának leállítását követeli Gyurcsány Ferenctől - mondta az ellenzéki párt helyettes szóvivője annak kapcsán, hogy megjelent az Új Magyarország című kiadvány második száma. "Arra szólítjuk fel Gyurcsány Ferencet és kormányát, hogy állítsa le a közpénzből folytatott kampányt, propagandahadjáratot, és a hazugságokat ne terjessze, főleg ne közpénzen" - jelentette ki Cser-Palkovics András. A politikus hangsúlyozta: felmérések szerint az emberek elutasítják a vizitdíjat, a kórházi napidíjat és a tandíjat, a kormány viszont, "amely eddig semmibe vette az emberek véleményét" és nem tájékoztatta őket, most hirtelen óriási kampányolásba kezdett közpénzen.
2008.01.29. 11:03
 
Gyarmathy Lívia kapta a filmkritikusok életműdíját
Gyarmathy Lívia filmrendező kapta az idén a magyar filmkritikusok életműdíját. A Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) film- és tévékritikusi szakosztálya által 1962-ben alapított filmkritikusi díjakat Báron György, a szakosztály elnöke adta át hétfőn Budapesten. Az év filmjének járó B. Nagy László-díjat Bollók Csaba nyerte el az Iszka utazása című alkotásáért. A legjobb rendezés díját Szász János (Ópium), a legjobb első filmnek járó elismerést Bogdán Árpád (Boldog új élet), a legjobb operatőr díját Medvigy Gábor (Töredék, Dolina) kapta. A legjobb női főszereplő Kirsti Stubo (Ópium), a legjobb férfi főszereplő Zsótér Sándor (Töredék) lett. A legjobb női epizódalakítás díját Eszenyi Enikőnek (Overnight) ítélték.
2008.01.29. 11:00
 
 
Szakítási könnyedzés-szabadság
Szakítási szabadságot ad alkalmazottainak egy japán cég, hogy kedvükre kipityereghessék magukat párkapcsolatuk felbomlásán. A szakításszabadság a dolgozó életkorának emelkedésével arányos: a 24 év alattiaknak évente csak 1 nap jár, a 25-29 év közöttieknek évi 2, míg az idősebbeknek évente 3. "A fiatal nők gyorsan találnak maguknak új társat, az idősebbek nehezebben, ráadásul jobban megviselheti őket a szakítás, mivel feltehetően hosszabb kapcsolatnak vet véget" - magyarázta a sajtónak a női kozmetikumokat forgalmazó cég vezetője. A vállalat egyébként vásárlási szabadságot is ad árleszállítások idejére alkalmazottainak.
2008.01.29. 10:59
 
Törőcsik Mari kapta a Páger Antal-díjat
Törőcsik Mari kapta idén a Páger Antal-díjat; a kétszeres Jászai- és Kossuth-díjas, kiváló és érdemes művész, a Nemzet Színésze vasárnap vehette át a makói önkormányzat elismerését a Maros-parti városban. "Minden elismerésnek nagyon örül az ember, természetes, meghatott, amikor Cannes-ban átvettem az Arany Pálmát vagy az életműdíjat, az ilyen kis helyeken azonban, mint Makó, igazi, meleg szeretet is kap az ember" - mondta a díjátadó előtt a színész újságíróknak. Törőcsik Mari elmondta, színpadon soha sem szerepelt együtt Páger Antallal, akit mai napig a magyar színművészet nagy csillagának tart, filmen és televízióban viszont sokat játszottak együtt.
2008.01.29. 10:59
 
 
Sopron városa áldását adta a REAC költözésére
Sopron önkormányzatának közgyűlése áldását adta arra, hogy a REAC a hűség városában játssza le tavaszi hazai mérkőzéseit, egyúttal felhatalmazta a városvezetést, hogy további tárgyalásokat folytasson a hosszú távú együttműködésről a rákospalotai labdarúgóklubbal. A múlt héten bejelentett megállapodás szerint a fővárosi alakulat Sopron-REAC néven a nyugat-magyarországi városban játszaná hazai találkozóit, mivel rákospalotai otthonában nincs villanyvilágítás, s a magyar szövetség (MLSZ) rendelkezései szerint így ott nem léphet pályára. Az egyelőre fél évre szóló egyezség akkor léphet életbe, ha az önkormányzat közgyűlése után az MLSZ elnöksége is jóváhagyja a szerződést.
2008.01.29. 10:45
 
 
Környezetvédők szerint Ausztriából érkezik a Rába habzását okozó szennyezés
A PRONAS természetvédő civil szervezet szerint bizonyítékok vannak arra, hogy Ausztriából érkezik az a szennyezés, amely a Rába habzását okozza. "Megdőlt az a sokat hangoztatott osztrák állítás, miszerint a Rába Ausztriában nem habzik" - mondta az MTI-nek kedden Woki Zoltán, a PRONAS aktivistája. Elmondta, civil összefogásuk a napokban több fényképfelvételt is kapott Ausztriából, amely azt bizonyítja, hogy a Rába 40 kilométernyire a határtól, Felbachban is erősen habzik. "Egyre gyanúsabb a Greenpeace által jogosan kifogásolt wollsdorfi bőrgyár - október óta bizonyos elemekből, például króm és foszfor - a megengedettnél jelentősen több a gyári kibocsátással rendelkezik".
2008.01.29. 10:10
 
 
Fegyelmi eljárás indult a bv-ezredesek ügyében
Juhász Gábor, az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium (IRM) államtitkára kedden reggel utasította Dömény Sándor dandártábornokot, a büntetés-végrehajtás megbízott országos parancsnokát a bv-ezredesek ügyében vádemeléssel érintett, még aktív állományba tartozó tisztek fegyelmi felelősségre vonásának megindítására - mondta el az MTI-nek Tímár Zoltán sajtófőnök. Az államtitkár figyelmeztetésben részesítette a megbízott parancsnokot elöljárói intézkedés elmulasztásáért. Az MTV hétfő esti Híradója számolt be arról, hogy vesztegetéssel és hivatali visszaéléssel vádol több büntetés-végrehajtási ezredest a katonai ügyészség, mert pénzért előnyökhöz juttattak elítélteket.
2008.01.29. 09:25
 
 
Lenny Kravitz kerüli a szexet
A rocker Lenny Kravitz fogadalmat tett, hogy addig nem él szexuális életet, míg meg nem találja azt a nőt, aki élete párja lehet.
2008.01.29. 09:19
 
Illatosított pályaudvarok Párizsban
Az évszakra jellemző finom illatok lengik be hamarosan a párizsi pályaudvarokat. Tavasszal például gyöngyvirág-, télen pedig fenyőillat, vagy a tea és a méz illatának keveréke fogadja majd az elővárosi vonatok utasait a párizsi végállomásokon az SNCF, a francia állami vasútvállalat tervei szerint. A le Parisien hétfői számában megjelent beszámoló szerint a poralapú, egészségre ártalmatlan illatanyagokat a CRHD nevű francia vállalattól szerzik be.
2008.01.29. 08:55
 
 
A Magyar Posta félmilliárdért új számítógéprendszert bérelne
A Magyar Posta Zrt. (MP) IBM, vagy azzal egyenértékű új számítógéprendszert bérelne 2010 december 31-ig, mintegy nettó 580 millió forintért. A Közbeszerzési Értesítő szerint a nyílt közbeszerzési eljárás magába foglalja a hardver, szoftver elemek bérlését, a rendszer szervizelését, és a szükséges alkalmazások fejlesztését is. Tomecskó Tamás, a társaság szóvivője az MTI érdeklődésére elmondta: a nagy teljesítményű számítógép feladata lesz a postai pénzügyi szolgáltatások, a be- és kifizetések, a sárga csekkek központi feldolgozása, elszámolása, és az azokról készített statisztika elkészítése. A számítógéprendszer az MP Pesterzsébeten, a Nagy Sándor József utcában található országos elszámoló központjában működik majd.
2008.01.29. 07:55
 
 
Gatyarabló
Késsel rabolt alsógatyákat 12-13 éves fiúktól egy játszótéren Japánban egy tanár. A 26 éves támadónak hat fiút sikerült arra kényszerítenie, hogy levetkőzzön és átadja neki fehérneműjét. A gyerekek közül egyet megsebesített, de csak könnyebben, egynek pedig elrabolta a mobiltelefonját is. Később telefonhívásokkal zaklatta. A rendőrség már őrizetbe vette a gatyarablót, akikről kiderült, hogy képzett és főállású tanár.
2008.01.29. 07:50
 
 
Bush évértékelő beszédében a gazdaságra és Irakra helyezte a hangsúlyt
A második mandátumának utolsó évébe lépett George Bush amerikai elnök utolsó, hetedik évértékelő beszédében hétfőn arról beszélt, hogy az amerikai gazdaság biztos lábakon áll, és Irakban előrelépés történt a biztonság terén. "Gazdaságunk a bizonytalanság korszakát éli át (...) hosszú távon az amerikaiak bizonyosak lehetnek a gazdaság növekedésében" - mondta a kongresszus két házának összevont ülésén az Unió helyzetéről szóló szokásos év eleji elnöki beszédben. Bush közölte, hogy az iraki csapaterősítés kétségkívül működik, és az al-Kaida vereséget fog szenvedni. Amerika komoly csapásokat mért Irakban ellenségeire, de még nem győzték le őket, kemény harcok várhatók.
2008.01.29. 07:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500[2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista