2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
443,5 millió euró volt a külkereskedelmi termékforgalom hiánya 2007-ben
A külkereskedelmi termékforgalom hiánya 2007-ben 443,5 millió euró volt, szemben az egy évvel korábbi 2,379 milliárd euróval - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az előzetes adatok alapján. Az export értéke tavaly 68,183 milliárd euró volt, az import 68,626 milliárd eurót tett ki. A kivitel 15,7 százalékkal, a behozatal 11,9 százalékkal nőtt az előző évihez képest. A 2007 decemberi becslés szerint a kivitel értéke 5,237 milliárd euró, a behozatal értéke 5,385 milliárd euró volt, ez az export esetében 6,7, az importban pedig 6,9 százalékos növekedést jelent az egy évvel korábbihoz képest.
2008.02.08. 09:03
 
 
Brit nyomozók szerint robbanás végzett Benazir Bhuttóval
Brit nyomozók vizsgálata szerint az öngyilkos merénylő által előidézett robbanás végzett decemberben Benazir Bhutto pakisztáni ellenzéki vezetővel - írta a The New York Times. Az amerikai napilap jól értesült magas rangú pakisztáni illetékesekre hivatkozott pénteki jelentésében. Pervez Musarraf pakisztáni elnök kérte a brit bűnügyi szakemberek segítségét, hogy pártatlan külső szakértők véleményére hivatkozva pontot tehessen a nagy szenvedélyeket felkavaró ügy végére, amelyben sokan a pakisztáni kormányt, illetve magát az elnököt is meggyanúsították a merénylet megszervezésével. Egy Iszlámábádhoz közeli politikai nagygyűlésen követtek el gyilkos merényletet Bhutto ellen december 27-én.
2008.02.08. 08:40
 
 
A palesztin kormányfő szerint idén nem lesz békeszerződés Izraellel
Szalám Fajjád palesztin miniszterelnök szerint nem valószínű, hogy a közel-keleti konfliktus megoldására irányuló, egyre élénkebb diplomáciai erőfeszítések ellenére 2008-ban létrejön a tartós békeszerződés Izraellel. Fajjád, aki az egyesült államokbeli Texas fővárosában tartózkodott magánlátogatáson, helyi idő szerint csütörtökön a brit hírügynökségnek adott interjúban rámutatott, hogy nincs előrehaladás az izraeli telepek és a ciszjordániai izraeli behatolások kérdésében, s ez akadályozza a közel-keleti rendezést célzó útiterv megvalósítását.
2008.02.08. 08:14
 
 
A magyarok többsége akkor is dolgozna, ha nem kellene
Országonként jelentős eltérések tapasztalhatók a lakosság munkához való viszonyulásában, a norvégok hozzáállására jellemző leginkább, hogy nem a pénz motiválja őket a legjobban, míg a magyarok a középmezőnyben helyezkednek el - derül ki az International Social Survey Programme (ISSP) megbízásából a TÁRKI Zrt. által készített Work Modul nemzetközi felmérésből.  A norvégok csaknem 90 százaléka nem csak a pénzért dolgozik. A norvég válaszolók 75 százaléka akkor is dolgozna, ha nem lenne szüksége pénzre. Magyarországon azzal, hogy a munka csak pénzkeresetet jelent számára, a válaszolók 38 százaléka értett egyet, illetve 57 százalék nyilatkozott úgy, hogy akkor is dolgozna, ha nem lenne szüksége pénzre.
2008.02.08. 07:55
 
 
Juscsenko a kormányfőt okolja a Gazprom fenyegetéséért
Viktor Juscsenko ukrán elnök csütörtökön Julija Timosenko kormányfő "politikai populizmusára" adott válasznak nevezte az orosz Gazprom fenyegetését, hogy leállítja hétfőtől a földgázszállítás egy részét Ukrajnának, hacsak Ukrajna nem rendezi adósságát.Az 1+1 ukrán kereskedelmi televíziónak adott interjúban arra a kérdésre, hogy a Gazprom nyilatkozata szerinte arra adott válasz-e, hogy a kormányfő kilátásba helyezte a gáz tranzitdíjának emelést, és ki akarja iktatni a közvetítőket, Juscsenko azt felelte: "Lényegében igen". "Ez a politikai szócséplés a gáztranzit feltételeinek megváltoztatásáról 30 százalékkal növeli az Ukrajnának szállított gáz árát" - tette hozzá az ukrán elnök.
2008.02.08. 07:00
 
 
Helyreállt a rend a vasúti közlekedésben
A MÁV Zrt. vonalain jelenleg nincsenek fennakadások a közlekedésben - tájékoztatta az MTI-t péntek reggel Both Ferenc, a Mávinform ügyeletese. A vonatok a pénteki napra előírt rend szerint közlekednek, jelenleg az ország területén sehol sem végeznek forgalomkorlátozással járó karbantartási és felújítási munkát. A kora reggeli vonatok menetrend szerint elindultak, pontosan közlekednek - mondta el Both Ferenc. Belföldi késésről egyelőre nem érkezett jelentés. A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) csütörtök délben felfüggesztette a vasutassztrájkot, amely legkésőbb február 15-ig hatályos, közben az egyeztetéseket folytatják a munkaadóval. A MÁV azonnal megkezdte a vasúti közlekedés helyreállítását.
2008.02.08. 07:00
 
 
Gyurcsány Ferenc is jelen lesz az SZDSZ frakcióülésén
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök meghívott vendégként ma részt vesz az SZDSZ háromnapos, Debrecenbe kihelyezett frakcióülésén. A szabad demokraták a miniszterelnökkel elsősorban a reformokról, az év tennivalóiról és a közteherviselés átalakításának lehetőségeiről tárgyalnak majd. Az SZDSZ kihelyezett frakcióülése csütörtökön kezdődött és szombatig tart.
2008.02.08. 06:50
 
 
A CIA-igazgató megkérdőjelezi a vízbefojtásos vallatás törvényességét
Az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) igazgatója csütörtökön megkérdőjelezte a vízbefojtást szimuláló vallatási módszer törvényességét. A Fehér Ház előző nap viszont védelmébe vette a technikát azon az alapon, hogy annak használata már amerikai életeket mentett meg. Tony Fratto helyettes szóvivő szerdán arról beszélt, hogy bizonyos körülmények között, elnöki felhatalmazással ismét használhatják a módszert a terroristagyanús személyek kihallgatásakor. Hayden a képviselőház hírszerzési bizottságában csütörtökön elmondta, hogy 2006-ban egy legfelsőbb bírósági döntés nyomán hivatalosan megtiltotta a CIA tisztjeinek a vízbefullasztásos kihallgatási technika alkalmazását.
2008.02.07. 21:15
 
 
Elindították az Atlantis űrrepülőgépet
Többszöri halasztás után csütörtökön a floridai Kennedy Űrközpontból elindították az Atlantis amerikai űrrepülőgépet, amely az első európai gyártmányú kutatómodult, a Columbust juttatja el a Nemzetközi Űrállomásra (ISS). Az űreszközzel öt amerikai asztronauta és két európai űrhajós, a francia Léopold Eyharts és a német Hans Schlegel utazik. Az Atlantist az eredeti tervek szerint december 6-án kellett volna elindítani. Akkor azonban elhalasztották, mert külső üzemanyagtartályának a szintjelzői meghibásodtak. Ezt követően több alkalommal is lemondtak az újabb és újabb időpontokra kitűzött startokról, mert a műszaki hibát nem sikerült teljes egészében megszüntetni.
2008.02.07. 21:10
 
 
Forma-1: bemutatták a Force India autóját
Csütörtökön Mumbaiban bemutatták a Forma-1-ben szereplő Force India istálló autóját. A Ferrari motorral hajtott VJM01-es kívülről jogelődjéhez, a Spykerhez hasonlít, tehát arany-fehér színkombinációban pompázik. "A családommal minden szükséges anyagi hátteret biztosítunk a csapatnak. Úgy gondolom, a technika adott ahhoz, hogy gyorsan fejlődjünk" - nyilatkozta a ceremónián Vijay Mallya, a csapat tulajdonosa. Az olasz Giancarlo Fisichellával és a német Adrian Sutillal induló Force India éves költségvetése 120 millió dollár lesz.
2008.02.07. 20:27
 
Sólyom László elmegy március 9-én szavazni
Sólyom László köztársasági elnök elmegy március 9-én szavazni. Erről az államfő az Inforádiónak beszélt. A köztársasági elnök január 23-án döntött arról, hogy március 9-ére tűzi ki a Fidesz és a KDNP által 2006 októberében kezdeményezett népszavazást. Mint Sólyom László a rádiónak kiemelte, három tényező határozta meg, mikorra tűzi ki a népszavazás időpontját. Az egyik az volt, hogy most már ismert szokásom szerint a lehető legkorábbi dátumot választottam, "az ilyen függő állapotnak a legjobb mihamarabb véget vetni" - jelentette ki. Második tényezőként említette, a népszavazás kérdése másfél éve húzódik, és szerinte az összes lehetőséget kimerítették arra, hogy minél később kerüljön rá sor.
2008.02.07. 20:15
 
 
Felfüggeszti republikánus elnökjelölti kampányát Mitt Romney
Mitt Romney volt massachusettsi kormányzó csütörtökön bejelentette: felfüggeszti republikánus elnökjelölti kampányát. Az üzletember egy washingtoni konzervatív konferencián közölte, hogy "a párt és az ország jövője érdekében" visszalép. Elemzők szerint az e heti előválasztási szuperkedden John McCain arizonai szenátor - aki több nagy államban tarolt - bebiztosította republikánus elnökjelöltségét. Romney azt mondta a konferencián: nehéz döntést hozott és utál veszíteni. Mégis visszalép, mert nem kívánja, hogy McCain elleni kampánya része legyen Clinton vagy Obama szenátor esetleges győzelmének, a terrorizmus előli meghátrálásnak (a demokraták az iraki csapatkivonást sürgetik).
2008.02.07. 19:38
 
 
A Gazprom a gázszállítás leállításával fenyegette meg Ukrajnát
A magyarországi gázellátás zavartalan és az ország megfelelő tartalékokkal rendelkezik arra az esetre is, ha az orosz Gazprom hétfőtől leállítaná a földgázszállítás egy részét Ukrajnának - mondták el magyar illetékesek az MTI-nek. Az orosz Gazprom csütörtökön fenyegette meg Ukrajnát, hogy hétfőtől leállítja a földgázszállítás egy részét, hacsak Ukrajna nem rendezi adósságát. A Gazprom ugyanakkor ígéretet tett arra, hogy biztosítja az Európába irányuló szállítások zavartalanságát. Magyarország gázellátása zavartalan, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium figyelemmel kíséri a helyzetet.
2008.02.07. 18:59
 
 
Az SZDSZ minden nap új érvet mutat be a "nem" szavazatok mellett
A következő hetekben az SZDSZ népszavazási kampánya új elemmel bővül: minden nap egy érvet mutatnak be a "nem" szavazat mellett - jelentette be Kóka János pártelnök csütörtökön Debrecenben, a liberális frakció háromnapos kihelyezett frakcióülését megelőző sajtótájékoztatón. Az SZDSZ képviselőit mintegy húsz tüntető várta az Arany Bika Szálloda előcsarnokában. Kóka János kiemelte: első felvetésük, hogy a népszavazáson azért kell három nemmel szavazni, mert semmi sincs ingyen, az igenek győzelme pedig valamennyi adófizető terheit növelné. A szabad demokrata pártelnök közölte: nincs, aki pótolja azokat az összegeket, amelyek kiesnének, ha az igenek győznek a népszavazáson.
2008.02.07. 18:20
 
 
Az MLSZ elfogadta az 1,86 milliárd forintos büdzsét
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége csütörtöki ülésén egyhangúlag elfogadta az idei, 1,86 milliárd forintos költségvetést, s 44 milliós adózás előtti eredménnyel tervezi zárni az évet. Az MLSZ tájékoztatása szerint a nemzetközi szövetség (FIFA) 400 ezer dolláros támogatást nyújt az OLLÉ műfüves pályaépítési programhoz. Változás történt a főtitkári poszton: Füzesi Zsolt kérte felmentését és versenyigazgatóként folytatja a munkát, utódja Ökrös András, aki eddig a szövetség gazdasági igazgatója volt. A testület arról is döntött, hogy az évi rendes közgyűlésre május 12. és 16. között kerül sor, a végleges időpontot később jelölik ki.
2008.02.07. 17:29
 
 
Az államháztartás januárban 33,8 milliárd forint többlettel zárt
Az államháztartás januárban - önkormányzatok nélkül - 33,8 milliárd forint többlettel zárt - közölte a Pénzügyminisztérium csütörtökön. A szaktárca 27,5 milliárd forint pénzforgalmi hiányt várt. Az államháztartáson belül a központi költségvetésben 10,4 milliárdos forintos hiány, a társadalombiztosítási alapoknál 24,2 milliárdos, az elkülönített állami pénzalapoknál 20 milliárd forintos többlet keletkezett. 2007 decemberében 48 milliárd forintos többlet alakult ki az államháztartásban. Egy évvel ezelőtt, 2007. januárban az államháztartás 196,1 milliárd forint összegű deficitet mutatott.
2008.02.07. 17:23
 
 
Dávid Ibolya John McCainnel találkozott Washingtonban
Dávid Ibolya MDF-elnök a csütörtöki washingtoni nemzeti imareggelin találkozott John McCain republikánus szenátorral, aki arról biztosította, hogy elnökjelölti kampányában "figyel a Magyarország számára oly fontos délkelet-európai térség biztonságára, különösen Koszovó jövőjére". Dávid Ibolya ugyancsak beszélt Nancy Pelosival, az amerikai képviselőház demokrata párti elnökével, akivel röviden szót váltottak a vízumkérdésről. "Komoly előrelépés várható az idén, mindketten reményünket fejeztük ki, hogy Magyarország már 2008-ban rákerül a vízummentes országok listájára" - mondta el az MDF elnöke az MTI-nek.
2008.02.07. 17:09
 
Tüntetők várták az SZDSZ politikusait Debrecenben
Mintegy húsz tüntető várta a háromnapos kihelyezett frakcióülésre érkező szabad demokrata politikusokat csütörtökön Debrecenben az Arany Bika Szálló előcsarnokában; a demonstrálók indulatos szavakat kiabáltak a liberális képviselők felé, egyikőjük szóváltásba keveredett Kovács László megyei alelnökkel. A termen átvonuló Horváth Ágnes egészségügyi miniszter odament a tüntetőkhöz, akik előbb csak beszéltek hozzá, majd később kiabáltak vele, a tárcavezető egy perc múlva otthagyta őket. Új elemet jelentett be az SZDSZ népszavazási kampányában Kóka János pártelnök a kihelyezett frakcióülés előtt tartott sajtótájékoztatón. Közölte: mindennap új érvet mutatnak be a "nem" szavazatok mellett.
2008.02.07. 16:31
 
 
Szekeres: a koszovói helyzetről is tárgyaltak a NATO-miniszterek
Az afganisztáni közös feladatvállalásról és a koszovói helyzetről tárgyaltak csütörtökön Vilniusban az észak-atlanti szövetség tagállamainak védelmi miniszterei - tájékoztatta telefonon az MTI-t a magyar honvédelmi miniszter. A tanácskozás Afganisztánról szóló részében a résztvevők átfogó elemzést kaptak a politikai és katonai helyzetről. Szekeres Imre a magyar álláspontot ismertetve kifejtette, hogy az ázsiai országban nincs csak katonai megoldás. A most kidolgozott politikai és katonai tervben ezt az átfogó megközelítést támogatja Magyarország. Szekeres kétoldalú megbeszéléseket is folytatott: találkozott Robert Gates amerikai, Des Browne brit, és Eimert van Middelkoop holland miniszterrel.
2008.02.07. 16:24
 
 
Az idén bővül a foglalkoztatottak létszáma
A versenyszférában az idén a foglalkoztatottak létszáma körülbelül 28 ezerrel bővülhet a 7.200 vállalkozás körében készített reprezentatív felmérés alapján - közölte Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten. Az elnök a Szociális és Munkaügyi Minisztériummal közösen a múlt év őszén az idei évre vonatkozóan készített felmérés adatait ismertetve elmondta: ezek becsült adatok, a 2006-ra vonatkozó felmérés ugyancsak 28 ezres létszámbővülést feltételezett, de körülbelül 10 ezer valósult meg, a múlt évre feltételezett 33 ezerből pedig az I-XI. havi adatok alapján ötezer a tényszám.
2008.02.07. 15:58
 
 
Hiller: az EKF szerkezeti kérdéseit februárban le kell zárni
A Pécs Európa Kulturális Fővárosa 2010 projekt magas színvonalon megvalósulhat, ehhez azonban a beruházási tervek pontos ismeretére és a szervezeti-szerkezeti kérdések februári lezárására van szükség - mondta Hiller István oktatási és kulturális miniszter a kormányszóvivői tájékoztatón csütörtökön Budapesten. Leszögezte: a financiális eszközök és a szervezőkészség rendelkezésre áll, a határidőket azonban feszesen be kell tartani. Emlékeztetett arra, hogy Pécs polgármesterével kötött megállapodásnak köszönhetően két héten belül életre hívnak egy, a kulturális koncepciót kidolgozó művészeti tanácsot. A koncepciót először a pécsi közgyűlésnek, majd a miniszternek kell elfogadnia - mondta.
2008.02.07. 15:52
 
 
Előzetesben a Terézvárosi Vagyonkezelő Zrt. vezetője
Megváltoztatta az elsőfokú bíróság döntését és előzetes letartóztatásba helyezte a Fővárosi Bíróság a terézvárosi vagyonkezelő vesztegetéssel gyanúsított vezetőjét. A Fővárosi Bíróság sajtótitkársága tudatta: a másodfokú bíróság szerdán megváltoztatta a Pesti Központi Kerületi Bíróság által első fokon hozott határozatot és "K. P. gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezte, J. K. gyanúsítottal szemben házi őrizetet rendelt el". A bíróság azzal indokolta döntését, hogy a gyanúsítottak esetében fennáll az eljárás meghiúsításának, megakadályozásának veszélye. A végzés jogerős.
2008.02.07. 15:35
 
 
MÁV: fokozatosan áll helyre a forgalom
A vasutassztrájk csütörtök déli felfüggesztése után a vonatforgalom folyamatosan és fokozatosan áll helyre; a délutáni órákban az elővárosban, a távolsági IC és gyorsvonati, továbbá a regionális forgalomban már utazhatnak a vonatokkal - közölte a MÁVINFORM az MTI-vel. Az IC vonatok javarésze már 16-17 óra körül elindul a pályaudvarokról, de csütörtökön nem kell pót- és helyjegyet váltani az utasoknak, tekintettel arra, hogy menetrendjük még nem garantált teljes mértékben, késésekkel és nem minden esetben a megfelelő IC-kocsikkal közlekednek. Aki már megváltotta a helyjegyét - az utazás megkezdése előtt - annak az árát a kiinduló állomáson, vagy az utazás befejeztével a célállomáson visszatérítik - fűzik hozzá.
2008.02.07. 15:27
 
Csádban kijárási tilalmat vezettek be
A csádi hatóságok napnyugtától napkeltéig tartó kijárási tilalmat vezettek be csütörtöktől N'Djamenában és az afrikai ország hat középső, valamint keleti tartományában. A meghatározatlan időtartamra életbe léptetett intézkedés esténként fél héttől másnap reggel hat óráig tart - közölte sajtóértekezletén Kassiré Delwa Koumakoye kormányfő. A kijárási tilalmat az ország biztonságának megerősítése érdekében vezették be. A hét végén ádáz harcok zajlottak a fővárosban Szudánból betört felkelők és a kormányerők között.
2008.02.07. 14:59
 
 
Újabb két gyanúsítottat fogtak el a Bhutto-gyilkosság ügyében
Újabb két gyanúsítottat tartóztatott le Benazir Bhutto ellenzéki vezető meggyilkolása ügyében csütörtökön a pakisztáni rendőrség. A két férfit Ravalpindiben fogták el, abban a városban, ahol a volt miniszterelnök elleni merényletet december 27-én elkövették - közölte az iszlámábádi belügyminisztérium szóvivője, de további részletekkel nem szolgált. A múlt hónapban az ország északnyugati határtérségében már őrizetbe vettek két gyanúsítottat, köztük egy 15 éves fiút, aki állítólag tagja volt a gyilkosságra kiválasztott öngyilkos merénylők osztagának.
2008.02.07. 14:59
 
 
Változatlan a Franciaországban síbalesetben megsérült fiatalember állapota
Továbbra is stabil az állapota annak a síbalesetet szenvedett magyar fiatalembernek, akit agysérüléssel kómás állapotban a franciaországi Briancon kórházában ápolnak - közölte a család. A francia orvosok döntése alapján a 23 éves fiatalembert továbbra is mélyaltatásban tartják, mert az agyi ödéma miatt egyelőre nincs sem műthető, sem szállítható állapotban. Szülei és barátnője folyamatosan mellette vannak a brianconi kórház intenzív osztályán. A 23 éves fiatalember január 29-én a francia Alpokban található villeneuve-la-salle-i snowboardpályán szenvedett balesetet, amikor nekiment az egyik legnagyobb ugratónak.
2008.02.07. 14:45
 
 
EKB: változatlanul 4 százalékos az irányadó kamat
Csütörtökön 4 százalékon hagyta irányadó kamatát az Európai Központi Bank. Az elemzők is azzal számoltak, hogy marad a kéthetes refinanszírozási kamatminimum.
2008.02.07. 13:50
 
 
BL: Mancini üzent a Real Madridnak
Mancini, az AS Roma labdarúgója üzent a Real Madridnak és játékosainak, hogy nagyon rossz úton járnak, ha azt hiszik, esélyesként várják a csapata elleni Bajnokok Ligája-párharcot. "Két fantasztikus mérkőzés lesz két nagyszerű csapat között. Aki azt gondolja, hogy a Real a favorit, mert mellette szól a név és a múlt, az hatalmas tévedésben van" - jelentette ki magabiztosan a Corriere dello Sportnak a brazil támadó. Mancini hozzátette, nem arról van szó, hogy ne tisztelné a királyi gárdát, mert igazi világklasszisok játszanak ott, de úgy hallotta, hogy Spanyolországban kissé alábecsülik együttesét. "Ha felépülnek sérültjeink, bárki számára nagyon kemény ellenfél leszünk" - ígérte Mancini.
2008.02.07. 13:45
 
 
Rossi 20 millió eurót fizet
Kész 20 millió eurót kifizetni Valentino Rossi, a gyorsaságimotoros-világbajnokság első számú sztárja, akit az olasz adóhatóság fogott perbe. A hétszeres világbajnok 2000-ben hivatalosan Londonba költözött a kedvezőbb adózás miatt, ám a vád szerint valójában továbbra is hazájában élt, és 60 millió eurót nem vallott be a 2000 és 2004 között keletkezett jövedelméből. A 28 éves kiválóság vb-győztes volt a 125 és a 250 kcm-esek között, majd a királykategóriára váltott, amelyben 2001 óta öt vb-címet szerzett - előbb az akkor még létező 500 kcm-ben, majd négyszer az azt felváltó MotoGP-ben.
2008.02.07. 13:29
 
Nem küld megfigyelőket az EBESZ az orosz elnökválasztásra
Nem küld megfigyelőket a március 2-re kitűzött orosz elnökválasztásra az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ). Az EBESZ Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Irodája (ODIHR) és az EBESZ parlamenti közgyűlése csütörtökön jelentette be, hogy az orosz korlátozások miatt nem küldi el megfigyelőit az elnökválasztásra. Az ODIHR Bécsben is közzétett nyilatkozatában rámutatott, hogy a megfigyelők tevékenységét érintő korlátozások miatt lehetetlenné vált a misszió. Christian Strohal, a választási megfigyeléseket végző iroda igazgatója leszögezte, hogy az ODIHR igyekezett minden tőle telhetőt megtenni a küldetés érdekében, még azokkal a korlátozásokkal együtt is, amelyeket az orosz hatóságok feltételül szabtak.
2008.02.07. 13:16
 
 
Az OCÖ országos aláírásgyűjtésbe kezd a Magyar Gárda ellen
Az Országos Cigány Önkormányzat országos aláírásgyűjtő akciót indít annak érdekében, hogy az Országgyűlés törvényben gátolja meg a Magyar Gárda és a hozzá hasonló szervezetek működését - jelentette be az OCÖ szóvivője. Ötvenezer támogató aláírást szeretnénk összegyűjteni és letenni a parlament asztalára öt-hat héten belül, hogy arra kérjük, tiltsa meg a társadalmi szervezeteknek, politikai pártoknak katonai szervezettségű, vagy fegyveres erőszakszervezetekre jellemző tulajdonságokkal rendelkező csoportosulások létrehozását, működtetését és támogatását - mondta el Bogdán János.
2008.02.07. 13:15
 
 
Érzéki tabuk
Vonzerő, vágy, csábítás - az új fehérnemű divat az érzelmekre hat és főleg a fiatal nőkre összpontosít - hangzott el az egyik piacvezető cég csütörtöki divatbemutatóján. A 2008. őszi és téli divattrend egyik fő irányzatának fantázianeve - az Érzéki Tabuk - a szexi fehérneműk világát takarja. Átlátszó anyagok, csillogó szatén, moher, csipke, plisszé fűzők és harisnyakötők - mindez bordó, karamell és fekete színekben. Az Északi Vadóc nevű kollekció fő jellemzői a népművészeti hatású hímzések, a csipke, a tengerészkék, a szürke és a krémszín, a kötött és a szövött anyagok variálása.
2008.02.07. 13:03
 
 
A MOL egyesítené a kelet-európai térség gázszállító hálózatát
A gázellátás biztosítására a MOL tárgyalásokat kezdeményez a kelet-európai térség nyolc földgázszállító vállalatával arról, hogy egy közös cégben egyesítsék az országos nagynyomású gázszállító hálózataikat - mondta Mosonyi György, a MOL vezérigazgatója csütörtökön a Les Échos című francia gazdasági napilapnak adott interjújában. Kelet-Európa legtöbb gázszállítója állami vállalat és nem rendelkezik elengedő tőkével az infrastruktúra fejlesztéséhez, viszont egy közös cég könnyebben tudna pénzhez jutni. A kétoldalú tárgyalások már megkezdődtek és várhatóan a hónap végén kerül sor az első közös megbeszélésére az érdekelt vállalatokkal - tette hozzá a vezérigazgató.
2008.02.07. 12:33
 
 
Dodi ex-szerelmével csalta Dianát?
Dodi Fayed nappal Diana hercegnőnek csapta a szelet, az éjszakát viszont ex-szeretője ágyában töltötte. A hercegnő több mint tíz évvel ezelőtti halála ügyében jelenleg is folyó londoni esküdtszéki eljárás szerdai meghallgatásán olvasták fel annak a telefonbeszélgetésnek az írott változatát, amelyet Kelly Fisher fehérnemű-modell és Dodi folytatott két héttel a világfi halála előtt. Fisher kisasszony a beszélgetés során arról beszélt, hogy Dodi házasságot ígért neki, egyik Dianával töltött vakációja alatt.
2008.02.07. 12:15
 
Egyórás vita lesz a megerősítő népszavazásról hétfőn a parlamentben
A frakciók megállapodtak arról, hogy egyórás időkeretben zajlik a Fidesz által kezdeményezett, megerősítő népszavazásról szóló határozati javaslat vitája hétfőn a parlamentben - közölte Szili Katalin a házbizottság csütörtöki ülése után. Hét pontban határozták meg - kifejezetten erre az egyedi esetre - a szabályokat, mivel a megerősítő népszavazásról kevés konkrétum van a törvényekben, illetve a házszabályban - mondta az Országgyűlés elnöke, hozzátéve: ugyanakkor kezdeményezi, hogy ezeket általános szabályként is fogadják majd el.
2008.02.07. 12:05
 
 
Fidesz: újabb 800 millió a kormányzati kampányra
A kormány újabb 800 millió forintot akar népszavazási ellenkampányára költeni, így már a hárommilliárd forintot is elérik a kabinet kommunikációs kiadásai - mondta Répássy Róbert, a Fidesz frakcióigazgatója. A politikus a Napi Gazdaságban megjelent hírekre hivatkozva azt mondta: a kormány újabb 800 millió forint értékben kötött szerződést kommunikációra, egy kampánysorozat médiatervezésére és vásárlásaira. Mint mondta, ez azt jelenti, hogy most már 3 milliárdra rúgnak a kormány népszavazási ellenkampányának költségei, és a pénzt részben a Miniszterelnöki Hivatal, részben az Egészségügyi Minisztérium költi el.
2008.02.07. 11:39
 
 
Felfüggeszti a sztrájkot csütörtök déltől a VDSZSZ
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) csütörtökön 12 órától legkésőbb február 15-éig felfüggeszti a vasutassztrájkot - jelentette be Gaskó István, a VDSZSZ elnöke. Hozzátette: "ha a munkáltató becsapja az ajtót a tárgyalások előtt, akkor akár előbb is folytatódhat a munkabeszüntetés". Gaskó István elmondta: úgy ítélik meg, hogy a vasúti közlekedésben a közlekedésbiztonság megroppant, a munkáltató a sztrájk letörésére minden szabályt áthág, a személyszállító vonatokat kötelező vizsgálat és megfelelő személyzet nélkül továbbítja. A VDSZSZ elnöke visszautasította és cáfolta vezető SZDSZ-es politikusok megjegyzését, miszerint a VDSZSZ-nek és a Liga Szakszervezeteknek politikai kötődése lenne.
2008.02.07. 10:46
 
Obama-őrület egy kenyai faluban
Az amerikai előválasztások élesbe fordulásával fokozódik az Obama-őrület egy kis kenyai faluban, Nyangoma Kogeloban, ahol az illinois-i szenátor nagyanyja és rokonai élnek. A falubeliek csirketenyésztéssel és kukoricatermesztéssel foglalkoznak, napi jövedelmük az egy dollárt sem éri el fejenként, ám azt remélik, hamarosan jobbra fordulhatnak a dolgok. Bizakodásuk oka, hogy itt él Sarah Hussein Obama, akit nagyanyjának nevez Barack Obama, az amerikai elnökválasztások egyik főszereplője. A 86 éves anyóka csupán a nevelőanyja volt Obama szenátor apjának. A szenátor iránti lelkesedést mutatja, hogy a falu iskolája már Obama nevét viseli és a környék kocsmáiban megjelent a Senator márkájú sör.
2008.02.07. 10:19
 
 
MÁV: várhatóan a vonatok 40 százaléka közlekedni fog
Várhatóan a vonatok 40 százaléka közlekedni fog csütörtökön, és így a MÁV biztosíthatja a minimális szolgáltatást - tájékoztatta a MÁV Zrt. az MTI-t. A közlemény szerint szerdán a sztrájkolók számának csökkenése és a munkát felvevők létszámának növekedése nyomán a vonatok közel 40 százaléka közlekedett, ami 1.500 vonatot jelentett. A VDSZSZ adatai szerint ugyanakkor csütörtökön a nappali műszakban megközelítően ugyanannyian sztrájkolnak, mint az előző napokban, a vonatforgalom nagyobb részét blokkolni tudják. A MÁV szerint a sztrájk eddigi ideje alatt egyetlen napon sem járt még ennyi vonat.
2008.02.07. 09:45
 
 
Várhidi: a védelmünk stabil volt a szlovákok ellen
Várhidi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya csapata védelmét dicsérte a Szlovákia elleni szerdai 1-1-es döntetlennel végződött barátságos mérkőzés után. "Stabilan működött, jól zárt a védelmünk, amit jól mutat, hogy ellenfelünknek kidolgozott támadásból nem volt helyzete" - mondta a szakember a lefújás után. "A szlovákok gólja előtt nem a védők hibáztak, hiszen őket kész helyzet elé állították a középpályán, mert a megbeszéltekkel ellentétben a labda elvesztése után nem álltak szorosan oda az ellenfél mellé. A kiugratás előtti átadást kellett volna figyelmes helyezkedéssel megakadályozni."
2008.02.07. 09:22
 
 
8,1 százalékkal nőtt az ipari termelés
Az ipari termelés 2007-ben az előzetes index szerint 8,1 százalékkal nőtt 2006-hoz képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Tavaly decemberben az ipari termelés az előzetes, szezonálisan és munkanaptényezővel kiigazított index szerint 1,1 százalékkal nőtt a novemberi, és - munkanaptényezővel korrigálva - 5,3 százalékkal emelkedett a 2006 decemberi szinthez képest. Kiigazítatlan számok alapján az ipari termelés a 2006 decemberit ugyancsak 5,3 százalékkal haladta meg. Az ipari termelés 2007 novemberében 5,5 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához viszonyítva, a munkanaphatástól megtisztított index megegyezett a kiigazítatlannal.
2008.02.07. 09:17
 
 
NBA: Shaquille O'Neal a Phoenix Suns-hoz szerződött
Az orvosi vizsgálatokon sikeresen túlesett, így az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban szereplő Phoenix Suns szerződtette Shaquille O'Nealt a Miami Heattől. A négyszeres bajnok, 35 éves óriásért Shawn Mariont és Marcus Bankset adta a Suns a floridaiaknak. "Nagyon örülünk, hogy csatlakozik a csapathoz. hisszük, hogy vele végre sikeresek lehetünk a rájátszásban is" - nyilatkozta Steve Kerr, a Phoenix igazgatója.
2008.02.07. 09:13
 
 
Lángoló török hajó az Adrián: elhárult a környezetkárosodás veszélye
Egyelőre nem jelent veszélyt a környezetre az a török teherhajó, amely szerda délután gyulladt ki az Adriai-tengeren, a horvát partok közelében - közölte a balesettel foglalkozó horvát válságstáb. Az Isztambulból Triesztbe tartó, 193 méter hosszú hajó törzsének megroppanása nagy valószínűséggel súlyos környezetszennyezést okozna, mert a hajó rakományában többek között 850 tonna üzemanyag és 11 tonnányi olajszármazék van. A fedélzeten eloltották a tüzet, de a lángok tovább pusztítanak a hajó belsejében. Előző este helikopterről leereszkedett a hajó fedélzetére egy efféle oltási feladatokra szakosodott holland cég öt embere.
2008.02.07. 08:24
 
 
Orvosi rendelőben is lesz szavazókör a népszavazáson
A március 9-ei népszavazáson számos olyan település lesz, ahol orvosi rendelőben kialakított szavazókörben voksolhatnak, de lesz olyan hely is, ahol felsőoktatási intézményben ikszelhetnek majd az emberek a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj ügyében - derül ki az Országos Választási Iroda honlapjára feltett összesítésből. Az országos népszavazáson az ország egyetlen választókerületet alkot majd, mintegy 11 ezer szavazókörrel. A valasztas.hu oldalon közzétett lista ebből azt a több mint 3.100 szavazókört összesíti, ahol az igazolással lakóhelyüktől eltérő településen szavazó állampolgárok, illetve a hajléktalanok is szavazhatnak majd.
2008.02.07. 08:10
 
 
Ebnapos mozi
Ebnapot tart egy bécsi mozi minden hónapban, így próbálva versenyezni az új multiplexekkel. Az Admiral filmszínházba embernek 1400 forint körüli összegbe kerül egy jegy, kutyának ingyenes a látogatás. Utóbbiak pokrócot is kapnak a faruk alá az ülésekre, továbbá vizet és pattogatott kukoricát. A filmek hangerejét valamivel lejjebb vették állatorvosi előírásra, hogy ne bántsa a kutyafüleket. Az ebek - sokak várakozásával ellentétben - nem ugatják a filmeket, végig szinte teljes csendben figyelnek - adta hírül az osztrák sajtó.
2008.02.07. 08:03
 
 
Nő az ásványvízfogyasztás: 12 százalékkal többet fogyasztunk
Magyarországon évek óta folyamatosan nő ásványvíz kiskereskedelmi forgalma, amely a múlt évben mennyiségben 12 százalékkal volt több a tavalyelőtthöz képest, és meghaladta a 880 millió litert - tartalmazza a Nielsen piackutató cég legfrissebb összegzése. A bolti eladás értékben meghaladta a 43 milliárd forintot, ami 15 százalékos forgalomnövekedés 2006-ról 2007-re. Az eladott mennyiség közel kétharmada szénsav-dús, ám érzékelhetően emelkedik a szénsavmentes ásványvíz iránti kereslet is. A legtöbb ásványvizet másfél literes palackban vásárolják a fogyasztók. A forgalom mintegy 80 százaléka jut erre a csomagolásra. Ugyanakkor egyre nagyobb a 2 literes palack iránti kereslet.
2008.02.07. 07:43
 
 
Elhagyta a kórházat Britney Spears
Elhagyta a kórházat Britney Spears - írta honlapján a Los Angeles Times. A popsztár pszichiátriai megfigyelésen tartózkodott egy Los Angeles-i kórházban. A fiatal nőt pszichiáterének utasítására hat napja szállították kórházba. A lap értesülései szerint az a popsztár diszkréten távozott a Los Angeles-i UCLA kórházból, de rövvidel később lesifotósok, sőt az egyik televízió helikoptere is a nyomába szegődött. A 26 éves Grammy-díjas énekesnő Mercedesét a paparazzik egészen a Beverly Hills szállodáig követték, amíg a rendőrség meg nem érkezett, fel nem oszlatta a tömeget, és be nem kísérte a popdívát az épületbe. Válása és kisfiai gyermekelhelyezési perének kezdete óta a popdíván amániás depresszió tünetei jelentkeztek.
2008.02.07. 07:30
 
 
Tavaly csökkent a lakáscélú hitelek összege
A lakáscélú hitelek közel 10 százalékos csökkenéssel, 546 milliárd forintra estek vissza a múlt évben, a támogatott hitelek drasztikus csökkenését a deviza hitelek enyhe növekedése nem tudta ellensúlyozni - állapítja meg a DEM Információs és Gazdaságkutató Iroda Lakáshitel Monitora. A piac 80 százalékát reprezentáló elemzés szerint az új lakások építésére, vásárlására felvett támogatott forint hitelek 62,8 milliárd forintot tettek ki 2007-ben. Egy évvel korábban még kétharmadával több, 104,7 milliárd forint volt az ilyen hitelkihelyezés. A hitelt felvevők száma pedig 16.396-ról 11.213-ra csökkent. Az egy szerződésre jutó hitel nagysága 6 millióról 5,6 millió forintra esett.
2008.02.07. 07:25
 
 
Navracsics: nem törvényszerű a kormányválság a népszavazás miatt
Elképzelhető, de nem törvényszerű, hogy a népszavazás nyomán kormányválság alakuljon ki - mondta Navracsics Tibor, aki arról is beszélt, hogy a Fidesznek keményen kell dolgoznia, hogy sikerre vigye a népszavazást. A frakcióvezető úgy vélte, a választók nem csak a konkrét három kérdés - a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj - lehetséges megoldásait mérlegelik, hanem arról is gondolkodnak, hogy mennyire elégedettek a mai magyar közállapotokkal. "Akik elmennek szavazni (...) azok véleményt fognak mondani az idestova hatéves szocialista-szabad demokrata kormányzásról is" - fogalmazott a politikus, aki szerint a népszavazás következményein múlik majd, hogy mennyire csak a kérdésekről szól a referendum.
2008.02.07. 07:11
 
 
Párizs: Szávay három szettben nyert
Szávay Ágnes bejutott a negyeddöntőbe a 600 ezer dollár összdíjazású párizsi női tenisztornán, miután három szettben nyert az olasz Tathiana Garbin ellen. A 19 éves magyar játékos 2 óra 19 perc alatt győzte le 31 éves riválisát. A világranglistán 20. Szávay a következő körben a Katarina Srebotnik-Daniela Hantuchova párharc győztesével találkozik.
2008.02.07. 07:05
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491[2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista